DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 A külváros

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Vas. Aug. 05, 2012 11:23 am

Érzed ahogy ellenfeled erősen markolja csuklódat és próbálja kifordítani azt, hogy a boxered kiessen kezedből, sikerül rámarkolnia másik kezedre is. Elég erős a szorítása és kezd téged hátrébb nyomni, gyorsan be kell fejezned a verekedést, különbön komolyabb bajod is történhet. Zseniális ötlet jut az eszedbe, pont oda támadsz ahova ellenfeledet nem számított volna, vagy ha mégis, nem volt ideje reagálni. Rúgásod pontos volt és erős, felkiáltott fájdalmában és elengedte mindkét kezed. Pár lépést meghátrált, lába közt markolta magát s kicsit leguggolt a fájdalomtól. Lehet hogy kemény gyerek, ezért nem csuklott össze, de szemeibe könnyek szöknek. Nyöszörög és dülöng.
Te ekkor támadsz ismét, fejbe ütöd a boxerrel és még le is sokkolod, ennek köszönhetően helyben kifekszik a járdán, mint egy eltaposott pók, lábai és kezei szétvetve eszméletlenül fekszik előtted. Sikeresen elhúztad őt a sikátor egyik árnyékos részére. Miután felsegítetted a nőt, ő hálásan néz rád.
- K... köszönöm uram...! Hogy megmentett engem! Hogyan tudom meghálálni és ki maga? - kérdezi tőle, s már nyitja is a kézi táskáját, hogy talán pénzel jutalmazzon meg téged. Felemeli a fejét és te már ott sem vagy. Mint az igazi hősök...
A rendőri szirénák egyre hangosabbak, teljesen biztos vagy benne most már hogy a nő hívta őket, főleg hogy még az utcán is látod őket elsuhanni, miközben "menekülsz". Megérkezel menekülésed közben egy kisebb utcába, ahol végre kifújhatod magad. Nyugodt minden és csendes, egyetlen hibája van, az hogy büdös a csatornától, aminek fedelén keresztül szivárog ki a kellemetlen szag. Valamint a szemét, a sok kacat ami ide van hordva egy halomra. Csövek, drótok, deszkák, szétesett lakásberendezés, virágcserepek és egyéb ilyen gyüle.


/Még nem ért véget a kaland, de bevezető részének sikeres teljesítéséért jutalmul kapsz tettedről egy rövid cikket mihelyst beindul a Sajtó részleg/

Ahogy ott állsz és próbálod kifújni magad, egy régebbi újságot sodor lábaidhoz a szél. Ha felveszed és megnézed, láthatod hogy Gotham egyik kisebb, nem túl nevezetes napilapja az. Címlapon felismered az Arkhami Elmegyógyintézet épületét, fölötte pedig nagy betűkkel: Ismét egy szökevény! Ha netán elkezded olvasni, megtudod hogy nem is olyan rég, ismét egy veszélyes páciens szökött meg az intézetből, valamint azt is hogy előtte már két másik személynek is sikerült. A két előző személy férfi volt, a mostani pedig egy fiatal lány, aki kamasz. Felhívják benne a figyelmet hogy ezek a személyek igencsak veszélyesek, hidegvérű elmebeteg gyilkosok és roppant leleményesek. Elolvashatod a lányról szóló rövid életrajzot, melyből kiderül, hogy nehéz gyerekkora volt, árvaházban nevelkedett amit felgyújtott és ezért került az Arkhamba. Mint ahogy azt írják, Airie Nandori a neve, és még fotót és tettek be róla. Jellegzetessége hogy mindig egy plüss nyuszit hord magával, vagy legalább is feltételezik róla.
A cikkből az is kiderül, hogy nem tudni hol tartózkodnak ezek a személyek, lehet hogy maga Joker vonta őket szárnyai alá, de az is lehet hogy nem. Minden esetre a rendőrség tanácstalan s bármilyen információért hálásak lesznek.
Talán új lehetőség adódott számodra, hogy jót cselekedj...?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Vas. Aug. 05, 2012 5:33 pm

Miközben olvasom a talált újságot, fáradtan fújom ki tüdőmből a forró párás levegőt a még hűvös szellőbe. Arcomra nem vetül az öröm, hogy sikerült megvédenem a hölgyet, de a szívem majd szét robban a büszkeségtől. Viszont le kell nyugodnom, mert ez még semmiség, ami még várni fog rám. Ahogy fogytak szemeim előtt a sorok, átfutott bennem egy gondolat, vajon neki essek ennek a megpróbáltatásnak? Elég jó vagyok-e ezekhez a furfangos hidegvérű gyilkosokhoz képest, akik hobbiból tudnak ölni? Már megszokásból leülök egy sötét árnyékba, és megdörzsölöm a csuklómat, mert eléggé fáj a nagy szorítástól. A kesztyűmet is levettem miatta, de nem gondoltam az olajfoltra a kezemen, ami lebuktathat, ezért gyorsan felkaptam. (Nem tudom hogy meglátta-e valaki, remélem majd még kiderül) Összeszedem magam, és belátom, hogy ez egy nagy lehetőség számomra, és igaz, hogy kockázatos, de neki kell állnom, és elkapni pár gonosztevőt. Miközben néztem a lány fotóját, arra gondoltam hogy lehet hogy ő egy jó lelkű gyerek, és kéne segíteni neki. Talán még jóra is tudná használni képességeit, de nem látom ezeknek sok esélyét. Már tudom is kivel kezdjem, Airie Nandorivel.
Nem tudom hol lehet, vagy hogy mit fog tenni, hol fogja felmutatni magát, a tervem most egyenlőre a kivárás, ha nincs semmi lehetőségem jelenleg a helyszínen.
Szóval úgy döntöttem hogy folytatom a küldetést. Nem tudom merre kutakodjak még, ezért átkeresgetem az újságot még plussz információért. Ha találok valamit akkor már is keresgetek utána, ha nem, akkor irány az Arkham Gyógyintézet, persze civilben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Hétf. Aug. 06, 2012 3:58 pm

Szemeiddel ismét a címlapot olvasod, de nem találsz benne több hasznos információt, csak annyival leszel okosabb, hogy néhány hete történt Airie szökése, és azóta senki sem látta a lányt sehol felbukkanni. A rendőrség folyamatosan próbál résen lenni, de nem csak a lány miatt természetesen. Továbbá azt is megtudod, hogy ez alatt a pár hét alatt semmilyen jel nem utalt arra, hogy a lány valahol "garázdálkodott" volna.
Minél tovább pihensz, annál jobban érzed hogy kezdesz megnyugodni, és a levegőt is egyenletesen veszed. Az izmaid engednek feszültségükből, a futástól lüktető fejed kezd szintén enyhülni, így jobban tudsz gondolkodni azon, mit is fogsz most tenni. A város kezd körülötted egyre zajosabb lenni, a levegő magabiztosan melegszik a kellemes naptól, már nincs olyan hideg, mint pár órával ezelőtt. A hosszú panelházak árnyai csendben, alig észrevehetően mozognak, több ember jár az utcán, egyre nagyobb a zaj körülötted, mely minden lélegzetedet elfolytja.
Elszántan döntöd, el, hogy kiinduló pontnak egész nyomozásodban az Arkham Elmegyógyintézetet veszed. Az újságból tudod, hogy bár a személy eltűnt, de sehol sincs leírva, milyen körülmények között, segített e neki valaki, vagy megölt e közben valakit.
Bölcs dolog civil ruhában elindulni, már csak egy kérdés maradt hátra, hogyan mész el oda...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Hétf. Aug. 06, 2012 9:02 pm

Először is hazamegyek, hogy előkeressem a telefonkönyvet. Nem nehéz hazamenni, igaz már fényesebben süt a nap, de nincs messze a házam. Felütöm telefonkönyvem, majd egy behajtott oldalnál egyből szétválasztom ott a lapokat. A név még tollal is ki van húzva, ami az alábbi: Aaron Cash. Arkam gyógyintézet úgy nevezett biztonsági felelőse, és egyszer látásból már láttam is, beszélgettünk egy kicsit, de nem volt sok ideje, utána már szaladt is munkába. Sok sikert kívánt a munkámhoz, és beszélt egy kicsit az ott fogvatartottakról. Ennyi volt az összeismerkedésünk, de akkor megjegyeztem a nevét, és tudtam hogy egyszer hasznosíthatom ezt az infót, de nem gondoltam volna, hogy ilyen dolgokra. Remélem felveszi, és azt is, hogy lehetőségem lenne beszélni vele, megtudni valami érdekes infót még a lányról. Közben gyorsan ledobom magamról a ruhát, és veszek hejette valami öltöny szerű hivatalos ruhát. A feleségem nincs otthon, éppen dolgozik. Remélem egy darabig még nem tud Mobsterről, Mert szerintem nem örülne neki.
Kicsöng a telefon. Ütemes pittyegés. Várok. Felveszi, vagy nem? Mindenesetre ha nem, akkor muszáj lesz engedély nélkül meglátogatni az intézetet. Busszal fogok menni. A járat nem megy nagyon Arkham sziget közelébe, de majd sétálok. Tudomásom szerint lehet hajót rendelni, de ha nem kapok engedélyt, akkor ez is elég nehéz feladat lesz számomra. Egy kicsit ledőlök az ágyra, hogy pihentessem magam, és végig gondoljam az eddigieket. Két ellenség, és egy megvédett nő. Hmm... Egy kicsit büszke vagyok magamra, pedig nem kéne, hisz csak szerencsém volt... az én véleményem szerint. Fel kell ugranom, hogy ne fekve beszéljek az úrral, már ha felveszi...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Hétf. Aug. 06, 2012 11:00 pm

Elindultál haza, utad teljes mértékben nyugodtan zajlott, egy-két ember furcsán nézett rád jelmezed miatt, de nem nagyon foglalkoztak veled, Gotham utcáiban már így is nagyon sok furcsa személy szokott rohangálni. Otthon kényelmesen átöltözöl valami kellemes, avagy inkább nem túl feltűnő ruhába. Sőt, ha Arkhamba akarsz menni, az öltöny tökéletes választás, elvégre szinte bárminek kiadhatod majd magad, aminek szeretnéd.
Hosszan cseng a telefon, mintha ismerősödnek nem akaródzna felvenni a telefont, vagy csak egyszerűen megvárat, hogy azt az illúziót keltse benned, túlságosan is el van foglalva. Hosszan cseng, és cseng... Már olyan érzésed van leteszed és megpróbálod később. Kényelmesen helyezkedsz el a kanapén, elnyújtod magad rajta. Végre felveszi az általad keresett személy, kicsit fáradt hangon szólal meg.
- Aaron Cash, ki van ott? - kérdezi és hallod ahogy próbál elnyomni egy ásítást, nyilván felébresztetted őt, vagy még túl korán van neki ehhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Hétf. Aug. 06, 2012 11:17 pm

-Jó reggelt, Itt John Dallas- hangoztattam válaszom az ásító úrnak. jobb áll név most nem is ugrott be- a rendőrségtől keresem, a média szak osztályról. Tudja, pár ügyet kinyomozgatunk, majd írunk belőle egy kis jelentést a népnek... És amiért hívom, azt már kiadtuk egy fél héttel ezelőtt, de a rendőrség többet akar tudni mint az emberek. Airie Nandori-ről szeretnék informálódni, de azt hiszem a telefon beszélgetés nem megfelelő megoldás ennek az ügynek a kitapintásának. Csak szeretném megtudni, mik voltak a szokásai, miért volt bezárva az intézetbe, és hogy most maga szerint, vagy az orvosa szerint hol tartózkodhat. Ez ügyben szeretnék találkozni magával valamikor az intézetükben... Előre is köszönöm- megdöbbenek saját rögtönzésemen, hogy milyen jól is ment. Bár mondtam pár badarságot, amire felfigyelhet, de szerintem elég jó volt. A férfi vastag hangját csak homályokban hallom... ásítás, és felköhhintések sorozata.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 10:14 am

Magabiztosan mondod el Aaronnak, hogy milyen ügyben is keresed őt. Figyelmesen hallgat téged végig, majd mintha éreznéd, hogy elmosolyodik gúnyolódva az a személy, kinek az arcát nem láthatod, csak hallhatod a hangját.
- Mr. Dallas, csupán két kérdésem lenne számára. Az első, hogy honnan van meg a személyes mobilom száma. Második, miért nem Dr. Arkhamot keresi fel ez ügyben, az intézet igazgatóját? Tudtommal a rendőrök félig felfüggesztették ezt az ügyet azzal, hogy majd várnak valamilyen nyomra, ami a lánnyal kapcsolatos - válaszolja neked, hangja nem gonosz, vagy komor, teljesen nyugodtan beszél veled.
- Vagy maga egy szerencsétlen újonc akinek az ölébe söpörték ezt az ügyet csak hogy egy időre láb alól legyen? - ezt a kérdést már sokkal inkább gúnnyal tettel fel neked. Várja mit válaszolsz kérdéseire.


/Bocsi hogy ilyen rövid lett/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 11:32 amSzembesülnöm kell azzal, hogy Aaron okosabb mint hittem volna. Bár ezeket a kérdéseket meg tudom válaszolni, azért még vigyáznom kell vele.
- Igen, képzelje újonc vagyok- kezdtem bele semleges hangszínemmel- de ezt az ügyet kezdjük újból felkapni. Tudjuk hogy milyen veszélyes alakok szabadultak ki, és még semmi nyomuk. Van okunk újból aggódni, mivel arra számítunk, hogy készülnek valamire... Azért hívtam magát, mert egyszer még amikor biztonsági őrként dolgoztam, találkoztam magával, és egyből magára gondoltam. Amúgy is maga közelebb állhat a foglyokhoz, mint a tisztelt igazgató úr- Halkan szusszanok egyet, hogy ne hallja meg az őr. Úgy érzem, ebből már nem tud gyanakodni rám, és már sínen is vagyok. Közben a kagyló előtt törölgetem kopasz fejemet a gyöngyöző izzadság ellen. Kezd felmelegedni az idő, és még izgulok is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 12:21 pm

Ismét nyugodtan végighallgat téged Aaron, majd mikor befejezed, kicsit felnevet barátságosan.
- Nem kell mindjárt megsértődni zöldfülű, még sokat kell tanulnia, nagyon sokat - mondja neked kedvesen, mint egy barát, aki tanácsot ad.
- Tudja az őrök nem igazán állnak közel a... páciensekhez - javít ki téged, érezni hangján hogy a foglyok nem épp a legmegfelelőbb szó rájuk, elvégre Arkham nem börtön - Sokkal inkább az orvosaik azok, akik hasznos információkkal rendelkeznek, ha nyomozni akar. Az őrök feladata biztonságban tartani a intézetet, nem a páciensek lelkiállapotával foglalkozni. Hívja fel Dr. Arkham-ot és egyezzen meg vele egy találkozót, ahol megbeszélhetik a részleteket. Sajnos nem tudok magának többet segíteni ez ügyben - válaszolja kicsit csalódottan. Ha elfogadod a tanácsát, lediktálja az igazgató telefonszámát.
- Ajánlom minél hamarább felhívni, elég elfoglalt egy személy. Tudjuk hogy nagyon veszélyes páciensek szöktek meg, de mivel én nem voltam ott az egyik napon se, mikor ez történt, nem tudok magának konkrét információkkal rendelkezni, ami segíthetne a nyomozásban Mr. Dallas - ismét elnémul, várja hogy mit fogsz neki mondani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 1:03 pm

-Köszönöm a segítségét, akkor el szeretném kérni Dr. Arkham telefonszámát. Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy mikért tudnék eljutni a szigetre? - Még ezt kitudom húzni belőle, akkor már jól is sikerült a beszélgetés. Megköszönöm a telefonszámot, és lehet hogy megmondta az eljutási lehetőséget. Most felhívom Dr Arkhamot, és megjegyzem: neki már nem foglyokként említem az ott tartózkodóakat, Bár szerintem azok. Bepötyögöm a telefonszámot, ülve az ágyon, és már kezdek álmosodni a nagy kényelemben. Jó lenne ha felvenné, mert akkor nem kéne unatkozni vagy egy napig, várva hogy visszahívjon. Most úgy is tele vagyok energiával, ha csak nem alszom el az ágyamon. Sajnos az olajfolt még mindig nem jött le a kezemről, Hiába súroltam. Majd ha találkozom az üldözöttemmel, akkor majd jobban kéne vigyáznom a kesztyűkre. A maskarámat összehajtogatom majd beteszem a szekrényem legaljára, a sokkolóval, az egy pár bokszerrel, viszont miközben kicsöng a telefon, a pisztolyomat, amit nem vittem el az első bevetésre most a tokjával együtt az övemre csatolom. Már csak azért sem lesz feltűnő, mert rendőrnek adtam ki magam, és ha ott majd le kell adni, még akkor is érdelem lesz. elvinni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 1:50 pm

Megkérdezed hogy miképp lehet eljutni a szigetre, amin Aaron kicsit elcsodálkozik, bár ezt nem látod, hangján mégis érzed.
- Nos, a kikötőből jár egy komp, de kocsival is kényelmesen el lehet oda jutni több hídról is - válaszolja neked, érzed hangján hogy kicsit hülyének néz amiért nem tudod hogy több híd szeli át Arkhamot és még egy kisebb kikötője is van. Megköszönted neki a segítséget, majd ő is elköszön tőled, s szinte azonnal le is teszi neked a telefont.

/Elküldtem a város térképét PM-ben, hogy jobban el tudj igazodni Very Happy/

Felhívod a rettegett intézet igazgatóját, Dr. Arkhamot, akiről az intézet el lett nevezve, elvégre ő alapította. Hosszabb ideig csöng a telefon, szintén olyan érzést kelt benned hogy vagy túl sok dolga van, vagy csak egyszerűen megvárat téged. Érzed ahogy szemeid egyre jobban nehezednek, ahogy kényelmesen fekszel az ágyon, majd úgy döntesz jobb lesz felkészülni az egészre. Elraktad a ruháidat, felcsatoltad a fegyvered, de még mindig kicsöng a telefon. S lám, végre felveszi valaki.
- Az Arkhami Elmegyógyintézet, telefonnál az igazgató, Dr. Arkham. Miben segíthetek? - szólal meg a telefonba egy idős férfi hang, érezni rajta hogy kellemes személyiség és nyilván segítőkész a számodra. Kint az ablakból láthatod, ahogy a kellemes nap fénye lassan kezd eltűnni olykor ahogy a felhők elhaladnak előtte, mára esős időt mondtak, de nem történne meg először ha az időjárás jelentés téves lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 2:09 pm

-Jó napot, itt John Dallas! A Gothami rendőrségtől hívom, a nem régiben eltűnt Airie Nandori-vel kapcsolatban. Az ügyet lezártuk egy kis időre, hogy majd mikor felbukkannak, vissza szállítsuk a pácienseket. Viszont azt gondoltuk hamarabb felfogják fedni magukat, ezért szeretnék magával hamarosan személyesen is beszélni. A huszonegy éves ifjú hölgy tulajdonságairól, szokásairól, és hogy maga szerint miért is szökhetett meg pontosabban. Előre is köszönöm szívességét, hogy végig hallgatott...- egy kis időre elhallgatok, várva, hogy mit lép erre, de mivel nem mond semmit, ezért újból belekezdek beszélni- Már van némi információnk a nőről, de ezek csak alap információk. Nem ér fel a maga tudásával, és tudjuk, hogy veszélyes személy. Sokan feltételezik, hogy szövetkezik már több vele hasonló beteggel, de mi a rendőrségen nem hihetünk nem biztos információkba...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 2:25 pm

A férfi türelmesen hallgat téged végig, majd mikor befejezed monológod, úgy érzed hogy hevesebben veszed a levegőt, elvégre jó hogy nem egy szuszra mondtál el mindent.
- Áh, Mr. Dallas. Rendben, nagyon szívesen segítek önöknek amiben csak tudok, hogy ismét biztonságba helyezzék a fiatal hölgyet. Bár ki kell javítanom magát, nem 21 éves hanem csak 17 - válaszolja neked, majd olyan hangokat hallasz, mintha papírlapokat rakosgatna jobbra-balra. Halkan hümmög magának, majd toll sercegése, újabb hümmögés, végül ismét megszólal.
- Jöjjön el a mai nap folyamán. Én addig minden szükséges aktát előkészítek, ami a fiatal hölggyel kapcsolatos. Mondjuk úgy egy óra múlva? - kérdezi érdeklődve, majd ha igennel válaszolsz, kedvesen elbúcsúzik tőled és leteszi a telefont, hogy minden szükséges dolgot elintézzen amíg te meg nem érkezel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 2:40 pm

-Óh. Köszönöm uram, lekötelez szívélyessége. Akkor egy óra múlva ott leszek. Nem szolgálati autóval megyek, hanem sétálva. Nincs jogosítványom. Akkor még egyszer köszönöm!-és letettük. Ez a beszélgetés már jobban ment mint az előző, ebbe is bele kell majd jönnöm. Egy utolsó igazítás, és már úton is vagyok a busz felé, ami a komphoz visz. Nem tudom hogy történni fog e valami érdekes az úton, remélem most nem tesz nekem semmi keresztbe. Pisztolyomra ráhúzom a kabátom, és zsebre teszem a fegyvertartási engedélyt, hogy most tényleg ne legyen belőle gond. Ha leszállok a buszról, irány a komp, és már ott is vagyok. Hosszútávon a tervem: elmenni Arkhamba, ott megtudni valamit a (szimpatikus) lányról, és megkeresni. Nincs benne ezután a terven, hogy mit fogog tenni, vele, csak az, hogy visszaviszem az intézetbe, és ez sem biztos száz százalékra.... Lehet, hogy nem sikerül majd elkapnom, vagy az is megeshet majd akár, hogy elengedem. Ki tudja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Kedd Aug. 07, 2012 7:24 pm

A játék itt folytatódik:
Arkham Elmegyógyintézet bejárata
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Szer. Aug. 08, 2012 11:10 pm

/Előzmény: Arkham Elmegyógyintézet bejárata/

Lidérces álmomból feltápászkodva, gyöngyöző izzadságcseppekkel a homokomon benyomom a leszállásjelzőt, és állva várok tovább. Az utasok folyamatosan cserélődtek a buszon, de még van jó pár ember, aki látta még, hogy honnan szálltam fel. véleményük, az arcokból ítélve nem változott sokat, csak annyit, hogy már kevésbé érdeklem őket. Nehezen lemászok a buszról, és kezdem újból visszanyerni az erőmet, amit egy kicsit felszívott az öt perces álom. Holott már a vizes aszfalton tócsák mélyednek, párba bele is toccsanok véletlen, de nem érdekel, most már mindenem vizes. Mégis egy kicsit tovább kell majd időznöm otthon, a fránya eső miatt. Kár hogy a lánynak nincs olyan érdekessége, hogy fél a víztől, mert akkor a házban sarokba lenne szorítva. Már ha ott van... Ha nem ott lesz, majd megkérdezem Dr. Arhamot, neki mi a véleménye, de ez még ráér. Mikor meglátom a magasba emelkedő panelházakat, amikben valahol ott a száraz ruhám, és a felszerelésem, el kezdek rohanni, csak azért is, hogy ha haza érek, ne tunyuljak el, ne az alvás legyen az első. Megtaláltam az ajtómat, és szinte feltépem a kilincset, mintha életek múlnának rajta. Egy törülközővel alaposan megdörgölöm kopasz fejbőröm, és örülök hogy nincs hajam, mivel most neki állhatnék szárítani. gyorsan lecserélem a zoknimat, és a fehérneműm, majd magamra húzom Mobster valóját, a többit pedig megpihentetem az övemen. Már is szaladok le a lépcsőkön, hogy megközelítsem a házat, a megadott címen. Ó, eszembe jutott, hogy a csali cukrot és a virágot ott hagytam. Gyorsan, és mérgesen visszafutok, majd újra le, majd végül ki a nedves utcákra. Még csak most jut az eszembe, hogy kéne valami gyorsabb közlekedési eszköz bevetésekre. Még gyűjthetek rá, mert a jelenlegi ezer dolláromból nem fogok semmi Mobsterhez illő járgányt beszerezni. Szóval irány Airie volt lakása!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Csüt. Aug. 09, 2012 12:09 am

A következő reagot írd ide: Kertes házak és annak környéke
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zöld Íjász

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Vas. Aug. 19, 2012 9:07 am

Amikor a 911 nem elérhető
David Kiss kaland kezdő reag

Egy átlagos este volt, éppen haza felé tartottál az utolsó kiszállításból, miközben magadban azon gondolkodtál, hogy vajon mit fogsz csinálni az este hátralevő részében. Talán ledölhetsz, és megpróbálhatsz egy jó nagyot aludni a következő munkanap előtt, vagy megnézel egy pár műsort a tévében. Arra nem számítottál, hogy egy segély kérés hangzik el a távolban. Először alig hallasz valamit a bukósisak és a motor zúgás miatt, de pár méter múlva viszont már elég közel voltál, és a sikítás beszűrődött a füledbe. Mintha az egyik közeli házból jött volna. Úgy tűnik gyors beavatkozásra lesz szükség. De mivel nyár van ezért nincs elég hideg, hogy alkalmazkodó képességed kamatoztathasd, így neked is óvatosnak kell lenned.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Kiss
Önbíráskodó
Önbíráskodó
David Kiss

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2012. Jul. 18.

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Hétf. Aug. 20, 2012 5:27 am

Kissé fárasztó volt ez a nap mert az időm nagy részét tétlenkedéssel töltöttem és kicsit ellustultam, de szerencsére a motorozás mindig felébreszt és kitisztítja a fejem. Ez volt mára az utolsó fuvarom és már le adtam a műszakom úgy hogy most már csak haza kell mennem bekapcsolnom a tévét és lekapcsolnom magam. Vagy mégsem? Egy sikítást halottam valahonnan de nem tudom behatárolni. Félre állok, leállítom a motort és leveszem a sisakot.
~ Nyári este van.. Nincs se hideg se meleg.. Még csak nem is esik.. A képességem hasztalan.. Még csak elijeszteni sem tudnám a támadót a groteszk átalakulásommal.. Ebből csak egy sima bunyó lesz.. Remélem egyedül van.. *A gondolataim egymást követték közben pedig kivettem a kulcsokat és zsebre tettem őket, leszálltam a motorról és körbe néztem hátha meglátok valamit vagy valakit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/david.kiss.3979?ref=tn_tnmn
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zöld Íjász

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Hétf. Aug. 20, 2012 12:15 pm

Gyorsan leállsz, és leszállsz a motorodról, majd gyorsan körbetekintettél, hogy meglásd a hang eredetét. Az egyik kertes házból egy törés zaja szűrődött ki. Mintha egy üveg tárgy tört volna össze, majd újabb sikítás, most már tudod, merre kell menned, de hogy hogyan fogsz észrevétlenül bejutni, azt még neked kell kitalálnod. Az ajtó be van csukva, de nem tudhatod, hogy be van-e zárva, vagy sem. Az elülső ablakok is alaphelyzetben állnak, legalábbis azok amelyeket te látsz, a hátsó ablakok egyike talán nyitható, hisz a betörőnek valahogy be kellett jutnia. Viszont gyorsan kell gondolkodnod, hiszen nem tudhatod milyen súlyos a helyzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Kiss
Önbíráskodó
Önbíráskodó
David Kiss

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2012. Jul. 18.

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Hétf. Aug. 20, 2012 5:43 pm

Miután megtudtam hogy honnan jött a kiáltás felhúztam a sísapkám hogy ne ismerjenek fel a bukósisakot pedig a jobb kezembe vettem, így tudok majd ütni vele ha arra lesz szükség, ezután oda rohanok az ajtóhoz és megnézem hogy nyitva van-e, ha az ajtó zárva van akkor körbe szaladom az épületet hogy találjak egy nyitott bejáratot, ha nem találok semmilyen bejáratot akkor a sisakkal betöröm az egyik ablakot és bemászok rajta. Miután sikerült bejutnom megkeresem a nőt hogy megtudjam pontosan mi a probléma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/david.kiss.3979?ref=tn_tnmn
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zöld Íjász

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Szer. Aug. 22, 2012 1:39 pm

Miután felkészültél oda rohantál az ajtóhoz, és megpróbáltad kinyitni, ami sikerült is. Ahogy beosonsz a házba dulakodás hangjaira leszel figyelmes. Ahogy egyre közelebb kerülsz, és befordulsz a konyhába látod, hogy a nő egy hozzád hasonlóan fekete maszkos ember, akinek a kezében egy baseball ütő helyezkedik, és egy újabb csapást mér a nőre, aki a kezével védekezik, de ez csak azzal ér véget, hogy pár törött alkar csontja van, és lezuhan a földre. Próbált sikítani, de a férfi erősen arcon rúgta. Még nem vettek észre így a meglepetés ereje a te oldaladon áll.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Kiss
Önbíráskodó
Önbíráskodó
David Kiss

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2012. Jul. 18.

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Szomb. Aug. 25, 2012 1:13 am

Gyorsan körbe nézek és keresek valamilyen tárgyat amit hozzá dobhatok a baseball ütős alakhoz, amivel lehetőleg elterelem kicsit a figyelmét, hogy elég közel kerülhessek hozzá és így leüthessem a bukósisakommal, ha nem találok semmit akkor megpróbálok közelebb kerülni és úgy támadni. A legfőbb célpontom a maszkos alak feje. Az első ütés után nem állok le és addig támadom ameddig harcképtelenné nem teszem, legvégső esetben hátrálok kicsit és védekezésre használom a sisakom és megpróbálom lefegyverezni, de bármi is történjék a célom hogy eltávolítsam a nő közeléből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/david.kiss.3979?ref=tn_tnmn
Zöld Íjász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zöld Íjász

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Vas. Aug. 26, 2012 12:32 pm

A gyors körbe tekintés után egy virágos váza bizonyul a leggyorsabb megoldásnak, így ösztönösen utána kapsz. Megragadod a nyakánál, és már hajítod is a fickó után, aki felnyög mikor az üveg apró darabokra tör a testén. A hirtelen támadás meglepi a másikat, így nem tud időben reagálni, a te támadásodra, ami fejet éri. A bukósisakoddal és az öklöddel egyaránt csépeled a férfit, aki pár bekapott ütés után már elkezd védekezni. Elég kemény fából faragták, és ezt érzed minden ütésből amit a védekező karjára mérsz, mintha fát ütnél. Viszont a lendületed egy pillanatra megtörik ahogy új erőt veszel, és ekkor a férfi egy gyors ütéssel a gyomrodat találja el, ami meghátrálásra kényszerít. Mielőtt még reagálhatnál, egy erős ütést érzel a válladon, ami ellenfeled fegyverétől származik, és meglehetősen fájdalmas, de semmi amit ne bírnál ki, viszont most ő kezd bele támadás sorozatokba, így nem tudsz eredményesen harcolni, csak a védéshez van elég időd, amíg ki nem találsz valamit, hogy ki kerülj a helyzetből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zauna
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zauna

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2013. Sep. 19.

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   Hétf. Dec. 16, 2013 5:49 pm

A raktérben nincs sok látnivaló. Megnyugtató, hogy legalább a ládák nem fogják agyonnyomni. Viszont kevésbé vonzó elképzelés, hogy rajta mutassák be a szer hatását. Ez egyfelől azért sem kedvező, mert ő jól érzi magát úgy, ahogy van. Másfelől a nanobotok lehet, hogy nem fogják értékelni az agresszív idegen anyagot a szervezetében. Persze az is lehet, hogy már kellően helyreálltak ahhoz, hogy könnyedén kivédjék. Sajnos rég ellenőrizte őket. Nem tudja, pontosan mennyi időt kocsikáznak, de végül megállnak és nyílik a raktér ajtaja. Út közben azért próbált lazítani a kötelékén, talán sikerült, talán nem.  Megint a bogárember veszi őt magához.
-A főnök gondolom egy farkasember.-jegyezte meg.
Most már csak a főnököt kell megvárni, bárki legyen is az. Közben körülnéz, mik a lehetőségek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   

Vissza az elejére Go down
 
A külváros
Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Külváros-
Ugrás: