DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Főutak, utcák, sikátorok.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Szomb. Júl. 14, 2012 8:50 am

Egy kicsit megráztam a hátrálására, amíg el nem érte a falhoz, úgy döntettem, jobb ha visszamegyek az ajtóig, ha közelítenék csak még jobban bepánikolna.
-Ember higgadj már le, mondtam, hogy nem foglak bántani. Egy gyíkember nem hazudik. Mély levegő, lassan kiengedni.-Kezdtem bele, de úgy tűnt nem sokat használ, ami viszont feltűnt, hogy a fickó nem viselkedik normálisan, amire felhúztam a szemöldököm.
-Renato? Van valami baj?-Kérdeztem, de még nem léptem előre, csak szépen megnöveltem a terpeszem, és lejjebb vittem a súlypontomat, a biztonság kedvéért. Láttam már a GenTech egyik emberét akció közben, ha vele is csináltak valamit akkor abból csak baj lesz.
-Figyelj! Engem csak az érdekel kinek dolgozol. Tudom, hogy van valami közöd Chedrához, tudni akarom ki bérelt fel, hogy ott dolgozz!-Mondtam, miközben végig tekintettem rajta, és éleztem a reflexeim.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Kedd Júl. 17, 2012 3:14 pm

A férfi végül erőt vesz magán, és felül a kanapéra. Még mindig remeg az izgalomtól, de végre felfogja, hogy te te vagy, és nem Chedra. Végül talán félti az életét, vagy tudja, hogy sarokba van szorítva, így mást nem tehet mint válaszol.
- Jól van elmondom. Jött egy tag, aki azt mondta, hogy vegyem fel a bolond gyík minden szavát. Nem láttam soha, és azóta, se. Minden felvételért, jó kis pénzt fizettek. Fogalmam sincs, mit akartak, vagy hogy minek. Elég veszélytelen munkának tűnt. Nem tudtam, hogy vannak még hozzá hasonlók. - Végre kiböki, mit, és miért csinál. És újra csak feltűnik a nagy árny, aki a fajotok után kutat, vagy éppen hogy olyan dolgokat tesz, ami nem csak rátok ,de másra is igen veszélyes lehet. Igaz ezek még csak feltételezések, de hát ezért van ekkora agyad, hogy megoldja a dolgot.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Kedd Júl. 17, 2012 3:31 pm

A férfi végre megszólal és hajlandó beszélgetni velem. Csöndben hallgatom, amit mond, majd miután végzett, kellett pár másodperc, hogy feldolgozzam a szavakat.~Szóval egy ártatlant béreltek fel, hogy információt gyűjtsön, szóval ők észrevétlenek maradnak, és tanulmányozhatják a szavakat. Lehet megőrült, de Chedra talán néhány emlékképe szavakba formálódik, biztos valami ilyesmire számítanak.~Gondoltam magamban, miközben újra felnéztem Renatora, egy pár másodpercnyi szünet, majd oda léptem és leguggoltam.
-Leadtad már a legutóbbi felvételt?-Kérdeztem, és reménykedtem, hogy nem késtem el. Talán előcsalhatom, az egyik ügynöküket, és követhetem, vagy ha mást nem akkor elkapással kényszerítem válasz adásra. Vártam Renato válaszát, miközben felálltam, és körbe néztem egy kicsit. a házban. Minden normális volt, gondolom tényleg csak "zsebpénzért" csinálja amit csinál... Vagy csak egy nagyon jó álcába botlottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Kedd Júl. 17, 2012 8:00 pm

A férfi beletörődött a sorsába, és már nem is ellenkezik. Amit tud elmond, de úgy látszik nem éppen sok. A kérdésedet hallja, és még hozzá is gondol egy keveset. Hát mit tudni, nem fogsz-e erőszakot használni, ha nem jól válaszol.
- Még nem adtam le. Igazat megvallva fel kell adnom, egy postafiók címre. Nem tudom kik is ők, és fogalmam sincs honnan jön a pénzük, de minden felvétel után megkapom a fizetségem, és semmi galiba nem volt még vele. - Ezzel úgy látszik mindent elmondott, vagy talán mindent amit hisz hogy elmondott, a dolgokról, és titkos üzelmekről. A felvételt az asztalra rakja, sima hangfelvevő készülék, ami ebben a világban sem számít már túl modernnek, de a célnak tökéletesen megfelel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Szer. Júl. 18, 2012 9:46 am

Bólintottam egyet, majd felálltam, és sóhajtottam egyet megropogtatva a nyakamat. Majd ismét megfordultam.
-Esetleg meghallgathatom a felvételt?-Kérdeztem kedvesen, miközben neki dőltem a falnak és kitekintettem az ablakon. Meg kellett tudnom, hogy hova küldi azt a felvételt, de előbb tudnom kell, hogy Chedra milyen állapotban van. Talán az amit mond ad valami támpontot. Talán ha valamivel elnyerném a férfi bizalmát, még ha felületesen is.
-Esetleg valami inni valót? Kávét, teát?-Kérdeztem, remélhetőleg a felajánlás már elég, hogy megnyugodjon. Szinte minden lény szereti az ajándékokat az a barátság jele, és már annak gondolata, is pozitív behatással lehet valakire... Nos kivéve ha a félelem olyan erős, hogy nem engedi át az üzenetet, vagy pedig az ajándék kellemetlen a másik számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Hétf. Júl. 23, 2012 6:27 pm

Válasz helyett csak megnyomja a kis szerkezet oldalán az egyik gombot. Halk suttogás hallatszik, a felvétel nem a legjobb. A távolság, és a folyamatos mozgás, a legtöbb szó értelmetlen marad. Ám több kifejezést kiértesz, ami talán honvágyat ébreszt benned, vagy éppen kétségeket.
A szavak összefüggéstelenek, mintha csak egy katatón állapotban lévő férfi beszélne, nem is tudva magáról, sem arról mi is van körülötte.
Több mint egy órás az anyag, lassan figyelmesen hallgatod. A legtöbb szó a szép világotokról szól, esti szórakozások, és a mindennapi dolgokról. Ám pár összefüggéstelen szó, valami támadásról szól. A kutató központot, aminek te is tagja voltál, megtámadták. Több áldozat is van, de egyiket sem ismered. És végül a gép, melyet tovább fejlesztettek. Több tudnivalót, és építési trükköt, is elmond, amit csak a bennfentesek ismerhetnek, hogyan is lehet létrehozni egy dimenziókaput. Végül pedig a nagy sokk, hogy a gép megsérült, és a sérült gépen keresztül kellett átjönnie Chedrának.
Nem kell hozzá, túl nagy agykapacitás, hogy rájöjj, az átjutás következménye volt az agyi sérülés, és ez a felemás állapot, élő és holt között. Chedrának nem kis dolgokon kellett átmennie. A probléma csak az, hogy egy ilyen felvétel is sok információt mond el a népetekről, világotokról.
Közben biztonsági őr, nem sokat szól. A felajánlásra sem válaszol, csak várja hogy élete, vagy éppen ennek a kihallatásnak vége szakadjon. Így csak néz kikerekedett szemekkel, és igaz nem kérdez rá, de várja mit kérsz még tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Csüt. Júl. 26, 2012 4:00 pm

Elkezdtem hallgatni a felvételt, és szép lassan leültem. Csak hallgattam és hallgattam, miközben kezeimmel az arcomat támasztottam. Ahogy az emlékek visszajöttek egyre több keserűség került a szívembe. Az emlékek olyan szépek voltak, de visszagondolva rájuk olyan távoliaknak tűntek, mintha egy élet választaná el a két időpontot. Aztán jöttek a technológiai információk. Chedra szövege meglepően hasznos volt, még számomra is. Elég sok újítást használtak, de tele volt hiba lehetőségekkel nem csoda, hogy meghibásodott. Ami viszont még inkább megrémített, hogy ha ez az információ rossz kezekbe kerül annak katasztrofális következménye lehet. Ha az emberek elé tárják a dimenzió utazást lehetőségét, azok egy kis felderítés után biztos gyarmatosítani kezdenének. Ilyen fajta élőlényektől ez teljesen normális lenne. És a Gentech egyáltalán nem tűnt jónak az én szememben. Szép lassan felálltam, és sóhajtottam ahogy újra a férfire néztem. A szemeim kicsit vörösek voltak a könnyezéstől, amit letöröltem.
-Renato... Mikor kell leadni ezt a felvételt?-Kérdeztem, egy terv már el is kezdett formálódni a fejemben. Reménykedtem, hogy beválik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Csüt. Júl. 26, 2012 9:15 pm

Úgy látszik a biztonsági őr végre rájött hogy nem vagy rá veszélyes. Vagy legalábbis nem úgy, hogy kárt is tegyél benne, ettől pedig megered a nyelve. Mármint nem jobban mint eddig, de kevésbé idegesen.
- Nem kell időre tennem semmit. Amikor elég időnyi felvétel jön össze, akkor elküldöm a címre. És egy napra rá már meg is kapom a számlámra a fizetségemet. Ennyi. Miért mit akar, mit tegyek? - A kérdés kicsit félelemmel teli, de hát tudja hogy már sorsát nem kerülheti el. Igaz komoly bűntettet nem követett el, de ettől még valami nagyba nyúlt bele, amiben igazán csak egy gyalog, és nem tud mit tenni csak engedelmeskedni hogy jól jöjjön ki belőle.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Pént. Júl. 27, 2012 9:31 am

Egy pár pillanatnyi csend, míg összeszedem magam, majd kiegyenesedtem, és bólintottam egyet.
-Értem.-Mondtam, majd kitekintettem az ablakon, és átgondoltam a tervemet, egyenlőre legyünk túl az első lépésen. Újra a férfi felé fordultam, majd kinyitottam a számat.
-Akkor még egy kérés. Csak add meg a címet, aztán mintha mi sem történt volna ad le az anyagot. Ha ezt megteszed akkor nem foglak zargatni. Bár egy másik pénzforrás után kell nézned így is úgy is.-Mondtam, majd kinyitottam az ablakot.~Szerintem innen könnyen leereszkedhetek, nem kell a lépcsőkkel bajlódnom.~Gondoltam végig, miközben kitekintettem, és láttam, hogy voltak kis kiálló részek, amikbe könnyen belekapaszkodhattam, szóval le tudok mászni, ha végeztem. Feltekintettem Renatora, és csöndben vártam a válaszát, szerintem ő is ki tudja találni, hogyha nem működik együtt, akkor a hangfelvételes incidenst a főnökei is megtudják, és egy ilyen helyen, nem biztos, hogy megtarthatja a munkáját, vagy ha igen, akkor is elveszik Chedra cellájától szóval nem lesz képes végezni a másodlagos munkáját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Pént. Júl. 27, 2012 10:19 am

A Renato csak bólint egyet megadja a címet, egy jelentéktelennek tűnő postai fiókot a Hill/Hegyen. A város egyik legészakibb pontja, nem is éppen csillogó, de a leromlottsághoz, is bőven messze van. Éppen az átlag, van pár utcai banda, és a szervezet bűnözés is megtalálható ott, ám szinte a város legátlagosabb környéke.
- Rendben van, elküldöm akkor a felvételt. De remélem nem lesz semmi bajom belőle. Nem akartam rosszat, csak egy könnyű melónak tűnt a dolog. - Kicsit esdeklően, kicsit kérlelően válaszol. Hát csak egy átlagos biztonsági, aki meg akar élni ebben a nagy mocskos világban, és hát nem éppen a legjobb módszerhez nyúlt.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Szomb. Júl. 28, 2012 8:44 pm

Végig hallgattam, majd bólintottam egyet, mielőtt megdörzsöltem volna a nyakam. Kicsit megropogtattam, majd megráztam, és felé fordultam.
-Ne aggódj mindent elkövetek, hogy ne tudjanak összekötni kettőnket.-Mondtam egy mosollyal, majd kinyitottam az ablakot, és kimásztam.-Na hali, remélhetőleg nem látjuk egymást újra.-Mondtam, azzal előre dőltem, és megragadtam a párkány szélét, és már kezdtem is lefele mászni, gyorsan és akrobatikusan, amíg a földet nem értem. Ezt követően elindultam a cím felé, remélhetőleg viszonylag gyorsan oda érhetek, miután megérkeztem, elfoglaltam egy jó kis helyet, ahonnan megfigyelhetem a helyet, és közben rejtve maradhatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Vas. Júl. 29, 2012 4:52 pm

Az út most se nem fárasztó sem nem hosszú. Ez mondjuk igaz a házról való lejutásra is, ami csak pár könnyed mozdulat, és mielőtt még bárki észre vett volna, erős lábaid villámgyorsan eltüntettek téged a közeli sikátor sötétjében.
A posta melyben a fiók található kevesebb, mint tíz sarokra van. A szemközti épület tökéletes, egyrészt teljesen elhagyatott, ami ebben a gazdasági válságban nem is szokatlan. Na meg elég kellemes kilátás is nyílik a a kívánt épületre, és környezetére. Egyszerű kerületi postafiók, amibe naponta nem kevés ember járkál, és az ilyen megoldás miatt, szinte lenyomozhatatlan, hogy ki is az ki éppen bérli a megfelelő számú szekrényt.
A városi forgatagban nem találsz semmi különöset. A szokásos roham már elmúlt, mindenki aki csak tehette már otthon pihegi ki a munka fáradalmait. Ám vannak akik olyan fanatikusak, akik csak kint az utcát járják, és ügyeiket intézik. Nem a legszegényebb környék az már biztos, ám még mindig nem a pár utcányira található hatalmas gazdagság. Így hát közemberek járnak, szinte túlságosan is átlagos szomszédság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Hétf. Júl. 30, 2012 8:09 pm

Miután sikerült elfoglalnom a búvóhelyemet, elkezdtem figyelni. Arra vártam, hogy Renato megjöjjön és leadja a csomagot, és utána már csak figyelnem kellett a túlságosan is átlagos fickókat, mert úgy tűnik erre a taktikára építettek. Átlagos szegény ember, átlagos környék, átlagos postafiók, szóval a felvevőnek is átlagosnak kell lennie. A biztonság kedvéért, folyamatosan videóztam, a szuper számítógép memóriája úgyis üres, egy pár hetes folyamatos felvétel simán felfér. Közben ismét beszélgetni kezdtem a mikrofonnal, üzenetet hagyva, hogy kihúzzanak a csávából a barátaim.
-Oké szóval beszéltem Renatoval, akiről mindent megtaláltok amit tudok, csak rá kell keresnetek a nevére. Nem sokára leadja a felvételt, amit egy másik fickó fog felvenni, aki minden bizonnyal a GenTech embere. A felvétel Chedra hanganyaga. A szegény fickó összevissza beszél, és néha olyasmi jön ki a száján aminek nem kéne... Heh... Most jut eszembe akkor is ilyen volt amikor még nem volt őrült... Bár azt hiszem mindig is elég őrült volt. Na mindegy... Megpróbálom követni, és remélhetőleg elvezet valahova ami segíthet a nyomozásomban. Ha elbuknék akkor talán kikérdezhetitek Renatot hátha tovább folytatja a tevékenységét, és akkor követhetitek a nyomom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Hétf. Aug. 06, 2012 12:22 pm

Csak pár órát kell várnod, míg rájössz hogy a postafiók lényege, nem egyezik meg a megőrzőkével. A hivatalba elküldik a levelet, a megfelelő postafiókra, az alkalmazottak berakják, és a tulajdonos érte jön amikor akar.
Így hát a mikor bejön a postai szállítmány biztos vagy benne, hogy a felvétel is közte van. Már csak a reteszeket kell megfigyelned, amik még innen is jól látszanak, az üvegen keresztül. A számok jól láthatóak, így célpontod már meg is van, mit is kell komolyabban felügyelned. Csak egy ember lesz az, amelyik érte jön.
Fél tucatnyi órát ha végig vársz, és egy különösen puccosnak nem mondható kocsi áll meg a hivatal előtt. Egy jól öltözött férfi száll ki belőle, és arcát jól látod, ám nem tűnik egy kicsit sem veszélyesnek. Nyugodtan minden veszélyérzet nélkül odasétál a reteszhez, és kiveszi belőle a csomagot, amit te már láttál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Hétf. Aug. 06, 2012 12:58 pm

Ahogy az órák folynak egyre nehezebb volt lekötnöm magam, csak beszéltem mindenféle dologról a mikrofonba, néha elvettem a tekintetem, de gyorsan visszakaptam, emlékezve, hogy minden pillanat számít.
-Szóval jah, aztán Calem beleugrott a medencébe, és betörte az orrát, eléggé röhejes volt... Oh, ez még eltarthat egy ideig, szóval nyugodtan beletekerhettek.-Mondtam már vagy ötödjére, ahogy megvakartam a fejem egy kicsit.
Aztán hirtelen bekövetkezett. Megjelent egy autó, és a kiszálló férfi a megfelelő hely irányába tartott.
-Oh, mozgás.-Mondtam, és ráközelítettem a férfire. Igen oda ment és a megfelelő csomagot szedte ki.-Megvagy. Lássuk csak, rendszámtábla. Talán ez majd segít.-Mondtam, miközben gyorsan ráközelítettem az autó rendszámtáblájára, és szereztem egy fényképet, a gép majd kidolgozza, ha túl pikszeles. Ezután gyorsan kimásztam az ablakon, és kijelöltem az autót mind célpontot, hogy ne kerüljön ki a szememből a jármű. Én a tetőkön maradtam, és mivel most úgyis elég forgalmas idő volt tudtam olyan gyorsan menni, hogy ne tévesszem szem elől. Ez az egyetlen lehetőségem van, szóval nem szúrhatom el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Csüt. Aug. 09, 2012 11:36 am

A kocsi rendszámát könnyen leolvasod, még a férfiről is jó képet tudsz felvenni, úgyhogy már minden megvan, amit innen szerezni tudhatsz. Már csak a kocsit próbálod meg követni. Ami második pillantásra már nem is látszik túl könnyűnek.
A férfi bepattan a kocsiba, és először csak lassan indul, de meglepetésedre nem tartja be a sebességkorlátozást. Két sarokig bírod a tempót, de utána lassan rájössz, a kocsi egyre távolodik tőled. Északnak tart, és abban biztos vagy, hogy ha eléred a hidat, vagy az aluljárót, már nem fogod tudni követni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Csüt. Aug. 09, 2012 1:45 pm

Két klikk és minden megvan amire szükségem van, de ahogy követésre indultam, a férfi egyre messzebb és messzebb került. Sajnos nem volt rendőr a környéken, hogy lehúzódásra kényszerítse, és a gyorsaságával már én sem tudtam tartani a tempót. Egy pár perces üldözés után lerázott. A kis szemét gyorshajtó. Sóhajtottam egyet, majd leültem a tető közepén. Pihegtem egy kicsit, mielőtt átgondoltam volna, most mi legyen.
-Hát jó... megadom az előnyödet, de ne hidd, hogy itt végeztünk.-Mondtam egy kis mosollyal, majd felpattantam, és elkezdtem visszakocogni a bázisra, hogy a képek segítségét hívjam. Pár óra kocogás már kezd fárasztani, de nem baj, van időm, legalábbis egyenlőre. Amint haza értem, előhívtam a feltöltött képeket.
-Rendben megint a bázison vagyok, az autó meglépett előlem. De nem baj, csináltam képeket. Lássuk a rendőrség mit szól ehhez a rendszámhoz.-Mondtam miközben elkezdtem feltörni a rendszert, és amint bejutottam, beírtam a rendszámot, és vártam, hogy megajándékozzon egy névvel. Ha ez nem sikerült, akkor megpróbálom az arcfelismerővel megkeresni, hátha volt már bajban a pasas valami miatt. Persze, ha valaki kiszúr, mert éppen balszerencsés vagyok, akkor kilépek és eltörlöm a nyomaimat, mielőtt megtalálhatnák honnan jön az eredeti jel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Csüt. Aug. 09, 2012 4:55 pm

Hazakullogsz, és jóleső fáradsággal dűlsz a gép előtti székbe. Nem mostanában mozgattad meg magad ennyire, egy kis hosszútávfutás, majd a sprint, egy világodbéli atlétának is dicsőségére vált volna a dolog, nem hogy egy tudósnak.
Gyorsan beütöd a megfelelő kódokat, és még csak fel sem kell törni a rendőrség rendszerét azonnal kiköpi a képen látható nevet. Szerencsére az arcfelismerő rendszered évszázadokkal gyorsabb, mint a rendfenntartó szerveké, úgyhogy pillanatok alatt meg van a válasz.
Talán kicsit meglep a kép, de a férfi egy keresett bűnöző. Kevin Grando, alias Elektrominátor. Összehozták a nevét a szervezett bűnözéssel, a tavalyi Rendőrkapitánysági ostrommal, és mégis a legérdekesebb, hogy a holttestét megtalálták. És elvileg boncolás után, ami közben öngyilkosságra utaló jeleket fedeztek fel, elásták a városi temetőben. Legalábbis a holttestet.
És most mégis láttad, legalábbis az arcát, amint elhajt egy kocsival, ami a GenTech corp. tulajdona. Céges autó, semmilyen kihágáshoz nincs köze a kocsinak, teljesen patyolat tiszta. A szálak újra csak a titokzatos céghez vezettek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Csüt. Aug. 09, 2012 5:14 pm

Pár másodperc és a kép felugrik. Az első üzenet ami az arcomba ugrik az nem más, mint az elhunyt. szócska amire jól felhúzom a szemöldököm.
-Mi a fene?-Kérdeztem miközben, újra, és újra végig néztem az adatokat. Ez a bűnöző, meghalt, de mégsem. Mi történhetett? Újjáéleztették, vagy csak egy arcsebész megváltoztatta valakinek az arcát? Ha a mi technológiánkat használják, talán megtehették, de akkor is. Mi a fene folyik itt? Összetettem a kezem, és sóhajtottam egyet.
-Na most mi legyen? Nem mehetek csak úgy ki a temetőbe, hogy megnézzem, hogy ott van-e még a fickó.-Morogtam magamban, majd sóhajtottam még egyet.-Azt hiszem nincs más választásom. Bele kell sétálnom a nyilvánvaló csapdába.-Mondtam, majd behunytam a szemem.-A GenTech valami rosszban sántikál, és ki fogom deríteni mi az. Talán ha bejutok az egyik épületükbe akkor egy közvetett szerverről megszerezhetem az infót. Viszont ha lebukom, akkor nagy valószínűséggel tudni fogják ki tört be. Hát jó... Hogy is mondják az emberek? Most minden egy lapon múlik? Valami olyasmi.-Azzal felálltam a fejem, és megráztam a fejem. Elkezdtem keresni a GenTech által birtokolt épületeket, egy egyszerű térképen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Csüt. Aug. 09, 2012 6:21 pm

Egy kis pihenő és máris belefogsz az újabb kalandba. Keresgélni sem kell nagyon, a GenTech corp épülete, még a tetőről is látszik. Szép magas kettős toronyház, mögötte egy méretes gyárteleppel. A kialakítása átlagos, igaz tükrözi a Gotham City-ben annyira ismert stílusjegyeket. Nem csak fém és üveg, hanem kő, is van benne, nem is kevés.
A furcsa az, hogy az épület csak pár éve épület, és mostanában, már senki nem tartja be a stílusjegyeke. De ez az épület mégis, mintha a kezdetek óta itt állna, legalábbis kinézetre.


Folytatás: GenTech corp.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Hétf. Márc. 18, 2013 8:06 am

//Aileen Crusad magánkaland kezdő reagálása.//

Gotham City déli szigetén vagy, ezt tudod. AZ utcákat járod, ezt látod. Az emberek furcsán néznek rád, de az nem tudod miért is. Mióta megszabadultál a dzsungelből, egy másikba kerültél, ami még szörnyűbb, mint az eddigi. Több ragadozó, és több vad van, de ezeket embereknek hívják, akik még a saját környezetükben sem tudnak megélni.
Este van, körülötted minden él, és mozog. Távolban egy sziréna vijjog, melletted az utcán prostituáltak árulják magukat, a közeli sikátorban, és éppen durván kirabolnak valakit, és talán kicsit több ütleget kap az áldozat mint kellett volna. Ez Régi Gotham, a város alapja, innen indult ez a szigetváros, és most mégis ez a leglerobbantabb környék. Haladsz az utcán, és beleolvadsz a szomszédságba. Nem tűnsz ki egy cseppet sem, de te tudod mégis más vagy. Te vadász vagy, aki felette áll ezeknek a marháknak. Rajtad áll mi lesz az első lépésed, a végső célod felé.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aileen Crusad
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2013. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Hétf. Márc. 18, 2013 6:02 pm

Az este üdítő volt számomra. Finoman nyaltam meg ajkaimat ahogy végignéztem a sok ínycsiklandozó áldozaton. Mind védtelennek tűnnek és kiszolgáltatottnak. A prostituáltak állnak az út szélén és néhány kedves szót ejtenek a lehetséges kuncsaftjuknak. Bár nem sokat érnek vele, hiszen tudták, hogy hány férfi is mehetett át rajtuk. Itt már csak a reménytelen szüzek és a legotrombább férfik fizetnek. Bár engem ez nem nagyon érdekelt. A sikátorban pedig éppen most rabolnak ki egy embert. Csak egy gyors pillantást szántam erre is, semmivel többet. Gotham mintha most megváltozott volna a szememben. Beton dzsungellé változott ami a gyengét könyörtelenül felfalja. Csak, hogy én már nem tartozok azok közé. Megtanultam, hogy kell túlélni a vadonba a legveszélyesebb állatok között. ~ Végül is az emberek is az állatokhoz hasonlítanak. Csak a hatalom számít nekik, bármit megtesznek ezért még akár ölnek is. De pont én beszélek? ~ Az a mámorító látvány még mindig a szemem előtt lebegett. Annak a két férfinek a holtteste... ~ Újra látni akarom!! ~ Alig bírtam ki, hogy ne essek neki a mellettem elmenő embereknek. ~ Az a csodás pillanat amikor hallom a csontok ropogását és az áldozat néma sikolyát....valami isteni! ~ Közeben a babámra néztem ami a kis táskámba lapult.
- Te mit gondolsz Charlotte? Már több mint egy hete éhezünk arra a látványra...
Végig gondolva, hogy mennyi ideje megvan. Már eléggé kötődtem hozzá. Az egyetlen "barátom" volt ebben a rideg világban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Kedd Márc. 19, 2013 11:21 am

Az hogy magadban beszélsz egyáltalán nem feltűnő egy ilyen környéken. Csak állsz ott egy helyben, és kicsiny ám annál használtasabb babádat faggatod. Az emberek nem figyelnek rád, főleg mivel vagy tíz méterre egy drogos éppen elorozza előled a rivaldafényt, ahogy az egyik elárusítóval egyezkedik. Az egyezkedik kicsit gyenge kifejezés arra, hogy foggal, és körömmel ugrik neki, csakhogy megszerezze napi adagját. A kis perpatvarnak hamar vége szakad, úgy ahogy a sikátorban lévő rablás is megoldódott.
Ám míg a viselkedésed nem is, a ruhád már inkább figyelmet felkeltő, főleg a saját gondolataid miatt. A legtöbb hölgyemén, kik az utcán profik a saját szakmájukban, de közel sem olyanok mint te. Így a feléd közeledő olcsó öltönyös alak, talán nem is lep meg az ajánlatával. Kezében egy köteg bankót tart, és úgy lép túlságosan is közel hozzád.
- Mennyi? – Teszi fel a hagyományos kérdést, majd mint akinek az alkohol mellett más is jutna eszébe. - Mit vállalsz?... És mennyiért? – Elég ki van éhezve, legalábbis a szemeiből ezt olvasod ki. A szigeten könnyen felismered a vadakat, de ez még prédának is eléggé soványka lehetne neked. De talán előételnek tökéletesen megfelel.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aileen Crusad
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2013. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Kedd Márc. 19, 2013 8:47 pm

Nem sokkal később egy férfi jön oda hozzám na megdöbbenésemre. Kíváncsian vártam mit akar, de már a határaimat csiszoltam. Ekkor kérdéséket tett fel amikből leszűrtem hamar, hogy engem is prostituáltnak nézett. ~ Azt a jó édes k**** ..... ~ Gondoltam még magamban ahogy ezeket a mondatokat meghallottam. De ugyan azt a érzelmektől üres arcot mutattam neki. Majd rájöttem. Mi sem volt egyszerűbb, hogy újabb áldozatot szerezzek. Kedvesen mosolyogtam rá és közben e szavakat lágyan mondtam neki.
- Gyere csak....ma jó napom van úgyhogy kapsz egy kis kedvezményt. Kövess.
Mondtam neki ugyan azzal a mosollyal. Majd az egyik üres sikátor felé vettem az irányt. Majd ha ő is követett egy kicsivel beljebb szembe fordulok vele, majd a táskámból kihúzva a csákányt azonnal combjába vágom. A táska bizony a babán kívül még egy öngyújtót és a csákányt is tartalmazta. Ezután kirúgom a lábát alóla, hogy vagy térdre vagy teljesen a földre kényszerítsem őt. Már ha ő tényleg ilyen naiv volt. Ha nem szándékozott velem jönni tovább csábítgatom. A mai áldozat nagy valószínűséggel ő lesz.


OFF: Elnézést kérek, hogy nem írtam le előbb, hogy mik vannak még a táskába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Csüt. Márc. 21, 2013 8:32 am

A férfinek már nem igen nevezhető „férfi” szép lassan követ, még a száját is megnyalja, ahogy az elkövetkezendő rövid időre gondol veled. A legközelebbi és legüresebb sikátor felé tartatok. Magas több emeletes épületek szegélyezik, egy XXX bolt, és egy bezárt, majd betört üzlethelyiség között léptek be a sikátorba. Szép hosszú kis utca, mindkét végét szélesebb út fogja közre, benne töménytelen szemét, szinte a bokátokig ér a mocsok, mintha Gotham City-ben nem lenne csatornázás, vagy szemétszállítás.
Kikerültök pár nagyobb konténert mikből csorog a furcsa miazma. Az utca látszólag üres, legalábbis tökéletes helyszíne egy „férfi” megbélyegzésére. Már éppen rátérne a tárgyra, és kívánságait sorolná, mikor táskádból villámgyorsan előkerül a csákány. Fel sem fogja mi történik, mikor máris hasítja a levegőt, és megállapodik a bal combjában. Még tán fordítasz is egyet rajta, csak hogy a hatás még élvezhetőbb legyen. Persze csak számodra.
Artikulálatlan kiáltás hagyja el a száját kuncsaftodnak, miközben a földre rogy. Nadrágja pillanatok alatt átvéresedik, közben kezével próbálja elállítani a vérzést, és a fájdalmat, de ez csak olyan ösztönös mozgás. A földön fetreng, és téged, na meg a felmenőidet szidja, de közben látod a szemeiben fel-felcsillanó félelmet. Próbál a mocsokban hátrálni, de csak kúszásra van ereje, na meg a folyamatos kiáltozásra, hol téged szid, hol csak a fájdalmát akarja levezetni vele.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   

Vissza az elejére Go down
 
Főutak, utcák, sikátorok.
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Város Háza és Pénzügyi kerület-
Ugrás: