DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Mario kávézója

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Mario kávézója   Szer. Szept. 21, 2011 4:45 pm

Egy kis kávézó, közel a Robinson parkhoz. Általában egyetemisták látogatják a helyet, néha felbukkan egy-két professzor is. A tulaj, Mario, igazi olasz kávékülönlegességeket szolgál fel.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Szer. Szept. 21, 2011 5:11 pm

Előzmény: Butik-ruhaüzlet
A kávézó nem túl nagy, és a tömeg miatt kicsit zsúfolt is. Mindössze két asztal szabad.Sam határozottan elindul az egyik felé. Látszik hogy sokat jár ide, több ismerőse is üdvözlően int neki. Amint leültök, egyből ott terem egy alacsony, bajuszos fickó. Valszeg ő Mario a tulaj.
-Mit parancsolnak?-kérdezi.
-Két caffé corretto-t kérünk, hozzá cantuccinit.-rendelkezik Sam, mielőtt még megszólalhatnál. Mario elindul, hogy teljesítse a kérést.
-Bízz bennem, ízleni fog.-néz rád bűnbánó mosollyal.
-Amíg várunk, mesélj valamit magadról. Mivel foglalkozol a ruhaáruláson kívül?
Vissza az elejére Go down
Velvet
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2011. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Szer. Szept. 28, 2011 1:32 pm

A kávézó elég kicsi volt, de barátságosnak nézett ki... Beljebb sétáltunk. Elég nagy volt a tömeg, de Sam határozottan megindult egy asztal felé. Többen is üdvözölték, de engem szinte senki. Az se lepne meg, ha nem is tudnának a létezésemről, az órán kívül alig szólalok meg...
Eközben a srác már rendelt is. Bocsánatot kért, én pedig vissszamosolyogtam rá, de azért egy sima kávénak jobban örültem volna...
-Semmi baj. -
Mondtam, miközben leültünk.
-Hát, igazából tanulni szoktam... Főleg Biológiát és földrajzot. Tényleg, te mit tanulsz? -
Kérdeztem tőle mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Szer. Szept. 28, 2011 4:47 pm

-Irodalmat tanulok, író szeretnék lenni.-válaszolja mosolyogva Sam.-Írtam már pár rövidebb történetet, de még nem jelent meg semmim.
Időközben kihozzák a rendelést. Mario két nagy csésze kávét tesz le elétek, és egy tányér süteményt.
-Nézd, megmutatom, hogy szokás enni.-azzal leemel egy sütit a tányérról, majd belemártogatja a kávéba. A beáztatott süteményt aztán jóízűen elfogyasztja, majd int, hogy kövesd a példáját.
A süteménynek mandula és vanília íze van. A kávéban tej és cukor található, és valami más is, ami az utóíze alapján alkoholnak tűnik. Talán valami likőr vagy pálinka.
-Hogy ízlik?-érdeklődik Sam.-Nekem ez az egyik kedvencem, de nem mindenki szereti. Az unokatesóm például kis híján majdnem rám köpte.


//Kaland sajnos véget ért.//
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Jan. 27, 2012 1:48 pm

Előzmény: Dixon dokk

Salvatore Maróni saját kis kávézója. Mario igazi olasz ízeket hozott a városba, és nem csak azokat. Itt találhatók meg a város legkívánatosabb hölgyeményei. Ez persze csak mendemonda, legalábbis Gotham City tudatlanabb régióinak.
A kirakat csupa üveg, csak hogy meglegyen a kilátás a kávézóknak. Annyi biztos, a pikánsabb ízekre vágyó gazdagok nem itt élik ki perverzióikat. Van hátsó traktusa is az épületnek, legalábbis a méretéből ítélve sok hely van még, amit nem lát szemetek.
Az épület méretes, körülötte szűk kis utcák vannak, amiken meg lehet kerülni. A főbejárata az utcára néz, jó nagy adag üvegkirakattal, és éppen csak pár oszlop, csak hogy tartsa is valami a ház azon oldalát. Ember vagy fényt nem láttok, de ez még nem jelent sok mindent. Az alvilág ebben az időben éli aktív óráit.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Jan. 27, 2012 2:16 pm

Leparkolok a kis lebuj előtt, leállítom a mocit, és a spanomra nézek. Megemelem a fejem, és tanácstalanul nézek rá. Hogyan tovább. Bár nem igazán várok most a nagy tervre, mert közben kikukkantok az ablakon, és átnézek az épületre, jól megszemlélem, azt tudatosul a dolog, hogy szép nagy, meg stb. és kb. ennyi. Nincs stuki, nincs semmim, csak a belem, és a jókedvem, ami lassan kezd elfogyni, ha még ma éjjel néhány ilyen raktárba el kell látogatni. Kiszállok a kocsiból, és lassan elindulok az épület felé, és körbe járom, aztán a lehető legeldugottabb bejáraton bejutni, már ha van olyan.
-Fedezz! Körül nézek, és behatolok. Tartsuk a kapcsolatot...
Mondom a filmből vett szövegekből, majd eszembe jut még valami.
-... Egyeztessük óráinkat. Nálam...
Nézek csuklómra, de nincs óra rajta, így lebiggyesztem ajkam, és megvonom a vállam.
-... na mindegy. Behatolok!
Ezzel elkezdődik az akcióm.A következő célpont előtt leparkolva Pöffeteg neki áll ténykedni, és úgy mint előbb, megint külön vállunk. Nem zavar, és tulajdonképpen ez jobban tetszik. Mennyen csak, az idétlen szövegelését pedig most sem veszem fel, és csak érdektelen arccal nézek vissza rá. Nem érdekel mit pofáz, csak szedje a lábait, és csinálja a dolgát. Végig simítom állkapcsom, ami még mindig érzi az ütés nyomát amit attól a hullától kaptam. Nyelvemmel egykori fogaimat keresem, majd én is kiszállok a kocsiból, miután a zsírós már eltűnt a szemem elől. Most más eszközhöz nyúlok, és ha lehetőségem van rá felülről hatolok be. Egy szomszédos épület tűzlétráján felmászva, a kávézó háztetejére akarok átugrani, ahol a tetőtérre valószínűleg vezet egy ajtó, ami pont jó lesz nekem ahhoz, hogy elkezdjem a mészárlást. A Feltűnést kerülöm, amennyire csak tudom. Egyenlőre...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Kedd Jan. 31, 2012 11:30 am

A kávézónak, mint az előző helynek, is két, átlagos ember számára elérhető, bejárattal rendelkezik. Az egyik a fő, a másik pedig a hátsó. Egyik sincs túlságosan eldugva, vagy olyan helyen, ami nem látható, de mégis csak a hátsó az, amelyik kevésbé látható. Az most nem egy sikátorba vezet, vagy egy elhagyott utcára, hanem egy elég ízléses sétálóra. Az aszfalt úgy ahogy rendezett, és még kis kerti asztalok is ki vannak téve, ahova a vendégek ki tudnak ülni, elfogyasztani forró italukat. Pár járókelőt látsz, de nem nagyon foglalkoznak veled, vagyis inkább nem akarnak. Így csak tovább haladnak, mint akik semmit sem láttak. Az ajtó zárva, vastag faajtónak tűnik, amin át lehet jutni, de nem hangtalanul az biztos.
A szemközti ház, egy butik, amin található tűzlépcső, és csak egy kisebb, legalábbis neked az, ugrást kell tenned, hogy feljuss a vasszerkezetre. Pillanatok alatt magad mögött hagyod az emeleteket, és végül már a tetőre is kijutsz. Az ugrás neked nem nehéz, sőt szinte túlságosan is könnyű. A tetőn, mint majdnem minden Gotham City-ben leledző épületen, vagy el lejárat, egy csomó antenna, meg szemét, és egy víztartály, csak hogy biztosítsa a megfelelő nyomást a környező épületeknek.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Kedd Jan. 31, 2012 12:32 pm

Hát nem bővelkedünk a bejáratok között, szóval két ajtó van, és a választás lehetősége az enyém. A járókelők felé úriember módjára emelem képzeletbeli kalapom jó kedélyűen, majd szemrevételezem a fa ajtót. Rátapasztom fülem, és hallgatózok, miközben halkan kopogtatok többször is, a bejárat több pontján. Okosan kitapasztalom a leggyengébb pontját, mint egy igazi harcművész, majd egy kicsit hátra lépek, csinálok pár misztikus kézmozdulatot a levegőben, majd felszívom az univerzum energiáit, és eggyé válok a természettel. Amikor maga vagyok a megtestesült energia, kiadom a végbelembe szorult "levegőt", és nekirontok kiszemeltemnek. Törjön a fa, szakadjon a zsanér, száradjon le a kilincs, és lépjem át a küszöböt. Többször is nekirohanok a tákolmánynak, ha elsőre nem érti meg mit akarok. Ha sikerül, rögtön fedezékbe vetem magam. Akár az ajtófélfának simulva, vagy a földre vetve, vagy kihátrálva az ajtó látásszögét kerülve a falhoz tapadok. A lényeg, hogy bejussak és ne lőjék szét a hátsóm.


A feljutással és az átugrással semmi gond nincs. A kávézó tetején végig mérem a víztartályt, amivel eltudnék képzelni egy néhány szívemnek kedves látványt, de majd később kerül rá sor, ha egyáltalán szükségessé válik. Addig is mással foglalkozom... A feljáró ajtajához lépve megpróbálom egyszerűen kinyitni. Hogy ha volt annyi eszük, hogy bezárják, akkor megpróbálom karmaimmal kioperálni a zárat. Próbálom a hangzavart kerülni és egyenlőre csak némán mozogni. Bár nem látok túl nagy esélyt arra, hogy könnyedén kinyissam a zárat, épp ezért ha nem sikerülne, a kilincset megpróbálom kitépni a helyéről, és úgy már valószínűleg nem lesz mi utamat szegje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Csüt. Feb. 02, 2012 10:52 am

Pöfeteg viselkedése inkább elrémíti az embereket, mit hogy visszaköszönnének egy ilyen helyen. Így csak nagyobb ívben kerülik ki a dagadékot, és megszaporázzák lépteiket. Így mint, aki teljesen egyedül van, ténykedhet.
Lendületet veszel, és nekifutásból rontasz neki az ajtónak. Az kitart legalábbis egy darabig. A lendület megmaradás törvényének engedelmeskedve, nagy tömegű tested lassan hullámozva adja át energiáit. Teljesen felkenődsz a vastag ajtóra, majd hallod a sikered hangjait. A lakat csendes roppanással szakad ki, és az ajtó megindul. Függőleges helyzetből kevesebb, mint egy másodperc alatt vált vízszintesre, erőszaktevőjével együtt. Hangos puffanás az eredménye, és egy bevert kobak.
Bent egy szeméttároló fogad, mintha csak egy disznótáp raktár lenne. Mindenfele félig megemésztett dolgok, már lejárt szavatosságú sütemények, és bűz. Úgy látszik, mostanában nem adnak annyit a higiéniára, mint eddig. Egy ajtó vezet ki innen, a másik helyiséget még nem látod be teljesen, de annyi biztos csempézett. Na meg hangokat is hallasz onnan. Úgy látszik valakinek felkeltetted a figyelmét bejöveteleddel.

Karmaid jó szolgálatot tesznek. Az ajtó megadja magát, és könnyedén kinyílik. Se riasztó, se más védelmi eszköz, vagy rendszer nem szólal meg hallhatóan. Csak egy kacskaringós lépcső fogad, ami egy padlásraktárba vezet. Kosz por, és sötétség mindenfele. Hangokat nem hallasz, a maga keltetteken kívül, halk motozáson, na meg a város zaján, de a látási viszonyok nem elegek ahhoz, hogy rendesen beláss mindent.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Csüt. Feb. 02, 2012 1:57 pm

Olá-lá! Szezán tárulj, meg mi egy s más. Kobakom beverem, de az ajtó nyitva. Kicsit fel is nyögök a fájdalomtól, na de nem vészes ez, egy olyan férfi mint én, nem riad vissza. Felküzdöm magam, és körbe nézve mennyei manna szaga csapja meg az orrom. Végig nézve nyalánkságok hadát látom, mindenféle incsi-fincsi dolgot. Szám szélét már meg is nyalom, és hajamba túrva már érzem, ahogy magához ölelnek a sütik, a kekszek, meg az ilyesmik. De kizökkent valami... vagy valaki. Neszelést, vagy beszélgetést... a kettő közül valamelyiket hallom, és izgatottá válok. Kezemet fel és le csapkodom és szedem a csülkeim. Az ajtóról lemászok, és megpróbálom csak olyan tessék-lássék módon a helyére tenni. Ha nem nézik meg alaposan, talán nem veszik észre. Vagy ha nem néznek rá. Inkább utóbbi. Mosolyogva és izgalomtól fűtve iparkodok, majd megbújok valamelyik doboz vagy szeméttároló mögött, akár a néma ninja.


Az ajtó megadja magát, és egy poros sötét padlásra vezet. Nem igen látok semmit, de feltehetőleg így engem sem láthat senki. Szaglászni kezdek, és próbálom így kitudakolni mi vesz körül. Füleimet is hegyezem, hogy ha már a szememre nem támaszkodhatok, legyen más ami hasznos. Talán csak idő kell, míg hozzá szokok a homályhoz, de addig is legalább ne érjen semmi sem túl váratlanul. Ha netalán találnék valami villanykapcsolót igénybe veszem, de nem mindenáron azzal vagyok elfoglalva. Inkább próbálok tájékozódni, hogy mi vesz körül, és ha semmi említésre méltó, akkor keresem a lejáratot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Szer. Feb. 08, 2012 2:43 pm

Feltápászkodsz, és kezeid közé kaparintod az ajtót. A fát nem túl könnyen mozdítod, súlya, és mérete lévén, de sikeresen visszailleszted a félfába. Mire már éppen végeznél műveddel lép be a helyiségbe valaki. Mögötted van és csak annyit hallasz.
- Mi a f*sz?!? – Jön a kérdő felkiáltás, és utána egyből magának. – Te meg ki az isten vagy!?! – Jön a következő kérdés kevésbé sem halkabban. Ami biztos, akik még közel vannak az épületben teljes bizonyossággal hallhatták a dolgot. Így a tagot kit még mindig nem látsz, követni fogják társai is. Abban az egyben biztos lehetsz.

Eközben Cerberus kutya ösztöneire hallgatva beleszippant a levegőbe. A szagok összekeverednek a kávézó édeskésen émelyítő szagával, de ki tudsz venni öt különálló emberszagot. A füleidre hagyatkozva pedig öt nagyrészt ritmikus szuszogást. A szemeid nem tudják átfúrni a sötétséget, de öt férfi álszik a helyiségben, öt ágyban, nagyrészt a tető alatt, két szélen. És még nem vették észre, hogy itt vagy a hortyogásukból ítélve.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Csüt. Feb. 09, 2012 1:59 pm

Hát nem vagyok lakatos, de valljuk be, csicsásan vissza illesztettem a bútordarabot. De már bujkálni nincs idő, mert rám találnak. Még háttal a kérdezőnek sóhajtok egyet beletörődően, aztán gyorsan meg is fordulok. Széttárom a kezem, és megadóan teszem meg a beismerő vallomást.
-A Gothami Élelmiszer Fogyasztási Biztosítástól jöttem, hogy megnézzem minden rendben van-e a kávézóval.
Mondom, majd félre húzom a szám. Ez nem lesz jó alibi. Na mindegy. Bevetem magamat a rekeszek és ládák sűrűjébe, és megpróbálom a szemfüles maffiózóra hajítani, vagy borítani. attól függően mihez van kedvem, és lehetőségem.Érzékeim finomságokat mutatnak nekem. A légzés, a szag... emberek. Alszanak. Miután úgy ahogy betájolom őket, próbálom élesíteni a látási viszonyaimat, és úgy közlekedni, hogy ne ébresszek fel senkit. Figyelek, hogy hová lépek, már amennyire tudok, és az első áldozatomhoz megyek, majd azt újabb és újabb követi szépen sorban, mind addig míg nem ölöm meg mindet, vagy valami el nem romlik. Ugyanazzal a módszerrel akarom megölni az összeset. Befogom a száját, és karmaimmal átütöm a torkát úgy, hogy hogy a nyelőcsövét marokra tudjam fogni, majd összeszorítani. Miután hang nem jön ki a száján ha minden igaz, lefogni próbálom hogy ne rúg-kapálodzon és halkan tudjon örök álomba merülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Hétf. Feb. 13, 2012 10:53 am

Jól sejtetted, az alibi nem hogy nem jó, de egyenesen rossz volt. Egy ilyen helyre életképes ellenőr nem teszi be a lábát. Ha nem ilyen időket élnénk, még akkor sem, tekintettel a tulaj személyére. Na de ha mégis jönne egy életét eldobni kívánó személy, akkor sem abban a viseltes külalakban, amiben most Pöfeteg leledzik.
- Azt a k*rva – Jegyzi meg a rád törő, mikor bevetődsz a szeméthegyek közé. Nem éppen az zavarja, hogy a már rég szavatossági idején túl lévő ételek nagy halmokban borulnak, a még tisztának mondható padlóra, hanem a hogy egy idegen van a szentélyükben. – Srácok! Valaki van itt! – Ordítja torka szakadtból, és már rohan is vissza a másik helyiségbe. Míg te kényelmesen el tudsz helyezkedni a szemétkupacok között.
Sajnos ez a kis cselekedet keresztülhúzza Cerberus számításait is. Csak most nem úgy, mint előző esetben. A pokol kutyája eléri első áldozatát, és mielőtt még bármilyen galibát is okozhatna, egyetlen nyisszantással pontot tesz silány életének végére. A torokból spriccelve tőr elő a vér, és szerencsére pokoli erejének, könnyedén le tudja fogni a tagot, így szinte egy hangos nyikkanás nélkül meghal.
A következő áldozattal is sikerül majdnem az eljárás, mikor lentebbről kiáltások hallatszódnak. Holmi behatolót kiáltanak fennhangon, ami már elég ahhoz, hogy a mély álomból mindenki felébredjen. Természetesen legelsőnek kezeid között lévő férfi, aki még sikoltani is tud, mikor kinyitja szemeit, és te állsz ott előtte. A sötétség még mindig a te pártodon van, ami mondjuk igaz, hogy őket sem látod teljesen. Kettő mínusszal kell számolnod, de még így is maradtak elegen. A hirtelen ébredés a te pártodat fogja, de abból a hangból ítélve, ami leginkább egy fegyver kibiztosítására emlékeztet a párna alatt, már nem éppen kedvező.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Kedd Feb. 14, 2012 9:30 am

Mint játékos, jó kedélyű delfin, úgy merülök a szemét közé, és ficánkolok. Csak hogy hamarosan gyűlni fog a teremben a lélekszám, és nem leszek ilyen boldog. Mérges leszek. Nagyon mérges, ami senkinek sem tesz jót, főleg nekem nem. Akire a szeméthalmot borítottam, egyből rávetem testem, majd megpróbálom súlyommal szétnyomni, meg persze csökevényes kezeimmel letépni a fülét, és vámpírként kiharapni egy szelet husit a nyakából. Szemeim felizzanak közben, és emberi külsőmet hátra hagyva, démoni alakomat öltöm fel. Két fültépés és egy harapás közben nagy mosoly kanyarodik az arcomra, és hevesen zakatoló szívvel erőlködök, ügyködök, meg dolgozok azon, hogy megmurdeljon a szerencse fia.Két halottal több, de nincs tovább a sötétben rejtőzés, mert felébrednek a halál álmot alvók. Behatolót ordít valaki lentről, és csak úgy mint előbb, most is egészen biztos vagyok, hogy a zsíros hívta fel a figyelmet ránk. Ki fogom véreztetni! Ahogy felébrednek a tagok, már tudják, hogy itt vagyok. Hallom a fegyverek biztosítását, és gyorsan kell cselekednem. Fülemre támaszkodok, majd felemelem a legutóbb megölt embert, egy mozdulattal ketté tépni szándékozom, majd a tetem egyik felét ahhoz hajítom aki a legközelebb van hozzám és fegyvert ragadt. Hallásom alapján próbálom betájolni, és úgy eltalálni. Míg a tetem másik részét a tőlem legtávolabbi felé hajítani. Ha nem is komoly sérüléseket akarok elérni, de félelmet. A félelem hangját, ahogy társuk kettébe tépett egyik fele a lábuk előtt landol. Ahogy ezzel megvagyok, próbálok a sötétben rögtön lerohanni az egyik alakot, lehetőleg azt, aki nem kapta meg az ajándékomat az imént, és úgy leteperve egy gyors mozdulattal karmaimmal felvágni a gyomrát, majd már tovább rohanok is a következőhöz. Kérdés, hogy elég egy a fülem és a homályos látásviszonyok ahhoz, hogy gyorsabb legyek az ittlévőknél. Erősen remélem. Pontosabban a kérdés az, hogy leszek e olyan gyors, hogy mindegyiket legyilkoljam anélkül, hogy egy karcolást is elszenvedjek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Feb. 17, 2012 6:20 pm

Hátra fordul a hírvivő, de még mielőtt kisiethetett volna a helyiségből, máris a nyakába vagy. A súly éppen elég, hogy egy megtermett embert is a földbe passzírozzon, hát még egy ilyen véznát. Csak egy "Hökk" tudja elhagyni száját, és máris a földet karistolja körmeivel, de megkaparintod, és démoni külsőd, még ha a tag nem is lát hátrafelé, de elég erőt kölcsönöz neked, hogy bőr alól serkenjen a vér, szakadjon a hús, és halálhörgésre késztesse a férfit.
Ezek a hangok hamar kapnak szárnyra, és ha még oly hamar is hallnak el alattad, elég ideig lebegtek a levegőben, hogy rajtad kívül, mindenki meghallja az épületben. Távolról emberek beszédbe hangzik fel, és miközben alattad az alak elhallgat örökre, addig mások csörtetése füledig jut el. Közelednek nem is kevesen.

A kézzel való kettétépés nem éppen a legjobb módszer a klónozásra, de neked mégis sikerül, mint ahogy Mózes kettéválasztotta azt a bizonyos tengert. Az egyik felet, ami egy fejből, egy mellkas nagy részéből, és egy karból áll, hozzávágod a legközelebb fekvőhöz. A hang nem éppen a legkellemesebb, persze nem a te füledről van szó. Véres hús csattan, fröcskölve belső nedveket mindenfelé. Emberi sikoly harsan, ami szinte azon nyomban elhallgat a másik hangot követően. A másik felével már nehezebb célozni, nagyobb is, és a táv is hosszabb. Hát még a cél, ami mondjuk még nem mozog, de nem is látod.
Ennek a félnek is megvan a maga hatása. Az ember meglepődött, rettegő kiáltást követően több lövést is hallasz, torkolattűz pedig csak pillanatokra ad annyi fényt, hogy belásd a környezetedet. A legközelebbi fegyveres tagnak, elég furcsán áll a nyaka, és abból ítélve ahogy a földön fekszik nem is fog felkelni segítség nélkül, akkor is az útja legfeljebb egy fekete zsákba fog vezetni. A többiek már feltápászkodtak ágyaikból, és meredt szemekkel bámulják a rájuk tört poklot. Vérrel fedett rémálombeli szörny pusztítja őket, és több társuk is már darabokban van. Egy lényként emelik fel fegyvereiket, még ha remeg is a kezük, biztos meg fogják húzni a ravaszt, csak hogy vérét ontsák a rájuk fenekedő veszedelemnek. Azonnal megindulsz az egyik felé, és már hallod is az újabb kattanást, amint reszkető ujjak rángatják a ravaszokat.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Csüt. Feb. 23, 2012 10:54 am

-Megültem eme ömbört, és csak úgy frecseg a víre!
Szólalok fel az égre... akarom mondani a plafonra nézve, és büszkén verem a mellem, mint valami főemlős, aki megvédte a társait, és dicsőíti magát. Na de ujjongásom közepette meghallom a közeledő kisebb hadsereget, és hát nem lenne jó, ha szitát lyuggatnának rajtam. Össze kapom magam, és itt-ott véres testemmel futásnak eredek, ki a kávézóból. Arra felé, ahonnét jöttem. A betört ajtót ismét kidöntöm helyéről, és elbújok valahol a kinti utcában, miközben vissza öltöm emberi alakomat még az előtt, hogy kilépnék a nyílt terepre. Nem menekülök, csak... vagy is csak addig menekülök, hogy legyen időm szusszanni, erőt gyűjteni magamnak, meg kilesni hogy merre az annyi, és mennyi a hány. Szóval hogy mekkora létszámmal kell számolnom. De még mielőtt így elviharzanék a meggyilkolt ember zsebeit csak amolyan gyorsan kutatom át, hogy hátha van nála stuki. Ha épp a kezem ügyébe akad, akkor úgy rohanok tova. De ha nem találom egyből, akkor nem húzom az időt, mert még elhúzzák a nótámat.Hallom a félelmet, a sikoltást, a rettegést. Ez csak még nagyobb erőt ad, és még inkább kívánom a halálukat. A fegyverek dörrenése pillanatra megvilágítja a helységet és a szerint is próbálok tájékozódni, meg persze érzékszerveimet latba vetve. Amint meg van az első kiszemeltem, cselekszem. De nem töltök azzal időt, hogy közvetlenül vérét ontsam, inkább a felfordulásra és a teljes fejvesztésre törekszem. Utána sokkal könnyebb lesz kiélvezni az ölés szenvedélyét. Megfogom az ágyat, amiben fekszik az alak, majd egy karlendítéssel a benne lévő emberrel együtt felborítani szándékozom úgy, hogy ne csak ő, de a körülötte/ mögötte/ mellette lévő társai is a tettem súlyát érezzék. Lehetőleg a bútordarab több személyben is kárt tegyen, és talán még a fegyvereiket is elveszítsék kezük közül ez által.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Feb. 24, 2012 2:13 pm

Fegyvert nem tapint kezed csak egy öngyújtót a zsebében, és egy kártyalapot a kezében. Ezek egyike se éppen hasonlít pisztolynak látszó tárgyra. Így hát a nyulak közkedvelt támadási taktikájára támaszkodsz, és fejvesztett visszavonulásba kezdesz. Jól sejtetted az ajtó nem marad meg a helyén, és már borul is ki az első érintésedre. A külvilág, azért még figyel.
Kirontasz a kisutcába, és a járókelők, nem ugyanazok, mint akik akkor jártak keltek, mikor berontottál, hanem teljesen újak, megdöbbenve néznek rád. A viselkedésed, még a legjobb indulattal sem nevezhető normálisnak, de ez most téged nem zavar. Démoni külsődet levedletted, és máris keresed a megfelelő helyet, ahol folytathatod kidolgozott terveidet. A sarkon fordulsz be ahonnan ide találtál, és szempárok követnek nem is kevesen, amiket azonnal elfordítanak rólad, mikor csörtetést hallasz az ajtóból. Kilesel fedezéked mögül, és össze-vissza gagyarászást hallasz.
Előző életedből feldereng, hogy ez az olasz nyelv, de nem sajátítottad el, attól függetlenül, hogy bőszes üzleteltél azokkal, kik előszeretettel használták ezt. Most is hasonlóan sötét alakokat pillantasz meg, szám szerint ötöt. Négy félig meddig értelmes emberi öltözetbe leledző férfit, akik a szélrózsa irányába meg is indulnak megkeresni a „betörőt”. Na meg az utolsót kinek öltönye takarja egész testét. Fején pedig egy kalap található, melytől arca is fedve marad előtted. Szerencsédre nem láttak, de ahogy a járókelőket nézed, nem sok kell nekik, hogy saját egészségük fejében téged feldobjanak.
Eközben a tetőn Cerberus lép elég félelmetesen nagyot. Pillanatok alatt eléri célját, és mikor kezébe kaparintja ágyat, önkénytelenül is vicsorba fordul arca. Az ágy a legolcsóbbak egyike, aminek köszönhetően se plusz ciráda, vagy hasonló felesleges dolog nem található rajta. Ezért egy egészen nehéz vaskeretes ágy, rajta egy egyszerű matraccal. Ha nem lenne ennyire nehéz talán az utcai harcokban is használnák, de így csak a te igényeidet tudod kielégíteni vele. Az ágyat megindítod. Közben fegyverek dörrennek, de nem találnak. A matrac, és az ember elég védelmet nyújt. Kiáltás hallatszik a férfi felől, ahogy meglódul vele az ágy, és egyik társát felborítja. Így ketten kerülnek a földre, rajtuk pedig az ágy, ami alól nem hamar fognak szabadulni. Még marad ellenség szemlátomás, de már nem tudják merre is kellene célozni pontosan, mint eddig. Ám ami még rosszabb a lábad alól dobogást hallasz. Többen is jönnek felfelé, de a feljáratot még nem találtad meg.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Vas. Márc. 04, 2012 10:34 am

Szabadság! Veszettül jó vagyok! Kijutok és rejtőzök, minden szem elől, akár egy éjszakai vadász. Na jó... nem kell túlozni, túl sokan láttak. Miután kiszemelem a létszámot, neki dőlök a falnak és sóhajtok egyet. Azt a néhány embert aki esetleg felém néz ekkor, csitítgatóm ujjammal amit szám elé teszek. Bár lehet ez nem sokat segít rajtam. Ahogy hallom olaszul vakerálnak a górék, szóval bele nyúltam valami Cosa Nostra családba. Az öngyújtó és a kártyalap ami a kezembe akadt, szemrevételezem. Valami hasznuk lehetne. Vagy nem? Nem tudom mit keres a csóka zsebében egy kártya. Talán hamis kártyás? Fussunk egy nagy kört, hátha ki tudom cselezni a jóképű legényeket. Megkerülöm a környéket, és úgy szándékozom bejutni a kávézóba. Ha esetleg lehetőségem van rá, akkor pedig rejtőző nagymacska módszerrel egyesével levadászni a rám pályázókat. Mögéjük osonok, és halálig fojtom, vagy megpróbálom kitörni a nyakukat. Szóval gyors halál a cél.


Az ágy borul és maga alá temet két halott jelöltet. A fegyverek köpik a golyókat, de eddig egy sem talál, viszont nem fogynak elég gyorsan az emberek, mert úgy hallom... érzem hogy újabbak közelednek. Rá kell gyorsítanom, hogy mire felér a következő hullám, addigra csak egy húsüzemre emlékeztető mészárszéket találjanak itt. Ugyan azzal a módszerrel mint eddig, meghatározni próbálom a célt, és széttépni. Azzal a különbséggel, hogy most átváltozva teszem meg mind ezt, és nem időzök sokat senkinél. Szív tépés, nyak törés, fejleszakítás, és gerinc törés. Gyors és brutális gyilkolásba kezdek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Hétf. Márc. 05, 2012 10:14 am

Nem vesznek észre, miközben a ház fala mellett somfordálsz el, hogy hátba tudd támadni őket. Az épület nem túl nagy, úgyhogy bő egy perc alatt át is kocogsz, de mikor befordulsz az épület átellenes sarkán, és számításaid szerint még egy hasonló kanyart kellett volna tenned, hogy hátba találkozz az ellennel. Így éppen szembe rohansz velük, igaz az utca csak ketten állnak előtted, és elsőre nem is tudják mit keres egy ilyen kerekded férfi, az éjszaka kellős közepén, kocogó tempóban egy ilyen környéken egy sötét sikátorban. A vérfoltokat még nem vették rajtad észre, de ha tovább közeledsz hozzájuk azt is meg fogják látni. Az egyik odasúg valamit társának, miközben látod, lapos pillantásokat vetnek feléd.
Az átváltozás megadja neked azt a kis pluszt, ami szükséges a kevéske idő kihasználásához. A rettegés teljesen elveszi az eszüket. Ledermedten állnak, és nézik, ahogy a pokolbéli szörny még ocsmányabbá válik, és mindenkit széttép. Vér fröcsköl a falra, és sikolyok válnak pillanatok alatt halálhörgéssé. Csontok törnek, vér bugyog, és mikor kinyílik egy csapóajtó a padlón, már csak te állsz, vagy legalábbis görnyedsz a holttestek darabjai felett. Vér borít, és csak két rád meredő szemet látsz. Fém is csillan, de abban biztos vagy, hogy nem sok esélyük van.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Mammon
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Márc. 09, 2012 7:54 am

Hojaj! Mély szuszogások, és légszomj keretein belül küzdök a méterekkel, aztán puff szembe találom magam azokkal, akikkel nem kéne farkas szemet nézni. Kezdődik a sutyorgás, és szerintem... tudják ki vagyok. Vagy nem... de valamit sejtenek. Szóóóval. Gyermek méretű, zsír fedte tüdőm most erején túl fog teljesíteni, ahogy futni kezdek a két alak irányába, és tekegolyóként, ÉLŐ tekegolyóként próbálom eltarolni a párost, és a földbe passzírozni őket. Test-test elleni küzdelem ez, ahol a férfiak egymásnak feszülve küzdenek és harcolnak egy szebb holnapért. A szabadságért! Az unokákért!
-ELŐRE!!!
Ordítom, és talán még a szomszédok is felkelnek rá.Mindenki, egytől egyik a halál szolgájává válik. Én vagyok itt a ragadozó, a tápláléklánc csúcsa, és nem más. Izmaim rendellenesen mozognak, ahogy mély lélegzeteket veszek, és mellkasom kitágul. A belsőségek és a vér melegében taposva, nem várok sokat. Ahogy megpillantom a két újabb áldozatot, rájuk vetem magam, és egy-egy mancsommal megragadom a páros egy-egy fejét, majd annál fogva emelem fel őket, és vágom a padlóhoz mindkettőt tiszta erőből. Már ha nincs ami meggátoljon ebben. Esetleges fegyver használattól tartva kisebb manőverrel közelítem meg őket cikk-cakkban letámadva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Szer. Márc. 14, 2012 2:54 pm

Az élő faltörő kos, igaz nem olyan kemény, mint egy rendes, és még csak nem is olyan eszes, de van akkor súlya. A férfiak még alig kapnak észbe, és emelik a feléjük közelítő zsírtömegre a fegyverüket, mikor te már be is csapódsz közéjük. A kerekségednek köszönhetően, ép bőrrel megúszod a dolgot, de ők már nem ilyen szerencsések.
Mintha egy hatalmas trambulint vágtak volna hozzájuk, úgy pattannak le a széles felületedről. A jobb oldali nagyot koppan az épület falán, lőni nem lő, de az eszméletét sem veszítette el. A szemével követ, miközben a fejéből csordogáló vért próbálja elállítani kézrátétellel. Nem túl sok sikerrel, így pedig az ábrázata, hamar átváltozik egy harci színekbe öltözött indiánná, kinek kezében pisztoly található, és mérgesen lép közelebb ellenségéhez.
A másikat is sikerül leverni a lábáról, de csak azért hogy te legyél rajta. A férfin vagy, aki megereszt egy lövést, amitől a fejed majd szétdurran. Nem azért mert eltalált volna, hanem mert olyan közel ért a lövés, hogy beszakadt a dobhártyád, legalábbis a bal. Így a világ eddig sztereo hangzása, most monoba ment át, de ez még nem akadályoz abban, hogy férfias harc elkezdődjön. A fegyver üresen kattan, és ekkor jönnek az első ütések, hova máshova mint has tájékra. Miközben a társa nem lő, hogy véletlenül se találhasson el rossz célpontot.


Fegyvert nem használnak, elég a látványod is. A feljáró, ahogy látod, mikor közelebb érsz, nem túl magas, éppen, hogy csak meghaladja a két métert. Ez pedig csak a szerencséjük a két tagnak. Ahogy lerohanod őket, kiknek csak egy fej látszik ki belőlük, félelemtől telve, próbálnának távolodni tőled, és halált osztó mancsaidtól, aminek következménye a hátrálás… lenne. Előbb az egyik, majd a másik fej is eltűnik szemeid elől, csak hogy egy-egy puffanással zuhanjanak az alattad lévő szintre. A félrelépés hatására, jó fél méter szintkülönbséget tettek meg tizedmásodperc alatt, ami talán a bokájukra nem, de az életükre jó hatással volt. Meghosszabbította pár másodperccel. Így hát a következő helyzet adódott, két fegyveres férfi a földről próbál felkecmeregni, és fegyvert rántva életedet kiontani, egy olyan széles négyzet alakú lyukon keresztül, melyet nem egy értelmes nagyságú férfira méreteztek, ezen kell keresztülszuszakolnod magad, csak hogy kezeid közé kaparinthasd még dobogó szívüket.Kaland véget ért. Epilóguskövetkezik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Szept. 14, 2012 7:38 pm

//Airie és Zack Pryce szabad kalandja//


Kávézó. Cukrászda. Már egy ideje salyogott szívem egy nagy fagylaltos pohár és egy nagy torta szelet után, amit epres shake-el iszok le. Ahogy eszembe jutott ez a kombináció, éreztem ahogy számban összegyűl a nyálam és nagyon jól tudtam, addig nem fog eltűnni, amíg ezt magamba nem kebelezem. Az utolsó megmaradt pénzemet pont erre költöttem el, és egyáltalán nem sajnáltam. Boldog vagyok, és nekem pont ez az ami nagyon fontos. Hogy én boldog legyek. A pénzt nem az apukámtól kaptam, hanem megmaradt még azokból az időkből, hogy én az utcán laktam, avagy inkább abban a hatalmas és csodaszép elhagyatott templomban. Elég messze vagyok most tőle, fogalmam sincs hogy kerültem el ide. Lehet ismét elcsatangoltam, ahogy Bane-től elmentem, elvégre mikor ott kiléptem abból a raktárból, fogalmam se volt hol vagyok. Ezért elindultam egyenesen az orrom után, s pont itt kötöttem ki. Nem sajnálom.
Egy kis, két személyes asztalnál ücsörgök. Reggel van, egy hideg és kellemetlen reggel, de engem nem zavar. A napocska kellemesen süt, látom ahogy Gotham városa életre kel. Nem tudom mióta van nyitva a kávézó, de a bácsi kellemesen fogadott és nagyon megörült nekem. Sok ember itt nincs, ahogy szétnézek, valaki újságot olvas, valaki kávézik, mindenki a saját dolgával van elfoglalva. Szerencsémre.
Plüssmackós hátizsákom a szék mellet pihen a földön, előttem kedves nyuszikám ül és mosolyog. Az asztal el van lepve minden jóval. Nem volt annyi pénzem, hogy mindezt megengedhessem magamnak, a bácsival megegyeztem, és miután segítettem neki, cserébe megkaptam.
Előttem egy nagy fagylaltos pohár, mellette egy szelet finom sütemény, a legfinomabb amit itt lehet kapni, és a kihagyhatatlan epresturmix tejszínhabbal és színes szívószállal. Arcomon az elégedettség mosolya, élvezem ezt a reggelt...


A hozzászólást Airie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 14, 2012 11:46 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Zack
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2012. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Szept. 14, 2012 9:55 pm

// Zack Pryce második kalandja: Airie - Zack, szabad kaland //


A reggel, mint mindig nyögvenyelősen, lassan kezdődik, az idő minthogyha le lenne lassítva, csak az én kedvemért, mivel nincs mit tennem, hát, hadd unatkozzak, hadd fetrengjek a kanapén, amitől a hátam olyan, minthogyha a szumó világbajnokság döntőmérkőzésének szőnyege lenne. Igen, fetrengek, nincs mit tenni, "élvezem" a kanapé kemény, meleg felületét, magamra tekerem a takarót, és azon elmélkedem, hogy vajon ameddig a Fantom pihen, mik történnek az önmagát pusztító városban? Lehet, hogy épp most lőnek le valakit... BUMM! Talán van felesége, gyerekei, boldogságban éltek... akárcsak én. Megfogadtam, hogy megvédem a tisztességes polgárokat, hogy a védelmüket fogom szolgálni, most pedig a "szobámban" fetrengek, önkéntes száműzetésemben. Sokszor tényleg úgy érzem, hogy az egész hiábavaló időpocsékolás, nem több, csak egy bolond színjáték, az életem kockáztatom, hogy azért, hogy azok szeressenek, akiket gyűlölök. Nem, nem bírom. A tétlenségemen úrrá kell lennem, nem fogok nyűglődni a kanapén, meg kell mozdulnom, még ha nincs is konkrét célom, elmegyek sétálgatni. Felkapok egy szűk farmert, egy pólót, rá pedig egy vékony hosszú ujjút, kesztyűt mindkét kezemre, és már csak a szemüvegem, és a kalapom hiányzik, így lépek ki az utcára, és szippantok mélyet a.... z ocsmány, bűnözéstől szennyezett szmogba, ami mintha engem hergelne, mintha várná, hogy megtisztítsam... nem, még nem. Civilben vagyok, sétálni jöttem, még van pár hónap megfigyelés, mielőtt ténylegesen elkezdenék tisztogatni.

Hosszú sétát tettem, a bűnös kerület mocskából a viszonylag szépnek mondható Nyugati oldalra érek, mikor is gyomrom hangos korgással jelzi éhségem, ezért beülök a kávézóba, és körülnézek. Nem sok embert láttam. Egy kislányon kívül semmi érdekeset nem vettem észre. Aranyos, ahogy ott van körülötte a sok finomság, ő pedig csak majszol. Ha rám néz, rá is mosolygok, egyem a szívét. Várok a soromra, kérek is magamnak valami finom krémest. Elindulok egy üres hely felé, erre nem vizes a padló, én megbotlok, a sütemény kiesik a kezemből, majd a tányér hangos csattanása után szétkenődik az aranyos kislány cipőjén:

- Jajj, bocsáss meg! Nem szándékos volt, csak vizes a padló.

Mondom mosolyogva, majd előveszem az újságot, amit a pultnál kaptam, és letörlöm vele a lány cipőjére esett morzsákat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Szept. 14, 2012 10:16 pm

Szép ez a mai reggel. Nem kell arra ébrednem, hogy egy szigorú hang és egy hatalmas kéz az arcomat pofozza. Ez helyett itt ülök a napsütötte cukrászdában, szám tele van az ízletes fagylaltal, épp egy epret majszolok tejszínhabbal és egy számomra ismeretlen öntettel. Kanál, majd bekerül a fagyi is. Hideg bár, ápolatlan fogaimban végiggördül a jéghideg, éles fájdalom, de nem szisszenek fel, számhoz kapok ugyan egy kicsit, de nem baj. Majszolgatom, elvégre az íze sokkal finomabb mint a fájdalom, mely elmémbe hasított. Siess már... Mi ha Bane hívni fog?! Hallatszik egy hang koponyám hátsó felében. Sietős, ideges, hidegebb mint a fagylalt, fájdalmasabb mint amit eddig éreztem valaha. De én nem sietek. Ez az én pillanatom, ez az én reggelem, amit élvezek. Elvégre... Szép ez a mai reggel.
Olykor szétnézek a cukrászdán, vagy épp az utcára. Senki nem siet, mindenki nyugodt, akkor is ha a legtöbb ember fáradt és unott arckifejezéssel kullog az utcán. Az idő megállni látszott, valahányszor az órára néztem a falon, mutatója szinte még mindig azon az egy csíkon volt. Nem ismerem az órát, sem az idő fogalmát. Számomra a holnap akkor van, amikor felébredek. A mai nap akkor, amikor épp ébren vagyok. Fogalmam sincs milyen nap és évszak van, azt se tudom milyen idős vagyok...
Engem ezek a tények nem zavarnak. Megtanultam, hogy mindig a mai napnak éljek. Miért éljek a holnapnak? Az sem biztos, hogy felébredek arra, hogy holnap van. Zsebemből kiveszem a telefont, fogalmam sincs mit kell vele csinálni. Azt se tudom mire jó. Csak annyit tudok, ha Bane-nek kellek, ezen keresztül fog keresni. Kinyitom és nézem, azt a megannyi gombot, amin számok és betűk vannak. Nem értem őket. Számomra túl komplikált az egész, ezért megrázom fejem és ismét elteszem. Enyhén remegő kézzel csúsztatom vissza, elvégre rettegek, mikor fog engem hívni. Remélem nem túl hamar...
Már csak a gondolat, hogy ismét találkoznom kéne vele kiráz. Rettegek attól a férfitől, amilyen hatalmas és erős. Anyám egyik férfiére emlékeztet, ahogy bántott. Ezen gondolaton elkalandozva azon kapom magam, hogy egy férfi a lábamat törli. Nincs rajtam cipő, elvégre Bane emberei csak egy hatalmas felsőt és egy még nagyobb nadrágot adtak, amit madzaggal erősítettem magamra, hogy le ne essen rólam. Kissé igénytelenül nézek ki, ez nem annyira számít.
Lenézek az idegen férfire, szemem érdeklődve, kedvesen fürkészik minden mozdulatát. Elhúzom kicsit lábamat, majd saját kezeimmel törlöm meg.
- Semmi baj. De a süteménye eltört - mondom neki kicsit csalódottan és aggódva, arcomon az együttérzés csücsül, elvégre tudom milyen érzés, ha valami nagyon finom, amit szeretünk tönkremegy.
- A bácsi biztos ad magának másikat. Vigyázni kell mert a padló még vizes. Most lett felmosva. Én csináltam - magyaráztam neki és büszkén elmosolyodtam azon, hogy én is dolgoztam.
- Ő meg segített nekem - mutattam szerető nyuszimra, aki mosolyogva ült velem szembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Zack
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2012. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Szept. 14, 2012 11:06 pm

A leány kedvesen válaszolt, ennek örülök, nem akartam én bántani senkit, de hát na, ki gondolta volna, hogy a padló vizes? Ahogy nézem, egyedül van. Vajon miért? Az anyukája elengedte egyedül az utcára? Az emberek nem veszik észre, mi zajlik le Gotham utcáin. Hölgyem, ne engedje le ezt az aranyos pici lánykát egyedül az utcára, ki tudja, mi történhet vele? Hogy védené meg magát olyanok ellen, akiket még a felnőtt férfiak is félnek? A Fantom nem tud egyszerre mindenkit megvédeni...

De nyugi már, jajj, Istenem. Túl sokat gondolkodom ezen, levegőzni jöttem ki, nem pedig azért, hogy azon elmélkedjek, hogyan fog meghalni egy ártatlan kislány. El kell felejtenem Fantomot egy időre, magammal is kell foglalkoznom, vagy összeroppanok, és akkor sem Fantom, sem Zack Pryce nem lesz ott, hogy segítsen. Csillapodj, Zack, ne akarj túl sokat, mert úgy jársz, mint Írországban, a körülötted lévők pusztulását fogod okozni... például ennek a kislánynak? Bűnözők között élek, megteszek mindent, hogy bekerüljek közéjük, hogy megtudjam a titkaikat. Egy ember egészsége a város békéjéért - nem nagy ár... nem nagy ár, nekem. Belegondolni is rossz, hogy egy ilyen ártatlan lélekben kárt tehetek, még ha nem is ellene teszem. Mi történne, ha egyszer boldogan menne haza, fagyival a kezében, a szülei pedig halottak lennének. Miért csináltam? Miért öltem meg őket? A városért, az igazságért? Nem akarok a békéről papolni, ameddig ugyanazokkal a mocskos eszközökkel küzdök, mint azok, akik ellen küzdök. Azt hiszem, a legjobb, ha egy időre hagyom Fantomot, mint ahogy Zack Prycy-ot is. Még nem tartok ott, hogy ártatlanokat öljek, és nem is szeretnék odáig eljutni. Jelen pillanatban csak egy sütit szeretnék.... visszamegyek a pulthoz, és kérek még egyet, majd óvatosan odasétálok a kislányhoz:

- Nem látom a szüleidet. Csak nem egyedül vagy itt?

Kérdezem a lányt, angyali mosollyal, majd kinyitom az újságot, és elkezdem az olvasást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   

Vissza az elejére Go down
 
Mario kávézója
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: