bool(false) Park környéki lakónegyed

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Park környéki lakónegyed

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeKedd Május 15, 2012 3:47 pm

Park környéki lakónegyed Inv18x

A város egyik legelitebb környéke. A Robinson Park közelsége, felveri az árakat, és a legtöbb ideköltöző a friss levegőért, és a zöld környezetért él itt. A város átlagos mocskossága nem érződik annyira, a lakások csendesebbek, az utcák tisztábbak. De itt sem fenékig tejfel teljesen az élet, a park hatalmas, és az itt lakók tudják jól, aki nem vigyáz könnyen eltűnhet ebben az élő paradicsomban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeKedd Május 15, 2012 3:54 pm

//Abakura Ryuu kaland kezdő reagálása//

Egy szokványos nap Gotham City-ben mi is lehetne ilyenkor jobb, mint egy séta a város élő szívének pitvaraiban. Érzed, ahogy lüktet az élet, az emberek dolgukra sietnek, szaladnak a munkájuk után, mint megannyi hangya, úgy rohannak jelentéktelen kis problémáik után.
El sem tudják képzelni, az a hatalmas világot, melynek te részese vagy. A varázstárgyak, és megmagyarázhatatlan dolgok világát, melyben te benne élsz. Szerves részese vagy, de néha jól jön a pihenés.
Az ereklyékben lévő lelkekkel folytatott harc, az megszerzésükért kiállt próbák, és a mindennapi élet fárasztóak, így ez a tavaszi, vagyis inkább nyár eleji séta tökéletesen felüdít. Az emberek forgataga, a város monoton morajlása, minden jó, és pihentető.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeKedd Május 15, 2012 4:23 pm

Mivel már több, mint egy hónapja nem sétáltam csak úgy, elhatároztam magam, hogy sétálni fogok a városban. Nem nagyon akarok magamnak lakást venni, vagy bérelni, mivel egyrészt alig van pénzem, másrészt úgy sem lennék ott olyan sokáig. Máma elhatároztam, hogy nem fogok erekyléket keresgélni, mivel ha minden nap azt keresnék, beleőrülnék. Mivel már nagyjából sikerült rájönnöm, hogy mi micsoda, elindultam a város szíve felé. Szerencsére már kiigazodtam az útjelző táblákon, így nemsokára oda is értem a célhelyre. Egy hatalmas zöld terület tárult szemem elé, amit egy jezőtábla Robinson Parknak nevezett. Már el is indultam. Kicsi séta után elálmosodtam, és elhatároztam, hogy kicsit alszom. Körbenéztem, és megláttam egy nagylombú fát, aminek az ágai szinte összefortak volna. Nekifutással felfutottam a fa törzsén, elkaptam egy ágat, és felhúztam magam a fára. Hátamat a fának téve leültem egy nagyobbacska ágra, és pár pillanaton belül elaludtam. Talán pár órát aludhattam, ám egy rémálom miatt felkeltem. Ismét újraéltem anyám halálát. Minden este ez az álom kínozott. Kis idő után visszaaludtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzer. Május 16, 2012 2:39 pm

A visszaalvás csak félig meddig sikerül. A fekhelyed nem kényelmetlen, és a szellő is csak álmosítóan hat rád. Talán kicsit túl idilli is a kép, de egy valami csak felzavar. És miután megláttad, nem fogsz visszaaludni egy jó ideig az biztos.
Egy kislány fut ki a bokrok közül, eddig még nem is lenne probléma vele, de mintha a növényzet utat nyitott volna neki, és a mozgása is inkább olyan, mintha úszna a levegőben, és a lába nem is érintené a talajt. Amikor jobban szemügyre veszed. Látod, hogy a ruhája egy rózsaszínű kis öltözet, aprócska szoknyácskával, ami pont az ilyen tizenéves kislányokon áll a legjobban, eléggé össze van koszolva. És ami még furcsább, nem csak koszos, de szakadozott, és olyan a formája, mintha csak egy filmből bújt volna elő, egy túlélő, aki hónapokat töltött el a dzsungel mélyén. Itt ott zöld foltok tarkítják, és éppen csak nem hullik le róla. Talán csak az imádság, vagy a jó isten tartja rajta.
Legnagyobb sajnálatodra, még nem is ez a legszörnyűbb. A kislány elrohan alattad, mármint a fa alatt, majd pár méterrel később, mintha csak a szélirányt akarná megállapítani. Megdermed teljesen, egy mozdulatot sem tesz, fejét felveti, és igaz szimatolásra utaló hangokat nem hallasz, de csoda lenne, ha nem vennéd észre, hogy mit is csinál. Beleszagol a levegőbe, majd hirtelen körbefordul, és keresőleg tekintget jobbra-balra, többször is megfordul a saját tengelye körül. Éppen csak felfelé nem néz rád.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzomb. Május 19, 2012 2:32 pm

A furcsa lány még mindig nem nézett rám, ám én sejtettem, hogy megérezte közelségemet. Jó ideig néztem a jövevényt, ám mivel nem akartam tovább ücsörögni kicsit odébb osontam. Óvatosan lépkedtem, nehogy megreccsenjen az ág. Mikor a lány felé értem, óvatosan leültem az ágra. Kicsit összeszedte magam, és kicsit erőteljesebbre sikerült hanggal kérdeztem a jövevénytől:
- Kivagy te, és miféle szerzett vagy? – kérdeztem.
Egy kis ideig vártam, ám észbe kaptam.
- Bocsáss meg, úgy illik, ha előbb én mutatkozok be. – kezdtem el – Abakura Ryuu vagyok. Most kérlek, mutatkozz be te is.Kicsit azért felkészültem a legrosszabbra, vagyis ha megtámadna, akkor rögtön följebb ugranék a kicsivel magasabban lévő faágra. Ha netán ott is elérne, akkor leugranék a fáról, a közelben lévő dúslevelű bokorba. Mivel a bokor elég puhának tűnik remek landoló párna lesz belőle, ha netán arra lenne szükség. Ha a támadás elmaradna, és a lány válaszol, akkor megkérdezem, hogy honnan jött, és hogy mi ilyen sietős neki. Beiktatom azt a lehetőséget is, hogy el kezd menekülni. Ebben az esetben én utána eredve próbálnám utolérni, és meggyőzném arról, hogy én nem akarok rosszat neki. Ha megáll, és bemutatkozik, akkor felteszem neki a kérdést, ha fut tovább, akkor megpróbálom utolérni, és meg próbálnám fogni a vállát, és ezzel is lelassítani. Minden esetben, ha zaklatott állapotban volna, megvárnám, hogy lenyugodjon, és utána kérdezősködnék.


A hozzászólást Abakura Ryuu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 21, 2012 8:19 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeVas. Május 20, 2012 11:02 pm

Az ág elbír téged könnyedén, és még a mozgásod sem zavarja meg különösebben. Mintha csak egy őserdőbe kerültél volna, ahol minden érintetlen, az élet kezdetén, ahol az emberek még békében élnek. A kislány is közülük való lehet, így mikor meghallja a hangodat, lassan minden ijedelem nélkül felnéz rád.
Az arcán széles mosoly terül szét, és mély zöld szemeit rád veti. Csak néz meredten, és még a bemutatkozásod után is, úgy látszik semmi hatást nem érsz el nála, ám egyszer egy gyermeki kacajt hallat. Hosszan, vidáman, és minden boldogságát beleölve.
- Szia bácsi, mit keresel te ott a fán? - Teszi fel a kérdését, ami talán mindenkiben felmerült volna elsőre is. - Talán bújócskázol? Tudják a szüleid, hogy itt rejtőzöl? - És a mosoly egy cseppet sem lohad, csak néz fel rád, mintha egy istenség lennél, és kevéske tudását akarja gyarapítani. Őt úgy látszik nem tanították meg szülei, hogy be kell mutatkoznia, vagy talán nem is voltak szülei, ahogy kinéz. Lehet egész életében itt élt a parkban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeHétf. Május 21, 2012 8:17 am

- Hát ezt én is kérdezhetném. - mondtam a szélesen mosolygó kislányak.
Akaratlanul is elmoslyodtam, és legugoltam a faágon.
- Amúgy nem vagyok olyan idős, hogy lebácsizzál. - mondtam mosolyogva - Szólíts nyugodtan Ryuunak.
Kicsit még mosolyogtam, ám a kislány másik kérdésétől kissé rosszabb hangulatba kerültem. Eszembe jutott apám és anyám. Igazság szerint apámat nem nagyon hiányoltam, hisz gondolatait visszanézve bármikor láthattam őt, ám anyámat csak rémálmaimban láthattam, amitől meg nagyon írtóztam. Nem feledkeztem el a lányról, így kicsit összeszedve magam válaszoltam neki:
- A szüleim már nem élnek, így nem tudhatják hol vagyok. - fejeztem be, de a lány mosolyától újra elmosolyodtam.
Nem tudtam, hogy lehet valaki ennyire vidám. Nagyon aranyos volt a kis ruhájában, és hozzá még ráadásul gyönyörű zöld szeme volt, ráadásul mindehez ez a szűntelen vigyor. Kissé hátradölve ledőltem a fáról, és tervezésemnek hála, a talpamra estem. Sejtem, hogy ez tetszett a lánynak, ám most nem ez éredekelt.
- Nincs kicsit késő a sétáláshoz, itt a parkban? - kérdeztem - Haza kísérjelek?
Ha a kislány igen mond, akkor már kísérem is arrafele, amerre mondja, hogy lak. Ha nem, akkor kicsit még maradok beszélgetni vele mivel, már régóta nem beszéltem senkivel ilyen jól. Minden esetben megkérdezném újra a nevét.
- Megmondanád a neved kérlek? - kérem a lány ismét a bemutatkozásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeHétf. Május 21, 2012 6:02 pm

//Bocsánat teljesen kiment a fejemből, hogy te tizenöt éves vagy.//

A kislány a lehető legnagyobbakat bólintja, amit csak nyaka enged. Elég megértően teszi, talán túlságosan is. Mikor észreveszed, hogy a szemeiben egy könnycsepp is megjelenik, a szüleid halálának hírére.
- A nevem Denise, és tudom hogy érzel. Az én... anyukámat egy hónapja ölték meg, apukámat, pedig pár nappal utána. A városban lévő lövöldözések áldozatai lettek. - Szipog egy kicsit, ebből látszik, hogy még nagyon gyerekes. - Tudod én itt lakok. A parkban, itt van a táborunk. Gyere te is, jól fogod érezni magad. - Nyújtja feléd jobb kezét, és még int is. Nem sürgetőleg, csak olyan izgatottan, ahogy eddig is viselkedett. Most pedig az új barátság reményében akar az ismeretlen helyre vinni, ahol bármi megtörténhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeKedd Május 22, 2012 8:06 am

Kicsit zavarba jöttem, mivel a lány elkezdett kissé könnyezni, és kiderült, hogy az ő szülei nemrég haltak meg, és azóta itt él a parkban. A kislány rögtön vissza is tért a vidámsága, ám az ajánlatát nem tudtam hova tenni. Odamentem hozzá, és legugoltam. Kissé még gondolkoztam, ám elhatároztam magam.
- Rendben van, Denise. -mondtam legvégül.
Megfogtam kinyújtott kezét, és elindultam arra, amerre Denise kísért. Kicsit azért gyanakodva mentem, hisz mindig ilyen vagyok, ha valaki idegen helyre visz. Ez az érzés talán azért van, mert eddig nem nagyon voltam errefele? Nem tudom, de hamarossan kiderül. Hát csa mentem arra, amerre kísért Denise.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 7:54 am

//Bocsánat a késésért.//

Lemászol a fáról, és a kislány aki csak pár évvel lehet fiatalabb nálad, boldogan konstatálja, megteszed neki, amit kíván. Nem indultok azonnal, előbb tüzetesen körbenéz. Lassan lépeget, és kétszer is megkerül, míg elér arra a pontig, míg csettint egyet a nyelvével.
- Tetszel nekem - jelenti ki nyíltan, de mielőtt bármit is reagálhatnál megragadja kezed, és a park belseje felé kezd húzni. - Én itt lakok a parkban. Sok barátommal, és Éva vigyáz ránk. Tudod ő nagyon kedves, magához vett minket és enni ad, meg szállást. És boldogan élünk - mondja és mondja és mondja. A szép lakásokról, a nagy fákról, és édes gyümölcsökről, és mindenről ami csak érdekelhet egy ilyen kislányt. Egyedül a szép ruhákról, és hasonló lányos dolgokról nem csacsog, miközben egyre mélyebben haladtok a parkba.
Úttalan utakon sétáltok előre, fák, és bokrok szegélyezik utatokat, selymes fű simogatja lábatokat, és a természet hangjai betöltik az egész helyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 11:35 am

Kicsit zavarba jöttem adtól, hogy a lány aztmondta, hogy tetszek neki, ám ez az érzés gyorsan elmnez, pontosan úgy, ahogy Denise is, és vele együtt én is. Jó sokat tud beszélni, ám azt vettem észre, hogy semmilyen lnyos dologról nem beszél, ám ezt arra véltem, hogy a parkban lakik, így nem ismeri meg teljesen a környezetet, ami a városban van. Már jóideje ránciált valahova, ám én követem bárhova is cipel. Nem tudtam, hogy miért, ám teljesen megbíztam a Denisében. Nagyon kellemes volt a fű érintése, természet hangja és a fknek, fáknal, virágoknak kellmes illata. Úgyérezte, mintha elhagytak volna a gondok, meg a terhek. Ám még mindig nem felejtettem el a célomat, ám nem szóltam semmit, és vártam, míg odaérünk a célhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 3:56 pm

Csak egy fél óráig bandukoltok kéz a kézben, de mondjuk már fogalmad sincs merről jöttetek. Csupa fa mindenfelé, csak a természet vesz körül, ide már a város zajai sem hatolnak el, olyan mélyen lehettek a park belsejében. Ám egyszer csak a szokványos hangok, nem csak a növények suhogására, hanem Denise folyamatos csacsogására is gondolok, egy újabb hang vetül. Vízcsobogás.
Park környéki lakónegyed %C3%89den%20-%20Fot%C3%B3h%C3%A1z-Fot%C3%B3Ar%C3%A9na
Még két fát kikerültök, mire meglátod a csodát. Rövidke életed alatt nem sok ilyet láttál, és miközben az álladat keresed a meglepetéstől, furcsára leszel figyelmes. Az eddigi lányos emberi hang mellé, egyre több és több hasonló fajú keveredik. Míg végül szinte zsibongássá válik, ahogy beértek egy mesterségesnek tűnő tisztásra.
Rengeteg fiatalkorút látsz, igaz vannak közte felnőttek is, de a legtöbb csak gyerek. Nem hogy a huszonegyet, de még a tizennégyet sem töltötte be a legtöbb. Játszanak, szaladgálnak, esznek, beszélgetnek, és a furcsa erdei kunyhóikban élnek. Mintha egy kis falu lenne egy hatalmas város szívében, ahol béke honol, és nyugalom.
- Várj itt egy kicsit. Idehívom Évát, hogy illendően köszönthessünk téged. - Mosolyog és minden további magyarázat nélkül elrohan. Így egyedül maradtál. Maradt pár perced bármire is, ami a fejedben jár. Senki sem figyel fel rád, senki sem talál kivetnivalót bennem, egyáltalán nem tűnsz ki a tömegből.
Egy tucatnyi kis kunyhó lehet összesen, csak egynél ég tűz, és az is éppen csak pislákol. Felnőttek vannak a "falu" szélein, talán csak vigyázzák a gyerekek épségét, és egyetlen egy ösvény van itt, amerre Denise elrohant a bizonyos Éváért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 4:20 pm

Gyönyörű volt a hely ahova Denise hozott, és tényleg az volt. Az a szép víz, a rengeteg ember, meg az az elképesztő jókedv.
~ Ilyen nincs!- gondoltam magamban - Hogy lehet valami ilyen csodálatos?
Még jóideig vártam magamban a választ, ám elkavarodtak a gondolataim. Szemem előtt minden elhomályosult, és újra a Dragen dimenzióban voltam pont akkor, amikor megnyílt az átjáró, és anyám már majdnem kővévált. Hát újra átéltem ezt az eseményt. Eddig még csak álmaimban voltak, ám mostmár ébren is vízió gyanánt. Már majdnem megrémültem, amikor is rájöttem a dolog nyitjára. Anyám így akarja üzenni, hogy ne feledjem el a célomat. Ezután a sötétség elvonult, és ismét a napvilágban találtammagamat. Mivel a vízió eltűnt, már ismét a mostani dologra koncentrálhattam. Vagyis arra, hogy kiderítsm ki is az a Éva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeCsüt. Május 24, 2012 11:05 pm

A csődület mintha csak egy nagy sóhajt venne, elhallgat. Mindenki egy felé figyel, a kis sövény felé, ahol eltűnt kísérőd is. Mintha csak egy őskori nemest várnának, úgy áll mindenki félkörbe, és téged is azonnal befogad a tömeg. Egy vagy közülük, áhítat járja át a környezetet, és te is érzed a fennköltséget.
Park környéki lakónegyed Poison_Ivy_Comicon_by_axelalonso
Deniset nem látod, de olyan játszódik le a szemeid előtt, amit eddigi tapasztalataid mellett sem hittél volna. A növények megelevenednek, mint ahogy körülötted az emberek, a növények maguk is meghajolnak, a vörös hajú gyönyörűség előtt. Lassan lépeget, mintha csak nem is e világi tünemény lenne. Pontosan feléd tart, és ahogy közelít, úgy enged utat neki a csődület.
- Üdvözöllek jövevény - mondja negédes, behízelgő hangon. - Ürömömre szolgál, hogy körünkbe fogadhatunk. - Mindenki rád figyel, néznek mintha csak most vettek volna először észre. De senki nem mer szólni, csak a királynőjük érvényesül. - Mi a történeted? Itt mindenkit tragédia ért, és eljöttek, hogy a paradicsomban leljék meg békéjüket. És téged mily keserű szellő fúj közénk? - Teszi fel a kérdést. Nem követelőzően, és még csak nem is parancsolóan. Ettől függetlenül úgy érzed, hogy válaszolnod kell, az agyad az igazságon jár, már csak azt kell eldöntened melyiket is osztod meg a nővel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimePént. Május 25, 2012 11:34 am

Reflex szerűen én is meghajoltam, és mikor feltette a kérdéseit, kis idő elteltével válaszoltam, de előbb bemutatkoztam.
- Jó napot kívánok, a nevem Abakura Ryuu vagyok, a Dragen dimenzióból. - hajoltam meg - A Fény Templomában születtem, ám egy tragédia folytán a dimenzió elkezdett szétesni, és a Templomban található kincsek átjöttek ide a Földre. Anyám miközben elmondta feladatom, mielőtt kővé vált, és mire befejte, teljesen megkövült. Apám már születésemtől kezdve nem él, mivel én csak úgy születhettem meg, ha ő meghal, mivel csak így örökölhettem a felmenőim képességeit. Én a legelső pap reinkarnációja vagyok, és minden férfi felmenőm emlékeit meg tudom nézni, ám nem tudom megváltoztatni. Arra tettem fel az életemet, hogy a kincseket felkutatva visszatérek dimenziómba, hogy újra létre jöjjön, mivel addig nem születik újjá, amíg össze nincsenek gyűjtve az ereklyék. Míg a dimenzió nem születik újjá, én nem tudok hazatérni, és utódaim nem öröklik a képességeimet.
Teljes őszinteséggel mondtam el a történetem elég részletesen, reméltem nem untattam a nőt, ám ettől nem tartottam. Ám még nem fejeztem be.
- Én úgy kerültem közétek, hogy éppen kicsit lazítani szerettem volna, ám össze találkoztam Denisével, megismerkedtünk, és elkísért ide. Hát így kerültem ide. - fejeztem be mondanivalómat.
Várni kezdtem, hátha tudni szeretne-e valamit még ezeken kívül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimePént. Május 25, 2012 2:35 pm

A nő kit Évának ismersz, kicsit meghökken a hallottakon. Nem úgy, mintha nem értené, inkább úgy, mintha fogalma sem lenne, mit is hordasz össze. Végül csak egy árnyalatnyi vállrándítás az, amivel nyugtázza a hallottakat.
- Persze Ryuu. Mármint ha szólíthatlak, így téged. Akkor ha jól értem, árva vagy, mint itt mindenki. És nincs hova hazamenned. - Kezdi lassan, és közben megközelít téged. Finoman végigsimítja vérvörös haját, csak úgy szikrázik a napsütésben. A nő lehajol, hogy a fejetek egy magasságban legyen, és neked ne legyen kényelmetlen felnézni rá.
- Tudod ezt én hoztam létre. - Mutat körbe a jobb kezével a kis bódékon. - Azért, hogy a nagyvilág szörnyűségei, ne érhessék el a felnövekvő generációt. Tudod ti vagytok a jövő, és a védelmetekért mindent meg kell tenni. Ha szállás kellene, vagy csak egy kis társaság csatlakozz hozzánk. Ahol húszan jól laknak, ott a huszonegyedik sem marad éhen. - Miközben andalító hangján mondja ezeket, le sem veszi rólad a szemét. Nem úgy mint a többiek, úgy látszik az újdonság hatása rólad elmúlt, és a "királynőjük" is megkapta azt a tiszteletet, amit érdemelt. Így hát mindenki visszatér a saját elfoglaltságaihoz. Egyetlen egy kislányt kivéve. Denise ott áll a vörös hajú nő mögött, és ő még mindig figyeli a beszélgetéseteket. - Na mit gondolsz, elég jó hely ez, egy olyan gyereknek is, mint te? Megterem itt minden élelem, van szállás, nem fázik senki, és a betegségek is elkerülnek bennünket. Befogadhatunk közösségünkbe?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimePént. Május 25, 2012 2:52 pm

Ahogy Éva beszélt kicsit elbambulttam, és majdnem ki is mondtam, hogy szívesen maradnék itt, ám hirtelen ismét minden elsötétült, és újra lejátszódtak a dimenzióm elpusztulásának eseményei. A bádulatból feleszmélve a jelenés után, már ismét józanul tudtam gondolkodni, és így válaszoltam.
- Nagyon sajnálom, de a kincseket vissza kell szereznem. - mondtam sanálkozó hangon.
Kicsit megint elbambultam, ám mos azért, mivel Denisére pillantottam. Már is folytattam.
- De ha nem zavarok, akkor kicsit még maradnék. - néztem mondanivalóm után Denisére - Akarnál kicsit játszani velem Denise, mielőtt elindulnék?
Ám eszembe jutott még valami, így Évához fordulok.
- Jut eszembe, ígéretet teszek, hogy nem beszélek erről a helyről senkinek, remélem nem gond, hogy nem maradok itt.
Várva Denise és Éva válaszát elmerengetem kicsit. Nagyon furcsálom ezt a jókedvet, meg minden. Ettől a gondolattól, hátha csapda lenne ez az egész, így készenlétbe voltam, hogyha megtámadnának, akkor tudjak védekezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzomb. Május 26, 2012 5:12 pm

Szavaid hallatán először meglepődik, majd elmosolyodik. Nem gúnyolásképpen, vagy rajtad nevet, inkább csak azon amit mondtál. Minden rossz szándéktól mentesen, mint az anya, kinek gyermeke furcsát mondott.
- Tudod nem örökre gondoltam, de az sem zavarna. Az ajánlatom arra szólt, hogy ha nem lenne hol lehajtanod fejedet éjszaka. Vagy egyedül éreznéd magad. Nálunk bármikor otthonra lelsz... Egy ágy és barátok fognak itt várni, bármikor is szükséged van rá. Ha a város s célod pont a szívében vagyunk, innen bármit könnyedén megközelíthetsz... - Selymes hangja tovább duruzsol, és Denise is úgy látszik, nagyon örül a felajánlásnak. Mindkettőnek, mint Éváé, mind a tiéd, hogy maradnál még egy keveset. Úgy látszik ez a kis társaság szereti az idegeneket, és teljes szívből befogadja őket, főleg ha olyan árvák mint te magad.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeSzomb. Május 26, 2012 5:53 pm

A furcsa érzés, már el is tűnt a szavak hallatán. Az erklyék által okozot gondok érzete, kissé lejjebbb apatt, így sokkal jobb kedvem van, mint érkezésem előtt. Kissé megfontolva a dolgokat ez a kis oázis elég kikapcsoló lenne az ereklyékfelkutatása után, így meggondolva magamat eztkérdeztem:
- Belegondolva nagyon szép itt minden, és tényleg nagyon jól megközelíthető innen minden hely, így ha nem okozna nagyobb gondot, akkor szeretném itt tölteni az elkövetkező két hetet, mivel legalább ennyi idő kell ahhoz, hogy az egész várost átkutatva felderítsem a környéket, és innen nagyon jól meg lehet közelíteni a város minden pontját. Szóval nem lenne gond, ha itt tölteném el ezt az egy-két hetet? - kérdeztem Évától.
Éva válasza után Deniséhez fordulok, és ezt a kérdést tettem fel neki.
- Mit szeretnél játszani? - teszem fel kérdést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 1:39 pm

Évának nevezett gyönyörű vörös hajú nő, elmosolyodik. Inkább csak a boldogságtól, hogy "nyáját" még ha rövid időre is, de újabb taggal bővíthette. Örül a szíve, és úgy látszik, mindenki nagy megelégedettségére van, hogy itt maradsz. Elégedett mormogásokat hallasz minden felől.
- Akkor ha megengeded, készítünk neked is egy ilyen kis kunyhót. Nem túl nagy egyik sem, és nem is túl előkelő, de a moha puhább, mint a legdrágább ágyak, és a levelek melegebben tartanak, a legvastagabb paplannál is. - Ezzel ellépeget, és tanúja lehetsz megint, a csodának. Ahogy halad, mintha még a füvek is utána fordulnának. Végül megáll az egyik vastag törzsű fa mellett, és kezeid széttárja. Nem varázsol, szinte nem is tesz semmit, csak mintha szólna a flórához.
Vastag gyökerek nyúlnak ki, és hihetetlen gyorsasággal kezdenek el nőni. Alakulnak, növekednek, és végük alakot öltenek. vékony gallyak, vastag ágak körbeszövik egymást, hogy aztán egy fél óránál is kevesebb idő múlva, kész legyen még egy kunyhó. Kisebb mint a többi, egyszemélyesre van készítve. Talán csak neked, de közben már Denise az, akivel foglalkozol.
A lány először mióta látod, kicsit félénken közelít meg, majd a kérdésedre, nagyban elkezd hümmögni. Mit is kellene csinálni, nagy kérdés ez, kevés idő, annyi lehetőség.
- Hát nem tudom... talán játszunk a többiekkel. - Célozgat a fél tucatnyi gyerekre, akik éppen rohangálnak a füvön. Néha elesnek, néha nagyot nevetve bukfencezve. Úgy látszik nagyon jól érzik magukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 5:45 pm

A kunyhó elkészítést csodálattal néztem, mivel nem nagyon láttam ilyet a mai napig. Miután végzett Éva oda szerettem volna menni megnézni, ám Denise odajött hozzám, így lemondtam a dologról. Nem volt valami meggyőző a beszéde, ám én nem ellenkeztem, ám még gyorsan kérdeztem Denisétől párat.
- Szeretnék megtudni pár dolgot Denise, ha valamelyikre tudsz válaszolni, akkor létszi tedd meg, majd utána játszhatunk. - kértem a láynt, és már soroltam is a kérdéseket - Mióta létezik ez a tisztás, és te mióta élsz itt, úgyértem évet kérnék, ha lehetne. Úgy vettem észre nagyon megszoktátok az idegeneket anlkül, hogy gyanakodnátok. Hogy hogy nem támadtak meg titeket? Ezek után már csak egy kérdésem lenne. Éva mióta él itt veletek, mivel gondolom nem oylan sok ideje, hisz nem olyan idős. - fejeztem be.
Miután válaszot Denise, már indulok is vele játszani a többiekkel. Ha végeztünk, akkor visszavonulok a lehetőleg nekem elkészített kiskunyhóba, és lehetőség szerint besötétitek, hogy ne lásson be senki. Ha ezek meg vannak, akkor előhívom az őseim gondolatait, hogy utána nézzek.
- Mutassátok magatokat elfeledett emlékek! - mondom halkan.
Máris a megszokottt feketeségben vagyok, és miután kinyitom szememet, a legeslő papot látom meg.
- Azt szeretném tudni, hogy nincs-e olyan emlék, amiben szerepel-e ez a oázis, esetleg ez a bizonyos Éva. - mondom.
Már elég jól elsajátítottam a gondolat visszanézést így elég, ha megmondom Dragen mesternek a keresett emlékkel kapcsolatos dolgokat, és már mutatja is az emléket, illetve emlékeket, ha több van. Így váro kegy picit, hogy ,,megnézze, és kivetítse'' az emléket, ha van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 7:59 pm

Denise már lendülne bele, ám te visszafogod. Nincs is vele gond, nem sértődik meg, csak kíváncsian tekint fel rád. A kérdéseden nem lepődik meg, mondjuk a pontosításodon már egy kicsit. Nem így szokott beszélni egy olyan fiatal gyerek mint te, de hát egy vállrándítással gyorsan túlteszi magát a dolgon.
- Fogalmam sincs. Gondolom mindig is itt volt. - A következő kérdéseden, nagyon meglepődik. - Miért támadnának meg minket? És kik? Miről beszélsz te? Miért kellene gyanakodni az idegenekre? És fogalmam sincs mióta van itt Éva. Mikor ide jöttem már itt volt. - Mondja utána el is mentek játszani. Egy kis fogócska, mitől kitikkadtok nem kicsit. Egy labda is előkerül, hogy komolyabb játékokba is bele tudjatok fogni. Órákig csak megy a mulatozás, végül pedig szállásodra sietsz.
Az megrohannak millió és milliónyi Éva képe és emléke rohan meg. Sok generációnyi emlék, mely a lehető legjobban kiterjed Éva nevű nőkre. Volt ősök sivatagi utazásai alkalmával oázisokban is megfordultak. Afrikában, Ázsiában a világ sok helyén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 8:45 pm

Mivel a válaszok nem voltak valami kielégítőek így elmentem játszani ígéretem miatt. Miután végeztünk bementem a szállásra, ám az emlékek sem voltak meggyőzőek, így hát megpróbáltam újra.
- Akkor most olyan emlékeket keresnék, amik Gothemben játszódnak, pontosabban a Robinson park környékéről. És pontosítok. Éva egy vöröshajú, zöld szemű és kicsit zöldes a bőre. Ha jól gondolom képes irányítani a növényeket. Ha bármelyik pont is szerepel valamelyik emlékben, akire ráillik, akkor az is legyen.
Ha még így se lennének emlékek, akkor megpróbálnék még valamit.
- Mutassa mester az összes olyan emléket, ami a Robinson park körül zajlódtak, és különös dolok legyenek.
Ha még így sem találok, akkor kilépek az emlékekből, ám, ha találok, akkor is, mivel miközben nézem az emlékeket ki vagyok téve bármiféle támadásnak, mivel nem addig nem moccan a testem, amíg nézem az emlékeket.
- Távozzatok elfeledett emlékek.
Miután újra magamhoz térek elgondolkozok a látottakon, illetve, hogy miért nem találtam semmit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeHétf. Május 28, 2012 2:45 pm

Az emlékek megrohannak. Igaz nem éppen előző életedből, hanem csak tavalyról. Talán az újságban olvastad, vagy az utcán hallottad ahogy pletykál két idegen, de még az is lehet, hogy a televízióban láttad, az eseményeket. Egy szó mint száz, tudom ki a nő, és hogy miről is van szó.
A vörös hajú nőről tavaly januárban olvastál. Híres botanikus, és környezetvédő volt Pamela Lillian Isley. Akkor egy bizonyos bohócnak nevezett alak, megpróbálta megölni, de valamilyen oknál fogva szupererőket kapott. Így lett belőle Méregcsók. Több emberrel is végzett, míg be nem zárták az Arkham Elmegyógyintézetbe, ahol nem töltött el túl sok időt. Megszöktették, és azóta a Robinson Parkba fészkelte be magát. Rendőrség nem kezd velük semmit, van a bandaháború miatt nagyon gondjuk is, mint egy természetvédő nőt hajkurászni.
Többre is emlékezel. Pár hónapja kezdtek cikkezni, és híradó is szólt róla, igaz nem sokat, és azt is elvétve, hogy több gyilkosság is történt a parkban, és területén. Az áldozatok szörnyen össze voltak kaszabolva, mintha valami őrült késes gyilkolná halomra az embereket. Másra nem nagyon emlékszel, talán még arra a mindennapos dologra, hogy eltűnt pár ember szintén a környéken. Gondolataidba merülve senki sem zavar téged, még mindig egyedül ülsz a kunyhódban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitimeHétf. Május 28, 2012 3:51 pm

Miután az emlékeknek vége van kiléptem az emlékekből, és elgondolkoztam a látottakról. Már talán újra reggel lehetett, mivel eléggé friss volt a levegő, így kimentem. Valóban reggel volt, és sejtettem miért. A gondolatok átnézése sokkal tovább tart, mint aminek tűnik, úgy látszik kb 10 órát néztem őket, így természetes, hogy már reggel lett, igaz amilyen rengeteg emlék volt, nem is csodálom, hogy eddig tartott. Hát nem ügyködtem sokáig, mivel az emlékvilágban hasonló körülmények, mintha aludnánk, így teljesen éber voltam. Elhatároztam, hogy megeressem ÉVát, azaz Méregcsókot. Addig keresem, míg meg nem találom, és ha megtaláltam, így köszöntöm:
- Jó reggelt Éva! - hangsúlyozom a nevét - Milyen szép időnk van, nem de bár?
Miután válaszolt, így folytatom:
- Téged kerestelek, mivel eszembe jutott valami, amit tegnap elfelejtettem megkérdezni.HA felkeltem gyanúját, akkor ez van, ám én folytatom:
- Úgy hallottam, hogy sok ember eltűnt a Robinson Park közelében, és egy csomó holtestet találtak meg, amik össze voltak vagdalva. Nem tudod, mi történehetett?
Ha még mindig nem támad meg, akkor még mindig tovább folytatom.
- Mellesleg azt is hallotam, hogy egy nő megszökött az elmegyógyintézetből, és a Robisnon Parkba szökött. Jól mondom Éva? - kérdezem, ám rögtön folytatom is egy újabb kérdéssel - Vagy szólítsalak inkább Méregcsóknak?
Ha ezuitán is nyugodt marad, akkor csak nézem mozdulatait, ha megtámadna, akkor minden támadását megpróbálná kikerülni, úgy, hogy elkerülve a növényeket a víz felé futok. Ha netán megkérdezné honnan tudom ezeket, akkor nem válaszolnék neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Ajánlott tartalom
Park környéki lakónegyed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park környéki lakónegyed   Park környéki lakónegyed I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Park környéki lakónegyed
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Robinson park-
Ugrás: