DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Ki a tégla?

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 02, 2011 8:19 pm

Remus a fűben fekszik amikor hallja a lövést és nemsokára érzi is az eredményét, egy lökéshullám képében. Kiderült, hogy tényleg mesterlövészt látott Shadow, de nem csak egy van. Még jó, hogy legalább egyet észrevett. Sajnos Piro viszont lassú volt, így meghalt, Junkie pedig mivel a közelében állt csúnya sebeket szerzett. A tűzharc elkerülhetetlen, most itt van a fegyverek ideje. Mielőtt tüzelni kezdene azért még mérlegeli a helyzetet, majd azután dönt. Végül beleszól a kommunikátorba:
-Shadow azt mondta tudsz elsősegély nyújtani, most jól jönne Junkinak. Többiek fedezzük a őt amíg odaér! -adja ki a parancsot.
A hátára fordul kezébe veszi az MG4-esét és megnézi, hogy minden rendben van-e, töltény a helyén, fegyver kibiztosítva. Ha minden oké akkor egy gyors mozdulatra féltérdre áll és kilő egy fél sorozatot a mesterlövészek irányába. Utána, hogy nehogy találatot kapjon gyorsan visszafekszik. Ezt addig csinálja amíg Shadow oda nem ér Junkiehez. Remélhetőleg a többiek sem tétlenkednek ez idő alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 04, 2011 1:32 pm

Sejtésem beigazolódik, nemsokára érkeznek a mesterlövészek lövései, egy a közelembe csapódik be, de nincs sok időm máris robbanás, ordítás és még több lövés érkezik. Egy nagyobb robbanás ereje ledönt a lábamról, azonnal próbálok oldalra gurulni, a sűrűbb növényzetbe, illetve egy fa mögé.
~ Rendben akkor most zavarjuk az adásukat és célzójukat.
Majd megnyomom a ruhám egyik gombját ezzel aktiváltam az elektromágneses jelzavarót, de csak egy kis időre, ki is kapcsolom. Csak annyi idő kellett, hogy elővegyem az egyik Semtexet. Ha még életben vagyok, kipécézek egy fát, ami a mesterlövészek és köztünk van, aminek törzsére hajíthatom a tapadós gránátot, lehetőleg, úgy, hogy ne ránk dőljön, hanem keresztbe (a sniperek és a csapat közé) vagy feléjük. Ezután kibiztosítom és egy határozott mozdulattal elhajítom, utána rögtön vissza a fedezékbe. Ha nincs olyan fa ami épp jó lenen, akkor jó magasra feldobom a semtexet, a mesterlövészek felé, hogy remélhetőleg ágak szakadjanak rájuk.
Eközben hallom a főnök utasítását, felcsatolom a gázmaszkom, gyorsan és pontosan, majd kinézek magamnak egy fedezékekkel teli, rejtett útvonalat és megindulok Junkie felé. Közben figyelek a csapdákra is. Nem habozok gyorsan haladok, ha úgy érzem bemértek, akkor egyet hátra lépek majd fedezék. De igyekszem eljutni Junkie-ig, nem lövöldözök közben, remélem a többiek teszik dolgukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégKi a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 4:33 pm

Megint emberveszteség, hullunk, mint ősszel a falevelek, ezek szerint mégsem vagyunk annyira profi csapat... A hozzám legközelebb eső mesterlövész próbálom kilőni, de előbb még bekapcsolom a hőlátómat.

Ha látom a mozgolódót, vagy legalábbis sejteni tudom a mozgása irányát, akkor eleresztek egy-két sorozatot abba az irányba. Ha lövésem sincs, hogy merre van, akkor az csillogás felé lövök egy sorozatot.

Ha bármi más lehetőség látok, hogy fedezem a csapatot, akkor megragadom azt.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 07, 2011 2:47 pm

A visszatámadás úgy, ahogy sikeresnek mondható. A hőérzékelők jó szolgálatot tesznek, és azonnal ki is tudjátok szúrni az álcaköpenyben rohangáló fegyvereseket. Harrison küldi az első ellenséget a másvilágra, kiszúrja a teste melegét, ami végzetes hibának is felfogható egy ilyen világban. A kilőtt golyó mellkason találja, és ha jól látod akkor pont szíven üti a dolog. Stolidus fedezékből kiszúr még egyet, és ugyanúgy végez vele mint társa. A mesterlövész egy hang nélkül bukik fel rohanvást. A Juggernaut által kilőtt sorozat nem ilyen hatékony, de annyit elért, hogy újra mozgásra késztesse a célpontot, így csak célzás nélkül lőtt, de szerencsétekre mellé. Végül Shadow eldobja a robbanóanyagot, és ki is borít egy megtermett fát a helyéből. A robbanás megremegteti a környező fákat, ami a fán trónolás végét jelenti. A fegyveres leesik, és elég magasról. A földön nagyot koppan a feje, de még mozog. Shadow mikor odaér Junkie-hoz már nem tehet túl sokat. Annyit lát, hogy a torkából vért köhög fel, és már a végét járja. Talán egy teljesen felszerelt műtő, három képzett orvossal megmenthetné, de ilyen helyzetben már csak percei vannak hátra. Egy szörnyű halálhörgés még feltört belőle mielőtt kiszenvedne.


//5 egész napotok van a post írásra. Június 11. 23:59- kor, aki nem ír az meghal. Ha még valakit ki kell írnom, lezártnak fogom tekinteni a kalandot.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 07, 2011 7:34 pm

Jim hőérzékelő szemüvege jól teljesít ebben a harcban is. Mindig is jó társa volt akár merre ment. Ez legalább sosem hazudott ha az ellenségre akart rábukkanni. Mindig elárulta őket és most sincs kivétel. A lövése telitalálatot ért. Nem akart tiszta célpontként tovább ott állni, ezért egy fa mögé etette magát és további ellenségekre vadászott. A többiekkel sajna nem tudott foglalkozni, de fél szemmel látta, hogy most is baj van s csak azzal segíthet, ha végez a rájuk támadókkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 1:00 pm

Leszedek egy lövészt, ezzel pedig elégetetten figyelem, ahogy a többiek is ezt teszik. A felesleges plusz létszám ledarálódott. Úgy néz ki csak azok maradtak életbe, akik képesek valamire vinni. Na igen... Ahogy látom már nincs mitől tartani. Legalábbis az iménti mesterlövészek likvidálva lettek. A biztonság kedvéért körbe nézek, majd lassan kelek fel fedezékem rejtekéből és csak akkor, mikor már megbizonyosodtam arról, hogy nem látok veszélyhelyzetre utaló jeleket. Fegyveremet nem teszem el, továbbra is kezemben tartom, majd a társaim felé tekintek. Menni kell... nem érünk rá. Ezzel pedig kikapcsolom hőérzékelő módját a szemüvegemnek, mert ahhoz, hogy tovább tudjak menni, most nem szerencsés abban a módban használni. Megindulok, még akkor is, ha a többiek nem így gondolják. Engem a küldetés érdekel, és nem más. A halottak, csak járulékos kár. AMint vissza keveredek az ösvényre, és ismét meghatározom merre is kell haladni, kicsit gyorsabb de nem figyelmetlen tempóban haladok tovább. A bozótot, talajt, fák és bokrok sűrűjét továbbra is árgús szemekkel figyelem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégKi a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimePént. Jún. 10, 2011 12:29 am

Kettő halott, egy sérült, egy még mozog. Megpróbálom a még mozgót a hőszemüveggel kiszúrni és agyonlőni, két rövid sorozatot eresztek el úgy, hogy a célpont mellkasára célzok, már ha kiszúrom őt. Látom, hogy Stolidus fel áll és indulni akar.

- Egy még aktív, a földre! - szólok bele a rádióba. - Károk?

Túl sok embert vesztettünk már itt. Valahogy bűzlik ez a küldetés. Nem lett volna egyszerűbb lebombázni ezt az egész szigetet? Persze akkor vesznek az adatok és a többi dolog is, de azért egyszerűbb. Mi lehet ezen a szigeten, ami ennyire fontos a szervezetnek?
Vissza az elejére Go down
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimePént. Jún. 10, 2011 11:01 am

A lövészek közül kettő leszedve, ez jó, de sajnos kettő még életben, igaz az egyik már nem túl harcképes. Remus még egyenlőre a földön marad, a hátára fordul és gondolkozik. Az agya gyorsan zakatol, sok embert veszítettek már, s Junkie is a halálán van, ekkor hallja meg a kommunikátorban unokatestvérének utolsó halálhörgését. ~Nyugodj békében testvér.~ Ekkor hallja meg Stalker hangját, amire fel is kapja a fejét, de csak egy rövid időre, Stolidus nekiindult. Egy lövész még életben és a nő most olyan helyzetben van, hogy simán leszedhetik.
- Stolidus hasra! Meghibbantál? -ordít bele a kommunikátorba, de azon kívül is lehet hallani a parancsot. - Piro halott és Junkie is. Öten maradtunk, több veszteséget nem engedhetünk meg. Vigyázatok a seggetekre. - ezt mindenkinek mondja, bár Shadow aki Junkie mellett van már tisztában van a dolgokkal.
Hasra fekszik is felemeli a fejét, hogy lássa mi a helyzet. Ha biztonságos a terep akkor megpróbál a legközelebbi fához sietni, hogy jobb lőállása legyen. Ha odáig eljut akkor bekapcsolja szemüvege hőlátó funkcióját, hogy letudja szedni a maradék két lövészt. Ha meglátja az ellenségét akkor tüzel, de most nem sok golyót lő ki, inkább a pontosságra megy. Mindvégig figyel, hogy fedezékben maradjon, s a társait is lássa, nem akarja, hogy még többen vesszenek el a csapatból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 11, 2011 2:27 pm

Sikerül eljutnom Junkie-hoz de már nem tudok túl sokat tenni, neki már késő lassan kiszenvedte a lelkét.
~ Még egy veszteség... lassan alig maradunk, de ez nem is biztos, hogy gond.
Miután Junkie meghalt első dolgom, hogy a testét pajzsként használjam, szépen bebújok mögé, fedezékként, majd ezután elveszem a fegyverét, ellenőrzöm. Hamarosan körbe nézek, hogy elég jó helyen vagyok-e. Ha nem akkor keresek egy másik fedezéket, körben figyelek az ellenségre, hátha meglátom. Ha megvan akkor használom Junkie sniperét és megpróbálom lelőni az egyiket. De persze nem ez lesz az első lépésem, első a biztonság, csapdákat, és más lövészeket keresek a környéken.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 11, 2011 10:48 pm

Mindenki fedezék mögé húzódik. Shadow fegyvert vált, miközben megcélozzátok az utolsó ellenfelet. Végül szinte ugyanabban a pillanatban húzzátok meg a ravaszt. A levelek között rejtőző lövészt három golyó járja át, és azonnal kiszenved. Nem sok esélye volt ellenetek.
Így megmaradtatok öten a nagyszámú csapatból, de ti legalább éltek még. Figyelmesen körülnéztek, de semmilyen veszélyre utaló jelet nem láttok. Semmi gyanúsat, vagy ellenséget nem láttok. Szerencsétek van, nem is jön több lövés. Még van egy mérföldetek a feltételezett bejáratig, így még az ellenség főhadiszállásának a szívében sem vagytok. Ez még csak a felvezető kör volt.


//5 egész napotok van a post írásra. Június 16. 23:59- kor, aki nem ír az meghal. Ha még valakit ki kell írnom, lezártnak fogom tekinteni a kalandot.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 12:19 pm

Jim és a többiek egy utolsó lövéssel leszedik az utolsó embert. Mindannyian körülnéznek lélegzet vissza fojtva hogy nem hallanak, vagy éppen látnak e valakit. Nagy megkönnyebbülésükre senki nem élt rajtuk kívül, de még így is lettek halottaik.
- Tovább kéne indulnunk, még mielőtt nagyobb létszámban, vagy akár erősebb katonákat küldenek mit ezek. - Vetette föl az ötletet, ami a saját fejében mindenkiben megfogalmazódott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 9:04 am

Megindulva nem is törődök a parancsnok szavaival, hiszen minden mesterlövészt likvidáltak, így nem értem minek kell kiabálni. Úgy érzem nem megfelelő csapatba osztottak. Kémelhárítónak nem lenne itt alkalmas egy kettő, mert ordításon kívül mást nem ismernek. Csak hátra tekintek a vállam fölött, és ha most tudnék beszélni lehet életemben először fordulnék a parancsnokom ellen. De nem látom értelmét hevesen morzézni, mert nem akarom rabolni a drága időt. Kétségtelen, hogy mindenki tudjam ár hogy mi a tervünk, mért vagyunk itt és várnak ránk. Pedig még csak be sem jutottunk a bázisra. Hangtompítómat elteszem, és lecserélem a mind két kezembe jutó egy-egy SMGre. Már nincs értelme lopakodni. A bozótot, lombokat, avart, és a tájat mind végig fürkészem, ahogy azt is hova lépek. Folyamatosan figyelve nem-e ólálkodik valaki vagy valami környékünkön. Most már jó lenne bejutni komplikációk nélkül a bázisra. Túl sok időt vesztegettünk el, és túl nagy feltűnést keltettünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 4:39 pm

Felveszem Junkie puskáját, majd becélzom az utolsó mesterlövészt is... kivárok majd meghúzom a ravaszt, de nem vagyok egyedül, hisz a többiek is lőnek és ezzel meg is pecsételtük az ellenfelünk sorsát.
~ Remek munka! Indulhatunk tovább.
Ezután rögtön visszaveszem az eredeti M4-esem és felállok, majd újra leelemzem a terepet. Csapdákat keresek, vagy csapdákra utaló nyomokat, ezután fedezékeket keresek, és ha megvannak akkor kitalálok egy útvonalat, amin ha haladok biztonságban lehetek, figyelek, hogy az az útvonal ne legyen szem előtt és, hogy a megfelelő irányba vezessen. Próbálom közben kiszúrni az esetleges lövészeket, és rejtett csapatokat, felfele is pillantgatok és lefele is, hátha a fán várnak, vagy esetleg a földbe lévő üregben bújnának meg.
Ezután elindulok, igyekszem gyorsan haladni, de tudom, hogy a védelmi gyűrűn belül értünk, ezért mindenre figyelek amire csak lehet, közben próbálok együtt maradni társaimmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégKi a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 14, 2011 10:24 pm

Öten maradtunk a már nem is tudom mennyiből. Hál' Istennek én még élek, bár magam sem tudom, hogy minek köszönhetően. Talán a profizmusomnak, talán a vakszerencsének, talán az isteni gondviselésnek. Mindegy...

- Szerintem induljunk, már tudják, hogy itt vagyunk. Nyakamat teszem rá, hogy még a hangyáknak is kamera és mikrofon van a seggükben. - mondom miközben ellenőrzöm, hogy mennyi töltény van még a tárban.

Ha elindulunk, akkor elfoglalom a helyemet a formáció jobb széle táján.
Vissza az elejére Go down
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 15, 2011 6:50 pm

Az utolsó lövészt is sikerül leszedni, most már biztonságosan lehet tovább menni, legalábbis egy darabig talán. Remus feláll, ellenőrzi a fegyverét, majd megnézi a csapat többi tagja hol, s mint van. Mielőtt elindulna körülnéz még egyszer, egy kis időre megpihen tekintete Junkie testén, majd tovább indul. Közben beleszól az adóvevőjébe:
- Indulás. Már tudják, hogy itt vagyunk, nem kell annyira lopakodnunk mint eddig, sokkal jobban kell. Minél nehezebben vesznek észre, annál kevesebb az esélyünk, hogy fűbe harapunk.
Megigazítja még egyszer a hevedert amivel a fegyvere magához van erősítve, majd nekiindul. Középen halad és végig figyel, hogy ne lépjen valami halálosztó eszközre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 15, 2011 8:19 pm

A csapat semmilyen más veszélyre nem figyel fel. Így könnyedén és meglepően gyorsan teszik meg az utolsó egy mérföldet. Elérik a hegy lábát, és ami még fontosabb azt a hatalmas fémajtót, ami bevezet a bázisra. Előtte egy széles nyílt tisztás. A szél kedvesen lengedez körülötte, és még a madarak csiripelése is csak a nyugalmat sugározza. Minden békés, és barátságos, leszámítva azt a hihetetlenül nagy, és vastagnak tűnő kaput, ami elzár titeket a bejutás lehetőségétől.
Ti még az erőd széléről megpillantjátok, de ami meglepő egy darab betonút, vagy kitaposott ösvényt sem láttok. Semmi mást utalást nem láttok emberi jelenlétre, vagy arra hogy bárki is lenne itt, csak a hegy oldalába vájt ajtót.//5 egész napotok van a post írásra. Június 21. 23:59- kor, aki nem ír az meghal. Ha még valakit ki kell írnom, lezártnak fogom tekinteni a kalandot.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 15, 2011 8:42 pm

Egy mérföldnyi újabb sétálás után elérték a célterületet. Körülnéztek minden irányba,de semmit nem láttak. Úgy látszik az ellenség nem igazán aggódik a külső védelem miatt és az ajtó is eléggé vastagnak tűnik. Reméli valaki ki tudja majd nyitni ezt a monstrum átjárót, csendesen.
- Remek! Ideértünk, nah kifogja megnyitni? Elég a túljelentkezésből még sok is.- Próbát mókásan állni a helyzethez Jim.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimePént. Jún. 17, 2011 11:29 am

Az utolsó egy mérföldnyi séta megtétele után már messziről meglátjuk a célt. Hatalmas vas ajtó ami eltorzítja az előtte lévő tisztást. Semmi mozgást nem fedezek fel, egyetlen egy emberi nyomot nem látok. A mezőn keresztül nincs kitaposott ösvény, de ahogy elnézem, még a növényzetet sem érte eddig semmi kár, sehol nincs letaposva. Első terepszemle nem sejtet semmi jót, mert ez számomra csak bizonytalanabbá teszi az egészet. Rossz előérzetem van, nem is igazán merek kilépni a mezőre, így nem is teszem. Maradok a sűrűben, majd bekapcsolom a szemüvegem hőlátó funkcióját, hogy nem rejt-e a helyszín valamit, utána a távcső lehetőségét is használatba veszem, alaposan kikémlelve minden részletet meglapulva. Remélem társaimnak is van annyi esze, hogy nem mennek egyből a közepébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimePént. Jún. 17, 2011 1:46 pm

Az út zavartalanul folyt tovább... majd megérkeztünk egy hatalmas fém ajtóhoz és előtte egy idilli mezőhöz.
~ Ez csapda... ez biztosan csapda. Csak azt kellene kitalálni, hogy mit is rejt ez a mező.
Majd hallom Jim hangját, és egy kis időre meg kell állnom, hogy felfogjam, tényleg elmondta, amit elmondott. Ezután szóltam a kommunikátorba.
- Negatív Jim. Ez csapda... főnök? Mit tanácsol?
Körül fürkészem a tájat, szokásos módszereimmel, először a terep viszonyokat, majd a lehetséges csapda helyeket, ezután aknamezőt, aknákat keresek, mesterlövészekre figyelek, majd legvégül az egész tájat egybe megfigyelem, hátha találok valamit. Eközben a bozótban vagyok jól megbújva... tudom, hogy ruhám elrejt, ezért mozgolódok is, hogy jobban lássak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégKi a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 1:21 pm

Egyenlőre még fedezékben maradok, de aktiválom az OPSAT-ot és elkezdem letapogatni a tisztást és az ajtót, hátha találok valami elektromos dolgot, amit feltudok hackelni.

- Srácok fedezzetek, addig én megpróbálok innen intézkedni, hátha találok valami ide nem illőt, de legalább az ajtónyitó cuccot megpróbálom meghackelni riasztás nélkül. Addig is jó szórakozást nektek!

Ha talál valamit az OPSAT, akkor megpróbálom feltörni azt, ha lehetséges, ha nem talál semmit, akkor...

- Semmit nem találtam, ellenség a környéken? - kérdezem a többiektől.

De ha kitudom nyitni azt az ajtót...

- Ajtó tárva nyitva, uraim! Hölgyek előre! - mondom viccesen és megvárom, míg a többiek elindulnak.
Vissza az elejére Go down
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 1:55 pm

Nyugisan megtudják tenni a további utat és már ott is vannak a bejárat közelében. Viszont megint van egy kis bökkenő, egy hatalmas, érintetlen mező választja el őket a kaputól. Gyanús a dolog, semmi ösvény, de még csak egy kicsit sincs megtaposva a bozót. Ekkor jön Holló az ötlettel, hogy az OPSAT-jával megnézi mi a helyzet. Remus rábólint a dologra. Hogy jobban lássa van-e bármilyen élőlény a környéken bekapcsolja a szemüvege hőlátó opcióját. Fegyverét készenlétben tartja és leguggol, hogy kisebb célpont legyen, de célozni is könnyeben tudjon. Amennyiben ellenséget pillant meg szól a többieknek és elkezd tüzelni, de közben figyel, hogy minél nagyobb biztonságban legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 21, 2011 8:48 pm

Mindenki csapdától tartva pásztázza a környéket, Jim-et kivéve. Juggernaut, Stolidus, és Shadow fürkészik minden eszközzel a környéket, de egyetlen emberi élőlényt se találnak. Közben Holló, és Jim közeledik az "ajtóhoz". Semmi és senki nem mozdul, legalábbis ami veszélyes lenne rájuk. Holló mindent átkutat csak, hogy találjon találjon egy WIFI-vel ellátott, számítógépet, amivel kinyithatná az ajtót, de semmi eredményt nem hoz. Úgy néz ki nincs internethez kötve a gépezet, vagy még mindig teljesen mechanikusan van mozgatva a monstrum. Shadow se csapdát, se aknát, se semmilyen más dolgot nem talál. Csak ti öten vagytok, senki más.


//5 egész napotok van a post írásra. Június 26. 23:59- kor, aki nem ír az meghal. Ha még valakit ki kell írnom, lezártnak fogom tekinteni a kalandot.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 22, 2011 11:48 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 21, 2011 9:49 pm

Jim és Holló megpróbálnak valami módszert találni hogyan juthatnának be. Jim gondolkodott mi lehetne a jó megoldás. ~ Talán ha berobbantanák az ajtót, de mivel? Gyerünk Jim, találj ki valamit! Talán ha páran elterelnénk a figyelmet, belül biztos van őrség akik figyelik ezt az ajtót és ha megnyílik, a többiek gond nélkül bejuthatnának és mi később követhetnék őket. ~ Az ötlet megfogalmazódása fejen ól hangzott. El is mondta a többieknek, hogy ő és még egy ember segítségével elterelhetnék a figyelmet.
- De ez csak egy ötlet, ha van más hallgatom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 11:56 am

Semmi... sehol semmi és senki. Biztonságosnak tűnik a környezet, de nem akarok elhamarkodni egyetlen lépést sem. De nem csak én láttam így. Ennek ellenére még is tartva, ám elindulok az ajtó irányába. Fegyverem végig kezemben, és egy percre sem lankad a figyelmem. Az ajtó robbantás, és a hekkelés ötlete is elhangzik, de én mindenek előtt megpróbálkoznék a legegyszerűbbel. Ha már ennyire nem védik ezt a helyet, talán nevetségesnek hathat, de mi van ha nyitva van az ajtó? Kétesélyes a dolog, mert küldetéseim során találkoztam már ilyen esettel. De ha nyitva is van, nem tudni mi vagy kik vannak a túloldalon, ezért úgy próbálom meg megvalósítani a tervemet, hogy fedezékben maradjak az ajtó másik oldalán megbújva, és ha netalán van odabent bárki is, arra tüzet nyitok.
Ha viszont nem ennyire egyszerű a dolog, akkor félre állok, és hagyom had érvényesüljenek a társaim. Közben figyelve a környéket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégKi a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 8:31 pm

Nos, hát a a hackelős trükk befuccsolt úgy látszik itt még a régi ezeréves szisztéma van működésben. Ezért én szépen visszaosonok a rejtekembem, ahonnan jöttem, aztán még próbálok mozogni egy kicsit nehogy tudja az ellenfél, hogy konkrétan hol vagyok.

- Hackelés kilőve, ti jöttök skacok, most én fedezek. - és ahogy mondtam előkapom a fegyveremet, ha valaki esetleg kinyitná az ajtó én még véletlenül sem mozgok úgy, hogy pont az ajtó előtt legyek, vagy hogy kitudjanak onnan lőni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Ki a tégla? - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Ki a tégla? - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Ki a tégla?
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: