DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Idris Yuda - Kiméra

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Idris Yuda - Kiméra   Hétf. Márc. 28, 2011 5:25 pm

Születési név: Idris Yuda
Egyéb név: Faust Yuda, Kiméra
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely: Vanity City
Kor: 30
Magasság: 209 cm
Súly: 111 kg
Hajszín: Nincs
Bőrszín: Europid
Vércsoport: AB+
Egészségi állapot: Egészséges testileg, leszámítva az összeégett karját, és az embrionális parazitáját, és még szkizofréniában is szenved, ezen felül mazochista
Család: Apa nem volt, Trina Yuda (anya elhunyt)
Foglalkozás: ex-előadóművész, bűnöző
Oldal: semleges, a rossz felé hajló

Előtörténet:
Női tragédia

Vanity City-ben kezdődött ez a szomorú történet, egy asszonnyal. Az asszony egy átlagos nő volt, Trinának hívták. Vett egy kis lakást, miután elköltözött a szüleitől, és egy nem túl felelősségteljes munkát is talált magának a közeli varrodában. Az élete nem is indulhatott volna jobban. Aztán a dolgok elkezdtek egyre jobban romlani, vagyis inkább stagnálni. A munkahelyen nem volt se előléptetés, se jövőkép, mindig csak a monoton éhbérért végzett munka. A magánéletében sem történt semmilyen változás. Az üdén nyíló virágból az évek alatt hervadt lett. Az elkeseredett középkorú nő, nagy elhatározásra jutott, gyereket fog szülni férjestül, vagy anélkül. Elment az első mesterséges termékenyítő klinikára, és az évek alatt összekuporgatott pénzéből vett öt darab spermát, amit beültettek neki.
A műveletből, ahogy a szerencséseknek lenni szokott, kilenc hónap után szülés lett a vége. Az örömbe üröm is vegyült. Az orvosok eddig nem vették észre, hogy a sziámi ikreket fog a világra hozni. Sajnos a rosszabb fajtából. Egyetlen ivarsejt kötődött meg a petesejtben, és sziámi ikrek lett az eredménye. A két embrió a fejüknél voltak összenőve, és születéskor az egyik holttan jött a világra. Az orvosok csak ezután közölték a rossz hírt, az elhunyt magzat nem lehet eltávolítani, úgy hogy túlélje a másik gyerek is.

Új rokon

Ezután az élet még keservesebb lett. Az anya a szeretett gyermekével eltöltött órában szembesült vele, mit is tett. Ha nem lett volna olyan önző, akkor egészséges gyereknek is adhatott volna életet, és nem egy ilyen elfajzottnak. Ezt a szörnyű vívódást tizenkét éven keresztül bírta, amikor elszakadt nála a cérna. A fia első lánynak vallott szerelmet, aki kinevette, és sírva jött haza. Trina nem bírta tovább. Írt egy levelet, és az összes pénzét betette egy borítékba, majd elment és belefojtotta magát az első folyóba.
A gyermek iskola után hazaért, és az anyját kereste, de csak a neki hagyott levelet találta meg. A levél elég terjedelmes volt. Tartalmazta az anyja fiatalkorát, azt hogy mennyire el volt keseredve, hogy arra a drasztikus megoldásra vállalkozott, és hogy egy szörnyszülöttnek adott életet, és a halálba menekül csak, hogy ne kelljen minden nap ránéznie. Ekkor tudta meg az ártatlan gyerek, mit is gondol róla az anyja.
Az első reakciója a tagadás volt, és nem hitte le, hogy az egyetlen személy, aki törődött vele is utálta őt. A második pedig az, hogy hosszan kínkeservesen el kezdett sírni. Két óra múltán megacélozta szívét és akaraterejét, és megpróbált maga megélni. Elment a boltba, főzött mosott több-kevesebb sikerrel, elvégezte a ház körüli teendőket. A gyermek magánya nagyobb lett, mint valaha. Egy hétig élte így az életét mikor hangokat kezdett hallani. Sokáig kereste honnan is jöhetnek, de nem találta. A hangok a fejében szólaltak meg. Három napra rá már értette is mit mondanak. Rájött, hogy a testvére az, aki beszélni akar vele. Még két napjuk adatott meg az ismerkedésre kettesben, mikor a rendőrség és a gyámügy kopogtatott a háznál. Gyors terepszemle után, a házat lefoglalták az adósságok miatt, az árvát pedig árvaházba zárták.
A tinédzser évei szörnyűek voltak. A többi gyerek kicsúfolta, a lányok szóba sem álltak vele, és még a nevelői is távolságot tartottak. Nem maradt más barátja csak a testvére Faust. Egyre mélyült a kapcsolatuk, ahogy távolodott a külvilágtól. A kezdeti gondolatokkal beszélgetést felváltotta a hangos beszéd, és a motyogás. Tizenöt éves korára a verések egyre gyakoribbak voltak, és még a testileg fejletlen Idris nem tudta megvédeni magát. Egy évnyi kemény edzésnek, és dühnek kellett történnie, hogy elcsattanjon az első ökölcsapás a részéről is. Az ekkora már magas, és erős testalkatú fiú, véres küzdelemben győzte le társait, akik már menekülőre fogták volna a dolgot, de Faust közbeszólt. A testvére tanácsára addig verte őket, amíg eszméletüket nem vesztették. Ezt követően senki sem merte megtámadni, de ekkorra már a szerepek felcserélődtek. Ő volt a legerősebb az árvák közül, és annyi méreggel amennyi a szívében élt, megpróbálta visszaadni a sokévnyi szenvedést, amit kénytelen volt átélni. A bántalmazások, és terrorizálások addig fajultak, míg az egyik árva meg nem halt a súlyok ökölcsapások alatt. A dühös gyerek felnőtté cseperedett és megértette tettének súlyosságát, de egy kis hang nem engedte, hogy azt tegye, ami helyes. Inkább menekülőre fogta és elszökött az árvaházból.

Új barátok

Lopott, rabolt és betört, hogy meg tudja szerezni a megélhetéséhez szükséges pénzt. Városokon keresztül bujdosott végig a keleti parton, míg el nem jutott Empire City-be. Ez volt a hely, ahol az élete gyökeres változáson ment keresztül. Barátokra lelt. A helyi cirkuszban munkásokat kerestek, és mivel a rendes munkát sem vetette meg, egy kis kereset reményében be is állt. A cirkuszban sok fura figura élt, és nem tűnt ki közülük. A kezdeti egyszerű munkásként való életét, hamar felváltotta a szórakoztatóiparban tevékenykedés. Megtanult nem törődni az átlag emberek szörnyülködésével, és lenézésével. A kezdeti szörny szerepet hamar felváltotta a tűznyelés, és a késdobálás, felvette a Kiméra művésznevet is. Mindkettőhöz nagy tehetsége volt, de érezte, hogy valami nincs rendben. Faust minden tüzes szám után, többet akart. Több lángot, több forróságot, több fényt, és emberi érzelmet. Több évig élt ebben a kis közösségben, és sok hasznos dolgot megtanult az itt élőktől, de tudta hogy nemsokára újra törés jön az életébe. Azt is tudta, hogy ezt Faustnak köszönheti, túl követelőző lett, túl sokat akart. Egy éjszakai előadáson történt. A gyújtófolyadékok között téblábolt, és beszélgetett a testvérével, vagyis veszekedett. Tudta mi akart elérni, csak nem tudta róla lebeszélni. Így hát az esti előadást már nem fejezte be a társulat. A rendőrség balesetnek könyvelte el a szörnyű tragédiát. Egy véletlen szikra okozhatta, hogy a sátor szélei lángra kaptak, és bennégtek a nézők, és az előadók is, kivéve az egyik. Őt csak súlyos harmadfokú égéssekkel a jobb karján kórházba szállították.
Ezt követően újra a bűn útjára tért, és új barátot talált magának. Megalapították a kétszemélyes bandájukat, és benzinkutakat és kisebb boltokat raboltak ki. Hónapokig tengették így egyáltalán nem unalmas életüket, a nagy dobásra várva. Mint az szokott lenni soha nem kerültek közel hozzá, és még a helyi rendőrség is rájuk szállt. Így át kellett költözniük Midway City-be. Ott új lehetőségek, és egy új társ várt rájuk. A duójukhoz egy gyönyörű Gorgon is csatlakozott, így bővítve repertoárjukat. Az üzleti kapcsolatuk hamar átcsapott valami komolyabba, egyből megértették egymás mindenben. Kiegészítették, és kielégítették egymást testileg és lelkileg is. A közös munkában csak úgy szárnyaltak, és már kis boltokról is át akartak pártolni a nagyobb pénzzel kecsegtető ékszerüzletekre. Az első komoly akció csődöt mondott, természetesen Faust miatt. Egy ártatlan személyt lőtt agyon csak, azért mert a testvére vért akart látni. Persze ekkor derült ki társai gyengéje, és már nem volt hova menekülni. A rendőrség körbevette az üzletet, és letartóztatták.
A börtönben töltött hosszú hónapok könnyűek voltak számára. A testi adottságainak köszönhetően, alig voltak vetélytársai, és a képességeinek köszönhetően senki sem, mert belekötni. Szinte már azt is lehetett volna mondani, hogy jól érezte magát. Csak férfiak vették körül, és küzdhetett velük visszafogottság nélkül a képzeletbeli ranglétrán való feljebbjutásért, de egy dolog hibázott hiányzott neki a szívszerelme. Számára a büntetés hamar letelt, és az első szippantása a szabadság levegőjéből boldog volt. A szerelme ott várta a börtön kapujában, a régi társának üzenetével. Jól kecsegtető munkát ajánl, így Gothamba vették az irányt, hogy újra összeálljon a banda.

Jellem: Alapjában véve jóravaló ember lenne, de nem az. Faust befolyása nagy, és mindenre rá tudja venni „testvérét”. A gyilkosságtól kezdve a kínzáson át, bármire. Az évek alatt összeszedett defektusait (pirománia, szadizmus), képzeletbeli testvérére hárítja, így nem érzi magát felelősnek, azért amit tesz. Gorgonba szerelmes, és mindent megtenne érte, hogy boldog legyen. Ezektől eltekintve nyugodt személyiség, kivéve, ha Faust hangját hallja, de akkor is ellenkezik vele amennyire csak tud, sajnos kevés sikerrel.

Szakképzettség: Zsonglőrködés, tűznyelés, tűzfújás, Kung Fu Kígyó stílusa, késdobálás.

Képesség: Nincs emberfeletti képessége.


A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 13, 2011 5:46 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Idris Yuda - Kiméra   Hétf. Márc. 28, 2011 7:25 pm

Jóvan, jöhet!

Elfogadom!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Idris Yuda - Kiméra   Szer. Ápr. 13, 2011 5:42 pm

Felszerelés:
1 tucat dobótőr

12 db fekete rozsdamentes acél penge
Pengehossz: 300 mm
Pengevastagság: 3 mm
Késsúly: 95 gramm
Szövött nejlont tartalmaz hüvely

1 kígyófog tőr

2 db szürke rozsdamentes acélpenge, fenyőfa markolatba ágyazva
Pengehossz: 266 mm
Pengevastagság: 3,5 mm
Fegyversúlya: 500 gramm
Markolatátmérő: 4,5 cm


gyújtó folyadékegy jó minőségű öngyújtó

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Idris Yuda - Kiméra   Vas. Ápr. 21, 2013 11:21 am

Artistának való vidék


A terv egyszerű mindent megtenni, hogy a rendőrök ne jussanak be. Ezt pedig könnyebb mondani mint megtenni. A cirkuszi művésztársak már a helyszínen voltak a tervnek megfelelően. Elvegyülni mérhetetlenül egyszerű. A csak a flaskából kell néha húzni, és lángokat eregetni. Idő van még elég még csak a kezdetén vagyunk. Griff természetesen dicső belépőt akar. Mindenki rá szegezi tekintetét, ahogy elrepül felettünk, és a bankrablásnak nekikezd. Én vagyok a „vásári majom”, még is ő az aki szeret a rivaldafényben tetszelegni.
Csak játszom a szerepemet, az értetlen jó honpolgárt, aki valami drámát akar látni, na meg szenvedést, ha nem az övé. A tömeggel együtt sodródok a bank felé, közben nyújtogatom nyakamat, hogy lássak is valamit. Ha jól látom az őröknek már annyi, végre valami jó hír. De egyszer meg kell tanítanom verekedni rendesen ezt a fiút, mert így nagyon könnyű préda bárkinek. Mint annak a tagnak aki éppen most szökik be, valami idétlen ruha is van rajta. Ám az a kard már kicsit figyelemre méltó. Ha nem vigyáz magára könnyen rajta veszthet. Persze ennyit arról, hogy a lehető legkevesebb galibát, vagy kárt okozzunk. Na jó ideje nekem is tennem valamit.
Arócsak lyukat szúrok gyújtófolyadékom flaskájának aljára. Szépen körbejárom a vidéket. Egy-egy vékonyka csík keretezi a tömeg lábai közt az utcát, és mire a szervek kiérnek már rég minden előkészülettel kész vagyok. Ám ekkor jönnek a gondok, ahogy bent se megy minden rendben így itt sem. Kezd a kordon túlságosan is széles lenni, túl messze vagyok, hogy tudjak segíteni, így jöhet az első elterelés. Sok dolgom nincs majd megoldják a rend védelmezői. Egy kevéske óbégatás, egy kamu tolvaj, és máris eljön a fejetlenség kora. Aki tud az tolakodik, hogy jobban lásson, a rendőrök jönnek, és értetlenek, mint mindig. Páran szaladni kezdenek, páran pedig követik őket, ez már nem fontos szereztem vezetőmnek még elég időt. Nagy levegő, és várom a következő lépést.
Túlságosan mozgolódnak. Be akarnak menni, a széf még ki sincs nyitva. Ezzel baj lesz, már csak a szerelmem marad. Na jó a második szerelmem. A lángok mindent elemészthetnek, leginkább a figyelmet. Csak egy gyufa az egész, és hosszú tűzkígyó indul meg a négy égtáj felé. Ekkor jön a pánik, túlságosan jól sikerül minden. Ám ez nem az én hibám, a tűz él. Saját tudata lelke van, ezt minden tűznyelő tudja. Így csak tehetetlenül nézhetem, ahogy körülölel több kocsit is, és lángokba borítja. A pánik még nagyobb lesz, ez meg az én vesztem. Míg mindenki rohangál és pánikol elfelejtem szerepemet. Ilyen helyzetben a legfeltűnőbb ember, mindig az ki nyugodt maradt. Először csak egy zsaru mutat rám, majd jön a következő, és máris egy osztag rohan felém. Nem biztosak benne mit tettem, de ilyen helyzetben nem hezitálhatnak. Jól nyújtott izmaim befeszülnek, és máris a szemközti épület felé közeledek.
Ajtó könnyen enged az erőszaknak. Nappal van, de a lépcsőház elég sötét ahhoz, hogy előnybe legyek. A késeim kezembe kerülnek, az első rendőr még óvatlan, azt hihette valami csóró zsebtolvaj. Könyököm torkába ágyazódik, késem a kezét szúrja át, és mielőtt még egy hangot is adhatna ki, be is van rántva az ajtóból. Erre a napra egy rúgással hallgattatom el. A mögötte jövők már tudják mire számíthatnak. De nem várom meg mire a megoldásra is rájönnek. Teljes sebességgel rontok fel a tetőre. Nem hezitálok, szerelmem bajba lehet. Azt pedig senkinek nem hagyom, hogy drágámnak ártson. Golyók szakítják fel mögöttem a lépcsőfokokat, de az már engem nem érdekel. A tetőre érkezek. Ám azonnal vissza is kell ugranom fedezékbe. Van itt mesterlövész. Vigyáznom kell vele, még ha a ismerem is a legjobbat.
Egy tized másodpercbe sem kerül, hogy kipillantsak, és már tudom mit fogok tenni. Cél nélkül lángokat küldök az égre, a lövés érkezik, ekkorra már a lángok közül lépek ki, és sündisznót csinálok lövészből. Már a fegyverét sem tudja megemelni. Egy rúgás, és ő is az álmok mezején várja a nap végét. Mögöttem a lépcsőn nehéz bakancsok dobogása szűrődik fel, amit csak egy módon lehet megállítani. Az utolsó üveg folyadék elég lesz sok mindenre. Csak egy szikra kell, és akár egy hadsereget is meg tud állítani. Ám ez csak a veszély egyik fele. A tetők tele vannak pásztázó fegyverekkel, amiket jobb nem észrevenni, vagy inkább az jobb ha nem vesznek észre senkit. Sok évi edzés, és gyakorlat a csontokat kocsonyássá változtatta, a mozgást akár egy kígyó is megirigyelhette volna. Házról házra távolodok, de mégsem elég gyorsan, golyó fúrja át a vállat, a lendület megtörik. Már csak az épület hívogató belseje nyújthat védelmet. A tetőajtón be, a lépcsőkön le, ám lentről újabb üldözők jönnek. Így már csak egy menekülési útvonal maradt az ablakon ki, a tűzlépcsőn, és létrán pedig a sikátorba jutni. Mocskos rongyok, és büdös ruhadarabok takarják el a vizslató szemek elől. Itt már végzett, és hallja fülében a szerelme is biztonságban van. Már csak a hosszú közös pihenés jön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Idris Yuda - Kiméra   

Vissza az elejére Go down
 
Idris Yuda - Kiméra
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Karakterek NJK-i és Mesélői karakterek :: Karakterek NJKi-
Ugrás: