DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Yesterday at 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Főutak, utcák, sikátorok.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Okt. 29, 2011 11:38 am

Igen, ez tényleg egy nő. S szegényre a frászt hoztam, majdnem el is röhögöm magam, mikor meghallom a hangját. A szövege is hasonló érzéseket hagy bennem. Szóval ő is egy önjelölt hős, mint még páran. Még nem találkoztam nővel ebben a „szakmában”, egész érdekes. De a legjobban a „körül vagy véve” tetszik, ugyanis senki nincs itt rajtunk kívül. Mindez a hangjával párosítva… állati és nem bírom ki, hogy ne vigyorogjak a maszkom alatt.
Már nyitnám a számat, hogy megnyugtassam, de az arcomra fagy a mosoly és bennem akad a szó, mikor lentről lövések dördülnek, majd a csaj alatt beszakad a plafon. Felé sietek és kinyújtom a karomat, hogy elkapjam és megtartsam, de túl lassú vagyok és lezuhan. Teljesen megijedek, hogy odalent lelte halálát. Letekintve azonban látom, hogy jól van és akcióba lendült. S már valamit a külsejéből is látok. Plusz egy zöld füsthullámot, valami gáz. Talán mégis volt ezzel a „Dr. Lökettel” valaki, csak valami rosszul sikerült? Tök mindegy, a tettek mezejére kell lépni és hatástalanítani a lövöldözőket.
Levetem magam az újonnan keletkezett lukon, s egy magasabb dobozemelvényre érkezem. A füst eléggé meggátol abban, hogy tökéletesen lássam a muksókat, csak néha látok valamit még innen fentről is, de a hallásommal szerencsére nincs nagy gond, a lövéseket és az anyázásokat elég jól hallani. Behatárolok egy helyet, ahonnan több lövést is hallok. Dobbantok egyet a dobozokon, hogy arra fele dőljenek, amerről a lövések hangjai jönnek. A dobbantás után egy hátra szaltót csinálok, így érkezem épségben a földre, ezzel egyidejűleg hallok néhány fájdalmas ordítást: a dobozok célba találtak. Bár a gáztól még rosszabbak a látási viszonyok idelent, azért előveszem a kardomat s védekezőleg magam elé tartom, hátha hasznát veszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Okt. 29, 2011 4:30 pm

A terve sikeresnek bizonyul, jobban mondva, lövései pillanatában hangos ordítások hangzanak el a célzott helyről, ha jól hallotta körülbelül három ember kiálthatott fel fájdalmában. Mivel még előnye van a bűnözőkkel szemben, elgurul a mellette lévő ládák, dobozhegyek felé, és onnan várja, míg eloszlik a füst, de ekkor valami olyan történik amit nem várt a férfi. Egy másik jelmezes tör be a tetőn keresztül, a hátára valami fura bumeráng szerű repülő szerkezettel, amit aztán tömeg felé repít.
- Hohóóó, ez az én bulim. - Jegyezte meg Védelmező alig hallhatóan, majd amint megjelenik az első bűnözőnek látszó egyén, a Megváltóval kínálja meg hátulról, remélhetőleg szívbe egyenesen, hogy jobban fájjon neki mindaz, mit elkövetett az évek során.
Ekkor a felette lévő ládákon hangos koppanást hall, és amint a plafon felé emeli tekintetét, egy újabb maszkos tűnik fel a színen, és a Bumerángoshoz hasonlóan ő is beleveti magát a harcba.

~ Mi a franc folyik itt? Gotham összes jófiúja kapott ide meghívót? Kíváncsian várom, Batman mikor bukkan fel. - Panaszkodott magában a férfi, mikor ismét megjelent előtte egy bűnözőnek vélhető alak, és golyót repített normális lőfegyverével annak lábába, majd mellkasába egyből a Megváltóval.
- Pihenj, és bánd meg addig bűneidet. - Mondta neki, majd újra a frontra helyezte tekintetét.
A Maszkos látszólag ugra-bugrálással zavarja meg az ellenfelet, míg a levegőből érkező lány, a hátára erősített cupákkal veri az ellenfeleket, Védelmezi kezdi kényelmetlenül érezni magát, hogy csak lődöz. Mindenesetre jól megy neki, és amolyan hátvédként próbálja leszedni azokat, akik próbálják meglepni a hirtelen betoppant hősöket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Okt. 29, 2011 5:41 pm

Mint meg annyi pörgő szentjánosbogár, úgy fénylenek a bumerángjaim a füstben. Körbe-körbe, de mégis csak rendületlenül előre. Két rablóban akadnak meg először, de nem véletlenül szereltem rájuk hajtóműveket, csak viszik tovább a fegyvereket.
Kettő minusz csak sajnos, már látnak. A felhajtóerő, ami a bumerángokkal járnak, körülöttem szétteríti a füstöt. Így már könnyű célpont vagyok, de nem úgy van az.
Már én is látok rendesen. Vasromboló jó harcoshoz hívem érkezik elsőnek. Jobb karomat kinyújtva fogadom, mint jó gazdához illik. Megállíthatatlan mint a neve, így azonnal küldöm is tovább, és nem is akárkifelé. Megpördülök és gugolásból felfele küldöm. A férfi felé, aki a tetőn lepett meg. Veszélyesnek látszik, az a kard egyáltalán nem szívderítő látvány.
Lélekrabló, jó védelmezőhöz híven, utoljára érkezik, de pont jókor. A látási viszonyok javulása körülöttem rám is veszéllyel van. Pisztoly csöve céloz meg. Elkapom lélekrablót, és élére állítom magam előtt. Mögé bújok, és csak várom hogy kiiürítse rám a tárat. Erősen tartom, nem gyengén rángatja a kezem a találatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Okt. 30, 2011 1:45 pm

Ahogy az idő telik a csata egyre inkább felpörög, ami nem is meglepő, hisz, most már célpont is van akit támadhatnak. Pontosabban szólva a bumerángos nő, aki a füstöt eltüntette maga körül. Ennek ellenére még kevesen vették észre, hisz nem sokan figyeltek rá, valamiért egy lőfegyverrel rendelkező behatoló jobban leköti a figyelmüket. Vagy csak nem tudnak átlátni a füstön, nem lényeges. Az ideiglenes meghúzódás után, vissza mentem pár dobozzal feljebb, és a fentebb leírtak vártak. Azt is észrevettem, hogy egy újabb fegyveres lendül támadásba.~[color=cyan]Hmm... Úgy tűnik több pisztoly van mint először számoltam... Nem baj, a füst, most tökéletes fedezék lesz.~Gondoltam, miközben ismét a hölgy segítségére siettem már másodjára. Lehet egyedül, is elintézte volna őket, de azért nem árt, ha van valaki aki támogatja. Mint például én.
A lövöldöző mögé osontam óvatosan kihasználva a füst erejét, majd hátulról elkaptam. Épp csak megijedni volt ideje, mert a következő pillanatban, már csak egy erős ütést érezhetett a tarkójánál. Előbb a pisztoly hullott ki a kezéből, majd ő is alá ereszkedett. Az egyik társa észre vette azonban a robbanó hang hiányát, és felém fordult. Kezében rögtönzött fegyverül egy vascső szolgált, amivel nekem is rontott, de kevés sikerrel. Az egyik kezemmel a csuklójánál ragadtam meg, és a farkammal rásegítettem, a lendületére, és megmutattam neki, hogy kell rövid távon repülni.
-Legközelebb verd fejbe magad, azzal a vacakkal, sokkal kevésbé fájdalmas!-Kiáltottam utána egy mosollyal, majd figyelmemet a további bűnözőkre kerítettem. A füst látszólag kezdett elszállni, mert egyre nagyobb volt a látó köröm. Egyenlőre három gazfickót kaptam el a szememmel, de csak jött felénk. A többiek pedig a nemrég lopott luxus auto mögött kerestek fedezéket, amíg tisztább a látóterük, úgy tűnt mindkettőnél fegyver van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Okt. 30, 2011 8:47 pm

Ahogy kiveszem a kardot, egy közeledő üvöltést hallok magam mögül. Egy pillanatra hátranézek, de megnyugszom, hogy csak egy hülye ront rám egy pajszerrel. Hátrarúgok, amitől kifekszik, le is van rendezve. Ezután veszem látom meg újra a nőt, aki éppen valamilyen bumerángot hajít felém. Nagyszerű, szóval nem ismert fel és azt hiszi, én is az ellenfele vagyok. Tök jó, hogy nem csak ezekre a hülyékre kell figyelnem, hanem még "sorstársamra" is. Valahogy tudatni, érzékeltetni kellene a csajjal, hogy egy oldalon állunk, mielőtt még valami elég nagy baj történik. De lehet, erre csak bunyó után kerül sor, mert egyelőre semmi sem jut eszembe.
Legszívesebben elkapnám a levegőben és hozzávágnám valakihez, de talán megrázna az áram, esetleg valami más sokkoló élményt nyújtana a dolog, így erről leteszek. Inkább csinálok egy oldalszaltót úgy, hogy jó messze elkerüljem még visszafele is a bumerángot. Sikerül úgy ugranom, hogy pont egy fegyveres muki mellé kerülök, őt a könyökömmel simogatom meg az orrán, aminek eredménye egy ordítás, egy törött orr és egy újabb kidőlt ürge.
Közvetlenül mellettem van egy kerekes szerszámos láda, ezt jó erősen megtolom a lábammal, ami egy fickót elég rendesen kiüt. Megfordulván egy ököllel találkozik az arcom. Fájni nem fáj, alig érzem, de az ilyet mindig kellemetlenül élem meg. Megfogom a pólójánál fogva, és hozzávágom egy másik fickóhoz. Míg ezt a mozdulatot végzem, látom, ahogy egy shotgun-os alak célba veszi "Löketet". Nem igazán szeretném, hogy az arcába lökje a fegyver tartalmát. Észreveszem, hogy a fickó felett van egy autóalkatrész egy kötélen, ami pont mellettem van rögzítve. A karddal gyorsan rávágok és már zuhan is rá, mielőtt elsülne a fegyver.
Eközben látok meg valamit. Nem láttam tisztán, de tisztára olyan volt, mint egy... farok? Igen, arra emlékeztetett a legjobban. Mégis mi a fene...?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Hétf. Okt. 31, 2011 11:45 am

Az ellenfelek fogynak, és úgy néz ki, a hirtelen verbuválódott kis csapat kerül ki győztesen. Védelmező már csak rátartja a maradék ellenfélre megváltóját, hiszen, ha véletlen eltalálja a maszkosokat, azok csak bűnmegbánásban részesüljenek, nem komolyabb sebesülésben, habár az sem biztos, hogy jófiúk, lehet ők is bűnözők, csak éppen ellenlábasai a tolvajbandának. Szóval Brian úgy dönt, elhúzza a csíkot, míg a többiek nem veszik őt észre, hiszen végül is küldetését teljesítette, még, ha nem is egyedül, a többi már nem az ő problémája.
Éppen fordulna meg, mikor valami meleg, áporodott levegő érinti tarkóját, tisztára olyan érzés volt, mintha ráleheltek volna.- Mégis mit képzeltél? Felszámolod a bandámat, és csak úgy elsétálsz? - Kérdezte elülső két lábával úgy túrva a földet, mintha egy ló tenné azt. Brian köpni, nyelni nem tudott hirtelenségében, bár volt már dolga Démonokkal, azért egy mitológiai alak megjelenése mégis csak nagy meglepettséget okozott neki.
A tehetetlenségét a kentaur szerű lény egy hatalmas pofonnal hálálta meg, mire hősünk szinte a harctér közepéig vetődött, fegyvere pedig jó néhány méterre csúszott tőle.
- A francba. - Szitkozódott alig hallhatóan, megsimogatva állát, hiszen azért jókora maflást kapott.
A terebélyes lény a többiek számára is feltűnhet, egyrészt furcsa jelenség, másrészt két méter magas.
- Főnök, jó hogy jött! - Kiáltotta az egyik bandatag.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Kedd Nov. 01, 2011 11:58 am

//OFF: Huh nem tudtam összeszámolni, de gondolom akkor már levertük az összes gonoszt, a kentauron kívül?//

A távolban üres tár kattanása hallatszik, mire pedig kilesek védelmezőm mögül, csak azt látom, hogy egy eddig nem nagyon látott tag éppen eszméletlenre veri. Úgy látszik nem csak én vagyok itt egyedül hős, vagyis inkább bűnüldöző. A hősi címet ki kell érdemelni, a gyerekeknek áhítattal kell mondaniuk a nevemet, nők pedig csillogó szemekkel bámulnak majd. Addig még hosszú az út.
Már nem tudom kivel ki van. Elég sok ismeretlen és különös alak jött össze ide ma. Egy gyík, egy maszkos idegen, aki ismerős nekem valahonnan, egy bőrkabátos, és egy kentaur. Akár csak egy rossz filmben, amit biztos nem néztem volna meg.
- Add meg magad gonosz. Nincs semmi esélyed. A jók erői mindig győznek az olyan söpredék felett. - Csak találomra mutatok előre, talán sikerül ráhozni a frászt a bűnözőkre. Nem tudom ki-kivel van, de annyi biztos, hogy le tudom győzni azt aki ellenem fordul. Vasrombolót elegánsan fogadom, talán szerencse, hogy nem talált. Visszaakasztom mindkettőt a hátamra, és így már teljes pompámba, százhatvan centiméterremmel, tiszteletet parancsolóan adom ki az utasítást, hogy fejezze be a harcot, különben baj lesz. Igaz nem tudom kinek is mondom, de ő biztos fogja tudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Kedd Nov. 01, 2011 12:53 pm

Az ellenfelekkel együtt a füst is lassan ritkulni, kezdett, és pár másodperc múlva feltűnt egy újabb teremtmény.~Hogy az a? Ez meg honnan teremtődött ide? És egyáltalán mi ez?~Kérdeztem magamtól, miközben végig néztem a jelenetet, ahogy a parti kezdő bőrkabátos alak kap egy szép nagy pofont, ami föld-körüli pályára küldi szegényt.
-Aucs, ez biztosan fájhatott.-Gondolkodtam hangosan elhúzva a számat.~Azt hiszem jobb ha elterelem a figyelmét, mielőtt úgy döntene, hogy felnyársalja a kis barátunkat.
-Hé! Zavarhatom egy percre? Tudományos érdeklődésemet felizzította megjelenésével, uram. Kérem magyarázza meg, ön, most egy bikával lett keresztezve? Vagy a szarvakat csak később operáltatta fel, hogy ne legyen egyértelmű, hogy nőstény ló a másik fele? Oh, tényleg nincs valakinél vörös kendő? Azzal le lehetne tesztelni, ha rám ront amikor azt mondom torró akkor biztosan bikával keresztezték, bár lehet, hogy csak agysérülése miatt hiszi magáról, hogy félig bika. Hiszen a szőre már majdnem piros elég ha tükörbe néz, és megvadul, vagy lehet, nem a szín miatt vadul meg?
-Mégis mit képzelsz magadról, te kis senki, el foglak taposni mint egy férget!-Kiáltott rám, miközben megindult felém dübörgő léptekkel.
-Torró, Torró!-Kiáltoztam, miközben az egyik doboz rakás mögé hátráltam, majd az utolsó pillanatban félre is ugrottam. A kis kentaur barátunk letarolta a doboz sort, aminek nagy része rá is dőlt. Én szépen lepaskoltam a kezeimet.
-Sö, hogy egy vadállatot milyen könnyű...-Mondtam volna, de a következő pillanatban hatalmas recsegéssel, kitört a bika a ráomlott kupac közül, és szétszorta a törött dobozokat, amik majdnem el is találtak.
-Hop-pá. Öm, csak vicceltem?-Bár ehhez már kicsit késő volt, mert a feldühödött kentaur ismét nekem iramodott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Nov. 03, 2011 7:29 am

A gyíkfarok után újabb érdekesség tűnik fel a színen, amitől kis híján eldobom az agyam. Úgy néz ki, mint egy kentaur és egy minotaurusz keveredése… vagy legalábbis még sose olvastam vagy láttam filmen olyat, hogy a kentauroknak szarvaik lennének. Mégis mi a jó fene ez?! Tán valami gép? Áh, nem, túl sok scif-i… de hát akkor mégis mi? Azt még oké, lenyelem, hogy repkedő emberek nem csak képregényben meg adaptációkban vannak, na de egy görög mitológiából ismert lény már nekem is sok.
Közben meglátom a farok tulajdonosát is. Komolyan, eldobom az agyam. Ez valami Jurassic Park? Ez már túl sok egy éjszakára…
A kentaur eléggé megszorongatja a Denvert. Úgy tűnt, sikerült elintézni, de sokkal keményebb ezek szerint, mint amilyennek látszik. Segíteni kéne, de hogyan…? Úristen, ne… Ezt ne… Áh… Hülyeségem határtalan…
Gyorsan visszateszem kardomat a tokjába, majd nekifutok és elrugaszkodom a földről. Csak 5 méter a táv, simán megy. Ami utána jön, jobban aggaszt… a leérkezés. Széttárom a lábaimat, majd már rögtön lóháton is találom magam. Fájdalmasabbnak képzeltem, annyira nem is vészes, sőt. Rögtön elkapom a fickó szarvait, nehogy le tudjon rázni magáról.
- Jíííhhá! – üvöltöm. – Mit te a kocsiktól? Lóerőt?

- Szállj le rólam, te rohadék! – ordít ő is, miközben vadul ugrálgat és kezeivel felém kapkod. A terv végül is bevált, egyre távolodunk a Jurassic Park-szökevénytől, már csak én vagyok szarban. A karokat sikerül elkerülni, legrosszabb esetben kénytelen vagyok néha elengedni kapaszkodóimat, hogy rájuk verjek egyet. Az ugrálás és a dobálás jobban idegesít, bármikor leeshetek és összetörhet utána. Igaz, hogy az agancsait húzgálva én is irányítom valamennyire, s asszem még fájdalmat is okozok, az örökkévalóságig nem ülhetek itt szarvra tett kézzel.
- Jól jönne egy kis segítség, emberek/gyíkok! – ordítom, már sokkal kevésbé vidáman, mint az előbb.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Nov. 03, 2011 9:53 pm

Védelmező próbálja összeszedni magát, majd a pofont követő sokk után jöhetett a többi, hiszen a "segítsége" egy igen furcsa szerzetekből verbuválódott csapat. Egy gyík szerű lény, vagy gyíkjelmezt viselő ember, egy nő, hatalmas bumeránggal a hátán, és maga akit a ládákon látott egy maszkos, kardot viselő egyén.
Szerencsére a Gyíkarc elterelte róla a figyelmet, ezzel veszélybe sodorva magát, de legalább időt hagyott Briannak, összeszednie gondolatait, és fegyverét, amit hirtelen nem is talál.
- Kisanyám, az ellenség szerintem ott van. - Mutat a férfi a negyedrészt bika, negyedrészt ember, félig Kentaur szerű mitológiai lényre, hiszen a lány általánosságban kérte fel a bűnözőket a megadásra.
Bár később rájött, hogy elszólása igen optimista jelleggel bírt, hiszen attól, hogy a Gyíkarc, és a Maszkos megtámadta a fura gengsztert, még nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a rossz csapatban játszanak.
Immáron a maszkos férfi vette át a gyeplőt, szó szerint, de legalább elég időt hagyott arra, hogy Védelmező odarohanjon fegyveréért, a Megváltóért.
- Figyu haver, próbáld egyenesben tartani, vagy egy darabig löncshús lesz az agyadból. - Kiáltott a bűnüldöző, majd a bikaszerű valamire emelte fegyverét, és célozni készült vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Nov. 05, 2011 11:30 pm

Az események felgyorsulnak. Csak kapkodom a fejem. A gonosznak hitt kardos, most összefog a többi hárommal és egyként próbálják legyőzni a kentaurt. Így már talán minden világos, egy csapatban dolgoznak. Biztos valami hőscsoport, így már sejtem kinek is kellene segíteni. Végül is az "i"-re a pontot a szemüveges férfi szavai teszik rá.
A döntésemet hamar megteszem. A kezeim kivágódnak a bumerángokra. Kicsit ingerült vagyok, hogy miket is csinál a banda feje. Miatta szenvedtek sokan, és veszítették el értékeiket. A gombokon hihetetlenül gyorsan járnak a kezeim, a fúvókák felbúgnak, és minden erőmmel eldobom a két harcostársamat.
Teljes erőre vannak kapcsolva, talán kicsit túlságosan is az indulatoktól fűtve cselekedtem. A bumerángok elszállnak Cybergyík, és Michael mellett, és egyszerre csapódnak a bikentaurhoz (saját találmány xD). A becsapódás egy átlagos embert elintézett volna, de a szörny csak hátratántorodott. Kettőt még hátralép, és végül megáll. Vészesen felé magasodik a hősöknek, egy pillanatig úgy látszik még van benne küzdőszellem. Végül térdre rogy, szemei kifehérednek, és már eszméletét veszti, mire Védelmező előveszi a fegyverét.
Ekkor merül fel bennem a gondolat, talán nem is olyan jók, mint amennyire hittem. A bumerángok visszatérnek a kezembe, védekezőleg magam elé tartom őket. És nem is kicsit gyanakodva felteszem a kérdést.
- Kik vagytok ti, és mit kerestetek ezen a helyen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Nov. 06, 2011 12:02 am

A kilapulásomat az egyik segítő karakter akadályozta meg, egy eléggé merész, vagy éppen bolond tervvel. Mindenesetre a dolog bevált, és félre tudtam húzódni. Nem igen tudtam mi mást tehettem volna, inkább csak csendben szurkoltam és figyeltem a beszélgetést. Közben oda tekintettem, a napszemüveges pasasra, aki úgy tűnt lőni készül, de ezt félbeszakította egy eléggé nagy sebességgel haladó tárgy, ami úgy tűnt, hogy a nő fegyvereinek egyike lehet. Az erejük elég volt, hogy leterítsék azt a vadállatot. A maszkos jobban tette, ha leugrott, mielőtt még a kentaur (bikentaur?) szépen maga alá temeti, bár azt hiszem ha feltudott rá szállni, akkor leszállni is képes lesz. Kicsit elkezdtem azon gondolkodni, hogy mivel kezdjem a beszélgetést, de ezzel el késtem, mert a bumerángos nő rögtön, feltette az első nyomós kérdés. Bár volt egy olyan érzésem, hogy mind egy célért gyűltünk össze, de azért jobb ha nincsenek félreértések.
-Jó estét!-Kezdtem civilizáltan, bár lehet nem ez volt a legjobb nyitó mondat, jobb lenne ha inkább a kérdésre válaszolnék.-Engem hívj nyugodtan Cybergyíknak, talán hallottál már rólam, bár nem vagyok túlságosan híres egyéniség. A célom pedig ennek a bandának a felszámolása, miután egy kis nyomozással rájöttem, hol a bázisuk... Hmm... Erről jut eszembe, van valakinél egy telefon? Ki kéne hívni a zsarukat... oh, és mielőtt elfelejtem, visszaküldöm a kérdést, válasz reményében.-Jellemző rám, hogy nem beszélek komoly hangnemben ami most sem fordult elő. Oly egyszerű és utcai volt beszédem, mintha nem lenne körülöttünk 13 ember és egy... öm... nos, egy másik ember szerű teremtmény. A válaszra türelmesen vártam, bár testbeszédemen ez nem látszott, mert figyelmemet a nő fegyveri kötötték le, amikhez oda is sétáltam. Persze közben figyeltem, de nem jellemző rám, hogy sokáig egy helyben maradok.
-Szép bumerángok. Elég fejlett a technikai megoldás... Mármint az emberek szintjéhez képest.-Gondolkodtam hangosan, miközben közelről kezdtem szemlélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Nov. 10, 2011 8:18 am

Míg ezzel az izével küszködöm, a korábban látott bumeráng elszáguld mellettem és fejbe találja hátasomat. Az ütés pillanatában érzem, ahogy megremegnek izmai és kevésbé ficánkol már a feje is, de külsőre semmi baja. Aztán beigazolódik a gyanúm is, mert elkezd oldalra dőlni. Nincs sok időm arra, hogy biztonságosan leszálljak, mert a végén még maga alá temeti a lábam. Míg dől, ráállok az oldalára és oldadlra vetem magam. Kézre érkezem, amiből rögtön átfordulok a talpamra. Ekkor észreveszek egy napszemüveges alakot is puskával. Úgy tűnik, velünk van, mert úgy láttam, nem engem célzott, hanem a bikentaurt (XD). Sőt, valószínűleg ő okozta az elején a füstöt, bár ebben nem lehetek biztos.
A csajszi még mindig eléggé ellenséges, úgy tűnik, egyáltalán nem ismert fel még mindig. Kicsit rosszul esik, hiszen pont az a célom a médiaszerepléssel, hogy ha egy bajba jutott emberke meglát, felcsillanjon benne a remény, ne pedig azt higgye, hogy rúgok bele még egy nagyot, plusz többek közt az, hogy a hősök is megismerjenek, hogy ne kerüljön sor egy félreértett "melyik-oldalon-állsz" bunyóra. S az a baj, hogy ez elég gyakran előfordul. Oké, nem vagyok egy Batman, de azért régóta benne vagyok a szakmában...
Ahham, szóval Cybergyík. Oké... De ez most egy cuki ruci, vagy tényleg a bőre? Bár a mozgásából asszem utóbbi... Mégis mi lehet ez a muki?
- A nevem Sárkány, s egy fülest kaptam arról, hogy ezek itt vannak - válaszolom kedvesen, mert meg vagyok róla győződve, hogy a 3-ból kettő az én oldalamon áll. A fegyveresben már nem vagyok annyira biztos. Bár ha Duncan-ből indulok ki... ő is egy fegyveres igazságosztó... - Hívhatjuk őket a mobilomról, de előtte két kérdés. - Rámutatok a fegyveres alakra. - Te ki vagy és miért játszol Rambót? - Utána rámutatok volt pacimra. - Az oké, hogy a bandatagok dutyiba mennek, de ez hova? Sitt, Arkham, istálló...?
Bár még érdekelne az is, hogy Cybergyík pontosan micsoda, ez még várhat. Igazából az első kérdés érdekel a legjobban, mert ez még bonyodalmakat okozhat, a másik meg azért érdekel, mert lehet, hogy nem csak a zsarukat kéne hívni, hanem a sintéreket is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Nov. 10, 2011 10:37 am

Védelmező már éppen húzta volna meg a ravaszt felszentelt fegyverén, mikor a lány megunta a várakozást, és hatalmas bumerángjára hasonlatos tárgyat elhajította ellenfelük felé. Brian felpattant guggolóhelyzetéből, éppen le akarta dorgálni a "hősnőt", hiszen azzal a nagy izével veszélyeztette a Sárkány életét is, de aztán jobbnak látta, ha nem szól semmit, hiszen az ő dolguk, nem hullatna könnyet a maszkosért sem, sőt még abban sem biztos, hogy mindenki az igazat mondja-e.
De ekkor rá terelődik a gyanú, mindenki kérdő tekintettel fordul felé, és ujjal mutogatnak.
- Na mivan, végül én lettem a mumus, mert nem hordok ágyékhoz feszülő harisnyát? - Mosolygott a férfi, de nem érezte úgy, hogy el kellene tennie fegyverét.
- A nevem Védelmező, ebből már ki is találhatjátok, hogy a jó oldalon állok. Ha viszont nem elég meggyőző, a fegyverem a bűnös lényeket sebzi, a tiszta lelkűeket nem. - Magyarázta a férfi, felemelve stukkerét mutatva a többieknek. Nem igazán idegeskedik, hogy kitudódott szuper fegyverének mivolta, hiszen aki elakarja tőle venni eleve bűnös lélek, és annak a kezét ropogósra égeti, mint annak a papnak a végtagját, aki hozzávarrta kezéhez.
- Régóta utazok az autótolvajokra, és a mai egy jeles nap, mert felszámoltam...felszámoltuk valamennyit. - Mondta, majd figyelme a Bikentaurra terelődött, aki éktelen rángatózásba kezdett, folyt a nyála, és szinte idegrendszere úgy dobálta az eszméletlen testet, mint frissen fogott halat az ebéd előtt.
Mikor már megszokható lett volna a remegés, szépen, lassan visszaalakult emberré, meztelenül feküdve a földön.
- A kérdés eldöntetett, mehetnek a sittre, viszont te kislány, a nagy bumerángokkal a kezedben, faggatni tudsz, de még nem meséltél magadról. - Tette hozzá Védelmező, fegyverével körözve a levegőben. A többiek észrevehetik a férfi bizalmatlanságát, ami nem meglepő, először találkoztak, és hiába jól dolgoztak együtt, ebben a városban nem igen lehet megbízni senkiben.
- Ja Gyíkarc, jó a rucid, vagy talán eredeti? - Kérdezte mosolyogva Cybergyíkra tekintve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Nov. 12, 2011 5:03 pm

//OFF: Bika + Kentaur = bikentarur xD saját találmány majd levédetem.//

Csak meredten bámulok magam elé, és próbálom megemészteni a hallottakat. Hát mennyi lehet az esélye annak, hogy négy bűnüldöző egyszerre üssön rajta az autótolvaj bandán. Megrázom magam, és bízva ösztöneimben hátamra csatolom bumerángjaimat. A gyíkember azonnal rájött a csodálatos szerkezetek egyediségére, és mielőtt még a telefonért nyúlnék Védelmezőnek nevezett fickó megelőz, így rám már csak a válaszadás kötelessége maradt.
- Mint már említettem, Dr. Löket vagyok. A város új és hamisítatlan bűnüldözője. Ezek pedig saját találmányaim, saját kezűleg építettem. Úgy látszik a sors összehozott minket ezen az éjszakán. Nem kis szerencse kellett hozzá, hogy négyen összefussunk. Főleg amilyen jól együtt dolgoztunk ma este. - Ekkor mintha csak fényt gyújtottak volna az agyamba, "Sárkány" név hallatán beugrik valami. Egy régi eset még a TV-ben láttam. Ő volt az, azzal a hatalmas karddal.
~ Hogy nem tűnt fel elsőre? ~ Ütök a fejemre, és rámutatok a gondolataimban járó férfira. - Te vagy Sárkány a TV-ből. Téged láttalak, interjúkat adni. Hát így már tudom, hogy ki vagy. Én még csak kezdő vagyok, és szerettem volna mindig is, olyanokat csinálni mint te. Mit szólnál egy csapattárshoz? Nem kellene valaki védeni a hátadat? - A merész kijelentés után azonnal rácsapok a kezemre. Sose fordult még elő velem, hogy ennyire ne gondolkozzak. Hogy is gondolhattam, hogy egy ilyen hírhedt hős, olyan amatőrrel állna össze, mint én. Vállamat megvonom, már kicsúszott a számon nincs mit tenni.
Végül pedig a fegyveres férfit veszem szemügyre. Azt mondta, hogy azaz ősrégi ócskaság csodákra képes. Nagyapám megtanított mindenre legyek nyitott. Sok dolog van földön és égen, mit nem lehet megmagyarázni.
- Csodálatos szerszámnak tűnik. Biztos nagy hasznát veszed. Úgy látszik, mindannyinknak meg van a saját fegyvere. Igaz kicsit túl sok itt a kard. - Mosolyodok el. - De hát mindenkinek megvan a saját stílusa. Örülök, hogy találkoztam veletek, jó látni hogy mások is vannak, akik küzdenek az ilyen söpredék ellen. - Végül egy hirtelen ötlettől vezérelve. - Te Védelmező segíts már megkötözni ezeket a jómadarakat. Csak nem akarhatod, hogy egyedül dolgozzon egy ilyen törékeny nő. - Újabb mosoly, de ez már a csábosabb fajtából. Hát ha nem segít, akkor a raktár széléről felvett kötéllel, magam kötöm gúzsba a fickókat. Természetesen a fegyvereiket jó messzire rakom tőlük, még valami csintalanságon törnék a buksijukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Nov. 12, 2011 5:26 pm

A beszélgetés elkezdődött, és egymás után jöttek a kérdések és a válaszok is, bár a kérdések száma nőtt. Egy kevés az én irányomba is. Előbb megvártam amíg mindenki elcsendesedik addig úgy tettem, mintha nem hallottam volna a mondatokat, és vártam, hogy a hirtelen kedélyt váltó hősnő befejezze a mondókáját.~Igen... Ez tényleg a Sárkány, elég sokat olvastam róla... Csak a nevét kellett hallanom.~Gondoltam magamban, és bólintottam, aztán gondolkodni kezdtem, hogy hogyan és melyik kérdésre válaszoljak előbb. Úgy döntöttem, hogy inkább kettő kérdésre egyszerre válaszolok.
-Nos, Ha tényleg érdekel, akkor én egy majdnem földön kívüli vagyok... Pontosabban egy dimenzió utazó, aki itt ragadt... Hosszú sztori, talán majd legközelebb elmondom a maradékot. Nem kell félni, nem vagyok vérengző szörnyeteg, és őrült sem vagyok. Civilizált élőlény. És mellesleg jótevő.-Mondtam végig a bemutatkozó szövegem, majd néztem, ahogy folynak az események. Volt pár kérdés, amit most jobbnak láttam nem feltenni, talán majd később. Ha kap, ha nem kap segítséget, segítek a hölgynek, a kötözésben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Nov. 13, 2011 2:09 pm

Oké, szóval ahogy gyanítottam, a puskás fazon is egy jótevő. Ilyen névvel, meg amit tud a fegyvere - vagy legalábbis amit mond róla... Nem lehet kétséges. Míg pedig beszél, a bikentaur átváltozik emberré. Oké... akkor valami speckó dutyi kell vagy egy labor. Sima rabok közé nem hiszem, hogy érdemes lenne bezárni. Bár... talán Arkham...
Védelmező pedig Dr. Löket felé bizalmatlan. Igaz, nekem bemutatkozott már korábban, a többiek viszont még nem hallhatták. Szimpatikus lány... s milyen csinos, ezt csak most veszem észre. Épp ezért mikor felismer, teljesen zavarba jövök. "Rajongóval" még nem találkoztam, legalábbis nem sokkal, hát még szuperhőssel... Ennyire azért még nem vagyok jó ennyi év után sem, mint amiket most állított rólam. Érzem, ahogy kivörösödöm a maszk alatt és újra örülök, hogy teljes képemet takarja.
- Ő... izé... - még a szavakat se találom, basszus. Idegességemben kissé kiszáradt a szám is. Megköszörülöm a torkomat. - Persze, nagyon szívesen társulnék - válaszolom kissé remegő hangon, de kedvesen. Nem akarok beképzeltnek tűnni, s félek, hogy a mostani hanglejtésem ezt tükrözi, pedig szó sincs róla, szívesen társulnék. Hjaj, hogy én mekkora egy marha vagyok... egy szörnyet simán meglovagolok, de ilyenkor kettőig sem tudok elszámolni...
A magam ostorozása közben figyelek Cybergyík válaszára és kissé elkerekednek a szemeim. Másik dimenzió? Azta... ez érdekel. Majd ki is kérdezem, ha lesz rá alkalmam - márpedig azt mondta, legközelebb. Nagyon szívesen élnék ezzel a lehetőséggel, mindig is érdekeltek az ilyen dolgok.
A többiek a megkötözésre akarnak specializálódni. Én is besegítek, de az egyik közeli muksó zsebében látok egy mobilt kikandikálni. Talán nem saját mobilról kellene hívni a zsarukat, abból még baj lehet...
- Oké - szólalok meg, újra normálisabban -, mindjárt keresek én is valami kötözésre alkalmas cuccot és segítek, csak hívom akkor a kékeket. Persze csak ha nincs ellenvetés.
Ha nincs, elindulok a fekvő felé, elveszem a mobilt és tárcsázom a 911-et.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Hétf. Nov. 14, 2011 10:56 am

Védelmező hiába agyal, nem jön rá, ki az a maszkos férfi. Hiába szerepelhetett a TV-ben, ő nagyon ritkán néz televíziót, akkor is sportot, általában amerikai focit, így ez számára sakk-matt. Végülis flegmán megrántja vállát, majd fegyverét eltette annak fegyvertokjába, jelezvén magának, hogy nem kell mitől tartania.
A gyíkarc tényleg két lábon járó humanoid hüllő, ez valamilyen szinte azért aggasztja Briant, nagyon bizalmatlan ember, pláne, ha egy másik dimenzióból származó hegyes fogú pikkelyes fickóról van szó. Rajta tartja majd szemeit, jelenleg nem szól egy szót sem, csak Dr. Löket kérését teljesítve elindul segíteni neki, bár a többiek is már rajta vannak az ügyön.
- Dr. Löket. Egy lánynak elég furcsa név. Lehetett volna akár Ms. Löket, Löket-lány, vagy valami ilyesmi, miért lett ilyen hivatalos? - Kérdezte Véd egy szarkasztikus mosolyt megeresztve bajsza alatt, miközben próbálta egy halomra pakolni a gengsztereket.
Dr. Lökettel ellentétben Védelmező nem csurgatott a bugyijába a Sárkány jelenléte miatt, és nem is fog sorba állni autó grammért, vagy hogy mellészegődhessen, mint egy elcs*szett Robin Batman oldalán.
- Miért is szerepeltél a TV-ben? - Kérdezte kíváncsiságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Hétf. Nov. 14, 2011 4:54 pm

//OFF: Hát ha nincs más ötletetek akkor álljunk össze, és fejezzük be a kalandot. Alfa szövetség már csak egy körre van. xD//

A szemeim csillognak, hogy egy ilyen alak beleegyezett. El sem tudtam hinni, látszik hogy mindannyian igaz szívűek vagyunk. Ezt látom, bármennyire is idegenek vagyunk egymásnak, vagy gorombák egymáshoz, ugyanazon az oldalon állunk. Együtt pedig legyőzhetetlenek leszünk.
- Na akkor van egy merész javaslatom... - Mondom miközben az utolsó alakot is sikerül gúzsba kötni. A távolban már hallatszik a rendőrségi sziréna, de ez engem egy cseppet sem zavar. Sose féltem a szervektől, mindig tudtam hogy a kékruhások nélkül semmire sem mennénk. - Hihetetlen dolgokra vagyunk képesek. Külön-külön is erősek vagyunk, legalábbis a helyzet ezt mutatja. - Nézek körül, és mosolygok a sok kék zöld foltos fickón. - Álljunk össze, alkossunk egy csapatot. Az erőnkkel már ebben a városban csodákra lennénk képesek. Na meg itt van Sárkány is, legalább lesz egy húzónevünk a csapatban. - Mosolygok, mint a tejbetök. Jó kis ötlet pattant ki a fejemből, így már egyenes út vezet a megváltásig. Egy ilyen szövetség bármilyen gonosszal felvehetjük a harcot. És természetesen győzhetünk is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Hétf. Nov. 14, 2011 8:43 pm

A rabok mozdulatlanná tevése elég könnyűnek tűnt, így nem tartott sokáig megcsinálni. Közben úgy tűnt a kis híresség és az újonc fel is csaptak duónak... Bár meg kell mondjam kicsit furcsának találtam a másik hangszínét.~Hmm, vajon miért beszélt így az előbb?~Kérdeztem magamtól, de végül eleresztettem a gondolatot. A következő mondatok úgy is azonnal kidobták volna, még mielőtt fel tehettem volna egy kérdést.~M-M-MI?! Jól hallottam, amit hallottam??~
-Egy csapatot? Őm... Ez egy érdekes felvetés...-Próbáltam valami okosat kitalálni, de be kellett vallanom, hogy semmi más nem jön ki a torkomon. Nos, a jó oldala az lenne, hogy négy fej több mint egy... viszont alig ismerjük egymást. Meg aztán nem vagyok benne biztos, hogy feszültség mentes lesz a kapcsolat... Főleg ezzel a Védelmező nevezetű emberrel, aki bár azt mondja, hogy szent fegyvere van, azért nem olyan szent tekintve, hogy mennyi embert megsebzett, és azt hiszem legalább egyet megölt. Ezt még meg kell fontolnom. Arra gondoltam, hogy előbb megvárom a többiek válaszát, mielőtt én adnám meg a sajátom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Kedd Nov. 15, 2011 3:55 pm

Már kicsöngött, mire meghallottam a szirénákat. Úgy, akkor már valahonnan értesültek a balhéról. Hát, akkor inkább besegítek a kötözésben. Körülnézvén találok egy néhány láncot, visszateszem a mobilt, majd felkapom őket és elkezdem velük lekötni a fickókat.
- Inkább az újságban szoktam szerepelni - válaszolom közben Védelmezőnek szerényen. Annyira nem tartom magamat nagynak, mint Dr. Löket, sőt. - Volt egy-két nagyobb ügyem, s gondoltam, érdemes lenne tartani a kapcsolatot a sajtóval, hogy ne a rosszfiút lássák bennem az emberek, hanem a megmentőt, ha felismernek.
Épp egy fickót csomózok a lánccal, mikor megszólal Dr. Löket, s akkorát nézek, hogy meg is áll a kezem egy pillanatra. Na nem azért, mert bármi bajom is lenne a csapatmunkával, sőt. Többször dolgoztam már csapatban, kisebb-nagyobb nehézségekkel. De mind csak átmeneti csapat volt, nem állandó. Hú... egy igazi szuperhőscsapat... aminek én is a tagja lennék... hirtelen eszembe jutnak gyerekkori álmaim, hogy xy szuperhőscsapat tagja vagyok... Ma már szuperhős vagyok (ha nem is a legnagyobb), s most itt van egy lehetőség... Alig hiszem el. Még egy kis vigyor is kiül az arcomra.
Bár, ha belegondolok... Kissé előreszaladt Löket. Látszik, hogy nagyon lelkes - ez most rám is átragadt -, de számomra ez hirtelen jött. Ettől függetlenül - semmi jó elrontója nem akarok lenni. Szimpatikusak az itt egybegyültek - Védelmező egy kissé kilóg a sorból, de annó Duncan felé is ellenérzéseim voltak, mégis jól együttműködtünk. Amíg nem öl meg senkit, nem érdekel, hogy akkora paraszt-e, mint Hatred vagy akár nagyobb, ha jól össze tudunk dolgozni.
- Nem rossz ötlet - vallom be. - Viszont azt javaslom, ne várjuk meg a zsarukat - igaz, hogy többen ismernek, de lehet, kifognánk valaki olyat, aki nem bírja az álarcosokat és lecsuknak minket önbíráskodásért. Szerintem beszéljük meg a részleteket máshol.
Közben az leláncolás utolsó simításaival is végzek. Kész, elfogytak a láncaim. Kiegyenesedem és várom a többieket, mit szólnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Nov. 19, 2011 5:37 pm

A férfi talá az utolsó bandatagot cipelhette oda a halomra, mikor a lány felvetette a csapat kérdését. Zavartan húzta fel szemöldökét, majd latolgatni kezdett, ha úgy tetszik csinált gyorsan fejében egy mellette, és egy ellene listát.
Mellette szól, hogy négyen eredményesebben tudnak bűnt üldözni, ellene pedig, hogy nem lehet a maga ura. Mellette szól, hogy nem lenne magányos, ellene meg hogy nem lenne meg a már megszokott magánélete. Mellette szól, hogy talán őt se nézik majd bűnözőnek, de ellene szól az is, hogy hírnevet szerez, amit nem akar. Mellette szól, hogy a doki merészebb feladatokat is adhatna a csapatnak, de ellene szól, hogy a roncstelep lenne a bázisuk.
Ezt nem lehet ilyen gyorsan eldönteni, főleg hogy nem is ismerik egymást, bár az igaz, hogy jól dolgoznak együtt. Talán egy próbát megér, emellett pedig a bizalmatlanság álcáját hordva megpróbálja őket kiismerni.
- Egy próbát megér. - Mondta a Védelmező, letéve a vállán odacipelt fickót.
- Igaza van a maszkosnak, húzzunk innen. - Válaszolt a férfi, majd a kijárat felé vette az irányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Nov. 20, 2011 12:44 pm

Hát megvonom vállam.. Nem fogják ezek a negatív hozzáállásukkal elrontani az örömömet. Bekapcsolom bumerángjaim fúvókáit és megemelkedek a levegőbe. Csettintek egyet, ahogy eszembe jut, hogy legtöbbünk földhözragadt. Hah... kacagom el magamban, máris csapatként gondolok a magunkra. Ilyet se nagyon éltem még át. A fickókra lököm a logómat, csak hogy a rendőrség is tudja, ki kapta el ezeket.
- Na fiúkák mit szólnátok a szemközti épület tetejéhez? Onnan még láthatjuk is mit tesznek, ezekkel a rendőrbácsik. - És már szárnyalok is el felettük. - Sajnos nem tudok fuvart biztosítani nektek, de hát ügyesek vagytok oldjátok meg a dolgot. - Ezzel angyal módjára eltűnök a hold fényében. Fent úgyis megtalálhatnak a "társaim". Kiállok a párkányra, és nézem ahogy megérkezik a rendőrség. Ha mindenki felért elkezdek beszélni.
- Na és mi legyen a nevünk? Mi leszünk a város első működő bűnüldözőcsapata. Legyen talán Az első szövetség! - De még mielőtt bárki is közbe tudna vágni. - Nem jó az első... - Szontyolodok el egy kicsit. - olyan mintha, több is lenne majd belőlünk. Akkor legyen valami külföldi hangzású. Talán Alfa Szövetség. - Felszökellek, és tapsolok örömkitörésemben. Megvan a név, és megvan a csapat. - Na mindenki egyet ért velem? - Kacsintok házsártos Védelmezőre. Rajta áll minden, bármennyire is ki akarja húzni magát a felelősség alól, látom rajta, hogy oszlopos tagja lesz a csapatnak. Öklömet előre nyújtom, és már csak várom, hogy többiek "lepacsizását".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Nov. 20, 2011 1:57 pm

Úgy tűnik a többieknek nincsenek ellenvetéseik, így nekem se lehet... Na jó ez nem igaz, de végül is, egy próbát megér. A megbeszélést követően az ötlet gazda, új helyszínre irányított minket, és már ment is ki.~Meh, szép kis szövetség lesz ez már látom...~Gondoltam, magamban, majd a többiekre néztem.
-Nos, egy hölgyet nem illik megváratni nem igaz?-Mondtam egy mosollyal, majd ott ahol be mentem, ki is surrantam. A rendőrök már valószínűleg már a bejáratnál gyülekeztek, szóval nem kéne a karjaik közé futni. Megkerültem az egész területet, majd felmásztam a kijelölt raktár épületre.
-Rendben... Itt vagyunk. De legközelebb valami könnyebben elérhető helyet adj meg.-Mondtam, de inkább viccelődve. Egy kicsit még beszélt nekünk szót se adva.~Ajjaj van egy olyan érzésem, hogy ha valamin összeveszünk akkor mindig övé lesz az utolsó szó.~Gondolkodtam el, miközben még egyszer átgondoltam, hogy mit is fogok csinálni. Végül sóhajtottam, majd ránéztem a kezére. Én nem ismertem ezt a szokást, de majd csinálom azt amit a többiek.
-Ok, akkor fogjuk rá, hogy most megalakultunk.-Mondtam miután ez megvolt.-De azért még ki kéne dolgozni pár dolgot. Talán megbeszélhetnénk egy második találkozót is, mert most eléggé lehetetlen mindent kidolgozni.-Ajánlottam fel, miközben szemügyre vettem a bűnözők elszállítását.-Ha akartok nyugodtan keressetek meg facebookon, vagy küldhettek emailt. Freemail és mindkettő a fedőnevemen van regisztrálva.-Vetettem hátra. A rendőrök eközben el is mentek. Elég gyors volt, bár ez el is várható, amennyien a helyszínre érkeztek. Gondolom nagyobb ellenállásra számítottak. Nekünk köszönhetően azonban elmaradt a felesleges izgalom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Nov. 20, 2011 3:30 pm

Oké, úgy tűnik, mindenki benne van a buliban. Bevallom, Védelmezőn csodálkozom. Nem tűnik annak a barátkozós típusnak. Viszont egyáltalán nem bánom, sőt. Minél több személy áll az oldalunkon, annál jobb.
Dr. Löket átinvitál minket a szomszédos raktár tetejére, de előtte megjelöli az elkapott fickókat, hogy tudják, ki kapta el őket. Hüm... ez egész jó módszer a hírnévszerzésre. Bár azt nem tudom, ebben mi utal a nevére... de lehet, csak nekem nem esik le. Kár, hogy nem jutott ez eszembe előbb. Most már nem fogom alkalmazni, nem akarok "lenyúlni". S amúgy is, max úgy tudnék jeleket osztogatni, mint Zorro.
Na, nincs más hátra, mint előre! Felugrom a raktáron keletkezett lukon át a tetőre, majd követem Dr. Löketet a megbeszélt helyre. Míg a többiek megérkeznek, figyelem a megérkező zsarukat. Látok köztük egy-két ismerős arcot is, de a főnökben nem vagyok biztos. Jó is, hogy nem maradtunk ott, lehet tényleg gázosan végeztük volna. Ó... most jut eszembe, hogy valahogy a zsaruk tudtára kellene hozni, hogy az egyik lenti muki át tud változni bikentaurrá...
Gondolataimból újra női társam ragad ki szavaival. Jogos kérdés, hogy mi legyen a név. Hüm... Semmi értelmes nem jut az eszembe, de szerencsére neki igen. Alfa Szövetség... Még nem is annyira gázos, sőt. Egész jól hangzik. Jobban, mint Tenshin-Han szerint a "szupernamek-harcos". A csajszi viszont vicces, nagyon aranyos a lelkesedése. Bár a kézrátartás már túlzás... Nem tudom, lehet csak azért, mert "kamasz vagyok és a lázadó korszakomat élem", de ezt kissé elavultnak tartom. Na mindegy, nem akarom megbántani, szóval odatartom én is az öklömet.
Cybergyík kérdése igen fontos. Nekem is eszembe jutott. Hiszen, oké, megalakultunk, de attól még nem leszünk egy csapat, ha egyetlen egyszer futottunk össze. Ahhoz kell a kapcsolattartás, miegymás. A facebook elég merész ötlet. Engem egy képregényből készült film ébresztett rá, hogy nem valami jó ötlet a neten hirdetni magunkat. Még a mail oké, de... hű.
- Szerintem legyen egy második találkánk. Vagy valami olyan hely, ahol üzenetet hagyhatunk egymásnak. A facebook-on nem vagyok fent még civilként sem, de talán a külön mail-fiók jó megoldás lehet.
Védelmezőre nézek, hátha neki van valami jobb ötlete.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    

Vissza az elejére Go down
 
Főutak, utcák, sikátorok.
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Utcák / Sikátorok
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái
» Utcák és terek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bowery és Robbinsville-
Ugrás: