DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Városháza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Városháza    Kedd Okt. 11, 2011 11:15 pm

A park felé veszed az írányt. Már lasan fél három is elmúlt, valószínű, hogy akad pár kölyök, akik ott múlatják az időt. Bekapcsolod a rádiót, de nem hallasz semmi újat. Csak megismétlik, hogy a rendőrök fokozott éberséggel járőröznek az óvodák környékén. Ezutn valami manapság divatos pop sláger kezd szólni. Nem épp a te ízlésed.

Időközben megérkezel a park bejárata elé.


Folytatás: Robinson park
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szer. Okt. 26, 2011 11:29 pm

Előzmény: Robinson park

Rövid autózás után ismét megérkezel a ház elé. Beparkolsz a garázsba, majd felkapod a kis srácot. Sietned kell, már nem húzza sokáig. Minél előbb el kell végezned a szertartást. Szerencsére a személyzet már hazament, így nem fenyeget a lebukás veszélye. Felvonszolod a gyereket a másik kettő mellé. Ők még mindig az igazak álmát alusszák, hála a nagy adag altatónak. Végre együtt a három gyerek, nekiláthatsz a rituálénak.
Vissza az elejére Go down
Amethysta
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Csüt. Okt. 27, 2011 9:44 pm

[Hazamegyek lepakolom a gyereket.....áhh...végre...mind a 3-rom kis taknyos itt van...végree.....hahahahah...nos akkor neki láthatunk a szertartásnak....hogy is kell??....nos a recept a fejemben van....megvan...3 gyermek kell....az egyiknek le kell vágnom a fejét....és a vérével egy kört rajzolnom.....aztán a másik gyereket meg kell nyúznom , és a bőrét a kör közebére tenni....a harmadik gyereket meg beállítom a kőr közepére.....és elmormolok egy varázsigét...így aztáán Lucifer boldog lessz , mert 3 gyermeket mészároltam le akik ártatlanok voltak....1 gyerek a bejutáshoz...1 gyerek ajándékba...1 gyerek a visszajutáshoz...remek....jó lessz újra látni a régi Lucit...régebben nagy poéngyáros volt...remélem nem veszetett a humorából...nos nekikezdek....a varázsige hogy is szól...gyorsan elmondom mielőtt nekilátok hogy ne érjen meglepetés..
"Antiqua mala viribus daemonum. ... venire ad vos: me autem non inimici sed amici"
..ez az..nos akkor nekiállok végre]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Városháza    Vas. Okt. 30, 2011 9:50 pm

Elkezded a rituálé előkészületeit. Először is levonszolod a három eszméletlen gyereket a mosókonyhába. Ott kezdhetsz neki leghamarabb a rituálénak, hisz nem kell sem a szőnyeget felcsavarnod (mivel nincs) sem bútorokat tologatnod. Magadhoz veszed az áldozó pengédet, és egy mozdulattal levágod a kisfiú fejét. Aztán a vérével megrajzolod a kört és az ördögi szimbólumokat. Persze a körön kívül is jócskán akad a fiú véréből. Nem is gondoltad volna, hogy ilyen sok vér lehet egy kisfiúban. A kivérzett tetemet elhelyezed a kör szélén. Ezután nekilátsz a kislány megnyúzásának. A művelet elején, a kislány magához tér, és sírva üvölteni kezd a fájdalomtól. Ám hamar elcsendesedik. A lenyúzott bőrt a kör közepére helyezed, a testet pedig a kör másik felére, szemben a lefejezett testvérével. Végül az utolsó gyereket is elhelyezed a körben, lőtt sebe miatt még mindig fekszik. Legalább nem ellenkezik.
-Antiqua mala viribus daemonum. ... venire ad vos: me autem non inimici sed amici!-kántálod a varázsigét. Mikor végzel, a három holttest lángba borul, majd eltűnik a szemed elől. Maga a kör is lángolni kezd, teljesen beborít a tűz, nem látsz mást csak a lobogó lángokat körülötted.


Folytatás:Lucifer palotája
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Városháza    Pént. Nov. 04, 2011 1:06 pm

Előzmény: Lucifer palotája

Kilépve a tűzből ismét otthon találod magadat. A mosókonyhában vagy, a vérrel írt varázskör közepén. A rituálé során gondosan elhelyezett testek eltűntek. Legalább a hullákkal nem kell foglalkoznod. A vért viszont el kell tüntetned, mielőtt a személyzet felfedezné. Úgy látszik egy kis takarítás vár rád. Micsoda megalázó tevékenység egy istennőnek! De l kell tüntetni a nyomokat. Míg nem teljes az erőd, tartanod kell a hatóságok hatalmától. Munkára fel!
Vissza az elejére Go down
Amethysta
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Pént. Nov. 04, 2011 4:51 pm

[hmm.....ááá...már megint ezek a lángok.....ááááááá...nocsak otthon vagyok...hhehehehe....na de a vért el kell tüntetnem utánna elmegyek ehhez a démonhoz.....remélem ő tud segíteni....na de nekilátok gyorsan a pusolásnak....előkeresem a rongyot....egy kis melegvíz és már sikálhatunk is.....talán még jót is tesz majd egy kis testmozgás...bár ez tényleg elég megalázó...dehát istenem.....]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Városháza    Kedd Nov. 08, 2011 4:23 pm

Nekiállsz feltakarítani a rituálé maradványait. Elég sok időbe telik, mire mindent felsikálsz. A végére eléggé elfáradsz. Ezért elhatározod, hogy holnapra szabadnapot veszel ki, és felkeresed a régész démont.

Ezután, mint aki jól végezte dolgát, egy forró fürdő után pihenni térsz


//Kalandod véget ért! Hamarosan jön a folytatás. Bane //
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szomb. Május 12, 2012 5:45 pm

4. fejezet - Utolsó Vér


A város szíve a városháza. Itt dőlnek el a nagy dolgok, itt alakítják a képviselők szavazóik életét. Legalábbis ezt hiszi mindenki. Az épület romos, mióta rajtaütés történt, még nem renoválták újra. Nem volt munkaerő rá, és ennek meg van az oka. A városban még mindig áldatlan állapotok uralkodnak, ezt pedig egyetlen ember érzi a legjobban.
A legfelső emelet legnagyobb irodájában ül. Asztalán milliónyi papír, feltornyozva. Mintha csak egy Gotham City makett lenne, felhőkarcolóival, magas tornyaival. Egy férfi ül elrejtve mögötte, aki benéz az irodába ne is veheti észre, csak egy füstcsík száll fel a mennyezet felé. Az élet jelét csak egy halk morgás tudatja mindenkivel, már napok óta ez a hang lengi be az egész irodát.
Ahogy Rupert Thorne szivarja végét fogai között morzsolgatja, és az asztalán hagyott diagramokat fürkészi. A szépen ívelt csíkok, és oszlopok a papírokon egyre nagyobb süllyedést mutatnak. Ép ésszel már nem is lehet követni ezt a mélyrepülést.
Végül feladja, felpattan a kényelmes fotelből, egyetlen karmozdulattal röppályára állítja a papírokat, és a kupac alján lévő telefonért nyúl. Téli havas sem lehetne sűrűbb, úgy szállingóznak lefelé, eltakarva a város vezetőjének villogó szemét.
- Malone!!! - Kezdi minden bemutatkozás nélkül. - Ez nem mehet így tovább. Hozza össze a találkozót!!! - És úgy csapja le a műanyag kagylót, hogy még a titkárnője is felugrik a székéből. A vonal másik végén, pedig egy elégedett mosolyt ad válaszul főnökének.


Folytatás: Közönséges Raktárépület
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szomb. Szept. 28, 2013 12:42 pm

Queen Tartana

Újabb unalmas nap, az unalmas munkahelyeden, a papírok előtted csak gyülekeznek, vadul kacsingatnak rád, fogyni nem akarnak, de sajnos ez is hozzátartozik Pénzügyi és Kereskedelmi pályádhoz, nem lehet mindig rivalda fényben csillogni, előkelő estekre járni, sajnos elérkezik az a pillanat is, mikor a politikai életet választott embernek dolgoznia is kell. Valahogyan el kell szednie a jó adófizetők pénzét.

Ahogy üldögélsz kis székedben, unalmadban már forgolódsz, kopognak az irodád üvegbe borul kis ajtaján, melyen most talán szándékosan is elhúztad a rolót, hogy senki ne láthassa szenvedésed.

Kikukucskálva a redőnyön titkárnőd pillantod meg, aki első ránézésre izgatottnak tűnik, jobbra, balra fordítgatja kis kobakját, majd ismét kopogott a vastag üvegen, most kissé erőteljesebben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szomb. Szept. 28, 2013 3:53 pmMiközben töltöm ki a papírokat, írom alá az aktákat, ami mellesleg általában örömmel tölt el, most valahogy unalmasnak hat,ezért is húztam el a redőnyt, ma valahogy unalmas, olyannyira ,hogy közben gondolkodok a sok szép estélyen ,amiken részt vettem, de jó lenne most egyiken ott lenni, most muszáj a munkámra ösztökélnem magam, de olyan sok most valahogy a papír...
Vergődöm még egy kis ideig az asztalon...ám kopogást hallok, talán válasz az imáimra? Egy angyal ,aki kitölt helyettem mindent? Kinézek a redőnyön ,de persze óvatosan észre ne vegyen ,aki kopog....
jajj ez a kis minden lében titkárnőcském, hiába... nehéz jó személyzetet találni, ennek mindig úgy fülig ér a szája, meg ahogy beszél, nem tudom még máig, milyen egyetemre járhatott,járt e egyáltalán, sajnos nem én döntöm el ki a titkárnőm.
Jaj de izgatott, szegény, meg ne haljon, inkább kinyitom neki az ajtót ,mert a végén még rákezdi és elkezd bekiabálni azon az idegesítő kis hangján.

- Parancsoljon kedveském!

S betessékelem az irodába, nem szeretném ,hogy mindenki ezt hallgassa, ezért be is csukom mögötte az ajtót,ha bejön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Kedd Okt. 01, 2013 7:38 pm

Ahogy kinyitottad az ajtót, a titkárnő zavartan pislogott, még láthatod azt is ahogy vöröslik előtted, majd köhécselt, erőt vett magán és egy mély sóhajt követően elkezdte mondandóját.

- Elnézést asszonyom, nem akarom a munkájában zavarni, de vészhelyzet van. - hadarta a lány dadogva, majd közelebb hajolt, mintha bizalmas információról lenne szó.
- A holnapi vitát előrehozták mára, mivel Charles Dikkens az ellenzék képviselője nem ért volna rá. Attól tartok igényét elfogadták és a beleegyezése nélkül hozták azt előre. Pár óra múlva kezdődik a városháza keleti részén a tárgyaló teremben, az újságírók és a főbb érdekeltségek már állítólag el is foglalták a helyüket. Tudom, kész rémálom. - magyarázta, miközben úgy remegett a lába válaszodtól és reakciódtól, elég lett volna egy mozdulat és elájul.
Azonban most fontosabb gondolataid akaratlanul elrántanak a titkárnővel való kivégzés brutálisabbnál brutálisabb módszereitől, hiszen eszedbe ötlik a vita. Nem hogy a mai napon, még a következő napi időpontot is elfelejtetted, habár a jegyzeteid piszkozatai a fiókodban várakoznak megfelelőbb kidolgozásra.
Az is eszedbe jut, hogy miről fog zajlani a vita, Charles az ellenzék egyik képviselője, legfőbb riválisod támadta meg pártod rendeletét, Gotham pénzügyi intézkedéseiről akar téged számon kérni.

Mit teszel? Elvállalod a vitát, még úgyis hogy valami nagyobb hatalomnak a keze benne van a dologban és a tudtodon kívül elintézték, hogy a vita hamarabb kezdődjön, avagy lemondod kockáztatva jó híred és fegyvert adsz az ellenzék kezébe.

Amint ezen elmélkedsz, megcsörrent a telefonod, a titkárnő jobban megijed, mint te magad, mégis gyorsabban kapcsol, odaszalad és felveszi a telefont.

- Halló tessék, Dr. Tartana Wittard irodája, a titkárnője beszél. - mondta a már sokszor bemagolt szöveget, mikor képedt arca még durvább színt vett fel, amint meghallotta a vonal másik végén megszólaló férfihangot.
- Aaaaaa pppártképviselő. - nyújtotta dadogva feléd a telefont. Kezd egyre kuszább lenni a történet.//Nos, gondolom tudod mit várok el tőled. Először is, hogy tisztábban lássunk, nézd át, majd tanulmányozd Gotham két politikai oldalát és válassz egyet magadnak. Demokrata, vagy Republikánus. Nézd meg mindkettőt, olvasgass róluk. Persze nem várom el, hogy Gothami politika után olvass, elég Amerika politikáját tanulmányozni, továbbá hogy a vitát megfelelően levezényelhesd, már ha elvállalod, akkor Amerika pénzügyi rendelkezéseiről is keress infókat, már, ha nem akarod dadogva és sületlenségeket közölve végigerőlködni a vitát. Ha nem tudod, mi ez a "vita", javaslom ennek is olvass utána. Ne aggódj, van időd, nem hajt semmi, gondold át mit szeretnél és olvasgass sokat.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Kedd Okt. 08, 2013 2:07 pm- Elnézést asszonyom, nem akarom a munkájában zavarni, de vészhelyzet van.
Mondta vörös arccal a titkárnőm, felkeltette az érdeklődésem. Remélem nem a nyomtató romlott el, hanem valami komolyabb...


-Mondja kérem!


- A holnapi vitát előrehozták mára, mivel Charles Dikkens az ellenzék képviselője nem ért volna rá. Attól tartok igényét elfogadták és a beleegyezése nélkül hozták azt előre. Pár óra múlva kezdődik a városháza keleti részén a tárgyaló teremben, az újságírók és a főbb érdekeltségek már állítólag el is foglalták a helyüket. Tudom, kész rémálom.

-Tessék? Micsoda?

Kavarognak a szavai a fejemben, ennyi rossz dolgot egy ártatlan kis mondatban még nem halottam. Szóval Dikkens? Láthatóan jó stratégiát  folytatnak,ő felkészül és utána meg előrehozza,hogy én ne tudjak semmit mondani. Bizonyára arra számít ,hogy lemondjuk a vitát. De nem most is képben vagyok, elvégre egy vitát nem előző este talál ki az ember, már a fejemben vannak a gondolatok. Egyébként meg elég különös, vajon ki bír akkora befolyással ,hogy előre hozzák? Tudni akarom...

Megcsörrent a telefon, annyira magamban voltam mélázva ,hogy megrezzentem az ijedségtől,de ahogy láttam a titkárnőm is. Elmosolyodtam, vicces volt ,hogy mindketten szinte egyszerre ugrottunk. Én az asztalnak támaszkodtam és úgy gondoltam hozzám közelebb van a telefon, de a asszisztensnőm gyorsabb volt és felvette.

-Halló tessék, Dr. Tartana Wittard irodája, a titkárnője beszél..

Ahogyan néztem, láttam ,hogy feje ,ami már így is paradicsom színű volt most szinte lilába kúszott át. Ki hívhatja? A halál? Mintha egy kicsit félne...

- Aaaaaa pppártképviselő

Egy hosszú dadogásszimfónia után, megkaptam a telefont. A pártképviselő? Bizonyára hallott az eseményről, biztos ez ügyben keres. Mielőtt a telefonba szóltam, nem tudom miért ez valahogy megszokás, megigazítottam koztüm felsőm és hajam, majd beleszóltam a kagylóba:

- Dr.Wittard beszél.Miben lehetek a szolgálatára uram(?) ?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Hétf. Okt. 14, 2013 10:58 pm

Miután beleszóltál a telefonba, hosszú csend állt be a vonalban, szinte hallottad titkárnőd heves szívdobogását, arca olyan vörös volt, mint egy alma.

- Üdvözlöm Dr. Wittard. Mint azt gondolom, tudomására jutott, hogy előre hozták a pénzügyi és kereskedelmi vitát, melyben ön képviseli pártunkat Charles Dikkens képviselővel szemben. Mindenképpen menjen bele az időpontba, nem hagyhatjuk, hogy rossz benyomást keltsünk a sajtóban, nem beszélve az önbecsülésünkről. - Magyarázta a férfi, majd sóhajtott egy mélyet, ezzel is szünetet tartva, hogy átgondolja fejében kavargó gondolatait.
- Ellenfele egy minden hájjal megkent kurafi, biztos vagyok benne, hogy köze volt az időpont előrehozásában és az is száz százalék, hogy nem fog kesztyűs kézzel bánni Önnel, készüljön fel rá maradék óráiban. Ha jól sikerül a vita, nagy előrelépést érhetünk el a minket sárral "dobáló" nép előtt, higgye el, megjutalmazom, ha sikerrel jár. Van kérdése? - Fejezte be mondandóját, majd kíváncsian várja kérdéseid hullámait.


//Köszönöm a türelmet!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Kedd Okt. 15, 2013 5:10 pmMielőtt a párttitkár úr beleszólt volna a telefonba az idő valahogy lelassult számomra, hallottam a lélegzetemet és persze a titkárnőmét is. Kint egy kocsi fékezett le nagy erővel, a fékcsikorgatása a fülemben csengett. Egy nagy levegőt vettem majd szóltak hozzám:

- Üdvözlöm Dr. Wittard. Mint azt gondolom, tudomására jutott, hogy előre hozták a pénzügyi és kereskedelmi vitát, melyben ön képviseli pártunkat Charles Dikkens képviselővel szemben. Mindenképpen menjen bele az időpontba, nem hagyhatjuk, hogy rossz benyomást keltsünk a sajtóban, nem beszélve az önbecsülésünkről.

Gondoltam ,hogy el kell vállaljuk, szinte biztos voltam benne. Egyértelmű számomra ,hogy egy ilyen kényes ügybe bele kell ,hogy menjünk.

-Ellenfele egy minden hájjal megkent kurafi, biztos vagyok benne, hogy köze volt az időpont előrehozásában és az is száz százalék, hogy nem fog kesztyűs kézzel bánni Önnel, készüljön fel rá maradék óráiban. Ha jól sikerül a vita, nagy előrelépést érhetünk el a minket sárral "dobáló" nép előtt, higgye el, megjutalmazom, ha sikerrel jár. Van kérdése?

Kurafi? Használhat egy ilyen szót? Hát persze ő a párttitkár úr, meg hát amúgy is megvan köztünk már az a viszony ,hogy ilyeneket mondhasson. Persze ,hogy köze volt hozzá, semmi kétségem-e felől. Jaj milyen költői ez a pasi, sárral dobáló nép, mintha egy könyvből olvasná.

- Először is még egyszer köszönöm bizalmát, hogy én védelmezhetem pártunk becsületét. És mindenképpen el vállalom, ez nem volt kérdés. Csak annyi ,hogy tudnak-e biztosítani egy szállító járművet,mert én nem tudom ilyenkor hogy szokás odamenni, inkább saját autóval vagy egy sofőrös autóval? De azt gondolom inkább sofőrrel. Még egy kérdés, azt lehet tudni melyik rendeletünket támadta meg?

Várakozok a válaszra és remélem nem kérdezte, túl sokat...

// semmi probléma Smile) //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szer. Okt. 23, 2013 11:43 pm

Kérdésedre rövid szünet a válasz, majd egy hosszú sóhajt követően megrecseg a vonal és ismét hallhatod a pártképviselő hangját.
- Tudom, hogy ideges Dr Wittard, kérem nyugodjon meg. Ugye, már kidolgozta jóval előre a vitához szükséges rendeletmódosításokat és az azt követő sajtótájékoztatón elhangzottak lényegét? - kérdi aggódva, mire egy csapásra eszedbe jut, hogy a gothami iparvállalatok fellendítésében látta meg a párt Gotham és Amerika gazdasági, ipari felvirágoztatását, ellenfeled pedig ennek pénzügyi kiadásaiban lát kivetni valót.
- Készüljön fel rá, hogy Dikkens a kiadásokba és a szennyeződés következményeibe is bele fog kötni, írja össze az előnyeit eme rendeletnek és a hátrányaira dolgozzon ki stratégiát, hogy lehetne elhallgattatni vele a médiát. Ha pedig a titkárnője még nem közölte volna önnel a Vita ott lesz a városházán a keleti szárnynál lévő nagy tárgyalóban, így nem kell kocsival érkeznie. - magyarázta, mire a titkárnőd megköszörülte a torkát, eszedbe is ötlik, bizony már közölte veled.

//A karakter által kidolgozott papírok ott vannak a fiókjában, így valójában tudja, milyen rendeletet támadnak meg, csupán akkor akartam leírni, amikor azt előveszed. Kérlek figyelj oda jobban a reagjaimban leírt dolgokra.
Most pedig dolgozz ki magadnak egy puskát, az általam leírt dolgok alapján. Hogyha a párt abban látja Gotham felvirágoztatásának lehetőségét, ha büdös, szennyező ipartelepeket hozna létre, melyek nem kis pénzből tartana felépíteni, nem beszélve arról, hogy idegen cégeket engednétek be ezzel a városba, mit írnál le a Vitára készülve? Dolgozd ki ennek a lehetőségnek a jó és rossz oldalát, gondolkozz, minden hájjal megkent politikusként és azt írd le amit a nép hallani akar, még akkor is, ha nem úgy van. Ezt ne írd le még a következő reagodban, majd tartogasd a vitára, egyszerűen csak reagálj a reagra.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Csüt. Okt. 24, 2013 8:47 am- Igen uram, már kidolgoztam őket. Egyébként teljesen nyugodt vagyok.

Próbálom fatális hibámról elterelni a figyelmet, mely szerint már rég tudom hol lesz a vita.

- A biztonság kedvéért átnézem még egyszer. A média jelen lesz a közvetlen eseményen vagy sajtótájékoztató lesz?

Muszáj rákérdeznem, bár több mint biztos vagyok abban ,hogy jelen lesznek, ugyanis a vitákra beengedik őket. DE sohasem tudni, lehet most csak a bejáratig jutnak.Várok míg válasszal szolgál.

- Nincs több kérdésem Mr. (vezetékneve). Most viszont sok az átnézni valóm, ha megengedi...

Egy enyhe célzás, hangomban érezni lehetett a mondat nem ért véget, viszont illedelemből nem mondtam ki , hogy letenném a kagylót. Ez így szokás.

Egészen biztos vagyok benne mi lesz a nap további teendője. Átnézem a jegyzeteimet, valamint előveszem a törvénykönyvet. Szeretek jogszabályokra hivatkozni minden esetben ,ugyanis ezeket lehet a legkevésbé visszatámadni.

//nem tudom akartad-e vagy sem, de a fehér színű szöveged elején http-vel van az a-betű irva, ha az egy link, akkor sajnos nem tudtam megnézni..ha nem akkor tárgytalan írásom :DD //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Hétf. Nov. 25, 2013 4:14 pm

//Bocsánat a késésért, de Alfredről nem tudunk sokat. Szóval míg visszajön átveszem a kalandját. Ha volt valami különleges kérésetek azt küldjétek el.//

Szépen végighallgatja az összes mondandódat, és mikor a sajtóról teszed fel a kérédst, egy kicsit fel is horkan. Hát igen ilyenek azok akik magasabban gondolják a feneküket mint a tiéd.
- Még szép hogy ott lesznek, maga szerint hogy máshogy tudnánk választást nyerni, ha nem a firkászokkal. - Ezzel le is rakja a kagylót még csak utalnod sem kell rá nagyon, hogy most már hagyhatna dolgozni.
A jogszabályok, és minden további tudásanyag, könnyedén eljut hozzád, és át is nézed őket. Eléggé fel vagy vértezve, hogy meg tudd védeni magad, sé ha elég ügyesen csavarod a mondandódat a támadással sem lesz gond. Ám még mindig van egy hatalmas nagy kérdőjel.
Hogy tudott olyan befolyásra szert tenni hogy egy ilyen lekötött időpontot előrébb tudjon hozni, nem kevés zsebbe, vagy éppen fenékbe kellett a megfelelő dolgot elhelyezni, hogy megtehesse. Ennek pedig már a látszata is illegális, még ha nem is szokás ilyen nyíltan kimondani.
Még van legalább egy órád a vita kezdetéig. A városháza nem megy sehova míg hasznosan eltöltöd ezt az egy órácskát. Már csak az a kérdés, mi is lenne a legcélravezetőbb számodra.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szer. Dec. 04, 2013 6:56 pmA főnök lecsapta a kagylót. Nem volt más hátra mint újra visszagörnyedtem az asztal felé és mindent átnyálaztam a-tól z-ig.
Sok időmbe telt, de hál isten inkább ismétlés volt ,mint új dolgok tanulása. Csak néhány papíros maradt hátra, de eszembe jutott egy gondolat. Hogy tudott ellenfelem olyan befolyásra szert tenni hogy egy ilyen lekötött időpontot előrébb tudjon hozni, nem kevés zsebbe, vagy éppen fenékbe kellett a megfelelő dolgot elhelyezni, hogy megtehesse. Ennek pedig már a látszata is illegális...legalábbis szerintem.
Rápillantottam az órámra, még pont egy órám van a vita kezdéséig.
Bár nem reméllek semmit, de a magánnyomozóm most újra hasznos lehet. Sok ügyet oldott már meg nekem. És a fő ,hogy megbízható. És persze nagyon profi. Tulajdonképpen egy láthatatlan valaki.
Nincsenek adatai a nyilvántartásban, nincs lakása, nincs személyisége, ugyanakkor szabadon bejut a legtöbb adatbázisba...tulajdonképpen vérprofi. És a legtöbbször olyan dolgokat is képes kideríteni ,amiről álmodni sem mertem volna. Dehát elvégre rendesen megfizetem. Visszagondolok vajon hogy is lehet őt elérni? Ha eszembe jutott , akként cselekszem és megbízom ezzel az üggyel, hogy járjon utána ezeknek a dolgoknak. Persze örülnék ha ki tudná deríteni egy óra alatt, de nem kergetek hiú ábrándokat...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szomb. Dec. 07, 2013 1:50 pm

Nem kell túlságosan sokáig keresned az emlékeid között, a nyomozót egy titkos védett email címen tudod elérni a nap 24 órájában. Üzenni röviden és egyszerűen szoktatok, hogy ha mégis lenne pár figyelő szempár ne értsék a dolgot.
Bármilyen gépről tudsz üzenetet küldeni neki, amelyik hálózatban van. Ám az idő nagyon sürget, bármennyire is jó a fickó, nem biztos hogy szinte a nulláról egy óra alatt érdemi eredményekkel tud szolgálni. Ám tud csodákat tenni, ez pedig számodra lenne a legjobb.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Hétf. Dec. 09, 2013 7:49 am
Egy e-mail cím. Nem tudom ,hogy csinálja, hogy nem nyomozzák le ezt a címet...mint említettem nem ma kezdte.
Egy óra sok mindenre elég, de erre nem. Írok neki egy üzenetet, persze kódoltan. Ha csak a vita után derítene ki valamit, nekem végül is az is jó, mert akkor is lecsaphatok rá. De azért ki tudja.
Egyet nyújtózkodom a széken és a számítógépemre  tekintek. Most a háttérvédő jött be, ami tulajdonképpen az alapértelmezett, ezek a csövek villódznak fel alá. Elég régi gépem van még, de hát mit vár az ember a mai hivataltól, ha a kórházakra sincs pénz. Nos elhúzom az egeret és rámegyek a netre. Gyors és hamar bejön. Bepötyögöm az e-mail szolgáltatóm címét és belépek. Közben persze reklámok ugranak fel ,amit gyűlölök. Fogyás,erotika,fogyás, mire sikerül mindet bezárnom már írhatom is a levelet.
----------------------------------------------------------------
Címzett: xy@spy.vom
----------------------------------------------------------------
Feladó: colonawalding@government.com
----------------------------------------------------------------
Tárgy: Könyvtári könyvek
-----------------------------------------------

Kedves Lektor úr!

A mai nap, bizonyára ön is értesült róla, egy igen aggasztó esemény történt. A Törvények című könyvet, melyet én írtam és nagy kedvencem. Egy másik szemszögű érdeklődő C.D is olvasta és az egyik fejezeten úgy gondolta változtatni szeretne ő és az olvasóköre, mert nem tetszett neki ezért megbeszéltünk egy közös találkozót ,ahol meg vita tjuk érveinket a lektor úr előtt.Persze ezt az időpontot a Lektori Hivatal tűzte ki, ami előrehozhatatlan és megfellebbezhetetlen. Ám ,hogyan lehetséges az hogy bizonyos C.D-nek volt akkora befolyása a Lektori hivatalra ,hogy a találkozót előbbre hozassa,ezzel ellehetetlenítve az én körülményeimet ?
A kérdés tehát az ,hogy C.D könyvtári olvasótársam vajon hogyan tudta előrehozni, jóba volt bizonyos rossz könyvek olvasóival? vagy önerőből? esetleg lefeküdt valamelyik hivatalnokkal?

Kérem, lektor úr nagyon szeretem a Törvények c. könyvet. Már csak egy órám van a találkozóig, ha addig tudna valamit tenni az érdekemben nagyon hálás lennék.

Üdvözlettel
Colona Walding

(u.i: Ha valami nem egyértelmű az ön  számára írjon...)
----------------------------------------------------------------


Befejeztem a levelet. Küldés gomb és már át is ment.
Nagyon remélem , hogy meg tudja fejteni amit írtam.
Most várok rá és közben magamhoz veszem a jegyzeteimet és gyakorlok a vitára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szer. Dec. 11, 2013 5:04 pm

Az email el is megy, és még sokat sem kell várnod a válaszra. Bárhogy is legyen a detektíved nagyon jó, főleg hogy mindig el tudja érni az, akinek szüksége van rá.
A válasz meg is jön, alig kell rá várni:

Tisztelt Colona Walding!

C.D. olvasónak bőséges és tartós a könyvéhsége (magyarul nagy a befolyás), így türelmet kérek, míg utánajárok minden könyvét visszahozta-e időben, vagy van-e tartozása. (utánajár
A kért idő elég rövid, így dupla árat kell felszámítani, természetesen ha sikerül valamit is kideríteni.

Üdvözlettel
Lektor

Az üzenet elég rövid, ám a lényeg benne van, már csak rajtad áll mit teszel a maradék 55 perceddel. Van még időd készülni, vagy utánanézni dolgoknak, esetleg a saját utadat járva.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szer. Dec. 11, 2013 9:36 pmElolvasva az üzenetet egy apró mosoly jelenik meg arcomon. Hát igen, biztosan búsásan megkéri majd az árát, már ha sikerül neki.
Bezártam a laptopot és felnéztem az órára. Hmm...kitűnő még 55 percem maradt.
Jó lenne ha azt csinálhatnék, amit szeretnék , de sajnos arra kevés ez az idővallum. Viszont jól esne egy kis étel, már régóta nem ettem semmit. Hát igen muszáj valahogy formában maradnom...
A munkahelyi vezetékes telefonon, mely az asztalomon foglal helyet, hál istenek még látszódnak a számok. Az egyik irodában már csak emlékezetből telefonál az egyik munkatársam....
Gyorsan le is ütöm az 5-ös gombot ami rögtön kapcsolja nekem a titkárnőm.

(mivel nem hangzott el eddig a neve ha nem haragszol én elkeresztelem Smile...legyen Anne Wolton..ha neked is megfelel:) )

: -  Misiss Wolton! Rendeljen nekem egy ételt. Tudja melyik étteremből. Amiből a múltkor is kértem.Az étel pedig legyen grillezett csirke,hasábburgonya,némi grill zöldséggel, plusz saláta és ha kérhetem most tegyenek rá valami szószt is. Nem kérek italt. 5 perc.


Letettem a kagylót. Más ember nem értette volna mit akarok az 5 percel a végén. De már ő gyakorlott titkárnőmként tudja ,hogy az 5 perc azt jelenti, hogy ennyi ideje van arra ,hogy ezt megtegye. Sokszor megtapasztalta már. Valam eszembe jutott újra tárcsáztam:

- Ja és mondja meg, ha nem lesz itt az ebéd fél óra múlva , akkor az étteremet és területét sajnos le kell majd zárni, mert teljes egészségügyi kivizsgálást rendelek el.És persze adja át üdvözletem.

Újra leraktam. Most a jegyzeteimet fürkésztem újra és újra, muszály jónak lennem, nekem a Királynőnek. Felálltam a székről és nagy gesztusokkal belekezdtem a mondandómba, mintha a vitán lennénk, jobb ha így is elgyakorolom.


A hozzászólást Queen Tartana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 19, 2013 10:26 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Hétf. Dec. 16, 2013 2:02 pm

A hangod a megszokott úgx játszol vele, mint az emberek életével szoktál. Könnyedén és könyörtelenül. Senki sem állíthat meg, legalábbis a felkészültségedet figyelembe véve. Az előtted lévő jegyzetek mindent elmondanak, amire csaka szükséged lehet a következő vitában.
EGy fél óra eltelt, ahogy számítottál rá, az ételed időben megérkezett, úgyhogy elég jól teljesített titkárnőd. Az étterem is megnyugodhat ínycsiklandozó étkeket hoztak neked. Ám a magánnyomozó még nem jelentkezett, úgy látszik akármennyire is profi nem elég neki egy fél óra.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Csüt. Dec. 19, 2013 10:25 amA próba gyorsan telik, szavaim hasítanak a levegőbe. Igen, most már biztosan készen állok. Közben kopognak és a titkárnőm behozza az ételt. Fél óra, örömmel nyugtázom, hogy a titkárnőm jól csinálta, valamint az étterem is félti magát. Anne-t mindig is próbáltam magam képére formálni, legyen erőszakos és határozott. Valahogy szegény akárhogy is próbálkozik, ő sohasem volt ilyen. Szegényem, ő ilyen jónak született, de néhány dolgot már teljesen profin intéz.

- Köszönöm Wolton!


S asztalomra dőlve eszek. Ezt a pori étket, de hát nincs más. A csirke is finom, a salátán is jó a szósz.Finoman és kellemesen megebédeltem.
Rá pillantottam az órára. Már nincs sok időm. A magán nyomozó nem túl gyors, de elismerem, hogy lehetetlent kértem tőle, ezért nem is igen haragszom rá. Vajon hogyan üssük el a maradék perceket?
Várjunk csak, mi lenne ha én is utánanéznék addig itt a gépen ennek a Charlesnak.
Az életéről láttam múltkor valamilyen cikket, bár lehet az nem ő volt. Rákeresek a neten.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Városháza    Szer. Dec. 25, 2013 6:40 pm

Az internet nagyon sok mindenre jó, főleg az ilyenekre. A kereső program pillanatok alatt kikeresi számodra az össze fontos dolgot, ami a világ szerint érdekelheti az embereket.
Az első feljegyzés róla két évvel ezelőttről tűnik fel. Amikor is fellépett a republikánusok színeiben. Több felszólalás után, elég semmit mondóak voltak. Olyan jelentéktelen és átlagos dolgokról beszélt, mint a Gotham City-ben történő bűnözés, meg a gyerekétkeztetés. Valaki felkarolta láthatólag, és elég sok reklámot, és befolyást szerzett neki, hogy a kezdő zöldfülűek közül felemelkedjen a nagykutyákig.
Egypár szokásos botránytól eltekintve, ami kötelező egy ilyen közszereplőnek semmi mást nem találsz. A legtöbb "baki" pár riporter felpofozásával kezdődött, egy igen csak megkérdőjelezhető hölgy társaságában való szórakozáson keresztül, gyorshajtásig terjedt. A köznép ezeket nem csak elnézi de szinte kötelezőnek is tartja. Ezekkel mutatta meg a ficsúr hogy mennyire az átlag emberek szintjén van. Legalábbis ezt érte el vele.
Az egyik háza Gotham City egyik gazdagabb felsőbb körökben kedveltebb helyén található. Felesége még egy volt, majd egy éve házasok, a gyerekei vannak egy lény és egy fiú. Ikrek, és csodálatosan mutatnak a pólyában a fotókon. Mást nem találsz, igaz ez még csak öt perc volt, és a legközönségesebb oldalakon kerestél utána.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Városháza    

Vissza az elejére Go down
 
Városháza
Vissza az elejére 
5 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Város Háza és Pénzügyi kerület-
Ugrás: