DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Anglo Irish Bank

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Kedd Márc. 20, 2012 7:15 pm

Gamma megvadult. Ám valamennyire hatásosnak tűnik amit csináltak. A Karmester hogy ne csak Naomi szenvedjen, úgy ahogy tud rásegít a lánynak, hogy eltudjanak menni egy másik fedezékhez. A Karmester gondolkodott közben, míg nem egy újabb fedezékhez bújtak. A kis kaliberű fegyvereik szinte csak csiklandozzák ellenfelük testét, de egy nagyobb kaliberrel már többre mehetnek. Fedezékükből hátra pillantva az utolsó őr holttestére aki meghalt, meglátta a mellette fekvő nagyobb kaliberű fegyvert.
- Naomi, kérlek vigyél el ahhoz a fegyverhez. - Mutatott arra fele, ahol Naomi az őrt megölte. Naomi tekintetéből kiolvasta, hogy értette mit akar a Karmester, ám nem azt mondta amire számított.
- A francokat, inkább fedezz és elhozom én! - Jelentette ki a lány határozottan. A Karmester elmosolyodott.
- Nekem így is jó. - Előkapta fegyverét és a összeszorított fogakkal föltérdelt, ha Naomit kiszúrná magának, akkor elterelhesse róla a figyelmet. Közben vigyáz arra is hogy nehogy még egyszer eltalálja egy lövedék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Csüt. Márc. 22, 2012 4:24 pm

Visszarohanok a fedezékembe, mire Gamma teljesen bedilizik, és elkezd minden irányba lődözni. Vigyorogva veszem tudomásul, hogy a terv, még ha nem is maradéktalanul, de bevált, a tűz úgy néz ki jó hatással van a drága barátunkra. Legalábbis az üvöltéséből következtetve. A lövöldözés meghozta a hatását, üvegszilánkok, és alkohol ömlik a nyakamba, átitatva a ruhámat. Sebaj, amíg csak ennyi baj van, addig jól állunk. Ahogy kitekintek Naomi, és a Karmester felé, látom, hogy átmennek egy másik fedezékbe, majd Naomi megindul visszafele...mi van? Értetlenül húzom meg magam a bárpult mögött, habár bízok a többiekben, és az ő életük is a tét, tehát nem csinálnának semmi hülyeséget. Így hát, mivel nekem úgy sincs jobb ötletem, óvatosan kihalok a fedezékem mögül, és még megeresztek pár lövést Gamma felé. Tudom, aligha sebzem meg ezekkel, de legalább a figyelmet elterelem Naomiról, aki most nagy veszélyben van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Pént. Márc. 23, 2012 2:34 pm

//Attól még, hogy Naomi NJK és azt írtam megteszi, amit mondatok neki, még nem irányíthatjátok. Ezt még elnézem, de a következőnél megtorlást foganatosítok.//

Naomi szedi a lábait, ahogy csak tudja, két társa pedig megpróbálja addig is felvenni a harcot az őrjöngő démon ellen. Az esélyek nem jók, sőt kifejezetten hatástalan a létszámbeli fölény. Legalábbis eddig. Az áthatolhatatlannak tűnő ruha, eddig minden golyót kivédett, a különleges fizikumra, úgy látszik nem sok hatással van a tűz. A legjobb szemeiteket erőltetitek, de még eddig egyetlen emberi vonalat nem pillantottatok meg rajta, talán csak a ruha által összetartott alak. Két kar, két lába, és fejnek tűnő képződmény, amiről már rég lefoszlott minden hús. Nincs vére, talán még élete sincs.
Ezzel szemben ti elszántak vagytok, mindent megtesztek a cél érdekében. Mindent, hogy elpusztíthassátok azt, ami már egyszer kilehelte lelkét, talán. Megsemmisíteni azt, ami bármit képes, csak annyival, hogy rámutat. Így is tesz most is. A lövések a kezéből újra erősödnek, ahogy az alkohol utolsó cseppjei is kezdenek elégni. Talán a gondolkodása is változik vele, és a lövéseivel együtt egyre célravezetőbbek.
Gamma már nem csak áll, megindul. Hatalmas méretei ellenére elég gyors. Legalábbis annak tűnik, ahogy zöld fényben lángoló feje, egyre közeledik a bútorok mögé bújt A Karmester felé. A golyók újra csattannak a ruháján, meg-megtorpan a lökésektől, de ennyi nem elég, hogy meg is álljon. A Karmester egyre jobban érzi bőrén, ahogy a sugárfertőzött lény közelít hozzá. A bőre bizsereg, a szája kiszárad, és az első lövések már a feje mellett suhannak el.
Eközben Kártyás Ember mit sem törődve új parfümjének alkotóelemével, folytatja a tüzelés. Kézi fegyvere precíz. Pont a hasonló kis távolságból leadott halálos lövésekre fejlesztették ki. Kicsi könnyű, és a visszarúgása sem túl nagy. Ezek az ismérvek teszik tökéletes maroklőfegyverré. Ahogy a töltény a tárból a helyére csúszik, ahogy a ravasz könnyedén indul meg a görcsbe rándult ujj alatt, ahogy az elsütőszeg szemmel nem követhető sebességgel üt egyet, és apró szikrák pattannak, ahogy megindul halálos útjára puskaporral átitatott ólom. Torkolattűz kíséri a lövést, mikor elhagyja csövet a töltény, és hangsebességet meghazudtoló sebességgel csapódik be. Eközben az üres hüvely a számára kialakított nyíláson távozik, a töltényhez képest elenyésző sebességgel engedelmeskedik gravitációnak, és pattan kettőt a csempézett padlón, mielőtt végleg megtalálná a helyét. Ámde ez a kis nyílás nem csak a durva fém távozására jó, hanem az aprócska keletkezett szikrák. A szikra mely szinte szabad szemmel nem is látható. Akár csak egy hullócsillag felragyog élete kezdetén, és világít, míg le nem éri végső célját, és porrá nem lesz a légkörben-melyben született.
Ám most sincs ez így, a kis szikra csak egy pillanatig villan fel, de ez is elég, hogy a környezetéből felszálló alkoholpára belobbanjon, és egy tizedmásodperc kell csak, hogy a testet védő ruházat halálos csapdává alakuljon. A ruha mely védi az emberiséget évezredek óta a hidegtől, akár csak egy rossz vicc most begyullad, és égő pokollá változtatja Kártyás Ember életét. Előbb csak a karja kezd el égni, de hamar terjed tovább, ahogy a szeszesitalok koktélja engedelmeskedik a fizikai törvényeknek.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Vas. Márc. 25, 2012 6:23 pm

Szemem sarkából látom, hogy a Karmester egyre nagyobb bajban van, de hirtelen nekem is épp elég nagy problémám adódik. Én idióta nem törődve az alkohollal tüzeltem, ami nem volt a legbölcsebb lépés. Annak rendje és módja szerint begyullad a ruhám, és pillanatok alatt a tüzes, kénköves pokolban érzem magam. Mélyről jövő hálát adok az égnek, hogy Gamma most nem velem foglalkozik, habár lehet hogy a hálám gyenge hangját elnyomja a káromkodásom magas hangereje. Rögtön ledobom magamról a kabátomat, lehetőleg jó messzire, minél messzebb a bárpulttól. Pólóm is a földön köt ki, miközben tekintetem végig pásztázza a plafont, tűzérzékelőt keresve. Nincs az az isten, hogy egy ilyen fontos maffia bankban ne legyen tűzérzékelő. Amint megvan, aláállok, minél gyorsabban induljon be a riasztó, és ha találtam egyet, és be is indult a riasztó, akkor gyorsan a lecsorduló víz alá állok. Így se fogom megúszni komolyabb égési sérülések nélkül, de azért remélhetőleg nem itt fogok meghalni. Ha ez nem válna be, akkor marad a poroltó, ami talán még jobb megoldás. Ha találok olyat, lekapom a falról, és egyenesen magamra fújom. Ha se tűzérzékelőt nem találok, se poroltót - amit mondjuk egy bankban durva lenne - akkor nekem tényleg harangoztak. Csak kerüljek ki innen élve, legközelebb kétszer is átgondolom, mit csinálok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Márc. 26, 2012 4:18 pm

A Karmester Dühösen méregeti, hogy ellenfelük egyre közelebb ér felé. De hát mit is érdekli, Naomiról való elterelés volt a fő cél, ez tökéletesen be is következett. Összehúzott szemekkel és vicsorító fogakkal várta azt a pillanatot hogy az útból félre állhasson, vagy ha úgy hozza a kemény sors elugorjon, de mindenképp kitér előle. A Karmesternek most két fő célja van. Az egyik ami a legfontosabb, hogy túlélje. A másik, hogy valami féleképpen, de legyőzzék Gammát. A Karmester megvárta azt a pillanatot, amikor még nem késő félre ugrania Gamma elől. Ugrás előtt még elővette az egyik zene dobozát. Nem fog rálőni, hisz ezt túl kell élnie. Talpra áll közbe Gammát figyeli, hogy mi lesz a következő lépése. Ha Gamma netalántán újra őt venné célba, kinyitja a zenedobozt. Tudja, hogy a robbanásáig 6 másodperce van. Így ha ráfigyel a 4. másodpercnél dobja neki, annyi lendülettel, hogy a robbanása Gamma fejéhez igen közel legyen.
- Kapd el Gamma! Ajándék! - Mondja ha a fent említett dolgok teljesülni fognak. Ha sikerül, ha nem, hátrálni fog, hogy minél messzebb kerüljön tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Márc. 26, 2012 6:26 pm

Kártyás Ember reflexeinek köszönhetően, na meg hogy nem egy tűzvész kellős közepén van, ledobja égő ruháit, amik a földön égnek tovább, és nem a férfin. Így most újra fedezék mögül figyelheti, ahogy A Karmester halálos veszedelembe kerül.
Gamma nem lassít, és A Karmester hátrálása nem a legjobb módszer. A kezében már a bomba ketyeg, mikor mindkét kezét felé fogja, és mielőtt még kicsapna belőle a sugár a robbantó elugrik. A sugár végigszántja a földet, és már a következő jönne, mikor repül a bomba. Megpattan a koponyán, és azonnal be is robban.
Az epicentruma közel volt, a robbanás nem túl nagy, de éppen elég. Gamma újabb energiavesztés után hátraesik. Miközben A Karmester újra biztonságban egy ideig, míg ellensége földön van. Nem halt meg, lassan tápászkodik fel, energiája vibrál, és ti érzitek bőrötökön, hogy nincs vele minden rendben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Márc. 26, 2012 8:41 pm

A Karmesternek sikerült a terve. "Dávid legyőzte Góliátot", az az még nem egészen. Az óriás még élt, és pusztulnia kell. A Karmesternek elkattant az agya. Fejébe megszólalt egy dallam, ami fokozta a hatást. ujjaival csiettintgetett, és az első olyan nehéz tárgyat amit a kezébe tud venni. Rögtön fel is kapott egy törmelék darabot, ami az egyik asztalból tört le, miközben Gamma rajta átgázolt. A deszka pont kezébe illett és nem habozva sietett kiereszteni dühét. A fejét célozta. A talán egyetlen gyenge pontját, ami még megtalálható rajta. Nem szabad hogy fölkeljen, ha kell még az utolsó hangszerbombáját is rááldozza, csak dögöljön meg végre. Naomit el is felejtette, nem tudta már hogy elérte e a fegyverig, de nem is érdekelte. Azonban vigyázott, hogy Gamma nehogy alattomosan támadjon rá, bármikor ki tudja kerülni, azzal megrohamozta, még mielőtt Gamma észbe kaphatna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Márc. 26, 2012 9:04 pm

A ruhám a földön landol, úgy néz ki a gatyám nem ázott alkoholban, így hát túlesve a veszélyen visszaterelem a tekintetemet a Karmesterékre. Naomit már nem látom, talán fegyverért rohant vissza. Gammát eltalálta a Karmester bombája, elesik a földön. Ahhoz túl messze vagyok, hogy bármit is tehessek időben, pisztolyt pedig nem használhatok a bárpult miatt. E helyett inkább kézbe kapok egy üveget (már ha maradt még Gamma pusztítása után) és elhajítom az ellenség irányába, még ha ez úgy se számít sokat. A lényeg, hogy még véletlenül se legyen ideje felkelni, így a földön sokkal több esélyünk van ellene. Remélem a Karmester majd eldob még egy bombát felé, vagy valahogy megöli, elvégre ő van közelebb, ha ez esetleg mégse sikerülne, akkor közelebb megyek, jó messze a bárpulttól, és Gamma felé lövök, persze csak akkor, ha már esélytelennek látszik a harc. Közben felkiáltok:
- Naomi, merre vagy?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Kedd Márc. 27, 2012 12:37 pm

A Karmester fegyvert kerít magának, és bár nem az ő stílusa, de mindenki tudja ez már a végjáték, és csak rajtatok áll ki marad talpon. Vagy éppen ki nem. A fegyverrel akár vámpírok ezreit is ki lehetne végezni, oly hegyes. De Gammával is el lehetne bánni talán, de sajnos nem fog menni. Ahogy egyre közelítesz érzed, hogy valami nincs rendben a környezettel. A sugárzás egyre nő, ahogy egyre közelebb érsz, elfog a rosszullét, és tudod még pár méter is belehalsz. Ám Gamma nem úgy látszik, mint aki fel akarna állni.
Az üveg pia, széttörik a koponyán, ám a benne lévő folyadék egy pislantással el is párolog. Közvetlen közel már oly erős a sugárzás, hogy mindennek ellen tud állni, és mindent el tud pusztítani. Felkelni nem akar, és mielőtt még újra célkeresztbe tudnád venni lövések dörrennek. Naomi nem felelt, mert hát az aprócska lánynak a fegyver nem kis megerőltetésbe kerül cipelni. Hát még a használata.
Rögtönzött sáncra támasztotta, és még csak újra sem tárazott, csak a benne maradó hevedert kezdi el fogyasztani. A golyók éppen csak férfi társai mellett suhannak el, és a félelmetes látványhoz, még az is hozzá tesz, hogy sikolyok hagyják el a száját a lánynak, miközben minden lövésre ide-oda rándul a hatalmas mordály. Csak a szerencséteknek köszönhetitek, hogy még is van találat nem is kevés. Ti fedezék mögé vetődtök, csak hogy kikerüljetek a tűzvonalból, míg Gammának nincs erre lehetősége. A lövések számához képest elenyésző a találat, de még így is több, mint amit nektek sikerül eddig összesen bevinni. Végül minden elhallgat, a koponya páncélzata lyukas akár az ementáli, a belőle szivárgó zöld fluoreszkáló folyadék pedig arra enged következtetni, hogy a támadás sikeres volt. Úgy néz ki nyertetek, még ha nem kevés sérülés árán is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Kedd Márc. 27, 2012 3:29 pm

A düh, és az akarat bármekkora is, a Gammából áradó sugárzás erősebb, ami megállítja. Rosszullét fogja el, majd megáll. valami villanást vél észrevenni a szeme sarkából, ami egy üveg volt, majd követte a reccsenő hang is, ami Gamma koponyáján ért végállomást. Az üveg szétreccsent rajta, közel se mutatott olyan hatást, mint először. Hirtelen Naomira lesz figyelmes. Hatalmas fegyvert cipelt maga mellett. Ekkor elkezdődött a földi pokol. Mintha minden hang megszűnt volna és csak a fegyver morajlása maradt a világon. A golyók közöttük cikázott el, sérülést sem okozva nekik. Talán Naomi jó célzásán, vagy inkább egy marék szerencsén múlott az életük. Minden esetre is félre ugrott egy fedezékbe, addig amíg a fegyver el nem hallgatott. Fedezékéből lassan emelkedett fel. Körül akart nézni, főleg Gammát. Zöld folyadék folyt a testéből, nyilvánvalóan a vére, mely több nyílásból ömlött. Ha most nem halt meg, akkor biztosan elvérzik. Azonban távolabbról kíváncsi volt tényleg halálán van e, nem kell még egy támadás tőle. Közelebb megy hozzá hogy megbizonyosodjon, de ugyan úgy óvatos lesz. Ha meg bizonyult róla hogy halott, e szavakkal búcsúzik tőle.
- Világíts tovább a pokolban...Sze*ét. - Azzal az eredeti céljukat folytatja tovább. Kinyittatja a széfet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Kedd Márc. 27, 2012 6:51 pm

Minden jel arra mutat, hogy Naomi szétszaggatta Gamma fejét, reméljük, tényleg így van. Felállok a bárpult mögött, majd kissé közelebb megyek, hogy biztosra menjek, tényleg kilehelte a lelkét a rohadék. Valahogy, a sok sérülés ellenére, túl egyszerűnek tűnt a tag halála, valahogy még számítok arra, hogy lesznek még vele gondok. Nem baj, elég halottnak néz ki. A Karmester még kimutatja a barátságát az ellenség felé, majd elindul a széf irányában. Én a ruháimra nézek, amik már nagy eséllyel elégtek, majd eszembe jut a maszkom. A nagy alkohol esőben bizonyára az is elázott, és meggyulladt, de most már nincs mit tenni, végül is nem olyan nagy baj, ha felismernek. Ki bizonyítaná, hogy Falconi embere vagyok? Meg különben is, egy kis hírnév sose árt. Ruhát azért kéne találni, így hát, ha Gamma tényleg kipurcant, visszarohanok a bejárathoz, és megnézem, valamelyik biztonságinak nincs-e a méretemben ruhája. Ha ezzel megvagyok, visszarohanok Gammához, és követem a többieket a felé a szoba felé, ahonnan Gamma rontott ki nemrég. Belépek a többiekkel egyetemben a helyiségbe, pisztolyt magam előtt tartva, habár kétlem, hogy ezután a monstrum után lenne még védelem, amivel szembe kéne néznünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Vas. Ápr. 01, 2012 4:35 pm

//Bocs a késésért máskor szóljatok két nap után//

Mindketten amennyire csak sugárfertőzésetek engedi közel mentek Gammához. Már nem mondhatnátok hogy él, azon a vékony mezsgyén található, ami az élet és halál között található.Szemei még izzanak egy keveset, és a keze is meg-megrándul, de más említhető életjelet nem mutat. Így berontotok a kis szobába, persze csak biztos távolságban kerülitek meg Gammát, akiből még mindig csurog a zöld folyadék, nem kis radioaktivitást mutatva.
A szobában már nincs senki. Csak ti, mivel beléptetek. Naomi nem követ titeket, csak piheg a puska mögött. Míg ti körülnéztek a konyhában. Nem sok minden van itt. Egy televízió, sütő, és minden hasonló, na meg egy toalett, csak hogy legyen hol elintézni a nagy dolgaikat az itt dolgozóknak. Szóval egy szokványos szociális helyiség. Így szabad az út a széfhez. Előttetek áll a feladat, hogyan is akarjátok kinyitni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Ápr. 02, 2012 8:51 pm

// Még ha a közelbe is lettél volna Very Happy azt hittem beteg vagy. //

Semmi érdemlegeset nem találtak a helyiségben. Se egy embert se semmit.
- Mi a franc? Hol vannak az emberek? Azt ne mondják mind szabadságot vett ki. - A Karmester értetlenül néz Kártyásra, majd vissza sántikál sérült lábával Naomihoz. Útközben pillantást vetett a széf ajtajára. Masszívnak néz ki, ám meg kell törniük a "jeget".
- Mennyire értetek a számítógéphez? - Kérdezte két társától. - Lehet a rendszert kell feltörnünk a kódokért, ha egy árva ember sincs itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Szer. Ápr. 04, 2012 11:24 am

Értetlenül állok a helyiségben, TV, sütő, meg WC, de ember sehol sincs. És így akarunk mi bankot rabolni? Hát ilyen nincs. A Karmester kérdésére megrázom a fejemet:
- Annyira nem, hogy fel tudjam törni ezt a sz@rt. De nincs az az isten, hogy mindenki eltűnt. Nem szívódhattak föl. Valahol lenniük kell. - mondom, majd elkezdek körözni a szobában, benézve a TV mögé, kinyitva a szekrényeket, hátha találok valami érdekeset, vagy legalább értékeset. Az egyik őr kabátjában járkálok. Talán egy térkép a bankról, a szokásos "Ön itt áll" jelzéssel jól jönne. Ha nem találok semmit, és az emberek sincsenek meg, akkor végső elkeseredésemben a többiek felé fordulok, már persze ha Naomi nem tudja kinyitni manuálisan a széfet.
- Ha nincs más, akkor valahogy be kéne robbantani. Mit gondoltok?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Csüt. Ápr. 05, 2012 5:36 pm

Naomi forgatja a szemét káromkodásaitokon, és a megjegyzéseitek még csak tetézik mérgét. Úgy látszik nem ért egyet a nézeteitekkel, de hát ez van, ő nő. Máshogy gondolkodik elég sok mindenről.
- Szerintetek kik rohantak ki mellettetek mikor bejöttetek és a puskáitokkal hadonásztatok? - Teszi fel a kérdést, és legyint, hogy ilyen társakat elég nehéz lenne elképzelni. De ha már itt vagytok, akkor ő is bepillant az elszeparált helyiségbe, majd szerez magának egy poharat, és enged magának egy kis vizet.
- A számítógépekhez, ennyire nem. De szörföléssel semmi gondom nincs. - Kilép és körülnéz, Gamma még mindig sugárzik, de nagyon sok gondot már nem okoz nektek. Igaz még valami remegés végigfut néha a testén, de ez csak valószínűsíthető különleges testének tudható be.
- Mit gondoltok ki tudna itt segíteni nekünk? Vagy van elég robbanószerünk, hogy be tudjuk ezt a borzadályt robbantani. - Vágja hozzá az üvegpoharat, ami nagy csattanással ezer darabra robban rajta. Az említett széf mozdíthatatlannak tűnik. És csak egy jó ötlet kell, hogy a rajta lévő nyitószerkezetet, sikeresen megmozdíthassátok, és kinyithassátok az egészet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Pént. Ápr. 06, 2012 5:41 pm

A Karmester gondolkodott. Nem emlékszik mi mindent vettek a feketepiacon hirtelen.
- Az én bombáim nem elég erősek ehhez. - Mutatott a széf felé. - Mond Kártyás, vettünk mi robbanó anyagot? - Kérdezte, közben azon agyalt, hogy az őröknél nem e találna valami beléptetőt a széfhez, sőt azt sem árt megnézni, hogy a bank dolgozói, neme ott állnak a bank előtt. Kártyás válaszát meg se várva elindult a bank bejárata felé. A maszkot leveszi, mert szinte majdnem a fejére olvadt. A bejárathoz érve kinézett az üveg ajtón, nem e ott állnak. Ha igen, a fegyverét rájuk fogva bekényszerít a bankba. Aki menekül azt lábon lövi és beráncigálja a bankba. De ha senki sincs a bank előtt aki ott dolgozna, a hullákat kezdi átkutatni, ami közelebb vinné őket a széf kinyitásához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Ápr. 09, 2012 8:14 pm

Robbanó anyagot? Nem, az kimaradt. - rázom a fejem elgondolkozva. A Karmester leveszi a maszkját, majd kinéz, hátha van kint valaki, aki segíthet nekünk. Amíg ő ezzel van elfoglalva, én lesétálok a széfhez, és elgondolkozok, hogy kéne kinyitni. Megfordul a fejemben a hullák átkutatása, hátha van náluk valami beléptető kártya, vagy valami, de kétlem, hogy egyszerű biztonságiaknak odaadnák a széf kulcsát. Körülnézek, majd megkeresem az igazgató irodáját, elvégre ott csak van valami. Ha nem találom az irodát, vissza a kiindulóponthoz. Megkeresem azt a számítógépet, és kíváncsian próbálkozok, hátha találok rajta valamit, ami segíthet nekünk. Nem számítok rá, hogy nagy, nyomtatott betűkkel fog várni rám a SZÉF KINYITÁSA gomb, de talán találok róla infót, hol lehet maga a kulcs, vagy kód, és ami jobban érdekel: Gamma is érdekel. Ha a maffiák manapság ilyen durva erőkre teszik rá a kezüket, jobb lesz minél előbb állást foglalni valamelyik oldalon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Csüt. Ápr. 12, 2012 8:53 pm

A civilek keresése nem túl meglepően eredménytelen. Kint látsz igaz embereket, de azok nem a bank alkalmazottai. Talán csak járókelők, aki hallották a lövéseket. És befele kémlelnek, hátha meglátnak egy kis részletet a véres valóságból. Szerencsétekre, csak a kint lévő két hullát látják, amiket még szabad szemmel is láthatnak. A bent lévő felfordulás már nem ilyen szembetűnő.
A hullák átkutatása gyorsan megy, minden alap felszerelést, ami egy maffiózónál lehet megtaláltok. Na meg olyat is, ami nem éppen a nehézfiúkhoz illik. A ruhájuk inkább biztonsági őri, egyet kivéve. Az elszeparált irodában lévőt, akinek a zakóján az van, hogy irodavezető.
Szóval megtaláltátok, amit kerestetek. Nem véletlenül nála volt a legnagyobb mordály. Ami most éppen Gamma felé néz, és Naomi csak úgy leseget felé, hátha még akarna valami rosszat tenni. A kutatást rátok hagyja.
Így mikor Kártyás Ember átkutatja az iroda minden zugát, na meg a hullát is végül, amire mindketten ráteszitek a kezeteket. Zárnyitó szerkezetet éppen nem talál, de egy biztonsági zárat igen. Jobban megnézve ez egy bonyolult kombinációs zár, ami megszünteti a néma riadót, és a vészzárat kikapcsolja a nagy széfnél. Vagyis nyitható lesz a széf, ha megtaláljátok a kombinációt. Vagy éppen rájöttök, hogyan is kellene kinyitni a nagy monstrumot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Pént. Ápr. 13, 2012 7:58 pm

A kutatás sikerrel jár, többé-kevésbé. Ahogy körbenézek az irodában, megtalálom azt, amit kerestem: egy biztonsági zár, ami a feliratok alapján a néma riasztó, és a széf kinyitásához van. Nézem egy darabig, majd kilépek az irodából, és szólok Naominak, jöjjön ő is ide. A Karmesterrel szétnézünk a szobában. Átkutatom az igazgató hulláját, minden rejtett zsebet kiforgatva, hátha megtalálom a kombinációt. Na nem fűzök túlzott reményeket az egészhez, a fickó bizonyára az agyában tárolta az adatokat. Ha van is róla biztonsági mentés, akkor az nagy eséllyel a gépén lesz. Körülnézek az irodában, van-e számítógép, ha van, vagy netán okos telefon, ha van valami, akkor szétnézek rajta, hátha találok valamit. Ha nincs semmi, a Karmester javaslatára kezembe veszek egy kis port a földről, majd azzal meghintem a panel gombjait. Ha mázlink van, ki tudjuk silabizálni az ujjlenyomatokat. Intek a társamnak:
- Akkor nézzük azokat az ujjlenyomatokat. - mondom. Jobb az, ha ketten keressük őket, hátha az én tekintetem átsiklik valami felett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Szomb. Ápr. 14, 2012 12:21 pm

Kártyással átnézték az embereket, ráadásul az iroda vezetőt is kinyírták. Azaz nem ők, hanem Naomi, de ők is megtehették volna. Ám ez a hiba az ő számlájára írható.
- Nagyszerű... - Erre többet képtelen volt mondani. Megkérte Kártyást, hogy nézze meg van e ujjlenyomat a számkombináción. Majd ő is közelebb ment segítség gyanánt megvizsgálni. A bornak elvileg meg kéne ragadnia a zsíros ujjlenyomatokon, ami kimutatja az esetleges belépési kódot, majd a variációkat kipróbálni, hogy kinyithassák a széfet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Szomb. Ápr. 14, 2012 6:45 pm

A por jó ötlet, főleg mivel már eddig is eléggé sok rá van tapadva. A leleményesség nagy előny főleg, ha az ember nem megfelelő felszereléssel akar kirabolni egy bankot. Így hát nincs más esélye csak az eszét használni.
Három gomb tűnik fel, ami eléggé használatosnak is tűnik. Így a kombinációk száma nem is olyan nagy. Azt a huszonhét próbálkozást pillanatok alatt végig is nyomjátok, aminek a következménye, hogy egy hangos kattanással, és egy nyugtató piros lámpával jelzik, minden rendben van. A vészriadó kikapcsolt, ti pedig most már teljes figyelmeteket a széfre fordíthatjátok.
A különböző elektronikus ketyerékben, amit találtok a bankfiókban nem sok mindent találtok, legalábbis fontosat nem. Számlázó programok futnak örökkön-örökké és más nem is nagyon van itt. Így hát mielőtt még Naomi csatlakozna hozzátok, és rászólna a még mindig halódó Gammára, hogy "Ne mozdulj!" a helyzet meg is oldódik.
Ti pedig törhetitek a fejeteket, hogy fogtok egy hatalmas több tonnás széfet kinyitni, amin akkora nyitó szerkezetek (tudjátok azok a tekerők) vannak, mint egy ember, és olyan vastag egy-egy rúd, mint a karotok legvékonyabb része. Ez aztán a nagy dilemma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Ápr. 16, 2012 8:13 pm

A Karmester most nem tudott mit tenni, ez már sok volt. Jobban megnézte azt a széfet nincs e más nyitó szerkezet. Ha nincs akkor fogalma sincs mit tegyen. Azon kívül hogy elordítsa magát nem jut eszébe, de indulatait visszafogva helyette csak megigazítja ruháját. Kezét végig dörzsöli arcán. Talán ha valamivel áttudnák maratni vagy...vagy...vagy fogalma sincs. Ennyi akadály legyűrése után a célnál akadnak el. Ránéz Gamma hullájára amiből még mindig ömlik a vér. Eljátszik a gondolattal hogy hátha savas, de egyenlőre hiába nézi nem lát égési nyomokat a talajon. Nincs valami kulcs vagy nyitószerkezet amivel ezt a batár nagy széfet kinyitják? Elindul, hogy kulcsot, vagy bármi beléptetőkártyát találjon a helyiségben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Ápr. 16, 2012 10:22 pm

A riasztót sikeresen kikapcsoljuk, ami azért jelentős megkönnyebbülést jelent számunkra, habár a széffel még mindig vacakolunk.A gépeken, meg mobilokon nem találtam semmi használhatót, így hát tényleg magunkra maradtunk. Tanácstalanul pillantok társaimra, de úgy néz ki, nekik se jut eszükbe semmi. Nézem egy darabig a széfet, majd megint elkezdek gondolkozni a robbanáson. Hamarosan tényleg csak az az egyetlen lehetőségünk marad, hogy berobbantjuk ezt a hatalmas ajtót, aztán lesz, ami lesz. Ellenben robbanóanyag sehol, legalábbis az a kevés, ami most nálunk van, nem lesz elegendő egy ilyen robbanáshoz. Lehet, hogy inkább a belépő kódot kéne megtalálni, de kifogytam az ötletekből, most már mindenhol kerestük. Ha nincs az igazgatónál, akkor nagy eséllyel az alkalmazottaknál se lesz. Ha nem embernél van, akkor valamilyen számítógépen? Nem, azokat is megnéztük. Lehet, hogy Maroni tudja egyedül a kódot? Akkor meg akár haza is mehetnénk. Tekintetem átvándorol a haldokló Gammára, és elkezdek agyalni, hátha ő tudja a kódot. Végül is azzal se mennénk sokra, a tag mindjárt megdöglik. Ötlettelenül álldogálok a széf előtt, majd megkérdem Naomitól, aki eddig Gammával foglalkozott:
- Meghalt már?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Szer. Ápr. 18, 2012 11:33 am

//Na akkor közbe lépek, csak hogy ne húzzuk tovább az időt.//

Naomi csak nézi két társa tétlenségét. Úgy néz ki, már megint neki kell közbelépni. Odasétál a széfhez, és elkezdi próbálgatni a hatalmas karokat, amik úgy látszanak, hogy még egy igen erőtől duzzadó ember, sem tudná megmozdítani. A kérdésre, azért még felel, miközben nézi a fém monstrumot.
- Még él, de nem hinném hogy bármire is mennétek. Csak izomnak van itt, és az sem túl jól. - Mondja és közben kuncog jelezvén, hogy a harc vele, nem volt egyszerű, de közelébe sem volt a trió erejének.
Na és akkor nyögést hallatok felőle, ahogy nekigyürkőzik az egyik karnak, amit talán csak találomra választott ki, de ahogy megmozdul már látjátok hogy nem. A széf eddig is ki volt nyitva, csak a riasztót kellett elnémítanotok, ami a zárat irányította. A karok és kallantyúk forognak, majd egy hatalmas kattanással adja tudtotokra kinyitható.
- Na hát veletek is csak többen vagyunk. - Mondja kicsit fennhéjázva, és innen már a hidraulika, és különböző szerkezetek segítségével tárja szélesre az ajtót. Úgy látszik megütöttétek a főnyereményt, ezt pedig a nyikorgó széf előtt látjátok. A hang mással is vegyül elégedett vigyorokkal, és furcsa harákolós végkimerüléssel, ami úgy látszik Gamma felől jön. Amit bent láttok, minden képzeleteteket felülmúlja. A széf telis-tele van több raklapnyi pénzzel, és számolatlanul vannak rekeszek, melyek hatalmas kincsekkel kecsegtetnek. Végül, mint egy balsejtelmes érzés, a kisagyatok felől, egy nevetés hangzik fel. Gúnyosan akár a halál kacaja, és annyira győzelemmámorosan, mint egy hódító a friss tartományát nézve. Gamma az, a halálos sérüléseket szerzett szörny, aki most titeket néz, alig pislákoló szemekkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   Hétf. Ápr. 23, 2012 7:00 pm

Az igaz hogy nem próbálták manuálisan kinyitni a széfet, de hát erre a feladatra is alkalmasnak bizonyult Naomi, habár ő sem tökéletes. A Karmester hátratett karokkal elindult a széf belsejébe, közben dúdolást hallatva magából. A zene ugyan is megnyugtatta elméjét, ezáltal tisztább gondolatra késztette őt. A bank belsejében megállt és körül nézett. Halvány mosollyal nyugtázta, hogy tetszik amit lát. A tarisznyájából tüzes golyókat vett elő bal kezébe, majd szabad jobbkezével teletömte tarisznyáját némi pénzzel.
- Pakoljátok meg ti is magatokat, mert utána felgyújtom az összeset. - A Karmester megvárta amíg két társa végez, hogy aztán elengedhesse a poklot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Anglo Irish Bank   

Vissza az elejére Go down
 
Anglo Irish Bank
Vissza az elejére 
5 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: