bool(false) A külváros - Page 3

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A külváros - Page 3 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A külváros

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Okt. 03, 2011 4:14 pm

A fickót egy erős fejen ütéssel az ájulatba küldöd, jó pár óráig nem lesz eszméleténél, de nem kell aggódnod semmi maradandó sebet nem okozhattál neki, maximum egy enyhébb agyrázkódást. Az ablakhoz érve semmit látsz, mivel valaki kilőtte a fényeket. A legtöbb amit ki tudsz venni az a fák árnyéka. Fentről dübörgés hallatszik.

A házon kívül...

A két férfi beszélgetését senki és semmi nem zavarja meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Okt. 05, 2011 9:42 pm

Sikerül eltalálni a zsarut, s ettől kifekszik. Bár kissé féltem, hogy nem találom el ebben a korom sötétben, de végül csak összejött! Remek, egy gonddal kevesebb. Már csak a hadnagyon kellene valahogy segíteni. Odalopakodva semmit sem látok. Rohadt sötét... Bizonyos tekintetben nagyon szeretem, de ilyenkor nagyon utálom. Bár látni nem látok, a szövegből ítélve kiszúrt magának az újonnan érkező. Nagyszerű... Azt mondja, CIA-s, de ki tudja, hazudhat is...
Akármennyire is erőltetem a szemem, nem látok semmit, s mielőtt még hozzászokhatnék s sötétséghez, fentről furcsa hangokat hallok. Ösztönösen a korábban hátra hagyott lépcsők felé fordul tekintetem Mi a fene lehet ez? Tán valaki fut? Nem fog kiderülni, csak ha utánajárok.
- Bocs Zaan, nem tudok segíteni - szólok bele a készülékbe halkan, reméleve, hogy a "CIA-s" nem hallja meg, majd elindulok lassan a lépcső felé reménykedve abban, hogy már helyre jött a karom. Eközben feszülten figyelek, nehogy bármilyen meglepetés érjen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 06, 2011 1:48 pm

Még mindig a CIA-s mesével próbál etetni. Falcone nevének említése egyértelművé teszi jövetele célját. A bírónőt akarja elkapni. Valahogy meg kellene állítanom. De hogy? Hol a fenében van Sárkány vagy Aranyszem? Erre a kérdésre hamarosan választ kapok. Sárkány szól, hogy nem tud segíteni. Remek! Éljen a csapatmunka! Vajon mi a fenét csinál? Leszarom, majd magam oldom meg, mint mindig. Legalább a puskás fickó figyelmét elterelhette volna.

-Társam? Honnan veszi egyáltalán, hogy van társam? Vagy hogy nem társaim vannak?-még mindig valami követ keresek, amit esetleg hozzávághatnék a fickóhoz. Nem sokáig tudom már szóval tartani. Hol van a többi zsaru? Elég nagy zajt csaptunk itt a lövöldézéssel, merre maradnak már?

-Hogy miért vagyok itt? Láttam egy gazdag házat, gondoltam lopok magamnak pár értékes cuccot. A fene se gondolta volna, hogy ennyire őrzik. Te is őr vagy? Nem, akkor nem diskurálnánk itt. Lopni jöttél? Ha igen összedolgozhatnánk. Jól jönne a segítségem, sok biztonsági őr lehet még a birtokon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégA külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Okt. 10, 2011 8:24 pm

Baromi jó a fickó hülyének néz engem ráadásul nem is kicsit. Egy tolvaj, aki meglátott egy gazdag házat, és bejött ide lopni? Legalább ne venne palira engem...

- Persze meglátott egy házat... Kivilágítva legalább hármat lát bárhonnan is közelíti meg ezt a helyet. Honnan tudom, hogy társad van? Nem sok embernek van olyan nagy vacak a hátán, mint a társadnak, az itt lévőeknek biztos nem. Szóval megkérdezem még egyszer, utoljára minek vagytok itt? - mondom a földön fekvőnek.

Közben a terepem tartom a szememet, nehogy az egyik rendőr meglepetést okozzon nekünk valaki vagy valami. Vajon mennyi idő lesz, míg a bent lévő társa kijön ide és nekem támad? Amint meglátom, hogy közeledik a társa a még ép vállába eresztek egy golyót a fickónak.
Vissza az elejére Go down
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 11, 2011 4:38 pm

Lassan elindulsz felfelé a lépcsőn és csak gyors reflexeidnek köszönheted, hogy nem lőtték át egy pisztollyal. Még időben hallottad meg a férfi zihálását és így jobb tudtál vetődni. Az emeleten három ajtót láthatsz. Az első egyből a lépcsővel szemben van, ebből lőttek rád. A másik kettő szemben van egymással tőled nagyjából öt méterre. Mind a három ajtó alól fény szűrődik ki, a hangot semmit sem hallasz.

A házon kívül...

A kommandós három gépfegyveres alakot vehet észre, ahogy azok közelítenek a beszélgetésük felé. Léptük hangtalan fejükön speciális szemüveg látszódik. Mindebből Zaan sajnos nem vehet észre semmit. Még egy perc és a kommandósok rajtaütnek a pároson.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 11, 2011 11:36 pm

Gondoltam, hogy nem veszi be olyan könnyen a betörő mesét. De nem lehet biztos benne, hogy tényleg hazudok. Tovább kell húznom az időt. Valamit ki kell találnom.

-Ez itt egy ház. Csak van pár melléképület. Mondtam már, azért jöttem ide, hogy kiraboljam a kérót. Valamelyik ház biztos a főépület. Ott a nagy lóvé. A többi csak vendégház, vagy albérlet. Mit tudom én. Jó ötletnek tűnt kirabolni, de most már nem annyira.

-Milyen társról beszélsz? Várj csak, van valami a hátán? Egy kard? Jaj ne már! Nem mondod hogy itt van! Hol láttad? Ő Kurtis Floyd! A szemétláda! Tőlem tanult mindent, majd kirabolt. Ellopta egy csomó pénzem és műtárgyam. De jó lenne elkapni! Segítesz nekem? Van pénzem, megtudlak fizetni. De kaphatsz részesedést is a zsákmányból.

Szövegelés közben még mindig valami nagyobb követ keresek. Ha találok, akkor megpróbálom fejbe dobni, amint más felé terelődik a figyelme.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégA külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Okt. 17, 2011 4:41 pm

Nem értem, hogy miért nem lőttem le ezt az idiótát egyből. Láthatóan nem akar együtt működni és hatalmas hibát követtem el azzal, hogy felfedtem magamat előtte. Hirtelen észreveszek három alakot, akik felénk közelednek és láthatóan nem az egyszerű közrendőr kategóriát erősítik. Úgy látszik megjött a lovasság... Tekintetemmel körbejárom a terepet valami fedezék után.

- Maradj csöndben és figyelj rám. - persze nem kerüli figyelmemet az, hogy a keze egy követ keres már azóta, hogy itt beszélgetünk. - Három kommandós közeledik, ha élve akarsz kijutni, akkor hagyd abba a halandzsázást és kezdj el együtt működni velem. Onnan, onnan és onnan jönnek. - mutatok a három irányba, ahonnan jönnek. - Fél perc és rajtunk vannak.

Azzal óvatosan elkezdek hátrálni a fickó elől. Ha van elég időm, akkor dobótávolságon kívülre megyek, vagy egy fa mögé, ha nincs, akkor kockáztatnom kell és tüzet nyitok a legközelebb lévő kommandósra. Egyenesen a fejükre célzok, ott a legvalószínűbb, hogy megtudom őket sebezni, hiszen testüket kevlár védi.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 18, 2011 8:41 am

Óvatosan lépkedem felfelé, s végig azon morfondírozok, mi lehetett az a zaj. Talán semmi különös. Esetleg az emeleten van a bíró és...
Meglátok valamit, ami miatt azonnal félre ugrottam. Csak elmosódva láttam és hallottam valamit, de egyáltalán nem bánom így utólag tettemet, hiszen egy-két lukkal több lenne rajtam a kelleténél. Oké, szóval vagy egy zsaru van odabent, vagy pedig Maróni egyik embere már bejutott. Remélem inkább egy kopó, azzal talán zöld ágra tudnék vergődni.
Még van ezen kívül két ajtó. Mivel nem tudom, odabent hányan vannak és így nem merek rátámadni erre a pacákra, kénytelen vagyok kockáztatni és befutni az abba a szobába, amelyik a másik falon (vagyis nem azon az oldalon, ahonnan lőttek Very Happy), mielőtt újra lőnének. Ha beértem, kissé kifújom magam és körülnézek, hova jutottam, de készen arra, hogy egy újabb támadás esetén újra fedezékbe ugorjak.
Ha nem találtam semmi különöset, amitől tartani kellene, mivel nem akarok balhét a zsarukkal, akár fertőzöttek akár nem, kiordítok:
- Hé, zsaru vagy? Ha igen, segíteni jöttem. Sárkány vagyok, hallanod kellett már rólam. Egy társaddal, Zaan hadnaggyal jöttem segíteni megvédeni a bíróékat Maróni embereitől, akik lehet, már itt is vannak és éppen a hadnagyot foglalják le kint.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 25, 2011 6:39 pm

Mikor belépsz a szobába látod, hogy ez az emeleti fürdő szoba. Hasonlóan a nappali "egyszerűségéhez" itt megtalálható minden, ami csak kell egy embernek. A sarokban egy három számára is elegendő zuhanyzó fülkét látsz. Mellette karnyújtásnyira egy fűthető törölköző tartó. A fülkétől jobbra található az ablak, amitől jobbra, ám nem ugyanazon a falon, található egy mosdókagyló, alatta egy szekrény, felette egy tükör. Az ezzel szembeni falon található egy kis egészségügyi doboz, amit felismerhetsz a vörös keresztről. A padlón kék színű járólap található, valamint a falat is ugyanilyen halványkék csempe fedi. Teljesen egyedül vagy a szobában.

Kiáltásodra senki sem válaszol, ám ablak törés hangját hallod a másik szobából, aztán motoszkálást, lövések dördülnek kintről, aztán csönd. Ezt a csöndet pár másodperc múlva egy helikopter zaja töri meg.

A házon kívül...

Stalker célba veszi az egyik kommandóst, ám Zaan kihasználva ellenfele más felé irányuló figyelmét fejbe dobja egy kővel. A zsoldos kezében eldördül a fegyver, ám csak épp hogy eltalálja az egyik kommandóst. A férfit vállon találja el a töltény, összeesik, előveszi a pisztolyát és már kászólódik is fel. A másik két férfi, viszont lecsap a behatolókra. Épp, hogy egy rövid sorozatot tudnak elengedni, mikor megtámadják őket. Stalker annyit láthat, hogy a semmi szakítja át a férfi mellkasát, míg a másik oldalán lévőt egy másik alak teríti le. Pár másodperccel később megjelennek a megmentők. Stalker rögtön ráismerhet Michelle-re, míg Zaan Aranyszemet üdvözölheti megmentőjében. A férfi és a nő egymást kezdik figyelni pattanásig feszült idegekkel. A harmadik fickó megpróbálja lelőni a lányt, ám annak egy intésére egy árnytüske szúrja át a szívét. Helikopter zaja töri meg a csendet.

Zaan és Stalker sértetlenül úszták meg a rajtaütést, mivel mind a ketten a földön voltak. Stalkernek viszont a kőtől erős fejfájása támadt, nem beszélve arról, hogy a dolgok összemosódnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Okt. 26, 2011 9:57 pm

Oké, szóval ez a fürdő. Titkon reméltem, hogy ide jutok, s ez be is jött, szuper. Bár jó, hogy egyedül vagyok, de egy tusoló nőt azért még el tudtam volna... Na ebből elég, mindjárt kilyuggatnak és ilyen hülyeségeken jár az eszem, ember!
Kintről elég fura hangokat hallani, a lövések meg egyáltalán nem tetszenek. Behatolt volna valaki? S mi a francot keres itt egy helikopter? Bakker, ez sokkal durvább, mint amilyennek hittem...!
Nem tudom, mi zajlik odakint. Lehet, hogy a bíróék is veszélyben vannak, de muszáj előbb kiss tájékozódnom, mert nincs kedvem értelmetlenül lepuffantani magamat. Odaslisszolok a tükörhöz, s leemelem a falról (vagy ha oda van rögzítve, kitörök belőle egy darabot), majd visszalopódzom az ajtó biztonságosasbb részéhez, s a tükör segítségével próbálok meg kikémlelni, hátha látok valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 27, 2011 12:19 am

Sikerült szóval tartanom a fickót. Miközben beszélek hozzá, látom hogy valami felkeltette a figyelmét. Észrevett volna valakit? Újabb őrök? Esetleg a társaim közül valaki? Mindegy, a lényeg, hogy itt az esélyem a cselekvésre. Szerencsére találtam egy követ, amivel jól fejbe dobtam a manust. Eldördült a fegyvere, de nem rám célzott. Úgy látszik társaságunk akadt. Gyorsan arrafelé próbálok vetődni, amerre a fegyverem dobtam. Elkezdek tapogatózni a földön, remélem megtalálom a pisztolyom. Ha sikerrel járok, akkor térdre emelkedem, és körülnézek. Amíg a fegyveremet keresgéltem, elintézték az őröket. Az egyik fickót mellkasát szinte kettévágták. Két alakot pillantok meg. Az egyikben felismerem Aranyszemet, de a csajt még sosem láttam. Tekintetemmel a puskás fickót keresem, a nővel majd foglalkozik Aranyszem. Közben helikopterzúgás közeledik felénk. Ez nem túl jó.

-Nézzék, szerintem tegyük félre a nézeteltéréseinket, és koncentráljunk inkább az érkező helikopterre. Van egy olyan érzésem, hogy mindannyiunkat ki akarják csinálni az utasaik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégA külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 11:52 pm

Hogy az a... A földre kerülök és elkezd szétrepedni a fejem a fájdalomtól. Ráadásul a kommandóst se találtam el halálosan, de legalább lelassítottam. A puskám kicsúszik a kezemből és mellettem landol, a pisztolyom után nyúlok, hogy lelőjem a kommandóst, ám így, hogy hármat láttok belőle nem sok esélyem van...

Hirtelen mozgást érzek a másik irányból is. A másik két kommandós... Megfordulok, ám nem az a látvány tárul szemem elé, mint amire vártam. Michelle visszatért, legalábbis remélem, hogy ő az, a látásom tisztul, de még kótyagos vagyok.

A másik fickó mond valamit... Tegyük félre a nézeteltéréseinket? Szerinted eddig mit próbáltam? Óvatosan felülök és magamhoz húzom a fegyveremet.

- Nem, nem értünk jön a helikopter. Minket a kommandósok akartak megölni, fölösleges lenne még egy helikoptert is ideküldeni. - mondom, miközben egy fának támaszkodok.

Jobb lenne sietni, de ha már itt a helikopter, akkor valószínűleg felszálltak rá. Falcone nem lesz boldog. Feltápászkodok.

- De, ha nem értünk jön, akkor érdekelne, hogy kiért. - mondom aztán intek Michnek, hogy kövessen. Ha bármelyikük gyanús mozdulatot tesz, akkor golyót eresztek belé.
Vissza az elejére Go down
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 02, 2011 8:01 pm

Sárkány elé a következő látvány tárul, miután leemelte a tükröt a fürdőszoba faláról: A szoba, ahonnan lőttek rád teljesen üres az ablakot betörtét és az épp felszálló helikoptert is láthatod. Egyébként a szoba egy hatalmas háló szoba, benne egy nagyobb francia ággyal, valamint egy gardróbbal. A tükörből ennyit látsz, a szoba ugyanis úgy tűnik teljesen elfoglalja a háznak ezen oldalát.

Miután elment a helikopter adó-vevődből Aranyszemet hallhatod meg.

- Találtál valakit odabent?

Eközben odakint:

Aranyszem még mindig pattanásig feszült idegekkel válaszol a kommandósnak, valamint társának.

- Teljesen logikusnak tűnik az ötlet... - a helikopter zaja ekkor megint felerősödik, majd el is repül a kint lévők felett. - Úgy tűnik kíváncsiságodat, már nem tudod kielégíteni. - ezt már a kommandósnak mondja csak. - Találtál valakit odabent? - szól bele az adó vevőbe, természetesen Sárkánynak címezve.

Stalker feje már csak kicsit zúg látása is viszonylag tiszta már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimePént. Nov. 04, 2011 8:20 am

Kikémlelve nem sok mindent látok. Elhúzó helikopter és egy törött üveggel rendelkező háló. Talán Zaan vagy Aranyszem törte be az ablakot, de nem tudhatom biztosan. Sőt, akkor mégis kire lövöldöztek volna? A helikopter szerintem nem lehetett, hiszen a lövések után hallottam meg.
- Találtál valakit odabent? - hallom Aranyszem hangját a fülemben.
Miközben felállok és leteszem a tükröt, a kommunikátorhoz illesztem másik kezemet, s fojtott hangon beleszólok, hogy ha van itt valaki, ne halljon meg:
- Néhány zsaru tuti volt itt, de lehet, megölték őket. Mindjárt körülnézek és szólok, mit találtam. Nem tudjátok, mi volt az a helikopter?
Azzal óvatosan elindulok a hálószoba felé, hogy lássam, mi történt odabent. Ha eközben látok valamilyen fegyverest, akkor újra fedezékbe húzódom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimePént. Nov. 04, 2011 1:14 pm

Úgy látszik egyelőre kötöttünk egy bizonytalan fegyverszünetet. Remek, de most már el kéne innen tűnnünk. A kommandós fickó nem osztja a véleményem, ő megakarja nézni kiért jött a helikopter. Tényleg! Ha nem értünk, akkor kiért? A leglogikusabb feltételezés, hogy a lövéseket hallva kimentették a bírónőt és a családját. Sejtésemet megerősíti hogy a helikopter immár a távozás mezejére lépett.

-Szerintem leléphetünk.-mondom Aranyszemnek.-Amiért jöttünk, azt épp most vitte el a helikopter.-valószínűleg megérti a célzásomat a bírónőre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégA külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeVas. Nov. 13, 2011 11:28 pm

Előző megmozdulásom egyértelműen színjáték volt és elindulok kifelé erről a helyről. Falcone mérges lesz, sőt lehet, hogy megöl, minket, de ez ellen már nem tudok mit tenni. Ismerve az ilyen nagystílű maffiózókat úgyis van valamilyen B-terve. Ki tudja, lehet, hogy egy másik helikopter várakozik a környéken, hogy elkapja azt ami most ment el... Mindegy is nem rám tartozik ez az egész, a mi csapatunk sajnos elk*rta az egészet.

- A helikopteren van? - kérdezem halkan Michelle-től, miközben kifele tartunk.

Mikor kiérkezünk bakot tartok a nőnek, hogy könnyebben kitudjon jutni az kerítésen, majd én is átmászok a kerítésen és elfoglalom a kocsi vezető ülését. Még indulás előtt elküldök Vladnak egy üzenetet.

- A lányt elvitték. Mi legyen?

Beindítom a kocsit feltett szándékom, hogy Michelle-t lerakom Falcone kúriájánál, míg én magam egyenesen Vladhoz megyek. Jobb lesz egy időre eltűnni.
Vissza az elejére Go down
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Nov. 14, 2011 4:55 pm

A helikopter zaja lassanként mindenki számára eltűnik, ami marad az talán a zúgás a fületekben, de az is csak pár percig zavar titeket, utána nyomtalanul eltűnik. A hősök csapatának Holdfény hangja szólal meg az adó-vevőikből.

- Sikerült elvégeznem egy varázslatot, a nő már messze jár. Tűnjetek el onnan! - hangja alig hallatszik, hatalmas erőfeszítés számára a beszéd.
- Értettem, indulunk. - válaszolta Aranyszem.

Aranyszem és a rendőr végignézi, ahogy eltűnnek a váratlan vendégek, ám nem tesznek semmit. A sötét gyorsan elrejtik őket, nem tudjátok eldönteni, hogy a sötétség maga, vagy a nő által keltett árnyékok takarják be őket.

Sárkány is kijön a házból és egyenesen a bejutási pont megy, a ház előtt még összetalálkoztok, így hárman indultok el a kocsitok felé, ahol Holdfény várakozik rátok.

Mikor megérkeztek a kocsihoz láthatjátok, hogy Holdfény nem mozog. Aranyszem kinyitja a kocsiajtót és megvizsgálja a testet. Miután meggyőződött róla, hogy társa életben van-e kiveszi a testét a vezető ülésből és átrakja a hátsó ülésre. Közben megfigyelhetitek, hogy Holdfény mellkasa mozog. Aranyszem beszáll a kocsiba és int nektek. Ahogy beszálltok hozzátok fordul.

- Nem lenne tanácsos mindenkit egy helyen kirakni. Elkezdek körözni a városban a kocsival, szóljatok, ha a hely megfelel nektek. Javaslom ne lakhelyetek vagy a munkahelyetek környékén legyen ez a hely. - azzal elfordítja a slusszkulcsot és sebességbe kapcsolja a kocsit, ami egy rándulás után elindul az úton.

Bárhol is mondjátok, hogy rakjon ki Aranyszem megáll és félre húzódik. Ha egyszerre akarnátok kiszállni a kocsiból azt nem engedi, de egyébiránt nem mond semmit, mikor kiszálltok a kocsiból. Az adó-vevő nálatok maradt, így feltudjátok venni a kapcsolatot Aranyszemmel.

// Kalandotok itt véget ért. Bocsánat, hogy pont itt húztam a legtöbbet az időt, remélem nem miattatok csuklottam annyit az utóbbi időben. Smile Köszönöm, hogy elviseltétek ezeket a hosszú időközöket! //

Eközben a rosszfiú és a rosszlány:

Michelle és Stalker akadálytalanul jut ki a helyről. Stalker kérdésére Michelle csak a vállát vonja meg. Az este túlságosan kimerítette őr, így ilyesmire már nem igazán maradt ereje.

Némán szálltok be a kocsiba és elindultok Falcone kúriája felé, hogy kiderítsétek mi is lesz most a sorsotok. Vezetés közben Stalker megkapja a válaszát a főnökétől.

- El kell tűnnöd egy időre a nyilvánosság elől. Itt senki sem fog megtalálni. - egy Burnley-ben lévő címet kaptál meg.

Semmilyen társalgás nem történik köztetek, így az út eseménytelenül telik a kocsi belsejében. Mikor megérkeztek Falconéhoz, Michelle kiszáll a kocsiból. Értetlen tekintete az utolsó, amit látsz, miután elhajtasz a kocsival.


Epilógus következik: Katonai támaszpont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimePént. Júl. 20, 2012 11:00 am

//Mobster magánkalandjának kezdő reagja//

Álmos pirkadat nyújtózkodott mesze a horizont mögött. Még a nap első sugarai sem látszódtak, melyek köszöntenék az új napot, mégis sötét kék fényben derengett az ég. Hideg, mégis kellemes tavaszi szellő volt az, mely megelőzte a napot. Az utcákon rajtad kívül szinte egy lélek sem volt, kivéve azt az egy-két személyt, kik éjszakai műszakukból indultak hazafele, vagy épp kora reggel kellet munkába menniük. Az utcai lámpák fénye még egy vagy két óráig égni fognak, utána lekapcsolják őket. A város csendben ébredezik, semmi kedve új napnak nézni elébe, ezt még te is láthatod. Az a kevésnyi ember aki szembe jön veled kávéját szürcsölgetni, nyomott arcuk még a puha és meleg párna után kívánkozik. Olykor morcosan néznek rád, mintha irigyelnék kora reggeli üde kedvedet, hiszen te velük ellentétben teljesen kipihenten, teli energiával érzed magad. Úgy érzed, a mai nap kicsit máshogy fog indulni, mint ahogy te azt megszoktad, és pont ez az érzés az, ami ennyire feldob téged, akkor is ha sejtelmed sincs arról, valóban bekövetkezik e ez, vagy sem.
A külváros hatalmas lakóépületei labirintus ként vesznek téged körül, s már az elmédet is jól megtornáztatják ahhoz, hogy el ne tévedj. Fekete ablakok százai nyílnak az utcára, gorombán és sötéten, olyan érzést keltenek benned, mintha mind gonosz szemek lennének és téged figyelnek. Csak olykor világítanak egy-két ablakban, de mivel túl magasan vannak, így a fényen és a függönyön kívül semmi mást nem látsz bennük. Egy főút mentén haladsz a járdán. Az út tele van lámpákkal, melyek még sárgán villognak. Ez az út vezet a belvárosba, rengeteg más mellékutca és sikátor nyílik belőle. Éjjel résen kell lennie az embernek, hisz nem egyszer történt meg, valakit kiraboltak, megerőszakoltak vagy épp megkéseltek. Nappal viszont nagyon forgalmas az utca, rendszeres torlódásokkal.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimePént. Júl. 20, 2012 11:24 am

Mivel nem nagyon szimpatikus ez a környezet, és még sok mindent szeretnék csinálni, elindulok egy szűk sikátor felé, hogy elkezdhessem első bevetésemet. Nagyon izgulok, ezt már a verejtékező homlokomon, és a remegő kezemen is lehet látni. A szűk utcákon pár zárt üzletet látok, egy tetkószalont, egy kis önellátó élelmiszerest. Pár hajléktalan is megfordul a koszos aszfalton, behúzódva a falak mellé, de ez engem most kicsit se zavar. Eszembe jut a bal kezemen az olajfolt, amit még a tegnapi bicikliszerelésben szereztem. Remélem nem veszi észre senki a harcban ha úgy adódik, mert ha civilben járkálnék az utcán, akkor be tudnának azonosítani. Szerencsére az öltözékemhez tartozik kesztyű, és ez most sokat is jelent számomra.
A zsákutca végén találok egy rozsdás, és a szeméttől csordultig teli szemetest. Azt hiszem nem lenne értelme visszafordulni, és egy másik útvonalat választani, inkább meghúzom magam egy árnyékos sarokban, ahol nem láthat meg senki. Várok. Nehezen tűröm A mellettem lévő kuka szagát, és az aszfalton szaladgáló patkányok látványát, de most muszáj. Várok egy esetre, ami szerintem a közelben fog megtörténni, vagy a főúton. Ha az utóbbi helyszínen lesz valami történés, akkor odafutok, mindenesetre nem bánom meg hogy kerestem magamnak egy kis búvóhelyet. Látom, ahogy pár autó a főúton elszalad, és utána semmi sem történik. Egyenlőre. Az élelmiszeres kinyitott, amit furcsálok is ilyen korán. Kezdem unni az egy helyben guggolást, és a folytonos figyelést, de remélem nem hiába lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Júl. 21, 2012 6:28 pm

Csendben kuporogsz a sikátorban, nézelődsz és hallgatódzol, várod Fortuna szerencséje most melyik ujjával fog rád mutatni. Reménykedsz hogy nem a középsővel, mert így bizony hiába várakoztál volna. Az undorító csatornaszag halkan szivárog feléd, útközben karon ragadva az undorító sikátor bűzzel, ami már egyébként is körbevett téged. Olykor elszalad tőled nem messze egy patkány, majd még egy, és ismét egy. Halkan cincognak, talán találtak valamit, aminek úgymond megörültek. Te ezt nem láthatod egyenlőre. Az utcán jönnek-mennek a kocsik, halkan elrobognak. Egész örökkévalóságnak tűnik ahogy ott guggolsz, majd meglátod a három patkányt. Talán ennyire intelligensek lennének? Először csak az egyik patkány feneke, majd egész teste előbúj. S lám, társát húzza farkánál fogva, ki hátán fekszik és egy tojást tart hasán mancsaival. Mögötte a harmadik patkány, néha előre szalad, szimatol, nézelődik. Rád néz egy kicsit, majd mikor úgy látja hogy nem vagy számára ellenség, nem foglalkozik veled többet.
Halk léptek zajára leszel figyelmes, ahogy valami kopog a járdán. Feltűnik egy nő, ki magassarkúban van, ez volt a kopogás. Nyilván munkába igyekszik, úgy van felöltözve mint minden más egyszerű közepes korú titkárnő. Elegáns ruha, vállán ott lóg a kézitáskája. Elhalad a sikátor mellet, majd meglátod ahogy hirtelen meghökken és megáll.
- Ide a pénzel kis-anyám - szólal meg egy goromba férfi hang. A nő megfordul, de mögötte már egy másik férfi áll. Nem lehet tőled idősebb. Látni rajta hogy egyszerű huligán, kezében egy nagyobb bicskát lóbál a nő felé, fenyegetve őt. Előbbre lép az elő férfi is, akit eddig nem láttál. Az ő kezében is elővillan a bicska, mindketten a nő felé közelítenek, lassan bekerítve őt úgy, hogy csak a sikátor felé tudjon szaladni, amiben te várakozol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Júl. 21, 2012 7:11 pm

Az adrenalin felmegy a testemben, majd szépen lassan eloszlik a testrészeimben. Csak úgy pumpál a szívem. Erősnek gondolom magam, hisz sokkal különb vagyok ezeknél a pitiáner bűnözőknél. De még is meg kéne fontolnom, hogy érdemes-e megtámadni őket, és hogy milyen esélyeim vannak.... Á fenébe a saccolgatásokkal, mindjárt leszúrják a titkárnőt, és ha nem avatkozom bele a dologba, akkor hazamehetek az első napi szégyenfolttal. Lassan felállok az árnyék rejtekéből, próbálom a két késest megijeszteni gonosz tekintetemmel, azt nem tudom, mennyi szerencsével. Ezután odaszaladok, és megfogom a nő csuklóját.
- Ne féljen, segítek magán! Most menyjen hátrébb!
A nő alaposan megfigyel furcsa maskarám, és hirtelen előbukkanásom miatt, és csak lassan próbál hátrébb kullogni. Viszont a két támadó, arcukon kegyetlen mosollyal szépen elkezdenek közelíteni, ezért megfogom a nőt a derekánál, és megdobom óvatosan.
-Ugye nincs harag szivi!
Előttem hát a két pasas. Egyszerűen nem jut eszembe semmi, amit bevethetnék ellenük, és nem is szeretnék senkit megölni. Ami először beugrik a fejemben, azt próbálom meg: előhúzom a sokkolómat, és megpróbálom lesokkolni az egyiket. Utána megpróbálom kirúgni a másiknak a kezéből a kést, ha ez nem sikerül, megpróbálom fejbe ütni a bokszeremmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeKedd Júl. 31, 2012 9:59 pm

Megjelensz szinte az utolsó pillanatban, mint ahogy azt a nagy hősök szokták, mikor már-már úgy látszik győz a gonosz s reménytelen a helyzet, mégis megérkezik a fény. A nő kicsit sokkos állapotban nézd rád, mikor megjelensz és magadhoz próbálod őt karolni, a két késes szintén téged bámul meglepetten, elvégre egyik se várta hogy egy maszkos szabadúszó jótékony épp itt és épp most fog megjelenni. Mindhármuk arcán látod, fogalmuk sincs hova tegyék hirtelen előbukkanásodat. Kis időbe bele is telik mire felfogják, ennek köszönhetően te jó magad előveszed a sokkolódat és az első ellenfeledet meg is támadod vele. Bőrén végigfut a sokkolódban rejlő feszültség, teste hevesen rángatódzik és kisebb nyekkenéssel a földre is esik, ahol a rángatódzása még pár másodpercig nem is ér véget.
A másik ellenfeled pont ennek a sikeres támadásnak köszönhetően összeszedte magát. Hátrébb lép egy kicsit, hogy ne legyen sokkolód közelében, de látni rajta hogy nem fogja olyan könnyen megadni magát. Mivel egyik kezeddel a nőt karolod, másikban ott a sokkoló, így bizony nagyon kényelmetlen a mozgás. Pont ezt kihasználva ellenfeled gyorsan vág feléd bicskájával, ami talán nem hosszú, sőt, inkább csak megfélemlítésre tart, mégis hatékonyan tud vele harcolni. Te ebben a pillanatban ütsz felé, bokszered pont elvéti a fejét, ahogy hátra hajol. Vágása ezért kizökken és végighúzza kézfejeden a pengét. Nem túl nagy seb, de azért a vér elkezd belőle csepegni és te is érzed a kellemetlen, csípő fájdalmat, ami miatt bokszeredet elejted a földre.
- Na mi van, női szoknya mögé bújsz? - gúnyolódik veled az ellenfeled, a szerencsétlen nő igyekszik kimászni az ölelésedből, elvégre úgy néz ki mintha élő pajzsként akarnád használni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 01, 2012 3:35 pm

Elég húzósra sikerült ez a bevetés, szóval csak egy utat látok hirtelen a szemeim előtt. a nőt leültetem a földre a fal támaszába, elé állok, hogy így védjem az áldozatot. Előtte állok 1 méterre, hogy ha támadás érne ne essek rá. Így már szabad mind a két kezem. egyikben a bokszer, a másikból pedig kiesett, ezért azzal a sokkolót húzom elő övre akasztott tokjából. Elég szánalmas lenne, ha mindenkit egy nyomorult sokkolóval terítenék le, ezért csak védekezésre használom. rúgok a levegőbe egyet, hogy leszálljon a bakancsom, és remélem könnyen lecsusszan a kicibzározott a lábamról. a fejére célzottam, csak hogy megijedjen. utána a bokszeres kezemmel fejbe ütném, és ha a fejtalálat sikerülne, csak akkor sokkolnám le.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham City

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 02, 2012 8:11 pm

Olyan vagy mint egy igazi superhős a filmekből, akik minden ellenfelet lealáznak egy-két ütéssel és sebezhetetlenek. Talán csak a hatalmas szerencse az, ami közrejátszott, de az is lehet hogy tényleg te magad vagy ennyire gyors. Rúgásodnak köszönhetően a csizmád bár lerepül a lábadról, de nem találja el ellenfeled, hisz az gyorsan kitér előle. Kicsit meglepődik ettől, de egy gúnyos mosoly ül arcán.
- Mi van, már a cipőt se tudod megtartani magadon? - kérdezi gúnyolódva, ahogy ütsz felé a boxereddel, gyorsan megfogja a csuklódat és próbálja kicsavarni a kezed, miközben késével támad feléd, ámde mégsem talál el téged, hisz a sokkoló még mindig nagy veszélyt jelent számára, így mikor azzal támadod kitér előle, hajszálon múlt hogy eltaláld. Szemed sarkában láthatod ahogy a nő kiveszi táskájából a mobiltelefont és valamint pötyög rajta riadt arckifejezéssel. Elcsípsz belőle néhány szót mint a "megtámadtak", "ketten vannak". Lehetséges hogy a rendőröket hívta, de neked ezen nincs időd gondolkodni, ellenfeled azt a kezed fogta le melyen a boxer van és igyekszik ráfogni a másikra is, már ha te ezt hagyod neki...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 04, 2012 1:49 pm

Egyre nagyobb bajban vagyok. A szívem már majdnem kiugrik a helyéről. Most már nem látok a szemeim előtt semmi becsületességet, csak azt tűzöm ki magam elé, hogy mindenki túlélje ezt a helyzetet, és a nő visszakapja a pénzét. Nem biztos, hogy etikus amit csinálni akarok, de most muszáj lesz. Megpróbálok a két lába közé rúgni, oda ami férfiaknak az egyik gyenge pontja, és utána, ha ettől felszabadul a kezem fejbe ütném, lesokkolnám. Mivel eléggé felhúzott az ügy ez után benyomom az egyik árnyékos részbe a tolvajt, utána a nőt felsegíteném, és azt mondom neki:
- Ne féljen hölgyem, a jó érdekében tetem!
Rendőrök! Felszólalt a rendőr sziréna, ezért kiszaladok a főútra, majd beszaladok egy másik kis utcába, a végén felugrok egy kukára, és átugrom a fémkerítést. Remélem ezzel sikerült megszöknöm, mert lehet hogy ha találkoznék a rendőrökkel, nem kézfogást kapnék, hanem golyót a fejbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A külváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A külváros
Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Külváros-
Ugrás: