DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Kisebb utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Feb. 13, 2012 9:22 pm

A férfi várja következő lépésed, és valóban meglepődik képességed láttán. Viszont ő sem most kezdte a bűnüldözést, miközben aktiválod képességed, ismét mormolni kezd.
- Néz az eltévelyedett, mégsem látja hibáját, Hold fénye vegye hát el szeme világát! - Kiáltott fel, miközben kezeivel ismét egy jelet rajzol a semmibe, és hat darab, félhold alakú tárgy jelent meg a kezében. Sárga fénnyel izzottak, mint az eleven villám, de te ekkor már rég támadásba lendültél.
Éppen vágnál felé, mikor úgy érzed valami áthatol a fejeden. Beléd vágta az egyik ilyen fegyverét, úgy hatolt át homlokodon, mint forró kés a vajon. Már gondolnád, hogy vége mindennek, egy ilyen sérülést senki nem élhet túl, de a fájdalom valamiért elkerül téged.
Nem érzed azt, hogy el kellene terülnöd, nem érzed, hogy vér folyna alá a keletkezett sebből, s ahogy felnézel ellenfeledre, látod, ahogy az karjához kap.
Bizony te is eltaláltad őt, de sajnos nem sokáig láthatod vágásod eredményét, kezd elhomályosulni előtted a világ.
Mire észbe kapnál, már csak a sötétség van jelen, hiába pislogsz, hiába törölgeted a szemeidet, semmit nem látsz.
Azonban hallod őt. Hallod ahogy lépdel, és néha felszisszen.
- Ne aggódj, csupán átmeneti a vakságod. Megleptél...szép vágás. - Mondta a férfi, valószínűleg előtted sétálgathat.
- Kérlek hagyj fel ellenséges fellépéseddel, ülj le, és várd meg a hatás elmúlását. Tudom, hogy te valójában nem vagy gonosz. - Kérlelt a férfi ismét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Feb. 15, 2012 7:49 pm

Mikor támadok az ismeretlen is elkezd valamit mormolni és nemsokára már hold alakú tárgyak jelentek meg a kezében. Ez sem ijesztett meg folytattam a támadást. Vágok ide-oda, de a legtöbb célt téveszt. Ő sem hagyja annyiban azokkal a fura tárgyakkal kezd dobálni felém és az egyik éppen eltalálja a fejemet. Megrettenek egy pillanatra, de valami furcsa dolog történt. Nem éreztem nagy fájdalmat, vérzést ami a halálomat okozhatta volna. Egy pillanatra még láttam, hogy a férfi a vállához nyúl és azon a helyen kis patakba folyik a vér, elkaptam. Mégis nem volt nagy öröm mivel ekkor elsötétül minden előttem. Először ide-oda kapkodtam, majd megálltam egy helyben. Hallottam a férfi lépteit aki újra hozzám szólt. Elmondta, hogy ez átmeneti vakság és megdicsérte a vágásomat amit előbb okoztam neki. Majd újra a jó útra akart terelni. Úgy gondoltam ha már vak vagyok akkor ezt a helyzetet is kihasználom.
- És miért győzködsz ennyire engem? Mit látsz bennem ami jót jelenthet?
Kérdezem őt és egy centit sem mentem míg nem múlik a hatás csak ha vészhelyzet van, mert lehet megsérül valaki akit nem kellett volna bántanom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Feb. 16, 2012 11:16 am

A sétálást már nem igen érzékeli a füled, talán a férfi is lepihen egy pillanatra, de motoszkálása azért figyelmes leszel.
- A harag, s ideg megszűnik körülöttünk, A hold fénye legyen itt közöttünk. - Kiált a férfi, mire felspanolt idegállapotod, érzed, hogy kezd megnyugodni. Testedből az adrenalin szépen lassan kipárolog, s indulataidat is jobban tudod kezelni. Teljesen megnyugodtál.
- Mindenkinek jár egy új esély barátom. Az esély, hogy ne egy ilyen férget szolgálj, hanem a jó oldalt. Átoknak gondolhatod képességed, de ha az ártatlanok védelmére használod fel, áldásként tekintesz majd rá. - Magyarázta, majd ismét járkálás, és motoszkálás hangjára leszel figyelmes.
- Keress rendes munkát, és kerüld az ilyen alakokat. Még találkozunk, csak kérdés, milyen szándékkal állunk majd ismét egymással szemben. - Mondta, majd ismét valami varázslat mormolására figyelsz fel.
- A Gravitáció legyen csupán elmeállapot, segíts hold, hogy elérjem az eget, s napot. - Kántált, majd mostmár, ha homályosan is de látod, ahogy a férfi egy hatalmasat ugrik, épp vállán védenceddel a levegőbe. Megpróbál távozni, és gondolataiddal egyedül hagyni.
Választási lehetőség elé állít téged. A boltban helyesen cselekedhettél volna, ehelyett a drogos férfit választottad, pár száz dollárért, ahelyett, hogy megmentsd a boltost a rablástól. Most, talán utolsó lehetőséged adatott meg arra, hogy ne állj át a sötét oldalra. Hazamész, és átgondolod terveidet, avagy eldobod magadtól a védelmező szerepet, és követed Holdfényt. Akárhogy is teszel, mostmár valamennyire tudod, milyen képességekkel rendelkezik a férfi, mi vár téged, ha utánuk iramodsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Feb. 25, 2012 12:12 am

A férfi újra kántálni kezd és mire befejezi egyre jobban lenyugszok. Mintha csak kiszívta volna valami belőlem a haragot és azt eleresztve otthagyta felemésztve. veszek egy nagy levegőt, majd ki is fújom. Újabb motoszkálásokat hallok. Úgy látszott a férfi mozgásba lendült. Egy újabb jó tanácsot vet felém ami elgondolkoztat kissé. Volt benne igazság. Mikor elmondta, hogy inkább menjek el rendes munkát keresni és ne ennek a drogosnak dolgozzak újabb kérdéseket vetnek fel bennem, de nem nagyon volt türelmem mindegyikre választ találni. Míg ezen gondolkoztam a férfi megint kántálni kezdett. Kezdett tisztulni a látásom és megláttam ahogy meglóg a munkaadómmal. + Talán igaza van és inkább hagynom kéne. De...+ ezek a gondolatok mentek át a fejemen újra és újra. Ránézek a kezemre és elő jön néhány emlék ami még a katonaságban történt meg. Főleg amikor rajtunk tesztelték az anyagot. Ezért akárhogy is néztem ez az erő csak pusztításra jött a világra és nekem kell ezt az erőt hordoznom. Tehát nem csináltam semmi mást csak mentem a fejem után. Erőt vettem magamon és felkeltem. Látásom még homályos, de nagyjából ki bírtam venni az előttem lévő dolgokat. lehet míg mentem neki ütköztem pár dolognak, de ez nem tántorított vissza. Próbáltam követni őket és elkapni a maszkos fickót. Még képességei rejtélyek számomra, de ennél már úgy se lesz könnyebb dolgom. Így neki iramodtam és, mint előbb említettem, próbálom elkapni a maszkos jótevőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Feb. 27, 2012 11:31 am

Döntésed végleges, talán te is érzed, hogy nincs visszaút, te nem oldalt választottál ezen éjszaka, hanem egyszerűen a pénzedért dolgozol. Ellenfeled már egy kisebb előnyt tudhat magáénak, de futva talán utolérheted, igaz nem tudsz magasra ugrálni, sem pedig felhőkarcolókat mászni, de talán még így is elkaphatod a férfit.
Sietned kell, mert valószínűleg a rendőrségre viszi pártfogoltad, bizonyítékot pedig jócskán fel bír mutatni a fickónál lévő anyag mennyiségének köszönhetően.
Néha megállsz, s fülelsz, bármi féle zajra odakapod tekinteted, és a kiválasztott hang irányába folytatod utad. Lehet elkéstél, de lehet csak egyszerűen eltévedtél, ami az előző lehetőséget sem zárja ki. Elmélkedésed talán túl sok időt emésztett fel, nem tudod, beérve egy sikátorba azonban rossz érzés kerít hatalmába.
- Nem hallgattál a józan észre fiam. - Mondta a kuka mögül előlépő férfi, megállva veled szemben.
- Hát jöjjön aminek jönnie kell. Ma két bűnöző alszik a sitten. - Tette még hozzá felvéve egy harci pózt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Márc. 01, 2012 8:23 pm

Sietek utánuk hátha még utolérhetem. Igaz azok az ugrásuk jócskán magasabb helyekre és emelhette a menekülését így ez egy újabb hátrány számomra. Lehetséges, hogy már be is vitte mivel elég cucc volt nála, hogy egy időre lesitteljék. Akkor pedig a pénzem odavész és teljesen le leszek nullázva. Elmerülök a gondolatokba míg egy sikátorba nem érek. Minden egyes zajra oda kapom tekintetem míg nem egy eléggé közeli hang üti meg a fülem. Egy kuka mögül jön elő a férfi és eléggé csalódott, szánakozó arcot pillantok meg a sötétségben. Felveszi a harci pózt és úgy látszik készen áll a harcra.
- De sajnálatodra az nem én leszek.
Ugyan úgy ökölbe szorítom a kezem egy kicsit meglazítom lábaimat. Megindulok feléje, majd egy rúgással kezdek. Ha kikerüli ha nem utána egy átváltozott karommal egy függőleges vágást ejtek feléje. Ugyan úgy mindkét esetben hátrálni fogok és ügyelek arra, hogy nem bírjon eltalálni ugyan azokkal a hold alakú tárgyakkal amivel megvakított. Ezek után várom az ő lépését. Bár abba biztos voltam, hogy a seb amit még okoztam neki még nem gyógyult be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Márc. 01, 2012 9:22 pm

A férfi nem támad, úgy tűnik, megvárja a te támadásod, arcán magabiztos mosoly terül el. Biztos magában, hiszen egyszer már hatástalanított téged, biztos benne, hogy másodjára sem bírod őt meglepni.
Támadásod nem lepi meg, könnyedén lép félre rúgásod elől, majd a karodból keletkezett pengével próbálod hosszában átvágni a testét, de ez elől pedig éppen-éppen elugrik.
- Az éj csendjében, mikor a penge csillan, az élő megmarad, a holt elillan! - Kiáltja el magát, majd a varázsló kézmozdulatokat tesz. Egy félhold alakú egy méteres pengével rendelkező tárgy jelenik meg a kezében, akár egy szablya, csak neonos sárgás-fehér aura veszi körül.
Innentől ezzel a fegyverrel veszi fel a harci beállását, de nem támad. Vár téged, miközben a válla valóban vérzik, de mintha ügyet sem vetne rá.


//Kaland sajnos véget ért.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Ápr. 30, 2012 5:47 pm

Sir. Galahad magánkalandja - Vér és élvezet

Az éjszaka, mi a gonosztevők, és természetfeletti lényeg időszaka, számodra is kecsegtető vadászmezőt biztosít, az már más kérdést, hogy anyagi javakkal akarod bővíteni pénztárcád, vagy gyilkos hajlamaiddal szeretnéd csendesíteni az agyad kínzó őrületet. Ám, ha elég ügyes vagy, na meg, ha a szerencse is melléd áll, ma este minden két dologra lesz lehetőséged.
Gotham City ezen része tele van a kezdő bűnözőknek szánt lehetőségekkel, szinte nem találni olyan sarkot, hol ne moccanna meg a sötétség, hol ne állna egy-egy gyanús alak, vagy pár nem igen szépségesnek mondható hölgyemény saját portékáját felkínálva, ám jobb vigyázni, hiszen ahol ilyen lányok tartózkodnak, biztos akadnak verőlegények is.
Hősök nem igen fordulnak itt elő, bár annyit tudsz, hogy ez a környék a nem igen ismert Holdfényé, egy drogos srác adott neked "szívesen" erről információt, tőle jobb lesz távol tartanod magad, bár ha nem okozol galibát, mármint nem észrevehetőt, talán nyugtod lesz tőle. A rendőrség sem gyakori errefelé, inkább a GYRE szokott kivonulni, de ők is tömegben, csak a bátrabb nyomozók jönnek ide szaglászni.
Tehát a helyismeretről meg van a kellő információd, megvan a lehetőséged a gonoszkodásra, pénzszerzésre ugyanúgy. Tőled függ, miként használod ki tudásod.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Ápr. 30, 2012 7:42 pm

A Bűnös kerület jellegzetes szaga leng be minden egyes utcát, milyen csodálatos is. Minden sarkon ott áll egy gyanús alak, az ember fél elmenni egy árnyékosabb részen, mert bárhonnan előugorhat egy késes gyilkos. Halk kopogás vegyül az utca halk morajához, egy sétapálca kopog a betonon. Az egyik sikátorból egy igencsak furcsán öltözött alak lép elő, cilindert visel, frakkot, fekete mellényt, fehér inget, fekete bőrkesztyűt, fekete szövetnadrágot és fekete lakcipőt visel, jobb kezében pedig egy sétabotot fog. Mikor kiért az egyik nagyobbacska utcára, megáll és megigazítja kesztyűit, ezután az egyik sarok felé veszi az irányt, ahol egy pár testét áruló nő álldogál. Mikor odaért illedelmesen megemeli a cilindert, enyhén meghajol és csak ezután szól az egyik nőhöz:
- Jó estét hölgyem! Nem tudja, hol találok valakit akinek van egy kis munkája egy olyan szerény polgár számára mint én? - hangja semleges, de van benne valami bujkáló őrület.
Beszéd közben sétapálcáját a hónalja alá fogja, majd miután befejezte továbbra is így állva a környéket pásztázza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Május 01, 2012 10:38 pm

Sok lehetőség adódna itt Gotham city nyomornegyedében, te pont egy éjszakás prostituáltnál keresel munkát. A lány végignéz rajtad, majd gúnyosan fúj egy lufit rágógumijával, ami szinte úgy pukkan ki, mintha vágyaid, álmaid buborékának nyomott volna egy tűt.
- Kicsi ficsúrom, itt csak egyfajta munka van, de azért neked kell fizetned. - Kacsintott, majd szoknyáját egy pillanatra felhúzta, megmutatva neked áruját, amit egy francia csipkés bugyi takar.Már éppen eleget tennél büszkeséged sárba tiprásának, mikor egy hang üti meg a füled az utca sarkáról.
- Mi az, hogy visszalopták?! Hogy a pimpics*ba történhetett? Ja, persze, te mindent megpróbáltál! - Kiabált a férfi a telefonba, majd hirtelen lecsapta a kagylót.- Hát te meg mit akarsz? Ha nem akarsz kettyinteni, hord el magad, csak rontod az üzletet vilcsi? - Hordott le téged, szinte homokosak megszégyenítő hangnemben, mire a lány nevetve rászólt.
- Hagyd Pimpi, csak egy munkáért esedező bolond. - Válaszolt, mire a valószínűsítheti strici jobban szemügyre vett téged.
- Nem tűnsz egy kifejezett nehézfiúnak. Milyen munkára gondoltál bugyimaci? - Kérdezte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Május 02, 2012 8:04 pm

A kérdés fel lett téve, sajnos csak későn jött rá főhősünk, hogy rossz embernek. Késő a bánat, a kimondott szónak már hatása van a jövőre, s nem lehet visszaszívni azt. Minden esetre a nő már mutatja mije van, de ez nem igazán érdeklik az urat.
- Köszönöm hölgyem, talán majd máskor. - hajol meg illedelmesen, majd felteszi cilinderét.
Épp sétapálcáját lendíti előre, hogy elinduljon, mikor észreveszi az igencsak furcsa, telefonáló alakot. Úgy néz ki problémája adódott, talán szerezhet valami munkát. Megáll és botjára támaszkodva figyeli az eseményeket. Nemsokára oda megy az eléggé feminin beállítottságú férfi és kezdi lehordani Galahadat. Végig nyugodt arckifejezéssel hallgatja a pasas visítozását. Amikor azonban a munkáról van szó felkelti az érdeklődését.
- Mondjuk eltulajdonított tárgy visszaszerzése, információszerzés, nemkívánatos személy likvidálása, kínzás és hasonló kellemes időtöltések. - sorolja fel a választási lehetőségeket.- Persze kizárólag a megfelelő anyagi kompenzációért, elvégre ingyen semmi sincs a mai világban. - végén megereszt egy udvarias mosolyt a férfi felé, bár legszívesebben csak simán átvágná a torkát, irritáló ez a homoszexuális egyén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Május 02, 2012 9:10 pm

A férfi furán néz rád, pont úgy, mint ahogy te rá. Egymásnak nem igen jön be stílusotok, csak ő nem szégyenli útjának ereszteni kiforratlan, idétlen szavait.
- Gyilkolás? Te mucikám? Hamarabb néznélek egy borbélynak, mint gyilkosnak. De rendben, hát mit veszíthetek. - Rázza meg fejét, majd a lánynak elkezd megmagyarázhatatlan, szinte érthetetlen jelekkel mutogatni, közben zizegő hangokat hallat. Miután a prostituált el kezd távolodni, rájössz, ez nála amolyan elzavarás opciója lehet, bár jobban hasonlított egy légy elkergetésére.
- Az a tény állás pimpacsirtám, hogy az egyik lányomat elvitték, elrabolták, ha jobban tetszik. Mivel az egyik legjobb a szakmájában, nem igazán esett jól a kis pénztárcámnak az ő távolléte. Ha valóban olyan pimpenge csávó vagy, mint állítod, hozd őt vissza, és kapsz némi jutalmat. - Magyarázza neked, majd vár. Várja, hogy igent mondj felkérésre, avagy ajánlatára, de még mindig kiveszed szemeiből, hogy nem igen tart téged sokra. Megigazítja dajerolt frizuráját, majd elővesz egy slim cigarettát.
- Na mi lesz húsom? Vállalod? - Kérdezte, meggyújtva a nők által divatot teremtő dohányárut.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Május 03, 2012 7:44 pm

Úgy néz ki a férfinak kétségei vannak afelől, hogy mihez is ért a fiatalember, szegény bolond. Egyenlőre azonban el kell viselnie a férfit, hisz úgy néz ki ideiglenes munkaadójává válik nemsokára. Szerencsére hamar vázolja az eseményeket, s hogy mit kéne tenni az ügy megoldásának érdekében. Nem nehéz a feladat, csak vissza kell szerezni egy prostituáltat, néhány valószínűleg nem túl udvarias úriembertől. Galahad megigazítja a cilinderét, majd botját maga elé állítja a földre és két kézzel támaszkodik arra, testtartása viszont továbbra is teljesen egyenes.
- Megcsinálom a munkát. -bólint rá a feladatra. - Esetleg valami segítség, hogy kik vitték el vagy hova vitték?
Bal kezével benyúl frakkja zsebében, hamar a keze ügyébe akad a borotva. Nagy a kísértés, hogy a munka helyet a stricit csinálja ki most azonnal, talán még pénz is van a fickónál. Mégis inkább vissza fogja magát, elvégre a feladat sokkal nagyon élvezett faktorral kecsegtet, mint egyetlen buzi hidegre tétele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Május 06, 2012 12:17 pm

A munkaadód fejét rázza válaszodra, majd jól láthatóan kirázza a hideg.
- Rendben. Helyes. 500 dolcsit kapsz, ha visszahozod, de a lánynak ne legyen baja, mert ahány karcolás, annyival kevesebb pimpénzt kapsz. Értve vagyok? - Mutogatott feléd fenyegetően, majd csettintett egyet. Ahol eddig a prostituált tartózkodott egy férfi lép elő a sötétből, de mivel ajtónyikorgást hallasz, sejtheted, hogy a sarkon túl egy épületből érkezik a fekete bőrű férfi.- Pimpíti, kísérd el az urat Larryékhez. Visszahozza a lányunkat. Vagyis, ő ezt gondolja. Részleteket majd mond el neki, vagyis azt amit tudnia kell a bandáról kapcsolatosan. Zzzz. - Hessegetett el titeket is olyan módszerrel, mint imént a lányt, majd elfordult a sarkon. A férfival maradtál ott, aki int feléd, hogy kövesd, majd bevette magát a sikátor sötétjébe.
- Nem lesz sétagalopp, szóval jól figyelj. - Vetette oda háta mögé, remélve, hogy követed őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Május 06, 2012 12:44 pm

A fizetség dolgát hamar megtárgyalták, elég jól fizető munkának tűnik, főleg, hogy ez az első melója. A strici hív egy másik fickót, valamelyik épületből jöhetett ki. Úgy néz ki ez az egyik verőlegénye a furcsa fickónak, de máris jobb társaság, mint a strici. Szerencsére tőle meg is szabadulnak, mivel az elhessegeti őket, mintha valami madarak lennének. A fekete int neki, hogy kövesse. Galahad nem tétovázik, meglendíti botját, majd elindul a férfi után. Hamar beéri, így hát mellette megy tovább.
- Ugyan, nem kell aggódnia, el tudom intézni az ilyesmit. Hallgatom a részleteket. - mondja a férfinak, közben továbbra is tartja annak tempóját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Május 08, 2012 12:26 am

Ugyanaz a kép fogad, mint eddig, ugye még mindig nem a legjobb környékről beszélünk, mindenki talán a külsőd miatt is úgy néz téged, hogy az már feltűnően zavaró. Csövesek, drogosok, és utcalányok, látszik rajtuk, hogy nem sok hozzád hasonló alakot láttak errefelé.
- Pimpihez hasonló szerencsétlen banda, tele idióta stricikkel. Nincsenek sokan, de el vannak látva lőfegyverekkel, szóval csak okosan, ha nem akarod holtan végezni. Az épület ahol meghúzódtak egy panellakás második emelete, viszont a ribancaik nem csak testüket árulják, de még riasztanak is, ha gyanús elem közelít feléjük, így ha meglepetésből akarsz támadni, ügyesen csináld. - Magyarázza a tag, ki elsőre sokkal értelmesebbnek tűnik, mint jelenlegi munkaadótok, de látszik rajta is, hogy nem igen kedveli a tagot, de hát hozzád hasonlóan ő is rá van szorulva a pénzre.
- A szobát nem lehet eltéveszteni, állandóan bömböltetik a rapzenét, és az ajtó tele van firkálva grafityvel. Ha jól rémlik öten vannak, sokukat leszedtem már. A lányt ott fogod megtalálni az épület előtt, nem bolondok, hogy őrizetlenül hagynák. Kösz, hogy elvállaltad, ma nem lett volna kedvem hozzájuk, bár ahogy elnézlek, nagy szerencse kell ahhoz, hogy túléld a találkozást, ezek nem sz*rral gurigáznak, uzzi van náluk, bár töketlenek, szóval ha ügyesen mozogsz, vagy hangtalanul talán sikerülhet elintézned őket. - Folytatta az okítást, majd tovább kísért téged az egyre kellemetlenebb negyedben, hol végül egy negyed órás séta után, megállt egy sikátor sarkánál.
- Ha itt kimész megtalálod jobbra az épületet, de már innen is hallani a zenét. Tőled balra lesz egy tűzcsap, a sarkon. A mögött foglak várni egy vörös autóban. Ha nem jössz vissza fél órán belül, elhúzok. Ha rendőröket, mentőket vagy csak szirénát hallok, elhúzok. Úgyhogy ajánlom, hogy siess. - Mondta, majd faképnél hagyott, persze csak ha nincs kérdésed, de azt már út közben feltehetted.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Május 09, 2012 2:57 pm

Elindulnak a fickóval valamerre. A séta nem a legkellemesebb, elvégre mindenki megbámulja Galahadat, de hát nincs mit tenni, a mai világban egy úriembernek el kell viselnie az ilyesmit. Út közben a fickó elmondja, hogy kiket is kell elintézni. Nem lesz ugyan olyan sétagalopp, mint eddig. Itt az ideje jobban odafigyelni és előre tervet készíteni. Bár csinálhatja véletlenszerűen is, de akkor nagyobb a rizikófaktor. Negyed órás séta után odaérnek az említett környékre, már a sarkon lehet hallani a fülsértő zenét. A férfi közli vele, hogy fél órája van és ha addig nem végez, akkor bizony egyedül marad. Nem szereti ha siettetik, elvégre jó munkához idő kell, bár azt is mondják, hogy rosszhoz még több.
- Köszönöm uram az útbaigazítást. - emeli meg cilinderét a férfinak. - Nemsokára ismét találkozunk. - mondja, majd kilép a sarkon.
Már látja is az épületet ahol a stricik húzzák meg magukat.
Magabiztosan megindul a ribancok felé akik az épület előtt strihelnek. Muszáj lesz felvegyen valami stricisebb modort, nincs ínyére az ilyesmi, de a cél érdekében muszáj lesz. Azután, hogy találkozott Pimpivel nem is lesz olyan nehéz. Mikor odaér a lányokhoz bal kezét, ami szabad, maga elé emeli és kabátja szőrmegallérját kezdi el simogatni, jobb kezében pedig lóbálja a sétapálcát.
- Hé pipőkék! -szól oda a lányoknak, magasabban, mint a rendes hangja, szinte visít. - Hol vannak a főnökök? Van számukra egy príma ajánlatom. Na! Gyorsan, gyorsan. Nincs nekem időm itt állni egész nap, a végén még megfájdulnak a lábikáim. - sivít a lányokkal és reméli, hogy azok komolyan veszik és odavezetik őt a stricikhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Május 11, 2012 11:29 pm

A lányok már messziről kiszúrnak téged, és nem állják meg a sértegetésed küllemedet illetőleg.
- Hé lordságod, egy menet, neked olcsón megszámítom? - Szól az egyik, mire már odaérsz, s megszólalsz leesik nekik a tantusz, megrökönyödnek, és szinte üveges tekintetükkel néznek rád.
- Benn...ooottt. - Mondta reszkető hangon a lány, majd a maga mögött lévő épületre mutatott, ahonnan szól az eget rengető muzsika.
Már lépnél oda az ajtóhoz, mikor látod a messziből, hogy egy lány a füléhez kap, majd mormol valami, mire a zene elhal. Elérted a célod, felfigyeltek rád, innen már kérdés hogyan tovább. Az utcán két lány van mögötted, míg a távolban is kettő, ugye az egyik aki félreérthetetlen mozdulatsoraival riadóztatta a főnököket.
Nem nyílik az ajtó, úgy néz ki, várják, hogy te menj oda. A lányok, még mindig reszketnek, szinte súgja a tekintetük, hogy fordulj meg és húzz el, míg teheted.
Érdekes estének ígérkezik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Május 12, 2012 5:00 pm

A terv eddig jól működik, a baj csak az, hogy nincs semmilyen terv. A nők hamar abbahagyják a gúnyolódást, miután megtudják miért jött a férfi. Épp nyitná az ajtót, mikor az egyik lány beszól a főnököknek és a zene elnémul. Szóval várnak rá. Remek, izgalmasabb nem is lehetne. Mielőtt betolná az ajtót, még egyszer szemügyre veszi a nőket, úgy néz ki mind nagyon meg van rémülve. Galahad még egyszer rámosolyog a hölgyekre, majd egy határozott mozdulattal kinyitja az ajtót. Mikor belép első dolga körbenézni, hogy nem-e várja valahol valaki. Remélhetőleg senki nincs a földszinten és van pár pillanata, hogy körülnézzen. Amennyiben senki sincs lent körbenéz egy kicsit, hogy nem talál-e valahol egy elektromos kapcsolószekrényt. Ha talál ilyesmit, akkor kinyitja azt, majd lekapcsolja az áramot. Nem nehéz feladat, elvégre takarító volt egy iskolában és néha ott is előfordult, hogy neki kellett a biztosítékokkal bajlódnia. Ha nem talál semmiféle kapcsolószekrényt, akkor elindul az emelet felé. Amennyiben van valaki lent, máris belekezd a szövegelésbe.
- Jó estét. - kezdi mosolyogva. - Remélem meghallgatják majd az ajánlatomat kedves cimboráim. Ugye?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Május 15, 2012 3:39 pm

Ahogy benyitsz az ajtón, a lányok rémülten elfutnak, ami nem jelent sok jót számodra, s egészen feltűnővé teszik a dolgot. Mikor becsukódik hátad mögött, a lakat kattanására figyelsz fel...bezárták mögötted. A folyosón nem fogad senki, üres, ahogy vártad, de kapcsoló szekrényt nem látsz a falon, tehát máshol van.
A melletted jobbra lévő fal mellől mozgást, neszt hallasz, a bal oldali fal felől semmit. A folyosó jobbra folytatódik, de balról is és jobbról is van egy ajtó, mielőtt az ráfordulna a sarokra.
Teljes csend uralkodik az épületben, kinn az utcán sem hallani semmit, olyan érzés, mintha legalábbis egy banda leszámolására várnának az épület lakói, bár kitudja, lehet veszélyes ellenfélnek tartanak téged. A folyosó végéből lépéseket hallasz a sarkon túl, nem próbálja meg titkolni érkezését, semmi osonás, nyugodt, normális lépésekkel közeledik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Május 19, 2012 2:41 pm

Mikor Galahad bemegy az épületben, az összes lány elfut, ez nem jó jel. Az épületben sötét volt, sehol sincs még egy villanykapcsoló sem. Ezután az ajtó rögtön becsukódik, mint egy rossz horror filmben. A sétapálcájával előre nyúl és megpróbálja kitapogatni, hogy milyen széles a folyosó. A jobb falnál valami motoszkál, de a bal fal szerencsére csendes. Galahad a zsebébe nyúl a bal kezével is kitapogatja a borotvát, hogy ha harcra kerülne sor, ne legyen teljesen végtelen. Ezután hallja, hogy közeledik valaki a folyosón. Végre van fogadóbizottság.
- Hé! Itt vagyok! Fiúkák ez így nem vicces, az orromig sem látok. Mindenkivel így bántok aki üzletelni akar veletek? Igazán nem szép tőletek srácok. - mondja vinnyogva, mint valaki, akit jól tökön rúgtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Május 22, 2012 5:35 pm

//Bocsi, nem tudom honnan vetted, hogy sötét van. Very Happy//

A léptek zaja egy pillanatra abba marad, majd egy határozott lépés után egy gyanúsan kigyúrt fickó fogad téged, afroamerikai, agyontetovált, az a tipikus nehézfiú. Éppen tesz el valamit a farzsebébe, nem tudod mit, de talán jobb is, ha titok marad a dolog kiléte, rád tekint, majd arcára erőltet egy vigyort.
- Üdv. Mi kéne? - Kérdezte azért megőrizve tapintatlanságát, és modortalanságát, nem beszélve együgyűségéről, a te stílusodhoz nem illik ez a fogadtatás.
- Milyen üzletről beszélsz? Carlitos-t csak jó üzlet érdekli, ha piti ügyben keresed, jobb ha távozol, míg tudsz mivel. - Mondta, már lehervasztva arcáról a mosolyt, olyan rideg stílust váltva, hogy még a legkeményebb gengszter is elgondolkodna a hallottakon. A fal felöli mocorgás ismét felhangosodik, úgy tűnik csak készülnek valamire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daren Shadhon
Civil
Civil
Daren Shadhon

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Mar. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Jún. 12, 2012 6:09 pm

Hiába próbált a lehető legkevésbé forgalmas helyeken menni így is túl sokan megbámulták, ami a tervezett szakmájában nem mindig a legjobb, a célállomásán pedig főleg, a végén még leadják valami fémgyűjtőbe. Egyértelművé vált számára, hogy szüksége van valamilyen ruházatra, ami elfedi kilétét, ami csak első hangzásra olyan egyszerű, hisz ki szolgálna ki csak úgy egy fémkupacot anélkül, hogy ne csapna patáliát. Ennek ellenére némi számolgatás után arra jutott, hogy mindenképp meg kell oldania, mivel így sokkal kisebb eséllyel szúrják ki a tömegben. Programja rögtön végig is futtatta az adatbázisán a keresőt, a ruhabeszerzésre koncentrálva, de mily meglepő az ilyesmi adatok hiányoztak onnan. Át is ugrott egy kiegészítő algoritmusra, ami azt az utasítást adta ki, hogy valahol az utcák mentén biztos lehet találni egy helyet ahol ruhákat adnak.
Így is bő háromnegyed órájába telt, mire sikerült egy felismerhető ruhaboltot találnia. A sok idő ellenére nem mondható hogy unatkozott útközben, egy feltételezhetően kóbor eb már az elején rábukkant, és csaholt mögötte folyamatosan, egészen addig, amíg meg nem próbálta megharapni, amit nem koronázott éppen siker, legfeljebb némi fájdalom. Az út második felét pedig egy nő tette érdekessé, aki úgy gondolta, hogy a szokatlan látványosság megér egy rendőrségi bejelentést, a hangja, és az ideges válasz azonban azt árulta el, hogy az ügyeletes nem hitt neki, hanem valami részeges, avagy drogos személynek gondolta. Ezeket is csak azért tárolta el, mert újabb viselkedésformákat vélt felfedezni bennük, amik még hasznára válhatnak a későbbiek folyamán. Az érdekesebb része azonban most következett, mikor kinyitotta az ajtót, s belépett azon, miközben fölötte felcsendült egy kis harang, ami az új vevőt volt hivatott érzékelni. Szerencséjére mivel a hadseregnek szánták, néhány udvariassági formát is ismert, így például a köszönést is.
-Jó napot kívánok!- Hangzott is el, amint lefutott az ide tartozó programkód.
-Szükségem van felső, illetve alsó ruházatra is, megköszönném a segítségét.- Folytatta, elvégre nem akart sokáig időzni itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Jún. 12, 2012 6:35 pm

Hiába próbáltál úgymond feltűnésmentesen haladni az utcán, a kutya vad csaholása bizony nagyon is felkeltette az emberek figyelmét. Ahogy haladtál, jellegzetesen forgolódtak utánad az emberek, olykor egy-egy kocsi sofőrje vette a bátorságot hogy bedudáljon neked. Ahogy elhaladtál két nő között, azok azonnal összesúgtak, de hogy miről beszéltek, fogalmad sincs, de a programod kidedukálhatja viselkedésükből, hogy nyilván rólad folyik a szó.
- Lehet csak valami maskara... - hallod az elcsípett szavakat, de semmi többet hisz pont befordulsz egy másik utcán.
Keresed azt a helyet amit ruhaboltnak neveznek, hogy ide betérve szerezz magadnak valami megfelelőt, ami viszonylag eltakarja acélvázadat a kíváncsi emberek szemei elől. Nem is olyan messze megpillantod az általad keresett ruhás üzletet. A bejárat felett kisebb betűkkel tündököl szerény neve: Butik. Ezzel mindent el is árul az érdeklődőnek, hisz minek kacifántos és hosszú név?
Amint belépsz megcsendül a kis harangocska. Érzékelheted hogy bent kicsit mintha sötétebb lenne mint kint. A butik nem túlzottan nagy, mégis tele van polccal és fogassal. Bő a választék, s ahogy elnézed, az árak sem rosszak. Bent egy fiatal néger hölgy állt az egyik polcán s a ruhákat rendezte épp. Felnézett, arcán láthattad ahogy érdekes grimasz fut végig, nyilván nem ilyen vevőre számított, amikor meghallotta a kis harang csilingelését. Egy ideig csak állt, mint aki kővé dermedt és téged méregetett. Nem tudta pontosan eldönteni hogy csak viccelsz e vagy komolyan gondolod a ruhavásárlást. Ebből az állapotból hangod zökkentett őt ki, gyorsan összeszedve magát az elvárt mosolyt próbálta arcára csalni.
- És milyen méret kéne önnek... - ismét végignézett rajtad - Uram..? - kérdezte még kicsit mintha dadogva.
- Farmert vagy valami sportosat szeretne? - tesz fel ismét egy kérdést, hogy eldöntse hogyan is tudna neked segíteni.
- Ma valamilyen karnevál esetleg filmforgatás van a környéken? - kérdezte már kicsit jobban összeszedve magát kíváncsian és kipillantott az ablakon, mintha azt hinné, hogy több hozzád hasonló személy fog megjelenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daren Shadhon
Civil
Civil
Daren Shadhon

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Mar. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Jún. 12, 2012 10:21 pm

Újabb, számára érdekesebb arckifejezést sikerült eltárolnia az eladó hölgynek köszönhetően, de jelen helyzetben jobban foglalkoztatta processzorát a feltett kérdésekre a válaszadás, tekintve, hogy az öltözékekről, és azok méreteiről nem rendelkezett adatokkal a memóriájában, így egy gyors szemrevételezés alapján próbált meg döntést hozni.
-Kevésbé kirívó, sportosabb öltözékre lenne szükségem, szerintem az xxl-es méret ideális lesz.-
Azért döntött a sportos ruhák mellett, mert halvány lila gőze nem volt arról, hogy mi a szösz lehet a farmer, de legalább a sportról sikerült néhány információt eltárolnia, mikor a készítő épp azt bámulták a televízió képernyőjén, így megmaradt ennél a választásnál, noha nem tudta mire számítson mit fog keríteni neki a nő, de eszébe jutott, hogy a tv-ben látott sportolók rövid ruhadarabokat viseltek, de a hosszúk jobban takarják ugyebár acélos testét.
-Ha lehet, akkor hosszú ujjú és szárú ruhákat szeretnék.-
Tette hozzá még gyorsan, ne kelljen kétszer megjáratnia az eladót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Kisebb utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
5 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bűnös kerület-
Ugrás: