DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Nov. 06, 2011 4:39 pm

//Kurt Bozek / Griff és Demolition Captain kalandkezdő reagálása//

Az egész két napja kezdődött. Éppen Manipulatortól jöttem egy megbeszélésről, amikor látomásszerűen bevillant egy nagyon különös kép. Láttam, amint egy zöld szörny nekicsapódik egy nagy keresztnek. Nem nagyon tudtam mire vélni a dolgot, míg el nem kezdett derengeni valami. Én voltam az a szörny. A halálom idején. Még abban az időben, amikor mindenki Vájárként ismert engem. Ahogy teltek az órák egyre több és több kép kezdett felvillanni és ezzel egyenes arányosságban kezdett is kitisztulni a kép a fejemben. Eleinte még csak képek, de később már egész jelenetek jöttek vissza a múltból. Láttam, amint az önmagát papnak kiadó angyal harc közben megöl engem, majd a Pokolban egy telepatikus képességű démonná változtattak, aki nem emlékszik a korábbi életére, ezáltal kapott egy teljesen újat. Visszajött az akkor még Bad Company néven megalakuló csapat első "ülése" és a Gothambe érkezésem utáni első kalandom, melynek során megismerkedtem egy természetfeletti alakulattal és annak démoni seregével. Aztán az emlékeim még régebbre vittek vissza. Láttam a gyermekkorom és a Vájárrá alakulásom előtti időszakomat, de az akkori idők emlékei nagyon homályosak számomra. Azokból az időkből még mindig csak homályos képek villannak fel az agyamban, folyamatos fejfájás gyötör és a kezdetek kezdete még mindig ködös a számomra, de szerencsére találtam egy járható utat. Felvillant egy korábbi fickó képe, akivel anno sokat voltam együtt. Úgy rémlik maffiózó volt, akivel sokat beszélgettem akkoriban. Felsejlett előttem a házának a képe és erről beugrott egy lakcím is. Azon hitben keltem útnak, hogy itt megtalálom azt, amit keresek. Hogy választ kaphatok a kérdéseimre. A házat azóta felújították ugyan, de reménykedek benne, hogy itt találok még olyat, ki ismer engem. Aki valóban ismer. Ezért vagyok hát itt. A családi ház előtt. Ideje, hogy tisztázzam a múltam. Így hát fogom magam és belépek a már külsőleg is szép kinézetű lakájba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Nov. 06, 2011 5:37 pm

Újabb nap, újabb nagy balhé. A múltkori két bankrablás nem éppen a legjobban ment végbe. Így hát nincs más hátra, valamiből meg kell élni. Jeebs-től kaptam egy jó fülest. A Sulivan szigeten van egy gazdag ficsúr. Pénze akár a tenger mégis csak otthon ül egész nap. Szinte sohasem látják, és mégis tud róla mindenki.
Így könnyű prédának tűnik. A birtoka hatalmas, a kertje legalább egy négyzetmérföldet is magába ölel. Ilyet majd én is veszek egyszer, ha mindenem meglesz. Ha én leszek a legnagyobb erő a földön. De még most csak tolvajként lopakodok fáról fára. Szárnyaimmal nagyokat csapkodva hidalom át a távolságokat. Lassan haladok, de biztosan. Nem akarom hogy bárki is meglásson. Ez még nem a színre lépés pillanata. Árnyékról árnyákra bújócskázok, míg a villáig el nem jutok. Nekirohanok, és rávetem magam a falára. Karmaimat minimumra állítom, és megtapadok rajta. Lassan az ablak felé araszolok, és kivágok egy szép kört az üvegből. Csak hogy be tudjak nyúlni és kinyissam az ablakot. Sikeresen bejutok az első emeletre. Csendben akár egy róka, talán senki nem vett még észre. Lassan közlekedek. Szép hosszú folyosót fogtam ki magamnak. Több tucat ajtó, és a távolban az impozáns lépcső. Benyitok az elsőbe, és egy alig használt puccos hálószoba fogad. Ágyneműt összefogom, és belepakolok minden értékesnek tűnőt. Ezüst gyertyatartót, szivartárcát, képet, persze csak keret nélkül, hogy könnyedén elférjen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Nov. 06, 2011 5:56 pm

Benyitok a lakásba, ahol egy szép előtér fogad. Egy tágas helység, ahol a padlón egy nagy fehér szőnyeg fekszik, a végén pedig van egy ablak, bal oldalt egy ajtó található. Ahogy kinyitom, konstatálom, hogy az egy fürdőszobába vezet. Semmi extra, egy wc, egy fürdőkád, egy zuhanyzó és egy kézmosó van benne. Az előszoba egybenyílik a jobbra található nappalival. Ahogy átlépek a nappaliba, rögtön bal kéz felől egy lépcső fogad, beljebb pedig maga a földszinti nappali. Középen egy barna szőnyeg, egy fekete kanapé és két ugyanolyan színű fotel. Közöttük egy nagy üvegasztal áll, az mögött, a falon pedig egy hatalmas plazma TV, beépített házi mozirendszerrel és DVD lejátszóval. Rá van kötve még egy VHS, egy Blu-Ray lejátszó és egy X-Box 360. Nem messze mellette, úgy pár méterrel odébb egy nagy szekrény található, tele zene CD-kel, DVD filmekkel, könyvekkel és játékszoftverekkel. A nagy szekrény mellett van egy kisebb, amin egy hifi torony van. A nappali általában sötét lehet, mert ablak az itt nincs, csak képek a falon, meg néhány szobanövény és a csillár a plafonon. Nem találok senkit a földszinten, így hát feljebb megyek, a kétszintes ház első emeletére. Leküzdve a lépcsőt, felérek egy hosszú-hosszú folyosóra, aminek végén egy ablak van, kétoldalt pedig tucatnyi ajtó. Első ránézésre itt sincs senki, ám van egy furcsaság: az ablak nyitva van, de az üvegen kiesett egy kis rész. Mintha kivágták volna. Odamegyek hát az ablakhoz, de ahogy lenézek, senkit sem találok, ezért lassan elindulok visszafelé. Elhatározom magamban, hogy minden ajtón benyitok, hátha meglelem a tulajt, ám ahogy az első ajtóhoz érek, megdöbbenés fogad. Az ugyanis már félig nyitva van. Így hát belököm, és belépek a szobába, ahol egy szárnyas fazon erősen pakol el cuccokat és nem úgy tűnik, mintha ez a hely az övé lenne, ezért megszólítom és felkészülök arra, hogy rám támad.

- Maga meg kicsoda és mit keres itt? Mit tett a tulajjal?

Kérdezem tőle és támadásra készen várakozom. Amint támad, felugrom és megpróbálom őt mellkason rúgni, hátha esik egy nagyot. Közben figyelek az ütéseire és rúgásaira is. Amint ilyesmivel próbálkozna, karommal próbálom védeni magam és blokkolni a csapást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Kedd Nov. 08, 2011 9:43 pm

Az ajtó kicsapódik. Mindenféle jelenet lejátszódik a fejemben. A tulaj egy puskával, vagy egy csinos nő lengén felöltözve... , (de ez mondjuk inkább pornófilmbe illő lenne). Csak az nem hogy egy jelmezes alak toppan be. A látvány nem kicsit lepett meg, azt hittem senki sem látta a bejövetelemet. Sajnos nem így volt.
A tag vagy egy biztonsági ember, vagy követett. Egyik sem jó, bármi lehet még ebből. Akár többen is lehetnek itt. A szememet rajtatartom az alakon, de azért egy pillanat alatt felmérem a helyet. Átlagos hálószoba, két megtermett ablakkal. Pont azokkal, amik kellenek nekem a menekülésre. A sok vackot, amit összeszedtem az alak felé lököm. Tudom, hogy nem okoz semmilyen ártalmad, de még csak nem is éri el minden, mivel csak takaróba van csomagolva, de elterelésnek jó lesz.
Három lépést teszek meg, mikor feltűnik valami. A levegőben terjeng. Egy átható szag, melyet már többször is éreztem életem sorén. A legocsmányabb érzés az ha ezt érzem. A hátam bizsereg, és az izmaim görcsbe rándulnak. Angyali énem forrong, és harcot akar. A harmadik lépés után megállok az ablakon beszűrődő holdfénybe, és szembefordulok az idegennel. A kérdései nem zavarnak, csak egyet akarok tudni.
- Hát hogy kerül ide egy démon a pokol legsötétebb bugyraiból? - Szárnyaimat széttárom, hogy lássa kivel van dolga. Pont egy ilyen piti ügy alatt kellett összefutnom egy démoni ivadékkal. - Tudod hogy most mi jön, te mocsok? - Harci pózt veszek fel, legalábbis megpróbálom. - Nem te vagy az első, akit visszaküldök, és nem is te leszel az utolsó. Add meg magad, és könyörületes leszek. - Próbálkozok egy blöffel. Nem akartam túlságosan nagyzolni, de az ellenlábasok közelében, mindig megbolondul az agyam. Elönt az adrenalin, vagy bármi hasonló, ami az angyalokban van, és vérvörös köd lengedezik a szemeim előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Pént. Nov. 18, 2011 5:15 pm

Hát a fickó nem fogadott éppenséggel békésen, de őszintén szólva számolhattam volna ezzel, nem tudom mit vártam, hogy a nyakamba ugrik azt közölve, milyen jó, hogy van itt valaki? Na de mindegy, mert a betolakodó, aki épp kikészült rámolni a helyet, széttárja szárnyait. Na várjunk... szárnyak?? Ez komoly?? Remek! Nem elég, hogy a tulajt keresve belebotlottam egy tök idegen házban egy tök idegen betörőbe, de ráadásul az illető még különleges képességgel is rendelkezik. Ráadásul igen bősz. Talán még a bunyótól sem riad vissza. Csak, hogy én nem ezért jöttem. Azonban vigyáznom kell vele. Vélhetően több képesség is lehet még a tarsolyában, én viszont már nem vagyok az a régi, kinézetre is kemény gyerek Vájár. Nem keveredhetek harcba holmi angyalszerűségekkel. Mondjuk felvetül a kérdés, hogy mennyi őrültséget élek még át itt, Gothamben? Figyelem minden mozdulatát és ha támadni akar, akkor megpróbálok becsúszni a padlón és kigáncsolni a madárivadékot, hogy lehiggadjon. Nincs szőnyeg a földön, hogy bármi akadályozzon, így tökéletesen végre tudom hajtani a tervet. Persze csak ha támad. Nem akarok senkit bántani és semmit sem tönkretenni, de félek, hogy ha nem hagy más választást, a harc elkerülhetetlenné válik majd. Mindazonáltal meglep: tudja mi vagyok. Talán ismer engem? Honnan? Mit tudhat még? Oké, ez már engem is kíváncsibbá tesz.

- Ki vagy mi vagy te? Honnan tudod, mi vagyok? Amúgy nem harcolni jöttem, a tulajt keresem. Már pedig azzal, hogy sértegetsz nem jutunk előbbre... csirkeszárny.


Szúrom oda neki, csak úgy heccből. Nem tudom én sem, hogy miért pont most kezdek poénkodni, amikor jól láthatóan egy nálam nagyobb kaliberű személlyel van dolgom, de ezt valahogy nem hagyhattam ki.

- Figyelj, nem kell itt pattogni, nem vagy te bolha. Csak mond meg ki vagy, mit akarsz és, hogy mit tudsz még rólam. Azt meg még hozzátehetnéd, hol a ház tulaja. Vele sem ártana még beszélnem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Szomb. Nov. 19, 2011 2:47 pm

Elkezd kérdezni, engem egy ilyen mocskos pokolfajzat. Aki még fel sem ismeri ősellenségét. Hogy képes egy ilyen a földön lenni. Agyamat elöntik a angyali énem gondolatai, és már az eddigi dühöm olyan szinteket ér el. Egyáltalán nem tudok gondolkodni tiszta fejjel. Más nem maradt hátra. Megindulok miközben még felé sziszegek pár szót.
- Ha még azt sem tudod ki vagyok, akkor nem sok reményed van a további ittlétre. El foglak pusztítani téged, a puszta karmaimmal téplek szét. - Állórajtot veszek, és szárnyaim segítségével olyan lendületet adok magamnak, amit csak azok tudnak elérni ilyen kis távolság alatt, akik legalább hat végtaggal rendelkeznek. Két szárnycsapásnyi időm is alig van, és már a levegőbe is kell emelkednem. Felülről csak több esélyem van, vagy talán mégsem.
Az ajtóba lévő ellenfelemre próbálom vetni magam. Karmaimmal, mind a néggyel előre meredek, és pontosan a mellkasára célzok. Le akarom teríteni a földre, hogy egy tökéletes vágással elválaszthassam a nyakát a fejétől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Hétf. Nov. 21, 2011 6:51 pm

Ellenfelem bedurvul. Úgy látszik nem viseli jól, ha rányitnak. Pedig csak kirabolta a helyet. Na mindegy. Felugrik, pontosítva felszáll a szárnyai segítségével, majd rám próbálja vetni magát, ám én úgy látom, jobb lesz nekem a földön jobbra vetődve. Így pont az ágy mellé esek majd, az éjjeli szekrény elé. A két ablak között is van egy szekrény és a másik sarokban úgy szint van egy, az ajtóval szemben. Ott rámolta kifelé a dolgokat a madárember. Amúgy nem tudom mi ez a furcsa érzés, de valami nagyon fura fog el. Olyan, minta ismerős lenne a fickó. Az érzékeim kezdenek megbolondulni a közelében. Nem tudom miért. Olyan érzésem van, hogy nem bízhatok benne. Talán jobb lesz ha minél előbb lezárom ezt a "csatát". Megfogom, majd a fejem fölé emelem a mögöttem található éjjeli szekrényt és megpróbálom azt teljes erőből a fejéhez vágni. Megpróbálom kihasználni az emberekénél fejlettebb gyorsaságomat és a meglepetés erejét, ugyanis vélhetően ez az angyal (már ha tényleg az) nagyot koppant (még ha csak jelképesen is), mikor eltűntem az útjából. Ha sikerült hozzávágnom a szekrényt, talán padlót fog és akkor odamehetek oldalba rúgni jó istenesen.

- Figyelj, én mondtam, hogy ne akarj bunyózni! Nem hallgattál rám. Hát most szétszedem rajtad a kérót!

Nem tudom, mi fogott el ekkor, de furcsán ismerős érzést éreztem a szívemben. Mintha a régi, jó öreg Vájár tért volna vissza belém és élvezné a pillanatok szülte pillanatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Kedd Nov. 22, 2011 10:32 pm

Elegánsan zuhanok, ahogy csak bírok, de még ez sem elég. A démon piszok gyors, igaz nem fénysebességű, de azért meglepett a dolog. A kezében az egyik bútor darab azonnal fegyverré változik, és mivel nem elég fejlett a plusz végtagom, még manőverezni sem tudok jól. Az éjjeliszekrény mellkason talál, és elég ahhoz, hogy az elegáns szót ki lehessen törölni. Mint egy kődarab zuhanok a szebbik felemre, szerencsére elég felszerelés van rajtam, hogy ne üssem meg magamat, de még így is megérzem a dolgot.
A démon újra beszél, és kell egy-két perc értelmesebbik felemnek, hogy elnyomja dühödt angyali énemet. Lassan feldereng, hogy eddig nem is tett semmi támadót, és csak önvédelmet alkalmazott. Ez pedig nagyon úgy néz ki, hogy én vagyok eddig itt a rossz fiú.
- Na jó ki vagy te, és ne mond hogy véletlenül kerültél ide, mert olyan szerencsénk egyikünknek sincs. - Mondom összehúzott gyanakvó szemekkel. Egy démon felbukkanása ilyen öltözékben, miközben én próbálom meg kirabolni ugyanazt a helyet legalább egy a milliárdhoz az esély. Vagy a sors játszik ilyen mocskosul, vagy nagyobb dolgok vannak itt készülőben. Ez pedig csak egy hosszú gyümölcsöző folyamat kezdete lesz.
Lassan feltápászkodok, és leporolom magamról a szekrény törmelékeit. Rendbe szedem ruházatomat, és kiállok elé, széles vállal, kihúzott háttal. Teljes pompámban, hátha megijed legalább egy kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Szomb. Nov. 26, 2011 6:01 pm

A támadásom sikeresnek bizonyul és úgy látszik, hogy ezzel talán még egy kis értelmet is sikerülhetett belevernem konok ellenfelembe, mert nem várt módon abbahagyja a küzdelmet. Miután csúnyán padlót fog, leállok további támadásaimmal és várom mit reagál. Mikor feláll, szinte már arra várok, hogy megint támadjon, ám meglepő módon nem ez történik, helyette inkább csak egy kérdést szegez felém, én pedig, jobb ötlet nem lévén, válaszolok rá neki.

- A nevem Demolition Captain. Néhány hete történt velem egy kis kellemetlenség. Meghaltam, majd valahogy visszakerültem, de mindenféle emlék nélkül, anélkül, hogy tudtam volna, ki vagyok. Aztán ezen a héten beindultak a dolgok és az emlékeim egyszerre elkezdtek visszatérni, ezért eljöttem hát ide, mert azt reméltem, itt válaszokat kaphatok a kérdéseimre. Ugyanis az egyik emlékkép bevillanásomban ezt a címet láttam.


Itt hagyok neki egy kis emésztési időt, hisz még én magam sem fogtam fel teljesen az elmúlt hónap történéseit. Mióta Gothambe jöttem, az egész életem, mintha csak egy álom lenne. Nem tudom elhinni. Aztán én is felteszek neki egy hasonló kérdést, amit ő nekem, révén, hogy végül is ő támadt én rám.

- Na és te ki vagy? Miiért vagy rám így kiborulva? Talán találkoztunk már korábban?

Fogalmam sincs, honnan ismerhet engem egy ennyire fura figura, de hát, ha azt nézzük, én sem vagyok éppenséggel piskóta a furcsaságok terén, ami azt illeti. Mindenesetre folytatom a fickóval a kommunikációt, még több információ megtudásának reményében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Dec. 04, 2011 10:39 pm

Csak újra beleszimatolok a levegőbe, és megpróbálom elnyomni magamban az undort, ami ez a démonfajzat bizonyos Demolition Captain kelt bennem. Végül megrázom magam, és túlteszem magam a dolgon.
- Na jól van te fogalmad sincs ki vagyok. Szóval a nevem Griff és tuti, hogy fogsz még rólam hallani. Talán sejted, de nem véletlenül vannak szárnyaim. Míg te démon vagy, ez tudom hogy nem kamu. Érzem a szagodat. Addig én angyal vagyok, és már öltem nem is egy olyat mint te. Mondjuk azok kevésbé voltak ilyen pacifisták. Fogalmam sincs ki vagy, de már a fajtád miatt is megölnélek... Talán kivételt tehetek. - Mondom végül. Az egyik feldöntött széket felállítom, és ráülök. Felnézek a démonra és hallgatom, hátha valami produktívat is hozzá akar tenni a társalgáshoz. Még nem döntöttem el, mit is kezdjek vele. Ez az első eset, hogy nem ölni akart egy fajtabéli. Így most csak várom, hátha találok egyetlen indokot is, miért ne küldjem haza. - Na most hogy bemutatkoztunk, miért is jó neked hogy újra emlékezel, és mire is emlékezel pontosan?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Szomb. Dec. 10, 2011 8:40 pm

Én is leülök az ágyra, amikor látom, hogy korábbi ellenfelem is helyet foglal.
- Nem tudom, hogy lettem démon, de elkezdtek visszajönni az emlékeim a múltamból. Egy szörny voltam, aki valamiféle angyallal viaskodott egy régi templomban, de az az izé megölt. Valami történt velem, nem tudom mi, ez továbbra sem világos, de valahogyan lekerültem az alvilágba. Meghaltam és a lelkem a pokolra jutott. Vélhetően akkor lettem démonná. Hogy, hogyan azt pontosan most sem tudom. De az egyik emlékkép felvillanásban ezt a címet láttam, gondoltam eljövök.
Még mindig nem bízom ebben a Griffben teljesen, rossz érzésem van vele kapcsolatban, de egyelőre nem tűnik veszélyesnek, így hát folytatom a diskurációt. Hátha valami értelmes is kisülhet ebből a helyzetből.
- Na és te? Ez a hobbid? Hogy betörsz másokhoz és kirámolod vadidegenek házát?
Kezdek vele humorizálni, bár lehet nem kéne, mert darabokra szed, de ezt nem hagyhattam ki. Még ha nem is vagyok poénos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Szomb. Dec. 17, 2011 3:04 pm

Mik vannak? Milyen időben beszél ez? Vajon mennyi időt tölthetett a pokolban, és mit tett hogy oda került? Na meg ami még fontosabb mit, hogy kikerüljön onnan. A kérdése kicsit meglep, nem tudom mit feleljek neki. A leendő terveimbe úgyse avatom be, nem hogy mit miért teszek. Hát így marad az hazugság, ami talán nem is áll annyira az igazságtól.
- Hát manapság mindenki jelmezben rohangál, ezért én is felhúztam egyet. Ez pedig nem csak a hobbim, de a keresetem is. Könnyebb így, mint valami unalmas irodában gürcölni. Napi nyolc órát, négy fal között tölteni. Így legalább találkozok érdekes emberekkel. - Bökök a fejemmel beszélgető partneremmé vált alakra. - Úgyhogy ha nem gond, nem húznám túlságosan el a beszélgetést. Úgy látszik, te nem voltál olyan elővigyázatos, hogy egy rejtett úton jöjj be, így hát a rendőrség bármelyik pillanatban ránk ronthat. - Egy kicsit elhallgatok, egyrészt a hatásszünet érdekében, másrészt pedig hogy meghalljam a szirénákat. Igaz ez még nem történt meg, de megeshet, és jobb felkészülni rá. - Na szóval mit tervezel most, hogy nem engem kerestél? Ennyi hajcihő után bárki is volt itt, vagy elmenekült, vagy valahol elbújt. Mondjuk az is lehet, hogy egy üres házban "találkoztunk", akkor az ördögnek tartoztál ezzel az úttal. - Teszem hozzá még félmosollyal. Utalva a származására, és a "feltörekvő" személyiségére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Jan. 01, 2012 12:21 pm

Az első kijelentésére csak bólintok, hiszen jómagam is jelmezben vagyok, pedig régebben kimodottan utáltam őket. Na várjunk... ezt most honnan tudom? Tehát egyre jobban térnek vissza a dolgok, remek. Végighallgatom mondanivalóját, és bár maradtak bennem kételyek, ugyanis szerintem más szándékok is vezérlik, de nem faggatom tovább. Nem is érdekel különösebben, milyen dolgokra készül még, csak a beszélgetés miatt hoztam fel a témát, jobb ötlet nem lévén. Tény, hogy ennél bizarabb módon még senkivel sem találkoztam. Következő mondatára azonban csak megrázom a fejem.

- Nem tudom, ki a tulaj, de a vagyonára nem fgyel túlságosan. Az ajtó nyitva volt, és riasztót se nagyon láttam bejövetelkor. Így mivel nem is volt betörés, legalábbis részemről...

Bólintok beszélgetőpartnerem felé, majd folytatom.

- ... így nem is nagyon fognak zsaruk jönni. De ha igen, az sem érdekel különösebben. Nem hiszem, hogy lenne bármelyikünk elen is esélyük, vagy akár csak utol tudnának érni valamelyikünket is. Most pedig megkeresem az itt lakó tulajt. Ha az ajtót nyitva tartotta, szerintem itthon van, csak készült elmenni ithhonról, ez lehet a leglogikusabb magyarázat arra, hogy nyitva találtam az ajtót. ha tehát még idebent van, vélhetően elbújt valamerre a zajok miatt. Szóval én most megyek körbenézni, ha gondolod rámold csak tivább a helyet nyugodtan, én nem foglak zavarni.

Azzal elköszönés szerűen intek a fickónak, majd elindulok a házban. A folyosón indulok el, és benézek minden ajtót. Megannyi helységet találtam és majdnem mindetgyikben körbe is néztem, viszont sejtettem, hogy feleslegesen. Bárki is van itt, nem olyan hülye, hogy itt maradjon, hisz a zajok jól kivehetően innen jöttek. Nem maradt ezen a szinten, és mivel a földszinten már jártam, egyel feljebb megyek, a ház utolsó szintjére, a második emeletre. A lépcsőt magam mögött hagyva indulok el ezen a folyosón is, és kezdem meg a keresést. Itt is elég sok ajtó van, örülnék, ha a madárember velem tartana, legalább hamarabb végeznék, és kifaggathatám a pasast, de végülis az ő döntése, hogy mit tesz. His zazért jött, hogy elvigye a zsákmányát, nem, hogy egy jelmezes fazon után menjen. Pláne, hogy démonként nem is szívlel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Jan. 01, 2012 2:26 pm

Hát úgy néz ki a beszélgetésnek vége szakad. Elég nagy kupit csaptunk már, és már a kedvem is elment a fosztogatástól. Én is intek a tagnak, és még egyszer terepszemlét tartok. A többi szoba már nem izgat. Elég sokat terveztem ezt az akciót, de hát belerondítottak. Ez már nem az én stílusom. Ez csak sima rablás, és nem kecses tolvajlás.
Hátizsákomba nyúlok, és ledobok a földre egy kevéske pénzt. A kellemetlenségeket ez talán már fedezi, így a zakkant démon ténykedése is meg lesz bocsájtva. Rendet már nem fogok rakni, csak kimászok az ablakba. Még egyszer körülnézek, hogy látja e valaki a elszökésemet. Senki nincs itt. Túlságosan is kihalt a ilyenkor ez a környék. Szeretem a szigeteket, kellene nekem is egy ilyen. Jut eszembe az ötlet, szárnyaimat kitárom, és egy kecses zuhanással el is tűnök az éjszakába. Senki és semmi nem vette észre a távozásom, talán a cselekedeteimet is csak az a démon tudja. De majd még találkozunk, nem olyan nagy ez a dimenzió, hogy ne találkozzunk még. Akkor pedig pontot teszünk az ismertségünkre.


//Kaland véget ért.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Jún. 24, 2012 11:30 am

Akaraterőpróba - A bosszú szelleme
Prológus


A Kísértet több helyen is megjelent Gotham City-ben az elmúlt napok alatt. Több mint egy tucat embert ölt meg, vagy tett egész életére nyomorékká. Nem válogat az eszközökben, a legkisebb bűneiket is ellene fordítja az embernek, és milliószoros fájdalommal adja vissza. A következő célpontja Sulivan Sziget lakója. Egy ártatlan tizenéves fiú, ami csak úgy feltűnt a bosszúállónak. Nem gonosz, és még csak ne is követett el semmilyen hasonló bűnt, mint a legtöbben az ő korában.
Ám amit még nem tud a szellem, hogy ez egy csapda. A társai alkották egy grandiózus terv kíséretében. Átlag feletti emberek alkotják az Igazság Szövetségét, mégse lenne elég erejük egy természeti jelenség ellen. Ám a Csillagszív, a misztikus energia, ami Alan Scott erejét is adja, most újra megközelíti a földet. Ha az Őrszem eléggé meg tudja csapolni, és át tudja adni társainak, akkor van esélyük legyűrni társukat, és újra egyensúlyt teremteni a világban. A kockázat nem kicsi, de ennyi az elmúlt idők emlékére megtesznek, hogy a hős neve ne mocskolódhasson be, még ha csak bizonyos körökben is tudják kicsodák is ők valójában.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Csüt. Júl. 12, 2012 5:50 pm

Szivárványszívű üstökös ragyogja be az éjszakai égboltot. A feltűnése váratlan, legalábbis a legtöbbek számára. Óraember életét kockáztatva hozta tudtotokra az üstökös jöttét. Ám a jövő még így is homályos számára. Sok lehetőség, sok elbukható próbatétel. És a feladat előttetek áll, régi bajtársatok legyőzése.
A terv egyszerű Őrszem megcsapolja az Csillagszív energiáit, amit átsugároz társaiba, így talán lesz elég erőtök, hogy legyőzzétek, a természetfeletti hatalmat. De időtök nincs sok, alig tíz percetek van, mire az üstökös eltávolodik. Kilencen vagytok a sziget egy olyan pontján, ahol már élőlény nincs is. Pár kertvárosi ház, egy facsoport, és a betonúton sétáló csalitok. Eddig elbújtatok, de Szellem lassan rájön a csapdára, és akkor itt kő kövön nem marad.
Terveiteket talán már forgattátok a fejetekben, de most mindennél több hatalmat fogtok kapni, erősebbek lesztek, mint társatok Őrszem mostani formája, és ennyi erő nagy felelősséggel is fog járni. A terv rajtatok áll, de hagyatkozhattok Óramesterre is, a jövőbelátása sokat segíthet a csata alatt, de ő csak a valószínűségeket tudja mérlegelni, rajtatok állnak majd a döntések.


//Na jó akkor egy kezdő reagot kérek mindenkitől, lehetőleg ha gondoljátok valamilyen stratégiát beszéljetek meg, hogyan is akartok egy mindenható erejű lényt legyőzni, két egész lámpáshadtest erejével.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Pént. Júl. 20, 2012 5:22 pmFekete Kanári:

[huha...izalmas kaland veszi kezdetét nemsokára....imádom az ilyeneket....imádom a munkám....hát igen....]
[egy elsuhanó üstököst látok az égen és közben a többiek már mondják a terv részleteit...én nem vagyok igazán a tervek embere de ezt ők is tudják...bizonyára előállnak majd valamiféle tervel....biztos jó lesz....nem női munka a stratégia....de ki tudja az óraember hátha tudna valamit....és amit olvastam az ügyről...hmm....elég extra egy szellemel küzdeni...ráadásul nekünk is plusz kurázsira lessz szükség....de ahogy látom azt hamarosan megkapjuk....kiváncsivagyok mennyire erős...na de halgassuk a fiukat]

-Nos srácok?...valami terv??
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Csüt. Szept. 06, 2012 5:37 pm

Mivel hosszú ideig senki nem írt erre a kalandra, ezennel ideiglenesen lezárom.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 21
Tartózkodási hely : mindig változó

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Jan. 27, 2013 8:55 pm

[A furcsára sikerült Edzés - Kezdő Reag]

Idegeskedve sétálok ezen az eddig számomra ismeretlen téren. Vasárnap van és inkább kirándulni akartam, mint pihenni, aminek az volt a vége, hogy szépen eltévedtem. Fogalmam sem volt mi a fenét keresek egy szigeten, mivel csak ennyit tudtam meg, hogy egy szigeten vagyok, ám ez volt az összes tudásom a mostani helyzetemről.
- No haver most azt hiszem elég komolyan eltévedtünk. - felnézek a nap irányába, és mivel pontosan a fejem fölött volt, így arra saccoltam, hogy nagyjából dél fele lehet az idő - Keressünk valami harapnivalót.
Nem volt nyitva egy szerencsétlen étkező sem, és ami feltette az i-re a pontot, hogy ismét visszatértem ugyanarra a térnek a közepére. Mielőtt idegeskedhettem volna Tapmacs jelezte, hogy furcsa idegen van a közelben. Előhúzom hangtalanul fegyverem, és kérdezem.
- Ki van ott? - kérdezem csak úgy általánosan, és fülelek, hogy készen álljak bármire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Jan. 27, 2013 9:09 pm

Legutóbbi akciódús napom óta már igen hosszú idő telt el, közben igen sokat sikerült játszanom, így valamennyire elnyomtam az unalmam, de amint megláttam a Starcraft II új kiegészítőjének a promo videóját kedvem támadt volna az egész várost befoglalni a hordáimmal. Sajnos hordáim nincsenek és lehetőségem sincs arra, hogy a várost ilyen izgalmakba sodorjam. Így marad a megszokott teljes felszerelésben kivonulás és érdekes események után keresgélés. A mellkaszsebemben lévő lejátszóból elég hangosan szol a zene, én pedig teljesen beleélem magam és éneklem. Közben a fegyveremet a vállamhoz emelem és jobbra balra nézelődök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 21
Tartózkodási hely : mindig változó

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Jan. 27, 2013 9:25 pm

Nem válaszolt senki, de egy zenét hallgató különös alakra lettem figyelmes, aki tele volt pakolva fegyverekkel. No szép világban élünk.. bár én meg sem szólalhatnék, mert itt állok kivont karddal, miközben egy vadállat morog az idegenre. Biztos ami biztos készenlétben tartom katanam, majd odaállok a fickó elé, és integetek, amitől talán rám figyel, mert én még a saját hangomat sem hallottam a zenétől. Ha végre hajlandó lesz lehalkítani, akkor kicsit csengő fülekkel kérdezem:
- Hát szépen mutatsz ki felfegyverkezve az utcán nem mondom. - eközben egy függőleges felfelé irányuló vágással megállítja a feje fölött a katanat, és visszacsúsztatja a helyére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Jan. 27, 2013 9:40 pm

Császkálásomat megzavarja egy számomra ismeretlen fiatal alak, egy ideig csak vizsgálgatom a kinézetét, érdekes, főleg azzal a karddal.
~ Talán olyan mint én? Esetleg még a hasznomra lehetne...
Fogom és elhajítom a fenébe a lejátszót, nincs rajta semmi fontos adat és amúgy sem lesz már rá szükség. Vállamra veszem a puskát és mutató ujjammal bökök a fiú felé.
- Mondod ezt te a katanáddal? Egyébként mit keresel itt? Talán egy önjelölt igazságosztóval van szerencsém?
Oldalra nézek a kutyára, felismerem ez ő, Bobby, sak ő lehet, hiszen pont olyan mint a COD hatodik részében az oroszok kutyái. De jó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 21
Tartózkodási hely : mindig változó

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Vas. Jan. 27, 2013 9:47 pm

- Hát nem egészen. - nevetek fel hangosan - És szerintem... ne nagyon lóbálgasd azt a fegyert, mert Tapmancs nem az a fegyverszerető fajta. Ja és mielőtt összetévesztenéd a kutyákkal nem az, hanem szürke farkas, és nem szeretik, ha kutyának nevezik.. olyankor általában nem mindig tudom megvédeni a peches alakot... ja amúgy Abakura Ryuu vagyok szolgálatodra. És az igazságot megvalva eltévedtem.
Vakarászom fejemet, és nevetek. Miután elhalt a nevetés felveszem azt az egykedvű arckifejezést.
- De a poént félretéve jó lene egy kis csetepaté, mert különben halálra unom magam... Te hogy vagy ezzel... őőő.. mi is a neved?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Hétf. Jan. 28, 2013 4:10 pm

Kapok egy rövid választ, nem önjelölt igazságosztó, azután érkezik a hosszabb kioktatás Bobbyról. Egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak ugyanabban a kioktató hangnemben, közben tekintetem Bobbyra szegezem.
- Először is, ha nem tudnád nem Tapmancs a neve hanem Bobby, egyértelmű, az ilyen fajta CODos kutyáknak mindig Bobby a nevük. Másodszor, nagyon nagy low vagy noob lehetsz ha a harcifarkasoddal fenyegetőzöl. Sokkal jobb ha te szerzed a pontjaid és nem a társad.
Mikor a kis csetepatét hozza fel rájövök ő is hozzám hasonló alak lehet. Arcomon a fokozott unott arckifejezés egy hatalmas vigyorrá alakul át.
- Persze. Én is valami kis eseményért járom az utcákat. Egyébkétn andrew Ramirez szolgálatodra.
Utolsó mondatom után felé nyújtom a kezem egy kézfogásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 21
Tartózkodási hely : mindig változó

TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   Hétf. Jan. 28, 2013 6:18 pm

- Hm... oké.. - mondom kicsit furcsállva - Először is Tapmancs nem kutya hanem farkas, másodszor nem fenyegetőztem. - Hatalmas mosolyt engedek el, és nevetve annyit teszek még hozzá - Ha fenyegetőzök tudok hozzá jobb megoldást. Amúgy... benne vagy egy kis edzésben. ha már te is szétunod a fejedet? Tényleg jó lenne egy nagy adag akció.
Amennyire tudtam féken tartottam farkasom, míg a fiú nem ad választ, és utána is próbálkozok, hogy ne tépje szét a fiút Tapmancs, akire már sokkal jobban illene a Tépőfog név.

//bocsi hogy ilyen rövid//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Sulivan sziget - Utak, terek, sikátorok
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Gotham kisebb szigetei-
Ugrás: