DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Valami különleges

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Valami különleges - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 12:39 pm

The Creeper Grundyk élén, minden gondolkodás, vagy bármi hasonló kitérő nélkül, ront neki a szerzetesnek. Csak a belső hang menti meg egy lefejezéstől, a zombi sereg pillanatok alatt körülveszi, mert hát nagyon nem akarnak mást támadni. És még mielőtt eltalálná a halálos csapás. "Csapattársa" vagyis pontosabban Ramirez egy sorozatot küld az őrült bohócképűbe. A test vonaglik egyet, fegyver kicsúszik a kezéből. Beleáll a földbe, nem túl messzire a célponttól.
A szörnyek hada mesterük elhullására megtorpannak. Néznek bambán előre, és nem mozdulnak. Csak néznek sárga szemükkel titeket, és nem mozdulnak. Úgy látszik a csatát megnyertétek, már csak az utolsó lépés van hátra, hogy megmenthessétek a világot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Valami különleges - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 1:21 pm

Semelyik tervem nem válik be, naiv voltam. Ráadásul az erőmmel sem vehetem fel a versenyt ellenük...elbuktam. Nincs más hátra, mint büszkén meghalni, feláldozni magam Buddha oltalma alatt, s ő majd felsegít engem a bölcsek közé.
Ekkor lövések zaja zavarja meg a harcot, a már lassan körbeölelő zombicsapat megtorpan, s ekkor látom, hogy az őrült, több sebből vérezve beledől a mocsárba, fegyverét is elejtve.
Úgy tűnik a puska most felülmúlta a kardot, bár ezután sem bízom Ramirezben, még ha igazat is mond, megbízhatatlan alak.
Viszont én biztosra megyek, egy könnyed mozdulattal megpróbálom eltávolítani fejétől a baltás fazont, és remélve, hogy ezek a zombik is úgy működnek mint a vadállatok felmutatom nekik, baltájával együtt, már ha fel bírom emelni. Kyoda morog, mint ahogy Buddha is teheti, de nincs más választásom, még megmenthető a küldetés.
- Menjetek! - Kiáltottam feléjük, s ebből ki is derül, hogy hallgatnak-e rám, egyúttal az is, hogy parancsot teljesítettek-e. Ha nem mennek, intek Ramirez felé, és az előző tervet követve elindulok kifelé, hogy még az éjszaka érkezte előtt elérjük a bázist. A fejet természetesen viszem magammal, ha bírom a baltát is, s amint kiérünk, ledobom a vérző kobakot a csatornába, hogy a patkányok eledele legyen. Ellenőrzöm a véres húscafatot is, még a végén elkeveredett a harcban valahol.
- Az volt a terv, hogy Grundyt vigyük vissza élve...várhattál volna még a személyes bosszúddal. - Mondom Ramireznek, miközben az autó felé haladunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Valami különleges - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 2:08 pm

Tudtam én, hogy semmi értelme a Grundykat lőni, csak a gond lenne velük, amíg a baltás alak és Sensei küzdenek egymással szemtől szembe, én addig szépen becélzom amit be kell és eljátszom amit mindig is akartam a Star Warsos hatalmas nagy lézerkard harcok közepette, odamenni és a kedvenc oldalamat megsegíteni azzal, hogy szétlövöm a másik kis fejecskéjét miközben az egy mit tudom én milyen fogást akar bevinni. Igaz ez nem lézerkard harc és nincs kedvenc oldalam, viszont ez valóságos, mosolyt csal unott arcomra.
~ Tudtam én mindig, hogy a puska a legjobb fegyver nem a kard meg ezek...
Végignézek a sok üres tekintetű Grundyn, mind csak silány másolat, az eredetivel én magam végeztem. Jöhet azt hiszem az utolsó lépés, lelépünk mielőtt nagy gond lenne ebből az egészből, hiszen az erdő él a zombik éjszaka előjönnek, és még sorolhatnám.
- Persze, várhattam volna... Szerinted minek akart velem kettesben repkedni a magasban? Amíg te Grundyval jöttél volna kifele az erdőből? Járulékos veszteség volt nem más. - közlöm hidegen a Sensei-el lehet, hogy bölcs, de túl jólelkű is. Megyünk szépen kifele a kocsihoz remélve, hogy a Grundyk követnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Valami különleges - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges - Page 4 I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 3:39 pm

A harc volt és véres, ám a lefejezés még jobban azzá tette a csatát. A
Grundy zombik nem reagálnak semmire sem, csak állnak továbbra is, és nem mozdulnak. Így simán minden baj nélkül el tudtok jutni a kocsitokig, trófeátokkal együtt.
A fej és a húscafat a hátsó ülésen pihen, míg ti elindultok végre a küldetés utolsó szakasza felé. Blüdhaven rezervátumig egyenes az út. Betonozott, jól járható, csak néhány csapat zombi az, ami utatokat állja. Ezek a kis nehézségek könnyedén kikerülhetők, és áthidalhatók főleg a nap előző eseményeihez képest.
Éjszaka lesz mire eléritek a hidat. A hidat mely a szabadulás és újra a biztonság érzetét kelthette bennetek. A híd legördül ti pedig be. A kis zömök munkaadótok, az élet harcosa, a világ reménységének reménysége ott áll előttetek. Csak egy pillantást vet a kocsira, és rátok, a szájából kikandikáló fogak tudatják veletek, hogy jó munkát végeztetek.
Kiszálltok, és megkapjátok a megérdemelt pihenést, és a válaszokat is. Már több csapat is elindult, hogy megkaparintsa Grundy-t, ám mint sejthettétek a legtöbben elpusztultak. Az összes csapat ott veszett, egyetlen egy személy kivételével, ez pedig The Creeper volt. Azt csak sejtették, hogy "képességének" köszönhetően nem hatnak rá a zombi támadások, és még vissza is lehet vele alakítani őket. Ez csak feltételezés volt, és így Grundy maradt továbbra is a célpont. Ám mivel ti elhoztátok a fejét, rájöttünk, hogy a belé épített gép miatt, tud oda vissza változni, így megpróbálhatjuk a zombikat is így visszaalakítani. Ennek volt köszönhető hogy egyre több Grundy-t gyártott, és azzal el akarta foglalni a várost, majd a világot. A gonosz oldalára állt, és most ti megmentettétek a várost.


//Na akkor az összes szerencsés húzásotoknak köszönhetően áthidaltátok a csatornarendszer zombipatkányhordáit, a park mocsárlény gyilkosnövényeit, és a Grundy seregtől való menekülést, és még amin el is bukhattatok volna (reméltem is hogy belebuktok) elvittétek The Creeper fejét, így megmentettétek a világ egy jó részét. A jutalom sem marad el Védelmező +2 kredit jutalom, Bisur +2 kredit jutalom. Örülök, hogy lemesélhettem.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Valami különleges - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Valami különleges   Valami különleges - Page 4 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Valami különleges
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: