DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Az apokalipszis után

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szomb. Ápr. 16, 2011 2:09 pm

Kijutok a házból, minden gond nélkül, senki nem vág tarkón, állít meg vagy szól le érte, pedig erre számítottam, de úgy látszik észhez kapott a társaság, én is kihúztam valahogy hat hónapot. Kiállok az utcára, veszek egy nagy levegőt, fülemben van a füles, de nem megy a zene, nem pazarlom az akut, azt csak oda képzelem.
~ De szép táááj... rombolt házak, kihaltság, széles üres utcák... MI?!! ÜRES UTCÁK?!
Egy ideig megállok, gondolkodom, előveszem a magnumot, tisztázom, hogy üres, majd a házra tekintek ahol a társaim vannak.
~ Magnummal lehet ütni, késsel lehet vágni, és elcsalom a zombikat, elvégre ők nagyon félősök. Egye fene, ideje lesz munkához látni. Maximum lelőnek, azzal se mennek sokra...
Ha eddig se történik semmi különös, akkor megdörzsölöm kezeim és munkának látok. Szám elé rakom két kezem, hogy ki hangosítsa amit ordibálik.
- NA MI VAN?! HOL VAGYTOK TI ROHADÉKOK?! CSAK NEM MEGIJEDTETEK EGY PISITŐL?! NA MAJD A BORZALMAS ÉNEKHANGOM ELŐCSAL.
~ Hun vannak ezek a rohadékok? Na most kapnak a szájukra, ezt zenét a nincs aki kibírja... főleg ha én éneklem.
El kezdek szépen lassan haladni előre az utcán, nagyon lassan, néha berogyasztom térdeim, megállok és egyet körözök a fegyverrel, ha közben gyűlnek a zombik akkor szaporázott tempóval kerülgetem őket.
~ Na most jön a beígért ének, na de nem a sima ez a zombi mód...
- Emlékezz mikor ez a menet véget ér
Nézz rám, tapizd a fegyverem
Szorítsd meg bátran, míg kilövöm a szemed.
Emlékezz, mennyire szerettél
Emlékezz rám mikor zombi lettél
Nézz rám, fogd meg a kezem
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom a szemem.
Eközben szépen megyek a kereszteződés felé, ha nem jönnek elő a zombik, kénytelen leszek közelíteni egy házhoz, és ott körül nézni.
- Buzi Zombi, gyere ki, Bis van mostan idekint!
Ha jönnek szépen sorban, akkor nagy ívekben körözök.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Steve Roth

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szomb. Ápr. 16, 2011 9:32 pm

~Végre-valahára elment ez a nyomorult, csoda hogy hat hónapig túlélt. Na, nézzük végig mit tudunk tenni.
Az asztalhoz lépek és az emberek tekinteté pásztázom.
- Pozitív tulajdonság? Hmm, vannak fegyvereim, és gondolkozom. Mert a túlélés bármennyire nem hiszitek el nem a fegyverekről szól hanem a tervezésről. Készítsünk tervet, mert aki nem gondol előre az meghal, pont. Ez nem egy játék, még ha néhányan azt is hiszik. A túlélés nem más, mint tervezés, és nem hősködés! Nézzük mi kell.. - és elkezdem sorolni.
– Kell egy biztonságos szállás, ez megfelelő? Ki gondolja úgy, hogy igen? Kezeket fel akkor. Vagy nézzünk körül jobb hely után? Főleg azért lenne jó, hogy ha esetleg Ramirez a nyakába egy halom húszabálóval visszatalálna fordulni akkor ne minket találjon itt. Étel, azért most fogunk menni, szervezzük is meg, ki tartana velem? Mert én mennék, van ellenvetés? Víz? Mennyi vizünk van? Kislány, lennél oly szíves és számon tartanád az erőforrásainkat? – bökök Nessa felé.
- Kinek milyen felszerelése van? Nekem lényegében konyhai eszközök, mint itt láthatjátok… - Azzal előveszem és leteszem az asztalra a fegyvereimet.
- Minél hamarabb indulnunk kéne, hogy napnyugta előtt megjárjuk. Kell áram is, aki talál valami használhatót az azonnal szóljon. Ja és még valami, ahogy Craig mondta, Senki nem csinál Semmit amíg valakinek nem szól. Srácok, csak akkor élhetünk túl ha összefogunk. Ne legyenek egymás előtt titkaink, itt mindenki egyenlő és mindenki ötletét meg kell hallgatni. Van valakinek ellenvetése? Ha nem fogalmazzuk meg a kolóniánk szabályait. Mert mostantól ha túl akarunk élni, nem lehet én és nem lehet te, csak MI!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szomb. Ápr. 16, 2011 9:55 pm

Stein hallgatta a többiek tanácskozását, mígnem felrakta a kezét.
- Én úgy gondolom ez nem elég biztonságos. Legalább egy vagy két emeletes épület kéne, amit a lépcsőházban úgy tudnánk kialakítani, hogy a lépcsőkön csak egyesével legyenek képesek jönni. És a tetőn kéne kialakítani egy gyors menekülési utat más házak tetejére, amit hosszú gerendák, vagy létrákkal tudnánk összekötni. Igaz a terv kicsit nehézkes megcsinálni, de a túlélésért mindent. - Majd várta mit reagálnak tervére a többiek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Ápr. 17, 2011 3:56 pm

Nézem, ahogy a kölyök kiugrik az ablakon és elkezdi csinálni a feszkót, reflexből utána megyek és megpróbálom leütni. A végén még idevonzza a zombikat, vagy talán még rosszabb dolgokat.

Ha sikerül leütnöm, akkor szépen visszavonszolom őt az ablakhoz, ahol remélhetőleg leesik a többieknek, hogy segíteni kéne.

Ha nem megy egyből ez a leütés, de nem támad vissza, akkor szép szóval próbálom meggyőzni.

- Kölyök állj le! Idevonzod azokat a szörnyeket és felzabálnak mindenkit. Én csak lecsaptalak volna, de a többiek még ki is filéztek volna. Nyugodj meg és gyere vissza. - ha hallgat rám, akkor visszaindulok, ha nem, akkor dulakodni kezdek vele.

Ha visszatámad, akkor én is dulakodni kezdek vele, remélve, hogy sikerül valahogy lecsapnom őt.
Vissza az elejére Go down
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24
Tartózkodási hely : Az árnyak között....

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Hétf. Ápr. 18, 2011 10:18 am

Figyelem, ahogy két alak eltűnik meg hallgatom a szakács bátyó beszédét is, és végül úgy döntök, hogy jó ideig még nem jutunk ki innen. Sóhajtva leülök a padlóra és onnan nézek fel a többiekre. Mi a fenének álljak, amikor tartalékolhatom is az energiáimat? Azt hiszem, elnézve az eseményeket több mint muszáj tartalékolnom az erőm. Amikor hozzám szólnak felkapom a fejem és kisimítom az idegesítő vörös tincseket az arcom elől.
- Persze, felírom a készleteket, ha más nem akar kincstárnok lenni. - Elmosolyodom és beletúrok a táskámba. Kitépek egy lapot a naplómból előkapok egy ceruzát és csinos kis rublikákat alkotok a még nem létező készleteink számon tartására. Amikor kész vagyok átlejtek a vezető hajlamú séfünk mellé és az orra alá dugom a papírt.
- Így megfelel majd?
Aztán a dulakodás hangjaira felkapom a fejem és egy széles mozdulattal arrafelé intek.
- Figyu skacok, szerintem kezdenünk kéne valamit azzal az izgága hibbant fazonnal - Na nem mintha az itteniek között nem lenne jó néhány zakkant arc... - Vagy húzzunk innen nagyon gyorsan, remélve, hogy a zombik addigra érnek csak ide mire mi messze vagyunk már, vagy üssük le hagyjuk itt, hogy csak akkor menjen el játszani, amikor már szintén távol vagyunk. Esetleg ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá, szintén üssük le és vigyük magunkkal. Részemről én el vagyok nélküle is, ha folyton csak bajt csinál. - Ideges fintort vágtam és abba az irányba néztem amerre a fickók távoztak.
- Nos emberek? Nehogy már nekem kelljen menni segíteni lekaratézni azt a tagot!
Fölálltam elindultam a megfelelő irányba és félúton megálltam ösztönzően bámulva a sokaságot. Ha lett volna telepátia ezt üzenném: Nah emeljétek már föl a seggeteket és csináljatok valamit!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

avatar

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Ápr. 19, 2011 9:01 pm

Káosz bontogatja szárnyait a kis menedék falai közt, honnan apró alak tör utat, hogy énekét zenghesse a távolba holtaknak, remélve, hogy ettől még azok is ébereknek érzik magukat. DE a mi hősünk csak ül. Hallgatja, hogy marják egymást a kígyók. Ha nem is gondol ilyesmi hasonlatra, ő patkányokat lát lelki szemeivel. Patkányokat egy útvesztőben. Vannak szerencsétlen, de szövegeléssel kompenzáló patkányok is ebben a labirintusban. Az emberek sokban hasonlítanak ezekhez a rágcsálókhoz, élni akarás terén mindenképp. De Guillermo se gondol magára másképp, ezért inkább nem is gondol maga felől, nehogy olyasmi jusson eszébe, mi árnyékot vethetne erre a setét világba. A világba ahol nincs egy kapcsoló amivel újra világossá tehetnénk, egy reluxa amit csak fel kéne csapni. Itt csak apró gyertyák vannak, amik éltetnek és a vészt sejtetik, mikor már markunkat fogja közre a viasz.
A mexikói felhorkan kicsit.
- Titkaink? Hogy mikkel nem tudtok foglalkozni az apokalipszis farkával a szátokban... - Pongyolán fejezi ki egyszerű filozófiáját, majd a távolba néz a bal oldala felé, miközben a földhöz ütögetni a vasat, mit a kezében tart.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Házban   Szer. Ápr. 20, 2011 4:09 pm

Meg várom mi lesz a beosztás kimenetele. Én nem szólok bele a többiek marakodásába, csak némán üldögélek. Úgy érzem ugyanis, hogy a mai nap sem lesz unalmas, akárhová is osztanak be. Miközben elmélkedve üldögélek, elhallgatom a kis srácnak a kornyikálását. Ez vagy mindünket a halálba sodor vagy önmagát fogja egyszer kinyíratni. Tettre készen álldogálok, mert a többieket úgy látszik nem nagyon hatja meg, hogy a srácot akár fel is zabálhatják odakint. Amint látok valami gyanús, holtra utaló mozgást a fiú körül, fogom a Katanámat és a palacsintasütőmet, majd ezekkel felfegyverkezve kiugrom az ablakon keresztül a házból és a kis srácnak segítek. Nem kéne mindjárt a nap kezdetén elveszítenünk valakit. Amint felénk közelít valami zombi, levágom a fejét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szer. Ápr. 20, 2011 6:10 pm

A megbeszélés jól halad az épületben maradottak között. A fegyvereket, és ellátmányt gyorsan sorba veszitek, (legalábbis azokat amiket bemutattok, kérem leírni a következő reagban) majd várjátok a megváltó vagy nyomorba döntő döntéseket, ki mit is fog csinálni az elkövetkezendő napban.
Eközben a ház előtt halálos konfliktus alakul ki. A ketten támadnak egyre, de azonnal megtorpannak, mikor Bisur rájuk szegezi fegyverét. Nem tudják, hogy töltetlen, de a következő másodpercek döntő jelentőségűek lesznek. A dalból még elhangzott három sor, a várt hatást hozza.
A környező még kitakarítatlan házak kertjeiből, és a házakból is felfigyelnek a zombik. A hangra eddig is tudtátok, hogy felfigyelnek így nem meglepő dolog. Ezt csak a három kint tartózkodó látja. Gyors pillantást vetve a közeledőkre, körülbelül egy tucatot számoltok össze. Lassan közelednek, a legközelebbi is legalább öt percre van.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szer. Ápr. 20, 2011 10:40 pm

- Paul, igazad van, a tervezés a legfontosabb! Anélkül nem sokáig húznánk ki ebben a koszban! - mondom annak, aki máris ugrott egy szintet a fejemben összeállított ranglétrán.
-Stein is jól beszél. Ez a ház nem védett, viszont egy emeletes ház sokkal nagyobb biztonságot jelenthet. Minél feljebb vagyunk, annál észrevétlenebbek vagyunk a zombik számára, viszont mi láthatjuk őket. És a két épület közötti deszkákon is biztonságosabban ingázhatunk. Én Stein mellett állok a házkérdésben.- Steinnek is örülök, hogy velünk tart, bár kicsit szűkszavúnak tűnik, de vannak jó hozzászólásai.
-Nessa, akkor felírnád, hogy van nálam...- és elmondom a tárgyakat, amik éppen rajtam vannak: játékos válltömés, szuszpenzor, sisak, és a baseball ütő.- Továbbá írd fel, hogy ha vizet akarunk szerezni, akkor olyan tárgyakat kell szereznünk, amibe esővizet foghatunk fel: vödrök, üvegek, stb.
- Mindenki az adottságaihoz kimérten cselekedjen: kellenek megfigyelők, támadók, és elterelők. Én gyorsan futok, és jól célzok. Ha egy zombit felkell borítani, még azt is bevállalom: a felszerelés megvéd, a focicsapatban nem egy embert szereltem.- és itt rácsapok a vállvédőmre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Csüt. Ápr. 21, 2011 9:52 am

Stein átnézte saját felszerelését. Nem talált semmi hasznosat magánál, minden cucca a zombik megsemmisítésére való de támadónak egészen jól megfelelne.
- Sajnos nekem nincs semmi amit felajánlhatnék, de támadónak jó lennék a felszerelésemmel ami ez a hokiütő, a baseball ütőm és a golf ütőm. No meg a kedvencem, ez a hokiütőhöz erősített láncfűrész. Csak ennyit birok hozzá adni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Csüt. Ápr. 21, 2011 2:14 pm

Mit ne mondjak, tetszik önjelölt vezetőnk lelkesedése. Craig legalább akkora lelkesedéssel tart eligazítást, mintha még mindig a csapatának tartana taktikai értekezletet. Elszántsága engem is lázba hoz egy kicsit. Oda is lépek hozzá, és így szólok:
-Én nem vagyok egy nagy harcos, de a felderítésben hasznomat vennétek, de ha szükség van rám beszerző utakra is megyek. Kérlek osszatok be oda!- mondom neki, és előveszem a felszereléseimet amik hasznosak lehetnek:
-Nincs túl sok fegyverem, csak ez a baseball ütő és a "lángszóró"- diktálom be a leltáros kisasszonynak a listát, ez utóbbinál a dezodor-öngyújtó párosra mutatva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Steve Roth

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Hétf. Ápr. 25, 2011 9:44 pm

- Köszönöm Craig, pont erre van szükségünk.- Elmosolyodom és hátba veregetem. - Szóval, akkor költözzünk, szedjük össze, amink van és induljunk máris. Ness én mondtam, hogy nekem mim van, segítek, amit tudok, de most a költözés az első. Csöndesen kell menni, sebezhetőek leszünk. Ki az, aki benne van, hogy most induljunk? Körülnézek kezeket lesve. Ha meghallom kintről a zombikat, akkor azt mondom:
- Itt vannak! Kislány, maradj mellettem, elbarikádozzuk magunkat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szomb. Május 07, 2011 6:57 pm

Akcióm sikerrel jár... szépen megjelennek a környéken a zombik, ahogy meglátom őket mosoly kerekedik az arcomon.
~ Ez az! Jöhet a buli srácok...
De hamarosan ketten is utánam jönnek, hogy megállítsanak, ezzel csak magukat keverik veszélybe. Rájuk szegezem a fegyvert, ők nem tudják, hogy üres és ezért meg is dermednek. Unott arcot vágok, és értetlenül nézek rájuk.
- Az úgy nézett volna ki, hogy én elmegyek erre, a zombi barátaimmal, ti meg elmentek arra, menteni a mocskos irhátokat.
Elérkezett az a pillanat, amikor úgy érzem érdemes a drága akkumulátor erejét fecsérelni, egyik kezemmel benyúlok a zsebembe és berakok valami igazán ide illő számot. Aztán nem habozok, egy gyors mozdulattal a fejemhez emelem fegyverem, a halántékomhoz. Eközben szépen hátrálok.
- Nem hátráltatlak, hogy vissza menjetek, de akkor sem ha közelebb jöttök, akkor elsütöm.
Ha mégis az egyik velem szemben álló közeledne, vagy támadna, meghúzom a ravaszt, majd mondom:
- Katt!
Hogyha még ekkor sem állt volna le az illető, akkor egy hirtelen mozdulattal felé hajítom a zene hallgató készülékem. És ha közel érne netán, akkor igyekszem kitérni támadásai elöl.
Hogyha már nem jelent gondot a két társam akkor a zombikkal kezdek foglalkozni, elkezdek hátrálni előlük, és figyelek nehogy körbe vegyenek, úgy próbálok mozogni, hogy szépen libasorba jöjjenek utánam, a házzal ellenkező irányba haladok. Ha egy zombi mégsem velem akarna foglalkozni odafüttyentek neki, majd a fenekemre csapok.
- Nekem jobb a seggem zom-bitch!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: zombik   Vas. Május 08, 2011 10:01 am

Hát ez tényleg egy őrült. Ha így áll a dolog, akkor haljon meg, ha akar, de azért én visszamegyek a házba és becsukom az ablakot. Ha valamelyik zombi engem akarna, azt egy gyors csapással megszabadítom a fejétől. Majd ha visszaértem, bentről figyelem a kinti eseményeket és közvetítek a bent lévőknek.

- A kissrác feltartja és elcsalja őket, míg mi a másik irányba megyünk élelemért. Itt nem maradhat senki, már túl veszélyes! GYORSAN! Indulnunk kell!

Azzal odalépek a cuccomhoz, összekapom mindenem, majd a többiekre várva lassan útnak indulhatnánk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24
Tartózkodási hely : Az árnyak között....

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Május 08, 2011 10:03 am

Szépen fölírogatom a listára, amit az emberek mondanak, közben helyes kismacskákat rajzolok a füzet szélére, amikor már unatkozni kezdek. Amikor fölvetül a költözés gondolata, gyorsan talpra is állok.
- Részemről indulhatunk skacok.
A listát a farzsebembe pakolom, aztán az ajtóhoz sétálok.
- Erre vagy merre? Lopakodunk, mint az akciófilmben, vagy tök mindegy merre megyünk ki?

Ha meghallom a dulakodást, vagy kilátok annyira az ablakon, hogy észrevegyem a zombikat, akkor kissé idegesebben toporgok az ajtóban.
- Nah mostmár tényleg ideje indulni! Társaságot kapunk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Május 08, 2011 11:11 pm

- Jól van, kölyök, nyugi van. Tedd azt le, mert már jönnek. Ha akarsz fuss amerre akarsz, de ne minket veszélyeztess, megtudtuk volna ezt oldani csöndben is, most pedig én elhúzok. - mondom a gyereknek, míg én megfordulok és vissza sprintelek a házba és beugrok az ablakon

- Zombik, jó páran. A hülye gyerek eltereli a figyelmüket, de pár biztos, hogy követett engem. - közben elkezdem összepakolni a cucaimat.

Minél gyorsabban elkészülök annál jobb. Remélem nem indulnak el addig, amíg én össze nem pakolom a dolgaimat, de mivel mindent visszateszek, ami nem kell ezért valószínűleg csak fel kell kapnom a hátamra a táskámat.

- Nah, mehetünk? - kérdezem tőlük, ha ott vannak és elkészültem.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Május 10, 2011 9:57 am

A kinti események majdnem a várt eredménnyel járnak. Bisur maga után tudta csalni a zombik nagy részét. Összesen kilencen csoszognak egyre közelebb hozzá, de még mindig nincsenek harapási távolságra, a maradék három a menekülők felé mennek. Az ablakon mindketten be tudnak ugrani, míg a zombik csak jönnek és jönnek. Még vagy hat méter míg elérik a búvóhelynek számító épületet.
Ezt a három zombit már a többiek is megláthatják, főleg hogy a társaik is felhívták rájuk a figyelmet. Végül szörnyű esemény veszi kezdetét. A rozoga padló szörnyű recsegéssel megtörik Zack és Gulliermo alatt. A meglepetésükben nem tudnak ellenkezni mikor karok nyúlnak a lábaik felé, túlvilági szorítással ragadják meg. Mielőtt még bárki is mozdulhatna, a két férfi eltűnik a lyukakban és hallatják utolsó életért könyörgő sikolyukat. A lyukba beszűrődő gyér fényben láthatjátok, hogy a ház pincéje tele van élőhalottakkal, és most már kettővel több ácsingózik a többiek húsáért.

A nap már jó ideje felkelt, és Aura már órák óta rója poros Smallville utcáit. sok minden történt vele, mióta az utolsó élő embert látta. Egy kicsit még örül is neki, mert a zombikkal kedve szerint tehet, míg az élők... Az egyik utca felénél járhat, mikor hangos óbégatásra lesz figyelmes. A falat képező házak mögül jön a férfi hang. Ez nem az a gurgulázó, nyöszörgő hányingert keltő amit a zombik adnak ki, ez igazi emberi. Az utcán senkit, és semmit nem lát. Talán szerencséje lesz és túlélőkbe ütközik.


//Úgy látszik a játékosok korlát nélkül nem akarnak írni, így önkényesen eldöntöm, hogy 9 egész napotok van a post írásra. Május 19. 23:59- kor, aki nem ír az meghal. //

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 12, 2011 4:05 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Május 10, 2011 6:53 pmAura Rewards:

[Miközben bolyongok, azon gondolkodom, hogy vajon miért maradtam életben? Miért nem robbant rám egy ház, evett meg egy zombi… vajon miért élek… és meddig kell kibírnom ezt az állapotot…azt sem tudom mi tévő legyek…egy zombival talán elbírok, de egy tucattal…nem igen….mi lesz velem??...hol töltsem az éjszakát]

„hangos óbégatásra lesz figyelmes

[ÚÚrrristen… mond, hogy egy ember… egy ember legyen… lassan közeledek a zaj felé….kíváncsi vagyok, vajon mi lehet az??..de remélem még él az a valaki…..már napok óta csak ezeket a zombikat látom, olyan jó lenne végre egy kis remény arra, hogy nem csak én maradtam ezen az átkozott földön..]


A hozzászólást Amethysta összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 11, 2011 8:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szer. Május 11, 2011 5:27 pm

Amikor Bisur elkezdi tovább hergelni a zombikat, már látom, hogy baj lesz, és menekülnünk kell majd. Gyorsan összepakolom azt a kevés cuccot, amim van, és a többiek felé fordulok, valószínűleg már ők is készülődnek. Őszinte meglepetésemre Bisur még mindig életben van, ráadásul kis akciója is sikeresnek bizonyul, ám ekkor elkezd recsegni a padló. Pillanatokkal később beszakad a padló, és a pincéből egy sereg zombi kezd nyújtózkodni az emberi hús után. Két társunkat pedig magukkal rántják az ölelő karok. Egy pillanatra megdermedek, jóformán sokkol az artilkulálatlan halálsikolyuk. Egy perc múlva azonban már ők is az agyatlan massza részévé válnak. Zack kifejezetten flúgos volt, Guillermo pedig meglehetősen erőszakos fickónak tűnt, de mégis szíven üt a hirtelen haláluk. Igyekszem nem arra gondolni, hogy minden bizonnyal Jane-nel is ugyan ezt történt. Azonban ha még él, nekem kell megmentenem, vagyis nem állhatok itt bambán. Ez a gondolat erőt ad nekem. Felkapom az ütőmet, és biztonságos hátsó kijáratot keresek, vagy ha nincs, akkor legalább az emeletre vagy a tetőre vezető lépcsőt, esetleg létrát. Ha valaki már elindult előttem, akkor utána megyek, ha én vagyok az első, aki észbe kap, akkor szólok a többieknek is, és az élre állva elindulok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Csüt. Május 12, 2011 3:01 pm

Végülis észhez tért mind a két társam és leesett nekik a tantusz, azonban késő volt... három zombi utánuk ment. Ennek nem örültem, de azért kilenc is elég volt most nekem. Szépen tartom a távolságot, ügyelek ne keríthessenek be, és hogy ne hátráljak bele egy zombiba. Hamarosan kiáltásokat és zombi hordára utaló hangokat hallok a házból.
~ Szép szép... jöjjenek, csak jöjjenek közelebb. Jó kis party lehet ott a házban is... hát milyen vagány, hogy én kijöttem a nyílt terepre. És igen! Hamarosan elindul a stílusosan ideillő új zeneszám is.
Körülnézek, kövek, vastárgyak, botok után kutatva, hátha találok valami használhatót, ami jó a zombik ellen. Közben kihúzom a fülest a lejátszóból, bekapcsol a hangszóró, a hangerő maximumon van, remélhetőleg ide csalja azokat a zombikat is, akik a többieket akarják megenni.
Ha találtam megfelelő dobó fegyvert, akkor a legközelebbi zombi feje felé hajítom, hogy levigye azt, majd áttérek a következőre. Végső esetben egyik kezemben megfordítva tartom a pisztolyt, másikban pedig a kést. Fürge mozdulatokkal megpróbálok az egyik zombi közelébe férkőzni, ütése elöl megpróbálok kitérni, ha kell levágom a késsel a végtagot, majd a revolvert a fejébe vágni, kihúzni onnan és távolabb szökkenni. Ezután a következőre térni és így tovább, közben figyelek, nehogy elkapjon egy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Csüt. Május 12, 2011 9:29 pm

A békés megbszélés hirtelen rémálommá válik. Nem elég, hogy a kissrác idevonzotta kívülről a csoszogókat, még a padló alól is jönnek ezek a szörnyetegek. Zack, és Guilermo már a zombik táborát erősitik. Kár értük, mindenkire szükség van, hogy túléljük ezt a poklot. De nincs időnk gyászolni, különben mi is hamar a szörnyek martalékává válunk.
Andrew az, aki legelőször cselekszik, elindul valamerre. Üvöltöm neki, hogy ne a tetőre menjen, mert onnan nem jut ki hamarabb, mint amilyen gyorsan a zombik körbe veszik a házat.
Követem, és fedezem a csapatot. Ha elég nagy hely van, baseball ütőmmel csapok oda a zombik kobakjára. Ha helyszűkében vagyok, izomból nekiszaladok egy zombinak, és megpróbálom sportszerűtlenül fellökni, és egy újabb útvonalat biztosítok a csapat számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Hétf. Május 16, 2011 5:02 pm

Láthatólag a többiek már elindultak valamerre, így én is csatlakozok a hátvédhez, előkapom a feszítővasamat és azzal osztom a zombiknak az észt. Főleg a fejükre célzok, hogy hagy fájjon nekik és, hogy ne tudjanak harapni.

Az embereket akiket elvesztettünk nem igazán sajnálom, ekkora pech, mint, ami őket érte ritka, mint a fehér holló. Hát ez van, most a csapat megmenekítésére kell koncentrálni!
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Pént. Május 20, 2011 3:24 pm

Aura befordul a sarkon és meglát egy férfit, aki egy csapat zombi gyűrűjében küzd az életéért. A hangjából ítélve az, aki a nemrég hallott hangot előadta.
Bisur talál pár használható követ, de úgy néz ki kevés ez még az üdvösséghez. Ha sikerül is fejbe találnod a zombikat, akkor sem tudsz sok kárt okozni velük. Egyik elesik, de nem marad a földön, azonnal feláll és folytatja tovább csoszogását feléd. A kés, pisztoly kombó sem a legjobb megoldás. Az egyik zombi feléd kap, te a késsel rávágsz a kezére. A fegyver a rothadó nyúlós húsban megakad, és már nincs időd kihúzásával bajlódni. A zombi nyitott szájjal közelít hozzád, és mielőtt megharaphatna sikerül eltalálnod. Az ütéstől sikerül kibillenteni a fejét, így nem harap meg, de különösebben nem sérül meg. Még sikerül eltáncolnod előle, mielőtt bekerítenének a zombik.
A házban a padló tovább omlik. Mindenki megpróbál a hátsó ajtó felé rohanni, de nem mindenki elég szerencsés hozzá. Elsőnek Nessa zuhan a pincébe, és a rothadó massza egyből magába is fogadja. Shake hezitálás nélkül megmentésére siet, de nem tud kezdeni semmit a forgataggal. Hangos és félelmetes nyüszítéssel adja magát át a halálnak. A következő áldozat Tickler. A lába alatt beszakad a padló és mielőtt még kihúzhatná fájdalom ittasan felkiált. A véres tépett massza, ami a lábából maradt, nem lehet mást tényt levonni. Neki már késő, a férfi előveszi fegyverét, utolsó két golyóját felhasználva két zombit megöl. Egyet a tömegből és magát. Az utolsó két áldozat Paul és Rick. Egymás mellett rohannak, mikor lezuhannak a pincébe. Hősiesen küzdenek a rájuk törő zombikkal. A wok és a baseball ütő olyan sokszor csap le, hogy már számolni sem lehet. Több, mint egy tucat zombi kerül a földre, de ez is kevés az élőhalott sereghez. A két férfi végül elbukik, és csatlakozik ahhoz, ami ellen életük végéig harcoltak.
A többieknek sikerül kimenekülni a hátsó ajtón. A ház mögötti kis utcácskába értek. Szemét és halott hullák szegélyezik a utat. A házból nem tudnak kijönni a zombik, de az úton láttok kettőt lassan felétek mozgót. A megfáradt kis csapat, újabb veszedelemmel néz szembe. Még nincs itt az ideje, hogy pihenjenek.


//5 egész napotok van a post írásra. Május 25. 23:59- kor, aki nem ír az meghal. //


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Pént. Május 20, 2011 7:49 pm

Próbálkozok, azonban próbálkozásaim... sikertelenek, a zombik nem akarnak meghalni, ahogy kellett volna nekik, sőt az egyik majdnem meg is harapott, de én szeretem az éles helyzeteket. Hát igen, majdnem körbe is vettek, de csak majdnem. Amint lehet gyorsítok tempómon és kikerülök a gyűrűjükből, hogy ne foghassanak körbe, ejthessenek csapdába.ú
~ Na jól van, ti... 2.1 kiadás vagytok? Nem kapjátok rendesen az ütéseket? Na jól ti cheatengines kiadások, megmutatom mi az az update picinyeim. Tudom mi volt a baj, a ti zenéteket hallgattam, na most kaptok.
Ha életben vagyok még nyúlok zsebembe, váltom a zenét. Majd ezután haladok tovább, közben néha magam elé mondom:
- Amerika! Amerika!
Igyekszem valamiféle jobb fegyvert találni, ami már megsebezheti őket és fedezék után is nézek. Egy kis idő után a Rammstein meghozza hatását, előre teszem a kezem, ahogy a német katonák szokták és irónikus módon mondom.
- Amerika Coca-Cola és Zombi had!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szomb. Május 21, 2011 7:52 pm

Nekem sikerül egyben kijutnom a házból, de a társaim többségéről nem mondható el ugyan ez. Ahogy visszanézek, látom, hogy az első hullám túlélői közül sorra esnek áldozatul az újra támadó zombik hadának. Csak Craig, Sage és én maradtunk életben. Ennyit a nagy tervekről. Minden akció, amit kitaláltunk, a többiek halálával lehetetlenné vált. Ahogy ezen gondolkodom, a fejembe hasít a gondolat: egy társunk még életben lehet, de ő a ház túloldalán van.
-Meg kell mentenünk Bisurt!- kiáltom a többieknek. Ám ezt sem tudjuk akadálytalanul megtenni. A ház mögött két csoszogó zombi jön felénk, talán megérezték a szagunkat. Az ő látványuk talán még sokkolóbb, mint a tömegé, mert itt az ember akaratlanul is megfigyeli az arcukat, és elgondolkodik, hogy kik lehettek a fertőzés előtt.
De nincs vesztegetni való időnk. A táskámért nyúlok, és előhalászom belőle az öngyújtót meg a sprayt. Ez a leggyorsabb módja annak, hogy megállítsuk a zombikat, mielőtt a többi felfalná a társunkat. körülnézek, hátha előre juthatnánk úgy, hogy le tudjuk rázni őket. De valószínűleg erre nincs mód, úgyhogy ha így van, akkor ha elég közel érnek, bekapcsolom a gyújtót, majd a kezemre amennyire lehet vigyázva ráfújom a dezodort. Folyamatosan váltom a célpontot, amíg már nem közelednek tovább, közben fokozatosan hátrálok. Ha meghaltak, óvatosan elindulok a fal mellett előre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   

Vissza az elejére Go down
 
Az apokalipszis után
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Apokalipszis Lovasai
» Teljesen Új Apokalipszis Kora
» Apokalipszis Háborúja
» Apokalipszis Kora: Reneszánsz
» Kronológia röviden

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: