DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Maróni olasz étterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Maróni olasz étterem   Vas. Jún. 19, 2011 12:18 pm


A család egyik legrégebben üzemelő vállalkozása. Finom igazi olasz ételek, és asztali borok várják a vendégeket. Bárki beléphet, de csak azok nyernek igazán bejárást az elzárt részekre is, aki a család barátai. A hátsó részekben játszódik az igazi élet. A maffiózók ide járnak biztonságban intézni üzleteiket, és soha senki nem zavarhatja meg őket.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Jún. 19, 2011 12:31 pm

2. fejezet - Fegyverkezés

Megfáradt férfiak térnek be a kedvenc helyükre. A sok munka, és a utóbbi hónapok feszültsége, miatt rájuk fér egy kis pihenés. Kedvenc ételeik, és meglepően nagy mennyiségű ital társaságában engedik ki a gőzt. Késő éjszakáig nyúlik az ivászat, és az étterem már rég bezárta kapuit. Csak egyedül vannak és ez nekik éppen megfelel.
Egy idegen lép be az intézménybe. Végigmegy az asztalok sora mellett. Hangtalan akár egy macska, és legalább olyan jó vadász. Egy gyilkos közeledik vigyázatlan áldozatai felé. Kibiztosítja a fegyverét....


Folytatás:
Batman csapata: Főutak, utcák, sikátorok.
Macskanő csapata: Elhagyott iroda
Falcone csapata: Falcone kúria
Maróni csapata: olvasson tovább.
Sylvian Kervin: Gotham Gazette
Cardas: Gotham Központi Kórház
Zoey Redbird: Gotham Városi Rendőrség
Duncan MacFarlane: Gotham Központi Kórház
Védelmező: Cletus Roncstelep

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 29, 2011 10:42 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Jún. 19, 2011 3:01 pm

Maróni étterem egy héttel később. Salvatore összehívja legjobb gyilkosait, és újra megtartja a szokásossá váló beszédét. Haragtól, és túlfűtött érzelmektől egyáltalán nem mentes mondandója ugyanarra van kiélezve. A Római birodalom hadüzenetet intézett ellene, tudják hogy erősebbek nála, és csak egy ürügyet kreáltak rá, hogy legyen indokuk felrúgni az eddigi üzleti kapcsolataikat.
A beszéd végeztével az emberei harcra kész szívvel indulnak az éjszakába, és vívják meg a becsületbeli harcukat a Római Birodalommal. Csak hárman maradnak hátra, Mammon, Elektrominátor, és a trió új tagja Rongybaba. IX már hónapok óta nincs velük. Igazat megvallva a rendőrségi támadás óta, nem látta senki. Úgy néz ki, hogy a sérülése túl nagy volt, vagy esetleg megunta a férfiak társaságát. Falcone két fiával mögötte áll és néz titeket. Sok jót tettetek érte az elmúlt idő alatt, és tudjátok, hogy most ez az egyik legnagyobb dobásotok lesz.
- Azért akartam személyesen beszélni veletek, mert nagy dolgok vannak készülőben. Gyengék vagyunk a Római Birodalomhoz képest, de egy csapásra erősebbek lehetünk. Azért kelletek nekem, hogy betámadjuk a katonai bázist. Új kísérleti fegyvereik vannak, amivel felszerelkezve elég erősek lehetünk, hogy összezúzzuk Falcone családot. Erre csak ti vagytok képesek, ti vagytok a legjobbak. Megkapjátok a jussotokat a végén, ha elvégzitek a dolgot. - A szavaiban még mindig érződik a harci szellem. A két utódja csak helyeslően bólintanak, és ti is tudjátok, hogy igazuk van.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Jún. 19, 2011 4:17 pm

Miután megvolt az eligazítás a továbbiak felől, hármunkat még ott tartanak, hogy a főnök külön nekünk mondjon még valamit. Rossz a helyzetünk a rómaiakkal szemben. Megsemmisítő csapást kell mérnünk az ellenségre, különben elbukhatjuk a csatát. Meg kéne szereznünk pár prototípus szerkezetet a Maróni családnak, hogy megerősödhessenek az embereink. Csak azért ez felvet néhány kérdést:

- Uram! Hol van ez a katonai bázis és milyen fegyverekről lenne szó?

Azért ez rizikós megbízás. Nem mintha nem csinálnék meg bármit a pénzemért, de nem árt tudni mibe is vágok bele éppen. Bár úgyis benne vagyok. Ha megkaptam a választ a kérdésemre, ránézek a többiekre, hátha bennük is merült fel kétely, amit megfogalmaznának kérdés formájában. Ha nem, akkor csak ennyit szólok:

- Számíthat ránk uram! A Falcone családnak hamar vége lesz, ha rajtunk múlik!

Aztán, ha nincs más, ideje útnak indulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Kedd Jún. 21, 2011 11:42 am

Elkényelmesedve ülök a székben, de nem hanyag módon. Egyenes tartással nézem a maffiózókat, akik taglalják mennyire elégedettek velünk, és mit kell tennünk annak érdekében, hogy hatalomra tegyenek szert, és bosszút állhassanak a napokkal korábban történtek miatt. Nevetséges. Hatalomról beszélnek, mikor még saját határaikat sem képesek megvédeni. Egyszerűen szánalmas az emberi gondolatmenet, és felfogás. Csak fa arccal komoran hallgatok, miközben a pöfékelő, horkantó és mindig bélgázaitól szenvedő Pöffetegre nézek fél szemmel. Már tudom is hogy ki fog segédkezni a fegyverlopásban a családnak. Igaz, ettől függetlenül szánalomra sem méltó a tervük de előnyt kovácsolhatok belőle. Egy kisebb Gotham-i viszály a családok között megritkítja a vetélytársakat mindenképpen. A tőlem nem messze ülő Elektrominátor... Ó Ördög, teki a Poklok között figyelsz, mért büntetsz ennyire fantáziátlan nevű piszokkal... egyből nekilát a kérdéseknek. Túlzottan izgága, mikor egyértelmű, hogy meg van benne a fantázia de alkalmatlan a feladatra. A Rendőrségi eset folyamán túl elvakultnak tűnt számomra. Használhatatlan. Az illem úgy dukálja még ezeknél a csökötteknél is, hogy kivárom a soromat. De amint szóhoz jutok bele kezdek. Felállok a székemből, majd kilépek előle, és apró léptekkel hátratett kezekkel kissé elmerengve járkálni kezdek.

-Méltányolom, és szörnyen nagyra értékelem a gesztusukat uraim. Nekem a megtiszteltetés, hogy segíthetek a családjaiknak. De mint tudják nem rég nyitottam a kaszinómat, és a vállalatom is kezd terjeszkedni. Gotham lakossága ismeri az arcomat. Kétlem, hogy jó fényt vetne rám egy ilyen akció élesben. Veszély fenyegetné befolyásomat, és a későbbiekben nem tudnék segédkezni önöknek. Remélem nem haragszanak meg...

Mondom majd várom a reakciót, ám még azt megelőzve folytatom.

-... de társam szívesen segít a terveikben. Igazam van, Pöffeteg?

Kérdem tőle, és csak horkant egyet démoni mosollyal arcán. Még szép, hogy teljesíti a parancsomat ez a talpnyaló. Retteg a Pokoltól, és tudja jól, ha ellenkezik vissza küldöm őt oda, ahová való. Ezek után kíváncsian várom mit mondanak, de kétlem, hogy elleneznék szavaim. Tisztában kell lenniük, hogy nem mutatkozhatok már ilyen fajta akciók keretein belül az utcákon. Na meg nem is áll szándékomban. Zakómat kicsit megigazítom, majd egy apró bólintással jelzem hálámat, ha megengedik, hogy vissza üljek székembe. Persze mind ezek csak formalitások. Egy játék a publikum előtt. Ha alkalmam lenen rá, már most felzabálnám az összeset. De az idő majd mindent megold. Az én pátomat fogja úgy is, és csak ki kell várnom a megfelelő pillanatot. Ám addig is... kénytelen vagyok üzletelni és segédkezni ezeknek a férgeknek.


Csak pöfékelve tespedek el a székben. Kicsit kényelmetlen. Nem az én alkatomra szabták ezek az emberi fattyúk. Horkantok, és a torkomban lévő slejmet gyűjtöm össze, míg kezeimmel arcomat törölgetem. Hallgatok nagyokat... már mint nem beszélek, de fura testhangjaim, püfögéseim, és bélgázaim valószínűleg kicsit megcsavarják a megjelent nagy közönség érzeteit. Kicsit megnyalom a szám, a fenébe is! Étteremben vagyunk, vagy nem? Jól jönne egy nagy tál Maróni Makaroni, ala Pizza, némi olasz szósszal nyakon öntve. Össze fut a nyál a számban, és hasam kibuggyan a szűkre szabott ingem alól. Már érzem az ízeget a számban... érezném a büdös életbe, ha ez az átkozott test engedni! Mióta démon vagyok nem érzem az ízeget! A tetves, rohadt Pokolban sorvadjon el az aki... ups... ugye ezt nem hallotta ő felsége? Nézek kicsit le sandítva a föld irányába, azt alvilágot megcélozva, majd kicsit fel Mammonra. Ugye egyikük sem hallotta. Izzadni kezdek idegességemben, majd egy püfi... azután a górére pillanatok, és bólintok. Így van. Elvégzem én a megbízást. Tehetek mást? Nem igen. Végig nézek a többieken. A vakeráló fazonon elsőként, aki kérdéseket tesz fel, meg stb. De engem valami más izgat.

-Elnézést don Corlone!

Kezdek bele. Majd kicsit mélyebbre változtatom a hangom, állkapcsomat előrébb helyezem, kezemmel pedig aprón gesztikulálok, pont úgy ahogy a nagy Keresztapa filmben láttam. Kicsit rekedtesebbé is változtatom hangszínemet.

-Kaphatnék egy Pizzat.

Mondom nagy maffiózósan, majd kuncogni kezdek. Tiszteletlen lettem volna? Kétlem. Ezek miatt a surmók miatt kerültem a Pokolba, na meg amiatt a tetűláda bérgyilkos miatt. Ha nincs a maffia meg a szépen csengő ígéretei, még mindig élhetnék. Átkozottak. Érzem magamon Mammon égető tekintetét, és lehet kicsit megbánom a korábbi mondatomat. Tudom jól, hogy a góré nem kedveli a modortalanságot.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Jún. 22, 2011 7:01 pm

//Egyetlen egy katonai bázis van Gotham City-ben, úgyhogy ha nem sértelek meg nem válaszolok a kérdésedre. Másik hogy Mammon mellett Pöfeteg is belépett a kalandba, úgyhogy fogadjátok szeretettel, de csak jó messziről ha testi képességeit nézzük.//

Salvatore meghallgatja az összes kérdést, majd az egyik fiának int. Umberto egy papírt nyújt oda Elektrominátor-nak. A papíron megtaláljátok a katonai bázis alaprajzát, és rajta egy megjelölt raktárat. A raktárba nyomtatott betűkkel van írva valami, amit nem nagyon értesz. Annyit ki tudsz bogarászni, hogy valamilyen gyártmányszám, és valamilyen fegyver neve szerepel rajta.
Mammon szavaira csak meghajol, és végigméri a nem túl diszkrét, sőt nem is túl emberi lényt, aki Pöfeteg névre hallgat.
- Elfogadom az ajánlatot, és megértem a dolgot. Halottam új üzleteiről, és ezért ha lenne olyan szíves, mikor távoztak a többiek... - Ez talán nem tűnt fel mindenkinek, de erős célzás volt. Úgy néz ki egy percet se késlekedhetnek, menjenek a dolgukra. - tárgyalhatnánk az üzletről. Persze ha csak a tervei között szerepel a közös üzlet. - A komoly hangvétel, mindent elárul. Új üzlettársat lát benned, ami nem is kis megtiszteltetés, az emberek világában.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Csüt. Jún. 23, 2011 10:41 am

Szóval ez valami spéci cucc, amiről nagyon nem is kötnének többet az orrunkra. Akkor inkább nem is kérdezek többet. Nem kell, hogy a főnök ideges legyen. Igen fontos kütyü lehet ez, ha ezzel le lehetne zúzni a Falcone családot. A munka tehát világos. Behatolunk a bázisra és az egyik raktárban ott lesz a tárgy, ami nekünk kell. Az már gondolom mindegy, ha közben bántanunk kell néhány embert. Ez már megszokottá vált. Azért remélem nem botlunk bele, megint azokba a maszkosokba. Nem hiányzik, hogy egy komplett hadsereg védje ezt a fegyvert. Habár már napok óta nem volt egy normális kis csetepaté. Nem ártana megmozgatni a képességeimet. Nem volt igazi ellenfelünk, amióta volt az a muri a Rendőrségen. Na, de mindegy is. Ideje elindulni és munkához látni. Értem a főnök célzását, így megvárom társamat, hogy jön-e. Úgy látszik személyes megbeszélés lesz itt a förtelemmel meg a démonnal, így nekünk ideje elindulni. Egy biccentéssel köszönök a főnök felé, majd elhagyom a helyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Csüt. Jún. 23, 2011 12:45 pm

Mélyen lenyelte a csalétket úgy fest. Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar, de csak kapott a lehetőségen. Komoly, rezzenéstelen arccal bólintok. Persze, hogy maradok, és tárgyalhatunk. Csak idő... ez az egy fogalom az, amire nekem szükségem van. Csak idő kérdése, és a tenyeremből fog enni ez a város. Pöffeteg modortalansága, és ízléstelen humora még jutalomra vár, de nem most. Megnézem mennyire lesz jó kedélyű, ha megízleltetem vele a Pokol előcsarnokát, emiatt a kis jelenet miatt. Megölni ugyan nem fogom, mert hasznos információkkal szolgálhat nekem a rendőri múltja miatt, de egy kis hatalom fitogtatás kötelezővé válik ezek után. Még nem ismer engem, de majd amint végeztem megtanulja hogy az én társaságomban ez nem tolerálható viselkedési forma. Lekezelő tekintettel nézek Pöffetegre, majd megragadom ingjét, és felrántom a székből. Fejét az asztalra csapom, és az úriemberekre nézek.

-Kérj tőlük elnézést, te disznó!

Mondom csak apró agresszivitást tükröző hangon, de egyértelműen érezhetően, hogy nem tűröm az ilyen megnyilvánulást. Amint kiköpi a bocsánatkérést, azonnal elengedem, és hagyom had távozzon. Elvégre dolga van. De ezzel még nincs vége. Fél-szemmel figyelem a távozó feleket, majd a családra koncentrálok. Kíváncsi vagyok miről akar beszélni. Bár sejtem...


Se Pizza, se semmi? Még egy ital se? Komolyan? De mért? Korgó, lyukas gyomorral nem lehet bevetésre indulni. Horkantok ismét egyet, és már csak Mammon kezét érzem, amint az felránt a székből, és az asztalra vágja a fejem. A retkes hordó mindenit neki! Szét nyomja az arcomat... szám már csücsörít olyan erővel tehénkedik rám a góré. Tudtam én, hogy nem kéne itt poénkodni. Főleg nem Mammon jelenlétében. Nem ismerem régóta, de nem gondoltam volna, hogy így reagál. Kezdek izzadni, zihálni, és kicsit nehezen venni a levegőt.

-E... e... elnézést!

Bököm ki nehezen küszködve, miközben levegőt próbálok venni. Végre elenged a góré. A franc essen belé. Felszívok egy kis orrváladékot, hogy finom legyek a megfogalmazással, majd kicsit öklendezni kezdek. Ideje indulni, mert úgy fest itt tárgyalás lesz. Jobb is ha megyek, mert nem lenne jó ha a főnök megint bepöccenne. Szedem az apró lábaimat, kicsit nehézkes járás közepette, mert hát súlyom okán nem megy ez olyan könnyen. Közben pedig az imén t felszívott "nedűt" lenyelem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Pént. Jún. 24, 2011 9:01 am

A vörös hajú bohócra hasonlító egyed egyenlőre nem szól bele a társalgásba, nem látja értelmét. Mint kiderül egy katonai bázisba kell betörniük és elhozniuk valamilyen fegyvert. Remek feladat. Remélhetőleg a csapat többi tagja nem a fejjel megyünk a falnak technikát fogja alkalmazni, mivel a csendes, lopakodós megoldás valószínűleg sokkal célravezetőbb lenne. Az pedig pont a specialitása. Miután a papírt amin szerepelnek a szükséges adatok odaadja az Elektrominátor nevű fickónak, nem túl finoman kihangsúlyozza mondandójában azt, hogy távoznunk kéne. Rongybaba egy elegáns mozdulattal köszön a jelenlévő maffiózóknak, majd ránéz két társára:
- Uraim, úgy gondolom ideje lesz nekilátni nemes feladatunknak.
Elindul az ajtó felé és majd kint megvárja a többieket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szomb. Jún. 25, 2011 5:34 pm

A három erőember éppen kisétálni készül az üzletemberek területéről, mikor Pino Maróni utánuk siet. A szobából kiérve, megállítja a társaságot, és kicsit pontosít az apja által felvázolt feladaton.
- Na akkor gyorsan a részletek. A testvérem már átadta a térképet, remélem eltudnak igazodni rajta. A bejutás és az ottani munka teljesen magukra van bízva, annyi feladatuk van, hogyha bekapcsol a riasztó akkor annyi katona fog ott rohangálni, hogy teljesíthetetlen lesz a feladat. Ezért a diszkréció a legfontosabb. Ha sikerült élve eljutniuk a raktárig, láthatják ehhez itt... - Mutat rá Elektrominátor által tartott papíroson, a már kiszúrt épületre. - , a bázis sarki épületeihez tartozik, sajnos a torony védelme, miatt kintről nem lehet bejutni, de bentről meg lehet közelíteni észrevétlen. A raktár körül minden őrt kiiktatnak, majd ezzel jeleznek nekünk. Mi a falon keresztül betörünk, míg maguk eltűnnek, hogy nyomuk se maradjon, mi felpakolunk minden fegyvert a traierekre, majd mi is elhúzzuk a csíkot. Ha minden jól megy akkor figyelem nélkül ki tudunk jutni, ha nem akkor nehéz este elé néznek. Ha bajba kerülnek nem tudunk magukon segíteni. Ezt véssék az eszükbe. - Itt tart egy kis hatásszünetet, csak hogy leülepedjen minden amit mondott. A pillanat hamar elszáll, és gyors léptekkel elindul a kijárat felé. - Jöjjenek, úgy hallom a járműveink már megérkeztek! - A hangos zúgásra célzott, ami nem kis járművekről árulkodik.

Csak a trió távozása után szólal meg újra Salvatore Maróni. Int egyet a fiának, aki azonnal poharakat szerez az egyik italos szekrényből, és jéggel, és whiskey-vel tölti meg azokat, és illedelmesen követ titeket.
- Jöjjön! - Mutatja az utat Mammonnak. A tárt ajtó mögött egy tökéletesen kialakított biliárdterem foglal helyet. Semmi sem hiányzik belőle, csak a krétázólányok. - Remélem nem zavarja ha egy parti mellett beszéljük meg az üzleti ügyeket. - Mosollyal mondja ki a szavait, és már nyújtja is neked az egyik dákót. - Ha nem gond akkor térjünk is rá az üzleti dolgokra. Maga és az vállalata olyan hirtelen tűnt fel, mint egy üstökös. Jött látott és megépítette a kis birodalmát. Ez különösebben nem zavar, az már igen hogy semmit sem tudni magáról. Se azt honnan jött, és azt sem mit tervez. A múlt engem nem érdekel, ha a múltban élnék akkor már rég elbukott volna a családom, de az már igen mik is a tervei a városban. - A kérdés egyszerű, legalábbis neki az. Úgy néz ki nem is tudja, hogy egy démonnal társalog éppen kedélyesen. Talán csak véletlen, hogy nem kérdez a múltadról, de lehet hogy sokkal komolyabb szándékai vannak veled, mint legmerészebb álmaidban remélnéd. - Maga kezd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Jún. 26, 2011 12:15 pm

Távoznak a szükségtelen személyek, majd elém kerül egy pohár, whiskey-vel megtöltve egy jégkockával benne, ami lassan olvadni kezd. Kezeim közé veszem, felemelem, és követem Marónit. Egy billiárdterem... milyen eredeti. Kicsit érdektelen arccal nézek végig a helyszínen. Nem szokásom a Földi szórakoztatóegységekkel foglalkozni. Unalmasak, és nincs bennük semmi élvezet. De ennek ellenére csak bólintok. Nem zavar. Az üzlet mindenek előtt, és ha ez kell hogy elérjem tervemet, akkor legyen. Kezembe veszem a dákót, amit Maróni át ad, bele kortyolok az italomba, majd leteszem valahová, ahol nincs útban. Használatba veszem a krétát, kicsit megszínezem a dákó végét, majd Marónit előzve kérésére megnyitom a játszmát, miközben hallgatom a szavait. Megkoccintom a fehér golyót, ami útjának indul és ezzel létre hozza a láncreakciót ahogy eltalálja a többi színes társát.

-Tudja a múlt meghatározó pontjai nélkül nem tartanék ott, ahol. De valóban... hagyjuk a régi időket.

Ezzel elhallgatok és hátrálok az asztaltól, hogy átadjam a pályát Maróninak. Elvégre most ő löki a golyókat. Közben pedig folytatom a jövőbeli terveim latolgatását, miközben vetek egy pillantást a fiára kissé halovány bosszús arcon. Jobb lenne ha nem lenne köreinkben.

-Szándékomban áll Gothamben maradni, és megszedni magam. Minden erre megy ki. Fel akarok vásárolni minden a városban található céget. Még Bruce Wayne vállalatait is. Tudatában vagyok ennek nehézségeinek, de annak is, hogy csak idő kérdése megvalósítani ezen terveket, mik most még csupán elméletben léteznek. Egyenlőre csak a közeli terveim között az szerepel, hogy elismert polgára lehessek ennek a koszfészeknek. Ha a lakosság bízik bennem, egyenes utam van a siker felé.

Mondom, és csak azon részleteit osztom meg a férfival, amelyek nem árulkodnak a valódi céljaimról. Elvégre nem lenne jó korábban lelőni a poént. Egyhangú, az érzelmek kevés világát mutató arccal és hanggal közlöm vele mind ezt, majd kis hatásszünet után folytatom egy kérdéssel.

-Mit gondol?


Csak nézek nagyokat, miközben nekiállok kigombolni ingemet, ezzel pedig hagyva had levegőzzön kicsit a pocakom, amely a fekete szőrszálakkal büszkélkedik, mire én büszkén helyezem a kezem és úgy figyelek. Szóval adott a bázis, vagy mi a jó fene, ahová behatolunk, és kihozzuk... vagy kinyírjuk az őröket és majd a maffia intézi a többit. Nekünk csak pucolni kell. Hát nem egy nagy durranás a dolog. Ezek után nagy pöfékelés, hangzavar, meg minden ami kell. Megérkeztek a kocsik. A hangokból ítélve ezek valami teherautók lesznek. Szóval nem két darab ládát fognak majd ellopni ezek a szép arcúak, hanem többet. Nehezen szedem lábaimat de követem a követendő egyéneket leghátul kullogva. Nem futásra születtem, az már biztos. A rövid táv megtétele is gondokat okoz nekem, ezért zihálva köpök egy szépet mikor letudom a több métert ami mögöttem van. Szép, nem mindennapi zöld, és sárga színekben csillogó köpet terül el az úton. A hold fénye csak még szebbé teszi. Nevetni kezdek ami hamar krákogásba és köhögésbe megy át.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Kedd Jún. 28, 2011 8:13 am

Szép csendben végighallgatja a fiút aki utánuk jött. Mint kiderül az ő dolguk lesz megtisztítani a terepet, emellett csak saját magukra számíthatnak. Ha elkapják őket nincs segítség. Remek kis feladat lesz, pont neki való. Közben megérkeznek a kocsik ahova ki is mennek. A sárga bőrű egyén egy igencsak szép köpéssel fejezi ki fáradságát. Rongybaba arcán egy "ez szánalmas" grimasz jelenik meg, de ezt a maszkja miatt nem lehet látni.
-Látom maga sem hallott még a jó modorról vagy a tisztességes, emberhez méltó viselkedésről. -szól oda a köpködősnek enyhe gúnnyal a hangjában.
Ha kell akkor beszáll a kocsiba, de egész úton csendben marad.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Kedd Jún. 28, 2011 1:37 pm

Utánunk jött egy fazon, majd elmeséli kissé részletesebben a feladatot. Cseppet sem lesz könnyű feladat. Ide nem lesz elég a "csapjunk a lecsóba" hozzáállás, mint anno, amikor a szuper fazonokkal mentünk megmérkőzni. Ide nem lesz elég a puszta erő. Cselesnek kell lennünk, különben nagyon csúnyán ottmaradhatunk és nem hinném, hogy tökölnének majd a temetésünkkel. Végighallgatom a srácot, Rongybaba beszólását, majd szó nélkül elindulok és beszállok az érkező járművekbe. Nem szólok semmit. Van gy érzésem, hogy így beszéd nélkül is hosszú út előtt állunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Jún. 29, 2011 10:03 am

Salvatore Maróni megemészti lassan a mondandódat. A terveidben semmi kivetni való nincs azt leszámítva, hogy akkor a maffia ügyleteibe is bele fogsz rondítani. Ez nekik tetemes bevételkiesést jelentene, és ezt te magad is tudod. Talán túl sokat mondtál.
- Szép tervek meg meg kell hagyni. Ugye tudja, hogy nem fogja mindenki ilyen kedvesen fogadni a feltörekvő terveit? Én tisztelettel, és versenyszellemmel telve fordulok önhöz, a konkurencia mindig is fellendítette az üzletet, és megbolygatta egy kicsit az állóvizet. Ennek csak örülni tudok, ámbár... - Eddig szép és jó, amit mondott, de a lényeget a végére hagyta. Nem véletlenül vezette fel ennyire a mézesmadzagját, és most ezt a hatásszünetet csak a hangsúlyozás végett szúrta közbe. - Gotham City veszélyes város. Biztos benne, hogy képes lesz megvédeni a saját tulajdonait? - A kérdés már szinte fenyegetés számba megy. Látszólag csak az üzleteidért aggódik, de érezhető könnyen, hogy a szeretett konkurenciaharcot, minél hamarabb el szeretné tüntetni a területéről.

Eközben kint a trió tagjai követik a Maróni fiút a hátsó sikátorokig. Ott megpillanthatnak egy meglepően elegáns autót. Egyenként beszállnak és meglepetésükre könnyedén be is férnek, még ha Pöfetegnek nem kis erőkifejtésbe is telik. A sikátor hamar elmarad mögöttetek, és már az város utcáit szelitek. Egy kereszteződésben három kamion tűnik fel, és ti besoroltok mögéjük.
A kocsi szinte teljesen hangszigetelt, és mégis érződik az előttük dübörgő több tonnányi fém rezgései. Gotham City útjai igen megsínylik a kis kiruccanásotokat. Pino megnyom egy gombot, és egy rejtett rekeszből előbújik a minibár benne csupa csupa finomsággal.
- Fogyasszanak nyugodtan meg egy fél óra mire odaérünk a bázisig. Addig is kellemesebben teljen az idő, és az új munkára való felkészülés. - Ezzel kiemel egy behűtött pezsgőt, és pohárba önt magának. Lassan belekortyol, és várja mivel rukkoltok elő.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Jún. 29, 2011 11:38 am

A hallottak után arcom rezzenéstelen, egészen addig a pillanatig, míg túlságosan is nyilvános, és látható mosolyt eresztek. Burkolt fenyegetés? Nocsak, csak nem? Szívem szerint arcába kacagnék. Kevés egy nyamvadt ember ahhoz, hogy engem megfélemlítsen. De rendezem gondolataimat, és a helyett, hogy azonnal kitépném belső szerveit csitítom magam, majd felelek.

-Ugyan, mr. Maróni! Én magam nem birtokolok fegyvereket. Nincsen bűnszervezetem, nincs egyetlen katonám sem, sem pedig más amire támaszkodhatnék. Nem vagyok én azon a szinten ahol ön áll. Talán soha nem is leszek. Tudja jól, magukkal szemben esélyem sincs.

Nevetséges... holmi senkiházi emberfattyúkkal akar engem sakkban tartani? Egy féreg? A pokol bugyrainak démonai akasszák majd fel és belezik ki mindegyiket, vajon akkor ilyen nagy szája lesz? Nevetésemet próbáltam azzal leplezni, hogy magamat parodizálom, és csak egyértelműen közöltem, hogy semmi esélyem nem lenne egy jól szervezett bűnszervezettel szemben, és tulajdonképpen semmilyen szervezet ellen sem.

-Én magam csak egy egyszerű üzletember lennék, és a célom nem a város elfoglalása, mindössze a meggazdagodás. De mint mondta Gotham veszélyes hely, így tudom mivel számolhatok. Nem akarok én konkurens lenni, épp ellenkezőleg. Ha kell bárkinek segédkezek, ha az viszonzásra találok e tekintetben.

Dobok oda egy apró csontot. Talán ha Maróni családja meggyorsítja a folyamatot, akkor könnyebb lesz minden. Még hasznára is lehetek, hisz róla elég sokan tudják, hogy kettős személy, míg én friss hús vagyok a piacon. Rólam még nincs egyértelmű megítélése a népnek, és egy befolyásos város üdvöskéje, és jótevője csak hasznára lehet a maffiának. Egyik szemöldökömet érdeklődve felhúzom, és tekintek a férfira, vajon mit mond.


Betuszkolom testem a kocsiba, és nem is esik olyan nehezemre, mint arra számítottam. Elhelyezkedek, majd megjelenik egy minibár. Oh, igen! De lelkesedésem hamar megtörik. Pezsgő? Komolyan? Pezsgő? MI ez, valami puccos pizsi party? Nincs wishkey? Sör? Vagy valami töményebb? Csak horkantok egyet, és amint szabaddá válik a pezsgős üveg, megragadom, poharat elhanyagolva és felöntöm a garatra az italt. Nem igazán érdekel, hogy ki inna, vagy ki nem. Én igen, és ez a lényeg. AHogy magamba öntöm szám szélén olykor ki-ki folyik az ital, és ingemre cseppen, de nem törődöm vele. Amint kiiszom az egészet, belököm a kocsi egyik sarkába a "flaskát", és alkaromba törlöm számát, majd jóízűen adok hangot elégedettségemnek.

-Áhhhhhh.

Sóhajtok is egyben, és a társaimra nézek.

-Igyatok legények, hogy valami fűtse azt a csontos testeteket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Júl. 03, 2011 10:57 am

Salvatore végre elhatározta magát. A whiskey-ét a biliárdasztal oldalán nyugtatja, a dákót a kezébe veszi.
- A hetest a sarokba. - Egy határozott lökéssel bejuttatja golyót a megfelelő helyre. A dákót letámasztja és krétázás közben. - Akkor egy nyelvet beszélünk. Az üzletének védelemre, sőt támogatóra van szüksége. Nagy testvérként fogjuk figyelni magát, persze egy bizonyos mennyiségű díjazás fejében. Ugye maga sem akarhatja, hogy az embereink éhbérért dolgozzanak. Persze ha nem fogadja el, talán semmi nem fog történni, de Gotham City veszélyes város. Balesetek pedig mindig történnek. Tizenhármas a középre. - Megtámaszkodik az asztalon a könyökével és lendületet vesz. Az ütés túl nagyra sikerült, így a golyó több koccanás után, elkerüli a megnevezett lyukat. - Ön jön. - Adja át a lehetőséget a játékban, és az üzletben is.


A luxuskocsiban a társalgás gördülékenyen folyik. Mindenki megtud mindent a másikról, amit nem félnek elmondani. Az ital, és a kísérő ételek hamar elfogynak. Pöfeteg feneketlen bendője mindent befogad, és szinte semmilyen hatással sincs rá, csak a testének állaga változik még nedvesebbé. A várost hamarr elhagyjátok, és már a kontinensen vagytok, mikor megcsörren egy telefon.


Folytatás: Katonai támaszpont

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Júl. 03, 2011 12:11 pm

Nem is tudom milyen arcot kell ilyenkor vágnom. Féljek, vagy legyek megdöbbent? Esetleg felháborodott, vagy nevessek? Nehéz kérdés, mert még soha senki nem vette a bátorságot, hogy fenyegetni merjen. Ezek az átlátszóan burkolt utalások egyszerűen röhejesek, de az eszemre kell hallgatni, így miután én következek a játékban, csupán abban a percben szólalok meg, addig mind végig hallgatok.

-Köszönöm mr. Maróni!

Hajlok meg aprón, mindössze fejemet megdöntve. Inkább bólintok, mint sem meghajlok. De a lényegen nem változtat mind ez. Ráharapott, és segédkezik nekem. Persze viszonoznom kell, na de ez a csekélyke ár nekem megéri, ha Gotham hatalomátvételéről van szó.

-Mint mondtam tudatában vagyok Gotham veszélyeinek. De én szeretnék még élni legalább 30-40 évet.

Höh... 30? 40? Toldjuk meg még ezeket a számokat jó pár évszázaddal, vagy inkább ezreddel. Ekkor bele iszok a whiskeybe, majd vissza teszem, és a dákóval kezemben megdőlök az asztalnak támaszkodva, és lökésre készülök. Soha nem billiárdoztam, nem is igazán ismerem a szabályokat, de annyival tisztában vagyok, hogy a fehér golyóval kell megütni egy másikat, aminek lehetőleg az egyik lyukba kell beérnie. Halandó, Földi szórakozás... értelmetlen, és nincs benne semmi élvezet. Inkább csak Marónit próbálom imitálni, és úgy játszani.

-Tizenhármas a sarokba.

Milyen szép lenne ha most azt a golyót ami neki nem sikerült, belökném. Ha van egy kis esze ennek az emberfattyúnak akkor megalázó jelként fogja fel. Persze amint ellövöm, folytatom amibe az imént belekezdtem, nem törődve azzal túlzottan a lökés után, hogy sikerül-e a tervem vagy sem.

-Mondja csak miféle segítséget szeretne kérni ön tőlem? Mert hogy maguk miben támogatnak, arról van némi fogalmam. De konkrétan én hogyan tudok segíteni önöknek viszonzás képen? Mire gondolt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Júl. 03, 2011 10:36 pm

Az ütésed vagy csak a véletlen műve, vagy a sokévnyi élettapasztalat, de az is lehet, hogy őstehetség vagy. A golyó kettő koccanás után lemegy a lyukba. Szinte tökéletes az íve, és még több neked tetszőt is a lehullás peremére juttattál. A lökés tökéletesség határát súrolja, hát még a kérdésed. Salvatore csak mosolyog, és bólogat, rátapintottál a lényegre.
- Nem kérnénk túl sokat. Csak, ami jár nekünk. A kaszinója csak úgy vonzza a rossz arcú egyéneket. Nagy az épület, sok bejárat, és zug. Nagy emberállományt kell, majd megmozgatnom. Sok költség, utaztatás, étkeztetés, nyugdíjjárulék, és a többi, ez mind az én nyakamba fog szakadni, ilyenekkel magának nem lesz gondja. Ezt pedig a legnagyobb sajnálatomra meg kell fizetni. A kaszinója bevételének fele talán fedezné a dolgot, de gondolom ön többre gondolt, de mi megelégszünk annyival amennyi nekünk jár. Se több, se kevesebb. - A mosolya akár egy hiénáé, aki éppen egy síró csecsemőt talált magának. Könyörtelen és rideg, talán még a poklot is lehűtené, ha egyáltalán tudná, hogy létezik egyáltalán. A kapzsisága lenyűgöző, még ha csak olyan emberi pénz kíván magának. Ha tudná, hogy az általa ismert világon kívül is létezek lények, és hatalmak, akkor sokkal jobbra is fenhetné a fogát, holmi pénzen kívül.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Kedd Júl. 05, 2011 9:48 am

Elégedetten mosolyodom el, mikor a lökésem jól sikerül. Sőt! Több mint jól. Vetek egy apró pillantást Maróni felé, majd miközben hallgatom válaszát, ismét nekikészülök egy újabb lökésnek. A sok lyuk felé sodort golyót, remélem nem lesz nehéz betaszigálni, így nagyobb reményeket fűzök most már a jelenlegi körömhöz. Kinézek egy könnyebb lökést, majd indítom, ám előtte válaszolok.

-Természetesen. Valóban többre számítottam, de ha maguknak elegendő a bevétel fele, hát legyen.

Mondom, majd ekkor koppan a dákó hegye a fehér golyóval és útjára engedem azt. Közben mindössze annyi fordul meg fejemben, hogy még is m haszna van mind ebből a maffiának. A kaszinó bevétele nem annyi, amennyi szerintem érdekelt lenne ez ügyben. De még is beéri vele. Azt hiszi hogy ebbe bele törődök? Biztos több húzódik a háttérben, de most nem állok neki pedzegetni. Talán majd Stolidus utána néz Maróninak. Ügyes lány, kikémleli nekem. Lehet ő az egyetlen ember, akit nem kínoznék meg mikor elérkezik a világvége, csak szimplán megölném.

-Mondja mr. Maróni?! Ha nem vagyok túl tolakodó, megtudhatnám, hogy a védelmük milyen módon merül ki? Tudja ne értsen félre, de én adok, és ez egy tiszta ügy. De mit kapok pontosan?

Kérdem talán kicsit a határokat feszegetve, de nem kertelek most. Tudni akarom, ha már ez a féreg kap, akkor mit is ad. Védelmet? De miben merül ez ki? Megvédi a kaszinómat, vagy a vállalatomat? Ha más szervezet támad rám, ami erősebb mint a Maróni család hajlandóak lesznek velük szembe állni?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Kedd Júl. 05, 2011 7:05 pm

A golyó csak gurul és gurul, igaz nem nagy távon, és nem is kell kacifántos íveken menni. Egyetlen egy koccanás, és egy következő golyó esik le a megfelelő zsákba. Salvatore arcán látszik, hogy élvezi a megfelelő vetélytársat, még ha látványosan kezdő is, és nem tartja be a szabályokat, de ez csak egy játék az igazi üzlet kettejük között van.
- Örülök, hogy látja az én szemszögemből is a dolgokat. A sok éhes szájat etetni kell, és nem kis felelősség ennyi éhes száj. Természetesen nem tolakodó. Az üzlet az üzlet, és még szép hogy felvilágosítom mire megy el a pénze. Napi huszonnégy órás teljes védelem, az ön összes üzletére. Az embereket természetesen én és ön is irányíthatja, engedelmeskednek, mint a képzett katonák. A piacon kapható legjobb kiképzést kapták, és fel lesznek szerelve a legdiszkrétebb, ám meglepően hatásos fegyverekkel. Erre a szavamat adom. Remélem ennyi biztosíték elegendő önnek. Igaz még lenne egy aprócska dolog, amire ki kellene térnem. Az ön Miracle Import & Export vállalata nagy szolgálatot tehetne a családomnak. Ha diszkréten tudna szállítani, és természetesen kérdések nélkül akkor ezt az ötven százalékot talán lejjebb vihetnénk. Csak ha önnek is megfelelne a dolog. - Az asztalt nézi, és látszólag elnyerte a tetszését a tárgyalás alakulása. Úgy vigyorog, mint egy macska aki lenyelte a kanárit. Teli hassal, és mégis falánkan. Várja a válaszod, és már lelki szemei előtt a vállalatod, mint családi ékszer szerepel.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Júl. 06, 2011 11:35 am

Ismét célt ér a golyóm. Remek. Érzelmektől mentes arccal siklok végig az asztalon, majd Marónin, mire ismét a fehér golyót környékezem meg, és próbálom a lehető legjobb és legkönnyebb lökést bevinni, ami remélhetőleg még sikeres is lesz. Közben pedig hallgatom az ember szavait. Próbálok lökés közben úgy helyezkedni, hogy Maróninak háttal legyek, és a fia se lássa azt a vigyort arcomon, ami a vállalatom szóba kerülésekor csillan meg. Ördögi mosoly ez, mert elértem amit akartam. A maffia mellettem fog állni. Bár még most azt hiszik én vagyok az ő hálójukban, de igen hamar fordulni fog a kocka. Hamarabb mint azt gondolná bárki is. De nem lássa üzlet társam azt, hogy túlságosan is ő szabja a feltételeket. Kicsit én is bele folynék. A vigyort törlöm arcomról, majd mintha ott sem lett volna fa arccal egyenesedek fel, majd kezdek bele.

-Látom maga mindenre gondolt, és mindenre igényt tart. Igazi üzletember, bár nem vártam mást.

Mondom, majd folytatom.

-Szóval szüksége lenne a vállalatra is. Hát legyen. Segédkezek önöknek a szállításban, de szükséges tudnom mit szállítok. Nem szeretek vaktában tapogatózni, mert abban az esetben váratlanul érhet valami, amit nem szeretnék. Gondolom ön sem az a típusú ember, aki csukott szemmel nézi a világot. Szeretem ha tudatában vagyok annak, mit is csinálok. Nem lesznek kérdések, mind össze annyi, hogy; hová, és mikorra? Viszont előjáróban örülnék annak ha elmondaná mit is kellene A pontból B-be vinni. Fegyverek? Drog? Bevándorlók? Iratok? Pénz?

Kérdem kicsit faggató jelleggel. Majd csak elégedetten veszem tudomásul hogy kellő védelmet nyújt majd a kaszinó bevételének feléért. Nem mintha szükségem lenne rá. Inkább a kapcsolat építés az, amire igényt tartok, és a bizalma, amivel majd hatalomra léphetek amint eljön az idő. Az én időm!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Júl. 06, 2011 1:48 pm

A golyó csak gurul és gurul, mintha csak lassított felvételbe látnátok az eseményeket. Eléri az első csíkosat, majd egy ártalmatlan koccanás utána a kiszemelt telit. A szép egyszínű golyó a kívánt célt eléri, ám a szabály az szabály, és a kezdés újra Salvatore-é.
- Igen természetesen, önt beavatnánk minden szállítmányba, legalábbis majdnem mindegyikbe. Nem mintha nem bíznánk a diszkréciójába, de azért tudhatja, az üzletben csak partnerek vannak és nem barátok. Az felsorolt lista majdnem teljes, igaz olyan piti dolgokkal mint bevándorlók csempészése, mi nem foglalkozunk, egy városon belüli szállítmányozó céggel, meg nem is sok értelme lenne. Ámbár ki kell egészítenem még egyel, az emberek. Fegyveresek, fegyvertelenek, most az nem számít, csak a ön cége minden gyanún felül áll, így a rendőrség nem kerestetné bizonyos incidensek kapcsán. - Ezzel feltette a pontot a beszélgetésre, és a játékra is. Egy erőteljes mozdulattal, és a fehér golyót útjára indítja. Meglepő előrelátásról tesz tanúbizonyságot, a művelet. A csíkos golyók között cikázik a fehér, és szinte az összes fennmaradottat eltalálja. A meglepő mégis az, hogy egytől-egyig, beleesnek a kiszemelt zsákokba, és a fehér még mindig lendületénél van. Már csak az utolsót kellene beütni, ami felé tökéletes irányba is halad, de a "véletlenek" összejátszanak, és a fekete golyó az útjába kerül. Az eredmény nem marad el, a tiltott golyó az egyik lyukban köt ki, így te vagy a nyertes. - Úgy néz ki a szerencse ma maga mellé állt, Mr. Johnson. Remélem ilyen gyümölcsöző üzleteket fogunk tartani a jövőben is. - A biliárddákót berakja a tartójába, és felhörpinti az utolsó korty whiskey-t is. Úgy néz ki a tárgyalást befejezettnek tekinti, igaz mindenre rátette piszkos kezét, amire csak akarta, így tényleg vége is van. Még megvárja akarsz-e tőle valamit kérdezni, amire ezek után szívesen válaszol.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 06, 2011 2:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Júl. 06, 2011 2:40 pm

//Csak annyit jegyeznék meg, hogy Mammon eredeti nevéről senki nem tud. Mindenki úgy hiszi, az iratai is azt bizonyítják, hogy ő Terrence Johnson.//


Az elhangzottak után, csak bólintok. Rendben, legyen így. Ne ossza meg velem minden ügyletét. Majd úgy is kiderítem. Ezek után csak figyelem ahogy meglehetősen pontos lövése célt ér, de a fekete golyó végül a lyukba esik, amin csak elgondolkodok, és kicsit talán enyhén látni az értetlenségemet arcomon, mivel nem értem mért én nyertem. Egészen pár másodpercig, míg nem azt a következtetést vonom le, hogy a tiltott golyó szerepét a fekete töltötte be, aminek minden bizonnyal nem ott lenne a helye, ahová került. Tehát nyertem. Csak húzok egyet számon, és bele gondolok mennyire idétlen emberi mulatság ez a játék. A dákót helyére állítom, majd én magam is megiszom még a maradék whiskeyt. Majd oda lépek Maróni elé.

-Én is remélem, hogy hosszú eredményes és gyümölcsöző lesz kettőnk üzleti kapcsolata.

Nyújtom felé a kezemet, az emberi gesztus révén. Majd folytatom.

-De lenne még egy kérdésem...

Kezdek bele, rideg, kíváncsiságtól mentes hangon. Mintha csak tudnám a választ.

-... ha nem tartom fel vele. Tudja hallottam Gotham különös ön jelölt jótevőiről. Nem vagyok itt régóta, és mindössze pletykák ezek, mik eljutnak hozzám többnyire, és kész tényekkel nem igen találkoztam. Pontosabban saját szemmel még nem láttam egyik maskarást sem. Biztosítani tudja nekem a velük szembeni védelmet? Mivel ha igazak azok amiket hallok, nem a rendőri módszerekkel dolgoznak ezek az alakok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Júl. 06, 2011 10:55 pm

//Tudod mennyit kerestem, hogy melyik nevet is használod mostanában? Végül ennél maradtam, mert a vállalatod neve is ez, de látom rosszul döntöttem.//

Maróni látszólag meglepődik a kérdéseden, és talán nem is látszólag. Egy pillanatig a fiát nézi, aki eddig a sarokban állt, és várt. Végül mégis sikerül szavakba öntenie a mondandóját.
- Ha jól emlékszem egy bő félórája látott kettőt is közülük, igaz ők nem hívják magukat igazságosztónak, vagy bűnüldözőnek. A válasz mégis bennük van, mint a konkurenseink, mi is használjuk őket. Olcsóbbak, mint egy hadseregnyi biztonsági ember, és majdnem olyan hatékonyak. Igaz nem annyira megbízhatók, de mivel a vállalata ön szerint is tiszta ezért nem kell aggódni ilyen dolgok miatt. - Teszi hozzá mosolyogva, ami nem túl biztató. Nyeregben érzi magát Salvatore, de csak azért, mert nem tudja amit te. Umberto elmondja, hogy a kocsi kit vár téged, és bármikor elmehetsz, amikor csak kedved tartja. Ha akarod akkor itt is ehetsz, és természetesen gondoskodnak a szórakoztatásodról is, ha megmondod mivel is lehetne elérni nálad a kielégítő élvezeteket.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szomb. Júl. 09, 2011 2:24 pm

Na igen. Láttam őket. Meg láttam azt a kettőt is a rendőrségen. De azok csak kisded játékosok voltak, nem többek. Én azokról akarnék többet tudni akikről suttognak csal. Akik felbukkannak, cselekednek és elérik céljaikat. Akik nem hagynak hátra nyomot. De azok akikkel találkoztam senkik. Modoruk nyers volt, stílusuk semmitmondó, és mint a robotok cselekedtek. Ők nevetség tárgyait képezték.

-Na igen láttam, de ők amatőrnek tűntek. Lehet pusztán az én megítélésemmel van probléma, de akikről hallottam más kaliberbe sorolhatók. Olyan típusú maszkosokkal nem találkoztam még.

Mert amit ez az Elektromos férfi is tett hónapokkal korábban... piti, szánalomra sem méltó ellenállás volt. Kezdetleges. De amit az utcákról hallok... azok a munkák profik.

-Annak ellenére, hogy vállalatom érinthetetlennek tűnik jobb mindig felkészülni a legrosszabbra. Talán ezt ön is így látja.

Mondom végül elhalkulva. Több kérdésem jelenleg nincs, vagy csak nem jut eszembe, bár ha lesz kétséget kizárólag felteszem. Habár még is... egy valami még megválaszolatlan maradt számomra.

-Elnézést, mr. Maróni. Immáron tényleg nem szeretném tovább rabolni drága idejét. De a kapcsolattartás? Valami állandó elérhetőség? Vagy csak időszakosan találkozunk? Akkor is hol? Jó lenne ha én is felkereshetném magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   

Vissza az elejére Go down
 
Maróni olasz étterem
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Fáradt ninja étterem
» Uroniko étterem
» Akari Tenshi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: