DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Utcák, lakókerület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Márc. 01, 2012 9:33 pm

A fickó nem figyel a karodra, dühből és erőből ront rád, ütése, és a te ütésed majdnem egyszerre érnek célt. Ennek hatására, te az íróasztal mellé vágódsz, pontosan Franky mellé, aki még mindig megbújva guggol alatta. Felnézel, és látod, hogy ellenfeled neki esett az ajtónak, és mellkasához kap. Leül egy pillanatra, és levegő után kapkod, valószínű, hogy beszorult tüdejébe a levegő.
Üzlettársad rád néz, majd felugrik, és fegyverével le ad egy lövést. Olyan hangot ad ki a furcsa mordály, mintha műanyag tapadós korongot lőne ki vele, a férfi a fejéhez kap, ahol a valóban gyerekpisztoly töltényéhez hasonlatos, hosszúkás fém elkezd villogni.
Ekkor már eszetlenül elkezd üvöltözni, de nem tart sokáig a hangzavar, egy kisebb, petárda hangzású robbanás hallatszik, és már csak arra figyelsz fel, hogy az agyvelő és vér egyvelege végigcsúszik elegáns ruházatodon.
- Na ezzel megvolnánk. - Tette vissza fiókjába a csodafegyvert, majd kezét nyújtotta feléd, felsegítés szándékkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Márc. 01, 2012 9:50 pm

A férfival összecsaptunk. Egy nagy ütést kaptam be, melytől a terem végéig repültem, ott pedig a földre estem, Franky mellé. Ellenfelem viszont nem járt ilyen szerencsésen. A mellkasához kapott, melytől reméltem, az ütésem miatt történt, ekkor lényegtelenné vált, mivel Franky egy különleges lőszerrel ölte meg a férfit. Majd a fegyverét a fiókjába tette, mint aki jól végezte dolgát. Én kimentem a szobából, karomat már normál méretére visszanövesztve, majd a fegyveremet kerestem. Miközben kifelé vettem az irányt, beszóltam a szétvert terembe
- Frank, ha gondolod az üzletet folytathatjuk, ha gondolod. - rekedtes hangomon egy csavar lazításával segítettem, miközben kinn elindultam a pulthoz, ahova a fegyveremet tettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Márc. 01, 2012 10:16 pm

A felsegítést elfogadva egyből a fegyvered után sietsz. A két ellenfél már kilehelte a lelkét, az általad meggyilkolt pasas is élettelenül fekszik a padlón, míg a másik fej nélkül nem igen szalad sehova.
Ami a fegyvered illetni, sajnos már nincs az asztalon. Megnézed a földön, de ott sem találod, minden bizonnyal elmozdították a helyéről.
- Vidd az alkatrészt, és a pénzt is. Megszolgáltad, erre a vendégem voltál. - Válaszol bentről a Kilencujjú, majd minden bizonnyal telefonálni kezd, hiszen elkezd beszélni, és nem nyújtja meg hangjának szintjét olyannyira, hogy te is hallhasd.
- Takarítás kellene, lett egy kis rumli itt nálam. - Mondta a telefonba, kilépve az irodából.
- Kösz, siessetek, csáó! Te mit keresel? - Kérdezte tőled, miután letette a telefont.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Pént. Márc. 02, 2012 5:04 pm

Franky is felállt az asztal mögül, én pedig kisétáltam a szobából, a fegyveremet visszavenni. Ám legnagyobb megdöbbenésemre a fegyverem nem volt a helyén. Kerestem a földön, hátha becsúszott a verekedés alatt az asztal alá, de nem találtam. Eközben Franky szólt bentről, hogy a pénzt visszakapom, valamint az alkatrészt is vihetem magammal. majd telefonálni kezdett. Utána kijött, rám nézett és kérdezte, mit keresek ennyire.
- A fegyverem, amit annak a nagy hústoronynak kellett leadnom. - mondtam dühödt hangon. Lehet, hogy az egyik személy tette el, mielőtt bejöttek. Visszaindultam az irodába, hogy átkutassam a zsebüket. Franky-t szinte fellökve indultam be a szobába, ami eléggé lepusztult az elmúlt néhány percben. Egyre nagyobb levegőket vettem, mely a maszk torzítása miatt kissé ijesztően hangzott. Ideges voltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Pént. Márc. 02, 2012 5:31 pm

Franky nem szól semmit a testőrét rosszallóan méltányoló mondatodra, csendben arrébb áll utad elől, s várja a végkifejletet. Biztos neki is kellemetlen lenne, ha fegyvered nem kerülne elő, hiszen mégis csak rájuk fájt a betörők foga, na meg amennyire kapzsi a fickó, nincs kedve fizetni neked a károkért.
Végül megleled a fegyvert a leszúrt férfinél, sőt, ha akarod a saját mordályát is magadhoz veheted.Nem túl eredményes az este, de legalább megvan az alkatrész és a pénzed is megmaradt, plusz tapasztalatokkal indulsz haza. Lehet nem ártana, ha szereznél magad mellé valakit, vagy legközelebb ne tedd le a fegyvered minden intő szóra.


//Off: A kalandod véget ért, gratulálok. Jutalmad az alkatrész, amit ingyen vihettél el, és ha elteszed a fegyvert, ami egy egyszerű G26-os kézi lőfegyver, hangtompítóval felszerelve. Töltényt természetesen venned kell bele minden kaland kezdetén, vagy egy kreditért, ami végtelen lőszert biztosít, vagy pénzért, ami két tár minden kaland elejére.
Ha kéred, kaphatsz értékelést a kalandodra, de figyelmeztetlek, nem leszek kíméletes. Smile
Remélem élvezted a kalandot, tovább sok sikert.

ui.: Mehetsz bővítést írni, juhé! Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Pént. Márc. 02, 2012 5:38 pm

A terembe futva egyből az első férfihoz mentem, majd a zsebében turkálva találtam egy hangtompítós fegyvert, majd szerencsére a sajátomat is megtaláltam, melyet egyből a kabátom belső zsebébe rejtettem. A hangtompítós fegyvert is elvittem, jó lesz még később. Majd elköszöntem Franky-től és az alkatrésszel a kezemben hazasétáltam. Végül is megvan az, amiért elindultam, sőt még többet is kaptam. Majd a szobámba nekiálltam, hogy befejezzem a puskát, reméltem több alkatrész már nem megy tönkre, és a prototípusom megalkothatom egy nagyobb méretű fegyverrel is.

//Köszönöm a mesélést:) vélemény szeretnék kérni, pm-ben, bár idő közben sokat beszélgettünk a kalandról:) a kredites golyótáron még gondolkodom:)//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Márc. 03, 2012 3:43 pm

Kassidy magánkalandja

Újabb nap, újabb tervek, s bár sokat gondolkoztál azon mi legyen következő lépésed, a válladon lévő seb, még nem gyógyult meg teljesen, és a fegyvereden is kell még jó pár újítást végezned, mire tökéletes lenne, le sem tesztelted még, így arra nem számíthatsz. //Off: Amíg nem vetted meg, nincs kész Smile//
Megvárod az éjszakát, míg úgy érzed szabadabb mozgástered lenne az utcákon, bár Gotham sosem alszik...
A kis tervezőirodád, ami egyben maga a házad, romokban hever, nem a tisztaság tudósa vagy az is biztos, de neked ez csak tervezésre és alvásra van, nem igen a családalapítás a legfőbb célod. Jelenleg kis hal vagy a nagyok között, és ezen szeretnél változtatni, ez az út viszont idővel és nagy veszélyekkel van kikövezve.
Az utcára lépve a szokásos gyanús csend fogad, sehol egy járókelő, az idő még kicsit csípős, és a köd is ellepte a várost. Néha a sikátorok felöl neszekre figyelsz fel, de egyébként minden csendes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Márc. 06, 2012 7:18 pm

Újabb nap köszöntött be. Egész nap a kis szobában ültem, és gondolkodtam.
*Fel kell törnöm. A ranglétrán kell fellépnem. Nem engedhetem, hogy olyanokhoz hasonlóak, mint tegnap, így elbánjanak velem. Kik lehetnek azok egyáltalán?* Ezek a gondolatok jártak szinte egész nap a fejemben. Az asztalomnál ültem, kávésbögre, és papírhegyeken.
- Kik lehetnek azok? Kik mertek rám támadni? Ki kell derítenem. Nem engedhetem, hogy a társadalmi ranglétra aljára süllyedjek, fel kell magam tolni a tetejére. És ehhez van is egy ötletem, ki fog nekem segíteni. Frank. - azzal felpattantam, kabátomat felhúztam, fegyveremet eltettem, kesztyűt felhúztam, majd kimentem az utcára. Csend volt, az idő ködös volt. Egyenesen Frank boltja felé vettem az irányt. Nem álltam meg, bármi is zavarjon meg, Franky kell nekem, hogy információval lásson el a tegnapi tagokról, valamint, hogy tud e valakit, akinek van szabad melója.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szer. Márc. 07, 2012 1:55 pm

Az utad tiszta volt, már ami az akadályokat illeti, a köd is csak annyira volt zavaró, hogy jelen esetben nem láthattad a sikátorokból jövő nesz tulajdonosát. Végül az utad olyannyira csendes volt, hogy szinte csak saját lépéseid, és maszkodnak köszönhetően légzésed zaja hozott hangulatot a kis utcában, egy ember sem járt arra, pedig nem mondhatni a Nyugati oldalt kihalt városrésznek.
A hideg ellen ruházatod melegével eleget is tettél, így nem igen érzed, csak arcoddal az idő hidegét, ami ma valóban csípős.
A bolthoz érve nem látsz senkit, és semmi komoly dolgot ami gyanús lenne. Bentről sötétség áramlik ki az utcára, nem ég a szokásos lámpa az irodában, mégis mozgást érzékelsz. Talán új testőrt bérelt fel a férfi, vagy ő maga sétálgat boltjában, esetleg ismét betörés áldozata lett.
Viszont amit furcsállhatsz, az egy csengő, mi eddig nem volt ott, és egy kamera, mi az ajtó felett figyel téged. Biztosabbra vette az öreg Franky a védelmet, talán már a téglarugdosó módszer sem létezik már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Márc. 13, 2012 4:04 pm

//Bocsi, hogy eddig nem írtam, csak nem volt sok időm mostanában, de úja itt vagyok:9//

Az utcákon sétálva meglepően csend volt. talán túl nagy csend. Sehol egy lélek, mintha az egész városrész kihalt volna. Kissé hűvös volt, ám nem zavart. A ködben sétálva Frank üzlete felé csupán cipőm kopogását hallottam, valamint a lélegzetvételem, bár ahhoz a számomra már természetesnek vett hanghoz hozzászoktam az idők alatt. Meg is érkeztem Frank üzletéhez, viszont feltűnt, hogy megváltozott az üzlet. Az ajtó mellett e csengő volt, valamint a kamera is engem figyelt. Ekkor hallottam, valaki benn van. Mozgást hallottam. reméltem, nem törtek újra be hozzá. Egy gyors pillantást vetettem magam körül, hogy meggyőződjek, senki sem figyel, majd pisztolyom kéznél tartva megpróbáltam a régi módszer szerint bejutni. Ha benn van valaki, akinek máshol lenne a helye, akkor a téglás módszer, mely jóval csendesebb, mint a csöngő, akár egy meglepetés szerű támadás erejére is jó lehet.
*Egy pár pillanatra hallgatózom még az ajtóban, majd ha úgy vélem, bemehetek, akkor a téglás megoldást használom. ha nem működik, akkor csöngetek. A hangokból ítélve fogok felkészülni az esetleges ajtónyitásra.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Márc. 13, 2012 7:57 pm

//Off: Semmi probléma, ez a kaland csak neked van, így, ha nem írsz, nem hátráltatsz vele senkit. Smile //

Csupán egy ember mozgására figyelsz fel odabentről, de ő sem topog sokáig, megállapodik egy helyen, és ismét csend járja át a nem túl nagy üzletet. Te mégis gyanúsnak véled a bentről jövő mozgást, és fegyvert rántasz, látszólag senkitől sem zavartatva, hiszen nem látsz a környéken senkit, viszont a kamera rád fordítja "tekintetét". Ekkor bentről ismét lépések zaja üti meg a füled, de most nem látsz senkit...amilyen gyorsan jöttek a hangok, olyan gyorsan haltak el.
A téglás módszer nem működik, hiába rugdosod, a tégla ugyan besüpped, de nem történik az, ami eddig, úgy néz ki, a csengőt kell használd, a leggyorsabb bejutás eszközeként.
Egy-két percig néma csend honol rád és az épületre, végül kinyílik az ajtó, egy igen zavaró csengető hang kíséretében, olyan mint mikor a panellakásoknál az egyik lakó kinyitná neked a lenti ajtót, hogy nyugodtan járj-kelj a lépcsőházban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Márc. 13, 2012 8:13 pm

Az ajtóból hallgatóztam. A lépések, melyeket az imént hallottam, most elhalkultak, újra csend volt. Ez már gyanús volt, így pisztolyomat előkaptam, magam mellé tartottam, majd csendben bepöccintettem a téglát. a tégla becsúszott, de nem történt semmi. Ekkor a léptek újra felerősödtek, majd megint eltűntek. Hát akkor nem maradt más lehetőség, be kell, hogy jussak. Fegyverem magam mellé tettem, felkészültem rá, hogy lőnöm kell. Bal kezemben volt a pisztoly, hátha a jobbal hárítanom kell egy esetleges támadást. A csengőt megnyomtam, melynek következtében az ajtót kinyílt, egy iszonyatos hangon. A fegyverem megszorítottam, majd egy kicsit időztem az ajtóban, hátha valaki nekem fut. Jobb kezem már készítette, hogy egy pajzsot, esetleg egy fegyvert formáljak, de belül reménykedtem, nem lesz rá szükségem. Majd beléptem. fegyverem feltartottam, hogy csak fordulni keljen a lövéshez.
- Ki van itt?- kérdeztem ideges, mély, rekedtes gépi hangon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Márc. 15, 2012 2:11 pm

Az ajtó a zár nyitódásának hangjával ellentétben csendben engedett be téged, az első pár lépés alkalmával semmilyen akadályba nem ütköztél. A terem sötét volt, és kihalt. Gyanúd miszerint ismét betörtek nem igen igazolódott be, hiszen minden tiszta volt és szépen rendezett, dulakodásnak és felfordulásnak nem igen volt nyoma.
A kérdésedre egy igen mély hang válaszolt, s hozzád hasonlóan ő is fegyverrel a kezében lépett el a sötétből. Az ajtó mögött várt téged, s ahogy beléptél, még egy darabig meghúzta magát, várta hogy előrébb lépj pár lépést.
- Franky testőre vagyok. - Szólt a férfi, s érzed is tarkódon a fegyvercső hideg érintését.
- Nyugi Andrew, ő barát, azért is engedtem be. - Lépett elő irodájából Kilencujjú Franky, és kezet nyújtott feléd.
A testőr leengedte fegyverét, és hátrébb lépett, hogy becsukja az ajtót.
- Miben segíthetek öreg barátom? - Kérdezte a kereskedő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Márc. 17, 2012 7:38 pm

Az ajtón belépve nemvárt csend és rend fogadott. Nem úgy tűnt, mintha betörés áldozatává vált újra az üzlet. feltűnően nagy csend volt. Beléptem az ajtón, mikor egy hideg tárgy nyomódott a tarkómnak. Franky új testőre volt az. Ekkor lépett ki a kis irodájából Frank, majd visszahívta az újonnan szerzett kutyáját. Franky rendkívül, kissé gyanúsan ám, de barátságos hango kérdezte, miben segíthet. A testőrre rá se néztem, hallottam, az ajtót csukja be.
- Üdvözletem, Frank. A segítséged kellene. Nem lenne baj ha az irodában beszélnénk meg? - mondtam kissé kérdően, miközben a testőr felé biccentettem egyet.

*Ha bemegyünk, akkor folytatom a beszélgetést.
- Látom, új kutyád van /mindig így hívom a biztonságiakat/. Na de térjünk a lényegre. meló kellene nekem. A tegnapi incidensről kellene némi információ számomra. Kik voltak ők, kinek dolgoznak...? - megpróbálom kiszedni Frankből a lehető legtöbb infót, majd az álláspontot elbírálva döntök a következő lépésekről. ha nem egy nagy bandáról van szó, lehet, felkeresem őket. Minden Frank válaszától függ.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Márc. 20, 2012 10:11 pm

Frank hunyorog egyet, majd végigmér. Mintha most látna téged először. Végül bólint és int, kövesd őt. A testőr ismét mozdul, és visszasétál a számára kijelölt helyre, látszólag jobban felkészült, mint elődje.
- Igen...az előző halála miatt egy újat kellett beszerezzek, keményebb arc, de drágább is. - Fintorgott a férfi, majd leült a székébe, és téged is hellyel kínált.
Az iroda viszont meglepetésedre tiszta volt, sehol egy elhajított papírfecni, sehol egy rendetlen irathalmaz...mintha a kis akciót követően új Franky tért volna vissza.
- Ők egy kis piti banda. Nem rég vettek tőlem öt darab fegyvert, de nem bírtak bánni vele...engem okoltak, hogy hibás. Nem vettem komolyan a fenyegetésüket, ez idáig. Ha megölöd nekem őket, kapsz tőlem ezer zöld hasút, meg amit náluk találsz, mind a tiéd. - Mondta, ezzel kielégítve mind kíváncsiságod, mind a melóra utaló kérdésed.
- Viszont lehet, hogy iq szintjük egy fatörzsével vetekszik, de 8-10 főt számlál a banda. Szerencsére még nem jöttek rá, hogy kell a fegyverem használni, így jobbára pisztollyal, vagy ütő,szúró fegyverrel támadnak. Remélhetőleg. - Tette még hozzá, figyelmeztetésképpen, azért volt némi kétség a hangjában, hiszen azóta lehet rájöttek már titkos fegyvere nyitjára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Márc. 24, 2012 11:59 am

Frank nekikezdett az előző betörés okairól beszámolni, egy banda két embere jöhetett a boltba. Valamiféle gond volt, mikor fegyvereket vásároltak Frank-től.
Majd utána végre a lényegre tört, és megtudtam, hogy egy 10 fős bandáról van szó, akik inkább szúró, és kisebb fegyverekkel vannak felfegyverezve. Érdekesnek hangzott, lehet, hogy meglátogatom ezt a kis szervezetet.
- Hm, értem. És miféle fegyverről lenne szó? - kérdeztem, miután befejezte mondanivalóját.
*Megvárom a válaszát, majd rákérdezek, hogy kell használni a fegyvert. Majd rákérdezek, hogy van-e nála még afféle fegyver, kipróbáljam, felkészüljek, hogy mivel kell szembenéznem, ha idő közben rájönnének. Ha megtudtam, azt, amit akartam, akkor kicsit megfontolom, rákérdezek, hogy mit kapok, ha leszámolok a bandával, esetleg van-e valamiféle szervezet, aki segítene nekem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Márc. 27, 2012 10:20 pm

A férfi úgy látszik egy pillanatra hezitál, majd az ajtóhoz siet. Óvatosan kitekint, majd bezárja azt.
- Senkit ne engedj be Andrew! - Szól a testőrnek, aki csendben jelzett vissza főnökének. A férfi a kamerához siet, majd mikor már tényleg megbizonyosodik róla, hogy minden tiszta, ferde szemekkel rád tekint.
- Fordulj el! - Mondja, majd ha ezt megtetted, pötyögni kezd. Többször érzed tarkódon a tekintetét, nem bízik benned, végül egy ajtó nyitódására leszel figyelmes.
- Meg ne mozdulj! - Kiállt ismét. Bíbelődik kicsit, szöszmötöl, majd ismét meghallod az ajtó csukódását, a kód írogatás félreérthetetlen hangját, s végül megfogja a vállad.
- Ő lenne a kicsike. - Mondta, majd csak kezében fogva mutatta feléd a fegyvert.- Chakramnak hívták a távol-keleten, én csak dobókarikának hívom. A lényege, hogy a pengék dobótőrnek is használhatóak, de a legfőbb célt ennek eldobása eredményezi. Nem tudom, hogy a barmok, hogy próbálkoztak vele, de így kell dobni. - Magyarázza, majd kezével mutatja is neked a megfelelő működési irányt.
- Ha megtalálod ezeket, hozd vissza, és ráteszek egy kis bónuszt a fizetségedre. Viszont még valami. Hogy biztos legyek a sikeredben, hozd el a vezér irodájából a pénzügyi adatokat, mit a lezárt fiókjában őriz. - Tette még hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Márc. 29, 2012 7:12 pm

Frank az irodájába hívatott, majd a gorillája az ajtóhoz ment, őrködni. Frank megkért, hogy forduljak meg. Megfordultam, mire ő elkezdett hevesen kutakodni, kattogott valami, talán a széfjének ajtaja. Majd vállam megfogva egy különleges fegyvert mutatott nekem.
- Szóval Chakramnak hívják. Érdekes szerkezet. - mondtam, miközben a fegyvert nézegettem. Valahonnan a távoli keleten használhatnak ehhez hasonló fegyvereket. Ha elhozom neki, akkor plusz pénzt kaphatok.
- Mégis hány darab van ebből a szerkezetből? - kérdeztem kissé hörgő, ám igencsak izgatott hangon. - Mit szólnál magához a vezetőhöz? - kérdeztem zárómondatként. Válaszát nem vártam meg, hanem nekiindultam a kijáratnak, hogy otthon összepakoljak mindent, amire szükségem lehet, és elinduljak, hogy a bűnözőkkel leszámoljak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Pént. Márc. 30, 2012 12:00 am

A férfi sandán néz rád, a ma este már másodszor.
- Mondtam, hogy ötöt, hova figyelsz? - Mondta fejét rázva, majd letette asztalára a fegyvert. Semmi pénzért nem adná ki a kezéből.
- Nem érted. Nekem a pénzügyi adataik kellenek, mit kezdek a vezetőjükkel? Belőle nem gazdagodok meg. Na meg honnan fogod tudni, hogy hol vannak féleszű! - Kiáltott utánad, remélve, hogy meghallod. Megszokhattad már a modorát, s bár nem egyszer szóltál rá, hogy beszéljen tisztelettel, csak legyintett rád.
- A keleti oldalon van a búvóhelyük, egy kis elhagyatott épületben. - Mondja, majd a falhoz vezetett téged, mi a Gotham térképét hivatott bemutatni, az érdeklődőknek, ki ebben az esetben te vagy.
- Ott ni, pontosan. Nem tévesztheted el. - Mondta, majd mostmár elengedett Isten hírével.

A kaland itt folytatódik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Május 08, 2012 12:05 am

Előzmények

A kocsiba beszállva egészen a város nyugati oldaláig mentek, Redbird Tizedes a helyszíneket elemezte, így kérdés nélkül útba tudott titeket igazítani, mondván, hogy itt volt a legutóbbi rablás, egy egyszerű áruházban. Azóta felújították, s újjáépítették az üzletet, a lány elmondása szerint a hátsóajtón mentek be, és ott is távoztak. Betörésnek semmi nyoma, viszont a hátsó ajtót nyitva találták, szóval vagy belsőember segíthetett, vagy valami egészen új dologba ütöttétek bele az orrotokat. Viszont azt is elmondta, hogy összefüggést talált a kirabolt helyszínekkel. Nem csak pénzt és értéket vittek el, hanem dolgozóknak is nyomuk veszett. Minden üzletből nyomtalanul eltűnt egy dolgozó, s ezt miután bementél a főnökhöz mondta el neki egy kolléga, aki az eltűntek osztályáról kapta a fülest. Végre van valami összefüggés az esetek között.
- Lassan megérkezünk. Kitalált valamit az új nyomnak köszönhetően. - Kérdezte, majd kezével a sarok utáni üzletre mutatott.
- Itt álljon meg Őrmester. - Adott hangot is kézjelzésének.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Május 19, 2012 5:48 pm

Egészen a város nyugati feléig mentünk, Redbird addig végig a helyszíneket elemezte, és gond nélkül útba is tudott igazítani. az utolsó eset helyszíne egy egyszerű áruház volt. Végig hallgattam a beszámolóját az esetről. A hátsó ajtón mentek be, és ott is távoztak. Betörésnek nyoma nincs, és nem csak értékek tűntek el, hanem egy-egy dolgozó is.
- De minek kellettek nekik a dolgozók? - elmélkedem a dolgon. Nem nagyon tudom összekapcsolni a két dolgot, hogy a betörés alkalmával miért kellettek a dolgozók nekik. Hamarosan megállunk a sarok utáni üzletnél.
- Még nem igazán. És nagyobb baj, hogy ezt felújították, elég kicsi az esélye, hogy találjunk valamit. Kész agyrém ez az ügy. - valami bűzlött a dologgal kapcsolatban, csak még nem tudtam, hogy micsoda.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Május 22, 2012 5:47 pm

//Ha eddig még nem tetted meg, olvasd el Robert Bishop kalandját, amit meséltem neki, hiszen ez a nyom ott talán több értelmet nyer, ennél többet pedig nem kapsz tőlem. Very Happy //

A lány kiszáll az autóból, és szemrevételezi kezdetben tekintetével az épületet. Arra vár, hogy lezárd az autót, majd amint kész vagy, elindul. Kellemes volt az idő a napszak ellenére, kicsit fújt a szél, de még kellemesnek is mondható az érzés. Az épület a felújításnak köszönhetően szép volt, bár már a sikátor felöli részen egy nem igen művészi munkának mondható Grafity díszítette a falat, egy pók volt rajta, és egy kínai írásjel.
- Gyere, köszönjünk be, és kérjünk betekintést a hátsó ajtó felöl. - Mondta Redbird tizedes, majd elindul a bejárat felé.
Ez a környék nem valami bizalomgerjesztő, eldugott része ez a nyugati oldalnak, még innen is érezhető a Finger folyó vizének szaga, és a párás levegő is megcsapja arcod. Közel van a folyó.
- Utána a dolgozókat is kikérdezzük. - Tette még hozzá benyitva az üzletbe. Belépve tapasztalhatod, hogy egy huszonnégy órás kis áruházról van szó, éjjel-nappali diszkont. Ilyenkor már alig van benn vevő, egy vékonyabb srác mossa a padlót fülhallgatóval a fülén, és közben úgy rázza fejét, mintha rockzene lenne épp a kínálat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szomb. Május 26, 2012 12:29 am

Megállunk, majd Redbird rögtön kipattan a kocsiból. Nem sokkal utána követem. Próbálom kitisztítani a fejem, és megakadályozni, hogy most bejuttassam a szert a szervezetembe. Elég durva szitu lenne, főleg Redbird szeme láttára. Asszem, akkor lőttek a karrieremnek. Követem a tizedest, lezárom az autót, és mélyet szippantok a nem épp legfrissebb levegőből. A folyó nem lehet messze, és ez a terület igen csak a város eldugott széle. Végül a kollegina után betérek a boltba. Egy éjjel-nappali diszkotn, de ezen a késői órán már nincsenek vevők. A boltban egy vékony srác mossa fel épp a padlót, és egy-egy kábel fut a fülébe. Beleremegek a gondolatba, mert az én kábeleim, illetve a csöveim jutnak eszembe róla. Beleborzongok, de erőt veszek magamon és most kizárom a szérumo mindenféle hatását. Most enélkül fogom megoldani a dolgomat.
- Kezdhetnénk vele. - szólok oda Redbird-nek, de meg sem várom, hogy válaszoljon, már a srác mögött állok, és megkocogtatom a vállát. Amint reagál, és kiszedi a dugókat a füléből, felmutatom a jelvényem.
- Chase őrmester vagyok, a társam, Redbird tizedes. Az eltűnések ügyében jöttünk. - közlöm vele hivatalosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Május 27, 2012 7:48 pm

Redbird tizedes a kínálatokat nézi, míg te odamész az éppen mindenesnek tűnő fiúhoz. Tipikus nő, egyből a pultnál lévő ékszereket nézi át. Nem csoda, végre elszabadult a kanbörtönből, szeretné kicsit nőnek érezni magát.
A fiú hirtelen megszeppen, bár elég nem törődőmnek tűnhet, hiszen az jöhetne be, aki nem akarna, és egyből el is tudná lopkodni a közelben lévő holmikat, ebben az esetben ugye a drága ékszereket. Szinte alig tud megszólalni, úgy megriad tőled, mintha legalábbis szellemet látna.
- Jó..jó...jó estét. Már mimimimindent elmondtam a rendőröknek. - Mondta egyből válaszolva, szinte ezzel le is tudva a kikérdezést.
- Elraboltak, és ha nem lépett volna közbe a GYRE, meg is öltek volna. Kivettem pár nap szabit, és visszajöttem dolgozni. - Mondta mostmár kicsit bátrabban, szemeit felváltva folyamatosan rád és a bejárat felé fordította.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szer. Május 30, 2012 12:50 pm

A boltban Redbird rögtön megrohamozza az ékszeres és parfümös polcokat. Először szólni akarok neki, de végül lemondok róla, hisz most szabadult ki a férfiak bűvköréből az őrsről, így nem róhatom fel neki, ha kicsit magával akar foglalkozni. A dolog egyetlen bosszantó részlete, hogy épp dolgozunk, és nem ez a legjobb alkalom arra, hogy Redbird kiélje női szeszélyeit. Figyelmeztetőleg megköszörültem neki a torkom, hogy azért rudja, épp dolgozunk. Mikor a srác némi figyelmet szentelt nekünk és elmondta a történet roppant kurta verzióját, kissé csalódtam, de nem hagytam annyiban a dolgot.
- Ezt magunktól is tudtuk. Személy leírások kellenek, helyszínek, de elég pár név, akinek már utána tudunk nézni. Banda jelek, hangok. Bármi, amin tovább tudunk haladni. - a szeme folyamatosan járt köztem és a bejárat között, mintha várna valakit, vagy nem tudom.
- Mit néz a bejáraton? - tettem fel a kérdést, és némi él is került a hangomba, mert egy kicsit már bosszantott a dolog. Mi lehet ott annyira érdekes?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, lakókerület
Vissza az elejére 
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Lakónegyed
» Utcák és terek
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: