DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Kisebb utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Dec. 31, 2013 11:07 am

A két alak bemegy az épületbe és eltűnnek a bujkáló Alex elől. Az utca szinte abban a pillanatban megint a nyugalom tengere lesz. Az őröknek otthagyott alakok, visszatérnek megszokott semmitevésükhöz. ÉS újra csak az érdektelennek tűnőknek látszanak.
Alex még látja ahogy a sötét alak, ami most már kiderült teljesen hogy nő, közelít az őrökhöz. Elhalad a konténer mellett, tudod nem vehetne észre, de igaz csak egy pillanatra. De akkor is szemez veled. A feketelyukszerű szemeiben valami csillan. Ám mielőtt még reagálhatnál a sötétség magába fogadja. Ha nem tudnád hogy ott kell lennie, nem vennéd észre, csak az átható sötétséget. A nő minden gond nélkül sétál a férfiak közé, és halad az ajtó felé, ahol nemrég eltűntek a többiek.
Sid bekerül az épületbe. Elég sok folyosón vezetnek keresztül, mind csak félhomályos, és alig lehetne benne látni. Más élőnek nyoma sincs. Az időérzéked a sok folyosótól szinte eltűnik, míg csak elé nem vezetnek egy eléggé ódivatónak tűnő faajtó elé. Az ajtó mögött egy méretes kényelmes szoba található. Dolgozószobának tűnik, a falon hatalmas könyvesszekrények, telis tele könyvekkel, méretes gesztenyafa asztal, egy italos pult, az asztal mögött egy igazi bőrfotel. Elsötétített arccal pedig egy igazán férfias pocakkal rendelkező alak. Arcát nem látod, kényelmes füstkarikákat ereget egy méregdrága szivarral. Az alak aki bevezetett csak annyit mond.
- Türelem még várunk valakire! - Ezzel elfordul, és ahonnan jön el is tűnik.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Jan. 08, 2014 10:53 pm

Számtalan folyosón visznek végig, és azt sem tudom hol vagyunk már. Olyan, mint egy istenverte labirintus. A dologban az egyetlen különleges, a hatalmas, ódivatú ajtó, mely elé vezettek. A boltban rajtunk kívül senki más nem volt, és furcsállam vagy sem, valahogy így volt pofás a dolog. Sosem vettem méf részt azelőtt ilyenben, ez egy teljesen új élmény volt számomra. Az ajtót kitárták, ami mögött egy fényűző szoba tárult elém. Dolgozó szobának látszott, egy író asztal és számos könyves polc, roskadásig rakva könyvekkel. Egy termetes férfi ül az asztal mögött, arcát nem látni, de azt igen, hogy azzal a fura vastag izével pöfékel, mint azok a nagy gyárak.
- Most szórakozik ugye? A majmai feltartottak egy ideig, majd a másik fickó épphogy nem vette a fejem hogy mi tartott ennyi ideig, és mikor végre itt vagyok, maga megint megvárat? Mi lesz ezután? Megint megkapom, hogy "na végre"? - emberek, emberek, de ez azért már kezd kicsit felháborítani engem is. Nem tudom hogy mennek itt a dolgok, de azt hittem ez egyszerűbben fog lezajlani. Pech.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Haeger
Civil
Civil
Alexander Haeger

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2013. Sep. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Jan. 26, 2014 10:36 am

Nem túl komfortos ez a konténer. Minden sarkába vagy felismerhetetlen, vagy túlzottan felismerhető folyadékok vannak, nem is beszélve az itt-ott elvétett graffitikről, amik általában kimerülnek egy jól megrajzolt férfi nemi szervnél. Történjen már valami... tíz perce rohasztom itt a lábam, azóta meg semmi mozgás. A sapkás alak eltűnt az épületben a másik alakokkal, azóta még a madár szárnya sem rezzent. Ismét öt perc múlva azonban kikukucskálok... a sötét alak alig áll tőlem néhány méterre, és vészjósló tekintetével pont felém néz... de ez lehetetlen, nem láthat. Éppen csak a szemeimet nyomom neki az egyik résnek. Megáll egy pillanatra bennem az ütő... van elég bátorságom ahhoz, hogy megvárjam, míg elmegy, vagy fussak el most? Rendben, megpró... micsoda? Hová lett? Az előbb még... Elegem van. Kiugrok a konténerből, majd halk léptekkel az ajtó felé közelítek, persze késemet és pisztolyomat elővéve. Lássuk, mennyi őr van bent...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Jan. 31, 2014 4:33 pm

Az erőteljes szavakra a sötétbe vesző férfi kissé meghökken. Talán még senki nem beszélt vele így, vagy ha igen nem nagyon gondolhatott rá, hogy mibe is fog keveredni. A férfi feláll, és ránézésre is még tohonyábbnak tűnik mint eddig. Hasa reng, és míg elér az italos pultig nagyokat pöfékel. Kiönt magának egy átlátszó olajos italt, és jeget dob bele, majd magához ragad még egy poharat, és feléd tartja.

Kérdőn néz rád, hogy elveszed-e vagy sem. Majd belekezd.
- Tudja én üzletember vagyok, szeretek befektetni. Főleg úgy hogy mindenki jól járjon. Munkát ajánlok magának, pont azért mert nem sokat lehetett eddig hallani magáról. De ha nekem dolgozik ez meg fog változni, és igen csak vastag lesz a költségvetése. Szóval egy kis türelem mindenkinek jót fog tenni... - Még hozzáteszi, míg visszasétál a székéhez. Alig hallhatóan, de annyira azért nem hogy te ne értsd. - Nem szeretem a meggondolatlanságot. - A székre leülve, a szobában megsűrűsödik a sötétség. És mintha az árnyékok mozognának.

Közben az utcán kissé feszült lesz a hangulat. Ahogy Alex a kivont fegyverekkel közelíti meg az őröket, az őrök hasonló fogadtatással várják. Egy halk vezényszóra, máris négyen teremnek kint, leeresztett kézifegyverekkel, és megvárják mire is jutnak. Úgy látszik tudják nem a legbeszariabbak, és tudják igen csak furcsa alakokat várnak mára.
- Állj, ki maga és mit akar!? - Szólít fel és kérdez egyszerre, az őrök szószólója. Ujjaik a ravaszon matatnak, és próbálják kitalálni mi járatban is vagy itt.

A szobában végül a sötétség alakot ölt, egy gyönyörű sötét nőszemély jelenik meg. A sarokban áll meg, és nem mozdul, csak a szeme villog, és perzselően méri végig mind a két férfit a szobában.
- Úgy látszik jó helyen járok. Én is a munkáért jöttem. - Mondja olyan hangon mintha a sír legaljából hangzana fel. Nem lehet tudni honnan jött, vagy hogy került ide, csak annyi biztos hogy itt van, és nagyon darkos.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Feb. 02, 2014 11:44 pm

A férfi feláll az asztaltól, majd előrébb lép, és tölt egy pohárba, miután beledobott néhány jég darabot. Mikor átnyújtja a poharat, a mozgókép-dobozokból látott "gyakorlott" mozdulattal elveszem tőle a poharat, majd azon nyomban felhajtom a tartalmát, de ahogy megérzem az ízét, rögtön a pasas után köpök.
- Ez borzalmas! - a poharat kicsit keményebben, mint akartam, de az asztalhoz vágtam, és ripityára tört.
- Hopsz, bocsesz. - szabadkoztam, de igazából nem érdekelt, hogy mit szólnak hozzá. Nem sokkal később egy nő lépett elő a sarokból az árnyékből. Odafordultam, és egy biccentéssel köszöntöttem.
- Rád vártunk, vagy van még egy delikvens?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Haeger
Civil
Civil
Alexander Haeger

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2013. Sep. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Feb. 04, 2014 7:11 pm

Így belátva ez nem volt túl megfontolt ötlet... főleg úgy, hogy körülbelül négy alak áll körben kemény stukikkal. Szép, mondhatom: az ember be akarna surranni némi vérrontásra, erre mit kap? Normális őröket. Na, mi legyen? Ha most lövöldözni kezdek, biztos felriasztom a többieket is, és nincs kedvem megismételni a Falcone villás incidenst. Így előveszem a levelet, és szó nélkül oda nyújtom az egyik alaknak, aki megszólított érdeklődve
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Feb. 05, 2014 6:57 pm

// Na végre Very Happy //

Alex előkapja a papírt, pár pisztoly megremeg a mozdulatra, de senki sem süti el. A főfickó kikapja a kezedből, és jól áttanulmányozva int hogy kövesd. Miközben félhangosan szitkozódik, és megemlíti az olyan emberek felmenőit, akik nem tudnak rendesen jelentkezni egy munkára.
Ha követed, egy rövidke út után, amiben éppen csak egy kanyar, és két lépcsőfok található, meg is érkezel egy eléggé sötét, és füstös szobában. A szobában, egy potrohos ember, és a két alak akiket előtted láttál belépni az épületbe.
A fickó kényelmes fotelben ül, és rátok néz. Három alak, elég eltérőek, és csak annyira különlegesek, amennyire egy ilyen munka megköveteli.
- Hölgyem, és uraim, talán még nem tudják hogy ki vagyok, de akkor bemutatkozom. Eléggé jól maguk után néztem, ezért hát nincs mitől tartanom, tudom maguknál a nevem biztonságban lesz. Nem érdeklődnek iránta annyira, hogy gondot okozzanak. A nevem Rupert Thorne, a város polgármestere. Ennek a pöcegödörnek az irányítója. - Míg ülepedik az információ, kihúzza az asztal egyik fiókját, és egy fényképet emel ki belőle. A kép az asztalon landol, és jól megfigyelhettek egy hasonló testfelépítésű alakot rajta.
- A neve Oswald Cobblepot, alias Pingvin. Egy látszólag teljesen legális üzletekkel foglalkozó gazdag befektető. Az egyik székhelye a Jéghegy nevezetű luxusbár. A feladat egyszerű. Ez az év változást fog hozni, és fel kell készülni, ezért hát betértek a főhadiszállásra, megkeresitek a irattárat, vagy bármit amit annak használnak, és elhozzátok a könyvelést. Ennyi, és nem több. Bármire szükségetek van, most szóljatok, a feladatra a mai éjszakátok van. Úgyhogy úgy készüljetek. - Ezzel hátradől székében, és csak figyel titeket. Mire van szükségetek, vagy hogy gondoljátok mikor indultok. Vagy bármit amit csak meg akartok osztani.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Haeger
Civil
Civil
Alexander Haeger

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2013. Sep. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Feb. 05, 2014 7:53 pm

Játsszuk el a jó fiút, ameddig komoly-stukkis csávó elvezet engem a rejtély nyitjához. És vegyük figyelmen kívül, hogy a felmenőimen tudatlanul végig menve sérteget. Egy mozdulattal belevághatnám a tarkójába késem, de már furdal a kíváncsiság. Az alak pár lépcsőn és kanyar után elvezet egy ajtóhoz, amit kinyit, majd fegyverével int, hogy menjek be. Bólintok, majd egy utolsó, meglehetősen mogorva pillantást vétve rá belépek a szobába. Már most csípi a szemem a sok füst... és nem vagyok egyedül. Az eleinte megfigyelt sapkás alak a sötét nőszemély mellett áll, én pedig mértani pontossággal közéjük állok. Figyelmesen végig hallgatom rövid élettörténetét, bár agyam csak egy mondatánál kattan be: "Bármire szükségetek van, most szóljatok, a feladatra a mai éjszakátok van. Úgyhogy úgy készüljetek". Álmodhat egy férfi szebb szavakat?
- Egy menekülő helikopter, három adóvevő, néhány ember akik felfordulást csinálnak a Pingvin egyik területén, hogy viszonylag zökkenő mentesen jussunk be, plasztik robbanóanyag
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Feb. 17, 2014 9:51 pm

A férfi elmondja mit akar. Hallásból nem tűnik valami nehéz dolognak, sőt, túl könnyű, és nem értem, hogy miért kell erre három ember. Várok, hátha reagál valaki valamit, de egyelőre semmi, míg az utolsóként érkező férfi kér néhány dolgot. Felhorkanok, mert nem hiszem el, milyen képtelen dolgokra van szüksége.
- Tudja mit? Küldje haza ezt a két pojácát, és egyedül lerendezem a dolgot, nagyjából alig egy órán belül. - ajánlom fel, bár nem tudom ez másoknak - külső szemlélők számára - hogyan hat majd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Feb. 21, 2014 8:57 pm

A sötét hölgy nem mond semmit, csak figyel titeket, na meg a munkaadótokat. Még kivár, de mikor senki sem reagál halálos fenyegetéssel egyikőtök szavaira sem, akkor kilép a sarokból, így láthatjátok teljes pompáját, és szépségét.
- A megfelelő időpontban egy áramszünetet a háztömbben. Minden eshetőségre számítanunk kell. - A pocakos alak látványosan fejben kezd számolni. Az összes ajánlatot megrágja, és végül mint valami pénztárnál kiköpi az eredményt.
- Rendben van ez még belefér. Mindannyian kapnak egy lenyomozhatatlan telefont. Ezen keresztül tartjuk a kapcsolatot. A robbanóanyagot megkapják kifele menet, a rendzavarásért ne aggódjanak, lesz a törpének benne része. És az áramszünet is megoldható könnyedén. Ha nincs más, és nem akarnak egymás nyakának ugrani, akkor szerintem tudják merre van az ajtó! - Az utolsó szavakat kicsit erőteljesebben nyomta meg. A nő nem sokat vár, csak újra átlényegül magának a sötétségnek, és már tudjátok nincs is bent a szobában. Ti előttetek pedig kinyílik az ajtó, és kint az őr vár aki idekísért titeket. Ha nincs több hozzáfűzni valótok indulhattok is.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Haeger
Civil
Civil
Alexander Haeger

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2013. Sep. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Feb. 22, 2014 3:12 pm

Úgy látszik Sapis gyerek nem tiszteli kellő módon az élet csodáit. Mondjuk azt hogy lélegezhet. Vagy hogy nem vágom le helyben a karját és dugom illetlen, szóban nem említendő helyekre. Azonban van robbanóanyag! Meg telefon, és egy korrekt terv. Már ha egyáltalán lesz esélyem elmagyarázni, kinek mi a feladata. Sötét nőcinek terveztem volna a "besurranok és lopok" részét, Sapisnak a figyelem elterelést magamnak meg az őrszem szerepét, de elég nagy esélyt látok arra hogy csak bemegyünk és megölünk minden mozgó lényt... na meg azokat is akik már kevésbé tudnak mozogni. Számolnunk kell azonban valószínűsíthető létszámfölénnyel, illetve az ellenség harcmodorával, ezért az eszetlen lövöldözés kizárva...kár... tehát marad a terv összeállítás, akármennyire is nem füllik hozzá a fogam. Odahajolok hát a Sapkáshoz, egészen a füléhez, és suttogva elkezdem:
- Most jól figyelj. Amennyiben az életed még számodra is jelent valamit, hallgatni fogsz rám. Terv szerint kell cselekednünk, mert gondolom nem szeretnél lyukakkal a pici agyacskádban távozni. Hármas támadási módot kell felállítanunk: te leszel a figyelemelterelés, ahogy látom szerepelni nagyon tudsz. Az a másik a besurranó, én meg az őrszem. A mobilokat mindig bekapcsolva tartjuk, maximum egy perces adás-csönddel. A jutalmon meg megosztozkodhatunk, és ugye a hulláktól lehet extra kápét elvenni. Érthető?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Márc. 06, 2014 8:44 pm

Senki semmit? Akkor akár mehetünk is, de a másik fickó még címez nekem egy terv-szerű...izét. Készséggel végig hallgatom, de ahogy haladunk a mondandójának lezárása felé, úgy húzódik mosoly végig a számon, ennek tetőpontja pedig amikor a lyukakat említi a fejemen.
- Nekem aztán hó't mindegy, mit akarsz, de nekem ne parancsolgass. Feladatot kaptunk, bemegyünk, kihozzuk, ami kell, és kijövünk. Ennél nincs egyszerűbb dolog a világon, de ha félsz, és összecsináltad a gatyót, akkor még hazamehetsz, nem fogom elmondani senkinek. - várok egy kicsit, hátha reagál, majd folytatom.- És keményebb vagyok, mint álmodni mernél róla. - teszem még hozzá a végén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Márc. 09, 2014 8:25 pm

A sötétségből csak egy éjsötét hang válaszol a tervre. "Rendben" Csak ennyi és nem több. Az őr türelmesen vár rátok az ajtó másik oldalán. Míg munkaadódok egy titkos ajtón minek a létezését sem fogtátok még fel, elnyeli a hatalmas pocakot. Így már csak hárman maradtok ti na meg az őr, ki unottan néz titeket. Nem nagyon törődik vele, hogy indultok-e vagy sem.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Márc. 10, 2014 11:35 pm

A nagy darab fickó egy eddig láthatatlan ajtóban eltűnik és egyszerűen magunkra hagy, amit egy hangos ciccentéssel "jutalmazok" csupán.
- Ennyit erről. Na és most? Irány a.... - nem tudom befejezni a mondatot, mert nem jut eszembe a hely neve. Valami madár csókát kell meglopni, de nem ugrik be. Papagály, póling...nem gondolkodom tovább, inkább megvárom mit tesznek a többiek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Haeger
Civil
Civil
Alexander Haeger

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2013. Sep. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Márc. 27, 2014 4:19 pm

Sapis gyereknek úgy látszik nem kenyere a gondolkodás... ez legyen az ő baja. Csak úgy egy terv nélkül nem lehet berontani, főleg akkor ha a Pingvinről van szó. Dörzsölt egy alak ő. Fél karomat rá, hogy már számít arra, hogy a polgármester valamit lépni fog azért, hogy megtartsa hatalmát a maffiózókkal szemben. Bár ebből a helyzetből is csinálhatok magamnak egy tervet, ha a sötét hölgyet el tudom érni az adóvevőmön. Be is teszem a fülembe, majd megnyomom:
- Hajlandó terv szerint játszani, vagy megy a maga útján?- eközben biccentek az őrnek, jelezve, hogy indulhatunk
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Jún. 23, 2014 5:21 am

Tükör korszak kaland kezdő reag Devon Artheis, Cybergyík részére.

Túl nagy a csend a városban. Nem ehhez szoktatok, és értetlenül álltok a dolog előtt. Szól néhány sziréna, de végül mindről kiderül, hogy többek piti betöréseknèl. Sehol egy gyilkosság, vagy gyújtogatás. Ez lenne a vihar előtti csend? A híres/hírhedt gonosztevőkről nem hallani, a hősö és a maszkos igazságosztók értetlenül állnak a dolog előtt. A Bűnös kerületbe mentek, remélve, hogy találtok ott valami tenni valót, de Gotham legrosszabb környékén sincs semmi jel bűnözésre. Ez már viszont aggasztó, nem?
Vissza az elejére Go down
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Jún. 24, 2014 4:07 pm

Miután egy látogatást tettem az árvaházban, ahol visszaloptam a saját ruháim nagyját egy utazótáskában, ami anyáé volt, köztük egy nadrágot, pulóvert és sálat, valamint csizmát, amik mind feketék, mellé pedig egy sötétszürke övtáskát is, hazamentem azokkal, majd az övtáskát átalakítottam úgy, hogy könnyedén elérhető és berakható legyen az új íjam. Azután, hogy felvettem a fekete ruhákat, az arcomra kötöttem a sálat úgy, hogy takarja az orrom is, de kapjak levegőt és ne csússzon le. Felvettem egy fekete sisakot is. Helyére került az íjat tartalmazó övtáska is, majd a zselészerű lény kesztyűkké alakult át mindkét alkaromon, úgy, hogy a pulóver ujja alattuk van. Elindultam a városba első járőrözésemre, mint kezdő szuperhős. Igaz amit most viselek, nem igazán számít jelmeznek, de legalább segít elbújni a sötétben. Két óra kóborlás után megérkeztem ide. A környéket ismertem korábbról, mert a közelben tartott fogva az a Karmester, nemrég. Ahogy sétálok a környéken, megpillantok egy ember méretű, dínó szerű alakot high tech páncélban, ami meglep.
- Egy űrlény?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Jún. 24, 2014 11:16 pm

Hát itt vagyok a város legrosszabb környékén. És mit látok? Semmit. Már vagy egy jó órája megyek fel alá miközben rögzítem az eseményeket de a hanganyag leginkább csak üres jelentés volt.
-Vajon mi történhetett ezzel a hellyel?-Kérdeztem magamtól, miközben végig néztem a karkötőn, és beállítottam a szemüveget. Majd folytattam az ugrálást a háztetőkön. Cska fel alá jártam de sehol egy segély kiáltás vagy puska dördülés. Nincsenek sikolyok, segély kérések. Egy kicsit megremegtem. Valahogy ez egyáltalán nem tetszett. Mintha a baj hiánya önmagában baj lenne.
-Hang anyag 10: Még a bűnös kerület is néma. Nem tudom miért, de ez csak még jobban aggaszt.-Mondtam, majd sóhajtottam, és leugrottam az egyik tetőről az egyik sikátorba.
-Most egy időre lekapcsolom a kamerát kicsit spórolok az energiával.-Mondtam a mikrofonba, majd lekapcsoltam a szemüveget, és levettem megmozgattam a nyakam miközben a farkam ide oda mozgott, miközben a kezemmel megdörzsöltem a tarkóm. Aztán hirtelen hallottam egy hangot, és megfordultam, ahogy a szemeimmel körbe tekintettem.
-Van ott valaki?-Kérdeztem miközben újra felraktam a szemüveget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Jún. 28, 2014 5:54 pm

Már órák óta mászkálok a városban eredménytelenül. Bár örülök, hogy nincs semmi említésre méltó bűneset a városban, azért Gotham nem erről híres. Megnézem a ruha állapotát. 84%. Na akkor irány a problémás negyed. A háztetőkön ugrálva közelítem meg a negyedet. Az adóvevőmet a szokásos rendőrségi frekvenciára hangolom. Fura mód szokatlanul csöndes a mai forgalom. 1-2 betörést leszámítva semmi. Mintha a bűnözők is aludnának, mint mindenki más a városban. Vagy csak meghúzódtak valami még nagyobb elől. Ki tudja? Egy három emeletes épület tetejére érve megállok és eltöprengek, hogy mit csináljak most. Talán haza kellene mennem nekem is aludni. Ma nem fog semmi se történni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Jún. 29, 2014 9:49 pm

Tovább haladtok, de sehol semmi sem történik, és ez egyre aggasztóbb. Penny megpróbálhat közeledni Cyber-hez, ez kettőtökön áll, és most szabad kört kaptok mind a ketten, hogy mit tesztek egymással.

Devon:
Dönthetsz, ahogy szeretnél, maradsz, vagy haza indulsz, rajtad áll.

Bűnesetet egyikőtök sem talál, így azt csináltok, amit akartom, viszont bármerre is indultok, egy hatalmas robbanás rázza meg a várost. Nem sok dolog van, ami képes ekkora zajt csapni, és mivel még itt vagytok, biztos, hogy nem atombomba volt - még a villanás is kimaradt. Ahogy a vélt irányba fordultok két dolgot sejtetek arra: az egyik Arkham, a másik a Black Gate. Túl messze vagytok, és innen nagyjából egy irányba vannak, nem tudjátok belőni, pontosan melyik az. Hárman vagytok, két helyszínre, dönthettek hova mentek.

Ismét Devon:
Épp csak elindulsz, mikor a páncélodba épített kommunikációs eszköz jelez, és anélkül, hogy külön engedélyezted volna, felveszi magát. Egy mély, férfi hang szól hozzád:
- Üdvözlöm, Mr. Artheis, Kevin Chase vagyok, és személyesen nem ismerjük egymást, de tudom, hogy ön sem épp hétköznapi. Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kell először beszélnünk, de a várost támadás érte. Vagyis inkább két pontját. Az Arkham Elmegyógyintézet és a Black Gate börtön is támadás alatt áll. Biztosan ismeri Bane nevét, ki ne ismerné, ő vonult az embereivel a börtön ellen, Arkhamból sajnos nincs információm. - egy kis csend következett, a férfi hagyta, hogy feldolgozd a temérdek infot, amit most kaptál, majd alig egy perc elteltével folytatta. - Sajnos nem vagyok olyan állapotban, hogy segíthessek önnek, így csak értesíteni tudom a fejleményekről, ha bele egyezik persze. Semmi sem kötelező, de meg kell osztanom önnel, hogy jelen pillanatban két felcser, egy tábornok és három őrmester áll mellettem, így a hadsereg minden szavunkat hallja. - fejezi be a mondandóját, majd csend honol ismét.

//Részletek Kevin adatlapján a bővítések között, mostanság sűrűn fog frissülni!//


A hozzászólást Madárijesztő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 30, 2014 7:07 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Jún. 29, 2014 11:35 pm

Hallottam a lény kérdését, majd válaszoltam is neki.
- Csak én, Penny.
Csak a keresztnevemet mondtam meg, abból pedig nem tud rájönni, hogy ki lehetek. Közelebb léptem és továbbra is néztem őt. Nem tudtam miért, de úgy éreztem, hogy van benne valami különös.
- Maga ki?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Jún. 30, 2014 12:02 am

Észrevettem a lányt, aki most megmutatta magát és mondhatni köszönt is. Egy pár másodpercig figyeltem a mozgását, de nem tűnt veszélyesnek bár a ruhája gyanús volt. Miért viselne teljes feketét? Lehet, hogy betörő? Nos nem látok semmi tárgyat nála. Egy pár másodpercig még néztem, majd körbe tekintettem.
-Huh. Penny, Kicsit késő van ahhoz, hogy egyedül kóborolj, nem gondolod?-Kérdeztem miközben végig tekintettem rajta.-Ez egy veszélyes környék... Legalábbis általában az.-Mondtam miközbend lassan hátrébb léptem, és szétnéztem az utcán.
-Jobb lenne ha haza mennél mielőtt valami bajod esik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Júl. 05, 2014 2:35 pm

Már kezdem azt hinni, hogy nyugodtan hazamehetek meccset nézni amikor hirtelen egy hatalmas robbanás rázza meg a várost.
- Komputer határozd meg a robbanás helyszínét- utasítom a fedélzeti számítógépet, amint magamhoz tértem.
- Helyzetmeghatározás - olvasom a képernyőn- 2 robbanást észleltem egyszerre. Egyik az Arkham Elmegyógyintézetben és egy a Blackgate börtönben.
- 2 robbanás egyszerre a város két legjobban őrzött helyén? Biztos ez? - kérdezem szkeptikusan.
- Megerősítem. - A robbanás.... Ekkor furcsa statikus zajt hallok majd egy férfi hang szólal meg a mikrofonban. A férfi, akit Kevin Chase-nek hívnak- közölte, hogy a 2 helyszínen tényleg bekövetkezett a robbanás és a Blackgate börtönt megtámadta Bane és bandája. Kérdések tömkelege zúdul az agyamban, de miután közli, hogy a hadsereg is a vonalban egyenlőre nem zúdítom az összeset a nyakába. Néhány pillanatig gondolkodok majd megpróbálok magabiztosságot erőltetni a hangom.
- Nos Mr. Chase tegyük fel, hogy hiszek magának és igazat mond. Ha tényleg ott van a hadsereg magával miért nem küldi őket vagy a Nemzeti Gárdát? Mégis mit vár tőlem mit tegyek? Bár le vagyok nyűgözve, hogy feltörte a kódolt kommunikációs rendszerem ettől még nem fogok magában megbízni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Júl. 12, 2014 2:38 am

Cybergyík+Penny:
Amíg Penny és Cybergyík beszélgetnek, a város mintha kezdene éledezni. Robbanások újabb sora, majd néhány sziréne, de közel sem elég. Ha lenéznek az utcára, egy négy fős csapatot látnak meg elmasírozni az utcán, egyenesen a Black Gate börtön irányába. Innen nézve, nincs semmi különleges rajtuk, ám hátukon, mintha mindegyik egy-egy hátizsákot viselne.

Devon:
Az imént feltűnt, ismeretlen férfi végigvárja, hogy elmond az aggályaidat, majd mintha figyelmen kívül hagyná, folytatja:
- Mr. Atheis, ez a dolog sokkal nagyobb volmumenű, minthogy a Nemzeti Gárda képes legyen megoldani és elhárítani a fenyegetést. Ide most olyanok kellenek, mint maga, vagy én, vagy akárki más, aki maszkot húz, és az igazság oldalán harcol a bűnözés ellen. - itt hatás szünetet tart, hogy biztos mindent megérts a dologból. - Mint mondtam korábban, érkezik erősítés - személyemben - de jelen pillanatban még nem vagyok kész arra, hogy komoly csatába vessem magam, szükség van még pár tesztre és kalibrálásra, hogy minden flottul működjön. Addig viszont vezetem önt, és az esetleges partnereit, így mindenrl tudni fognak, amiről mi tudunk - a katonai műholdak előnye. - ereszt meg egy hevenyészett poént a végére. - Nincs sok időnk, Mr. Artheis, készen áll, hogy Berzerker legyen? - fejezi be végül a mondandóját.

//Ha akarod, akkor megkapod az infokat a Berzerkerekről, ez esetben PM-ben írjál rám, ha nem, akkor viszont lekérheted az internetről mi is a Berzerker szóra keresve, hogy a mondák szerint mik/kik voltak ők. Döntésedről PM-et kérnék, úgy, annak alapján kapod a következő köröd.//
Vissza az elejére Go down
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Júl. 13, 2014 8:26 am

- Tudok magamra vigyázni.
Kicsit jobban szemügyre vettem a lény páncélját és egy kicsit tetszett is.
- Már voltam itt egyszer. De úgysem vár engem otthon senki...
A mondat utolsó részét kissé lehangoltan mondom ki. A robbanások irányába nézek, majd kíváncsian lenéztem az utcára.
- Vajon kik lehetnek ezek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Kisebb utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
10 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bűnös kerület-
Ugrás: