DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Maróni olasz étterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Júl. 10, 2011 3:16 pm

Salvatore Maróni kijelentéseidre alig tud mit válaszolni. Diplomatikus akar lenni mint eddig is, de egy ilyen helyzetbe nehéz, így csak széttárja kezeit, és mint egy orvos felel.
- Hát nem tudok mást mondani, mindent megteszünk, ami az erőnkből kitelik. - Ezzel még egy mosolyt is küld feléd, legalább annyit sugallva mint az orvosok. Mindent megtesznek, amit kevéske, gyengécske csatlósokkal véghez lehet vinni. Csak biztonsági őröket adnak a céged mellé, de ők nem biztosító társaság, a káraidat nem fogják megtéríteni. - Hát tudja a mai világban könnyedén el tudjuk érni egymást. Vannak titkárnőink, asszisztenseink, és mindenünk ami kellhet hozzá. Természetesen az üzleti ügyeinket, privát védett vonalon fogjuk megoldani. - Int még egyet fia felé, aki azonnal intézkedik, és elindul megoldani a felmerülő problémákat. Ha pedig lezárult felőled is a megbeszélés akkor kikísér a kinti limuzinba, ami csak rád vár.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Júl. 13, 2011 10:05 am

Bólintok. Mind össze ennyi, amit megtehetek, és nem több. Nem igazán tetszik a válasz, de még nincs itt az ideje, hogy neki álljak feszegetni a határokat. Most megelégszek ennyivel. Miután megkapom az elérhetőséget, zsebre teszem, és elbúcsúzok Marónitól. Úgy fest dolga van, mivel már látom arcán hogy kezd terhessé válni társalgásunk. rendben. Legyen. Most ő irányít, had érezze nyeregben magát, és nem fogom feltartani. Még nem. Most még ő a domináns fél. Higgye csak ezt... higgyen csak egy álom világban, ami hamarosan félbe szakad, és véget ér. Amíg kikísérnek csak elgondolkodom azon, hogy valamivel biztonságosabb emberre számítottam az elérhetőséget tekintve. Lehet, hogy az üzlet privát vonalon fog zajlani, de a nyilvános találkozók, és egyebek túl feltűnőek számomra. Nem akarok idő előtt elbukni a tervemmel. Szörnyen bosszús lennék és az Alvilág sem örülne ha kudarcot vallanék. Amikor kiérünk a limuzinhoz, a fiúra nézek.

-Mond meg kérlek apádnak, hogy köszönöm a vendéglátást!

Hangzik el a számból, majd beszállok a járműbe és hátra dőlök. Pár pillanat múlva elkényelmesedek, és elégedetten dőlök hátra, de csak miután már nem látni engem a zárt ajtók és felhúzott ablakok mögött. Miután magamban kicsit megveregetem vállamat, megszólalok a sofőrnek az úti célt illetőleg.

-A Miracle vállalathoz kérem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szer. Júl. 13, 2011 6:04 pm

A limuzin kényelmes, mint mindig. Az előre behűtött és odakészített pezsgőt kortyolgatva gondolataidba merülsz, és élvezed az utazással járó örömöket. Zötykölődés mentes végig az út, de valami zavar téged. Valami tudat alatt, amit nem tudsz hova tenni. Talán a megbeszélés alkalmával történt valami, vagy éppen ez a szag, ami mindent átjár az oka, hogy zavaró tényező kering körülötted. A légkörben terjengő illat, mindent beterít, de semmi érzékelhető forrása nincs, a sofőr pedig nem tesz róla tanúbizonyságot, hogy bármit is észrevett volna.


Folytatás: Miracle Import & Export Vállalat

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Csüt. Dec. 01, 2011 6:38 pm

Folytatás:
  1. Blackgate Börtön
  2. Imperátor Étterem


Az egyikőtök számára már megszokott helyre érkeztek. Maróni olasz étterme, sok finomság és titok birtoklója. A Maróni család feje, már vár titeket az erre a célra kialakított hátsó helyiségek egyikében. Mint mindig most is gondterhelt, és most fiai sem állnak mögötte. Pöfetegre lenézően néz, de Cerberus-sal már más a helyzet. Látszik rajta, hogy vadász, és éppen ez kell a don-nak most. A város forrong, vér folyik az utcákon, és a ti segítségetek kell, hogy A Római Birodalom kiszenvedjen.
Salvatore éppen cigarettázik, és félig meddig az asztalon ül. Csak mutatja, hogy ha akartok helyet foglalhattok, és csillapíthatjátok éhségeteket az étterem bármelyik fogásából. A cigije szinte már csonkig ég mire megszólal.
- Azért küldte főnökük ide, hogy szolgáljanak engem. A feladatuk egyszerű, annyi mocskos tagot kell megölni A Római Birodalomból, amennyit csak tudnak. A lényeg a kár okozás. Bármit megtehetnek, és bárhogyan, nem érdekel az ár, csak a haszon. Falcone erősebb nálam, ezt nem hagyhatom. A képességeikben bízok, és tudom nem hiába. Itt vannak, azok az üzletek, amiket birtokolnak. - Ad közelebb egy várostérképet, rajta épületek, kerületek bejelölve. Egy-egy rövid sor mit is űznek bennük. Fogadó irodák, kártya barlangok, raktárak, és minden amivel csak foglalkozik a család, vagy annak csatlósai. A keresztapa csak néz titeket, és nézi mire is döntötök.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Pént. Dec. 02, 2011 7:25 am

Büszkén szedem lábaimat, egy sikeresen megjárt megbízás után. Lépteim magabiztosak, talán túlzottan is és inkább önteltséget sugároznak, még akkor is, ha a pokolból szabadult fattyú kutya jár mellettem. Lehet ő nagyobb, erősebb, brutálisabb meg a többi ilyen démoni sablon dolog, de én tudok valamit amit ő nem. Ho-ho! Nem játszom ki egyből a lapjaimat, de a lényeg hogy nyugodt vagyok, és fapofa helyett elégedett vigyor van arcomon. Mikor belépek az étterembe és Salvatore elé vezetnek, élek a lehetőséggel. Van itt minden, mi szem szájnak ingere. Neki állok falatozni... vagy zabálni ez már részlet kérdés, és tömöm magamba amit látok, majd rendesen feláztatom a gyomromat néhány csalogató itallal. A keresztapa szövegelését fél füllel ugyan, de hallom. Figyelek én, persze, meg vállalom a munkát, így teli szájjal sandítok magam mögé, és mutatok egy "OK" jelet hüvelyk ujjamat csillogtatva. Benne vagyok a megbízásba, csak legyen nagy a dohány, más feltételem nincs. Meg hát Mammon vissza zavarna a nagy Belzebubhoz, Luciferhez, Sátánhoz, Ördöghöz.... szóval a gonosz birodalmába ha nem bólintok rá a munkára. Felmarkolok egy raklapnyi kaját a kezembe, majd vissza csoszogok a Donhoz, és úgy majszolok tovább. Néhány falatka leesik a padlóra, de remélem nem gond. Csak van valaki aki majd feltakarítja.


Pöffeteget követem az étterem falai mögé, majd valami maffiózó elé vezetnek, aki a megbízásról kezd el beszélni. A sz@ar golyó egyből megtámadja a svéd asztalt, ami láttán egy halk és megvető morgást csikar ki belőlem. Figyelmemet a megbízó felé fordítom, akiről némi információt kaptam ugyan, de nem is igazán érdekel hogy ki ő. Egyedül az a fontos, hogy ismét játszhatok néhány pajtással. Kevéske érzelem olvasható le rólam a tájékoztató hallatán, majd mikor elém kerül a térkép tanulmányozni kezdem. Úgy veszem észre lesz egy kisebb mészárszék magunk mögött, de ez csak a jéghegy csúcsa. Halvány fél-mosoly húzódik arcomon, majd csak bólintok és pár szót mellékelek a gesztushoz.

-Számomra az öröm, a megbízatás.

Mondom higgadt hangon, amiben érezhetően felcsendül a vadállati énem is. Mikor Pöffeteg vissza tér csak méla undorral nézek végig rajta, és barátian teszem vállára a kezemet, miközben a megszokottnál nagyobb karmaimat vállába mélyesztem, jelezvén, hogy cseppet sem tetszik a modor, amit megenged magának. Démonok vagyunk, de ameddig nem jön el a mi időn, tiszteletet kellene mutatni, ha nem is sokat, de egy keveset igen. Nem kell veszélybe sodorni a kapcsolatunkat, vagy kilétünket azzal, hogy egy bolond képes fél svédasztalt felzabálni egy ültő helyében és több liter folyadékot leönteni a garatra. A kis fenyítésemet próbálom nem szemet szúróan végezni, de ha látja esetleg bárki is, nem zavartatom magam. Végül még ismét a maffiózóhoz fordulok.

-Nincsenek se szabályok, se megkötések? Ha jól értem csak a tiszta vérontást akarja látni?

Teszem fel kérdésem egy ördögi mosollyal a vége felé, majd csak arra az egy szóra várok. Engedje el a pórázt ez a bolond, csak nehogy az utamba álljon, mert akkor őt sem hagyom életben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Dec. 04, 2011 11:53 am

Salvetore Maróni elégedett mosollyal nyugtázza azt a kérdést, amit feltettek neki. Talán pont erre számított, egy ilyen vérgőzös zakkant csatlósra, aki bármit megtesz az ölésért.
- Igen bármit megtehetnek. Megkötések, és bármilyen gát nélkül. Önökön múlik mit művelnek, egy feltétel azért van. Csak A Római Birodalom embereinek szabad tudniuk kinek is dolgoznak. Senki másnak. - És ennyi, ezzel el is indít titeket a halál, és szenvedés útján. A város csak rátok vár. Ti döntetek mit tesztek, és kivel. A feladat egyszerű ők pusztuljanak ne ti. Így hát most ott álltok az étterem küszöbén, és még érzitek, hogy nem ti vagytok az egyetlenek, akik ma ezt a parancsot kapta.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Hétf. Dec. 05, 2011 9:21 am

Arcomon megjelenik az elfogyasztott ételek mindegyikének egy-egy kis darabja, de nem zavartatom magam miatta. A kutyus kezd idegeskedni, és belém vájja karmait, amiből nem sokat érzek a hájam miatt, de azért meglennék e nélkül a fájdalom nélkül is. Kezd már idegesíteni, hogy mindig mindenki úgy bánik velem mint egy senkivel. Bár erős démon lennék, akkor senki nem szórakozna velem. Fogaim össze szorulnak, de más egyebet nem tud kiváltani belőlem a blöki. Megpróbálom kiküzdeni magam a csávó kezei közül, és egy kicsit arrébb menni tőle. A nagy családfő szövegelését hallgatom, majd csak bólintok, és lenyomom a torkomon az utolsó falatot. Megtörlöm számat kezemmel, de inkább elmaszatolom a kajafoltokat, mint hogy eltüntetném. Ezek után teszem fel kérdésem, ami motoszkál bennem.

-Ugye nem csak mi ketten leszünk? Lesznek mások is, igaz? Jönnek velünk néhányan azok közül a jóvágású fegyveresek közül is, igaz?

Kérdem, és lehet hogy lesz aki észre veszi a hangomban a félelmet. Nem szeretnék megint szitává lyuggatott testtel haza térni. Jó lenne néhány alak még mellénk, mert hát fő az óvatosság, meg ilyenek és szóval na. Nagyra nyitott szemekkel remélem a kedvező helyeslő kis választ, és mellénk csapódik talán úgy 10-20 maffiózó. Ha tetszik, ha nem, nincs szándékom vissza jutni a pokolba. Tehát had halljam azokat a szavakat, amik megnyugtatnak.



A kis dagi elhúzódik mellőlem. Nem zavar, sőt, örülök is neki, mert érzem, hogy fél és ez a félelem fogja őt motiválni arra, hogy engedelmeskedjen. Lehet hogy Mammon adja a parancsokat, de mikor ketten vagyunk én vagyok a falka vezér. A férfi válasza tetszetős, és nincs is már más amit tudni akarok. Engedélyt kaptam a gyilkolásra, és tudom azt is hogy kik a célpontok és hogy hol vannak. Másra nincs szükségem, de úgy veszem észre Pöffeteg kevesli az én társaságomat. Hogy jönnek e velünk, vagy vannak e mások rajtunk kívül akik ezt a feladatot kapták, cseppet sem izgat. Ha kell ő velük is végzek ha azt hiszik, hogy jobbak nálam, ha megpróbálnak megállítani, vagy ha gátolnak. A térképért nyúlok, és össze tekerve elteszem kabátom zsebébe, hacsak nincs ellenvetés majd indulásra készen lépek egyet az ajtó felé, tudomást sem véve róla, hogy Pöffeteg még válaszára vár. Közbe vágok és a maffiózóra nézek gyilkos szemekkel.

-Nem fog csalódni.

Mondom és már tudom is hogy hol lesz az első állomásom. Az étteremhez lévő legközelebbi raktár/üzlet az ahová utam vezetni fog. Pöfeteggel vagy nélküle, maffiózó kísérettel vagy a nélkül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Csüt. Dec. 08, 2011 10:01 pm

A legközelebbi üzlethez nem kis távolságot kell megtenni. Nem véletlen, hogy a Maróni család egyik központja ez az étterem. A banda területének a szívében foglal helyet. A térképen jelzett legközelebbi célpont pedig az egyetem környékén található. A középső sziget nyugati részén, közel a Dixon dokkokhoz.
Egy kisebb műkincskereskedő üzlet. Nem tudjátok ki is uralkodik ott, de az biztos hogy szeretheti a régiségeket. Elvileg nagy támogatója az ottani múzeumnak, a művészeti galériáknak, és minden hasonló puccos giccses pénzherdáló dolognak. Igaz, hogy ezekben mossa a piszkos pénzt, vagyis nagy érvágás lesz A Római Birodalomnak, ha az egyik fejőstehene eltűnik. Egy szó mint száz, a város másik kerületébe kell eljutnotok, még ha lehet ezen az estén. Ami gyalog nem kicsit büdös lábakat eredményezne.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Szomb. Dec. 10, 2011 9:46 am

A kérdésemre nem kapok választ. Nem tudom miért, talán nem vagyok szimpatikus a nagy bűnözőknek, pedig éltemben még igen hasznos voltam nekik, most meg már azt is elfelejtették ki vagyok. A nagy kutya lelépni készül, úgy tűnik neki nem kell segítő kéz. Hát igen. Ha nekem is ilyen képességeim lennének, nekem sem kellene. Sóhajtok egy nagyot és Sigmundra gondolok. Csóri büdös tojást kihozhattam volna, de hát nekem is megvoltak a problémáim. Ementáli sajtot csináltak a bőrömből. Fogaimat szívva és cuppogva a beszorult ételmaradékot próbálom kioperálni miközben szedem a lábaim és vállat vonva a tiszteletlenségért ami miatt nem válaszoltak megyek Cerberus után.


Elindulok kifelé és átgondolom az úti tervet. A legközelebbi célpont is távol van, gyalog órákba telne az út és a tömegközlekedés most szóba sem jöhet. Maróni kiadta a feladatot, és nincs szükségem fegyverre, eszközre ahhoz, hogy teljesítsem a megbízást. Nem az a fajta vagyok. Megoldom én magam a problémákat. Kisétálni szándékozom az étteremből annak tudatában, hogy a térkép a kezeim között és az alapján még ma éjjel végzek mindegyik riválissal és azoknak rejtekhelyével. Az utcán az első szembejövő járműt megállítani próbálom úgy, hogy elé lépek, majd kirángatom a sofőrt, és azonnal megölöm. A hulláját pedig valamelyik konténerbe vagy zsákutcába hajítom, és már is előállt a mai éjjeli limuzinunk. A volánt át adom Pöffetegnek amennyire tudom, ő tájékozott az utcákon. és rendőr múltja miatt jobban elboldogul majd sofőrként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Vas. Dec. 11, 2011 1:08 pm

Kiértek az utcára, ebben az időben már nem sok kocsi ténfereg az utcákon, de még vannak olyan vakmerőek, akik azt hiszik halhatatlanok. Cerberus az egyik nem túl full extrás kocsi elé lép ki, bent egy fiatal suhanc üldögél, és hirtelen nem tudja mi is van.
Az ajtó könnyedén enged a nagy erőnek, és a kölyök is. Éppen hogy csak megérhette a tizennyolcadik életévét, és már véget is szakadt. A torkából fröcskölve távozik a vér, de ezt már csak a közeli sikátorban éldegélő patkányok értékelik. A kormány mögé éppen, hogy csak befér Pöfeteg, és már robogtok is az üzlet felé.


//Kérek egy szép hosszú megbeszélést, vitát, vagy bármi mást amiből látszik a karakterek jelleme, és egymás közötti viselkedésük.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Hétf. Dec. 12, 2011 9:18 am

Meg van a fuvar, és betuszkolom magam a volán mögé. Hasat behúz, vállat kinyom, fejet felszeg és mint anno a járőrszolgálatnál kezdődhet a kocsikázás. Cerberus az anyós ülésen, mire össze csapom tenyerem és megdörzsölöm, majd nyammogok egyet és kollégámra nézek. Éppen szólnék, hogy merre vegyük az irányt, mire elém teszi a térképet és rámutat a célállomásra. Dixon dokkok. Jó kis fuvar lesz, szóval megnyomom a gázt és kezdődhet is a kiruccanásunk. Bár hasam gátol a könnyed mozgásban, de csak elérem a rádiót és bekapcsolom. Valami jó kis zenére tekerem, amolyan kedvcsinálóra.

-Jöhet egy kis kakaó?

Kérdem a pajtástól, de nem osztja a véleményemet. A kis ketyerét kikapcsolja, de tekintete mind végig az úton van és rám sem néz. Nehéz eset ez a kutya, talán még nem volt gazdija, aki megnevelte volna. Meghúzom kicsit magam, megvonom a szemöldököm, forgatok egyet szememen, de szólni nem fogok, mert hát lássuk be vannak különbségek kettőnk között és nem én jönnék ki jól. Bár sose tudni! Eljön még az én időm, amikor letaszítok mindenkit és én leszek Gotham királya... na jó, remélem ezt senki nem hallja. Lehet, hogy csak gondolok rá, de pszt, még azt sem szabad. Elmerülök abba, milyen jó is lenne, ha egyszer én lennék a város ura, de egy magasan szárnyaló turbékoló és éneklő galamb ránt vissza a valóságba. Ebben a pillanatban rám tör a nevetés, mert eszembe jut, hogy a kutyusnak jobb a szaglása mint az átlagnak. Vajon mennyire szagos lehet neki ez a fing? A nevetést nem bírom abba hagyni.



A kocsiban ülve nem áll szándékomban beszélgetésbe elegyedni ezzel a démonok szégyenével. Alattomosnak, és idiótának tartom. Nem értem Mammon miért küldte el velem, egyedül is boldogulnék, ez a hájas disznó csak gátolni fog. A rádió tekergetése amivel hangulatot akar csinálni nem jó ötlet. Az útra meredek, de kezemmel kikapcsolom a szerkezetet eléggé parancsoló jelleggel. Ha vissza kapcsolja leharapom az ujját. Az elhaladó sikátorokat, lakóépületeket és azon néhány embert figyelem, akik kimerészkedtek az utcára. Soha sem gondoltam volna, hogy egy napon ide, Gothamba fogok jutni. Nem élek itt régen, de megtanultam, hogy a város egy igazi vadászmező. Nem olyan mint Angliában, ahol én voltam a nagy vad és mindenki a tápláléklánc alján foglalt helyet. Itt lehetnek riválisaim, és vannak is. Csak a macskákra kell vissza gondolnom. Nem érdekel túlságosan a mögöttes történetük, meg hogy ki a vezérük és ki nem. Én az oroszlánban is csak a zsenge nyuszikát látom, aki beleimben végzi majd. Ahogy elmerülök gondolataimban fogaim vicsorogni kezdenek, mikor emlékek törnek rám. A kocsiból kinézve már nem Gothamet látom, hanem Angliát és annak erdejét, ahol évekig éltem. Újabb és újabb képek villannak be, majd megérzek valamit. Dög húst... vagy nem... ez...

-... Pöffeteg.

Morgom orrom alatt, mikor megérzem a szagát, és egyből vissza ránt a valóságba.Metsző fogaim kibuknak, és állatiasan hörgök és egy villámgyors mozdulattal torkának szegezem karmaimat.

-Jól figyelj te hájas disznó! Ha mulatni van kedved akkor ne felejtsd el, hogy rám bizony ragad a jó kedv, de én más módon teszem magam boldoggá. Felváglak és kivéreztetlek, majd visszaküldelek oda, ahonnan jöttél, miután végig néztem szenvedésedet és felzabáltam a hulládat. Nem tudom minek küldött velem Mammon, de ha hátráltatni fogsz. Ha az utamba állsz. Ha csak rosszkor veszed a levegőt. Nem érdekel milyen kapcsolatod van a főnökkel, de felnyársallak. Ezt ne értsd fenyegetésnek, csak egy baráti jó tanácsnak.

Mondom hidegvérrel a hangomban, akár egy sorozatgyilkos pszcihopata.



Megkapom a fenyítést, és nem tagadom össze szartam magam. Kicsit veszélyeznek azok a karmok itt a torkomnál, és nyelni sem igazán merek. Jól van blöki, bocsesz, több fing nem fog feljönni a felvilágra a félelem feszélyezése miatt. Elengedem egyik kezemmel a kormányt, és lassan, nyugodtan eltolom a kutya kezét magam elől.

-Rendben góré, csak bélgörcseim vannak. Ne harragudj, ígérem nem lesz több ilyen.

Mentegetőzöm, és irhámat kirángatom a szorult helyzetből. Mit ne mondjak szánalmas egy fenyegetés volt ez, ahogy az egész démon is egy szánalmas nagy kupac sz@r. Na mi van Gillian? Hangosan nem mered mondani? Na ja... még szép hogy nem. Erről vagy híres, hogy meghunyászkodsz. Lehetnél egyszer te a nagyobb vad. A legnagyobb. Jó-jó, talán majd egyszer. Valamikor. Máskor. Sóhajtok egyet és a volán mögött robogva már nem is igazán van kedvem forgolódni, vagy zenét hallgatni, esetleg egy galamb rajt elengedni. Ez a Cerberus egy rohadt nagy ünneprontó. Megcsóválom a fejemet, és csak navigálom magunkat néha a térképre kuksizva.



A disznó megtanulta hol a helye, és hogy ki a vezér ha ketten vagyunk. Enyém ez a falka, még ha csak két főből is áll, és én irányítok. A szánalmas kis mentegetőzése szóra sem érdemes, de úgy látom megtanulta most hogy hol a helye. Az út hátralévő része némaságban telik, de nem is baj. Fejemben felkészülök a mészárlásra, majd az út vége felé szólalok csak meg. Nem tudom pontosan merre járhatunk, nem mozgok otthon a városban, de azt súgják az érzéseim, hogy közel vagyunk.

-A dokkoktól messzebb állj meg. Ne lássák meg a kocsit.

Mondom majd egy rövid kis szünet után közlöm a tervet.

-Amint leparkoltunk, két felé megyünk. Én elölről, te hátulról. Kerülöd a feltűnést, és a feladatod, hogy úgy juss be az épületbe úgy, hogy senki ne szúrjon ki. Ha hibázol nem csak a maffiától de tőlem és félhetsz. Én elölről megyek be. A feladat egyszerű. Megölni mindenkit aki oda bent van és a végén felégetjük a helyet.

Mondom ridegen, miközben előveszek zsebemből egy öngyújtót és annak lángjával kezdek el szórakozni, ami enyhe mosolyt csal arcomra. A szír gombóc bólintására ügyet sem vetek. Még szép hogy beleegyezik a tervbe, nem is volt kérdéses a dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   Hétf. Dec. 12, 2011 8:52 pm

Az út még ha nem is akciódús, de annál drámaibb. A szag amely a fülkében terjeng a legrosszabb rémálmát is túlszárnyalja a legtöbb embernek. A rövidke kocsikázást mindkettőtöknek kész rémálom, és még az anyag szűrűsége miatt, a nyitott ablakok sem segítenek semmit se.
Végül átértek a város másik oldalára, és még tíz perc kell ahhoz, hogy átverekedjétek magatokat a forgalmon. Nem nagy, de a tíz percenként elrobogó mentők, és rendőrfalkák megállásra lapulásra késztetnek titeket. Nem egyikőtök sem, a munka előtt befürödni.


Folytatás: Dixon dokk

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom




TémanyitásTárgy: Re: Maróni olasz étterem   

Vissza az elejére Go down
 
Maróni olasz étterem
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Fáradt ninja étterem
» Uroniko étterem
» Akari Tenshi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: