DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Kisebb utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Okt. 10, 2014 4:28 pm

Penny & Cyber:
Nem nagyon hagynak titeket élni. Ahogy Penny előtte a nyilat, a fickó előre tartotta a kezét, és elkapta azt, majd eltörte, amitől az semmivé foszlott. Lassan, méltóságteljesen, a fölényesség minden érzésével indult meg a gyermek felé, és ha ő még próbál nyilakat lövöldözni rá, azokat hasonló módon intézi el, mint az elsőt.

Eközben Cybergyík próbálja visszanyerni egyensúlyát, és újra felvenni a harcot a elturbózott alakkal, ám még mielőtt bármit tehetnétek egymással, újabb ellenfél csap le rátok. Arkham felől érkezik, és égtelen visító hang előzi meg. Ha az égre pillantotok (te is Penny, mert ott vagy), egy fekete denevérszerű árnyat láthattok meg. Ilyen messziről nem tudjátok melyik, ám ahogy közelebb ér, világossá válik, hogy a kevésbé kedvesről van szó.
Leszáll közétek és Bane emberei közé, de nem szól semmit, csak várja a fejleményeket.

Devon:
Kevinnel karöltve megközelítitek a Black Gate határát, és az első, ami szembe tűnik, hogy a börtön biztonsági kerítései széttépve, kidöntve, illetve eléggé ramaty állapotban, így pedig gyakorlatilag szabad ki és bejárás van. Az udvaron, ahol régen a rabok töltötték szabadidejüket, testek hevernek, jobbára az őröké, és néhány elég morbid módon, kiakasztva egy kosár palánkra, vagy felrögzítve egy fekvenyomó padra. Az egész kihalt, innen kívülről legalábbis az.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Okt. 10, 2014 7:13 pm

Miután láttam, hogy ez nem vált be, elraktam az íjat, majd a férfi felé mentem énis. Az erőmmel úgy repítettem fel magam, hogy mögé érkezzek le. Ezután az erőmmel megragadtam a hátizsákot, hogy letépjem, de még nem tettem meg.
- Ha fontos magának ez a hátizsák, akkor nyugton marad és árulja el, mire készülnek!
Ezután hangos visítást hallottam, ami miatt befogtam a füleimet, eleresztve a hátizsákot. Ahogy közelről is láttam a hang tulajdonosát, keserűen tapasztaltam, hogy ez nem Batman. A denevér felé néztem.
- Maga kicsoda?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Okt. 13, 2014 4:37 pm

Már éppen felkeltem, és felkészültem az újabb támadásra, amikor láttam, hogy a kislány valami íjjal próbálkozik, de a lövése hatástalannak bizonyult. Ami viszont még jobban meglepett az az új figura feltűnése. Ahogy feltekintettem az esti égboltra a zaj hatására egy fekete figurát láttam, egy pillanatig reménykedtem, hogy Batman jött, de reményem elég gyorsan össze lett zúzva egy kalapáccsal. A lány közém és az izomagyúak közé landolt én pedig a kezeimet védelmi pózba emeletem majd megnéztem az energia szintet remélve, hogy már feltöltődött az elektromos kisütő.
-Nem éppen az a denevér akire én számítottam.-Mondtam halkan, miközben szépen lassan elkezdtem oldalazni, a szemeimmel ide oda nézelődtem, a lány nagyon a tűz vonalban volt, valahogy ki kell hoznom őt, mielőtt ez a denevér eldönti kit is akar megtámadni, ha meglátok egy olyan helyzetet ahol megindulhatok akkor elkezdek sprintelni emberfeletti sebességemmel, hogy a denevér és a harcosok között elrohanva Pennyhez érjek, majd felkapjam és félreugorjak a helyzetből. Úgy tűnt hogy segíteni akar, és vannak szuper képességei. Jobb ha a közelemben tartom, amíg a dolgok megoldódnak. Amilyen gyorsan csak lehet megnövelem a távolságot köztem és a másik négy figura között, hogy aztán a sarkamon megpördülve ismét szembenézzek a szituációval miközben a lányt visszaraktam a földre.
-Szép kis katasztrófába csöppentem az egyszer biztos. Te jól vagy?-Sóhajtottam fel, miközben figyeltem az eseményeket, és felkészültem a védekezésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Nov. 10, 2014 10:39 pm

Kevinnel együtt behatolunk a börtön területére. Az őrök tetemei szerte-széjjel és szag még a sisakon keresztül is elviselhetetlen.
- Elég egyoldalú küzdelem volt. Valakik nagyon legyalulták az őröket. De akkor vajon miért nem menekültek el a többiek is? Vagy talán az egészet megszervezték ,hogy eltereljék a figyelmünket valami fontosról. Na mindegy addig nem derül ki amíg közelebb nem megyünk.
Aztán próbálom elfordítani a tekintetem a néha groteszk pózban lévő testekről és visszatartani a gyomrom tartalmát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Dec. 07, 2014 4:25 pm

Penny és Cybergyík szorult helyzete nem változott. A négy fickó, és az újonnan érkezett humanoid denevér jócskán túlerőben voltak. Ahogy Cyber megpróbálkozik Penny kimentésével, egy tagbaszakadt fickó állja útjat.
- Ne olyan hevesen! - alig mondta ki a mondatot, a kesztyűd jelzett, hogy teljesen feltöltött, és elérhető a funkció, amire vártál.
Eközben a denevér Penny felé fordul, aki még mindig a fickó hátán lévő tartályt fogja.
- Jobban teszed, kislány, ha elengeded azt. - úgy néz ki, a lény tudja, hogy pontosan mi akar az lenni. - Nem szeretnéd feldühíteni sem a fickót, sem pedig a főnökét, higgyj nekem. - magabiztosnak tűnt, miközben beszélt, de közben lassan Penny felé lépdelt, ki tudja milyen céllal.

Devon és Kevin a börtönt háborús állapotok közt találták. Ahogy egyre beljebb haladnak, az állapotok romlanak. A legfurcsább, hogy egyelőre nem találkoztak senkivel. Ha a férfi jobban megnézi a helyiségeket, az ajtók le vannak szakítva a zsanérokról, az üvegek betörve, a cellák rácsai pedig abszurd módon vannak meghajlítva. Egy rövid séta után a börtön egy központi, fedett udvarára érnek. A helyiség fölé magas őrtorony magasodik, mely golyóálló üveggel van védve, valamint rácsokkal. A helyiségben egy férfi áll, megjelenése tiszteletet parancsoló. Hosszú kabátot visel, lábán katonai bakancs, és gyakorló nadrág. A kabát nyitott, és így láthatóvá válik a mellkasát elfedő, hevederes golyó álló mellény, arcát maszk takarja.
- Örülök, hogy végre megérkeztek, hős urak! Már azt hittem, senki nem jön, hogy megsegítse a börtön ostromát. Előrébb lép, hogy jobban rátok lásson, de nem jön ki a helyiségből. - Sajnálatos módon, még sok a dolgom, de hogy ne mondhassák, nem vagyok jó vendéglátó, élvezzék a szívéjes fogadtatást, melyet az embereim szolgáltatnak helyettem. - lenyomott egy gombot, minek hatására vöröses fény gyúlt, és megszólalt egy riasztó. Hangos csattanással három cella rácsos ajtaja csapódott fel, ahonnan három-három ember tört elő. Izomzatuk természetellenesen nagy volt, arcuk pedig dühtől torzult el.
- Friss venomosok. - közölte nemes egyszerűséggel Kevin. - Vadak, érzéketlenek, mint egy ősember. Viszont elképzelhetetlenül erősek. - osztotta meg az infokat veled.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Dec. 07, 2014 7:02 pm

Rohantam ahogy csak bírtam, de egyből egy fickó állta az utam. Szuper, már csak ez hiányzott. Végig mértem a testét gyorsan, és figyeltem az alapállását. Jó helyen kell eltalálnom hogy kiüssem. Gyorsan hátrébb léptem, hogy elkerüljek bármilyen csapást amit rám küldene, de utána rögtön előre léptem és ütés közben aktiváltam a sokk kesztyűt, célpontom a hónalj. Mivel volt időm tanulmányozni az emberi testet, így tudom hogy ott rengeteg ideg van, így a sokk által okozott fájdalom is sokszorosára nő, ha ott eltalálom. Vadmacska tanításaira figyeltem, gyorsan és erősen ütöttem, majd rögtön vissza is léptem a lábujjaimon állok és védelmi állást tartom, amíg a férfi össze nem dől a sokktól, majd felmérem a terepet és mivel első körültekintésre semmi nem változott megindultam a denevér felé, mivel a lány már túl közel volt ahhoz hogy csak úgy felkapjam jobbnak láttam a figyelem elterelést használni, hogy agyjak neki időt arra, hogy messzebb kerüljön a denevér embertől. Egy gyors felgyorsítás után elrugaszkodtam a földtől és kiterjesztettem a lábam, hogy a szörnyet hátba rúgjam és utána egy hátóraszaltóval vissza lépjek.
-Hé, a saját súlycsoportoddal szórakozz.-Mondtam, miközben folytattam a táncomat, és figyeltem a másik kettő izom embert, figyelve, hogy ne tudjanak meglepni.
-És ki a fene az a főnök? Ő felelős a robbantásokért?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Dec. 08, 2014 12:31 pm

Leraktam a hátizsákot a földre és a denevér felé fordultam.
- Ez olyan folyadék, amit Bane is használ.
Miközben felém jött, a biztonság kedvéért egy apró energia gomböt hoztam létre, amivel biztos távolba lökhetem majd.
- Ha elárulnál egy kicsit többet is, megkö...
Ekkor jött és támadott ideiglenes társam.
- Csak hogy tudja, ura vagyok a helyzetnek és talán meg is beszélhettem volna a denevérrel, ha maga nem rúg belé. - mondtam komoly hangnemben, de kicsit mérgesen is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Jan. 06, 2015 9:27 pm

Sose gondoltam volna, hogy ennyire mélyre jutok egy börtönben. Mindenhol groteszk módon kicsavart rácsok és betört ajtók. Mintha egy egész állatcsorda ment volna a börtönön vagy egy hatalmas vihar. Aztán egy sértetlen őrtoronynál találtunk egy rendőrnek látszó figurát. Azonban nem mindennapi meglepetésben részesített minket, amikor kiengedett pár venommal spékelt bűnözőt.
- Hát pedig azt hittem, hogy szelíd kis angyalkák - szólok gúnyosan Kevinnek, de a félelemtől erőtlen a hangom. - Van valami gyenge pontjuk vagy jobb ha elfutunk innen? - látom, hogy Kevin kérdően nézz rám. - Nem viccelek ezek még páncélban is összecsomagolnak engem, mint egy sörös dobozt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Feb. 09, 2015 10:46 pm

Mindenki a post végén lévő leírást olvassa el, és arra reagáljon: >>itt<<

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Feb. 10, 2015 2:22 pm

Madárijesztő írta:
Kívülről, valamint a város többi részéről csak egy velőtrázó robbanás hangját hallani, a fény pedig pár másodperccel korábban érkezik. A pusztító ereje szinte leírhatatlan. Az Arkham-sziget nagy része szinte eltűnt, az épület pedig alig ismerhető fel. A közelben állókból szinte nem maradt semmi, Leroy, Airie és Ramirez is csak az utolsó pillanatban kerültek ki, mielőtt a fickó szabadjára engedte az energiákat.

A robbanás hangja hirtelen ért és megszakította a koncentrálásomat, ami miatt a gömb eltűnt. A hang irányába néztem.
- Ez Arkham felől jött... biztos vagyok benne. - mondtam.
Egy kicsit eltöprengtem. Talán odamehetnék megnézni, de akkor ideiglenes társamat itt kell hagynom. Végül döntöttem. Egyszer már próbáltam repülni, még az árvaház könyvtárában, aminek az lett a vége, hogy betört a fejem.
- Azóta már sok idő eltelt és némileg jobb vagyok megint. - jegyeztem meg magamban.
Koncentrálni kezdtem és az erőm egy alig látható kék aura szerű fényként jelent meg a testemen. Végignéztem magamon, majd a felemelkedésre koncentráltam, ami sikerült és elemelkedtem a földtől. Felidéztem megint az emléket a könyvtári esetről és lehunytam a szemeimet. Alig pár másodpercre rá kinyitottam és felfelé repültem, egyre távolabb a földtől. Lenéztem és a magasság meglepett, de nyugodt maradtam, mert most nem engedhettem meg, hogy megint leessek. Vízszintes helyzetbe fordítottam magam és repültem tovább Arkham irányába. Néha egy kicsit meginogtam, de igyekeztem, hogy ez ne zavarjon meg.

(Talán nem valami ötletes, de jelenlegi legjobb tudásom szerint és pillanatnyi ihletemmel írtam)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Feb. 25, 2015 7:48 pm

Hirtelen az egész várost megrázta egy hatalmas robbanás. A szemeim egy pillanatra a hang irányába fordultak, miközben lassan hátrébb léptem. Az ellenfelekről nem tudtam hirtelen leolvasni, hogy előre tudták-e vagy sem, de nem is állt szándékomban. Hirtelen a lány elkezdett lebegni és elfele mozdult. Én csak bámultam egy pillanatig, mielőtt magamhoz tértem a sokkból és elkezdtem futólépést felvenni. Semmi kedvem nem volt egyedül megmérkőzni négy ellenféllel. Tudom mikor kell bedobni a törülközőt. Majd ha lesz időm akkor majd kiderítem kik is ezek, meg hogy, milyen doppingokat használnak. Gyorsan felmásztam az egyik háztetőre, és elkezdtem rohanni a főhadiszállásra, miközben újra próbáltam felvenni a kapcsolatot a csapattal, de még mindig semmi válasz. Nincs más választásom el kell mennem a motoromért. Vajon mi történhetett Arkhamban? A robbanás olyan erős volt, hogy még a föld is megremegett. Pedig jó messze voltam. Csak ekkor értem ki a partra ahol már láthattam is a kárt. A farkam egy kicsit megrogyott majd lekókadt, ahogy a szemeim végig tekintettek a megváltozott szigeten.
-Te jó ég.-Mondtam halkan miközben a kezemet a szám elé tettem.-Mégis ki tehette ezt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Márc. 26, 2015 7:00 pm

A robbanás okán sokan kezdtek el kiszállingózni az utcákra, és alkalmi ellenfeleitek úgy ítélték meg, hogy a legjobb módszer, ha most lelécelnek. Ez nem volt a terveik között, és bizony, ha ekkora jelentőségű dolog történik, jobb, ha fogják a sátorfájukat, és elhagyják a helyszínt. Cyb és Penny ott maradnak egyedül a nyílt utcán, köröttük már szinte egy külön kis tömeg alakult ki, akik mind a sziget felé néztek, és próbáltak teóriákat felállítani.

/Jutalmatok egyenként 2-2kr/

Devon és Kevin is tapasztalja és érzékeli a tragédiát, és nagyjából ugyanazt látják, mint Cyb és Penny.

/Devon, a jutalmad szintén 2kr./

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Kisebb utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
12 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bűnös kerület-
Ugrás: