bool(false) A jövő Gotham Cityben

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A jövő Gotham Cityben

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimePént. Május 11, 2012 3:20 pm

A jövő Gotham Cityben 598px-Gotham_City_%28DCAU%29_01
Gotham City. Tavasz van, a város egy újabb nagy lélegzetet vesz hideg tengeri levegőből, hogy utána átadhassa magát a forró sejtelmes nyárnak. A lakosokat átdideregteti az északi szél, aki csak teheti jobban összehúzza magán a kabátot, és a fel-feltámadó szélben. Ám ha csak ennyi lenne Gotham City varázsa boldogan élhetnének az emberek.
Több generáció szenvedte át a Joker tréfáit. Már majdnem tíz éve, hogy a város sötét lovagja, és a bűnök bohóca legnagyobb csatájában, a bohóc maradt alul. A halálhírét keltették, és azóta senki sem látta. Sok utánzó akadt, sokat próbálták feléleszteni a kultuszt, de kevesen élték túl.
Most új védelmezője van a a városnak, egy új sötét lovag, ki nyughatatlan szemét az éjszakába fúrja, és nem marad bűn kifürkészetlenül. Voltak segítői, és ellenségei is, de most egy olyan megmérettetésre kell készülnie, amit eddig még soha nem élt át senki sem.
Joker visszatért, minden nyom erre utal. A sorozatgyilkosságok, a tréfásnak hitt kínzások, újra elkezdődtek. Senki nincs biztonságban, de pár hét alatt mindenki a Joker fejét akarja. Kisvártatva a város felbolydult tervek, és ellentervek fogalmazódtak meg mindenki fejében, csak hogy kézre keríthessék őket. Ellenségek szövetkeztek, ismeretleneket állított egymás mellé a közös cél.
Két csapatnak van esélye a rejtély megoldására. Batman-t az ártatlanok védelméért, Rébuszt a talány megoldásáért, és Sámánt mert a világ szenved, ha csak a földjét tapossa a bohóc.
Hölgy a jól megérdemelt címért, Életlopó egy generációnyi bosszúért, és Ramirez... csak úgy. A triók összeálltak és már csak a startpisztolyra eldördülésére várnak, hogy nekiinduljon a világon át tartó üldözés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeSzomb. Május 12, 2012 6:40 pm

Szép este ez a nyomozásra. Hm...Jokerrel megint meggyűlt a bajunk, és kihez máshoz fordulhatna Batsi, mint hozzám. Míly megtisztelő, valószínű csak ezért nem verte még bucira a fejemet. Ajánlottam a csapatnak, hogyha lehet egy bűnügyi helyszínnel kezdjük a nyomozást, hátha hagyott hátra valamit az az eszelős klón, egy talányt. Óhh...igen, igen, egy talánynak mennyire örülnék.
Viszont erről a Sámán gyerekről nem tudok semmit, szemeimet összehúzva tekintek rá, majd le-fel gondosan szemrevételezem őt. Végül botommal felé mutatok, és szóra nyitom a számat.
- Na és te mihez értesz drága barátom. - Kérdem minden ellenséges szándékot lehetőleg kerülve. Valóban azért érdekel a képessége, hogy miként lehet hasznosítani a csapatnak, bár Batsi már jó párszor elverte a gyagyás Jokert, ki tudja, ez az új verzió mihez kezdene vele.
- Nos, irány az egyik bűnügyi helyszín, keressünk talányokat. - Mutatok fel ujjammal az ég felé, majd remélve, hogy Batsi koma beinvitál csodajárgányába elindulhatunk feltárni Gotham titkait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeSzomb. Május 12, 2012 7:25 pm

A csatornából kitörve első dolgom volt "feltankolni", aztán irány az alvilági bárok és szervezetek. Szerencsére a város söpredéke nem igen költözködött új helyre, a törzshelyek még ennyi év után is határozott talpon álltak, a zsaruk sem háborgattak párat közülük. Sokan akarják Joker fejét, ahogy én is. Pont jókor kerültem fel ismét az élet nagy sakktáblájára, a bohóc is visszatért - meglepett, hogy egyáltalán eltűnt.
Keresni is kezdtem a megfelelő partnereket, akik segítségével előbbre juthatok ügyemben, de csak azokhoz társulok magasztos célom elérése érdekében, akiben látok elég kurázsit. Mindent meg fogok tenni, hogy enyém legyen a végső csapás, és úgy vélem, ebben Hölgy és Ramirez segítségemre lesznek. Kénytelen vagyok bevallani, hogy szükségem van rájuk, ezen új világban, amit nem nagyon ismerek. Előbbi szemében lángol az őrület, mely áttörhet minden akadályt, bár még nem tudom, hogy milyen erősen tud égetni ez a láng. Azonban ambíciói akadályozhatnak bennünket. Ramirez pedig tökéletes lesz, hogy eltávolítsa a tábláról a nemkívánatos elemeket, vagy információhoz juttasson, ahogy látom. Legalábbis felszerelése ezt sugallja. Igazi kommandós. És én vagyok, aki felettük áll. Mind emberileg, mint korban. Akár beismerik, akár nem. Ők az én futóim, akik letarolják előttem a dzsungel rengetegét, hogy nekem előkészítsék az utat. Igen, én mindent egy sakktáblának látok. Feketének és fehérnek, amilyen én is vagyok. Előbbi gondolataimat nem osztom meg ideiglenes társaimmal, majd úgyis rájönnek végül, hogy én vagyok a királynő.
Elsőként tájékoztatom őket stratégiámról, mely mindig is tökéletesen bevált. Míg a jófiúk és rendőrök közvetett, kihűlt nyomok után szaladgálnak, próbálva felmelegíteni azt, nekünk közvetlen módon kell megközelítenünk a dolgokat. Nincs olyan, hogy titok, mindig van, aki tud valamit. És azok általában az alvilág mocskoktól borított szentélyeiben tanyáznak. Ott kell kezdenünk Joker felkutatását. Bízom benne, nincs kifogásuk ez ellen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeSzomb. Május 12, 2012 7:59 pm

El kellett kezdenem a karrierem, harmadjára is a semmiből készültem visszatérni, mondhatni elég rutinosan megy ez már nekem. Fegyverem, páncélzatom és az egyéb felszerelések már mind megvoltak, most kellett egy kis pénz, esetleges kapcsolatok után nézni. Sajnos nincs már meg az a bűnöző réteg kiknek tagjaira régen tudtam támaszkodni, így most a Joker ellenes bagázsban kellett szétnéznem, a technika fejlődik, de úgy látszik én mindig maradok kedvenc lőfegyvereimnél, mindig beválnak, mindig hasznosak. Találtam egy nőt, akinek a csapatához csatlakozhatok, egyenlőre még az ő csapatában, majd később csinálok egy sajátot, régen is mindig ezt tettem.
Társaim képességei és jelleme még előnyömre lehet, még akkor is ha én vagyok az egyetlen férfi a csapatban. Életlopóval nincs gond, teszi amit egy rosszfiú szokott, magam részéről örülök, hogy velem van és nem ellenem. Hölgy pedig egy őrült ha jól tudom, mégis jelleme stílusa olyan finom, a művészetet nem tudom értékelni, de a képeit akkor is jónak találom. Pusztí kedvességből hoztam neki egy szál fekete rózsát, ha elfogadja a virág szétnyílik és kellemes illatot áraszt, kegyetlen nehéz volt beszerezni ezt a mutáns növényt, remélem nem dobja el vagy ilyesmi. Az őrültek mindig tartogatnak meglepetést, annyi ideig játszottam én magam is ezt a szerepet, hogy mondhatni bármikor át tudnák alakulni...
A terv egyszerűnek hangzik, de csak hangzik Joker egy zseni, hiába öreg egy zseni és most ő van előnyben, fő az elővigyázatosság. Ezeket a szempontokat közöltem a stratégiai megbeszélésen. Hamarosan ideje lesz indulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 6:11 pm

Hideg tavasz köszöntött be a városba, mit sem sejtve hogy ezzel új, talán félelmetes, talán ragyogó korszakot hoz magával. Ki tudja tán a halandók közül, mit rejteget a jövő, milyen félelmetes árnyakat tartogat mindenki számára. Kora hajnal kezdtek bele lágy énekükbe a madarak s én, mint minden hajnal előtt, már teraszomon állva néztem a várost. Mélyen aludt még, lágyan pislákoló fények tűntek fel messzi a horizont mögött. S én tudtam, a mai nap más lesz mint a többi. Túl sokat várakoztam, túl sokat álltam saját árnyamban. Ideje kilépni, megmutatni magamat a világnak egy új, teljesen más fényemben. Arcfestésem már-már inkább tetoválásnak minősülhet. Drága festékeknek adtam meg ama tiszteletet, hogy a Halál művészetét varázsoljam velük puha bőrömre. Szemeim csendben nyugodtak az üres utcán. Figyelték a házakat, azoknak sötét ablakaikat, mik mögött még békésen aludtak az emberek. Kedvenc és imádott ruhámat vettem fel ma is. Kicsit mintha ünneplősebben öltöztem volna. Fekete ruhám bár a gothic-kimono stílus, én mégsem tekintek erre így. Sosem kedveltem a japán kultúrát, kivéve azokat a finom hölgyeket, kiknek hófehér arcuk s vörös ajkaik minden férfi szívet rabul tudtak ejteni. Ama geisha nevezetű nők, kik finom viselkedésükkel és ruhájukkal engem is inspiráltak egy részt. Eme hosszú fekete kimonót, én terveztem magamnak s szint úgy mint én is varrtam. Felső testemhez kényelmesen simult hozzá, mégis lent, mint egy igazi fátyol, úgy húzódott szét. Nem volt benne se melegem, de nem is fáztam.
A jövő Gotham Cityben 4501633139_15d5d93f45
A jövő Gotham Cityben 4502267736_4ee5241d13
Ujjában sok mindent el lehetett rejteni, két legjobb barátom kapta benne becses helyüket. Két csodaszép élezett borbély penge, melyeknek markolata igazi ezüstből készült. Kézzel készített mestermű, melyet egy régi, jó barátomtól kaptam. Egy olyan baráttól, ki támogat művészetemben. Oly élesek, akár a szike melyeket az orvosok használnak. Egyetlen karcolásnak tűnő seb általuk oly mélyre hatol... oly halálos... Hajam mint mindig, egy hatalmas kontyban volt felfogva. Dús fekete hajam igazi sörényt alkotott. Olykor egy-egy rakoncátlan tincs vállamra omlott, ma sem volt másképp. Tudtam hogy a mai nap más...
Pár órával később már egy csapat tagja voltam. Kénytelen voltam belátni, más hátán felmászva gyorsabban tudnék majd haladni, hogy a városra ismét, egy kifinomultabb ellenséget tálaljak. Magamat. Ámde ezt nem árulhatom el senkinek, egy úri hölgy bizony nem fecseg. Andrew Ramirez néven mutatkozott be egy férfi, ki még tudja hol az illem, hogy kell egy nővel bánni. Ujjaim óvatosan és lágyan fonódnak ajándéka köré. Ó igen, halottam már erről a növényről, beszerzése félelmetesen nehéz s ára csak jobban megerősíti. Orromhoz emelem s szemeimet lecsukva szippantok édes illatából, mely testem minden apró zugát körbejárja. Lágy mosoly húzódik arcomra köszönet kép s én meghajtom fejem a gyönyörű ajándékot illetve. Második társam egy idősebb hölgy, ki korának ellentétében szívósnak látszik s keménynek, teli elhatározásokkal. Érzem rajta, minket is csak amolyan bábunak fog használni sorsa elleni csatájában. Úgy vélem jobb ha játszom a csendes parasztot. Nekem is megvan a magam terve, melyet senkivel sem osztok meg. Fekete rózsám szárát letöröm, hogy csak egy kicsiny maradjon s dús, fekete hajamba tűzöm. Ott tündököl egy fehér mellett. Így hát én csak csendben várom a javaslatokat, miközben elmémben saját terveim pókhálóját szövögetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 8:45 pm

Ezek a fura esetek teljesen kiakasztottak. A régi Joker? Persze, a Jokerekkel már többször volt dolgom, de az eredetiről az öreg nem sokat mesélt, sőt semmit. Szerinte túl nagy falat lenne nekem és nem tetszik neki a nyomozásom, de abban egyetért, hogy valakinek el kell kapnia a mocskot. Viszont ehhez szerinte segítségre van szükségem, így hát kerestem két arcot a számítógépében. Sámánnal még nem találkoztam, Rébusszal viszont már igen, őt Bruce javasolta minden tiltakozásom ellenére.
A helyszínek megvizsgálása egész jó ötlet, s szerintem is azzal kellene kezdeni. Elvégre Bruce is mindig ezt csinálta: csak észrevette azt, amit más nem. Talán nekünk is szerencsénk lesz.
- Sámán hasznos tagja lesz a csapatnak - mondom egy kis éllel. Bár annyira nem kedvelem Rébuszt egy korábbi összetűzésünk kapcsán, szerintem ő is az lesz. - Mit szóltok a legutóbbi helyszínhez? - kérdezem újdonsült társaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeHétf. Május 14, 2012 9:00 pm

A hideg tavaszi napon egy hős csapat tart találkozót Gothamben. Mindannyian magányos farkasok, de most valami mégis összehozta őket. Ez nem más, mint az, hogy feltámadt Joker, a valaha rettegett őrült. Sokan próbálták már leutánozni félelmetes stílusát, de senkinek sem sikerült. Ez viszont most más, ez pontosan olyan, mint az eredeti. A frissen összeverbuválódott csapat tagjai Batman, Rébusz és Sámán. Díszes egy bagázs az biztos, de a cél szentesíti az eszközt. Rébusz azonnal megfogalmazza kételyeit, miszerint Sámánnak nem sok keresnivalója van a társaságban, bár ezt igen tapintatos és udvarias módon teszi meg.
- Én nem kételkedem abban, hogy joggal vagy eme csapat része. Úgy gondolom, nem adtam rá okot, hogy te ezt tedd. Mikor eljön az ideje megtudod, mit tudok. -mondja nyugodtan Rébusznak, majd Batmanhez fordul. - Pontosan milyen is volt a legutóbbi helyszín? Nem volt szerencsém megtekinteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeKedd Május 15, 2012 3:13 pm

Batman vezette csapat hamar rátalál az utolsó helyszínre. A régi STAR laboratórium épülete, melyből most már csak kiégett romok maradtak. A csapat minden erejét és eszét beveti, csak hogy rábukkanjanak az árulkodó nyomokra, és meg is találják azokat, igaz elég nehezen.
A legnagyobb meglepetésükre, mintha csak egy ismerőshöz vezetne titeket a sors. A romok teljesen tiszták, egyedül semmi sem utal rá, hogy bárki is elkövethette az akciót, ám de még is maradtak nyomok. Az pedig egyenesen a Macskanőhöz vezetnek.
A jövő Gotham Cityben Catwoman_Beyond
A titkos kutató részlegből vitt el valamit, amivel igen csak gyorsan távozott. Így a keresés új irányt vesz. A város zajos az új események miatt, ám képzettségeteknek köszönhetően megtaláljátok a nőt. Mikor észreveszi a denevérembert felhúzza a nyúlcipőt, és az üldözés kezdetét veszi. A város háztetőin követitek Macskanőt, és próbáljátok elkapni, hogy kifacsarhassátok belőle a válaszokat.

Addig a gonoszok is éppen emberek kifacsarásával foglalatoskodnak. A bűn városában sok piti kis bűnözőt lehet találni, akiből pár cseppet ki lehet szedni, hogy végül nagy egésszé álljon össze a kép. Ez pedig nem kis megdöbbenésetekre, a város egyik legnagyobb bűnszervezetéhez vezet titeket.
Bane szervezete több helyen is merényletet hajtott végre, ugyanazon időben. Az okot vagy, hogy ki volt a megrendelő senki nem tudja, csak azt, hogy igen csak gyanús, hogy pont akkor, amikor Jokerről terjedő hírek, is szárnyra kaptak.
Így a nyílt titokként tartott helyre vetődtök. Bane főbázisára, ami a város egyik legmocskosabb környékének, legelőkelőbb épületében van. A hely olyan, mint egy nagy luxus épület, de tudjátok belülről egy kész erődítmény. A bejáratnál álltok, az őr éppen farkas szemet néz hármótokkal, és afelől érdeklődik, igen csak gorombán, hogy mit is akartok itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeCsüt. Május 17, 2012 3:55 pm

Az utolsó nyom a régi STAR labor maradványainál van, kezemmel mutatom a nehézfiúknak, hogy ez az én terepem, figyeljék az esetleges behatolókat, bár Batman is jó a nyomozásban, a bunyóban még inkább. Sámán meg...biztos ő is jó valamiben.
Javában folyik a nyomok követése, eddig nem sok sikerrel, kezdem is kicsit idegelni magam, hogy semmi kézzelfogható dolog nem akad a kezeim közé, csak olyanok, amihez túl kell menni fantázia földjére, s az bizony nem tárgyilagos.
De ekkor megtaláltam. Áhá. Megvan, a nyomok nem hazudnak, háhá, briliáns.
- Uraim. Következő célpontunk ezen a szent helyen van. Gyerünk Nigma csapat, a batmobilhoz! - Kiáltottam el magam szórakozottan, felmutatva a nyomot társaimnak, majd botommal játszadozva indultam el a kijárat felé.
Később meg is találjuk a bűnöst, Batman a lehető leggyorsabban vitt minket a helyszínre, ahol a sötétség meg is mozdult. Na ne...az üldözés nem az én sportom, és pont a macskanő.
Mindenesetre a csáklyavetőmmel a tetőre céloztam, és úgy rántottam fel magam, hogy legalább imitáljam az üldözést. Majd Batman elkapja, ő a nyerőember. Meg Sámán... ő is biztos csinál valamit.
- Kapjátok el fiúk! - Kiáltottam fogaimat csikorgatva, majd ahelyett, hogy társaimat követném, inkább átcsáklyáztam magam az utca másik felén lévő épületre, hogy elé vágjak a sikátorokon keresztül. Többet ésszel mint...szuflával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeVas. Május 20, 2012 10:11 pm

A jövő Gotham Cityben 901347774n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_

Areena Császárnő

[szép város is ez a gotham csak egy kicsit koszos....kiváncsi vagyok vajon hányan lesznek az én oldalamon és remélni tudom csak hogy megfelelő emberek nem holmi játékszerek.....leszállok a földre és megpillantok 3-rom figurát úgy tűnik ők velük leszek legalábbis ezt kaptam utasításba.....]
[leszállok tehát a földre és üdvözlöm a "társaimat".....]

-Üdvözlöm önöket ezen a kellemes estén......remélem jó helye jöttem....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeHétf. Május 21, 2012 1:34 pm

A Batmobilba szűkösen, de épp beférünk. Nagyon utálom, mikor valakit fuvaroznom kell, mert nem elég nagy a hely, de az a kevés alkalom azért nem fog megártani. A társaság előbb.
A legutóbbi helyszín a STAR Labor egyik telepe volt, így hát oda vettük az irányt. Kiszállunk, majd a romokat nézegetjük, hátha találunk valamit. Átváltok infrára is, hogy hátha találok valamit, de Rébusz hamarosan szól, hogy sikerrel járt. Keserűen elhúzom a számat, de nem szólok egy szót sem, csak megnézem, mit fedezett fel. Mikor meg le "Nigma csapatozott", csak felvontam a bal szemöldököm rosszallásom jeleként. A hanghordozásából arra következtetek, hogy lelkes, szóval nem szólok inkább semmit, de még egy-két ilyen beszólás, és nem hiszem, hogy szó nélkül hagyom a dolgokat.
A kocsikázás újra gyorsan telik, majd meglátjuk végül a célpontot: Macskanőt. Mikor észrevesz minket, felhúzza a nyúlcipőt, szóval megkezdődik az üldözés. A Batmobilt automatára állítom, nehogy lezuhanjon, én pedig kilövöm magam, aktiválom a csizmámban a meghajtókat, teljes sebességre kapcsolok és kinyitom a szárnyaimat, úgy követem Macskanőt. Ha sikerült utolérnem, hátulról lelököm a földre, én pedig átlendülve rajta megállok pár méterre előtte egy bataránggal a kezemben:
- Nincs semmi gond, csak beszélni akarunk veled. Ha válaszolsz, elengedünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeCsüt. Május 24, 2012 3:44 pm

Ahogy gondoltam, az alvilági források a legértékesebbek, máris nyomra akadtunk. Nem kellett hozzá sok idő, de ezalatt még jobban feltöltöttem magam. Hiába, a hosszú magány meghozta az étvágyamat. És az arcomon lévő ráncok se festettek jól, ezek azonban már eltűntek, hogy mennyi ember életébe került, nem tudom, de megérte. Most ismét visszanyertem teljes fiatalságom, mintha huszonéves lennék.
Eddig nem volt túl izgalmas ez az egész. Ha ilyen zökkenőmentesen halad tovább a vadászat, nem lesz nagy élvezet. De végre valami kihívás. Bane főhadiszállására vezetnek a szálak, már csak be kéne jutni oda. Egyedül a bejáratnál álldogáló őr az akadály. Ma estére úgy határoztam, elfedem másságomat, és egy kis sminket, festéket bevetve olyan színű a bőröm most, akár egy átlagos embernek - így ez nem kelthet senkiben gyanút. Sötét estélyi ruhámat úgy választottam meg, hogy kiemelje alakom, ezzel talán könnyebben hatást gyakorolhatok az ellenkező nem képviselőire. Ha nem lép a kis csapat élére senki, akkor kézbe veszem az ügyet, és én szólítom meg az őrt, minél édesebb, rejtélyesebb hangon, ami szintén egy jól bevált módszer.
- Egy úriembert keresnénk, úgy hallottuk, itt lelhetünk rá. És az is eljutott a fülünkbe, hogy nagyon szeret üzletelni, olyanokkal is, akikkel nem szabadna. Mi is olyanok vagyunk - közben lassan sétálok, határozott, megfontolt léptekkel. - Ég bennünk a vágy, hogy találkozzunk vele. Már jó ideje, hogy nem keveredtünk semmilyen izgalmas helyzetbe, és szeretnénk ezen változtatni. A főnöködnek minden bizonnyal lenne egy jó ajánlata számunkra. Ezért jöttünk ide ma este. Persze nem ingyen, de ez már csak ránk és őrá tartozna...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeCsüt. Május 24, 2012 4:30 pm

Egy kis nyomozás az alvilág mocskában, nem igazán csíptem a helyet sohasem, de hát mégis csak jó eszköznek, nem másnak, csak eszköznek. A szálak hamar elvezetnek egy terroristához, Bane az, a legerősebb személy Gothamben, de csak fizikailag és csak addig amíg van neki a Venom nevezetű szérumjából, ez nagyon jó hír.
Megérkezünk a régi Stark laborokhoz, már régen is régiek voltak, hát még most, az bejárat előtt egy őr, Bane emberei nagyon jók közelharcban, szerencsére csak közelharcban és szerencsére nem golyóállók. A csapat vezetője megy előre, egészen emberi képet festett magának, ki is csinosította a testét, láthatólag most ezt akarja kihasználni, én maradok a fegyveremnél, egyelőre nem kell használni, majd ha rosszul alakulnak a dolgok, akkor előkapom és kibiztosítom. Ha az illető túl hülye, hogy felfogja a neki szánt szép szavakat, egyszerűsítek.
- Bannel akarunk beszélni, van egy ajánlatunk.
Ezután oda repül hozzánk még egy nő, kezdem magam egyedül érezni egy szál férfiként.
- Üdvözletem. Az attól függ, hogy hova akart jutni. - válaszolom a repülő szerzetnek.
Egy ideig elvagyok azzal, hogy töltényeket piszkálok az egyik kezembe, de megunom, nem hittem volna hogy én ezt meg tudom unni. Körbe nézek, szemem a Hölgyön akad meg, elég szép szerelése van, talán vele tudok közös nevezőt találni.
- Gyönyörűen fest ebben a ruhában. Gothic ha nem tévedek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimePént. Május 25, 2012 7:25 pm

Bejártuk tán az összes mocskos helyet ebben a városban, ahol mindenféle undorító féreg tartózkodik. A nyomok egy felé mutattak, ami nem igazán vigasztalt engem. Bane. Gotham város legerősebb személye, aki annak él hogy ezt minduntalan firtassa, amikor csak kell. Személyem szerint úgy vélem, a várost nem erőszakkal hanem elmével kell megszerezni, de ki miben erősebb, abban marad. Elmegyünk a főhadiszállására, az őr minket figyel. Egész idő alatt ruhámra vigyáztam, nehogy bemocskoljam, sajnos olykor fel is kellet lágyabb módon képelnem egy-két tuskót, illedelmetlen és goromba megjegyzéseik miatt.
Most mégis itt állunk, ezen a piszkos és büdös utcán, egy olyan előkelő épület előtt, mely sikoltozva húzza az emberi szemet magára. Kissé szétnézek, kedves Vezető nőnkre bízok mindent. Egyenlőre halk megfigyelő leszek, majd később ráér foglalkozni mással. Édes parfümöm lágy illata mint egy buborék, úgy vesz engem körül, egy pajzs, mely elnyomja a kellemetlen szagot. Illata lágy és könnyű, elmét bódító. Mindig is kedveltem ezt a parfümöt. Állok csendben, testem karcsú és törékenynek látszik. S pont ebben van az én erőm, nem olyan vagyok mint első látszatra kinézek. Kezeimet kissé összefonva tartom magam előtt, hogy kimonóm ujjai egybeérjenek, ezzel teljesen eltüntetve puha kézfejeimet. Acél tekintettel meredek az őrre, nem is pislogok már percek óta. Figyelem őt mint egy szobor, egy mozdulatlan ragadozó, ki csak arra vár, hogy áldozata megközelítse. Fejemet enyhén feljebb tartom, úgy nézek mindenkire, de nem az a lenéző tekintet, sem a felsőbbrendűség, csupán mindenkinek jelzi, hogy ki vagyok. Egy Hölgy. Kimonóm ujjában ott szorongatom észrevétlenül egyik legjobb barátom, a hideg acélból készült borbély pengét, mely oly éles, akár egy kirurgus szikéje. Csak állok és várok, ha rosszul alakulnának a dolgok, egyenesen az őr nyakába állítsam. Tudom, nem hal meg tőle egyből, de nem is tudna felordítani, csupán szép lassan, gurgulázó hörgés közepette megfullad saját vérétől. Ramirez megszólal s én felé pillantok. Arc izmaim bár kemények és komolyak, mégis egy mosoly húzódik arcomra, amitől kellemes beütést kapok. Enyhén barátságosat, enyhén illedelmeset, mégis rejtelmes.
- Köszönöm szépen eme kedves bókot Uram - kezdek bele, hangom úgy dorombol mint egy macskáé, ki épp gazdájához simul - Igen, egy Gothic kimono. Én magam terveztem s varrtam is. Kényelmes, mégis elegáns - magyarázom neki, szemem sarkából mégis az őrt figyelem.
- Szeretem a geishák öltözékét és viselkedését. Olyan... rejtelmesek és előkelőek. Mint apró halhatatlan istennők - fejezem be nyugodtan.
- Ne vegye tolakodásnak, de kérem árulja el nekem, honnan szerezte eme gyönyörű virágot? Én magam sokat kutattam utána, de nem volt szerencsém hozzájutni. Nagyon megörvendeztette vele szívem - teszem fel a kérdést s kimondom azt amit már egy ideje éreztem. Megtisztelve érzem magam, hogy egy idegen férfitől ilyen előkelő és drága ajándékot kaptam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 2:00 pm

//Nem szeressem az olyan játékosokat, akik vérgőzös karaktert indítanak erre leállnak beszélgetni, és az éppen csak hogy nem bevehetetlen erődöt dobhatom ki miattuk Very Happy //

Macskanő nem foglalkozik az üldözői szavaival. Soha nem tette, akár hányszor is kerültetek kapcsolatba vele, vagy harcra került a sor, vagy éppen hogy nem sikerült lecsukatni. Nem olyan, mint a régen volt névadója. Ám ettől függetlenül, felülmúlta a Tolvajok Fejedelmét. Ha hírességben nem is, de számbeli fölényben annál inkább.
Az üldözés hamar véget ér. Macskanő mintha nem is ismerné a várost, berohan egy sikátorba, és nem menekülhet. Batman utána ered, Sámánnal együtt, és sarokba szorítják. Könnyű volt, talán túl könnyű is. Többször is összecsaptak már, de ennyire könnyen még nem. Ez Rébusznak is feltűnik, ám mielőtt még szólhatna társainak, ha egyáltalán akarna szólni magassarkú lépteket hall maga mögött. Három csinos latexruhán nő lép fel a tetőre, ahová áthintázta magát, és nem tűnnek túl barátságosnak.
Eközben a két üldöző szembe fordul prédájukkal. Macskanő túlságosa elégedett az üldözés kimenetelével, és sajnos hamar rájöttök miért is. A háztetőkön, és szinte minden ablakban ismerős árnyékok tűnnek fel, körülvesznek pillanatok alatt, és a nő kórusban csak annyit kérdez.
A jövő Gotham Cityben O6k7mf
- Tudni akarjátok miért hívnak engem Macskanőnek? Nem csak, azért mert betörő vagyok... - Egyszerre ugrik ki mind a kilenc macskanőnek a karma, és veti rá a férfiakra magukat. Az élet bármelyik másik esetében örülnének ennek fajtársai, de itt borotvaéles karmok, és csonttörésre alkalmas izmok vannak.

A négyes lassan megismerkedik, az őr csak pár szót szól a kommunikátorába, és máris utat enged nektek. Ez még mindig Gotham City a bűn városa. A pénz jelent mindent, és egy jó üzlet mindennél többet jelent. Az épület, olyan mint amilyenre számítottatok. Belül szűk folyosók, vastag falak, szinte egy erőd. Tele fegyveresekkel, és könnyen biztosítható lőállásokkal. Ha erőszakkal akartatok volna bejutni, igen csak meggyűlt volna a bajotok.
Egy másik őr vezet titeket utatokon. Végül egy tágasabb helyiségbe juttok, ahol Jackson Chappell, Bane mostani jobb keze vár titeket. A helyiség igen csak csicsás, már csak a bútorok is, több ezer dollárba kerülhetnek, nem hogy a díszítés. Ám semmi giccs, csak a megfelelő hivalkodás.
A jövő Gotham Cityben Jacksonchappell
- Üdvözlöm önöket. - Köszönt illendően. - A nevem Jackson Chappell, sajnos Bane nem fogadhatja személyesen önöket, de bármiféle üzleti ügyük is van szívesen lebonyolítom önökkel - Mondja, és közbe hellyel kínál titeket, az asztal körül. Italokat, és frissítőket, hoznak be, hogy a tárgyalás jobban, és gördülékenyebben alakulhasson.//Na akkor egy hetetek van írni. A jóktól egy harci postot kérek, amiben 3-3 macskanővel kell megküzdeniük. A gonoszok pedig beszéljék vitassák meg hogyan és mit is akarnak pontosan itt.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 11:11 pm

A jövő Gotham Cityben Emerald_Empress_2_www.kepfeltoltes.hu_
A jövő Gotham Cityben 463px-Emeraldemp


Areena Császárnő


-Nos gondolom ezután a bók után illendő lenne a hölgyet elhivni egy randira....sőt mindjárt akár beszéljék meg a részleteket amit bizonyára izgatottan halgatnék.....VAGY AKÁR BE IS MEHETNÉNK ÉS VÉGRE ELKEZDHETNÉNK .....OSTOBÁK....

[fujj mostmár értem miért utálok minden érzelmet....na de menjünk be....látom ott már valaki nagyban elkezdett valamit......]

-Heéj te....állj félre egy kicsit...
[szólok oda fehér hajszínű társamnak...]

//bocsy én rosszúl értelmeztem vadmacska irását és én még egy olyan dolgot irtam ami a bejutás előtt volt pedog ő aztirta hogymár bentvagyunk nagyon sajnálom a félreértésért...(( mindenkitől....//

-Nos maga...[kiáltok az örnek s közben megpróbálom az erőmmel felemelni felém huzni és a kezeit magamellé szoritani.....]...niincs kedvem jópofizni csak egyszer mondom el figyeljen a kis agyacskájával...a főnőkéhez jöttünk aki mondta hogy jöjjünk ide...nos szoval két választása van tehát...vagy beenged minket vagy szétroppantom mint egy darab fát.....kedveském....nos mit választ?


A hozzászólást Amethysta összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 31, 2012 10:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeHétf. Május 28, 2012 7:29 pm

Az őr beenged minket, nem kell használnom a fegyverem, ez egy kifejezetten jó hír, Bannek egész terror csoportja van, mi meg tízen se vagyunk, szóval nagy hátrányból indultunk volna, ha csete-patéra került volna a sor. A zöld hajú elég arrogáns és szép kommentekkel fűszerezi az eseményeket, ezen mosolyognom kell gúnyosan, szavaiból csak a rosszindulatot érzem.
~ Lehet igaza van és nem csevegéssel, hanem a feladatra való koncentrálással kellene foglalkoznom... ugyan már. Fél életem "akció" közben éltem le, emlékszem egyszer lövöldözés kellős közepén álltam neki enni, és nem vesztettem. Ez nem okozhat gondot.
Előre engedek mindenkit, maradok hátul, szeretek hátulról fedezni.
- A Giordano botanikai kertben nevelték, ha jól tudom Gothamben nincs is több. -folytatom a beszélgetést- Igen, hallottam, hogy kutat utána, ezért bátorkodtam hozni magának egyet és nagyon örülök hogy tetszik. Remélem nem veszi tolakodásnak.
Közben haladunk a folyosókon, körülnézek, nagyon jól védett a hely, szerencse, hogy nem erőszakosan akartunk bejutni, mert nem sok esélyünk lett volna egy ilyen védett erőd ellen. Egy nagyobb terembe érkezünk meg, természetesen Bane mást küld maga helyett, erre számítani lehetett. Viszont jön a fordulat, úgy dönt a zöldike, hogy átveszi az irányítást és erőszakkal intézi a dolgokat, arcomat tenyerembe temetem, ennek nem lesz jó vége. Közben már készítem is a fegyverem tüzelésre, ha gond adódna. Megvárom milyen eredménye lesz ennek a kirohanásnak, addig is kinézek magamnak egy fedezéket meg az őrök után fut a szemem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeKedd Május 29, 2012 9:59 pm

Nem kellett volna ennyire megerőltetnem magamat, az őrnek nem kellett sok érv, és már jelez is a bentieknek, hogy itt vagyunk. Szépen besétálunk, talán az oroszlán barlangjába egyenesen. Vagy talán a sárkány odújába? Mindegy, a lényeg, hogy bent vagyunk. Mindenki szépen viselkedik, csak ez az új kislány nem. ZÖLDfülű, jegyzem meg magamnak. Ha nem tudja kordában tartani az indulatait, akkor a fejünkre is szakadhat a plafon a végén miatta. Készen kell lenni, ha esetleg erre kerülne sor. A fickó, aki fogad, természetesen nem maga Bane, hogy is lenne ő. Miután kényelmesen helyet foglalok, nem törődve azzal, hogy a többiek is ezt teszik-e, vagy inkább állva maradnak. Ha nem kezdeményez senki beszélgetést, akkor belevágok, kezemmel végigmutatva mindannyiunkon:
- Üdvözlöm, köszönöm hogy fogadott bennünket. Nem is festem körül a helyzetet, és belevágok. Mostanság sok különös dolog folyik a városban, és mondhatni, hogy ezen események sodortak össze bennünket ezzé a "brigáddá". Úgy véljük, hogy az ön főnökének meg vannak a megfelelő kapcsolatai, esetleg eszközei, hogy mi elérhessük a célunkat, mely szintén a különös eseményekhez kötődik. Természetesen semmi legális dologról nincs szó, kétlem, hogy ez meglepné a maguk cégét... khm... mivel úgy vélem, nálam jobb beszélőkével rendelkezők is akadnak közöttünk, átadom a többieknek a szót - mondom. Azért teszem ezt, mert kíváncsi vagyok, mennyire van meg nélkülem a csapat, és ki érez magában elég vezetői szerepet, hogy átvegye a beszédet. Így tudni fogom, ki lesz számomra a csapaton belüli konkurencia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeKedd Május 29, 2012 10:47 pm

- Kellemetlenül iledelmetlen. Hát magát nem tanították arra, hogy kell viselkedni egy hölgynek? - kérdezem lágy hangon a zöld hajú nőtől, kinek arogáns viselkedése számomra egyszerűen visszataszító. Lágy undor fut végig arcomon, s tudom, hogy most elég sokáig ott is fog ülni, amíg ez a zöld hajú hölgy meg nem tanul korához és neméhez méltóan viselkedni. Fekete kimonóm díszes ujjából egy legyezőt veszek ki, majd két ujjal kecsesen szétnyitom. Egy olyan fekete legyezőt, melyet mintha egy pillangóról szakítottam volna le, akár a szárnya, vékony volt, mégis méltóságteljesen mozgattam csuklómmal. Mindkét felén rózsaszín és fehéren festett virág tündökölt. Kicsit arcom felé emeltem, hiába tudtam uralkodni magamon, hiába tudtam érzéstelenül végigtiporni a hörgő személyeken, az illedelmetlen viselkedés volt az egyetlen mégis, ami olyan undort csalt arcomra, amit nem voltam képes sosem letörölni. Ez tán egy kicsit takarja.
A jövő Gotham Cityben Faecher_pr
Elindulunk be, számtalan hosszú keskeny folyosón keresztül. Tiszta padló, mint ahogy rengeteg felfegyverzett őr. Biztos vagyok benne, ha támadással akartunk volna bejutni, aligha értünk volna el élve az első ajtóig. Testem úgy mozog mintha úszna, akár egy hajó a békés tengeren. Minden izmom egyszerre mozdul, a ruha is úgy hajlik körülöttem, mintha ez csak testem egy része lenne, egy újabb izom ami úgy működik ahogy kell. Méltóságteljesen haladok társaim mögött, még mindig az a pillantás, melyből magabiztosságom árad, ugyan úgy meghagyva rejtéses varázsát. Olykor a legyezőt megtáncoltatom fehér hosszú ujjaim közt, érzem ahogy hűs szellője csiklandozva hordja szét rakoncátlanul hajtincseimet, melyek vállamra omlanak. Megérkezünk egy helyiségbe, pontosan olyan mint amilyennek várni lehetett. Luxus bútorok, csicsás, de még a szépség keretén belüli. Pillantásom olykor fogadónkra, olykor a díszletre irányul. Hellyel kínál minket, de én úgy döntök, nem ülök le. Lassan az egyik képhez lépek s felemelem tekintetem, de nem a fejem. Érdeklődve figyelem minden apró ecsethúzását, szinte elmerülök az egészben, mintha megbabonázott volna teljesen, természetesen mindenre odafigyelek fülemmel, ami körülöttem történik.
- Mr. Chappell... - kezdek bele doromboló hangommal, ami eddig igencsak sok férfi fantáziáját megpiszkálta a perverzió téren - Örülök hogy személyesen is találkozhatunk. Sok kellemes hírt halottam magáról. Többek közt hogy mindig... remekül végzi munkáját - mondom neki még mindig ugyan olyan hangon, bár most nincs semmilyen szándékom ezzel a viselkedéssel. Miközben beszélek hozzá, tekintetem folyamatosan mélyen szemébe fúrom, olyan érzést ad mintha lelkébe tudnák ezzel hatolni, megfogni és megcsókolni. Közben az asztalhoz lépek, ahol a frissítők vannak. Egy üveg whisky, és valamilyen borok. Ujjaim lassan futnak végig a whisky-s üvegen, majd mintha meggondolták volna magukat a bor felé nyúlok, majd hirtelen lassan mégis visszahúzom kezem. Eszembe jut, mi ha meg van mérgezve, de minden úgy néz ki, hogy csak meggondoltam magam ami a frissítő italokat illeti. Nem szólalok meg többet, nem akarom megmutatni a csapatnak mi rejlik bennem, hisz semmi kedvem arccal a földön végezni, saját véremben fagyva. Csak játszom tovább szerepem, amit kiosztottam magamnak. A csendes és illedelmes Hölgyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimePént. Jún. 08, 2012 12:46 am

A harc a macskák és a jófiúk között elkezdődött, Sámán és Batman egyként vetik rá magukat a nőkre, kik szinte alakzatban próbálják meg elpusztítani követőiket. A harc kiélezett, igazából még csak kóstolgatják egymást, pofonok csattannak, de senki nem veti be még titkos fegyverét, Rébusszal ellentétben. Ő nem akarja finomkodással eltölteni az időt, de látszik, hogy a három macskanő kikkel összehozta a sors nem finomkodik.

A gonosz csapat jó kedélyű üzletemberek benyomását kelti, sikeresen bejutnak a kellemes benyomást keltő, szinte Feng-Sui érzést árasztó szobába, ahol máris rátérnek a lényegre.
- Nos, ha jó híreket hallott rólam, az már régen rossz, mindenesetre köszönöm a bókot, de mit szólnának, ha rátérnénk a lényeg... Akadt el a szava, miután Areena nem bírt a vérmérsékletével és megunva a szájtépést, a magasba emelte Chappell urat kérdőre is vonva.
- A főnököm hívta volna ide magukat? Kétlem...viszont maguk ezzel megásták a sírjukat. - Válaszolt gúnyos vigyort erőltetve arcára, majd el is kiáltotta magát.
- Őrök! - Parancsolta a már általatok is látott fegyvereseknek, mire egy hang szólalt meg a sarkokban lévő hangos bemondóban.
- Hagyd Chappell...ezeket a betolakodókat én magam intézem el. - A hang rekedtes volt, félelmet keltő, szinte tudtátok, hogy nem mindennapi ember szólhatott bele a mikrofonba.
Chappell mögé tekintve meg is láthatjátok, ahogy egy rejtett ajtó kinyitódik, majd a lépések melyek az ajtó nyitását követik szinte kocogtatásra kényszeríti az asztalon lévő italos üvegeket.

A jövő Gotham Cityben Bane

- A saját házamban, a birodalmamban fenyegettek!? Agyon taposlak titeket! - Kiáltotta el magát, mire már számotokra jól ismert vegyi anyag áramlott testében igen morcos kinézetet biztosított neki. Talán elkapkodtátok a dolgokat, viszont innen nincs visszaút.


//1 hét múlva körváltás, Batman legközelebbi késésével a Jó csapat kiesik a partiból. A gonosz csapattól harci postot várok, sok sikert!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeHétf. Jún. 11, 2012 7:54 pm

A jövő Gotham Cityben Emerald_Empress_2_www.kepfeltoltes.hu_
A jövő Gotham Cityben 463px-Emeraldemp

Areena Császárnő:

-Hmm....milyen lasan pörög anyleved ahhoz képest hogy mindjárt megöllek.....[vágom oda Mr. Chappell-nek
miközben megemelem......de az őr ugy látszik hivatja az erősítés......de aztán az ajtó mögüli hang lecsititja majd ő elintézi...kiváncsi vagyok ki az a fickó.....]

-Hmm...kösz a segítséget...[.....felemelkedek a levegőbe.....s utánna nekidobom Bane-nek.....majd kersek egy nehezebb tárgyat amit megpróbálok Bane-nek dobni....figyelek ha bármi történne és veszélyeztetné a támadásom egy erősebb tárgyat tolok magam elé gyorsan....]


A hozzászólást Amethysta összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 13, 2012 10:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeHétf. Jún. 11, 2012 10:11 pm

- Oh, ha nem Mr. Bane-nek dolgozna, megkérném hogy nem e dolgozna nekem, bár nem hinném hogy otthagyná... - doromboló lágy hangom hirtelen elhal. Figyelem ahogy a zöld hajú nő, aki már így is számomra gyomorforgató viselkedést tanúsított, most sem tudja megállni, hogy ezt bennem fokozza. Sőt, mi több, nyíltan és merészen fenyegeti meg Mr. Chappellt aki Bane talán jobb, talán bal, de mindenesetre valamelyik keze s mi is az ő épületében avagy házában vagyunk. Ajkaimból hangos szó reppent ki, de ezt senki az itt lévők közül nem érthette, csupán én. Oly durva, mégis illedelmesen előadott káromkodás, melyet anyámon és rajtam kívül talán csak azok az édes geishák ismernek, kik eme szót kitalálták. Ujjaimmal lágyan csuktam össze legyezőmet, majd nyugodt, csendes léptekkel indultam el Areenahoz. Kezem mint a fátyol, oly lágyan nyugodott a nő vállán.
- Ez volt élete legostobább döntése. Már tudom honnan ismerős a maga arogáns viselkedése. Ó igen hölgyem. Önt a rendőrség küldte abban a hiú reményben, hogy közénk furakodhat és elvezessük magát Mr. Bane-hez, nincs igazam? - szavaim lágyak voltak, oly lágyak mint egy anyukáé ki gyermekének hízeleg. Mégis kemények s hidegek, akárcsak két legjobb barátom pengéje, melynek egyik éle már Areena kecses nyakához szegeztem.
- Uraim és hölgyem... Nem más áll előttünk mint Mrs. Peterson. A rendőrség egyik kémje - mosolyodtam el kicsit.
- Mrs. Peterson, gratulálok önnek rövid és ostoba életéhez... - szólalok meg.
HA még nem emelkedett ilyenkor a levegőbe hogy megtámadja Bane-t igyekszem egy gyors és pontos vágással elmetszeni torkát, ha már a levegőben van, lábánál vagy ruhájánál fogva próbálom őt lehúzni és átkarolva testét egyenesen szívébe süllyeszteni legjobb barátomat. Ha eközben netán támadna Bane és nem lenne időm erre a műveletre, Areena-t egyszerűen Bane karjai közé lököm. Természetesen azért ha bárki engem támadna igyekszek védekezni úgy, hogy Areena testét használom élő pajzsnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeHétf. Jún. 11, 2012 10:54 pm

Szépen halad illedelmes párbeszédünk szóáradata, és remélem, beér a medrébe is. Már formázom is a következő sorokat, mikor valami gátat vet a gyönyörű folyamnak. És természetesen nem más, mint a Zöldfülű hölgyemény – hiába, én így nevezem. Idegességembe forgatom a szemem, és arcizmaim megfeszülnek. Reménytelen. Pedig milyen diszkréten is elintézhettük volna ezt az egészet. Hiába fojtottam el az éhségemet, küzdöttem le mutáns ösztönömet és festettem ki magam, ez a… ki nem mondom micsoda egy csapásra tönkre vágta az egészet. Az őrök készülnek minket elintézni, és én felpattanok a helyemről. Azonban egy hang szólal meg, ami megakadályozza az őröket a feladatuk elvégzésében. Maga Bane jön ide! És mire ez végigsuhan az elmémben, már ott is terem előttünk. Még nem indult el felénk.
Ekkor a sötét lady próbál felülkerekedni a dolgokon, és tetszik, amivel előrukkol. Meg se próbálom védeni a Zöldfülűt, ha ezzel lepereghet rólunk, többiekről a gyanú kellemetlen árnyéka. A kettejük összetűzésébe nem mártom bele magam, bár… sajnálom azt az elpazarolt életet, még ha a zöldikéjé is. Hisz olyan finom lenne, ahogy belém áramlik az ereje…
Kirázom fejemből a zavaró gondolatot. Nem, most inkább Bane-el kell foglalkozni. Azelőtt mondom még ezt, mielőtt elindulna felénk a méreggel telepumpált óriás:
- Akiknél lőfegyver van, azok lépjenek akcióba először – mondom, lehetőleg, hogy csak a társaim hallják. - Mikor közel jut hozzánk, jönnek azok, akik a közelharchoz szoktak.
Megpróbálok Bane mögé kerekedni, hogy a hátára vessem magam, és belemélyesszem a karmaimat, melyek jelenleg szépen kilakkozott körmöknek vannak álcázva. Ha nem sikerül, akkor elölről közelítem meg, és a testén fölfutva kerülnék mögé, persze, csak ha úgy látom, hogy nem éppen rám figyel, vagy nem jelent pillanatnyi fenyegetést. Ha ez sem jön össze, akkor, bár tudom, hogy igen erős, megpróbálom egyik karjába belevésni a karmokat.
Miután ez megvan, szívni kezdem életerejét, először azonban csak egy nagyon keveset, hogy megtudjam, nincs-e mellékhatása a méreggel átitatott testnek rám nézve. Talán olyan hatása lenne, mint Bane-re? Én is átváltoznék? Ki tudja. Ha azonban legyengülnék tőle, szerencsére van a helységben pár testőr. Ők jó forrásnak bizonyulnak, hogy feltöltsem magam. Ha erre kényszerülnék, a lövéseik nem akadályoznának meg, legalábbis az első pár golyó, tekintve gyors regeneráló képességemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeKedd Jún. 12, 2012 7:48 pm

Ahogy gondoltam, a zöld hajú nő akciója egyszerűen fatális hibának bizonyul, jönnek az őrök, én már nyúlok is a fegyveremért. Közben alakulnak tovább a dolgok, a Hölgy a másik nő közelébe megy és ismét a szavak erejét használja, majd látom előkerül egy penge is. Közben megérkezik Bane, izmai szinte szétrobbannak és mindjárt átváltozik vadállattá. A régi szép időkre emlékeztet a dolog, dolgoztunk mi még együtt is.
~ Kétszer is meg kell gondolni, hogy az ember rálőjön. De muszáj lesz.
Parancs szerint az élesített fegyvert célra tartom, cél Bane teste, főleg a nagyobb izom kötegek, ott egy jó találat igazán nagy kárt tehet, vagy legalábbis erős fájdalmat okozhat. A felsőteste, mellkasa, mellizmai, bicepszei a fő célpontok, illetve a hasa is. A csapatunk kis vezérét nem tervezem szitává szaggatni, ha közelharcba kerül, akkor inkább célpontot váltok a nagy testen. Ha az őrökkel akadna gond, akkor próbálom őket egy-egy szép sorozattal kifektetni. Gyorsan keresek valami féle fedezéket is, hogyha nagy gond adódna, pl Bane felém venné az irányt, akkor oda elbújhassak. Nem vagyok különösebben jó közelharcban, ezért igyekszem távol maradni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitimeSzomb. Jún. 16, 2012 8:20 pm

A gonosz csapat tagjai Aarena hibájának köszönhetően rögtönözni kényszerülnek. Alise frappáns történettel áll elő, még talán be is válna a terve, ha Claire nem kezdené el osztogatni a parancsait.
Chappell teste Bane felé veszi az irányt Aarena hercegnőnek köszönhetően, a nagydarab óriás azonban könnyűszerrel megfogja őt, és leteszi a Földre.
Eközben Alise-nak sikerül megszúrnia a Zöld hajú hölgyeményt, de nem találta el a szívét, sem a torkát, a lábában sikerült egy mély sebet ejtenie, hiszen az már felrepült. Kezeivel megpróbálja őt lehúzni a Földre, úgy néz ki, a csapat nem igen találta meg a közös nevezőt.

Mivel Bane komornyikja elkapásával volt elfoglalva, Claire és Ramirez gondtalanul vetik rá magukat, míg a lány belemélyeszti körmeit a férfi hatalmas karjába, addig társa célba veszi a monstrumot fegyverével. Ám csak hamar el kell húznia a puska csövét, hiszen Bane elé rántja a leányzót tartó kezét, ezzel sakkban tartva őt.
Azonban az Életlopó nem a mérget szívja fel, hanem az energiát, amiből Bane-nek van bőven a Venom-szérumnak köszönhetően, így nem látni az óriáson hogy fáradna. Nem is akarja ledobni magáról az energiavámpírt, hiszen ha már pajzsnak jó, és még van elég energiája, nem zavar sok vizet, inkább nagy léptekben elindul Ramirez felé, félredobva mindent, mi útjába kerül.


//A jó csapat kihúzva több környi inaktivitást követően, a gonosz csapatnak négy nap áll a rendelkezésére.//

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
A jövő Gotham Cityben Empty
TémanyitásTárgy: Re: A jövő Gotham Cityben   A jövő Gotham Cityben I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A jövő Gotham Cityben
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: