DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Ki a tégla?

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Manipulator
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Vas. Jún. 26, 2011 12:15 pm

Remus látja, hogy a többiek nem járnak sikerrel, más utat kell találniuk. Odamegy az ajtóhoz közben figyel, hogy nehogy egy csapdára lépjen, bár mivel a kitaposott úton megy, amit társai csináltak, erre kicsi az esély. A ajtóhoz érve megvizsgálja a hatalmas fém szerkezetet. Vagy robbantani kell, vagy csak simán bemenni. Mind a két lehetőséget ki lehetne próbálni.
- Valakinél van robbanó anyag? Berobbanthatjuk. -szól a csapathoz.
Ha nincs senkinél vagy van, de erre a célra nem lehet használni, akkor kiadja a parancsot a többieknek, hogy álljanak védekező pozícióba és ő majd megpróbálja kinyitni az ajtót. Mind a két esetben úgy próbál meg dolgozni és helyezkedni, hogy ő előbb tudjon lőni az ellenségre ha az támad. Fedezéket is megpróbál keresni, ha úgy hozza a helyzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Vas. Jún. 26, 2011 8:28 pm

Végigpásztázom a terepet, ahogy a többiek is, de mégis úgy tűnt, hogy nem csapda. Első ami eszembe jutott az az UAV droid ami csak azt várja, hogy kimenjünk a mezőre és rakétákkal szétlőhessen, a másik pedig a műholdas rakéta kilövés, de ez túlzottan feltűnő lenne. Valakinek oda kellett mennie, és ez meg is történt, de semmi más, ez meglepett, meglepett, hogy mégsem csapda. Ezután az ajtót próbáltuk kinyitni kevés sikerrel, senkinek sem sikerült eddig.
- Megpróbálom én, menjetek csak fedezékbe.
Ezután végig nézem az ajtót, tüzesen megvizsgálom, megpróbálom kinyitni, de persze zárva lesz, ezután a zavaró egységemmel próbálkozok, megnyomom a gombot és egy percig nyomva is tartom, hátha lesz valami hatása. De igazából arra számítok, nem lesz, ezután fogom az egyik Semtexet és elhelyezem az ajtó azon pontján, amit ha kiiktatunk be tudunk majd jutni, persze ha előtte sikerült megtalálnom. Igyekszem oldalról, a zár sarkához tenni, ezután oda tapasztom, kihúzom és fedezékbe futok.
Közben ha kinyílik az ajtó igyekszem igen gyorsan eltűnni nehogy áldozat legyek, az ejtő mögé vagy a magas fűbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Kedd Jún. 28, 2011 11:14 am

A csapat robbanás mentes próbálkozásai nem járnak túl sok sikerrel. Az ajtó zárva van, vagy legalábbis nincs rajta semmilyen nyitó szerkezet, ami feltételezhetően azt jelenti, hogy nem is fogjátok ilyen könnyedén kinyitni. Innen jönnek a problémák. Mindenki fedezékbe húzódik miközben a vezetőtök megpróbálja ?kézzel? kinyitni a szerkezetet. Semmi esélye nem volt rá, ekkor jön Shadow a megváltással. A robbanóanyagot az ajtószárnyak közé rakja, ahol feltételezhetően a leggyengébb a szerkezet. Mindenki fedezékbe húzódik, a robbanás megteszi a kellő hatást.
Egy jó két méter átmérőjű lyuk keletkezik a burkolaton. Belülről mesterséges fény világít kifele, ezzel bizonyítva hogy vannak bent, és ami még biztosabb tudják is hogy ti kint vagytok. A robbanást követően a por, és füst elszálltával, irdatlan hangok keletkeznek. Az ajtó szervói lassan elkezdenek dogozni, és a több méteres ajtószárnyak szépen lassan oldalra húzódnak. Eddigre már mindenki a bokrok, és fák fedezékébe húzódott.
Már van vagy tíz méternyi szélességű út, amikor meglátjátok az első alakot mozogni. Egy hatalmas gépember jön kifele. Tömzsi lábain lépeget, elég esetlennek tűnik, a teste elnagyolt, a mellkasa hatalmas, feje nincs, és a két karja is a mellkashoz van szorítva. Az egyik helyén egy miniágyú van, míg a másik három ujjba végződik, és egy ágyúszerűség van az aljára csatlakoztatva, belőle pedig valamilyen folyadék csöpög. Még ne mért ki teljesen a szabadba, de már láthatjátok hogy az elsőt egy másik is követi.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Kedd Jún. 28, 2011 9:40 pm

A sikertelen próbálkozások után Shadow előrukkolt pár robbanó eszközzel amivel lyukat akart teremteni az ajtón. Miután fedezékbe vonultak a bombák nem kis zajjal járó sikolya jelezte hogy bevégezték feladatuk. Némi porfelhőt kavarva egy hatalmas lyuk tátongott az ajtón. Bentről hangok hallatszottak ki, amiről tudtuk hogy ők bent vannak, de tudták hogy mi is kint vagyunk. Hallották hogy valami megindul kifele, de az a valami nem emberi. A porfelhő mögül nem igazán vetté ki alakját hogy mi az, de hamarosan fény derült mindenre. Egy robot közeledett kifelé. Tömzsi alakjából véve vastag páncél fedte a testét, szóval a mi kaliberű fegyvereink semmit nem ártanak nekik. Míg a robot nem ért ki teljesen, de már egy másik is feltűnt. Jim ezt a rövid időt kihasználva gyenge pontot keres a roboton. Megakad a szeme a csöpögő ágyúján, talán a folyadék robbanékony. Alaposan megcélozza a csövet hogy bele lőjön, ha elvéti akár többször is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szer. Jún. 29, 2011 11:49 am

Feltapasztom a gránátot, nyugtázom, hogy ez az utolsó volt... majd mindenki fedezékbe megy, egy nagy robbanás és máris lyuk tátong z ajtón, ezután a zárszerkezet kinyílik. A csapat a bozótban várakozik, semmi mozgás, majd hamarosan egy gép ember jön ki, amit egy másik is követ. Szépen végig mérem, hogy biztos lehessek a dolgomban.
~ Nyilván valami féle prototípus, ahogy elnézem páncélzattal és ágyúkkal van telepakolva. Nem tetszik nekem, meglátjuk mi sül ki a dologból, ha hőképről követ, akkor engem legalább nem lát.
Valaki tüzet nyit a robotra, én nem szándékozom ezt tenni, sokkal inkább kifigyelni a gyengéit, így egy jobb rejteket keresek magamnak és figyelem a robotot. Ha a robot nekem támadna, vagy felfigyelne rám, akkor rögtön egy fedezék mögé bújnék illetve menekülőre fognám a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Pént. Júl. 01, 2011 10:57 am

Az ajtó zárva. Mondjuk nem vártam csodát, de egy próbát megért. Amint megtörténik a robbanás, a monstrum mögött egy nehezen mozgó, darabosan lépegető gépet látok meg. Kezei helyén fegyverek, amik eléggé valószínű, hogy nem kis tűzerővel vannak ellátva. Ahogy szembesülök a ténnyel, már azzal a lendülettel, ahogy fegyvert rántva néztem be a helységbe, fordulok is vissza fedezékbe húzódva a kirobbantott ajtó külső felének pereméhez, ahol talán meglelem a búvóhelyem. Jelenleg eszem ágában nincs rátámadni. Aligha hiszem, hogy a gépfegyverem sértene a felületén, és kétlem, hogy a gépezetben ülő pilótát eltalálnám. Ide Sniper kellene, vagy egy újabb bomba, esetleg robbantó töltet. A társaim felé nézek, és kíváncsian figyelem ők miként döntenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szomb. Júl. 02, 2011 2:18 pm

- Még a kilincset is nekünk kellett megcsinálni... Trehányok ezek az itteniek - jegyzem meg viccesen a rádióba, ám mikor meglátom a két monstrumot, ami felénk közeleg, már nem voltam ennyire humoros kedvemben. - Tartsátok fel őket valahogy!

Szimpla utasítás tudják, hogy én vagyok a hacker szaki, úgyhogy elő is veszem az OPSAT-ot és elkezdek, mint az őrült keresgélni valamiféle vezetéknélküli kommunikációt, ami a gépemberek körül zajlik. Legalább az egyik felett átszeretném venni az irányítást.

Ha találok valami, akkor megpróbálok bejutni abba a hálózatba. Ha sikerül is bejutnom, akkor megpróbálom vagy egymás ellen fordítani a két gépet, vagy legalábbis rábírni az egyiket, hogy saját magát lője le.

Mindeközben próbálok rejtve maradni a gépek elől a bozótban.
Vissza az elejére Go down
Manipulator
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Vas. Júl. 03, 2011 2:09 pm

Az ajtó tárva nyitva, de a bentiek hamarabb kijönnek, minthogy a támadók bemenjenek. Ez nagyon nem jó így, s, hogy még rosszabb legyen két robot üdvözli őket, amiknek mind a két karjuk nagy kaliberű fegyver. Semmi esélyük sincs ellenük nyílt harcban. Most okosnak és nem bátornak kell lenni, bár az sem árt. A hacker beszól a rádióba, hogy tartsuk fel őket. Könnyű mondani, bár Jim nem tétovázik és már lő is. Remusnak is kéne tennie valamit. Először is gyorsan fedezékbe ugrik, utána kinéz és gyors terepfelmérés után, megsorozza az első szörnyet. Ha az felfigyel rá akkor gyorsan átvetődik egy másik fedezékbe. Próbálja lekötni a figyelmét, hogy addig a hackernek legyen ideje. A többiek meg oldják meg, már felnőttek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Vas. Júl. 03, 2011 4:21 pm

A két gép folyamatosan közeledik a lövések ellenére. Az ilyen kaliberű fegyvereket látszólag meg sem érzik, de még csak le sem lassítják őket. A két elvetemült kommandós minden taktikai érzékét kihasználja, és úgy kezdenek el tüzelni a szörnyetegekre. A kívánt hatást eléri Jim, bár nem akkora mértékben mint szeretné. A csöpögő folyadék egyik gellert kapott golyó szikrája tényleg begyújtja, de tiszavirág életű volt az öröm, mert azonnal el is oltódik, mikor elfogy az éghető anyag.
Eközben a csapat heckere, a gépeket próbálja jobb belátásra téríteni, de körülbelül olyan sikerrel, mint az ajtót. Mivel itt sem talál egyetlen kilincset sem, csak talán a kulcslyukon tud bekukucskálni. A két gépben feltételezhetően emberek vannak, és a kettőjük közötti rádióüzenetet hallhatja, ami körülbelül annyiból áll.
- Ezek lőnek rám, de nem látom honnan.
- Ne törődj vele, a lángszóró, majd elintézi őket. - Jön a baljóslatú válasz rá. A két gép megáll két lábán, és a bal karjukból pillanatok alatt több méteres lángcsóva csapódik ki. A tűz pillanatok alatt beborít mindent, és felgyújtja a növényzetet. A fedezék mögött bujkálók igen meleg helyzetben vannak, átvitt értelemben, és szó szerint is. A fedezékül szolgáló fauna másodpercről-másodpercre fogyatkozik.


//5 egész napotok van a post írásra. Július 8. 23:59- kor, aki nem ír az meghal. Ha még valakit ki kell írnom, lezártnak fogom tekinteni a kalandot.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Hétf. Júl. 04, 2011 12:58 pm

Figyeltem a hatalmas gép monstrumokat, de nem sok jót jósoltam... nem gyulladtak meg rendese, a többiek lőni kezdték őket, de a golyók lepattantak róluk. Én nem tettem semmit, próbáltam valami okosat kitalálni.
~ Na jól van, úgy tűnik a kis kaliber nem árt nekik, és sokkal erősebbek nálunk, a terep viszonyokat kihasználni nem igazán tudjuk...
Ezután hirtelen lángszóró tüzébe kerültünk, meggyulladt az erdő, ami eddig elrejtett minket, egyetlen szerencsém, hogy tűzálló a ruhám. Hirtelen eszembe jut egy taktika, a zavaró berendezésem, ezzel egy a gond, közel kell kerülnöm hozzájuk. Gyorsan kiutat keresek a tűzből, nehogy bent égjek, közben a kommunikátorba szólok.
- Itt Shadow. Van egy tervem... fedezzetek, megpróbálok közel kerülni hozzájuk. Próbáljátok a lángszóróikat célozni, hátha fel robbannak.
Ezután megpróbálok az égő erdőn átvágni, úgy, hogy a robotok mellé, vagy mögé kerüljek, ezután a terepviszonyokat kihasználva, megpróbálom úgy megközelíteni, őket, hogy ne vehessenek észre, ha észrevesznek, megpróbálok fedezéket keresni és oda vetődni.
De ha közel tudok kerülni... akkor a zavaró berendezésem használom, remélem blokkolja a rendszereiket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szer. Júl. 06, 2011 10:20 pm

Mintha már láttam volna ezeket a lépegetőket talán Warhammer univerzumban? Belegondolva a ledobókapszuláinkat is mintha onnan lopták volna... Gyanús nekem ez a Sakk-Matt, meg ezek is itt. Jobban belegondolva most pirítják a seggemet én meg máson gondolkozok... Kössük fel a nyúlcipőt!

- Pilótáik vannak! - rövid üzenet, hátha tudja valaki hasznosítani a csapatban.

Elkezdek távolodni a tűztől, miközben kerülgetve a tüzet és a lépegetők látóterét próbálok a hátukba kerülni. Közben ráállítom az OPSAT-ot, hogy folyamatosan próbáljon belebabrálni a lépegetők rendszerébe.

Taktikám fő lényege, hogy ne lássák meg azt, hogy a seggükbe kerültem. Ha valahogy sikerül odakerülnöm, akkor körbenézek hátha van, annak a lángszórónak egy tartálya, amit szétlehetne robbantani. Mondjuk a cső csatlakozás, már ha azok a barmok a puszta szem előtt hagyták. Lövöldözés előtt nem feledkezek meg arról, hogy biztos távolból lőjem meg a hátukat, nem akarok megpörkölődni én is.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   Szomb. Júl. 09, 2011 12:06 am

//Akkor Juggernaut késése miatt a játékot befejezettnek tekintem. Örültem, hogy mesélhettem, de sajnos így nem sok értelme van tovább folytatni, nemsokára meglátjátok miért is.//

A lángcsóvák elől mindenki menekül, de sajnos nem mindenki ugyanolyan gyorsan. A csapat vezetője, a tervezéssel, és az irányítással lehet elfoglalva, mikor nem látja a közeledő napalm lángját. A forróság pillanatok alatt eléri, és már sikoltani sem marad ideje. A bőre másodpercek alatt szénné, és csak egy izzó fájdalom marad utána. Az elporladt torkával, és hangszálaival már nem tud kiáltani, csak nyöszörgésre marad ideje, míg végleg magához nem szólítja a halál.
A csapat többi tagja, mint jó zsoldosokhoz illik folytatják a munkájukat. Shadow öngyilkos támadásra indul, szerencséjére a gépszörnyek nem vele vannak elfoglalva. Jim Harrison sikeresen elvonja a figyelmüket a gépeknek. A lángok körbenyaldossák, de ügyességének és tapasztalatának köszönhetően, nem éri súlyos károsodás. A tervek mozgásba lendültek, egyetlen pici bökkenő van csak. Holló fog egy üzenetet. Egy nagyon rövid üzenetet, csak három rövid szó. "A színjátéknak vége." Ez a három rövidke szó egy egész lavinát indít el.
A hecker előveszi övéből a H&K MK 23 Mod fegyverét, és ráfogja az elterelést végrehajtó társára. Egyszer húzza meg a ravaszt, a hangtompító megteszi a hatását, és senki fel sem figyel a tettre, csak szegény Jim. A bal combját éri a lövés, csak egy meglepett pillantást vet feltételezett társára, és összerogy a hirtelen jött fájdalomtól. Így már semmi esélye nincs a támadások elkerülésére. A lángcsóva őt is beteríti, még egy sikolyra marad is ideje, mielőtt szénné ég a tüdeje. Majd meghal.
Holló új áldozat után néz, az eddig jól manőverező Shadow, a két gépszörny között cikázik, és a gyenge pontjaik keresésével múlatja az időt. A páncélok lassan mozognak, és így nem találják el a halált hozó lángokkal, még sok ideig kibírná is a kommandós, ha a Holló nem csapna le még egyszer. Még a fegyverét sem használja, csak egy üzenetet pötyög be a gépébe, és rácsap az enter-re. Rövid üzenet, még rövidebb, mint amit kapott nemrég. "Most balra!". A közelebbi páncélos karja groteszk módon kicsavarodik, és lángot fúj. A férfi megdermed egy pillanatra. Tudja hogy itt a vég, és nem is ellenkezik, ez a munkájuk velejárója. Csak áll kidüllesztett mellkassal, és fogadja a végzetét. Még mosolyog is, ahogy a bőre lángra kap. A halála pillanatáig állva marad, büszkén, délcegen, ahogy egy harcoshoz illik.
Holló már csak egy áldozatra feni a fogát. A páncélos "ellenségek" a jól végzett munka tudatával hagyják abba az öldöklést, és fordulnak vissza, a már ekkorra szétnyílt bejárathoz. Lassú léptekkel távolodnak a csata színhelyéül. A kiégett dzsungelen keresztül nehéz látni, így egy gombnyomásra EMF módba kapcsolja szemüvegét. Az utolsó "társát" keresi, aki eddig még megúszta végzetét. A néma gyilkost, a csapatuk egyetlen női tagját.
Előveszi gépfegyverét, és mint a cserkésző állat lassan elindul. Minden lépését kétszer is megfontolja, és ilyenkor látszik. A tökéletes vadász, nem az állatok világában található. Valami mozgást vesz észre, a fegyverét odakapja, de csak egy árnyat lát, nem lő mert akkor felfedné rejtekhelyét. Egyet lép. Még egyet. Már csak egy lépés, és....

"Bratatatatatatata"

... az egész tárat beleereszti. Nem akar kockáztatni, nincs is már szüksége az óvatosságra, senkitől és semmitől nem kell már félni, a jutalma meglesz a sikeres küldetésért. Elégedetten közelebb lép az áldozatához, csak megnézi már mit sikerült elejtenie. A bokrok ágait arrébb hajtja, és meglátja a végzetét. Csak a felső öltözete volt a nőnek, ekkor villan valami a nyakánál. Gyors volt, nagyon gyors, a torkához kap, de már nem ér vele semmit. Az éltető nedv, spriccelve távozik a testéből, de ami rosszabb a nagyobbik része a légcsövén keresztül a tüdejébe jut. Nem tart sokáig a fuldoklása. Még egy perc sem kell hozzá, hogy üvegesedett szemekkel a földre boruljon.
Stolidus nem szól egy szót sem, nem is tudna. Csak lenézően figyeli a végső elmúlást. Végül mielőtt elfordulna még jelel egy gyorsat.
- Amatőr. Nem vagy méltó az Intergang tagsághoz. - Ennyi és nem több. A nő elfordul visszaveszi ruháját, és lassú léptekkel elindul a bázis felé. Az otthona felé, ahol kiképezték, ahol tökéletes gyilkost csináltak belőle. Még meg kell tennie egy dolgot, jelentést kell tennie Manheim-nek a Sakk-Matt-al kapcsolatban, hogy már nem kell tőlük félni, átvehetik felette az uralmat, és nemsokára a világ felett is.


//A kaland sajnos rövidebb lett, mint terveztem. Sokkal rövidebb. A játékosoknak köszönöm. Remélem utolsó postomból kiderült "Ki a tégla?". Karmester, Bisur, Mammon, Stalker 2 kredittel gazdagodtak a jó játék miatt.//

U.I. Stalker nagy különbség van a WH40k és a WH világa között, ha egy ilyen megjegyzést teszel az utcán véletlenül, ne sértődj meg ha megrugdosnak ott helyben.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ki a tégla?   

Vissza az elejére Go down
 
Ki a tégla?
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: