DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 411. járat

Go down 
SzerzőÜzenet
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: 411. járat   Hétf. Feb. 28, 2011 8:45 pm

A New Yorki reptér új terminálján egy hatalmas gép áll. Oldalán csak egy hatalmas amerikai zászló látható. Ez a gép jelképezi Amerika és Oroszország szövetségét, hiszen a gép Moszkvába tart, viszont nem fontos embereket visz, civil utasokat.
A gép teljesen modern, mindennel felszerelt, négy szintes, összesen háromszáz ember fél el rajta kényelemben
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Hétf. Feb. 28, 2011 9:28 pm

Több mozgólépcső és ellenőrző is pont van, de nem a hagyományosak hanem csak egy alagút szerűn kell átsétálni. Mindenhol fegyveres őrök járőröznek, és mindenhol kamerák.

Bobó csak nyugodtan átsétál, hall néhány embert ahogy róla susmorognak, vagyis csak sejti hogy róla. Átmegy a scanneren, minden probléma nélkül, így már felszállhat a gépbe, a legalsó 4. szinten kap helyet, a középső sorban, mellette két arab.

Jester és a kísérője egy kis helységben várnak, hamarosan egy biztonsági beengedi őket, mert, hogy a rendőrbíró oldalán ott csücsül egy M9-s és csak papírral szállhattok fel. Miközben sétáltok az öltönyös kísérőd mond neked egy két dolgot.
- Első osztályon utazunk, piszok nagy mázlija van, hogy valami orosz fejes kihozta, nézze nem akarok balhét, szépen átutazunk és kész... Felőlem már akármit csinálhat odaát, de esküszöm lelövöm ha most nem lesz az ügyfelem ahogy megbeszéltük...
Majd az első osztályon (legfelső szinten) elfoglaljátok helyetek, egy külön kis fülke, egy nő hoz nektek pezsgőt és tölt.
- Még valamit uraim?

George előtt egy nagy zöld alak megy el, átsétál a kapun, te is utána mész, de egy fickó megfog és hozzád szól.
- A jegyei uram?
Turkálsz a zsebedbe de csak pizzás kuponokat találsz és egy darab rágót, majd amikor már majdnem szívrohamot kaptál, hogy mégse láthatod nagynénédet megvan és átsétálsz a kapun, a 2. szinten elfoglalod helyed, balsó sor, ablak mellett. Egy női hang szakítja meg bambulásod.
- Elnézést ez itt a 110. hely?
Majd meglátod a hang gazdáját egy fiatal szőke lány, viszont a szám nem jut eszedbe.

Stalker egy táskával kezében indult el, van benne két kés, fojtó kötél és egy Beretta Raffica. Viszont megijedsz amikor az előtted lévő alakot megállítják és az őr egy ici-pici gemkapcsot vesz ki a gallérjából. Éppen te jönnél, mutatod a jegyed, viszont ekkor pár magas és kigyúrt állat tolakszik eléd, az egyik el is lök.
- Húzz innen, pondró!
Hatalmas táskákkal, az egyikből egy hoki ütő lóg kis, átsétálnak és te is, meglepően nem csipog semmi. Az első osztályon kaptál helyet, a megbízód kegyes volt.

Hamarosan a plafonból egy hang szólal meg:
- Kérem kapcsolják be az övüket, felszállunk.
Majd a gép lassan de biztosan megindul, hamarosan mindenki átélhető ahogy a testét cibálja a tehetetlenség törvénye, George egy pillanatra meg is szédül, friss neki még ez az élmény. De a többiek is érzik, ez a gép egy monstrum, olyan erő van benne ami megszorítja a torkukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Kedd Márc. 01, 2011 2:38 pm

Vlad néha megtud lepni engem. Most Oroszországba küld, hogy "látogassam meg" az egyik régi ismerősét. Nincs sok választásom, a családom nála van és az Ügynökségtől nem kapok segítséget, hiszen kirúgtak onnan. Erősen húztam a számat, de azért igent mondtam. Csak egy pisztoly, két kést, meg egy fojtó hurkot vittem magammal, a maradék felszerelésemet Vlad a saját csatornáin juttatja el Oroszhonba. Hál' Istennek az a szemétláda legalább a kényelmes utazásomat biztosította, az első osztályra szerzett nekem helyet.

Piszok nehéz mostanában felvinni egy fémtárgyat a repülőkre, pláne ha az a fémtárgy két kés és egy pisztoly, a fojtóhurkomat meg úgyse szúrja ki a csipogó. Szerencsémre pár hokis fazon miatt kimaradtam az ellenőrzésből, így minden további nélkül fel jutottam a repülőre, ahol elfoglaltam a fülkémet az első osztályon. A táskámat, mint kézipoggyászt magamnál tartom, így azt is beviszem a fülkébe.

Kis váratva egy hang figyelmeztet minket, hogy kapcsoljuk be az öveket, amit én már a kényelembe helyezkedésem után meg is tettem, így hát nyugodtan üldögélek csak és élvezem a felszállás izgalmait.

Miután felszálltunk jelzek a légiutas kísérőnek, hogy hozzon egy üveg ásvány vizet, majd hátradőlök és végiggondolom, hogy mik is a teendőim Oroszországban.


A hozzászólást Stalker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 01, 2011 9:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Kedd Márc. 01, 2011 2:39 pm

Az újdonság varázsával hat minden, az emberek, a gépek, és az illatok. Néha csak azért nyújtom ki a nyelvem, hogy élvezhessem a körülöttem élő világot. A Az egyenruhások kicsit furcsán néznek rám, de hát már láttak ezen a világon meglepőbb szerzetet is.
Ahogy a repülőgép felé haladtam, megláttam egy hatalmas ablakot, amin meg lehetett nézni a gépszörnyet. El sem tudtam képzeni mi tarthatja a levegőbe, de ki kellett próbálnom. Meg kellett tapasztalnom, milyen is repülni.
Bent csinos, és ami még fontosabb jó illattal rendelkező nőstények fogadtak, és elvezettek az egyik folyosón. Akkor tudatosult csak bennem, hogy több emelet is van alattam, és felettem is. Hát ez a repülőgép nagyobb mint amiben valaha is megfordultam, vagy éltem.
Egy rövidke séta után megtaláltuk a helyemet, ahol egy két sötétebb bőrű melegvérű foglalt helyet. Leültem melléjük, és mivel már sokat okosodtam az illemszabályok terén is ezért illendően köszöntöttem őket.
- Sssszép napot kívánok, drága utassss társaim. Örülök hogy maguk mellett kaptam helyet. - Az idegességemben megpróbáltam nem túl sokat kidugni a nyelvem, pedig már nagyon akaródzott megnyalni a szemgolyómat. A látásom kicsit tompult, mert már rég nem tisztogattam meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaise
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Blaise

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Kedd Márc. 01, 2011 3:54 pm

Tökéletesen indút a napom. Kiértem időben a repülőtérre, és élveztem a légkört. Mindenütt emberek, és gyerekek futkároztak az anyjukhoz. Meg vettem a jegyemet, és útnak indultam. Egy zöld ruhás fószert követtem, de valakik lefogtak. igen a biztonságiak.
- A jegyei uram?
- Már is adom.- mosolyogtam feléjük kedvesen, és próbáltam meg találni a jegyeket. Eltűnt, nem akartam hinni a szememnek, pedig a zsebembe tettem. Turkáltam, és turkáltam. Az őrök egyre jobban méregettek, és én egyre idegesebb voltam, már a víz is csurgott rólam. Jó nagy darab embereknek tűntek. Mint a kidobók a diszkókban, ahol eddig jártam.
- Egy kis pillanatot kérek. - ekkor mélyebbre nyúltam, és végül átadtam a jegyet.
Minden rendben volt. A 2. osztályon kaptam helyet.

- Elnézést ez itt a 110. hely?- épp olvastam a vészhelyzeti lapot, amikor egy szőke bombázó megszólított. Nem tudtam hirtelen megmondani neki, hogy melyik a 110-es. Csak bámultam, azután elvigyorodva ezt válaszoltam.
- Nagyon reménykedek benne, hogy itt mellettem.- nézek rá kedvesen majd mutatok az egyik irányba- Nem szeretném, hogy az üllőtársam az a tag legyen.- és a kezemmel egy dagadt pacákra mutatok, akinek nagy hájas feje van, és kör szakállat visel. A feje kopaszodik, és csak oldalt van haja. Hát elég guszta, biztos a csinibaba is szörnyülködik egyet.
- Legjobb lesz, ha le ül ide. - mosolygok rá, és megfogom a cuccát, ha van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Szer. Márc. 02, 2011 7:29 am

A nagy gép rázkódása abba marad, majd egyenletes tempóra vált.

A két arab nem igen foglalkoznak Bobóval először, de amint abba hagyta a szódás palack efectust és köszönt ők is visszaköszöntek. Az egyik egy keksze tkap elő és feléd nyújtja.
- Kérni ilyet? Elnézést én meg Allah nem jól beszélni nyelvet.
A másik fickó egész végig a táskájában kutat valamit, de nem találja, kétségbe esetten felnéz tárára és arabul kezd neki beszélni.

George tanácsát megfogadja a nő és inkább leül, mert nem is akar elesni. Majd ahogy a gép felszállt egy sport szeletet vesz elő. Ahogy nézed, inkább szopja mint eszi, lehet a megszokás hatalma. Mivel te nem szólsz semmit csak bámulsz a kis könyvre ő szól hozzád.
- Na és mi járatban?

Stalkerhez hamarosan besiet egy hölgy és tölt neki pohárba ásványvizet, majd megnyom egy gombot és egy monitor jön ki a plafonból előtted és egy távirányítót nyom a kezedbe.
- Ha akar nézhet filmet. Parancsol még valamit?

Ahogy Jester kinéz az ablakon csillagokat lát meg, sehol a kék ég vagy a felhők, az űr határán repültök...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaise
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Blaise

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Pént. Márc. 04, 2011 8:45 pm

Nagyon szexis a csaj. A csokit nem is eszi, hanem inkább szopogatja. Biztos ezzel akarja a tudtomra adni, hogy nyomuljak rá. Eleresztek egy kéjes vigyort felé, majd válaszolok a kérdésére.
- A nagynénémet megyek meglátogatni. Rég láttam az otthoniakat - majd letolom a napszemüvegemet, hogy a szemem szabaddá váljon, így a szőke csinibaba beletudd nézni a szemembe. - A nevem George. te mi járatban vagy? - kérdezem tőle mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Szomb. Márc. 05, 2011 11:54 am

Az emlősök által utánozhatatlan fogatlan mosolyomat eleresztem, a kínálás hallatán.
- Nagyon ssszépen kössszönöm. Kedvessss öntől, hogy egy ilyen issssmeretlenre issssss figyelmet fordít. - Ezzel kiveszem a kezéből az értékes táplálékot, és gyorsan elmajszolom. Az arabok beszélgetésével mit sem törődve, körülvizslatok a repülőben,legalábbis szemmel, nem akarok még felállni ebből a kényelmes ülésből. Ha valami érdekes felkelti a figyelmemet, akkor jól megnézem, és gyönyörködök az új felfedezés örömében. Ha nem találok semmi különöset akkor az utastársaim mellett kinézek az ablakon, és az elsuhanó felhőkben teszem ugyanazt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Hétf. Márc. 07, 2011 9:15 am

- Ha lenne oly kedves és hozna nekem egy kis kézi tükröt, egy borotvát és némi borotvagélt. Mostanában nem sok időm volt magamra és nem akarok ilyen arccal megjelenni Moszkvában. - közben barátságosan mosolygok a nőre. - Megtudná mondani, hogy merre van az illemhelység?

Miután a nő megmondta, hogy hol van a WC elmegyek oda és elvégzem kis dolgomat, majd visszasétálok a kabinomba, ahol remélhetőleg már várnak a kért dolgok.
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Hétf. Márc. 14, 2011 4:17 pm

Az egész úton csöndes voltam, csak a szemem meresztgettem néha, ha elég derüs kedvem volt hozzám vagy maximum elmosolyodtam. De-egy-szót-sem-szóltam. De tényleg. Felse szisszentem, csak az út felén kezdtem el gondolkodni, hogy ~vajon tegnap este határoztam el, hogy "a csend király jó játék, mindenkit megverek benne" vagy csak valakire bedurcálltam. De tudom ám, hogy én nem lennék ilyen hisztis k.rva. Tuti, hogy játszottunk.~ A gondolathoz még bólogatok is, mind ezt mikor a a légi utas kísérő kínálgat. Azzal, hogy így az előttem lévő fal mintájáva vesztem el, nagyon jó kis lehetőségeket halasztottam el, egy kultúrált ismerkedéshez. Ejnye, ejnye. Dorgálnám meg magam, ha észre vettem volna, hogy mi történt, de ekkor a szemem sarkából amúgy is kiszúrtam valamit, valamit ami, ami valamit. ~Óóóó csillagok!~ Kiálltok fel magamban, mint stílszerű szuper gonosz. Világit az értelem, majdhogynem túl ragyogja a csillagokat, amit immáron az ablakra tapasztott fejjel szemlélek, nem lellesleg tátott szájjal.
- Azta! - Eresztem még meg, hogy a jó rendőr bá' is tudja: elfoglalom én magam akár békésen is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Hétf. Márc. 14, 2011 4:49 pm

George hamarosan választ is kap, miután a lány elfogyasztotta a csokit.
- Én egyetemre megyek vissza Moszkvába, egy évet kihagytam. Jajj még be se mutatkoztam, Lisa vagyok.

- Itt balra és első ajtó, ki is van írva. Mire visszajön itt lesz minden. - mondja a nő sietve és már el is tűnt, te elmész a WC-re, de dolgod végzése közben a gép erősen bedől oldalra.
Ahogy a többieknek is, csomagok, egyéb tárgyak és emberek és oldalra repülnek, szerencsére Bobó a gyors reakció idejének hála, a helyén marad. Viszont Jester a rendőrre dől és pont a pisztolyán akad a keze, Stalker majdnem lehúzza magát a WC-n, Georgera ráborul a lány.
Hamarosan stabilizálódik a gép és minden helyre áll, már ha lehet ezt mondani, sok minden szanaszét hever.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Pént. Márc. 18, 2011 1:03 pm

A turbulenciának úgy örülök, mint akinek még ott a tojáshéj a fenekén. Magamban ujjongok, és sikoltozok, de persze ezeket nem engedem ki magamból. Nem hinném, hogy akkor amikor a legtöbb utas arcán, és mimikáján félelmet, és pánikot látok, nekem örömtől kellene ugyanazokat a hangokat kiadnom. Az kitörésem nehéz feladata közben, észre sem veszem hogy megnyalom a hosszú villás nyelvemmel a bal szeme, amit már eddig is kellett volna, de túl félénk voltam.
Mikor a repülő, nagy sajnálatomra visszatér a rendes repüléshez, gyorsan körülnézek kell-e vagy tudok-e segíteni valakinek. Nem szeretném ha ilyen apró dolgok miatt megsérülnének az emberek, még ha tudom is hogy aki nem tud magán segíteni az nem életképes és pusztulnia kellene.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Hétf. Ápr. 18, 2011 5:30 pm

Bobó belekezd a segítségbe, ami abból áll, hogy segít felállni az öregebbeknek, valamint arréb rakod néhány táskát. A többiek addig nagyjából összeszedik magukat, ahogy azt mindenki más is teszi, szépen helyre áll a rend. Hamarosan a kapitány hangját lehet hallani, a hangszórókból.
- Elnézést kérek a kelle... -dulakodás majd lövések hangja-
Ezután egy mélyebb orosz akcentusú ember hangja hallható.
- Mindenki má'radjon a helyén!
Kitör a káosz, sikítások, kiáltások, óbégatások és egy baba sírása hallható azokon a szinteken ahol sokan vannak egy helyen, ezeket azonban elnémítja egy sorozat, ami egy erős férfi fegyveréből származik, aki középen áll.
Jester jó kisfiú marad, és nem veszi el a pisztolyt, hamarosan azonban a rendőr elé kapja és kiindul a folyosó felé, hamarosan szembe találkozik egy gépfegyveres alakkal, de ő gyorsabb volt, lelőtte. Felveszi a gépfegyvert, ellenőrzi, majd a lábadhoz hajítja a pisztolyát.
- Gondolom maga sem akar belecsapódni egy nagy épületbe.
Ahogy Stalker kivánszorog a WC-ből, megpillant egy alakot, aki beront az egyik kabinba, a ott lévőket szétlövi, majd felé indul, de még nem látta meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   Kedd Ápr. 19, 2011 6:36 pm

Bobó hirtelen túl sok ingert kap. Nem tudja mit csináljon, ilyen helyzetben még sohasem volt, de a környező melegvérűek félelmét, valahogy izgatónak találja. A nyelvét kidugja a szájából, és élvezettel szívja magában a félelmet, és a páni félelem illatait. Az emberek olyasokat vesztenek ha ilyenre nem figyelnek. Feltámad benne a vadászösztön, eddig sikeresen el tudta nyomni magában, de ez a hihetetlen inger, a gerincétől húzódik fel egészen a tarkóján át az agyáig. Tudja mit kell tennie. El kell kapni azt aki ez okozza, ő lesz a legnagyobb vad. Be fogja kebelezni, és a bendőjén keresztül fog minden megemészteni belőle. Újfent megnyalja a szemét, és elindul a gép leghangosabb helye felé, bárhol is legyen ez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 411. járat   

Vissza az elejére Go down
 
411. járat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Szabad játék-
Ugrás: