DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Szuperhős
Szuperhős
Batman

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeHétf. Júl. 11, 2011 6:51 pm

Ereklye Vadászok!

Ghotam közelében lévő, nem rég feltárt romos vár környékén, az ásatások során különös és megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Dolgok tűnnek el, emberek hallucinálnak, zavarodottak lesznek. Furcsa fényeket és hangokat hallanak. Baleset történnek. Az okokat senki sem tudja, az ásatást felfüggesztették, az egyre durvább balesetek miatt. A befektetők vagy csődbe mentek, vagy elálltak a további támogatástól. A feltárásra váró középkori épület közelében pedig továbbra is megmagyarázhatatlan események folynak. A sajtó pedig már a Ghotami Fekete Vár-ként emlegeti kastélyt. Itt lépnek be a képbe a kaland résztvevői és további titokzatos alakok.

Jelentkezés feltételei: Legyen szabad JK vagy NJK karaktered. Persze csinálhatsz is egy ingyen NJK-t ha részt szeretnél venni benne. Gonosz, démoni és persze jó karaktereket is várnék. Körváltás háromnaponta lesz, és türelmet kérnék ha esetleg nem írnék hosszabb ideig, mert melózok ugye.
Nem kérnék túlzottan erős karaktert, jöhet minden fajta kari mágustól kezdve metahumánokig bárki.

Kezdés: Jövő hétfőn szeretném elkezdeni a kalandot. Ha lehet addig csináljátok meg a karaktereket és jelentkezettek. Ha valaki késik az előtörivel de szeretne jönni, az szóljon nekem PM-ben ha kérhetem.

Ereklyékre fel!

Előzetes:Pokoli előzetes
Angyali? előzetesVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 6:51 pm

Na ha már a Kőszívű embert? sikerült felgöngyölítenie, akkor ki mást is hozhatnék (mondjuk ez egy előbbi kevésbé harcias változata):

Név: Trant Hardwin
Születési név: Trant Beata
Becenév,álnév: nincs
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 98 kg
Bőrszín: Europid
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Evelyne Hardwin (édesanya)
Szokatlan ismertetőjelek: nincsenek
Foglalkozás: Rendőrjárőr
Csoporthoz tartozás: Gotham Városi Rendőrség, GVR Boksz válogatott

Előtörténet: Ott kezdte az életét, ahol Gotham Város is született. Az édesanyja Evelyne Régi Gotham egyik klinikáján szülte meg az első fiát Trantet, a gyerek a vér szerinti apját sohasem látta. Evelyne kilenc hónappal ezelőtt találkozott egy idegennel egy duhaj éjszakán, a férfi erős volt és sármos, egyből levette a lányt a lábáról. Az este egy szerelmes éjszakában teljesedett ki a lány lakásán, reggelre a férfinek hűlt helyét találta, és csak egy különös játékszer maradt utána. Ami három vésett kőből, és az őket összekötő madzagokból áll. Ekkor találkoztak először és utoljára is.
Egy évre rá szerelmes lett egy Nathan nevezetű rendőrtisztbe, aki viszonozta az érzelmeket. Mire a kis Trant betöltötte a második életévét, kapott egy szerető édesapát. Nathan nem törődött vele hogy nem vér szerinti utódja, a legjobb nevelésben részesítette, amiben csak tudta. Ahogy a család bővült, szebb környékre költöztek a kínai negyedbe. A házasságból, még két gyerekük született, elsőnek egy gyönyörű kislány Nina, és a legkisebb gyerekük Joel. A család boldogan élte az életét, mindenkinek megvoltak a vágyai és aszerint is cselekedtek. Trant követni akarta az apját, és rendőrnek állt, Nina matematikusnak tanult, és egy multinacionális cégnél helyezkedett el a logisztikai részlegen. A kis Joel vitte a legtöbbre ő most ügyvédbojtárként dolgozik a gothami bíróságon.
Trant 24 évesen elköltözött a családi házból és egy kis albérletet vett ki A Hegyen. Mindennap a kopott autójával megy be a rendőrkapitányra, és végzi minden napos járőrszolgálatát. Tanulásban sosem volt az első, mindig is nehéz feje volt, de törekedett a legjobbra. Most a nyomozói vizsgát akarja letenni, és legalább olyan példás rendőr szeretne lenni, mint az apja. Ha a tanulásban nem is de más területen nagy érdemeket tudott elérni. A fizikai erőnléte kimagasló, és szereti a test-test elleni küzdelmeket, ezért a legelső adandó alkalommal belépett a rendőrség bokszcsapatába. Több érmet is elnyert a kapitányságok közötti mérkőzéseken, és a rendőrség körében nem kis hírnevet érdemelt ki. Sok barátja van a rendőrség berkeiben, és mindig csak a cél lebeg a szemei előtt amit az apjától vett át. Meg akarja tisztítani a várost, és megvédeni a szeretteit. Sajnos több társát is lebuktatta korrupció miatt, ezért sok kollégájának kivívta az ellenszenvét, és a megbecsülését egyaránt.
A szolgálat jól ment neki, minden nap azt tette amit szeretett és nem is rosszul. Gotham utcáit járta és tett ellene hogy elárassza a mocsok a várost. A rendőrség berkein belül küzdött a bűnözők ellen, egy bevetésen megmentette a társai életét egy szuperbűnözőtől, akik egyre többször tűntek fel a városban. Többszöri próbálkozás után, sikerült letennie a nyomozói vizsgát és az érdemei miatt bekerült a Főbenjáró Bűnök Osztályába, az egyik oszlopos tagja lett a csoportnak. Sok maszkos bűnözőt tudtak lecsukni, szövetkezve az önjelölt bűnüldözőkkel.
Egy nap bement a közeli kávézóba az őrs szokásos fánkadagjáért, és akár egy villámcsapás sújtott le rá. Az új pincérnő első pillantásra megbabonázta. Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. A probléma csak egy volt, amit az első beszélgetés alkalmával tudatosult is benne. A nő hívjuk Nataša-nak éppen csak hogy felnőttkorú lett, ami nem gond, igaz a korkülönbség már tetemes lett volna, de a szerelem minden határt átszakít, de Nataša nem szerette a rendőröket. A kezdeti buktatók, később hatalmas gáttá nőtték ki magukat, végiül a hölgy káét évnyi kemény és fáradhatatlan ostromlást követően igent mondott. Az első randevút több is követte, és alig telt bele fél év, a jegyességből házasság lett. Az élet nem is lehetett volna szebb, de mégis az lett. A gyerekáldás beköszöntött, még ha nem is úgy ahogy szerették volna. Három gyereket terveztek, de nem egyszerre. Nataša ikereknek adott életet, huszonhat órányi vajjúdás után. Azóta már öt év eltelt, a család növekszik, igaz most már csak tömegre és nem számra. Trant megkapta a századosi kinevezését, és ennél boldogságosabb élete Gotham Cityben senkinek sem lehet. Minden megy mint a karikacsapás, még ha minden nap őrültekkel is kell szembenéznie. Üröm az örömben, hogy már csak egy ügyet kell ellátni, és máris mehet véglegesen az íróasztal mögé, hogy ne kelljen a mocskos utcákon veszélyeztetni az életét.

Háttér történet: Kevesebb mint száz évvel ezelőtt a Földön megvívta az emberiség az első világháborúját. Az istenek már rég nem avatkoztak bele az alattvalóik kicsinyes torzsalkodásába, de még mindig voltak olyan halhatatlanok akik szerették a háborúkat, még ha ezeket új fegyverekkel is vívták. Az egyik ilyen halhatatlan volt Herakles vagy ahogy ismertebb Herkules, 1914-ben leszállt az olümposzról, és belevetette magát a csatákba. Legtöbbet a Tengelyhatalmak ellen harcolt, és minden győztes csatája tivornyában végződött. Az egyik ilyen ivászatban elcsábította egy fiatal francia parasztlányt, és teherbe ejtette. Sajnos a lány belehalt a szülésbe, de öröm az ürömben, hogy egészséges fiú gyermeknek adott életet. A fiú félistennek született minden pozitívumával, együtt. Az életében sok viszontagságon keresztül kellett esnie. Egy nap a Herkules megint leérkezett a Földre, hogy megkeresse fiát és ajándékot adjon neki. Az ajándéka abból az időkből való, amikor a legnagyobb trófeáját ejtette el a Nimeai Oroszlánt, ezzel fegyverrel kötötte össze a lábát, és pusztíthatta el a bestiát. A félisten egy amerikai nagyvárosban találkozott egy szemrevaló, ámde részeg fiatal lánnyal aki egyből megtetszett neki. Eldöntötte hogy még aznap este megszerzi magának. Sikerült is neki és ebből a kalandból lett Trant, aki nem is tud a származásáról.

Jellem: Őszinte, barátságos, tiszta szívű, mindig a törvények szerint cselekszik, és védelmezi az ártatlanokat. A küzdelmekbe bátran veti bele magát, ilyenkor felforr a vére és halhatatlannak hiszi magát.

Szakképzettség: Rendőri kiképzés, pusztakezes harc, lőfegyverekkel való bánás (nem a legjobb célzó az őrsön), kriminál pszichológia.

Képességek: Emberfeletti állóképesség, erő, és kitartás. Éppen hogy erősebb egy magukat rendszeresen és keményen edző férfiaknál.

Felszerelés: Az általános gyalogos járőr felszerelései mellett: Beretta m92; Gumibot; CB rádió; Gázspray; Sokkoló; Bilincs; és végül Golyóálló mellény. Külön rászabott járőrautó.


Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok 24lr5eg
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
Batman

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 11:16 pm

Trant elfogadva! Örülök hogy jössz:)
A többieknek pedig önkényesen megparancsolom, hogy vegyenek részt a kalandon! :d
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 11:41 pm

Én jövök, csak még NJK-t kell kidolgoznom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

Teodor Black

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 29
Tartózkodási hely : Pécel

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14, 2011 3:23 pm

Én jelentkeznék BB-vel, csak lusta vagyok átjelentkezni . Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14, 2011 4:02 pm

Születési név: Earl Bucks
Becenév, álnév: nincs
Személyazonosság: ismert
Nem: férfi
Faj: ember
Születési hely: Gotham
Kor: 38
Magasság: 177cm
Súly: 89kg
Bőrszín: afro-amerikai
Szemszín: fekete
Hajszín: kopasz
Foglalkozás: Kommunikációs kapcsolatokért felelős ügyintéző és szóvivő a Miracle Import & Export vállalatnál

Előtörténet:
Meglehetősen jó gyerekkora volt, és egész életében egy nagyvállalat öltönyös alkalmazottja akart lenni. Remek iskolai végzetségekkel a háta mögött, diplomával a kezében dolgozott a Wayne vállalatoknál, de mikor létszámleépítésre került a sor, ő volt az első aki távozott, mint pályakezdő, akinek akkoriban sajnos nem volt túl sok tapasztalata. Ám Néhány év alatt, eléggé sok cégnél megfordult, többek között olyan nagy neveknél is, mint a S.T.A.R. vállalatok, vagy a Metropolisi munkalehetőség miatt a Lex corp. De végűl még is vissza tért szülővárosába, Gothhambe, mikor egy állásajánlat érkezet számára. Terrence Jhonson kereste fel őt, a Miracle Import &Export cég vezérigazgatója, aki meglehetősen szép bért kínált neki, ha csatlakozik a vállalathoz, és annak szolgálatába áll. Earl örömmel fogadta el az állást, és már néhány hónapja a kommunikációs kapcsolat felelős, és a cég szóvivője. Mesés állás ahogy ő nyilatkozik mindig róla, és rengeteg juttatásban részesül. De az utóbbi napokban különös kéréssel fordult hozzá mr. Jhonson. Arra kérte Earlt, hogy látogasson ki a Ghotami Fekete Vár-ként elhíresűlt kastélyhoz, és keresse meg az illetékest azzal kapcsolatba, hogy a Miracle pénzelni kezdhesse a további ásatásokat.

Szakértelmei: Remek kommunikációs készsége van, diplomás és beszél németül, illetve franciául, és kínaiul.

Képességei: Emberi határokon belül.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Scaled.php?server=163&filename=oliverqueen004
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
Batman

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 2:47 pm

Mindenkit örömmel elfogadok, bár kicsit sajnálom, hogy ilyen kevesen jelentkeztek. Van egy rossz hírem is, a kezdés átrakom péntek, szombatra, mivel valaki jelezte, hogy jönne, de előtörije csak akkor lesz! Addig is lehet még jelentkezni, aki szeretne. Légyszi, jelentkezettek, légyszi:)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 2:18 pm

Születési név: Kyle Smith
Becenév, álnév: -
Személyazonosság: ismert
Nem: férfi
Faj: ember
Születési hely: New York
Kor: 20
Magasság: 180 cm
Súly: 91kg
Bőrszín: fehér
Szemszín: fekete
Hajszín: barna
Foglalkozás: démonvadász

Előtörténet:
1991-ben születtem New Yorkban egy kis szerető családba. Anyám egy nyomdában dolgozott, apám pedig egy cégnél volt üzletkötő, ezen okból pedig sokat utazott, ritkán volt otthon, ahogy anya is. Nem igazán zavart, mindig elütöttem az időt valamivel.
Az oviban is, a suliban is jó arcnak számítottam. Persze nem én voltam a legnagyobb, de azért nagyvoltam. Sok hülyeségben benne voltam, kaptam is néha érte megrovást. Volt, hogy anyámék kiborultak (pl kocsikarcolás), de volt, hogy csak nevettek rajta (pl tanár fenékbe rúgásának imitálása). Általában jó fejnek számítottak, szerettem is őket. A karrierválasztásban azonban nem tudtak sosem befolyásolni: egyikük melója sem érdekelt. Persze, az utazgatás csábító volt apa részéről, de az üzletkötés akkor sem az én világom, olvasni meg nem igazán szerettem, így a nyomdászat sem csábított. Vagyis… egy dolog mégis vonzott… a gépek. Mindig is szerettem valamit bütykölni, így a nyomdagépek szervízelése még oké is lett volna, sőt. De leginkább autószerelő lettem volna. Ott állandóan valamit szerelni kellene, az autók is vonzottak valamilyen szinten és ez így végiggondolva igazán jó ötletnek tűnt. A barátnőm is díjazta az ötletet. Ó igen, volt egy barátnőm is, Cynthia Reese. Ő egyenesen rajongott mindenért, ami gyorsul, és hogy a fiúja kocsikkal foglalkozzon, tűzbe jött a gondolattól. Volt egy bácsikám is, akinek műhelye volt, gyakran besegítettem ott és protekcióval el is helyezkedhettem volna nála. Szóval, minden jel arra utalt, hogy autószerelő lesz belőlem. Legalábbis a 16. születésnapomig.
Anyámék úgy gondolták, hogy elutazunk a szülinapomat megünnepelni Japánba egy hétre Cynthiával együtt. Meg is dumálták a szüleivel és elengedték. Mindig is szerettem volna eljutni Japánba. Persze nem a manga- és animehullám miatt érdekelt, hanem mert teljesen új világnak tűnt. Élveztem is minden napját… egészen a negyedik napig. Egy ősi tavat látogattunk meg, mikor is a vízből kiugrott valami lény, ami leginkább egy hüllőre emlékeztetett. Jó nagydarab, zöld, a hátán valamiféle páncéllal, a végtagjain karmok. Rögtön nekünk támadt, apámat vette először célba és letépte a fejét. Megpróbáltam megvédelmezni Cynthiát és anyát, de félreütött, a mellkasomon talált el a karmaival. Az ütéstől elrepültem, nyöszörögve értem földet. A többiek futásnak eredtek, de utánuk indult. Anyámat érte elsőként utol, akit egyszerűen csak felvágott, utána jött Cynthia, akinek letépte a lábát, majd a gyomrába vájta fogait. Kénytelen voltam végignézni, amint végez velük, nem bírtam megmoccanni. Végül felállt, mintha csak akkor vette volna észre, hogy még élek. Mikor közvetlenül elém került és kinyújtotta éles karmait, hogy végezzen velem, lövést hallottam, amit követően zöld vér szökött ki a démon testéből. Ezután még egy lövés, majd még egy. A szörny holtan terült el. Legalábbis azt hittem. Pár másodperc múlva láttam, hogy a lába rángatózik, mintha visszatérne belé az élet. Ekkor a fejem mellé ért két láb és újabb lövéseket adott le, mire a rángás újra abbamaradt. Felnézve egy férfit pillantottam meg, a negyvenes éveiben járhatott, kissé szakállas. A lövéseket követően megmentőm lehajolt a döghöz, egyik kezében a fegyvert továbbra is a lényre fogva, másikkal pedig a fejénél kutatott valamit, az én szemszögemből olyan volt, mintha fel-le járna a keze. Miután befejezte a fejnél való kutatást, leengedte a fegyverét és felállt. Végignézett a holttesteken, majd felfigyelt a nyöszörgésemre. Csak ekkor vette észre, hogy van egy túlélő. Akkor ájultam el, mikor felém hajolt.
Felébredvén egy kis faházban ágyon feküdtem, bekötözve a mellkasom. A férfi ott ült egy széken, éppen olvasott. Észrevéve, hogy magamhoz tértem, belém diktált egy kis kaját és valami innivalót, miközben felvilágosított. A neve John Cassady és démonvadász. A családomat egy kappa nevű lény ölte meg, amiből már csak néhány él Japánban, ugyanis ez a lény ott őshonos. A holttesteket elégette… többet nem is fogtam fel, csak (10 éves korom óta először) sírtam a fájdalomtól, gyásztól és a dühtől. Mikor megnyugszom, mondja, hogy pár nap még kell a gyógyulásomig, addig még velem marad, majd tovább megy. Segített kitalálni valamilyen mesét, amivel hazamehetek a többiek nélkül, hogy visszailleszkedhessek. Kérdezi, hogy van-e kinél laknom, vagy árvaházba kerülök, esetleg valami más lesz-e a sorsom. Sokat töprengtem a beszélgetéseinken, hogy mégis mi lesz velem. Az utolsó nap, mikor utamra akar engedni, megkérem, hogy maradhassak vele. Bizonyos szinten bosszúvágyból akarok vele tartani, igen, viszont ezek után már kissé úgy érzem, nem lenne miért élnem. Kell valami célja az életemnek, az autószerelés pedig nem lenne éppen az. Sokáig győzködtem Johnt, míg végül kötélnek állt.
A 4 év alatt sok minden történt. Megtanított mindenre, amit tudott: milyen lény ellen milyen fegyvert kell használni, különböző fegyverek használatára, ilyesmik. Bejártuk az egész világot, minden kontinensen volt valami dolgunk. Rendes, fizető munkánk nem igazán volt, az utazásainkat csalásokból fedeztük: hamis kártyázás, hitelkártyacsalás, kisebb lopások… A cél szentesíti az eszközt. Néha persze volt, hogy kaptunk fizetést is a munkánkért, például egy szelleműzésért Torinóban, de ez elég ritkának számított. A fegyvereinket egy furgonban szállítottuk, amit én tartottam karban. Sosem kellett szerelőhöz vinni. Amikor meg nem tudtuk magunkkal vinni a fegyvereket, minden olyat felcsempésztünk a repülőre, amit felengedtek, a többi szükséges kelléket meg helyben szereztük be. Sok emberrel ismerkedtünk így meg, több nővel össze is jöttem (ekkorra már túl voltam Cynthián). Szóval… érdekes élet volt ez.
Nem rég John kapott egy sürgős telefont, amiben megbízták egy esettel. Elég durván hangzott, de nem akart oda magával vinni. Úgy érzi, hogy már egyedül is megállok a magam lábán és megbíz az eredeti célunkkal. Sokat vitatkoztam vele, de már rég rájöttem, hogy hiába mondok bármit is, úgysem fog rám hallgatni, így végül belemegyek. Az eset érdekes, de nem tűnik annyira húzós melónak. Talán valami egyszerű szellem az, fura trükkökkel. Akárhogy is, odaadja a kocsi kulcsait, bepattanok a furgonba és irány Gotham city.

Jellem:
Határozott, tanulékony. Néha hoz rossz döntéseket, néha még kegyetlennek is tűnhet, de megpróbál a jó úton járni. Az első számára a civilek védelme, csak utána jön nála a természetfeletti dolgok legyűrése. Néha mások vagy saját megnyugtatására próbál humorizálni is, kisebb-nagyobb sikerrel.

Szakértelmei:
Autószerelés, fegyverhasználat, közelharc több fajtája.

Felszerelés:
Fekete Cadillac
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Black_cadillac

Desert Eagle.50 különféle töltényekkel (hagyományos, gumi, ezüst)
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Desert+eagle

Jelzőpisztoly (kissé átalakítva, hogy nagyobb lőszert is bele lehessen rakni, pl kősót)

White Jungle King White
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Outdoor_knife_Jungle_king_white_version_of_I_rescue_camping_knife.jpg_200x200

Két egykezes fejsze

Védőamulett, amit a nyakában hord
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok 95

Könyv (védőszimbólumok felrajzolásához)

Biblia

Laptop

Mobil

Öngyújtó

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Dean_Winchester___Comic_by_dauntingfire
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
Batman

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzomb. Júl. 23, 2011 1:53 pm

Mindenki el van fogadva!
Kaland pedig itt elkezdve: Mészár Mocsár
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzomb. Júl. 23, 2011 5:07 pm

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Medusa

Születési név:Morgana Daren
Becenév,álnév: Morda
Nem: Nő
Magasság: 172 cm
Súly: 70 kg
Bőrszín: Europid
Szemszín: vörös
Hajszín: Sötétzöld kígyók tegergőznek a haja helyén
Hozzátartozók:nincs((árva))
Faj:Metahumán
Életkor:40
Foglalkozás:-
Oldal:Gonosz

Előtörténet:
Sajnos igazi szüleiről semmit sem tudunk...első írásos adatok csak az árvaházból vannak....1971.december.6-ikán született egy Delware meletti falucskában....szülei elégtek egy súlyos balesetben....1 éves korában került a Szent Medica árvaházba....Az árvaházi évei során valahogy mindig is kívűlállónak érezte magát....ugy érezte ő más mint a többiek....ami valóban így is volt....1977. nyarán...furcsa dolog történt...amikor babázott a többiekkel rájött hogy nem kell fognia valamiért a babáját hogyha játszani akart vele...ugyanis tudta mozgatni....és később rájött hogy nem számít se a méret és forma mindent fel tud emelni....és meg is próbálta...asztal..szék...autók....sajnos ezt hamar észrevette az árvaház igazgatója és kérte a kislány áthelyezését egy speciális intézménybe ahól kezelik a pszihiátriai eseteket..ekkor vagyis 1987.augusztus 4.-én átszálították Froy Debatorba egy jeles pszihiátriai intézménybe.....itt cseperedett fel....fogyatékosok és örültek között....szép kis gyermekkor...egy idő után után aztán meglátogatta valaki....egy angyal volt...elvitte a gyereket...szülőnek álcáczta magát....bár az angyalok ilyet nemszoktak....elővett egy kést és leszurta a lányt....így volt elrendelve...((vannak dolgok amelyek felfoghatatlanok számunkra...az is hogy miért kellet volna megölni a kislány))...miközben a lányból fojt a vér....megkörnyékezte egy érzés..sugallat...maga a sátán....
-Szerbusz kedvesem....
-Ki maga??
-Az nem fontos...az a fontos hogy te meg legyél mentve....úgy érzem több hasznodat fogom venni élve mint holtan a birodalmamba...
-Ki maga??Hol vagyok?
-Itt van ez a könyv((kinyitott egy fekete könyvet))...bele kell irnod a lelkedet...és úgy az enyém leszel....
-De én nem akarok a magáé lenni...én istenben hiszek...
-Isten elárúlt téged..ideküldte az angyalát hogy megöljön...és elvegye az életed...de én itt vagyok és megvédelek...ne félj....
-De..de
-VAGY VÁLASZTHATOD A HALÁLT IS ÉS SZENVEDNI FOGSZ A POKOLBAN ÖRÖKöKN ÖRÖKKÉ....
((elkezdett sírni ettől a nagy hangtól))
-Nem akartam kiabálni...bocsáss meg....de te is beláthatod hogy vagy engem választasz vagy a halált....
A kislány persze aláírta a lekével a könyvet....és ezután a gonosz örök szolgálja lett....
-Felejtsd el a mostani neved ezentúl Morda leszel...ami azt jelenti Harapás,Marás....
-De miért?
((ekkor a haja kihulott és a fejéből több száz sötétzöld kígyó tekergőzőtt ki....))
-Ezért kedvesem....mostantól...ölj meg mindent és mindenkit aki csak az utadban áll...és evvel hozzám küldöd majd azokat a lekeket...
Ettől kezdve Morgana vagyis Morda a sötétséget szolgálta...ölt,öldökölt...sikerült neki...hisz képességét a sátán már megtanította hogyan használja......persze a fentiek nem nézték jó szemmel ezt a dolgot....ígyhát...egy harcost küldtek Morda ellen ,hogy győzze le őt.....Pont mikor 25 éves lett akkor találkozott szembe evvel a harcossal...eleinte nem tudta ki ez vagy mit akar de később viágos lett hogy csak egy valamelyikük élhet a másiknak pusztulnia kell...ádáz csata kezdődőtt.....de ebbe a csatába beleavatkozott néhány égi és alivlági is.....sokáig küzdöttek kimerítő csata volt de a végén Mordának sikerült lelöknie egy vulkánba a harcost....így a gonoszok győztek....persze erről a csatáról ahol a jók vereségt szenvedtek...nem hallott senki....gondokodtak róla....telt múlt az idő....sok új harcost küldtek Morda ellen de sanos már egyikük sem tudta legyőzni őt.....mikor 33 éves lett a Sátán meglátogatta őt..
-Szerbusz kedvesem..
-Üdvözlöm felség...
-Ugye tudod hogy büszkék vagyunk rád....nagyon sokat tettél értünk....de mivel lásd hogy nekem sincs kőből a szivem...kérdésem van...szeretnél felmentődni a szolgálat alól....olyan sokat dolgoztál már nekem hogy a töbszörösödet visszakaptam...nos??
((persze a Sátán azt várta hogy majd neme mond..ám nem így lett))
-Sz évek során rájöttem hogy nem is olyan rossz dolog ez amit csinálok....szeretek gyilkolni....vért látni...nem tudnám abbahagyni..ha elhagynál...unalmas lenne az életem.....kérlek had maradjak...
((a Sátán e szavakat hala könnyekre fakadt..amit már egy jó ideje nem csinált...örült neki hogy talált egy lelket aki annyira romlott mint ő maga...mitagadás rokonlekek voltak....))
-Gyermekem..jer közelebb....
((ekkor megölelte a lányt és örökre elszívta a lelkét...))
((ezután Morda aki időközben megrögedett..lélektelen volt...ami azt jelentette hogy nem érzett gátlást semmire ami rossz...))
A rendőrők kerestették.....de sohasem sikerült elkapniuk....volt egy idő amikor már minden gyilkosság az ő nevéhez fűzödött...de aztán 7 év telt el....már lecsilapodott...nem öldökölt..annyira...bűnözökkel paktált le...szupergonoszokkal ismerkedet...szépen lassan csak egy átlagos bűnöző lett...bár valahol még mindig nem felejtették el tetteit...
Gotham citybe költözött..ah várja a megbízsokat....

Képesség:Képes repülni.Képes tárgyakat mozgatni nem számít milyen nagyok...házakat,épületetket,fákat viszont nem tud mozgatni...akihez odahajítja a tárgyakat az súlyos agyrázkódást..sérüléseket...sőt halált okozhat...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
Batman

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzomb. Júl. 23, 2011 5:29 pm

Elfogadva, bár kicsit sok a helyesírási hiba, de semmi probléma. Bemeséllek az első körben téged is, és írhatsz is a többiekhez!
Egy-két körig még jöhetnek a jelentkezők!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzomb. Júl. 23, 2011 6:36 pm

Születési név: Remus Maximilliam Rex
Becenév, álnév: Atyám (sokan hívják így, hisz egy pap)
Személyazonosság: titkos
Nem: férfi
Faj: természetfeletti (démon)
Születési hely: ismeretlen
Kor: több száz év (ő sem tudja pontosan)
Magasság: 195
Súly: 80 kg
Bőrszín: fehér
Szemszín: barna, szinte fekete
Hajszín: kopasz (fekete)
Foglalkozás: Isten papja (látszat), a Sátán szolgája

Előtörténet:
Remus valamikor a középkorban született, pontosan mikor nem tudni. Szülei szegények voltak, így ő is szolga sorsa volt ítélve. Ezt mégis sikerült elkerülnie. Egy napon, mikor Remus öt éves volt, egy szerzetes pap érkezett a falújukba. Épp egy súlyos betegség szedte áldozatait akkoriban. Remus apja is beteg lett, édesanyja pedig már belehalt. A férfi megkérte a szerzetest legalább Remust vigye el magával, hogy ő életben maradhasson. A szerzetes beleegyezett és magához vette a gyermeket. Senki sem tudta, hogy a szerzetes nem is ember, sőt nem is Isten papja. Egy démon volt, ki papi álruhában járta a világot és amerre ment ott mindig felütötte a fejét valamilyen súlyos kórság. A gyermek bátra ment a férfival, hisz szüleitől úgy tudta, minden pap jó ember. A férfi tanította őt, s mint kiderült a gyermek igencsak fogékony volt a tudásra, akár egy szivacs a vizet úgy szívta magába. Mikor felnőtt lett elvitte a férfi egy kolostorba, ahol pappá szentelték. Remus úgy gondolta, hogy ezentúl jó lesz az élete és az emberek majd bíznak benne. Rögtön azután, hogy felszentelték, éjszaka valami gonosz dolog történt. A férfi akivel eddig élt sötét mágiával megfertőzte az elméjét és öngyilkosságra sarkalta. A terve sikerült, Remus ledöfte magát egy tőrrel. Az ki öngyilkosságban hal meg, rögtön a pokolra jut, ez lett Remus sorsa is a túlvilágon.
A férfi rengeteg évig szenvedett a pokolban, sötét dolgok férkőztek az elméjébe. A rengeteg kín megkeményítette, teljesen más emberré vált, már nyoma sem volt benne jóságnak. Több száz éves pokoli lét után felajánlották neki, hogy szolgálja a sátánt és így vissza térhet a földre. Elfogadta az ajánlatot, démonná vált és Gotham lett az új otthona. Papként prédikált egy templomban, Isten szolgájának adta ki magát, pedig pont, hogy ellene dolgozott.
Legújabb feladata bizonyos ereklyék felkutatása. Nagy jutalmat ígértek neki, ezért nem tétovázott sokat, hanem munkának látott.

Szakértelmei: Ismeri a Bibliát, bármikor tud idézni belőle. Remek prédikátor, bármiről meg tudja győzni az embereket. A sötét dolgok és rituálék is jó barátai, előszeretettel tanulmányozza és használja őket.

Képességei: Különleges kisugárzása van. Az emberek különösebb ok nélkül megbíznak benne és hamar akár a legféltettebb titkaikat is elmondják neki.
Képes megérezni a természetfeletti dolgokat, legyen szó ereklyékről vagy túlvilági lényekről. Tíz méteres körzetben nem marad előtte rejtve, ha valaki angyal, esetleg démon vagy netán valami misztikus dolog lenne a birtokában. Ennek a képességének mellékhatása, hogy saját kilétét el tudja rejteni.
Képes segítségül hívni fekete árnyakat. Ezek a misztikus lények félelmet keltenek az emberekben és gonosz gondolatokat suttognak füleikbe. Persze az Remustól függ, hogy pontosan mit is mondanak. Gondolatok segítségével kommunikál velük.

Felszerelés:


Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok AAAAAnyJp3EAAAAAAPGApg
Egy fordított kereszt, ami a nyakában szokott lógni. ( Az ördög szimbóluma)

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Lil_black_book
Egy fekete könyv ami a pokolból származik. Rengeteg sötét szertartás, ereklye és természetfeletti lény leírását tartalmazza.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Reverenda
Papi reverenda

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok A+t%25C5%2591r
Egy tőr ami a jobb ruhaujjában van elrejtve.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Tumblr_l6nh0mbxpY1qcptm2o1_400
Kinézet
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Batman
Szuperhős
Szuperhős
Batman

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeVas. Júl. 24, 2011 3:59 pm

Elfogadva! Mindjárt be is meséllek a kalandba és írhatsz is:)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeVas. Júl. 24, 2011 4:56 pm

Kicsit késve de jelentkeznék én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
Batman

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeHétf. Júl. 25, 2011 1:34 pm

Na te is elfogadva, az első reagban bemeséllek téged is!

Résztvevők: Trant Hardwin
Earl Bucks
Kyle Smith
Remus Maximilliam Rex
Bruce Bendingfield
Morda
Cybergyík

Körváltás három naponta, aki nem tud írni az jelezzen PM-ben!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitimeSzomb. Szept. 24, 2011 4:02 pm

Mindenki, aki a fő karakterével jött kérhet kimesélést tőlem! PM-ben kérem a jelentkezést!

Az indok, amiért erre szántam el magamat: Egy hónapja áll a kaland és lehet, hogy valaki máshová akar menni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok   Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Akarat Erő Próba: Ereklye Vadászok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: