DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Kedd Nov. 29, 2011 9:08 pm


Egy füstöt mocskos sikátor. Gotham city-i jellegzetesség, alig pár méter, éppen hogy csak a kukásautó elfér a konténerek mellett, az ablakok ha nevezhetők annak, ezek az apró kis négyszögek, egymásra néznek, vagy ha nincs szerencséje a tulajnak, akkor a sima téglafalra. A tűzlépcsők pedig csoda, hogy össze nem érnek, még egy féllábú nyolcvan éves öregasszony is könnyedén át tudná lépni ha akarná.
A két ellenfél egymással szemben van. Alig ötven méter a táv, mégis a sikátor két sarkán állnak. Csak a szélfútta újságok zavarják kicsit a látást, de nincs is mit nagyon takarni. Senki nincs a két fél közelében, így senki nem zavarja őket, a döntőig vető úton.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Kedd Nov. 29, 2011 9:58 pm

A lány tudja, hogy nincs sok esélye ellenfele újkori technikájával szemben, de nem adhatja fel a harcot, hiszen száműzetésben részesülne faluja részéről, ami rosszabb a halálnál. Így ebben az esetben hősként, harcban hullik el, és felkerül a ősapái közé, az örök vadászmezőkre.
Nem nézelődik, megpróbálja kihasználni a felocsúdás, és a meglepetés előnyét, egy hozzá közel lévő kukát felkap, és teljes erejéből ellenfeléhez vágja.
Az valószínűleg vagy aktiválja taszítómezejét, hogy kivédje a cselt, abban az esetben pedig nem tétovázik a lány, Chakramát a férfi közelében lévő tűzlépcső tartószege felé hajítja abban a reményben, hogy az rászakad, ezzel is kezdeti előnyt szerezve Tigrisnek, vagy a győzelmet.
Ha esetleg van akkora ereje, hogy kézzel hárítsa, vagy kitér előle, egyből nyaka felé hajítja a chakramát, remélve, hogy ez meglepetés szerűen hat majd rá a kuka elöli kitérést követően, és nem lesz ideje használni fegyverét, és annak védelmi rendszerét.
Ha mindkét terve kudarcba fullad, akrobatikus képességét használva próbál kitérni a lövések elől, a falat is használva, közben rendületlenül Chakramával próbálja meglepni ellenfelét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Szer. Nov. 30, 2011 3:03 pm

Eljött hát a következő forduló, valahogy csak továbbjutottam. Inkább ehhez a harchoz is pesszimistán állok, ismerem a saját korlátaim és nem vagyok egy Rambo. Meglátom az ellenfelem egy sikátor végén hirtelen rengeteg információ halad át az agyamon talán fél másodperc alatt.
~ Ez egy ninja, te jó ég, mi jut eszembe erről? Ninja Gayden 1-2, gyorsak, darabolják az ellenségüket és profik. Ez egy lány ninja? Az. Na ne, fel kell adnom az elveim? Az van amit a főnök mond és kész.
Úgy döntök, hogy a félős taktikát választom, elkezdek futni, az ellenfél felé közben rögtön aktiválom a pajzsom, ha ennyi időm nincsen akkor kitérek jobbra, hogyha a sikátor végén vagyok, akkor ezt úgy kivitelezem, hogy ki a sikátorból és ott próbálom bekapcsolni a taszítómezőt. Ha nem tudok oldalra kitérni és a pajzsom sincs fent és repül felém például egy kuka, akkor is elkezdek az ellenfél felé futni, próbálok egy nagyot ütni a kukába, hogy az ne lökjön fel és futás közben igyekszek a pajzsom élesíteni. Az oroszoktól tanult rárohanós taktikát alkalmazom, elkezdek az ellenfél felé rohanni teljes erőből, közben remélhetőleg már aktív pajzsom véd, tudom, hogy nem képes lövedék sebességgel semmit felém hajítani, úgyhogy elvileg véd a pajzs, nem kell kitérnem. Tehát nincs szándékomban megállni, kivéve ha muszáj, rám szakad valami vagy ilyesmi, akkor inkább próbálok szabadulni. De úgy tervezem, hogy elkezdek szaladni az ellenfelem felé, amikor ezt tanítottak azt mondták, hogy ez pszichológiai hadviselés, mivel egy megállíthatatlan fehér páncélos hülyegyerektől biztos megijednek, ez persze nem igaz, főleg nem egy hidegvérű ninjára, de maga a tudat eltölt egy kis elszántsággal. Megpróbálok így rárohanni az ellenfelemre, amikor már csak három vagy kettő méter választ el, akkor a fegyverem előre szegezem, a pajzs megszűnik és elkezdem az ellenfelem sorozni, közben hasra is vágom magam, ha mást nem a lábát lövöm, vagy a talpánál a földet, a lényeg, hogy ne tudjon rögtön arcon csapni és meglepetés érje. Hogyha ez nem kivitelezhető, akkor amikor közel érek, ugyanúgy rászegezem a fegyverem, de inkább felugrok, és ugrás közben próbálok lőni, legrosszabb esetben ráesek, és így a földön kötünk ki, vagy még rosszabb esetben csak én csattanok a betonon, de most kockáztatok.
Hogyha ellenfelem lenne a gyorsabb és jobb, akkor a korongja ellen a karommal próbálnék hárítani, remélve elég erős páncélzatom, közelharci pengéivel nem szeretnék találkozni, bár tudom, hogy a páncélzat a teljes testem lefedi, de azt is próbálom hárítani. Ha füsttel próbálkozik akkor bekapcsolom a szenzorokat, olyan támadás után ami földre küld, gyorsan próbálok felállni, közben valahogy bekapcsolni a pajzsot, ha az Avatral történik valami, rögtön veszem is elő a magnumot, ha van rá lehetőség akkor a használhatatlan karabélyt ellenségem felé hajítom.
~ Nem tetszik ez nekem... mikor legutóbb egy lánnyal volt gondom, felrobbant egy kórház! Na jó csak a Batman Sötét Lovagban de akkor is...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Csüt. Dec. 01, 2011 11:16 pm

Kis Tigris felkapja az első kukát ami a keze ügyébe kerül és elhajítja ellenfele felé. A kuka repül jó pár métert, és utána a földön hangosan csörögve landol. Az ötven métert nem lesz ilyen módszerrel könnyű áthidalni.
Ekkor már Ramirez fél távon van, de még mindig nem támad. Csak figyeli ahogy Kis Tigris kezéből kireppen a chakram, és elvágja a felette lévő tűzlépcső tartószegét. A vas monstrum megindul a páncélozott alak felé, és mivel lábai nem viszik elég gyorsan, ezért rajta landol az egész. A pajzsgenerátor egy ilyen mértékű "támadásnak" már nem áll ellen, de a páncélzat könnyedén bírja a súlyt. Ramirez a földre szorul, és lábai mozgásképtelenek, míg a mellkasára nehezedő súly miatt csak alig-alig tud mozdulni. Kézzel nem tudja lelökni magáról azt.

Ramirez kezd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Pént. Dec. 02, 2011 4:14 pm

Kár volt kockáztatni, lebecsültem a ninját, nem támad rám, ehelyett egy egész fém szerkezetet dönt rám, persze rám zuhan az egész, be is szorulok. De én nem pánikolok, nem az én stílusom. Rögtön ellenőrzöm is, hogy megvannak-e a fegyvereim, a magnumot próbálom jobb kezembe fogni, az Avatart pedig neki szegezni a fém váz egyik pontjának.
~ Végül is nem robbant fel egy kórház... Bingo. Ahogy tartja az ősi InĐ|@N mondás, kölcsön AK visszajár.
Tervem egyszerű, próbálom a magnummal ellőni a tartószeget az ellenségem fölött, ahogy azt ő is tette, lopó technika de más nem jut eszembe. Ha ez nem kivitelezhető akkor az ellenfelem veszem célba, és próbálom valahol fejen lőni. Esetleg ha a korongját hajítja felém, azt is megpróbálom meglőni és így eltéríteni, ha ez nem sikerül akkor a kezemmel elkapni vagy hárítani, remélhetőleg bírja a ruha. Ha ezt sem tudnám megtenni akkor a magnummal a próbálom a szegecseknél vagy csavaroknál néhány helyen ellőni a szerkezetet, és a karom segítségével kiszabadulni.
Közben az Avatar remélhetőleg a fém vázra céloz, és az egyik ujjam a ravaszán, ha az ellenség közel jön, akkor lövök párat (három, négy), remélem a váz vezeti a feszültséget és így megvéd engem. De nem is kell, hogy közel jöjjön, először csak úgy lövök párat, próba szerencse. Ha más nem válik be akkor a földet kezdem el lőni, az elektromos fegyverrel, ha más nem, remélem az beválik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Pént. Dec. 02, 2011 5:57 pm

Bár erejét a lány túlbecsülte, de figyelemelterelésnek mégis jó volt a csel, és ellenfele fogságba esik. Viszont vigyáznia kell, hiszen attól még, hogy beszorult a férfi, még kezeit és fegyverét használhatja, így folyamatosan közelít felé, a falat, és akrobatikájából származó előnyöket kihasználva, ugrál a sikátorban.
Amint kézhez kapja Chakramát, természetesen a fekvő felé hajítja azt, reméli, hogy a falu kovácsmestereinek különleges anyaggal átitatott acélja viszi a férfi páncélzatát, és nem tudja egy könnyen hatástalanítani.
Viszont, hogy mégis legyen támadásának előnye, még ha karcolás sem esik ellenfelén, a fegyverére céloz.
Abban reménykedik, hogyha tönkreteszi a fegyvert, nem tud vele lőni, vagy a high-tech technológiának köszönhetően még az fel is robban.
Ha a férfinek sikerül megfognia a chakram-ot, nem tétovázik, kibiztosítja a robbanószerkezetet rajta, és meg is nyomja a gombot, amit valószínűleg még a páncél sem tud kivédeni.
Ha tervei közül egy sem valósul meg, továbbra is közeledik felé, figyelve Ramirez mozdulatait, hogyha valami felé irányuló tettre szánja el magát gyors reflexének, és hatékony mozgáskoordinációjának köszönhetően, időben kikerülje a támadást, egy tigris ugrásnak, vagy egy falat használó szökkenésnek köszönhetően.
Pár füstgolyót is odahajít a lány, hiszen lehet őt le tudja tapogatni, vagy hőlátással látja a tigrist, de talán a körülötte lévő tárgyakat, élettelen dolgokat nem, így Chakramának érkezése is meglepetés lesz számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Vas. Dec. 04, 2011 2:50 pm

Ramirez az pisztolyával eltalálja az egyik tartó szeget, amivel ugyanazt a hatást éri el mint Kis Tigris. Az egész fémtákolmány megindul, és közel van hozzá, hogy pontot tegyen a meccs végére. De nindzsa képességeinek köszönhetően el tud ugrani a lezúduló súly elől, és még támadni is tud egyszerre. A chakram megindul a raboskodó felé, aki először fegyveréért nyúl, és megpróbálja ellenfelét, majd fegyverét hatástalanítani. Félig meddig sikerül is, a chakram iránya megváltozik, így nem talál. Avatarból való lövéseknek következtében, körülötted minden fémes tárgy elektromossággal telik meg, és a töltények erejének köszönhetően szét is lövöd a "cellád rácsait". Így most újra szabad vagy, de még mindig a földön fekszel. Míg a repülő chakram visszafele tart gazdájához. A távolság már csak pár méter köztetek, és Ramirez körül tele van fém tárgyakkal, meg széttört tűzlépcsővel, ami között mozogni olyan mintha aknákat kerülgetne az ember. A füstbombák miatt mindent beterít a szinte átláthatatlan gáz, így csak a különleges látással megáldott egyének ltáhatják ellenfelüket.


Védelmző kezd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Hétf. Dec. 05, 2011 11:19 am

Az ellenfél kivédte a csapást, és még a fogságból is kiszabadul, ami nem jelent jót a lánynak, főleg hogy a füst nem sokat ér Ramirez ellen. Igaz ő nem lát át a füstön, de érzékei olyannyira élesek, hogy hallja ellenfelének mozgását, főleg hogy elég nehéz páncélzatot visel.
Mivel nem közelítheti meg, hiszen a körülötte lévő terület szabályos aknamező, a leszakadt tűzlétra felé veszi az irányt, figyelve a füstben mozgó alakot.
Mivel az még fekszik, így talán helyzeti előnyben van, de azért mégis figyeli, nehogy ismét lövéssel próbálkozzon, ebben az esetben beugrik egy ablakon.
Előtte viszont, ahogy megkaparintja Chakramát ismét elhajítja azt a férfi felé, a sisakon lévő üveget veszi célba, ahonnan kilát a férfi.
Talán azon a részen nem olyan védett a páncél, és áttörheti azt, ezzel véget vetve a harcnak. Ha nem sikerül, akkor az érkezés pillanatában aktiválja a robbanószerkezetet, így talán a sisak megrongálódik, így ugyanannyira elrontva Ramirez látási viszonyait, ezzel hatalmas előnyt szerezve vele szemben, sőt talán meg is sebzi őt.
Közben érzékeit folyamatosan a füst felé irányítja, ha a fegyver kattanását hallja, azonnal beugrik egy a közelében lévő ablakon, ha nincs ilyen a közelben, akkor csak egyszerűen leugrik a földre, próbálván akrobatikus képességét felhasználni a kikerülésekkel szemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Hétf. Dec. 05, 2011 4:15 pm

Sikerül az ellenfél korongját eltéríteni, ennek örülök, mert ezt az AVP-ben nem sikerült elérnem, közben még ki is szabadulok, amint a füstbombák aktiválódnak én próbálom élesítem a letapogató rendszert. Ezzel nagyon szép, de szürkeárnyalatos képet kapok elvileg, ha még működik, és szépen kivehető lesz minden tárgy. Ha ez megvan akkor rögtön kapok is a karabély után, közben próbálok félig felülni, becélzom ellenfelem és engedek rá pár sorozatot, ha a fegyvere megint repülne felém, első körben a korongot próbálnám lőni, ahogy azt előtte is, remélhetőleg ez működik és esetleg még elektromos is lesz, amire lehet nem számít az ellenség. Ha viszont nem sikerül akkor megpróbálok elgurulni, illetve a törmeléket fedezéknek használni, ha más nem akkor a revolvert hajítom a fegyver felé, őszintén nem akarok találkozni vele, félek, hogy olyan mint amilyeneket még virtuálisan hajigáltam, azok rögtön öltek. Ha mégis találkoznom kell a koronggal akkor az alkarommal próbálok védekezni, hárítani azt. Miközben a koronggal törődik az ellenséget se akarom elfelejteni, ha látom, hol van rögtön eresztek rá egy sorozatot, szépen követve a mozgását.
Ha esetleg ellenségem eltűnne szemem elől és nem ér támadás, próbálok gondoskodni arról, hogy ő se nagyon neszelhessen meg, előveszem a jó kis zenelejátszómat, remélem még működik. Ha igen rögtön berakok teljes hangerőn valami zenét lehetőleg, így az ellenfél nem neszel meg olyan könnyen és az én lelkemnek is jót tesz az ilyen muzsika, ha ez megvan a lejátszót ott hagyom a földön, aztán pozíciót váltok, közben tartom a célt, ahol ellenfelem legutoljára láttam.
Hogyha kifogyna az Avatar esetleg, igaz, hogy negyvenes a tára, de megeshet, akkor azonnal tárazok is újra, hogy ne legyen gond. Nem pánikolok, annak sose jó a vége.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Kedd Dec. 06, 2011 8:23 pm

A chakram elrepül, és pontosan Ramirez feje felé tart. Avatar célra tart, és pont a megfelelő pillanatban találja el a repülő fegyvert. Az elektromosság átjárja és be is végzi a dolgot. A robbanás már megállíthatatlan. Az avatar a robbanásnak köszönhetően megsérül, és így már használhatatlan a lövő funkciója. Szerencséjére a chakramot elég távol találta el, így nem sérült meg.
Ramirez a szenzoroknak köszönhetően látja, merre is van ellenfele. Míg Kis Tigrisnek nincs meg ez az előnye. A lány nevéhez híven akrobatikus mutatványokat hajt végre, így szinte lehetetlenné téve a találat esélyét. Miközben Ramirez a mangóját behangolja, ami elnyom minden fajta mozgászajt.


Bisur kezd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Kedd Dec. 06, 2011 10:13 pm

A korongot sikerül eltalálni a lövés hat és a szerkezet felrobban, szerencsétlenségemre az Avatar csövét is leviszi, ami nem jó de legalább még élek. Közben ellenfelem nem akarja, hogy eltaláljam, ügyesen mozog, én addig beindítom a zenét, ami mielőtt vége lenne rögtön vált is a következőre, elvileg.
~ Te jó ég, most már nincs korongja, de van Assassin Credes pengéje, csak remélhetem, hogy ez a hacuka megvéd egyáltalán. Ezio pengéi halálosak voltak, na de a .44 magnum, a világ legveszélyesebb kézi hatlövetűje is megteszi a szolgálatot, remélem.
Rögtön váltok is fegyvert a magnumra, ha kell tárazok, de mindenképp egyenletesen mozgok kicsit távolodva ellenfelemtől és ha célkeresztben van, rögtön tüzelek, közben próbálom kiszedni az Avatarból a tárat és ha tudom oda rúgni ellenfelemhez, vagy a közelébe és abba lőni, remélem még ha nem is robban fel legalább az elektromossá kiszabadul belőle és lesz eredménye, ezt főként akkor alkalmazom ha ellenségem fedezékbe megy. Közben figyelem ellenfelem, próbálok távol maradni tőle, azt is nézem hova lépek, nem szeretnék elesni. Ha van időm a használhatatlan tust is az ellenségem felé hajítom, hátha lesz hatása. Ha az Avatar már nincs nálam egy vasrudat próbálok magamhoz venni, ha közelharcra kerülne a sor, még jól jöhet. De első sorban inkább lövésekkel akarom ellenfelem legyőzni, fejre célzok szokás szerint. Hogyha az ellenfelem támadna, valamit felém hajítana vagy ilyesmi próbálok kitérni, oldalra, vagy fedezéket keresni, hogy ne érjen támadás. Hogyha közelharcra kerül a sor akkor próbálom kihasználni a páncélom és azzal védekezni, miközben közelről próbálom meglőni az ellenfelet. Figyelek azért, nem bízok a ninjákba, meglepetésre számítok, mindenestre gyorsan próbálom lelőni, esetleg használni az Avatar alkatrészeit, és ha kell fedezékbe vonulok illetve kitérek ha lehet. Hogyha ellenfelem a zenét akarná leállítani azt próbálom megakadályozni, golyózáporral illetve felé hajított fém darabokkal. Esetleg ha lehet próbálok a háta mögé kerülni, ahogy mozgok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Szer. Dec. 07, 2011 11:59 pm

A fő fegyverek megadták magukat, mind Ramirezé, mind Tigrisé, így valamilyen szinten kiegyenlítődtek az esélyek. A füst melyet gerjesztett, visszafelé sült el, kiderült, nem csak őt tapogatja le, de még a tárgyakat is, így terve nem vállt be, de míg ellenfele betáraz, és céloz, addig van egy kis ideje, főleg, hogy már nincs sok távolság köztük.
Felkap a földről egy élesebbnek tűnő vascsövet, és zavart keltve elhajítja a zene irányába. Mivel az elég hangos, így betudja határolni honnan jön, főleg hogy az hozzá van kötve a sisakhoz.
Az eldobás pillanatában el is indul felé, alkarvédőiből aktiválva a pengéket, a falat, és a harc nyomán keletkezett akadályokat használva ugrál felé.
A földön lévő elektromossággal telített fémdarabokat próbálja kikerülni, és figyel arra is, hogy még időben kikerülje az esetleges lövéseket.
Ahhoz nincs annyi ideje valószínűleg, hogy az Avatárból kivegye a "tárat", hozzávágja, plusz még rá is lőjön, lomhábban mozog a lányhoz képest, aki nem nyújt álló célpontot, folyamatos kitéréseinek köszönhetően.
Ha odaér Ramirezhez, nem tétovázik, támadásba lendül. Ősapáinak páncéljának összekötéseinél voltak gyenge pontok, mint ahogy a lovagkorban a páncéloknak is. Valahogy fel kellett vennie a férfinak a ruhát, a legvalószínűbb pont a nyak és a fej között lévő terület lehet, ami a sisakot kapcsolja össze a ruhával. Így tőrével egyből oda próbál szúrni, következő mozdulata pedig egy kitérés lesz, hiszen Ramirez sem védtelen, egy vascső, és a fegyver ott lapul a kezében, nagyon fürgének kell lennie, hogy tervét kivitelezhesse.
A kitéréséhez megpróbálja használni a falat is, remélve, hogy Ramirez háta mögé kerül. Lehet, hogy nagyobbak az esélyei ellenfelének, de a nehéz páncélban lassabban mozog, és kevesebb a mozgástere is. A közelharc a lánynak kedvez, és ha tényleg be bír menni belharcba, a zene a férfit fogja hátráltatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Csüt. Dec. 08, 2011 11:31 pm

Kis Tigris lehajol a vasdarabért és a zene forrását célozza meg vele, talán el is találna ha tényleg ellenfele állna ott, de így csak a levegőt szántja fel. Ramirez fegyvert cserél és pisztolyával próbál célozni. Az első két találat mellé ment, de miután alkarvédőket élesítve a nindzsa beveti magát a füstbe sokkal könnyebb dolga van a fegyveresnek. Látási viszonyok eléggé lecsökkentek, így a hirtelen mozdulatok magukat bosszulják meg, és már csak annyit, hall, hogy a fegyver elsül. A golyó mellkason talál, az elsőt pedig több is követi. A fájdalom végighasít a testeden, így lassulsz, de még mozogsz és élve maradsz. Köszönhetően a ruházatodnak. A fegyver üresen kattan, és már csak méterek vannak a két ellenfél között. Igaz ezt Kis Tigris csak hallja, de nem látja, és azt sem hogy Ramirez megkaparint egy alig fél méteres vascsövet a lépcsőből.


Védelemző kezd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Pént. Dec. 09, 2011 9:58 pm

A lány beveti magát a füstfelhőbe, igaz látási viszonyai csökkentek, míg ellenfele tökéletes látja őt. Meg is történik a baj. Ramirez becsapta őt, a zene nem tőle jött, hanem egy lejátszóból, amit a földre helyezett. Már éppen fordult volna meg, mikor több lövés is éri mellkasát, melyet hála a Falu kovácsainak, ruházata felfogott.
Viszont a fájdalom keservesen járja át testét, lehet, ha nem végzett volna kiképzést, és teste nem lenne megedzve, már eltört volna pár bordája.
Végül így is lelassul, de szerencséjére ellenfelének kifogyott a tára, s mivel a lövéseket is hallotta, főleg, hogy szemből jött, tudja hol áll ő.
Úgy indul meg felé, hogy kezdőlépésével agyontapossa a lejátszót, ezzel véget vetve a zavaró zenebonának, és így lehet nem látja ellenfelét, de a hangok alapján már be bírja azonosítani tartózkodási helyét.
Minden esetre most kell lecsapnia, hiszen a tár üres, és míg betölt addig lerohamozhatja ellenfelét, főleg, hogy gyorsasága a lövéseknek köszönhetően alábbhagyott.
Mivel pontosan nem látja, hogy Ramirez mit csinál, a biztonság kedvéért, egyik pengéjét fejmagasságban ellövi ellenfele felé, és csak azután iramodik meg.
Talán a férfi elhajol előle, vagy egyszerűen kezével hárítja a pengét, de ez épp akkora elterelésre elegendő, hogy rávesse magát.
Elég, ha egyensúlyából veszít a férfi, egyrészt a meglepetés, másrészt a lány rohamának köszönhetően, de szemtől szemben már a füst sem okoz gondot, ilyen közelről már talán látja ellenfelét is, így ha az megelőzi őt, és támadna, a lány félbeszakítja rohamát, és kitér oldalra. Ha sikeresen kivédi az ütést, azután próbál hóna alá szúrni, mivel oda általában nem szoktak páncéllemezt rakni, hiszen eléggé zavarná a mozgást, és az illesztést.
Mindkét esetben a hónaljat támadja, ha lebírja dönteni a lábáról, és akkor is, ha ki kell térnie. Ha mégis sikerül leterítenie, következő szúrása a sisak üvegét célozza, amin a férfi kilát, talán az nem olyan erős, hogy kibírja a többszöri vágást, természetesen figyel a fegyverre is, bár fekvőhelyzetben, belharc közben, kétséges, hogy újra bírná azt tölteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Szomb. Dec. 10, 2011 1:05 am

Az ellenfelem, úgymond bekapja a csalit és a zenére megy, én pedig betudok vinni egy pár golyót, de csak a testét találom el. Epikus módon, hiába a nagy kaliber nem hat a ninja szerzetre a golyó, vagyis hat de nem sebzi meg közvetlen. És már túl kicsi a távolság, tudom, hogy itt csihi-puhi lesz, és ide már nem elég a taktikus vagy a rusholós stílus, azt kell alkalmaznom amit még egykor fénykoromban tanultam, a szabályokat fel kell váltanom kreativitásra és őrületre. Át kell váltanom Ász stílusra, ahogy elmémben hihetetlen gyorsan végig megy a változás bevillan egy zene is.
Egy szerencsém van, hogy én látom az ellenfelem, tudom, hogy a pengéi kilőhetőek, és amint a lány emeli a kezét, megpróbálok oldalra kitérni, lehetőleg jobbra, egy nagy és gyors lépéssel, de a lényeg, hogy elkerüljem a repülő pengét, ha más nem a kezemmel próbálom hárítani. Hogyha ez sikerül, én nem gondolkozok sokat a kiürült magnumot ellenfelem felé hajítom, amint kikerültem a pengét, közben hangosan rá is kiálltok, remélve ezzel kis meglepetést is okozok neki.
- KAPD EL!
Remélve, hogy eddig meg van, és talpon vagyok, a tervem a következő, lehetőleg oldalról, de ha az nem lehetséges szemből lépek az ellenfelem felé és a vascsövet vízszintes irányban fél kezemmel alaposan meglendítem, a fejét célozva. Igazából már lépés közben próbálom lendíteni, ha nem lehet vízszintesen, akkor fentről lefele próbálok lesújtani. Hogyha a fejét igencsak védi ellenfelem akkor az oldala is jó célpont, igaz akkor csak vízszintesen tudok lendíteni. Ha netán a lány kitér, az sem lep meg, számítok rá, igazából tervben van, akkor a másik kezem ott van szabadon, azzal rögtön próbálok ütni, vagy lefogni a ninja kezét, majd a vasrúddal próbálok kontrázni. Ha ellenfelem gyorsabb és rám akarna ugrani, egyet próbálok hátralépni, miközben a csövet egyenesen felé tartom fél kezemmel, remélve, hogy beleugrik.
- Játék, játék, JÁTÉK! -ismételgetem hangosan, miközben az egyik variációt végrehajtom, ha tudom-
Hogyha, esetleg egy ütést sikerül bevinnem, a másik kezem öklével próbálom megragadni az ellenfél csuklóját, hogy a pengét ne használhassa és a vascsővel tovább üthessem, ameddig tudom.
- Ez csak játék, meghalsz, meghalsz, meghalsz.
Abban az esetben, ha az ellenfelem lenne a gyorsabb és jobb, és rám ugrana vagy hasonló, rögtön próbálok karommal védekezni, megpróbálom lefogni azt a kezét amin a penge van, miközben próbálom megtérdelni valahol, és a vascsövet a torkának próbálom szegezni. A penge elől mindenképp próbálok kitérni, ha nincs nálam a cső, megpróbálom megfejelni az ellenfelem, tudom, hogy a sisak kemény és ilyesfajta támadásra nem számít mindenki. Az egész manőver közben próbálom lelökni magamról, vagy megfordulni, hogy én legyek felül. Nem szokatlan ez a helyzet, a xenomorphok is ilyen sunyin csinálják, közben ha tudom még mondom is hozzá:
- Meghal a Falu, a Falu, a Falu, a Falu, az egész! -kicsit őrült hangon-
A páncélom remélem megvéd, elvileg teljesen szigetel és mindenhol megvéd, de azért semmi sem garancia, főleg nem egy ninja ellen. Miközben az Ászok törvényeinek próbálok megfelelni, természetesen néha hozzá adagolok egy kis kacajt is, az része az egésznek.
- Heheheheeee
De azért magamnál vagyok és figyelek a pengére, valamint az ellenfelem mozgására is. Nem vicc, ezeket a mozdulatokat Bathman: Arkham Assylum rossz fiújaitól és Max Payne-től sajátítottam el.

//Elnézést a rengeteg próbálom szóért//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Vas. Dec. 11, 2011 2:45 pm

A zenelejátszó elhallgat a nindzsa lába alatt örökre, ekkor már hallja a lány a páncélos alak mozgását. El is indítja az egyik pengéjét, Ramirez érzékelőinek köszönhetően könnyedén kikerüli. Kis Tigris pedig már rohamoz, amire egy pisztoly kemény röpte válaszol.
A távolság már elég ahhoz, hogy mindketten lássátok egymást, a találat miatt Kis Tigrisnek még esélye se volt a szúrással próbálkoznia, csak az újabb találat foglalkoztathatta. Ekkor Ramirez újra támad, és a vascsővel a lány vállát találja el. Az a csapástól oldalra esik, így már csak egy méter választ el titeket egymástól. És mindketten látjátok a másikat.
Bisur kezd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Vas. Dec. 11, 2011 8:48 pm

Meglepetésemre az ász technika beválik, ellenfelem nem gyűr le, hanem bekap néhány ütést, a vascső is lesújt, de mindennek ára van. Amint a lány a föld felé zuhan rájövök, hogy 1v1 küzdelemben egyáltalán nem szép dolog az ász technika, nem bénaság, vagy szemétládaság, de akkor se szép, még hirtelen azt is megbántam amit mondtam és, ahogy mondtam.
~ Lehet mostanában, túl sok Batmant játszottam, nem volt tisztességes. Már maga az is ocsmányság, hogy így harcolok, mint egy fekete lovag, pedig fehér a páncélom. De mindjárt landol, akkor megint kellene támadni.
Gyorsan oda próbálok lépni az ellenfelemhez, és amíg a földön van, gyorsan belerúgni egy nagyot azzal a lábammal, ami ellentétesen van a vas csövet tartó kezemmel, mert azon pillanatba a vascsövet is lendítem. Próbálok egy nagyot rúgni ellenfelembe és a vasrúddal szúrni, vagy belevágni, a cél az ellenfelem feje. Ha ellenfelem az egyetlen pengéjével akar szúrni vagy védeni akkor a lábammal nem belerúgok, hanem arra a kezére taposok rá, amin a fegyver van. Ha ellenfelem, kitérni elgurulni akarna, akkor a hasára vagy testére próbálok taposni. A vasrúddal csak akkor támadok, ha szinte biztosnak látom a találatot, nem akarom, hogy kikerülje, vagy mellé dobjam, vagy elrántsa a fejét. Ha mégis az utolsó pillanatba ki próbál térni akkor a döfésből ütést szándékozom csinálni.
Alternatíva az is, hogy az ellenfelemre próbálok dönteni egy kukát, vagy valami nehezebbet, ami a közelben van. Ha a pengéjével akarna szúrni, megpróbálok rálépni a kezére, ha felém akarja lőni a pengét, próbálok elugrani, arrébb lépni, kitérni, vagy védekezni. Hogyha megpróbálna lerántani, akkor én nem ellenkezem, meglendítem magam ellenfelem felé, ha a pengébe akarna belerántani akkor a vascsővel próbálom a kezét megütni, a másik öklömmel pedig célba veszem a fejét. Ha azonban csak azt akarja, hogy elessek, és nem akar a pengéjével felnyársalni akkor direktbe ráesek és a csővel próbálom valahol megdöfni, főleg nyaktájon.
Abban az esetben, ha ellenfelem félig felülne, vagy felállna, vagy a kezével próbálna meg szúrni a testemre, megpróbálom szabad kezemmel megragadni a pengés kezére, figyelve, nehogy a penge megsebezzen, és magamhoz rántani, majd a sisakommal megfejelni, közben a vascsővel a térdére ütni.
Hogyha bármi más módon támadna, elsődleges, hogy megpróbáljak kitérni, vagy elugrani, és csak aztán próbálok újra támadni. Hogyha egy tárgyat akar magához ragadni és azzal kezdeni valamit, vagy védekezni akar vele akkor a magnumból megmaradt tartalék tárat hajítom rá. Csak remélhetem, hogy még ellen tudok állni, a ninja közelharci erejének.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Hétf. Dec. 12, 2011 8:49 pm

Terve nem igen válik be, sőt a páncélos leteríti őt, hirtelen lett vascsövével, és így oldalra borul, elég hátrányos helyzetet teremtve ezzel magának.
De még nincs veszve semmi, az utolsó pillanatig küzd, hiszen egy harcos sosem adja fel.
Mivel már látja ellenfelét, nem próbál egyből felpattanni, először Ramirez lendülő lába felé szúr, mivel a láb és a lábfej összekapcsolásánál is lennie kell egy átmenetnek, ami sebezhető. //Off: Lennie kell összekapcsolási pontoknak, hiszen ha a hajlatok is páncélozva lennének, egyértelműen nem bírná végtagjait mozgatni...//
Így ha szerencséje van beleszúrja annak lábába a kést, és ezután gurul az ellenkező irányba, mivel remélhetőleg a fájdalom lelassítja a támadását, így lesz ideje időben felugrani.
Ha ez megvan egy a közelben lévő kukát ráborít ellenfelére, ezzel meglepve őt, és lekorlátozva a mozgási lehetőségeket, s egy egyszerű mozdulattal megpróbálja feldönteni ellenfelét.
Ha elesik fején a kukával, minden lehetséges hajlatba próbálja beleszúrni a tört, addig meg sem áll, míg Ramirez mozog, és próbál ellenállni.
Ha terve nem válik be, és meg bírja rúgni őt az ellenfél, ez esetben kihasználja testi előnyét, és gyorsaságát, viszont nem ellenkező irányba gurul, hanem a páncélos alá, és késével a comb és a nemi szerv hajlatába próbál szúrni.
Másra nem, de reflexeire és gyorsaságára még mindig építhet a lány, reméli, hogy sebesebben tud mozogni mint ellenfele, abban a nehéz páncélban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Szer. Dec. 14, 2011 11:22 pm

Ramirez tapos, és igaz látja hogy a célpont amit Kis Tigris szúrt ki, szó szerint és átvitt értelemben is, a lába, de már nem tud rátaposni a kézre, amin a penge van. Mélyen hatol be a penge a térdhajlatba, de legalább ugyanolyan gyorsan is jön ki belőle.
Ramirez súlyos sebet kapott, és sántítani fog jó ideig ettől a döféstől. Kis Tigris eliramodik tőle, és talál is egy megfelelő kukát, amit nem tud ellenfelére borítani a távolság miatt, de még mielőtt közelebb mehetne, Ramirez újabb nem dobásra alkalmas fegyvert vet be. Ez pedig elég ahhoz, hogy megzavarja, és megtorpanásra kárhoztassa a nindzsát. A távolság alig öt méter, Kis Tigris kezében a kuka, Ramirez lábában a lyuk.


Védelmező kezd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Pént. Dec. 16, 2011 10:55 am

Terve bevált, és a meccsen először van nála az előny. Ellenfelének lábához megtalálta a rést, amit nem véd erős páncélzat, és most olyan helyzeti előnybe került, ami eldöntheti a harcot. Persze neki is sajog a mellkasa a lövésektől, és még most sem tud teljes sebességével küzdeni, a fájdalom olyannyira lassítja őt, hogy talán most vannak az ellenfelek kiegyenlített helyzetben.
Mivel Ramirez utolsó "saját" lőfegyverét is elhajította felé, így már ténylegesen közelharccá fajul a küzdelem, ami Tigrisnek jó, de még így sem becsüli le ellenfelét, hiszen, ha nem lett volna a mesterek által készített páncélruhája, már régen halott lenne.
Nála a helyzeti előny, s bár a fegyver eldobása megakasztotta támadását, még így sincs veszve taktikája, hiszen ellenfele lehetőleg sérülésével van elfoglalva, vagy éppen azzal, hogy újra szerveződjön.
Így Tigris, persze ha a kuka súlyával megbírja csinálni, lendületet vesz a mellette végigterülő falról, és így ugrik Ramirez felé, de nem veti rá magát, még az véletlenül kitartja felé a vascsövét, és már meg is van a baj.
Megpróbálja csak ráengedni a testére a kukát, ha nem sikerül, a cselekményt követően védekező állásban érkezik a földre, és ha ellenfele megtámadja a csővel, megpróbál előle kitérni, egy oldalra szaltóval.
Ha sikerül a kuka fedőakció, testével feldönti a dupla páncélba öltözött férfit, és a lábát ért sérülésnek köszönhetően ez már talán nem lenne olyan nehéz feladat.
Eredeti tervét követi, ha ellenfele kukával a testén a földre zuhan, hajlatait próbálja összeszurkálni, ezzel teljesen megbénítva őt, figyelve azért a páncélos mozdulatait, hiszen ha támadó szándékkal készülne valamivel, a lány megpróbál hátraszaltózni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Pént. Dec. 16, 2011 10:15 pm

Nem voltam elég gyors, ellenfelem, beszúrt a térd hajlatomba, nem volt kellemes, pedig nem sima ruhára vannak rárakva a lemezek, nem is sikerült magamhoz rántani, ez számomra egy dolgot bizonyít.
- Tudtam, ahogy az Assassinok általában, közelharcban scripteket használ, így hát nincs is esélyem kivédeni, de nagyon jó. Gondolkodj, gondolkodj, mi a fenét lehet tenni egy ilyen közelharci masinával... De nem adom fel, ahogy jó öreg Leonidász mondta a...
Rögtön fél térdre ereszkedek, hogy stabilan tarthassam magam a vascsövet előre szegezem,, próbálok úgy helyezkedni, hogy a páncél lemezei zárják egymást, és ne legyenek kint az ízületeim. Ha ellenségem egy kukával próbálkozna, akkor azt megpróbálom a kezemmel, esetleg a csővel kivédeni, vagy valami más közelben lévő tárggyal védekezni. Végső esetben arrébb gurulni.
De alapvetően nem ez a terv, ez csak a védekezés, amikor ellenfelem kezébe van a kuka és nem tud pont úgy mozogni ahogy kellene, fejemhez emelem a csövet és az éles felével előre, az ellenségem mellkasa felé hajítom, ha látom, hogy kitér egyik oldalra az utolsó pillanatban változtatok a pályáján, hogy eltalálja, legalábbis próbálok. Ha a kuka mégis a fejemen landolna, oldalra próbálok gurulni, közben lábaim behúzom, hogy a lemezek zárjanak más sérülés ne érjen.
Ha úgy adódna a helyzet, hogy ellenfelem közel ér, és van rá lehetőségem, megragadom a karját amin penge van és megrántom jó erősen, hogy elessen, és aztán próbálom hátba döfni a csővel, vagy egy nagyot ütni a fejére. Ha lehetséges egy jól irányzott megkísérlem a karján lévő pengét eltörni.
Mindenesetre, ha a célpont tiszta, közel van, minden képen felé hajítom a vas csövet remélve, hogy hat is valamit, jobb ötletem nem nagyon van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Vas. Dec. 18, 2011 5:28 pm

Kis Tigris kukás terve végéhez közeledik. Kicsit kóválygó fejjel elrugaszkodik a falról, és megpróbálja ráengedni az ellenfelére a kukát. Ramirez kezével hárít, miközben megcélozza a nindzsát. A nő máris vetődne oldalra, de már nem tudja kikerülni a csövet. Még így is szerencséje volt, hogy nem ért létfontosságú szervet. A vállába fúródik, így pedig már a szaltót sem tudja befejezni. Megtörten hullik a földre, de még harcképes, legalábbis a legtöbb végtagja. Ramirez közel van, de nem közvetlenül.


Bisur kezd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Hétf. Dec. 19, 2011 8:03 pm

Ellenfelem elleni manőverem, meglepő módon, sikeres volt, nem haltam meg, sőt azt a vascsövet sikerült átlökni a vállán, biztos nem lehetett kellemes neki. Földre zuhan, rossz szokásom azt hinni, hogy ez nekem is fáj, de nem. Tudom, hogy most kellene valami okosat kitalálni.
~ Jól van, jól van, sebzett ninja mindig veszélyesebb. Milyen feladatok vannak ilyen esetre? Még érszeg! Hát persze.
Megpróbálok felkapni egy sörös vagy boros, vagy akármilyen nehéz üveget, és egy mozdulattal az ellenfél fejéhez vágni, ügyelve, nehogy célt tévesszek. Aztán megpróbálom felszedni a revolver fegyverem a földről, közben figyelem ellenfelem mozdulatait. Ha megvan a pisztoly, akkor a csövénél fogom meg és a nehéz markolatával próbálom kupán, illetve gerincen ütni az ellenfelem. Ha ez valamiért nem sikerülne, akkor akármilyen kezembe kerülő nehezebb tárgyat megpróbálok erősen neki hajítani, hátha lesz valami hatása.
Közben egész végig figyelem ellenfelem mozgását, úgy próbálok helyezkedni, hogy a páncélom lemezei zárják egymást. Hogyha ellenfelem támadna, megragadom a karját amin penge van és megrántom jó erősen, hogy elessen. Illetve próbálok kitérni, oldalra vagy kezemmel hárítani, hogyha ez nem sikerül.
Ha nincs üveg a közelben, vagy az ellenfelem gyors lenne akkor csak egy ütést próbálok az ellenfelem fejére mérni. Ügyelek, nehogy ő rántson meg engem és terítsen a földre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Szer. Dec. 21, 2011 11:38 am

A kis tigris ismét bajba kerül, erre mondják, hogy elsőkből az utolsók. Talán túlságosan elbízta magát, vagy nem figyelt eléggé, mindegy, hiszen most a vállában egy vascső pihen, és ez piszkosul megnehezíti a dolgát, nem beszélve a fájdalomról.
Mivel Dojojától kiképzést kapott a fájdalmat elviselésére, különösebben nem óbégat, de tudja, sürgősen cselekednie kell hiszen kiszolgáltatott helyzetben van.
Megpróbál úgy felpattanni fekvő helyzetéből, hogy jobb kezét a talajra tapasztja elrugaszkodás szempontjából, míg másikkal a vascsövet tartja, s ha sikerül felpattannia, egy mozdulattal kihúzza azt vállából. Mivel nem ment keresztül testén, a kevlár páncél azért valamennyire felfogta azt, főleg úgy, hogy a vascső nem is volt túlságosan hegyes, talán nem lesz nehéz az operáció.
Ha ez megvan védekezni próbál a vascsővel, a felé hajított üvegetek próbálja vele hárítani, már, ha ténylegesen azokkal támad, s ha Ramirez elindul fegyveréért, akkor támad rá.
A vascsövet mikor közel ér hozzá felé hajítja, mint egy zavaró meglepetést, vagy hatást elérve ezzel, de fő célpontja a térdhajlata, mint nem régiben sebzett meg.
Beveti mestereitől tanult kung-fu tudását, legfőbb mozdulata a karjával történik, melyen a penge van, azzal nyaka felé soroz, míg lábával megpróbál a hajlatba rúgni, ezzel remélhetőleg földre kényszerítve ellenfelét. Sebzett vállát kés nélküli karjával védi, de sebesülésének hála megtört sebességét is próbálja felhasználni. Neki csupán a válla sérült meg, míg a férfinak a térdhajlata. Már magában az csoda, hogy járni tud.
Ha mégsem sikerül felpattannia, akkor a földön húzza ki vállából a vascsövet, és a felé hajított üvegeket a földön való gurulással próbálja hárítani, becsukva szemeit, nehogy egy szilánk belemenjen. Azután áll fel, hogy hogy a férfi a fegyveréért indul, innentől pedig a terv ugyanaz, mint az előző esetben, ha sikerül felpattannia. Valószínűleg a férfi sérült térdhajlattal nem olyan gyors, mint Tigris vérző vállával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   Pént. Dec. 23, 2011 12:01 am

Kis tigrisnek nincs ideje felpattanni és "operációt" is végezni. Így a földön húzza ki a csövet magából. Az első sörösüveg ekkor találja el. A nindzsa képzésnek és páncéljának hála, a sérülés nem súlyos, és az üveggel történt találat sem létfontosságú. Nem fejen találja, csak ruházaton, így az még el sem törik.
Mindkét ellenfél sérült, és kezd kifáradni. Míg Ramirez a fegyveréért szalad, és sikeresen magához is ragadja. Sérült lába miatt nem elég gyors, így Kis Tigris már rajta is van. Újra szemben álltok egymással, így a térdhajlat nehéz célpont és nem is sikerül eltalálni. Csak egy erőteljese ütést sikerül rámérni, miközben elkezd veszélyes közelségben suhanni a pisztoly markolata. A lány legnagyobb sajnálatára pontosan a fejét találja el. A világ elmosódik a szemei előtt, és a pengével mért szúrás elcsúszik. A páncélon koppan, és a feje pedig a betonon. Hosszú másodpercek telnek el, és a világ nem tisztul semmit. Ez pedig így marad örökre.

Bisur kivégzés következik.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs Védelmező   

Vissza az elejére Go down
 
2. Harci Torna Bisur vs Védelmező
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Szabad játék-
Ugrás: