DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Denevér Akták: Vaslégió

Go down 
SzerzőÜzenet
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeSzer. Jún. 15, 2011 7:57 pm

Denevér Akták: Vaslégió   Vaslgi_bort


Jelentkezési feltételek:
Minden jelentkező lehetőséget kap egy NJK megcsinálására, amihez kap nyolc egész kreditet, hogy felturbózza. Kötelező lesz legalább a létfenntartó beavatkozás és hogy a S.T.A.R. alkalmazásában álljon az ember, mint biztonsági őr/katona/rendőr, mindegy... a lényeg, hogy tudjon küzdeni, ha kell. Gonoszok természetesen a fekete piacról szerezték be a cuccot és jelenleg egy Kalkulátor nevű fickónak kell, hogy dolgozzanak. Az NJK-nak minimum egy oldal (word, 12-es betűméret, Times New Roman, sorköz nélkül) hosszú kidolgozott előtörténet kell, melyben szerepelnie kell, hogy miért kaptad meg az adott beavatkozást és, hogy kinek az alkalmazásában állsz. Nem kötelező az összes kreditet beavatkozásra költened, de csak sima emberrel jöhetsz. Viszont, ha másra költenéd a kreditet, akkor nem jár a felezés, hiszen kiborgokról beszélünk már.

A történet:
A S.T.A.R. labor elkészítette az első kiborg csapatát, amit a rendőrségnek kíván átnyújtani, mint speciális egység. Egy demonstrációt terveztek, ahol egy high-tech veszélyteremben megmutathatják, hogy mire is képes ez a csapat. Ám a bemutató nem úgy sikerül, ahogy eltervezték...

A játékosok:
A jók természetesen a speciális egység szerepét fogják eljátszani, akik egy háborús zónában kell, hogy helyt álljanak. A gonoszok természetesen a gikszer részeként jutnak be a rendszerbe az ő feladatuk lesz eliminálni a jókat.

Indulás:
Jó lenne, ha mindkét félnél lenne 2-3 játékos, de ha nem jön össze a létszám, akkor mesélői NJK(-ka)t kap a hátrányban lévő csapat. Nos, ha megvan a totálisan minimális játékosszám, ami a három, akkor kiírom a kezdést.

Körváltások, elhalálozások:
Nos hát igen kényes a kérdés, hiszen előfordul, hogy hétvégenként nem vagyok itt, netán valaki nyaralni megy. Én úgy gondoltam, hogy 2-3 naponta lenne körváltás, persze ha előbb ír a csapat, akkor előbb jön a váltás. És most jöjjön a fekete leves! Mivel NJK-król van szó, ezért nem leszek jóságos tündérkeresztanya, három lehetőséged van aztán lőtték neked, szó szerint...

És akkor most jöjjenek a csemegék csak nektek! (Köszönjük a leírást Mammonnak!)

Létfenntartó beavatkozás (sérülés kompenzálás): (0 kredit)
Egy robbanás, golyózápor, és más hasonlók túlélése kétséges egy ember számára, így olykor ha életben is marad nem túl sokáig. Ilyenkor ha lehetősége nyílik rá tudósok kyborgá alakítják annak fejében, hogy az alany ne haljon meg. Ilyenkor a belső szervek és külső szövetek pótolása, vagy végtagok kiegészítése nem egyértelműen jár hatalmas előnyökkel.

Kisebb beavatkozás: (1 kredit)
A végtagvesztés vagy pusztán kísérleti szándék következtében történő fejlesztés. Például magasabb erőkifejtés érdekében mechanikus kar, jobb állóképesség miatt gépies tüdő és láb stb.

Kísérleti célú beavatkozás: (2 kredit)
Ezen esetben mivel nem szükséges a beavatkozás, így főként az a cél, hogy az emberi határokat bővítsék. Itt nem az életben tartás a fő irányvonal, hanem egy erősebb lény létrehozása akár több kísérlet és beavatkozást követően újabb és újabb alanyokkal. Ebben a kategóriában már igen erőssé tétethetik az embert. Gépágyú a karba építve, mechanikus szem a jobb látásért, titánium végtagok, plazma fegyverek és más egyéb eszközök az emberi testbe építve. Erősebb belső szervek (pl: a betegségek immunitása a cél, a drogok semlegesítése, nagyobb tüdőkapacitás stb.) Egy végtag/szerv pótlására érvényes! Plusz végtag/szerv nem ebbe a kategóriába tartozik!

Extrém fejlesztés: (4 kredit)
Ilyen beavatkozások csak magas fokú intelligens lények/ emberek végezhetnek. Koránt sem lehet mindennaposnak nevezni! Plusz végtagok, testrészek (pl: pók szerű 8 láb, 6 kar, óriási farok, plusz fej, több szív, több tüdő stb.) vagy olyan magas szintű gépek beépítése a testbe, amik már önmagukban is hatalmas erőt nyújtanak és akár alapjaiban rengethetik meg az emberi test törvényeit. Gondolok itt a teleportációs készülékek agyi aktivitást fokozó szerkezetek (így telepátia vagy telekinetika erővel való rendelkezés), esetleg elektromágneses mező generálása, gépekre való ráhangolódás és irányítás stb.
Olykor pedig annyira sok beavatkozás történik, hogy vékony a határ a Kyborg és a robot között (hisz talán már csak az ember tudata -agy- az ami megmaradt) Egy végtagért/szervért/fejlesztésért kell fizetni 4 kreditet.

Energiafogyasztás:
Hát igen, ez egy elég kényes pont ezeknél a dolgoknál. Röviden összefoglalom. Minél nagyobb egy dolog, annál több energiát fogyaszt. Míg egy első-második szintű beavatkozásnál a test megtermeli magának, addig egy negyedik szintűnél már komolyan nyeli az energiát. Ha elfogy az energiád, akkor két dolog lehetséges. A verzió: Ha nem létfontosságú szervet ültettél be magadnak, akkor az szimplám nem működik addig, amíg energiát nem kap valahonnan. B verzió: létfontosságú szervet ültettél be, nagyjából öt perced van rá, hogy energiát kapj, addig mozogni sem tudsz, ha nem kapsz energiát kampec. És akkor most jöjjön a második kérdés! Honnan szerezhettek energiát? Ahonnan tudtok, autók akkuja, házak elektromos rendszere, bárhonnan, amiben áram folyik az jó nektek, ugyanis ingyen és bérmentve kaptok egy feltöltő készüléket, aminek csatlakozóját, ti szabjátok meg, de maximum fél méteres hatótávú lehet és fizikai kontaktust kell használnia. A trükössebbeknek itt van egy kiskapu is, lehet beépített generátort venni 4 kredit fejében, de ha az megsérül, akkor ugyanúgy szívnak.

Végül egy kis hangulatkeltőt átadnék a nagyérdeműnek!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeCsüt. Jún. 16, 2011 11:10 am

Jelentkeznék! Az előtörténetben nem igazán törtem magam, remélem azért értelmes lett.

Születési név: Callibar Morten
Egyéb név: Polip
Faj: ember - cyborg
Nem: férfi
Születési hely: Gotham
Kor: 31
Magasság: 195cm
Súly: 200kg (beavatkozás miatt)
Hajszín: szőke
Bőrszín: fehér
Vércsoport: A
Egészségi állapot: rákos
Család: állapotuk nem ismert
Foglalkozás: bűnöző
Oldal: gonosz

Előtörténet:
Callibar gyerekkora sanyarú volt. A család állandóan éhezett, és a szegénység miatt még csak iskolába sem tudott járni. Minden tudás, ami a birtokában van, szüleitől származik. Épp ezért sosem volt egy sikerekben gazdag srác, ami miatt rengeteg gúny, csúf, és nevetség áldozata lett az utcán. Megalázták őt többször is, főleg mivel alultápláltsága és enyhe zárkózottsága miatt könnyű célpont volt. Az élete csak napról napra szörnyűbb lett, főleg mikor a nehezen fent tartott otthonnak nem nevezhető lakást az állam elvette a családtól, így utcára küldve őket. Callibar, és szülei hontalan szállókban éltek, míg nem a fiú megunta ezt az életet. Úgy döntött változtat a sorsán, és kiemeli önmagát és családját ebből az állapotból. Éjjelente házakba tört be, hogy elvigyen, majd pedig eladhasson mindent amit csak tud. De szerencsétlenségére a harmadik ilyen akcióját követően a rendőrök elkapták, majd pedig a fiatalkorúaknak szánt börtönbe zárták. Egyedül maradt, és számtalan megpróbáltatáson kellett átesnie, mire kiengedték jó magaviselete miatt 20 évesen.
Próbált talpra állni, és munkát vállalni, de iskolázatlanottsága miatt nem tudott elhelyezkedni. Így a bűn útjára tévedve ismét a börtönbe került, ám ekkor már visszaesőként kezelték, és nagykorúsága miatt a szigorított Blackgatebe került. Ha addig sanyarú élete volt, most arany pillanatokként gondolt vissza rá. Gotham ezen börtöne cseppet sem egy leányálom, és az ott eltöltött 10 év megkeserítette Callibart. Agresszív és erőszakossá vált. A kezdeti zárkózott és vékonyka srácból masszív, erőteljes ellentmondást nem tűrő férfi lett. Kegyetlenségei miatt többször magánzárkába taszították, és a bántalmazás sem maradt el az őrök felől. Egészen addig folytatódott ez így, míg villamosszékre nem ítélték különösen brutális emberölése miatt, amit az egyik zárkaőr szenvedett el egyetlen apró, tiszteletlen megjegyzés miatt. Callibar puszta kézzel verte meg az alkalmazottat, porrá zúzva koponyáját, szint szó szerint. Az ítéletet másnapra hozták meg, de akkor érkezett egy apró fénysugár. Kísérleti alanyokat kerestek egy beavatkozáshoz, ami biztos halállal járt az elmondások alapján, de szükséges volt ahhoz, hogy megtudják mennyi idő alatt következik be mind ez. Callibar a szökés reményében elvállalta, és engedélyt is kapott rá, amit egy a börtön papja intézett el neki azzal az indokkal, hogy az emberiség hasznára válhat, ezzel enyhítve Isten előtt a bűnein. Persze a férfit mit sem érdekelte a bűnhődés. Csak a szabadulás az ami számított neki. A kísérletet mint kiderült a S.T.A.R. labor egyik alkalmazottja végezte, akit merész, és egyben meggondolatlan tervei miatt hamar eltávolítottak a cégtől, de ő illegális – legális módon papírokat szerzett arra a kormánytól, hogy elképzeléseit megvalósítsa. A beavatkozás egy az emberi szervezet befogadóképességének határait vette számításba, hogy túlterhelve azt, meddig képes az életjeleket fent tartani. Több méter hosszú gyűrűs titánium csápokat ültettek be Callibar testébe, melyeket meghosszabbított végtagokként használhatott. Egy-egy karjából kibocsátva és vállából szintén. Ám a kísérlet biztos halálozási rátáját az is megnövelte, hogy a titánium csápokat olyan elektromos energiákkal töltötték fel, amely az emberi testtel érintkezésbe kerülve igen magas feszültséget generálva akár meg is ölheti a kiszemelt áldozatot. De mivel Callibar állandó érintkezésbe volt a csápokkal, így élettartalma megrövidült. Napjai voltak hátra… ráadásul elősegítette a ráksejtek kialakulását is. Fogalma sem volt, hogy a kísérlet miben merül ki, de mikor a mesterséges kóma után magához tért és szembesült a történtekkel, féktelen haragra gyúlt, majd mindet pusztított ami az útjába került. Meg akarta találni a felelőst, aki ezt tette vele. Mindössze egyetlen nyomra bukkant. Egy régi igazolványra, ami a S.T.A.R. labor egyik alkalmazottjáé volt. Bosszút esküdött a cég ellen (aminek semmi köze nem volt a történtekhez), és nekilátott felkeresni azt, hogy végleg elpusztítsa. Mit sem tudva arról, hogy mi játszódik le testében.
Néhány nap után rájött az igazságra, és tudta, hogy meg fog halni. De talált egy kiskaput. A Csápok, amik testébe ültetve szervezetét roncsolják nem csak elvenni, de adni is képesek. Ha bármilyen elektromosságot szállító készülékre kapcsolódott velük, elszívhatta az energiát, ezzel pedig életben tudta tartani magát. Mind össze egyetlen egy hete van szabadlábon, de ez idő alatt több lakónegyedben is jeleztek áramkimaradást, aminek ő volt a felelőse. Mind végig ”megbújt” ám miután tudomást szerzett állítólagos életének megkeserítőinek bemutatójáról egy Kalkulátor nevű egyéntől, a S.T.A.R. labor irányába vette úti célját. Így segédkezik a rejtélyes idegennek (Kalkulátor) és kielégíti bosszúvágyát is egyben…


Jellem: Agresszív, ellent mondást nem tűrő ember, gyilkolási hajlamokkal, és nem lehet lenyugtatni.

Szakképzettség: semmi különös.

Képesség: Kísérleti célú beavatkozás - 8 kredit
Két vállában, és két kézfejében egy-egy 3 méter hosszú titánium csáp van beépítve, amely gyűrűs összetétele miatt akár 1 méter hosszúra is tömöríthető, vagy olyannyira picire összehúzható, hogy elrejthető legyen. A titánium csápok akár 3 tonnát is megemelhetnek együttesen, de külön külön a 700kg-ot fizikai erőkifejtésre képesek. Emellett egy olyan elektromos töltést tudnak szabadjárta engedni, ami az emberi testfelülettel érintkezve erőteljes áramütéssel ér fel, és égési sérüléseket okozhat. Ez a folyamat visszafelé is alkalmazható, így az energiát felvenni is feltudja, ebből táplélkozva és életben tartva magát Callibar.


Denevér Akták: Vaslégió   463px-OmegaRedbeast


A hozzászólást Mammon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 19, 2011 10:48 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimePént. Jún. 17, 2011 11:13 am

Nevezési hozzászólás frissítve, javítva, bővítve, és kredit elköltve Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeSzomb. Jún. 18, 2011 12:12 pm

Név: Trant Hardwin
Születési név: Trant Beata,
Becenév,álnév: Szerelő
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 98 kg
Bőrszín: Europid
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Evelyne Hardwin (édesanya)
Szokatlan ismertetőjelek: legalábbis ha az új külsőjét nem számoljuk
Foglalkozás: Rendőrjárőr
Csoporthoz tartozás: Gotham Városi Rendőrség, GVR Boksz válogatott

Előtörténet: Ott kezdte az életét, ahol Gotham Város is született. Az édesanyja Evelyne Régi Gotham egyik klinikáján szülte meg az első fiát Trantet, a gyerek a vér szerinti apját sohasem látta. Evelyne kilenc hónappal ezelőtt találkozott egy idegennel egy duhaj éjszakán, a férfi erős volt és sármos, egyből levette a lányt a lábáról. Az este egy szerelmes éjszakában teljesedett ki a lány lakásán, reggelre a férfinek hűlt helyét találta, és csak egy különös játékszer maradt utána. Ami három vésett kőből, és az őket összekötő madzagokból áll. Ekkor találkoztak először és utoljára is.
Egy évre rá szerelmes lett egy Nathan nevezetű rendőrtisztbe, aki viszonozta az érzelmeket. Mire a kis Trant betöltötte a második életévét, kapott egy szerető édesapát. Nathan nem törődött vele hogy nem vér szerinti utódja, a legjobb nevelésben részesítette, amiben csak tudta. Ahogy a család bővült, szebb környékre költöztek a kínai negyedbe. A házasságból, még két gyerekük született, elsőnek egy gyönyörű kislány Nina, és a legkisebb gyerekük Joel. A család boldogan élte az életét, mindenkinek megvoltak a vágyai és aszerint is cselekedtek. Trant követni akarta az apját, és rendőrnek állt, Nina matematikusnak tanult, és egy multinacionális cégnél helyezkedett el a logisztikai részlegen. A kis Joel vitte a legtöbbre ő most ügyvédbojtárként dolgozik a gothami bíróságon.
Trant 24 évesen elköltözött a családi házból és egy kis albérletet vett ki A Hegyen. Mindennap a kopott autójával megy be a rendőrkapitányra, és végzi minden napos járőrszolgálatát. Tanulásban sosem volt az első, mindig is nehéz feje volt, de törekedett a legjobbra. Most a nyomozói vizsgát akarja letenni, és legalább olyan példás rendőr szeretne lenni, mint az apja. Ha a tanulásban nem is de más területen nagy érdemeket tudott elérni. A fizikai erőnléte kimagasló, és szereti a test-test elleni küzdelmeket, ezért a legelső adandó alkalommal belépett a rendőrség bokszcsapatába. Több érmet is elnyert a kapitányságok közötti mérkőzéseken, és a rendőrség körében nem kis hírnevet érdemelt ki. Sok barátja van a rendőrség berkeiben, és mindig csak a cél lebeg a szemei előtt amit az apjától vett át. Meg akarja tisztítani a várost, és megvédeni a szeretteit. Sajnos több társát is lebuktatta korrupció miatt, ezért sok kollégájának kivívta az ellenszenvét, és a megbecsülését egyaránt.
A szolgálat jól ment neki, minden nap azt tette amit szeretett és nem is rosszul. Gotham utcáit járta és tett ellene hogy elárassza a mocsok a várost. A rendőrség berkein belül küzdött a bűnözők ellen, egy bevetésen megmentette a társai életét egy szuperbűnözőtől, akik egyre többször tűntek fel a városban. Többszöri próbálkozás után sem sikerült letennie a nyomozói vizsgát, és már azon gondolkodott, hogy jól is van ez így, mikor egy szuperbűnözőn való rajtaütés közben, szörnyen megsérült. Az élete hajszálon függött, és már az orvosok is lemondtak róla. Akkor érkeztek meg a S.T.A.R. Laboratórium legjobb tudósai. Hosszú hónapok, és mérhetetlen kínszenvedés után megkapta az új külsőjét. A laboratóriumban töltött idő alatt, sikerült mindent megtanulnia az új testéről. Akármilyen műszaki probléma is volt vele, ő megoldotta. Végül rájött, hogy a tudása elérte azt a szintet, hogy már bármit meg tud szerelni akármennyire bonyolult lenne is a probléma. Végül megkapta a Szerelő kódnevet.


Jellem: Őszinte, barátságos, tiszta szívű, mindig a törvények szerint cselekszik, és védelmezi az ártatlanokat. A küzdelmekbe bátran veti bele magát, ilyenkor felforr a vére és halhatatlannak hiszi magát.

Szakképzettség: Rendőri kiképzés, pusztakezes harc, lőfegyverekkel való bánás (nem a legjobb célzó az őrsön), kriminál pszichológia. Műszaki érzéke szörnyű magasságokban jár.

Képességek: Nincs emberfeletti képessége, de az emberi téren szinte a maximumot nyújtja.

Felszerelés:
 • Egy 9mm-es SIG-Sauer P226, és a különleges beépítései.
 • 0 kredites - Életben tartó gépezetek. Szinte minden négyzetcentiméterét a bőrének kicseréltek, és mivel már szinte lélegezni sem tud gépek nélkül, ezért a belső szerveinek a legtöbbje, is gépi beavatkozással működik.
 • 4 kredites - ötödik végtag. Mindennel felszerelve, amire egy műszerésznek szüksége van. Hegesztő, lángvágó, fúró, lemezvágó, stb.
 • 2 kredites - Hightech balta. Található benne, egy irányító panel, amivel szinte minden gépre rá tud csatlakozni, és irányítani is tudja azt. Emellett még baltának is lehet használni, mert mononukleáris atomi vékonyságú elektromos pengéje, van amivel bármit át tud vágni. Legalábbis majdnem bármit.
 • 2 kredit - Energiatermelő berendezés a mellkasában, amivel a karnak ad annyi energiát hogy tudjon működni.


Denevér Akták: Vaslégió   Techpriest
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeKedd Jún. 21, 2011 10:45 am

Név: Remus Prowid
Becenév,álnév: Sp1d3r
Nem: Férfi
Kor: 25
Magasság: 179 cm
Súly: 67 kg
Bőrszín: Fehér
Szemszín: Kék
Hajszín: Barna
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Rachel Prowid (édesanyja, él)
Carl Prowid (apa, él)
Szokatlan ismertetőjelek: Nem igazán van.
Foglalkozás: Hacker
Csoporthoz tartozás: Anonymus

Előtörténet:

Egy csendes nyári napon kezdődött a dolog. Auguztus vége volt és Rachel életet adott fiának, Remusnak. Apja épp szolgálatban volt, ezért nem láthatta rögtön fiát, de mikor megismerkedett a kis trónörökössel, nagyon büszke volt.
Remus szépen cseperedett. Apja rendőr volt, nyomozó, nem is rossz, ezért mindenük megvolt ami kellett. Anyja nem dolgozott, hanem otthon tevékenykedett. A kis srác hamar megtanulta, hogy kell használni a számítógépet. Idővel az is megmutatkozott, hogy tehetséges a programozásban. Az iskolában volt informatika órájukat, de olyankor nem igazán tanultak. Remust viszont érdekelte a dolog, ezért sokat kérlelte a tanárt, hogy neki tanítson programozást. Végül az oktató beadta a derekát és neki tanította a számítógépes kódok használatát. A többieket egyáltalán nem érdekelte a dolog, mármint az osztálytársait. Mivel a srácot érdekelte a dolog, meg is tanulta. Pár éven belül már tudott programozni, persze nem voltak a programjai profik, de már egész jók voltak.
Tizenhat éves korában betört egy vállalat rendszerébe és feltöltött a szerverükre egy vírust. Az IP címet lenyomozták, a gond csak az volt, hogy egy lopott gépről csinálta, amit a haverjától szerzett. Hamar belekerült a törvénytelen dolgokba, köszönhetően annak, hogy szerette a kihívást. Mégis mi lenne nagyobb kihívás mint meghackelni egy feltörhetetlennek vélt rendszert. Persze a legtöbb csak reklám volt, a valóságban lazán belehetett jutni. Volt még néhány akciója és erre egy hacker szervezet is felfigyelt, az Anonymus. Felajánlották neki, hogy csatlakozzon hozzájuk. Elfogadta a felkérést. Tizennyolc éves korában kapott a szüleitől egy lakást Gotham bűnös negyedében. Akkor még nem volt olyan vészes azon a környéken a helyzet, persze ez azóta változott. Miután beköltözött, rögtön nekiállt a kéró testre szabásának. Feltört néhány bankszámlát, persze nem fontos személyek vagy cégekét, hogy ne fogjanak gyanút, és a szerzett pénzből vett magának néhány profi számítógépet. A gépek agyát összekötötte, négy csúcsgépét, és így egy nagyon erős cuccra tett szert. Persze volt neki még rendes élete is. Nappal egy informatikai egyetemen tanult. Mindig vigyázott, hogy ne tűnjön ki a többi diák közül, mert akkor talán gyanút fognak.
Idővel egyre ismertebb lett, mint hacker, persze senki sem tudta az igazi nevét, mindenki Sp1d3rnek ismerte. Sok különböző vírust írt, amik néha még a legprofibb programozókat is meg izzasztottak. Persze biztosra akart menni, hogy nem fordítják ellene a programjait, ezért írt olyan védelmi programokat amik direkt ezek ellen a vírusok ellen lettek programozva. Miután befejezte az egyetemet már csak ennek a szenvedélyének élt. Pénzt úgy szerzett, hogy megbízásokat vállalt el. Sok cég vagy személy szerette volna elintézi a konkurenciát, s persze ki más lenne jobb erre, mint egy névtelen hacker.
Egyik nap megjelent a lakásán egy fura fickó. Remus próbált rájönni, hogy hogyan találta meg, de nem sikerült neki. A férfi felajánlotta neki, hogy kiborgá alakítják át, hogy még hatékonyabban végezhesse a munkáját. Az elején nem akarta elhinni amit mondtak neki, de végül rákérdezett, hogy az mégis miből állna. A pasas elmagyarázta, hogy az agyába egy olyan szuperchippet ültetnének amit csak a kormány titkos szervezetei hasznának, így képes lenne fejben olyan számításokat végezni amiket senki más. Remusnak tetszett az ötlet és belement. Akkor már évek óta nem tartotta a kapcsolatot a szüleivel, ezért azok nem tudtak a dologról.
A műtét egy elhagyatott földalatti létesítményben volt és valami profi orvos végezte. Remus elaltatták és mikor felébredt már ott volt a fejében a cucc. Elmondta a doki, hogy az agyhullámai segítségével be- és ki tudja kapcsolni a chippet. A kis gépezetnek energiára van szüksége a működéshez, ezt a jobb keze segítségével tud neki szerezni. A fiú csak ekkor vette észre, hogy egyik karját gép karrá alakították. A sebész elmagyarázta, hogy a karja segítségével rá tud csatlakozni gépekre. Mind az öt ujjához egy méternyi kábel tartozik így egyszerre akár több gépre is rá tud csatlakozni.
A beavatkozás után már olyan dolgokra volt képes amiről mások nem is álmodtak. Ő lett a világ egyetlen szuper hackere.


Jellem:
Elszánt. Számár nincs lehetetlen. Szereti a kihívást ezért mindig egyre nehezebb rendszerek feltörésével próbálkozik. Elég hallgatag, kicsit antiszociális is. Társaságban nem szeret lenni. Ő inkább egy csendes kis szobában érzi jól magát egy gép előtt.

Szakképzettség:
Mesteri fokon ért a programozáshoz és bármihez ami a számítógépekkel kapcsolatos. Emellett informatikai tudásának köszönhetően a robotokkal is tud bánni. Egy közepes erősségű rendszert 15 perc alatt tudod feltörni, mióta a chipp a fejében van ez az idő drasztikusan csökkent.

Képességek: Semmi emberfeletti.

Felszerelés:

Az agyába ültettet szuperchipp (4 kredit) - olyan chipp amit a katonaság és a kormány titkos szervezetei használnak. Bonyolult számításokat is pillanatok alatt végez el. Emellett képes adatok tárolására is és egy olyan biztonsági rendszer védi amit Remus írt hozzá miután beültették neki. Feltörhetetlen. Bekapcsolva egy órán keresztül tud működni, utána simán kikapcsol és amíg nem jut energiához nem lehet bekapcsolni. Agyhullámok segítségével lehet ki- és be kapcsolni. Ha rákapcsolódik egy robot vagy gép rendszerére akkor azt képes irányítani. Robotoknál nem szükséges az összeköttetés ha a használó átmásolja a megfelelő adatokat, ez pár másodperc alatt megvan, igaz függ a robot összetettségétől és rendszerétől is. Akár több géphez is tud csatlakozni egyszerre és minden gépen mást csinálni. A használója az agyhullámaival tud neki parancsokat adni, ezért nem muszáj a kezét használnia ahhoz, hogy tudjon dolgozni. Persze az csak gyorsítja a folyamatot (ha kezét is használja).

Robotkar (2 kredit) - a jobb kezét lecserélték egy gép kézre. Ennek a gépnek a segítségével képes csatlakozni bármilyen rendszerbe. Minden ujjához tartozik egy méternyi kábel. Mindegyik csatlakozó más fajta, de kettő USB, mivel rengeteg géphez ez kell. A kábelek segítségével tud áramot leszívni a szerkezetekről, ezzel töltve a főegységet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 1:49 pm

Mindenkit elfogadok. Kurt-nek viszont ajánlanék egy üzletet. A baltádat megtarthatod, de akkor az annyi energiát fog belőled szívni, mint egy 4 kredites beavatkozás.

INDULÁS: Ma még kiírom, hogy mikor kezdődik a kaland.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 2:11 pm

Megegyeztünk, igaz át akartam írni, csak még nem volt rá időm Very Happy de így jobb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 2:01 pm

Noh, mivel Kurt bácsi elfogadta visszautasíthatatlan ajánlatom, akkor el is árulnám, hogy mikor indul kicsiny kalandunk. Természetesen a jelentkezési idő lejártáig, még elfogadom a jelentkezőket, esetlegesen kaland elindulta után még jöhet egy-két ember pluszba.

INDULÁS: Jövő hét PÉNTEKEN!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeCsüt. Jún. 30, 2011 12:48 pm

én is jelentkeznék
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeCsüt. Jún. 30, 2011 12:51 pm

Név : Dean Shaperd
Becenév: Nincs
Kor: 30
Születési hely: Gotham
Nem: Férfi
Magasság : 2,1 m
Súly : 75 Kg
Foglalkozás: speciális őr
Oldal: Jó
Család: Nincs
Egészségi állapot: semmi baja

Előtörténet:

Gyerek kora is egészen különös volt. A gyerek mindennél jobban szeretett harcolni, küzdeni. A fájdalommal sem törődött igazán. Ez volt a legjobb a küzdelmeiben, a fájdalom. Az élvezetes harc nem maradhat fájdalom nélkül, ilyenkor a legboldogabb. Többször keveredett bajba, mint kellett volna, de ki küzdötte magát onnan. Magatartással nem igen voltak problémák, hiszen csak akkor harcolt, ha kihívták, de napestig küzdött volna. Harc utáni vágyát megpróbálta ötvözni a kardforgatással, konkrétan a kendo-val. Ez a sportág kicsit túl sok szabályt foglalt magában. Kényelmetlené vált számára és ez a merev stílus nem való hozzá, de mégis, akárhogy nem tetszett neki, annak ellenére sokat tanult s az ő vad stílusán is csiszolt valamelyest. Egy napon kirúgták az iskolából, mert a suli legbefolyásosabb diákjával gyűlt meg a baja. Kihívta harcolni, amit Dean elfogadott és meg is nyert, amit egyébként nem kellett volna, ő jól szórakozott, de az utolsó alkalma volt hogy oda mehetett. Ezután, apja úgy döntött, hogy a fiú e viselkedése miatt nem iskolába való. Szerencsére ahol ő dolgozik, ott van haszna az ilyen suhancoknak, mint ő. De tizenhat évesen még túl fiatal. Addig viszont maga fogja Deant tanítani. Így lett hogy magántanuló vált belőle. Szerencséjére az apja tanította. Nem volt tanár, de annál egy sokkal jobb személy. Apja a S.T.A.R. Labornál dolgozott, mint fejlesztő és főnökeivel megegyeztek, hogy fiával együtt dolgozzon, ezért Deannel együtt mindig alkottak valamit. Az apja nem az iskolában lévő dolgokra tanította, hanem az ő mesterségére. Látta fián hogy ezek a dolgok érdeklik és le is köti a fiát, ezért úgy gondolta nem lesz gond vele. Több éves tanulás után Dean már saját maga is fejleszthetett. Értett az elektronikához, a gépek használatához, a chipek és számítógépes modulokhoz. Az elméleti dolgokhoz is értett, de a gyakorlatihoz sokkal jobban. Mikor Dean húsz éves lett az apja megegyezett vele hogy a fiú a S.T.A.R. Labornál dolgozik, cserébe felfejleszti azzal, amivel csak szeretné. Dean bele egyezett, amúgy sem volt más választása és szeretett is itt lenni, főleg az edzőtermi részeknél. Csak a jobb karját és a két lábát térd alatt akarta hogy átalakítsák, hogy emelje képességeinek hatását és egy különleges kardot, ami erős borotvaéles és nem vezeti az elektromosságot. Az apja megtett mindenféle fejlesztést, amit Dean kért. A kardot már más készítette el, de az is tökéletesre sikerült. Dean nem közönséges fejlesztőként akart tovább dolgozni apja mellett, még mindig élt benne a harc utáni vágy, ezért a legnehezebb védelmi feladatot akarta ellátni, amit csak lehetett. Sok ilyen jelentkező volt, mint ő. Akinek nem voltak erős fejlesztései vagy tuti páncélja, az, szóba sem jöhetett. A jelentkezés könnyű volt, mindenkit beválogattak szó nélkül. Mindenkinek ki kellett tölteni egy aktát és a mellékelt kérdőívet. Ami ezután jött az volt az igazi megpróbáltatás. Több szinten is leellenőrizték saját maguk és fejlesztéseik állóképességét. Egészen a végletekig. Sokan az elején kihullottak, de maréknyian az utolsó megpróbáltatásokig is eljutottak. A végére eldöntötték, hogy ki érdemli meg a posztot. Dönteni nem tudtak, ezért mindannyiukat beosztották valahova. A munka nem egy közönséges biztonsági őrállás, hanem ő vigyázott a legféltettebb fejlesztésekre, amik veszélyt jelenthetnek mindenre, ha ellopják. Amióta megkapta az állást, semmit nem loptak el arról a részlegről. Sőt volt hogy az ő felügyelete alatt kellett eljuttatni pár igen értékes dolgot. Mint például a mostani.

Jellem: Harcmániás, egyébként semmi gond vele, teszi, amit kell, a saját józan eszével gondolkodik, de harcban mindent eldob, és maximálisan a harcra koncentrál. A stílusa nyugodt, harcban viszont vad, soha nem hátrál, csakis előre tör.

Fejlesztések:

Jobbkar: Jóval nagyobb erőhatást képes vele kifejteni, mint egyébként. A csuklója képes olyan gyorsan forogni, hogy a kardot pajzsként használhatja, vagy vadabb támadásra. Körülbelül 400Kg-ot képes megemelni és 4 ütésre átüti a falat. ( 2 kredit) k

Lábak: Térdtől lefelé átalakult, képes a nagyobb erőkifejtésre és gyorsabbá tette és magasabbat tud ugrani. Helyből 5m-t, lendületből: 15m-t, 5X gyorsabb a normálnál. ( 4 kredit, fejenként 2-2)

Kard: A kard borotva éles, erős ötvözetből készült. Hossza 1,5 m. Egyélű penge. A legtöbb dolgot átvágja, de nem mindent első csapásra. Az elektromosságot nem vezeti. ( 2 kreditnek ítélem meg de ha többet ér akkor szóljatok)
A hozzászólást A Karmester összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 05, 2011 10:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimePént. Júl. 01, 2011 7:31 pm

Karmester jelentkezését elutasítom az előtörténet rövidsége miatt. Viszont, még van időd becsatlakozni az elkövetkező 1-2 körben.

Ha Kari nem csinálná meg addig, akkor Trant mellett eme NJK fog szolgálni Stalker vezetése alatt. Értelemszerűen nem jár jutalom nekem.


Spoiler:
 

Addig is az eddig elfogadott játékosoknak itt kezdődik a kaland!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeVas. Júl. 03, 2011 11:19 am

//Így utólag én is jelentkeznék, ha lehetséges. Gondolom elkéne még pár jó oldalon küzdő játékos//

Név: Samatha Jackson
Álnév: Cybclaw
Nem: nő
Születési év: 1985, Gotham City
Kor: 26
Magasság: 173 cm
Családi állapot: Samuel Jackson (apja, él), Maria Jackson (anyja halott), nincsenek testvérei
Szemszín: zöld (korábban kék volt)
Haj: Világosbarna
Bőr: Kaukázusi
Oldal: Jó
Különleges ismertetőjelek: Korábbi alakjában nincs, jelenleg kiborg alakja miatt sok van
Foglalkozás: korábban magányos igazságosztó, pénztáros, jelenleg kiborg rendőr
Hovatartozás: a rendőrségnek segít kívülállókéntTörténete:
Átlagos családban született, apja, Samuel rendőrkapitány volt. Anyját Marianak hívták. 12 éves korában vesztette el, egy tolvaj lelőtte a boltból kimenet. Máig sem dolgozta fel. Apja nagy lottózó volt, és egyszer telitalálata lett. Ekkor mondott fel, mint rendőr, ugyanis ki nem állhatta az irodában ücsörgést, állapota miatt pedig nem mehetett terepre. Samantha rendőr szeretett volna lenni, mint az apja, de ő azt mondta, hogy sokkal többre hivatott. Ő mindig is azt tervezte, hogy a lánya ügyvéd lesz, és úgy harcol a bűn ellen. Elküldte Metropolisba továbbtanulni. Samantha nem tudott ellenkezni szigorú apjával, így beletörődött abba, hogy életét mások irányítsák. Még az első évében kirúgták az egyetemről, felelőtlen magatartása miatt. Samuel akkor úgy döntött, hogy talán mégis jobb lenne rendőrnek küldenie, bár ekkor sem a lánya álmait vette figyelembe, hanem aggódott, hogy szégyent hozna a fejére megint, ha elküldené valahova máshova. Eztán nyugalmas évek jöttek, nem támadt köztük vita. De nemrégiben megjelent pár furcsa alak Gotham City-ben, akik képességekkel rendelkeztek. Eleinte csak páran voltak, de a számuk egyre nőtt. Meta-humánok jelentek meg, jók is és rosszak is egyaránt. Samantha ekkor vette a fejébe, hogy valakinek segítenie kéne az újonnan feltűnt ellenségek eltakarításában. Edzeni kezdett, információkat próbált szerezni a témával kapcsolatban, többször majdnem le is bukott, mialatt a rendőrségi akták közt keresgélt. Egy évig folyamatosan készítette föl magát, mind testileg, mind lelkileg. Bár ő sem tudta igazából, miért is teszi, amit, minden szabadidejét ebbe fektette, és próbálva titokban tartani, főleg apja előtt. Miután letudta a rendőr akadémiát, járőrnek sorozták be, Régi Gothambe. Egyik alkalommal egy bandával gyűlt meg a baja, akik egy üzletet akartak kifosztani. A társát lelőtték, ő pedig a kocsijában keresett menedéket. Erősítést is hívott, mert rárontottak a rendőrautójára. Tíz perccel később megérkezett az első egység, de csak egy lángoló jármű vázát találták a betört ablakú és kirámolt üzlet előtt. Mindenki azt hitte, halott, hogy bent volt a rendőrautóban, mikor az felrobbant. De tévedtek. Viszont minden nyom tényleg arra utalt, hogy nem élte túl. És akkor mi is történt vele? Valóban bent ült a kocsiban, mikor az kigyulladt. Bent égett pár percig, de ekkor jött valaki, és kiszabadította. Legalábbis ő erre emlékszik. Mikor felébredt, egy kis szobában találta magát, ágyon fekve. Nem tudta mozgatni a lábait és a kezeit, fel sem tudott ülni, és a fejét sem volt képes mozgatni. Amennyire tudott, körülnézett, és az a benyomása támadt, mintha egy rögtönzött kórházi szobában lenne. Eltelt úgy fél óra, és kinyílt az ajtó. Egy ismeretlen alak lépett be rajta először, után pedig az apja. Igen, biztosan a kórházban van. Azok a huligánok felgyújtották a kocsiját, az ajtó pedig nem nyílt. Hamar elvesztette az eszméletét. Még jó hogy hívott erősítést. A két látogatója leült mellé. Az apja arcán nem vélt felfedezni aggodalmat, mikor pedig megszólalt, a hangjában sem volt:
- Samy, örülök, hogy felébredtél. Sikerült kiszedni abból az égő autóból, mielőtt felrobbant volna - tekintetét végigvitte a szobán. - Most nem kórházban vagy. Egy annál jobb helyen.
- Mi… mi történt…velem? - kérdezte Sam, nem kis erőfeszítések árán.
- Már mondtam, kiszedtek a kocsiból és ide hoztak.
- Miért… nem tudok… mozogni?
- A sérülései elég súlyosak - szólt az orvos, aki eddig csendben hallgatta a beszélgetést.
- Menny… mennyire?
- Hát… az izmai legtöbbje olyan szinten megégett, hogy használhatatlanná vált. Nem tudja mozgatni a lábait és a kezét… lábtól nyakig egy kisebb mozdulat is borzasztó fájdalmakkal járhat. Az arca…az arca annyira megrongálódott, hogy sosem lesz a régi. Még komoly plasztikai műtétek árán sem.
- De… - kezdett bele kétségbeesetten Samantha, de vagy a fájdalom miatt, vagy a döbbenettől, belé szorult a szó.
- Kicsim, tudom, hogy ez milyen rosszul hangzik - mondta az apja, megpróbálva megnyugtatni. - De ez nem a vég. Az orvosok azt mondják, van egy lehetőség…
- Mi…?
- Még nem sok emberen próbálták ki, de segíthet talpra állni, és többet elérni, mint amiről eddig csak álmodtál…többet nem mondhatok. Ne értsd félre, elmondanám, de ez tudod, amolyan szuper-titkos. Belement egy kevés pénzem.
Rövid csönd következett, amit az orvos szakított félbe:
- Akkor elfogadja az… ajánlatot?
Megint csend következett, majd Samantha megszólalt:
- Igen.
Kért napig nem következett semmi, szak bent feküdt az ágyában, és unatkozott, majd egyszer bejött hozzá vagy négy orvos.
- Itt az idő, Ms. Jackson - mondta az egyik, és kitolták az ágyával a szobából, végig pár hosszú folyosón, mire végül megérkeztek egy műtőbe.
- Most el fogjuk altatni - mondta ez egyik orvosi maszkot és köpenyt viselő alak. - Még egy kérdés: szereti a macskákat?
- Hát… sosem… volt – válaszolta Sam.
- Rendben, akkor most elaltatjuk. Mire felébred, teljesen új emberré válik - szólt, és beadtak neki egy injekciót.
A világ elhomályosul, majd elsötétült. Neki rövid időnek tűnt, de mire újra kinyitotta a szemét, már hat nap telt el. Még mindig nem tudott mozogni, és megint egy ágyban feküdt. Megint belépett hozzá egy orvos…
- Üdvözlöm, hölgyem. Mielőtt bármit is tenne, megkérdezném, hogy továbbra is rendőr akar-e maradni?
- Igen – válaszolt Sam, de nem értette, miért is kérdezték meg ezt tőle.
- El kell mondanom – és ez nem lesz egyszerű - , de a világ úgy hiszi, hogy ön halott. Hogy bennéget abban a rendőrautóban.
- Tessék?
- Szóval mostantól Samantha Jackson nem létezik, ő halott.
- Akkor… ki vagyok? – kérdezte, kissé mosolyogva, hisz ez elég nevetségesen hangzott így neki, először.
- Azt mondja meg maga. Szó szerint rendőrként nem dolgozhat, viszont tőlük függetlenül igen. Ugyanaz lenne a munkája, csak kicsit komolyabb lenne, nem ilyen kisstílű bűnözőkre kéne vadászni, hanem nagyobb halakra. Tetszik?
- Jól hangzik, felelem.
- Akkor rendben, üzembe helyezzük a testét – mondja lelkesen, és megnyom a falon egy gombot. Ekkor Samantha úgy érezte, mintha energia áramlana át rajta, és feltöltené. Tudta, hogy most már képes mozogni, és ezt igazolva, lelépett az ágyról, megtéve az első lépést egy új világ felé….


Jellem:
Nagy igazságérzete van, ezért is dolgozik rendőrként. Nagyon makacs, és ez többször kevert bajba, mind az iskolában, mind a rendőrségen. Nem szereti, ha nincs választási lehetősége, mert az olyan érzést kelt benne, hogy nem ő irányít.


Szakképzettség:
Rendőr kiképzést kapott.


Fejlesztések:

1. Éles karmok a lábon és a kézen. Ezekbe képes áramot vezetni, így mikor ellenségét megkarmolja, képes rövidzárlatot okozni benne. Szintén a karmok segítségével tud feltöltődni - kiszívva az áramot vezetékekből, akkumulátorokból, viszont fizikai kapcsolatnak kell létrejönnie. Más kiborgok energiáját is el tudja szívni ezzel a módszerrel. (Kísérleti célú beavatkozás, 2 kredit)

2. majdnem minden izma mesterséges, de nem képes ezáltal sokkal többre, mint egy átlagos ember. Két kézzel max 2 tonnát képes felemelni (de ez már komoly károsodásokat okozna benne), lábai pedig 2 tonnát bírnak ki (pl. ha felemel egy 2 tonnás tárgyat, még lábon tud maradni, de egy 3 tonnásnál már összecsuklik a lába)
Nem az erőre ment a játék, hanem arra, hogy hajlékony legyen és különleges mozdulatokat legyen képes elvégezni, ennek érdekében egy chip-et ültettek a fejébe, amibe mozdulatsorokat programoztak be (Kisebb beavatkozás, 2 kredit)

3. Erős farok, mely segítségével akár 1 tonnát is képes megemelni. Hosszát lehet változtatni. (extrém fejlesztés, 4 kerdit)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeVas. Júl. 03, 2011 4:05 pm

Cardas nénibácsit elfogadom sipirc a jók közé!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeKedd Júl. 05, 2011 10:56 pm

Végül Karmestert is elfogadtam, aki akar még csatlakozhat ebben a körben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeSzer. Júl. 06, 2011 6:32 pm

Mostantól figyelmeztettem minden nálam játszó játékos! Aki akart jönni, de még lusta volt előtörténetet írni, annak nincs már lehetősége rá.

Akik viszont sikerrel vették az első két kör akadályait: Mostantól ér a "három lehetőség" szabály, vagyis, ha nem írsz, akkor kellemetlenül fogja érinteni az NJK-dat.

Mindenkinek sok szerencsét kívánok és figyeljetek az áramra!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeHétf. Júl. 11, 2011 7:59 pm

Késések:

Manipulator: III
Mammon:

Kurt Bozek:
Cardas: IVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitimeKedd Nov. 15, 2011 9:25 pm

Hosszas leállás után lezárom a kalandot játékos és idő hiányra hivatkozva. Remélem az eddig lemesélt történet tetszett a játékosoknak. Cardast és Mammont egy-egy kredittel jutalmazom játékukért.

Most viszont jöjjön az oldalra is kihatással lévő következmény!

A Kalkulátor sikeresen feltörte és letöltötte a S.T.A.R. labor adatbázisát. A megszerzett információt a fekete piacra dobta, így szinte bárki hozzáférhet a mesterséges testrészekhez. A beültetések adatain kívül sikeresen letöltött számos MI sémát is, így azok is elérhetővé váltak Gotham szerte.

A STAR válaszlépésül felszerelt Gotham kórházait egy olyan szekcióval, ahol az emberek legális úton, de borsos áron hozzájuthat a beültetésekhez és robotikus alkatrészekhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Denevér Akták: Vaslégió   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Vaslégió    Denevér Akták: Vaslégió   I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Denevér Akták: Vaslégió
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: