DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter

Go down 
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Pént. Ápr. 27, 2012 5:22 pm


Kért szörnyűséges erejű lény, csap ma itt össze. Az erejük hegyeket tudna romba dönteni, de ma csak egymást próbálják meg elpusztítani. A földönkívüli, az élettelen szörnnyel szemben. Egymás ellentétei, és ki tudják használni egymás gyengéit. A harc kimenetele csak tőlük függ, jöhet az első lépés. Ki lesz a gyorsabb?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Pént. Ápr. 27, 2012 8:08 pm

Itt vagyok a Mortal Kombat harci tornán, alegnaygobbak viadalán. Ellenfelem egy különös lény, egy idegen, akinek képességei kiemelkedőek és figyelemre méltóak, nem lebecsülendő ellenfél.
Meghajolok majd felveszem szokásos harci beállás, térdeim mozgatom jobbra balra, bal kezem elől, ha mozdulni kell inkább kicsi ugrásokhoz hasonlítható mozgásom, mint lépésekhez. Nem tudom, hogy mit fog lépni ez az űrlány, elmém kell zárnom, hogy fontos dolgokat ne olvashasson ki.
Előre hátra ugrálok egyet kettőt, majd hopp lehajolok és gáncsolok, ha tudok. Hogyha ő a gyorsabb akkor hirtelen hátra ugrok és máris lövöm a teste felé a kezemből a láncot, miközben mások tenyeremben egy tűzgolyót gyűjtök. Remélem erre nem számít, ha mégis akkor átmegyek védekezésbe. Támadásai elöl igyekszem kitérni, elugrani, vagy az alkarvédőmmel hárítani, X alakba rakom a két kezem, hasam befeszítem és így hárítok,ha tudok. Ha repülni akar akkor a láncokat felé küldöm, hogy azzal megfoghassam, majd ha megvan akkor tüzessé teszem őket. Lábam elé kell figyelnem, hogyha valami aljas trükkel próbálkozna ne lephessen meg és egy nagy ugrással elhátrálhassak és egy tűzgolyót felé küldjek. Esetleg olyan történni amire nem számítok és meglepetés, rögtön próbálok mögé teleportálni az ellenfelemnek és ott egy tűzgolyót a hátába küldeni, amit a kezemben tartogatok (ahogy fentebb írtam).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Szomb. Ápr. 28, 2012 8:06 am

Ez az egész viadal nem tetszik. Valahogy kétségeim vannak felőle, és ez később be is bizonyosodik. Már a küzdőtér maga egy kész rémálom számomra, mert tele van lávával, és köztudott, hogy ki nem állhatom a tüzet. Az ellenfelem velem szemben helyezkedik el, úgy néz ki ő is kapcsolódik a tűzhöz, így én eleve hátrányból indulok. Megpróbálok minden erőmmel felülkerekedni a gyengeségemen, hogy kizárólag a harcra tudjak koncentrálni. Nem lesz sétagalopp, bár egyébként sem gondoltam, hogy egyszerű lesz. Meghajol, és viszonzom a gesztusát, hisz ha neki ez az etikettje, akkor nem én leszek az, aki megtöri. A mozgása fura, én lassan körözök körülötte, kihasznála a teret, de tisztes távolásgban maradok a lávától. Ellenfelem végül támadásba lendül. Előre, majd hátra szökken és hirtelen lehajol, és megpróbálja kisöpörni alólam a lábamat. Elrugaszkodom és megpróbálom kikerülni valamint fent maradok a levegőben. Végig szemmel tartom, így látom, amikor felém küldi a láncot, ami ellen egy egyszerű fázis váltással próbálok védekezni, remélve, hogy szimplán átmegy rajtam. Amint ez megvolt, oldalra lendülök, majd ismét szilárd formát öltök, és jobb kezemet hátra húzva neki lendülök, de a tűzgolyót, az utolsó pillanatban próbálom meg elkerülni. Újra neki lendülök, hogy bezúzzam ellenfelem fejét, vagy legalábbis egy óriási csapást mérjek rá. Akár ki tud térni előle, akár nem, bal kezemmel is indítok egy támadást ellene, majd ismét jobb kezemet harcba küldve megpróbálom átfonni a tarkóján, és térdemmel megtalálni a gyomorszáját. Ettől a támadástól azt remélem, hogy legyengíti annyira, hogy néhány ütést potyára be tudok vinni neki. Ha nem sikerül, akkor újabb fázis váltással a padlóba olvadok. Így remélhetőleg a második tűzgolyó és az egyéb támadásai hasztalanok lesznek, majd nem sokkal arréb tűnök elő újra, marsi látással támadok először, de ez csak figyelem elterelés, majd egy óriási sárkánnyá változva rátekeredem és megpróbálok beleharapni a karjába, amelyikkel a láncot irányítja. A támadásaim sorozata ott ér véget, hogy felveszem újra marsi alakom, és tisztes távolságban tőle, lebegve figyelem mit lép legközelebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Vas. Ápr. 29, 2012 5:27 pm

//Űrlány? Very Happy Másrészről az események egyszerre történnek, vagyis nem tudod előre mit lép ellenfeled. Ha lehet legközelebb kevésbé pontosan íj Kevin.//

Marsi Vadász felrepül, ám Scorpion már küldi is utána láncát. Az utolsó pillanatban tud csak anyagtalanná válni, és mielőtt még komolyabb baja lenne az izzó fémtől ki is válik a lánc útjából.
A repülés iránya megváltozik, és zuhanásba kezd a földönkívüli. Mielőtt még találna a csapás tűzgolyó indul meg irányába, ami elől sikeresen kitér, és még mielőtt eltalálhatná Scopion elteleportál. A támadás a háta mögül jön, igaz nem látja, de a föld alatt ez őt nem érdekli. Így a lángok ártalmatlanul gyújtanak fel egy szakaszt a padlón.
A két harcoló fél újra egymással szemben vannak, az első támadásokat sebesülés nélkül vészelték át. Így most újult erővel csaphat össze a gigász.


//Kevin Chase kezd.//


U.I. te találtad ki a játékot, és még azt sem tudod hogy az armory pályán nem láva van hanem olvadt fém? Very Happy szörnyű.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Kedd Május 01, 2012 9:12 pm

Roppant ereje van az ellenfelemnek, ráadásul az eleme sem tetszik: tűz. Valahogy mégis kezdenem kell vele valamit. Nem hagyhatom, hogy ő győzzön és övék legyen a Föld. Telepátiával próbálkozom. Rémképekt próbálok a fejébe ültetni, bár sejtésem sincs, hogy egy ilyen rém mitől fél pontosan. Egy újabb fázisváltással ismét lefelé indulok a talajba, majd ellenfelemen keresztül haladva megpróbálom megragadni a karját és magam fölött áthajítani, majd a földhöz vágni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Szer. Május 02, 2012 7:46 pm

Az első lépések megvoltak és ellenfele ereje lenyűgöző módon kicselez, kioltjuk egymás tüzét, gyakran előfordul ez a Mortal Kombaton, két karakter kiüti egymást, átvitt értelemben. Két gyors szaltóval hátra igyekszem az olvadt fém közelébe jutni, de nem túl közel, hiszen nem akarok beleesni.
Amint ellenfelem eltűnik, a lábam alatt keresem, előbb is onnan támadott, a tűzgolyót már készítem kezembe és ide oda ugrálok, közben a levegőben forgok egyet-egyet, várom, hogy előbukkanjon. Amint előkerült hopp a feje fölött megpróbálok átugrani egy átfordulással egyetemben, így egyenesen a háta felé küldhetem a láncokat, amiket csak akkor teszek tüzessé, hogyha sikerül vele elkapnom. Közben, ahogy az első körben is elmém megpróbálom a pokol szenvedésekben teli gondolataival zárni, hiszen ellenfelem lehet nagyon cseles is. Ha a láncok nem jönnek be, ugrok is közelebb és a feje felé irányítom a tűzgolyót, majd lehasalok és térdemmel igyekszem elkapni bokáját, X alakban megfogni lábammal és jobbra-balra a földnek csapni.
Ha ő kapna el engem, mielőtt én még bármit is tehetnék, akkor a biztonság képen a megidézett tűzgömböt használom és a testére dobom, majd láncaim előhívom és teste köré próbálom csavarni, ha kell másik kezemmel dobom. Persze mindezek előtt egy oldalra gurulással, próbálok kitérni, vagy alkarvédőimmel hárítani a csapásokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Csüt. Május 03, 2012 10:33 am

Marsi Vadász a földbe süllyed, és mint minden normális lény ilyenkor ellenfele, megpróbál távol maradni tőle. Ezt sikeresen is teszi, így mikor újra felbukkan, és át akar fázisváltani rajta, előbb a csáklya halad át rajta, majd tűzgolyó száguld át a testén, ami ennek már nem tud ellenállni.
A fázisváltásból újra anyagi formába kénytelen változni, ezzel pedig Scorpion malmára hajtja a vizet. Az elkapja lábát, és hihetetlen erőről téve tanúbizonyságot a földhöz csapkodja. A telepátia ebben a formában nem került használatra, túl gyorsan jöttek az események egymás után, így csak tűrni képes, ahogy újra és újra a földbe csapják.


//Andrew Ramirez kezd//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Csüt. Május 03, 2012 7:37 pm

Anyagtalanná válása ellenfelemnek kezdi kikezdeni a türelmem, nem szép dolog tőle, hogy ilyen módon akarja játszani a kis játékát. Egyszerűen akármit vetek be, nem hat ellenfelemre, így egy egyszerű mozdulattal becsúszok alája és jobbra, balra kezdem el döntögetni, számolok magamban, hogy ne essek ki a ritmusból és úgy tűnik ez nem tetszik az ellenfélnek, nagyon nem.
Következő lépésem, hogy mielőtt még megszökne vagy támadna abba hagyom a cselgáncsom (természetesen abban a fázisban, amikor éppen a földbe csaptam ellenfelem) és felpattanok, majd egy jól irányzott ütéssel akarom eltalálni a hátát, azzal az öklömmel, amiből a láncot idézem meg, bár most elég lesz csak a hegye is, hogy beleállhasson hátába. Ha ez megvan akkor megpróbálom átdobni a hátam mögött miközben a láncot küldöm utána és tüzessé teszem, remélem ez elég fájdalmas földet érés lesz neki.
Számítok arra, hogy ismét anyagtalanná válik, vagy kikerüli, ez esetben pedig a földön fogok hátra fele bukfencbe gurulni, majd felveszem a szokásos kiindulási alaphelyzetem, kicsiket ugrálva bal kezem elöl, jobb kezem hátul. Hogyha feltűnik ellenfelem és felém igyekszik, tudom mit kell tennem, kivárni a megfelelő pillanatot, amikor már egészen közel ért hozzám és hirtelen mögé teleportálni, majd a kezemben tartogatott/éppen idézett tűzlabdával eltalálni. Ha erre nincs idő, ismét két alkarvédőm hárítására hagyatkozom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   Hétf. Május 07, 2012 11:29 am

A tűz befedi testét, és a Marsi Vadász már nem tud semmit sem tenni ellene. A képességei felmondják a szolgálatot, és csak egy égő zöld massza lesz belőle, míg végül el nem hal az a halk vinnyogás is, ami az élete utolsó jelét adta.


//Scorpion győzött//

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter   

Vissza az elejére Go down
 
3. Harci torna - Scorpion vs. Martian Manhunter
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Szabad játék-
Ugrás: