DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Akarat Erő Próba: A kőszívű ember?

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Szuperhős
Szuperhős
Batman

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Akarat Erő Próba: A kőszívű ember?   Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimeKedd Márc. 15, 2011 10:02 am

"Az éjszaka sötétjében Ghotamben, különös bűnesetek, egyesek szerint betegesnek szánt, esetek borzolják a kedélyeket. Az éj leple alatt, friss holtestek tűnnek el, gyakran úgy hogy még a hozzátartózók, gyászolók, gyakran az elhunyt rokonai jelen is vannak. Később hiába keresik a testet, a kórházban, halottas házban már csak hűlt helyüket lelik. A rendőrség, és a rendfenntartó szervek tehetetlennek. Vajon valami perverz alak a tettes? Mire kellenek nekik a testek?"

Itt az alkalom hogy kiderítsd, ha jelentkezel erre a kalandra. A kaland kicsit véres lesz, de nem halálos, persze csak a JK számára.

Technikai infók: Főleg NJK-ek jelentkezését várom, akit direkt erre a kalandra kreáltok, feltéve ha nincs már egy éppen kéznél. Miért? Mert elég lassan tudok kört váltani és nem szeretnélek feltartani sokáig Titeket más játékban.
Arra kérnélek, hogy az előtöri mintájára írjatok egy NJK-t, lehet metahuman, mágus, vagy átalakult ember. Annyira nem kell kidolgozni, de azért legyen eleje, vége ahogy az kell. Illetve még írjátok le, miért is érdekel titeket a hullarabló rejtélye, elhunyt elrabolt rokon, újságíró vagy szal találjatok ki valamit. Ha lesz elég jelentkező akkor már hétvégén kezdhetünk, ha ráértek Karácsonyozás közben persze Razz
Batman számítok rá, hogy hozod Aranysólymot ahogy azt megbeszéltük.

A kaland itt folytatódik ahol abbamaradt a másik oldalon, sajnos Batman eltűnésével kicsit változtatok a tartalmán, de remélem azért folytatni fogjátok, és élvezni is.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: A kőszívű ember?   Akarat Erő Próba: A kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 11:06 am

Csak bemásoltam ide az itt játszó karakteremet, hogy ne kelljen mindig a másik oldalt böngészni ha valamit meg akarsz nézni.

Név: Trant Hardwin
Születési név: Trant Beata
Becenév,álnév: nincs
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 98 kg
Bőrszín: Europid
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Evelyne Hardwin (édesanya)
Szokatlan ismertetőjelek: nincsenek
Foglalkozás: Rendőrjárőr
Csoporthoz tartozás: Gotham Városi Rendőrség, GVR Boksz válogatott

Előtörténet: Ott kezdte az életét, ahol Gotham Város is született. Az édesanyja Evelyne Régi Gotham egyik klinikáján szülte meg az első fiát Trantet, a gyerek a vér szerinti apját sohasem látta. Evelyne kilenc hónappal ezelőtt találkozott egy idegennel egy duhaj éjszakán, a férfi erős volt és sármos, egyből levette a lányt a lábáról. Az este egy szerelmes éjszakában teljesedett ki a lány lakásán, reggelre a férfinek hűlt helyét találta, és csak egy különös játékszer maradt utána. Ami három vésett kőből, és az őket összekötő madzagokból áll. Ekkor találkoztak először és utoljára is.
Egy évre rá szerelmes lett egy Nathan nevezetű rendőrtisztbe, aki viszonozta az érzelmeket. Mire a kis Trant betöltötte a második életévét, kapott egy szerető édesapát. Nathan nem törődött vele hogy nem vér szerinti utódja, a legjobb nevelésben részesítette, amiben csak tudta. Ahogy a család bővült, szebb környékre költöztek a kínai negyedbe. A házasságból, még két gyerekük született, elsőnek egy gyönyörű kislány Nina, és a legkisebb gyerekük Joel. A család boldogan élte az életét, mindenkinek megvoltak a vágyai és aszerint is cselekedtek. Trant követni akarta az apját, és rendőrnek állt, Nina matematikusnak tanult, és egy multinacionális cégnél helyezkedett el a logisztikai részlegen. A kis Joel vitte a legtöbbre ő most ügyvédbojtárként dolgozik a gothami bíróságon.
Trant 24 évesen elköltözött a családi házból és egy kis albérletet vett ki A Hegyen. Mindennap a kopott autójával megy be a rendőrkapitányra, és végzi minden napos járőrszolgálatát. Tanulásban sosem volt az első, mindig is nehéz feje volt, de törekedett a legjobbra. Most a nyomozói vizsgát akarja letenni, és legalább olyan példás rendőr szeretne lenni, mint az apja. Ha a tanulásban nem is de más területen nagy érdemeket tudott elérni. A fizikai erőnléte kimagasló, és szereti a test-test elleni küzdelmeket, ezért a legelső adandó alkalommal belépett a rendőrség bokszcsapatába. Több érmet is elnyert a kapitányságok közötti mérkőzéseken, és a rendőrség körében nem kis hírnevet érdemelt ki. Sok barátja van a rendőrség berkeiben, és mindig csak a cél lebeg a szemei előtt amit az apjától vett át. Meg akarja tisztítani a várost, és megvédeni a szeretteit. Sajnos több társát is lebuktatta korrupció miatt, ezért sok kollégájának kivívta az ellenszenvét, és a megbecsülését egyaránt.
A szolgálat jól ment neki, minden nap azt tette amit szeretett és nem is rosszul. Gotham utcáit járta és tett ellene hogy elárassza a mocsok a várost. A rendőrség berkein belül küzdött a bűnözők ellen, egy bevetésen megmentette a társai életét egy szuperbűnözőtől, akik egyre többször tűntek fel a városban. Sok maszkos bűnözőt tudtak lecsukni, szövetkezve az önjelölt bűnüldözőkkel. Eredményekben gazdag pályafutása lett míg egy incidens során rá nem jöttek hogy túlságosan is függenek tőlük. Már nem tudtak lépni nélkülük, és túl nagy befolyásuk lett a városban. Szinte majdnem mindent megtehettek, ha az emberek szimpatizáltak velük, és a rendőrségnek meg lett kötve a keze.
A rendőrfőnök rájött, hogy a saját pályájukon kell legyőzni a maszkos igazságosztókat. Gotham-nek új címer kell, el kell vetni a sötétben megbújókat. Új kor eljövetele következik, a büszkeségé, a becsületé, a tisztaságé, és a bajnoka nem más mint RendŐr. Az első szuperhős a rendőrség kötelékében.

Háttér történet: Kevesebb mint száz évvel ezelőtt a Földön megvívta az emberiség az első világháborúját. Az istenek már rég nem avatkoztak bele az alattvalóik kicsinyes torzsalkodásába, de még mindig voltak olyan halhatatlanok akik szerették a háborúkat, még ha ezeket új fegyverekkel is vívták. Az egyik ilyen halhatatlan volt Herakles vagy ahogy ismertebb Herkules, 1914-ben leszállt az olümposzról, és belevetette magát a csatákba. Legtöbbet a Tengelyhatalmak ellen harcolt, és minden győztes csatája tivornyában végződött. Az egyik ilyen ivászatban elcsábította egy fiatal francia parasztlányt, és teherbe ejtette. Sajnos a lány belehalt a szülésbe, de öröm az ürömben, hogy egészséges fiú gyermeknek adott életet. A fiú félistennek született minden pozitívumával, együtt. Az életében sok viszontagságon keresztül kellett esnie. Egy nap a Herkules megint leérkezett a Földre, hogy megkeresse fiát és ajándékot adjon neki. Az ajándéka abból az időkből való, amikor a legnagyobb trófeáját ejtette el a Nimeai Oroszlánt, ezzel fegyverrel kötötte össze a lábát, és pusztíthatta el a bestiát. A félisten egy amerikai nagyvárosban találkozott egy szemrevaló, ámde részeg fiatal lánnyal aki egyből megtetszett neki. Eldöntötte hogy még aznap este megszerzi magának. Sikerült is neki és ebből a kalandból lett Trant, aki nem is tud a származásáról.

Jellem: Őszinte, barátságos, tiszta szívű, mindig a törvények szerint cselekszik, és védelmezi az ártatlanokat. A küzdelmekbe bátran veti bele magát, ilyenkor felforr a vére és halhatatlannak hiszi magát.

Szakképzettség: Rendőri kiképzés, pusztakezes harc, lőfegyverekkel való bánás (nem a legjobb célzó az őrsön), kriminál pszichológia.

Képességek: Emberfeletti állóképesség, erő, és kitartás. Éppen hogy erősebb egy magukat rendszeresen és keményen edző férfiaknál.

Felszerelés: Az általános gyalogos járőr felszerelései mellett: szolgálati fegyverek; Gumibot; CB rádió; Bilincsek; és végül Golyóálló mellény. Ezek mellett a külön neki kifejlesztett automata lőfegyvere a Szabadság Ereje (sorozatvető, különböző töltényekkel: páncéltörő, robbanó, foszforos, kábító)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Akarat Erő Próba: A kőszívű ember?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: