DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Yesterday at 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Alfa Szövetség első bázisa

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Szomb. Márc. 22, 2014 5:35 pm

A szél kellemesen cirógat repülés közben feltéve, ha nem eszeveszett tempóban száguldozol. ez esetben elég kellemetlen lehet, ámbár bizonyára hozzászoktál már. Repülés közben az embert általában felemelő érzés keríti hatalmába hisz az emberiség több száz évig próbálkozott sikertelenül. Ezek jó párszor tragédiával és nem kicsi puffanással értek véget. Azonban nálad nem fordulhat elő, vagyis nem sok esélyt látni rá. A tank teljesen tele van és minden szerszámod a helyén. A levegőben egyedül lehetsz megszabadulva mindenféle gondtól és problémától leszámítva az alattad dübörgő teherautó fülsértő zajától ám rendkívül gyorsan eltűnik, így újra csend honol. Azonban tart nem sokáig ez. Egy nő rendkívül hangosan kiabál méghozzá nem örömében.
- Kiraboltak! Aljas gerinctelen férgek! Azonnal jöjjenek vissza! -
Ha lenézel, egy középkorú nőt láthatsz meg hálóingben bolyhos papuccsal a lábán miközben hatalmas füstfelhők szálnak fel a feje felől.
A te döntésed, hogy leszállsz-e megtudakolni mi a probléma vagy repülsz tovább kiszemelt úti célod felé.
Ha leszálaz, jobban szemügyre tudod venni így láthatod, a haja tele van csavarokkal és rendesen kisminkelte magát. A műkörmei is csillognak akárcsak a gyémántok. Rikácsolva közli veled, hogy míg pihengetett egy kicsit betörtek hozzá és meglovasítottak pár bútort és a pénztárcáját. Meglehet a sokk hatása végett olyan mint egy hárpia. Nem győzi hangoztatni milyen szegény és felszólít, hogy azonnal eredj a teherautó irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Vas. Márc. 23, 2014 5:44 pm

Hűs Gotham City-i szellő cirógatja arcomat. A repülés mindent elfeledtet velem, csak élvezni tudom a száguldást, és a magasságot. Alant elterülő utcák, a járókelők, a zsivaj oly távoli, akár egy másik dimenzió. Csukott szemmel emelkedek, majd kitárom hogy magamba szippantsam a város lelkét.
Kicsit büdös, kicsit sötét, de csak a miénk, ennek pedig tudatára is ébredek, mikor felhallatszik hozzám a rikácsolás. Újabb civil van bajba, vagyis eljött Dr. Löket ideje. Nem teketóriázok saját gondjaim, melyeket már el is felejtettem most a semmivé lesznek, és csakis ártatlan civilek élete kerül szemem elé.
Azért adni kell a látszatnak is, a nő háza felé repülök, és kényelmesen landolok. Egy kicsit turkálok a rejtett rekeszekben és kezem közé kaparintom a szórólapomat. Ki tudná melyik önjelölt hős mentette meg, ha nincs saját jelképe.
Egy tucatnyit engedek el a feje felett, és mikor már a nő észreveszi őket, és én is landolok mellette. Egy ártatlan civilnek szüksége van a város megmentőjére.
- Asszonyom! Nagy szüksége van egy megmentőre. Ne féljen többé Dr. Löket itt van. Mi siráma máma? Csak egy szavába kerül, és minden megoldódik! - Jelentem ki fennhangon az igazat, amint meghallom a kissé rosszul öltözött nőszemély baját, azonnal maximumra állítom reptetőimet, és ha még emlékszem rá merre indult a kamion megpróbálom követni.
A kamion formája mint mindegyik másé, mondjuk nő vagyok, és nem értek a kocsikhoz. Ehhez még a mérnöki diploma sem segítség. Hát ha szerencsém van megközelítem eléggé, hogy bevethessem egyik nyomkövető bumerángomat. A kis szerkezetet kikapom az egyik rekeszből, és egy erőteljes dobással megpróbálom a kamionra ragasztani. Így már talán nem fogom elveszíteni a nyomát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Vas. Márc. 30, 2014 10:19 pm

A nagy rikácsolás közepette csak akkor veszi, észre a szórólapokat mikor az egyik beteríti az arcát. Morcosan lekapja, fejéről majd egy pillanat alatt átolvassa azt. Ez után látja csak meg, hogy van még jó néhány ehhez hasonló a levegőben. Mikor landolsz, mellette felcsillan a szem és egy villámgyors mozdulattal megragadja a karodat és rázni kezdi.
- Kérem, segítsen rajtam. Maga egy hős. Alig van valamicském és azt is elvitték. Könyörgöm, találja meg őket és hozza vissza a holmimat. - könyörgött neked szánalomra méltóan a sírás küszöbén állva. Mikor a levegőbe szökkensz nyomban a rablók után eredsz. Szerencsédre láthattad merre indultak bár a város elég hatalmas és a célpont egyre távolodott tőled. Amint elindulsz, abba a bizonyos irányba egy dologban reménykedhetsz, ha a memóriádba nem is. Talán a rablók még mindig pánikoknak így nagy gázzal hajtanak, vagy esetleg szabálytalankodnak. Sajnos semmiféle gyorshajtásnak vagy egyéb szabálytalanságnak nem vagy tanúja éppen ellenkezőleg. Egy hatalmas nagy dugó alakult ki melyben egyaránt vannak személy és teherautók is. A "parkoló" közepén szinte elviselhetetlen a zaj egy bizonyos teherautó miatt, ami motorhibának tűnik. Ez a helyzet kísértetiesen hasonlít a tű a szénakazal történetre. Csakis az emlékezetedben bízhatsz ám ennyi potenciális célpont között nem egyszerű és abban sem lehetsz biztos, hogy itt van. Ki kell találnod vajon melyikben lapulhatnak azok a becstelen alávaló nyavalyások. Vedd számba mindazt, amit tudsz ám légy gyors mert öt percnyi várakozás után a menet megindul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   Kedd Ápr. 08, 2014 5:58 pm

Egy pillanatra sem lassítok, és mintha csak egy jégtáncos lennék a milliónyi szempár előtt, úgy piruettezek a levegőben, és szelek szárnyán repítem titkos rekeszemből a szórólapok tucatjait. Míg végül csak landolni próbálok a lerobbant kamionon. Fennhangon kezdem, a parancsoló hangomat. Most hős vagyok, és szegény civilek nem is tudják milyen veszélyben lehetnek.
- Állampolgár fejezd be mit csinálsz, és segíts megvédenem ezt a várost az átkos gazoktól! - Szemeimből sugárzik a tettrekészség. Mielőtt bármit is mondhatna leemelem reptetőimet hátamról.
A csatlakozó alig hallható kattanással enged a gyakorlott mozdulatomnak köszönhetően. A rejtett gombokon zongoristákat megszégyenítő ügyességgel állítom be a fúvókákat, és teszem pillekönnyűvé a méretes szerszámokat. Halk búgás tudatja velem jó úton járok. Még egy kis ujjgyakorlat és az enyhe emelkedés forgássá válik. A fúvókák forognak és a hajtóművek erőssége magától vált, csak hogy engedelmeskedhessen az új irányok késztette ellenállásnak. Még két gomb, csak hogy a nyomaték csökkenjen, de látványos lángok csapjanak ki a gépezetekből.
Nagy levegőt veszek, és amilyen hangosan, és ügyesen csak tudom magamra vonom a várakozók figyelmét. Nem lesz könnyű a város moraját túlkiabálnom, de megpróbálom. Egy ilyen kis akadály nem állíthat meg.
- Polgárok, kik ebben a városban élitek mindennapjaikat! Dr. Löket vagyok! Védem életeteket, és az állam adta szabadságotokat, de most segítségeteket kérem! Mindenkivel megeshetett már a rablás csúfsága! Átérezhettétek, az értéktárgyaitok eltulajdonításának szomorúságát! Most egy újabb szörnyű tragédia történt, egy embertársatok, egy családanya, egy dolgozó nő szörnyű sorsra kárhoztatott! Otthonát meggyalázták, személyes tárgyait elragadták tőle! Ezt kell megtorolnunk, a kamion miben rejteznek tettesek itt van közöttetek! Rejtezik akár a féreg a föld alatt, segítsetek nekem megtalálni őket! Figyelmeztessetek, hogy a törvény kezére adhassam a gazokat! - Ezzel látványosnak szánt fényshowat félbe szakítom és a magasba emelkedek.
Olyan teherautót keresek, mi egyáltalán nem feltűnő, ám elférnek benne a bútorok, és elég gyors hogy menekülő autónak használhassák. Ha bárki menekülni próbálna a szónoklatom alatt, vagy utána, egy nyomkövető bumerángot dobok a jármű felé, majd követem, amíg tudom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Alfa Szövetség első bázisa   

Vissza az elejére Go down
 
Alfa Szövetség első bázisa
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Shintaro Yun
» Clio NJK adatbázisa
» Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri
» Bárpult az első helyiségben
» Európai Országok Nagykövetsége

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bowery és Robbinsville-
Ugrás: