DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Kisebb utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jan. 12, 2012 7:54 am

Siralmas nap elé néztem. Egy ember se volt aki bírt volna mondani valamit arról, hogy szállítottak itt valami különleges tárgyat. Pedig ebbe a városba úgy tudtam nagyon sok besúgót lehet találni. A pénzem fogyóba volt már csak pár dolcsi várt a zsebembe. Kellett valami alkalmi munkát találnom ami jól fizet, nem nagyon érdekel, hogy milyen csak jól fizessen. Már majdnem haza felé vettem volna az irányt mikor valaki megszólított egy árnyékos sikátorba. Bár nem tudom, hogy ki adott rólam infót most nem tehettem mást, mint jobban érdeklődni a munkán amit elvileg felajánlottak. Kis termetű volt legalábbis nekem annak tűnt. Már csak meg kell hallgatnom, de azért minden munkát én se fogok elvállalni ha ízléstelen dologról van szó. Közelebb lépek a sikátorhoz.
- Igen jól tudod. Szóval? Akad valamid számomra?
Gondolkodtam azon is, hogy felbérelték, hogy meggyilkoljon mivel én csak egy rosszul elsült teszt alany voltam. Készen létbe helyeztem magam támadás esetén, de a fickó szavait is figyeltem. Remélem nem az előbbi lesz. Nevemet nem mondom el neki, de ha már tudja, hogy munkát keresek talán ezt is tudja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jan. 12, 2012 9:30 pm

A férfi még kicsit habozik, látszólag körbetekint a kis sikátorban, majd kilép a fénybe. Kicsit pörög a srác, meglep a hirtelen kiugrása a sötétségből, de miután látod fegyvertelen, talán már nem aggódsz miatta.- Megüresedett egy hely a testőr pozícióban. Szegény Tulok. Mit szólnál? - Kérdezte sandán nézve rád. Lerí róla, hogy nem egy angyal, de talán a testőri pozíció nem emberöléssel egyenlő munka. Viszont ezt ítéld meg te.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Jan. 13, 2012 1:33 pm

Miután kicsit ellenőrizte a terepet gyorsan kiugrik a sötét sikátorból és máris pörgősen adja az ajánlatot. Testőr pozíciót ajánl fel nekem. Kicsit habozok, majd válaszolok neki.
-Kezdetben jó lesz. És ki az a személy?
Kérdezem tőle érdeklődően, igazából nekem mind1 volt, hogy ki az nem foglalkoztam azzal, hogy jó vagy rossz. Ha pedig olyan ember aki el akar tenni láb alól a munka után, a halálba rohan. Zsebre dugtam a kezem, majd jött még egy jobban égető kérdés.
- És mennyit ajánlotok ezért?
Kérdeztem tőle és ökölbe szorítottam kezem. Ha ingyen kéne megcsinálnom akkor már el is mehet. Nem fogok eredmény nélkül elfogadni egy munkát. Bár még ha adnának is és keveset az is majdnem ugyan az lenne az eredmény. Más szóval csak nagyobb összeggel fogadom el a munkát. Bár nem értem miért pont olyan embereket kérnek fel akik csak úgy jönnek-mennek. Van szakképzettebbek is nálam, de ezt még véletlenül se akartam felhozni még a végén igazat ad nekem és máris kereshetek egy másik melót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Jan. 14, 2012 10:54 am

A srác gonosz, számító mosoly kíséretében dörzsöli tenyerét, válaszodra pedig csak bólint.
- A feladatod annyi, hogy véded az üzletem, és persze engem. A pénzed pedig egy napi eladásomnak a negyede, ne aggódj jó pénz. - Magyarázta.
- De nem vagy rendőr ugye? Itt azok nem maradnak meg sokáig. - Sandított a pasas, szinte olyan közel méregetve téged, hogy már, már félreérthető.
A sikátorban nem volt senki, de ez lehet csak a látszat, bár a csend is erre ad neked gyanút.
Valóban furcsa, hogy csak így felajánl neked egy állást a bizniszében, ráadásul pont akkor mikor szükséged is lenne egy melóra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Jan. 14, 2012 2:55 pm

Bólint kérdésemre, majd mind a két kérdésemre maga biztosan válaszol. Kíváncsi voltam hogy mit árul a pasas. Nem volt mind1, hogy mi az áru mivel valaminek több és valaminek pedig kevesebb az értéke. Példának okáért a fegyverrel és droggal mindig jó üzleteket lehet kötni és legtöbbször jól is jön ki belőle az ember. Bár ha ez a pasas kábítószert árul akkor a kereset negyedéből is jól kijövök, nem helyeseltem az ilyen fajta dolgokat, de most szükségem van a pénzre. Bólintottam és a kérdésére csöndesen ráztam meg a fejemet.
- Ha zsaru lennék akkor már rég letartóztattalak volna, de nem vagyok az.
Gyanúsan nagy volt a csend és senki se fordult meg itt. Körül néztem még egyszer és újabb kérdést tettem fel az úrnak.
- Kik az ellenségei vagy éppenséggel valaki el akarja kapni?
Faggattam megint és újra körül néztem. Rossz érzésem volt, de lehet csak üldözési mániám van vagy csak képzelődök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Jan. 16, 2012 3:35 pm

A fiú sandán mér végig már nem először a tíz perc alatt, mióta beszélgettek, de végül bólint egyet.
- Rendben, próbaidőre felveszlek. - Intett a fickó, majd elindult a sötét sikátorba, remélve, hogy követed őt.
- Egy magamfajta embernek mindig van ellensége drága barátom, jól jegyezd meg. Ha valaki nagy dologgal kereskedsz, az odavonzza a nagyhalakat. - Jegyezte meg bölcsen az apró termetű alak, majd egy kellemesnek nem igen mondható kis sarkon állapodott meg.
- Azonnal kezdhetsz is, a dolgod egyszerűen az, hogy itt álldogálsz a sötétben, amíg valaki nem próbál meg bántalmazni engem. Onnantól tudod a dolgod. Menni fog? - Kérdezte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Jan. 16, 2012 3:52 pm

Követem a fickót a sötétségbe ahol már tovább magyarázza, hogy a maga fajta embernek sok ellensége van. Meg azt, hogy eléggé sok pénz jön a házhoz az ő esetében. Ennek csak örülni tudtam. Egy kis sarkra értünk ami már nem volt annyira barátságos mint az előző utca. Elmondja a feladatomat ami elég könnyűnek tűnt és kérdésére helyeslően bólintottam. Majd továbbra is álltam ott egy helyben amíg a férfi mozgásba nem lendült. Körül belül úgy 6-7 méter távolságra voltam a megbízómtól, hogy ha kellenék akkor kéznél lehessek. Ezen a helyen nem is csodálnám ha legalább 1 támadó nem lenne. Itt lehetnek a város legalja, már attól függ, hogy honnan nézzük. Mivel ha pénzügyileg nézzük vannak itt olyanok akik meg gazdagodhatnának a befolyó pénzből, ha pedig a személyiségüket nézzük akkor egy szemét, hazudó, mocsok, kapzsik. Hát igen vannak itt akiket vagy megfognak ölni az áruért vagy a rendőrség fogja el egy besúgó miatt, de a megbízóm nem lesz közöttük amíg én itt vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jan. 19, 2012 9:29 pm

Elfoglaltad a helyed, és elmerengtél a világ dolgain, és persze a saját gondjaidon, elméleteiden, eközben az üzlet nem igen folyik. Egy, két ember téved oda csak, talán két óra ácsorgást követően szinte halálra unod magad. Néha egy macska kotorászik a közeli konténerben, vagy egy patkány szalad át előtted viharos sebességgel, de ennél nagyobb izgalmak nem igazán történnek veled.
Ekkor viszont odalép hozzád a megbízó, és ciccegve számolgatja az eddig keresett pénzt.
- Csuklyás szaladj már el nekem dohányért, ha visszaértél odaadom az összeget. Ne vedd a lelkedre, ha nem bízom meg még benned, aztán még elrohannál a pénzemmel. - Mosolygott rád, majd választ sem várva visszabattyogott a helyére.
Végre talán történik veled némi izgalom, már ha teljesíted a kérését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Jan. 21, 2012 4:44 pm

Eddig zavartalanul folyik az idő és aligha két ember ment eddig az ürgéhez. Semmit tevően ácsorgok, de úgy másfél óra múlva a falnak nekidőlve ácsorgok. Itt- ott egy macska kotorászik a kukákba egy megcsócsált hal vagy más étel után. Egy patkány is elszalad előttem nagy sebességgel, de semmi más nem történik körülöttem. Míg lassú lélegzet vételekkel "őrködök" a megbízóm sétál oda hozzám. Számolgatja a pénzt amit eddig keresett, majd megkér, hogy menjek el dohányért neki. Pénzt nem ad rá a saját zsebemből kell kifizetnem és majd vissza jőve odaadja az árát. Láttam és persze hallottam is tőle, hogy nem bízik meg bennem, de különösebben nem zavart. Zsebre tett kézzel elindulok egy trafikba vagy valamiféle közeli helyre beszerezni a dohányt. Bár eléggé kevés pénzem van nem tudni elég lesz-e rá. Közben még pár méterig hátra-hátra nézek nehogy most legyen támadója ennek a szerencsétlennek és akkor bukta a pénzemnek. Szorosan az árnyakba burkolózva megyek és senkivel se nézek farkasszemet vagyis csak próbálok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Jan. 23, 2012 11:10 am

Az utad nyugodt, és gondtalan, szinte kihalt a célod felé vezető utca. Munkaadód nyugodtan álldogál a megszokott helyén, így magabiztosan hagyod el őrhelyed egy doboz cigiért, amit ő kért tőled. Benned is felmerülhet ugyan az átverés fogalma, de ha nincs pénz ugye, neked sem kell odaadnod neki a dohányárut, meg hát nem hiába kért fel téged testőrnek, valószínűleg simán elbánnál vele.
Trafikot nem találsz, de szerencsédre egy éjjel-nappaliban még volt egy dobozzal a vásárolni kívánt cigarettából. Már éppen fizetnél, mikor...
- Na jólvan gyerekek, mindenki megnyugszik, lefekszik a földre, míg a kedves eladó bepakolja nekünk a pénzt! Aki megmoccan lelövöm! - Kiáltja egy férfi harisnyával a fején, kit még újabb kettő követ. Mindegyiknél fegyver van, az egyik az eladóra tartja sajátját, a másik rád és kezével mutatja, hogy feküdj le a földre.- Nahát egy doboz cigi, ez kellett nekem. - Lépett oda a harmadik a pulthoz, és elvette az általad megvásárolt dohányárut.
- Igyekezz tata, dobáld bele a pénzt egy szatyorba! Aki hősködni próbál azt lelövöm! - Tőled pár lépésre van a pénzt követelő nagyobb darab fickó, és az is aki rád tartja a fegyverét. Aki elvette a cigidet, az tovább dúrja a sorokat és mindent elrak amit a zsebei engednek, ő méterekre van már tőled. Mit cselekszel? Megadod magad?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Jan. 25, 2012 2:58 pm

Zavartalanul megyek továbbra is teljes lelki nyugalommal. Egy éjjel-nappaliba tévedek be ahol pont még egy dobozzal van a kívánt áruból. Éppen fizettem volna mikor az ajtó csilingelő hangját hallom meg. Hátra nézek, csak egy pasas jött akin látni lehetett nem barátságos szándékkal jött ide. Harisnyával a fején mondja az utasításait amit még két férfi bejövetelét jelentette. Jól megnézem mind a három pasast közben már akcióba is lendültek. Az egyikük rám tartja a fegyverét. Gondoltam megteszem a követeléseiket és akkor minden nagyobb baj nélkül megúszom. Bár mikor kiveszi a kezemből az árut valami elpattan bennem. Ahogy elindulna a cigivel a kezébe, hogy átkutassa az ártatlan civileket megfogtam a csuklóját amiben a fegyver volt és jó erősen szorongattam.
- Bocs, vissza kaphatnám?
Majd bármilyen reakciót is váltott ki belőle ez a mondat, kicsavartam kezét és hátra hajlítottam valamennyire. Kiveszem a kezéből a fegyvert (már ha semmi nem avatkozik közbe az eseményekhez) és fejéhez tartom. Felnézek a másik kettőre akik biztosan nem fogják hagyni, hogy ezt tegyem társukkal, de én szorosan fejéhez tartva fegyverét szólok nekik.
- Távozzatok innen és akkor mindenki túléli. Nem akarok balhét.
Mondok egy elcsépelt szöveget és csak akkor veszem el a férfi fejétől a fegyverét ha valamelyikük rám céloz vagy túsznak akarná használni az egyik civilt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Jan. 25, 2012 11:36 pm

//Off: Kérlek, ha akcióba lendülsz, s olyan cselekményre szánod el magad, aminek sikere kérdéses lehet, feltételes módba írd meg. Például koránt sem biztos, hogy ki bírod csavarni a férfi kezét.//

Akciód félsikerrel zárul, ugyanannyira volt bátor, mégis bolond próbálkozás. A kezét sikeresen kicsavartad, de a fegyvert már nem bírtad elvenni tőle, nagyokat ugrálva zuhan a földre, több méterre tőletek. Ettől független van egy "foglyod", de a fegyverét nem sikerült megkaparintanod.
- Lőjétek már le! Mire vártok! - Kiáltott szinte meg se várva kérdésedre társai válaszát, akik haboznak, de mégis határozottan tartják rátok a fegyverüket.
- Engedd el, és nem esik bajod! Gondold meg, neki csupán a karja törik el, de te bele halsz a hősieskedésbe. - Mondta a fickó. Talán rajta látszik, hogy nem akar emberáldozatokat, ezért nem húzták még meg a ravaszt, talán pont a bandavezért fogtad meg magadnak, aki ennél már sokkal agresszívabb.
- Ne tökölj már, lődd le! - Üvöltött a túszod, miközben egyre jobban ficánkolt kezeid között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jan. 26, 2012 8:26 am

Tervem nem teljes sikerrel zárult ami félig jól is kijött. Kezét sikerült kicsavarnom, de a fegyver már korántsem sikerült megszereznem. Úgy látszott fontos ember kaptam el és elég agresszívan áll hozzá a helyzethez. A fenyegetőző férfi meglehetősen meggyőzően adja az érveket, hogy azonnal engedjem el az én kezembe került férfit. Valamennyire igaza volt mivel nincs egy kézhez fogható eszköz sem amivel meg tudnám védeni magam. Egy percre lecsukom a szeme veszek egy nagy levegőt, majd kifújom. Azt hittem nem kell használnom, de úgy látszik muszáj lesz mivel ha elengedem ő saját kezével fog lelőni ha pedig nem engedem el ez a férfi úgy is rá veszi őket, hogy lepuffantsanak. Mivel bal kezem jelenleg le van foglalva jobb kezem még könnyen használhatom. Ezért jobb kezem átalakul egy pengévé és azt a férfi nyaka mellé helyeztem.
- Azt hittem nem kell ezt használnom, de most már mindegy. Azonnal lerakjátok a fegyvert vagy a társatok fej nélkül fog maradni!
Figyelmeztettem őket bár ez elég drasztikus lépés volt mivel felfedtem magam és bármilyen fejvadász vagy valami ilyesmi emberek észre vehetnek. Közben figyelem mit is csinálnak az előttem lévő férfiak, ha lőnek akkor pajzsnak használom a társukat és a jobb kezemet ha pedig nem felkészülök a következő lépésükre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jan. 26, 2012 10:02 pm

Gondolatmeneted közben látod, hogy a két rabló, kik fegyvert tartanak rád meginganak. Nem tudják, löjjenek-e vajon, vagy hagyják az egészet.
Ekkor azonban új fordulatot hoz a kis színdarab, titkos fegyvered leleplezed, ráadásul nyilvánosság előtt, felfedve arcodat is.
- Uram irgalmazz! - Bukik le mostmár a pult mögé az eladó, fel tett kezeinek fontosságát is hátrahagyva.
- Ne lőjjetek! - Kiáltott mostmár a vezér, mire a többiek rezgő lábakkal néztek össze.
- De hát főnök, az előbb azt mondta lőjjünk. - Vakarta meg a fejét a magasabb férfi. - Menj haver, vidd a sz*ros cigidet, és húzz el innen! - Kiáltott hátra a pasas.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Jan. 28, 2012 1:23 pm

Ekkor már mind a három embernek inába szált a bátorsága, de nem is csodálkoztam nagyon. Majd mikor elkezdenek még mindig nem tetsző hangnemen beszélni, hogy menjek isten hírével a cigivel együtt, nem hogy nem vettem el a pengét hanem közelebb toltam a pasas nyakához és még mindig kedvtelen arccal mondtam nekik.
- Miből hiszitek, hogy ennyivel megússzátok? Megfenyegettetek, le akartatok lőni ezek után, hogy hagyhatnálak titeket elmenni?
Felnéztem a két másik férfira és mondtam újra nekik.
- Dobjátok ide az összes fegyver elém, pisztolytól kezdve a késekig.
Fejezetem be és szemeimmel kémleltem a harmadik pisztolyt ami a túszomba lévő pasasé volt. Ha ide dobták a pasasok a pisztolyokat akkor vissza változik a karom és utánuk nyúlok. Ha sikerül megfognom a fegyvereket mind a kettőnek kiveszem a tárlyukat és zsebre vágom. Az üres fegyvereket pedig eldobom a közelemből, de ha nem dobják el fegyvereiket akkor a kezem ugyan úgy penge alakba fog feszíteni a túsz nyaka mellett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Jan. 30, 2012 2:04 pm

Felkiáltásodra szóhoz sem jutnak, talán kicsit erős volt kijelentésed, hiszen lehet most ellenfeleid arra gondolnak, nekik itt ma véget ér a pályafutások. Hallani a pult mögött az áruk mozgását is, talán az eladó ügyeskedik valamit, vagy csupán olyannyira reszket, hogy minden megmozdul amihez hozzáér.
- Rendben, csak ne bánts minket! - Kérlelt az egyik fegyveres, majd kérésedre mindkettő odacsúsztatta elég és túszod elé a pisztolyokat.
A főnök fegyvere pár méterrel odébb volt, mint az imént feléd dobottak, így a közelebbit próbálod felvenni, de úgy néz ki baklövést követtél el. A túszod megkönyököl, amint hajolnál le a fegyverért, talán onnan merített ennyi bátorságot, hogy eltetted képességed által megidézett fegyvered.
Jól eltalált ütés volt, pontosan a szemed alá, kicsit megszédülve esel neki a polcnak, mi az árut tartja. Eközben gyorsan felveszi a fegyvereket, visszacsúsztatja az eredeti viselőinek, s amint látásra ösztökéled szemeidet, láthatod, hogy a fickó odahajítja eléd a cigit.
- Mit csinálsz te barom! Én ezt megölöm! - Kiáltja eddigi túszod, de a másik kettő kifelé kezdi rángatni.
- Meg van a pénz, megbeszéltük, ha nem muszáj nem ölünk meg senkit! Különben is ki tudja mi ez...lehet nem ér ellene semmit a golyó. Gyere menjünk. - Mondta, majd rád tartva a fegyvert osontak ki ott ahonnan bejöttek.
A cigi megvan, lassan regenerálódik sebesült szemed is, de még utol érheted őket. Már, ha természetesen akarod.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Feb. 01, 2012 9:09 pm

Végül csak beadják a derekukat és megadják magukat. Egy enyhe mosolyt ejtek ami úgy látszik túl korán jött elő. Amint vissza változik a karom a túszom újabb erőre kap és kirugdalózik a szorításomból. Az egyik fegyvert felkapva rám szegezi. Lassan felkecmergek és úgy látszik a bal szememmel aligha fogok jól látni. Eközben a két rabló a harmadikkal együtt kimennek vagyis inkább csak két ember akar, mert a harmadik még mindig a halálomat kívánja. A cigit oda csúsztatják elém és végül eltűnnek a szemem elől. Utánuk szaladhattam volna, de nem volt értelme. Rendőröknek nem jelenthetnek hiszen mi magyarázatuk lenne a most történtekre. Már csak a civilek vannak hátra. A cigit zsebre vágom. A pénzt leteszem az asztalra, majd a computerét és a kamerákat egyesével kiiktatom, hogy semmi bizonyítékuk se legyen. Utána sietősen távozok vissza az előző helyre ahol az az ürge volt. Már ha egyáltalán még ott van vagy ha életbe van még. Így sietősebbre fogtam a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Feb. 03, 2012 10:50 am

Hirtelen történtek a dolgok, de mégis úgy cselekszel, ami egy higgadt emberhez méltó. Nem hős vagy te, hogy a gazfickók után eredj, neked pénzre van szükséged, és jelenleg egy doboz cigarettára. Persze, sokáig tartott ez a herce-hurca, a kamerák kikapcsolása, és a felvétel megsemmisítésére pedig nem reagál senki.
- Kérem, csináljon amit szeretne, vigyen el amit akar, csak ne bántson. - Kérlel téged az eladó, bizonyára a képességed rémítette őt halálra, nem féltette az életét ennyire a rablók beköszönésekor sem.
Így hát mikor úgy érzed, minden nyomot eltüntettél képességed és személyed miatt kialakult félreértés miatt, visszaindulsz a megbeszélt helyre.
Az utad csendes, úgy tűnik a rablók tényleg elhúzták a csíkot, hangot sem hallasz, még csak pisszenést se.
Viszont mikor visszaérsz őrhelyedre, bekövetkezik az amitől tartottál.- Drogot árulsz a gyerekeknek, tinédzsereknek, te szörnyeteg! De eddig tartott pályafutásod. - Sziszegte fogai között a furcsa kinézetű férfi, ki úgy néz ki, míg távol voltál lefegyverezte pártfogoltadat, és egy furcsa szerkezetet tart felé, ami a kezére van ráépítve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Feb. 05, 2012 7:36 pm

Mikor vissza érek már nem fogad olyan jó látvány. A pasas akit eleve meg kellett volna védelmeznem egy másik ismeretlen alak fegyverezte le és úgy látszik erőszakot is fog alkalmazni. Gyors léptekkel megyek feléje és vállán megragadom az ismeretlent.
- Elnézést valami baj történt?
Kérdezem még eddig nyugodt hangon és lassan elhúzom a férfit a munkaadómtól. Ha el lökne magától vagy meg akarna támadni akkor egy bal egyenessel válaszolok neki már ha sikerül bevinnem a találatot. Bár ha nyugodtan is meg bírjuk beszélni nem alkalmazok erőszakot. Nem tudtam kicsoda így elővigyázatosnak kell lennem még vele szemben.


//Off:bocs, ez most rövidre sikerült.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Feb. 06, 2012 10:20 am

Az elhangzottak egyértelművé teszik számodra, mit is akarhat a maszkos férfi védencedtől. Még, ha nem is akarja megölni, minden bizonnyal a hűvösre akarja tenni az árust.
- Hé! Na végre, milyen testőr vagy te! - Üvölt feléd a munkaadód, majd kezével is hevesen integetni kezd.
- Maradj ahol vagy kölyök! Veled nincs dolgom. Remélem csak eltévelyedett pénzre szoruló gyerek vagy...ez a ficsúr droggal kereskedik, börtönben a helye. - Mutat feléd a maszkos, innen már ki is derül, hogy bűnüldöző.
Választás előtt állsz. Talán eldől, hogy a semleges oldalad, merre billen tovább. A gonosz végeláthatatlan oldalára, vagy a jóság ösvényére lépsz. Egyszerűsítve, segítesz a bűnüldözőnek, beállva a maszkos jótevők soraiba, vagy inkább a pénzt választod, és megvéded a kis Billyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Feb. 07, 2012 5:13 pm

A munkaadóm integet és még hozzá tesz egy-két dolgot amiért késtem. Ránézek, majd vissza a maszkos férfira. Akinek újabb szavak hagyják el száját. Bár nem hátrálok meg, mert persze otthagyhatnám és maradhatok a gondtalan légkörömbe egy ideig, de most más a helyzet. Nincs pénzem, még az utolsó garasomat is a cigire adtam ki ami nekem egyáltalán nem is kellett volna. Határozottan megállok mögötte és én is újra közbe szólok az eseményekbe.
- Engedje el! Igaz semmi dolga velem, de ha nem megy el innen akkor már lesz ás, hogy csak tudja ha találtam volna egy jobb munkát, mint, hogy ezt a fazont védjem meg már elvállaltam volna, de azzal kell gazdálkodni amim van.
Mondtam határozottban. Most már úgy látszik az ellenségemnek kell tekintenem őt. Ezért is hangzottak el ezek a szavak.
- Akkor adok egy ajánlatot. Ha legyőz engem egy tisztes harcban akkor beviheti őt és engem is, de ha én nyerek akkor amilyen csak gyorsan tud elmegy innen és úgy tesz mintha meg se történtek volna a mostani dolgok.
Mondtam neki és felvettem a harci állásomat. Ha elfogadja a kihívást akkor megvárom mit lép és arra reagálok. Ha pedig elutasítja akkor nincs mit tenni akkor is csak a harc a válasz. Bármit is választ a végkimenetel ugyan az lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Kedd Feb. 07, 2012 9:51 pm

- Mit üzletelgetsz vele te barom! Őld meg! - Kiáltott rád védenced agresszív fejjel, ami szinte már vöröses, lilás színben pompázott, talán az idegtől, de az is lehet a grabancának szorítása tette lehetetlenné az alap bőrszínének megtartását.
Látszólag a férfi fontolóra veszi ajánlatod, odafordul a pattogó dílerhez, és egy egyszerű jobb horoggal kellemetlen álmokat hoz a fejére. Az, mint egy krumplis zsák, úgy esik össze, tehetetlenül...nem hiába kellett neki egy testőrt.
A férfi feléd fordul, karjait az ég felé tárja, és a következőket mormolja.
- Hold fénye adj erőt, és kitartást, hogy eltüntethessem a rontást, a világ fertőjét leküzdhessem, HOLD HATALMA, ADJ ERŐT NEKEM! - Kiáltott, mikor hófehér ragyogás itatta át a kis sikátort. A fényáradat szinte vakítóan hatott, akár egy villanógránát, mikor végre kinyitod szemeidet, semmi komolyabbat nem tapasztalsz. Nem történt semmi.
- Fiam. Ez nem alkutárgya. Fiatal vagy és még választhatsz. Szokj le a drogról, és menj inkább iskolába, tanulj. - Kérlelt, majd egy lépést közelített feléd.
- Holdfénnyel állsz szemben, ki a hold erejéből táplálkozik. Nincs esélyed ellenem. - Tette még hozzá, és szinte halálos nyugalommal folytatta útját feléd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Feb. 08, 2012 5:37 pm

A drogkereskedő üvölt felém mintha ebbe a helyzetbe megtehetné. Fagyos pillantásokat vetek rá. Az ismeretlen gyorsan kiüti őt, majd felém fordul és elkezd valami ismeretlen szöveget mondani. Hirtelen fény tör elő a semmiből mintha csak egy villanógránát lett volna. Néhány perccel később már van olyan állapotba a szemem, hogy normálisan lássak. Újabb jó útra térítő szavakat vet felém. Egy lépést tesz és folytatja tovább, de továbbra is közeledik. Mikor végre abbahagyja a beszédet tudtam most én jövök.
- Akkor pechem van, nem igaz? De hogy csak leszögezzük én nem drogozok. Ha pedig azt kérdeznéd, hogy miért vagyok akkor ennek a patkánynak a közelébe akkor is csak annyit tudok mondani, mint előzőleg. Ahhoz, hogy túléljed azt itteni környezetbe ahhoz meg kell tenned mindent, hogy erősebbé válj és végül magad alá gyűrd a gyengébbet.
Mondtam teljes nyugodtsággal, majd én is felé közelítek.
- Ja és nem igen hallottam rólad így nincs okom a félelemre. De bizonyítsd be nekem, hogy mégis van!
Futni kezdek felé és egy bal egyenessel indítok. Ha kivédené és ellentámadásba kezdene akkor a jobb oldalamat a jobb karommal védem, ha pedig a szabadon maradt bal oldalamat akarja, akkor leguggolok és hátrálni kezdek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Feb. 08, 2012 9:05 pm

A férfi innentől nem törődik semmivel, viszont még ennyit hozzátesz az általad mondottakhoz.
- Innentől nincs visszaút kölyök. Egy életre szóló leckét kapsz tőlem, remélem a hasznodra válik. Mondta, majd miután elkezdtél futni felé legyökerezett lábakkal várta a támadásod. Kiszámíthatónak tűntél, főleg a rohamodnak köszönhetően, könnyedén védte ki az ütésedet, de nem várt fordulat, megragadta a grabancodat és hátralökött. Mivel a jobb oldaladra koncentráltad a védelmet, nem volt nehéz dolga, hiszen ütést vártál, és jóval gyorsabbnak is tűnik, mint ahogy először gondoltad.
Mintha ezzel azt akarná sugallni, hogy egy senki vagy hozzá képest. Tekintete arról árulkodik, menj el, míg nem késő. Talán az is lehet, hogy nem akar komolyan megsebesíteni, ezért nem üt meg, de lehet csak egyszerűen gúnyolódik, és jól jött ki neki a lépés.
Akár hogy is, ő a jó oldalt képviseli, egy magányos bűnüldöző, önjelölt hős, te pedig szembe szállsz vele a pénzedért, a munkádért.
Mindenesetre ennél többre lesz szükséged.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Mercer
Civil
Civil
Alex Mercer

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Feb. 13, 2012 4:49 pm

A támadásomat könnyen hárította, bár nem vártam, hogy már elsőre találatot vigyek be. Gondoltam, hogy talán a pengék hasznomra válhatnak, de mindig elfordultam ettől az ötlettől. Mégsem kéne használnom olyan gyakran, de most nem látok semmi kézen fogható eszközt ami hasznomra válhatott volna. Így hát nem volt jobb ötletem (lehet lett volna csak én nem gondolkoztam eléggé). Karom egy kis ideig vörössé vált, majd végül átalakult fegyverré. Most már tényleg nem volt vissza út győznöm kellett. Most már a pengévé vált kezemmel rohamoztam meg és mindig irányból vágtam egyet remélve, hogy eltalálom őt. Néhány szünetet tartva lábammal is rúgni kezdtem. Reméltem meglepődött már annyira, hogy kicsit lelassuljon, de bármit kinézek ebből a pasasból.

(OFF: elnézést a késői postolásért)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Kisebb utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
4 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bűnös kerület-
Ugrás: