DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Ki a tégla?

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Pént. Ápr. 29, 2011 3:59 pm

A csapat társak lassan de biztosan közelítették a tudatlan állatot. Jim készenlétbe helyezte fegyverét és hő látó szemüvegét is bekapcsolta. Nem érzékelt más embereket a körzetben és a szarvas is csak szarvas volt. Már már nyugodt helyzet alakult ki, amikor Juggernaut felől egy kattanás törte meg a roppanásig feszült csendet. Jim nyelt egy nagyot, majd odaszólt.
- Egy lépést se tovább!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Pént. Ápr. 29, 2011 10:03 pm

A szarvas tényleg csak egy szarvas volt. Az egész csapat idegei pattanásig feszültek, de nem volt miért. Viszont most van miért aggódni. Remus már épp megnyugodott volna amikor kattanás hallatszik a lába alól. ~A francba! Egy akna és ha most bepánikolok végem. De nincs mit vesztenem szóval nincs miért pánikolni. Még ha a robbanás el is árulná hol vagyunk a srácok tuti kivágnák belőle maguk. Most viszont erre kell koncentrálnom.~ Vesz egy mély levegőt majd lassan kifúja, közben végig figyel, hogy még csak a legapróbb mozdulatot sem tegye. Körbenéz és megkeresi a szemével a tűzszerészt. Mikor meglátja határozottan, a félelem legkisebb jelét sem adva, beleszól a komunikátorba.
- Piro lassan jöjjön ide és vigyázzon nehogy aknára lépjen. Ha ideért adja ide a szükséges felszerelést az akna hatástalanításához és menjen biztonságos helyre. Onnan várom az utasításokat mit tegyek. -ez volt az a rész ami a tűzszerésznek szólt, igaz a csapat többi tagja is halhatta. - A többiek maradjanak a helyükön, fedezékben. Akik elég közel vannak ahhoz, hogy elérje őket a robbanás vonuljanak visszább. Nincs értelme mindenki életét kockáztatni.
Ha a többiek teljesítik a parancsot és Piro odaadja neki a szerszámokat, akkor az utasítások szerint megpróbálja hatástalanítani a bombát. Minden egyes apró mozdulatra nagyon figyelve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szomb. Ápr. 30, 2011 11:23 am

Megközelítem a célpontot, úgy tűnik tényleg egy szarvas. Egy ideig még figyelem, de úgy látom tényleg egy állat.
~ Mit keres egy szarvas egy ilyen szigeten? Erre a kérdésre szerintem nem kapok soha választ.
Majd megtörténik amitől eddig tartottam, valaki aknára lépett, még hozzá a főnök. Körbenézek, végig pásztázom a földet és aknák nyomai után kutatok, minden tudásom bevetem. Majd ha tudok, ugyan azon az úton vissza húzódok az egyik fa fedezékébe. Ezután beleszólok a kommunikátorba.
- Vigyázzatok, szerintem már biztos tudják, hogy itt vagyunk.
~ Sok olyan akna van ami egyszerre érzékelős is...
Ezután egészen a fa tövéhez húzódok és onnan kémlelem a tájat, várom az ellenséget. Próbálom kiszűrni a mesterlövészeket is. Ha közel vagyok az aknához, akkor keresek egy másik fedezéket és ott várok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szomb. Ápr. 30, 2011 4:04 pm

Az előbbi kis szarvasos közjáték után továbbhalad a csapat, de a feszültség még nem múlt el teljesen. Alig megyünk valamennyit, amikor azonban újabb kellemetlen esemény történik: Juggernaut minden bizonnyal aknára lépett. Lelkiekben felkészülök, mert minden bizonnyal szükség lesz a szaktudásomra. Bajba került társunk szerencsére meg tudja őrizni hidegvérét, és nem lép tovább, hanem egy helyben marad, és a kommunikátoron keresztül magához hív engem. Óvatos léptekkel, minden lépést megfontolva közelítek felé. Ha a nélkül sikerül odaérnem, hogy magam is rálépnék egy aknára, akkor lehajolok, és megvizsgálom a Jugger lába alatt levő robbanóeszközt. Amennyire a helyzet megengedi, letisztogatom. Ha az eszköz olyan, hogy én is hozzá tudok férni, akkor munkához látok. Ha nem, akkor otthagyom a hatástalanító készletet, majd visszavonulok egy olyan helyre, ami egy kicsit távolabb van, de jól látom az ügyködő kommandóst, majd a kommunikátoron keresztül kiadom az utasításokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Vas. Május 01, 2011 12:35 pm

Szarvas. Tényleg csak egy szarvas. Hallom, hogy van aki azt mondja, hogy mit keresne az esőerdőben egy ilyen állat. Na igen. De erre vajon nem gondol az ellenség? Gondolom elvégezte legalább a 8 általánost, és ő is tudhatja, hogy egy ilyen állat nem él meg az esőerdőben, és csak nem néz ennyire butának minket az aki képes lenne egy aggancsal riogatni. Viszont amint meghallom, hogy valószínűleg aknára lépett valaki, csal aprón megcsóválom a fejemet. Lehet tényleg csapda volt a szarvas? Lehet hogy az akna volt a pont az i tetejére? Remek. Mikor a tűzszerész utasítást kap, én morze jelekkel próbálok közölni valamit a csapattal úgy, hogy csettintgetek az ujjammal. Valakinek csak meg kell értenie mit akarok mondani. Én is rendelkezem tűzszerészi ismeretekkel, és segíteni szeretnék. Ezt próbálom morzézni. Először meg kell tudni hogy lehet-e azt hatástalanítani, vagy sem. Na meg persze, hogy akna-e az amire rálépett a szerencsés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

avatar

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Hétf. Május 02, 2011 1:32 pm

Egy nagy lélegzettel dőlök vissza a fedezékemként számon tartott fatörzsnek, kifújok. Miközben hallom a társaim beszélgetését a kuzinom lába alatt melengetett robbanó szerkezetről, meg a hülye válaszait. Bekapcsolom a komot.
- A saját lábad alatt nem hatástalanítasz bombát haver... - Jegyzem meg lemondóan, miközben forognak a kerekek a fejembe, de én csak kiszórok egy kis anyagot az ujjamra, majd a komon is tisztán hallhatóan szippantok egy nagyot. Most már indokoltnak éreztem egy kis dopping(speed) bevitelét. Nagyokat szippantgatok még utána, hogy minden "cseppje" a mennyei mannának hatásos lehessen. Közben kezdem úgy érezni, hogy amíg a rokon az életén aggódik én kicsit felvilágosíthatnám az osztagot.
- Szóval a szarvassal ellenünk készültek, lehet még idomított is, ő nem aktivált aknát. Vagy az aknák nem aktívak. Döntsétek el a magatok kedvére, de a lényeg. Egy tucat osztagos nem álldogálhat egy erdőben védtelen, ha egy valaki aknára lépett. Tovább megyünk a célpont felé! - Adom ki a határozott utasítást. Óvatosan kifordulok a fa mögül, először figyelve, hogy ne lépjek semmibe amibe nem kéne, majd magam elé és a fákra, hogy van-e meglepetés. Ezzel a taktikával indulok egy kisebb kerülőt téve a csapat vezetője és a szarvas barátja körül. Remélem a többiek nem kezdik el a "Kapitányom!Kapitányom!" dolgot és végezhetjük a munkánkat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szer. Május 04, 2011 6:32 pm

Kiderül, hogy a szarvasnak látszó élőlény, egy szarvas. Se gépfegyver, se rakétavető, se semmi. Vagyis főnök elvtárs sikeresen rálépett valamire, ami kattant egy szépet. Lévén nem vagyok szakértő robbanó anyagokban, ezért csak elindítok egy keresést OPSAT-on elektromos jelek után, úgy 50 méteres körzetben. Ha az a kattanós izé elektromos, akkor megpróbálom feltörni és deaktiválni, ha nem, akkor továbbra is az erdőt figyelem nehogy megtámadjanak minket.

- Srácok, én vállalom a terepbiztosítást, de kéne még valaki, aki nem robbanó anyag zseni, az jöhetne ide. - suttogom bele a rádióba.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Hétf. Május 16, 2011 10:30 am

A csapat egy élőlényként mozog és cselekszik. Piro biztos lábakkal közelíti meg parancsnokát, és képességeit kicsit sem megerőltetve hatástalanítja az aknát. A csapat fellélegezhet, az utolsó simításoknál robbanás hallatszik. Mindenki a bajba jutott Juggernaut-ra néz, de nem alatta robbant a pokolgép. A levegőben Szaki társatok cafatokra robbant teste repül széjjel, és vérpermettel borít be mindenkit. Talán csak a meglepetésnek köszönhetően, vagy a figyelemelterelés az oka, de az első robbanást másik is követi. Stevenson is aknára lépett, de ő már nem figyelt fel rá. Mikor levette róla a lábát, a robbanás nem csak őt, de Fürge Calver-ből is kiszakított egy jókora darabot. A férfiak mire leérkeznek a földre már halottak is. Az akna repeszekkel volt tele, és Dr. DoS túl közel állt hozzájuk. A testét millió apró vasgolyó járta át, és végezte ki azonnal.
A csapatotok két másodperc alatt elvesztette négy nagyra becsült tagját, remélitek ez lesz az utolsó áldozat, és nem vesztetek több társat. Holló keresése nem jár sikerrel, vagy nincs több akna, vagy nem elektronikusak. Junkie pedig a saját maga által megszabott utat követi, eddig minden galiba nélkül. Ezen kívül nem lát senki sem veszélyre utaló, vagy halálos veszedelmet.


//Úgy látszik a játékosok korlát nélkül nem akarnak írni, így önkényesen eldöntöm, hogy 7 egész napotok van a post írásra. Május 23. 23:59- kor, aki nem ír az meghal. //

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Hétf. Május 16, 2011 7:01 pm

A tűzszerész odasétál a főnökhöz, hatástalanítja a bombát, majd robbanást hallok.
~ Talán mégsem? -fut át a gondolat az agyamon, de rájövök tévedek-
Nem a főnök robbant fel, hanem egy másik társam, egy helyben maradok, nem pánikolok, de a többiek azonnal mozdulnak, majd több robbanás is követi az eseményeket. Engem szerencsére semmi sem talál el, így hát túlélem.
~ Na most már tuti tudják, hogy itt vagyunk és van aknamező is.
Szépen ellenőrzöm a környékem, hol lehetnek aknák, majd a fa mögé húzódok, egyenlőre ennyit teszek, majd a kommunikátorhoz nyúlok.
- Itt Shadow. Aki egyben van még jelentkezzen, el tudok látni kisebb sebeket. Főnök mi legyen?
Hogyha észreveszek valami féle fenyegetést, a fa mögé próbálok húzódni, és onnan fedező tüzet nyitni, valamint szemmel keresek búvó helyet is, ha netán egységek érkeznének.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Kedd Május 17, 2011 3:53 pm

Védem minden porcikámat, mikor bekövetkezik az amitől talán mindenki félt. Nem egy, hanem több társunk is oda vész. Robbanások rázzák meg a környéket, és mostantól már nehezebb lesz némán közlekedni. Fájdalmas dolog a halál, főleg ha ismerjük az áldozatot, de részemről közömbös volt. Temérdek hullán tapostam már ár némelyik bevetésemen, így kicsit sem érint meg a dolog. Majd este mondok értük egy imát, de jobb ha most haladunk. Az osztag vezető túlélte az aknát, így nincs komolyabb gond. Lehet szükségünk lett volna az áldozatokra, de majd pótoljuk valahogy. Nem igazán érdekelve indulok tovább végig igen nagy óvatossággal. Én magam nem szeretnék elhalálozni. Kémlelem a terepet a hőlátást bekapcsolva, nehogy úgy járjak mint ex-társaim. Fegyveremet végig kezemben tartva haladok, felkészülve bármire. A szemüvegen át nem csak az erdő sűrűjét de már arra is ügyelek, hogy az ösvényt is felmérjem, ha netán tartogatna még valami nyalánkságot nekünk. Hallom a fülesen keresztül Shadow üzenetét, de nem szorulok rá a segítségére. Nincs komoly bajom az enyhe döbbeneten kívül. Szóval haladhatunk tovább... Nem várva a vezető utasítására megindulok. Szeretnék mihamarabb túl lenni a feladaton, és elhagyni ezt a terepet. Lehet a robbanás idevonz valakit, nem lenne jó ha ránk találnának idő előtt. Épp ezért nem is feltétlenül az ösvényen haladok, hanem az avarban, ahol talán lábnyomaim nem maradnak hátra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szer. Május 18, 2011 4:21 pm

odaérek az aknához, és megvizsgálom. Nagyon egyszerű kis akna, nem gond a hatástalanítás, pár perc alatt kész vagyok vele. Ez gyanúsan könnyű volt. Elindulok visszafelé, ám ekkor robbanást hallok. Megáll bennem az ütő. Hibáztam, és Juggernaut halála az én lelkemen szárad? rettegve hátrafordulok, és látom, hogy a főnök életben van, tehát nem az az akna indult be. Viszont Szaki és Stevenson is megtalált egy másikat, de ő már nem volt annyira szemfüles, és továbblépett. Ami még rosszabb, Calver és Dr. DoS túl közel volt, és ők is belehaltak a robbanásba. Egy fél perc sem tellett bele, és négy emberünkből csak húscafatok maradtak. Egy pillanatig döbbenten állok, de hamar sikerül felocsúdnom. Előkapom a gépfegyveremet, kibiztosítom és körülnézek. A két robbanást nagy valószínűséggel észrevették az ellenségeink. Ha nem látok semmi szokatlant, nyugton maradok, és várom a főnök utasítását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Csüt. Május 19, 2011 9:03 pm

Robbanások, azonnal a földre vettem magamat és megvárom, míg elmúlnak. Miután a terep tiszta föltekintek, pár társunk odaveszett, de a vezető megúszta és... elvesztettünk pár elit kommandóst. A fenébe... Kár értük, de tovább kell haladnunk.

- Holló jelentkezik, egyben vagyok. Kárjelentés? - szólok bele a rádióba.

Közben guggoló állásba helyezkedek és a környezetet pásztázom továbbra is.

- Fiúk, indulni kéne. A robbanások felhívták ránk a figyelmet. - egy egyszerű tippet adok, hátha van annyi a esze a többinek, hogy követi is és nem robban fel, mint az a pár balek.
Vissza az elejére Go down
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Pént. Május 20, 2011 5:35 pm

Jim a robbanások hallatára össze rándult. Nem számított erre. Először a szarvasra tippelt, de amikor a vér és emberi darabkák hullottak alá a magasból rájött hogy az egyik társa robbant föl. De másik két robbanás is követte az elsőt. Ez három ember áldozatát követelte. A robbanások hangja igen nagy volt. Bizonyára tudják hogy hol vannak. A robbanás után ketten is beleszólnak a kommunikátorba és Jim válaszolt.
- Rendben vettem. Induljunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

avatar

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Vas. Május 22, 2011 3:35 am

Kényelmesen lépdeltem egészen idáig a bozótosban, minden léptemet jól átgondolva. De amikor a robbanások hangzanak fel megállok. Fülelni kezdek a levegőbe, az eget nézve. Szinte robog az idő, úgy érzem fél óra is belevész amíg n végig hallgatom a négy robbanást meg a többiek rinyálását. Nem tudom ki halt meg, de ismerem a hangját a gyilkosnak. Aknák. A kuzin ismét utasítás nélkül hagyja a bandát...
- Tovább a célhoz, mindenki figyel, nem vagyunk már zöldek. Tovább! - Szólok a kommunikátorba, közben elkezdem a mozgolódást nézni, hátha valaki rázizzent a hangokra a közelbe, ha látok valamit lövök, már nem idegeskedek a lebukás miatt. De ha nem láttam semmit kicsit kevesebb figyelemmel és gyorsabban folytatom az utamat, hogy ne ott legyek ahol várnak ránk. Még egy kis ívet is beiktatok az útvonalamba. Hogy a csapatot oldalról figyelhessen valamennyire és még kevésbé legyek a várható úton.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Vas. Május 22, 2011 1:20 pm

A robbantósnak szerencsére sikerül megoldani a problémát, így Remus életben marad. Viszont miután egy kicsit eltávolodik Piro robbanás hangja rázza meg a levegőt. Egy pillanatra azt hiszi a parancsnok, hogy itt a vég, neki annyi. De miután még mindig érzi a friss levegő illatát rájön, hogy nem alatta robbant az akna. Négy társuk hallt meg, kettő aknára lépett, másik kettő pedig ezeknek a következményébe hallt bele. Most viszont nincs idő gyászolni, tovább kell indulni.
- Nincs idő tökölni. Tovább megyünk! Aki él és mozog nyomás, a holttestekkel most nem törődünk. Mindenki szedje a lábát, már biztos tudják, hogy itt vagyunk! -adja ki határozottan a parancsot és elindul.
Minden lépésnél figyel, hogy nehogy aknára lépjen, nem szeretné még egyszer hátráltatni a csapatot. Fedezékből fedezékbe oson és MG4 helyezi készenlétben ha tűzharcba keverednének. Eközben folyamatosan figyeli, hogy társai hol járnak hozzá képest, kb. mekkora a távolság köztük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Hétf. Május 23, 2011 6:03 pm

A csapat engedelmeskedve parancsnoki parancsnak elindulnak újra, nem is törődve az elhunytakkal, vagy azzal hogy feltételezhetően egy kiterjedt aknamezőre tévedtek, ami miatt bármikor társaik sorsára juthatnak. Szerencsére nem így lesz. A megfogyatkozott csapat még egy mérföldet megtesz semmilyen életjel, vagy veszély érzékelése nélkül.
Edzett emberekhez méltóan, kicsit megfáradva, de csüggedve nem, haladnak szótlanul előre. A távolság kétharmadán már túl vagytok, mikor Shadow csillogásra lesz figyelmes. A fák között és csak egy pillanatra, de biztos vagy benne hogy láttad. Talán csak egy vízcsepp egy érdektelen falevélen, vagy egy mesterlövész aki pont a parancsnok fejét vette célba. Lehet, hogy újra a természet viccel meg titeket, mint a szarvassal, de rejtett veszélyeket is tartogathat. Még mindig az erdőben jártok, az aljnövényzet magas, és a talaj vizes. Ember nem szívesen élne egy ilyen erdőben, de titeket a kötelesség hozott ide.


//7 egész napotok van a post írásra. Május 30. 23:59- kor, aki nem ír az meghal.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 23, 2011 10:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Hétf. Május 23, 2011 6:43 pm

Világos parancsok érkeznek, megyünk tovább, én is haladok hát tovább, jobb oldalt szokásomhoz híven, tartom az alakzatot, bár most páran kiesnek. Szokásos óvatosságommal haladok tovább, figyelem a környezetet, mindig-mindig egy lehetséges fedezéket keresek és ellenőrzöm, hogy nincs-e csapda/akna.
~ Nem tetszik ez nekem, elvileg haladunk befele a védelmi zárban, aknák, aztán kellene lennie hamarosan...
Hirtelen megpillantok egy fénycsillanást, különösnek tűnik, meg is dermedek egy pillanatra, jártam meg már ilyen helyzetben. Azonnal a földre vetem magam, vagy fedezékbe, ha elég közel van az, és persze ha már ellenőriztem, hogy csapda/akna mentes-e. Közben nyugodt de igen erős hangon kiáltom, persze a kommunikátor is be van kapcsolva.
- Mesterlövész! Földre!
Ha esetleg a főnök elég közel van akkor ezt megpróbálom úgy kivitelezni, hogy a földre rántom, miközben rávetődök.
Ha még élek, próbálom nagyjából kitalálni, hol lehet a lövész, és egy jó fedezékbe bújni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Hétf. Május 23, 2011 8:07 pm

Ahogy haladnak tovább az emberek, kezdenek fáradni, de senki nem mutatja ki jelét. A holtakról mindenki magában elgyászolva legalább egy percet, hátra hadják a darabjaikat. Sok idő eltelt már azóta hogy a többiek meghaltak és annak ellenére hogy arra számítottak hamarosan támad az ellenség, ez szerencsére még nem történt meg. Jim aki az élen haladt előre társaival, már kezdte azt hinni hogy ez egy eléggé védtelen és elhanyagolt bázis lehet, vagy csak éppen elkerülték ellenségeiket. Legyen bárhogy is ő ezt túl akarja élni. Shadow hirtelen hasra vágja magát. Nem attól hogy elesett, hanem önszántábúl bújt a talaj menedéket adó szintjére. A kommunikátorban Shadow hangja szólal meg, miszerint mester lövészt látott. Mindenki reflex szerűen követi Shadow példáját és ők is elkezdik fürkészni a fák lombjait, esetlegs új ellenségek után. Jim a távcsöves G-36c-jével keres arra az irányba ahol shadow mutat. A távcső nem biztos hogy ellát olyan messzire, de ha újjabb csillogás tűnne fel, azt már ő is jobban kiveheti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Kedd Május 24, 2011 8:53 pm

Jól haladnak és Remus meg van elégedve a csapat eddigi teljesítményével. Már nem olyan energikusak, mint az elején, de ez nem jelenti azt, hogy elfáradtak. A holtakkal egyik csapattag sem foglalkozott, de legtöbbjükön látszott, hogy magukban legalább meggyászolták őket. ~Jól van fiúk! Nincs baj. Majd kijutunk innen élve. Sajnálom a többieket, de tudták mire készüljenek, ahogy én is, bármelyik percben kilőhetne, hisz elvileg nekem van a legerősebb fegyverem. Persze nem hiszek az ilyesmiben... Azt mondja, hogy kb. két mérföldet megtettünk. Mit is mondta mennyire van? Három? Igen, azt hiszem három. Nem lehetünk már messze...~ gondolkodik magában mikor hirtelen meghallja Shadow hangját. Vagy három méterre áll a katonától, de mint a kommunikátorba, mind azon kívül is hallja, hogy az mondja lövész. Gyorsan a legközelebbi fa mögé bújik, ha előtte látja, hogy nincs ott semmi halálos dolog. Ha nincs fa akkor a földre veti magát és odébb kúszik, persze ebben az esetben is figyelve rá, hogy nehogy aknára vagy egyéb gyilkoló eszközre. Mikor már biztonságban van enyhén kihajol a fedezéke mögül/ felemeli a fejét és abba az irányba néz ahol a mesterlövész lehet. Ezután gyorsan visszabújik a fedezéke mögé/ lehúzza a fejét nehogy kapjon egy golyót.
- Aki a legcsendesebben tud mozogni és a szakasz szélén van, az próbáljon meg a pontocska háta mögé kerülni és nézze meg mi az, mindig maradjon fedezékbe, maximum ketten induljatok el, de ne egyszerre. Nincs értelme, hogy lelövessük magunkat. -mondja bele az adóvevőbe, s amikor elindul valaki még hozzáteszi. - Katona nem halhat meg! Ez parancs! Aki a közelében van félpercenként jelentsen mi történit. (Abban az esetben mondja ha ő nem látja az illetőt.)
Ezután csendben lapul a fűbe és néha-néha kiles, hogy lássa mi a helyzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szer. Május 25, 2011 9:31 am

Nincs több halott... jó pár méter megtétele után, amit majd egy mérföld vált fel, semmi zavaró tényezőt nem fedezek fel, nincs további parancs, sem pedig egyértelmű veszély, amivel szembe néznénk. Egészen addig a pontig, míg az egyik társa felkiált. Kezdek kételkedni egyesek alkalmasságában. Biztos, hogy mesterlövész, vagy csak a szeme káprázik. Ha nem mester lövész, akkor valószínűleg a robbanások és az ordítás után semmi kétségem nincs, hogy ha lapos kúszásban közlekednénk, akkor is megtalálnánk. Lehet mesterlövész, de még nem vett észre. Ellenben ha az, akkor most biztos, hogy kiszemelt bennünket magának. Egyből hasra fekszenek néhányan, és csak a biztonság kedve miatt én is követem őket, majd lassan a nedves növényzettől dús talajon, egy fa vagy terebélyesebb bokor mögé húzódok fedezékbe. Meghallom a parancsnok szavait, mire bekapcsolom szemüvegem hőlátó funkcióját és a feltételezett fenyegetés irányába nézek, hátha meglátom akit, vagy amit kell. Ha sikertelen lenne, célzórendszer funkcióját használom a szerkezetnek, és távcsőként alkalmazva ránagyítok a veszély irányába. Eszemben sincs bizonytalanul tapogatózni és elindulni egy számomra érthetetlen parancs miatt. Hangtompítós fegyverem végig a kezemben és ha kell tüzet nyitok az állítólagos mesterlövészre, bár már a tompító haszontalan, hiszen a nyakamat merném tenni rá, hogy tudják, hogy itt vagyunk. Akár üzenhetnénk is valahogy a bázisnak; Nincs értelme tovább folytatni az akciót, dobjatok le egy bombát és el van intézve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szer. Május 25, 2011 5:24 pm

Gyorsan lehasalok és reménykedek, hogy nem egy aknára. Egy mesterlövész igen komoly fenyegetést jelent, de azután a szarvas fiaskó után nem igazán tudok bízni magamban és a társaimban. Profik lennénk, vagy mi a halál, mi mégis összeszartuk a gatyánkat egy tetves szarvastól. Most meg talán egy rohadt eső csepp lesz az? Netán némi ökörnyál, vagy egy elhagyott szemüveg lencse? Nem az én dolgom én csak hasalok itt, míg valaki lecsekkolja a helyzetet, nekem még egy tetves távcsövem sincs, mert nem hoztam. Ennyit a profizmusomról...

Miközben a többiek megoldják a helyzetet én fülelek és a környezetet vizslatom, hátha kiszúrok valami csapdát, vagy egy esetleges rajtaütést.
Vissza az elejére Go down
Hatred

avatar

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Kedd Május 31, 2011 12:12 am

Már, már lankadna a figyelmem az erdőben bóklászva mikor ismét vészhelyzethez érünk. Az egyik társam beleszól a kommunikátorba, hogy "mesterlövész". Egyből beguggolok az aljnövényzetbe, és a lehetséges irányban megkeresem a fénylést, hogy rögtön tüzelhessek rá apuskámmal, majd ez után fedezékbe fordulhassak valami fa vagy hasonló finomság mögé. Fedezékből csak nagyon óvatosan tekintek ki és a vélt iránnyal ellentétes oldalon. Csekkolom, hogy mennyi van még az épületig és, hogy vannak-e még csapdák erre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Kedd Május 31, 2011 1:27 pm

Az egész csapat fedezékbe húzódik, de van aki nem elég gyorsan. Négy lövést hallatok, így ki is derül tényleg mesterlövészek állnak lesben. Sajnos a lövéseket halálhörgés is kíséri. Ketten dőlnek el, még ha csak eldőlnének. Egy golyó Piro fején keresztül teljesíti be a sorsát, agy és vérpermet teríti, de Junkie-t. Talán ez az oka, hogy nem tudott elég gyorsan reagálni. Egy golyó vállon találja, ez még nem is lenne túl veszélyes, de a következő már az. Mellé ment, de talán csak a véletlent lehet okolni, hogy Piro robbanóanyaggal megrakott ruháját találta el. Újabb robbanás csökkenti a csapat létszámát, de ezt most nem akna okozta. A negyedik golyó Shadow mellett vágódik be, nem messze, de nem sérti meg.
A csapatot ledönti a lábáról a lökéshullám, ennek köszönhetik, hogy nem kapnak repeszt az oldalukba. A területet füst, és égő növényzet teríti be pillanatok alatt. Így adva annyi fedezéket, hogy ne kapjanak újabb találatokat.
Az első villanást az egyik fa lombjai között láttátok, és a lövés is onnan jött. A másik három pedig az előttetek lévő bozót különböző pontjain. Ahonnan most gyors mozgásra emlékeztető hangokat, és mozgó növényzetet láttok.
Junkie úgy érezheti magát, mint akin átment egy égő villamos. A golyó átment a vállán, de így is szinte használhatatlan, a közeli robbanást szerencséjére Piro teste felfogta, de így is túl közel volt hozzá. Első fokú égési sérüléseket szenvedett az arcán, és a felszerelése is komolyan megpörkölődött. Csoda, hogy ennyivel megúszta, legközelebb nem lesz ennyire szerencsés.


//6 egész napotok van a post írásra. Június 06. 23:59- kor, aki nem ír az meghal.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 02, 2011 2:11 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Kedd Május 31, 2011 3:15 pm

Jim látta azokat a villanásokat, amelyek mutatták merre van a mester lövész. De a villanás már lövéseket is követett. Két embert talált el, majd újjabb lövések és egy robbanás, aminek a lökés hulláma félre löki őket a többi golyótol. Hirtelen mozgásra lesznek figyelmesek. Jim szemére húzza hőlátóját, és ha embereket vél látni akik ellenségesek, nem haboz, lőni fog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Kedd Május 31, 2011 3:30 pm

Fedezékben vagyok, de meghallom a fegyverek szavát, mire az áldozatot is kíván. Fogyunk... vészesen fogyunk. Ezt egy robbanás követi, ami mindenkit a földre dönt. Pár pillanat kell, míg végig nézek magamon, és ellenőrzöm épségemet. Semmi baj. Minden rendben. Nincs sérülés. Több lövést is hallottam a robbanás előtt, különböző térségekről így nem csak egy mesterlövésszel kell számolnunk. Egyenlőre maradok a földön, majd gurulni kezdek a sűrűbb bozótosba, egészen addig, míg kijutok a gránát, vagy bomba keltette porfelhőből/ füstből. Ha meg van, csak meghúzva magamat, a hőérzékelős szemüvegemen keresztül kutatom az ellenséget, és csak akkor nyitok tüzet, ha biztos vagyok abban, hogy találattal ér célt a lövésem. A tarkót, vagy épp a homlokot célzom amint meglátom a célpontot. Várok az utolsó pillanatig, egészen addig, míg biztos kézzel húzom meg a ravaszt. Előbb semmiképp sem. Nem fedem fel rejtekemet, ha már meg van, és próbálok mozdulatlan maradni, nem törődve társaim épségével most kivételesen. Mind össze annyit, hogy előkapom az egyik füst gránátomat, és a szemüvegemet használva arra térségre hajítom, ahol a mesterlövészek vannak. Ezzel zavarva őket. Ha netán nem tudom pontosan behatárolni hol is lehetnek, akkor megérzéseimre hagyatkozok.


A hozzászólást Mammon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 04, 2011 1:23 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   

Vissza az elejére Go down
 
Ki a tégla?
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: