DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Yesterday at 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Főutak, utcák, sikátorok.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Nov. 20, 2011 8:42 pm

A lány úgy néz ki, máris kezébe vette a gyeplőt, bár az ő ötlete volt a megalakulás is, de azért három férfi embert ugráltasson egyszerre az még papucsférjnél is sok. Na de nem gondolkozik, elsőként indult el, és a raktárházak tetejére való feljutás nem az ő sportja, megpróbál elegánsan valami lépcsőn felsétálni, vagy esetleg létra hasonló.
Amint feljut, Dr. Löket, már a nevükön gondolkozik, ami Védelmezőt gúnyos mosoly elnyomására serkenti, lelkes a lány, de a férfi nem foglalkozik apróságokkal, mint ilyen, hogy név...
Ekkor jön a második találka ötlete, amit Védelmező már nem bírt ki nevetés nélkül. Facebook.
- Az mi? Mi az a placelook. Valami közösségi oldal? Te komolyan ott akarsz társalogni? - Nevetett a férfi, majd elővett egy papírt, és övéből egy ceruzát. Buzgón írni kezdett, tulajdonképpen a roncstelep címét adta meg nekik.
- Itt a bázisom. Egy hét múlva, ugyanekkor, este nyolc óra környékén legyetek ott, lehetőleg civilben. Nem kell a feltűnés, nem akarom, hogy megtudják, hősök járkálnak hozzám. - Magyarázta, majd háromfelé tépte a lapot, és mindegyikőjüknek odanyújtotta a címet.
- A név különösebben nem érdekel, de azt ne higgyétek, hogy csapategyenöltözéket is fogok hordani. - Felelte még mindig mosolyogva. Védelmező már csak személyiségéből kiindulva is ilyen, nyers, és gyakran flegma, de a jó humort sosem tagadja meg. Ettől eltekintve még a jók oldalán áll, társai gondolataival ellentétben még nem ölt embert, sőt igazából csak egy Démonon hagyott komolyabb kárt. A megváltó, vagyis fegyvere, pedig nem ölésre szolgál, lehetetlen vele embert ölni, csupán akit eltalál, az újragondolja életét, és átéli mind azt a szenvedést, amit élete során másokon elkövetett.
- Na akkor egy hét múlva nálam. További jó estét Kollégák, kollegina. Hajolt meg a lány előtt, majd eltűnt a sötétségben, egyenesen autójához rohanva, és meg sem állva a roncstelepig közölni a híreket Dokival.

//A kaland véget ért. "Megalakultunk!" Pezsibontás egyebek.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szer. Ápr. 25, 2012 4:06 pm

Gilles kaland kezdő reagálás

Borús nap köszöntött Gotham-ra. A nap néha néha kisüt, és megpróbál fényt vetni a városra, de legtöbbször a felhők elkendőzik a napsugarak éltető erejét. A városnak így költőien is megmutatkozik a milyensége. A szürkület estő ígér, de a friss illatát nem érezni. Gilles sétál végig az utcán, amikor megcsörren a telefonja. HA felveszi, egy ismerős hang szól bele. egy YDF-es hangját ismerheti fel. Az üzenetére válaszol - részben - amit pár nappal ezelőtt küldött nekik, miszerint üzletelni akar velük.
- Bele megyünk az üzletbe. De csak akkor, ha segítesz nekünk. Wade Sawyer eltűnt. Semmi nyom nem maradt utána, csupán egy üzenet, amitegy suhanc csúsztatott a zsebembe, miszerint, ha nem hajtunk fejet a Tolvajok fejedelme előtt. Azt állították, hogy összefogtak a rendőrséggel. Az hogy ez mennyire igaz, nem tudjuk, de Sawyer tényleg eltűnt. - meg sem várja a válaszod, kinyomja a telefont, és már csak a bontott vonalat jelző pittyegést. Rajtad áll a döntés, hogy belemész a dologba, vagy hagyod a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Pént. Ápr. 27, 2012 4:41 pm

Lassan lépkedek Gotma City utcáin. Nem sokat törődök a körülöttem rohanó világgal, csak egyetlen egy dolog foglalkoztat. A szerelmem, a drágám, a drágaságom, egyetlenem. Életem értelme, még mindig nincs nálam. Akár a világ is felrobbanhatna, letéphetnék karomat, kivájhatnák szívemet, megehetnék agyamat, az sem okozhatna nagyobb kínt, mint hogy szeretett Lulubelle-em nincs velem.
Csak az anyag tudja másodpercekre feledtetni domborulatait. A hajlatokat, melyeken oly rég járt kezem, a vonalak, melyeket olyan rég érintettem. Rég volt már mikor simogathattam puha ülőalkalmatosságát. Hát a szívem facsarodik bele csak a gondolatba is. Napok óta így ténfergek, egyik dzsointról a másikra gyújtok rá, soha nem volt láncdohányos, de most szükségem van a nyugalomra. Bruce-al már több, mint egy napja beszéltem meg a találkozót, azóta sem jelentkezett. Végre csörög a telefon.
Rövid és velős, de már rég csak az szakadt vonal az, amit hallhatok, mire eljut a kábító füstön keresztül a tudatomig, mit is kellene csinálni. Legalábbis mi legyen az első lépés. A telefon újra tárcsáz, és most kedvenc kis szórakoztató különítményemen van a sor. Elég sok "információt" szívhattak már magukba a hetek során, hogy kuncsaftjaiktól megtudjanak egyet, s mást. Mike a keresett személy, gyors csörgés, és a ha felveszi már kérdezem is, mit tud a Tolvajok Fejedelméről, és hogy mostanában foglalkoznak-e emberrablással. Esetleg rendőrségi kapcsolataikkal, hogy állnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Kedd Május 01, 2012 8:39 pm

Ahogy lassan haladsz tovább az utcán, miközben arra vársz, hogy a hívott fél felvegye a vonal másik végén a telefont. Pár pillanat múlva már meg is hallod Mike ismerősen csengő hangját.
- Én nem tudok róla, bár az utóbbi időben elég sokan pletykálnak ezt-azt... - a modnat végét már nem hallod, mert az egyik sikátorból valaki szó szerint letarol, a kezében egy késsel, és a telefont kiejted a kezedből.
- Jobb ha nyugton maradsz! - szól oda neked nyájas hangon, és amint észhez térsz a hirtelen meglepettségből, aki letarolt nem más, mint egy nő, aki bőrszerkót visel, és kecsesen lemászik rólad, de utoljára még taszít egyet a mellkasodon.
- Nyomozgatunk, nyomozgatunk? - incselkedik veled.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Május 03, 2012 10:48 am

Nem vagyok azaz ideges fajta, főleg nem ennyi idegnyugtatóval a szervezetemben, úgyhogy csak értetlenül nézem a történteket, majd a formás lábat, és a gömbölyded idomokat. Egyáltalán nem is törődve vele, mint mond neki egy nő, aki ilyen testtel rendelkezik, az úgyis csak egy valamire való.
- Már elnézést, de nincs felvétel. A keret betelt, keress magadnak másik stricit... - Ám ekkor mintha egy lámpa gyulladna fel a fejemben, rájövök, hogy miért is küldeném el, ha ennyire akar tőlem valamit, akkor megoldhatnám vele én a dolgot. - Esetleg kipróbálhatlak ha akarlak, és a teljesítményedtől függően akár még jó szolgálatot is tehetsz nekem - mondom miközben kabát zsebemen turkálok. Hirtelen nem is tudom mihez lenne kedvem. Sima cigi? Füves? De végül az egyik vékonyabb szivarra juta választás, most annak jött el az ideje. Szájamba helyezem, és gyufával való gyújtás közben legeltetem szememet a jövevénye.
Csak kényelmesen pöfékelek, semmilyen támadó mozdulatot nem teszek, vagy más veszélyre utalót. Miért is tenném, hát én a nyugalom embere vagyok, nincs okom mást gondolni. Egy kés, vagy éles fegyver, még nem hoz ki a sodromból. főleg nem rontja el a kedvem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Jún. 23, 2012 8:26 pm

A nő fejét félre bólintva figyelte meg a hihetetlen higgadtságod. Épp az előbb nyomott kést a torkodhoz te pedig rögtön egy hivatásos kurvaként kezeled. Egy pillanatra megrándul a szemöldöke, de mivel nem csinálsz semmit, ezért úgy döntött kezébe veszi a dolgokat. Egyetlen hirtelen mozdulattal belevágja a kését a tenyeredbe, hogy érezd nem viccelt a fegyverrel. Amilyen lelassult voltál a kábítószertől esélyed sem volt elkerülni ezt az eseményt.
-Na idefigyelj strici! Üzeneted kaptál a Fejedelemtől, fontold meg az ajánlatát, a következő kés már a szemedbe megy, ha tovább játszadozol.-Mondta mielőtt a borítékot a mellkasodra tette volna.
-A kés szuvenír felbonthatod vele az üzidet. Na, szia!-Mondta azzal már el is ment. Ha végre megszabadultál a késtől a karodban és felnyitod a levelet, akkor elolvashatod mit is kaptál.
"Üdvözlet! Tudjuk, hogy a YDF küldetést adott, azért hogy visszakapd a drágalátos autódat. Az ajánlatunk egyszerű, ha segítesz nekünk akkor visszaszerezzük neked, ha tovább segítesz a YDF-nek akkor pedig számolnod kell a következményekkel. Ha elvállalod a megbízatást, akkor gyere erre a címre."
[/quote]

Érdekes kínálat a Tolvajoktól, de talán megfogadhatod, vagy megkockáztathatsz egyéb lehetőségeket is, ez most rajtad áll.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Pént. Jún. 29, 2012 12:28 pm

A fájdalom csak lassan hatol el az agyamig, de ereje olyan mint egy légkalapácsé. Egy tenyérbe szúrt elég éles kés, nem piskóta, hát csak sikerül egy felszisszenést kicsalni belőlem a nőnek. Nem sok ilyen fruskával találkoztam még, úgy látszik ezt az ügyet, már nem lehet fél vállról venni.
Mikor lemászik rólam, és éppen csak követni tudom a szemmel, a még szabad kezem egy "Pá"-t int, csak a miheztartásképpen.
- Még találkozunk cicám. - Arcomon széles mosoly, igaz kicsit megkínzott, de hát ilyen seb után, mit is várna az ember. Úgy látszik, kicsit keményebb eszközökhöz kell nyúlnom. Kést egyetlen mozdulattal kirántom a kezemből, és a földre dobom. A hermelinbundámhoz nem nyúlok, de az ingemből tépek egy darabot, és bekötöm a sebet. Jól rászorítom, ma már nem akarok vele foglalkozni.
Óvatosan körbenézek, nem-e figyel az árnyékból valaki, és felbontom a levelet. Figyelmesen elolvasom, legalábbis ahogy drogos agyam engedi, és megpróbálok minden szót jól az eszembe vésni.
~ Úgy látszik a YDF kicsit több borsot is tört a cicák orra alá, mint szerették volna. Nem csoda hát, hogy így ki vannak bukva a tagokra. Jó lesz gyorsan cselekedni. ~ Levelet eldobom, már megvan, minden ami kelleni fog. És elindulok a találka helyre. Egy mocskos koszos taxit próbálok találni, amiben egyetlen egy nő sem merne közelébe menni, nem hogy beülni.
- Nem kell sietni ráérek, de menjünk - És bemondom a taxisnak a megfelelő címet, persze csak ha találok egyet, közben újra a telefonomra tapadok, amit felvettem a földről. Újra csak Mike-ot tárcsázom, valamit nem tudott elmondani, és most megadom neki a lehetőséget, hogy befejezze. A kérdés ugyan az, de közben azért rágyújtok egy normál cigire, kell az idegnyugtató nikotin az ilyen napokon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szer. Júl. 04, 2012 12:22 pm

Miután elláttad a sebeid és egy picit magadhoz tértél elindultál le az utcára, hogy szerezz magadnak egy taxit ami meg is jelent nem soká. Beszálltál megadtad a címet a férfi elindította az órát, és elindultatok. Közben elővetted a telefonodat és tárcsáztál, majd nem sokára ismét meghallod társad hangját, aki már kérdezni mi a fene történt de belé fojtod a szót kérdéseddel. Egy pár pillanatig gondolkodott, majd elkezdett beszélni.
-Csak annyit hallottam, hogy lefizettek pár tisztet, és elvileg azok majd úgy irányítják az alárendeltjüket, hogy ne legyenek útban, nekik vagy épp mások útját állják el, viszont nem tudom mennyi igaz belőle, lehet, hogy csak blöff.-Ezután feltette a valószínűleg már várt kérdést.-De mi a franc történt, hogy csak úgy lecsaptad az előbb?-Tette fel a kérdést. A sofőr csendben vezetett tovább, nem úgy tűnt hogy észrevett valamit, vagy talán csak nem akar észrevenni semmit a beszélgetésedből, meg nem is hallhatta a társad dumáját, ha hátradőltél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Júl. 07, 2012 6:33 pm

Agyam lassan tisztul, igaz a megszokott kábulat marad, mert hát miért ne maradna, de azért valamit csak kezdek pedzegetni. A Tolvajok Fejedelme újabb nagy fába vágja a fejszéjét, hát úgy látszik ilyen piti alakokkal akarják elvégeztetni a dolgaikat. Nincs más hátra, mint még pár kérdés, ami talán közelebb visz a dolgokhoz.
- És azt tudod-e, merre is nem kellene a fakabátoknak figyelnie? - Akár válaszol akár nem, egy gyors köszönés után lerakom a telefont. A "lányok" jó szolgálatot tesznek, főleg az ilyen dolgokban. Az utcákon, és a sötét sikátorokban jobban folyik az információ, mint az interneten.
Újabb tárcsázás, és remélhetőleg felveszi az egyik YDF tag a telefont. Mert hát csak nem haltak ki azóta, lehetőleg BB-vel akarnék beszélni, mert hát ki más is lenne a főnök ha nem ő.
- Itt újra CAG beszél. Az egyik macskanő tiszteletét tette nálam, valamire készülnek, fogalmam sincs mire. Elárulhatnátok kicsit több infót, és akkor mondok egy jó helyet ahol rajtuk üthettek. Szóval, van még valamitek, amiről talán tudnom kellene? - Teszem fel a kérdést, mert hát az ilyen kis ficsúrok szeretnek nagyfőnökösködni. Nem mondanak el mindent, ami másnak az életet jelenthetné, mert hát azt hiszik ezzel nagyon nagy fejek. Szóval a telefon most az életem. Ha közben közelednénk a címhez, akkor mondom a sofőrnek, hogy kerüljön egy nagyot, még nem nagyon akarom befejezni a telefonálgatást. És ha lehet a beszélgetést legalább annyira halkra fogom, hogy ha lehetséges a taxis ne hallja egyetlen szavamat se.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Kedd Júl. 17, 2012 2:52 pm

A kérdésed egy kis ideig várat magára, amíg a másik oldalon valószínűleg gondolkodás folyik, vagy valami egyéb, de nem sokára megkapsz egy nem éppen kielégítő választ.
-Őszintén szólva fogalmam sincs. De szerintem oda úgy lenne ésszerű, hogy oda ne nézzenek ahol te vagy. Szóval gondolom változó.-Ezt követően elköszönsz és leteszed a telefont. Majd ismét felhívod a YDF-et tanácskozásra. Egy pár csörgetés után valaki végre felveszi a telefont.
-Mond!-Kezdett bele, és csöndben hallgatta, mit akarsz mondani, majd ismét kinyitotta a száját.
-Na jó, de ha átversz akkor remélem felkészültél a következményekre. Swayer egy fontos projekten dolgozott, amivel több területet szerezhetünk, de mielőtt befejezhette volna eltűnt. Valami azt súgja, hogy a Tolvajok keze van ebben, biztos nem akarják, hogy több hatalomhoz jussunk. Kérem a helyszínt.-Mondta, és már várt is. A válasz eléggé nesze semmi fogd meg jól típusú volt, de következtetés levonására alkalmas. Bár azért érthető, hogy nem fognak mindent kitálalni, még ennek is örülnöd kéne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Kedd Júl. 17, 2012 9:41 pm

Csak egy elégedett sóhajjal nyugtázom a dolgot, hogy nem veszett még ki a világból a kétség, és a bizalmatlanság. Ez a jó világ, soha senki nem bízik senkiben, így hát nincs jobb dolgom mint megfelelően játszani a dallamot, és már minden rendben is lesz. Elmondom a címet, és folytatom.
- Jó üzlettársak leszünk, ha ezt túlélitek. Sok pénz fogunk együtt keresni, ha nem szúrjátok el nekem. - Ezzel leteszem, meg sem várom a választ. Mindent elintéztem, amit csak lehet most már csak rajtuk múlik, hogy mit fognak tenni. Lehet ez lesz az utolsó éjszakájuk, de hát akkor Lulubelle-t is könnyebben megszerzem.
Most már csak csendben megvárom az út végét. És mintha mi sem történt volna bevonulok egy cigarettával a számban, a helyiségbe. Nem teszek semmilyen támadó mozdulatot, vagy annak tűnőt, most ők jönnek mit is akarnak tőlem, vagy éppen mit nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szer. Júl. 18, 2012 10:04 am

Lassan megérkezel és miután bemondtad a címet kiszállsz. A legnagyobb nyugodtsággal lépsz be a szobába, mintha semmilyen csapdát nem sejtenél. Talán már túlságosan is biztos vagy a dolgodban, és ennek meg is van a következménye. Ahova bementél szinte teljesen üres volt. Egyetlen kis asztal középen, rajta egy telefonnal ami, hirtelen elkezdett csörögni. Gondolhattad volna, hogy a Tolvajok fejedelme annyira nem bízik benned, hogy embereket küldjön az üdvözlésedre. Ha felveszed a telefont, akkor a következőket hallhatod.
-Látom megjöttél CAG. Ha kimész akkor meghalsz, hidd el amikor azt mondom, pontos vagyok.-Hallod az idegen női hangot, de a szobában aligha láthatsz bármit is csak pár apró rés amin keresztül beszűrődik a fény.
-Nem is gondoltál arra, hogy hogyan találtunk meg ilyen gyorsan, miután elkezdtél nyomozni? Egy telefont lehallgatni gyerekjáték ha van egy-két felszerelés a kezünkben. Kösz a segítségért, hála neked elintézhetünk pár YDF-et. Már úgyis kezdtek az idegeinkre menni a kis akcióikkal. Kíváncsi vagyok hányan jönnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Kedd Júl. 24, 2012 11:58 am

//Na most jó kérdés, mert nem akartam felvenni a telefont, de akkor YDF tagok rosszul járnak majd Very Happy //

Hát akkor nincs mit tenni, újra felveszem a telefonomat, és felhívom a számot újra. Amilyen gyorsan csak tudom elmondom az új híreket, mint hogy engem is átvertek, a telefonokat lehallgatják, na meg hogy a csapda visszájára fordul. Szóval készüljenek fel, ahogy csak tudnak, vagy vonuljanak vissza ha úgy gondolják. Megvárom a választ, ha van, mert hát a káromkodásra nem vagyok kíváncsi.
És ez után lerakom. A YDF-nek magára kell vigyázni, én itt rab vagyok, szóval felkészülök a szökésre. Kényelmes tempóban előveszem az egyik szivarkámat és rágyújtok. Közben nagyanyámtól tanult mantrát mondom, és telefújom a helyiséget a átláthatatlan füsttel. Majd mint aki jól végezte dolgát, beülök az egyik sarokba, és furulyázni kezdek. Egy szép kellemes dallamot, kicsit bús, de akkor is a kedvenceim közül egyiket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Júl. 26, 2012 3:51 pm

Úgy gondoltad jó lesz figyelmeztetni a YDF-et mielőtt túl késő, de amikor beütöd a számot, és elkezdenéd csöngetni, csak a jól ismert női hang jelenti be, hogy a hívott szám jelenleg nem kapcsolható. A helyzeted minden másodpercben romlik, és már hallod, a kocsi motorjának a zaját, ahogy az egyre közelebb ér a helyszínhez. Talán még jelezhetsz valahogyan, de gyorsan kell tenned, különben néhány YDF tag élete fog száradni a lelkeden, de valószínűleg a YDF haragja jobban izgathat ebben a percben.

//Mellesleg nem volt muszáj felvenni, ott volt a ha szó Very Happy És gondolom, most hogy nem sikerült telefonálni, nem fog leülni a sarokba, ha igen akkor majd üzend meg, és javítom a postot.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Pént. Júl. 27, 2012 9:29 am

Hát nem a legjobban alakulnak a dolgok. Legalábbis a számomra, szegény Lulubelle most éppen biztos meg van rettenve, hogy még mindig nem adtam hírt magamról. Hát nem sok minden maradt hátra. A telefont, mindkettőt a földhöz csapom, úgyse lesz már rá szükségem egy ideig. Legalább nem fogom újra bajba sodorni magamat.
Furulyámmal a kezemben, elmormolom az ősi litániát, és aktiválom Vendella csecsemőjét. Ha hideg csecsemőkoponya a tenyeremben pihen, rágyújtok egy kedves kis cigarettára, és felkészülve szinte bármire, azonnal elmormolom a Halálos szenvedély nevű varázslatot. Hogy ha támadás érne, eltűnhessek a szemük elől.
Mikor kilépek az ajtón, először csak bizalmatlanul körülnézek, nem remélem hogy meglátom a Tolvajok Fejedelmének tagjait, de talán egy elsuhanó árnyat a szemem sarkából igen, és így legalább tudom hogy itt vannak.
Ha támadás érne a koponyás bottal próbálom magam védeni, míg fel nem mérem a helyzetet teljesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Júl. 29, 2012 4:09 pm

Más út nem lévén a varázslataidhoz fordulsz, hogy ki kerülj a problémás helyzetből, ami jó tervnek tűnik. Miután végeztél és elindultál kifele, rögtön egy puskadörrenés üdvözöl, és talán csak a szerencsédnek köszönheted, hogy nem téged hanem a botodat találta el. Viszont volt időd fedezékbe vonulni, és eléggé egyértelmű volt, hogy a lövés a tetőről jött, de ha feltekintesz már nem láthatsz semmit. Eközben a YDF kocsi megáll. Pontosabban satu fékkel fékezik le, és már ki is pattantak a bandatagok, valószínűleg hallották a lövést, de kettő már csak elterül az aszfalton mihelyst két újabb lövést adtak le. Ebből arra következtethetsz, hogy hárman vannak, de mind mesterlövész, ami nem igazán segít a helyzeteden, csak az irányokat tudod nagyjából behatárolni. Az első lövés a szemközti épületről, míg a két másik az utca felőled eső oldaláról jött, balra. A füst és a parkoló autó mely mögött meghúztad magad jelenleg az egyetlen védelmi vonalad, és talán a YDF-nek is be kéne segíteni, mielőtt a másik három tag is itt leli a vesztét, és hullájuk kellemetlen kapcsolatodat a bandával tovább rontják.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Vas. Júl. 29, 2012 5:13 pm

Na hát rendben van, ha már puskák, akkor legyenek puskák. Mély slukkot tüdőzök le, csak hogy kicsit oldjam a bennem feltörő feszültséget, amit biztos vagyok benne, valami sztreccsnadrágos nőszemélyeken fogok levezetni, ha nem hagyják abba.
Ám ekkor eljut a tudatomig a fékcsikorgás. A drága fékek, melyeket talán én magam építettem össze, talán maga Lulubelle jött el hozzám, hogy újra együtt lehessünk, vagy éppen csak hozták, a tűzvonalba, nem is törődve érzéseivel, fájdalmával.
Gyorsan kilesek a búvóhelyem mögül, szememet erőltetem, csak hogy átlássak a füstfelhőn, és megláthassam a kocsit. Talán szívszerelmem lesz, akire oly régóta áhítozok. A gyönyörű formák, tökéletes idomok, az a doromboló hang, mintha csak egy pajkos kismacska lenne. Talán ő az, mégis, és a rég várt találkozás, nem húzódik tovább.
Akár kocsim az akár nem, a füst egész jó fedezéknek, így megpróbálok elbotorkálni a szélégi, de csak annyira hogy ne láthassanak meg kívülről, és újra csak füstfüggönyt eregetek orrlikaimból, hogy tovább tudjak haladni a fedezék mögött. Az újonnan érkezők nem nagyon érdekelnek, nincs dolgom a YDF-el, legalábbis az életükért nem felelek. Griff meg most nincs itt, hogy az irányt nyavalyogjon mentsem meg az életüket. Ha a kocsi Lulubelle, akkor szerencséjük van az érkezőknek, és arra haladok, a füstfelhőmmel. Ha nem a drágám, akkor ellentétes irányba, vagy legalábbis arra, amerre nem sejtek további orvlövészeket, és el tudok tűnni a szemük elől, még ha csak egy pillanatra is, csak hogy az újabb lépésemen gondolkodhassak.
A botomat magam előtt tartom, egyrészt a rám támadók miatt, ha valami veszélyesnek tűnik, akkor meg tudjam akadályozni, hogy nyakon csípjenek, vagy éppen öt centis karmokkal elvágják azt, és még a nulla látási viszonyokhoz mérten tudjak tájékozódni, mint egy vak a botjával. Igaz csak jó halkan hogy senki meg ne hallhasson. Ha rám támadnak, akkor a botommal védekezek, csak hogy megbizonyosodhassak róla ki is akar eltenni láb alól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Aug. 02, 2012 9:25 am

Talán a káosz, vagy a megvonás miatt, de úgy érzed, hogy a te Lulubell-ed tért vissza hozzá, viszont amikor megnézed sajnos csalódnod kell. Bár a modell egyezik, de attól még nem lesz a te szerelmed, csak a képzeleted tréfált meg.
Mivel nem a te gyönyörűséged tért vissza hozzád így jobbnak láttad elhúzni a csíkot, míg lehetséges, miközben az utolsó tagokat is lemészárolták. Az egyik sikátorban találsz menedéket és hosszas várakozás után, úgy tűnik a harc elült. Még egy puska dörrenést hallasz, majd minden csendes lesz, csak a lélegzeted hallatszik. Most viszont kérdéses hogyan tovább. A YDF valószínűleg nem fogja elhinni az igazságot, és ha el is hiszik egyáltalán nem biztos, hogy megbocsátanak baklövésedért, szóval az együttműködésükre már nem igazán számíthatsz, valahogy máshogy leszel kénytelen visszaszerezni imádott járművedet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Hétf. Aug. 06, 2012 3:24 pm

Nem várom végig a lövöldözést, //persze csak ha lehetséges//, hanem ha biztonságos távolságba jutok, azonnal egyik tűzlétrát veszem célba. Feltehetően annak a házét, amelyiken egy lövész található. Ha nincs ilyen biztonságosnak tűnő tűzlétra akkor az egyik szomszédos házét ,csak hogy utána felérve átugorhassak.
Amilyen gyorsan tudok rohanok fel, nem akarom elszalasztani a lehetőséget, hogy egy foglyot, vagy éppen egy információforrást szerezzek. Remélem nem tűnik fel neki a közeledtem. Ha mocorgást fedezek fel, akkor azonnal füstöt eregetek, csak hogy fedezéket nyújtsak magamnak. És ha úgy látom semmi esélyem arra, hogy élve feljussak, azonnal beugrok az egyik emeleti ablakon, és a házon belül akarom folytatni a feljutást.
Ha feljutottam akkor, a lehető leghalkabban, és észrevehetetlenebben, ahogy csak tőlem telik körülkémlelek, persze csak ha tudok. És megpróbálom meglátni merre is vannak a lövész. És milyen esélyem lenne elkapni élve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Aug. 09, 2012 1:58 pm

Elindultál felfelé, és reménykedsz, hogy legalább az egyik lövöldözőt elkapod. Hallod, ahogy az utolsó lövés eldördül. Ahogy felérsz, észreveszed az egyik macskanőt. A rosszabbik rész, hogy éppen feléd fordul, így az észrevétlen lopakodás esélytelen. Már fordul is, és a puska ismételten eldördül. Ezúttal nem vagy szerencsés, a válladat golyó éri. Tiszta mázlid, hogy csak a húson ment keresztül és nem egy eret, különben elég lassú halált halnál. A macskanő lövés után viszont újra fel kell hogy húzza a puskáját, így neked lehetőséged van, hogy megtámadd. Viszont a másodpercek gyorsan peregnek, gyorsan ki kell gondolnod, hogyan esel neki, főleg, hogy a lövöldözésre valószínűleg a társai is felfigyelhettek. A távolság alig egy méter, de tudod, hogy egy macskanővel nem érdemes túl közeli kapcsolatba kerülni, a kis lyuk a tenyeredben még mindig ott van emlékeztetőnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Aug. 09, 2012 5:09 pm

Gyorsan elmormolom fogaim között a füsteregetés varázsigéjét, miközben megpróbálom kizárni a fájdalmat. Majd egy dzsoint segít a fájdalmakon, de most még nincs rá elég időm. Így hát megpróbálom megtenni azt a távolságot, ami közöttünk van, és mielőtt még újra lőhetne, az arcába próbálok fújni egy kevéske füstöt. Csak hogy megvakuljon, vagy legalábbis kevésbé lásson.
- Hohó p*csa, most jön a visszavágó. - Ha sikerül, ha nem a rövid időt kihasználom, és megpróbálom a sétapálcámmal, kicsapni a kezéből a fegyvert, majd egy erőteljes csapást próbálok bevinni a lábára. Ez talán elég lesz egy pillanatra, hogy szusszanásnyi időm legyen, és felmérhessem a körülöttem lévő helyzetet. Igaz füst van, de remélem átlátok rajta annyira, hogy a többi ellenségemet is megpillantsam, remélem úgy, hogy ők nem tudnak észrevenni.
Ha nincs rá esélyem, akkor a legközelebbi fedezék mögé próbálok bújni, miközben menekülési utat keresek magamnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Pént. Aug. 10, 2012 10:13 pm

A macskanő lassan felhúzta a puskát, de már késő volt cselekvésre, mert az arcába küldöd a füstöd, amire hátrébb lépett, és elvesztette a koncentrációját. Már azon volt, hogy a puska tussal törje be az állad, amikor egy erős ütéssel megszabadítod elsődleges fegyverétől, majd rácsapsz a lábára, ami pont a térde vonalában találta el, így reflex szerűen összecsuklott.
A füst viszont ezúttal visszaüt és a te látásod is legyengül, annyira, hogy nem látod a mozgást a többi háztetőn. Így otthagyva ellenfeled menedék után kutatsz, ami a lépcső ház ajtajánál találsz meg. Szerencsédre nyitva volt, így csak felkellet tépned az ajtót, és már bent voltál a biztonságot nyújtó lépcsőházban... Legalábbis a tetőkről már nem érhet támadás, de abban még nem lehetsz biztos, hogy előző ellenfeled, nem indul utánad, hogy vissza adja a kölcsönt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szomb. Márc. 09, 2013 4:01 pm

Hát pont erre számítok én is. Belépek a lépcsőházba, és kifújom magam elsődlegesen is. Most csak a fülemre hagyatkozok, mert hát másra nem is nagyon számíthatok ebben a helyzetben. Elsődlegesen is azt akarom kihallani, hogy a macskanők állnak-e jobban vagy sem. Ezt könnyen kitalálhatom csak a fegyverek hangjára kell figyelnem. Legalábbis remélem...
Ha sikerül, ha nem jöhet a következő lépés. Ami nem más mint egy fogoly ejtése. Az pedig ha minden igaz nemsokára utánam is fog jönni. Botomat előkészítem, elmormolom a litániát, és telefújom a helyiséget füsttel. Leguggolok, mert hát mindenki ember magasságúra számít, így egy kis előnyre teszek szert. Most pedig már fülelek, az apró lábak közeledésére, vagy magassarkú cipő, vagy esetleg méretes bakancs, mást nem nagyon tudok elképzelni egy macskanő lábán. Szóval várok, és nem sok mindennel törődök. Ha követ és sikerül időben felfedeznem akkor első ütésemet, vagyis inkább csapásomat derék tájban akarom elhelyezni a nőn. Ott ahol feltételezhetően a fegyvere van, vagy ha az nincs, akkor is egy méretes mellkasra mért ütést elég lesz ahhoz, hogy elvegyem a levegőjét, és előnyhöz jussak. Akár talált akár nem, el akarom kaszálni a lábát, és a földre vinni, hogy testsúlyomat bevethessem, és addig verhessem a fejét a padlóba míg még eszméleténél van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Szer. Aug. 14, 2013 6:34 pm

Nem hallod odakintről a fegyverek zaját, csupán egy női kiáltást. Hogy mit mond, azt nem veszed ki, de a hanghordozásból elhadart utasításnak tűnik.
A helyiség gyorsan megtelik füsttel, radikálisan lerontva a látási viszonyokat, a csapda készen áll. Telnek a másodpercek, de eleinte nem üti meg semmi a füledet. Végül halk nesz jelzi, hogy valaki közeledik. A nyitva hagyott ajtón beszűrődő fény, amit már így is nagy részben elnyel az általad kitermelt füst, egyszerre még homályosabb lesz, mintha valaki az útjába állna. Az illető beljebb merészkedik, és ekkor csapsz le rá. Mivel nem abból az irányból számít támadásra, amerről te intézed, sikerül meglepned, és hamar elveszti lába alól a talajt. A macskanő szabad préda, és te máris elkezded az eszméletlenség felé küldeni, amint a fejét a padlóval hozod közelebbi kapcsolatba.
Ekkor azonban zajt hallasz hátulról, lépéseket, elég közelről. Más is csatlakozik hozzátok egy újabb macskanő képében, jössz rá, ha megfordulsz a zaj irányába. Bár füst borítja a helyiséget, ahhoz elég közel van hozzád már, hogy mindketten jól lássátok egymást. Mostanra viszont csak felé fordulni van időd, karmos kesztyűjével feléd suhint, és elugrani vagy kitérni előle már nem sikerül, viszont megpróbálhatsz védekezni.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    Csüt. Aug. 15, 2013 1:38 pm

Oldalra próbálok meg hemperedni, talán erre van elég időm. Ha nincs hát annyi baj legyen, egy kis karmolást kaptam már más nőktől is. Ám a mozdulat lényege, hogy az alélt hölgyeményt magammal rántsam, és pajzsként használhassam. Legalább egy rövid ideig.
Akár sikerül elkerülni a csapást, akár nem, remélem magammal tudtam rántani a macskanőt, és van egy élő pajzsom. Ha sikerül akkor a mozdulatlan testet most már fegyverként használnám, és rálököm társára. Hogy ha csak egy rövid időre is, harcképtelenné tegyem, hogy botommal erőteljes ütést mérhessek fejére. Ezzel társa sorsára juttathassam.
Ha semmi sem sikerül, és testi épségem nagyban sérülni látszik, azonnal elkezdek legurulni a lépcsőn, és amint lábra tudok kapni felpattanok, és megfelelő menekülő utat keresek magamnak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.    

Vissza az elejére Go down
 
Főutak, utcák, sikátorok.
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Utcák / Sikátorok
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái
» Utcák és terek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bowery és Robbinsville-
Ugrás: