bool(false) New Atlentean Villa - Page 2

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 New Atlentean Villa

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 30, 2011 6:33 pm

// Hatred magánkalandjának kezdő reagja. //

Ismét egy szokásos sötét, esős gothami éjjel köszöntött rád. Mikor hazaértél a dolgodról egy cetlit találtál a rejtekhelyeden, ami egy igen rövidke szöveget véstek rá.

" Állítólag maga nagy nyomozó, bizonyítsa be! Brad Kitt nem balesetben halt meg, hanem meggyilkoltál. Derítse ki, hogy ki tette ezt vele. Hogy segítsek magának egy kicsit elárulom a tett helyszínét: New Atlentean Villa. Sok szerencsét! "

Ez a cetli hozott most téged ehhez a házhoz, ahol most látszólag senki sincs.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 30, 2011 11:28 pm

~ Nyugtalanító, hogy ilyen könnyen megtalált az-az alak. Ha ő megtudott akkor más is. Nem tudom hol hibáztam, mikor botlottam elég nagyot, hogy hazáig vezessek valakit. Meg kell tudnom, azt is, hogy ki ez az alak. Nyugtalanító...~ Zavart fejjel tekintgetek az éjszakába. A megadott címmel sréhen támasztom a falat, a koszosabbik fajtát, de nem igen zavar a város mocska, hisz ebben élek. Túlzás lenne, ha azt mondanám, hogy otthonos. De elkerülhetetlen vele járója a gothami éjszakáknak. Ha fel akarom takarítani, el kell benne merülnöm. Alászállás a pokolba. Méghozzá önként, egyesek ezért már vinnének is Arkham dokihoz. Hisz őrület ez, de szükséges. Senkit nem látok a környéken.~ Túl gyanús, nincs semmi értelme az egésznek. Ha valaki leplezni akar egy gyilkosságot akkor azt már órákkal később is szinte lehetetlen lebuktatni. Őrültség... Talán csapda, de ha az alak nyomára akarok bukkanni játszanom kell a játékát. Ha most megtalált megtalál legközelebb is... De óvatos leszek...~ Kiveszem a ballonkabát zsebéből a kezeim, kevés ropogtatás felőlük, majd lassan megindulok, az utcán most nem hordok maszkot. Hisz engem várnak, nem tudok, hogy az arcom ismeri-e. Egy sötét félre eső szegletét keresem meg a háznak, ahol be lehet hatolni, de nem is vár rám valószínűleg fent senki. Mélyeket lélegzek, megpróbálok megmaradni tiszta fejű, körül tekintő és nyugodt. Pedig szinte dühre lobbannék, a háborgatom iránt. Nem tudom mit akar és miért tőlem... Célpontnak érzem magam most, mintha figyelnének. Egy patkány csupán az útvesztőben. Zavar ez a tudat, el sem tudom mondani mennyire. Átlagos emberként járom az utcát amíg a bejáratot keresem és feltűnés nélkül igyekszem figyelni a körülöttem ténfergőket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimePént. Júl. 01, 2011 7:37 pm

Mély gondolkodás és válasz keresés után elindulsz az utcán és figyeled azokat, akik körületted ténferegnek, ha lennének. A ház ajtaja előtt, így közelebbre érve, észrevehetsz egy biztonsági őrt. A megszokott pocakos kiöregedett vagy éppen a vizsgán megbukott rendőrt látod magad előtt. Laposakat pislog, gyakran néz az órájára, ami világít a sötétben és nem igazán törődik azzal, hogy egyedül te vagy az utcán. Az egyik ablakból most már nagyon halovány fényt vehetsz észre. A biztonságison és rajtad kívül egy árva lélek sincs az utcában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Júl. 02, 2011 6:44 pm

A város ma szokatlanul nyugtalanító, Gotham... Egyedül vagyok az utcán és ez nem hagyja lankadni a figyelmem. Csak egy őrt láttam a járőrözésem alatt. Nem szentel túl sok figyelmet a munkájának. Részben az ilyen semmirekellők miatt tart ott a város ahol, a pokol kapujában.
Nyugtalanító csend fojtogat, a közelben semmi nem csap zajt. Nem hallok elsuhanó kocsikat, egy lihegő háziasszonyt se, aki épp fut a kilók elől vagy csak egy patkányt ami a szemétben túr élelemért. Túl nagy a csönd. De megpróbálok természetes maradni, a ház egy másik oldalához lépdelek, ahol lehetőleg nagy ablakok és használható díszek ékesítik a falat. Ott jó alaposan körbenézek, hogy van-e valami mozgás. Akármi ami utalhat arra, hogy figyelnek, hogy szemmel tartanak. Kiborít, idegesít, a tudattól keserű íze lesz a számnak.
Ha mindent rendben találok előkaparom a csáklyás pisztolyom és előkészítem a használatra, ha megvan felfelé meredve megkeresem a legalkalmasabb helyet a csáklyának. Egy nagy, párkányos ablaktól pár méterrel feljebb. Közben a maszkomra helyezem a kezem a kabát alatt. Miután kilövöm a csáklyát a maszkot egy kézzel húzom a fejemre, amint hátra hajtottam előtte a csuklyámat.
Így nagyobb biztonságban érzem magam, a maszk mögött... Beindítom a szerkezetet amivel az ablakig próbálom húzni magamat, majd ott megtalálva az egyensúlyomat elengedem a pisztolyt és benézek az ablakon, ha nem látok mozgást vagy hasonló érdekeset az ablak szerkezetét megvizsgálva kitalálom, hogy miként tudnék bejutni hang nélkül, ha a nálam lévő felszereléssel van rá mód akkor ahhoz mérten cselekszem, halkan, kényelmesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Júl. 05, 2011 6:11 pm

Hiába a milliárdosok már csak ilyenek, szeretik a grandiózus dolgokat. Nagy fizetés, nagy ablakok, nagy egó, kis... khm. Szóval a lényeg, hogy a ház azon oldalán vannak nagy ablakok. Ahova te sikeresen fel is lövöd magad. Pisztolyod halk sziszeje, miközben felfele megy egy kicsit megszakítja a csönd leplét, ám még mindig észrevétlen vagy.

Ahogy felérsz egy könyvtár szoba tárul eléd. Benne több kényelmesnek tűnő fotellal, temérdek könyves polccal rajtuk könyvekkel és egy szunyókáló biztonsági őrrel, aki az ablak nyitásod miatt felébredt, és elkezd körbe nézni a szobában.


New Atlentean Villa - Page 2 519

//Kaland sajnos véget ért.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 8:11 pm

//Lupin magán kaland folytatás//


A Gyémánt Kerületbe érve, szinte időben érkeztél, ugyanis a parti épp most hágott a tetőfokára, ám a Falcone kúria tipped nem volt épp kifizetődő, ugyanis ott nem találtál semmit. Pár sarokkal odébb, egy számodra még ismeretlen épületben rendezték meg, és ki is volt reklámozva. A két szárnyas ajtó felett egy nagy molinó volt kifüggesztve:
"A Grom'bashi aréna foglyai" első kiadás partija
Ha össze tudod rakni a képet, hogy mi lehet a kapcsolat a könyv és a húgod között, ne tétovázz, ám innentől csak magadra vagy utalva, ráadásul ember tömeg veszi körül őt.
Nem látod, nem hallod, de a baglyok rejtve figyelnek téged, várják, hogy elbuksz, vagy sikerrel veszed az akadályt. Megtörsz, vagy felemelkedsz.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 8:33 pm

Elvigyorodom, noha csak távolról láthatom, körülötte sok gazdag pacák. Oly rég tartó keresés vége volt ez, s sajnálatos módon az igazi vég is. Döbbenten fogtam fel, hogy már inkább vagyok Holdfejű, mint Lupin, s már nem az ember dirigál.
De immáron valaki harmadik és csatlakozott lelkem duettjéhez, s bagolymaszkosként léptem előre, majd leguggolva az egyszerre szaladó kislányhoz, megszólalok. A maszkom nem ijeszti el, gyenge az elméje, s ő vidám arcot lát mikor rám néz.
- Elmondok neked egy verset, s szeretném, ha elmondanád a csinos néninek ott.- mutatok Beatora, vagyis ahogy ő ismeri magát Prischillára. - szóval akkor: "Féld a Baglyok Bíróságát..."
Ezután figyeltem ahogy a gyerkőc szalad a lányhoz, s aki vidáman közelebb hajol hozzá, s meghallgatja.
Tudtam, hogy a húgom csakis értelmességi lehet, "A Grom'bashi aréna foglyai" hehh el kell majd olvasnom ezt a könyvét és a többit is amennyiben van.
Szétnéztem a többi ember között is és nem tetszett amit láttam, mindenki álszent volt s csak a siker közelében akartak lenni, szegény húgocskámnak is elég zord egy élet jutott...
Láttam amint Prischi felfogja az üzenetet, s ha elég okos nem mesél senkinek sem a dologról, hisz ha igaz amit a Bíróságról mondanak, aki tud róluk, arra a halál vár.
- Drága Beatóm, a vadászat megkezdődött...
Suttogtam az éjszakába...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 9:19 pm

Ahogy a kislány elmondja a nőnek a verset, az zavartan néz, és nem érti mi ez az egész. körbe tekint, mikor a kislány mondja, hogy egy bácsi küldte ide őt ezzel a verssel, de mire odanéz, nem vagy ott. A baglyok elkaptak, és egy közeli sikátorban akartak veled beszélni.
- Mégis mit képzelsz? Így lebuktatni a szövetségünket? - fortyan fel az egyik a tettedre. - Az volt a feladatod, hogy végezz vele, nem pedig, hogy felfedj minket. - fejezi be a mondandóját.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 9:57 pm

Mielőtt bármi történhetett volna, megragadnak s elvittek egy sikátorba s én kérdőn néztem a bagolymaszkosokra. A félelem erős volt, ám beszélőkém még nagyobb, ezért elkezdtem.
- Már megbocsássanak, de tudom a dolgom, ráadásul ez egy gyermekvers, amit naponta többször is lehet hallani az utcán járkálva, nincs jelentősége.
Kiráncigálom magam a szorításukból, majd öltönyömet megigazítva felállok, majd mélyen belenézek a szemükbe. Most nincs rajtam maszk, csupán az igazi arcom, Lupin arca, s a szemeim gyilkolásra készen mélyedt bele az övékébe.
- Nem tudom mit csinált az én kis húgocskám, de a bögyötökben van az biztos, vagyis ha a legendák igazak, több dolog lehetséges, ám amint látom, írónővé cseperedett, tehát valószínűleg ismer titeket, s le akar leplezni valami formában. Ezért kell meghalnia. A gyermekvers pedig csak azoknak mond valamit, kik ismernek titeket. Viszont ezzel a kis közjátékkal megzavartátok tervemet. Épp ezért, engedjetek utamra...
Hátat fordítottam nekik s kiléptem a fényre, bagolymaszkom fölvettem, de csupán Prischilla fogja annak látni, mindenki más az embert látja csak. Szívem torkomban dobogott miközben lépkedtem, s amint visszamentem a party felé, csak reménykedni tudtam, hogy előző megmozdulásom nem volt halálos ítélet fejemre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 11:05 pm

A baglyok, bár nem látod, kérdőn néznek utánad, szemöldöküket felvonják maszkjuk mögött, ám mégis mosolyognak.
Amint visszatérsz tervedhez, az általad kreált maszkot látva húgod rögtön sokkot kap és kiejti kezéből a poharat. Az emberek nem értik mi történt, és mikor feléd néznek, arcukon kérdő tekintet.
- Ez nem lehet. - suttogja húgod, és hangja jeges pengeként hatol beléd. Hiába az elhatározás, hiába a tervek szövögetése, a testvéri szeretet sosem nyomtalan. Akármennyire is próbálja az ember palástolni, szinte képtelenség. És mikor meghallod hugod hangját, bár csak kicsit, mégis a kételyek öntenek el. Megéri?
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 11:42 pm

Memento Mori, fogom fel hirtelen, az elkerülhetetlen halál szimbóluma, a halál mely eljő, megszabadít, s amelyből mégis van kiút....
Reményemmé vált eme név, melyet ő kapott a sorstól s mely ezen napig várt hogy megmutassa jelentését. A tulajdon könyve árulta el, a tulajdon könyve hozta meg a halálos ítéletét. Nyugodtan lépkedek felé, hangja lelkem mélyéig hatol, s a mélységes szeretet érzése tölt el. Távol vagyok ám látom a szemeit, a reszketést a félelemet s a magányt. Borzalmas élete volt, sok tudás lapult az íriszben ám hozzám hasonlóan magányra volt hivatva. Mily boldog lehet az ember, hogy az utolsó akivel találkozik, ha a lény aki megöli tiszta szívéből szereti...
Memento Mori reménnyel tölt el, neveink összeolvasva a biztos halál, melyből nincs menekvés, a túl biztos halál, melyet Ő nem szokott engedélyezni, vagyis néha közbenjár...
Egyre közeledtem a húgocskám felé, s lelkiismeretem immáron halott volt, s én tudtam, ma este valami megváltozik...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 11:47 pm

Az emberek óvatosan és figyelve lépnek el utadból. Nem ismerik szándékaid, nem akarnak bajba keveredni. A biztonságiak kiemelt figyelmet mutatnak irántad, szinte minden szem rád szegeződik, ahogy eléred testvéred.
- Mi-mi-miért vagy itt? - nyögi halkan, hangja torkána akad, és alig jön ki valami.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 09, 2013 12:01 am

- Magam sem tudom biztosra. - Hazudtam neki, és magamnak. - A maszkot csak te látod, és senki más.
Hirtelen hajoltam meg előtte, mint mostanáig oly sok ember előtt, s csókoltam meg kacsóját, ám nevemet ezúttal nem árultam el.
- Oly régóta várom a találkozást, s oly fájdalmas ez ily körülmények között. Szeretnék beszélgetni egy kicsit, négyszemközt, már ha elragadhatom a társaságától. - közelebb hajolva fülébe súgom - Ott vannak mindenhol, ott vannak a tűzhely melegénél, ott vannak mikor alszol, s most is itt vannak, én talán megvédhetem. De el is pusztíthatom nem tudom még. - Hazudtam ismét neki és magamnak.
- Jöjjön a kertbe, sétáljunk egyet - s tartottam kezem felé várva, hogy elfogadja e ajánlatomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 09, 2013 8:58 pm

A lány egy pillanatig teljesen össze van zavarodva. Próbál beszélni, de torkán nem jön ki egy hang sem. Az emberek érdeklődve figyelik, hogy mi lesz ebből a közjátékból, a biztonságiak keze már igen közel a fegyverükhöz, ha esetleg szükség lenne rá. Ám húgod int, és mindenki mély lélegzettel szabadul fel.
- Minden rendben. - majd ahogy elindulsz, ő is követ téged.
- Szóval, mit akarsz? - szegezi neked dühösen a kérdést. Már eltávolodtatok az épülettől, néhány ember kevésbé látszik bizakodónak, és láthatóan, vagy kevésbé láthatóan, de titeket figyelnek, illetve a társaság egy része már a kertbe is kimerészkedett.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 20, 2013 5:50 pm

Mondandóm előtt megbizonyosodom hogy senki nem hall minket, de azért bizalmasan közvetlenül a lány mellé ülök, szorosan mellé, s a fülébe súgom mondandóm.
- Népszerű vagy te lány. Hamis érdeklődés ugyan de legalább törik magukat. - Maszkom alatt elvigyorodom, majd folytatom.
- Meg foglak ölni, nem tudom még hogyan, s nem tudom még hol, de nagy valószínűséggel a mai este lesz az. Bízok abban, hogy a véred nem vált vízzé a s szerencse s a természetfeletti segítségedre siet a vég pillanatában. Vagy valami más.
Ekkor tekintetemet végighordozom a bámészkodó tömegen, s visszafolytok egy kacajt.
- Nézz végig rajtuk, mindenki más embernek lát olyannak aki szerintük elég pofátlan ahhoz hogy kiragadja a díszvendéget egy külön kis randevúra. Vicces egy világ ez. Mindenesetre,  válaszd meg a halálod helyét, s ha van valami klisés utolsó kívánságod teljesítem neked. Ha elmenekülsz kaphatsz egy kis egérutat, szeretek vadászni.  Viszont nem ajánlom, hogy bárkit is figyelmeztess, hisz az úgyis meghall. Nos te lány, én a helyedben örülnék, hogy a Fehér Karom ily jószívű.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 08, 2014 9:40 pm

Mikor húgodat a megölésével fenyegeted, halkan sikkant fel, de gyorsan a szája elé kapja a kezét, hogy visszatartsa a kitörni készülő, igazi sikolyát. Kicsit távolabb húzódik, tőled, majd karjára akasztott, igen kis méretű, ám annál csicsásabb táskájában kezd kotorászni, és nem sokkal később két dolog kerül elő belőle. Egy sokkoló és egy mobil telefon. A sokkolót megszikráztatja párszor, feléd tartva, remélve, hogy ez visszatart majd, közben le sem véve a szemét rólad, egy számot tárcsáz. Nem nehéz kitalálni, ki, vagy mi lehet az. Három jelzés, három szám.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 3:08 pm

- Ez nem fenyegetés, de tényleg nem tenném a helyedben. Igaz, Ismerem a családod lelkét, s hogy nem érdekelnek azok az emberek akik körülvesznek. Ám így is, ha tárcsázol s elkapnak, akkor mindenki, kivel csak kapcsolatba kerülsz, minden rendőr, s mindenki itt a partin, meghal.  baglyok keze igen messzire elér. Szóval a helyedben inkább elraknám, mielőtt valaki meglátja a sokkolót és helyetted hívja a rendőrséget.
Ekkor hirtelen felálltam, s karomat gyengéden a leány felé nyújtom
- Gyere velem egy csendesebb helyre, beszélgessünk s ki tudja, talán tehetek valamit az érdekedben.
A lány hirtelen összerezzen, s én leveszem a zakómat s óvatosan ráterítem.
- Ahogy a szemedbe nézek, valahogy nem tudom elképzelni, hogy befogadna a Halál. Menj, menekülj, hátha nem ér utol a kezünk. Ám ne lépj kapcsolatba senkivel, hisz ismersz minket, Akinek beszélsz rólunk, az meghal.
A bokrok közül látom pár bagoly sziluettjét s alig észrevehetően bólintok, hogy tudom mit csinálok. Annyi év után megtaláltam őt, s nem fogom elveszíteni soha...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 3:13 pm

A lány kissé kétkedve néz rád, majd tekintetét hol rád, hol a partin beszélgető emberekre emeli, és látszik, hogy gondolkodik. Nem túl magabiztosan, de végül bólint, és feláll, majd megvárja, hogy kövesd, látszik, nem ad a véletlenre. A zakót nem fogadja el, és ha mégis ráteríted, ledobja magáról a sáros földre.
- Semmit nem akarok tőled, nem is értem, miért kerestél most meg. Valami beteges játékot űzöl? - kérdezi, s hangjába némi ingerültség is vegyül.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 3:27 pm

A zakót leporolom, és úgy hányavetin féloldalasan a vállamra dobom, miközben közelebb érek hozzá.
- Veheted így is. Megbíztak, hogy öljelek meg, én viszont még küzdök magammal. Te mindent tudsz róluk, a baglyokról, hisz te is közéjük tartoztál. Ismered a szokásaikat, tudhatnád, hogy normális esetben már halott lennél.
Veszek egy mély lélegzetet s a csillagokat nézem egy darabig, mielőtt folytatom.
- Látom a fokozódó dühödet, a haragodat a szemeidben. Ritka a családodban, ez a fajta vérmérséklet. A testvéred sokkal nyugodtabban szokta fogadni a negatív híreket. Pedig őt is üldözi a Halál, még agresszívabban, mint téged.
Ekkor esélyt se adva rá hogy megeméssze a mondataimat közbevágok.
- Amúgy merre laks? Szívesen meginnék egy jó teát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 3:34 pm

- Nem tudom miről beszélsz. - néz rád tettetett értetlen arccal, majd néma csendben lépked melletted.
- És akkor mire vársz még? Miért csinálod ezt? - látszik, hogy ő is, akár a többi ember, nincs hozzászokva, hogy előre bejelentsék, hogy meg fogják ölni. Látszik, hogy nem igazán tud mit mondani az eseményekre, amiket most él át, de ő sem hülye.
- Semmi közöd nincs hozzá, és leginkább nem foglak felvinni téged oda. - mondja ellentmondást nem tűrő hangon, majd kicsit odébb áll, és kezeit széttárja:
- Tedd, amit tenned kell. - majd szemeit is lehunyja.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 3:58 pm

- Hát jó, ha te ezt akarod...
Azzal benyúlok egyik zsebébe s kiveszek egy kis tárcaszerű dolgot. Na látod, máris tudom hol laksz, akkor menjünk hozzád.
A jelenléte túl különös, mágia járja át. Idiótának mutatja magát, de érzem, nagy mágia veszi körül, s érdekel mi lehet az, s a legjobb ha utánajárok.
A lányt minden tiltakozása ellenére, karon fogvást vezetem az egyik limuzinhoz. A sofőr nagyban aludt. Könnyű volt a fejéből kiemelni a főnöke képét s elhitetni vele, hogy én vagyok, mikor is fölébresztettem.
- Oh, bocsánat uram! Áh, látom sikerült fölcsípnie az est fénypontját.
- Igen igen, most vigyen kérem a külvárosba. - majd pontosan megadtam a címet. és kacsintottam rá.- Persze ne zavarjon... - Azzal elhúztam a sötétítést a limuzin és a sofőrülést elválasztó részen.
Mikor ismét csak ketten voltunk, s hallgattuk az út hangjait, majd ismét megszólaltam.
- Biztos van valami jó teád odahaza, majd én megcsinálom, ne félj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 4:26 pm

Ahogy testvéred végig hallgat, elgondolkodni látszik, végül alig pár sarokkal odébb, előre kopog.
- Álljon meg, kiszállok! - mondta előre a sofőrnek, és a kocsi lassított, majd félre állt. A nő kiugrott az autóból, és elindult vissza a neki rendezett partira, és megpróbált otthagyni téged. Még mielőtt utána indulhatnál, egy öltönyös, bagoly maszkos alak lépett eléd.
- Ne játszadozz, innentől nem tolerálunk semmi mellékeset. Jobb lehetőségeid nem is lehettek volna, és te mindet elpuskáztad. Innentől kezdve indul az igazi "játék". Öt percet kapsz. Óra indul! - majd ahogy jött, úgy el is tűnt, meg sem várva, hogy reagálj.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 4:44 pm

- De unalmasak vagytok... Azzal félrelöktem őket, s elindultam a lány felé, egyre gyorsabban, és gyorsabban, majd mielőtt bármit is tehetett volna, a csuklópengém kivillant, s hátulról a háta felé döftem.
Meglepődtem a lelkiismeretem mennyire nem zajong most.
- Elnézést ifjú hölgy, a főnökök megelégelték... Már nem tudok segíteni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégNew Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 4:58 pm

Amint pengéd a lány hátához érne, éles sistergé hangja hallható, a penge pedig megáll nagyjából öt centire húgod testétől. Nem látod, de érzékelhető, hogy gúnyos vigyor ül ki az arcára, és nyomatékosítja a dolgot azzal, hogy megáll, és a válla fölött rád néz.
- Azt hitted, hogy ilyen könnyű lesz? - nézett rád, és szemében valami különös jelenést lehetett látni.
- Többet vártam volna tőled. - mondta gúnyosan, majd retiküljéből egy pár cetli került elő, melyeket feléd tartva, furcsa jeleket lehetett látni rajtuk, és egy pillanattal később elhajította mindet feléd. Az első, ahogy lehullott a földre, furcsa hideg áramlatot éreztél, majd a talajon jégvirágok képződtek, és hamarosan a lábad a földhöz fagyott, nagyjából bokádig. A többi papír a levegőben lebegett, majd még egy eltűnt még a levegőben elporladt, majd nem sokkal melletted egy izzó kör jelent meg, és lassan, de biztosan, valami elkezdett felmászni belőle.
New Atlentean Villa - Page 2 Hell_Hound___concept_by_alcomando
A kutyaszerű lény, rögtön testvéred elé állt, védelmezőleg és fenyegetően morogni kezdett rád.
- Úgy néz ki, ez családi vonás. - jegyezte meg Prischilla.
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 5:12 pm

Ahogy végignéztem a jelenetet könny gyűlt a szemembe miközben megszólaltam.
- Olyan büszke vagyok rád! Sajnos nem tudom hogyan intézzem el ezt a dögöt... Még sosem próbáltam erre használni őket, na de hátha sikerül...
Azzal egyetlen csettintésre egy hatalmas kosszarvú bárány jelent meg s szarvaival felöklelte a kutyát.
- Nem is rossz...
Azzal mint egy idióta, próbálom elérni a lányt, a kiskéssel.


A hozzászólást Lupin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 04, 2014 5:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
New Atlentean Villa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New Atlentean Villa   New Atlentean Villa - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
New Atlentean Villa
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Gyémánt kerület-
Ugrás: