DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Régi dokkok területe

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Okt. 07, 2011 3:25 pm

//Kaland előzmény: Régi Gotham, Utcák//

A szakmai ártalom eluralkodik rajta, és már mindenre felkészülve tépi fel a levelet. Nincs benne egyéb, mint egy írás a megbízójától. Lassan kifújja a levegőt, miután eloltotta az öngyújtót. Hiába, óvatosnak kell lennie, bármely megsértődött barom küldhet neki egy szerelmes levelet.
~ Húszkor a dokkoknál? Hmm, sietnem kell, hogy odaérjek. ~
A levelet a dohányzóasztalára dobja hanyagul, és villámgyorsan nekilát az öltözködésnek. Hála a tűzoltó szokásnak, még mindig rekordsebességgel tud ruhát cserélni és elkészülni. Közben azon gondolkodik, miért pont most, miért ilyen hirtelen, és miért pont ott kell találkozniuk. Szokatlan. Valami nagyon fontos dolog jöhetett közbe, valami nagyon pipogya alakkal? Az utolsó, amit magára csatol, az lőfegyvere és zsebre vágja az öngyújtóját, onnan fénysebességgel száguld a lakása előtt parkoló autójához. Sebességet is átlépi egy hangyányit, hogy időre odaérjen. Ez is tűzoltó szokásából maradt vissza. Képtelen lassan menni.
A dokkoknál visszafogja a járgányt, nem akar tengelytörést vagy defektet, esetleg egy csövest a szélvédőjére a minősíthetetlen állapotok miatt. Leparkol a legalkalmasabbnak vélt helyen, és alaposan lezárja a kocsit. Zsebre vágott kézzel indul el, hogy megkeresse a megbízóját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Okt. 07, 2011 3:56 pm

[Off: Te aztán nem vacakolsz Smile]

A sietségre van okod, jobban mondva a levélből az szűrődik ki, hogy fontos az ügy. Az autóból kihozni a maximumot nem egy okos gondolat, de eseménytelenül telik utad, szerencsére nem találkozol rendőrrel, és még csak egy csövest sem kell letakarítanod a szélvédőről.
A dokk elhagyatott, a mocsok és a csend, mi megszokott ezen a környéken. Néha egy macska zöreje csapja meg a kellemetlen csendet, ahogyan egy kukában kotorássza a napi betevőt, bár azért minimális neszezést is felfedezel, minek a forrását nem tudod azonosítani.
- Pssszt! - Hallod meg az egyik kisebb raktárépület felől a mostmár behatárolható hangot, és hogy biztos legyél a dolgodban, még az árnyakban rejtőző alak kezével is int feléd.
Távolról nem igen kivehető a megbízó mibenléte, már ha persze ő integet a sötétből, annyit látsz, hogy zöld ruházatot visel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Okt. 07, 2011 7:30 pm

//OFF: Hát most minek fussunk felesleges köröket Very Happy//

Ruby minden lépésnél figyeli az árnyékos részeket. Elég későn van, ilyenkor kirajzanak a bűnözők és a város közbiztonsága amúgy is a béka feneke alatt van, hát még itt. Leütik egy vascsővel és a hulláját a vízből halásszák majd ki. Gyönyörű halál lenne.
~ Több maszkos jótevő kéne ebbe a városba. ~
Sajnos ez a valóság és nem egy film, így csak magára számíthat a bajban. Mázli, hogy kivételesen csend van és csak a macskák korzóznak. A feszült idegállapotban a pisszegést valóságos ricsajnak éli meg. Körülnéz, van-e még valaki vele, vagy tök egyedül rabolják ki. Ruby felszívja magát és biztos távolságban megáll. Nagyjából három méterre áll a titokzatos pisszegőtől.
- Köhm! Ön hívott ide?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Okt. 09, 2011 5:32 pmMiközben lassú léptekkel közelítesz a sikátor felé, a titokzatos férfi egyre jobban kalimpál feléd, úgy néz ki valóban ideges, sürgős lehet neki az ügy.
- Te vagy a testőr, akit kértem? Dehát te lány vagy. - Kérdezte a fiú, bizony fiú, hiszen amint hozzászokik a szemed a kis zug sötétjéhez, kirajzolódik valódi alakja.- A nevem Szupermanus, általában nem szoktam bajba kerülni, de most úgy néz ki két tűz közé kerültem. - Húzta ki magát a srác, mintha ezzel imponálni szeretne neked. Természetesen semmi izom nincs rajta, egyetlen fegyvere a kezében tartott tonfához hasonlatos bot, amiből kettő van nála.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Kedd Okt. 11, 2011 7:47 pm

Ruby meghökkenve hol hunyorog, hol meg a szemét meresztgeti, hogy jól látja-e, amit lát. Te jó ég, hiszen ez még csak egy kölyök. Két bottal a kezében, olyan, mint akit most szalajtottak valami játszótérről.
- Na ne szívass! Te miattad kellett ide jönnöm? Nem lenne már ágyban a helyed? Hol vannak a szüleid?
Ruby legszívesebben most azonnal karon ragadná, elvenné tőle azokat a botokat, mielőtt megkerget egy macskát és elesik, aztán bevágná az autója hátsó ülésére és bekísérné a rendőrségre, ha nem árulná el a lakcímét.
- Mi a jó istent csinálsz itt te gyerek? Szupermanus? Hány éves vagy te? Ez a környék nem kisfiúknak való, még a végén valaki vízbe folyt.
Szánt szándékkal nem finomítja a gyilkosok módszereinek emlegetését, hátha megijed tőle a kiskrapek.
~ Mindig is tudtam, hogy az a sok szenny, amit a média ad, káros. Szupermanus??? Eszem megáll. ~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Okt. 12, 2011 9:57 am

A fiú elkerekedett szemekkel hallgatja mondandódat, majd kihúzza magát, amolyan büszkén, mint ha meg se hallotta volna azt amit mondtál.
- Ne sértegess asszony, amíg a bűn nem alszik, én sem alhatok. - Válaszolt neked némi sértődöttséggel a hangjában, majd körültekintett a helyszínen.
- Különben meg ne hangoskodj, mert figyelhetnek bennünket. Most segíteni jöttél, vagy lekorholni? - Kérdezte visszabújva a sötétbe, s mivel úgy látta, hogy tiszta a terep eltette botjait a hátán található kis hüvelyekbe. Igaz pepecsel vele egy darabig, úgy néz ki, még gyakorolnia kell ezen mozdulatsort, de hát a puding próbája az evés.
- Segítesz, vagy hívjak mást? - Kérdezte végül kezébe véve egy kis erszényt, amit meglazított, így megláthatod a benne bujkáló zöld bankókat. Talán át kellene gondolnod a hallottakat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Okt. 12, 2011 11:16 am

Aprót rándul a szája, amikor látja, hogy a kisfiú nyűglődik a botok el tételével. Most a pénz mellékes, Ruby alaposan vívódik önmagával. A megbízója küldte ide, de ez vicc. Egy kisfiúhoz, aki hősködik az éjszakában. Nem hagyhatja itt, mert még valami bajba keveri magát a fiú.
~ Szerintem nem tudták, hogy kihez küldenek, vagy szívatnak. Üsse kő, ha játszani van kedve a kölyöknek, akkor legyen. ~
- Figyelj kölyök, ha segítség kell, akkor segítek, de előre leszögezem, hogy nem engedem, hogy építkezési területeken mászkálj a gerendákon, és vonatokról ugorj le. Rendben?
Sose hitte volna, hogy egyszer még ilyet dob a gép. Bébi csőszködésről szó sem volt. Lesz pár keresetlen szava a feletteséhez holnap.
~ Ha kandi kameráznak, én leégetem a szőrt a képükről, az tuti. ~ - gondolja fancsali képpel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Okt. 12, 2011 9:40 pm

- Vicces...nagyon vicces. Komolyságot, kérlek. - Szólt hozzá az építkezéssel kapcsolatos viccelődésedre, majd mielőtt ismét szóra emelte volna száját, körbenézett.
- A helyzet az, hogy egy ügyfelemet minden nap bántalmazták, valami banda, és felkért, hogy segítsek neki a helyzet megoldásában. - Kezdte el mesélni neked a sztorit, habár nem kérted meg rá, viszont szerette volna, ha komolyan vennéd az ügyet. //off: Félreértés elkerülése végett, 13-14 év körüli forma a srác.//
- El is mentem a megadott helyre, és valóban ott volt pár nehéz fiú, a helyzet magaslatán álltam, mikor egy autó tűnt fel az utcában, és eszetlenül tüzelni kezdtek ránk. Így most üldöz engem az a banda is, akiket megtámadtam, és azok is akik őket támadták meg. - Próbálta úgy magyarázni a történetet, hogy te is megértsd, majd szusszanásnyi időt adott neked arra, hogy feldolgozd a hallottakat, meg persze, hogyha tudsz adj neki ötleteket is, miért történhetett ez.
- Na és, te mihez értesz? - Kérdezte végül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Csüt. Okt. 13, 2011 11:26 am

- Tök komoly vagyok. – válaszol egy kicsit mosolyogva.
~ Amennyire csak a helyzet megengedi. ~ - teszi még hozzá magában.
Figyelmesen meghallgatja az egyértelműen színes kis sztorit.
- Szóval egy mexikói felállás? Mindenki mindenki ellen, mi? Szépen vagyunk. Öcskös, inkább a zsarukat kellett volna bevonnod a dologba. Hidd el, azok a kommandósok értik a dolgukat.
Persze van nem egy rosszhírű zsernyák, akit jobb kihagyni ilyenekből.
- Én ahhoz értek, hogy lehet megvédeni mások irháját. Szeretek a tűzzel játszani, de szerintem te is. Veled ellentétben van lőfegyverem, szóval, ha védelem kell, akkor maradj mögöttem.
~ Jó ég, egy kész kis sztorit rittyentett össze. Ha tényleg zűrben van, akkor megásta a sírját magának. ~
- És pontosan hányan vannak kettőnk ellen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Csüt. Okt. 13, 2011 4:12 pm

- Ezért vagy itt, mert ehhez értesz nem? - Próbált okoskodni a fiatal, majd elindult a sikátor ellentétes irányába a dokkok felé.
- Gyere, erre van a bázisom. - Mutatott feléd flegmán, majd a kérdéseidre próbált megfelelő válaszokat adni.
- Akiket megtámadtam 5-en voltak, plusz, mínusz a házban lévők. Az autóban 4en ültek, de, hogy a banda létszáma mennyi lehet, fogalmam sincs. A probléma ott van, hogy kiderítették ki vagyok, és már meg is támadtak. Éppen el bírtam menekülni. - Magyarázta miközben remélte, követed őt a dokkok felé.
- A dolgunk annyi, hogy bevárjuk őket, és felkészülünk a támadásra, mert ha tudják ki vagyok, azt is hamarosan kiderítik, hol rejtőzöm. Te pedig teszed a dolgod, és kifüstölöd őket. - Fejezte be mondandóját végül, majd megállt egy kisebb, lepukkant raktár előtt.
- Íme.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Csüt. Okt. 13, 2011 5:07 pm

Zsebre vágja a kezét, és közben követi a fiút a főhadiszállásra. Nem érti, hogy egy ilyen korú fiú, miért hősködik, miért nincs a szüleivel. Talán nincsenek is neki. Viszont akkor jelentenie kell, hogy egy kiskorú „garázdálkodik” az utcákon.
- Szóval legalább 9-en vannak, akik ki akarnak luggatni. Nem kevés.
Közben a bázisra és megérkeznek. Ruby meghökken, hogy tud egy ilyen raktárházba berendezkedni egy gyerek. Bár, ha az ember belegondol, kicsinek az ágy az ugróasztal, a pocsolya egy óceán. Minden csak fantázia kérdése.
~ Öregszem, ha már nem látok egy lepukkant épületben egy lehetőséget sem. ~
- Hát, a golyókat nem fogja meg. – mondja nem túl elragadtatva – Javaslom, hogy menjünk be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Csüt. Okt. 13, 2011 6:04 pm

- Bizony, ezért kértem segítséget. Téged ajánlottak, remélem megéred a pénzed, nem szeretnék csalódni. Bár ugye, ha csalódnék, az lenne az utolsó, nem igaz? - Nevetett önfeledten, majd utasításodra kinyitotta kis fészerének ajtaját, amibe ha belépsz, az eddigieket figyelembe éve kicsit csodálkozhatsz, mondhatni csalódhatsz a fiúban, pozitívan.
Egy komplett számítógépes rendszer figyel a raktár végén, melyek monitora a kamerákat hivatott ellenőrizni, amik a dokk egyes területein állomásoznak, jobban mondva az ismerős helyek mibenlétéről ezt szűröd ki. Egy nagyobb monitorral ellátott gépen mintha valami folyamatosan futna, egyből azt veszi célba a fiú, szinte futtában.
Ha körbenézel, több fegyvert látsz, kézzel eszkábált, kicsit foghíjas szerszámok, de használhatóak, van itt dárdától kezdve, konyhai nundzsakuig minden, kivétel lőfegyver. Úgy néz ki Szuper-manus nem hívője ezeknek.
- Pillanatokon belül betöltődik a rendőrségi adatbázis, amit feltörtem, ennyi vandalizmus belefér. Megtudjuk kik az üldözőim. - Mondta halálos nyugodtsággal pötyögtetve a különleges, numerikus kódokat, mintha egész életében ezt csinálta volna. Lehet, hogy félreértetted a helyzetet, és kora ellenére a fiú komoly játékos?


[off: bocsi, siettem, kicsit kesze-kusza, de remélem érthetőVery Happy]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Okt. 14, 2011 8:57 pm

Felháborodottan horkant, amiért a fiú azt feltételezi, nem boldogulna ezzel az üggyel.
- Ha kinyírnak, akkor fizetem a temetési költségeidet, öcsi. Én meg felmondok.
Belépve a raktárszerű építménybe, Rubyt mellbe vágja a technológia. Ez a kecó jobban fel van szerelve, mint a főnöke lakása. Nem csak hogy monitorok vannak itt, amin PC-s játékokat nyomat a kissrác, de kamerák is rá vannak kötve és már fel is törte a rendőrség adatbázisát.
- Nem vacakoltál sokat. Minek is vagyok én itt? – kérdi enyhe ugratással.
Fegyverek is vannak, amiket ugyan nem lehet komolyan venni a lőfegyverekkel szemben, de azért utcai suhancok ellen egész hatásos eszközök. Bruce Lee legalábbis tudna velük mit kezdeni egy banánköztársaság hadserege ellen.
- Szép. Szüleid pénzelik a hobbidat?
Ruby Szupermanus mögé áll, és onnan figyeli a monitorokat.


//OFF: tökéletesen érthető Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szomb. Okt. 15, 2011 1:20 pm

- Azért, mert egyedül nem bírnék el a gengszterekkel. - Válaszolt a kérdésedre, miszerint miért is vagy a fiú "bázisán". Miközben válaszolsz neki, és véleményezed a helyet, ő folyamatosan gépel, mint ha ott sem lennél, mégis úgy válaszolgat neked, mintha szemben ülnétek egymással.
- A szüleim évekkel ezelőtt meghaltak. Itt élek. - Mutatott mögéd le sem véve szemeit a monitorról, s ha hátrafordulsz, megláthatsz egy igen szegényesen kialakított kis hálószoba sarkot. Egy egyszerű pléd leterítve a földre, alatta szalma, és a hideg ellen, jó pár dunyha egy csomóba dobálva. Mellette van egy ruha tároló fiók szerűség, mellette egy lavor, tele vízzel, és szappan. Nem egy tizenévesnek való életstílus, de úgy látszik neki megfelel.
- Kirabolták a házunkat, anyámat és a nővéremet megerőszakolták, apámat pedig agyon verték, a szemem láttára. Akkor döntöttem, hogy megkeresem őket, és bosszút állok. Azóta járom az utcákat, ezzel a menő névvel, és ahol kell segítek. - Magyarázta neked, szinte már úgy, mintha teljes mértékben megbízna benned, és már évek óta pajtások lennétek.
- Meg is van...nézzük. - Csapta össze kezeit, majd elkezdett ténylegesen kutatgatni a rendőrség adatbázisában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szomb. Okt. 15, 2011 6:43 pm

- Ja, persze. Már emlékszem. – vigyorog a nem létező bajsza alatt.
A fiú elég lazán kezeli a gépeket, biztos volt elég ideje begyakorolni a dolgot. És ahogy hallja, más dolga sem volt, mint autodidakta módon képezni magát szuperhőssé. Ez a hely Ruby szerint teljesen alkalmatlan egy kiskamasz fiúnak az életre. Elborzad a történet hallatán.
- Gondolom nincs rokonod, akinek hiányoznál, de hogyhogy nem vittek intézetbe? Megléptél a hatóságok elől?
~ Vagy csak egy mese az egész. Fura ez a srác, úgy ahogy van. ~
Viszont akkor honnan van ez a sok klassz cucc? Csak nem lopta? Ááá, az nem lehet! Aki hőssé akar válni, nem rabol ki egy műszaki boltot. Ennek még utána jár.
Most azonban a munkára kell koncentrálnia. Lássuk, kik azok, akiket meg kell nevelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Okt. 16, 2011 1:41 pm

- Mikor kiderült, hogy nincs már rokonom, aki vigyázhatna rám, csupán a nagybácsikám aki örökölte a családi házunkat, apám cégét, és minden vagyonunkat, mivel én még kiskorú vagyok, fogtam ezeket a cuccokat és elhúztam otthonról. Óh...nem is tudom miért mondtam el ezeket, kérlek maradjon a mi titkunk. - Nézett rád, majd választ sem várva kezdte el lapozgatni a Gotham rendőrségi nyilvántartásban szereplő bűnözők széles listáját.
- Meg is van. Az egyik nemrégiben tűnt fel, de nem sz*rral gurigáznak, a másik pedig csak egy egyszerű kis banda. Talán az előbbi komolyabb arzenállal rendelkezik, mert akiket megtámadtam, azok bökővel, és kézi fegyverekkel hadonásztak, az előbbi pedig mint említettem gépfegyverekkel lőttek ránk. - Magyarázta, lapozgatva az arcokat, akikhez enyhébb bűncselekményeket rögzítettek, mint kocsilopás, drogok nemi erőszak, és erőszak, míg az új banda jeleskedik Fegyverkereskedelem, drogcsempészet, és gyilkosság váddal is.
- Tettem ki csapdákat a dokkok közé, talán egy, kettő fenn akad benne, a maradékot pedig elintézzük. - Fordult meg feléd közölve tervét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Kedd Okt. 18, 2011 9:36 am

- Nem kotyogom ki. - feleli.
Rokonszenvez a kissráccal, szegényke eléggé össze lehet zavarodva.
Akaratlanul is kis gombóc keletkezik a torkában, amikor fülébe jut a bűnlajstrom. Húzós eset lesz, talán most hasznát veszi majd az ügyvédjének, akivel megírattatta a végrendeletét. Ruby nagyot sóhajt, és megvakarja a karját. Szinte már érzi, hogy telefon után kéne nyúlni némi erősítésért.
- Nem jó, nagyon nem jó. Ez a viskó nem golyóálló, és csapdák ide vagy oda, ez nem Reszkessetek betörők című film forgatása. Majd meglátjuk mit dob a gép. Mihez értesz még a számítógépeken kívül?
~ Legalább azt tudjam, hogy mikor nem kell majd azt a pelenkás popóját fedeznem. ~
Kezét zsebre csúsztatja, hol az öngyújtója lapul. Eszébe jut, hogy közelebb is parkolhatott volna, ha menekülni kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Kedd Okt. 18, 2011 11:22 am

- Kösz. - Felelte a srác, mikor rávágtad kérésére, azt amit hallani szeretett volna, bár rajtad múlik csupán mennyire fogod megőrizni a titkát.
- Persze, hogy értek. Jól tudok verekedni, és a kis viskó, ahogy említetted tele van fegyverekkel, amit fel lehet használni. - Mondta neked felkelve ülőhelyről, majd elkezdte "felszereléseit" magára illeszteni. Felcsatolta hátára a dárdát, míg két nagyobb faragott kést, amivel inkább a vámpírok szívét szokták átdöfni a gagyi horrorfilmekben két oldalához csúsztatta. Kezébe vette két botját, és pörgetett rajtuk párat, mire mindkettő olyan messzire szállt tőle, amennyire a faház távolsága engedte.
- Ezt még gyakorolni kell. - Nevetett megvakarva kobakját, majd gyorsan a számítógépéhez sietett.
- Jönnek. Kezdődik. - Mondta szűkszavúan, mikor te is megpillanthatod a kamerán, hogy 3 ember várakozik a dokkok bejáratánál, látszólag a kezükben nincs semmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Okt. 19, 2011 1:34 pm

Ruby oldalra dönti a fejét a kis bemutató láttán, amitől nem tudja, sírjon-e vagy nevessen. De hát valahol el kell kezdeni.
~ A fegyverekkel legfeljebb lágy pontokra lehet szúrni. Szem, nyak, has, ha rendesen belefekszik. ~
- És ölnél is, ha kell?
Neki magának nem kérdés, hogy meghúzná-e a ravaszt, ha az életére törnek, vagy a máséra, de egy kissrác keze ugyancsak megremeghet, ha arra kerül a sor.
De elég is az aggódásból, most munka van. A monitoron három alak vehető ki, és még biztosan jönnek mások is. Három ellenfél még belefér, ennyit az ablakból is leszed egy reszketeg kezű protkós mami, akinél sörétes van.
- Akkor várjuk őket meleg fogadtatással. Érdemes lenne elbújni, és inkább lesből támadni. Főleg neked. Milyen csapdáid vannak?
Ugyanis a lánynak eszében sincs odaadni a fegyverét a gyereknek. Még lábon lövi magát vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Csüt. Okt. 20, 2011 1:34 pm

A fiú kérdésedre egy pillanatra elgondolkozik, látszólag elbizonytalanodott. Egy perc sem telhetett el, és egy fájdalmas fintorral az arcán nézett rád, úgy tűnik, valami felspanolta őt.
- Minden gondolkozás nélkül. - Sziszegte fogai között, majd visszament a monitorokhoz, és alaposabban megnézte magának a férfiakat. Ezt a kamerának köszönhetően könnyen kivitelezte, egy gombot megnyomva a kamera zoomolni kezdett, és egyből kivehető lett két fickónak az öklén feszülő tüskés boxer, míg a harmadik egy Bozotvágó kést tart a kezébe, bár ez már közelítés nélkül is jól kivehető volt.
- Ez a csürhe...úgy tűnik bemelegíthetünk, mielőtt jön a neheze. - Közölte veled a látottakat, majd a számítógép melletti asztalhoz ment, aminek a lapját felnyitva, egy gombokkal, és kisebb kamerákkal ellátott berendezés mutatta meg magát nektek.
- Az egyik ládát kicsit átalakítottam, gombnyomásra folyamatosan nyílzápor fogadja az arra tévedőket, ne aggódj teszteltem, háromból kétszer működött. - Mondta gonosz vigyort erőltetve arcára.
- Ha a másik oldalt jönnének, a ládák közül egy elég éles dárda fog kicsapni, ezzel felnyársalva őket. Na ezt még nem teszteltem. - Kuncogott lányos zavarában megvakarva kobakját.
- A kunyhó ereszéből pedig kisebb tartály nyomja az ajtó elé állóknak a paprikaspray egy erősebb változatát. - Fejezte be mondandóját, majd láthatjátok ahogy a fickók elindulnak a nyílzápor csapda irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Okt. 21, 2011 7:53 pm

- A te lelki üdvödről van szó. – mondja a fiúnak kicsit szomorkásan.
Sajnálja, hogy az élete így alakult, és nem is szeretné, ha a srác ilyen fiatalon belépne az önjelölt halálosztók sorába. Egy gyerek legyen gyerek. Ruby elhatározza, hogy majd annyi nyomorultat tesz el láb alól a fiú helyett, amennyit csak tud.
A támadók jól láthatóan csak utcai huligánok, afféle verőemberek, akik a bajt keresik, addig, amíg valaki jól ki nem gatyázza őket és haza nem zavarja mindet két pofonnal és egy sok nullát tartalmazó kórházi számlával a nevükre címezve.
A csapdákat elmélyülten szemléli. Egész elmés találmányok, ahhoz képest, hogy kölyök készített őket.
- A háromból kettő nem rossz arány. Reméljük, most nem mond csütörtököt.
A többi kis vívmánnyal is meg van elégedve. El kell ismernie, hogy szépen kipofozta ezt a viskót. Aztán a figyelme megint a monitorra tapad, amin az alakok elindulnak. Ruby a biztonság kedvéért kibiztosítja a fegyverét.
- Ó, pont rossz irányba. Szegények. - mondja tettetett sajnálattal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Okt. 21, 2011 9:13 pm

- Megtudják kibe kötöttek bele, jobban mondva kikbe. - Kacsintott rád a fiú, válaszolva ezzel a rossz irányra utaló gúnyolódásodra. Nézd el neki ezt a szemtelen gesztust, most kezd érni a fiú.
Az "igazi" férfiak eközben mit sem tétlenkednek, elindulnak a számukra kijelölt út felé, és ahogy befordulnak a ládákhoz, melyek a csapdát rejtik, Szupermanus késlekedés nélkül nyomja meg az azt aktiváló gombot. Mivel a felpakolt ládák, és konténerek egymás közti távolsága nem több, mint 2 méter, úgy hullanak el, mint a legyek. Egyetlen marad állva, neki csak a kezét találta el a sorozat, viszont feltüzelve magát belevágja macsétéjét a mellette lévő egyik faládába. Ekkor megpillanthatjátok, hogy a másik oldalból is közelednek, és ezeknél bizony már fegyverek is vannak. Komolyabbak. Négyen közelednek a dárdával felállított csapda felé, mindegyik egy kisebb uzzit tart a kezében, és a kis hős gombnyomására, mindkét oldalról egy saját maga által tákolt dárda szúródik ki feléjük, ezzel az első két előrenyomulót fel is nyársalva.
- Iiiiigen, pusztuljatok, háháhááá!! - Nevetett fennhangon a srác, úgy néz, élvezi a műsort.
- Nos, a többit bevárjuk...ha szerencsénk van elvakulnak a paprikaspray-től, és könnyű dolgunk lesz. - Magyarázta neked, elindulva az ajtó felé, várva a tömeget, jobban mondva a megmaradt három embert. Ekkor te még láthatod az egyik monitoron, hogy még vagy négy ember indul meg a dárdás csapdával ellátott út irányába, és az egyik látványosan különbözik a többitől.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szomb. Okt. 22, 2011 1:22 pm

Az első csapda sikeresnek bizonyult, szerencséjükre nem mondott csődöt a kritikus pillanatban. Csupán egy balek sérült meg könnyebben, ami még túlélhető, ha megfelelő kezelést kap. No sebaj, majd őt is leszerelik.
A második csapat már lőfegyverrel jön. Nevetségesnek tartja, hogy ennyi felnőtt férfi így nekiront egy gyereknek.
- Rendesen felhúzhattad őket, hogy ennyien jönnek egy gyerek ellen. Bár bocs, hogy legyerekezlek, de az ő szemükben még biztosan az vagy.
A dárdás csapda is bevált, kettő mínusz. Miközben ott véreznek el az ellenfelek a monitoron, mint egy morbid játékban, Ruby megrökönyödve figyeli Szupermanus ujjongását. Szemmel láthatóan roppant élvezi a dolgot.
~ Hű, ez ijesztő. ~ - gondolja
A fiú otthagyja a kezelőpultot és előre megy, de Ruby még marad néhány másodpercre, ami elég ahhoz, hogy lássa a kopasz nácit, akkora pukkantóval, ami ementálivá lyuggatná ezt a házikót.
- Remélem is, mert sűrűsödik az ellenség.
Szupermanus után megy. A fegyverét feltartja, bármikor beléphetnek a palik. Az ajtó mögé áll, hogy takarásban legyen.
- Te menj fedezékbe, majd én elintézem ezt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szomb. Okt. 22, 2011 2:52 pm

Taktikai szempontból elfoglaltátok helyeiteket, Szuper-manus nem hallgat rád, odaáll egyenesen az ajtóhoz, majd dárdáját levéve hátáról várja az érkezőket.
Arcán démoni mosoly ül ki, majd beteges módon megnyalja szája szélét. Bármi is történt a gyerekkel, úgy néz ki eltorzította gyökeresen elméjét.
Ekkor már hangokra is figyelmesek lesztek, ahogyan a ház előtt matatnak.
- Vigyázzatok, lehet itt is van egy csapda. - Szól az egyik, és ennek köszönhetően meg is áll a csapat.
- Megkapta a levelünket egyáltalán? Ide szólt a találkozó. - Hangzott egy másik férfi hangja, s mikor rájöttetek, hogy a csapda nem vált be, Szupermanus őrjöngve indult meg az ajtó irányába és rúgta ki az ajtót.
- A sikátorban még szerencsétek volt, most nem ússzátok meg! - Kiáltotta a fiú, és te a ház egy résében figyelheted, ahogy mellkason szúrja az első fegyverest, ki az útjába kerül.
- Lőjétek le, sokunkat megölte már, most nem menekül! - Kiáltotta a kopasz fickó, majd lövések dörrennek. Mit teszel?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Hétf. Okt. 24, 2011 6:25 pm

Nincs idő elrántani a fiút az ajtótól, amaz nem hallgat az okos szóra, és kiront a biztonságot nyújtó házból. Egy embert 80%, hogy megölt, de a többi él, és túlerőben vannak. Ruby is kénytelen kiugrani a fedezékéből, és félig az ajtófélfa mögül gondolkodás nélkül tüzet nyit arra, akinél lőfegyver van és meghúzta a ravaszt. A mellkasra céloz, mert bármennyire is közel a célpont, még mindig az a legnagyobb sebezhető felület, ami van.
- Tűnj onnan kölyök! – kiáltja oda az őrült srácnak két golyó közt.
~ És megtette! Megölt egy embert! Nem hiszek a szememnek! ~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   

Vissza az elejére Go down
 
Régi dokkok területe
Vissza az elejére 
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Tisztás terület
» Magashegységi területek
» Lápos terület
» A Raikage Palotája
» Hakkyou Katsumi - Jutsetsu

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: