DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Frost vállalat

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Robin

avatar

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Kedd Aug. 07, 2012 7:19 pm

Megfenyegeted a taxisofőrt, aki nem nagyon lepődik meg a reakciódon, vállát megvonva csendben figyeli az utat. Látni rajta, nem azokhoz a személyekhez tartozik, akiket egy-két mondattal meg lehet félemlíteni, ebből is kivehető, hogy eléggé jól mozog a piszkos munkák terén. Fészkelődik helyén, majd ismét elmosolyodik, sunyi tekintetét látod a visszapillantóban, már ha ajándékozol neki még egy kis figyelmet, miközben már a rendőrrel beszélgetsz.
Hallod ahogy Mr. Latrop felnevet, olyan hangosan hogy talán a sofőröd hallotta. Gúnyos nevetése alig akar befejeződni, pár hosszú pillanat után mégiscsak úgy dönt, válaszol neked.
- Ugyan Mr. Fantom, már ha így hívhatom. Ön tényleg azt hiszi, ha valahol furikáztatja magát, és idegen számról hív engem, nem tudom meg hogy ki lehet maga? Komolyan ennyire lenézi a munkánkat? Honnan veszi a biztonságot, hogy nem épp egy helikopter, vagy egy civilnek mutatkozó kocsi nem követi magát? - hagy egy kis hatásszünetet, bár tényleg nem lehetsz biztos abban, hogy igazat mond, vagy csak blöfföl.
- Na de komolyra fordítva a szót. Nem egy csettintésbe telik amit maga akar tőlem. Elég sok személyt kell lefizetnem, hogy épp máshova nézzen, vagy épp megcsússzon a keze a billentyűzeten. Eléggé kockázatos. Remélem hogy 10 millió dollárt megér magának a szolgáltatásom. Nagy rizikóba fog ez nekem kerülni. Nem minden rendőr korrupt - válaszolja neked nyugodtan - Bele fog telni pár napba, ha nem hétbe. Így kérem majd legyen türelemmel - fejezi be és várja hogy mit fogsz reagálni az adott helyzetre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Aug. 10, 2012 6:40 pm

Úgy látszik, kicsit elszámítottam magam. Túlságosan is nagyravágyó alak, úgy látszik jobb lesz, ha visszatöröm a szarvait, majd teszek róla, hogy ne tudjon valaha is keresztbe tenni nekem. Úgyhogy neki kell kezdenem mindenképpen, információkat szerezni.
- Hahahahahaha - Kezdem kicsit gúnyosan, és mesterkélten folytatom, míg csak alább nem hagy remélem az önbizalma. - Tudja a kapzsiság a fő bűnök egyike. És mivel túl sokat akar, ezért megnehezítem az életét. A következő nap folyamán ki fogják rúgni, a családja felbomlik, és a legrosszabbat még nem mondom el. Van egy félórája újabb ajánlattal előállnia, addig adok egy kis gondolkodási időt. - Ezzel a válaszát sem várom meg, és kinyomom. Egy pillanatig elnézem a telefont. Hát még egy kicsit magamnál tartom, legalább még egy fél óráig.
- Vigyen a legközelebbi internetkávézóba. Gyorsan. - Megvárom míg megérkezünk, és azonnal egy gép elé telepedek le. Egy teát rendelek, és utána elkezdem bújni a közösségi oldalakat. A rendőrt keresem, és bármilyen hozzátartozóját. Ha van gyereke, vagy valamilyen felesége, akkor biztos fent van, majd átmegyek a rendőrség honlapjára, és a munkatársak között megkeresem. Lehetőleg arra hagyatkozok, hogy az idióta fiatalok mindent információt, és adatot felraknak az ilyen oldalakra, és most meg akarom keresni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

avatar

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Aug. 24, 2012 2:49 pm

A nevetésed érezhetően, akkor is ha talán nem úgy szántad de túlviláginak hangzott, amolyan igazi gonosz nevetés, ami minden gonosztevő nagykutyának megvan. Fenyegetésed után kinyomod a telefonod, s te hirtelen nyakadban egy apróbb szúrást érzékelsz. Aprócska szúrás, mely mint a méreg, magabiztosan kúszik végig testedben, ereidet használva ahhoz, hogy eljusson minden zugba. Testedet hideg hullám keríti körbe, melynek hatására érzed, hogy minden izmod lebénult, elméd minden másodperccel egyre tompább és tompább. Utolsó dolog, amire még képes vagy, felemeled kicsit fejed, a visszapillantóban meglátod a sofőr gúnyos mosolyát, majd a sötétség lesz úrrá rajtad. A hangok is eltűntek füledből, tested nem érzékel semmit, se te már csak a vaksötét csendben találod magad...
Nem tudod meddig voltál ilyen állapotban, és hogy mi minden történt azóta. Halk zúgás volt az, ami visszahozott téged a valóságba. Egy halk zúgás, mely nagy fejfájásodnak köszönhetően elviselhetetlen volt. Ahogy fokozatosan visszakaptad látásod, egy homályos, szinte sötét helyiségben találod magad, bár akárhogy próbálsz szétnézni, nem tudod bemérni, hogy milyen nagy lehet a hely, ahol tartózkodsz. Csupán egy lámpa égett fejed felett, az is el volt valamivel homályosítva. Valaki nagyon nem akarta, hogy tudd, hol vagy.
Kezdesz egyre jobban magadhoz térni, érzékeled hogy egy ócska széken ülsz, ami vasból van. Lábaid a székhez vannak rögzítve, de nem látod mivel. Mindkét kezedet szintén a szék támlájához rögzítették hátad mögött. Ha jobban körbenézel, érzékeled, hogy rajtad nincs semmi más, csak egy alsónadrág...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szomb. Márc. 09, 2013 3:45 pm

Agyam gyorsan jár. Minden lehetőséget felmérek, és úgy döntök nem kell semmit sem tennem. Nem próbálok meg ellenkezni. Átalakulni még felesleges, bárkik is követtek, vagy bárkik is ezek nem tudják pontosan ki vagyok. Ha még az alteregómat is ismerik fogalmuk sincs mégis mire vagyok pontosan képes. Úgyhogy nem alakulok át, még ha késztetést is éreznék rá, nem kell ezt a helyzetet elég hűvös gondolkodással megoldani. Nem kell az erő, aminek még eléggé híján vagyok.
Az öntudatlanság jó, nem késztet gondolkodásra, nem kell a világ dolgaival törődni. Nem jönnek az újabbnál újabb tervek, csak a pihenés van, amire oly nagy szükségem van. Nincs más hátra mint hátradőlni és élvezni a helyzet előnyeit. Mert hát az is van, csak pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz. Úgyhogy pihenek míg a kegyetlen valóság vissza nem rángat a... kegyetlen valóságba.
A helyzetem nem túl rózsás, de hát soha nem szokott az lenni, és ez még inkább így lesz. Végtagjaimat próbálgatom, hátha kicsit tudok lazítani kötésemen. De nem túlságosan feltűnően, a legfontosabb a helyzetfelismerés. Megpróbálok mindent jól megjegyezni ami körülöttem van. Bármi fontos lehet, ami szabadulásomat elősegítheti. Mert hát igaz még nem tudom miért is lettem ide hozva, de azt már igen, hogy ki kell szabadulnom, miután megtudom ezt a fontos információt.
[/font]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Márc. 29, 2013 5:14 pm

- Oh, látom már magához is tért Bozek Úr - jön a hang, nem tudni honnan. Lehet mindenhonnan, vagy csak egy hangszóróból, minden esetre kellemetlenül recsegett. Sehonnan se ismerős számodra, mégis úgy beszélt hozzád, mintha régi ismerősök lennétek. Próbálsz lazítani a kötésen, de az bizony nem sikerül, jobban bőrödbe vájja magát, kellemetlen fájdalmat okozva. A szélei mintha ki lennének élezve akár egy késé, de nem sebzik fel csuklódat se lábadat próbálkozásod közben.
- C-c-c. Eléggé óvatlan személy maga Bozek Úr, attól függetlenül, hogy volt az, aki engem akart fenyegetni - a hangban érezni, eléggé csalódott benned, de fogalma sincs, hogy kivel is játszik valójában.
- Mit szólna hozzá, ha inkább új üzletet kötnénk? Tudja a pénzből lehet sok mindent venni, de vannak emberek akik annyira csökönyösek, hogy ezt nem értik meg, és inkább hagyják magukat elpusztítani. Maga véghez visz néhány feladatot, amik számomra igencsak fontosak, s cserébe én teljesítem amit eredetileg kívánt tőlem. Természetesen csak abban az esetben, ha megfelelően teljesít - egy kis teret hagy neked, hogy átgondold a dolgokat magadban.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szer. Ápr. 03, 2013 10:01 am

Hát hirtelen nem kevés kérdés merül fel bennem, miközben agyam jár mint valami gépezet. Két felé koncentrálok, testem és agyam két felé jár. Szemeimmel körüljárom a helyiséget, és valami menekülési lehetőséget keresek. Először a széket veszem szemügyre, kell lennie valami gyenge pontjának ezt próbálom megtalálni, a csatlakozást esetleg, ahol a háttámla a lábakhoz van kapcsolva, vagy maguk a lábak, vagy bármi más, ami megpillanthatok. Utána a béklyóimat veszem szemügyre, hogy mennyire is lazíthatnám meg őket, még a legvastagabb köteleken is lehet lazítani, igaz ahhoz izomerő is kellene, nem olyan puha kezek, mint amilyenekkel rendelkezem. Ám lehet ez lesz a megoldás, ellazítom kezeimet, és a kötések között próbálom kihúzni. Ha egyik sem sikerül, akkor szélesítem látókörömet, és a környezetemben próbálok találni valamit. Egy éles sarkot, vagy egy törött üveg, esetleg fémdarabot. Amivel igaz sok szenvedés árán, de el tudnám vágni köteleimet, vagy megfelelő helyet keresek, amivel esetleg, el tudnám törni széket, ezzel nagyobb szabadságot tudva magaménak. Vagy bármi ami fellelhető a szobában, és talán hasznomra lehet, ha nem az azonnali szökésben, de egy későbbi kísérletben biztosan.
Eközben az agyam vezérli a szájamat, és a megannyi kérdést, mi felmerült bennem, úgy ömlik ki ajkaim közül, akár a fuldokló csapna ki ebből az árból.
- Hát ez nagyon nehéz kérdés, mert hát nem tudok magáról semmit, még ha olyan kedélyes, sőt szívélyes hangnemet is üt meg velem kapcsolatban. – Beszédem közben megpróbálom felidézni a beszélgetőpartnerem hangját esetleg hallhattam valahol, és talán még egy nevet, vagy egy arcot is tudok hozzá kötni. - Na meg ha már ennyire jóban vagyunk, azt is elárulhatná, hogyan is akadt pontosan rám? Honnan tudta, hogy pont abba taxiba fogok beszállni, és miből gondolja egyáltalán, hogy jó embert kapott el? Mert hát csak egy kereskedelmi vállalt pénzügyi embere vagyok, egyáltalán nem tudom milyen pénzt akar tőlem. Igaz egy nagy vállalatnál dolgozok, de ettől függetlenül még nem vagyok gazdag. - Előbb ki kell puhatolnom ki is, és hogy mit tud. Nem túl jó dolog, hogy valaki össze tud kapcsolni az alvilági életemmel, főleg mivel utolsó fellelhető életjelet ez irányban Hub City-ben tettem, és ott el is kaptak. Azóta nem tettem semmi feltűnőt, legalábbis szerintem, amit holmi halandó rendfenntartó szervezet tudomást szerezhet.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szomb. Ápr. 13, 2013 7:32 pm

Nem lehet nagyon kivenni, hogy ahol épp fogva tartanak téged, milyen nagy lehet. A kis lámpa fejed felett csak téged világít meg, egy kis fénynyaláb, mely nem hajlandó tovább terpeszkedni. Sötétség vesz téged körül, ez miatt nem tudod kivenni, hogy milyen nagy helyiségben lehetsz, vagy hogy hol lehetsz egyáltalán. Aki ide hozott téged, nagyon ügyelt arra, hogy minél rejtélyesebb legyen, minél jobban fátyol mögé húzza saját kis titkait.
A szék amin ülsz, vasból van és igencsak kényelmetlen, mintha minden egyes része úgy lenne összehegesztve valamilyen vasrudakból. Ahogy mozogsz, a szék nem mozog veled együtt, ez bizony csak annyit jelenthet, hogy a földbe van betonozva. Akármennyire is izegsz-mozogsz, próbálsz lazítani a kötésen, bőröddel és ujjaid szélével megérzed, hogy azzal a fajta kellemetlen vékony és erős műanyag rögzítéssel vagy odakötve, amit csak elvágni lehet. Ellazítod kezeid, próbálod úgy kihúzni őket, viszont azok nem mozdulnak se előre, se hátra. Nem biztos, hogy az emberi erőd elegendő lesz ahhoz, hogy kiszabadulj...
- Maga aztán roppant kíváncsi személy. A kíváncsi személyek pedig hamar meg szoktak halni, főleg ebben a városban. De akinek kedvez a szerencse... Nos az messzire viheti! - kezd bele vidáman, majd mintha elgondolkodnak, hogy is folytassa tovább - Mondjuk úgy, hogy magán tartom a szemét. Lehet nem feltűnően, de úgy nem is lenne érdekes a dolog. Tudja... Az emberek nem látják a poratkát, viszont a poratka ott van a szemük előtt, és látja őket. Figyeli. És azok közé tartozok, akik inkább a háttérben maradnak. Oh, igen... Maga csak egy piti könyvelő. Semmivel sem érdekes... Vagy mégis? Mindenki rejteget titkokat Mr. Bozek. Szóval? Benne van az üzletben? - kérdezi kíváncsian. Minél jobban kezd kitisztulni az elméd, annál jobban érzékeled, valahonnan mégiscsak ismerős a hang, de fogalmad sincs honnan. Túl sokat van torzítva.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Pént. Ápr. 26, 2013 8:10 am

Elvigyorodok, rég volt már mikor ezeket a szavakat hallottam. Még az első balul sikerült bankrabláskor. Úgy látszik újra feltűntek, hogy egyedül ilyen messzire jutottam. Hát ez van, dögre gyűlnek a legyek, mindenki akar egy koncot a prédából. Ám sajnos én nem vagyok ilyen egyszerű lélek. Holmi rabság, nem fog eltántorítani a célomtól, nem hogy egy ilyen nevesincs alak azt higgye ő irányít.
- Olyan deja vu érzésem van, mintha már hallottam volna ezeket a szavakat nem is olyan régen. Ám abban volt valami stílus is, nem úgy mint az üres fenyegetésekben. – Közben minden erőmet, és most a lelki erőmről van szó, összeszedem, és elkezdem húzni a kezemet kifele a béklyóból. Nem törődve sem a fájdalommal, sem a vérrel, vagy azzal, hogy megnyúzom saját kézfejemet. Legjobb anatómiai tudásom szerint pár csontot könnyedén lehet törni a kézfejben, és így már fele akkor a helyen is elfér. Na most kiderül, igaz-e vagy sem. - Tudja bárki is maga, már akkor sem tetszett mikor a magához hasonlóak pár éve megkerestek. Nem tudom, honnan szedi információit, vagy hogy honnan gondolja, egyáltalán szükségem van magára bármilyen indokkal. De egyet jegyezzen meg, nekem csak barátaim vannak. – És akkor itt jön el a pillanat, hogy minden testi erőmet beleadva, húzom a kezeimet. Fogaimat összeszorítva, a fájdalmat állatias hörgéssé redukálva engedem ki testemből. Úgy számolom van, még pár percem mire leérnek, hogy leállítsanak, vagy hogy végleg eltegyenek láb alól, annyi talán elég lesz. - Ja igen egy dolgot még nem említettem. Bármilyen keserves a helyzete egy embernek, egy dologról mindig ő fog dönteni… – A fájdalmon túl valami eltorzult nevetést is hallatok. Nem vagyok mazochista, nem szeretem a fájdalmat, sem kapni, de még okozni sem. Egy dolog a fontos, a cél mit el kell érnem minden áron, ezért pedig mindent fel lehet áldozni még saját magamat is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Csüt. Május 09, 2013 9:01 am

- Maga roppant kitartó Mr. Bozek. Az ilyen embereket szeretem. Sokáig tudnak szórakoztatni engem. Én pedig szeretem a szórakozást. A barátokat is meg lehet vesztegetni, hogy egymás ellen forduljanak - válaszolja neked a recsegő hang nyugodtan, bár mintha egy kis kárörvendést véltél volna felfedezni utolsó mondatában. Próbálod a fájdalmat legyűrni, túltenni rajta és csak a szabadulásra koncentrálni, arra a szabadságra, melyet elvettek tőled és elvonszoltak erre az istenverte helyre. Ahogy kezeidet húzod, béklyód teljesen bőrödbe marja magát, tépi és húzza, egyre jobban kidörzsölve azt, egyre jobban beljebb és beljebb haladva. Nem tart sokáig, kibuggyan véred, a horzsolás nagyobbodik, mélyül s ezzel a fájdalom is egyre elviselhetetlenebb, de te már felkészültél erre, az élhetni akarás, a szabadság utáni vágy ennél sokkal hatalmasabb. Hörgésed és nevetésed mindannyiszor visszatér hozzád, ahogy az üres falak visszacsapják, ebből is kideríted, hogy a helyiség ahol tartózkodsz valóban hatalmas. Talán rakták, talán nem, te most arra figyelsz, hogy kiszabadulj. Szép lassan, fokozatosan, ahogy a béklyód eléri húsodat és tépi, te úgy szabadítod ki kezeidet fogságukból. Kicsúsznak, véreznek, látod saját húsod, ahogy rád vigyorog, körülötte bőröd megtépve, véresen vágyik arra, hogy meg legyen gyógyítva. De ezek még csak a kezek voltak, hol vannak még a lábak! Hisz azok is fogságban vannak, ők is vágynak a szabadságra, hogy elvigyenek téged erről a helyről. Ha megnézed mi tartja lábaidat a székhez bilincselve, észreveszed hogy egy műanyag rendőri bilincs az.

Nyilván kezeidet is ez tartotta fogva, ezért nem sikerült kiszabadulnod belőle egyből. Lábaidra legalább olyan erősen rá van rögzítve, mint kezeidre volt, alig tudod mozgatni őket.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Csüt. Május 30, 2013 7:52 am

Úgy látszik sikerül félig meddig megnyúzni magamat. Ám ezzel nincs is gond, a bőr visszanő, a hús regenerálódik, az izmok kezemben fájnak, de láthatóa nincs különösebb bajuk. Félig már ki is vagyok szabadulva, ám talán ezt akarta az elfogóm. Mennyire vagyok elkeseredett, mennyire vagyok elkötelezett. Csak hogy a magas piedesztálról nagyobbat eshessek. Ez most nem zavar, vagy legalábbis, nem ez foglalkoztat a legjobban.
Megköszönöm a feljebbvalónak, bármennyire is nem szeretném, hogy szoktam piláteszre járni. Izmaimat ellazítom, és előbb kézzel, de mint sejthetem azzal nem sokra megyek a lábamat tartó béklyók ellen. Így hát foggal, körömmel esek neki, el akarom tépni, szakítani, fel akarom őrölni bármibe is kerül. Tehetetlen vagyok, ha nem sikerül, megtorpanásra kárhoztatva, olyan leszek tőle, aki sehova sem tud mozdulni, csak áll, és várja a végzetét. Na én ebből nem kérek. Bármibe is kerül, szaggatom, harapom, karmolom a műanyag darabot, míg valamelyikünk fel nem adja a küzdelmet, és meg nem törik. Csak remélhetem, hogy nem én leszek az.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Szomb. Jún. 22, 2013 12:22 pm

/Ehm...ehm... hehe... bocsi hogy majdnem egy hónapot kellett várnod a reagra. Nem szándékos volt!/

Ahogy lábadon való béklyótól próbálsz szabadulni, foggal, körömmel esel neki, de hiába rángatod, hiába marcangolod, próbálod eltépni, mindhiába... Mintha a fentiek csak kárörvendő reményt akartak volna adni azzal, hogy kezeidet sikerült kiszabadítanod, hogy utána egy jót szórakozzanak rajtad. Mindezzel csupán egy dolgot értél el, hogy szemüveged leesett a földre és az egyik üveg kiesett belőle, két darabra tört. Két kisebb, éles darabra, mely ott csillog előtted a lámpa fényében.
Reszelős, nevető hangot hallasz ismét valahonnan, már jól ismered, fogva tartód az. Csak nevet és nevet, már kezd irritáló lenni, ahogy a krákogó nevetést még kellemetlenebbé teszi a hangszóró recsegése.
- Jó, jó, nagyon jó! Ez tetszik! Roppant szórakoztató maga Bozek Úr. Mint mondtam, ha véghez visz egy feladat sorozatot és én úgy vélem, eléggé szórakoztató volt végignézni, megteszem amit akar. Maga mint könyvelő ért az üzlethez. Valamit valamiért. Nincs határidő, nincs más feltétel. Jusson ki innen, és megkapja amit kért tőlem - mondta a férfi szórakozottan. Bár látni nem látod őt, mégis mintha éreznéd tekintetét a hátadban, ahogy szemeivel téged fürkész lélekbehatolóan.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Csüt. Jún. 27, 2013 10:48 am

Hát hogy erre nem gondoltam. Igen, így van ez, amikor egy tárgy az ember testéhez tartozik, már nem is gondolja egyáltalán, hogy rajta van. Megpróbálom kizárni a szavakat, mármint az értelmüket, most nem foglalkozok vele, nem érdekel sem az, hogy ki a fazon, sem az, hogy mit akar. Első és legfontosabb dolgom a szabadulás, az úgy látszik karnyújtásnyira van.
Kezemen izmaimat megerőltetem, még egy utolsó rohamra. Hogy erősen, és biztosan tudjam fogni a kis üvegdarabot. A kissé túlságosan is jól sikerül, belehasít a tenyerembe, újabb vérerecskét adva a gravitáció erejének. Az üveg hegyén próbálom meg először beleilleszteni a műanyag béklyóimba és kissé reszkető kezekkel összpontosítok. Egyetlen egy szúrással próbálom meg átdöfni, kevésbé magamat, inkább a műanyagot döfje át, és végre szabadulhassak.
Csak párszor próbálkozok, és ha sikertelenek a kísérletek, a kissé idő, és vérigényesebb oldalát fogom meg a munkának. A legélesebb oldalát fogom használatba venni, és azzal próbálom meg elvágni. Fel-le húzgálom, úgy hogy minél kevesebbszer sértsem meg magam. Legalábbis ez a terv, a kivitelezés már más kérdés.
Ha sikerül azonnal felállok, megpróbálok minél könnyedebben mozogni, felkészülve az összes csapásra, ami csak érhet, és azonnal elvetődni, vagy csak eldőlni előle. A cél a lábaimba elég vért juttatni, hogy újra használhassam teljes kapacitáson, igaz nem túl sok, de egy átlag emberhez képes elégnek kell lenni. Először is megfordulok, és fürkészem a sötétséget, hogy tényleg van-e valaki a helyiségben, vagy csak a képzeletem játszik velem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   Hétf. Júl. 08, 2013 2:19 pm

Megfogod az üvegdarabot és kicsit jobban alábecsülöd őt, így tenyeredbe hasít, kicsit bőrödbe csúszik. Kellemetlen, szúró fájdalom lüktet végig kezeden, de mit számít ez, ha már a csuklóidról is a drága vér folyik? Vér... Ebben a romlott világban gyakran a szabadság ára, amit te most tökéletesen megtapasztalsz saját magadon. A hideg földre csöpög, aprócska cseppekben hullik alább, hogy ő is szerves része legyen a már terjeszkedő foltoknak. Mint kis tavak, melyeket madárröpte magasságból látsz, lassan összekapcsolódnak, hogy eggyé váljanak.
Ahogy reszkető kezekkel próbálod beilleszteni az üvegdarabot lábad és béklyód köz, hiába igyekszel, hiába illeszted, akárhogy forgatva és ügyeskedve, nem fér be a lábad és a műanyag bilincs közé. Ennek köszönhetően kissé meg is vágod magad a bokádnál, egy-két kis jelenléktelen karcolás, ismét csak a szabadulás ára. A karcolások nem véreznek, annyira mélyek nem voltak, ezeket is remegő kezednek köszönheted. Próbálod másik oldalról, kívülről befele, erősen, óvatosan, reszkető kezekkel, de a bilincs csak behajlik egy kicsit, mintha szándékosan bosszantani akarna téged, tehetetlen és kiszolgáltatott érzést kelteni benned. Kezed olykor feljebb csúszik róla, ismét bokádat megsebezve, egy erősebb szúrás fájdalma járja át lábadat, ahogy véletlenül az üveget magadba szúrod. Szerencsére nem mély, nem is vérzik igazán, de eléggé fájdalmas.
Ámde de furfangos vagy, nem adod fel, nem hagyod hogy rajtad nevessen a bilincs és bosszantson téged. Az üvegdarab kezedben mint a megváltás tárgya, vágod, reszeled a műanyagot, abban a reményben, hogy végre lábaidat sikeresen kiszabadítod. Magad sem tudod meddig teszel így, de kezed kezd lassan zsibbadni, ahogy próbálkozol, fájnak a sebek, melyeket szereztél csuklódon, minden egyes további mozdulat kezd elviselhetetlenebb lenni. S mikor már úgy érzed reménytelen, feladod, a műanyag bilincs lehullik lábadról. Ugyan így teszel a másik bilincsel is, s te érzed hogy szabadon végre felállhatsz és elhagyhatod ezt a helyet...

A kalandod ITT folytatódik.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Frost vállalat   

Vissza az elejére Go down
 
Frost vállalat
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Emma Frost

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: