DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Utcák, lakókerület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Aug. 10, 2013 9:43 pm

Egyáltalán nem tetszik. Egy nyalóka is előkerül, melyet a lány okosan, de nem fogad el. Végül persze az én zsebemben landol. A férfi egyre nyájasabb modora egyáltalán nem tetszik, főleg nem hogy baljós jövőképekkel áll elő. Mikor elmondja, hogy hol aludt, végleg elhatározom magam. A nyalóka ismét előkerül a zsebemből, de csak addig, amíg egészen össze nem morzsolom. A kukáknál alszik és egy nyalókával kínál egy kislányt. Gotham, Gotham, hova sülledhetsz még.
- Megmagyarázná, hogy pontosan milyen összefonódott sorsokról is beszél? - teszem fel a kérdést, mikor nekem mondja ezt a rövidke mondatot.
- Az utcán találtam szegényre, és felajánlottam, hogy tisztálkodhat nálam, valamint kapna rendes ételt is. - válaszoltam kissé mogorván. Egyre furcsább ez az egész, és az egyre nyájasabb stílus nem igazán nyeri el tetszésem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Aug. 10, 2013 10:19 pm

Kevin megkapja a nyalókámat Holdtól, zsebébe csúszik mint egy kis titok, melyet megfelelő pillanatban kell elővenni. Nem marad ott sokáig, épp csak megízleli Kevin zsebének rejtekét, mikor ismét előkerül. A nagy kéz fogja, de nem óvatosan, nem vigyázva, hanem durván és erősen. Összemorzsolja aprócska darabokra, hallom ahogy pattan a cukor, ahogy törik és zúzódik, mint az ember koponyája. Halkan sóhajtok fel, sajnálkozva, csalódottan, hogy elpusztult a jogarom, amivel parancsolgathattam volna, de ha Kevin úgy döntött, hogy nem nekem való, akkor bizony tényleg így lesz. Szomorúan húzom el számat, de végül plüss nyuszimat jobban magamhoz szorítom kedvesen. Lábujjaimra állok, majd sarkamra, kezdek hintázni, nyugtalan lenni. Olykor magam mögé pillantok, olykor körbe-körbe pillantok, mint aki keres valakit, valakit akit nem akar megtalálni.

Mikor Kevin azt mondja, hogy az utcán talált rám és kimondta a szegény szót, kicsit jobban közelebb húzódtam hozzá, majd felnéztem rá hálás mosollyal. Hagytam őket beszélgetni, sosem értettem a nagyok beszédét. Tele volt furcsa szavakkal, mondatokkal, melyeken hiába gondolkodtam, sosem tudtam megérteni. Nyuszimra néztem, felnevettem egy kicsit. Elengedtem Kevin kezét, megugrottam egy kicsit, nekik háttal lettem így. Egy kedves kis dallamú éneket kezdtem dúdolni, miközben lágy táncba kezdtem fehér bundás szerelmemmel.
-Gyermeki mondókából ismered meg rémálmod, s mint a tűzvirág, úgy nyílik ki a házak tetején. Varjú károg fel éhesen, hogy végül tetemedből ehessen - a dallam lágy és kedves, szinte fülbemászó, tökéletes ellentéte a szövegnek.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Aug. 10, 2013 10:29 pm

Lupin meglepődve vette észre, hogy a lánnyal együtt dúdolja a nótát, miközben szomorkásan szedegette össze a cukorka maradványait...

- Az előbb elmondtam, hogy hajléktalan vagyok... Tudja milyen nehéz volt összeszedni a pénzt erre a nyalókára is? Remélem vesz helyette egyet a kis királynőnek...

Szomorkás hangvétele ekkor lassan eltűnt, s visszatér vigyora, ám szemében pokoli gyűlölet kezdett égni a férfival szemben.

- Kevin... Hamarosan megtudod a válaszokat... - Sötétsége ekkor újra feloldodótt- De addig is nem fürödhetnék le én is?

Erre szétnyitotta tenyerét, amiben korábban a cukorkadarabok voltak, s ami most újra egészben tündökölt, hirdetve Airie birodalmának dicsfényét...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Aug. 10, 2013 10:38 pm

Nem jó szívvel tettem, amit tettem, de az a nyalóka ki tudja milyen volt már, nem beszélve arról, mi minden olyan lehet benne, ami nem a gyártás során került bele. Azt tudom, hogy otthon még maradt a lasagne-ból, amit készséggel felajánlok majd a lánynak, legalábbis egy részét. Bőven jut mindkettőnknek majd. Mikor a Holdfejű a válaszokról hantázik, csak felhúzom a szemöldököm. Kicsit olyan, mintha véletlenszerűen mondana valamit, mint azok a hamis jósok a jósádikban, meg cirkuszoknál meg egyebek. Egy pillanatig csend honol, a lány egy dalt kezd dúdolni, és a férfi is elő áll a kérdésével, amit ől rögtön leesik az állam.
- Már ha megbocsájt, de azt hiszem magam felnőtt ember, és tehet a sorsáról. Jobban teszi, ha munkát vállal, amiből pénze lesz, ahelyett, hogy a sikátorokban tölti az éjszakát. - ez egy burkolt nemleges válasz akart lenni; azt hiszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Aug. 10, 2013 11:00 pm

A holdfejű szokásos önfeledt vigyorával bámulta a férfit, majd hirtelen minden vidámság eltűnt róla s feltűnt lelkének igazi sötétsége. Szemei hidegen meredtek előre, s őrült vigyora, most sunyi, sejtető,  gonosz mosolyra húzodott.

- Tehát egy fiatal lányt felviszel a lakásodra, de engem nem, sőt próbálsz lerázni... Ki ez a lány? A válaszodtól függ, hogy hívom a rendőrséget...

Meglepődött magán hogy lehámlott az őrület álcája, ám most különösebben nem érdekelte, foggalma sem volt miért, de úgy érezte ezen két személy előtt nem kell elrejtenie valódi kisugárzását...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Aug. 10, 2013 11:07 pm

A férfi arca teljesen átváltott valami groteszk, gonosz valamibe. Éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége, de sebaj. A csend feszült volt, és szinte tapintható, majd ismét ő szóltalt meg, és szépen sorban megmagyaráztam neki mindent.
- Igen, őt felviszem, mert még szinte gyerek, nézz csak rá. Az, hogy te az utcán vagy nem az én gondom. - aztán neki állt a rendőrséggel fenyegetőzni, amire akaratlanul is megengedtem magamnak egy öles nevetést.
- Én is a rendőrségtől vagyok. A Gyors Reagálású Erők hadnagya áll előtted, barátom. - mindegy, hisz bizonyíték gyanánt, előveszem a jelvényem, arról pedig így is, úgy is lerí, hogy ki vagyok, mi vagyok.
- Na most akkor mi is lesz? - kérdezem érdeklődve a férfitől, mert ezzel most nagyon mellé lőtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Aug. 10, 2013 11:23 pm

Az ének, a hang, lágyan szól és kellemesen. Szeretek énekelni, akkor is ha talán nem tudok, akkor is ha talán nem minden szavam szép vagy jó. De nem ez számít. Hanem az ének, a dallam, a zene, mely minden bajon segít átszárnyalni, ugyan úgy mint a rajzolás. Sokan nem értették, sokan kinevettek, sokakat nem érdekelt. Hiába a sok szép szó, hiába a sok szem mely engem figyelt. Nem hagyták, nem engedték, s csak jobban magamba zártak. De most, hogy szabad vagyok, senki nem mondja meg nekem, senki nem húzza meg a határ vonalát, csak én. Plüss nyuszimmal itt táncolok a sötét és hideg éjszakában, mit sem törődve azzal, hogy ez épp mennyire normális vagy sem. Boldog vagyok, más nem számít.
S akkor, mikor már azt hiszem minden jó lesz ismét, meghallom azt, ami megállítja szívem dobbanását, mely belém folytja a szót. Azt a szót, mely fagyos félelmet hoz magával számomra. Érzem ahogy összehúzódom, ahogy térdem enyhén megrogy, ahogy menekülőre akarom fogni. Kevin rendőr. Méghozzá nem is akármilyen. Nem szabad megtudnia... Térdre rogyok, felsikoltok s kezeimmel fejemet fogom, hajamba markolok, mintha össze akarnám roppantani saját koponyámat.

- Zárd ki. Nem tudhatja meg. Nem... Nem tudhatja meg! - kiáltok fel, bár inkább ordítom a sötét utcába. Nem látom a Holdat, nem látom Kevint. Szétnézek, nem látok semmit, csak feneketlen sötétséget. Ijedten állok fel, nézek körbe, tapogatódzok a végtelenségben. Nem látom őket... Nem látok semmit. Hol vannak? Félelem, pánik roham kúszik az agyamig, s ha eléri, teljesen megfertőzi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Aug. 10, 2013 11:47 pm

Érezte a változást, érezte amint valami sötétség ébredezik, s Lupin szíve megtelt csodálattal... A lány a férfi teljes nevére reagált így... S ekkor hirtelen beugrott valami, két kis papírlap, nemrégiben fújt kezébe a szél...

- Kevin - Ízlelgette újra a nevet...- Hát persze, Kevin Chase Hadnagy.. Őrülök hogy megismerhetem...


Rendőrség... hehh, szánalmas egy bagázs, férgek gyülekezete... Lassan Airie felé nézett s élvezte a lány belső gyötrődését, majd újra kedves hangnembe váltott, s megkérdezte:

- Miért nem mondtad, hogy a barátod a nagy Kevin Chase hadnagy, akit a hirhedt Bane is üldöztet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 11, 2013 12:02 am

A dolgok érdekes fordulatot vettek. A Holdfejű ismét stílust váltott, és ízlelgette a nevem, mint mikor két boxoló kerülgeti egymást a ringben. Próbálják felmérni a másik erősségét és gyengeségét. Köröznek egymással szemben, mintha valami morbid táncot lejtenének, aminek a végén egymásnak esnek majd, és csak az egyik maradhat talpon, a másik pedig elhullik, mint a száraz falevél ősszel. Újra a lányhoz fordul, és amit ekkor mond, az olyannyira meglep, hogy egy ütemet kihagy a szívverésem. Próbálok levegő után kapkodni, hogy visszaállítsam a pulzusom a normális értékre, majd mikor ez megvolt, jobbnak látom megkérdezni.
- Hogy mivan?! Bane? Engem? Miért érdekelném azt a tuskót? - hallani dolgokat Gotham-ben, így tisztában vagyok ki kicsoda, és mire képes, nagyjából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 11, 2013 12:18 am

Kicsit jobban összehúzom magam, s érzem, ez így nem lesz jó. Érzem, ahogy ujjaim megmerevednek, feszesebben, erősebben fogják hajam, s a sötétség szép lassan kitárul, szép lassan kiüresedik. Fulladozok, levegő után kapkodok, mintha egy sűrű mocsárba süppedtem volna, mely egyre jobban húz lefele, hogy végül teljesen bekebelezzen. Kapálódzom, kapkodok kezeimmel, de megragad a a karmos kéz s hirtelen lehúz, teljesen elzár...
Ujjaim lassan elengedik hajamat, a görcsök tovaszállnak. Ajkai mosolyra húzódnak szép lassan, egy hatalmas, gonosz mosolyra, mintha csak maga Jokertől lopta volna el s ragasztotta volna saját arcára. Lassan fordul Kevin felé, élvezve minden egyes millimétert, melyet megtesz irányába. Kezét felé nyújtja, mint aki táncra hívja az árnyakat. Ujjai kérődzően hajlanak befele, mozgásuk görcsös, ropognak az izmok, meghajlik a kézfej. Feje oldalra hajlik, lebillentve, mint aki alulról akarja figyelni Kevint. Szája nyitódik, halk falánk sziszegés tör ki torkából.
- Elloptad a Venomját - válaszolja neki, már nem az a kedves kislány, ki eddig Kevin kezét fogta. Már nem az a kedves kislány, aki félénken mosolygott Holdra. Hangja szórakoztatóan gonosz, visszatükrözi sötét énjét, azt a démont, aki valójában. Arkham lakosainak sikolya visszhangzik benne, az a fajta sikoly, mely vért kíván, mely mások szenvedéséből és félelméből lakomázik. Lassan húzza végig ujjait állán, mint aki gondolkodik, mint aki nem tudja eldönteni, milyen módszerrel is kínozza meg áldozatát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 11, 2013 12:26 am

A Hold szíve megremeg, szája szélesre nyílik, már értette mi vonzottta őt eme kis társasághoz, már tudta mi volt mi a lányhoz vonzotta... A lelkében élő elvont triumvirátus éneke volt mely hívta, s végre feltámadt az igazi királynő... Az ő álmai tökéletesek lennének alapkőnek egy új birodalomban...

Lassan hétrálni kezdett, majd ismételten meghajolt, immáron még az eddigieknél is kecsesebb mozdulattal, mellyel Kevin irányába invitálta a lányt, majd folyamatosan hátrált... Végül megállt úgy 10 méterrel távolabb, majd a biztonság kedvéért védelmi pózt vett fel, miközben széles vigyorával figyelte az eseményeket... Ilyen álmok birtokosa, már rég nem ember...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 11, 2013 12:31 am

A Holdfejű hátrál, a lány hangja pedig totál kifordul önmagából. Mikor ránézek, nem valami nagy örömmel konstatálom, hogy nem csak a hangja, de mintha a lány is teljesen más valaki lenne.
- Hé, hé! Tisztázzunk valamit! Először is, nem loptam el, hanem akaratom ellenére szerelték rám ezt az izét. És ha már itt volt, csak kihasználtam a lehetőségeimet. - magyaráztam a lánynak, és ez tényleg így is volt. Nem én kértem ezt, és egyáltalán nem is akartam, hogy ilyesmi cucc legyen rajtam. De sajnos így alakult, ezzel az ember már nem tud mit kezdeni.
~ Egy drogos rendőr hadnagy, hurrá! - "örvendeztem" magamban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 11, 2013 12:48 am

Holdfejű meghajol, szóval megtanulta a tiszteletet. Pontosan úgy, ahogy ő azt elképzelte, pontosan úgy, ahogy ő azt szereti. Egy gonosz vigyorral ajándékozta őt meg, de röpke volt mint egy pillanat. Tekintetét ismét Kevin felé szegezte, nézegette őt, mint a vad a prédáját, mint aki keresi a gyenge pontot, hova üssön, hogy halálos legyen. Számára mindegy volt, neki nem számított, hisz poklának tüze mindent elpusztít, ami útjába áll. Felmordul, ahogy azt a farkasok szokták, mikor felhívják ellenfelük figyelmét, jobb egyből megadni magát.

- Nem számít. Bane örülni fog neked - mosolyodik el ismét szórakoztatóan, tesz felé egy lépést, szeme sarkából mintha Holdat nézné, valójában mögé néz. Keresztül néz rajta, mintha ott sem volna, mintha nem is létezne. Fejét átbillenti a másik oldalra, ajkai nyitódnak egy lágy dallamra. Nem vészjósló, nincs tele gonoszsággal, se ellenségeskedéssel. Egy altató dal, melynek dallama ugyan az, mit énekelt, mikor nyuszijával táncolt. Ugyan az a dallam, szavak nélkül. Egy lépés, majd még egy, mint aki nem biztos dolgával, mint aki kóstolgatja ellenfelét.

A dallam áthatol elmémbe, teljesen körbevesz gyengédsége, mely tele van emlékkel arra, ami valaha voltam. Mikor még édesanyám felhúzta a zenedobozt, mikor még az ágyam mellet ült, s énekelt. Zenedoboz, de rég hallottam már annak dallamát, de rég hallottam azt a nyugtató érzés, hogy ismét otthon vagyok, biztonságban? Elhagytam... Elhagyott engem, s én nem találom...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 11, 2013 1:21 am

- Nem tudom mit akarsz még? És egyébként is, miért dolgozik egy gyerek Bane-nek? Miért álltál össze azzal az emberrel? - teszem fel a kérdést. A fegyvert nem lenne ajánlatos használni, de megteszem, ha nincs más választásom. Csak egy dolog maradt, de az is korlátozott, így jobb, ha egyelőre pihentetünk mindent, és csak szimplán húzzuk az időt, vagy beszélgetünk.
- Beszéljük meg ember módjára. - váltok kissé diplomatikus hangnemre, mint ahogy a túsz tárgyalóink csinálják.
- Nem kell ezt tenned. Még előtted a választás joga, el is hagyhatod a várost, új életet kezdhetsz. - egy kis pszichológia. Hangom végig nyugodt, egy rezzenést nem lehet kiérezni belőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 11, 2013 1:43 am

Egy lépés előre, majd még egy hátra, mint aki nem tudja, mit is csináljon. Gyors léptek, próbálja körbejárni Kevint, de ahogy eléri a férfi oldalát, elindult a másik irányba. Bizonytalan volt nagyon. A szavak melyeket hallott, kizökkentették. Felszisszent ismét, bosszúsan.

- Nincs más választásunk! Nem a te dolgod! - kiáltom rá fogaim közül sziszegve, próbáltam kirekeszteni magamból azt a gonoszt, azt a démont, mely a szörnyeteget szolgálja. Próbálkozom, de nehéz.

- Gyere velem és nem fogsz kínok közt meghalni. Gyere velem és talán Bane megkíméli az életedet! - szólítom őt fel, ismét fejemhez kapok, ismét harcolok. Nehéz. Egyedül mindig is nehéz volt. Nyuszim leesik a földre, mint egy élettelen bábu. Feje oldalra csuklik, úgy néz rám. Kezem arcomba markol, érzem ahogy a körmök bőrömbe vésik magukat, ahogy a fájdalmas sebek ismét feltépődnek, ahogy saját arcomat véresre karmolom. Le kell őt tépnem, le kell! Alig látom Kevint, ahogy arcomat vér borítja, mely hajtincseim fátyla mögé búj.

- Ne kényszeríts... kérlek ne..! - sikoltom halkan, ahogy a fájdalom ismét gyötörni kezd. Megragadom kezem, nem számítanak a sebek, nem számítanak a rajta lévő harapás nyomok. Nem számít az sem, hogy morgok mint a veszett kutya, hogy körmeim csuklómba fúródnak, úgy tépem le saját karom arcomból. Nekitámaszkodok a falnak, már nagyon fáradt vagyok. Matatok nyuszim után a levegőben, de nem találom sehol. Felsírok halkan.

- Nem akarom ezt csinálni. Ne kényszeríts. Gyere velem. Kérlek... - suttogom halkan a sötét utcába Kevinnek címezve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 11, 2013 2:03 am

Ahogy figyelte a közjátékot, a holdfejű arca elkomorodott, ám mégis mélyen kicsit örült... Meglátta a lehetőséget a káoszban, s egy igen érdekes jövőkép kezdett fejében kibontakozni, ám ehhez lépnie kell...
Szemeit lehunyta s érezte amint álmai valósággá lesznek, miközben szemei vérkönnyeket hullajtottak. Röhejes rémálma egyik legnagyobb rémálma, a szép ámok jelképe, s így létének ellentéte...  Kirázta a hideg amint rájuk gondolt, amint rémálmának eme alakja valósággá lett. S őt magát is meglepte mikor a sikeresen végrehajtott álomerő előtűnt, s ennek hatására hirtelen Lupin cilinderéből egy hófehér bárány ugrott ki, mely sebesen rohant Kevin felé, akit fogaival megragadott,  majd feldobta a a hátára, s gyorsan távolabb vitte a lánytól, mielőtt az bármit is tehetett volna vele... Kb 100 méterrel vitte távolabb, majd a bárány eltűnt. Kevin pedgi hallótávolságon kívülre került.

Lupin ekkor visszetette ciliderét, s a semmiből egy sétapálcát vett elő, miközben zsebkendőjével kitörölte a vért a szeméből.

- Sajnálom királynőm, de meg kell  óvjalak ettől a fájdalomtól..
. - Lassan közeledett a lány felé, miközben sétapálcáját látványosabnál látványosabb trükkök kíséretében forgatta, majd mikor Airie mellé ért, pálcáját még egyszer megforgatva egy hatalmas nyalókát varázsolt belőle... - Ez már méltóbb jogar egy királynőnek nemdebár?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Hétf. Aug. 12, 2013 8:53 pm

Nem kicsit kerekedett el a szemem, mikor egy bárány hátán találtam magam. A lányt próbáltam észhez téríteni, mert látható módon totálisan kifordult önmagából, ám valami mégis közbe szólt. Egy gyapjas jószág érkezett hátam mögül, és feldobott a hátára, majd jó nagy távolságot megtéve egyszerűen semmivé foszlott. Rá kellett jönnöm, hogy az utca betonja még mindig keményebb nálam. Feltápászkodtam, leporoltam magam, és sietős léptekkel indultam vissza, hogy ismét trió legyen a duóból.
- Látod, ő nem jó ember. - értem oda, mikor a fickó egy újabb nyalókát szedett elő, ki tudja honnan, és a lány felé nyújtotta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Aug. 13, 2013 8:37 pm

Mély levegőt, csak mély levegőt kell vennem ahhoz, hogy kicsit megnyugodjak. Mély levegőt, csak mély levegőt kell vennem ahhoz, hogy görcsös ujjaimnak parancsolna tudjak, hogy képesek legyenek hajamat engedni erős szorításukból. Felnéztem rájuk, először Hold-ra, majd Kevinre, féltem. A félelem olyannyira kiült rajtam, szemeim könnyekbe lábadtak s hirtelen azt sem tudtam, mit tegyek. Mintha egyszerre két vékony hajszálon táncolnék, reménykedve, az egyik majd elszakad, megmutatva nekem a helyes utat, hogy azt kövessem. Figyeltem a bárányt, mely kiszökkent a cilinderből, mely megragadta Kevint s arrébb cipelte őt. Nem. Ez sem segített rajtam, ez sem tudott teljesen visszahozni engem. Nem kívántam sokat, nem akartam sokat, csak azt, hogy végre megnyugodjak.

Kevin messzire ment tőlem, vágyakozva, aggódva néztem utána, reménykedve, vissza fog jönni és együtt elmehetünk hozzá, biztonságba. Hold elővett egy pálcát, mint egy igazi úriember, úgy viselkedett velem, mint egy királynővel, ki most fél, sarokba van húzódva, hogy elbújjon a világ elől. Mégis érdeklődve néztem, ahogy forgatja a pálcát, ahogy lélegzetelállító módon pörög ujjai közt. A félelem, a pánik, a nem akar lassan kezdett alább hagyni, megadni magát, s helyette a kíváncsiság bújt elő. S mikor hozzám ért? Mint egy csoda, szemeim úgy kerekedtek el. Egy fordítás, csak egy pillanatnyi varázs, ami teljesen magával ragadó volt és lélegzetelállító. A pálcából hatalmas nyalóka lett, amit én csak néztem és néztem, nem tudtam betelni látványával. Nem mertem felállni, nem mertem elvenni, de annyira vonzott, mint egy mágnes, mint aki el van varázsolva.

Kezeimet vágyakozva nyújtottam a nyalóka felé, most sokkal nagyobb, sokkal erősebb volt. Sokkal méltóbb egy királynőhöz, sokkal jogarosabb, amivel majd tudok parancsolgatni másoknak. Ujjaim éhesen tapadtak rá, vették el, szorítottam magamhoz, kedves, hálás mosollyal ajándékoztam meg Holdat. Kevin közben visszajött, s én ismét megfogtam kezét. Kihúztam magam, mintha a jogar valamiféle hatalommal, erővel ruházott volna fel, minek köszönhetően bárkinek parancsolhatok a világon. Arcom ismét komoly lett, kemény, ellen beszédet nem tűrve, elvára a teljes alázatot és engedelmességet.
- Az apukámat máskor ne bántsd. Mert meg leszel büntetve - mondom Holdnak parancsolóan, majd felnézek Kevinre kedvesen és kicsit hozzá bújok, mintha tényleg az apukám lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Aug. 18, 2013 5:02 am

Ismételten mélyen meghajolt, de ezúttal orra is a földet érte, s legmézesmázosabb hangján lágy hangokkal illette úrnőjét:

- Nem ígérhetek ilyesmit sajnálom... Épp ezért ha elérkezne az idő, mint hithű alatvalója elfogadom a büntetést... Addig is, s még utána is ha álmodik, s álmában üzenetet küld bármely formában, én eljövök, s megvédem.... Én leszek az árnyakból előtűnő furcsa cilinnderes egyén, ki védelmezi birodalmának határait... Én leszek ki dicső nevét ordítva vezeti cukorhadseregét a háborúba, s én leszek az, ki a szükség órájában ott áll ön mellett, s én leszek az, ki mindig segít...

Ezután még egyszer megcsókolta a lány kacsóit, sunyin megveregette Kevin vállát, majd lassan hátrálva, távolodott végig integetve, majd eltűnt... oly hirtelen ahogy jött, s egyetlen nyoma, csupán a lány kezében lévő hatalmas nyalóka maradt...

...

Lupin sötét szemekkel fordult vissza, s mikor már több háztömb választotta el a furcsa párostól, s szélesen elvigyorodott... Nemtudta, pontosan mi volt az a lányban, ám érezte...  Az őrület, mely lerombolhatja a legnagyobb falakat, az őrület, mely szétzilálja a legerősebb álmokat is...
Hatalom kell... Még több hatalom...  A népek nemsoká megismerik a nevét.. S ha már mindenki retteg fejükra hajítja képzeletük világát... Eme új káosznak trónján fog ülni, s a háttérből bábként mozgatja majd az ostoba hősök és gonoszok keserves lépésekre pazarolt utolsó energiáit...
Vicces lesz....

Azzal megfordult s szép lassú, megfontolt léptekkel eltünt gotham city betondzsungelében, ám valahonnan még hallatszottak a falak között visszhangként ugráló szavai...

- Nagyon vicces lesz....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Szept. 07, 2013 7:59 pm

A fickó ahogy jött, úgy el is ment. A lány mellett állva néztem a férfi után. Vajon mit akarhatott, vajon mi lehetett ez az egész. Pár pillanatig még álltunk ott, majd eszembe jutott miért is vagyunk ott, ahol.
- Azt hittem ennél azért kitartóbb. - jegyzetem meg, inkább magamnak, semmint a lánynak mellettem, majd megsimogattam a fejét, és ránéztem.
- Akkor mehetünk? - kérdeztem mosolyogva a lányt, és amint készen állt, elindultam, lassabban, mint egyébként, hogy követni tudjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Szept. 07, 2013 10:07 pm

Kicsit furcsán éreztem magam a Hold társaságában, mikor olyanokat beszélt nekem, hogy én vagyok a királynő, ő pedig a hű alatvalóm, ki parancsaimat teljesítni feltétel nélkül. A kicsit furcsa érzés, igencsak érdekes volt, hisz már láttam magam előtt, ahogy illedelmesen állok a trónszékem előtt, ahogy rajtam van az a díszes, pompás fekete-vörös ruha, olyan, mint amilyet a pompás királynők hordanak azokban a mesékben, amiket eddig olvastam és láttam. Ott állok, előttem az alatvalóim, Arkham hörgő falai a dicséneket éneklik, hogy nekem tisztelegjenek. Elfog az az érzés, melyet kevésszer szoktam érezni. A boldogság, az uralkodási vágy, hogy mindenki fél tőlem és mégis szeret.
Hirtelen az egész kép fakóvá válik, érzem a hideget, az utca bűzét, a város zaját. Holdfejű már el is ment, épp befordult a sarkon, s én ott álltam apuval az oldalamon, kezemben a jogar, mely valójában egy hatalmas nyalóka. Epres. Ezt már most látom, hisz csodaszépen piros, majdnem mint a hajam. Vágyakozva nézek rá, meg is kóstolnám, de félek hogy el fog fogyni. És akkor mivel fogok uralkodni? Megérintem felületét, egyáltalán nem ragad, szép sima.

- Szerinted van benne olyan valami amit sokáig kell rágni? - kérdezem aputól és felnézek rá kedvesen, mikor végigsimít fejemen. Még egy kis pillanatig nézem őt, hogy válaszolni tudjak kérdésére. Jogaromat szépen a hátizsákba rakom, épp kilóg a teteje, de engem nem zavar. Nyuszimat ismét kezembe veszem, másik kezemmel megfogom apu kezét.
- Szeretnék meséket nézni - mondom neki és még bólintok is mellé, jelezve, mehetünk tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Szept. 07, 2013 10:21 pm

A város most is olyan, mint máskor, sötét, bűzös és zajos. A lánnyal végig sétálunk az úton, közben nem sok szó esik.
- Nézhetsz, ha már ettél rendesen és lemosakodtál. - válaszolom neki. Lassan elérünk a házhoz, kinyitok majd előre engedem, és a lift felé terelem. Egészen az ötödik emeletig megyünk, majd a folyosó egyetlen fordulója után elérjük az ajtót.
- Meg is jöttünk. - mondom neki, majd kitárom az ajtót előtte. Belépve egy egyszerű lakás látható, előszoba, szembe vele egy ajtó, mely a hálót és a nappalit foglalja magában, jobbra konyha és fürdő egy-egy ajtóval elválasztva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Szept. 07, 2013 10:45 pm

- Jó - egyezek bele abba, hogy mesét csak a fürdés után nézhetek, ezzel le is zárva a témát és úgy egyébként a beszélgetést. Az utat csendben tettem meg, eléggé fáradt voltam már ahhoz, hogy bármit is kérdezzek vagy mondjak neki. Az sem zavart, hogy egy teljesen idegen személlyel megyek el valahova, egy olyan helyre, ahol elvileg lakik. Nem érzem fenyegetve magam, sőt, teljes biztonságot érzek. Nem eshet bajom, ezt tudom, hisz védekezni mindig is tudtam.
Elértünk az épülethez, ahol nyilván Kevin lakott. Mikor kinyitódott a lift ajtaja, egy kellemetlen "cing" hangot hallattam, majd beléptem. Ahogy néztem a gombokat, halkan hümmögtem és erős késztetést éreztem az iránt, hogy mindet megnyomogassam. Lábaimon egész végig fel-le hintáztam. Miután megállt a lift, felemeltem kezem, és mintha én húztam volna félre a lift ajtaját megszólalok közben.

- Használom a Jedi erőmet - mondtam komolyan, majd kiléptem a liftből. Mikor Kevin is így tett, s mielőtt becsukódott volna az ajtó mögöttünk, gyorsan visszaléptem a liftbe és megnyomogattam az összes gombot, amit csak megnyomni lehetett, majd Kevin után futottam, hogy felzárkózzak.
Megérkeztünk a lakásához, kinyílt az ajtó és szemem elé egy kellemes hely tárult. Mikor beléptem, óvatosan néztem szét, félve, nehogy már a puszta tekintetemmel valamit megrongáljak. Levettem a cipőmet és mint egy betanított háziállat letettem az ajtó mellé.

- Szép - dícsértem meg elismerően, éreztem ahogy kiráz a hideg, elvégre kezdtem felmelegedni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Szept. 08, 2013 3:18 pm

Amint körbevittem a lakáson, egy szekrényhez léptem, és egy tiszta törölközőt vettem ki, majd adtam a kezébe.
- Ezt használhatod - megvártam mit reagál, majd folytatom. - Amíg fürdesz készítek valami harapnivalót. - nem lesz "anyu-főztje" de azért megállja a helyét. Nincs gyerekem, nem is nagyon van "célközönség", így fogalmam nincs, mire lehet szüksége. Majd amit a hűtöben találok, és elsőre eszembe jut az összetevőkről, azt fogja kapni. Biztos jobb, mint bármi más, amit az utcán találhatna. És egyébként is, a házi koszt, házi koszt marad, akár tetszik, akár nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Szept. 08, 2013 3:37 pm

Megmutatja nekem a lakását, szépen körbevezet. Nem nagy, de kellemes és szép. Nem büdös, hanem tiszta. Mikor megkapom a törölközőt, kicsit értetlenül nézek rá, mint aki nem tudja, mit kell most csinálnia, de végül eszembe jut, hogy valójában ez ahhoz kell, hogy fürdés után ne legyek vizes. Kedvesen elmosolyodtam, mikor rádöbbentem, hogy a vízben pancsolhatok.
- Én már nem vagyok éhes - mondom neki nyugodtan, elvégre a két hot-dog nekem teljesen elég volt reggelig. Hátizsákomat leraktam az asztal szélére, majd elindultam a fürdőszobába. Magam után csak félig csuktam be az ajtót, ha valami gond lenne, mint legutóbb Raminál, akkor tudjak neki kiáltani és hogy tudjon nekem segíteni. Bent a fürdőszobában megengedem a kádat és keresek valami tus vagy habfürdőt, és ha megvan, akkor szépen gondosan beleöntöm a kádba, ügyelve arra, minnél több hab legyen. Mikor már elfogadtam a tényt, hogy a tus vagy habfürdőből nem lehet több folyadékot kiönteni, lerakom szépen a padlóra és nézem ahogy a kád kezd megtelni vízzel, közben szépen levetem ruháimat és nyuszimmal együtt, mert hát neki is jól esik a meleg fürdőzés, bemászok a kádba. Mikor elég sok víz került bele (teljesen tele van a kád), elcsukom a csapot. Élvezve a meleg vizet, illatos habot és a buborékokat pancsolok, énekelve magamnak.
Eközben hátizsákom, mivel nem jól raktam le az asztalra leesett a földre és kinyílt, félig kiesve belőle egy-két injekció a venom szérummal és néhány kisebb szemét, mint pl kisebb üvegdarab és üveg kupakok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, lakókerület
Vissza az elejére 
5 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Lakónegyed
» Utcák és terek
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: