DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben

Go down 
SzerzőÜzenet
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Szomb. Feb. 18, 2012 10:41 amEljött az idő, mikor a DC Univerzum hősei levedlik magukról a gépek, és a civilizáció zajos világát, egy új varázslatokkal teli univerzummal ajándékozva meg a rajongókat. Puskák helyett szúró, vágó, zúzó fegyverek. Négy keréken futó járművek helyett, szekerek, sárkányok és mágikus hátasok, High-tech ruhák, és kevlár mellények helyett mágiával átitatott páncélok. Lehetsz Batman a sokoldalú, kinek övei most nem univerzális eszközök segítik, hanem varázsitalok, és főzetek. Lehetsz Superman, kinek nem lézerszeme, és szuperereje segít a győzelemben, hanem Isteni páncélja, és mágikus kardja.
Válaszd ki a DC hősödet, és álmodd meg a középkori, varázslatokkal teli világban, hol lehetsz gacfickó, vagy daliáns lovag, nagyhatalmú varázsló, vagy sárkánylovas. A döntés a tiétek.Leírás: Mint már kitalálhattátok egy híres DC karaktert irányíthattok a maga középkori valójában. Lehet akár Zöld Íjász a város legnemesebb íjásza, Joker a világ legkeresettebb mágusbűnöse, csak a ti fantáziátok szab határt eme világnak, ami a mágiával és csodával átitatott középkorban játszódik. Létrehozhattok mágikus fegyvereket, ereklyéket, Isteni avagy Démoni erővel bíró páncélzatot, lehet Démonlovatok, Sárkányotok, Unikornis, Vagy Lidércménes. Tartozhattok egy királyi család nemes seregéhez, vagy egy világhírű zsiványbanda vezetője is lehetsz.

Jelentkezési feltételek: Csupán annyit kell tennetek, hogy jelentkeztek, Megalkotjátok a karaktert, és oldalt választotok. Ha ez megvan, nem kell mást tennetek, csak várni a mesélő, azaz az én kezdőreagomat, mely azután lép életbe, hogy lezárom a jelentkezést, pontosan két hét áll rendelkezésetekre, mielőtt elkezdődne a kaland.

A kalandról szerkezetileg: A kaland 3-4 napos körváltással fog folyni, ez tőletek függ, és az aktivitásotoktól. Minden karakternek egy célja lesz, megszerezni az Isteni Mannát, és vele együtt egy kívánságot. Minden karakter köteles leírnia az előtörténetben, hogy miért indul az Istenek hagyatékának nyomába, a királyságának van szüksége rá, mert haldoklik az uralkodó, avagy kedvesének vinné a csodaszert, kit megátkozott egy boszorkány, avagy saját célokra használnátok fel, hogy örök életet nyerjetek vele ez által, szóval nagy a választék. Viszont itt a végén, összetalálkozhattok a célnál, és bizony csak egy maradhat, ki hazaviheti az ereklyét, de ez nem verseny, jutalmat nem a szerint fogtok kapni, ki maradt talpon a legtovább.
Akire várni kell a körváltásra, először figyelmeztetést kap, másodjára kimarad a kőrből, harmadjára pedig utol éri a végzete. Ez a középkor…itt bármi megtörténhet.

Korlátok:
Igen, ilyet is kell támasztani, hiszen a fantáziátok jó játékosokhoz mérten nagy, de nem kell elkeseredni, összesen 10 kredit áll mindenki rendelkezésére, hogy karakterét megalkossa.
Ne féljetek, lehet ez kicsit aggasztó lehet, de csak első olvasatra, ez a korlát azt próbálja megakadályozni, hogy olyan táp karikat készítsetek, amikkel talán ti sem bírnátok bánni, avagy a kalandot ölnétek meg vele. A korlátok a következők:

Kaszt: Kizárólag ember, vagy Mágiaérzékeny

Magyarázat: Ez alatt azt értjük, ha valaki Supermant akarja megalkotni, akkor sajnos elfelejtheti a szuper-erőt, a lézerszemet, a röntgenlátást, vagy Aquamen tengeri képességeit. Jobban mondva nem kell elfelejteni, csupán más köntöst kap. Például Aquaman nem saját alap képességei által kommunikál a tenger élőlényeivel, hanem varázslatok segítségével, vagy ereklyével, ugyanez Supermanre is igaz. Lézer szeme nincs, de tüzes csóvát varázslat hatására lövellhet a szeme, és így tovább. Ez nem az én korlátom, hanem a képregényé.

Mágia:
Mágiákhoz itt egy kis segítség, aki még nem indított hasonló karaktert, de kipróbálná:

Varázslatok, és hozzá segítségek

Ereklyék: Nos, itt kicsit belenyúlok az alapba, az alábbi módon. Aki ír történetet az ereklyéhez, 2 kreditért megkaphatja azt. Aki viszont nem tud kitalálni a varázstárgyak köré babonából, mendemondából eredő történetet, 3 kreditet kell fizetnie egy ereklyéért. Erről itt találtok információt.

Kredit, pénz, fejlődési rendszer

(Megjegyzés: A linknél leírtak szerint, változhat a kredit ára, ha az ereklye több képességgel rendelkezik, mint amennyit az alap ár engedne.)


Varázsitalok, főzetek, porok:
Itt is csak a fantázia szabhat gátat, bármiféle dolgot kitalálhattok. Drogot, gyógyitalt, erő növelő ital, gyógyfüvek, szentelt víz. Minden ilyen készlet ára egy kredit.
A készlet tartalma: 3 ital, 3 zsáknyi különféle fű, 3 zsáknyi por

Hátasok: Bizony, ez is egyfajta pikantériát ad a kalandnak, egyedi, saját magad által készített hátas. Egy nagyobb, sárkány, elefánt méretű hátas ára 3 kredit. Ez lehet ijesztő, de ezek a hátasok, rendelkezhetnek két képességgel. (Pl: Egy sárkány repül, és tüzet okád) A kisebb hátasok 2 kreditért elvihetők, ők 1 képességgel rendelkeznek. (csontló-hallhatatlan, unikornis-gyógyító vére van)
Az egyszerű hátasok természetesen ingyenesek, ilyenek a lovak. Bármi ami természetfeletti, képzelet szülötte, kreditbe kerül, és a termete, és képességei mutatják, mennyi kredit az ára.

(Megjegyzés: Ha valaki jó történetet ír ereklyéről, mágiáról, a hátasról, vagy bármiről, ami eredeti, és frappáns kerettörténetet, írást kap, esetleg előfordulhat hogy azon dolgot, olcsóbban elviheted)

Ezen kívül bármi mást is kitalálhattok, amivel PM-ben lehet zaklatni, ugyanígy a kérdésekkel. Rendhagyó a kaland, első ilyen az oldalon, szóval nyugodtan lehet írni, ha valami nem tiszta.

Akinek felkeltettem a figyelmét, ne habozzon, induljon el elvarázsolt, Isteni hatalommal rendelkező karakterével az Isteni Manna nyomába.


Segítség:

Karakter adatlap minta(Csak kimásoljátok, és lehet is kitölteni.) :
Kód:
[b]Születési név:[/b]
[b]Egyéb név:[/b]
[b]Faj: [/b]
[b]Nem:[/b] 
[b]Születési hely, idő:[/b]
[b]Rend, Banda tagja:[/b] 
[b]Kor:[/b] 
[b]Magasság: [/b]
[b]Súly:[/b]
[b]Hajszín:[/b]
[b]Bőrszín:[/b]
[b]Vércsoport:[/b]
[b]Egészségi állapot:[/b]
[b]Család: [/b]
[b]Foglalkozás:[/b]
[b]Oldal:[/b]

[b]Előtörténet:[/b]

[b]Jellem:[/b]

[b]Szakképzettség:[/b]

[b]Mágia:(Ha van)[/b]

[b]Felszerelés:[/b]

[b]Hátas:(Ha van)[/b]

A hátasod adatlapja:

Kód:

[b]Neve:[/b]
[b]Faj:[/b]
[b]Színe:[/b]
[b]Súlya:[/b]
[b]Magasság, hossz:(csak különleges hátas esetében)[/b]

[b]Képességei:(csak különleges hátas esetében)[/b]

[b]Megszerzésének története:[/b]

Történelem röviden:

A sötét középkor idején vagyunk, Kr. u ezer évvel, a fosztogatás, és a fejetlenség világában, hol a mágia és a természetfeletti erők munkálkodnak, hol a lovag számított az első számú mentsvárnak, nem pedig a hősök. Mindenki a jobb jövőért küzd, valaki egy kis földért, megélhetésért, vagyonért, de valaki a hatalomra törekszik, s nem kis babona, mese, rege hallatán jár utána annak igazságát kutatva. Voltak regék az ambróziáról az Istenek ételéről, Hephaisztosz remek ereklyéiről, és fegyvereiről, lehetne még sorolni a nép szájról szájra járó mende-mondáit varázslatos csodáiról, vannak akik hisznek benne, vannak akik saját problémáival foglalkoznak, mint, hogy kincset keressenek.
Ezekben az időkben viszont a kalandorok útra kelnek, hogy megtalálják azt, mi előre juttathatja őket a ranglétrán, hogy elismert kalandorként tekintsenek rá, bárdok zengjék csodás tettük énekét, versbe és rímbe faragva, elnyerve ezzel egy király fél királyságát, és drága, gyönyörű leányának szívét.
Útnak indulnak a Mágiát kutató és használó bölcsek, kóbor lovagok, rendek hű katonái, vagy egyszerű tolvajok, mind a jobb jövő reményében kutatják a mesés kincseket.
Az új szenzációt azonban egy mindennél drágább kincs jelenti. A mágusok és Istenek által létrehozott Mennyei Manna, mely egy egyszerű pókhálóhoz hasonlít. Mások szerint nem is ezen a világon található ez az érték, de a pesszimistább csőcselék azt suttogja, hogy egy hatalmas, mindenre elszánt őrző védi eme felbecsülhetetlen kincset. Egy dolog közös volt a városról városra járó szó beszédben...az, hogy aki átküzdi magát az akadályokon, aki eljut a Mannáig, és legyőzi az őrzőt, teljesülhet egy kívánsága. Ne késlekedj utazó, kutasd fel te is a kincset, és teljesítsd be vágyaidat, de vigyázz, valószínűleg nem te leszel az egyetlen, kik útnak indulnak...lóra fel!A hozzászólást Robin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 20, 2012 10:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Hétf. Feb. 20, 2012 8:21 pm

Deathstroke, a Tűzlovas

Születési név: Slade Wilson
Egyéb név: Deathstroke
Faj: Mágiaérzékeny ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Graveland / Kr.u. 983
Rend, Banda tagja: Szökött lovag
Kor: 27
Magasság: 190
Súly: 80 Kg
Hajszín: Fekete - maszk van rajta
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: A+
Egészségi állapot: Egészséges
Család:
Cathryn Wilson - elhunyt
Jefferson Smith - elhunyt
Foglalkozás: Szökött Lovag - Sárkánylovag
Oldal: Gonosz


Jellem: Igen csendes, állandó dühérzete sok ember életébe került már. Elméje zavarodott.

Szakképzettség: Kivalló kardforgató, mágiában is jártas.

Mágia:
/Remélem ez megfelel, ha nem, akkor húzzuk ki...nekem erre a három mágiára lenne szükségem/

Tűzkar
A használó tenyerén található pecsét felszabadításával karjai lángokba borul.
Hatása: A lángoló kéz hihetetlenül forróan izzik, melyből képes kisebb tűzgolyókat kilövellni. A lángokat nagyobb koncentrációval formázni is lehet.
Hátránya: csupán 5 percig lehet használni a technikát, mert utána használója elvesztheti immunitását, és elégetheti saját karját.

A lángok nevében
A tüzet nem csak a karunkon, hanem a test szinte bármely pontján át tudjuk alkalmazni. Karunk mellett szájunkon, és lábainkon is elő tudjuk hívni. Ekkor a tenyerünkön levő pecsét sötétlilásan világít, és különböző jelek bukkannak fel a testünkön. A tüzet itt is képesek vagyunk már formázni, viszont a sok használat miatt a testünk kifáradhat. Nincs időkorlát.

Viharfelhők
A használó szintén kezére pecsételt jel után képes kezéből, pontosabban ujjaiból villámot létrehozni, melyet célzott irányba képes kilőni. Nagyon pontos célzást és koncentrációt igényel, mivel ha rosszul, kapkodva használják a technikát, a villámok szétroncsolják a használó belső szerveit, és kisüthetik belülről.
Egymás után 5 db villámot lehet kilőni, utána 5 percig pihentetni kell a képességet.

Fegyver: A lelkek ikerpengéje
Death saját maga által kovácsolt ikerpengéje, mely egy különleges meteoritból készült, ezáltal igen strapabíró, és kemény, mégis könnyű kard. A két kardot egymásba lehet pattintani, ezáltal egyként lehet alkalmazni.
A kardban él tovább Death szerelmének, Jane-nek lelke, aki beszél hozzá. /De ezeket csak ő hallja, igazából a tudatalattija miatt hallja Jane hangját/
A kard képessége: Egy különleges anyagot is hozzáadtak az anyagához, a Sárkányfog cseppet, mellyel képes leszívni a rátapadt vért, és magába szívva regenerálja a kardot, élesebbé teszi azt.
A kard másik képessége, hogy a véren kívül a természeti elemeket is képes magába szívni, raktározni, majd kibocsátani. /példa: a kard elszívja a tüzet, majd ellenfelünk felé irányítva egy lángcsóvát lövell ki./

További felszerelés: Bőrmaszk, íj


Hátas: Sárkány
Neve: Zabroth
Faj: Sárkány
Színe: Fekete
Súlya: 320 Kg
Magasság, hossz:(csak különleges hátas esetében) 4m magas, 8 méter hosszú
Képességei: Repülés, vére komoly sebek gyógyítására is alkalmas /önmagát nem gyógyítja /
Megszerzésének története:
Egy Küldetés során indult el Deathstroke, hogy felkutassa a faluban terjengő pletykák általi lényt, mely a közeli barlangrendszerben él. DS, és barátnője, Jane elindult, hogy leszámoljanak a sárkánnyal. Mikor a Barlangba értek, kiderült, hogy a sárkányt egy mágus tartja hipnózis alatt, ezzel kényszeríti rá a sárkányt, Zabroth-t, hogy a falukra támadjon, félelmet keltsen. DS sikeresen legyőzte a mágust, de elvesztette élete szerelmét. A Sárkány felkelve hipnózisából a fiúra nézett, majd felajánlotta neki, hogy ha mutat bármit is, amiért a Sárkány úgy érzi, érdemes őt szolgálni, akkor cserébe a felszabadításáért örök hűséget fogad neki. Death karja ekkor lángra kapott, melyen ő maga is meglepődött. A sárkány látta a jelet a fiú karján, melyből a lánok előtörtek, és betartotta ígéretet. A sárkányt kiszabadította a beomlott barlangból, majd egy másik, közeli barlangba vitte át. Mivel a hír, hogy a falu eddig halottnak hitt hőse egy sárkány szövetségében van, a falu kiközösítette, ezért állandó vándorlással telik életük. Falut falura járnak, de sehol sem kaptak bebocsájtást. Zabroth természetének köszönhetően csak Death-nek engedelmeskedik, a többi embert, legfőképp a mágusokat gyűlöli.


Története:

Sötét felhők

Születésének idején sötétség uralkodott. Egy árva kis falu faházában látta meg a napvilágot. Alig volt ét hónapos, mikor bekövetkezett a baj. Egy sötét, esős, hideg éjszaka történt. Banditák támadtak a falura. A banditák az éhezés miatt támadtak a falura. Először csak élelmet loptak, de nem hagyhattak nyomokat. A faházakat sorra felgyújtották. Az emberek üvöltöttek, sírtak, és az életüket mentették. A falu leégett, az embereket lekaszabolták. Csupán páran tudtak megmenekülni. Ilyen szerencsések közé tartozott édesanyám is. A lángokban fürdő faluból egy elhagyott barlangba menekült. A barlang hideg volt és sötét. De legalább biztonságos. Anyai szeretete képtelen volt magára hagyni egyetlen fiát, így védelmezte, ahogy csak tudta. Mikor a veszély elmúlt, egy közeli faluban talált újra otthonra. Bár szegénységbe nőtt fel, a fiút mégis csak fel tudta nevelni. A nő egy idős kovácshoz ment feleségül, hogy el tudja kettejüket tartani. A kovács jószívűségének köszönhetően hamar családra találtak. A fiú, ahogy nőtt, és érdeklődött a világ dolgairól, a kovács tanítani kezdte. Mivel ő volt a falu egyetlen kovácsa, különbnél különb dolgokban segédkezhetett az ifjú. Kitanulta a kovácsolást, és megértette az anyagok erejét is. Mikor 16 éves lett, új apja egy különleges ajándékot adott számára. Egy saját kardot kovácsolnak együtt az ifjúnak. A fiú nagy választások elé állt. Különleges fegyvert akart létrehozni. Egy különleges fegyvert, mellyel megismerhet a világ. Egy különleges kőből készítettük el a kardom, egy igen régi meteoritból, mely régen zuhant bele a hegybe. A hegyben a monda szerint sárkányok éltek, de már eltávoztak. De még mindig akad csont, egy-két fog a barlangban. A meteoritba fúródott sárkányfog is belekerült a kardba. A fogban valami furcsa, képlékeny anyag volt, melyet apám belecsepegtetett az anyagába. Elmondása szerint ez a híres Sárkányfog csepp, az újjászületés cseppje. A kardforgatást szerencsére sokat gyakoroltam. A kardom hihetetlenül könnyű, ám egyben igen ellenálló volt. Színe sötétszürke, szinte csillogó fekete színe volt. Az apám egy ikerpengét készített. A kard különlegessége, hogy a két pengét egybe lehet illeszteni, ekkor egy egész kardot alkot, és bármikor kettéválasztható. Minden nap gyakoroltam a kardforgatást, melyet egész jól kitanultam.

Jane, a sors ajándéka

Egy nap az erdőben sétáltam, mikor egy lány futott velem szembe, őt üldözve két bandita. Valószínűleg nem a nevét akarták megtudni. A lány sikított
- Segíts, kérlek – majd mögém állt. Kardomat levettem a hátamról, majd a két bandita elé álltam. Azok nevettek egyet rajtam, gondolván egy kölyök helyett kettőt kell kirabolniuk. Ekkor a két, bottal felszerelt férfi rám támadt. Hosszú csata vette kezdetét, sok ütést kaptam, de szerencsére sikerült a két ellenfelem lefegyverezni. Pontosabban lefejezni. A kardom, ahogy áthaladt a férfi nyakán, felmetszve az első ért, kifröccsent, de nem folyt le a férfi nyakán. A kardom valamilyen módon elszívta azt. Hirtelen még fényesebb, és még élesebb lett. Furcsa érzés fogott el. A lány elmesélte, hogy a banditák elpusztították a faluját, akár csak az enyémet, régen, így felajánlottam, költözzön át a falumba. Haza is sétáltunk a lánnyal, Jane-el. Jane magas, vékony lány volt, hosszú barna hajjal, és zöld szemekkel.
A lánnyal való találkozásom az egész életem megváltoztatta. Napról napra egyre furcsább érzés fogott el, egyre több időt akartam vele lenni. Mikor vele voltam, boldognak éreztem magam, és mikor elment, csak üresség maradt. Teltek a hónapok, mire teljesen egymásba szerettünk. Virágzó kapcsolat volt. egy hideg, téli éjszakán egy vándor jött a faluba. Az utazó menedéket keresett. A mi házunkba tért be. Pontosan két hetet töltött nálunk, míg az idő jobbra nem fordult. Iszonyatos tél volt. talán a leghidegebb az eddigiek közül. A vándor, akiről kiderült, megjárta már a fél világot, távozása előtt egy imát mondott, majd egy kis szert adott nekem, titkokban. A szer állítólag képes visszahozni egy halott ember lelkét, de valószínűleg valami gombákból és bogyókból készült lötty. Azért eltettem, majd megköszönte a vendéglátást, és túrabotjával tovább állt. A szert zsebembe tettem, majd visszatértem a szobába. Újabb hónapok teltek el, lassan közeledtem a 23. életévemhez. Idő közben arra is rájöttem, hogy köszönhetően a sárkányfognak a kardom, ha vérrel átitatják, regenerálja magát. A sárkányt, kinek fogának mérge a kőben volt ugyanis sötét mágiával öltek meg, mely a fogába szívódott. Így a kardom, ha vér éri, regenerálja magát, és még élesebb lesz.
Elérkezett a születésnapom, melynek alkalmából az egész falu összegyűlt. Kaptam sokféle ajándékot, majd nagy mulatság vette kezdetét. Csattantak a sörös korsók a koccintások alatt, énekeltek, zenéltek az emberek. Még egy udvari bolond is volt, hogy szórakoztassa a már így is boldog népet. Másnap egy férfi keresett fel, hogy alkalmasnak talált arra, hogy tanítson. nem tudtam mire gondol, de mikor a nagy rétre mentünk, és ott a lábai lángolni kezdtek, először megijedtem.
- Tűzmágiát fogok tanítani neked. - mondta a férfi. Azzal elég állt, kezemre tette kezét. majd mormogni kezdett egy ismeretlen nyelven. eltarthatott vagy 10percig, mikor a kezemen egy égető érzés jött elő. Fájt. nagyon is, de figyelmeztetett, hogy nem lesz kellemes. A szertartás megtörtént, a kezemen egy jel lett. Majd az alapokat tanította először, mint minden normális embernek. Több hónapon át tanultuk együtt a mágiát, de nem igazán sikerült. A férfi sem értette, miért nem működik.
- na még egy próba, utána valami mást kell kitalálni. - mondta a férfi. Erőt vettem magamon, de nem jött össze. Este Jane mondta, tartogat nekem egy meglepetést.

A sárkányvadászat

Másnap jött egy levél, hogy a közelben egy sárkányfészekre bukkantak, egy közeli barlangban. A bátor legyőzője pedig nagy mennyiségű aranyban részesül. Nem sok ember írta fel a nevét a listára, igazából senki se látott még szemtől szemben sárkányt, nem merték kockáztatni az életüket. Én ennek ellenére mégis felírtam a nevem. A papírost eltették, majd elindultam készülődni. Jane is velem tartott. El is indultunk a barlang felé. A barlanghoz érve éreztük meg azt a rettentő bűzt, melyről a helyi lakosok beszéltek. Kardommal a kezemben, és egy kis méretű pajzzsal szép lassan lépkedtünk be a sötét barlangba. Jane egy kis kardot hozott magával. Egy fáklyával világítottuk be a sötét, rideg barlang vermeit. A szag erősödni kezdett. Majd a levegő is egyre melegebb lett, szinte már forró volt. Ami nem volt jellemző a téli hidegekhez. Jó úton járunk. Egy nagy verembe értünk. Ekkor egy nagy méretű, fekvő lényt pillantottunk meg. A sárkány volt az. Fekete pikkelye volt, melyen sötétlilás mintázat futott. Ott állt még valaki. Egy hosszú kabátos férfi mondott valamit egy ismeretlen nyelven. Kezeit a magasba tartotta. Mikor jobban megnéztük, láthattuk, hogy a különleges minták a férfi kezéből erednek, gondolom ezzel tartja transzba és mély álomban a sárkányt. A férfi ekkor hirtelen megfordult.
- Bolondok, menjetek innen, ne keltsétek fel. – mondta vörösen izzó szemekkel.
- A sárkányért jöttünk. – mondtam a férfinak. Ekkor ő megfordult, majd kezeit a magasba emelte újra, és kezei szikrázni kezdtek.
- Távozzatok. MOST – üvöltötte a férfi, majd ujjai végéből villámok csaptak ki. A villámok a felettünk levő barlangnyílást célozták. Ennek következtében nagy méretű sziklák zuhantak felénk. Sikeresen kikerültem egy nagy sziklát, ám Jane nem járt ilyen szerencsével. Az egyik szikla ráesett a derekára. Szemeim könnybe duzzadtak. Odatérdeltem hozzá, hogy kiszabadítsam a szikla alól, mely a fél testét eltakarta. A lány kapkodott, de nem a segítségnyújtás miatt, hanem láttam rajta, már feladta.
- Slade, mentsd magad. Engem már úgyse menthetsz meg. – mondta a lány, miközben sírt. – De mielőtt elmész, hadd adjam át neked ezt. – folytatta, majd felhúzta a felsőjének ujját. Kezén egy jel volt. – Add a kezed. – mondta, miközben kinyújtotta a karját. Odanyúltam, majd átfogta az alkarom. Hirtelen a karomon különböző jelek tűntek fel, melyek felfutottak a kézfejemen a csuklómig, majd a kezembe szívódtak fel. – Ez az én ajándékom a számodra. – ez volt az utolsó szava, majd eddig erősen markoló keze elernyedt, kifehéredett. Elhagyta az élet. Égető érzés fogott el. Mikor kezemre néztem, kézfejemen egy kis jel jelent meg. Majd eszembe jutott, hogy még nálam van a kis szer, melyet még a druida adott ajándékba. Nem igazán hittem benne, de vesztenivalóm már nem volt. szememiben egyre több könnycsepp folyt, látni is már nehezen láttam. Kardomat Jane mellé szúrtam, ahova vére folyt, majd a szert a lány szájába töltöttem. Ekkor egy kissé nagyobb lökéshullám tört elő, majd egy erőteljes fény vakított el. Mikor újra kinyitottam szemeim, azt vettem észre, hogy a lány elhalt testéből egy vékony, fehér valami száll ki. Talán ez lenne a lány lelke. Ekkor a fehér, kúszó lélek a vérén keresztül indult, és beleszállt a vérben található első tárgyba, mely képes elszívni a vért. A kardomba. A kardom villant egyet, majd újra sötétség lett. Jane lelke mostantól a kardomban él tovább. Ekkor felálltam a holttest mellől. Szemeim égtek a dühtől. A sziklákat kikerülve indultam meg az öreg felé, aki még mindig a sárkányt próbálta álomban tartani.
- Nem megmondtam, hogy menj innen? Ha hallgattál volna rám, akkor a lány még most is élne. – ez volt az utolsó szó, melyet hallottam, majd hirtelen mintha egy különleges erő fogott volna el, az öreg felé rohantam, kardomat magam mellé emelve. A férfi szemei nagyra nőttek. Üvöltött, de nem hallottam. Kardom egy erőteljes vágással a férfi másik oldalára suhant. Egy fél pillanat elteltével a féri feje levált a nyakáról, majd a földre esett. Szemei nagyra nyitva, szája nyitva maradt. Majd ahogy a fej koppant a hideg kövön, a teste is követte azt, és összerogyott, majd eldőlt. Nagyokat sóhajtottam, kivert a víz is. Ekkor kardom kiesett a kezemből, majd térdre rogytam. Kezeimre néztem, melyek véresek voltak. A jel sötétlila fénnyel izzott. A láng jele. Valószínűleg ezt adta át nekem Jane valamilyen módon. talán képes érintkezéssel átadni a mágiáját. Talán halála pillanatába képes ilyen dolgokra az ember? Nem tudtam. Eddig azt se tudtam, hogy Jane mágiaérzékeny. Erről sohasem beszélt nekem. A jobb kézfejem fájt. égető érzés fogott el. De nem volt semmi, csupán a jel. Belülről égett. Felsziszegtem, majd karomat megfogtam. Az égető érzés halványult, majd szinte teljesen elmúlt. A jel felvillant, majd újra sötétvörössé vált. Ekkor úja felnéztem. A halott férfi teste előttem feküdt, egy méterre levált fejétől.
- Mit tettem? – kérdeztem magamtól. Ekkor a fekete test megmozdult előttem. Olyan szinten elsötétített a düh és a harag, hogy meg is feledkeztem a sárkányról. A test újra rándult egyet. Egy nagy morgást hallottam. A sárkány felébredt. Felállt négy erős lábára. Lehetett vagy 3 méter magas, és legalább 4 méter hosszú. Egy hosszú, fekete nyak kígyózott felém. Ekkor a feje felém fordult, a sárkány rám nézett. Égető narancssárga szemei voltak, és forró lehelete.
A sárkány tétovázott, láttam a szemeiben az emberek iránti gyűlöletét, tudtam, ha nem teszek valamit, akkor én is követem az öreget a túlvilágra. A sárkány feje közelített, orrából füst jött elő. Talán itt lesz vége a kalandomnak? Talán nem tart sokáig, és újra találkozom Jane-el? Kezeimet feltartottam, hogy nyugtassam, nem akarom bántani, képtelen voltam megölni, hisz jelenleg fegyvertelen voltam, a sárkány pedig túl nagy falat lett volna egy karddal szemben. Ekkor szemeim becsuktam, kezeim kinyújtottam. Ekkor egy igazán váratlan fordulat következett be. Jobb karom forrónak éreztem. Kinitottam a szemem, majd tágra nyíltak szemeim. Lángolt a karom. Először azt hittem, a sárkány támad, ám tévedtem. Ezt a technikát én magam hoztam létre. A lángok a kezemben egyre csökkentek, majd elaludtak. Nem tudom, mi volt ez, de biztosra vettem, hogy Jane ajándéka. Az ajándék, melynek az életemet köszönhetem. Egy jel, mely örökre megbélyegezett engem, és a jövőmet. Jane ajándéka. Jane ajándéka, a hit ereje volt igazából. Ő hitt bennem, hogy sikerülni fog a mágiahasználatot elsajátítanom. hitt bennem. és most nekem is hinnem kell, a halála nem volt hiábavaló. A lelke és a hite életben tartott engem. Az ő szeretete erősebbé tett, újra hitet adott, megadta a ehetőséget, hogy higgyek magamban. Nem okozhatok neki csalódást.

A sors iróniája – Út a sötétségbe

A sárkánnyal való találkozásom óta 4 év telt el. Azóta a sárkány, Zabroth a társammá vált. Kiismertem a tűzmágia alapjait. Mivel a sárkánnyal nem mutatkozhattam emberek előtt, így kénytelen voltam elhagyni a falumat, valamint Jane halála óta az elmém se tiszta már, az öreg tette miatt egyszerűen kiábrándultam az emberiségből. Azon a napon új értelmet nyert számomra a lét és a sors. Az a sorsom, hogy sárkánylovasként a saját utamat járjam. Nem számít, hogy jót vagy rosszat cselekszem, nem számít, hogy hány szabályt rúgok fel. Csupán a lét számít. A fennmaradás. Aki gyenge, elbukik, csak az erősek maradnak életben. Mivel sok faluban ismertté vált a nevem, így kerülnöm kell a kapcsolatot az emberekkel, sokan vadásznak rám. Külsőmet is el kellett takarnom. Egy saját általam készített maszkot viselek, egyik fele narancssárga, a másik pedig fekete. A narancs az egykori fényességet, Jade-t szimbolizálja, míg a fekete Zabroth-t a sárkány. Számomra ez a két fontos dolog van. ez a két dolog tart életben. Sokat utazunk, állandóan úton vagyunk, falut falura járok, abban bízva, hogy akad még egy olyan ember, aki egyet értene gondolkodásommal. Ahol pedig megvetnek, kiközösítenek, azok számomra ellenségek, és az ellenségeim fölött a mágia bíráskodik. Ha a mágia úgy ítéli, a lélek bűnős, hát bűnhődnie kell. Bár Jane már egy jobb, megtisztult világban van, lelke mindörökké a kardomban él. A kardban, mely megtisztítja az emberiséget, vérüket véve tisztuljanak meg, így nyerjenek bebocsátást a másvilágra. A mágiát rendesen kitanulva sok ember életét követelték, de ez az áldozat fontos volt, hogy az emberek megismerjék a félelmet, ami a legnagyobb r ezen a földön. A félelem, mely mindenhol ott van, mindenki mélyén ott lakozik a félelem. Senki sem menekülhet el előle. A félelem megismerése az egyetlen járható út, hogy megismerjük magunkat és a világot. A félelmeinket legyőzni nem lehet, de irányítani igen. ha valaki képes együtt élni a félelmeivel, akkor egy teljesen más világban találja magát. egy világban, ahol az embereken sugárzik az önteltség, védik azt, ami az övék, önzőek, mert félnek. Ezért kell együtt élni a félelemmel, hogy képesek legyünk megismerni azt, aki szintén együtt él ezzel az érzéssel. Mágiám, és hátasom az egyik legmegfelelőbb eszköz arra, hogy az emberekből kiűzzem a félelmet, aki képtelen félelmek nélkül élni, az nem méltó a világ kincseire, nem méltó arra, hogy embernek nevezzék. Nem méltó ezáltal az életre. Tetteim mások nem érthetik meg, hogy is érthetnék meg az egyszerű emberek, akiknek csupán a pénz számít. Ez az én küldetésem. Ez az én sorsom. Egy új néven ismer meg a világ. Egy név, melyről mindenkinek a lángok és pusztulás fog eszébe jutni. Deathstroke, ez az én nevem.


A hozzászólást Kassidy összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 22, 2012 5:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Kedd Feb. 21, 2012 6:03 pm

Nos, ha a PMben leírt dolgokat módosítod, elfogadom a karaktert.

3kr. - Sárkány
3kr. - Mágia
2+2kr. - A két penge (Duplázódik, mivel iker)
Az íj jutalom az előtörténeted miatt, azért nem kell fizetni, írj hozzá egy tegeznyi nyílvesszőt. Az íjjal magában nem mész sokra. Smile

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Pént. Feb. 24, 2012 2:42 pm

Születési név: Jonathan Crane
Egyéb név: Madárijesztő
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Anglia, Kr. U. 978
Rend, Banda tagja: Kitaszított jobbágy
Kor: 28
Magasság: 180 cm
Súly: 55 kg
Hajszín: Fekete – egy maszk és a süveg takarja
Bőrszín: Fehér/Fakó
Vércsoport: 0
Egészségi állapot: Elme zavarodott
Család:
Margaret Crane – elhunyt
Kenneth Crane - elhunyt
Foglalkozás: Alkimista
Oldal: Rossz

Előtörténet:
A kezdetek:

Jonathan Crane egy balsorsú jobbágy családba született egyetlen gyermekként. Sok szót nem érdemes megemlíteni, mert a család rettentően küszködött, hogy valahogy életben tudjanak maradni, és előfordult olyan nap is, hogy vacsora nélkül feküdtek le, vagy épp nem volt vizük fürdeni. A szülei egy igen súlyos elhatározásra jutottak: A fiuktól meg kell válniuk. Crane ekkor volt nagyjából három, talán négy éves. A szülei azt mondták, hogy a földesuruknak mennek el vásárolni és meg akarják mutatni neki a várost, ám mikor odaértek, egyszerűenn otthagyták. Crane céltalanul bolyongott a városban a szüleit keresve, étlen, szomjan, mígnem egy idős ember talált rá az utcán koszosan, piszkosan. Megszánta és magához vette a fiút, akit inasának, majd tanítványának fogadott.

Az alkímia és a törés:

Az idős férfit James-nek hívták, és közismert alkimista volt. Miután magához vette Crane-t, inasként nevelte őt, és leginkább a „hozd ide, rakd oda” módszert alkalmazta, és eleinte nem is foglalkozott azzal, hogy a fiú egyáltalán ott van, és segédkezik neki. Mikor azonban kiderült, hogy halálos beteg, Crane rögtön a tanítványa lett. Megtanulta az alkímia csínját bínyját, és megismerkedett a különböző anyagokkal. Jonathan gyorsan tanult, és nem kellett hozzá sok idő, hogy méltó legyen James nevéhez. A legjobb alkimisták közé sorolták őt, de mint oly sok dolog, ez sem tarthatott örökké. Miután James meghalt, Jonathan a jegyzeteiből próbálta meg folytatni a munkáját. A mestere egy különleges szeren dolgozott, ami képes meggyógyítani azokat, akiknek agyi problémájuk van. Ha sikerült volna életében létrehozni ezt, akkor jócskán megelőzte volna a korát, ám most Crane volt a soros, hogy befejezze, és megteremtse mestere hagyatékát. A kísérletek elején nem is volt semmi gond a szerrel, csak a mellékhatások nem voltak valami bíztatóak. Akiken Crane kipróbálta a szert pár napon belül hallucinálni kezdtek, és általában a legnagyobb félelmeiket látták maguk körül, illetve ott, ahol nem is volt semmi, egyedül. A fiú gondolkodóba esett, és azon járt az agya, hogy lehet, hogy James nem is gyógyszert akart készíteni, hanem fegyvert, vagy valami olyasmit, ami még a fegyvernél is hatásosabb. Crane még egyszer áttanulmányozta a jegyzeteket, és észrevette, hogy egy lapot kitéptek a füzetből. Haragra gerjedt, mert amit eddig a mesteréről tudott, vagy gondolt minden hazugság volt. Egyre őrültebb és megszállottabb lett, és mostmár csak az hajtotta, hogy tökéletesítse James alkotását, bár ő maga sem tudta, hogy miért. Teljesen kifordult magából.

A Madárijesztő születése:

Mivel a szer kísérleti stádiumban volt, alanyok kellettek, akiken tesztelni lehet a szert. Mivel Crane nem tartozott a legerősebb emberek körébe így inkább trükkösnek és ötletesnek kell lennie. És valahogy el is kell terelnie magáról a gyanút, nehogy lebukjon. Ekkor készítette el a Madárijesztő jelmezét. Arra emlékezett, hogy kis korában mindig látott a földeken ilyen bábokat, és a madarak féltek tőle. Nos úgy gondolta, hogyha élőben jelenik meg, akkor az emberekre is hatással lesz, nem beszélve a méregről, amit kifejleszt. A ruhája elég nehezen készült el, mert nem volt jártas a textil tudományban, ám úgy volt vele, ahogy esik úgy puffan. Minél ijesztőbb, annál jobb. Talált hozzá James kidobott cuccai között egy süveget, a fejébe húzta, és már nem kellett mást tennie, mint alanyokat gyűjteni. Altatóport vett magához, így elkábíthatja az áldozatát, majd elhurcolhatja a kastélyba és tesztelheti a szert. Szinte minden este a por egy újabb változatát, módosított formáját próbálta ki, így minden alkalommal új alany került hozzá. A város erre tökéletes volt, és lassan a hírneve is elterjedt. Még annak is, hogy pár ember látni vélte, és még személyleírást is adni tudtak, de azt, hogy ki volt pontosan, egyik sem tudta megmondani. Csak azt, hogy egy Madárijesztő életre kelt, és valami gonosz varázslatnak tartották. Az emberek félni kezdtek és erre meg is volt minden okuk. Végül Crane megszűnt létezni és már csak a Madárijesztő létezett. A férfi hiánya senkit nem hozott lázba, ettől csak még jobban megőrült. A baleset pedig csak változtatott ezen. Egy minimális, alig veszélyes adagot egy rosszul sikerült kísérlet alkalmával ő is beszippantott, és ez végleg kibillentette a mérleg nyelvét. Nem látta a félelmeit ugyan, de véglegesen őrültté vált, és naponta több áldozatot is szedett, persze a lehető legdiszkrétebb módon. Végül a port sikerült kifejlesztenie és tökéletesre alkotta. Akire ráfújja már nem csak egy hóbortos, elmeháborodott embert lát maga előtt, hanem egy vérengző Madárijesztőt, aki rá pályázik, emellett pedig a legnagyobb félelmei jelennek meg.

Jellem: Elmeháborodott és őrült. Legjobb szórakozása az, hogy az embereket megfertőzi a porával, és kihasználja/megeleveníti a félelmeiket, mégis leginkább ő tőle félnek.
Szakképzettség: Kiváló alkimista, és jártas pszichikai hadviselésben. Remekül alkalmaz pszichológiát, noha ebben a korban ez kevésbé ismert.
Mágia:(Ha van) -

Felszerelés:
  • 5 kis zsákyni altató por
  • Kb. 10-15 zsák - nyilván ezek kis zsákok, mint egy szütyő - abból a halucinogén porból, amit James munkássága alapján fejlesztett tökélyre
  • 5 fiola kenőcs kisebb sérülésekre
  • 2 db ereklye:
    1. Az egyik nem más, mint a maszkja. Ez azért nevezhető ereklyének, mert mikor a baleset történt – amikor saját maga is szippantott a porból egy keveset – az a maszkjára is rákerült, így az magába szívta a port. Sok minden nem változott, de a magába szívott por miatt, ha bárki ránéz, nem érzékeli, hogy az egy maszk, és ez teszi még félelmetesebbé a Madárijesztőt.

    2. Egy vasvilla. Ezt a vasvillát egy fekete mágus bűvölte meg, mégpedig aképpen, hogy a vasvillából egy sugarat lehet kilőni. Ez a sugár, amennyiben talál, a hallucinogén por felerősített változataként működik, és innentől Madárijesztőnek már csak teremtenie kell. A totális illúziót kelti életre, amit, ha az ellenfél nem elég erős, akkor könnyen bele is halhat. A kiaknázási lehetőség végtelen, ám vigyázni kell vele, mert ez Crane energiájából táplálkozik, így vagy nem tudja sokáig fenntartani az illúziót, vagy pedig saját maga válik a rabjává és az életével fizet.


Hátas:
Neve: Caster
Faj: Musztáng
Színe: Fakó
Súlya: 200 kg
Magasság, hossz: 170 cm
Képességei: Nincs

Megszerzésének története:
Nincs különösebb története, Madárijesztő a lovat James istállójából vette „kölcsön”, és azóta eléggé megszerette, mostmár ő számít hűséges társának, és ő vele indul útnak is.A hozzászólást Kevin Chase összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 04, 2012 9:44 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Pént. Feb. 24, 2012 7:01 pm


Születési név:Circe
Egyéb név:Circe
Faj: Varázslónő(mágiaérzékeny)
Nem: nő
Születési hely, idő:kr.e: 100 körűl Willhembe
Kor:kb 1100
Magasság: 180 cm
Súly:65kg
Hajszín:vörös
Bőrszín: fehér
Oldal:Gonosz (Villain)

Előtörténet:Már nem is lehet tudni mikor..talán kr.e. 100-ban született...természetesen nem ember szűlte..3 híres és retteget sötét mágus csinálta...a történet persze jóval komplikáltabb mint hinnénk....e három mágus Dark,Shadow,Black a kor legrettegtebb pogány mágusai voltak...akiket maga a Sátán küldött a földre.......legyőzhetetlenek voltak hárman...ám sok gonoszságuk és öldöklédük után Isten angyalokat küldött hogy győzzék le a varázslókat..gigászi küzdelem volt...mivel Shadow tudta hogy egyszer megölik őket Black és Dark tudtán kivűl vért vett tőlük és egy csontvázba öntötte őket...ráolvasta a varázsigét...úgy olvasta hogyha veszélybe kerülne csak meg kell vágnia a torkát és azt kiáltania: Rotine Sero!!!....ekkor a három varázsló lelke elhagyná testüket és képeségeikkel együtt a csontvázba szállnának amit Shadow lelke és tudata irányít...legyőzhetetlen lett volna...tehát amikor elkiálltotta magát nem egészen az történt amire számított...a varázslók erejei száltak ki csak belőlük...lelkük az örök kárhozatba szállt....varázserőjük a csontvázt hús-vér emberré alakította aki a mágia szülöttje volt....így született meg Circe....bár legyőzhetetlnnek kellet volna lennie sajnos nem örökölhette ősei összes képességét....ugyanis lelkük nem került a lányba.......hogy túlélje egy közeli falucskába menekült Willhembe...ahól egy kedves pár befogadta és ápolta...itt rájött hogy ő nem olyan mint a többi gyermek...képessdégeit viszont roszra használta... a faluban sok megmagyarázhatatlan esemény történt....a tehenek fejei rendszernt eltüntek...embereket láttak az utcán járkálni akik már rég halottak voltak....valamint néhány kútból vér folyt.....a falu mielőtt ráeszmélt volna hogy kit fogadtak be...Circe cselekdett....19 éves volt ekkor....életre hívta a halottakat és meglakmároztatta őket a falu lakóival....akik aztán visszamentek oda ahonnan jöttek....a rendőrők amikor a faluba értek szomorú és brutális látvány fogadta őket...mindenhol megrágott emberek és halottakat találtak....csak egy kislányt találtak élve...természetesen ő Circe volt...eztán sok idő telt el felnövéséig...éveit egy idő után mér nem számolta..úgyis tudta hogy öörökké fog élni..ha meg nem ölik....a kinézete egy 50 éves nőére hasonlított....aztán megint öldösni vágyott kedve...sok halálesetről kaptak akkoriban híreke...brutális mészárlásokról....mindegyik elkövetője ő volt...aztán megint elcsendesült...idejét azzal töltötte hogy mágiáját fejleszette....egy nap találkozott viszont egy varázslóval ki elmondta neki hogy ő ki és honnan való....s azt is elmondta hogy hogyan szerezheti vissza erejét....egy bizonyos Isteni Manna segítségével....Circe fő feladata tehát ezentúl a Manna megtalálása és az emberiség igába hajtása volt.....most saját kastélyában egy vulkán közelében várja hírmondoját aki új információkkal szolgálhat a Manna kilétéről...


Jellem:Nem túl kedves....határozott elképzelései vannak..mivel nincs családja nem kötődik senkihez vagy semmihez..tehát kiválóan sőt ötömmel ől mindenkit..társulni nem szeret...de a cél elérésében bármit megtesz

Mágia:

2.szintű
Név: Famulis Servientibus In Carceribus

Leírás: A varázsló 5 halottat életre kelt ,akik a pokol kapuján átjönnek világunkba.
Speciális kézmozdulattal hozható működésbe:Mindkét kezünket előszőr a testünk mellé kell tenni.Onnan elindítani a fejünk felé(kitárt karokkal).Majd a fejünk felől egyenesen le felé mutatni a törzsünkig.Majd Mindkét kezünket felhozzuk vállmagaságba úgy mintha kiemelnénk valamit a földből(tenyerünket felfelé tartva)
2x elmondás a varázsigének javasolt.
Hatás: Bármilyen holtestet életre kelt. Csak a varázslónak engedelmeskedik. A mágia tartja össze, vagyis akár csontvázat is fel lehet éleszteni.Addig élnek míg el nem pusztították őket....vagy a varázslójuk vissza nem rendelte őket az alvilágba.
Korlát: Saját tudattal nem rendelkezik. Csak azt teszi, amire utasítják, ha nem kap világos parancsot, akkor csak álldogál.A teremtett lények csak 10 percig képesek fennmaradni.A varázsló varázsereje kiaknázódik ilyenkor csak 3 perc multán tud újra bármit varázsolni.


2.szintű
Név: Fekete Villám

Leírás: A varázsló fekete villámokat lövell a kezeiből
Speciális kézmozdulattal hozható működésbe:Előre kell tartani egyik kezünket.Kezünket előre egyenesen.
Hatás: Tíz méteres távolságra folyamatos villámokat bocsát ki a kezéből, ami komoly égési sérüléseket okoz. Valamint 3 percre ledermed .
Korlát: Egyszerre öt villámot képes kilövellni, utána 2 percre pihentetnie kell a kezeit, különben görcs, vagy dermedtség lesz rajta úrrá

2.szintű
Név: Halál Sikoly

Leírás: A varázsló szájából erős hanghullámok jönnek ki.
Speciális testmozdulattal hozható működésbe:Hátunk mögé kinyújtva kell tartani mindkét kezünket és szájunkat kinyitni.
Hatás: A hang amely kijön a szájból fülsüketítően magas.....akit eltalálnak a hullámok és közel van (3méterre) azt könnyen felboríthatja, és 10 percre elveszítheti a hallását...aki messzebb van annak 2 percig zsong a feje és a füle,sikoly képes akár 3 cm-es üveget is széttörni.Mivel erősek a hanghullámok védőpajzsként is funkcionálnak egyes varázslatok ellen.
Korlát: Csak 1 percig képes folyamatosan ezt csinálni.Könnyedén lehet védekezni ellene egy füldugó segítségével.Csak 30 méterre képes hatni a hangsugár.


Hátas:
[b]Neve: Shadow

Faj: ló
Színe: fekete,egy oszlásnak indult ló....
Szemeszíne: vörös
Súlya: 75 kg

Megszerzésének története:Az egyik lemészárolt faluban....egy könyörgő ember arra kérte Cicet hogy hagyja meg életét.....Circe kíméletes volt az lélekkel...ahelyett hogy megölte volna állatá változtatta az ambert....egy lóvá.....ám mivel megszegte esküjét mely köt istent embert....ezért bűntetésűl a lova(az ember) lelke elhagyta a testét és a mennybe szállt....ígyhát a ló lélektelen lett......bár úgy mozgott mint a többi ló...sajnos a teste oszlásnak indult....könyebben sebezhető lett ezáltal...[b]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Szer. Feb. 29, 2012 11:37 pm

Születési név: Rory Regan
Egyéb név: Rongyember
Faj: Ember
Nem: Férfi
Kor: 26
Magasság: 192 cm
Súly: 88 kg
Hajszín: Barna
Bőrszín: Europid
Vércsoport: AB+
Egészségi állapot: Egészséges
Család: Apja elhunyt
Foglalkozás: Fejvadász
Oldal: Semleges

Előtörténet: A veterán Rory apját segítve nőtt fel. Az apa szemétből gyűjtögetett, és egy az ott talált tárgyakat, megtisztította, felújította, és a saját üzletében a Rags'n'Tatters-ben eladta. Mindig is arról álmodott, hogy a fiának jobb életet biztosíthat, és többször is megfogadta neki, hogy egyszer gazdaggá teszi őt.
Egy éjszaka a barátjával elmentek inni a közeli kocsmába, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy azon a sarkon álltak meg könnyíteni telt hólyagjaikon. Az aranyzuhany igazi aranyat talált, egy egész ládányi egy koszlott ládában. Ott díszelgett a ládában a legcsodálatosabb sárga színben csillogva. A két barát azonnal döntött és magukhoz vették. Már felcsillant a boldog jövő képe. A fiának meg tudták adni azt, amit megérdemelt.
Hazavitték a ládát, és nem költöttek belőle egyetlen dukátot sem. Csak tartogatták, hogy a Rory boldog legyen. Az arany az egyik adószedő kocsi kirablásából származott, amit a helyi tolvajcéh követett el. A ládát eldugták, de nem gondolták, hogy valaki megtalálja, addig míg érte mennek. Sajnos hamar rátaláltak a két barátra, és szörnyű bosszút álltak. Rory éppen a legrosszabb pillanatban érkezett. Végignézte, ahogy az apja agonizál, és végül eltávozott. A tolvajok kivégezték a két barátot, de Rory-t már nem. Megelégedtek annyival, hogy eszméletlenre verik.
Mikor felébredt már minden elmúlt. Az apja halott volt, és mindent összeromboltak. Már csak rongyok maradtak a földön, és már értek semmi. Rory felvette a ruhákat, de azt nem tudta, hogy a ládában nem csak arany volt. Egy ereklye volt, melyet a legnagyobb varázslók alkottak. A hatása kiszámíthatatlan, és ettől a sima rongyokból, hatalmas erejű ruha képződött. De ezt Rory nem tudta, őt csak a bosszú éltette.
Felkapkodta magára, csak hogy ne tudják ki is támadt rájuk, majd nyomukba eredt. A bűnösöknek lakolniuk kell, ezért hát mindent bevetett, amit csak tudott.
A keresés nem tartott sokáig, és a gyűlölet elvette az eszét. Saját fészkükben támadta meg a tolvajokat, és nem ment túl jól. Az őröket a frontális támadás meglepte, de a több tucatnyi alakot, kik bent tivornyáztak, már nem. Így hát csúfos kudarc lett a támadás. A céh a saját cellájába juttatta, ahol cellatársa egy vénember volt.
A szörnyű körülmények, és a fogság a halál szélére sodorta az öreget. Mikor Rory hozzáért, a rongyok "életre keltek" és magukba szívták a rabot. A hihetetlen tettek, sokkos állapotba juttatták Rory-t míg el nem kezdte érezni mi is történt igazából. A ruha magába építette az öreget, és most már mindent tud amit ő.
Megtudta, hogy az öreg volt az előző vezetője a céhnek, és mindent tudott a szervezetről. Ezt pedig megosztotta Rory-val, hogy kijuthasson, és megbosszulhassa, a céh tetteit. Az öreg nem volt szent, de szakképzettségeit felhasználva kijutott a cellájából, majd az egész épületet rágyújtotta a bandára. Azok egytől-egyig bent égtek.
Rory rájött, hogy a bűnösöket be tudja szívni a ruhájába, miután legyőzte őket, és azoknak addig kell szolgálniuk míg le vezekelték súlyos tetteiket. Egy-egynek évekbe telik míg beáll a sorba, és segít Rory-nak, hogy tovább terjessze a jót, és békét. Felvette a Rongyember nevet, és hírnevet szerzett magának, miközben levadászta a bűnösöket. Volt kinek fejpénz is volt a fején, így hát beállt a fejvadászok közé, így még meg is tudott élni.
De egyetlen dolog nem hagyta nyugodni sohasem, hogyan és miként készült a ruha. Egyetlen nyomot talált, mikor egy varázslót olvasztott magába. A Mennyei Manna, talán azaz oka, hogy megváltozott a sorsa, ezért mindent megtett, hogy végül megtalálja, és talán feléleszthesse apját.

Jellem: Kedves, barátságos, na meg egy kicsit naiv is. Bolondul a nőkért, de a sors kínjait átélve, tudja hol a helye. A ruha csak egy dolog, a szakma meg egy másik, de attól ő még ugyanaz a koldus marad aki mindig is volt.

Szakképzettség: Saját magának különösebben semmi. Azon kívül, hogy szinte bárhol, és bármiből meg tud élni.
De ha rajta van a ruha, mindent meg tud tenni, amit a benne lakozók.

Képesség: Ereje megegyezik egy hasonló súlyú, és testalkatú férfival, aki rendszeres nem túl megerőltető testedzést végez. Olvasni, írni, nem tud, soha nem tanult semmi, csak amit az utcáról felszedett. Az pedig néha hasznosabb mindennél.

Felszerelés: A ruha, melynek egyetlen különleges képessége van, hogy minden bűnös lelket legyőzés után magába szív, és beépíti a ruha anyagába.

Pénzügyek: 4 kredit a ruha.
- 1 az öreg tolvajcéhvezető. Zsebtolvajlás, zárnyitás, lopakodás, zsebmetszés, csapdafelismerés, csapdahatástalanítás. Jó bánik a tőrökkel. Több tucat ember halála szárad a lelkén, büntetés 120 év. Letöltött 11 évet.
- 2 ikrek. Kocsmatöltelékek, kemény bunyósok, a legmocskosabb fogásokat is tudják. Erősek szívósak, akár a bivalyok. Jó verekedők, és minden fogást ismernek, amit nem szabadna alkalmazni egy szabályos mérkőzés alatt. Egy tucatnyi emberrel végeztek puszta kézzel, és fosztották ki őket, büntetésük 32 év fejenként. Letöltöttek 3 évet
- 1 lovag. Büszke, egyenes, és mindenkinek segítene ha tudna, legalábbis a saját szintjén. A nem nemes embereket semmibe nem nézi, és a legkisebb atrocitásokért is levágta őket. Jó vívó, akár karddal, akár lándzsával, erős, és gyakorlottan tud mozogni nehéz páncélzatban is. Több mint húsz emberrel végzett hidegvérre, büntetése 72 év. Letöltött 6 évet.
- 1 farmer. Hirtelen haragú, és ezért ölte meg családját, na meg a szomszédokat is egyszerre. Munkától soha nem félt, ezért erősebb az átlag embereknél. Majdnem tíz emberrel végzett, gyerekekkel, öregekkel egyaránt, büntetése 41 év. Letöltött 10 évet.
- 1 varázsló, ereje nincs, csak tudás. Ír olvas, és sok mindent tud, amiről ember még nem is hallott. Történelem, csillagászat, matematika, mágia, és milliónyi ismerős, amit hosszú évei alatt ismert meg. Önérdekből gyilkolt, hogy tudását növelje. Kilenc ember brutális halálát okozta, büntetése 72 év. Letöltött 1 évet.


Megszerzett képesség:
- 1 erdei rabló - Átlagos ember, nem túl erős, nem is túl okos, de jól tudja forgatni a rövidebb kardokat, vagy tőröket. Emellett előéletének vagyis kalóz életének köszönhetően, elboldogul a hajón, és tökéletesen tudja kormányozni azt. Több ártatlan megöléséért büntetése 99 év. Letöltött 0 évet.A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 19, 2012 3:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Csüt. Márc. 01, 2012 3:46 pm

Amethysta és Kurt Bozek / Griff karakterét elfogadom, mint ahogy Kevin-ét is, bár jelezte, hogy még módosít karakterén, ezt megteheti az indulásig, mint ahogy mindenki más, csak kérem jelezze, ha valamit változtatni szeretne. Kártyamester, és Karmeser karaktereire várunk még, jobban mondva ők jelezték még jöttüket, ettől független bárki más is jelentkezhet még, sőt ha ír egy kedves PM-et az illető, hajlandó vagyok elhúzni a kezdést, de terveim szerint jövőhéten már írom az első reagot.

Amethysta:

Mágiaérzékenység: 3 kredit
A mágiák második szintre húzása: 6 kredit
Túlvilági ló: 1 kredit

Kevin:
Porok, füvek: 1,5 kredit

Kurt Bozek / Griff:
Ereklye: 4 kredit
Lelkek: 6 kredit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Pént. Márc. 02, 2012 9:32 pm

Születési név: ???
Egyéb név: Joker, Hyrule bohóca, Herceggyilkos
Faj: ember
Nem: férfi
Születési hely, idő: Hyrule, Anglia, Kr.U.980
Rend, Banda tagja: -
Kor: 31
Magasság: 192 cm
Súly: 73 kg
Hajszín: zöld
Bőrszín: fehér
Vércsoport: 0
Egészségi állapot: fizikailag egészséges
Család: szüleit megölte, kilétük ismeretlen
Foglalkozás: bérgyilkos
Oldal: gonosz

Előtörténet:

Hyrule falujának irattárából egy levél, a helyi papnak címezve


Kedves Jacrat atya!
Sajnálattal tájékoztatom, hogy a módszer, amit Ön ajánlott, nem vált be, a kis [kisatírozott rész] továbbra is erőszakosan bánik játszótársaival, a körülötte levő élőlényekkel, és önmagával. Sajnos még mindig nincs tisztelettel a szülei, valamint a rokonai iránt. A minap a kertben azon kaptam, hogy egy kaszás pókot kifeszített a saját hálójával, majd, az inkvizítorok példájára, akik pár hete jártak kicsiny falunkban boszorkányt égetni, elkezdte széthúzni a pók lábait, és ezt egészen addig csinálta, amíg a póknak ki nem ugrottak, majd szét nem szakadtak a lábai. Természetesen azonnal megbüntettem, két hétre bezártam a szobájába, de úgy érzem, ennek ő csak örül. Van egy-két játékbabája, amiket az évek során gyűjtött össze, és díszített ki a saját kedvére. A legtöbbjüknek be van festve az arca fehérrel, a száján pedig, a mutatványosokhoz, és a bohócokhoz hasonlóan, vörös festékkel ki van húzva a száj. Nem tudom, mit kéne tennem vele, már senkire se hallgat. A baj viszont az, hogy mások igen is hallgatnak rá. Az apjával együtt azon kaptuk magunkat, hogy napok óta az ő parancsait teljesítjük, tudtunkon kívül. Hihetetlen manipulálási képességei vannak, biztosan állíthatom, hogy a halálba is örömmel menetelnének érte a képzeletbeli katonái...[a levél alján tépésnyomok, láthatóan levágták, vagy letépték az alját]


Joker nem is olyan régen született, egy poros, eldugott faluban, amit Hyrule-nak neveztek. Gyerekkoráról nem maradt meg sok minden. Kissé őrült, neveletlen gyerek volt, akinek legfőbb hibája mindig is a határok átlépése, és a szabályok megszegése volt. Nem nagyon barátkozott senkivel, és a meglévő társaival is sokat kegyetlenkedett, durva dolgokra kényszerítette őket, és állítása szerint mindezt csupán viccnek szánta. Szülei szégyellték, ami csak még jobban felbőszítette az amúgy se teljesen normális gyereket. Már ekkor kialakult benne egy fajta szadizmus, és őrült vidámság. Mindig is oda volt a bohócokért, akik újévkor jutottak el szülőfalujába, és bámulatos rendezvényeket tartottak. Gyerekkorában ismerkedett meg Harleen Quinzellel, a későbbi társával. Állandóan a baj volt vele, szülei nem bírtak vele, nem egyszer megfordult bennük a megbánás, és az öngyilkosság gondolata, gyermekük gonoszsága mindkettejüket megrémisztette.


Hyrule falujának irattárából, 16-17 éves plakátok

Hyrule lakosai! A minap szörnyű tragédia sújtotta szerény közösségünket, bizonyára mindenki hallott már róla. Hőn szeretett lakosunk, a legidősebb tengerész az egész félszigeten, Mr. Hragot tegnap meghalt. Gyilkosság áldozata volt! Közösségünk fekete báránya, [kisatírozott rész] volt a tettes, minden nyom erre utal. A nyomozó urak a királyi udvarból pár órányi vizsgálódás utá jutottak erre a következtetésre. A helyszínen állításuk szerint megtalálták [kisatírozott rész] ruhájának egy leszakadt részét, valamint egy kést is, a gyilkos fegyvert, ami kétségtelenül a [kisatírozott rész] család házából való. Az anyát, és az apát még aznap kihallgatták, kijelentették, hogy a szülőknek semmi közük a gyilkossághoz, így hát a tettes egyértelműen a fiú. Azok, akik ismerték, állítják, hogy [kisatírozott rész] az utóbbi hetekben furcsán viselkedett, még furcsábban, mint eddig. Hangulata szélsőséges volt, egyik pillanatban vidáman nevetett, a másikban dühödten ordítozott ugyanazzal az emberrel. Az öreg Jacrat atya elárulta nekünk, hogy kiskorában is nem egyszer megjelent nála a szadizmus, valamint az országszerte híres Galal doktor is megállapította, hogy az ifjúban megtalálhatóak a paranoia, és a skizofrénia előjelei. Kérünk mindenkit, óvakodjon ezzel a pszichopata fiúval, bármilyen találkozás veszélyes lehet! Felkérünk mindenkit, hogy ne menjenek sötétedés után ki az utcára, valamint sose maradjanak egyedül nyílt téren. A királyi testőrség tagjai megkezdték a gyilkos kézre kerítését, de addig is jobb félni, mint megijedni!

Nem sokáig maradt a faluban, 15 évesen menekülnie kellett. Bevetette magát a vadonba, hetekig kóborgott, élelem, és lakhely nélkül. Senki se fogadta be, egyedül kellett valahogy megélnie a vadonban. A Királyi Akadémia tagjai szerint ekkoriban érhette az úgynevezett stresszor, azaz a pont, ahol teljesen megőrült, és a téboly átvette az uralmat az elméje felett. Az évek során nagyon sok tünetet tapasztaltak rajta, új betegségeket állapítottak meg nála, még a "Jokphobia"nevű új, mentális betegséget is róla nevezték el. Senki se tudja pontosan mi is történt a Hyrule melletti vadonban, viszont az biztos, hogy az első feljegyzett publikus megjelenése három héttel a szökése után történt, Londonban. Itt aztán sokáig csak tengődött az adósságok, az olcsó motelek, és a kétes társaságok között, végül megtalálta munkáját, és társadalmi pozícióját, mint bérgyilkos. Nem telt bele sok időbe, és híressé, jobban mondva hírhedtté vált. Egész Európában megismerték őrült terveit, kegyetlen vallatóeszközeit, és kínzási módszereit. Hamar rátalált a saját stílusára, a mende-mondákkal ellentétben csupán befestette magát a bohócok mintájára, és ha néha-néha felfogadott egy kis segítséget a helyi tavernákból, akkor őket is kötelezte, hogy csúfítsák el magukat. Az első fordulópont az életében 28 évesen jött el, egy kissé sajátos akció alkalmával.Bérgyilkos létére nem csak gyilkosságokat vállalt, nem egyszer kellett lopnia, vagy gyújtogatnia. 28 évesen azt a megbízást kapta, hogy lopja el Beliar Végrehajtóját, egy, a halálistent ábrázoló kelyhet. Az, hogy megtartotta magának, végül is a megbízó halála miatt irrelevánsnak hat.
Az ereklye egy mély, földalatti komplexumban volt, ismeretlen népek által épített oszlopcsarnokok legalján. Nem csak Joker indult a megszerzésére, egy angol zsoldoscsapatot is felbéreltek, hogy megszerezzék az ősi ereklyét. Maga Joker is felbérelt pár zsoldost, hogy kissé kiegyenlítse a küzdelmet a két csapat között, de végül az angolok könnyedén lemészárolták Joker csapatát, egyedül a bohóc tudott elmenekülni a helyszínről. Ekkor találkozott ismét Harley-val. A lány vándor cirkusz tagja volt, és azt se szabad elfelejteni, hogy a cirkusz titokban egy nagy tolvajcsalád volt. Nem tartott sok időbe, Joker még aznap megszöktette Harley-t a cirkuszból, és a szerelmesek elindultak az angolok felé. A zsoldosokkal a barlangrendszer kijáratánál találkoztak, még aznap csapdát állítottak, és kegyetlenül megöltek mindenkit, megcsonkították őket, majd mindegyikük bal kezét elküldték egy helyi taverna tulajdonosának. Harley ekkor csatlakozott Jokerhez. Azóta járják Európát, bérgyilkosokként, egy-két extra küldetést is bevállalva.
Beliar Kedvcsinálóját, egy rég elfeledett kultúra utolsó fegyverét nemrég szerezték meg, igen szerencsétlen körülmények között. A tőr egy olasz főnemes birtokában volt sok-sok éven át, de persze ez nem zavartatta őket a megszerzésében. Nem volt tervük a lopásra, improvizálták az egészet: talán ez volt a baj. Egy darabig minden simán ment, elterelés, egy-két csendes gyilkosság, csupán a szokásos dolgok. Viszont, amint bejutottak a kincstárba, ahol kiállították a tőrt, egy mágus támadt rájuk, tiltott szavakat mormolva. Tűzcsóvák szabadultak el az egész teremben, felégtek a drága perzsa szőnyegek, lángra kaptak a templomi asztalterítők, elpusztultak a kor híres festőinek művei. Joker, társát szemrebbenés nélkül hátrahagyta, jobbnak látta felhúzni a nyúlcipőt, és eltűnni a helyszínről. Harley egyedül maradt a mágussal, akit végül is, puszta szerencséből, de sikeresen végzett vele. Harley ezt is és a tőrt is ellopta a helyszínről, majd egy töb órányi veszekedés után kedvesével, dühödten visszament Angliába. Persze nem sokáig bírta ki Joker nélkül, pár hét múlva már ismét belengte Európát a hír, hogy Hyrule bohóca, és társnője újra gyilkol.
Az utolsó fontos pont az életükben egy hónapja érkezett. Londonban voltak, az emlékek felgyülemlettek Jokerben, karrierje kezdetéről, és a vadon képeiről, így hát őrültebb volt, mint általában. Túlságosan magára vonta a lakosság, és a katonaság figyelmét. Nem egyszer kellett Harley-nak elsimítania a nézeteltéréseket, néha békésebben, néha erőszakosabban. Ebben az időszakban kereste meg őket egy olyan ajánlat, amit normál esetben nem biztos, hogy elfogadtak volna. Anglia hercege, aki egész Európán belül a mágikus tudományok legfőbb tudósa volt, olyat tett, ami egy kisebb nemesi család számára örök kitaszítottságot, és hátrányt jelentett. Hogy pontosan mi történt, azt Joker sose tudta meg, túlzottan nem is érdekelte. A munkát kis vonakodás után elfogadta, elvégre a jutalom a család egész vagyonának a fele, ami tekintélyes összeg lehet bárki szemében. Így hát elindult a célpontja felé, Harley-t hátrahagyva. B tervként hagyta őt a tavernában, ahol megszálltak, és milyen jól tette. Tehát megtervezte az egész merényletet, egy forgalmas úton, ahol elhaladt a herceg karavánja(külföldön volt, és akkoriban ért haza, London felé tartott), úgy tervezte, az egyik szálláson fog végezni a királyi poronttyal. Így is tett, az éj leple alatt közelítette mg a királyi címekkel feldíszített sátrat. Az őröket vagy kikerülte, vagy hátulról végzett velük, érthetően hanyagolta Beliar Kedvcsinálóját, nem jött volna jól egy kis nevetés a csendben. Amint elérte a sátrat, rá kellet jönnie, a herceg már számított rá, és nem csak névből ismerte a varázslatokat. Hatalmas vihar kerekedett, villámok cikáztak Joker mellett, az éj szörnyei elkapták és majdnem széttépték. Ekkor vetette be végső tartalékait, kiszabadult a lidércek szorításából, és leszúrta a herceget Beliar Kedvcsinálójával. Az áldozat tébolyult nevetésben tört ki, mire Joker még egyszer leszúrta, majd még egyszer, dühödten, nem ismerve fel a tényt, hogy a herceg a tőr miatt nevet, és nem rajta. Eddigre már a katonák is elérték a sátrat, eddig a szörnyek tartották vissza őket. Jokert elfogták, de a nevető, vérben fürdő herceget már nem tudták megmenteni.


A tömeg kiáltozása, ordítozása, és zúgása egy csapásra abbamaradt, mintha villám csapott volna az akasztófa mellett álló elítélt vigyori arcába. Lábán, és kézfején bilincs, testén ütött-kopott rab ruha, amit már hetek óta viselhetett. Pontosan két és fél hete kapták el a Feketevölgy Fejvadász csoport tagjai, azóta folytak a tárgyalások a királyi udvarban, hogy mit is tegyenek vele. Végre eldőlt az ítélet, így hát , e októberi, fagyos délutánon gyűlt össze London lakói, hogy megszemléljék hőn szeretett hercegük gyilkosának halálát. A hirtelen beállt csend okozója egy alacsony, kopaszodó, nagy tokás férfi torokköszörülése volt. Kezében egy túlságosan is hosszú pergament tartott, amit a némaság beállta után hangosan elkezdett felolvasni. A szörnyű bűnök végtelennek tűnő listája megrendítette a tömeget, sose hitték volna, hogy a Joker néven elhíresült bérgyilkos ennyi élet kioltásának volt okozója. A pergamen felolvasása, és a kopasz férfi eltűnése után előkerült maga a hóhér, arctalan végrehajtóként. Joker nyakára magabiztosan kötötte a kötelet, majd szép lassan, ünnepélyesen hátralépett, és megfogta a kart, ami már oly sok bűnös halálát okozta. A szerkezet beindult, a csapóajtó kinyílt, és a Herceggyilkos teste tehetetlen bábként hullott alá.

Joker hulláját gyorsan eltakarították, csupán azzal nem számoltak, hogy nem Hyrule bohócát ölték meg. Csupán egy hajléktalant, akit Harley alakított át, hogy úgy nézzen ki, mint kedvese. Aznap este, az éj leple alatt, egy vásári bohócmaszkot hagyva az akasztófa mellett( hadd főjön a fejük), elmentek a városból. Mindent hátrahagytak, és céljuk az eredeti terv következő lépésének beteljesítése volt. Mindvégig ez volt a terv, azóta a pillanat óta, amióta a duó hallott az Isteni Mannáról. Joker szép egyszerűen fel akarja használni a világuralom elérésére, jobban mondva kezdésképp "csupán" Anglia trónját akarja magának. Az Isteni Manna segítségével elfoglalhatja a gyermek nélkül maradt király helyét, majd később, sok-sok harc, és hátrahagyott hulla után, elfoglalhatja az egész világot...


Jellem: Őrült, legtöbbször jókedvű figura. Bizalmatlan, és kegyetlen mindenkivel szemben, ez bizonyos mértékig még partnerére is vonatkozik. Nem egyszer előfordult már, hogy bizonyos helyzeteket a lehető legőrültebb módon, emberi életet nem kímélve oldott meg. Céljai kiszámíthatatlanok, sose lehet tudni, mit tervez. Szüksége van a hírnévre, és az emberek félelmére, viszont eredeti személyazonosságát nem vállalja, Jokerként akar elhíresülni. Éppen ezért satírozta ki a nevét, és a szülei nevét minden dokumentumból, viszont hagyta meg azokat.

Szakképzettség: Profi bérgyilkos, bárkit meg tud ölni olyan csendben, hogy még a szúnyogot is hallani lehet. Jól bánik a legtöbb közelharci fegyverrel, kedveli a tőröket.

Felszerelés: Két ereklye, még ezeken kívül két tőr, valamint egy trombita, amit fogalma sincs, minek hordoz magával, de szereti felhívni magára a figyelmet, tehát néha egész hasznos tud lenni. Van még ezen kívül egy jó állapotban levő kardja, amit egy angol zsoldostól lopott el neki Harley valamelyik születésnapjára. A kard egy egyszerű, dísztelen markolatú katonai fegyver.

Beliar Végrehajtója:
Beliar egy ősi, rég elfeledett nép istene. A kereszténység térhódítása miatt manapság csupán pár helyen ismerik. Ő a sötétség, a félelem, és a téboly ura, lényegében mindannak az irányítója, amit Joker képvisel. Maga a kehely egy szépen megmunkált, az idő által kikezdett alkotás. Szélein angyalokról, és hóhérokról vannak ábrázolások, a legapróbb részletekig kidolgozva. Az ábrák fő, jobban mondva visszatérő motívuma a halál. Csontok, és koponyák vannak mindenhol, komor hangulatot adva ezzel az amúgy se vidám pohárnak. Ereje mondákba illő, különböző varázslók által sokat vitatott téma. Ahogy Joker megtapasztalta az idők során, bármilyen folyadék, kezdve a víztől át a borokon egészen a vérig, ha a pohárba öntik, egy különleges méreggé válik. Se színe, se állaga nem változik, csupán az íze válik keserűvé. Ha a méreg bejut a szervezetbe, regenerálja azt, valamint megtisztítja bármilyen más méregtől. Képes az égési sérüléseket is meggyógyítani, és a húsig hatoló vágásokat, és szúrásokat is meg tudja gyógyítani, csupán idő kell neki. A motívumok a kelyhen a megtévesztés céljából vannak.

Beliar Kedvcsinálója
Egy régi, áldozási eszköz. Beliar papjai ilyen tőröket használtak, és használnak most is a titkos szertartásaikon, az áldozatok megölésénél. Az inkvizíció a legtöbb tőrt már elpusztította, de maradt még egy-kettő a világon. Egy fekete markolatú, nyers tőr, aminek éle recés, és kissé megbarnult a sok-sok áldozat vérétől. Joker egy olasz nemestől szerezte, nagy nehézségek árán. A legendák szerint Beliar papjai a szertartások alkalmával bekenték a tőrt egy különleges méreggel, ami, ha bejut a szervezetbe, bizonytalan ideig rohamos, mániákus nevetésre kényszeríti az áldozatot, aki ilyenkor nem tud mit tenni, gyakorlatilag elbénul. Régen a lakosok mindig megborzongtak, amikor látták a nevető, síró foglyot vergődni a papok markában. Ilyenkor mindig érezték, hogy Beliar átjárja a testet, kívülről-belülről megszemléli, majd, ha az áldozat nevetése elhal, akkor kijelenti: neki nem kell a test. Ilyenkor a foglyot a legszörnyűbb kínok között küldték át a másvilágra, hiszen ha nem felelt meg Beliarnak, akkor, úgy tartották, már senkinek se kellhet. Úgy tartják, a méreg annyira beleivódott a tőrbe, hogy már semmivel se lehetne letisztítani róla, innen kapta másik nevét, a "Mocskos Pallos"-t. Joker kedvelt elfoglaltsága, hogy önmagát szokta megmérgezni vele.
Születési név: Harleen Quinzel
Egyéb név: Harley Quinn
Faj: ember
Nem:
Születési hely, idő: Hyrule, Anglia, Kr.U.985
Rend, Banda tagja: -
Kor: 26
Magasság: 189 cm
Súly: 71 kg
Hajszín: szőke
Bőrszín: fehér
Vércsoport: 0
Egészségi állapot: fizikailag egészséges
Család: apja: Richard Quinzel, 57 éves anyja: Lisa Quinzel, 56 éves
Foglalkozás: bérgyilkos
Oldal: gonosz

Harley Hyrule-ban született, egyedüli gyerekként. Szülei szerették, jobban, mint bármi mást, néha már elege lett a túl sok figyelemből, és törődésből. Ilyenkor kiszökött a közeli vadonba játszani, vagy néha megfigyelni az ifjú Joker kegyetlenkedéseit a rovarokkal, vagy a barátaival. Elég rakoncátlan gyerek volt, örökös csínytevései vonzották a felnőttek figyelmét. Miután Joker megszökött a faluból, megcsappant az életkedve, és évekig szinte fél-holtként tengette az életét. 19 évesen elszökött otthonról, felbukkant Angliában, és Írországban, hamar csatlakozott nagybátyja, Rick vándorcirkuszához. A cirkusz, mint később megtudta, csak egy álca volt, igazából profi tolvajok, és betörők gyülekezete volt az egész. Máig bizonytalanságban él, hogy vajon az egész családja, vagy csak a nagybátyja volt-e benne a cirkuszos üzletben, viszont akkoriban ez nem érdekelte. A tolvajok között, hajlékonyságának, és könnyű termetének köszönhetően jól érezte magát, hamar kitanulta a szakma legalapvetőbb fortélyait. Csendes járása, árnyékszerű mozgása miatt a társai megkedvelték, és megbecsülték.
23 évesen, amikor a cirkusz éppen Manchester felé tartott, találkoztak Jokerrel, akinek züllött külseje, és őrült tekintete először megijesztette Harley-t. Egyáltalán nem erre a Jokerre emlékezett, viszont, ahogy a cirkusz tagjai és a bohóc összebarátkoztak, szép lassan felismerte benne a régi barátját. Jokernek nem kellett sok idő, hogy rájöjjön, a cirkusz csak álca, és egytől-egyig profi tolvajok veszik körül. Hamar felismerte Harley képességeit is, végül úgy határozott, megszerzi a lányt magának, ezzel egy értékes társat szerezve. Nem volt semmi romantika az egészben, pusztán hideg, érzelmetlen számítás, és tervezés. Legalábbis Joker részéről. Viszont ahogy azon az estén elcsábította Harley-t, olyan érzelmek ébredtek a lányban, amiknek a létezéséről ő maga sem tudott.
Megszöktek a cirkuszból, és ketten együtt csapdát állítottak a zsoldosoknak, és megszerezték Beliar Végrehajtóját. Az ereklyével felszerelve, Joker kérésére bérgyilkos lett, szerelmétől eltanult pár hasznos dolgot. Az évek során tökélesítette tudását, megszokta a vér, és a reménytelen halál látványát, megedzette idegrendszerét. Sok-sok megbízást teljesítettek együtt, megszerezték Beliar Kedvcsinálóját is. Joker itt magára hagyta Harley-t, amit a törékeny lány sokáig nem tudott megemészteni, kétségbeesésében elmenekült, bevetette magát a vadonba. Hetekig tengődött magatehetetlenül Angliában, depresszióba süllyedve. Megpróbált végezni magával, viszont egy helyi vadász, aki nem tudta, ki ő, megmentette a haláltól. "Köszönetképp" Harley megölte az idős férfit, majd a hulláját beledobta egy folyóba, és órákig csak ült, és nézte, ahogy sodródik az árral, majd szép lassan eltűnik a látómezejéből. Másnap, egy kiadós alvás után felkereste Jokert (aki ez idő tájt tovább folytatta a munkáját), és visszakéredzkedett mellé. Joker örömmel visszafogadta.
A következő megbízásuk alkalmával meg kellett ölniük Anglia hercegét. Joker eltervezte az egészet, és, mielőtt elindult, megparancsolta Harley-nak, hogy maradjon a tavernában, és készüljön fel egy "kis vidám belezős kalandra". Nem avatta bele a tervébe, de Harley ezt már megszokta, ritkán tudta volna megmondani, kedvese vajon épp mit tervez. Amíg várakozott, elgondolkozott azon, vajon mi lesz mindennek a vége, és Joker túléli-e az egészet. Sokat járt ez a fejében, régen is, manapság is. Joker önpusztító, őrült életmódja mindig is megrémisztette a körülötte élőket. Harley már többé-kevésbé hozzászokott ehhez, de attól függetlenül az aggodalom a bohóc iránt megmaradt.
Jokert elfogták, viszont a kivégzés ellenére éppen, és egészségesen elmenekült Harley-val együtt. A Herceggyilkost Harley szabadította ki a kivégzés előtti napon a börtönből, helyére egy hajléktalant raktak, aki kiköpött Joker volt, mind testelépítése, mind mimikája alapján. Így menekítette el Jokert a halál markából, amiért egy szimpla köszönömöt se kapott.

Jellem: Általában életvidám, Jokernél kevésbé őrült figura. Sokszor szarkasztikus, szereti kigúnyolni a körülötte élő embereket, az se zavarja, ha ezzel magára haragítja őket. Nem érdekli más emberek véleménye, egyedül Jokeré. Bármit megtenne a bohócért, nem egyszer saját magát is feláldozta érte, egyszer-kétszer egyenesen a halál szélére sodródott emiatt.

Szakképzettség: Jól bánik bármilyen közelharci fegyverrel, kiváló tolvaj, ügyes akrobata, profi bérgyilkos.

Felszerelés: Egy erős, vékony szablya, amit hátára kötözött tokban tart, valamint egy sima tőr.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Vas. Márc. 04, 2012 4:46 pm

Kód:
Születési név: Billy Batson
Egyéb név: Captain Marvel
Faj: Ember – Mágia érzékeny
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Normandia Kr.u 979
Rend, Banda tagja: Vándor
Kor: 30
Magasság: 198 cm
Súly: 80 kg
Hajszín: Fekete
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: A+
Egészségi állapot: Egészséges
Család: Mary Batson – még él
Foglalkozás: Viking harcos
Oldal:

Előtörténet: Fent az északi hegyvidékek közt élt egy nagyobb népcsoport, a vikingek. A vikingek önálló közösségekben éltek, halászatból és vadászatból élve. Nagy sárkányvadászokként is emlegetik őket, hisz földjükön évszázadok óta a sárkányokkal viaskodnak. Ám vannak olyan törzsek is, akik előszeretettel használnak sárkányokat, lovak, hajók helyett. Az egyik ilyen közösségben született Billy. Ám ennek a törzsnek nemcsak sárkányai, hanem egy varázslója is volt. Az ő neve Shazam. Shazam talán ősidők óta élhetett, hisz öregkorára már sok nemzedéket megélt a törzsben, azonban csak kivételes embereket jutalmazott erejéből. Ilyen volt a kis Billy is. Billy gyerek kora óta a viking közösségben nevelkedett. Tanulta az ősök történetét, isteneik mitológiáját. Törzsük foglalkozását. Apja megtanította, hogyan harcoljon, vadásszon, és végül hogy tanuljon a sárkányokról. Elengedhető volt, ha valakinek nincs sárkány hátasa, de nagyobb tisztelet övezte azt, akinek volt. Billy átlagos vikingnek számított. Nem övezte akkora tisztelet, mint apját kinek sárkánya volt, de ez őt különösebb képpen nem érdekelte. Sárkány nélkül is éppen olyan jól megvolt, mint más azzal. Billy sokat tett a falu közösségéért. Vadászott, építette közösségüket, és harcolt érte, ha kellett. Eljött egyszer az a nap, amikor a falu varázslója, Shazam kiválasztja a falu védelmezőjét. A választás Billyre esett, nagy meglepetésére, hisz legjobb tudása szerint a testvére lett volna az új védelmező. Shazam bevezette Billyt a védelmezők világába, miszerint évszázadok óta léteznek, ezek a különleges erővel megáldott halandó emberek. Ám Shazam feltárta Billiy előtt önnön hibáját, Black Adam-ot. Billy úgy döntött, hogy megtartja azt az erőt, hogy elkaphassa Adam-ot. De a falunak új védelmezője kell, hogy válasszanak, mert ő nem lesz itt, hogy tovább védje. Ezért a testvére Mary vette át a védelmező szerepét a faluban, míg ő Adam nyomába ered. Több hónap elteltével, mikor már úgy érezte, majdnem megvan, hirtelen nyoma veszett. Ekkor halott először az isteni mannáról. Gondolta hogy eme nagyhatalmú ereklyét akarja megszerezni, így utána ment.

Jellem: Többnyire jó humorú és vidám. Nem futamodik meg a harctól, ha kell, sőt általában még maga is keresi a kihívásokat.

Szakképzettség: Harcos

Mágia:(Ha van) Ha kimondja azt a varázsigét, ami egyben varázsló mesterének a neve, akkor a pörölye különleges képességeket kap, amint belecsap a villám. A pöröly ettől rázós ütéseket képes adni, és ha eldobja, az visszatér a kezébe, amint célt talált. Mellesleg csak ő képes utána használni, hisz az erő összeköti a fegyvert és a használót. Amikor a pöröly, feltöltődik erővel a shazam által, az olyan könnyűvé válik, hogy használójának nem igen kell erőt kifejteni használatához.

Felszerelés: - Egy pörölykalapács két és egykezes használthoz
- Pajzs

Hátas:(Ha van)


A hátasod adatlapja:
Kód:

Neve: Draco
Faj:
Színe: Barna
Súlya: 220 kg
Magasság, hossz:(csak különleges hátas esetében)

Képességei:(csak különleges hátas esetében)
- Beszéd
.


Megszerzésének története: A beszélő lovat Shazamtól kapta.


A hozzászólást A Karmester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 06, 2012 5:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Vas. Márc. 04, 2012 9:37 pm

Nos, azt kell mondjam, mindenki el van fogadva, örülök, hogy ennyien jöttetek, izgalmas, és jó kis kalandban lesz részetek. Külön örülök azoknak, akik beleírták az Isteni Manna megszerzésének miértjét, sőt volt aki továbbment és segítséget, úgymond ötletet adott nekem. Viszont, hogy pörögjünk majd, szigorú leszek, első késést elnézem, a másodikra hátráltató tényezőt kap az illető, harmadjára véget ér az delikvens számára a játék, hiszen a végén csak egy maradhat.

Mivel már nem várunk senkit, a jövőhét közepén el kezdem a kalandot, még átírom kicsit az alapokat, és várunk, hátha még valaki úgy gondolja jelentkezik. (PM-ben keressen fel eme szándékáról)

Kártyás mester:
2 darab ereklye: 4 kredit
2 db tőr: 2 kredit
NJK: 2 kredit
Kard: 2 kredit
Karakter történetének minősége miatt: +1 kredit
Maradt: 1 kredit

Karmester:
Pöröly: 2 kredit
Beszélő ló: 1 kredit
Mágia érzékenység: 3 kredit
Első szintű Shazam varázslat második szintre húzása: 2 kredit
Maradt: 2 kredit (Plusz akár választhat még két első szintű mágiát)

Amethysta:
Mágiaérzékenység: 3 kredit
A mágiák második szintre húzása: 6 kredit
Túlvilági ló: 1 kredit
Maradt: 0 kredit

Kevin:
Porok, füvek: 1,5 kredit
2 db ereklye: 6 kredit
Maradt: 2,5 kredit

Kurt Bozek / Griff:
Ereklye: 4 kredit
Lelkek: 6 kredit
Maradt: 0 kredit

Kassidy:
Mágiaérzékenység: 3 kredit
2 db ereklye: 4 kredit
Sárkány: 3 kredit
Maradt: 0 kredit

Akinek még maradt kreditje, az felhasználhatja azt szerdáig, ugyanis akkor kezdődik a kaland, ha megteszi jelezze PMben.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   Kedd Márc. 06, 2012 4:13 pm

Nos úgy látom, ennyi többet harmadszor, holnap kezdődik a kaland. Ma megírom a kezdőreagot, ami szerkezeti, és bemelegítés jellegű, tessék rá válaszolni. Smile
Mindenki külön színnel lesz jelezve, egyrészt, azért hogy mindenki megtalálja majd a saját részét az irományomban, másrészt mert térképen fogom jelezni, ki hol áll éppen az útján.
Az elején ez még csak szórakozás jellegű, a közepe fele már lényegesebb lesz.

A játékban előfordulhatnak majd csapdák, NJK ellenfelek, feladványok, mik megnehezítik az életeteket, sőt el is veheti az életeteket. Nem leszek engedékeny, nincs morális szabály, itt akár a harmadik körben meghalhat valaki, ha nem figyel, szóval tegyétek oda magatokat.

Színek:

Kártyás mester
Kassidy
Amethysta
Kevin Chase
Kurt Bozek / Griff
Karmester

Aki nem ért egyet a színekkel, jelezze, bár nem hinném, hogy ez belekötés tárgya. Smile

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben   

Vissza az elejére Go down
 
Kings Sorcerer - A Középkor varázslatos világa DC köntösben
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Varázslatok értékelése
» Draconius Boszorkány- és Varázslóképző
» Főnixkönny - Varázsital és Méregkeverő Bolt
» Part 14 / 2
» Varázslónő udvartartása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Alternatív Kalandok-
Ugrás: