DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Pént. Jún. 17, 2011 5:37 pm

Egy teljesen átlagos szeptember elsejei nap. Az óra hajnali ötöt mutat, a németek átlépték a határt. Lengyel honnak nem sok katonája van, de ami van az harcolni fog. Egy tisztáson fognak megütközni a náci hadigépezettel.

A lengyelek az erdő felől foglalnak helyet. Tizenöt percük volt elfoglalni az állásukat. Sebtében ásott sáncban húzódnak meg és várják az ellenséget. A bázisuk az erdő mögött van, ez sajnos enyhe problémát okoz nekik. A tankjaik meg kell kerüljék az erdőt, hogy részt tudjanak venni a csatában, a repülőknek meg nagyon szűk helyük van felszállni. Minden ellenük szól, eddig. Nemsokára feltűnik a náci hadsereg. Nagyobb és jobban felszerelt, mint a honvédő csapat. Egyenlőre lő távon kívül vannak egymás számára. A csata nemsokára kezdődik, de egyenlőre senki sem támad.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Pént. Jún. 17, 2011 6:30 pm

A hadosztályunk végre megérkezett a célállomáshoz. Már órákkal ezelőtt elhagytuk a laktanyát, tehát nem volt túl hosszú az éjszakánk. Nem rég óta vagyok katona, úgyhogy még éppen csak kezdek hozzászokni ehhez. A csapatommal éppen átvágunk az erdőn a sáncok felé. Nincs sok időnk, az első német tankok már felbukkantak a láthatáron. Tudom mi a teendőm. Óvatosan beugrom a lövészárokba, és a frontvonalnak háttal leülök, hogy betöltsem a puskámat, bár tisztában vagyok vele, hogy nem azt lesz az elsődleges fegyverem. A pisztolyomat is betöltöm, majd visszacsúsztatom a tokjába. Ha ezzel kész vagyok, megfordulok, és figyelem a közeledő ellenséget. Amíg várakozom, körbenézek, hogy kik azok a bajtársak, akikkel vállvetve fogok harcolni az elkövetkező órákban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Pént. Jún. 17, 2011 7:24 pm

Az erdő szélén állok, és figyelem, ahogy lengyel bajtársaim a sáncok biztonságába húzódnak, fegyvereiket és lelküket is előkészítve a közelgő ütközetre. A legtöbben hosszasan megbámulnak, ahogy elhaladnak mellettem. Nem mindennapi látványt nyújt egy oroszlán-nő errefelé. Ellenőrzöm a pisztolyaimat én is, hogy véletlenül se érjen meglepetés majd a harctéren. Ösztöneim azt súgják, hogy valami borzasztó dolog készülődik. Beleszippantok a levegőbe. Igen, már közeledik felénk a náci hadsereg. Jobb lesz, ha én is állást foglalok a sánc mögött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Pént. Jún. 17, 2011 8:40 pm

Már megkezdtük egy ideje a vonulást, és hamarosan elérjük a Lengyel határt.
~ Jobban állunk az tény, eddig minden velünk van, kivéve a hazai terep előnye. És ezt nem szabad alábecsülni. Ki kell használni amink van. Nemrég lettek riasztva a katonáik...
Menetelek szépen a többiekkel, szerencsére utat adnak nekem a kis katonák, egy tankot követek, látom, hogy hamarosan megérkezünk. Besorolok egy helyre, ahol elég nyugodt az iram. Ezután úgy döntök itt az idő bevetni a legújabb szerzeményem és megidézni magát a kaszást. A messziségbe tekintek majd elkezdem magamban mormolni a szavakat.
- Amžinosios mirties Parodykite man dingus elektrai Sekite mano komanda Patiekite į nacių planą Pertrauka priešas Soum La sááh
Igyekszem... hogy sikerüljön a varázslat. A támadás egyik vezetőjének már szóltam, hogy várhatók különös események, remélem bejön.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Pént. Jún. 17, 2011 9:25 pm

Az emberek jól felkészült katonák, nem csalódott bennük King ezredes. Hiszen miért is csalódna bennük, derék emberek előtt állhat most, és ez büszkeséggel tölti el. Ő is besegített az embereknek a lövész árok kialakításában reggel. Amikor már majdnem készen voltak ő elment és további teendőjét ment elvégezni. Ellenőrizte hogy az emberek mindet jól csinálnak e, és meggyőződött arról hogy igen. Most az egyik lövészárokban áll és farkas szemet néz a közeledő német hadtest ellen. Habár a szeme most csukva van, de az elméje nyitott. Kigombolja kabátját, majd ledobja az egyik láda tetejére, ezzel szabaddá téve fegyverét, és kardját maga mellé csatolja. Kinyitja a szemét, külső ember azt venné rajta észre mintha haragos lenne, de csupán csak elszánt. Mélyet szív a levegőbe, talán ezek az utolsók, de elhessegeti ezeket a gondolatokat és mosolyra derül és vár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Pént. Jún. 17, 2011 10:47 pm

Már régen bevágódtam abba a kényelmesnek korántsem nevezhető lövészárokba. Naná, hogy azzal kezdtem, hogy rágyújtottam egy szivarra. Mindenki itt remeg mellettem, én meg csak szívom a már a negyedik szivaromat. Őszintén megmondva nem remegek a félelemtől, lehet, hogy a nikotin hatása, lehet, hogy csak azért mert a legjobb kiképzést kaptam meg a seregben, vagy a képességeim miatt? Lényegtelen, ha én elbukok, akkor ezeknek sincs sok esélyük.

Azért körbenézek, hátha meglátok még valakit, aki furcsább az átlagnál, intek neki, hagy tudja, hogy van egy szivarozó hülye, aki integet neki. Míg nem jönnek ide a németek, addig itt vagyok a legjobb helyen, legalábbis, ha parancsot nem kapok, akkor igen.
Vissza az elejére Go down
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Szomb. Jún. 18, 2011 7:30 am

Emberek... Isten ezekhez fűzött annyi reményt? Saját fajtájukat készülnek kiirtani, és megtaposni a hatalomért. Még is Isten annyira nagy igényt tart rájuk? Hát nevetséges. Az Ördögnél jobb kezekben lesznek ezek a csökevényes lelkek, akik majd haláluk pillanatában megtudják, hogy milyen is az ötödik bugyorban rohadni, és kínok kínját átélni. Vissza fogják sírni a háborút. A sereg sűrűjében vonulok. Úgy tartják a jó vezér elől megy, de én nem azért vagyok itt, hogy megölessem magam. Én csak a bábmester vagyok, aki mint marionetteket rángatom a német katonákat, hogy győzzenek. A Gonosz annyira várja, hogy ez a birodalom világuralomra tegyen szert, és már értem mért. Amennyit láttam belőle, elszabadul majd a Földi Pokol ezen az ocsmány létsíkon. Csak figyelem a katonák menetelését. Nem sokára kezdetét veszi a harc, és bár megtehetném, hogy egy kényelmes rádióállomáson utasításokat adok az embereknek, a Sátán külön megkért, hogy legyek mellettük, mert hajlandóak mindent elrontani. Mint parancsnok ajánlom hallgasson rám az egység, ha nyerni akarnak. Mindenkinek jót tesznek vele. Maguknak, nekem, és az alvilágnak. Kezemben MP 38-om, és csak büszkén, kihúzott testtartással vonulok. Majd megérzek valamit... köztünk van egy remek lélek, ami ahogy oldalra tekintek, már látom is, hogy ki. A Führer különös katonákat gyűjtött maga köré. Mágia használó... te aztán sokra viszed majd a Pokolban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Szomb. Jún. 18, 2011 11:39 am

Eljött az idő, hogy megmutassam milyen fából is faragtak engem igazán. A FeketeSólymok ma megmutatják mire is születtek igazán. Beleülök Lulubbelle-be és élvezettel fordítom el az indítókart. A motor bőgése csodálatosan megnyugtat. Ideje újra a levegőbe emelkedni. Felszállás előtt még egyszer megcsókolom a gépemet, és tudom hogy rövid a felszállópálya, de hát leszállni is sikerült valahogy, és ez a gép füvön is repeszt annyira, mint betonon, semmi sem gátol meg abba, hogy előre toljam a botkormányt, és élvezzem, ahogy megindul talán a gép. Időben megpróbálom felhúzni, és csak az első lövésre várok, hogy elkezdjem fedezni az embereinket az égből. Talán elegen leszünk, hogy visszaverjük a németeket. A megszállók sohasem nyertek, legalábbis Európában.
Remélem társaim követnek, és tudunk rajban repülni, úgy mindig hatásosabb. Csapat mindig jobb mint ,egyedül repülni, nem vagyunk mi kivert kutyák. Akik egyedül bóklásznak, mint a magányos farkasok. Egy pilótának a tudása annyi, mint amennyi a csapaté együtt, és még a földön sincs olyan este, amikor egyedül mennénk lefeküdni. Gondolok a gyönyörű estékre, amiket ....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Szomb. Jún. 18, 2011 1:04 pm

Menetelek nyugis tempóban. Egyáltalán nem vagyok ideges. Felkészültnek érzem magam. Na jó, azért nem árt, ha nem becsülöm le az ellenfelet. Nem hazai pályán vagyunk és ez még hátrány lehet. Nem árt felmérnem a terepet, még mielőtt ész nélkül nekirohannék a lengyel tömegnek. Mindjárt odaérünk. A terepviszonyok mindenesetre nekünk kedveznek, szóval szerintem nem lesz gond. Ha jól megtudjuk őrizni a lélekjelenlétünket, akkor még nagy létszámú sem kell számolni szerintem. Bár nem tudom, hogy mekkora létszámú serege van az ellenségnek, de mi sem vagyunk épp kevesen és igen hatásos fegyverek vannak a kezünkben. A vereség szóba sem jöhet. Azért itt az ideje felkészülnöm mielőtt odaérünk. Átváltozok, biztos, ami biztos, készen a csetepatéra. Előtte még azért odaszólok a többieknek, hogy ne lepődjenek meg a külső változáson:

- Most be ne rezeljetek fiúk!

Kellemetlen érzések ezek a metamorfózisok, de szükségesek. Ma csúcsformában kell lennem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Szomb. Jún. 18, 2011 1:15 pm


- Hát eljött a nap. - Mondta Amadeusz alig hallhatóan, ahogy egy mélyet beleszagolt a friss, lengyel levegőbe. Küszöbön állt a háború, és mivel a Németek átlépték a határt, egyértelmű mi lesz a mai nap következménye, már ha túlélik, és vissza tudják verni a támadást.
Amadeusz követi társát, aki látszólag nagyon elszánt, de hát egy FeketeSólyom miért ne lenne az? Ők nem csak földművelők, akiket kirángattak otthonaikból, a családjuk ölelő, és féltő karjaik közül, ők nem szerencsétlen bakák, akik kaptam egy egy napos gyorstalpaló kiképzést. Ők vérbeli katonák.
Ahogy a férfi lépkedett gépéhez, arcán mosoly kezdett kirajzolódni, és minél közelebb ért, a mosoly átcsapott erőteljes vigyorrá.
~ Ma a miénk lesz az ég. Együtt szárnyalunk Lengyelországért. ~ Simított végig kezeivel a gépen, majd rangidős társához hasonlóan ő is beszállt, és készen állt az indulásra.
A felszálló pálya kicsit kényes, de volt már Amadeusz számára rosszabb is, így nem is gondol ilyesmire, amikor beindul a motor édes, mámorító hangja. A botkormányra úgy csúszik rá a keze, hogy oda se néz, már talán vakon is tudná mit hol talál a műszerfalon.
Még ellenőriz mindent indulás előtt, majd szépen megtolja a botkormányt, hogy majd a pálya végén felhúzhassa azt, gépével együtt.
Ha semmi nem jön közbe, a Lengyelek oldalán elég szép fedező tüzet tudnának eredményezni, ami valamennyire negálná a német tankok, és a fejlettebb német fegyverek erejét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Szomb. Jún. 18, 2011 9:48 pm

A két sereg felállt, a repülők felszálltak, már minden készen áll a csatához. Adler elkezdi a varázslatát mormogni, a körülötte álló német katonák furcsán néznek rá, de nem tesznek semmit. Még mielőtt a varázslatot befejezhetné megjelenik két igencsak érdekes lény a németek soraiban, beállnak a sereg elé. Az egyik mörderische Biene (gyilkos Méh) a legtöbben amint meglátják enyhén hátrébb lépnek, még a saját katonái is félnek tőle, persze okkal. A másik egy hatalmas farkas, a fekete kabátos Méhtől bal oldalra áll, nincs nála semmiféle lőfegyver, ő maga a fegyver. Nazi Wolf és Biene egymásra néznek, majd Adlerre, szóltak nekik is, hogy van egy okkult szakértő a seregben. Közben a lengyel repülőgépek is felszállnak, Amadeusz és Jarop beállnak egy rajba, ami épp V alakban repül. Vájár sikeresen átváltozik, Ewald pedig készen várja a csatát. A lengyel oldalon is vannak érdekes egyének, de ők csak nyugodtan várják, hogy mi lesz.
Adlernek közben sikerül a varázslat, megjelenik a kaszás képmása a német sereg előtt. A lengyel katonák akik látják megjelenni gyorsan lehúzzák a fejüket az árokba. Egy fiatal srác Szellem mellet még el is bőgi magát, ő sem lesz használható a közeljövőbe. A különlegesebb képességű lengyelek nem rémülnek meg annyira, de őket is megijeszti a dolog. Ekkor feltűnnek a lengyel gépek, ők nem látják a kaszást, igaz érzik, hogy van valami baj, de annyira nem rémülnek meg, inkább csak egy rossz előérzetük van.
A németek amint meglátják a gépeket eldöntik, hogy itt az ideje támadni. Az egyik tank a gépek felé lő, s el is találja az alakzat elején repülő gépet, hatalmas mázlija volt a lövésznek. Ezek után a tigrisek elindulnak a lengyel sáncok felé. Sok germán beáll egy-egy tank mögé, hogy az fedezéket biztosítson nekik. Már lő távon belül vannak, s a tankkezelők nem is tétováznak. Elkezdi lőni a lengyel sereget. Az egyik löveg King Brad felett süvít el és csapódik egy fába. Néhány lengyel elkezd tüzelni, igaz sokat nem érnek a páncélosok ellen. Biene és Wolf az egyik legelső tank mögött várja, hogy elérjék a sáncot és megrohamozhassák az ellenségüket.


//Körváltás 4 nap múlva, azaz 22-edikén//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Szomb. Jún. 18, 2011 10:51 pm

Koncentrálok a varázslatra, eddig ez nem nagyon jött össze, de most mindent beleadok, tudom, hogyha sikerül nagyot "kaszálhatok". Közben megjelenik Gyilkos Méh és Nazi Wolf is... nincs időm velük foglalkozni, tudok róluk ezt-azt. Hamarosan, lövések is felhangoznak, ekkor már az utolsó szavakat suttogom. És sikerül, hamarosan megérkezik, a kaszás!
~ Olyan szép és dicső ez a pillanat, el kellene játszani a halál himnuszt de persze itt nincs zenekar.
Egész hátra maradtam, egy tank mögött, és zenekar híján magamban dúdolom a ritmust, de még mielőtt hangosra vehetném, észbe kapok. Fegyverem kezembe veszem, és felkészülök a harcra, jó védett helyen próbálok maradni, nem célom rögtön halálomba rohanni.
~ Hamarosan támadnak a lengyelek is... ideje lenne meglepni őket! Csak óvatosan, nehogy közben bajom essen. Egy sikoly megteszi majd... azt úgyis sokszor csináltam eddig.
Ismét kicsit lemaradok, persze figyelek, ne hogy tűzzáporba keveredjek, vagy ha valaki nekem támad, akkor védekezhessek. Ezután elkezdem suttogni a sikolyhoz szükséges szavakat.
- Ré hovt szhé, ré hovt szhé, szer lítom, fer léhdum. Ré hó szííí!
Remélem beválik és hallható lesz a sikoly... ha nem akkor újra próbálom, közben azért a csatára is figyelek, nehogy véletlen, elhalálozzak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Szomb. Jún. 18, 2011 10:58 pm

Valaki megidézte a kaszást. Vette észre King. Ez nyugtalanító. Dehogy ki idézhette meg azt sajnos nem látta. A tankok egyre csak közeledtek és elsütötték első lövegeiket és az egyik pont a feje fölött repült el.
- Hmm ez meleg helyzet volt. - Elő húzza borotva éles kardját tokjából. Több százan indulnak meg a harctérre rohamozva és King is köztük van. Az emberek lassított felvételként mozognak mellette, de a lövegek és a golyók hála isten épp annyira gyorsak hogy ki tudja őket kerülni, vagy kardjával kettészelni. A lövegektől viszont már félreugrik ha szembe jönne pár. előre rohant hogy irtsa az ellent, és megtalálja azt a személyt, aki a halál megidézésért felelős.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Vas. Jún. 19, 2011 9:30 am

A repülőink felszálltak. Legalább lesz egy kis támogatásunk. A tankjainknak ugyanis meg kell kerülniük az erdőt. Ha addig kitartunk, akkor talán előnybe kerülhetünk. A németek élén két furcsa lény áll, az egyik kissé hasonlít is rám, abban az értelemben, hogy félig állat. Majd megjelenik valami más is. Mintha a kaszás lenne. Ha valaki képes megidézni, akkor bizonyára többre is képes lehet. Közben eldördült az első lövés. Egy német tank adta le a repülőinkre. Csoda, hogy túlélte a pilóta odafent. A tigrisek aztán ránk is elkezdték szórni a lövéseket, és megindult a sereg is, felénk. Sokan kiugranak a lövészárkokból és rohamra készülnek - a tankok ellen... Én úgy döntök, inkább maradok itt a sánc mögött - biztonságban a tankoktól -, és mikor lőtávolba kerülnek ellenségeim, előugrok, és tüzet nyitok rájuk. Ilyenkor már közel lesznek a tankok is, és nehezebb lesz bemérniük engem, meg a saját katonáik is ott lesznek, szóval tüzet nem igazán nyithatnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Vas. Jún. 19, 2011 11:11 am

A sereg sorai között figyelem a katonákat, és megjelenik a birodalom két gyöngyszeme mörderische Biene, és Nazi Wolf. Ígéretesek minden szemszögből, főleg ha még a saját embereik is rettegnek tőlük. Elégedett mosoly húzódik végig arcomon, de nem marad ott soká. Megindul az ütközet. A tankok és vadászgépek munkába indulnak, ahogy a varázsló átka is. Amint megjelenik a kaszás a sereg szélén, elégedetté válok, és magam is megiramodok. Bár nem fogom a sereg élét irányítani, jobb ha a sűrűjében maradok, nehogy elsők között szedjenek le. Fegyveremmel tüzelni kezdek, amint az ellenség vonalaihoz érek, de előtte kibiztosítok egy gránátot, és a sáncok mögé hajítom, mikor úgy érzem kellő távolságra vagyok tőle. Talán a robbanás után észhez térnek a Lengyel fronton, hogy a németeké a győzelem. Bár talán a tankok ezt már demonstrálták idő előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Vas. Jún. 19, 2011 2:08 pm

A német sereg egyre közeledik. Már a repülőgépeink is felszálltak a táborból, és támadásra indultak. Bár ellenséges légi támogatást még nem látok, de biztos vagyok benne, hogy az elsöprő túlerejük ezzel is rendelkezik. A sereg felett váratlanul egy hatalmas kaszás jelenik meg. Tehát nem én vagyok az egyetlen mágus a fronton. Talán nekem is be kellene mutatnom valamennyit a képességeimből. Lehunyom a szemem, és egy rövid imában az Úr segítségét kérem, majd felegyenesedem, és egy jókora villámot indítok az ellenséges vonalak felé. Bár nem tudok vele pontosan célozni, de valakit csak eltalál a sűrű sorok között. Ha útjára indult a varászlat, lebukok, és a puskámmal tüzet nyitok a közeledő ellenségre. Ha észrevennék egy közeledő gránátot, egy kisebb széllökéssel visszaküldöm a feladónak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Hétf. Jún. 20, 2011 12:50 am

A lövés jó közel csapódott be, talán semmi baja nem esett Lulubelle-nek. A meglepődésemet káromkodásba fojtom, miket ki nem találnak ezek a német nyikhajok. Tankok akik vadászgépek ellen lettek kitalálva. Akkor biztos nagyon rosszak tankcsatába, ha már egyszer ezt gondolták ki.
Tartom továbbra is a formációt, majd egy balkanyarral indítva megkezdem az ereszkedést. Csak ha nem látok egyetlen egy ellenséges gépet se természetesen. Számítva a rohamozó sereg motivációjára, az első sorokat célzom meg. Kiadom az ukázt.
- Pusztuljanak a friccek. Vigyetek annyit magatokkal amennyit csak tudtok. - És szépen elnyújtott ívekben, próbálom végig "szántani" a támadó sorok elejét. Talán a géppuskatűz elég lesz nekik, hogy kicsit visszafogják magukat. Ha látok talán előretörő páncélost is, akkor egy-egy bombát azért elengedek rá. Hátha sikerem lesz a konzervdobozok ellen is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Hétf. Jún. 20, 2011 1:43 am

Mélyeket szívok a szivaromból, közben ki sem nézek az árokból csak nyugodtan elvagyok, egészed addig, míg el nem kezd bőgni mellettem egy srác, nah arra kinézek ebből a nyavalyás árokból. Nem semmi... valami kaszás hülyegyerek, mondanám, hogy a halál, de nem vagyok vallásos, vagyis pottyantok az egészre. Közben a szivar is leégett és kezd múlni a nikotin jótékony hatása.

- Ettől sz*rtál be? - kérdezem a sráctól, miközben megint visszahúzódom a fedezékbe. - Nyugodj meg! - ezt már mentális parancsként adom ki neki.

Ha megnyugszik, ha nem, én kibiztosítom a csodás francia puskámat és harcállásba helyezkedek. Vagyis kinézek a sánc, miközben végig hason vagyok és előre célzok a puskámmal. Mikor a tankok lőtávolba érnek, akkor a mágneses erőmmel elkezdem elfele hajlítani a csövüket, egyszerre csak egyet, egészen addig, míg az bele nem ágyazódik a földbe. Ezt maximum három tankkal játszom el. Mikor elég közel érnek a német katonák, akkor kiadok egy csodás mentális parancsot.

- Öld a társaidat! - ezt kilenc emberre próbálom alkalmazni, vagyis csak három körből fog menni, ha megy a dolog.

Közben, ha gránát repül felém, akkor azt vissza lököm a feladónak, míg, ha heves golyózáporba kerülnék, akkor visszahúzódok a sáncba.
Vissza az elejére Go down
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Hétf. Jún. 20, 2011 1:14 pm

Átalakult állapotomban indulok meg a harctéren a lengyel katonák felé. A gránátok elől megpróbálok elugrani, ha dobnának felém. Nyugisan sétálok az ellenség felé. A golyózáportól nem félek. A töltények nem tudnak ártani nekem. Ha a közelembe ér egy ellenséges katona, annak a fejére egy jókora ütést mérek, hogy betörjön a koponyája. Elveszem a fegyverét, bár nálam is van, de azt minek fogyasszam ilyen hamar, ha itt van másé, és tüzet nyitok vele az ellenséges csoport felé, továbbra is sétálva feléjük.

- Gyertek elő, mocsadékok. Ne bujkáljatok, harcoljatok!

Amint valamelyik színre lép, odarohanok hozzá, majd egy ütést mérek a gyomrára, mögé lépek és egy laza mozdulattal eltöröm a nyakát. Majd folytatom a további tüzelés a lengyelek felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Kedd Jún. 21, 2011 5:56 pm

A harc elkezdődött. Egy tank lövése indította el végül a csatát, ami le is szedett a rajukból egy gépet. Vagy nagy szerencséje volt a lövésznek, vagy ez a gépezet olyan extrákkal bír, amivel Amadeusznak még nem volt dolga.
Egy füttyentést engedett meg a pilóta, amint látta a gép darabjait a mélybe hullani, hiszen nem sok maradt belőle.
~ A szemét németre rámosolygott a szerencse. ~ Gondolta magában megrázva fejét, majd tekintetét az előtte tornyosuló német hadseregre emelte.
A férfi ekkor már jobbnak látta, ha Jarop-hoz hasonlóan elválik a bojtól, hiszen nagyobb esélye van a tankoknak leszedni őket, ha csapatban vonulnak. Egy könnyed ívvel követi vezetőjét, de az első sor helyett, kicsit beljebb ereszti meg a gépre erősített fegyverzetet.
- Jiiihhááááá! - Kiáltott a Lengyel férfi, majd beleélve magát a lövések zuhatagába, ereszkedett neki a támadáshoz, s mikor végig ér hosszában a Fritz csapatokon, megfordítja a gépet az újra szerveződés reményében, és reméli nem jön közbe semmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Kedd Jún. 21, 2011 10:09 pm

A csata megkezdődött, nagy harc lesz. A német tankok megállíthatatlanul törnek előre és mögöttük ott rejtőzik a gyilkos sereg.
King a többi lengyellel együtt rohan ki, épp kikerül egy löveget amikor olyan történik amire nem számított. Biene ökle találkozik az orrával és a hátára esik. A német tiszt két karjánál megjelennek a pengék amiről a nevét kapta, úgy néz ki azt várja, hogy felkeljen a férfi és harcoljon. Eközben a németek hátsó sorainál becsapódik egy villám, amit Apostolnak köszönhetnek, a gond csak az, hogy egyetlen egy embert intézett el, nagy veszteség nincs. Adler próbálja megidézni a varázslatot, de ekkor jön egy kis zavaró tényező. Néhány lengyel katona eljutott a tank mögé ahol ők álltak és elkezdték őket mészárolni. Adlernek is jutott egy, hogy mit tesz az csak rajta múlik, de ha nem cselekszik akkor halott. Cardas fedezékből tüzel, ezzel pár nácit le tudott szedni, de a lövegek egyre közelebb csapódnak be hozzá. Ewald a gránátja nem ér célba, muszáj lesz lőni, így sikerül eltalálnia egy lengyel katonát. Szellem is belekezd a munkába. Az egyik tanknak sikerül is elhajlítania a csövét, a gép pedig átfordul magán és fejre áll. Következő lépésre viszont már nincs idő, ugyanis egy tank pont mellette hajtott bele a sáncba és három náci el is indul felé, hogy végezzenek vele. Vájárnak sok baja nem esik, a golyók simán pattannak le róla, egy katonák el is töri a nyakát. Ekkor azonban hátulról neki ugrik valaki és elterül a földön. A fickó aki letámadta megpróbálta leszúrni, a kés viszont eltört Vájár bőrén, most a németen a sor. A két pilóta egyszer képes megsorozni a fricceket, de ennyi volt a móka. Jarop mikor megakar fordulni észre veszi, hogy néhány német gép közeledik feléjük. Amadeusz viszont már megfordult és csak akkor veszi észre a dolgot amikor géppuska ropogást hal a háta mögül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Kedd Jún. 21, 2011 10:58 pm

King ahogy tudott haladt előre. Néha egy egy vágást megejtett, de hogy ölt is vele valakit, azt már nem tudni. Hirtelen egy löveg elől tér ki ugrásával. De ekkor egy fájdalmas ütést érzett pont az orra közepén. Ettől az ütéstől kicsit kizökkent és a hátára esett. Két penge csilingelő hangját hallotta ekkor. Nem vitás most párbajra hívták. Felült és megtörölte a vérző orrát, majd fölállt. Kardját maga elé emelte és szemügyre veszi ellenfelét.
- Nocsak, csak nem a német sereg fekete gyöngyszeméhez van szerencsém? - Kérdezte kimért udvariassággal, enyhe mosollyal a száján.
- Köszönöm a hízelgését, de remélem nem veszi sértésnek ha magáról semmit se tudok? - Szólt az ő maga recés hangján, amit tán a maszkja torzított.
~ Sajnos megölni nem tudom, ha csak nem égetjük porrá, de ez a jelenlegi pillanatban lehetetlen. De egy kis ideig talán feltarthatom és reménykedhetek az újabb találkozásban. ~ A terv megszületett gondolataiban, egy ideig feltartja hogy ne jusson közelebb a sáncokhoz. Ha a tankok megérkeznek a közelébe csalogatja egynek, az talán ki tudja lőni, ha egyáltalán beveszi a csalit. A tekintete elszánttá vált.
- Akkor legyen elég ez a név, King Brad. - Ekkor elkezdte a támadást, de főként védekezni fog és néha vissza vág. De a külső tényezőkről sem feledkezhet meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Szer. Jún. 22, 2011 3:17 pm

Jónak tűnik a módszerem. A sánc mögül lövöm a németeket, akik rohannak felém, miközben én majdnem teljesen védve vagyok a golyózáportól. A pisztolyaimmal le is szedek párat közülük, de a lövegek becsapódási helye egyre közelebb esik hozzám, így taktikát kell változtatnom. Miután megbizonyosodok róla, hogy biztonságos a terep - már amennyire egy harctér az lehet -, erős lábizmaim segítségével egy ugrással kint termek az árokból. Abban bízom, hogy az ellenség egy rövid időre megretten, vagy legalább meglepődik a kinézetemtől, és ezzel időt nyerek. Még van töltény a tárban, azzal csak a távoli ellenséget készülök lőni, a közelebb lévőkkel el tudok bánni a karmaim és az agyaram segítségével.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Csüt. Jún. 23, 2011 10:57 am

Felpattanok a földről, majd egy akkora ütést mérek a fejére, hogy széttörhessen a koponyája. Ha nem sikerülne, kap egy gyomrost, majd elkapom a torkát és elhajítom jó magasra. A zuhanást biztosan nem élné túl. Ha ezzel megvagyok, megyek tovább szép komótosan a lengyel sánc felé. Nyilvánvaló, hogy ha onnan sikerül kiűzni a katonákat, akkor még kevesebb németet tudnak majd leszedni. akkor pedig minden ütőkártyájuk odalesz. amint odaértem, megkezdem a "takarítást". Kapnak a közeli katonák egy-egy jobbost, majd a fejüket elkapva teljes erőből egy közeli fához vagdosom őket. Így haladok előre, folyamatosan ismételgetve a műveletet, amíg ki nem tisztul a terep.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   Csüt. Jún. 23, 2011 12:01 pm

Elhajítottam a gránátomat, de valószínűleg a csatatér egy olyan pontjára esett, ahol senki nem tartózkodott, mivel még távolról sem sérült meg a lengyel front, de még a németek sem. Többet nem pazarlok, így maradok a fegyveremnél. A sereg sűrűjében ténykedve nyomulok előre, és próbálom eltalálni az ellenség embereit. Mellkas és fej tájékára célzok, már amennyire a nagy harci hév megengedi nekem azt a luxust, hogy legyen időm pontosabban célozni. Ha netalán a sűrű sereg védelme kezdene szétszóródni, a tankok mögött próbálok haladni a kellő távolságot azért megtartva, és a mögül lőni. Nem csak előre, de oldalra is fordítok figyelmet, mert még ideje korán nem szeretnék visszatérni a pokolba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)   

Vissza az elejére Go down
 
II Világháború alternatíva (Lengyel országi ütközet)
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Mi is az a hydra?
» Miért vannak más síkok? (Outsiders, Végtelen Háború, Ultimate)
» Általános világleírás
» Kirigakure Shinobi Kódex
» Elhagyatott város

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: