DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Nov. 10, 2013 12:15 pm

Amint közeledek Carter-hez észreveszem, hogy áttörték, mint Sors, mint az én védelmem és tehetlenül figyelem, amint Óraember eltűnik a homokban, majd nem sokkal később porrá omlik össze a teste. Eszembe jut, hogy vajon ő látta-e a sorsát és belenyugodott, hogy ezt nem kerülheti el vagy esetleg ő volt az egyetlen, akinek a végzetét nem láthatta. Immáron sose fogok választ kapni erre a kérdésre. Figyelmemet azonban a többi barátomra kell fordítani mielőtt többen odavesznének.

Látom, amint Carter olyan erőket és dimenziókat mozgat meg amiről álmodni se mertem. Amint rádöbbenek, hogy mire készül már túl késő megállítanom. Újabb hozzám közel álló személyt fogok elveszteni, de most az egyszer teszek róla, hogy ne a semmiért történjen. A Bosszú Szelleme most nem fog elszökni előlem.

Előhívom a gyűrű minden erejét és újabb konstrukciókat idézek meg. Ám ezek különböznek minden eddig általam létrehozott dologtól. Az emlékeimből hoztam létre barátaim és szeretteim haosnmásait, akiket a tudatom lévő képek alapján saját tulajdonságaikkal és emlékeikkel ruháztam fel. Mondhatnám, hogy egy hadsereget hoztam létre az emlékeim egészéből. Mindegyikük rendelkezik az én erőmmel. Nem egyzserű bábok, hanem gondolkodnak is. Ezek a kivetülések a Sólyomeberekkel együtt rohamozzák a szellemet. Mindegyikük másfajta módon láncolja vagy köti le a lényt, hogy ne menekülhessen. A szellem minden eddiginél erősebb módon van megláncolva és a Carter által nyitott portál felé vonszolják. Félve azonban, hogy ez nem lesz elég maradék erőmmel egy rakétát idézek a lény elé, ami ráfonódik és iszonyatos erővel tolja az elkerülhetetlen vég elé. Eközben a földre ereszkedik és letörlöm az izzadtságot a fejemről. Minden végtagom reszket, ahogy ennyi illúziónak adtam oda az erőmet. Rezsketve várom, hogy egykori barátunk átkerüljön egy új helre, ahol talán békére lel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Kedd Nov. 19, 2013 7:20 pm

Az összes idegszálatok megfeszül. Az utolsó utáni pillanatban sikerül bevinnetek a körvonalazódni látszó tervetek végső mozzanatát. A milliónyi kreálmány megállásra készteti a Bosszú Szellemét, és mielőtt még felőrölhetné az akaraterőtöket, dupla erővel támad az egész csapat.
Megmaradtak saját módjukon használják fel, mit kaptak, és végtelen forma, megfoghatatlan energia csapódik a zöld óriásba. Aki látja a kaput mely egy másik dimenzióba nyílik, ám az ellen nem tud semmit sem tenni, hogy átdobják ők. Az utolsó tette hogy még egy súlyos sebet ejthessen a csapat lelkén. Sólyom át akarja venni az irányítást a szellem felett, ám annak még van gazda teste, így a halálba rohanna, ha nem mentené meg Fekete Kanári. A szőke nő ellöki a biztos halál elől társát, csak hogy magát kárhoztassa szörnyű végre. A bosszú Szelleme megragadja a szőke hajfürtöket, elveszítve az utolsó kapaszkodót is ezzel a világgal. Belezuhan az örvénylő kapuba.
Még álltok de nem sokáig, a kapu előttetek zárul be. Életetek legnagyobb csatájának vége lett. Az üstökösnek csak halványodó sugarát látjátok, mikor térdre rogytok és felrémlik az utóbbi csatákkal teli órák részeltei. Életek múltak ki, az Igazság Szövetsége soha nem fogja kiheverni azt, amit egykori társuk tett velük. Ám mielőtt még felocsudhatnának, megtörténik az amit a második világháború óta el akartak kerülni, és sikeresen meg is tették. Riporterek tucatjai, kamerák, és felvevők ezreinek fénye kereszttüzében találják magukat a hősök. Lelepleződtek, ebben az új világban, abban a korban, ami már nem a régi értékeket képviseli csak a harc és a saját érdekek érvényesítése az alapja. Ám most már a Szövetség színre lépett, és a világ újabb fordulatot vett.

//Kösz szépen a játékot, sajnálom hogy ilyen lassan tudtam csak írni, ám a kreativitásotok előtt leborulok, szívesen húztam volna még, de ilyen ötletekkel már nem tudtam én sem birokra kelni. Jutalmat is kaptok Lupin +2 kredit, Devon +1 kredit, a jó ötletekért, na meg a kellemes játékért.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok
Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Gotham kisebb szigetei-
Ugrás: