DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Kisebb utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Júl. 14, 2014 5:16 pm

Már épp válaszoltam volna a lánynak amikor hirtelen egy robbanás zavarta meg a beszélgetést. Hátratekintettem, majd egy apró kérdés szökött i a számon.
-Mi a...?-Kérdeztem miközben bekapcsoltam a szemüveget és gyorsan felhoztam a szatelit képet Gothamről, és láttam a robbanás pontját.
-Blackgate?-Kérdeztem mielőtt hallottam a lányt és rátekintettem, majd lenéztem ahogy láttam a két férfit a hátizsákokkal.
-Ezek meg?-Kérdeztem ahogy oda mentem a tető szélére és rázoomoltam a férfiakra. Maszkban voltak, és valami furcsa hátizsák volt a hátukon.
-Nem tudom, de ez nem tetszik.-Mondtam, ahogy elkezdtem követni őket, figyelve, hogy ne vegyenek észre, miközben felkészítettem a kesztyűket sokk csapásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Júl. 20, 2014 9:15 pm

Miután ez a Mr. Chase a nyakamba zúdította a sok információt és felvilágosított a Berzererkerek feladatairól hirtelen azon találtam magam, hogy izzadok az amúgy kontrollált hőfokú ruhában és remeg a kezem. Lenézek a páncélos kezeimre és ökölbe szorítom, hogy csillapítsam az idegességem. Hogy lehet, hogy egy ilyen nyugodt éjszaka, amikor minden oly csendes és békés, hirtelen felfordul a világ. Megtámadják a várost, feltörik a komm rendszerem az egész katonaság figyel és tudja a személyazonosságom. Kis híján idegösszeomlást kapok. Bár sose voltam klausztrofóbiás muszáj levennem a sisakomat. Az arcomba csapó friss levegő lehűti az izzadt arcom és visszaránt a valóságba. Megfordítom a sisakot és belenézek a sötétített üvegbe. Nem tudom mennyi idő telik el mire visszahúzom a sisakot a fejemre, de végre összeszedem magam és válaszolok.
- Mr Chase. Ön tudja a nevem és nyilván többet tud rólam, mint én magáról. Gondoljon bele a helyzetembe. Nem vagyok különleges képességű és katona se. Egy egyszerű ember vagyok egy páncélban, aki csak jobbá akarja tenni a várost. Nem bízok magában és a katonaságban sem. De egy valamit tudok. A város bajban van és én segítek, amiben csak tudok. És most mondjon el mindent, amit tudnak a támadásról és én megteszek minden tőlem telhetőt. Aztán, ha ennek vége akkor talán beszélhetünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Júl. 25, 2014 10:03 pm

Cyber, Penny, kaptok egy szabad kört, amiben leírjátok, hogy mentek, vagy maradtok!

Devon:

- Nekem ennyi pont elég, Mr. Artheis. - bár nem látod, érezni, hogy a vonal túlvégén a fickó mosolyog. - Két helyszínből választhat: A Black Gate-ben épp most kellett egy robbanásnak történnie, illetve úgy néz ki, hogy az Arkham Elmegyógyintézet is támadás alatt áll. A hadsereg két felderítő dronet küldött ki, hogy folyamatosan élő képekkel tudják nyomon követni a helyzetet, és nem valami rózsás. Mindkét helyről olyan bűnözők szöktek meg, akiket nem akar a városban látni, higgye el nekem.
Vissza az elejére Go down
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Júl. 27, 2014 10:30 am

Nézem őket egy darabig, majd úgy döntök, hogy követem őket. Ránézek Cyberre.
- Én követem őket. Ha akar, jöjjön maga is.
Elindulva, egy darabig a tetőkön megyek és közben többnyire csak őket nézem, azon is gondolkozva, hogy mi lehet az a hátizsák féleség. Belemerültem a gondolkozásba, de ügyeltem arra is, hogy ne veszítsem szem elől őket. Egy idő után leereszkedtem az utcára az erőmmel, majd 4 méteres távolságban követtem őket.
- Vajon hová mennek?


A hozzászólást Penny Danvolt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 27, 2014 3:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Júl. 27, 2014 12:26 pm

//Penny, eleve minimum öt (5) sor, ez pedig csak 3 és 1/4, jó szívvel legyen 3.5. Azóta pedig kikerült ez, tessék olvasni! Ennek fényében pedig kéretik módosítani a postot. Köszönöm//
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Júl. 27, 2014 11:59 pm

Nos folytattam a követést, a lány hamarosan csatlakozott hozzám.
-Mit csinálsz? Ez nem egy játék-Mondtam miközben hátrébb léptem és végig tekintettem rajta, de nem úgy tűt hogy hallgatni fog rém, ahogy leereszkedett. Egy párat pislogtam, majd beleharaptam az ajkaimba.
-A fenébe.-Sóhajtottam, miközben átugrottam a következő háztetőre, és letekintettem, majd folytattam az utam, hogy megelőzzem őket, remélhetőleg ha valami baj történik akkor rájuk ugorhatok, és az egyik lesokkolása után elindulhatok a társa felé.
-Hé. Van valaki a vonalon?-Kérdeztem de nem jön válasz. Csodás senki sem volt a bázison. Nos, a raktár útba esik, elhozhatom a motort, de van egy olyan érzésem hogy ezek a mackos figurák bajt fognak keverni, és talán közük van az egészhez. Lehet hogy a hátizsákokban bomba van? Lehet hogy csak egyszerű betörők, de egy ilyen furcsa hátizsák másra utal. Jobb ha nem indulok a robbanáshoz amíg ezzel nem végeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Aug. 03, 2014 2:26 pm

- Rendben segítek megfékezni a bűnözőket, akik kitörtek a börtönből. Valószínűleg sokkal veszélyesebbek, mint pár dilis az elmegyógyintézetből. - közbe elkezdem babrálni a karomon lévő konzolt.
- Komputer útmeghatározás. Cél Black Gate börtön. - adom ki az utasítást.
- CÉL BEMÉRVE. ÚTIRÁNY MEGHATÁROZVA. - közli a számítógép majd a sisakomon megjelenik a legrövidebb útvonal a térképen. Betáplálom és a az útirányt rávetítem a város térképére így egy piros vonal jelzi, hogy merre haladjak. Miután ez megvan neki iramodok az épületek tetején haladva, amilyen gyorsan csak tudok.
- Óó és még valami Mr. Chase. Kérem adja meg a hozzáférést, hogy hozzáférjek a drónok képihez. Így felmérhetem a helyzetet távolról is. Vagy akár át is adhatja az irányítást nekem. - az utóbbi üzenet a katonaságnak szántam. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e ,merszük egy civil kezébe adni két katonai drónt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Aug. 12, 2014 9:42 pm

Penny, Cybergyík
Mindketten utána akartok nézni a "hátizsákos" figuráknak, így el is indultok, és ameddig csak lehet, követitek őket. Két sarkon fordulnak be, és egy viszonylag épnek tűnő háznál állnak meg, majd egy nem mindennapi kopogást levezényelve, a házból még öt ugyanolyan ember, beszéltek pár szót, de a biztos fedezéketekből nem halljátok, mit.

Devon:
- Akkor nem találkozott még Arkham-i pácienssel. Mindegyis. - mondja végül, majd kissé kelletlenül felnevet a kéréseden.
- Ugye viccel, Mr. Artheis? A képet megkapja, az egyik technikusunk épp most küldi át önnek, valamint teljes körű támogatást kap, mindent beleértve mindent, de a hozzáféréssel még várnia kell. Még nekem sincs meg. - vicceli el ismét a végén, majd nem sokkal később valóban jönnek is a drónok felvételei, melyeken a Black Gate látható. A börtön sértetlennek tűnik, de füst gomolyog a középső udvarról, ahol a rabok a szabadidejüket töltik, valamint az egyik drón zoom-olt képe néhány furcsa alakot mutat, valamint egy hozzájuk hasonlót, de minden tekintetben ő látszik a vezérüknek._________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Aug. 15, 2014 4:13 pm

Miközben megálltak, egy kis darabig nézem őket, majd kihasználva a fekete ruhám által adott kis előnyt, a sötétben maradva halkan előrébb megyek, a hátuk mögé.
- Meg kell tudnom, mi az a zöld folyadék. - suttogtam.
Azon kezdtem el tanakodni, hogy miként szerezzem meg észrevétlenül a folyadékot. Így kinyújtottam a bal kezem és elterelésként, nekiláttam, hogy kidöntsem az egyik lámpaoszlopot az erőmmel.
- Még egy kicsi... - mondtam halkan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Aug. 16, 2014 7:52 pm

Megálltam a ház tetején és figyeltem csendben, ahogy a maszkosok a házon kopognak. Pislogtam egy pár pillanatig, majd gyorsan körbetekintettem a házon egy kapaszkodó után kutatva, mielőtt a tetőre ugrottam, és el kezdtem leereszkedni, a fal mászáshoz lehúztam a kesztyűket, és az ujjaim segítségével szépen lassan leereszkedtem amíg megkapaszkodhattam valamibe, remélhetőleg elég közel ahhoz hogy halljam mit beszélnek és rejtve is maradjak. Ha nincs ilyen ereszkedő, akkor a földig mászok le, remélhetőleg az egyik sikátor rejtekét élvezve, a sarkon befordulva jobban hallom őket, de a biztonság kedvéért leszedtem a karvédőt a mikrofonnal, hogy a megfelelő pillanatban oda csúsztathassam a közelükbe, és tisztán halljam a beszélgetést, bár ezzel lemondok az elektromos sokkolás esélyéről az egyszer biztos. Ha harcra kerül a sor aligha lesz időm magamhoz kapni és visszacsatolni a készüléket. Ahogy az ötleteken gondolkodom észreveszem a lányt is. Viszont túlságosan el voltam foglalva tervem kivitelezésével, hogy észrevegyem a lámpaoszlop görbülését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Aug. 20, 2014 7:45 am

A lámpaoszlop ledőlni látszik, és Cybergyík megpróbálhatja megakadályozni, hogy felhívják magukra a figyelmet, az a villanyoszlop jobban szereti a gravitációt, és egyenesen a beszélgető felek közé zuhan. Úgy néz ki, Penny elszámította magát, és kicsit többet adott bele a végén, mint kellett volna. A fura csapat rögtön körbe-körbe tekintget, hogy mi történt, vagy hogy történt, de egyelőre - és mázlitokra - nem vettek titeket észre, ám mostmár sokkal óvatosabbak lesznek, mint eddig voltak, hála Penny-nek.
- Jól van srácok, hátul hárman jönnek, lehetőleg figyeljétek a terepet, főképp a sikátorokat és a tetőket, középen ketten elöl pedig Jonny megy. - egy pillanatnyi néma csend következett, majd folytatta:
- Nincs már sok időnk, mindennek a helyén kell lennie. Bane nagy becsben tartja a lányt, jobb, ha nem húzzuk kersztbe a számításaikat. A Black Gate a mienk lesz, egyszer s mindenkorra. - mondja fennkölt stílusban, ezzel buzdítva a többieket, majd még egyszer körbe néznek, és tovább masíroznak az utcán. Úgy látszik, tudják mit csinálnak, illetve kész tervük van mindenre.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Aug. 21, 2014 11:28 am

Feltekintettem amikor a villanyoszlop ledőlt és a beszélgetés azonnal félbe maradt. A fene, ennyit arról hogy lehallgatom őket. De szerencsére utána már hallhatóbb hangon folytatták a diskurzust. Én csendben hallgattam őket.~ Úgy tűnik, hogy a feltételezésem helyes volt, közük van a robbantáshoz. Csak egyiküket kellene elkapnom, és kihallgatnom, ki tudja mennyi infót kaphatnék? A vezérük lenne a legjobb választás. De hogyan érjem ezt el? Hmm... Azt mondta hárman jönnek hátulról, szóval jobb ha gyorsan csinálom... Hmm... Lássuk csak.~Végig tekintettem az utcán, majd oldalra tekintettem.~Azt hiszem egy kis vandalizmus jobb mint egy város romba döntése.~Sóhajtottam.~Újabb dolog amit fel kell írnom a listára.~Gyorsan kerestem valami nehéz tárgyat, majd a legközelebbi ablakhoz sétáltam, és egy kis súly méregetést követően jó erősen meglendítettem egy másodperccel később már valószínűleg az egész ház hallani fogja a csörömpölést amit keltettem. Ahogy ez megtörtént már tudtam hogy nem maradhatok sokáig, Egy gyors nekifutással felmásztam a falra az ujjaim hozzátapadtak mint a korongok és erősen hozzászorítva a falhoz felmentem vagy két emeletet mielőtt gyengülni kezdett a szorítás. De mielőtt túl késő lett volna meg kapaszkodok az egyik ablak peremén, és lógok egy kicsit míg várom hogy valaki ide jöjjön ellenőrizni. Ha szerencsém van nem fogják észrevenni a csüngő árnyékot. Csak csöndben figyelem, és remélem hogy elég bolond ahhoz hogy alám lépjen, és ráeshessek, bár ezt nem kísérelném meg ha többen is jönnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Aug. 22, 2014 6:15 pm

Távolról figyelem az eseményeket. A drónok képe alapján az épületek sértetlennek látszanak leszámítva a füstöt. Megpillantok egy hatalmas tagbaszakadt fickót, aki valószínűleg a vezérük lehet. Elég vészjóslónak nézz ki, hiszen nagyobb a karja, mint egy fának. Aztán látom, hogy csövek állnak ki a felsőtestéből, ami a hátáig fut és zöld folyadék van benne. Még a páncélruha melegében is kirázz a hideg. Talán még a megerősített páncéllemezeken is csúnya horpadást tudna okozni. Szóval jobb ah nem kerülök közel hozzá. Kimerevítem a képet és újdonsült ,,barátomhoz" szólok.
- Tud valamit mondani. hogy ki lehet ez az alak a képen és miért van tele csövekkel ő és a társai?
Közben ismét elindulok a börtön felé. A füstből ítélve közel járhatok és pillanatok múlva meg is látom a börtönt és odavezető utat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Aug. 22, 2014 9:30 pm

Mikor látom, hogy eléggé rosszul sült el, amit terveztem, mérgesen grimaszolok. Látva, ahogy eligazodnak, követem őket hátulról a sötétben.
- Megint meg kell próbálnom. - suttogtam.
Miközben megyek, megközelítem az egyiket és közben reménykedem, hogy nem vesznek észre, miközben a hátizsákot veszem szemügyre. Ahogy haladunk, lemaradok két méterre és követem őket ugyanúgy mint eddig. Következő mondatomnál pedig elfejeltettem suttogni.
- Lehet hogy... ez olyan folyadék, amit Bane is használ?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Aug. 26, 2014 9:17 pm

Devon:
Egy hosszab csend következik, majd ismét meghallod a férfi hangját.
- Elnézést, csak levezényeltem az első fázist, hamarosan magánál is ott vagyunk egy csapattal. - adott magyarázatot, majd folytatta. - A képen látható férfi Bane. Az eredeti neve ismeretlen, és rendkívül veszélyes, még fegyvertelenül is. A nyakába futó csőben egy Venom nevű folyadék kering, ami hihetetlen erővel és képességekkel ruházza fel, és gyakorlatilag egy pusztító "gépezetté" alakítja őt. Egyetlen ütésével képes lenne átütni a mellkasát, anélkül, hogy komolyabb fájdalmat érezne a procedúra alatt. - reméljük ennyi elég volt róla.

Penny & Cybegyík:
Penny akciója nem úgy sült el, ahogy tervezte, és mikor közelebb lopózik, hogy szemügyre vegye a folyadékot, a fickók hátán, az egyik megfordul, és hatalmas lapát kezével megragadja Penny fejét.
- Nocsak, nocsak. Fogtunk egy pondrót, fiúk! - szól a többieknek, akik hirtelen megállnak, és a féfri kezében tartott Penny-re szegezik a tekintetüket.
- Mi legyen vele? Elvisszük Bane-hez, vagy végzünk vele, és nem hagyunk szem és fültanút? - fordul a névleges vezetőhöz, aki előrébb lép és közel hajol a lányhoz.
- Helló, kislány. Neked nem otthon kéne lenned, ahelyett, hogy ilyen későn itt csatangolsz a veszélyes utcán? - teszi fel neked a "kérdést" ártatlan hangon. - Nem szeretjük a magadfajta leskelődőket, mit keresel errefelé? - mondja továbbra is ártatlan hangnemben.

//Cyber, külön neked nem írok, te ott vagy ahol eddig, és látod az egész jeleneted, a döntés a tied.//

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Aug. 26, 2014 11:58 pm

- Remek végre érkezik az erősítés. - Majd meghallgatom az infókat és eltűnődök.
- Tudja mit, ha ilyen veszélyes jobb ha bevárom magukat. Tudja nem szeretném, ha összeroppantana, mint egy fogpiszkálót.
Amíg bevárom az erősítést az internetkapcsolatom segítségével rákeresek Bane-re és a Venom-ra a neten. Majd olvasgatom a talált cikkeket miközben leülök az egyik ház tetején. Remélem nemsokára ideérnek. Rettentő kényelmetlen ebben ülni hosszabb ideig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Aug. 27, 2014 5:00 pm

Már épp készültem volna arra hogy bedobjam az ablakot amikor hirtelen hallottam a bűnözőket. A szemeim visszairányultak a csoportra, és a pupilláim kitágultak, a kitörésre szolgáló tárgy kiesett a kezemből és gyorsan beléptem, hogy közbe avatkozzak.
-Hé! Engedd el és a saját súlycsoportoddal kezdj ki!-Ordítottam ahogy felfedtem magam és harcra készen beálltam a kezeim ökölbe szorítva kész az ütközetre. ahogy felmértem a bűnözőket. Lehet hogy ez egy idióta ötlet volt, de nem hagyhatom hogy bántsanak egy lányt. Most már csak abban reménykedem hogy túlélem az ütközetet és utána kikérdezhetem az egyiküket, gyorsan letekintek a páncélomra, hogy biztos legyek hogy jó helyen van, majd feltekintettem. Nos, talán jobb ha előbb megpróbálok tárgyalni. Bár az embereken ez sosem működik azért meg kell próbálnom.
-Hallottam miről beszéltetek. Szóval kénytelenek lesztek leverni ha azt akarjátok, hogy ne avatkozzak be. Vagy egyszerűen feladhatjátok most, és elmondhatjátok mit tervez ez a Bane, akkor nem fogom beverni a képetek. Én elfogadnám ezt az ajánlatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Aug. 27, 2014 8:45 pm

Az, hogy elfogtak, kissé váratlanul ért és szerencsémre időben sikerült lefogni a zselé lényt az erőmmel, hogy ne védjen meg most az egyszer, különben talán odalenne a meglepetés egyik ereje. Előbb azonnal le akartam fejteni a nagy kezet a fejemről az erőmmel, de aztán gyorsan egy másik gondolat szökött a fejembe, miszerint, ha talán túsz leszek, van némi esély arra, hogy megtudhatok sok hasznos információt. Bane nevének hallatán máris volt egy bizonyítékom a rendőrségnek, meg ott a zöld folyadékos hátizsák, az már kettő. Egyenlőre úgy döntöttem, hogy megjátszom a gyenge hétköznapi kislányt és a kezeimmel próbáltam letolni a nagy kezet, ami amúgy sem sikerülhetett volna, mert fizikailag gyenge vagyok. A kérdéseket hallván válaszoltam.
- Igazából tényleg késő van, de nem vagyok fáradt. De kérem ne bántsanak. Kötözzenek meg, nem érdekel, csak ne vegyék el a sisakom, ami Batman barlangjába vezet.
Valójában amit a sisak tud, az egy mini sisaklámpa, Batman jóvoltából, de GPS nincs benne. Ekkor pedig hallottam az űrbéli dínó hangját és nagyon halkan mondtam egy "A fenébe... el fogja rontani a rögtönzött tervet..." mondatot. Megint improvizálnom kellett és REMÉNYKEDEM benne, hogy megérti a színlelésemet, majd beszáll a játékba.
- Parancsolom, hogy állj meg dínórobot! Menj a rövid, kerülő úton és utána azt csinálsz, amit akarsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Aug. 27, 2014 9:29 pm


Cyber & Penny:
Cyber jön és rendet tesz. Egy-két fickó egy fél lépést hátrál, mintha tudnák, hogy épp ki toppant be közéjük, ám nem tágítanak.
- A lány a mienk, ha tetszik, ha nem, várj a sorodra, vagy keress más prédát, pikkelyes! - vágja oda az egyik, majd int a többieknek.
- Mostmár roppant mód kezdtek idegesíteni. Gyorsan végzünk ezzel, aztán elvégezzük, amiért jöttünk. - a fickó megnyom egy gombot a mellkasán a szabad kezével - a másikban továbbra is Penny-t tartja - és nemsokára majd kétszer akkora lesz, mint eddig. Az izmai megdagadnak, és az erek kipattognak a testén, szinte látható formába. Egy laza csuklómozdulattal hajítja el Penny-t, a szomszédos épület oldalának, majd Cybergyík felé lendül egy horog ütéssel. Amíg ő belekezd, a többiek sorra nyomják be maguknak a venom-ot, és veszik fel a pozíciót, hogy elintézzék a két nemkívánatos személyt.

Devon:
Alig pár percet ülsz a ház tetején, mikor meghallod a rotorok jellegzetes búgását, és ahogy felnézel, megpillantod a helikoptereket is. Az egyikben nyitott ajtónál egy fickó áll, és az oldalfalon lévő korlátba kapaszkodik.
Észreveszed, hogy épp rád néz, elfordul, majd int valamit a pilótának, talán mond is neki valamit, majd visszafordul feléd, és könnyedén kiugrik a gépből. Joggal gondolhatod, hogy totál őrült, de mikor sértetlenül érkezik melléd, másképp fest a helyzet.
- Üdvözlöm Mr. Artheis. Már beszétlünk korábban, most viszont jobb, ha sietünk. Arkham jó kezekben van, de a Balck Gate-et még biztosítani kell. Megtalált minden szükséges információt? - kérdezi szinte hadarva.
A neten persze minden fent volt Bane-ről és a venomról, ha más nem, akkor a rendőrségi jelentésekben és a hírlapokban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Aug. 28, 2014 12:12 pm

A lány meglehetősen érdekes taktikát választott. Úgy tűnik próbálja kihazudni magát a bajból, de nekem nem volt sem időm, sem türelmem, hogy megvárjam mi lesz belőle. Úgy tűnik a tárgyalás sem fog bejönni. Összevertem hát a kezeim és felkészültem a táncra, de ekkor láttam hogy a a fickó elkezdett pumpálni valami vegyszert a testébe és pár másodperccel később elkezdett nőni.
-Oh... Látom te a drogokat jobban szereted mint a kondít.-Mondtam miközben elkezdtem hátra lépkedni, hogy a falhoz érve leguggoljak és felvegyem a a karkötőt amíg még van időm, és el kezdjem visszacsatolni az alkaromra és a páncélhoz kötni.-Talán kompenzálni akarsz valamit?-Kérdeztem vigyorogva miközben a bika megindult felém. Én már kész voltam arra hogy megtámad, így egy gyors tigris bukfenccel félre ugrottam az útjából, semmi kedvem még öklözni ezzel a hústoronnyal, főleg, hogy már túszától is megszabadult. Addig nem támadok amíg nem kötöm vissza az áramot, onnantól kezdve már mindegy milyen erős. Legalábbis remélem... A drog valószínűleg elveszi a fájdalom érzést, így valószínűleg nem fog sokkos állapotba kerülni, de az izmai még mindig követik a fizika törvényeit szóval amiatt nem kell aggódnom.
-Szóval mi a terv ezzel a nagy robbantgatással? Toboroztok a bandátokba? Átvenni a város fölött a hatalmat? Megfélemlítés? Vagy valami más két dimenziós ötlet?-Csúfolódtam miközben próbáltam ütő távolságon kívül maradni és felszerelni a karkötőt, hogy aztán rákapcsolhassam az áramot, és szembeszállhassak velük. Szerencsére a futásom sokkal gyorsabb mint az övék szóval csak arra kellett figyelnem nehogy körbe kerítsenek, ami egy nyílt utcán nem tűnt nagy művészetnek... Remélem, hogy nem becsültem alá a szer hatását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Aug. 28, 2014 4:39 pm

Sajnos űrdínó ismerősöm nem értette meg, hogy arra akartam rávenni, hogy gyorsan kerüljön mögéjük és támadjon. Az engem fogvatartó keze megduzzadt és a szorítás miatt megfájdult a fejem, majd eldobott. A zselé lény felfogta az ütközést, majd egyenlőre a járdán feküdtem, míg el nem múlt a felfájás, ami szerencsémre másodpercek alatt elmúlt. Felnézve rápillantottam a kidöntött lámpaoszlopra.
- Még jól is jöhet. Főleg most, hogy végre megint nem kell a napi korlát miatt aggódnom. - gondoltam.
Felemeltem a lámpaoszlopot, majd a banda felé dobtam olyan erővel, hogy ledöntse őket a lábukról.
- A lámpaoszlop a tiétek, tetszik vagy sem. - mondtam visszavágásként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Szept. 13, 2014 7:13 pm

Cyber felveszi a harcot, és ez nincs másképp Penny-vel sem. Kissé fura banda, de a szükség pillanatabána érdekes szövetségek köttetnek. A gyíkembernek sikerül visszaszereznie, amit akar, és már csak arra vár, hogy a kesztyűi feltöltődjenek, és elerősíthesse az ütéseit némi elektromossággal. Penny a házból kilépve felkapja a lámpaoszlopot, amit nemrég kiszakított a talajból, majd az egyik tag felé hajítja. A bökkenő csak az, hogy erősebb és gyorsabb, így könnyűszerrel nyúl a fém tárgy után, és baseball játékosokat meghazudtoló kecsességgel húz be vele egyet Cyber-nek, aki ettől akaratlanul is földet fog.
- Szép jövőd lenne nálunk, kislány. - mosolyodik el, és Penny felé fordul.
- Segíts nekünk és megígérem, hogy fejedelmi részed lesz bármiben, amit csak kívánsz. - a férfi nem hülye, Penny gyermeki mivoltjára játszik, remélve, hogy ezzel könnyedén átállíthatja maga mellé a lányt.

//Grammar-nazi - fact #1: egyeNlőre a sorozatgyilkosok szabdalhatják az áldozataikat, te pedig EGYELŐRE fekszel a járdán//

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Szept. 13, 2014 7:29 pm

Dühösen morgok egyet, mikor a banda ledöntésére szánt tervem kudarc lett és az űrdínót a földre döntötték. Oda is sietek hozzá. Miután meghallgattam a férfi mondandóját, megrázom a fejem.
- Csalódást kell hogy okozzak... Én nem az a fajta gyerek vagyok, akit olyan könnyű megvesztegetni némi luxussal, csokival vagy játékkal. És most magasba a kezeket!
Igen hamar kapom elő az íjam, bekapcsolom, gyorsan maximumig húzom a húrt és egyenesen arra a férfira célzok, aki beszélt hozzám, a mellkasára.
- Gyerünk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Szept. 13, 2014 11:41 pm

Annyira elmerülten olvasok, hogy alig veszem észre a rotorok zúgását. Bezárom a megnyitott ablakokat és egy férfit látok, aki megdöbbenésemre kiugrik a helikopterből és sértetlenül ér földet. Még sose láttam testközelből emberfeletti lényeket így kicsit megdöbbenve állok. Szerencsére a sisak eltakarja a bamba arcomat.
- Igen...igen megtaláltam mindent Bane-ről és a bandáiról. A jelentések alapján rettentő veszélyesek. Letöltöttem még a Black Gate tervrajzát is. Én készen állok az indulásra. Feltételezem ,hogy van magának valami terve azt illetően, hogy hogyan jutunk be és fékezzük meg a rabokat és a turbósított embereket. Elég őrültség lenne csak úgy betörni. Bár, ami magát illeti talán sikerülne. - gondolok itt az előbb bemutatott landolására.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Szept. 16, 2014 9:33 pm

Nah, legalább a visszakapcsolást nem zavarták meg. A kezeim védelmi pózban miközben én ide oda ugráltam mint egy udvari bolond, kerülgettem a támadásokat.
-Na mi van csak ennyire fut...És hirtelen megláttam az oszlopot, és mielőtt kettőt pislogtam az megindult felém. Láttam ahogy jött felém, és tudtam hogy nem leszek elég gyors, hogy kikerüljem szóval védekezni próbáltam, de ugyan mit ér ez az acél rúd, és a forgatónyomaték erejével szemben? Sehogy természetesen, és ez hamar be is lett bizonyítva egy gyakorlati előadás keretében, ahogy pofán vágott és én a földre kerültem. A füleim rögtön sípolni kezdtek hányinger végig futott a gyomromból a torkomba, majd rögtön vissza. Egyet kettőt köhögtem arra még emlékszem, ahogy lassan felemeltem a fejem és megráztam, hogy aztán elkezdjek felállni, mert hát tudtam milyen szituációban voltam, és ha tovább fekszem lehet, hogy hamarosan egy lapos tüdővel is rendelkezni fogok nem csak fejfájással, és hát ki szereti a defekteket? Ahogy lassan lábra álltam próbáltam megszabadulni a szédüléstől, miközben tovább figyeltem a szituációt, és óvatosan tartottam a távolságot amennyire az tőlem tellett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Kisebb utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
11 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bűnös kerület-
Ugrás: