DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Finnigan Bár

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Kedd Júl. 12, 2011 2:01 pm

Bent az események lelohadnak. A két mentő tovább dolgozik és meglepően ügyesen. A Tolvajok Fejedelmének tagjainak sérülései nem súlyosak hála istennek legalábbis akik túlélték. Több, mint egy féltucatnyian lelték halálukat, és alig hármat öltek meg az ír banda közül. A mentőorvos kérdése nem csak Claire fülébe jut el. Sumati (akiről Cardas még nem tud) odalép hozzátok, és gyilkos indulattal mér végig téged.
- Hát te meg ki vagy, és hogy kerültél ide?
- Nyugi Sumati mentők. Jöttek a sérülteket megmenteni, amit egy jó tervel el lehetett volna kerülni. - Lép elé Gina, és védi meg a vele "egy csapatban játszókat". A férfi kiállása inkább vicces, mint fenyegető, de mégis meghátrálásra készülteti a fehér bőrű nőt. Végre Claire is veszi a bátorságot és válaszol.
- Hívhatsz mentőt, de csak a Saint Luke-ból. Ha lehet Dr. Leslie Thompkins érjétek el (már hallott róla Cardas, egy híres, vagy inkább hírhedt orvos), és mond neki, hogy macskajaj. - Az új információk elég meglepők, és talán őrültségnek is hallatszik a város átellenes pontján lévő kórházat hívni. Főleg egy hírhedt orvost akinek a neve összeforrt a bajkeveréssel.
Duncan nem mozdul és csak fenyegetően cigarettázik, miközben Messiás az oldalsó szobákat nézi végig. A WC alaposabb átvizsgálása nem hozott nagy sikert. Mire is számíthatott egy egyetemistáknak fenntartott szórakozóhelyen, akik még akkor sem olvasnak ha a vizsgájuk függ tőle. A konyha már kicsit jobb esélyekkel kecsegtet. Az alaposabb átvizsgálás után, egy robbanószerkezetet találhat az ajtón, igaz egyszerű csak egy fémhuzal, körbetekerve a kilincsen és egy nagy adag C4, amit kibiztosít. Egyszerűnek egyszerű, de a fél épületet romba döntötte volna, ha valaki kinyitja az ajtót. A lyukon kinézve egy reszkető idegösszeomlás határán álló férfit pillanthat meg Messiás.
Sumati odalép a cigarettázó férfihez, és idegesen fújva egyet, kiveszi a szájából a dohányt, és mélyet szív bele.
- Ez már kellett. - Fújja ki kéjesen a fehéres füstöt. Hátrahajtja fejét, és mélyet szippant a levegőbe. - Vért akarok. - Suttogja maga elé, és elindul a lépcsőn felfelé. Lenge ruhája csak úgy domborodik a nőies testrészein, és a férfinek nem olyan érzése támad, hogy utána kell mennie akár ha a pokol is a cél. Tudat alatt még hallhatja, ahogy hátul a társnői "Már megint kezdi." mondatot suttogják.
Eközben a sikátorban Védelmező tovább faggatja áldozatát. A férfi csak lassan tudja mondatokká rendezni a szófoszlányokat, amik akadozva csúsznak ki a száján.
- Az Ír banda vagyunk. Finnigan bandája. Miénk egész Coventry, igaz Maróni család engedélyével. Nekik dolgozunk. - A "latexőrültek" kifejezésre újra összeakad a nyelve, de végül még ki tudja bökni. - Kérdezz kettőt és könnyebbet. Fogalmam sincs mit akarnak. - Végre kinyögi mit akar. Bentről a épületből motozást hallasz. Mintha valaki(k) lennének a konyhában.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Kedd Júl. 12, 2011 10:22 pm

Hála Istennek nincs olyan, akinek életveszélyes sebei lennének. De vagy hat halottat számoltam a Tolvajok Fejedelmétől, míg a ostromlottaktól csak hárman estek el az ütközetben. A munkánk most jól megy. Kérdésemre odalép hozzám az egyik macskanő, nem és éppen kedves gesztusokkal megkérdi, hogy ki vagyok. Talán a külsőm váltotta ki? Pedig biztos szereti a macskákat. Szerencsémre Gina közbelép, és leállítja az agresszív nőt, aki engedélyt ad mentőt hívni, de megszabja, honnan. Miért a város másik széléből? Biztos ott van kapcsolatuk, ráadásul Dr. Leslie Thompkins-al. Micsoda kapcsolatok! Macskajajj a kulcsszó, tiszta marhaságba csöppentem.
- Öö, kérhetnék egy telefont? - kérdem úgy általánosan, talán valaki hord a sztreccsrucija alatt egy mobilt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Júl. 13, 2011 11:55 pm

Sumati először a mentősökkel keménykedik, de Gina lehűti a forrófejű macskanőt. Mondjuk annak én sem örülnék, ha elkezdenék az íreket ápolgatni. Dögöljenek csak meg. Közben Sumati lenyúlja a cigimet. Szinte már csak csikk volt. A macskanő vérre szomjazik. Egyre szimpatikusabb a csaj. Messiás még mindig hátul bóklászik. Majd utánunk jön. Követem Sumatit a lépcsőn. Halkan, óvatosan lopakodok az emelet felé. Sebességemet a macskanőhöz igazítom, csak kicsivel maradok le mögötte.

-Hé, várjuk meg Messiást!-súgom halkan Sumatinak. -Szükségünk van a tűzerejére.

Bár nem kedvelem a maszkos hőst, most el kél a segítsége, hogy tűz alatt tarthassuk az emeletet, amíg a macskanők belopakodnak az ablakokon keresztül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Csüt. Júl. 14, 2011 3:03 pm

A férfit úgy néz ki, nem kell verni ahhoz, hogy beszéljen, elég segítőkész. Az információi hasznosságát csak akkor fogja megtudni, ha Doki véleményt nyilvánít, már bizonyosan elég sok infót összeszedett a távozáshoz.
- Maróni család? Mi közük nekik ehhez az egészhez? - Kérdezte szemöldökét felhúzva, úgy tűnik, újabb rejtély elé állították a maszkos hőst.
- Lehet, hogy a macskák ellentétben vannak a Maróni családdal? - Kérdezte, de inkább csak hangosan gondolkozott, hiszen erre már minden bizonnyal nem fog tudni válaszolni, ha előző kérdésére sem volt képes.
Éppen azon elmélkedett, hogy egy latexruhás csajszit is ki kellene faggatnia, mikor motoszkálást hall a konyha felől. Elhallgatott, majd mutató ujját a szájához emelte, ezzel csendre intve a földön fekvő bűnözőt. Ha valaki kinéz, valószínűleg őt veszik észre előbb, ő ez idő alatt, ha szerencséje van, fegyvert foghat a benn járkáló személyre.
Még az is lehet, hogy egy latexruhás bige mászkál benn, és így össze tudja rakni a képet, még, ha jó kedve is lesz a Védelmezőnek ki békíti jelenlegi foglyával. Persze ez csak kósza, vicces gondolat, elhessegeti gyorsan, és felkészül az érkezőre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Csüt. Júl. 14, 2011 3:47 pm

A WC-ben nem találtam semmi hasznosat. Nem gond, szeretek alapos munkát végezni. Így legalább nem jár azon a fejem, hogy mit is találhattunk volna, ha.... Visszamegyek a konyhába, és lám, mit találok? Egy C4-es bombát, rácsavarva a mellette lévő kilincsre. Ha valaki óvatlanul jár el, és kinyitja az ajtót, BUMM, mind a levegőbe jutunk.
- Van közöttünk tűzszerész?- szólok hátra a legközelebbi macsjkának, hátha vki meghallja. Elég egyszerű, primitív megoldás, de mégsem játszom a Janit. Nem akarok hozzáérni, nehogy az én lelkemen száradjon a többiek halála. Ugyanakkor ezt nem hagyhatjuk így, ezt el kell tüntetnünk innen.
Neszezést hallok odakintről. Mintha valaki beszélne. A hangja olyan, mint egy rémület utáni sokkhatásban részesült kisgyerek. A csóka zokog, vagy valami olyasmi. Mintha visszaakarná tartani a sírást azzal, hogy lenyeli a saját taknyát. Elég férfias, méltó dolog ez.
Keresek egy fényes tárgyat, aminek tükrében megnézhetem, hogy mi is van odakint. Kinézek, és egy összeroskadt férfit látok odakint. De kihez beszél? Ki kell derítenem, a hallottak alapján az a valaki a mi oldalunkon áll.
Egyik fegyveremet előveszem, éjjellátómat beállítom, és kijövök a lyukon. Nem lacafacázok, egyből odaszólok.
- Jó dolog lehet ilyen információk birtokában lenni. Kérdés, hogy mire tudod felhasználni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Csüt. Júl. 14, 2011 4:28 pm

Claire, (ki más lehetne?) újra elkezd kotorászni a táskájában, és sikeresen talál is egy telefont. Nem éppen új, de legalább használható állapotban van.
- Tudod a mi szakmánkban egy telefon nem fér el a ruhában. - Mosolyog rád, miközben te tárcsázod a megfelelő számot. Talán csak a mentők tudják ténylegesen, hogyan is lehet elérni a riadóláncnak azt a pontját, amivel véghez lehet vinni, olyan dolgot amire készülsz. Nem kis macera, sőt papírmunka másik körzetből hívni a riadókocsit, főleg ilyen nagy számú sérültek esetén. Egyetlen egy csöngetés után felveszi az operátor.
Eközben láthatják, ahogy Sumati a macskák jelenlegi vezetője lassan lépeget felfelé a lépcsőn, nyakát nyújtogatva. Lépésről lépésre halad és méretes bakancsa ellenére, teljesen hangtalanul. Talán csak a cigaretta végének sistergése hallatszik felőle. Nem foglalkozik Duncan észrevételével, és mikor a nő feje egy szintbe kerül az első emelettel, kikerekedett szemekkel szaporázza meg lépteit. Még utol sem éri az igazságosztó, egyáltalán ha akarná, mikor lekiált.
- Tiszta!!! - Mikor/ha felértek a felső emeletre szörnyű látvány fogad titeket. Több robbanásra emlékeztető lyukak tarkítják a helyiséget. Úgy néz ki a kilőtt gránátos magával vitte az egész szintet. A falak romosak, a padló éppen, hogy csak megbírja a rajta lévőket. Az egész gyomorforgató, legalábbis ami maradt az itt lévő emberekből. Összes-vissza leszakadt végtagok, és kiömlött belső szervek. Sumati pedig ahelyett, hogy elszörnyedne élvezettel szaglássza az ocsmány környéket. Úgy néz ki, mint egy istennő egy csata után.
A sikátorban pedig meglepő fordulatot vesznek a dolgok. Legalábbis Messiásnak. Mellette lévő Kate csak forgatja a szemét, és az alapfelszerelésnek minden macskajelmezbe beszerelt karmait előrenyújtja. Az egyetlen drót felé mozgatja kezét, és egy biztos mozdulattal elvágja azt.
- Ez nem egy film. Bármelyik drótot is vágod el a bomba működésképtelenné válik. - Mondja annyira lekezelően, amennyire csak a hangjából telik. Erre Messiás nem tud mit mondani, csak kilép a lyukon, és rátör az újabb meglepetés. A rettegő férfi elterelvén a figyelmét, nem veszi észre a pont a homlokára célzó pisztolyt. Védelmező meglátja a kifelé haladó maszkos idegent, és fejéhez nyomja a fegyvert. A fegyver kibiztosításakor megdermed mindketten, kivéve a harmadik személy, aki elkezdi mondani a válaszait.
- A beszállítók, spicli, és mindenki aki csak fegyverhez tudta juttatni a szervezetet eltűnt. Csak mi maradtunk, de mi is csak azért mert van összeköttetésünk az IRA-val. Így tudtunk fegyvereket behozni, és odaadjuk a Maróni családnak, mert valami nagy dologra készülnek. Talán a háborúra....

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Júl. 15, 2011 1:02 am

Nesztelenül suhanunk felfelé a lépcsőn. Sumati nem nagyon hallgat rám, csak megy előre, mint aki egymaga akarja elfoglalni az egész emeletet. Mikor felér a következő szintre, lekiált, hogy tiszta! Mi van? Egy hadseregnyi fegyvercsőnek kéne meredni a lépcső felé. Követem a macskanőt az emeletre. Odafent meghökkentő látvány fogad. Az emelet is háborús zónára hasonlít, pedig itt még nem volt nagy harc. Várjunk csak, a gránátos fickó akit kilőttem! Ő ezen a szinten halt meg, és magával vitte a társait is. Undorító látvány, a háborúra emlékeztet. Meg Mogadisura. Az egyik srác mellett felrobbant egy gránát. A felcser mindent meg tett, de nem élte túl. Szerencsétlen. Mi is volt a neve? Már nem emlékszem. Elég a merengésből, vissza a jelenbe! Még nem nyertük meg a csatát. Sumatit látszólag nem zavarja a vér és a belek. Még jó hogy egy oldalon állunk, nem szívesen lennék az ellensége. Mondtam már, hogy egyre szimpatikusabb a csaj?

-Megint szép kis pusztítást rendeztem.-jegyzem halkan, inkább csak magamnak, miközben végigpásztázom az emeletet, ellenség után kutatva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Júl. 15, 2011 2:26 pm

Claire ismét kotorászni kezd hatalmas méretű zsákjában, amit még a Mikulás is megirigyelne, és előhúz egy nem éppen divatos, de használható telefont. Rögtön tárcsázok is. Sok gonddal jár ilyen dolgokat elintézni, a papírmunka - fúúj! - mag a többi. Sokkal egyszerűbb lett volna máshonnan hívni mentőt, de hát ha ez Ms. Cicus óhaja, legyen. Végre, felvette az operátor.
- 'napot, Dr. Leslie Thompkins-al szeretnék beszélni - mondom hadarva és sietősen.
Közben látom, hogy már fent vannak a macskák az emeleten, ki tudja, mi lehet ott. Talán egy csomó másik ellátandó támadó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Júl. 15, 2011 3:35 pm

A motoszkálások egyre intenzívebbé váltak, úgy néz ki, a jövevény mindenképp ki fog jönni az lyukon, de Védelmező már várni fogja. Kifejezetten örül, hogy a beszari bűnöző ott koptatja a sikátor kövét, hiszen elterelésnek megfelelő, míg ő a maszkos idegen fejéhez tartja a stukkert.
- Hogy mit kezdek az információval? Okosabb leszek tőle. Tedd le a fegyvert haver, és azonosítsd magad. Nem tűnsz nekem bűnözőnek, így adok esélyt, a magyarázatra. Mi dolgod itt? - Kérdezte a férfi, remélve, hogy ellenfele eldobja fegyverét. Nem igen volt Messiásnak ideje pontosan bemérni célpontját, az az Védelmezőt míg Brian már várta őt, így lépéselőnybe került vele szemben, és ha hősködni mer, még ha fegyverét nem is süti el, bal karjával belepasszírozza a falba, bár nem szeret feleslegesen erőszakoskodni, így reménykedik benne, hogy Teodor nem fog meggondolatlan dolgokat tenni.
- Miért tűntek el a spiclik, és a besúgók? - Kérdezte rá sem nézve a bűnözőre, egyenesen Messiás mozdulatait figyelte, kevés esélyt hagyva neki a trükközésre.
- Nézd haver, nekem semmi dolgom veled. Eltűnt pár informátorom, és azt akarom megtudni mi történt, ezért vagyok itt. Semmi közöm a ti kis bandaháborútokhoz, szóval kérlek ne hepciáskodj, és maradj veszteg. - Kérlelte ismét Teodor-t, majd közben várta a gyáva bandatag válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Júl. 15, 2011 7:01 pm

Mikor kilépek, nem figyelek előre, csak a kint térdelő, látszólag a semmibe beszélő csókára. Valamiért azt hittem, hogy ott találom a hallgatót is, de tévedtem. Most egy méretes stukker csövével nézek farkasszemet. Elkaptak, nincs mit szépíteni a dolgokon. A szemüveg nem minden, oda ész is dukál, amit most hátrahagytam.
- Messiás vagyok, és a Tolvajok Fejedelmével jöttem. Ahogy téged elnézlek, nem kell erősítést hívnom.- fegyveres kezemet leengedem, üres kezemet pedig felemelem, arra az esetre, ha egy macska látná a helyzetet. Nem akarok kellemetlen meglepetést, és golyót a fejembe. Kezemmel egy "nyugi, semmi baj" jelet mutatok a lyuk felé.
- Szép munka. Ezt egyedül csináltad?- biccentek fejemmel az "áldozatra"- Néhányan tanulhatnának a vallatási módszeredből. -Itt Duncanra gondolok. A faszi egy megszállott, biztos nincs ki a négy kereke.
Próbálom lazára venni a figurát. Ez az ember valamiért nem tűnik rossz fiúnak, de ki tudja... talán nem ártana óvatosnak lennem. Éberen figyelem minden egyes mozdulatát, arc rezzenését, hogy résen legyek. Ha bármivel próbálkozna, az üres kezemmel kiosztok az arcára egy felülről jövő egyenest, míg a másik kezemmel kicsavarom a kezéből a fegyvert.
De hajlamos vagyok az együttműködésre. Csak a rosszakal nem alkuszom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Júl. 15, 2011 11:18 pm

//Huh Szomália szép emlékek Very Happy Ha nem gond Cardas átugorjuk a felesleges beszélgetést. Ha nem így gondoltad lefolytatni szólj átírom.//

Az első emelet kezd megtelni élettel, Sumati meglepően illetlen dolgokat kezd művelni a holtak maradványaival, amit még fórum sem tűr el. Miközben a fintorgó és kicsit rosszalló pillantásokkal oldalognak fel a Tolvajk Fejedelme tagjai. Az emelet pásztázása nem tart sokáig. Nem sok bútor, vagy használati tárgy maradt épen, ami mögött el lehetne rejtőzni. Közben a vezető az ablakhoz lép, és a megjegyzésedre válaszol.
- Ó de kis egoisták vagyunk. Nem szép dolog tódítani. Ez még te se tudtad, volna elintézni ilyen fegyverekkel. - Célozgat a nálad lévőkre. Sajnos igaza van, senki sem látta az eseményt még te sem, de azt azért el tudod képzelni, milyen pusztítást végez egy robbanóanyaggal "tömött" emelet közepére pottyanó kibiztosított gránát. - Úgy néz ki a maszkos barátunk jól elvan Kate-el. Nem érünk rá, csak várakozni. Mit szól, megnézzük mi van fentebb? - Teszi fel a kérdést, miközben kifele jelez valakinek, vagy valakiknek. Megfordul és magassarkúban elkezd felfele kocogni a lépcsőn. Közben olyan hangot hallat, mint egy vadászó macska. Minden lépését hallani, mégis akár egy felhúzott rugó, ugrásra készen várja a pillanatot, míg rátörhet az ellenségre.
Cardas gyors bemutatkozás után, és egy kevéske helyzetértelmezés után megkapja a kívánt orvost a vonal másik oldalára. Egy érett női hang szól a telefonba, és ilyen helyzetben meglepően kedvesen csevegtek el vele. A "macskajaj" szó hallatán, meglepő változás áll be a hanghordozásában. Az idegesség és az aggódás keveréke ez, na meg a sürgetésé. A helyszín és a sebesültek számának körül belülre történő bemondása utána megszakad a vonal. Ennyiből már tudod, jön a segítség. Rendes felszereléssel, és riadókocsikkal.
Végül a sikátor, az áldott sikátor, ahol tovább görögnek a kérdések, és a meglepett Kate rendreutasítása után, zavarkodás nélkül folyik tovább a csevej. A gengszternek csak lassan esik le, hogy melyik kérdés szól neki, de végül csak sikerül zaklatott agyában válaszokat is találni.
- Öhm fogalmunk sincs. Az egész vagy három hónapja kezdődött. Első hetekben csak néhányan tűntek el, végül az utóbbi hónapban tömegesen. Azt hittük valami másik banda, de semmi nyomát nem találtuk. Csak voltak és most nincsenek. Senki nem harcolt a területért. Még mindig a két család uralja a várost, de mindenki érzi hogy valami készülődik. Valami nagy. - A hangja kezd már megerősödni. Megtalálta azt, amit akart. A Védelmező fegyvere már másra irányul, és a figyelme is megosztatott. Sőt Messiás láthatja, hogy még Kate-t is kiszúrta mögötte.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szomb. Júl. 16, 2011 12:04 am

Senki se maradt életben az emeleten. Nem kár értük, megérdemelték a sorsukat. Sumati közben abbéli kételyeinek ad hangot, miszerint nem hiszi, hogy én nyírtam volna ki az emeletet, mert nincs nálam megfelelő fegyver. Csak megvonom a vállam. Nem azért csinálom, hogy elismerést szerezzek. Azért egy halvány mosoly keretében megveregetem a cső alatti m203-as gránátvetőm, jelezve, hogy volt eszközöm a mészárláshoz.
Közben az őrült macskanő elkezd felfelé kocogni a következő szintre. És én még azt hittem, a Tolvajok Fejedelme tagjai a lopakodás mesterei! Ha annyira kiakarja lyuggatni a csinos latex bundáját, hát rajta, én inkább meghúzom magam. Óvatosan, lopakodva követem Sumatit. Talán a dilis macskanő eltereli a fentiek figyelmét, és én nyugodtan kommandózhatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szomb. Júl. 16, 2011 1:48 pm

Sikerül kapcsolni a doktornőt. Nyugodt, kedves rövid beszélgetés után, mikor kimondom a "macskajaj"-t, látszik, vagyis hallatszik, hogy felborult a lelki háztartása. Közlöm a részleteket, mire ő sietve elhadart szöveg után leteszi a kagylót. Hála az égnek, most már jön segítség! Jól jön, Luka és én nm bírnánk mindenkit ellátni úgy, ahogy kéne. Visszaadom az ős-mobilt a tulajdonosának, és megkérdem tőle:
- Ott fent még lesz lövöldözés, vagy már fel lehet menni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Vas. Júl. 17, 2011 5:35 pm

- Nyugi, velem van!- mondom a formának, aki még mindig rám szegezi a fegyvert. Kiszúrta Kate-t, aki a hátam mögött nézi kettőnk eszmecseréjét. Nem hiányzik, hogy eldördüljön egy lövés, mert az senkinek sem kedvezne. Kate megsebesülne, a forma megsebesülne, én megsebesülnék Kellyék által. A földön lévő köpőcső pedig szépen megúszná ezt az egészet.
Ez miatt egy kicsit aggódom is. Lekötöm a kérdezősködő figyelmét, így nem tud odafigyelni, ha esetleg szökik a préda. Ha én fegyvert emelek, ez az ember egyből lepuffant.
- Nem akarok hepciáskodni. De ha továbbra is velem törődsz, még egy informátorral lesz kevesebb.- Biccentek fejemmel a szépen csicsergő madárkára. Mit is mondott? Eltűnt besúgók? Ez nem a Tolvajok Fejedelme műve, ők nem tettek el senkit láb alól. Akkor valaki más is benne van a buliban. Valami eddig még láthatatlan számunkra. Ha ezt megússzuk, elmondom Kate-nek, hogy mit hallottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Júl. 18, 2011 12:01 am

Védelmező figyelme a bűnözőről Messiásra vándorol, nem is csoda, hogy az már nem fél annyira, mint gatyájába vizelésekor. Mivel fegyver nincs a fickónál, ezért attól nem fél, hogy lövést kap tőle, de igaza van a szemüveges krapeknak, rajta is tartania kell a szemét.
- Nézd el nekem Messiás, nehezen bízok meg másokban, dobd el a fegyvert, és kérlek oldalazz a bűnöző mellé, ha úgy jobban tetszik tartsd szemmel. - Utasította a férfit, fegyverét még mindig ráfogva, hátrálva néhány lépést, hiszen a rendőrségen tanulta, a fegyverrel fogvatartott bűnözőtől, vagy gyanúsítottól két méter távolságot kell tartani, hogy az ne kísérelhessen meg semmi trükköt.
- A nevem Védelmező, magányos farkas, önjelölt szuperhős. Örvendek, most megkérlek még egyszer, állj a bűnöző mellé, hogy mindkettőtöket szemmel tarthassalak. - Ismételte meg magát a férfi, hangjában semmi agresszivitást, semmi idegességet nem lehet felfedezni.
Egy latexruhás bige is beszáll a kis esti, romantikus, sikátori jelenetbe, ami megkönnyíti Brian helyzetét, hiszen tőlük is kiakart csikarni némi információt.

- Jó estét hölgyem. Önnek is elmondom, nem akarok senkit sem bántani, én vagyok itt a jó fiú. Kérdeznék még pár dolgot, hogy képben legyek a történtekkel kapcsolatban, és aztán lelépek. Mit szóltok hozzá? - Kérdezte, bár a választ meg se várva, egyből hozzájuk is szegezte kérdéseit.
- Egy: A tolvajok fejedelme miért támadta meg az épületet, és ezt a bandát? Kettő: Messiás nem tűnsz közéjük valónak, mi dolgod velük? Három: Szép öcsém, ahelyett, hogy valami trükkön töröd a fejed, arra válaszolj, de gyorsan, hogy ki a Maróni család ellensége. Ha ezekre válaszoltak, el is felejthetjük egymást, és azt is, hogy találkoztunk. - Mondta Brian komor arckifejezéssel, fegyverét még mindig inkább Messiás és Kate felé tartva, persze amennyiben ők odaállnak a bűnöző mellé, rá is tud valamilyen szinten figyelmet biztosítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Hétf. Júl. 18, 2011 10:06 am

Sumati lassú kocogása felgyorsul. Tiszta erőből rohan, és mikor felhangzik az első lövés, egy kecses mozdulattal a falnak ugrik. Akár csak egy pók, úgy ragad a falra. Négy kézláb elkezd mászni, a golyók végig mellé trafálnak, majd egy újabb ugrással eltűnik a szemeid elől. Amikor feljebb lépegetsz megláthatod a barikádot. A barikádot mely elég agy ahhoz, hogy egyetlen épeszű ember se próbálja megközelíteni, hát még áttörni rajta. A felhalmozott bútorok majdnem másfél méterig érnek, és a rések között annyi fegyver csöve látszik ki, ami nem kis számú ellenséget sejtet. Az első lövések eldördülésekor az alsó szinteken nézelődő macskanők felsereglenek, legalábbis Duncan mögé. Várják, hogy az igazságosztó megkönnyítse a bejutásukat.
Eközben Claire elveszi a telefont, és már éppen válaszolna Cardas kérdésére, mikor felhangzanak újra a lövések. Claire újra próbálkozni akar pegy mondattal, de most Luka folytja belé a szót. A férfi csak annyit mond:
- Menjünk szükségük van ránk. - Feláll és mint egy részeg botorkálva elindul a lépcsőfeljáró felé. A mozgása nem túl koordinált, és te tapasztalt szemeiddel észreveszed, hogy a végkimerülés határán áll az ápoló. Nem sok hiányzik, hogy túlerőltesse magát, és talán csak percek kérdése hogy elájuljon.
- Na úgy látszik elkezdődött, de ez a második emeleten van, talán az elsőt bevettük vér nélkül? - Claire az aki reményeit szavakba önti, miközben nézi a távozó Luka-t. Úgy néz ki ő nem vette észre a férfin lévő változásokat, de hát ő nem is egészségügyi alkalmazott.
Végül a sikátor. Messiás akár teljesíti Védelmező "kérését" akár nem, Kate a macskanő kilép falon tátongó lyukból. Olyan borzadalmas pillantást vet a fegyveresre, hogy ha lehetne szemmel ölni, biztos holtan rogyna össze.
- Ha tudod kinek a tagjai vagyunk, akkor meghúzhatnád magad jobban, és ha továbbra is ránk fogod azt a fegyvert, megszabadítalak a kezedtől. - A hangja mint egy mérges anyáé, aki rajta kapta szomszéd fiút, hogy a kicsi fiát bántja. A fenyegető szavak meglepően hatásosak, akármennyire is fegyvertelennek néz ki a macskanő, a hangjából érződik, hogy be is fogja váltani ígéretét. Beszéd közben hosszú zöld palástjába belekap a szél, és egy ókori görög istennőre emlékeztető megjelenést kölcsönöz neki. Válaszolni nem válaszol a kérdésekre, talán csak Messiásnak engedi át a jogot, vagy egyáltalán nem is akarja megtenni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Kedd Júl. 19, 2011 9:49 pm

Mialatt elveszi a telefont, Claire válaszolna, de a lövések belé folytják a szót. Megint belekezdene, de ismét sikertelen a próbálkozása, Luka szólal meg. Kötelesség teljes mondata után már indul is további emberéleteket menteni, de nem éppen határozottan. Mintha jó pár pohárral lehúzott volna. Már kint a bár előtt is furcsán viselkedett, majd kiveri a víz, meg sápadt. Fogalmam sincs, mi baja lehet, de ha ez így megy tovább, nem sokáig tud talpon maradni. Claire közben egy megjegyzést tesz, de nem igazán törődök most vele. A kölyök az én beosztásom alatt áll, szóval ha azt mondom neki, hogy elég, akkor elég. És szerintem egy ájulás szélén álló fickónak bőven elég. Eddig makacsul ment a feje után, de most elé lépek, és megmondom neki a véleményem:
- Luka, szerintem most inkább maradj itt, gondolom te is tudod, hogy nem sok hasznodat venném ilyen állapotban - próbálok finoman beszélni, de ha ellenáll, akkor közlöm vele kissé szigorúbb hangnemben, hogy "én vagyok a főnök, te pedig a beosztottam, és én úgy határozok, hogy itt maradsz, érted?"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Júl. 20, 2011 9:49 am

Védelmező arra kér, hogy álljak a másik mellé. Hol él ez? Valakivel nagyon összetéveszthet. Nem fogok odaállni, mint valami bűnöző a vallatáson. Azt már nem. A másik az, hogy teljesen kiszolgáltatottá válnék, könnyű célpont lennék neki. Hiába érzem úgy, hogy benne megbízhatunk, az érzékeim néha nekem is hazudnak.
Kate veszi át a szót. Helyes gondolatok, de ebben a helyzetben talán nem ezt a hangnemet kellene megütni. Miután befejezi, én is hozzáteszek egy keveset.
- Szerintem van jobb dolgunk is egymás csesztetésénél. Ereszd le a fegyvert, és akkor megspórolhatunk magunknak pár kellemetlen pillanatot. - Lövés dördül el az emeleten. A hangja váratlanul ért. Úgy látszik a macskák és Duncan elérte az emeletet.- Mennünk kell, az ég szerelmére, szükség van ránk. Védelmező, tarts velünk, vagy állj félre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Júl. 20, 2011 10:42 am

A cicalány és Teo is keménynek hiszi magát, úgy tűnik itt ma nem fog tőlük információt kicsikarni, pedig azért egy fegyverrel néznek farkasszemet. Lehet azt hiszik, hogy Védelmező nem képes meghúzni a ravaszt, viszont arra sem gondolnak, hogy tényleg lehet a rossz fiúknak dolgozik. A taktikai érzékük nulla, mint ahogy piszok naivak is, a macskanő ráadásul olyannyira arrogáns, hogy a hangneme fogja okozni egyszer a vesztét.
- Vegyél vissza a hangerőből kisanyám, hogy mennyire kell tartani tőletek, már volt alkalmam megnézni, mikor rikácsolva megérkeztetek ide. - Mondta gúnyos vigyort erőltetve arcára, majd pisztolyával az épület felé intett.
- Na menjetek, mentsétek meg a pajtásaitokat, engem ne rángassatok bele, ez nem az én harcom. - Mondta közönnyel az arcán, majd ha a bűnöző semmi olyan dolgot nem tesz, ami Védelmezőt gátolná, leeresztve fegyverét hagyja, hogy Teodorék visszamenjenek az épületbe a lyukon keresztül. Nem a jó oldalon állnak, a macskanőknek már a nevéből adódóan a börtönben a helyük, mint ahogy Messiás sem egy szentlélek, ha már velük mutatkozik. Ez egy bandaháború, civilek nincsenek veszélyben, ezt meg rendezzék le egymás között.
Ha talál egy vascsövet, amit kitéphetne a falból, akkor megpróbálja azt a bandatag kezére kötni, s ha ez megvolna, egyszerűen leüti, és beleteszi a kukába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Júl. 20, 2011 12:07 pm

Sumati nem foglalkozik a lopakodással, szinte megrohamozza a második emeletet. Ahogy számítottam, lövések dördülnek odafentről. Folytatom utamat. Egy egész hadsereg várakozik a barikádok mögött. Most mi a fenét csináljak? Itt nem maradhatok, feltartom a többieket. Odafönt viszont szitává lőnek. Kicsit lejjebb megyek, aztán összehúzom magam annyira, hogy elférjenek mellettem a macskanők. A rohamukkal talán elterelik a fenti lövészek figyelmét, így én lecsaphatok az ellenségre. Tudom, nem szép nők mögé bújni a harc közben. Ám a jelenlegi taktikai helyzet ezt kívánja. Azért remélem sikerül áttörniük a barikádot.

-Gyerünk, menjetek, majd hátulról fedezlek titeket!-kiáltom a macskanőknek.

Ha felértek, felveszem az előző kukucskáló pozíciómat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Júl. 20, 2011 5:21 pm

Luka csak tántorog töretlenül, és nem törődik orvosfőnöke felszólításával. Az erőteljesebb parancs hatására megfordul, és szembenéz Cardassal.
- De hát a mi feladatunk a sérültek gyógyítása, nem állha... - Claire lép mögé, és egyetlen nyakra mért ütéssel, az öntudatlan állapotba küldi a fiatal férfit. A nő hóna alá nyúl, és lassan lefekteti a nem is túl tiszta padlóra.
- Most legalább így lesz egy fél óráig. Már megint kikészítette magát. Tudod a képessége, és a makacssága nem jó párosítás. Legközelebb bele fog pusztulni. - Ingatja a fejét a nő, és olyanokról beszél, amiről nem nagyon hallhatott, vagy tudhatott eddig a mentőorvos. Ezután csak bámulja a plafont, és hallgatja a lövéseket.
Messiás és Kate sürgősebb ügyeire hivatkozva távozik a "vallató szobából". Ha rohannak egyenesen felfele, akkor láthatják, hogy az egyik macskanő leüti az ápolót, az orvos szeme láttára. Utána pedig mehetnek akadály nélkül a második emeletre, legalábbis ha nem vesszük, a több tucatnyi macskát, amik szintén ugyanazt a célt tűzték ki maguknak.
A férfihez óvatosan nyúl hozzá Védelmező, nem azért mert veszélyes, hanem mert a mocsokban fetrengett jó ideje, amihez ő is hozzátett nem is keveset. A földön talált vascsővel megkötözöd, és a belevalót belerakod a kukába. Az információk, amiket megtudtál nem kevés, de még annyi szál maradt felgöngyölítetlenül.
Végül a második emelet. A macskanők egy tapodtat sem mozdulnak, csak nézik ahogy vezetőjüket nem lövik szitává. A halálsikolyok, és a hörgésekből ítélve ő már elkezdte a pusztítást. Duncan ajánlatára a nők csak legyintenek, és a lentről jövő egyre hangosabb nyávogás válaszol is a fel nem tett kérdésedre. Üvegcsörömpölés hallatszik, és annyit súgnak az igazságosztó fülébe, "Most ugrott ki az ablakon a főnök." A lövések zaja elhallgat, és egy hatásszünet után...
... újra eljön a támadás ideje. Az igazi macskák áradatként zúdulnak a barikádra, és szinte megakadályozzák, hogy célozni tudjanak a bandatagok. A macskanők ezt az időt választják a közbelépéshez. Megindulnak, és a barikádot átmászva, elkezdik a munkájukat.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Szer. Júl. 20, 2011 5:59 pm

Tudtam, hogy makacskodni fog, ezért elő is vettem a szigorúbb hanglejtést. Erre már jelentős eredményt értem el: felém fordult! Belekezdett a szövegébe, és láttam, hogy ekkor már Claire hátulról felé sétál.
- De hát a mi feladatunk a sérültek gyógyítása, nem állha... - csak eddig jutott, mert a jelmezes hölgy finom érintése álomba küldte hősünket, nem kis megdöbbenésemre. Először tiltakozni akartam a módszer ellen, de aztán rájöttem, hogy igaza van. Claire lefektette a poros padlón.
- Most legalább így lesz egy fél óráig. Már megint kikészítette magát -mondja. Talán nekem is meg kéne tanulnom ezt a nyak-karatét, jól jöhetne pár helyzetben! - Tudod a képessége, és a makacssága nem jó párosítás. Legközelebb bele fog pusztulni.
- Képessége? - pillantottam a nőre. Áh, nem kell szó szerint venni. - Igazi orvos kezei vannak, az biztos. Úgy bánik a kötszerrel, hogy ritkán látni olyat. Az inkább adottság, nem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Júl. 22, 2011 11:02 am

Sumati megússza a szitává lövést. Vajon hogy csinálja? De miért nem segítenek neki a többiek? Mire várnak? Hamarosan választ kapok kimondatlan kérdéseimre. Ismét felbukkannak a macskák, és a barikádokra vetik magukat. A cicusok fedezékében a macskanők is megindítják a támadást. Mivel innen nem tudok úgy lőni, hogy ne veszélyeztessem szövetségeseimet is, így nekem is rohamra kell indulnom. Elszántan megmarkolom az m4-est, majd megrohanom a barikádot a macskanők nyomában. Szerencsére a karabéllyal közelharcban is lehet lövöldözni, így egyelőre nem kell kézi tusába keverednem. Amint rám emeli valaki a fegyverét, megpróbálok gyorsabb lenni nála, és előbb lelőni. Egyes lövésre állítom a karabélyt, így 24 lövésem van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Júl. 22, 2011 4:20 pm

Védelmező elengedett minket. Nem mintha lett volna más választása, ha tovább akadékoskodott volna, nehezebb dolgokhoz kellett volna folyamodnom. De jó ez így. Elindulunk befelé, ahol látjuk, hogy az egyik macskanő leüti az ápolót. Érdekes, vonzza a szemet a helyzet, de most nincs időm ilyenekkel foglalkoznom. Kate-ra nézek, hátha Ő mutat valami érdeklődést ez ügyben. Ha igen, természetesen vele vagyok, és figyelem, hogy mit tesz. Vele tartok, ha kell.
Látom, ahogy a macskák megint elkezdenek felfelé özönleni a lépcsőn. Ezekszerint megint bevetették a macskafegyvert. Ez csak egyet jelenthet: a Tolvajok a szinten elakadtak, és most a macskákat küldik előre.
- Kate, odafent torlódás van! keressünk egy vészjáratot, közelítsük meg őket másik irányból!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   Pént. Júl. 22, 2011 10:08 pm

A bűnöző a kukában, az arrogáns Messiás és Kate végre elhúztak, ismét üres a sikátor.
~ Tényleg azt hitték, lett volna esélyük...ha nem lennék jófiú, most nem lett volna mivel rohangálniuk. - Mosolygott Védelmező, de ez nem afféle önelégült vigyor volt, hanem gúnyos...de nem számít, egyszer majd rájönnek, hogy túl nagy a szájuk, de még az is lehet, hogy Védelmezőnek kell az önteltségüket lejjebb engedni a plafonról. Ebben a városban semmi sem biztos.
Mivel a Puzzle még nem állt össze Brian fejében, sőt, tovább bonyolódott, ezért úgy dönt, még nem távozik. Ideje van, és veszélyben sem igen érzi magát, keze sem remeg.
A buli az emeleten zajlik, így talán feltűnés mentesen járkálhat az utcán, úgy dönt körül néz a bár bejáratánál, hátha talál túlélőt, aki csicsereghet.

~ Nézzünk körbe elől is. - Jutott el agyába a felismerés, majd elindult minden sarkon gondosan kinézve. Megindulni csak akkor fog, ha tisztának találja a terepet, ha valamit, valakit meglát, más megoldáson kezd gondolkodni, de semmiképpen nem rohan a falnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Finnigan Bár   

Vissza az elejére Go down
 
Finnigan Bár
Vissza az elejére 
4 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Zack Finnigan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: