DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Frost vállalat

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Batman
Szuperhős
Szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Hétf. Júl. 25, 2011 2:40 pm

//Kurt Bozek / Griff Magánkalandja//

A reggeli munka kezdés előtti kávédat kortyolgatod, meglehetősen idegesen. Két befuccsolt akció után, újra megpróbálkozol a terveid valóra váltásával. Idegesen várod a Ghotami újságot, hisz mostanra meg kellett jelenjen a hirdetésed, mit elterelésként szeretnél használni. Ráadásul még az embereiddel is beszélned kell, de a pilótát tegnap óta nem bírod elérni. Ez már elég ok az idegeskedésre, ráadásul látod, hogy a nagyfőnök épp feléd tart. Meglehetősen idegesen. Még arra van időd, hogy felhajtsd a kávéd, összeszedd a gondolataidat és máris előtted terem.
-Beszélnünk kell....-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Hétf. Júl. 25, 2011 6:40 pm

Az irodámban ülök, a jól kiérdemelt irodámban, amit azon a szörnyű napon szereztem meg magamnak, annak az maszkos idegen segítségével. Azóta sem hallottam Beats irodavezető főnökúrról. A székében ülök, vagyis inkább a pozíciójában. A székére értelmes ember nem tenné rá az ülepét, annak a zsíros, mocskos disznónak minden használati tárgyát kicseréltettem. Csakis tiszta irodában ülök, nem hogy holmi használt tárgyakkal kelljen már a Frost vállalat kihelyezett irodavezetőjének dolgoznia.
A meló jár a fejemben, a társaim már megérkeztek Gotham City-be. Idris hála istennek kikerült a börtönből, és Dominicának csak meg kellett pedzegetni, az új munka lehetőségét, és már hozta is párját. Nem is tudom milyen régóta nem dolgoztunk együtt. A trió újra együtt, és érzésem szerint nemsokára bővülni fog a mi csapatunk. Egy nagy meló kell és máris belevághatok a terveim második fejezetébe. Egy munka, amit nem baltázok el.
Most mindent én fogok csinálni, se zakkant ballonkabátos idegenek, se démoni nőszemélyek nem fognak keresztbe tenni nekem. Ma megismeri a nevemet a város. Legalábbis remélem ha meg tudom oldani a sok felmerülő problémát. Az összeköttetésemnek megmondtam, hogy a pilóta mindenre kapható legyen, és ne tudja a nevemet, vagy legalábbis csak annyit, hogy Griff az akinek dolgozik. A tárgyalások még vele sem fejeződtek be, még meg kell tudom tőle, mennyiért is vállalná el a börtönnel kecsegtető melót.
A kezem már a telefonomon jár, miközben drága titkárnőmet Chaterine-t bámulom. A kapcsolatunk kezd jól alakulni. Túl vagyunk már több randevún is, szerencsére nem tudta meg a munkatársaitól a Blaze-el átélt szörnyű kalandomat. Arra az éjszakára se gondolok többet, csak mikor ölni támad kedvem, és démoni fajzatokat keresek az éjszakában. Már éppen tárcsáznék, mikor Mr. Frost a főnököm megjelenik a színen.
Eddig nem sokat beszéltünk, a vállalata elég nagy ahhoz, hogy tudja hogyan kell irányítani, de az ilyen alantas munkát végzők, mint a vállalat könyvelése nem a szakterülete az öregnek. A kinevezésem óta, összesen ha négyszer találkozunk. Valami nagy gondnak kell lenni, hogy személyesen jött el hozzám. A probléma pedig áthúzhatja a számításaimat megint. De nem most nem. Ma még ez az ősz halántékú vénember sem tehet nekem keresztbe.
- Igen Mr. Frost. - Nézek körül, majd végül csak megkérdezem. - Jó lesz az irodámban uram? Igaz nem olyan impozáns, mint az öné, de a fotel kényelmes, és a titkárnőm elkészít bármit, amit csak kíván. Kávét, teát? - Szajkózom tovább, nehogy illetlennek gondoljon. Az ajtómat természetesen szélesre tárom, és a székemet is felajánlom. Mégiscsak a főnökömről van szó.
Ekkor elkapok a gondolatfoszlányt, ami a tudatom hátterében éppen csak képződött. Frost a főnök, ő van a reflektorfénybe, és ő a velejéig üzletember. Mindent megtesz a cégéért, és? .... és.... Nem tudom mit lehetne kezdeni vele, legalábbis még nem tudom. Annyi biztos, ő is a beosztottam lesz, mint mindenki más a világon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Júl. 29, 2011 6:22 pm

-Persze, persze itt is jó lesz. Üljön le.-
Mondja miközben láthatóan elég gond terheltnek néz ki. Egy-két percig csak fel alá járkál az asztalod előtt, majd meg áll és rád néz.
-Most készülök egy nagyobb vállalatot....hmm...felvásárolni...a gond pedig a könyvelésükben van. Át kellene nézni, és rendbe tenni egy kicsit. Az ügy sürgős, ma benn kellene maradnia, és megcsinálni.-
A szavai mögött, nem kérés hanem parancs bujkál. Mellesleg az egész nem tűnik túl legálisnak. Ha rendbe akarod tenni a csapatod, és elvégezni a melód, akkor ki kell találnod valamit, amivel ki bújhatsz alóla. Mihelyst megszólalnál, a telefon csörögni kezd, a hívás azonosító pedig a pilóta számát írja ki.
-Vegye fel nyugodtan, megvárom míg végez...-
Mondja türelmetlenül, miközben a telefont bámulja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Júl. 29, 2011 10:24 pm

A főnök végre leteszi azt a sovány fenekét a székembe, még szép hogy az enyémbe, az a legkényelmesebb. Egy sóhaj kíséretében kieresztem minden mérgemet, és felkészülök arra amire nem lehet. Míg csak egy hangya voltam a nagy bolyban nem voltak ilyen gondjaim. Sőt ennyi munkám sem volt. Hála istennek nem sokáig kell még ezt csinálni. Nem leszek ennek a kopaszodó vénségnek a kutyája, aki mindent megcsináltat velem. Sajnos még tűröm kell, és be kell adnom a tiszta beosztottat.
A vásárlás és a vállalat szavak még nem sejtetnek problémát, de a könyvelés már igen. Kurt Bozek-nek tisztának kell maradni. Annyira amennyire csak lehet. Egy kis hiba is végzetes lehet a nagy terve nézve. Úgyhogy csak egyet mondhatok.
- Uram a telefon ráér. Tudja, hogy ez a vállalat az életem. Bármit megtennék, hogy a cég jól jöjjön ki, de... - Hallgatok el egy kicsit túlságosan is színpadiasan, mintha hinnék abban, amit mondtam, vagy mondani fogok. - ebbe nem tartozik törvénytelenség. Nem fogom semmi pénzért se átszakítani a törvényes kereteket. Ha jól gondolom nem tiszta úton szerezte meg azokat az iratokat, és nem fogom sem magam, sem a keményen dolgozó embereimet kompromittálni illegális anyaggal. Remélem megérti uram, és ebből semmilyen bajuk nem fog származni a beosztottjaimnak. - A vége már őszinte, a kirohanásom miatt nem akarom, hogy bárkinek is komolyabb problémája legyen belőle. A telefont nagyon sajnálom, de ha már azért a rengeteg zöldhasúért nem hajlandó pontos lenni, akkor lehet új pilóta után kell néznem. Újabb sóhaj és várom mi fog történni, meg remélem hogy a csörgés sem marad abba. A nap olyan rövid, és még annyi szervezni való maradt. A válaszra várva csak kényelmesen odaülök az asztalom sarkára és a legrosszabbra készülök.
Az ilyen régi cégek főnöke mindig begyöpösödött vaskalapos vénember, ebből eddig csak a vénemberben tudtam megbizonyosodni, de a többi se nagyon várathat magára. Ez Gotham City nem véletlenül jöttem ide, azért hogy a bűn, és mocsok felé emelkedjek. Nem is várom el, hogy a cégem teljesen tiszta legyen, de legalább még ne ragadjon magával. Önszántamból akarok a mélyére kerülni, hogy felemelkedhessek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Vas. Júl. 31, 2011 9:28 pm

Dühösen pillant rád, szája széle remegni kezd. Ami egyenlő azzal, hogy hamarosan kiabálni fog veled. Egyenlőre azonban, még fojtott hangon szólal meg.
-Még mit képzel magáról?! Ilyet feltételezni, sértő, és az állásával játszik Mr. Bozek!-
A nevedet már-már üvölti és lassan az egész iroda titeket bámul. Néhányan kárörvendően.
Láthatóan nehezen uralkodik magán, de immár halkabban folytatja.
-A cégről bizonyos körökben pletykálnak, könyvelési trükkökről. Ezért szeretném ha még este átnézné, ezek után kutatva. Nem szeretném ha egy olyan vállalatot vásárolnék, aminek bármi köze lehet, akár a maffiához is....-
Sziszegi miközben a még mindig csengő telefonra pillant. Fel áll.
-Legyen kész reggelre! Az anyagot nem sokára átküldöm....Ajánlom, hogy legyen kész reggelre, különben az állásával játszik....a fenébe is vegye fel azt a telefont végre!-
Azzal faképnél hagy, benne a pácban. A terved, hogy a pénzen meg vedd ettől az infantilistől a céget, lassan összedőlni látszik.
-A pilótája nálunk van, és aligha talál másikat mire az akciója elkezdődne...-
Szól egy fojtott hang a telefonba, s valóban az akcióig már csak pár óra. Kétséges, hogy találsz-e másik embert a feladatra.
-De talán visszakaphatja, ha szeretné....-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Kedd Aug. 02, 2011 12:49 am

Az öreget csak sikerül felpaprikáznom, pedig nem volt szándékomban. Mondjuk sejthettem volna, mikor visszautasítottam az ajánlatát. Visszagondolva mást nem is léphetett volna. A reményeim, hogy csak egy próba, amin minden "főnöknek" át kell esnie. Csak hogy megbizonyosodjon róla, mennyire is törvényesen járunk el a cége ügyeivel. Sajnos nem így történt, és ha tényleg próba volt akkor megbuktam csúfosan. Hát igaz, most már teljesen mindegy, hogy kirúg-e vagy sem. Az ő sorsa úgyis beteljesül, legalábbis remélem. Odáig még hosszú az út.
Végül csak rám tukmálja a feladatot, és csak az jár az eszembe, hogy fogom én ezt megcsinálni, a munka mellett. Miért nehezíti meg ennyire az életemet Isten. Pedig a pénz felét jótékonyságra fogom fordítani. A bank meg biztosítva van, úgyhogy semmi káruk nem lesz. A telefoncsörgés zavar, de még nem tehetek semmit az ügyben, előbb ki kell rugdalnom Mr. Frost-ot az irodámból.
- Elnézést Mr. Frost, akkor rosszul következtettem. Nem is hittem volna, hogy tényleg illegális dologra akar rávenni. Csak hát a látszat csalt, így hát a félreértés áldozata lettem. - Újra végighallgatom a szóáradatát, és az ultimátumot is. Reggelre? Reggelre kellene nekem végeznem? Hát nem kis meló lesz, még jó hogy fényes nappal akarom kirabolni a bankot, és nem éjszaka. Mint az előző kettőnél. Már akkor tudhattam volna, hogy halva született ötlet. Már megint a múltba révedek, ahelyett hogy a jelennel törődnék.
- Igen uram meglesz. Holnap reggel az asztalán fogja várni a részletes jelentésem, mikorra bejön az irodába. Remélem így megfelel a dolog. - Végre kimegy az irodámból. Lassan becsukom az ajtót mögötte, és még nézem, ahogy öreges járásával eltűnik a beosztottjai förgetegében. Még egy pillanatig bámulom a hűlt helyét, majd fejemet ingatom. A jövő sem lesz egy fáklyás menet. A kezem önkénytelenül is megindul a még csörgő telefon felé, majd tudatosan megállítom felette. Hosszú másodpercekig gondolkodok felvegyem-e. A pilóta késett, mikor még nincs is nyomás rajta, és máris késik. Mi lesz majd a terepen, akkor aha késik felboríthatja az egész tervet. Végül vállat vonok, és felveszem a kagylót. Annyi esélyt adok neki, hogy megmagyarázhassa a dolgot.
- Halló! Ki beszél? - A fojtott hangra felfigyelek. Ez nem a pilótám, vagy legalábbis nem hiszem. Szépen végighallgatom, és azonnal gondolataimba merülök megint. Egy túszdrámában általában engednek a követeléseknek. Csak jól kell beadni a dolgot. Ha a pilóta kiesik, akkor egy rendőrségi is megteszi. Ha követelem biztos küldenek helikoptert. A terv meg úgyse az, hogy elmenekülök vele.
- Na és mit fognak tenni vele, ha azt mondom, hogy megtarthatják? - Teszem fel a kérdést. A feltételeik nem nagyon érdekelnek. Százalékot így nem tudom, hogy adnék-e nekik. Nem tudom, hogy mekkora a zsákmány, és ezért fogalmam sincs mennyit kellene megtartani belőle, hogy a következő lépést véghez tudjam vinni. Várom a választ, remélem nem valami vérgőzös banda, akik kinyírják az embereket, csak mert nem kapnak pénzt. Ha igen akkor még velük is foglalkozni kell a bankmeló előtt. Erre a feladatra meg hívni kell a társaimat is, gyorsabb és könnyebben oldanánk meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Aug. 05, 2011 3:49 pm

-Hehehe....valahogy sejtettem, hogy ezt fogja mondani....-
Szörcsögő és egyszerre idegesítő a hang, amit halassz. S valahogy furcsán ismerős is neked, de egyenlőre nem tudod hova tenni.
-A pilóta mindegy is....ha nem kapok részesedést a pénzből, beköpöm a zsaruknak...de nem csak a mostanit, hanem az előző próbálkozásairól is tudok.....-
Neveti az idegen a füledbe, neked pedig lassan eszedbe jut ki is az, aki beszél veled jelenleg. Habár az arca nem jut eszedbe, de biztos vagy benne, hogy itt ennél a cégnél dolgozik.
-Mi a válasz, nem érek rá estig.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Hétf. Aug. 08, 2011 9:25 am

Vállat vonok, és csak egy pillanatig gondolkodok el. A hatásszünet véget ér, megköszörülöm a torkomat, és elgondolkodok mire is kellene nekem a pilóta, ha más is meg tudja oldani a dolgot, talán ingyen. Az angyali énem természetesen úgyse hagyná, hogy miattam sérüljön meg a fickó.
- Na jól van maga nyert. Kap ötven százalékot, legyen a helyszínen, vagy még jobb lenne ha a pilóta mellett a helikopteren. Ott megkapja a jussát, de aztán ne késsen az emberem, mert nem csak én, de maga se lát egy megveszekedett buznyákot sem. - Remélem beleegyezik a feltételeimbe. Ha igen akkor kimegyek a titkárnőmhöz, és egy kis flört mellett, rásózom a munkát, hogy ossza ki a beosztottjaim között, de csak titkon senki se tudjon róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Hétf. Aug. 08, 2011 6:18 pm

Elégedett sóhajt hallasz a telefon másik végén. Egy olyat, mint mikor egy eltervezett lépés ép a megvalósulás útjára lépett. A hang szinte már-már ijesztően ismerős, de nem tudod hova rakni. Nem tudod kihez kötni.
-Óóóó, tudtam, hogy belefog menni....a pilótája a megbeszélt helyen lesz, időben....és a cirkusza is ott lesz, csak nézze meg az újságot...-
Újabb idegesítő, szörcsögő kuncogás.
-Ami engem illett, nos figyelni fogom....minden...egyes...lépését....-
Már csak zúgást hallasz a vonalban. Egy kis bökkenő után, talán sínen van minden, már csak a nyakadba vart melót, kellene másra hárítanod, s a titkárnőd épp megfelelő lesz erre a feladatra. De látod, hogy veszi a kabátját és zaklatottan indul kifelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Kedd Aug. 09, 2011 4:32 pm

Lerakom a telefont, és az agyam, úgy jár mint a motolla. Talán jó lett volna még pár mondatot váltani vele, hogy hol is lesz pontosan, és hogy a helikopteren kellene megkapnia, vagy a bank előtt, esetleg máshogy gondolja a dolgot. A másik dolog meg, hogyan jöhetett rá hogy ki vagyok. Annyi biztos, hogy van priuszom, és mindenki tudhatja, hogy Empire City-ben már Griffként tevékenykedtem, de azt jól el akartam titkolni. A rendőrök mikor elkaptak, nem tudhatták, hogy én én vagyok, de ki tudja. Rá kell jönnöm, ki is ez a fazon, mert még bajt hozhat rám a későbbiekben. Ezt felírom a rendőrségi adatbázisból való priuszom kitörlése címszó mellé az elméleti elvégzendő listámra. Chaterine éppen menni készül, de ő itt a mindentudó üdvöske, sőt talán azt is tudja, ami nekem fontos. Kirontok az irodámból, és megpróbálom utolérni.
- Chaterine egy pillanat, beszélnem kellene veled. Az irodámban kényelmesebb lenne. Ha megtennéd, hogy privátabban tárgyalni tudnánk. - A sikerült rávennem őt, hogy bejöjjön az irodámba, igaz miért is ellenkezne a főnöke vagyok. Szóval ha sikerül akkor leültetem az egyik székbe, és mellé telepszek, egy másikra. Elkezdem...
- Lenne egy kis munka, amit a nagyfőnök sózott a részlegre. Ezt oszd szét az emberek között, mond meg nekik hogy holnap reggelre kész kell lenni. Na meg ne aggódjanak a túlóra miatt, a cég azt is kifizeti. A papírokat nemsokára megkapjuk, onnan szétoszthatod. A másik fontosabb dolog pedig az lenne, hogy kaptam egy telefonhívást. Szerintem az egyik dolgozónk az. A hangja.... - Elmondok neki mindent, amit a hangjából felismertem, meg hogy mire is hasonlít, és még utánozom is ha megfelelően tudom. - Nem tudod, felismered ki lehetne az? - Teszem fel a kérdést és reménykedek benne, hogy tud válaszolni. Ha igen akkor könnyebb a dolog, ha nem akkor koncentrálok az akció tervezésére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Kedd Aug. 09, 2011 7:05 pm

A megszólításodra hátra fordul, arcán felháborodással összeolvadt haragot tudsz ki olvasni. S nem igazán láttad még ilyennek.
-De én...menni....-
Próbál tiltakozni, de már befelé is tereled gyengéden, ugyanakkor kellőképp céltudatosan, az irodába. Végighallgatja ugyan a mondanivalódat, de végig látod, hogy csak nem szétroppan a feszültségtől. Ahogy végeztél rád mered majd, fojtott hangon, sziszegve szólal meg. Láthatóan erővel kényszeríti magát, hogy ne kiabáljon.
-Na idefigyelj Kurt, azok után még van képed! Hmmm?! Tudom pontosan, hogy mit művelsz a hátam mögött. Ráadásul azzal a lotyóval?!!-
Remeg a dühtől, miközben neked fogalmad sincs mi ütött belé. De egy csöppnyi szünet nélkül folytatja.
-Örülhetsz, hogy szeretek itt dolgozni. Most elmegyek egy kis szünetre, aztán megcsinálom a nyamvadt papírmunkádat! A perverz telefonálót pedig nem ismerem!-
Azzal sarkon fordul és kiviharzik, nem csak az irodából, hanem az épületből is. Ott hagyva téged értetlenül. Elintéztél mindent, így haza mehetsz, illetve még egyszer átfuthatod a tervedet. Nyugodt körülmények közt. Ahogy haladsz kifelé, arra törekedve hogy elkerüld Mr. Frostot, valaki neked megy a kijáratnál, s majdnem fel is lök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szer. Aug. 10, 2011 12:32 am

Forgatom a szemeimet a nő után. Biztos nehéz napjai vannak éppen, vagy az idegen kavarja mögöttem a katyvaszt. Hónom alá kapom az aktatáskámat, amiben a felszerelésem található. Haza nem akarok menni, és a főnököm sem érdekel túlságosan, úgyhogy leintek egy taxit, és közben telefonálok.
Először is felhívom a dublőrömet, megszerezte-e már a ruhát onnan ahonnan kérettem. Remélem felveszi és nem fog ezzel is gondom lenni. Ha minden megvan akkor megmondom az időpontot, hogy mikorra kell a bankban lennie. Ha sikerül, akkor jönnek a társaim. Megbeszélem velük a találkozót a bank elé, valamelyik sikátorba, és ott utolsó simításokat megbeszéljük a rablásról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Aug. 12, 2011 3:06 pm

Végre megszabadultál a munkától és a többi alkalmatlankodótól, és hozzá kezdhetsz az utolsó simításokhoz. A dublőrrel semmi gond, megszerezte a jelmezed, és a másik kettővel sincs semmi. Pontosan tartják magukat az utasításaidhoz. Talán most már nyugodtnak érezheted magad, noha az ismeretlen zsaroló kiléte és szarkavarása, még mindig zavar. A további idő nyugodtan telik, s el is indulsz a bank elé. Ahol ha minden jól megy, az elterlésed már javában folyik.

//Mennek melózni, ennyire futotta. Ha kérhetlek akkor a kövit a bankhoz írd már.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szomb. Aug. 13, 2011 12:06 am

Az utcán sétálok, miközben a nagy feladaton járatom az agyamat. Fel sem fogom, hogy a lábaim még mindig a régi úton visznek, a magasvasúti megállóhoz. Még mielőtt odaérnék, gyorsan elzavarom a múlt csalogató emlékeit. Amikor még csak lopni jártam a várost, és a világrengető terveim messzi voltak. Gyorsan intek egyet, és a Gotham City-re oly jellemző taxi áll meg mellettem. Beülök, és a célállomásomtól egy sarokra kérem a fuvart.


Folytatás: Gotham Nemzeti Bank
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Jún. 29, 2012 12:42 pm

//Kurt Bozek / Griff kaland kezdő reagálás//

Már hat óra is elmúlt, az irodaház üres, legalábbis szinte. Szerencsére nem is tudják elképzelni a beosztottjaim, hogy miket is szoktam itt csinálni, míg ők nekem, pontosítva még Mr. Frostnak dolgoznak, szerencsére az öreg sem, de hát ami késik nem múlik. Kikapcsolom a gépet, elegem volt már a diagramokból, és a táblázatokból.
Kényelmesen hátradűlök fotelemben, és minden porcikámat kinyújtóztatom. Úgy látszik ez nem lesz ilyen könnyű, már megvolt az első szuperhős csatán, és már csak napok kérdése, hogy átvegyem a cég irányítását, mégsem vagyok elégedett. Nincs meg az a jóleső érzés, hogy győztem. Nincs mit nézegetnek, nincs min merengenem, egyetlen olyan szuvenírem sincs, amitől a régi csaták képe ugrana be.
Az elhatározás azonnal jön, már régi ügy, de végül azt is el kell intézni. Úgyhogy az asztalomon lévő egyetlen tárgyhoz nyúlok, ami a napok legnagyobb részében csak dísztárgy. Egy ősrégi telefon, még csak be sincs kötve, legalábbis nem úgy, hogy a telefonhálózatosok gondolnák.
Magam felé fordítom, és a fülemhez teszem a kacslót. Teljesen süket, nem újdonság, nem éppen emberi fülekre van ez méretezve. A tárcsázót megforgatom pont elégszer, mintha csak véletlen számok lennének, de nem azok. Egy régi ügy, régi nyereménye, mégis sok segítséget nyújt még most is. A hatodik szám eltekerése után kicsöng, világon túli hangok hallatszódnak ki, én pedig csak pár mondatot szólok.
- Gotham Városi Rendőrség egyik tagját keresem. Egy fekete bárányt, ki mindent megtesz egy kis pénzért, vagy egy kis szívességért. - Ezzel várok, várom a választ, és közben borsódzik a hátam. A pokoli teremtmények, nem éppen a kedvenceim, az angyali énem mennyei dühöt érez velük szemben, és ha tehetné az összeset szabad kézzel tépné széjjel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

avatar

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Jún. 29, 2012 8:06 pm

Ismét egy unalmas vagy épp izgalmas munkanapnak néztél elébe, mely inkább papírokat és diagramokat tartalmazott, nem is csoda hogy mára már eleged lett ebből, hisz sok személyt kikészít ez idegileg, nem még hogy olyan valakit, aki magasabb célokat tűzött ki magának az életben. Néhány kisebb irodának se mondható helyiségben még égnek buzgón a lámpák, dolgoznak az emberek, csak hogy kedvedre tegyenek. Túlóráznak. De téged ez cseppet sem zavar, miért is zavarna, ha bár még hivatalosan nem, de te vagy a Főnök, aki arról dönt ki marad és kimehet ha nem teszi azt amit kell.
Kedves titkárnőd is legalább három órával ezelőtt hazament, így csak a csendes irodád szórakoztathat téged ebben az időben. Te mégis úgy döntesz, nem mész haza hogy pihenj, inkább új dolgokon merengsz. Nagy célokon, komolyan terveken, még sincs szemeidnek mibe kapaszkodniuk, ami büszkén állna talán asztalodon, vagy netán a lógna falon s arra emlékeztetne, hogy bizony te is része voltál egy szuperhős csatának.
Telefonod után nyúlsz, mely mások számára inkább csak dísztárgy, amit lehet valamilyen ősrégi rokonodtól szalajtottál vagy éppen egy antikváriumban vettél. Semmilyen itt dolgozó ember fejében meg nem fordult volna más vélemény róla.
Tekered a számokat, minden egyesnél halk kattanás hallatszik, mely jelzi hogy kitekerted a kívánt számot. Aki most látna téged nyilván idiótának nézne, hogy számára egy süket és be nem kötött telefonon keresztül akarsz valakit elérni. Számodra mégis jelen helyzetben nélkülözhetetlen tárgy.
Hosszan cseng, mintha csak egyre jobban meg akarná hosszabbítani a így is hosszú várakozást, végigfut rajtad az a különös borzongás, mely angyali tudatodat piszkálja.
Végre falaki hajlandó úgymond felvenni a kagylót, háttérben hallani a démoni hangokat, melyek bűnös lelkedet akarják maguk közé csalogatni, hogy együtt szenvedjetek a Pokol mélységes bugyraiban. Végül egy lágy, kuncogó női hang szólal meg.
- Áh, Mr. Bozek... - hallod a nyájas női hangot, elképzelni sem tudod és talán nem is akarod, milyen test tulajdonában lehet. Nyugodtan megvárja amíg elmondod amit szeretnél, ismét halk kuncogás követi minden egyes szavadat. Nem az a fajta kuncogás, mely rajtad nevet, hanem inkább mely képes lenne manipulálni az emberi fantáziát.
- Már azt hittem sosem fog jelentkezni - rövid kuncogás - Nos lássuk csak... Korrupt rendőr... Azokból bizony lenne elég, nem is értem miért tőlünk kér ilyesmit. De hát legyen... Van itt valaki... - minden egyes szót alaposan elhúz, mintha csak játszana veled - Mr. Latrop. Igen, talán őt kéne keresnie - fejezi be végül a női hang, nem szakad meg egyből a kapcsolat, talán csak arra vár, hogy ismét megszólalj. A megadott név hirtelen sehogy sem ismerős számodra, de tény hogy Gotham városában már-már divat lett a rendőrök közt a korrupt hajlam. Akkor is ha senki közülük ezt természetesen nem hajlandó bevallani sem kimutatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szomb. Jún. 30, 2012 5:47 pm

A hangok végigborzongatják a hátamat. Mocskos démonok, egyszer kiirtom a fajtájukat, és nem fognak menekülni haragom elől. Fogaimat csikorgatom, ahogy az angyali énem dühöt pumpál a szívembe, de nem hagyom. Messze van még, az idő mikor ilyenekre képes leszek.
Egyszerűen csak lecsapom a kagylót. Egyetlen szót, vagy köszönésfélét sem mondok bele, csak a szitkokkal bombázom a beszélgető partneremet miután már nem is hall. Egy nagy lélegzet, és asszem már le is nyugodtam. Ennyi is elég segítség ezektől a pokolfajzatoktól.
Na úgy látszik mai napnak vége van, még itt az irodában is, úgyhogy haladjunk a következő lépés felé. Telefont visszarakom a megérdemelt díszhelyére, én pedig veszem a kabátomat, és az aktatáskámat, amiben minden fontos "dolgom" benne van, és nekiindulok.
Akivel még kifelé menet összefutok intek neki, és jó éjszakát kívánok, majd az irodaház szemközti kis kávézóba indulok. Néha megállnak ott inni egy kávét, vagy teát, és a legtöbb ételt is innen hozatjuk, hát ha már közel van. Úgyhogy csak lemegyek a lifttel, és kényelmes tempóban átbaktatok.
A pult a célom, és a csinos pincérnő. Na meg egy forró fekete, és mellé az intézmény telefonja. Ezt aztán nyomozhatják ha akarják naponta több százan is használhatják, hát még szép, hogy innen fogom hívni a várom védelmezőit, inkább mint az irodából. Tudakozótól a rendőrség számát kérem, és ha megkapom be is pötyögöm egyből.
Ha felveszi a diszpécser, vagy a recepciós, vagy ügyeletes vagy bárki is van ilyenkor a rendőrségen, csak pár szót szólok. Remélem nem vert át teljesen a démoni szuka.
- Latrop rendőrt keresem. Bent van még az őrsön? - Ha igennel felel, vagy megkérdezi miért is, akkor valami hazugságot felelek. - A minap egyik ügye voltam, és csak meg akarom köszönni a segítségét. Tudja mi civilek már csak ilyen kedvesek vagyunk. - Lehetőleg egy kicsit elváltoztatom a hangomat. Menjünk biztosra a dolgokkal, ha már mindenre figyelek ezt sem hagyom ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

avatar

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szomb. Júl. 07, 2012 1:11 pm

Kifele menet az épületből nem sok mindenkivel találkozol, egy-két takarítóval csak, ne és természetesen az információs pult mögött ücsörgő hölggyel akinek látszólag még rengeteg papíron át kell rágnia magát, hogy haza mehessen. Kilépsz az épületből, kellemesen hűvös levegő fogad, attól függetlenül hogy a forgalmas utcán elhaladó járgányok kipufogói már a jól megszokott bűzt árasztják. Mégis kicsit mintha esőszagot éreznél, de nem lehet biztosra mondani, hogy a beborult égből esni is fog e vagy sem. Már rég felgyúltak az utcai lámpák, de azok a gaztevők kik erre szoktak garázdálkodni még nem nyomták ki orrukat búvóhelyükről.
Kényelmesen átsétálva a legközelebbi zebrán eljutsz a kávézóba. Kedves kis hely, nem túl nagy, de nem is mondható szűknek. Az asztalok pont úgy vannak elhelyezve, hogy mindenkinek megadják "személyes tér" érzetét. Nincs itt sok ember, a legtöbbje mint te magad, szintén üzletemberek, kik esti kávéjukat fogyasszák, egy szerelmes pár talált magának helyet a sarokban és egy kisfiú az anyjával. Senki sem figyel túlzottan rád, mikor belépsz csupán egy-egy gyors pillantást ajándékoznak neked a vendégek, majd mindenki szépen visszatér saját italához vagy épp süteményéhez.
Odaérsz a pulthoz, ahol egy fekete, igencsak göndör hajú, csinos pincérnő mosolyog rád.
- Kellemes estét uram, mivel szolgálhatok?- kérdezi meg természetes kedvességgel, szemein és mosolyán láthatod hogy kedveli ezt a munkát, amit nem sok itteni pincérről lehetne elmondani. Megadod a rendelést, valamint kéred a telefont. Készségesen a pult alól elővesz egy öregebb telefont és egy papírt amin a tűzoltók, mentők, rendőrök és egyéb fontosabb szervek telefonszámai találhatóak. Miközben te kipötyögöd a rendőrséget, ő már neki is állt a kávéd elkészítéséhez.
Hallod ahogy kicsit cseng a telefon, majd egy kellemetlen férfi hang szólal meg benne.
- Gothami Rendőrség, miben segíthetek? - figyelmesen végighallgatja kérésed, majd halk hümmögés következik.
- Mr. Latrop már nincs bent. De ha gondolja hagyok neki üzenetet... Mr... - elhallgat és várja hogy bemutatkozz neki, vagy esetleg kérdezz még tőle valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szomb. Júl. 07, 2012 6:52 pm

Hát erre nem számítottam, mert hát a fene se gondolt bele az ilyenekbe, a rendőri élet furcsa és nem is nekem való. A sok műszakolás, a több mint tízórás munkák nem éppen az én gyenge lelkemnek való. Hát ha nincs bent, akkor nincs mit tenni.
- Mr. Carpenter. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Még meg tudná mondani, mikor lesz bent újra a rendőrségen? Mármint mikor kezdődik a munkaideje, tudja a feleségem minden áron el akarja juttatni a süteményét, amit sütött, és hát ismeri ezeket a futárküldő szolgálatokat. Nem lehet bennük bízni. - Illedelmesen megvárom míg válaszol, és megköszönöm ha felvilágosítást tudott adni, ha nem akkor is. Utána lerakom a kagylót, és szépen nyugodtan megiszom a kávémat. Úgy látszik a dolog holnapra marad, úgyis ideje már újra késni a munkából.
Fizetek, és már indulok is hazafelé, a megszokott utamon. Nemsokára kellene egy normális kocsi is, mert hát egy főnök csak nem járhat mindig a magasvasúton. De hát mit lehet tenni, ha a régi szép zsebes emlékeket idézi fel. Még mindig megvan a smile-s lakáskulcsom, aminek a rejtélyére nem derítettem fényt. Egyszer talán azt is tervbe szem talán.
Ha sikeresen hazaérek, minden galiba nélkül, akkor a délutáni rutint elvégzem. A világuralomra törési terveimen dolgozok, és újabb, és újabb információkkal bombázom magam a világ dolgairól, ami segíthet nekem.
Ha elálmosodok alszok, és a megmondott műszak kezdés előtt még beugrok egy közeli cukrászdába, ami útba esik a rendőrkapitányság felé, egy nagy adag sütit, na meg egy kisebbet veszek, és egy telefonboltba, és veszek egy eldobható mobilt, természetesen készpénzért mindkettőt. A rendőrségre ha elérek, minden gond nélkül, még egy cetlit csúsztatok a kisebb sütis dobozba, Latropnak címezve, benne csak ennyit írok.
"Jól jövedelmező üzletet ajánlok, ha érdekli hívja ...."
Odaírom a végére a számot, lehetőleg elváltoztatva a kézírásomat, és kesztyűben, hogy semmiképpen sem tudjanak a nyomomra bukkanni.
A nagyobb tetejére pedig egy teljesen átlagos köszönő feliratot, a jó munkáért, meg hasonlókért. A sütemény csomagolása átlagos papírba kérem, ami nem utal hol is vettem az édességet.
Utána teljesen átlagos ruhában, mintha csak egy hétköznapi civil lennék, na meg egy széles karimájú baseballsapkában, nagy fekete napszemüvegben, csak hogy az arcomat se lássák, belépek a rettegett intézménybe, persze csak ha minden gond nélkül alakult. És amilyen gyorsan csak lehet leadom az édességeket, és már tűnök is el. Az arcomat elfordítom a kameráktól, vagy úgy helyezkedek, hogy a simléder miatt ne látszódjon, és csak annyit mondok, hogy "Latropnak jött."
Ha minden úgy alakul, ahogy terveztem, akkor elindulok az utcán kényelmes tempóban, ha már elég távol vagyok, akkor egy sikátort szúrok ki, ahol megszabadulok a sapkától, és napszemüvegtől, és beülök az első arra járó taxiba. Csak körözünk a városban, és várom a hívást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

avatar

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Júl. 13, 2012 12:42 am

A túloldalon lévő férfi hangjából érezni hogy semmi kedve ilyen személyesebb ügyeket intézni, bár feltételezhető hogy ő inkább a passzív rendőrök közé tartozik, akik legszívesebben csak ülnek a fenekükön, fánkot és kávét fogyasztanak, kedvenc munkájuk a semmi tevés. A legtöbb ilyen "rendőr" inkább diszpécser.
- Rendben Mr. Carpenter. Ez esetben holnap reggel nyolc körül már elérhető lesz személyesen is - válaszolja neked, majd miután már nincs több kérdésed és illedelmesen elköszönsz, ő ugyanígy tesz, majd leteszi a kagylót.
Miután megittad kényelmesen a kávédat és kifizetted, a pincérnő kedvesen elköszönt tőled s megjegyezte hogy máskor is szívesen lát téged. Eme megjegyzést inkább ismerkedés céljából hozta fel, csak rajtad áll hogy majd a jövőben hogy döntesz. Hazafele az út nyugodt volt, sehol senki nem kötött beléd, kellemesen utaztál a magasvasúton, melyen bár furcsa emberek is utaztak, de nem balhézott sehol senki. Úgy látszik, ma senkinek nincs kedve bolygatni nyugalmadat. Hazaérsz és elvégzed mindennapi tevékenységedet majd este fáradtan lefekszel aludni, hogy holnap végre találkozhass Mr. Latroppal.
Reggel mielőtt elmentél volna a rendőrkapitányságra beugrottál egy kellemes kis cukrászdába, ahol bár nem volt nagy a kínálat, de talán a legfinomabb süteményeket árulta az idős hölgy aki a pult mögött állt. Viselkedése pont olyan volt, mintha a nagymamád lenne és te lennél a szerető unokája. Készségesen segített kiválogatni néhány darab finom süteményt, amit utána kérésed alapján be is csomagolt szépen. Ugyan így jártál a mobillal is amikor vásároltad, az eladó roppantul örült neked, hogy nála vásárolsz, elvégre az utcán legalább még két ilyen üzlet van.
Elviszed a rendőrkapitányságra az édességet a cetlivel együtt. Bent az intézményben az emberek nem nagyon foglalkoztak veled, szürcsölgették reggeli kávéjukat, és beszélgettek, vagy épp néhány frissen elkapott piti bűnözőkkel voltak elfoglalva. Csak egy-két ember figyelt fel rád és szemmel tartott a biztonság kedvéért, hisz nem tudták mit rejtegetsz a dobozban. A recepción leadod a süteményeket, látod ahogy a recepciós kicsit gyanakodva néz téged, majd a dobozt, kinyitja hogy megbizonyosodjon tartalmáról. Mikor látja hogy tényleg sütemény van benne, csak nyugtázza a dolgot és közli veled hogy átadja neki.
Kimész az utcára s mikor kidobod a sapkát és a szemüveget azonnal egy hajléktalan cuppan rájuk és már fel is veszi a sapkát a szemüveget pedig gondosan zsebre vágja. Sikerül kifognod egy mogorva taxisofőrt. Nagyobb darab néger férfi, kinek már a tekintete sem kellemes a visszapillantóban, legszívesebben talán a csomagtartójában furikázna ki téged az óceánhoz, ha valaki fizetne neki érte. A rádióban kellemetlen ritmusú rapp zene megy, mely a trágár szavakon kívül nem ismer mást. Az időjárás nem éppen a legjobb, már két napja annak hogy be van borulva. A nehéz felhők nyilván nem tudják eldönteni, hogy mikor kell kiengedni az esőt, hogy kicsit elmossa a város mocskát. Az egész város nyomasztóan hat a lakókra ilyen időben kellemetlen időben.
Alig fél órája furikáztatod magad a városban, mikor az új telefonod elkezd csengeni. Nyilván Latrop megkapta a süteményeket és úgy döntött megragadja az alkalmat amit nyújtottál neki, hogy egy kis adómentes ráadást keressen.
- Haló? - szólal meg egy viszonylag idősebb férfi hang. Kicsit érezni benne a bizonytalanságot, de próbálja hihetően beadni hogy teljes mértékben magabiztos.
- Ki van ott? - kérdezi most már inkább komoly kíváncsisággal mint bizonytalansággal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Kedd Júl. 17, 2012 10:20 pm

Kicsit megköszörülöm a torkom, azért hallja a másik oldalon is a vonalnak, majd belekezdek kicsit elmélyítve a hangomat. Remélhetőleg úgy hogy ne lehessen felismerni.
- Üdvözletem Mr/Ms. Latrope. Vannak barátaim, akik úgy gondolják maga nagyon szereti a pénzt, egy kis szívesség fejében. Na nekem van pénzem, magának meg van tíz jó ujja, úgyhogy a jó tulajdonságainkat összehozhatnánk. Már ha úgy gondolja, hogy könnyebbé szeretné tenni az életét, ha meglátja azt a pár nullát. Mit mond? - Remélem igennel válaszol, akkor folytatom. Ha nem akkor nem, és más irányt keresek a feladat elvégzésére.
- Egyszerű, és csak tíz percébe kerülne. Adok tíz nevet, ezeknek a neveknek valamilyen hiba folytán el kellene tűnnie az adatbázisból. És ha ezzel végzett, kérem írja le a bizonyítékraktár kódjait az elkövetkezendő tíz napra. Tudja csak formaság, és megígérem annyi pénz üti a markát, hogy akármit megvehet magának, amit csak akar. Magától függ az ár, csak legyen elég merész, hogy megmondja. - És most újra csak ráhagyom a beszélgetés folyását. Úgy látszik ez már csak így lesz, én fizetek, csak hogy teljesítsék azt amire szükségem van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

avatar

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szer. Júl. 18, 2012 9:30 pm

A férfi telefonod túlsó vonalán hosszabb időre elhallgat, ha olykor nem hallanál egy hosszú és megfontolt hümmögést, teljesen olyan lenne mintha megszakadt volna a vonal csak elfelejtett szólni erről az ügyfélszolgáltató.
- Mr. Latrop... - szólal meg végül kijavítva a kis "szóbotlásodat" de érezni hangján hogy most nem ez a legfontosabb - Nem igazán tudom hogy milyen úgymond barátaimtól tudhat ilyesmit, elvégre mindenki örül annak ha van egy kis plusz pénz a háznál. Másrészt pedig jobban örülnék annak ha első sorban ön is bemutatkozna, elvégre nehéz olyan személlyel tárgyalni akit a nevén se tudok szólítani, valamint eléggé nyugtalanító, hogy maga tudja a nevem, én pedig az övét nem- hangja gyanakvó és óvatos.
- Honnan vehetem azt a biztonságot hogy maga nem csak valamilyen fantom, aki miután elvégeztem a munkám részét egyszerűen csak köddé válik és soha többé nem hall róla senki? Szerintem maga se lenne túl bizalmas olyan valaki iránt aki telefont nyom a süteményes dobozba azzal hogy hívja fel - elhallgat és várja a válaszod.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Kedd Júl. 24, 2012 12:24 pm

Egy halvány mosoly, úgy látszik mégsem teljesen pénzsóvár a tag, de hát amit akar azt nem fog megtudni. Legalábbis tőlem nem, egy éjszakai látogatás után, pedig biztos rá fognak jönni, hogy ki is járt ott.
- Tudja fiatalember mondjuk úgy, hogy a bizalom jeleként átutalom az ön által kért össze felét. A többit a munka után kapja meg. Remélem ezzel le is tudtuk az ismertséget közöttünk. És igen, amit azt illeti fantom vagyok. Ami azt illeti nem hinném, hogy bármikor is találkozni, vagy kapcsolatba akarna lépni velem. Ez csak egy egyszeri ajánlat, hogy jobb megélhetést biztosítson magának, nekem pedig egy kis előnyt. Ha érti mire gondol. Egyszerű üzlet. - Na ennyi mondani valóm van, ha ez sem jön be, akkor jöhet még egy kis nyomozás. A feladatnak el kell végeztetnie, addig nem tudok tovább lépni a következő szintre, míg el nem tűnök a világ szeme elől. Vagy legalábbis nem maradok rejtve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

avatar

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Kedd Júl. 31, 2012 9:34 pm

Mr. Latrop hosszabb ideig nem is válaszol neked, csak halk hümmögést és pöfékelést hallasz, olykor iszogat valamit, nyilván a reggeli kávéját.
- Ez igazán nem megy olyan könnyen ahogy ezt ön gondolja Mr. Fantom. Ha mindenkinek elfogadnám az ehhez hasonló ajánlatait, nem lenne egy bűnözőnk se a börtönben szinte. Márpedig ha jól sejtem maga és a társai sem a jómadarak közé tartoznak. Igen, lehet hogy meg tud engem vásárolni, de nem fog olyan könnyen. Máshogy kell elnyernie a szolgáltatásomat. A pénzel nem tudok... feljebb jutni a munkában, ha érti mire gondolok... - válaszolja neked, hangja kissé elnyomott, mintha suttogna.
A visszapillantóban sunyi vigyorral néz rád a sofőr, szinte már a mosolyán is látszik hogy egy kis plusz pénzért talán többet vállal mint a taxizás. Olykor türelmetlenül dobol a kormányon, mintha csak azt várná, mikor fedezed fel benne a bűnözős lelket és kéred fel valami érdekesebbre minta furikázás Gotham városában. A borult felhőkből lassan kezdett csepegni az eső, hogy ezzel is kellemetlenebbé tegye ezt a napot. Végül nem bír magával a néger és ha épp beszélsz ha nem, pofátlanul megszólal mély hangon.
- Én nagyon szívesen segítek magának, ha akarja. A rendőrök többnyire nem megbízhatók, akkor sem ha korruptak. Plusz kis pénzért úgy elárulják magát mint a huzat - mondja neked figyelmeztetve, miközben az utat figyeli.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Hétf. Aug. 06, 2012 3:08 pm

Csak egy pillanatra emelem fel a bal szemöldökömet, és a sofőrre nézek. Letakarom a telefon beszélőjét, hogy egyetlen hangfoszlányt se engedjek át. Úgy látszik, nem vagyok elég körültekintő, de hát ez van. Akkor új irányba terelem a beszélgetést.
- Na ide figyelj te. Ha még egy szót szólsz hozzám meghalsz. A hulládat senki nem fogja megtalálni, és a családod ha egyáltalán van egy ilyen csatornalakónak, eltűnik a föld felszínéről... - Hagyok neki annyi időt, hogy felfogja mit is mondok, és amennyire csak tudok félelmetesen nézek. Mint aki tényleg megtenné, ami mond. Ha visszafordul, akkor rendben van, ha nem akkor előhalászok egy ceruzát a zsebemből, és mindenre felkészülve, ha rám támadna, akkor belevágom a karjába.
Ha van már elég szabadterem, hogy folytassam a beszélgetést, akkor újra csak a rendőr felé fordítom figyelmemet. Megköszörülöm a torkomat, és újra magabiztosan folytatom, a blöffölést.
- Megpróbáltam könnyebbik módszert választani, de én mégis a nehéz úton akar haladni. Az üzletünk lényege, hogy én tudok nem kevés dolgot magáról, míg ön semmit, legalábbis még. De ha én az információimat, önről megosztanám a feletteseivel, vagy pár nem ennyire... hogy is fogalmazzak... részre hajló kollégájával, biztos lehet benne, hogy nem csak az előléptetésről, de a szabadságáról is le kellene mondania. És igaz, hogy nem minden bizonyítékot ön alkotott, de elég jó vagyok benne, hogy életfogytiglatit kapjon, azért amilyeneket én összehoztam ön ellen. - Ezzel próbálom bevinni a halálos döfést. Mert hát a zsaru, aki ennyire áhítozza az előléptetést, fél a börtöntől. Meg hát egy rendőr nem túl hosszú életű egy börtönbe, bármennyire is enyhe legyen a büntetés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   

Vissza az elejére Go down
 
Frost vállalat
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Emma Frost

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: