DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Valami különleges I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Valami különleges I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Valami különleges I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Valami különleges I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Valami különleges I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Valami különleges I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Valami különleges I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Valami különleges I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Valami különleges I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Valami különleges

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Jan. 05, 2012 11:40 pm

És elérkezett a pillanat. Az akció kezdetét veszi. A világ szeme rajtatok van, vagy inkább a munkaadótoké. A már majdnem egy éve kitört zombi járvány kezd lecsillapodni. A túlélők tényleg kiérdemelték a nevüket. Már tudnak bánni az élőhalottakkal, így pedig már van esély a túlélésre. Már nem csak napról-napra élnek hanem a jövőt tervezik. A jövőben pedig, mint a múltban mindenki meg akarja szerezni a legértékesebb dolgokat.
Ez pedig azaz ismeretlen személy Gotham City romjai között, kin nem fog a zombi átok. Harapták, cincálták, és marcangolták, de még mindig él. Nem fogott rajta a vírus, vagy bármi is az oka a járványnak. Egy szó mint száz, élve kell, és minél hamarabb, nem csak ti fenitek rá a fogatokat.
Pingvin csak nézi, ahogy az aprócska helikopter elhagyja a földet. Levegőbe emelkedik szedett-vedett társasággal a gyomrában. A kis négyszemélyes jármű ütött kopott, és csoda egyáltalán a repülési képességének megőrzése. Nem lesz hosszú az út, blüdhaven-i rezervátumból indultok, és ide is kell majd visszaérnetek. A jármű Gotham City-n kívül fogja várni a szerencsés túlélőket. Lassan repültök még hajnal van, de a távolban már felhők gyülekeznek.
Fekete sűrű felhő, mely biztosan tudjátok csak gondot fog okozni nektek. A pilóta, mint minden pilóta őrült, így fittyet hányva a környezeti tényezőknek egyenesen a célotok felé visz. A Gotham Városi Egyetem lesz a leszálló pályátok, és oda is kell visszatérnetek, persze ha csak tudtok. Feladatotok egyszerű lesz. A Robinson Parkban megbúvó túlélőket felkeresni, megtalálni a célszemélyt, akiről csak annyit tudtok hogy férfi, és hogy túlélő. Majd kijuttatni, élve, vagy a közeli állapotban.


//Egy kezdőreagot kérek, utána azonnal bele is csapunk a lecsóba.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimePént. Jan. 06, 2012 10:21 am

Mintha a hónapok helyett csak napok teltek volna el. Karom regenerációja gyorsan ment végbe, emberi bőrt mégsem volt már idő ráaggatni. Az igazat megvallva még mindig furcsa a fém kar jelenléte, de kezdem megszokni. Hideg és durva. Kyoda, ikertestvéremnek tetszik a robot műkar, én máshogy érzek, de neki mindig sajátságos természete volt.

Valami különleges 236979

Egy magát pingvinnek nevező férfi állt megmentésem mögött, //Off: Mivel ki lett törölve a CIA, gondolom csak pingvin oldalán mehetünk zombit irtani// így hálával, és hűséggel tartozom neki. Kyoda többször jelez nekem, mikor ő a közelben van, de nem kell képességeimet bevessem, hogy rájöjjek, ő egy rossz ember.
A küldetés nem is váratott magára sokáig, mint ahogy a lebegő madárszerű masina sem, ami elvitt minket célpontunk felé. Hogy miért kellett neki annyira az a srác, nem tudom, nem hinném, hogy a világot akarja vele megmenteni, maximum némi pénz fejében segíthetne. Viszont hűséggel tartozom neki...nem tehetek mást...az életem a kezében van.
Két másik alakkal ülök a gépen, első ránézésre ők sem a tisztaság és a béke mintapéldái, ők talán élvezetből is dolgoznak Pingvinnek, hiszen a lelkük mélyéig gonoszak.
Kyoda azt sem tudja merre forgassa mindent látó szemét, mindenhol bajt érez, de ez természetes.
~ Tudom, hogy rossz emberek testvér. Nyugodj meg. ~ Próbáltam nyugtatgatni, de semmit sem használt. Nincs ő ehhez hozzászokva, bár botorság lenne azt állítani, hogy én mindennap a rossz oldalon harcolnék.
A helikopáter, vagy mi megérkezett egy egyetemet választva leszállópályának, azt hiszem ez a végállomás. Meg kapjuk az utasításokat, jó magam az épület széléig megyek, hogy körbenézzek a környéken. Nem lenne jó, ha már a földet éréskor egy zombisereggel kellene farkasszemet nézni, még ha én dupla eséllyel szállnék is harcba harmadik szemem miatt... Tudom Kyoda, ez rossz vicc volt, még jó hogy nem hallotta senki...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimePént. Jan. 06, 2012 6:02 pm

Valami különleges Medusa

Medusa:

[Pingvin nem az egyik legbefolyásosabb ember akivel dolgoztam.....dehát márcsak szinte ő maradt....ez van....ez a zombis mizéria annyira nem hoz lázba...így is úgy is túléltem volna.....de hogy elüssem az időt addig is jelentkeztem erre a munkára...persze nem jó szándékúan cselekszem....ha az ember megvan akiből újra egészséges embereket lehet csináltatni...és akkor lessz kit öldökölnöm végre...persze most büntetlenül öldözhetem őket.....de sajnos nem emberek akik alig éreznek valamit...hanem zombik.....tehát ezt a megbízást kaptam...most a repülőn ülök és várom mi lessz....lehet lezuhanunk mert a pilotát nem túlzottan érdekli hogy viharfelhők jönnek....ha meg leszállunk az sem garantálja senki hogy nem támadnak meg a zombik....vajon itt szemben velem ezekenek miért érdemes ezt az egészet végigcsinálni?őket is a pénz érdekelheti??... vagy másért csinálják.....egyébként nem hiszem hogy túlélné bármeikük is....bár ki tudja mindenki tud meglepetéseket okozni....]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimePént. Jan. 06, 2012 6:35 pm

Folytatni kellett a karrierem, szóval a forgatókönyv szerint, most egy őrültnek kell dolgoznom, aki gonosz... ezt meg is valósítottam. Most egy helikopterbe ülök, a pilóta egyértelműen őrült, és ez nekem nagyon tetszik, igazi hangulatot ad az egésznek, közben unott arccal nézek magam elé.
~ Nem tudom, pontosan, hogy jutottam ide, de azért ez a stílus odavág...
Várom, hogy lezuhanjunk, vagy leszálljunk, vagy valamit a kettő között alkossunk, most én nem tudok sok mindent tenni, maximum csak úgy viccből lelőni a pilótát, de azt majd visszafelé.
~ Vannak itt fura alakok, az egyik az olyan mint a mitológiából a kígyó hajó gorgo csajos, Medusa, az, egyértelmű másolás, a másik meg... Dragon Ballos, hohohó! Micsoda társaság ez kérem szépen. Lesz itt még minden.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 3:53 pm

Ikertestvér, és Ramirez találgatása is hasonló eredményre vezet. A fájdalom Tokugawa fejébe hasít, és már látja is mire karja felhívni képzeletbeli testvére a figyelmét. A felhő nem felhő, valami sokkal rosszabb. Mozog, vijjog és rikácsol, millió félelmetes szárnycsapással közelítenek. Egy lélegzetvételnyi idővel később pedig már körül is vettek titeket.
Az üveget karmolják, és kopácsolják, de ekkor már elkerülhetetlen a tragédia. A rotor egyre több és többet darál be. Vérpermet, és húscafatok terítik be a gépezetet, de végül mégis csak az élőhalott sereg győzedelmeskedik. A rotorok meg-megállnak, és menekülésetek záloga átalakul egy halálcsapdává. A pilóta mindent megtesz, hogy landolni tudjatok, de egy kalapács kecsességével sikerül csak.
Több tíz métert zuhantok, ejtőernyő, és minden kijutási lehetőség nélkül. Egy szerencsétek van, elég közel vagytok már a landolási zónához. A helikoptert még viszi előre a lendülete, de a gravitáció is elég nagy hatással van rá. Egyetlen esélyetek az egyetem romos tetejét megcélozni. A megmaradt kevéske nafta pont elég ahhoz, hogy rá érkezzetek.
Egy szikla keménységével landoltok. A gépezet körülöttetek törik ripityára, mindenfelé üveg, és gépdarabok repkednek. Csak a szerencséteknek köszönhetitek, nem sérültök meg. A zuhanás nagy sokk, de nagyobb a szerencsétlen pilótáénál. A fejével törte ki a szélvédő üveget, és a becsapódáskor sikeresen le is fejezte az éles széle. Így hárman maradtatok, az egyetem B szárny tetején, felettetek milliónyi élőhalott varjúval. Amik egyre csak ereszkednek és ereszkednek.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 3:41 pm

A landolás nem valami sikeres. Kezdetleges ötletem, miszerint körbekémlelem a környéket már a leszállásnál kudarcba fullad, hiszen a gépezetet élőholt madarak támadják meg. Semmi esély a normális leszállásra, a gép sem mai csirke, mint ahogy a pilóta sem egy profi. A többiek biztosan élvezik ezt a kis káoszt, viszont Kyoda úgy üti a fejemet, hogy majd szétrobban. Mintha én nem érezném a veszélyt, úgy tombol.
- A béke, és a higgadtság az én elemem, káosz nem uralhatja lelkem, és fejem. - mondogattam magamnak a kis versikét, és úgy kapaszkodtam, mint aki hozzáragadt a belső falakhoz.
A leszállást megúsztuk, úgy érzem egyben maradtam. Még a kijelölt zónát is elértük, a terv sikeresen végrehajtódott, de eközben több probléma is felvetődött. Hogy fogunk visszatérni a támaszpontra? Hogy jutunk ki ebből a káoszból?
Láttam, hogy a pilóta valami zörgő dobozba beszélt felszálláskor, talán azzal összeköttetésben vagyunk a pingvinnel.
Előre sietek hát, és leveszem a sisakot a pilótáról, és megrázom. Ha ez megvan felteszem a fejemre, és elkezdek üvöltözni bele, mivel a pilóta is ezt csinálta.
- HALÓ! HALL ENGEM VALAKI! LEZUHANTUNK! NEM TUDJUK HOGY FOGUNK VISSZAMENNI! - Kiáltottam bele a szerkezetbe, hol a kerek micsodákba, amik eddig a pilóta fülén ékeskedtek, hol pedig a hosszúkás izébe, ami a vezetőnk száján pihent.
Ha kapok választ, ha nem, átkutatom a pilótánkat valami használható után, térkép, esetleg üzenet, fegyver, ami segíthetné a küldetést. S bár úgy néz ki, nem élte túl a zuhanást, megnézem a pulzusát a nyakánál.
Ha sincs nála használható, és ha tényleg halott, megfogom és abban a tudatban, hogy életét vesztette, kihajítom őt a tetőre, remélve, hogy míg ők lerohannak a szintről, az élőholt madarak annak a tetemét támadják meg először. Mivel a normális emberekből úgy lettek élőholtak, hogy harapást kaptak, pengémmel megszabadítom őt a fejétől.
- Nyertünk egy kis időt, szerintem ne pazaroljunk energiát és furcsa golyókat a madarakra, induljunk. - Mondtam társaim felé fordulva, bár tudom, hogy nem igen fogunk kijönni egymással, remélem hogy a küldetés erejéig azért összefogunk.
~ Tudom Kyoda, nem volt szép amit tettem, de a túlélés reményében cselekedtem. Értsd meg kérlek. - Nyugtatgattam közben testvéremet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeSzer. Jan. 11, 2012 7:37 pm

Végül is poénosra sikerül a dolog, egy hatalmas zombi-varjú felhőbe repülünk bele és a madarak szétkapják a gépet és lezuhanunk. Nem tesz jót a testnek egy ilyen élmény, de biztosra veszem, hogy ez a jelenet így előre meg van írva a sors könyvében, ezért csak unott arccal nézek magam elé.
~ Ha már az eleje jól kezdődik, a vége sem lehet rossz, ugyan már.
Rámarkolok a fegyveremre, hogy kéznél legyen, majd jöhet a becsapódás, nem túl jó dolog de lehetne rosszabb is, nem gyulladt ki a kóceráj. Persze a Dragon Ballos fickó már el is kezdi csapatni a dolgot, sebaj, legalább valaki észnél van.
- Jó reggelt Vietnám zombiság!
Szólok miközben egyik lábamra sántítva sietek be az épületben, miközben a hollók remélhetőleg a tetemmel foglalkozni. Ha nem a tetemmel foglalkoznának, néhány kósza sorozatot elengedek a fegyveremből, nevetés kíséretében. A lényeg minél gyorsabban biztonságos helyre jutni.
- Helyre, helyre, helyre, jutni, jutni, jutni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 7:20 pm

A pilóta halottabb már nem is lehetne, talán csak élőbb ha nem vennéd elejét a dolognak. A test kihullik a tetőre, és csak ennek a mozdulatnak köszönhetitek, hogy nem titeket ért elsőként a légicsapás. Madarak épségükkel nem törődve csapódnak a kemény tetőbe, és émelyítő ropogása az apró csontjaiknak jelzik, már nem élőek. Mozgásuk természetellenes, és még időben léptek. Szerencsétekre az ablakok még megvannak, így a rátok zúduló madárraj nem tud elérni. Kopognak az üvegen, és elzárnak minden menekülési útvonalat. Ami még ijesztőbb pedig az a karcos hang. A hang mely egyre hangosabb lesz, és hangosabb. A madarak pedig nem lankadnak. Miért is tennék, már nem éreznek fáradságot, sem fájdalmat, nincsenek érzelmeik, és már nem félnek. Nem félnek az ismeretlentől, mely hamarosan újabb fordulatot ad életeteknek.
Végül már az üvegen túl sok az apró lyuk, túl sok a kaparásnyom. Már csak pillanatok kérdése és bejutnak, ez pedig szörnyű következményekkel járna. Egy pillanat műve az egész. Az ablak nyomás alatt szétpattan, és az üvegszilánkok beterítenek titeket. A betörés elkerülhetetlen lenne, de a sors újra közbe szól. A becsapódás nem csak rátok volt rossz hatással, hanem az épületre is. A tető megindul veletek együtt. A már rozoga épület nem bírja a súlyotokat. A jármű folytatja végzetes zuhanását. Egy emelet, majd még egy. Négy emeleten keresztül szakadtok át a helikopter roncsaival egyetemben, mire megálltok. Mindenhol por, és romok. Szinte semmit nem láttok, de hallatok. Szárnyak suhogását, szörnyű kíméletlen állatokét, melyeket nem zavar semmilyen hasonló akadály.
Ti pedig egy előadó teremben találjátok magatokat. Sok pad, sok deszkadarab, és még több véres nyom. Itt is dühöngött a pokol, nem is kicsit. Emberi bensőségek megszáradt csonkokkal vegyítve díszíti a falakat. Két hatalmas nagy ajtó vezet ki innen, egyik a katedra mellett, a másik a padsorokon túl. Még egész jó állapotban vannak, talán túlságosan jóban is.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 11:11 am

Magánakcióm sikeresnek bizonyul, a madarak a holttestet támadják meg először, mondjuk nem meglepő, a friss vér és hússzag belőle árad, mi nem sérültünk meg komolyabban, hogy magunkhoz vonzzuk a dögöket. Mivel nem találtam semmit a pilótánál, így üres kézzel távozunk a tetőről, egy szintet lelépve. Persze, hogy a madarak is követnek minket, és az ablakon bejutva próbálják megnehezíteni a dolgunkat. Szinte megdöbbentve állok az ablak előtt, és némán figyelem ahogy a szárnyasok neki-nekivágódnak az üvegnek, széttrancsírozva magukat rajta, és kis nyomokat ejtve az üvegen, ami lassan-lassan megadja magát az őt ért ütéseknek, karcolásoknak. Semelyikünk nem tud mit tenni, s mire kapcsoltam volna, már késő volt. Egy falat akartam megidézni az ablak elé, de ekkor már a madarak áttörték az üveget, így jobb ötlet híján kardomat kaptam magam elé védekezésképpen, de a sors közbe szólt. Nem mondom, hogy szerencsénkre, mert több emeletet zuhanunk a helikopterrel, és a madarakkal együtt, csoda, hogy még így sem esik semmi bajunk.
Kyoda szinte már elájulhat az idegtől, hát még az én szívem hogy ver. Majd kiugrik a helyéből. A keletkezett füsttől, és a vakolattól, meg persze több emeletnyi romoktól kezdetben nem látunk semmit, jobban mondva én nem ismerem ki magam a környezetben, csupán a fülemre hagyatkozva védhetem magam a madarak vérengző támadásaitól.
Mikor végre tisztul a kép, két ajtót vélek felfedezni, s gyors számítást végezve magamnak, rájövök, hogy talán a padsorok után lévő ajtón kellene távoznunk, az valószínű a folyosóra vezet, s a mi célunk, minél hamarabb kijutni ebből a rémálomból, hogy átkerüljünk egy másikba.
A minket körbeölelő káosz, és terror maradványai sem bizalomgerjesztőek, itt is nagy csata lehetett, mit nem ország vagy megye birtoklásáért vívtak, nem is egy sértést próbáltak megtorolni, itt élet és halál küzdött egymással. A jelek alapján pedig a halál győzedelmeskedett. Átfordítva ezt köznyelvre, óvatosnak kell lennünk, valószínűleg nem csak szárnyas élőholtakkal van tele az egyetem, hanem járkáló halottakkal is. Így fegyverem nem reaktiválom, megragadom társaim grabancát és a padsorok mögötti ajtó felé mutatok.
- Te a golyószóróddal menj előre, ha bármi várna kinn minket, lődd le. Én megyek utoljára, elvágom a madarak útját. - Adtam ki a hirtelen lett utasításokat, melyek nem igazán parancsok, hanem egy ötlet, egy képesség által eszembe jutott terv, amit társaim nem tudhatnak. De az életünkért küzdünk most, remélem elnézik az utasítgatásaimat. Valóban...milyen vicces. Jelenleg nem a megmenteni kívánt fickó a cél, hanem a saját életünk.
Ha épségben odaérünk az ajtóhoz, megvárom, míg a férfi és a lány kimennek, és a fogadtatástól függetlenül egy falat idézek pontosan az ajtóba. Remélem, hogy az 5x5 méter elég lesz olyannyira, hogy mire becsukjuk az ajtót, ne bírjanak megközelíteni minket. Kezeimet az alap meditációs pont felvételéhez szükséges pozícióba helyezem, és kizárom a külvilágot. Majd egy mély, szinte visszhangzó sóhaj kíséretében szétcsapom kezeimet, és ha minden jól megy a kezeim mozgásával egy időben a láthatatlan pszífal megidőződik, s ha a hossza megvan, végtagjaimmal függőleges irányba is megnyújtom az akadályt.
Miután sikerül a varázslat, becsukom az ajtót, így mire húsz méternyire elhagyjuk a helyszínt, a madaraknak meg kell küzdeniük az ajtóval is, így ezzel sok időt nyerhetünk. - Egy darabig nyugtunk lesz tőlük, itt mi a helyzet? - Fordulok meg fegyveremet magam elé tartva felvéve a szerzetesek alap harci védekező helyzetét. Ha nem sikerül a tervem, és benn ragadunk, próbálom védeni magamat, és társaimat arra szorgalmazom, hogy csapjuk egymásnak a hátunkat, ezzel is védve magunkat a meglepetésszerű támadástól.
- Mindenképp a pincébe kell mennünk. A csatornán keresztül kell eljutnunk a célhoz, mert amint kilépünk az utcára, követni fognak ezek a furcsa démoni teremtmények. - Mondtam a többieknek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimePént. Jan. 20, 2012 8:36 pm

A madarak nem adják fel, ugyan, nekik már mindegy, áttörik az üveget, számítottam én erre, már éppen lőttem volna közéjük, amikor, a helikopter az emelettel együtt leszakad, por füst, esés, egy kis jó érzés ahogy zuhanok... sok minden vegyítődik így egybe, ez nevetésre ösztönöz engem. Egész jó érzés volt, gyorsan összekapom magam, felkapom a fegyverem és nekivágok a nagyvilágnak, Dragon Ballos társam rögtön löki is, hogy merre és mit, én teszem amit mond, fegyverrel előre megyek az ajtó felé, ha lehetséges berúgom, vagy gyorsan kinyitom, attól függ, mi lehetséges.
Ha jön velem szembe valami, na akkor én lövök, nem cicózok, elég pontos vagyok ahhoz, hogy rögtön lőjek, ha lehetséges akkor fejen, gond ne legyen. Hogyha a varjak, hollók érnek utol akkor csak össze-vissza sorozok, had kapják az áldást. Mindeközben azért legjobban a magam épségére, a zombikra és a felszerelésem meglétére figyelek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeHétf. Jan. 23, 2012 2:14 pm

Triótok zuhanás mellékhatásaként kezdetben botladozva indultok meg az ajtó felé. Pár méter után megtaláljátok végre egyensúlyotokat, és lassú botorkálásból, gyors rohanásra tudtok váltani. Az ajtó hangos "BRONG"-al adja meg magát a rúgás nyújtotta élvezeteknek, és egy "CSATT"-ban fejezi be a falnél pályafutását. A keretéből nem szakadt ki, de nem sok híjja volt. Mindhárman át tudtok szaladni rajta, és még mielőtt a húsra éhező madarak elérhetnének titeket, és be is tudjátok zárni. A közelben egy fadarabbal kiékelitek, és a védelem első vonalát szerzetesi pajzs teljesíti be. A varázslatot semmi sem szakítja, meg így a varázslatlanok körülnézhetnek. Egy folyosón vagytok, ez sem tisztább egy cseppet sem, mint a belső tér, talán csak egy kicsit rendezettebb. A falak mellett szekrénysorok, egyik másik megtépázva kinyitva, de a legtöbb még érintetlen. Legalábbis annak látszik.
Veszély egyenlőre innen nem fenyeget titeket, de már meghalljátok az ajtó másik oldaláról érkező becsapódások hangjait. A madarak elérték az ajtót, és félelmet, vagy bármilyen más érzelmet nem ismerve fejjel repülnek a falnak. A csattanások egy időre felerősödnek végül, teljesen elhallnak. Még pár percig hallotok kaparászást, de az is elhal végül. Rátok telepszik a csend. A néma, halálos csend, mely semmilyen esélyt, vagy lehetőséget nem ad. Csak a belső félelmetek jön elé, a félelem melyet gyerekként érezhettettek, az ismeretlen szörnyetegek ellen. Ágyalatt, szekrény mélyén, ott bújkáltak, soha nem láttátok őket, de tudtátok ott vannak, és csak a figyelmetek lankadására várnak. El akarnak kapni bármennyit is kelljen érte várakozniuk. A folyosó egyenes, és a végén egy "terasz" szerű emelvény van. Korlát a szélén, a fal mellet megy végig, és le lehet nézni egészen az alsó szintig. Úgy ötven méterre van egy lift, amely le is és fel is vihet, mellett pedig a lépcső, amely a felirat szerint csak vészhelyzet esetén használandó. A falakon ajtók, és kisebb folyosók, amelyek a tanulás szentélyeibe visznek, másnéven a termekbe. A csend itt is körülvesz titeket, csak a saját szívdobogásotokat, és ziháló lélegzetvételeteket halljátok. Ha lenéztek félhomályt láttok, a földszinten a legerőteljesebb, szinte éjszakai sötétség fogad be minden éltető fényt, hogy kioltsa az örökre.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeSzer. Jan. 25, 2012 11:53 pm

A tervem sikeresnek bizonyult, szerencse és a tudásom mind hozzájárultak életünk megmentéséhez. A fal bírja a strapát, és még a madarak sem tudják azt átvinni, de nem is kell sokáig izgulnunk, a csattanások egy idő után alábbhagynak, sőt még a kaparászások sem tartanak soká. Ránk telepszik a nagy csend...az üresség. Végre Kyoda is megnyugszik egy pillanatra, a fejem sem fáj már annyira, így épp ésszel tudok gondolkodni.
Fegyveremet egy pillanatra sem engedem le, úgy nézek körbe a kis folyosón. Amit lehet, információt, eltárolom a fejembe, szépen sorrendbe helyezem a cselekedeteim megtételének menetét, átgondolom azoknak fontosságát, majd társaim felé fordulok.
- A rövidebb út nem biztos, hogy gyorsabb célhoz érést eredményez, mint ahogy a kerülő ösvény sem mindig biztonságos. A fel-le mozgó doboz tele lehet élőhalottakkal, de a lépcső felé sötétség követné utunkat, ráadásul a felirat sem biztató. Az idő nem a mi oldalunkat erősíti, így haladnunk kell. - Magyaráztam el nekik gondolataimat, majd fegyveres társam felé intettem, hogy kövessen a mozgó doboz felé vezető utamon. Miközben lépkedek figyelek mindenfelé, a szekrények előtt lassítok lépteimen, kardomat feltartva haladok, és érzékeimre hagyatkozva reménykedek, semmi nem lep meg előugorva egy ilyen bútorból.
Ha probléma mentesen eljutunk a lifthez, ismét a kikent úri ember felé fordulok.
- Felhívom a dobozt, és ha kinyílik az ajtaja, bármik foglalják is benn a helyet, lődd őket szitává. Ha közel érnek hozzád, váltalak, és kardommal fejüket veszem. Hölgyem kérem ön fedezzen minket. - Adtam ki a szerény véleményem szerinti legjobb ötletet, persze ha ők előállnak valami jobbal, nyitott leszek rá. Viszont, ha az én tervemet részesítik előnyben, megnyomom a hívógombot és fegyveres társam mellé állok, felvéve a szerzetesek védelmi pozícióját, készen állva a harcra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Jan. 26, 2012 8:23 pm

Szépen megadja magát az ajtó, éppen ahogy terveztem, nagyot reccsent éppen, hogy nem szakadt ki a helyéről. A folyosó gyanús, mindenhol szekrények, semmi mozgás, semmi életjel, csak hullák, szekrények amikből zombi majmok fognak előugrani.
~ Akkor most jöhet az a rész, hogy vacillálunk. De azt megmondom, hogy liften utazni egyáltalán nem biztonságos, főleg nem egy meggyengült szerkezetű épületben.
Közben azért teszem amit a fickó mond és felkészülök, ha az épület dőlne, szakadna le, vagy csak simán zombik jönnének, a fegyverem felfelé tartom de készen állok, hogy használjam ha kell. Figyelek mindenre, miközben mozdulataim kicsit esetlenek.
- Szóval te dobozokat szoktál hívogatni? Mert ez rossz ötlet, inkább hívd a liftet... Aztán a többi nekem jó.
Mondom komoly hangon neki, mintha épp azt ecsetelném, hogy a meggyengült szerkezetű épületben liftezni, zárt helyen tartózkodni, zombik társaságában rossz ötlet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 12:03 pm

Lépéseitek zaja harangzúgásnak hangzik az átható némaságban. Lassan haladtok, minden bútort, és díszítő tárgyat megfigyelve. Egyik sem jelent veszélyt, legalábbis közvetlent nem. Minden tárgyon láttok vért, és emberi nedveket. Élőlények voltak, itt míg az élettelen horda fel nem falta. Ellenállásra utaló nyomokat nem találtok, csak a kétségbeesés ösvényét, melyen oly sokan elhulltak.
A lifttől tíz méterre sem jártok, mikor hörgést hallatok meg. Nem csak ti halljátok meg a lépteitek dobogását. A legalsó szinten a sötétség gyomrában lassú alakok kezdenek el mozogni. Vontatott járásuk, lassú ütemtelen mozgásuk mindent elárul róluk. Nem ők az elsők amiket láttok, de tudjátok nem is az utolsók. Zombik élőhalottak, melyek halandó húsból alkottattak, érzelemmentes pusztító géppé. Foguk tompa, erejük kevés, és mégis oly gyorsan szaporodnak a világban. Se eszük, se lelkük, nincs bennük élni akarás, mégis pillanatok alatt átvették a világ felett az uralmat. És ti vagytok az egyetlen mentsvára a sok tízezer embernek, kik még küzdenek. Kik még hiszik van remény, az olyanok miatt kik feláldozzák életüket is a cél érdekében.
A liftig elértek, és mikor megnyomod a hívó gombot, a gépezet rég nem használt motora beindul. Halk búgás egyre hangosabbra vált, de a lift nem indul. Hangos berregéssel adja tudtotokra (legalábbis aki ismeri a szerkezet működését), hogy valaki megnyomta a megállító gombot. Nem indul el legalábbis még, a következő gombnyomásra, apró szikra pattan, és csípi meg a géphasználó ujját. A berregés nem hal el, de az elektronikában zárlat következhetett be. A lift elindul felfele.
Lassú vontatott nyikorgással közelít, és lassacskán megáll a szinteteken. Az ajtó kevésbe se keservesen kinyílik, de bent csak sötétség fogad. Rég kioltódhatott a világítás, és azóta se volt élő ki kicserélte volna az izzót. Beszűrődő fényben még látjátok a bent lévő dolgot. Egy hulla az, mozdulatlan akár a sír, és legalább olyan rothadt is, mint egy több hónapos hulla, melyet már kikezdtek a férgek. Szemei eltűntek a milliónyi éhes szájban, és bőre is csak itt-ott látszik még. Húsa teljesen lefoszlott, és a szagból ítélve, ami már alig érződik, rég, nagyon rég lelhette itt halálát. A berregés visszaverődik a falakról, és tudatja veletek, a szállító eszközötök megérkezett.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Feb. 02, 2012 7:35 pm

A lift recsegve, csörögve, majd szét esve elkezdi lefelé jönni, egy pillanatra megáll, mist szálnak bele a zombi majmok, akik majd bent megesznek. Közben előkerülnek a pincéből a normál majd szétrohadó emberi zombik is. Elmosolyodom, ahogy a lift ajtó kinyílik és meglátok egy rohadó tetemet, elég undorító látvány, de hát most ez a vicces dolog.
~ Tudom, hogy ez nem jelent veszélyt, de a parancs, az parancs.
Aztán elkezdem sorozni a lift belsejét a tetemre, majd a falakra és végül a plafonra is szórva egy negyed tárnyi golyót, úgy körülbelül, a torkolat tűz közbe minden bizonnyal meg is világítja a liftet, így kiderül ha van bent valami.
- Nah beszállás néptömeg, élőholtaknak tilos.
Közben a fegyveremmel fedezem a többieket, a zombiktól és mindentől, csak remélem, hogy a lift nem szakad le a falról. Az egyik kezem a késemen marad, ha valami közel jön azt fogom használni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Feb. 02, 2012 9:22 pm

A lift vészjóslóan közeledik, olyan hangokat adva, melyeket Yu testvér engedett meg magának a szerzetesek pottyantósában. Szóval egy dolgot jelenthet...semmi jót..
Eközben hiába volt tiszta a terep a liftig, mégis hangot ad magának az őrjöngő tömeg, akik értünk élnek, halnak, bár ezek közül nem tudom melyik lenne találóbb. Szerinted Kyoda?
Fivérem még most is úgy zúgatta a fejemet, hogy csoda a koncentrációm ereje, mégis oda kellett figyelnem, habár úgy néz ki az élőhalottak, nem akaróznak megmászni a lépcsőt, jobban mondva, eddig csak a hörgések, és az ijesztő zihálás hallatszik fel az emeletre. Ez jó jel. Viszont még mindig itt a lift kérdése.
Miközben azon elmélkedek jó ötlet-e a dobozzal lefelé menni, társam nem tétlenkedik, s bár perverz mosolyától olykor kiráz a hideg, mégis jó szövetségesnek bizonyul.
Mikor viszont már úgy érzem túlzásba viszi, megfogom a karját. Persze, nem akarom hogy lábon lője magát, vagy éppen minket találjon el a lánnyal, csak éppen hogy értse kérésemet.
- Ne pazarold a lőszert, még szükség lehet rá. Meg aztán ez a doboz már igen megviselt... - Mondtam neki bólintva, hiszen nem akarom megsérteni, próbálok annyi tiszteletet adni neki közlendőmben, amennyit tudok.
- Nos én Fortuna és Buddha kegyeire bízom sorsunkat, úgy érzem rögös lenne az utunk a másik irány felé...feltételezem egyikőtök sincs ellátva lámpával, vagy sötétben látás képességével. - Adtam hangot gondolataimnak, így mivel úgy érzem nem fogok pozitív választ kapni, beszálltam a liftnek nevezett utasszállító berendezésbe, és nem mintha nem bíznék társam bogyószórójába, ami veszélyesebb fegyver a sajátoménál, meg persze, hogy Kyoda ismét ellenszenvét mutassa ki felém, levágom a hullának a fejét, és kilököm a testet a folyosóra. Ha mégis a démonokat edzésre sarkallja éhségük, ezt a hullát találják meg először, és ne ugráljanak a dobozra.
- Induljunk. Ez hogy működik? - Mondtam, megvárva a lövészünket, remélve, hogy ő ért a "jármű" kezeléséhez. Fegyveremet magam elé tartom, ha bármi várna minket lenn a földszinten, ne okozzak csalódást, nem akarok könnyű falatnak tűnni.
- Jut eszembe Morda. Úgy értekeztem, képes vagy tárgyakat, vagy akár élőlényeket mozgatni. Kegyes adomány, kérlek használd rajtunk, ha a lift zuhanásba kezdene. - Tettem hozzá, remélve, hogy a lány nem ért félre szándékaimat, biztos vagyok benne, hogy ő is gondolt erre az eshetőségre. //Off: Tudom, hogy inaktív a kalandban, de míg velünk van, talán irányíthatnánk valamelyest. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeHétf. Feb. 06, 2012 3:51 pm

//Míg Morda veletek van, amit mondotok neki teljesíteni fogja, ez így van minden kalandban. Ettől függetlenül én irányítom, ahogy jónak látom. Szóval mondhatjátok neki mit kellene csinálnia.//

Megnyomjátok a földszintre irányító gombot. Az pedig felvillan. A világítása csak egy pillanatra látszik, majd két pislákolás közben végleg elszáll belőle minden energia. Az ajtó lassan húzódik össze, de legnagyobb sajnálatotokra bármilyen erőlködés ellenére, sem teljesen. A bal szárny megteszi a számára kiutalt távolságot, de a jobbnak az alja fél úton elakad, míg a tetejét még mozgatná a motor. Így egy hangos csikordulás, és egy hallható fémes reccsenéssel megadja magát az ajtónyitó automatika. Most egy negyedre kinyílt ajtóval indultok meg a föld felé.
Morda csak beleegyezően bólint a javaslatnak, hogy ő is gondolt már erre. Ezért míg le nem értek hagyjátok békén, had tegye biztonságosabbá az utasításotokat. A lány, vagyis inkább nő összeszorított ajkakkal, becsukott szemmel koncentrál, és tényleg az eddig nyöszörgő motorok, felszabadulnak a nagy súlytól, és könnyedebben haladtok az emeletek között.
Az első emelet nem meglepő számotokra, csak teljes üresség, amit csakis az élőhalott horda okozhatott. A padlón hosszú rég felszáradt vércsíkok mutatják, voltak itt még emberek, kik szörnyű kínok között lehelték ki lelküket. Talán küzdelmek árán, talán csak megadva magukat a halálnak, de végül ugyanarra a sorsra jutottak. Érzelemmentes zombiként járják a világot húsra éhezve.
Az első emeleten szorul össze először a gyomrotok. A sötétség mellbe vág, a reménytelenség mellkasotokra ül. Mint egy múlni nem akaró érzés, mitől bármi áron szabadulni akartok, de csak a mélyebbre süllyedtek benne. Az érzések elmúlását a megmagyarázhatatlan módon működni képes zenegép adja. A hangok nem élesek, sőt a ritmust még a legkisebb mértékben sem követi. A jelenség az összefüggéstelenség kakofóniáját adja, a hangok egyáltalán nem passzolnak egymáshoz. Egy őrült lehetett az, kinek fejéből kipattant ez a mű. A hátatok libabőrös lesz, ahogy a „zaj” összekeveredik a kint lévő élőhalottak hörgésével. A régen megnyugtató muzsikát sugárzó kis hangszóró a fejetek felett, most Csak árnyékok vannak ott, a szűk nyíláson látjátok. Semmilyen értelmes életre utaló jelet nem láttok, csak a sötétséget. Mely néha megelevenedik, mozdul egyet-egyet, majd újra szoborszerű állapotra vált.
Végül leérkeztek a földszintre. Morda homloka gyöngyözik a megerőltetéstől, és csak most tud fellélegezni, a szörnyű percekig tartó út után. A „zene” abbamarad legnagyobb örömötökre, és egy hangos „Ping” adja tudtotokra. Az ajtó nemsokára kinyílik. A résen keresztül meglátjátok a hústömeget. Számolatlanul meggyötört test, mely most a tiéteken akar hasonló csonkításokat végezni. Első pillantásra egy tucatnyian vannak tíz méteres körzetben, de mögöttük megannyi halad a hang irányába, csak hogy lakmározhasson a még frissnek mondható húsból. Az liftajtó megkezdi veszélyes útját, mely csak az egyik szárnyra igaz. Lassan nyílik. És mint három szardínia a fémdobozában várjátok, hogy kinyíljon a titeket eddig féken tartó tároló.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeKedd Feb. 07, 2012 11:46 am

Elindult a lift, még ha kicsit nyöszörgősen is, de irány a földszint. Kyoda ismét jelez, és én is hamar rájövök mi a problémája, még talán jó, hogy itt van velünk Morda, aki úgy tűnik uralja helyzetet.
Fokozatosan hagyjuk el a szinteket, és mindenhol ugyanazt látjuk. Szörnyűséges, szinte pokoli lakoma vette itt kezdetét, nem kímélve sem nőket, sem férfiakat. A halál mosolya pillant vissza ránk a folyosó minden szegletéből, s kicsit lejjebb ereszkedve meg is pillantjuk az okát, persze ami eddig is nyilvánvaló volt.
Egy halom élőhalott járkált a sötét épületrészben, talán csak annak a zenedoboznak köszönhetjük azt, hogy nem rohannak le, ami valami idétlen zenét játszik éppen. Mindegy is, szerencsénkre épségben lejutunk a földszintre.
Úgy tűnik Morda kimerült, így nem is szeretnénk, ha harcba bocsátkozna, így rám és a bohocarcú társamra vár a feladat, hogy végezzünk a megannyi démoni teremtménnyel, akik ránk várnak a folyosón. Mivel itt már nincs muzsikaszó meg is hallották a lift hangját, és nem igen vagyunk kellemes helyzetben, hiszen a liftben ragadtunk, innen kell kitörnünk, ha még idejében elakarunk jutni a kijelölt helyre. Persze ahhoz, hogy megmentsünk valakit, magunkat kell mentenünk.
- Figyelj Ramirez, én kitörök innen, és feltartom ezeket a teremtményeket, míg te és Morda kitöritek az ablakot, és kimentek a szabadba. Keressetek egy nagy, négy keréken guruló lehajtott fedelű szekeret. Lehetőleg nagyot, ami bírja a gyűrődést. Azzal talán gyorsan eljutunk a célhoz. Háromra? - Kérdeztem és csak a bólintására vártam. Ha tetszik neki a tervem, elindulok kifelé, aktivált pengével, és Kyoda érzékeiben bízván kezdem a kaszabolást.
A szűk folyosó nekem kedvez, nem bírnak körbevenni, így a meglepetés erejével sem tudnak engem kizökkenteni. Nem megyek előre, várok rájuk, próbálom fékezni őket, míg társaim kijutnak az épületből, és találnak egy négykerekű járművet.
Amint beindítják, és semmi akadályba nem ütköznek, ami hátráltatná a küldetést, megyek utánuk. Ha eltorlaszolnák a zombik az utamat, aktiválom a Macskaügyességet, és annak segítségével, ugrálva próbálok ráugrani az autónak nevezett csodának a tetejére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Feb. 09, 2012 7:59 pm

A lift egy rakás fémhulladék, ahogy én azt már ügyesen sejtettem, és ahogy sejtem ez lesz az utolsó útja. A helyzet nem tetszik, be vagyunk zárva konzerv kajának az élőholtaknak, fény az semmi, nyitva van a liftajtó és kint zombik vannak... Ráadásul a hely is egy teljes mészárszék helyét mutatja.
~ Emlékszem még, amikor ez az egész kitört, volt olyan, hogy menjünk az iskolákba, az ott felállított óvóhelyekre, tekintve, hogy utálom az iskolákat nem mentem, látszik ez mentett meg.
Amikor a lift leér, hát a helyzet nem túl rózsás, jönnek szépen az élőholtak, a társunk kimerült, aki ellökhetné őket mondjuk a fenébe, a másik még mindig dobozról beszél, még mindig zavar ez. Én viszont követem a parancsot, keresek egy ablakot kijáratként, kiverem a fegyvertusával, ha lehetséges, közben a közel kerülő zombikat próbálom egy-egy lövéssel likvidálni, vagy a fegyvertussal leütni az állukat, fejüket, karjukat ami éppen közel kerül hozzám. Közben remélem mind két társam fedez, az egyik karjával véd, a másik mentális erejével löki el az élőholtakat. Amint az ablak megvan, kinézek, ha nem túl magas kiugrok és keresek egy használhatónak látszó autót, persze csak ha tiszta a terep.
- Jól van, akkor keresek inkább egy gépjárművet, mert szekeret, főleg lehajthatóst nehezen találok. Az úgy jó? HÁROM!
Indulok meg előre, magam elé lökve a társam, közben azért egy zombit lelövök, a torkolattűz sokat segíthet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeHétf. Feb. 13, 2012 3:31 pm

Mintha mindig is csapatban dolgoztatok volna. A trió egy lényként mozdul „háromra”. Ezzel ellenben a zombik többen vannak mint elsőre látszódtak. Lassú lépteikkel elkerülhetetlenül megközelítenek titeket, vagyis Ieyasu-t. A kardja könnyedén pattan ki a hüvelyéből, és máris akcióba kell parancsolni. Hármat vágsz le, mire társaid megfelelő távolságba kerülnek. Legalábbis így tűnik elsőre. A tömeg nagyobb, mint hittétek. Végeláthatatlanul összezsúfolódott emberfejek dülöngélnek felétek. Így még hatan kerítik körbe Ieyasu-t. Mind szemből érkezik, és szinte teljes embernek mondhatók. Nincs egyetlen hiányzó végtag, vagy kievett hasfal. A hat csakis rávár, míg ha nem elég gyorsan végez velük, tömegek fognak helyükbe lépni.
Eközben Ramirez hasonló problémával küzd. A már csak húsz méter ha elválasztja a szabadulást jelentő ablaktól, de ez a kevés távolság túlságosan hosszú. A hullák körülveszik, és a karjaiban pihegő Mordrával, még a harcot is fel kell venni velük. A lövések négyet terítenek le, és nem is mozdulnak többet. De mögöttük még dupla annyian lépnek elő, és körülveszik Ramirez-t. Lassan jönnek ők már nem sietnek sehova sem. Karjaikat előre tartva próbálják meg rátenni kezüket a még élő zsákmányra.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Feb. 16, 2012 11:00 am

A tervem nem vált be, többen vannak ezek, mint gondoltam. Teljesen elzárják a menekülő útvonalat, és a végtelenségig én sem bírom a kaszabolást. Úgy tűnik ismét használnom kell a falat.
Még a közelben lévő halottakat megpróbálom hatástalanítani, csak hogy teret nyerjek a meditációhoz, majd, ha ez megvan, kántálásba kezdek, és megpróbálok a zombik és közénk egy teljes hossznyi falat húzni, ami elegendő időt ad arra, hogy kimehessünk az ablakon.
Kezeimmel úgy húzom a falakat, mintha kőműves mesterként végeztem volna egy hasonló dojoban, addig húzom, míg lehetséges, ekkor karjaimmal függőbe váltok, hogy a magasság is kielégítő legyen.
Ha sikerül, de még átjut pár élőhalott a falon, mielőtt az elkészülne, ismét használatba veszem a kardot, s megpróbálom teljesen megtisztítani a folyosót, vagyis csak az útvonalunkon át.
- Add át a lányt, te fedezz minket, addig én egy olyan autóhoz, vagy mihez sietek. Ahogy betettem őt az ülésre, te próbáld meg elindítani a járművet, én addig feltartom őket. - Magyaráztam neki, majd felnéztem az égre, ami jelen pillanatban a plafon.
- Buddha adj elég erőt, és védj meg minket a gonosztól. - Rebegtem, majd megkértem Kyoda-t, meséljen az utcai helyzetről. Ha bejelez, és megnyilal a fejem, valószínű, ott sem vár ránk szíves fogadtatás, de sietnünk kell, az egyetlen esély egy autó...vagy valami olyasmi
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Feb. 16, 2012 7:39 pm

//előre bocsánat mindenkitőlv...sajnálom a késést...bocsi bocsi.. és köszi Vadmacska hogy nem öltél meg ...köszönöm...((//
Valami különleges Medusa
Morda:

[Felébredek...kígyoim a hajamban is felébrednek és jajjveszékelve sziszegnek bajt jelezve..kinyitom a szemem...társam karjában vagyok...jajjj....A látvány ami elém terűl nem túl rózsás...egy zombisereg közelítf felénk....és túl sokan vannak...és mmindnyárt megesznek...]
-Jajjj....[pattanok fel a kábulatból...]
-Nyugalom csak semmi pánik....[közben azért még egy kicsit szédülök...de gyorsan felmérem a terepet...és kimászo a karjaiból Ramireznek...]
-Induljunk el ketten az autó felé...én elől taposom az utat te fedezz....
[keresek valami tárgyakat amit nekihajíthatok ezeknek a zombiknak...mindegy hogy mi.... a lényeg hogy megttisztítsam az utat amíg mí a járműhöz érünk...]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeCsüt. Feb. 16, 2012 10:23 pm

Változnak a dolgok, a zombik természetesen körül vesznek, számítottam rá, de arra kevésbé, hogy társam az kiütötte magát és most nekem kell támogatni, szerencsére segítőkész vagyok, így vonszolom kicsit, de felébred magától is, jó hír. Úgy döntök itt az idő, hogy egy egyszerű sorozattal megküldjem az ablakot, majd a tussal és az egyik késemmel védjem magam a zombik elől, esetleg kitérek ha kell. Gyorsan mozgok addig, ugrok, lépek, állón, kezen vágom, ütöm, ahogy érkezik, mindig csak a legközelebbit.
~ Na jól van ne szórakozzunk. Lássunk neki.
- Pontosabban gépjármű és nem autó de teljesen mindegy.
Közben figyelek nehogy a zombik körül vegyenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeHétf. Feb. 20, 2012 10:01 am

//Igen jól sejtetted Védelmező, és így ha valaki tett volna ellened nyertél volna. Amethysta még él, és így is fog tenni, egy jó ideig, ha nem marad ki megint a kalandból.//

A terv jól összejön talán nem is lett volna esélyetek harcolni, és azt az egy zombit, aki átjutott a falon, és majdnem megharapta Morda-t sikeresen elválasztottad a fejét a testétől. Ramirez-nek még csak a fegyverét sem kell használni, az ablakok nagy része már réges-rég, nincs olyan állapotban, hogy bármit is megakadályozzon a rajtuk való keresztüljutáson.
Kyoda jelzi a veszélyt, de ez még a fal mögött összezsúfolódott zombik is lehetnek, de mikor áttámogatjátok Morda-t az ablakon megpillanthatjátok a siralmas állapotot. Egy szélesebb útra juttok, négy sávos, de teljesen kihalt. Több félig vagy teljesen felfalt hulla tarkítja a látképet. Szörnyű állapotok uralkodnak, de talán mégsem annyira, mint a nemrég látott belső terek. Az eltelt hetek nem maradtak nyomtalanok. Egy-egy botorkáló zombit láttok az utcákon a távolban, és mintha nem is felétek tartana, csak úgy halad. A távolság köztetek is elég nagy, úgyhogy nem okozhat gondot, legalábbis nektek.
Néhol növények törték fel az aszfaltot, ahogy már senki sem jár, vagy gondozza ezeket az utakat. Az utcát szegélyező épületek tárva nyitva állnak, de mégis a halálos csönd félelmetesnek mutatja őket. Sötétség honol, minden ablak mögött, és rajtatok kívül semmilyen emberi nem mozdul. Több kocsit is láttok, egyik sincs túl jó állapotban. A tucatnyi jármű közül, ami elérhető távolságra vannak tőletek, legalább a fele valamilyen baleset következtében használhatatlannak tűnik. Éppen azért mert egymással karambolozhattak az út közepén, és a legtöbbje totálkáros lett, vagy éppen, nem lehet a sérült autók közül kiszabadítani.
Három nagyrészt jó állapotban van, ami a legbiztosabb, hogy beindulhat. Az egyik beleszaladt egy villanyoszlopba, a motorházteteje összetört, de más nem látszik rajta. Van egy teljesen épnek kinéző, ami az karambol előtt állt meg. Talán a sofőrt a zombik szabadították ki akarata ellenére. És egy a járdán, ütött kopott, látszik rajta, sok mindenen túl van már. Több horpadás van rajta, mint ép felület, de komoly károsodása nem látszik.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitimeHétf. Feb. 20, 2012 11:11 am

A chi-m áradása jól működik, a lényeg a rend, és béke megtartása, mert ha káosz uralja fejemet, a mágiáim valószínűleg nem jönnének létre. A szerzeteseknek mindig is ezt tanították, ez a mantránk, a béke és a nyugalom megteremtése. Tanok, miszerint az ideg, és harag nem létezik, tudjunk megbocsátani, legalábbis ezen érzéseket energiává formálni.
A fal feltornyosul előttem, mint válaszfal az élet és a halál között, s úgy tűnik a zombik sem értik nagyon mi történik velük, próbálnak átjönni, de valami akadályozza őket. Ez engem nem igen zavar, a lényeg, hogy sietnünk kell, mert ez a fal sem örök, így követem utolsóként társaimat az ablakon át.
Bár Morda felépült képessége használata okán keletkezett kábulatból, de azért ha kell támogatom, és fedezem őket, míg el nem érünk egy autóhoz. Igazából Ramirezre bízom a döntést, melyiket találja használhatónak, de valamelyiket be kell indítani, mert ha megszűnik a fal hatása, azonnal utánunk erednek, nem beszélve az utcában megbújó szörnyetegről, akik most még nem hallatnak magukról. Elég nagy ez a város, biztos vagyok benne, hogy itt hamarosan ömleni fognak az élőhalottak.
- Siessünk Ramirez, öt percünk van nyugodtan rohangálni, azután ismét kezdhetünk aggódni a démonok ölelő karjai miatt. Morda jól érzed magad? - Kérdeztem rohanva a lány után, s figyelem a mozgását is, látok-e rajta kilengésre, vagy fáradságra utaló jeleket.
Ha a festett arcú férfi megtalálja a szerinte megfelelő járművet, betessékelem Mordát, én pedig kardomat magam elé tartva figyelem az utcát, és megpróbálom hatástalanítani a közeledő két lábon járó rothadó tetemeket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Valami különleges Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Valami különleges
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: