DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Yesterday at 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Alfa Szövetség első bázisa

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Alfa Szövetség

avatar

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2011. Nov. 21.

TémanyitásTárgy: Alfa Szövetség első bázisa   Vas. Dec. 04, 2011 6:29 pm

Az első közös harcunk alkalmával elvertünk egy autótolvaj bandát, és mit ad isten miután kitakarítottuk a bázisukról őket, már nem is jött vissza senki. Szóval beköltöztünk. Nem változtattunk meg rajta semmit, és pont így van ez jól. Így nem hívja fel senkinek a figyelmét, és titokban meg tudjuk tartani az összeröffenéseket.
Nem nagy szám. Falak amik éppen, hogy csak állnak, és kitört ablakok. De hát éppen ez a lényege, senki nem foglalkozik vele, így hát senki nem is jár erre. Csak mi, ez pedig éppen elég. Még csak be sem rendeztük, a sok szemét, és hulladék vas éppen elég elrettentő ahhoz, hogy még a hajléktalanok is elkerüljék. Szóval tökéletes otthon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Csüt. Feb. 09, 2012 10:37 am

//Alfa Szövetség kaland kezdő reagálása//
A nagy házalakítás

A szövetségünk újabb lépcsőfokra lép nemsokára. A bázisunk megvan, már csak a megfelelő változtatásokat kell rajta végrehajtanunk. Sok munka lesz vele nagyon sok, de hát itt vagyunk mi a csapat eszei. Cybegyík, és Keisha a duó kik új szintre emelik a kis társaságot.
Este van, már rég besötétedett, de ez ebben az évszakban nem is olyan meglepő. A nap éj egyenlőség még oly messze van, az utcákat még a téli szél zimankós ujjai cirógatják végig. Ilyenkor ténykedünk, akár a tolvajok, ilyenkor kell, hogy a felesleges figyelmet ne tereljük magunkra. A környék csendes, egy hang vagy zavaró dolog sem tűnik fel. Már csak mi vagyunk meg a feladat.
Szemeimet meresztgetve lépek a romos tető alá. A látvány olyan, mint szokott lenni, talán egy kicsit rosszabb. Lyukakon keresztül látom az ég lustán szálló felhőit. A falak éppen, hogy csak meg bírják tartani a födémet. Egy nagy sóhaj hagyja el a mellkasomat.
- Tökéletes! Ez maga a paradicsom. Ebből aztán lehet építkezni. – Berohanok középre, hangos csattanással engedem a talajra hozott szerszámaimat. Lassan körülfordulok, s szemeim előtt már a kész mű áll. Majd gyorsabban és gyorsabban. Mint egy balett táncos úgy fogok. Hirtelen minden előjel nélkül megtorpanok, kezeimet a magasba tartom és örömtől telve mondom társamnak.
- Ott lesz a bázis! – Tőr ki belőlem elsőnek, majd egy kis magyarázatképpen folytatom. – A nagysága elég lesz, a belmagasság igaz éppen, hogy csak eléri a két és fél métert, de nem fogjuk beütni a buksinkat. Talán csak a súllyal lesznek gondjaink, de azt pedig pár merevítő oszloppal megoldhatjuk. – Mutatok a tér nyolc pontjára, ahova gondoltam. Na még feltűnő sem lesz, egy ilyen raktárban szokás a hasonló dolgok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Csüt. Feb. 09, 2012 7:42 pm

Hát eljött ez az idő is. Tél... Hidegebb mint amire emlékszem... Sokkal hidegebb. Aznap este úgy terveztem, hogy felhívom Keishát és lemondom a programot, de amikor végre sikerült elérni akkor hajthatatlan volt. Pfhhh... Nagyon makacs tud lenni. Szóval úgy döntöttem, hogy feláldozom az egészségem a kedvéért, de csak mostanra. Magammal hoztam a szükséges felszerelést amit kért. Néhány fél modern ketyere is volt benne, amit használhatunk, de még nem vagyok benne biztos, hogy bármelyikük működni fog. A raktárnál találkoztunk, majd beléptünk, hogy hozzá fogjunk a terület felméréséhez. Az egész egy kész romhalmaz volt. Nem tudtam felfogni hogy a francba képes ez az összegányolt szerkezet még állni. Az egész tele van Derék szögekkel, ami szörnyen osztja el az erőt... Na jó, annyira nem rossz, de a szögek legnagyobb gyengéje, hogy valahol összpontosul az erő. Bár azt hiszem nem haragudhatok rájuk, az én népem is kockákban lakott az idők kezdetén. Sóhajtottam egyet is lepakoltam a cuccaimat.
-Bocsásd meg hogy őszinte vagyok, de ez a... "technológia"... Mintha a közép korban lennék.-Mondtam miközben átkaroltam magam, és elkezdtem dörzsölni fázó tagjaim.
-Paradicsom?-Kérdeztem, kicsit érdeklődve, hogy mire érti ezt, hisz az én világomban nem paradicsomnak hívták a legszebb helyet a földnek.-Miért pont paradicsom?-Megvártam, hogy válaszoljon, miközben kiszedegettem a szerszámokat. Közben ő dobálta az ötleteit, de persze számomra érthetetlenül. A kezei felfelé mutatnak, az én fejem pedig oldalra. Nem igazán értettem mire célzott ezzel, csak azt értettem, hogy kellenek merevítő oszlopok.
-Akkor most a tető alá akarod rakni a helyet vagy mi?-Fogalmam se volt mire gondol reménykedtem, hogy elmagyarázza, mielőtt megfagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Kedd Feb. 14, 2012 9:03 am

Már megint jön a panaszáradatával, hogy milyen fejletlenek is vagyunk, és mennyire, de mennyire le vagyunk vele szemben maradva. Csak elengedem a fülem mellett és nem engedek egy cseppet sem jókedvemből. Ez az új kezdet, most van rá lehetőségünk, hogy beírjuk magunkat a világ nagy történelemkönyvébe. Csak jó felé kell mozdulni, és ez az első bázisunk lesz az első lépés.
- Használd a képzeletedet! Csak egy kicsi kell, és máris sokkal jobban fogsz érteni. – Kacsintok egyet rá, majd azért a biztonság kedvéért, felveszek egy vasdarabot, ami a földön volt. Elég rozsdás, és hozzá megfelelően koszos is, de most a vérmérgezéssel nem törődök. A padlózaton húzva lekezdek rajzolni. Először csak egy doboz, majd végre a tető is rákerül. A vonalak egyenesek, akár csak ha vonalzóval húztam volna őket. Elvigyorodok a kicsiny házacskán. A háromszög tető alá behúzok egy vonalat és teljesen elrekesztem lelki szemeimmel az alsó teret. Gyorsan három részre bontom, és ráirkálom egyenként „Műhely”, „Egyéb”, „Edzőterem”, majd egy hosszú egyenest a képzeletbeli padlóig.

//OFF: Digitálisan feljavítottam xD remélem tetszik.//

- Na ha nem elég, akkor elmagyarázom, - Teszem hozzá vigyorogva. És már kezdésként egy karmester mozdulatait megszégyenítő csalapálással vágok bele. – Na akkor ez itt. – Mutatok körbe a nagy mocskos semmin, a szeméthegyek, és hasonló turpisságok között. – Így marad, csak hogy ne tűnjön ki a város többi koszos épülete közül. Mi pedig felé építkezünk. Húzunk egy padozatot úgy két-három méterre felettünk, és egy kis álcázással senkinek nem fog feltűnni, hogy magasabbnak kellene lenni. Csak alátámasztjuk, és már kezdődhet is a móka. – Elkezdek ütemes lépésekkel, akár egy mazsorett vezetője az épület másik vége felé masírozni. Végül megállok, és „pálcámmal magam felé intek, körülbelül körvonalazva mekkora is lesz a hely. – Na itt lesz a műhely, labor, számítógépszoba. Ez lesz a legnagyobb helyiség, csak hogy a Védmobile, és a felszerelés is könnyedén beférhessen. – A rajznak megfelelően erőteljesebben belerajzolom a betonba, és utána képzeletbeli falakra csak, hogy rájuk ne lépjek, arrébb állok, a következő helyiségbe. – Középen lesz az összes nélkülözhetetlen szoba. WC, pihenő, és a többi. – Csapok hirtelen felindultságomban a bottal a padlóra. – Hajjaj, itt jön elő az első gond, vizet, áramot, hogy láthatatlanok maradjunk lopnunk kell. Vagy legalábbis úgy megoldanunk, hogy ne tudjanak a nyomunkra bukkanni. Ezt mondjuk, nem nekem kell megoldanom. – Nézek sokatmondóan pikkelyes társamra, a számítógépes „képességei” most hasznosak lehetnek, hogy egy olyan útvonalat találjon az általános dolgok beszerzésére, amit senki sem tud lenyomozni, vagy nem tűnik fel senkinek. – Végül pedig az edzőterem. Onnan indul, és egészen az épület végéig tartana. – Mutatok újra kezdetleges pálcámmal a levegőbe. A tervek nem bonyolultak, az a rész még most jön. – Na akkor a biztonsági rendszerhez meg kell találnunk megfelelő bejáratokat. Én úgy gondoltam, hogy egy teherlift legyen a műhelyhez, hogy Védelmező kocsiját fel tudjuk húzni, és mi is könnyedén tudjunk mozogni. Akkor kell még egy a műhely tetejére, olyan… olyan… Na jó nem tudok jó érvet mondani, de nekem kell. – Mosolyodok el. – Egy hölgynek kell külön menekülési útvonal. Nem hihetitek, mindig fogni fogom kezecskéiteket. Végül pedig az utcafront felé egy ember nagyságú az edzőteremből nyílva, hogy könnyen szembe tudjunk nézni az esetleges támadókkal. – Nézek kérdős Cybergyíkra, eddig hogy tetszik az ötletem, de még mielőtt válaszolna folytatom tovább. Ilyenkor nem lehet engem leállítani, ha már belekezdtem végig is viszem a dolgot, bárki bármit is próbálna mondani. – Na akkor a biztonsági rendszer, kettő legyen. Egy kamu és egy igazi. A kamu biztonsági rendszerben legyen egy látványos, és „könnyen” kikerülhető mozgásérzékelő. Tudod olyan filmbéli mozgó lézerekkel, amit csak akkor tud kikerülni az ember, ha a jó irányba lépeget. – Próbálom mutatni holdjárásommal, hogyan is gondoltam. Kifigurázva a filmbéli jeleneteket. – Az pedig az áll bázisunkra fog vezetni. – Mutatok nyílegyenesen a tér közepére, ahol egy csatornafedő található. Nem feltűnő, de éppen olyan mint más emberek problémái. Nem érdekli más embert, ezért nem is vesz róla tudomást. – Tökéletes lesz. Csak egy kicsit feltűnőtlenítőbbé kell tenni. A nyelvújításom még engem is csodálatra méltat. – Mondom teljesen nem ide illően az új szó kitalálását. – Na úgy értem, eldugjuk jobban, hogy feltűnőbb legyen. Na és a csatornarendszert pedig berendezzük, csak úgy a mi igényeink szerint. Egy szép útvesztőt rendezünk be, de az is úgy, hogy senkinek ne tűnjön fel, hogy hova is csöppent. Egyetlen kiúttal, persze a bejáraton kívül, amit majd mi a négyen jól bememorizálunk, és észben is tartunk. Ez lesz a végső menekülési útvonalunk is egyben. A rendes biztonsági rendszerrel lesz egy kis gond. Ha kamerákat szerelünk fel, azt könnyedén észrevehetik, ha neten keresztül kapjuk róluk az adatokat. Ha kábelen pedig könnyen ráakadhatnak a rendesre. – Mutatok magam felé, ahol képzeletemben már a kész bázis áll, vagyis inkább rejtőzik. – Esetleg mozgásérzékelőket rakhatnánk a falak mellé, hogy bárki, aki bemerészkedik észrevegyük, de azzal csak az a probléma, hogy ki lehet játszani, aki nagyon akarja. Hőérzékelővel ugyanez a probléma, csak körbe kell magán tekerni egy kis alufóliát, és máris láthatatlan számunkra. – Leülök egy éppen csak, hogy álló ládára, és erősen gondolkodok. Mi is lehetne az, ami majdnem százszázalékos védelmet biztosítana a kis szentélyünknek, és biztos nem tudnák ellenünk felhasználni. Csak halvány derengések futnak végig csinos kis buksimban, de semmi érdemleges. Amit kitalálok, azt azonnal meg is cáfolom. Talán társam elő tud rukkolni egy ötlettel, vagy meg is cáfol mindenben, amit kitaláltam. – Hát a paradicsom lenne, ha az utolsó problémánk is megoldódna az biztos.


A hozzászólást Keisha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 21, 2012 3:40 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Kedd Feb. 14, 2012 9:14 pm

Szerintem az arc kifejezésem elárulhatta neki, hogy nem tudok az ő fejével gondolkodni, de utána elkezdett beszélni... És beszélt... Aztán még egy kicsit... Aztán még többet. Párszor szerettem volna megjegyzést adni, de nem úgy tűnt, hogy hallgatni fog rám, túlságosan is elmerült a képzelgéseiben. Én meg csak hallgattam. Végül miután befejezte vártam még egy tíz másodpercet, hogy biztos legyek benne, hogy befejezte, utána sóhajtottam, és elkezdtem sorolni a mondandóm, de még gyorsan átgondoltam, hogy milyen sorrendben válaszolok. Úgy döntöttem, hogy visszafelé haladok.
-Először is. Biztonság: Ha valaki kárt akar okozni, és sejti, hogy itt vagyunk az felrobbantja a raktárat. Szóval az épület szerkezetét mindenképpen fel kell erősíteni. A kamerákat meg könnyebb elrejteni mint gondolnád. Csak le kell kicsinyíteni, és kettő kell belőle, egy észrevehetőbb és egy nehezen észrevehető, amik egymást fedik le, így ha a behatoló megpróbálja lekapcsolni az egyiket, akkor a másik kiszúrja. Ha jól tudom ti még nem tudtok EMP mezőket létrehozni, szóval amiatt nem kell aggódni, hogy a kettőt egyszerre szerelik le. A kamerák áram ellátását pedig riasztóhoz lehet kötni, ha megszakad a hálózat akkor is riaszt. Az egyik kamera lehet infrás a másik meg egyszerű térfigyelő, így még az sem juthat túl, aki jól rejtőzködik, hacsak nem egy szellem. A téfigyelőt meg be lehet állítani, hogy riasszon ha látja a lézert, példa ha azzal... Hogy hívjátok? Az a méreg amivel az emberek annyira szeretik ölni magukat... Cigaretta? Igen azt hiszem így hívják, mindegy a füstjére gondoltam. Kész kamerák letudva.-Mondtam majd vettem egy levegőt, most jött a következő a hamis bejárat ötlete.
-Másodszor a labirintus: Én nem fogom átalakítani a csatorna rendszert a kedvedért sem, szóval kénytelen leszel vagy egyedül megcsinálni vagy szerezni egy térképet. Csak azért létrehozni egy útvesztőt, hogy elfogjunk pár idiótát pazarlásnak érzem. Ez a véleményem.-Kicsit megsimogattam a tarkómat és körbe tekintettem.
-Ami az áramot illeti. Nem kell lopni sehonnan, egyszerűen csinálok egy ultra modern generátort, ami az egész létesítményt el fogja látni. A buktató az, hogy sok hely kell neki, szóval azt a föld alá szeretném helyezni.-Mondtam, miközben megvakartam a fejem elgondolkodva.-Most hogy jobban belegondolok... Szerintem ahhoz is elég energiát tudna termelni, hogy a csatorna vizet iható vízzé változtassam, bár ahhoz kell egy kis kémia felszerelés is.-Mondtam, majd kicsit megropogtattam a nyakam.
-A térhatással könnyű lesz játszani, nem is hinnéd mennyire könnyű létre hozni egy optikai csalódást, bár én jobban aggódom a hangszigetelés miatt, a váz fémből van, ami kiváló hangvezető.-Mondtam megkocogtatva a szerkezetet ami jó nagyot kondult.-Szóval jó hangszigetelésre is oda kell figyelni... A bejáratról pedig... Hmm... Azt hiszem nincs ellenvetésem... Egyenlőre.-Ezután végig tekintettem még egyszer a termen. Azt hiszem mindent elmondtam amit akartam. Kicsit még gondolkodtam, aztán mutató ujjammal megpöcköltem a halántékom.
-És még valami... Kicsit lefuttattam a fejemben a tervrajzod és... Azt hiszem a hálószobák, vagy nem fognak elférni vagy túlságosan kicsik lesznek, ahhoz, hogy fent helyezzük el. Úgy értem...-Kezdtem el mutogatni.-Ha ott lesz a műhely, ott az edző terem, és középen a pihenők meg a fürdő, akkor a szobákra kb. ennyi hely jut.-Kicsit furcsa érzés volt egy képzeletbeli helyre mutogatni, de megszokható.-... Vagy talán közös hálót akarsz? Vagy csak félre értelmeztem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Pént. Feb. 24, 2012 10:58 am

Olyan szavak repkednek a levegőben, mint EMP, generátor, meg hasonlók, amik még eddig igen csak elkerülték tudástáramat. Ismerek én elég sok mindent, de azért egy ivóvíz átalakító, vagy egy mini hidroerőmű, azért az már túl van a képességeimen. De hát ezért vagyunk mi egy csapat, hogy eltanuljak mindent a többiektől. Na jó meg, hogy jó tanító néniként őket is okítsam, mindenre, amit csak tudok. És akkor ha már ennyire számára átlagos, de nekem még merész dolgokat jelent ki, akkor bedobhatnék én is párat. Hátha együtt ki tudnánk hozni, belőle kevés nagyon jó dolgot.
- Hát biztos védelmet úgyse lehet csinálni. Ez csak egy búvóhely lesz egyszer remélhetőleg, de ha már védelemnél tartunk, egy elég vastag fal elég lenne a legtöbb támadás kivédésére. Áttörhetetlent nem hinném, hogy lehetséges lenne alkotni. De a védelemhez lenne egy ötletem. Talán jobb lenne, mint a miniatürizált kamerák, és még csak nem is helyhez kötött. Mennyire értesz te a mesterséges intelligencia programozásához? Az jutott eszembe, hogy csinálhatnánk egy csapat apró robotot, mondjuk valamilyen állatformára… - Hatásszünetet tartok, csak hogy bedobhassam a bombát. Közben mosolygok cinkosan társamra. – talán lehetnének gyíkok. – Mielőtt már közbe vághatna, vagy ellenkezhetne, folytatom gyorsan. – Szinte észrevétlenek lehetnek, és mozognak, ami nem elhanyagolható. Nem is kellene belőlük sokat összehozni, mert úgy is nagy területet tudnak bejárni. - Az áram, vízellátáshoz nem tudok mit hozzászólni, úgy tökéletes, ahogy pikkelyes elmondta. Cybergyík, sok mindennel tisztában van, ez a mi szerencsénk. Az ilyen dolgok eddig elkerülték érdeklődési körömet Csak ekkor esik le, hogy Cybergyík, talán mégsem annyira hasonlít a mi világunk hüllőihez. Nálunk mindannyian párában dús környezetet szeretik. Hát ez van, azt hittem számára a mennyország lesz a csatorna. – Épp ez a lényeg, nem kell a városi szennyvízhálózatot átalakítani. Csak megfelelő helyekre el kell helyeznünk mozgatható állfalakat. Elég egy fémlemez, ami teljesen beolvad a környezetbe. És máris olyan, mintha ott nem is lett volna soha átjárás. Csak távirányítanunk kell a bázisról és kész is. Nem gondoltam átépítésre, nem is tudom hogy lehetne megoldani, hogy a vízügyeseknek fel ne tűnjön a ténykedésünk, ha tényleg azt tennénk. Az útvesztő pedig olyanoknak van, akivel még foglalkozni sem akarunk, na meg magunk számára, ha titkon akarjuk elhagyni a bázist. A város bármelyik pontján felbukkanhatunk, és senki sem fog minket ehhez az épülethez… romhoz kötni. Akkor a bejáratok álcázásához én nem értek, mármint az egyszerű szem elől. A gépek és hasonló megfigyelő szerkezetek elől el tudom rejteni. Csak egy elnyelő burkolat kell rá, és semmilyen elektronikai szerkezet sem fog megtalálni minket. A hangokat könnyű elnyomni. Elég sok hangszigetelővel dolgozunk a munka… - Elharapom az utolsó szót. Hát igen, majdnem kicsúszott a számon egy információ valós életemről. Hát ez van. Társak vagyunk, már hónapok óta együtt küzdünk a bűn ellen, de még a legféltettebb titkainkat sem osztjuk meg egymással. – Szóval van megfelelő technológia a hangszigetelésre. Repülőknél, lopakodó gépeknél szokták használni, szinte teljesen megszüntet minden kiszűrődő hangot, csak hát az előállítása nem egyszerű. De szerintem meg tudjuk oldani ketten. – A hálóhelységet hozza fel végül. Én elhúzom a szájamat, és a földet kezdem el tanulmányozni minden erőmmel. Hallgatok, mint egy hal, ki nem hall. De ez talán kicsit meglepő lehet számára, és még inkább feltűnő. – Hát tudod, úgy látszik nem gondoltam mindenre. Nem gondoltam, hogy hálóhelyiségre is szükség lenne. Nekem van rendes házam, és szerintem a többiek is rendelkeznek hasonlóval. Szeretem a kényelmet és inkább otthon tölteném alvással az időt. De akkor ha jól sejtem, téged nem lehet egy kalap alá venni velünk. Csak egy pihenőgarnitúrát akartam, egy szófa, talán pár fotel, egy asztal, hogy tudjuk hol tartani a megbeszéléseinket, és le tudjunk dőlni edzések között. Talán falba ágyazott ágyak? Esetleg egy étkező konyhával, valahogy még beférne középre. – És újra belerajzolok a tervekbe. Három részre vágom, a tetőteret leválasztom, és beleírom alvóhely, a megmaradt téglalapból pedig elvágok egy negyedet, és ráírom konyha. A maradék meg a pihenő lesz. Így elég szűkösen leszünk, de hát csak négyen vagyunk, el fogunk férni. Alacsonyak lesznek a helyiségek, hát annyi baj legyen, akkor a trambulint nem építjük be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Szomb. Feb. 25, 2012 2:16 pm

A kérdéseim és felvetéseim válaszra találtak, amin ismét elgondolkodhattam. Végig pörgettem a fejemben háromszor is a mondandóját, hogy biztos, ne keverjem össze, közben mutató és hüvelyk ujjam közé helyeztem államat, elfordultam, majd vissza.
-Nos... Lássuk csak.-Ismét végig gondoltam, hogy melyikkel kezdjem, majd válaszra nyitottam a számat.-Először is... A mesterséges intelligencia nálunk három kudarc után be lett tiltva. A harmadik majdnem világháborúhoz vezetett. Ti emberek még nem tudjátok mi fog történni ha valaminek olyan nagy agyat adtok mint amilyen nektek van. Persze le lehet őket butítani, de most jön a második probléma. Vagy nanotechnológiás chipekre, vagy egy 100GB/s-os internetre lenne szükség, hogy úgy gondolkodjanak ahogy te szeretnéd, és gondolom egyiket se tudod megszerezni. Mielőtt megkérdeznéd minek kellenének ezek elmondom. A chippek arra kellenek, hogy úgy adhassak neki agyat, hogy ne legyen egy baseball nagyságú feje. És mivel a nanotechnológia nálatok még csak éppen hogy megszületett, marad az internet ami minden információt egy privát szerveren futtat át az én programjaimon, és kiszűri a gyanús viselkedést, és mivel gondolom nem egy kamerát akarsz, ezért sok információt kell ellenőrizni, például a röntgen képeket: Össze kell vetni, hogy van-e nála fegyver, ha van akkor milyen, és ha netán rendőr, akkor a jelvényével is össze kell vetni, hogy biztos nem hamisítvány, stb. és még csak a röntgenkép. Persze ez a 100GB nem egy robotra vonatkozik, hanem tízre de akkor is.-Ezzel a részemről lezártnak tekintem az ügyet, legfeljebb felszólal ha nem tetszik neki a mondandóm. Most térjünk át a következő napirendi pontra. A labirintus még mindig nem fér a fejembe, szóval kénytelen vagyok ismét szót emelni.
-Azt még megértem, hogy a csatorna lesz a főutcánk, de minek a labirintus? Sokkal könnyebb ha felszerelünk egy jelzőt, ami akkor aktiválódik ha valaki kinyitja a fedőt, ha nem nyomja meg a gombot öt másodpercen belül akkor a létrába vezetünk egy szép kis áramot, és meg van oldva, a kis cserkész. Aki pedig ért ahhoz, hogy hogyan szedje szét az általam épített berendezést, az már elég okos lesz ahhoz is, hogy meg találja a másik bejáratot.-Kocogtattam meg a halántékom.-Nem azért ellenzem a terved, mert nem jó, hanem azért mert nyersanyag igényes, és vannak egyszerűbb megoldások, a kis hal kifogására.-Ezzel ezt is lezártnak tekintem, maradt a bejárat kérdése, amire csak most jöttem rá, és a háló helyiség, amit Keisha elmondása szerint nem tervezett. Hát annyi baj legyen.
-Semmi baj... Én értettem félre, azt hittem, hogy ágyak is lesznek, de rendben van ha nem akarsz.-Mondtam, és újra végig tekintettem rajta.-Bár én szívesebben élnék itt mint abban a házban amit kölcsönzök, főleg, hogy ez ingyenes.-Mondtam egy halk nevetéssel, majd ismét felálltam, és felnéztem a tetőre.
-Nos, azt hiszem akkor nincs több kérdés, bár a bejárattal még lesz bajunk az hét szentség, de remélhetőleg meg fogjuk oldani, az ráér.-Kicsit még gondolkodtam, aztán megvakartam a tarkóm.-Nos, van még valami?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Kedd Márc. 06, 2012 9:31 am

Kicsit dúlva-fúlva, de belátom tényleg igaza van társamnak. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Ez olyan, mint egy otthon bármilyen biztonsági rendszert is szerelünk be, aki nagyon be akar törni az úgyis megtalálja a módját. Így hát belenyugodva az elkerülhetetlenbe, bólogatok.
- Igazad van pikkelyes. Akkor maradnak a kamerák, és az érzékelők, felülre rakjuk a bázist, labor, műhely, edzőterem. Akkor a generátor, és víztisztító…- Foglalom össze a dolgokat, végül körülnézek a még mindig egy cseppet sem változott épületre, na de azért a lehetőségek meg vannak benne. Szemeim előtt már a bázis egésze látszik, úgy látszik csak összehoztuk. – na jó, akkor beépítjük az alvó részt neked, sokkal jobb lesz amúgy is. Ha mindig lesz szolgálatban valaki a számítógépek előtt. – Teszem hozzá, mintha maga Cybergyík is a bázishoz tartozna. – Na de akkor kezdjük az alapokkal. Nem kevés anyagot kell beszereznünk. A legfontosabb a vastagsága lesz, és hogy milyen ötvözet. Egy acél, króm, nikkel ötvözet, titán borítással tökéletesen megfelelne szerintem. A legtöbb lövedéket felfogja, és hő hatására egész könnyen lehet formálni. Ezt pedig könnyedén ki tudjuk nyerni a roncsokból, majdnem minden mai gépjárműben megtalálhatóak. Mit szólsz? – Gondolkodok el, hogy ha már ekkorában tervezek, akkor lesz egy kis gond a szállítással. Az alapanyag megléte, még nem adja a lehetőséget, hogy formázni és összeszerelni is lesz helyünk. – Talán Védelmező főnökének a roncstelepe talán megfelelne a célnak. Szállításra meg a Védmobile-t elkérjük. – Mosolyodok el, ahogy lelki szemeim előtt megjelenik a kocsi, ahogy súlyos vasdarabok nyomják le a kocsi kasztniját, és karcolja végig a város utcáit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Csüt. Márc. 08, 2012 7:33 am

Végül úgy tűnt egyet értett velem, bár jól láthatóan nem éppen egyértelműen. Valamiért olyan érzésem volt, hogy nem fogja annyiban hagyni. Most viszont, még nem tudtam kigondolni, hogy mivel kompenzálhatnám az ideáit. Most viszont eljött a nyersanyag beszerzés ideje. Ő rögtön fel is ajánlotta az ötleteit amin nekem sem kellett túl sokat gondolkodnom. Bár ez egy újabb kérdést vet fel, amin gondolkodnom kellett.
-Nem rossz, ugyanakkor, az kérdéses, hogy hogyan fogjuk felhevíteni őket a munkálatainkhoz.-Ezután ismét gondolkodóba estem, a szállítást is meg kellene oldani, amire rögtön Löket dobta fel a választ. Oda tekintettem, majd az ujjaimat az államhoz helyeztem.
-Végülis, azt hiszem megoldható... Bár lehet Védelmező nem lesz épp boldog. Na mindegy...-Ezután hátrébb léptem, és végig tekintettem ismét a helyen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Hétf. Márc. 19, 2012 9:58 am

- Hát igen… - Nézek körbe, miközben a megmunkáláson gondolkodok. Több szerszámra lesz itt szükség, mint amit hozott csapattársam, és talán mind megtalálható lesz a roncstelepen, vagy ha nem akkor új módszerekhez kell nyúlnom. Titokban a S.T.A.R. laborban is dolgozhatok. Úgyis messze van még a számadása, az új munkámnak, és addig úgysem kérdezik meg, mit is csinálok. – ha nincs megfelelő szerszám Dr. Poffenberger roncstelepén, akkor lenne egy megoldásom. Ha nagyon kell meg tudom oldani, a precíz dolgokat, de majd meglátjuk, mit hoz a sors. – Mondom, és már ellenőrzöm is a bumerángjaim fúvókáit, na meg a bennük lévő üzemanyagmennységet. Még elég lesz a roncstelepig, és még pikkelyest is el tudom vinni magammal. – Na akkor kapaszkodj, meg sem állunk a roncstelepig. – Mire befejezem a mondatot már a levegőben vagyok, és gyakorlott mozdulattal szinte lebegek a levegőben. Kezeimet társam felé nyújtom, hogy mutassam mit is gondoltam szállítási módszernek. Még mindig jobb így, mintha az utcán bandukolnánk, és bujdosni kellene a járókelők elől. Így legalább a fények felett leszünk, és maximum az épületek magasabban lévő emeleteiről tudnak kiszúrni minket.
A levegőben elgondolkodok, talán nem lehet túl jó érzés szegény párának egyedül. Nem sok hasonló lény rohangál erre, és hallottak alapján, még az olyan egyszerű dolgok is, mint a lakás fenntartása nehézségekbe ütközik.
- Nem zavar ha felteszek egy talán indiszkrét kérdést. – Ha igennel felel, akkor folytatom. – Mármint visszatérve, hogy arra nem is gondoltam, hogy itt is lakni akarna bárki. Van rendes hely, ahol meghúzhatod magad? Vagy bármilyen más gondod, amiben segítségedre lehetek. Hát nem lehet könnyű az élet egy ilyen küllemmel… - A számra csapnék a kijelentésemért, ha nem éppen Cybergyíkot fognám a levegőben repülve. – Bocsánat, nem akartalak megsérteni…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Hétf. Márc. 19, 2012 5:35 pm

Dr. Löket is el elmélkedik a problémán, majd elhalasztja a témát, mondván, hogy előbb megnézi a készletet. Csak némán bólintottam, hisz, nem mintha most mindent el lehetne dönteni, még csak az alap koncepció van meg. Aztán hirtelen felröppent, és már invitált is a fedélzetre. Kicsit meglepődtem, és ideges is lettem.
-Biztos, hogy elbírsz? Az első alkalom nem volt épp siker élmény.-Mondtam kicsit elgondolkodva, egy régebbi közös akción, bár igaz, akkor más volt a helyzet. Egy kis gondolkodás után oda nyújtottam a kezem és megfogtam az övét, és már repültünk is. Kicsit izgultam, hiszen nem igen volt alkalmam túl sokszor repülni... sőt, ez volt az első alkalom, hogy nem egy harc közepén kellett. Egy ideig eltartott míg hozzá láttam az élvezethez, bár a mozgás hiánya és kényelmetlensége eléggé megnehezítette ezt. Aztán jött a kérdés.
-Hmm...? Nem.-Mondtam, bár igaz nem tudtam mi a kérdés, de úgy döntöttem legfeljebb nem válaszolok. Aztán becsapódott, elég keményen. Már megint nem figyelt arra, hogy mit mond, bár most legalább elnézést kért. Egy pillanatig elhallgattam, majd csak sóhajtottam.-Megbocsátok, de csak azért, mert tudom, hogy tényleg nem szándékos volt... Nem könnyű. Az emberek mindent megnéznek, a víztől az áramig, az adón át, a lakbérig mindent leellenőriznek. Még azt is, hogy az internetet nem kalózkodtam-e el, amit teszek, de szerencsére, az én képességeim elegek ahhoz, hogy bárkit rászedjenek. De persze ez bűnözés... Eggyel több dolog amit meg kell gyónnom naponta. Szóval igen, meg kell dolgoznom azért, hogy rejtve maradjak. De van egy lakóhelyem, egy álnéven jegyeztettem be, és amit csak tudok online fizetek. Az ételt is egy másik házhoz kell rendelnem, hogy senki ne vegyen észre. A pénzt egyszerűen ott hagyom, majd miután elment, magamhoz veszem, és elmegyek. Szóval jah, nem könnyű, de eddig megoldottam.-Mondtam kicsit szomorkás hangon, de utána felvidultan folytattam. Nem akartam, hogy mindenki miattam aggódjon.
-De most úgyis lesz egy új hely ahol élhetek, szóval ez nem sokára megoldódik... Ni... Nincs bajom a küllememmel sem, azzal ha tudnál se engedném, hogy segíts, haha..-Mondtam, a második mondat elejét lenyelve. Már majdnem azt mondtam, hogy nincs semmi baj, de az hazugság lenne, és én nem hazudhatok. Lehet, az életben maradáshoz mindenem megvan. De a honvágy, az idegen kultúra, és minden luxus hiánya kicsit megviselt már engem is, hiszen az én világomban, elég sok minden alapvető volt míg itt csak a gazdagok élvezhetik. Teszem azt elutazni valahova, extrém sportokat űzni, ami nálam egy egyszerű virtuális valóság szoba. Az a sok játék is kezd hiányozni. Így kénytelen vagyok egyszerű 2D monitorokkal lekötni magam, na nem mintha az rossz lenne, de nem igen vagyok hozzá szokva, hogy billentyűkkel és nem az elmémmel mozgatom a labdákat. Ami legjobban hiányzott viszont azok akikkel gyerekkoromat töltöttem, sosem voltam az a barátkozó típus, mindenki csak a haverom volt, de igazi barátságot csak egy valakivel kötöttem, a professzorommal. Most viszont mindent megadnék csak hogy párt szót válthassak bármelyikükkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Kedd Márc. 20, 2012 9:48 am

Repülünk szél ellen, és hát ennél jobb érzés nem is lehet ezen a téli éjszakán. A melengető fuvallat, mely már a tavasz eljövetelét jelzi. Az óceán már tudja, amit a föld még csak sejteni mer, de mégis tökéletes éjszaka Gotham City-ben. Ennyi ruhával rajtam még mindig szokatlan a természet, de a városi lét minden jót kihoz belőlem még a lustaságot is. Ezek a pillanatok, mikor visszaemlékezek a rég volt dolgokra, nagyapámmal. Mindent megérnek, főleg, hogy egy barátnak mondható egyén is van velem.
- Tudod, elég sokat kibír, de majd ki akarom pofozni. Elég sok tervem van, csak hát az idő az nagyon kevés. Főleg, hogy ez a helyzet van a városban. Nem tudom mikor lesz vége a háborúnak, de remélem mihamarabb. Amúgy ha végül kész lesz a műhelyünk, akkor megmutatom az új terveit Vasrombolónak. Van pár dolog, amiben segítségedre lenne szükségem. Tudod, több fej többet lát. – Mosolygok alám, ahol éppen Cybergyík próbálja élvezni a saját közegétől eléggé elütő környezetet. Az elhangzottakon elgondolkodok, úgy látszik nem is vagyunk túlságosan különbözőek. Még ha a küllem más is, és nemileg is eléggé eltérünk egymástól, a problémáink ugyanazok. A barátság nagy szó, még csak pár hónapja ismerjük egymást, mégis pikkelyessel jövök ki legjobban. Talán, mert hasonlóan gondolkodunk, még ha én képzeletem csapong is, ő meg kicsit földhözragadt, akkor is az alapja ugyanaz. A tudomány, és a vágy, hogy jót cselekedhessünk.
- Még a végén le kell csukatnunk,… - Kicsit élcelődök, a komoly téma alatt. – ugye azért tölteni nem töltesz le semmit illegálisan? – Hangom kicsit megrovó, de pajkos, a hatalmas bűnök, és a szörnyű világ, ami körülvesz minket egy kis viccelődés sohasem árt. Ha túl komolyan vesszük az életet, még beledöglünk.
- Hát ha felhúzzuk a vityillót, majd ott lógunk minden szabadidőnkben. Nem fogunk hagyni pihenni sem. Unni nem fogod magad az biztos. – A távolban sziréna hallatszik, csak hogy emlékeztessen minket miért is vagyunk ma ébren. A város forrong, mi pedig egy biztos pontot akarunk építeni, hogy el tudjuk terjeszteni a békét. Maximális sebességre kapcsolok, ami mondjuk nem sok, de még mindig élvezhetőbb számomra. A hívatlan nézelődőket elkerülendő, a város utcáinak légterét elhagyom, és a csak egy kicsit illatosabb Sprang River felé veszem az irányt. A roncstelep úgyis a folyó mellett található, hát miért ne repülhetnék én is felette. Így se fény, se más nem zavarhat minket, még romantikusnak is mondanám, ha nem szakadna le majdnem a kezem a társam súlya alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Szer. Márc. 21, 2012 7:21 pm

A helyzet egyre inkább kezdett kényelmetlenné válni, mert hát lehet, hogy rövid távon jó mulatság, de eléggé húz lefele a gravitáció, szóval a tagjaim mintha nyúlni kezdenének. Reménykedtem, hogy hamar oda érünk. Közben valahogy a beszélgetést is fent kellett tartani.
-Oh, és ami a bumerángot illeti... Persze, segítek ha tudok.-Mondtam egyszerűen, miközben próbáltam nem lezuhanni, a kezem kicsit csúszni kezdett, így ráfogtam a kezeire egy kicsit jobban.
-Mint a gyűrűzés a gimiben.-Mondtam egy kis nyögéssel, igaz, az ő keze nem volt olyan a kemény mint a fa, azért ilyen magasságban ez sem épp kellemes, főleg ha sokáig kell csinálni. A szavain csak kuncogtam, nevetésem inkább visszafogtam, attól félve, hogy a rázkódástól lezuhanok.
-Fhu, nem mondod. Azért nekem is van szükségem pihenésre, nem vagyok gép. A nanorobotokat is csak harmincas éveinkben kaphatjuk meg.-Mondtam egy kis nevetéssel, miközben újra igazítottam a pozíciómon.-Ugye közel vagyunk? Nincs kedvem megmártózni, és már nem tudom meddig bírom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Pént. Márc. 23, 2012 6:01 pm

A vízpára arcomba csap, egy ilyen éjszakai órában ez pedig a legjobb üdítő a világon. Na igen, meg figyelemelterelő. Szegény Cybergyík éppen csak, hogy megúszta a fürdőt. Na hát akkor most már ideje összekapni magamat. Nem mutatkozhatok be, így egy ilyen tudós előtt.
Hát igen már megint elhatalmasodik rajtam ez a magamutogatás. Újabb fogást váltok gyíkon, csak hogy stabilabban foghassam karjait. A távolban meglátom a roncstelep fényeit. Vagy inkább azt a tükröződést, ami a fémekről visszacsillanó vízcseppek adnak.

Na akkor helyszínt váltok. Irány a roncstelep
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Pént. Jún. 29, 2012 3:13 pm

//Cybergyík kaland kezdő reagálása//


Újra eljött egy újabb nap, és újabb harcokkal teli pillanatok. Legalábbis amit az álmosság, és az unalom ellen kell vívni. Az Alfa Szövetség négy tagjából, most csak te vagy "itthon" a többiek éppen kisebb-nagyobb perpatvaraikat, vagy valós személyazonosságukat pátyolgatják, így most mint ilyenkor legtöbbször újra a gép előtt ülsz, és a megoldatlan ügyeken rágódsz.
Egy régi metró aluljáró, egy rég elzárt "rokon", egy őrült tudós, megannyi kérdéssel, és az iratok, melyek a következő nyomhoz vezethetnek. Most már minden megvan egy következő lépcsőfok eléréséhez csak a megfelelő módon kell hozzáállni. A gép már órák óta futtatja az anyagot, és még nem talált rá a megfelelő komponensre.
Az információk meg vannak pedig. A GenTech corp- mely lassan a világ vezető cége lesz különféle ipari területeken, a Robaj nevű maszkos szuperhősjelölt, és Chadra aki valahogy újra a dimenzióutazó gépen keresztül jött át, de sokkal rosszabb hatásoknak lett kitéve mint te magad. Vajon merre is kellene elindulni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Vas. Júl. 01, 2012 8:45 pm

Egy újabb nap, és megint egyedül vagyok. A többiek őrjáratoznak, én meg bent ülök, és keresem a megoldást amit már hónapok óta terveztem. Elővettem ismét az adatokat, hogy beléjük nézzek. Nem mondtam el senkinek. Ez magán ügy, meg különben is, egyikükben sem bízom eléggé. Keisha lenne az egyetlen esélyes akinek valaha beszélnék erről, de az ő szája túl nagy még kikotyogná. Mindenesetre, felkészültem a legrosszabbra, és előkészítettem egy hangfelvételt, hogyha netán csapdába esnék, vagy meghalnék akkor tudjanak róla, minden amit mondok felkerül a fő számítógépre az interneten keresztül.
Míg megnéztem Chedra biztonsági felvételeit- ami nem volt épp szívderítő látvány- addig a gép folyamatosan futtatta a kódfélsímerőt a gépen amit beraktam. A videókat nem is azért néztem, hogy múlassam az időt. Nem, engem a látogatók érdekeltek, tudni akartam ki néz rá, az őrökön kívül. Talán abból is többet tudok meg, minden lehetőséget ki kell aknáznom.
-Első felvétel: Ha ezt halljátok akkor már valószínűleg már halott vagyok, vagy legalábbis elraboltak, és furcsa kísérleteket csinálnak rajtam. A Gentech után nyomozom. Ezek a fickók ismernek engem, és ha megnézitek a videókat láthatjátok, hogy van rajtam kívül más is ezen a földön. Sajnálom hogy nem bíztam meg bennetek, de az emberek megbízhatatlanok, és ez magán ügy. Remélem megértitek-Sóhajtottam egyet, majd elkezdtem lediktálni a fontosabb adatokat, miközben tovább figyeltem a képernyőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Szer. Júl. 04, 2012 11:05 am

//Bocs a késői reagálásért. Szép előre tervezés, nagyon tetszik.//

A hangfelvétel elkészül, és örülhetsz, hogy minden eshetőségre felkészülsz. Mire végzel a gép is hasonlóképpen cselekszik. Végre megfejtette az eddig érthetetlen irkafirkáknak gondolt firkálmányokat. Több számot, és betűt már magadtól is ki tudtál hüvelyezni, de lassan rájöttél, hogy ezt az ember egy saját kód szerint írta, amit feltételezhetően csak ő ismer, és olvas is. Így védve meg saját találmányait.
A gép több egyezést is jelez, ezek nagyrészt a művégtagok, protézisek, és elektronikus érzékelő rendszerek. Egy sokkal rövidebb keresésnek köszönhetően ezekhez a találmányokhoz hasonlót találsz már a piacon, és a szabadalmi hivatalban. A legtöbbet egy cég a GenTech corporation adta be, és veszi fel a használatuk utáni nem kis pénzeket. Ezek számodra elég egyszerűk, és látod is merre akarnak fejleszteni. Valamiféle exováz kifejlesztésén dolgozhatnak, mintha csak egy mozgást segítő külső váz lenne, amit az emberek magukra vehetnek, mint egy ruhát.
De sajnos nem teljes a fordítás. Van egy papír, amit még a gép sem tud a kulcs nélkül megoldani, ez rejtély marad. Ám a nyomok továbbra is a cég felé vezetnek.
Végül a biztonsági felvételeknek köszönhetően elsőre semmi gyanúsat nem figyelsz fel. A szokásos orvosok, Alyce Sinner, Dr. Jeremiah Arkham, és Dr. Jonathan Crane na meg pár ápoló, akik a étkezését, gyógyszerezését, és a takarítást intézik el. A furcsa pedig az, amire csak lassan figyelsz fel, hogy az egyik ápoló gyakrabban jár mint a többi, és csak fél szemmel de meglátod, ahogy egy hangfelvevő készülék lóg ki a zsebéből, ami rendszerint Chandra közelében van. Ez lehet akár az ápolás része is, de hátsó szándék is vezérelheti
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Szer. Júl. 04, 2012 12:24 pm

//Nem árt ha van aki megment, ha elszúrom |D//

A nyomozás lassan haladt, és csak apróbb emberekhez igazított fejlesztéseket láttam. Az exoskeletonnal kísérleteztek ami számunkra már mindennapos munka eszköz az iparban dolgozóknak, de inkább csak védelem szempontjából semmint erő bónusz hisz arra nem nagyon van szükség, főleg, hogy a nehéz tárgyakat inkább robotok mozgatják azok precízebbek. Viszont az elgondolkoztatott, hogy ez hogyan kerülhetett ahhoz a zsoldoshoz aki Chedrára vadászott? Mégis mit csinálhatott azokkal az iratokkal? Én jobb szerettem volna egy megbízó levelet, de ez sajnos nem sikerült, kivéve ha az utolsó papíron szerepel, amit nem tudtam lefordítani. Ez baj, de még nincs minden veszve, még ott van az őrizetben lévő Chedra. A videón észrevettem egy ápolót aki nagyon sokszor ment hozzá és az egyik videón láttam egy hangfelvevővel.
-A fordítás egy lap kivételével kész...-Kezdtem bele miközben megállítottam a videót és megpróbáltam leolvasni a fickó nevét.-Az egyik ápoló gyakran meglátogatja Chedrát... túl gyakran. A videón egy hangfelvevőt látok, de mégis mit akar tőle, a mostani elmeállapotában nem képes beszélni... Vagy tévednék?-Kérdeztem magamtól, miközben elkezdtem hackkelni az Arkham rendszerét az alkalmazott adatai után és ezzel párhuzamosan a Gentech rendszerébe is elkezdtem betörni, hátha az alkalmazottak listájában megtalálom. Szemem ide-oda kapkodtam, nehogy le maradjak valamiről. Tudnom kell ki ez a fickó és hogy a Gentechnek dolgozik-e? Benne van-e a munkanaplójában a hangfelvevős látogatás, és egyéb dolgok amik talán segíthetnek mint például egy cím.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Szomb. Júl. 07, 2012 5:36 pm

Az ujjaid pillanatok alatt megtalálják a megfelelő kódokat, és programokat úgyhogy a gyerekjátéknak is beillő elmegyógyintézet rendszere, eléd tárul pár perc alatt. A gép kapacitása is nagy segítségedre van, úgyhogy a férfi adatai, és fényképe felugrik egy újabb ablakban.
A férfi egy ápoló, még nem rég kezdett az intézetben, se priusza, se más törvénytelen dologban elvileg nincs benne, legalábbis az intézet információi szerint. Eddig nem tett semmilyen kiemelkedőt, és ahogy a előéletét elnézed, nem úgy néz ki mintha az elkövetkezendő jövőben fogna.
Mindent megtalálsz róla, a lakcímétől, a születési helyén át, az iskolai végzettségeiig. Egy átlagos embernek tűnik, aki megpróbál megélni a kevéske fizetéséből.
De az élet nem fenékig tejfel, olyan dolog történik veled, amire eddig nem igen számítottál még. Sőt talán el sem tudtad képzelni, hogy lehetséges lesz ebben az évezredben. A GenTech corp rendszerébe nem tudsz bejutni. Nem hogy percek alatt nem, de jó félóra próbálkozást követően sem sikerül. És ami még meglepőbb, bárkik is ülnek a másik oldalon felfigyeltek a próbálkozásra. Ami nem a te képességeid lekicsinylését jelenti, hanem hogy jóval a megelőzték a korukat, nem csak e városban, hanem a Földön is. Valami sokkal nagyobb és sötétebb lappang itt, vagy csak a gépezet olyan, amilyenhez te nem értesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Szomb. Júl. 07, 2012 10:53 pm

Sikerült mindent kiderítenem a férfiról pár perc alatt a naplójában nem volt semmi különös feljegyzés, ami zavart. Mégis hogyan juthatott be egy ilyen helyre, ilyen gyér életpályával, főleg hogy ez nem épp veszélytelen munka szaktudás kell hozzá. Valaki biztos bejuttatta, és egy normális álcát rakott fel.
Aztán jött a hirtelen bomba, amire felfigyeltem. Fél óra kínszenvedés de semmi a tűzfal mintha áthatolhatatlan lenne. Legfeljebb két óra kéne, hogy feltérképezzem a kódot, ami az emberekhez képest rengeteg. Ami még meglepőbb, hogy kiszúrtak. Mégis kicsodák ezek?
-Mi a franc észrevettek? Ez nem lehet! Az emberek egyedül nem alkothattak meg ilyen védelmet. Gyerünk tereljük el a figyelmet gyorsan.-Gyorsan megadtam jó pár száz IP címet és a sajátomat felcseréltem, majd kiléptem és villámgyorsan töröltem minden lépésemet az internet bankból, mintha sose léptem volna Online, így nem tudnak megtalálni, legalábbis remélem, nem szúrtak ki mielőtt létrehoztam a védelmemet.
-Francba. Hogy a francba szerezhettek High tech informatikai tudást?... Lehet, hogy elkaptak valakit tőlünk... Vagy a legjobb tudósok nekik dolgoznak?... Vagy csak az emberiség fejlettebb mint gondoltam... Hmm... De akkor hogyhogy a többi rész ennyire elmaradott? Ezt nem értem.-Sóhajtottam miközben a fejemet a kezeim közé tettem.-Jó akkor marad ez a férfi, mi is a neve? Oh igen...-Beszéltem magamban miközben elolvastam a nevet a komputeren.-Ideje meglátogatnunk. Remélhetőleg, ő majd tud válaszolni.-Kicsit megropogtattam a nyakam, majd gyorsan ellenőriztem a felszerelésem, majd felléptem újra a gépre, és futtattam egy gyors keresést, hogy van-e kapcsolat a két gép között mert ha van az baj. Ha ez megtörtént akkor gyorsan létrehozom a vírust amit alkottam, és azzal talán sikerült kicsit szétrombolni a "támadásuk".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Vas. Júl. 08, 2012 3:48 pm

Talán még a másik három végtagodat is bevetnéd, csak hogy elérd a célod és ismeretlen maradj az ismeretlenek előtt. Ám erre nincs szükséged, a gép vagyis inkább a billentyűzet éppen, csak hogy tudja követni ujjaid útját. Úgyhogy a magad után való sepregetés, és kamu útvonalak felvázolása tökéletesen sikerül, és senki nem tudnak a nyomodra bukkanni, ám már tudják hogy valaki próbálkozott. De annyi szerencséd van, hogy nem tudják ki, vagy miért is tette ezt.
Befejezed a többiek nyomon követését, vagyis ha baj történne veled, a csapattársaid rád találnak könnyedén. Még egy gyors ellenőrzést végzel a férfi adatain, tudod hol a lakhelye, és hol született, családja neve, és ők merre is laknak itt Gotham City-ben. Nőtlen, és kapcsolatairól így nem tudsz, de talán ennyi információ is elég lesz elsőre.
A férfi a város másik oldalán lakik a Pénzügyi kerület egyik nem túl hivalkodó utcájának, nem túlságosan szép lakásában. Ami tökéletesen megfelel egy ápolói fizetésnek, ám ez pont a város másik oldalán van, legalábbis a déli szigeten, míg te az északin vagy éppen, és az út nem éppen rövid. Mehetsz gyalog is, de talán könnyedebb utat is találsz magadnak, ha szükségesnek gondolod a dolgot. A kitartásod elég, az út megtételéhez, de hát nem véletlenül adatott neked ekkora agy, hogy a lábadat koptasd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Vas. Júl. 08, 2012 4:06 pm

A védelmem eredményes volt hál istennek. Elindulhattam, hogy megtaláljam a férfit, a baj csak az volt, hogy iszonyat messze volt.
-Hah, franc!-Nyögtem, miközben megvakartam a tarkóm. Ha futva indulok kb egy óráig tart, de az egyet jelent egy lejárt fáradt lábbal. Bár ez a legbiztonságosabb megoldás, nem épp a legkényelmesebb. Mivel kocsit nem tudok vezetni ez nem éppen optimális választás, a tömeg közlekedés is kilőve. Azt hiszem kénytelen leszek a kényelem rovására utazni. Még egyszer ellenőriztem, mindenem meg van-e. Majd a fülemhez tettem a kezem.
-Elhagyom a bázist.-Jeleztem, de valószínűleg nem hallhattak, de ha mégis legalább tudják. Ezután elindultam, kinyitottam a titkos ajtót, és már lent is voltam a földön, kész az indulásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Szer. Júl. 11, 2012 5:27 pm

Csak egy gyors nyújtás, és már indulsz is a város körüli maratonodra. A sebességed megvan hozzá, már csak az eddig sem kicsi kitartásodon fogsz most javítani. A déli sziget nincs közel, egy lábkörzés, egy karkörzés, és kényelmes tempóban neki is indulsz.
A délutáni napsütés miatt már csökkent a hőség, amit te csak élvezni tudsz, így most jó kedvel, gyönyörű időben, még talán belül fütyörészve is, hagyod magad mögött a kihalt sarkokat, és az igen csak elhagyatott utcácskákat. Amiket sajnos nem tehetsz meg, végig az utadon, így új ösvényeket keresel.


Folytatás: Főutak, utcák, sikátorok
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Vas. Márc. 16, 2014 11:58 pm

Egy különös nap
Korra reggel van és éppen egyedül üldögélsz a főhadiszállásotokon. Gyakorlás céljából menj az edzőterembe (már ha megépült) és gyakorlod kicsit az akrobatikát mert kitudja mikor lehet szükség egy kis ruganyzott mozgásra. Ami eszedbe jut mindent kipróbálsz ám nem szeretnéd magad fölöslegesen kifárasztani sem lesérülni. Úgy próbálsz mozogni mind egy igazi macskanő hisz az a vágyad, hogy egy nap csatlakozol hozzájuk. A mondás is úgy tartja ha be akarsz cserkészni valamit akkor eggyé kell válnod velük. Bizonyos hírfórásókból bizonyára jól tudod milyen emberek is ezek és mit csinálnak. Gyakorlás közben végiggondolod mindazt amit eddig hallottál róluk és azt is amit tapasztaltál. Talán ez az a nap amit régóta vártál így el kell végre határoznod magadat. Tudod jól, hogy nem lesz könnyű elérni a célod azonban bizonyos dolgokért megéri a fáradozás.
Miután végeztél elgondolkodsz azon mi jót kellene csinálni ezen a szép napon.

/Elnézést kérek csak ide nem jutott más az eszembe. Nyugodtan fejts ki a gimnasztikát bőven mint egy szorakoztató edzést./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Kedd Márc. 18, 2014 8:00 pm

Újabb éjszaka jött el. Már rég nem voltam bevetésen. Dr. Löket uniformisa a bázison porosodik, ahogy bumerángjaimat sem járattam már be jó ideje. Edző terembe veszem az irányt, csak valami szokásos könnyed ruha van rajtam, nem akadályoz a munkában, de meg sem fázom a testedzés után.
Lábamat a rúdra rakom, olyan magasra ahogy csak tudom, és szép lassan elkezdek oldalazni. Izmaim megfeszülnek, eddig még kényelmes és jó érzés, de ahhoz hogy a legjobbak közzé tartozzak ennél több kell. A terpesz egyre nagyobb, a lábam már a fejemmel van egy szinten. A Zen do kai edzések erre nem terjedtek ki, de az már a múlt. Azóta sokat fejlődtem ámbátor nem túl látványosan. Ízületem megnyúltak, felépítésem kecses, izmos. Tricepszem, bicepszem, kvadricepszem elég ruganyos, hogy megtehessem ezt.
A spárgát már elhagytam, lábaim túl vannak a száznyolcvan fokon, az izmaim majd szétpattannak a megerőltetéstől. Homlokomon vaskos izzadságcsepp gördül végig. Még kitartok egy... két... három másodpercig, de tovább nem bírom.
Sikolyt hallatva terülök el a földön, lihegek, mintha kilométereket futottam volna. Lassan felállok lábaim remegnek, ám még ha fájdalmas is volt, jó érzéssel tölt el. Alakulok apró részletek, alig észrevehető mozzanatok, de egy hete még nem tudtam eddig lemenni.
Felveszem türülközőmet, megtörlöm magam, majd két kezemmel ragadom meg. Egyet-egyet csavarok rajta, majd nyújtózkodni kezdek. Lassan végigropogtatom gerincemet, majd ahogy egyre jobban viszem hátra karomat, új feszülnek meg karom inai. Fejem felett már ki akar fordulni a vállam, de nem hagyom magam. Ajkamba harapok, apró kicsi mozdulatokkal egyre jobban hátam mögé lököm a kezemet. Míg végül már nem bírom. Most nem esek a szőnyegre, karjaimat megmozgatom kilazítom a görcsöket, majd mielőtt még megmerevedhetnék újra kezdem. A türülközőt kettőre csavarom kezemen, és újra kezdem. Fél távig jutok mint előbb, és nem bírom tovább. Abbahagyom a gyakorlatot. A rejtekhelyen még mindig egyedül vagyok, hát nincs mitől tartanom.
Ledobom ruhámat, és azonnal tusolni megyek. A hosszú forró zuhannyal lazítok, és végül neki is kezdhetek a ma esti kalandnak. Felveszem uniformisomat, kissé szűk. De talán csak a mert rég volt használatban. A golyóálló mellény még mindig kicsit otromba rajtam, de nem tudok tenni ellene. Ami kell az kell. Hátamra akasztom szerszámaimat, leellenőrzöm van-e elég nafta benne, és a rejtett rekeszekben is megtalálom-e nyomozó felszerelésemet. Ha minden megvan, kiállók a tetőkijáratba.
Hosszú mély lélegzetet veszek Gotham City mocskos levegőjéből. Ez az egyetlen dolog, ami nem változott. Karjaimat felfele nyújtom, a motorok felbúgnak, a lökhajták levegőbe emel. A szmogot szinte harapni lehet, de szerencsére még nem kell koncentrálnom. Sokszor voltam már East Enden, ismerem a város azon részét, még ha nem is mint a tenyeremet. Az első célom egy újságos, a ma heti hírek jól jönnek majd kezdő pontnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   

Vissza az elejére Go down
 
Alfa Szövetség első bázisa
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Shintaro Yun
» Clio NJK adatbázisa
» Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri
» Bárpult az első helyiségben
» Európai Országok Nagykövetsége

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bowery és Robbinsville-
Ugrás: