DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Finnigan Bár

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Vas. Júl. 31, 2011 9:59 am

//Elnézést én fogalmaztam rosszul, de a "A Pino a bandával meg akarja csapolni a hadsereg fegyverkészletét." mondat jelenidőbe lett volna, vagyis arra célzott hogy most. //

Pino név feldereng az emlékezetedben, és nem is kell sokat keresgélni. A férfi Salvatora Maróni iker fiainak egyike. Umberto és Pino fogja örökölni a családi vállalkozást, ha nem sikerül a terveitek, és nem kényszeríti térdre a Tolvajok Fejedelme.
Az összes macskanő elhallgat Duncan kijelentésére, természetesen csak azok akik hallhatták. A csend szinte tapinthatóvá válik, és látványosan hegyezik a fülüket. Mindenki azt találgatja, kik jönnek, és mennyi idejük van menekülni. Végül Sumati töri meg a csendet.
- Ezek a doktornőék lesznek. Nem kell aggódni,, a rendőrség nem dugja ide az orrát. - Erre mindenki kifújja benntartott levegőt, és mint egy olajozott gépezet kezdenek el dolgozni. A sérült, vagy netán elesett társnőiket pillanatok alatt összeszedik, és rögtönzött hordágyakat készítenek a megmaradt bútorokból. A két vezető odaint magához, és Gina társaságában elindultok lefele. Mindannyitok a következő lépésen gondolkodik. A lányok legtöbbje sérült, és biztos, hogy nem tudjátok tovább vinni őket. Tíz macskanővel ha számolhattok, ami még a Maróni család pribékjeire is alig lesz elég, nem hogy a katona bázisra való betörésre. Gina szólal meg először, miközben az isten tudja hol rejtegetett telefonján pötyög.
- Fel kell hívnunk. Nem leszünk elegen, és egyikünk sem akar még egy ilyen mészárlást. Kell a segítsége. - Kelly és vezető beosztottjának keze azonnal ökölbe szorul a rejtélyes alak megnevezésére.
- Nem meg tudjuk oldani. Mi vagyunk a legjobbak. Be tudunk törni a bázisra minden gond nélkül, és Maróni embereit is le fogjuk tudni győzni. Nem kell a hívás. - Gina úgy néz ki teljesen más véleményen van, és látszólag döntetlenre áll a vita. Lefelé menet elhaladtok Kate mellett, aki még mindig csak leesett állal nézi Messiás hűlt helyét.
Messiás kirohanására Kate már nem tudott mit felelni, így csak megáll a lépcsőfordulóban, és nézi, ahogy elrohan a bűnüldöző. Messiást senki nem állítja meg, se az első emeleten Cardas és Claire duója, se Luke bekötött fejjel fekvő eszméletlen teste. Se a sérülteket utcán kezelő macskanő, aki csak valamit dörmög az orra alatt, miközben kiér a maszkos.
Claire Cardas-sal való beszélgetést folytatja, de láthatja a két nő, ahogy "társuk" leviharzik a lépcsőkön. Claire csak széttárja a kezét, és nemleges választ int.
- Nem ajánlat volt, csak kérdeztem. Ettől eltekintve a kezeid csodákra képesek, a Tolvajok Fejedelme tényleg tudná használni. Talán még jobb állásra is be tudnák protezsálni, de csak ha akarod. - Ez már ajánlat, a legjobb fajtából. Igaz ez egy dilemmát is felvet. Ha elfogadod lekötelezett leszel, és akkor már szívességgel is tartozol nekik. Ha pedig nem megsértődhetnek, és amilyen szeszélyesek a nők, talán ellenségeddé is válhatnak.
Védelmező egy kis kutakodás, és még egy kis csendes pakolászás után rátalál a keresett járatra. Az ösztönei most sem csalták meg, az egyik iratszekrény mögött egy alacsony kijáratot építettek. A folyosó bejárata szűk, mintha csak törpéknek lett volna tervezve, de utána egyből kibővül. Egy lépcsősort látsz, ami azonnal lefele kezd lejteni. A végállomás pedig a csatornahálózat. Nem túl jó szagú útirány, de legalább kijárat, ami pedig a legfontosabb biztonságos.
A csatorna is teljesen ki van építve, hogy emberek minden "gond" nélkül keresztüljuthassanak rajta. Végül egy hasonló szűk lépcsőfeljáró fogad, ami látszólag kivezet az utca szintjére, de még maradhatsz idelent is. Így talán Hamarabb tudsz nagyobb távolságot közted és a Tolvajok Fejedelme között.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 31, 2011 2:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Vas. Júl. 31, 2011 2:05 pm

Senki sem reagál a kérdésemre, így úgy veszem, hallgatás: beleegyezés. Megvárom, míg a macskanők összeszedik a sérültjeiket, majd lemennek a lépcsőn. Ezután becélzom Finnagan fejét, majd meghúzom a ravaszt. Ez sem ölet már meg senkit. Legszívesebben körbejárnék, és agyonlőném az többi sérültet is, de szorít az idő. Maroni-ék már a hadsereg fegyvereit dézsmálják.

Lemegyek a lépcsőn, a macskanők már javában beszélgetnek a folytatásról. Valakit fel kéne hívniuk, ám többen ellenzik az ötletet. Úgy tűnik nem kedvelik a rejtélyes alakot, bárki legyen is. Ám abban igazuk van, erősítést kell szereznünk. De honnan. Tűnődés közben rágyújtok egy cigire, talán a füstöt bámulva eszembe jut valami ötlet. Mi lenne, ha valahogy értesítenénk Falconet? Biztos nem örülne, hogy a legfőbb riválisa katonai cuccokhoz jut. A két banda talán harcba kezd, majd mikor már megfogyatkoztak, mi is lecsapunk lesből. Csak az a baj, hogy mindehhez több idő kéne. Vagy talán nem? Falcone birtoka nincs olyan messze a Katonai támaszponttól, időben odaérhetnének.

-Lányok, lenne egy vad ötletem. Végeztessük el a piszkos munkát Falcone-val. Ha értesítjük, biztos megpróbálja megállítani Maronit. Hadd folyjon csak a gengszter vér, irtsák csak egymást. A győztes is sok embert veszít majd a harc alatt, őket pedig mi intéznénk el.
Oszd meg és uralkodj! Mi a véleményetek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Vas. Júl. 31, 2011 4:05 pm

Úgy tűnik Védelmező orra most már nem csal, és agya is jobban forog, mint fél órával ezelőtt, mikor tétlenkedett. Az iratszekrényt kitolva, egy lejáratot vél felfedezni, ami talán kijuttatja erről az átkozott háborús övezetről, egyenesen a csatorna rendszerbe.
Az igényeknek nem felel meg a járat, és a szag is kellemetlen, de legalább elkerüli a bámészkodó tekinteteket, és azokat kiknek a megszerzett zsákmányára fájna a foga.
Emberek számára készült ez a lejárat, jobban mondva inkább úgy készítették, hogy bárkit meg tudjon lógni, ha szükséges. Addig megy, míg az út nem ér véget, és nem talál egy létrát, vagy lépcsőt, mi a szabadba juttatja őt, ezzel is a szabadság, és biztonság felé.
Egy feljáró fogadja őt a csatorna rendszer végén, amit még nem hisz biztonságosnak. Lehet arra a részre nyílik az út, ahol éppen a rasszista Latexbolond pakolgatja a hullákat, vagy pedig egyenesen a rendőrök karjaiba menekülne.
Viszont maradni sem kellene, hiszen ha ő megtalálta ezt a titkos lejáratot, más is megtalálhatja azt, és könnyen elkaphatják. Türelem játék ez, végül úgy dönt, hogy kinéz a csatorna ajtaján. próbálja halkan megnyitni azt, majd ha sikerül, kikukucskál, hol léphetne ki az utcára, ha mégis a távozás mellett döntene.
Ha gondolatai beigazolódnak, és nem biztonságos az utca, marad a lejáratban, és továbbmegy, ha mégis tiszta a terep, késlekedés nélkül elindul autója felé, kerülve a kíváncsi tekinteteket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Aug. 01, 2011 12:49 pm

Senki em állít meg, egyedül hagynak a gondolataimmal. Ennek most piszkosmód örülök. Még azok sem állítanak meg, akik másokat látnak el. Bár az egyiküknek feltűnt, hogy nem itt lenne a helyem.
Kiérve az épületből átgondolom az utóbbi perceket: a Macskanőkre nem számíthatok, Duncan merőben más elveket vall, mint én. De ez nem azt jelenti, hogy hagyom őket akciózni az éjszakában. Nem, ha rajtam múlik. A maffia tagjai megátalkodott, rossz arcok. Egy ártatlan, sokat szenvedett alak megérdemelné a megváltó halált, de ezek... ezeknek a törvény színe előtt a helyük, és a lehető legsúlyosabb büntetést kell kiróni rájuk. Hiszeak az igazságszolgáltatásban, nem hiszek a vérontásban.
Odafent pisztolydörrenés hangzik el. Szóval a fazonnak bevégeztetett. Ez így nem jó. Duncan, a túlbuzgó, vak igazságosztó még gondot jelenthet nekem, és ha úgy döntök, hogy követem őket, még összetűzésbe keveredhetünk.
Szirénák hangja töri meg az elmélkedésemet. Talán rendőrök? Maróni korrupt pribékjei? Vagy a hivatalos Gothami rendőrség derék bűnüldözői? Nem tudhatom, messze vannak. Itt az ideje felszívódni, és más megközelítésből nézni a dolgokat.
Elindulok az út túloldalára. Egy ház tetejére akarok feljutni, hogy onnan nézhessem, ki merre veszi az irányt. Majd kitalálom, hogy merre mennek, és tartva a sebességüket, tetőkről tetőkre ugrálva követem őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Aug. 01, 2011 2:24 pm

Mialatt én Claire-el beszélgetek, az egyik jelmezes - aki kilóg a sorból férfiként a macskanők közül - lesuhan az emeletről, és sietve meg tovább. A nővel folytatott beszélgetésem egyre jobban kezd egy toborzó-felvételi ajánlatként hatni rám. Meg is fűszerezi a fizetés említésével. Abban igaza van, hogy jól jönne a pénz, az mindig jól jön! De ha beszállnék, akkor a testi épségemet tenném kockára! Viszont mindenről tudnék esetleg, ami Gothamben történik. Jajj, elég ebből a sok érvelésből!
- Hát, tudod, igazából nem tudom, mit válaszoljak - mondom zavart mosollyal az arcomon. - Nem szívesen vennék rész ilyen dolgokban - mutatok egy megcsonkított holttestre. - Ez az egész lövöldözés meg bárok lerohanása nem éppen hozzám illik... Jobb ha megyek, hallom a szirénákat, mindjárt itt az erősítés! - indulok el, de megfordulok, és még hozzáteszem: - De ha kapnék pár nap időt, hogy megfontoljam...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Aug. 01, 2011 6:54 pm

Duncan kivégzi Finnigan-t, amit úgy ahogy nem díjaznak, de nem szólnak érte semmit. A férfi sok társuk életébe került, és ezt még ha titkolják is megbosszulták volna. Az igazságosztó utoléri a kupaktanácsot, és szép lassan lebaktatnak az épület elé. Ott már a szirénák tulajdonosai is megjelennek. Mégpedig ha rohammentő kocsi. Teljesen felszerelve.
A legelsőből egy őszülő asszony lép ki. A lányok megtisztelően fogadják, és meghallhatod te is, hogy Leslie Tompkins-nak hívja magát. A mentők egyetlen szó nélkül végzik a dolgukat.
Kelly és Sumati az ajánlatodat leesett állal veszik tudomásul, és egy szót sem tudnak szólni. Csak gondolataikba merülve képzelegnek, hogy mire is tudnának menni ezzel az ötlettel. Végül Kelly szólal meg.
- Hogy ez nekünk miért nem jutott eszünkbe? Ez a legjobb megoldás, a végén meg lecsapunk a győztesre és meg is oldottuk a dolgot. - Mindketten vigyorognak, mint a jóllakott macskák. Majd azonnal le is hervad, mikor meglátja, hogy Gina befejezi a telefonbeszélgetését. Csak elkeseredetten néz, mint a kisgyerek aki tudja, hogy nagy bajban van. Erőt vesz magán, és a tervek kidolgozására összpontosít.
- Na akkor, hogy vihetnénk ezt végbe? - Teszi fel Duncannak a kérdést, akitől látszólag nagy dolgokat vár. Legalább akkorát, mint az előző ötlete.
Eközben Messisás már az egyik épületet tetejéről nézelődhet. A mentők, és macskanők áradata az utcán, mindent beterít. Láthatja, ahogy a mentők ellátják és bepakolják az összes sérültet a rohamkocsijaikba. Az utcával hamar végeznek, az épületben lévő állapotokkal már kevésbé lesz könnyű. A szemed sarkából, vagy talán a szemüvegednek köszönhetően megpillantasz egy embert, ahogy kimászik az egyik sikátorban lévő csatornából. A megjelenése finoman szólva is csapzott, csak ránézésre is meg lehet állapítani, hogy közel áll az infarktushoz.
Cardas a beszélgetés fordulását, nem éppen értette meg. Ezért Claire azonnal fel is világosítja az ajánlatát illetőleg. Mielőtt még belekezdene, meghalljátok ti is, hogy a felmentősereg megérkezett.
- Öhm nem a Tolvajok Fejedelmébe próbállak meg beszervezni. Ezt úgy sem én döntöm el. Arra céloztam, hogy új kicsit rugalmasabb állást kaphatnál. A nőt akit felhívtál Leslie Thompkinst. Ő a mi védőangyalunk. Segít nekünk az ilyen orvosi bajainkban, ha komolyabb problémánk van. Ja igen, és Luka már nem elég hozzá. Talán bevenne a kórházába, és orvosi képességeiddel támogathatnál minket te is. - mondja mosolyogva. Mikor egy mentőruhába burkolózott férfi pár lép fel a lépcsőn, és szörnyed el a látottakon. Az biztos, hogy nem minden nap lát ilyet az ember. A ruhád láttán kicsit meglepődnek, és nem mernek közelebb menni. Nem tudnak hová tenni téged. Ellenség vagy-e, vagy szövetséges.
Védelmező tovább halad a csatornában, és minden veszélytől távol van már. A mentőautók vijjogása még hallatszik, de az emberi ricsaj már elmúlt. Ahogy a sötétben haladsz, mozgásra leszel figyelmes. Még a következő csatornafeljárót sem érted el, de máris dupla annyian vagytok mint kellene. Az árnyék úgy liheg, mintha csak távfutó lenne. Annyit látsz, hogy ember és éppen feléd néz. Amikor ő is meglát téged, felpattan ültéből, és elkezd rohanni, ahogy csak bír. Az árnyék gyors. Nagyon gyors.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Aug. 01, 2011 7:38 pm

A mentők meg is érkeztek, jó hangosak. A macskanők lejönnek az emeletről, jó pár sérülttel. Claire folytatja a beszélgetést. Első kijelentése nagy követ vett le a szívemről, és így már érdeklődve hallgatom tovább. És bár ez az egész eléggé "új" és "idegen" számomra, be kell valljam, hogy tetszik. Már jó ideje nem tartozom semmihez és senkihez, csak dolgozom. Ez tovább romlott, mikor kiderül, hogy meta-humán vagyok. A közösségi életem azóta eléggé... szűkölködő. Egy részem nagyon is örült, mikor Claire elmagyarázta miről van szó, viszont másik részem óvatosságra intett, hogy nem kéne ebbe belemenni. Épp egy válaszon töröm a fejem, mikor a helyiségbe lép két mentőruhát viselő ember, így csak eddig jutok:
- Hát, így már mindjárt más...
A mentősök arca elárulja, hogy ilyen horrorra nem számítottak, és mikor rám néznek, a bizonytalanságuk még jobban kiül az arcukra. Ja. Megszokott érzés. Hogy egy kis bizalmat tápláljak beléjük, megszólítom őket, komor, érzéketlen hangon, mint egy szakértő, akinek az ilyen látványok megszokottak, mint ez itt:
- Itt van három súlyos sérült, kettőt megcsonkított feltehetőleg a robbanás, a másiknak égési sérülései vannak.
Ezzel el is fordulok tőlük, és most Claire-hez szólok, hangomban nyoma sincs az előző komorságnak:
- Lemegyek, megnézem mi is a helyzet, az "ajánlaton" meg gondolkodom - számon apró mosolyt lehet látni - ezzel elindulok lefelé, de már nem is tudom hanyadszorra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Aug. 01, 2011 9:01 pm

A lányok egy pillanatra ledöbbennek a tervemet hallva. Aztán elmosolyodnak. Még sem mondtam hát akkora hülyeséget, mint először gondoltam. Már csak kivitelezni kéne ezt az ötletet. Valahogy el kellene juttatni az információt Falcone-nak. De hogy? Talán Zack tud segíteni. Az őrsön sok beépített embere van a Rómainak. Talán ott kellene elhinteni a pletykát. Fel kell hívnom Zacket. Kell egy telefon. Hol is van a csaj a nagy táskával? Asszem nála van egy mobil.

-Van egy tervem. Kaphatnék egy telefont?-fordulok a macskanők felé.

Ha kapok egy készüléket, akkor felhívom Zacket.


Egy újabb nap az irodában. Már megint elmaradtam a papír munkával. Bár nincs okom panaszra, a múltkori támadás egyelőre elég izgalom volt. Épp hogy csak megúsztam élve. Már épp indulnék egy kávéért, amikor csörögni kezd a telefonom. Ez meg ki lehet?
-Itt Zackary Zaan hadnagy!

-Zack szükségem van a segítségedre. Ne kérdezz a részletek felől, majd később elmesélem, most tedd azt, amit mondok.
-Rendben haver, ahogy akarod.-tudom, hogy ilyenkor nem érdemes vitázni vele.
-Keress olyan zsarukat, akikről sejted, hogy Falcone-nak dolgoznak. Például azok, akik kiakartak nyírni a cellámban*. Mondd meg nekik, hogy kaptál egy fülest, hogy Maroni meg akarja dézsmálni a hadsereg fegyver készletét, ma este, talán épp folyamatban van. Kérd meg őket, hogy nézzenek utána, hogy tényleg így van-e. Ha igen, hívjanak erősítést. Ezt persze nem fogják megtenni, inkább a főnöküket értesítik majd. Valszeg igent mondanak majd, mert így értesíthetik a főnöküket, és segíthetnek neki az ügy eltusolásában. Megteszed ezt nekem?
-Persze, megteszem.
-Kösz! Később találkozunk.
Megkeresem a fickókat, akik kiakarták nyírni Duncant. Ha bent vannak, akkor személyesen, ha nem, akkor rádión bízom meg őket. Remélem sikerül Duncan terve

Leteszem a telefont, és a cicusok felé fordulok.
-A pletyka elhintve, szerintem az informátorom sikerrel jár. Majd meglátjuk a bázison, hogy felbukkannak-e Falcone emberei. Ha nem, egyedül kell harcba szállnunk velük.

//*lásd 5. bővítést.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Kedd Aug. 02, 2011 4:46 pm

A veszély elmúlt, immáron nyugodtan lépkedhet a mocsokban, keresve egy alkalmas feljárót szabadulásának kulcsaként. Alig várja, hogy kimehessen a levegőre, beszállhasson az autójába, levehesse maszkját, és elindítsa a motort, minek hangja szinte táncra invitálja a bűnüldözőt. Tetszik neki az autó, ha kell repeszt mint az álom, ha kell eltűnik a kíváncsiskodó szemek elől, és hát az őszintét megmondva illik is hozzá a kicsike.
A szagtól néha szinte akaratlanul is az orrához kap, de megpróbálja kibírni az elviselhetetlen légkört, néha nagyot szippant a csatornaszagból, hogy szervezete hozzászokjon. Léptei halkak, mégis magabiztosak, érzi már, hogy a kijárat pár percnyi távolságra van tőle, ami vele együtt a szabad levegőt is jelenti, és végre a háta mögött tudhatja ezt a helyet.
Ahogy elmélkedik sétálása közben, eszébe ötlött ismét a múltban történő raktárt megrohamozó rendőri akciója. Talán a szag juttatta eszébe, vagy a helyzet, nem tudni, de a rémképek szinte filmként pörögtek ismét agyában, mintha diafilmet vetítenének benne.
Ismét látja családja sírját, lányáét, és kedvesét, ahogy szomorúan áll az esőben, és erőszakkal sem lehetett őt elvinni a temetésről, ázottan egyedül ballagott haza vagy három órahossza után. Rémes időszak volt.

- Nagyon hiányoztok... - Vallotta be magának alig hallhatóan, mikor háta mögül zajokra lesz figyelmes. Egyből felocsúdott, képszakadásából felébredve ismét a jelen zord világa vetült szemei elé, és úgy érezte míg ábrándozott, körbe vették, nincs egyedül a csatornarendszerben. Akaratlanul, szinte már reflexszerűen fegyveréért nyúlt, és lámpa híján szemével, hunyorogva próbálta meg kifigyelni, mik vagy kik azok akik meglepték őt.
Mintha árnyakként mozognának, de külsejük emberi alakot ölt. Félelmetes, és hátborzongató, Védelmező még mindig meg tud lepődni azon, hogy mik nem élnek meg Gotham City mocskos csatornáiban.

- Ki van ott? - Kiáltotta el magát, tekintetével "ellenfeleit" keresve, szinte másodpercenként fordult hátra, de végül jobbnak látta, ha a falnak veti magát, legalább hátulról nem lephetik meg őt. Zajlottak az események körülötte, mikor megpillantotta vendégét, aki úgy zilált, mint egy Maratoni futást nyert atléta. Furcsa volt, és rejtélyes, Brian zavarta pislogott a félhomályban, de mikor farkasszemet néztek egymással, az idegen futásnak eredt. Nem tudja Védelmező miért érezte azt, hogy megálljra kell utasítania őt, de megtette. Talán a meglepetés ereje, mi már percek óta zavarodott állapotban tartja őt, esetleg a rendőrségen begyakorolt szakzsargon, mi még mindig elméjében él aktívan, vagy csak egyszerűen a kíváncsiság, és félredobva küldetésének célját, meg akarja tudni, mik élnek idelenn a csatornákban.
- Állj vagy lövök! Fordulj meg szép lassan, és tedd a tarkódra a kezeidet! - Kiáltotta végül. Hangjától visszhangzott a csatorna, úgy vezette a hangokat, mint nedvesség az elektromosságot. Meg is lepődött hangja magasságán, szinte megbánta, hogy ennyire felemelte azt, hogy nem csak ők ketten, hanem bárki más is meghallhatja azt. Na de üsse kő, így lesz izgalmasabb a történet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Aug. 03, 2011 1:35 pm

Odafentről figyelem a káoszon úrrá lett alakokat. A szirénák gazdái megjelentek, talán a Tolvajok Fejedelmének van kapcsolata a mentősökkel is. A rohamkocsiból kiszálva egyből intézkedni kezdenek, és pikk-pakk végeznek is az utca rendberakásával. A sebesülteket már berakták a mentőkocsiba, de a bentiek ellátása alaposan felemészti majd az idejüket.
Kiszúrom a triumvirátus tagjait. Kelly, Sumati, és Duncan nagyban tanácskoznak, majd láthatom, ahogyan Duncan előkap egy telefont, és röviden beszél valakivel. Kár, hogy nem hallom, amit beszélnek, de biztosan jó dologról lehet szó, ha ezek a macskák rákaptak.
Mikor arrébb fordítom a tekintetemet, másra leszek figyelmes. Egy szerencsétlen tag mászik ki az egyik csatornanyílásból, külseje erősen csapzott. Innen úgy látom, mintha rossz bőrben lenne, talán zihál is. Csak nem menekült valaki elől? Megkell néznem, hogy hova indul, és hogy mit akar tenni.
Ha fegyver van nála, azonnal (észrevétlenül) lemegyek hozzá, és elkapom a tagot. Ha nem, megvárom, hogy mit csinál, és miután biztonságosabb helyre megy, akkor megyek utánna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Aug. 03, 2011 2:50 pm

Claire csak int a mentőknek, hogy a meglepő kinézetű mentőorvos velük van, és hogy tényleg itt a három sérül. Cardas lesétál a lépcsőn, és még hallhatja Claire hangját, ahogy felvilágosítja a a férfiakat, hogy a harmadik emeleten is nagy valószínűséggel még vannak sérültek, csak ők nem jutottak el odáig. A lépcsőn szembetalálkozik, még egy csapat ápolóval, akik a felsőbb szintek felé igyekeznek, hátha találnak még sebesültet. A macskanő a lépcső legalján éri utol a mentőorvost, és észrevehetik, hogy Luka ülő helyzetben van, és egy műanyag pohárból kortyolgat valamit. Az ápoló észreveszi a főnökét, és kicsit vádlón pillant a leérkező duóra. A földszint meglepő változásokon ment keresztül. Az itt hagyott sérültek eltűntek, és a halottakat is betakarták. Igaz a végtisztesség módja teljesen különböző a Tolvajok Fejedelmének tagjainál, és a Finnigan banda tagjainál. Innen kiláthatnak az utcára is, ahol nagy a nyüzsgés.
Duncan a készüléket nem a várt macskától kapja, de megkapja, és még vonalat is talál. Sikeresnek tekintheti a telefonmegbeszélést, amire a macskanők csak még nagyobb ámulattal válaszolnak. Nem gondolták volna, hogy egy ilyen vérgőzös igazságosztónak a Gotham Városi Rendőrségen vannak kapcsolatai. Kelly szinte már felnéz rád, igaz csak szinte, mert női hiúsága nem hagyja a dolgot.
Ekkor a további diskurzust egy közeledő motor hangja szakítja félbe. A macskanők egy lényként engednek ki egy nagy sóhajt nőies szájukon. Láthatod, hogy Gina abbahagyta a telefonálást, de nem engedte el a telefont. Csak lógatja maga mellett a kezét, és hang forrását fürkészi.
Egy macskajelmezes férfi jelenik meg, egy "macskajelmezes" motoron. Látható hasonlóságtól eltekintve nem tűnik a Tolvajok Fejedelmének tagjai közé. Kényelmes tempóban odagurul a csoportotokhoz, és egy szó nélkül eláll Kelly-nek. A nő csak húzogatja a száját, és nem néz a férfi szemébe.
- Miért tetted? - Teszi fel a kérdést nagy sokára. - Nem ezt érdemelték volna a lányok, de az önfejűséged megint a vesztüket okozta. - A férfi keze villámgyorsan csap le. Egy akkora pofont ad Kelly-nek, hogy a nő térdre rogy. A férfi szemében egy könnycseppet pillanthatsz meg, de csak egy szemvillanásnyi időre. Sumati főnökén ért atrocitását megtorolván, egy "HISSSZ" kíséretében megpróbálja rávetni magát. Keze karmokká feszülve, száját szélesre tárva, szemfogait villogtatva. A férfi méretes kezét megint útjára indítja. Kilép oldalra és a halált osztó kezet elkapja csukló tájékon, majd a nyakára tapasztja a másikat. A macskanő lendületét megszakítva, irdatlan erővel a földhöz vágja.
- Korábban kell felkelned, hogy engem hátba támadhass vérszívó. Már születésed előtt is olyanok ellen küzdöttem, mint te. - Sumati legyőzötten vergődik a földön, de végül feladja. A kis közjátéknak vége, a Tolvajok Fejedelmének minden tagja felnéz a férfira, aki most téged vett célba. Végigmér a szemével, és felé nyújtja a kezét.
- Mi még nem találkoztunk. A nevem Vadmacska. Nem a bokszoló.

//Ha már Zack-re sóztad a feladatot, akkor csinálja is meg a dolgot. Zackary Zaan hadnagy folytatása A Gotham Városi Rendőrségen várja.//

Védelmező előtt az árnyék cikázik, mint egy villám, de a fegyver említésére megtorpan. Ahogy közelebb érsz az árnyék körvonalai kirajzolódnak, és már semmilyen félelmetes dolgot nem látsz benne. Csak egy halálra rémült vörös hajú ír, aki annyira mocskos a csatornától, hogy legalább két szappant kellene elhasználnia, hogy újra fehér embernek nézzék. A rettegés kiül a szemébe, és mégsem tudja tekintetét elfordítani rólad. Csak bámul némán, néha szája magától kinyílik majd becsukódik. Három ilyen mozdulatsor után végül sikerül neki megszólalni.
- Ne öljön meg. Soha nem ártottam a Tolvajok Fejedelmének. Nem tettem semmi rosszat. - A szája kicsit habos a feltörekvő sírás, és nyál összhatásának köszönhetően. A beszédje még érthető, igaz vegyül bele egy kis akcentus, amit nem tudsz hová tenni, de feltételezed hogy ír.
Messiás végignézi az új jövevény megérkezését, és a jelenetet is, de csak fél szemmel, mert a sikátorban ténfergő férfit figyeli. A férfi a falhoz lapulva, elsomfordál az épület sarkáig, és kiles mögüle. Pár pillanatig nézi, az utcán a nyüzsgést, de látszik rajta, hogy nem akarja hogy észrevegyék. A legkisebb veszélyre is mindig visszahúzza a fejét, majd miután feltehetően eleget látott, elindul ellenkező irányba a sikátoron. A léptei gyorsak, és koordinálatlanok. Mint akit nagy sokk ért, és nem ura a saját testének. Fegyvert nem látsz nála, ezért utána iramodsz. A ház tetejéről nem is olyan könnyű lejutni, főleg úgy átmenni az utcán a másik, hogy ne legyél feltűnő. Végül sikeresen átjutsz a sikátorba, és egy autóritkaság mellett elhaladva, elkezded követni az áldozatodat. A férfi csak sikátorokban járkál, és sokszor pillant hátra, hátha követi valaki. Még sikerül elrejtőznöd, de ilyen taktikával bármikor kiszúrhat.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Aug. 03, 2011 3:11 pm

Eddig minden rendben, bízom Zack-ban, hogy sikerrel jár. Ha még, sem egyedül kell szembe néznünk Maroni túlerejével. Már épp folytatnánk a megbeszélést, amikor egy motoros érkezik a bár elé. Ez meg ki a fene? Ő is macska jelmezben van, de nem hiszem hogy tagja a Tolvajok fejedelmének. Megáll Kelly előtt, majd leken egy pofont a macskanőnek. Őt okolja a lányok haláláért. Pedig szerintem ennél jobban nem nagyon lehetett volna megoldani a helyzetet. Mindegy nem az én dolgom. Sumati közben próbálná megtorolni a főnökét ért sérelmet, de a jövevény könnyedén kifekteti. Veszélyes a fazon, jó lesz vigyázni vele.

Ezek után felém fordul. Bemutatkozik, Vadmacskának hívják. Újabb jelmezes igazságosztó. Remélem nem kezd el ő is aggályoskodni a módszereim miatt.

-Szólíts Duncan-nek!-kezet fogok vele, majd rágyújtok egy újabb cigire. Hanyagul a falnak támaszkodva élvezem a füstöt. Várom, hogy mit akar a jelmezes fazon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Aug. 03, 2011 6:54 pm

Egy kisebb fajta közjátékot látok lejátszódni, de nem figyelek teljesen, mert figyelmemet elvolja a másik tag, aki az imént jött fel a csatornából. Olyan, mintha belenne rúgva, sőt, inkább olyan, mint egy szipus-füves keveréke. Mozgása esetlen, és még a saját árnyékától is megrémülne. Mégis úgy érzem, hogy ez az alak érintett abban, ami ott bent játszódott. Levetem magam a sikátorba, majd kisebb kűszködés után lent találom magamat. Remélem nem vettek észre se a macskák, se az előttem botorkáló alak. Hátra-hátra pillant, ezért eleinte még úgy közlekedek, hogy kihasználom a két hátrapillantási időt. Ilyenkor fedezéket keresek egy-egy kiszögellésben. De ez így nem mehet tovább, előbb- utóbb csak észrevesz.
Mikor úgy érzem, hogy elég rövid a közöttünk lévő táv, előugrok rejtekemből, és megrohamozom a szerencsétlent. Próbálok a fal mellett osonni, a sötétben, hogy ha meg is hallja a közeledtemet, ne szúrjon egyből ki. Majd mikor elérem, megpróbálom leteperni a földre, és ha ez sikerült, pár öklöst leadok a fejére, miközben beleordítom a pofájába:
- Miért...érzem--- úgy, hogy közöd lenne... ahhoz, ami odabent történt? Beszélj, ki vagy?- Mondatomat meg-megtöri az arccsontja találkozása az ökleimmel. Majd miután eleget adtam neki, előhúzom a stukkeremet, és az utolsó mondatot akkor teszem fel, mikor a cső benne van a szájában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Csüt. Aug. 04, 2011 10:27 am

Izgalom és feszültség mi most Brian szervezetét átjárja, mint ahogy a hideg futkos egy ember hátán. Nagyot nyel, ahogy a "szerzet" megáll, és követi az utasításait. Koncentrál, hiszen ki tudja valójában milyen gyors a lény, ha csak egy lépést is tesz felé, megpróbálja lábon lőni. Szíve olyan hevesen ver, mint a sikátorban való küzdelem alkalmával azzal a szemetet magába szívó szörnyeteggel, keze is hasonlóan rángatózik, akaratlanul ökölbe is szorult. Lassan átkeresztelhetné magát démonvadásszá, ha így halad.
Ekkor már a fiú teljesen megfordult tengelye körül, és Védelmező akaratlanul is felhúzta szemöldökét. Egy vörös hajú, ijedt, és látszólag mocskos fiú állt vele szemben, ki a sírás határait súrolta, bár úgy látszik már megtörtént ez a szégyenteljes, ám mégis könnyebülést jelentő cselekmény. A szája mintha habozna, talán veszett lehet, akárhogy is Védelmező nem engedi le a fegyvert, nem fogja túl közel engedni magához, míg ki nem deríti mit keres idelenn a srác. Homlokáról még mindig folyik az izzadság, a maszk szinte már teljesen átázott, ami még zavaróbb neki a folyamatos bűz, mit el kell viselnie, és még sajna nem szokták meg szaglószervei sem ezt a förtelmes szagot.
Nehéz neki a beszéd, többször szóra nyitja a száját, de nem tud mit mondani. Talán gondolkozik mit hazudjon, vagy annyira meg van rémülve, hogy tényleg nem jön ki szó a torkán. Az elmondottak hatására a férfi ismét elcsodálkozik, több szempontból is, hiszen úgy tűnik a Tolvajok fejedelmének köszönhetően lehet itt, s gondolat menetében a következő felismerés az, hogy talán a rejtett szobában tartózkodott a megrohamozás pillanatában, és rémületében ezt a menekülési útvonalat választotta. Egyszóval ha Védelmező gondolata igaz, akkor ez az ír akcentussal ellátott fiatal, Finnigan bandájából való.

~ "- Az Ír banda. Finnigan bandája." ~ Ismétli el magában a sikátorban kikérdezett bűnöző szavait, majd ismét a fiúra tekint, aki látszólag nem akar semmi meggondolatlan dolgot tenni eme kialakult sakk-matt helyzetben.
- Jólvan kölyök, eléggé mocskos vagy már, feküdj le kérlek a hassal a földre, és a kezeidet hagyd a tarkódon...lassan. - Utasította immáron halkabban, gondolva az előző esetre, mikor meggondolatlanul üvöltözött ezen visszhangos közegben. A pisztolyt tartó keze szinte megszokásból is követte szavainak vonulatát, amint azzal lefelé mutatott. Ha a srác megteszi amire kéri, lassan elindul felé, és átkutatja zsebeit, ruhája minden szegletét, fegyver és egyéb használható, esetleg dokumentumon után, amit magával hozott a meneküléshez. Ha végzett hátrébb lép tőle, tartva a rendőrségi szabályokban szereplő két métert.
- Egyedül vagy itt lenn? Ki fia borja vagy, mi a neved? A titkos ajtón keresztül jutottál le ide? - Tette fel kérdéseinek hadát szépen sorjában, de természetesen még nem végzett, csupán hagy időt neki a válaszadásra, ami az előbb is igen nehézkesen ment.
- Ha együtt működsz velem, nem lesz semmi baj, nem kell aggódnod. - Tette hozzá kicsit nyugtatóbb hangnemben, hátha jobban megered a nyelve, persze a fegyvert egy pillanatra sem veszi le róla, sőt tekintetével körbenéz, nehogy meglepje valaki. Az ír srác ennyi idő alatt nehezen tudna felugrani, és elvenni fegyverét, hiszen pillanatokról beszélünk, míg körbekémlel a mocskos csatornában, mikor pedig megbizonyosodik affelől, hogy nem kell mitől félnie, újra a srácra viszi tekintetét. Türelmetlenül várja a srác válaszait, hiszen azért esze azt diktálja, hogy induljon vissza a Dokihoz, de mégis tudni akar minden részletet a jelenlegi történésekről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Csüt. Aug. 04, 2011 2:47 pm

Miközben a két mentőorvos munkához lát, én elindulok lefelé, míg velem szembe pár ápoló siet el mellettem. Épp leérek, mikor Claire utolér. Körülnézve a helyiségben, eltűntek a sérültek, a hullákat pedig letakarták. Kint úgy tűnik, még nem csillapodtak a kedélyek, nagyon mozgolódik a jelmezes brigád. Ekkor pillantom meg az üldögélő Lukát, aki valami kortyolhat, és mikor meglát, nem éppen kedves képet vág. Odamegyek hozzá.
- Tudod, nem én lopóztam mögéd és ütöttelek ki egy ilyen praktikus módszerrel! Amúgy meg már alig álltál a lábadon, nem sok hasznod lett volna... már jobban vagy? - kérdem.
Közben motorzúgást hallok kintről, de nem nézek ki. Csak aztán fogok kimenni, és felmérni a terepet, miután befejeztem a beszélgetést Lukával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Csüt. Aug. 04, 2011 7:16 pm

Vadmacska egy kicsit vastagabb dohányozni valót húz elő az övéből, és nem is csak egyet, hanem egyből kettőt. Az egyiket Duncan felé nyújtja, miközben gyufát kotor elő. A sajátjának leharapja a végét, és hosszú mély szívások közepette meggyújtja a szájában, ha az igazságosztó elfogadja, akkor az övét is.
- Ezt talán jobban fogod élvezni. Látom nem ez volt az első harcod. - Kezdi lassan felvezetve a tényleges mondanivalóját. A macskanők nagy ívben elkerülik a beszélgetőket, és még Kelly is eltávolodva vizsgálgatja szépen dagadozó arcát. - Mit gondolsz a lányok teljesítményéről? Remélem nem gond ha tegezlek, de a koromnál fogva manapság már mindenkit szoktam. Hogy harcoltak? Milyen vezető Kelly? - Azonnal átlátod, hogy fel akar mérni. Nem a lányok teljesítményére kíváncsi, azt tudja, és láthatja a végeredményt. Rád kíváncsi mennyire is vagy igazán figyelmes, és mennyire érted a dolgodat.
Messiás fal mellett lopakodik, és minden ki zugot kihasznál, csak hogy ne vegyék észre. Végül elérkezettnek látja az időt a támadásra. A férfi még mindig a megszokott formáját mutatja, de még ebben az állapotban is túl merész húzás volt a kamikaze támadás. Megpróbálsz ráugrani és leteperni félig meddig sikerül is. A ugrás tökéletes a teperés is,csak nem számoltál vele, hogy fegyverrel is rendelkezik a férfi. Az első ütéseddel egy időben ér a lövés. A combodat éri, fájdalom végigsugárzik az egész testeden, és hátraesel. Szerencsédre közelről kaptad a lövést, így a golyó átment a testeden. A vér azonnal átnedvesíti a ruhádat, és így még a lábra állás is nehézkes. Az üldözött csak rettegő szemekkel figyel téged, és látszik rajta, hogy amit tett az nem szándékos volt. Ösztönösen fordult, és húzta meg a ravaszt, talán ha gondolkodott volna, már halott lennél. Most mindketten a földön vagytok, még egy méter sincs közöttetek. Farkasszemet néztek egymással, és csak másodpercek kérdése, melyikőtök fog hamarabb lépni.
A férfi retteg, és lassan kúszik hátrafelé a fegyveres Védelmező elől. Nem szándékosan teszi, csak nem tud uralkodni a mozdulatain. Ösztönösen akar távol lenni a veszélyforrástól. Sajnálatára a csatorna fala nem végtelen, így nekiütközik, és már nem tud messzebb kúszni. A rettegés még mindig ott ül a szemében, és éppen hogy csak ki tudja nyitni a száját. A fegyver mozgatása, és parancsaid megteszik a hatásukat. A férfi hasra fekszik, és nem is törődik a csatorna szagával, vagy hogy az ürülék éppen a feje mellett folyik el. A kutatás gyors és egyszerű. A ruháján csak két zseb található, az is a mocskos farmerján. A tárcáján kívül, egy kulcscsomót, és pár rágógumit találsz. Miközben olvasgatod a kezedben levő iratokat, a férfi elkezd beszélni.
- Igen egyedül, amennyire tudom. Na meg persze maga, így az már kettő. - A szavak nem túl rendezett sorban jönnek ki a száján. Akár csak ha kipotyognának belőle, mivel már nincs annyi ereje sem, hogy szélnek eressze őket. - A nevem Uilleag Shamus. Iiigen onnan jöttem le. Reméltem, hogy nem talál rám senki a csatornában. Nem jött be. Most már felkelhetnék innen? - Láthatod az igazolványokból, hogy őszintén beszél. A tárcában még találsz százhuszonkét dollárt, és a bankkártyáját. A végső kérdés inkább már kétségbeesett, mint erőteljes. Ha tudna, kérlelően nézne rád. De így csak a hangjából hallod ki, hogy nem messzi áll az klendezéstől.
Luka a leütés résznél meglepődik, és Claire-re néz. Az előző pillantása talán nem a fizikai kontaktus miatt volt, hanem az egyedül hagyása miatt. Most, hogy rájött az igazságra, úgy néz a macskanőre, mint a véres rongyra. Aki látványosan széttárja karjait, és forgatja gesztenyebarna szemét.
- Na már megint kezdődik... - Mondja, de Luka belé fojtja a szót.
- Mi az hogy már megint kezdődik. Tudod számoltam, hogy hányadjára csinálod ezt velem. Ez már a negyedik alkalom volt. A NEGYEDIK. Nem gondolod, hogy több tisztelettel kellene bánnod azzal, aki összerakta az arcodat? - A kinyilatkoztatása kicsit hangosabbra sikeredett, mint számítani lehetett volna. A bent lévő civilek csak néznek rátok, ki csapja ez az irdatlan lármát.
- Te is tudod, hogy csak érted te... - És már megint.
- Értem? Értem?!? Hahh tudd meg én tökéletesen ismerem a korlátaimat. Nem is tudsz rólam semmi, azt se, hogy mennyit bírok. Persze akkor tökéletes voltam mikor a betört orrotokat, és a letört körmeiteket kellett helyreraknom. Most persze egyből idehívjátok Dr. Thompkins, mikor már hiszitek hogy képes lennék rá!! - A kiabálás csak folytatódik, és már megint felhozódik a doktornő neve, kiről már annyit hallottál, de még nem láttad. A "tárgyaló" feleket, nem nagyon érdekli a közönség, sőt még az sem, hogy ott vagy két centire a férfitől.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 05, 2011 9:39 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Csüt. Aug. 04, 2011 8:27 pm

Hú, talán jobb lett volna, ha befogom a számat. Bár érdekes dolgok derülnek ki, Claire arcáról, és ha hagyom tovább veszekedni őket, talán még mások is, de közbeszólok:
- Hé, én hívtam a doktornőt, emlékszel? - kérdem Lukától. - Egyedül nem tudnánk ellátni mindenkit, meg szerintem tényleg jobban jártál, hogy itt lent maradtál, nem kéne olyan makacsnak lenned! - a végére már eléggé felemelem a hangom, majdnem már kiabálok is, talán ettől elhallgatnak. Ha igen, akkor megkérdem a legközelebb lévő ápolót vagy orvost, hogy itt van -e Dr. Thompkins, és elindulok a felkutatására, kimenve az utcára, és magammal hívom Lukát is. Ha nem éri el a fülüket a hangom, akkor is a következőket teszem, csak Lukát hagyom itt. És ha nincs itt Dr. Thompkins, akkor szintén az utcára megyek, tudakozódni a macskanők egyik magasabb beosztottjához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Aug. 05, 2011 10:14 am

Védelmező parancsai nem találnak süket fülekre, a fiú engedelmesen követi utasításait, ezzel sem nehezítve meg a férfi dolgát. Habár először próbálkozott a meneküléssel, de a csatorna hálózat véges, így elég hamar falba ütközik, Briannek pedig nem volt nehezére sétálgatni utána, habár figyelmét nem száz százalékig a fiú kötötte le, gyakran nézelődött körbe megbizonyosodva arról, hogy tényleg csak ketten vannak lenn ebben a pöcegödörben. Igazolványait átvizslatva kiderül, hogy Uilleag tényleg igazat mondott, így valószínűleg a bűnüldöző nem tud vele mit kezdeni, hiszen minden szükséges információ jelenleg a gatyájában pihen, még ha tudna is valamit a srác, se biztos, hogy válaszolna, de egy próbát azért megér.
- Persze, mindjárt felkelhetsz, amint válaszoltál még egy utolsó kérdésemre. Mit tudsz a Maróni családról? - Kérdezett rá az éppen terítéken lévő dologra, majd ha készségesen válaszol, felszólítja a feltápászkodásra.
-Na jó, induljunk el a kijárat felé mit szólsz? Bár ez inkább utasításnak vedd, mint kérésnek. - Mondta Védelmező hangjában ellentmondást nem tűrő hangnemet megejtve, és fegyverével a csatornafeljáróra kezdett mutogatni, ahová elsődlegesen is próbált eljutni, mielőtt belebotlott volna az ír bűnözőbe.
- Semmi hirtelen mozdulat fiú, különben egy új lukkal leszel gazdagabb. - Utasította Brian Uilleag-ot, majd meghagyva köztük a két méteres távolságot követte a kijárat felé, már ha persze elindul, és együtt működik. Ha nem, abban az esetben egy-két pofon talán meghozza a kedvét a sétálásra, bár nem nagyon szeretné bántani a srácot, de ha muszáj bűntudat nélkül megteszi.
Azon elmélkedik út közben, mit kezdjen a fiúval, miután felértek a felszínre. A rendőrség nem igen preferálja a maszkos idegeneket, akik fegyverrel a kezükben játszák el a hőst, így valószínűleg nem fogja a karjaikba repíteni őt, így a kevésbé elegáns, de mégis hatásos módszer lesz a nyerő, mint ahogy a sikátorban letudta a magát bepiszkító bűnözőt.
Miután elértek a létrához, megállítja a fiú, természetesen utasítással, majd megtartva komoly, határozott hangszínét utasítja a következőkre.:

- Állj meg, mielőtt felmászol vedd le a fölső ruházatodat, és kösd be vele a kis szemedet, nem szeretnénk, hogy bárki felismerjen téged, meg azt sem ha hősködnél. Itt leszek végig mögötted egy lövéstávolságra, ha megpróbálsz megszökni, megjárod. - Magyarázta neki a bűnüldöző, remélve, hogy megteszi azt amit kért, és nem kell neki felvinni őt a felszínre ájult állapotban. Mielőtt felkapaszkodna a ő is a létrára, azért még egyszer hátranéz, nem követik-e, és csak utána kezdi el őt követni. Amint felértek, lemér neki egy ütést bal karjával, és ott hagyja őt, majd a többit elintézik a rendőrök, ő most már az autójába szeretne végre beülni, és élvezni a száguldást egészen Doki rejtekhelyéig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Aug. 05, 2011 11:18 am

A rohadt életbe, eltaláltak. Legutóbb a karom, most a lábam. Gond nincs vele, csak vérzik, szerencsémre nem talált artériát, és nem kell attól félnem, hogy a következő pillanatban elvétrzek. De vigyáznom kell rá, egy nyomókötés elfér most.
Hiretelen nagyon ideges leszek. Egyrészt a folyamatos sérülések szerzése miatt, másrészt a mai nap betetőzése miatt. Próbáltam a magam módján kíméletesen bánni mindenkivel, olyanoknak esélyt adni, akik - Duncanéknak végülis igazuk van- nem érdemlik meg.
A lábraállás nehézkes, de most nem is kell 2 lábbal a földön járnom. Elég, ha gyorsan ránehezedek a szintén földön fekvő csókára. Miközben gyorsan odakúszok, egyik kezemmel már húzom elő a kést, amit alkalomadtán belenyomok a szájába a merénylőnek. Mivel mostmár tudom, hogy Ő is sáros, már másképpen állok hozzá.
A terv a következő: megpróbálom földhöz csapni párszor a fegyvert parkolászó kezét, hogy elejtse azt, majd miután ezzel végeztem, rátérdelek a csuklójára, és a késemet belenyomom a szájába. Ha bármi meggondolatlant csinál, nekem nem is kell mozdulnom, majd ő elintézi saját magát.
Próbálok úrrá lenni a fájdalmon, és a dühön. Nem szabad elveszíteni a fejemet, nem lenne szerencsés, ha úgyanúgy végezném ki őt, mint a cilinderest a Tolvajok. Higgadtan, mégis tekintélyt parancsoló hangon szólok hozzá.
- Hol jártál báránykám? Tudom, hogy Finnigan emberei közé tartozol, és azt is, hogy Maróninak dolgoztok! De mit is pontosan?- utolsó kérdésemnél kicsit mélyebbre nyomom a pengét, nyomatékot adva a szavaimnak.- Nem tetszik az íze? Ha látom rajtad, hogy képes vagy az együttműködésre, nem esik bajod, de ha nem....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szomb. Aug. 06, 2011 2:50 pm

Vadmacska szivarral kínál, amit elfogadok. Afelől érdeklődik, hogy harcoltak szerintem a lányok. Mit érdekli? És miért pont engem kérdez. Nincs idő ilyen marhaságokra, Maroni talán már végzett is a rablással. Mélyet szívok a szivarból, és lenyugtatom magam. Kapkodással nem érünk el semmit, és jól jönne a fickó segítsége. Egy kicsit gondolkodom a válaszon.

-Két hibát követtek el. Mégpedig azt a kettőt.-rámutatok a szétlőtt furgonokra.-Ha nem azokkal jönnek, vagy távolabb parkolnak le, akkor talán meglephették volna az ellenséget. Talán. De lehet, hogy még akkor sem. Finnigan emberei vártak ránk, tudták, hogy támadás készül ellenük. Pillanatok alatt zúdítottak össztüzet a lányokra, mint akik készenlétben vártak az ablakok mögött. A lányok a lehető legtöbbet hozták ki a helyzetből. Egy jól védett objektumot kellett bevenniük. Az ostromló mindig hátrányban van az ostromlottal szemben. Csakúgy mint a lőfegyveres a közelharcossal szemben. Ám mégis mi győztünk. Kelly jó vezető, egy vesztes helyzetből csikart ki győzelmet. Ezt a harcot sehogy sem lehetett volna áldozatok nélkül megvívni. Mindenki jó munkát végzett, bár nem ártana néhány tűzfegyver a csapatba.

Befejezve a mondókámat, a csajok felé fordulok.

-No, akkor indulhatunk a bázisra?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Vas. Aug. 07, 2011 11:54 pm

A bár földszintjén a beszélgetés abbamarad. Talán az ápoló erélyes fellépése miatt, vagy inkább az eldördülő két lövés hangja miatt. A bár mögötti sikátorból jön. Csak a szerencséteknek köszönhetitek, hogy az egyik hátsó helyiség falán éktelenkedő lyukon keresztül meghallhattátok. Luka-n újra erőt vesz a tenni akarás, és felpattan. A poharat ellöki és int nektek, meglepően fitten és üdén, hogy kövessétek.
- Dolgunk van. Van még egy hősnek szüksége van ránk. - Ezzel elkezd rohanni, a hang forrása felé. Csak reménykedik benne, hogy nem Claire lesz az egyedüli, aki követi őt.
Védelmező végre megengedi, hogy a férfi felálljon a mocsokból. Lassan utálkozva a helyzete miatt, de feláll. A kérdéseden gondolkodik egy keveset, majd elkezd beszélni is.
Elmond mindent a Maróni családról, amit csak tud. Mesél a területükről, a fejesekről, és az alattuk dolgozó bandákról. Kiemeli, hogy írek, vagyis ők, a legnagyobbak, és legjobban tiszteltek. Végül semmi olyat nem mond, amit ne tudtál volna. Védelmező parancsainak eleget téve arca elé tekeri a mocskos büdös ruháját, és nagy nehezen kikászálódtok a csatornából mind a ketten. Egy sikátorba vagytok talán egy sarokra a Finnigan bártól, és még annyira se a kocsidtól. A kezeddel nagyot ütsz a férfi tarkójára, aki ezzel eszméletlenül hanyatlik a földre. A kocsidhoz elérni nem nehéz, így egy kis lopakodással el is éred. A bár előtt még nagyban folyik a sérültek eltakarítása, de meglepő hogy ennyi idő elteltével sem érkezett meg a rendőrség. A kocsit bepöccented, és elindulsz.

//Védelmező kalandjának folytatása: Cletus roncstelep //

Messiás az első találat után, seggre ült, és onnan próbálta meg leteperni áldozatát. A felállás, mint jól gondolta nem ment volna minden gond nélkül. Így a kúszás mellett dönt. Sajnos ellensége hirtelen megfordulásból is sikeresen eltalálta a fegyverével, így pedig, hogy még kúsznod is kellett, hogy eléred, még ez az előnyöd sem adatik meg. A lövés váratlanul jön, pedig gondolhattál volna rá. Biztos az adrenalin, vagy a sérülés az oka, hogy figyelmetlen lettél. A másodpercek lelassulnak, látod, ahogy a lövedék elhagyja a fegyvercsövet, és a torkolattűzből kirobbanó kis fémdarab mellkason talál. A lendületed miatt nem esel hátra, de érzed hogy kis torkolatsebességű fegyver. A golyóálló mellény megfogta a golyót, de a fájdalom irtózatos. A férfi elhűlve figyeli, hogy az ellensége két találat után is csak jön tovább megállíthatatlanul. Kivered a kezéből a fegyvert, és a szájába nyomod a késedet. A férfi nyelve azonnal megered.
- Mi sállíhuk Maónina a fegyereke. Sa sempéhéh, éh feverkeheskedelem emmi höbb. Í ohágból hajóval hoá a huhhot, és mi hépen a vám alah kihozzuk. Enni. - A szavait alig érted a fémmel a szájában, és látszik rajta hogy nagyon vigyáz meg ne vágja magát beszéd közben.
Vadmacska egyetlen szavad se mulasztja el, mindenre figyel. Legalábbis az általa eregetett füst mögül így látszik. Végül kiszedi a szájából a bűzrudat, és szólásra nyitja a száját.
- Rendben van nem csalódtam. Nem tetszenek a módszereid, de használhatóbb vagy, mint a legtöbb lány itt. - Fogja halkabbra a hangját, miközben Sumati mérges arcát nézi. Mintha ekkora távolságból is hallotta volna. - Maradj a két főkolompos mellett, és ne hagyd nekik, hogy még több áldozatot szedjen a hülyeségük. - Még megvárja a válaszod, majd elindul a kevésbé romosnak kinéző catmobile felé. - Lányok nem mindenki jön velünk. Főleg a sebesültek nem. Senki sem akarná, hogy Sumati seggbe harapja valamelyikünket. - Kezdi el fennhangon szavalni, az utolsó megjegyzésre szórványos nevetés jön válaszul. - Te, te..... és te, fogsz jönni velünk. Összesen tízen. Öten velem, öten Kelly-ékkel. - Mutat rá tíz még sértetlennek tűnő Tolvajok Fejedelme tagra. Kelly megnevezésénél, Duncan-ra néz. Ha mindenki beleegyezett a dologba, akkor járműre pattan a díszes társaság, és elindulnak a katonai bázis felé.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 09, 2011 1:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Aug. 08, 2011 4:38 pm

Ekkor meghallok két lövést, amire Luka és Claire, és még mások is felfigyelnek körülöttünk. A bár mögül jött. Pedig már azt hittem, vége van a lövöldözésnek. Luka rögtön felpattan, eldobva az innivalóját, és hősiesen indul is az akció felé, minket is hívva. Claire rögtön a nyomába ered, de én hezitálok pár másodpercet. Végül én is a nyomukba eredek, úgy 10 méter lemaradással, amit próbálok behozni. Közben próbálok felkészülni, mi várhat rám. Szerintem egy sérült macskanő vagy esetleg egy bandatag lőhetett, már csak az a kérdés, ki sérült meg? Az sem kizárt, hogy ránk is lőni fog az a valaki, óvatosnak kell lenni, bár ezt hiába mondanám Lukának... Odakiáltok Claire-nek:
- Van még mivel ellátni sérültet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Aug. 08, 2011 11:57 pm

Úgy látszik Vadmacska elégedett a válaszommal. De persze hozzá teszi, hogy nem bírja a módszereim. Nem azért van, hogy szeresse, a lényeg, hogy hatékonyak. El kezdi szervezni a támadó csapatot. Tíz macskanő. Nem lesz az kevés? Bár ha bejön a tervem, az ellenségből sem lesznek sokkal többen harcképesek. És velünk lesz a meglepetés ereje. Biccentek egyet Vadmacska felé, majd elindulok a kocsim felé. Visszarakom a csomagtartóba az m4-est, majd beülök az autóba. Elindulok a Katonai bázis felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Kedd Aug. 09, 2011 3:08 pm

A fájdalom pokolian kínozza testemet. Erre nem készültem fel, de még jó, hogy rajtam volt a golyóálló. Most valószínüleg émelyegnék, és érezném, hogy a tüdőmet elönti a vér. Igaz, kiskaliberű fegyver, de a figyelmetlenségemmel párosulva ez végzetes lövés is lehetett volna.
Miközben agyamat elönti a düh, lefegyverzem a leendő áldozatomat, és a már közben előhalászott kést belenyomom a szájába. Az azonnal elkezd beszélni, de a kis szájacskájára nagyon vigyáz. A fém miatt nyelve óvatosan kavirnyál, így kicsit érthetetlen, mit mond, de nem nehéz azt kihámozni, mit is szeretne mondani.
Hajóval hozzák a cuccot. Szóval egy dokkot kell keresni, de melyiket? Dixon dokk? Az viszonylag közel van, nem úgy, mint az összes többi. Ez a szemét megsebesítette a combomat, így nem mehetek gyalog sokáig. Szóval azt is ki kell találnom, hogy hogyan jutok el oda.
Ezek azok, amik a fő probléma fogalma alatt agyamba férkőznek. Tovább nyomom a kést a szerencsétlen szájába, miközben újabb kérdéseket teszek fel recsegős hangomon.
- Hol? És mikor érkezik az új szállítmány? Válaszolj, vagy Istenemre mondom, itt helyben kifilézlek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Aug. 10, 2011 10:22 pm

A Tolvajok Fejedelme tagjai felmásznak a még eléggé épen maradt catmobilra. A lyukakkal, és más golyó ütötte sérülésekkel nem is törődnek. Vadmacska a motorjával a kis konvoj elejére áll, míg Gina csatlakozik melléd, és az Impaláddal zárjátok a sort.

//Duncan MacFarlane kalandjának folytatása: Katonai támaszpont

Luka és követői arra érnek oda, hogy Messiás, éppen egy férfi mellkasán térdel, és egy veszélyesnek látszó tárgyat próbál ledugni a torkán. Az már nem hallják a mentők, hogy mit fecseg a férfi, de szerencsére a kérdező mindent tisztán hall.
- E ót a utohó háííítmán. Hixon hokkba éhezett me. Úat méh ne behéltü meh. Behó. - Nyögi tovább a szavakat, amennyire csak tőle telik. Igaz nem túl egyszerű, mikor a torkát kapirgálod a késeddel.
Claire nem tudja mit kéne tenni, ezért megáll, egy ültő helyében. Luka pedig robog tovább Messisá felé, nem is törődve a saját problémáival.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   

Vissza az elejére Go down
 
Finnigan Bár
Vissza az elejére 
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Zack Finnigan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: