DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Kisebb utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Aug. 27, 2011 10:08 am

Amint a fülembe súgna Őrnagy, már tudom mit akar mondani, és épp megmosolyognám a felvetést. A lelkemet? Valóban? Arra pályázik? A lelkemre? Csúfos kudarc érné szerencsétlen barátomat, hisz már valaki más kezében van, aki nem díjazná a kérését cseppet sem. Szerencséjére nem mondja ki teljesen, mert valaki megakadályozza benne. Kár. Pedig mennyire mókás lett volna végig nézni Őrnagy kínkeserves halálának pillanatait. Megelégszik a szavammal, ami nagy könnyebbség számomra, és nem túlzottan érdekel ki van a háttérbe, csak az, amit megkaphatok. Egy pillanatnyi gondolkodás szünet után megszólalok.

-Szükségem lesz az angyal vérre, és ha már így felajánlottad, néhány embered is jól jönne figyelem elterelésnek. Nem tudom mennyire vagy járatos a rituálékban, de ideiglenesen külsőm megváltoztatása is könnyítené a tervemet. Az emberek primitív gondolkodása szerint egy nő lenne a legideálisabb választás. Társadalmukban az ő akaratuk némi praktikával könnyen érvényesíthető. Vagy ha nem áll módodban ilyen eszközöket a rendelkezésemre bocsátani talán segíthetnél abban, hogy Gothamben ki az, aki ért ezekhez a szertartásokhoz.

Mondom nem szégyenkezve most már a kérések tekintetében. Jelenleg ezek azok, maik eszembe jutottak, és úgy érzem így a nő közelébe is kerülhetek. Utána már más valamire lesz szükségem. Lehet a tőr helyett sokkal hasznosabb lenne egy fegyver, aminek töltényei mind angyal vértől nedvesek. Igen, valószínűleg ez hatásosabb lenne, de a biztonság kedvéért egy tőr is jól jönne. Épp ezért még a korábbi mondandóm mellé gyorsan hozzá teszem.

-Az angyalod ne csak egy tőrt, de néhány töltényt is fertőzzön meg. Szükségem lesz valami lőfegyverre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Aug. 29, 2011 4:42 pm

Az Őrnagy gondolkodik egy kicsit a rituálét illetően. Latba veszi képességeit és erőforrásait, közben magához int egy embert, aki lihegve rohan fel a pódiumhoz, mint valami mocskos kutya. Őrnagy belesúg a fülébe néhány szót, mire az ugyanolyan szolga stílusban elhagyja a termet a főhajón keresztül.

- Ismerek egy rituálét, ami alig pár perc alatt átalakítja a testedet. Ám az nem illúzió, hanem tényleges átalakulás. A húsod és a csontjaid átrendeződnek, a zsigereid tekergőzni fognak, mint valami kígyó. Sok fájdalommal fog járni, és a nemek közti váltás sem, von le a fájdalomból, de gondolom Mammon te még ebben a testben is elviseled a fájdalmat.

Mikor a fegyvereket kéred tőle egy másik férget int magához és annak is belesuttog a fülébe, ám az a pódium mögött lévő ajtón távozik.

- Ami viszont a fegyvereket illeti, nem akarom kivéreztetni az angyalomat. Kapsz egy tőrt és egy pisztolygolyót. Érd be ennyivel. Nos, döntöttél a rituálét illetően? Ha készen vagy kövess engem. - azzal feláll kisétál egy, a templom mellékhajóján lévő ajtón keresztül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Aug. 30, 2011 9:40 am

A közölt hírek igazán megnyerőek. A rituálé is valóra váltható, és a fájdalom számomra csak elenyésző tényező a nagy egész elérése érdekében. A pokolban épp elég kínt éltem át ahhoz, hogy egy ilyen megtörjön, vagy eltávolítson a célomtól. Elégedetten és talán morzsányi hálás tekintettel bólintok. El kell ismernem most igen jó szolgálatot tesz Őrnagy számomra, és lehet ez egyszer megtartom ígéretem és némi csekély összeggel támogatom majd terveit. Bár nem teszem le az esküt, de elképzelhető. Követem az informátort, és közben tudomásul veszem, hogy a tőrön kívül csak egyetlen egy töltényt kapok. Nem sok, és ez azt jelenti, hogy nem hibázhatok. Egyetlen lehetőségem lesz rejtekből támadni Blazre, ha nem érek célt a közelharc mellett kell kiállnom. Nyomasztóak ezen kilátások, de szükségszerűek. A rituálét illetően megvallom kissé izgatott vagyok mennyire lesz sikeres. Mind addig míg követem Őrnagyot, megpróbálok némileg informálódni az alakváltást illetőleg.

-A fájdalmon kívül van még más mellékhatás is? Mennyire tartós az átváltozás? Bár ha a csontok és ízületek is megváltoznak...

Utolsó szavaimat inkább magamnak címzem és fél-hangosan mondom, mondhatni hangosan gondolkodom. Valószínűleg eléggé tartós és nem csak néhány órára szól a transzformáció. De minden esetre megnyugtatna ha ezt Őrnagy szájából hallanám. Sajnálatos módon nem mozgok otthonosan az okkultizmus és a fekete mágia témakörében. AMint ismét régi fényemben ragyokok, pótolni fogom ezen hiányosságomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Szept. 01, 2011 6:53 pm

Az Őrnagy nem szól hozzád, míg el nem értek egy belső szobában. Azt várhatnád, hogy a falakon vérrel felrajzolt démoni eredetű rúnák, megcsonkított holttestek, csontvázak lógnak, a padlón egy hatalmas pentagramma áll, szintén vérrel felrajzolva, de csak egy sima szobába vezetnek be téged, falain fáklyák világítanak. Egy fa asztal van a közepén, amin egy papír és négy gyertya áll, valamint egy furcsa porral teli rézedény.

- Miért érdekel ez téged, Mammon? Nem a te tested. Vagy talán így változtattak át? - kérdezz vissza a démon.

Beáll az asztal elé, majd int, hogy álljál az asztal túl oldalára.

- Csak nem megijedtél, Mammon? - gúnyolódik veled az Őrnagy.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Szept. 02, 2011 10:43 am

A kérdésemre kérdés a válasz, amit sosem tudtam elfogadni. Épp ezért úgy döntök nem válaszolok, és inkább érdektelen tekintettel nézek, és haladok. Belépve egy szobába, hát nem egészen erre számítottam. Sosem volt szerencsém a szertartáshoz, valahogy nem vonzott a dolog, de tény hogy amit hallottam róla más külsőre engedett volna következtetni. Eléggé kételkedek a sikerben látva a csekély felszerelést, de mivel nem vagyok járatos az ilyesmiben, és emlékezetem szerint Blaze sem használt túl sok eszközt, így kénytelen vagyok elhinni hogy az átváltozás össze jöhet. Mikor a gúnyolódó kérdést meghallom undorra húzom a számat és ahelyett amit mondanék, most más hagyja el számat. Mivel nem akarom magamra haragítani Őrnagyot és kivívni a tűrőképességét, hisz egyenlőre ő van a helyzet magaslatán, így vissza kell fognom magam és szűkszavúan, némi siettetéssel szólalok meg.

-Nem. Csak csináljuk már!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Szept. 04, 2011 9:57 pm

- Ha te mondod, de nem kell türelmetlenkedni a változás gyors lesz. - mondja nevetve az Őrnagy.

Ahogy átlépsz az asztal túloldalára kántálni kezd, miközben szórja rád a hamut.

- Zzotláv súh! Zzotláv rév! En neygel deregisz naylonaygu! Derév jú nokatu kiylof, destet jú tekegéssepék tínat... - hangja lassan olyan lesz, mintha démonok kórusa énekelne valamilyen sátáni litániát.

A hamu egyre jobban befed, érzed, ahogy a véred elkezd felforrni, ahogy az izmaid átrendeződnek. A csontjaid először megnyúlnak, majd összemennek. szemed kifolyik a gödréből, majd újra alakot ölt eredeti helyén. Nyelved a szájpadlásodhoz tapad, miközben igyekszik onnan eljönni. Az egész rituálé tizenöt percet vesz igénybe, aztán összeesel. Tested még rángatózik a hirtelen és drasztikus változástól. Az Őrnagy kisétál.

Mikor magadhoz tér az Őrnagy egy embernagyságú tükröt tart a kezében.

- Tetszik? - kérdezi tőled.// A ruhád nem változott. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Szept. 05, 2011 10:23 am

Végre elkezdődik a szertartás, és Őrnagy végzi a dolgát. Nem ellenkezek a fájdalom érzetén sem, ki kell bírnom mind végig. Az átalakulás minden pillanata fájdalmas, és olyan kínokkal jár, miket már rég éreztem, már vagy több évtizede annak, a Pokolban. Az idő elveszti jelentőségét, hisz minden perc szenvedés óráknak tűnik. De véget ér... Kábultan esek a földre és még mindig hatással vannak rám a történtek. Testem kontrollálhatatlan módon rángatózik a transzformáció véget érése után is. Pár perc múlva viszont elmúlik, és a földről két lábra küzdöm magam. Különös érzés ez, pedig korábban már sokszor tapasztaltam mikor démoni alakomból emberibe változtam, de az mégsem ilyen volt. A megváltozott testem egyik szegletén sem hasonlít elődjére. Hamarosan belép Őrnagy, kezében egy tükörrel, és mikor bele nézek, gonosz mosolyra húzom a számat.

-Remek.

Mondom, miközben alaposan vizsgálom új külsőmet. Mosolyom nem tűnik el arcomról, mind végig ott csillog. Szeretem, mikor minden úgy történik, ahogy az a kedvemre van. Akkor most már csak a fegyverek kellenek. Nem vagyok szégyenlős így szóvá is teszem.

-Már csak a tőr és a golyó hiányzik. Meg valami más ruha...

Jegyzem meg halkan utóbbi mondatomat, hiszen nem jelenhetek meg ilyen öltözékbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Szept. 08, 2011 11:43 pm

Az Őrnagy csettint egyet mire egy szolga jelenik meg az ajtóban.

- Hozz egy kosztümöt a hölgynek. - mondja neki megvető hangom. - A tőröd és a töltény valószínűleg már készen vannak. Jöjj velem, Mammon. - szól hozzád.

Megfordul és elindul kifele a szobából. Miközben követed őt a haditervet fontolgatja.

- Tíz emberemet kapod meg, maximum háromnak tudok pisztolyt adni és egynek valami komolyabbat, a többinek maximum kés. Gondolom nem kell mondanom, hogy nem öltönyben fognak menetelni, hanem az itt látható felszerelésükben. - magyarázza neked a démon. - Ha tetszik, ha nem ez van, ezt kell szeretni, vagy lehet máshoz fordulni. - mondja, ha esetleg méltatlankodnál.

Időközben kiértek a templom fő részébe, ahol már vár rátok az a tíz ember, valamint az ígért fegyverek.

- Hozd ide a beszennyezett fegyvereket. - szól az Őrnagy. - Ím itt van, amit kértél, Mammon.

A szolga bársony párnán egy arany színű desert eagle-t és egy tokba rejtett tőrt hozott neked, ha kihúzod a tőrt, akkor láthatod, hogy semmi különleges tulajdonsága nincs, látszólag egy átlagos tőr. Persze a kisugárzását érzed.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Szept. 11, 2011 1:33 pm

A kéréseimet meglehetősen könnyen elérem, és egy a mostani alakomhoz jobban illő ruhát kapok, majd pedig Őrnagyot követve meglátom a seregemet. Na igen, nem ilyen csatlósokról álmodtam, és a külsejük... de jobb mint a semmi, és mostani helyzetemben minden apró kapaszkodóra szükségem van. Sóhajtok egyet, és arcom árulkodik arról, hogy szívem szerint akadékoskodnék, de végül csak túl teszem rajta magam. Többet nem tehetek. Megkapom a fegyvert, aminek láttán elégedetten bólintok. A tőrt cipőmbe rejtem, míg a lőfegyvert derekamra fűzöm, a ruhám takarásába. Őrnagyra nézek, majd néhány pillanat után szólalok meg. A hálálkodás sosem volt az én asztalom.

-Megölöm Blazet, és számíthatsz bőkezűségemre.

Mondom, ezzel a szolgákra nézek, majd undorral intek feléjük, jelezvén, hogy kövessenek. Ideje a vállalatomhoz menni, és vissza szerezni azt, ami az enyém. Ami engem illet. Ha nincs biztosítva a könnyebb haladás érdekében valamilyen jármű, akkor kénytelen leszek gyalogolni, majd mikor már közeledünk a cégemhez biztonságos távolsából megfigyelni azt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Szept. 14, 2011 3:50 pm

Mikor kilépsz a templomból három autó vár rád és kölcsönadott embereidre. Az autók hasonlóak, az embereidhez. Ütöttek kopottak, horpadások vannak az oldalaikon, színük eredetileg talán vörös lehetett, a középsőnek meg talán ezüst, most nem lehet eldönteni a színt, továbbá rozsdafoltok virítanak az oldalukon.

- Tudom, hogy nem egy limuzin, de remélem megfelel, ha nem, akkor ez van... - mondja az Őrnagy és ott hagy téged és "seregedet".

Az emberek szó nélkül beszállnak a kocsikba, amik némi noszogatás után elindulnak. A te kocsidban a "nehéz fegyveres" ül, akinél egy shotgun található, valamint az egyik pisztolyos.


// Folytatás: Miracle Import & Export vállalat //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Nov. 04, 2011 3:35 pm

// Előzmény: Miracle Import & Export vállalat //

Szerencsésen megérkezel az Őrnagy szelíd kis templomába kissé megfogyatkozott "seregeddel". Jöttöd hírére még maga az Őrnagy is a kocsid elé siet.

- Úgy hallom sikerrel jártál. - mondja az Őrnagy.

Amit nagy valószínűséggel meghallhatott az a tested kiáltozása és dörömbölése a csomagtartóban.

- Hihetetlen,hogy Blaze egy ilyen szánalmas embernek adta a testedet. Szedjétek ki! - az utolsó mondat már az embereinek szólt. - Vigyétek a Kamrába!

Három nagyobb darab csöves feltépi a csomagtartó tetejét és kiszedi onnan a testedet, majd elviszik egyenesen a templomba.

- Kell egy kis idő, míg előkészítik a szertartást, addig is gyere velem és meséld el, hogy mi történt Blazel. A házi angyalom azt mondta, hogy erős mágikus kisugárzást érzékel a vállalattól. - közben a kezét nyújtja, hogy segítsen kiszállni a kocsiból. Udvarias gusztus lehetne, ha nem tudná, hogy csak a tested női, így viszont inkább gunyoros.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Nov. 07, 2011 6:50 am

Megérkezünk végre és Pöffeteg és a maffia sem tett kárt az út során senkiben. Őrnagy már úgy látszik várt bennünket, és szó nélkül tesz ami a dolga, így nekem nem is kell szóvá tennem semmit. Mikor kezét nyújtja, hogy kisegítsen, egy ingerült tekintetnél többet nem adok neki, hisz tudom, még szükségem van rá. Egyszerűen kiszállok a járműből, tudomást sem véve a gúnyos gesztusról. A női alak ellenére férfias léptekkel követem Őrnagyot, majd kezdek bele a rövid tájékoztatóba.

-Blaze nem okozott gondot. Megöltem, és porrá égve magával vitte ereklyéit. Hogy mi okozta a jelenséget amiről az angyalod beszél nem tudom, mivel nem csak Blaze halála lehetett, mivel érkezésem után nem sokkal a vállalatom felső szintjét kirobbantotta az a féreg, ki tudja milyen erőkkel, így az is lehet, hogy az okozta az energiaáramlást.

Felelem eléggé rövidre fogva a történteket, de tulajdonképpen nem is igazán történt más említésre méltó dolog. Így mondanivalóm után csak elhallgatok, majd sötét gondolatok kezdenek forogni fejemben Őrnaggyal kapcsolatban. De le kell küzdenem ezeket még ideje korán, mert szükségem van a testemre, és ha ő nem változtat vissza akkor ki tudja mikor találok egy másik olyas valakit, aki segíthetne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Nov. 09, 2011 5:35 pm

Beszámolód közben az Őrnagy a Templom felé vezet téged, azon belül is ugyanabba a szobába, ahol az átváltozásodat bonyolítottátok le. A terem ugyanúgy néz ki, kivéve az asztalt, arról már eltűntek a "régi" tárgyak és csak és kizárólag a villógó, bugó kristály található meg rajta. Az asztalon túl ott térdel a tested benne a Cukrász lelkével. A férfi elég megviseltnek látszik, szeméből már kiveszett az élni akarás. Miközben besétáltok folyamatosan a kristályt bámulja, csak egy pillantást vet rátok. Mellette áll két kétajtós szekrény, hogy megtartsa őt, de igazából már csak a biztonság kedvéért vannak ott.

- Mielőtt elkezdenénk ezt az egészet... Tudod ez a kristály nagyon ritka és értékes, Blazenek hatalmas szerencséje volt, hogy tudott egyet szerezni. Nos ez a kristály képes még egy dologra, lelket cserélhet két test között és képes egy lelket bezárni is önmagába. A lélekcserélés folyamata nem egészséges az emberek számára, mondhatni megőrjíti őket, így Cukrász nem fog válaszolni semmi kérdésedre, vagyis megölöd, de bosszúból amúgy is megtennéd. Viszont, ha kristályba zárom, akkor meg visszahozható valami a fejéből, de a kristályt már nem lehet testcserére használni. Mit választasz? Őrüljön meg és megölöd, vagy őrüljön meg és bebörtönzöd?

Beszéde közben odamegy az asztalhoz és elkezd játszadozni a kristállyal. Cukrász már nyüszít félelmében, a mellette álló két izompacsirta pedig nevetnek rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Nov. 10, 2011 8:41 am

A templomig csak némán követem Őrnagyot. A szertartást lebonyolító helyszínre érve megpillantom a testrablómat, és gonosz mosolyra húzom a számat. Innen már nem fogja senki megmenteni. Amint ismét enyém lesz a testem végzek ezzel a nyomorulttal. Eléggé megnehezítették a dolgomat, és neki köszönhetően majdnem lelepleződtem a maffia előtt is. Nem lenne szerencsés ha kiderülne, hogy nem egy egyszerű üzletember vagyok. Őrnagy zökkent ki mikor megszólal és választás elé sodor. Nagylelkű felajánlást tesz, miszerint a kristályát feláldozná abban az esetben ha én úgy döntök. Szavai után pár másodpercig elhallgatok, majd döntést hozok. Szeretném felnyársalva darabokra vágva látni és megkínozni a férget de információval jobban lehet kereskedni, mint egy hullával. Most ösztönös vágyaimat háttérbe kell szorítanom, és démoni mivoltomat leküzdöm.

-Szükségem van erre a féregre, és a kristályra is amiben a lelke lesz.

Felelem Őrnagynak ridegen és kíméletlenül, komor arccal. Ha kezemben lenne a kristály idővel megtörne a benne lakó lélek és kiadna magából mindent amit tud, még ha nem is sokat, de most a kevés is értékelendő. A csizmámba nyúlok, majd az angyal vérétől itatott tőrt az asztalra teszem, és ismét Őrnagyra tekintek.

-Szükségem van a lélekre, és a tőrre is. Ígérem nem leszek hálátlan. Démonok között is létezhet üzlet, és ahogy mondtam anyagiakkal fedezni fogom ezt a...

körbe nézek a helységben majd kicsit undorral folytatom.

-... templomot és fedhetetlen lesz a környéked.

Mondom majd kezemet nyújtom a kapcsolatomnak. Szeretném eltenni láb alól és a hátam közepére sem kívánok plusz kiadásokat, viszont egyenlőre szükségszerű. Tehát részemről egy időre nem környékezem meg Őrnagyot. Sok szép dolga van, amik fejlődni fognak és idővel majd ráteszem a kezemet. De csak akkor, ha nagyobb lesz az értéke a vagyonának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Nov. 13, 2011 10:23 pm

Őrnagy elfogadja a jobbot, mélyen a szemedbe néz, majd férfiasan megrázza a kezedet nem törődve azzal, hogy még egy nő kezet zúz majdnem porrá ezzel. Amilyen puritán egyszerűséggel zajlott le az első testcsere olyan puritánsággal zajlik le ez a második is.

Az Őrnagy megfogja a kezedet ráfogja a kristályra és az eredeti tested hasában vágja azt, majd elengedi. Cukrász hatalmasat ordít a fájdalomtól. Érzed ahogy a "lelked" kiszakad eddigi börtönéből és a kristályon keresztül átszáguld a testedbe. Szédülés és fáradtság lesz újra rajtad, felnézel és még látod, hogy a nő, aminek a testében voltál a földön rángatózik a fájdalomtól. Az Őrnagy odasétál hozzá és belevágja a kristály, ám rögtön elengedi. A kristály elkezd narancsos színben ragyogni, ami teljesen betölti a szobát. Elveszted az eszméletedet...

Pár órával később egy rozoga ágyon ébredsz, eredeti testedben. Valahol a mellkasodon és a lábadon még néhány helyen bogarak lábát érzed. Ahogy letekintesz magadra igencsak megviselt öltönyödet látod, néhol vérfoltok tarkítják, a hasad környékén ott van a kristály által ütött lyuk is az anyagon. Hirtelen szédülni kezdesz és úgy érzed, mintha az ereidben sav csörgedezne, alig pár másodpercig tart ez az állapot, aztán elmúlik.

Az Őrnagy nyit be a szobába és az ágy mellé húz egy széket, amire leül.

- Ne kapkodj, még számodra is megerőltető a kétszeri testcsere. Tudod mi démonok nem bízhatunk meg egymásban, ezt mintha pont te mondtad volna, de lényegtelen. Létezhet üzlet démonok között, ám még az emberek között sem létezhet üzlet biztosíték nélkül. A biztosíték, ami a mi üzletünk végbe menetelét biztosítja az ereidben kering. Tudod, Blaze egy hónapja kér egy nagyobb adagot az angyalom véréből, nem tudtam, hogy miért, de szép summát fizetett érte, valamint elintézett nekem egy kényes dolgot is így megadtam neki. Cukrász, aki a testedet bitorolta, megszállottja méregkeverésnek. Mikor testet cseréltél vele beadta magának ezt a mérget. A méreg akkor kezdett el hatni, mikor visszakerültél a testedbe. Nos, hát halld a biztosítékomat! Nálam van az ellenszer, de csak akkor kapod meg, ha teljesíted az üzlet rád eső részét! A kristály és a tőr nálam marad, tudod sok hasznomra lehet még Cukrász... - hangja végig bizalmaskodó, a vége felé már egyértelműen diadalmas. Még visszafordul az ajtóból. - Egy hónapon belül fog téged megölni ez a méreg, ajánlom, hogy siess! - azzal kimegy.

Ha megpróbálnád használni bármelyik képességedet, akkor ismét előjön az ébredéskor jött roham. Magadra maradsz a szobában, ha elakarsz menni, akkor észreveheted, hogy az ajtó közvetlen az Őrnagy "területén" kívülre nyílik, így nem kell az útvesztőben tekeregned.


// Itt is megköszönöm a játékodat, remélem élvezted a kalandnak ezt a részét is. //

Epilógus következik: Katonai támaszpont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Nov. 21, 2011 10:05 pm

// MW magánjának kezdő reagja //

Szinte ösztönösen kezded itt az esti járőrözésedet. A város legrosszabb része ez, ahová még a rendőrök is kétszer meggondolják, hogy kiszálljanak-e, ha segítséget kérnek tőlük. A mai este viszont szokatlanul nyugodtnak tűnik, néhány utcai rablást leszámítva semmi sem történik. Ezek a rablások is a szokásos mintát követik, a rabló elkezd futni a gyanútlan áldozat felé kikapja a kezéből a táskát, aztán tovább fut. Ezeket az embereket, te a levegőből gond nélkül letudod ütni, így a szerencsétlen áldozat visszakaphatja a táskáját, valamint a rendőrség is begyűjtheti a rabló, már ha kijönnek.

Ezt a langyos semmit töri meg hirtelen egy néhány ember üvöltözése. Egy férfi, nyüszít, segítségért ordít, míg három-négy férfi hang kacag és inzultálja áldozatát. Tompa puffanásokat is hallasz, ütéseket, rúgásokat... A hangokat valahonnan magad elől hallod, maximum egy utcával arrébb. Mikor jobban megnézed a terepet odafentről láthatod, hogy van arra egy sikátor. Tökéletes helyszín egy ilyesfajta bűncselekményhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Nov. 22, 2011 8:57 am

Nem sokat gondolkoztam a mai útvonalamon. Régóta félnek az emberek az utcára lépni, most sincs ez másként. Lassan már minden része az utcának olyan veszélyes, mint ez. Most mégis erre a helyre esett a választásom, hogy a bűn egyik melegágyán is képviseltessem a törvényt.
Várakozásaimtól eltérően elég nyugisnak mondható az este, nem sok minden történt. Néhány bárabb járókelőnek elemelik a táskáját, de ez lassan ujjgyakorlattá válik. Elemel-fut-leugrom-elkapom-visszaadom. Nagyjából így zajlik le mindig, ritka, ha első nekifutásra nem kapom el elsőre a tolvajt. Panaszkodni viszont nem fogok - régóta most úgy érzem, hogy kaptam egy kis szabit erre az estére. Bár sose lehet tudni, mikor szól Batman vagy Aranyszem, vagy hogy mikor tör ki egy lövöldözés a bandák közt, így nem árt résen lenni s addig akarok az utcán maradni, ameddig csak tudok.
Pár percre megpihenek. Nem árt, ha néha egy helyben maradunk, mert nem csak elébe mehetünk a bajnak, de nagy ritkán a környezetünkben is történhet bármi. Már éppen indulnék tovább, emelem a lábam, mikor kiáltásokat hallok elölről. Úgy tűnik, ez a szabály újra érvénybe lépni látszik. Kiáltások, puffanások... úgy tűnik, valami lincselés folyik. Utálom az ilyet. Nem értem, hogy az emberek hogy viselkedhetnek így egymással. Az ember a legkegyetlenebb állat...
Úgy tűnik, egy sikátorból jönnek a hangok. Ideális helyszín egy bűntényre, valószínűleg ott verik a szerencsétlent.
Átugrom egy épületre, ahonnan beláthatom, mi folyik a sikátorban, ha pedig nem ott folyik a verés, akkor megyek a hang irányában az épületek tetején, míg meg nem találom őket. Megpróbálom megszámolni, hányan vannak, s hogy van-e a lincselőknek fegyvere.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Nov. 23, 2011 10:03 pm

Felülről egy erre a kerületre tökéletesen ráillő mocskos sikátort láthatsz. Egyetlen fényforrás az éppen a sikátor bejárata előtt lévő lámpaoszlopból beáramló fény jelenti. A két ház között épp, hogy annyi hely van, hogy három ember elférjen egymás mellett, a földet az esőből hátramaradt pocsolyák láthatóak, bár néhánynak gyanúsan sárgás vagy barnás árnyalata van. A házak ezen az oldalán néhány ablak található, az egyiken épp most húzzák le a rolót, hogy még hallani se hallják, hogy mik történnek kint. A sikátor egyben egy zsákutca is, a végében egy felborított kuka látható, a kuka mellett egy hajléktalan próbál eltűnni a szemét kupac alatt. Penetránst fekália és ammónia szag csapja meg az orrodat, ahogy szemlélődsz.

Négy embert látsz a sikátorban (plusz a hajléktalan). Az egyik a földön az egyik pocsolyában fekszik próbál elhúzódni azoktól, akik őt idáig üldözték. Három férfi áll vele szemben kettő közvetlenül előtte van, míg a harmadik a sikátor végénél figyel. A városban manapság megnövekedett az erőszakos bűncselekmények száma, bandák estek egymásnak, úgy hírlik Gotham két legnagyobb maffia családja esett egymás torkának. Ezért ilyen óvatosak ezek itt.

Belerúg az egyik férfi az áldozatba, aki a hasára fordul és fájdalmasan nyög fel. A másik rögtön belerúg egyet, így ismét a hátára kerül a földön fekvő alak.

- Kifogom fizetni! - nyögi. - Cletus azt mondta, hogy jövő héten kifizeti a munkát!
- Addigra késő lesz! Nekünk most rögtön kell a lóvé! - üvölt rá az egyik támadó.
Jah! Cletus meg bekaphatja! - mondja a másik fickó.
- Ne tököljetek! Rossz érzésem túl nagy a csönd. - szólal meg hátulról az őrszem.
- Csak nem beszartál, Brucie? - mondja az üvöltöző.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Nov. 24, 2011 9:45 pm

Ritkán járok ezen a környéken, mindig meglep, mennyire mocsokkal teli hely ez. Még itt fent is érezni a gyomorforgató szagot... egyszerűen undorító. A város ezen része igazán rászolgált a nevére... Sajnálom azokat, akiknek ezen a környéken kell lakniuk. Nem azokat, akik direkt döntöttek emellett a környék mellett, hogy tovább növeljék a bűnözést, hanem azokat, akik erre kényszerültek. Sok embernek nincs arra pénze, hogy elköltözzön innen és kénytelen ezen a veszélyes környéken élni... Borzalmas.
Úgy tűnik, a sikátorban tartják a bulit. Látok egy hajléktalant, egy földön fekvőt meg három másik tagot. Nem úgy tűnnek, mintha valamelyik család tagjai lennének, inkább valami utcai banda. Szegény hontalan meg próbál elbújni, fél, hogy tanú lesz s ha észreveszik, őt is kinyírják. Sajnos elég gyakoran ölnek meg ezért utcalakókat.
Úgy tűnik, valami tartozás áll a háttérben. Talán drog. Mondjuk nem igazán érdekel, miért akarják agyonverni a pasast. Jobb esetben csak megvernék, rosszabb esetben viszont megölik, azt pedig nem hagyhatom.
Kihúzom a kardomat a helyéről arra az esetre, ha esetleg lenne náluk lőfegyver, majd leugrom a tetőről a sikátor bejáratához, hogy elálljam a többiek menekülési útvonalát és az őrszem mögé kerüljek.
- Jobb félni, mint megijedni, igaz, Brucie? - kérdezem, majd hátba rúgom a fickót. Rájuk emelem a kardomat: - Hagyjátok békén és adjátok meg magatokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Nov. 26, 2011 12:11 am

Az esésed egy jókora loccsanással jár. A vízcsepek beterítik Brucie-t, akinek csak egy "Mi a..." felkiáltást tudott hallatni, mielőtt hátba rúgtad volna. A fickó tehetetlenül barátkozik meg a betonnal, még eszméleténél van, de nem valószínű, hogy kötekedni tud majd az elkövetkező tíz percben.

A másik két fószer egyenesen hátrafordul és pisztolyt rántanak.

- Nézd már, Carl! Ez a hülye itt karddal próbál pisztoly párbajt vívni! - röhög fel az egyik, miközben a pisztolyával feléd hadonászik.
- Jah, Bruci ezt besz*pta! Fedezz ketté fejelem ezt a köcsögöt. - elrakja pisztolyát és előhúz egy vascsövet a ruhája alól. - Na gyere, lássuk mit tudsz pizsis!

A férfit simán megtudod támadni, mielőtt, még ő támadna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Nov. 26, 2011 7:24 am

Na, úgy tűnik, egy krapek kilőve. Szép nagyot esett, tán még nagyobbat is adtam, mint amit akartam. Komolyabb baja azért nem hiszem, hogy lesz, s azért valljuk be, megérdemli a földön heverészést. A másik kettő meg rögtön fegyverért nyúl. Nem csalódtam, gondoltam bennük. Az ilyeneknél általában van valamilyen lőfegyver, ezek sem kivételek. Azt viszont sajnálom, hogy nem jött rájuk a frász... azt hiszem, kellene egy-két leckét tanulnom Batmantől.
Az egyik tag elrakja a pisztolyát és inkább egy vascsővel akar jó modorra tanítani. Hát köszi, de szerintem én egész jól megvagyok a sajátommal. Így azt hiszem, nekem kell betöltenem a tanár szerepét, s majd én tanítok inkább kesztyűbe dudálni.
Nem igazán hiszem, hogy ha erőfölénybe kerülök, a pisztolyos nem lőne azonnal, így meg kell próbálnom egyszerre elintézni a kettőt. Felugrom a jobb oldali épület falára, majd megpróbálok onnan úgy ugrani a pisztolyos mellé, hogy szabad kezemmel kicsavarom a fegyvert tartó kezét, majd ugyanazzal a mozdulattal megpróbálom rádobni a vascsöves társára. Ha lőni próbálna, akkor a kardommal védem magam, mint ahogy többször tettem már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Nov. 28, 2011 9:17 pm

Akciód meglehetősen meglepi ezeket a férfiakat. Természetfeletti gyorsaságod és erőd egy olyan dolog, amivel még életükben nem találkoztak, de még csak hallani is csak mendemondákat hallottak. Mint Perzsia hercege felfutsz a falon és ellököd onnan magadat, így nagyjából egy méterre landolsz a pisztolyostól, aki felhorkan, de mire lőni tudna már a társa felé repül. Végső kétségbe esésében még egyszer elsüti a pisztolyát.

A golyó elsüvít melletted, és hallod, ahogy a húsba fúródik. A két gengszter először egymásnak csapódnak, aztán a fallal kerülnek közelebbi kapcsolatba. Hátulról nyögést hallasz.

- Segíííííts... - hallod az áldozat elhaló hangját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Nov. 29, 2011 9:17 pm

Könnyedén leszerelem mindkét tagot. Úgy tűnik, nem igazán olvasnak újságokat, mert az nem is zavar most, hogy nem ismertek fel, de az fura, hogy még egy maszkosról sem hallottak, akik különleges dolgokat tesznek. Csak egy álarcos hülyét láttak bennem karddal, úgy tűnt, nem is számoltak igazán nagy veszéllyel a személyemben. Hát, ez csak jól jött, így könnyebb elintézni őket.
A fegyveres még elsüti a pisztolyt, s a hang betölti a sikátort. A fülem jobban bántja a zaj, mint a testemet, ami hatalmas megkönnyebbülés. Még sosem lőttek meg, nem most akarom elkezdeni. És kissé az önbecsülésembe is kerülne, ha annyi nagy lövöldözés megúszása után egy ilyen söpredék ejtené az első sebet rajtam lőfegyverrel.
Igaz, hogy engem nem talált el a golyó, viszont valakit mögöttem igen. Hallatszott a becsapódás, így nem fújhatom ki magam a kis affér után. A bandatagok már biztos nem fognak bajt okozni, így rögtön megpördülök és odasietek a földön fekvő sebesülthöz, hogy megnézzem, mennyire nagy a baj, készen arra, hogy a mobilommal hívjam a mentőt, vagy hogy magam vigyem a kórházba, ha lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Nov. 30, 2011 6:05 pm

A férfi szájából vér csöpög. Úgy látszik a tüdejét találta el a golyó. Lassan elővesz valamit a kabátja alól. Egy furcsa tárgy, talán mintha Batman övén láttál volna ilyesmit.

- Tessék, nekem már nem lesz rá szükségem. - feléd löki azt amit elővett, majd ismét a kabátjába nyúl. Egy memória kártyát vesz elő és ráteszi a mellkasára. - Ezt vidd el Cletusnak! - hangja egyre inkább elhal, egy újabb adag vért köhög fel.

A férfi int neked, hogy gyere közelebb. Ujját épphogy mozgatja. Pár másodperc és a szeméből elkezd fakulni az élet. Alig három másodperc és már el is tűnik a szeméből a fény. Nyitott szeme rád mered, szájából és mellkasából lassan csordogál a vér.

Ne...ne...ne...nem láttam semmit! - hallod a hajléktalan sivítását a sikátor végében.

Lövések dörrennek az éjszakában. Káromkodást hallasz valahonnan, újabb lövések. Egy hatalmas dörrenés, két kocsi egymásnak rohant tőled alig pár utcányira, a lövések is onnan hallatszanak.


// Kalandod első része itt véget ért. Jó szórakozást Vadmacska kínzá... korszakkalandján! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Jan. 11, 2012 9:22 pm

Alex Mercer magánkalandja

Nem régóta tartózkodsz itt Gothamben, de egyedül te tudod milyen okkal kerültél ide. Az emlékeidet keresed. Pár nap alatt, amit a bűnös utcákon töltöttél, nem igen tudtál meg senkit, pedig sok pénzt kiadtál az infókért, vagy ha kellett pár pofon kíséretében hallgattad meg a már jól ismert mondatot. "Nem tudok semmit."
De nem lehet csak úgy bóklászni egy nagy városban pénz és munka nélkül, főleg, hogy a megmaradt pénzed a megélhetésre kell, így úgy döntöttél, valami pénzszerzési lehetőség után nézel, legyen az legális, vagy olyan, amire nem igen leszel büszke.
Már lassan úgy döntesz, feladod mára a munkakeresést, és hazaindulnál, mikor pisszegésre leszel figyelmes az egyik sötét sikátor felöl.
- Psszt. Te, úgy hallottam, hogy munkát keresel. - Sutyorogta az alacsonynak tűnő szerzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Kisebb utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
3 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bűnös kerület-
Ugrás: