DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Árnyékboksz: Halálfutam

Go down 
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2012 7:33 pm

Na akkor egy egyszerű, és remélhetőleg annál élvezetesebb kalandot szeretnék indítani. Az új kalandsorozatcímből talán ki is tűnik, a kaland címe pedig szerintem nem hagy semmi kétséget. Ez pedig egy verseny lesz.
A kaland műfaja kőkemény "autóverseny". NJK kaland úgyhogy nem kell aggódnia senkinek, akinek nincs jogsija. Itt nem a karakter legyártása lesz a lényeg, hanem maga a ármű megteremtése. Bármi lehet, ne ragadjatok le holmi négykerekű járműcsodánál, itt nem a gyorsaság, hanem az erős fog dominálni, na meg az ésszel történő vezetés.
Minden játékos kap 6 egész kreditet arra, hogy legyártsa saját szája íze szerint a járművet. Bármi lehet, de bele kell férnie a kredit keretbe, nincsenek megkötések, de azért nagyon táp dolgokat nem fogok engedélyezni. Csak ésszel emberek.
Árnyékboksz: Halálfutam Death-race-1
A kaland Gotham City-ben fog játszódni, mind a három szigeten tiszteleteteket fogjátok tenni, és végül visszatértek. Csak egy győztest fogok hirdetni, ez függni fog a jó teljesítménytől, a "képességek" jó kihasználásától, na meg attól is, hogyan fogjátok egymást hidegre tenni, mert hát nagy a tét. A győztes megtarthatja a járműt, a fő karakterének, úgyhogy nem kis dolog.
Szóval ki szerette a Need for Speed-et, esetleg látta a filmet, vagy netalántán órákat szórakozott a Carmageddonnal annak itt a helye. Már csak csodát kell tennetek a szűkös keretből._________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ottway
Huligán
Huligán
Andrew Ottway

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2012. Apr. 05.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Jún. 24, 2012 8:33 pm

Jelentkezek, az NJK-t csütörtökig megcsinálom
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeHétf. Júl. 02, 2012 12:34 pm

Ha már Need4Speed volt említve, nem maradhatok ki, bevetem a tapasztalatom. Járgány csak miután a többieknek is lesz... találok normális képet hozzá Very Happy

A pilóta:

Születési név: Daniel Sheen
Egyéb név: Mr. Devil, Mr. D
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1989 november 12
Kor: 23
Magasság: 183 cm
Súly: 82 kg
Hajszín: Fekete
Bőrszín: Fehér
Foglalkozás: Autószerelő,
Oldal: Semleges

Előtörténet:
Daniel élete is teljesen átlagosan indult, közepes tanuló, elvált szülőkkel. Persze már őt is korán lekötötték a videojátékok, mindent kipróbált, amit csak lehetett, gyakran napi öt órákat beleölve a gépbe. Ennek ellenére nem lett belőle egy elzárkózott egyén, sokan barátságosnak ismerték meg, mindig ügyelt a stílusára, kinézetére, így az ellenkező nem körében is jók lettek a mutatói. Később autószerelő lett belőle, meg volt a kellő motivációja és energiája, öt év alatt nagy gyakorlati tudásra tett szert, ha kell bármit képes megjavítani. Gotham egyik legjobb magán szervizében dolgozik, ahol mindig van munka, így szép összeget visz haza, aminek felét gépe fejlesztésére vagy játékvásárlásra költi. Ennyi év után már igen súlyos függővé vált, két játék nélkül eltelt nap után már elvonási tünetei vannak. Ennek köszönhetően lett jó kapcsolata a főnökével Ottoval, aki ugyanúgy szereti a jó játékokat, mint Mr D. Otto fiának volt egy bizonyos Master99 nevű ismerőse, aki akkor már igen nagy hírnévre tett szert a hardcore réteg körében. Háromszor is találkozott Ramirezzel, akiben először csak pozitívan csalódott, majd jobban megismerte, és rájött az NBK klán tagjai nem szarral gurigáznak, véresen komolyan veszik, amit csinálnak, és hamarosan kilépnek a virtuális környezetből. Erre várt ő is már évek óta, hogy letéphesse magáról a világ által ráerőltetett álcáját, csatlakozott és bekerült a belső körbe, itt szerzett tudomást a tervekről és minden másról, ő is eljárt lövészetre és megismerte a lőfegyverek nagy részét, valamint harci taktikát és stratégiát is tanult, ezen kívül ő lett az összekötő és a pilóta is. Pár nappal Ramirez eltűnése után vált neki világossá, hogy az út amit kinézett magának teljes mértékben járható, így ő első akciójaként egy illegális versenyt nézett ki, a tét az ember élete, a pálya Gotham City, szabályok nincsenek, farkas törvények uralkodnak. Már csak egy járműre volt szüksége, valamire, ami különleges, pontosan tudta, hogy a harmadik rész után Ramirez reális terveket készített a Star Wars filmekben felbukkanó járművekről. Így került kezébe egy Birodalmi V-szárnyú csillagvadász teljes holografikus tervrajza. A műhelyben kezdte a hajóépítést, főnöke segítségével titokban is tudta tartani a dolgot. Meglepő módon az egész hajót néhány speciális elem kivételével, mint egy nagy LEGO-t hetek alatt össze lehetett pakolni. Mr. Devil jelenleg élettársa társaságában tervezi a gyerekvállalást, közben titkon a közelgő Halálfutamot várja.

Jellem:
Kettős jellemű, kívülről egy teljesen átlagos, humoros fiatal férfi, aki boldog, kicsattan az élettől. Jó történetei vannak, nagy dumás, csak néha sokat ül a TV előtt. Belülről viszont egy pszichopata, aki bárkit bármikor elintézne, csak azért mert nem tetszett a hangnem amiben beszélt, vagy mert előtte áll az ajtóban.

Szakképzettség: Remek autószerelő és technikus. Lőfegyverek, ágyúk, repülők, kocsik, hajók, katonai járművek, kütyük kezelése nem jelent számára gondot. Harctéren ahsznosítható taktikai tapasztalata is van.

Képesség: Emberei határokon belül.
Árnyékboksz: Halálfutam Scaled.php?server=35&filename=mw3n


A jármű

Birodalmi V-szárnyú Csillagvadász (4 kredit)
Árnyékboksz: Halálfutam Imperialvwingfighter
Árnyékboksz: Halálfutam Imperialvwingfighter2
Ramirez tervei alapján készített, modern repülőgép. Kinézete egyezik a filmbelivel, a TIE vadászok előfutára, csak ennek a modellnek még sokkal vékonyabb a szárnya és egy speciális orral is rendelkezik. Méretre nem nagyobb egy jól megtermett terepjárónál, erős fémből készült, a váz erősebb ütközésektől is képes megvédeni a járművet, a burkolat több rétegből áll, belül csak egy pilótának van hely, a szárnyak mozgása állítható. Speciális ioncellás hajtóművet használ, így kis mérete ellenére is képes elérni egy vadászgép sebességét, de sokkal lassabban is képes repülni, akár a felhők fölött, akár a földtől egy méterre, a hajtás energiát nem csak maga mögé hanem maga alá is képes egy időben irányítani, fejlett irányító rendszerrel van felszerelve, így szűk helyeken is könnyedén fordul, dől, kanyarodik. Nincs hiperhajtóművel felszerelve, csak űrugrásra képes, űrrepülésre nem. Kommunikációs és navigációs egység is helyett kapott benne, valamint egy hologram kommunikátor is van közvetlen a pilótával szemben.

Fejlesztések: (2 kredit)

 • Pajzsgenerátor. Egy energia pajzsot von a hajó burkolatának közelébe, nagyjából harminc centiméter távolságban. A pajzs taszítómezőt képez, ez hivatott megvédeni a külső behatásoktól űrugrás közben. Ennek ellenére remekül használható védelemre is, képes a kisebb nagyobb tárgyakat, akár lövedékeket is ellökni a hajótól, valamint megakadályozza a nem kívánt összezörrenéseket is.

 • Precíziós sugárvetők. A hajón több helyen is található egy pár rövid cső, amik mozgathatók, ezekből zöld színű kis vonalak távoznak, ezek a sugárlövedékek. A pilóta tud az egyes vetők között váltani, egyszerre vagy akár egyenként is tüzelhet, folyamatosan vagy szaggatottan. A szárnyaknál is vannak két oldalt sugárvető, hogy kilőhessék más járművek kerekét.

(a fejlesztések erősségét kérem a mesélő lője be, hogy beleférjen 2 kr-be)


A hozzászólást Andrew Ramirez összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 19, 2012 7:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 9:11 am

Na hát mint már írtam, csak úgy fogadok el jelentkezést, ha a minimumot is odaírjátok, vagyis amíg nem látom, hogy elköltöttétek a krediteket addig, nem fogadom el.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Júl. 08, 2012 4:59 pm

én is jelentkeznék Very Happy Az NJK-t talán ezen a héten megcsinálom
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeHétf. Júl. 16, 2012 6:28 pm

Én is jelentkeznék:


Születési név: Paul Woodsman
Egyéb név: A Mérnök
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1978 május 2
Kor: 34
Magasság: 180 cm
Súly: 87 kg
Hajszín: Fekete
Bőrszín: Fehér
Foglalkozás: Mérnök, autószerelő
Oldal: Semleges

Előtörténet:
1978 májusában látott napvilágot egy autószerelő, és egy háztartásbeli gyermekeként. Gyerekkora egyszerű volt, és normális, habár kamasz korában az apja bekerült az alvilágba, ugyanis olyannyira eladósodtak, hogy szükségük volt gyorsan, sok pénzre a túlélés érdekében, viszont egyik Gothami bank se volt képes megadni ezt a fajta kölcsönt. Végül az apja, James Woodsman a Római Birodalomhoz fordult, és onnan kapott pénzt. Visszafizetni persze nem volt képes, így a képességei miatt adósa lett a keresztapának, aki vele végeztette a járművei javíttatását, valamint nem egyszer szakmai tanácsokat kért tőle. Mindezt természetesen ingyen, kárpótlásul pedig néha-néha kifizette a Woodsman család egyéb adósságait.
Időközben a családfő, majd nem sokkal utána az anya meghalt, így hát James örök életre szóló adóssága áthárult Paulra. Paul mérnök lett, ugyanakkor apja tanításai, és a maffia nyomása miatt az autószereléshez is jól értett, így ő folytatta a Római Birodalom autóinak javítását, és kicsinosítását. Jó darab így ment az élete, félig az alvilág szerelőjeként, félig tisztességes mérnökként dolgozva.
Mindez ment egészen a Római Birodalom, valamint az egész maffia összeomlásáig. Gotham új korszaka Paul életében is beköszöntött, mégpedig a maffia gyors szétesésével abban a helyzetben találta magát, hogy már nem adósa senkinek. Először csupán örült, aztán, ahogy mérlegelte a helyzetet, veszélyes, de jövedelmező lépésre szánta el magát. Még egyszer utoljára visszament a maffia műhelyébe, és rövid keresgélés után ellopta a valaha készített legjobb járművét. Hónapokon át szerelte, és miután épp elég alapanyagot kapott Falcone-tól, még épp időben be tudta fejezni. Eredetileg ezt a prototípust a római keresztapának készítette, így viszont ellopta, és licitet csinált az alvilágban: aki a legtöbbet fizeti, viheti. Gyűltek a vásárlók, pár napon belül szép kis summára számíthatott Paul, ekkor viszont a vásárlók elhatározták, hogy sose lehetnek elég biztosak a sikerben, így hát alkut ajánlottak: csak akkor hajlandók megvenni az autót, ha az sikeresen teljesít a Halálfutamon.
Így hát Paul, aki amúgy is egész jó sofőrnek számít, elkezdett versenyzői tanórákat venni lecsúszott autóversenyzőktől. Minden pénzét elköltötte ezekre, így hát tudja, ez számára a végső, nagy dobás. Mindent, vagy semmit, legalább vesztenivaló sincs sok már.

Jellem:
Egyszerű munkásember, általában pozitív, optimista. Vicces ember, és kedveli a humort, nyugalmát, jókedvét, és magabiztosságát pedig csupán a legrosszabb, legveszélyesebb pillanatokban veszíti el. Nem sportol sokat, habár sokat bunyózik a helyi kocsmákban, csak úgy a hecc kedvéért. A mája már aligha mondható teljes értékű belső szervnek, az ivászatot nagyjából hét évesen kezdhette.

Szakképzettség: Kitűnő autószerelő, valamint mérnök. Ért a fegyverekhez, bármi nemű járműhöz - nem egyszer volt, hogy neki kellett megjavítania a Római Birodalom helikoptereit, vagy luxus motorcsónakjainak motorjait, tehát tartott egy kis önképző órát ezekkel kapcsolatban. Hála az alvilági kapcsolatainak, sokat ért a lőfegyverekhez.Jármű:[4 kredit]
Paul készítette, egy alap Mustang felturbózott változata, harcászati célokra, extrém terepekre. Az ablakokat vastag fémcsövekkel vonta be, az eredeti járgány külsejét még egy biztosabb védőburok is fedi. Sötétített üveg takarja el a vezetőt, az anyósülés át lett alakítva egy házilag összerakott amatőr kommunikációs egységgé: egy monitor, mikrofon, és két hangfal. Ezenkívül Paul oda szokta helyezni a túlélő-csomagját(vodka, sonkás szendvics, kötszer, fájdalomcsillapító, aszpirin), és általában be van oda készítve egy sörétes puska, biztos ami biztos alapon.
A műszerfal nagyrészt egyezik az alappal, kiegészítve egy GPS-el, amit Paul felkötött a katonaság hálózatára egy hacker barátja segítségével, és így állandóan frissül a legújabb, néha titkos információkkal. A Diesel-motorral rendelkező autó 110 literes tankkal, modern légkondival, valamint légzsákkal rendelkezik.

Fejlesztések:

-Rakéta: az autó tetejére fel van szerelve három légi harcra kifejlesztett rakéta. Aktív lokátoros önirányítással működtethető fegyverekről beszélünk, lényegük, hogy a rakéta saját rádiólokátorokkal van felszerelve. A rádiólokátor az általa kibocsátott és a célról visszaverődött radarhullámok alapján vezeti célba a rakétát. Hatótávolsága közepes. Eredetileg négy volt tervbe véve, de a rakéták súlya miatt le kellett redukálni a számukat háromra. [1 kredit]

-Gépágyú: az autó tetejére szerelt automata gépágyú. Rá van kötve a belső műszerfalra, ezzel a vezérléséhez nem szükséges ember, hanem egy apró képernyő segítségével bentről is lehet irányítani, vagy át lehet állítani automatára, így saját maga keresi a célpontot, vagy előzetes manuális megjelölés alapján előre beállított célpontokat is lőhet. Természetesen át lehet állítani manuális célzásra, így egy embernek ki kell hajolnia a felső nyíláson, de Paul ezt nem nagyon szokta használni. [1 kredit]

Árnyékboksz: Halálfutam Death_race_car1

Árnyékboksz: Halálfutam Death_race_car2


A hozzászólást Kártyás ember összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 17, 2012 9:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeCsüt. Júl. 19, 2012 6:41 pm

Sajnálatos módon nem biztos, hogy sikerül megcsinálnom, mivel elég sokszor maradok ki. VM, ha miattam kéne várni, akkor nyugodtan vedd a jelentkezésemet semmisnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Friedrich Hollowitz

Friedrich Hollowitz

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 35
Tartózkodási hely : Német Szövetségi Köztársaság Nagykövetsége

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeHétf. Júl. 30, 2012 7:32 am

Na erre én is jelentkezek akkor, délután összedobom az NPC-t Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeSzer. Aug. 08, 2012 2:18 pm

/Pilóta később, egyenlőre azt szeretném, tudni, hogy a jármű megfelel-e a határoknak főleg kredit szempontból.

Jármű: (3 kredit)
Egy leamortizált rendőr motor teljesen átalakítva motorfejlesztésekkel, és szuperkönnyű szénszálas váz, ami plusz sebességet ad könnyedségének köszönhetően. Kialakítása tökéletesen áramvonalas, a légellenállás mini malizására. A stabilizátorok is fel lettek pofozva, hogy könnyebben irányítható legyen, az irtózatos sebességnél. A biztonság kedvéért, van egy fém keret, ami az esés pillanatában kipattan, hogy megvédje a sofőrt. A sérülések így is súlyosak lesznek, de a pilóta még túlélheti a balesetet, és egy kis szerencsével, el is sétálhat a helyszínről. Emellett egy erőteljes generátor is be van szerelve az elektronikai fegyverek ellátásáért. Ez az egyetlen nehezítés, a motorkerékpár enélkül mindössze 70 kg-ot nyom.

Árnyékboksz: Halálfutam 120770fc900Fejlesztések:
EMP lövedék:
A kiengedés pillanatától számított 10 másodperc alatt feltöltődő elektromágneses impulzus, képes arra, hogy a kiszemelt célpont motorját, valamint minden elektromos berendezését leállít pár másodpercre. Ezen kívül, a szervo berendezéseket is tönkre vágja, így mind a kormányzás mind a fékezés komoly feladatot fog jelenteni az ellenfélnek, ami egy ilyen versenyben döntő lehet, ha ezt nem veszik észre időben.

Energia pajzs:
Az aktiválástól kezdődően 30 másodpercig véd minden felé repülő tárgytól, és az ellenséges járműveket is távol tartja, vagy legalábbis a közelébe férkőzni meglehetősen nehézkessé válik, ha a járműnek vannak fém alkatrészei.

Statikus gyorsító:
Egy gombnyomás után két oldal kerék pattan ki oldalra, mindössze azért, hogy a stabilitást megtartsa, mert az elektromos túlfeszültség, felpörgeti a motort, maximális teljesítményére, ami 5 km/h plusz sebességet enged meg neki három másodpercre. Nem tűnik soknak, de a végső hajrában ezen is múlhat, hogy valaki első vagy második.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeCsüt. Aug. 09, 2012 4:25 pm

Na végre megvan a második versenyző is. Cybergyík, a motorodat elfogadom. Még egy játékosra várunk utána nekikezdünk a versenynek.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : Kecskemét

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeCsüt. Aug. 09, 2012 6:12 pm

A Mob-Mobil:

Jármű: (4Kr)

Egy klasszikus gengszter autó, ami alapjában nagyon szép, és igényes, viszont van egy érdekessége: ez nem az, aminek látszik. Kezdeném azzal, hogy mivel a gengszterek kedvenc autóféléihez tartozik, a gyártók ezért lyukadásmentes gumikkal szerelték fel, persze ez sem bír mindent. A gyönyörű fekete bevonat alatt Műanyag alkatrészek találhatók, amiket nagy erő hatására le is lehet szedni, de az autó csak annyival lesz rosszabb nála, hogy nem néz majd ki szépen. Az autó nem városi utakra lett tervezve, ez abban is meglátszik, hogy fel lehet gyorsulni vele akár a 280 Km/h-ra is. 100 literes tankja van. A lentről megközelíthető felfüggesztést egy fém lap borítja, a zúzódásoktól. Lámpái zölden világítanak. Hűtőrácsa is megvédi a kisebb zúzódásoktól.
Az ablaka golyóálló, de olyan nyolc golyó után már beszakad. Ezt az autót láthatóan gengszteri igényre tervezték, de a polgárság kifejezetten szerette használni, már akinek a pénztárcája megengedte.

Fejlesztések: (2kr)

- Hőkövető rakéta: Gombnyomásra az ajtókból emelkedik ki. Nagy károkat tud okozni.
. Erőpajzs generátor, ami erőpalyzsot von körém, szeretett tudósbarátom jóvoltából.

Árnyékboksz: Halálfutam Classic_car-008
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeCsüt. Aug. 09, 2012 6:23 pm

Na örülök hogy ilyen hamar jött még egy versenyző. Mobster te is el vagy fogadva. A kaland három napon belül kezdődik, hátha addig a többiek is megcsinálják a saját járgányaikat. Addig egy kis türelmet kérek.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimePént. Aug. 17, 2012 9:02 pm

VM, kicsit átalakítottam a járgányt, lefaragtam belőle pár dolgot, és a golyóállóságot is kivettem. Remélem így már versenyképes. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Márc. 31, 2013 4:17 pm

Akkor a kaland újra megnyitja kapuit, igaz még el sem startolt a verseny, de akkor kérnék minden régi, vagy új versenyzőt, hogy tegyen ide egy postot, ha még, vagy már akar jönni. A szabályok ugyanazok, csak egy kocsi kell a megfelelő kredit áráért.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Márc. 31, 2013 4:24 pm

Én szeretnék akkor menni. Ugyanazzal a járművel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Márc. 31, 2013 4:43 pm

Ismételten jelentkezek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 3:15 pm

Jönnék én is, ha a régi járművem jó lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeHétf. Ápr. 08, 2013 3:51 pm

NA akkor aki eddig újra jelentkezett az elfogadva. Egy hétvégéig várunk, még jöhet jelentkező, ha nincs más és nektek is jó akkor kezdünk is.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitimeVas. Ápr. 14, 2013 12:41 pm

Akkor a verseny kezdetét veszi, vagy legalábbis a kaland. Nem kell sokat gondolkodni, olyan ez mint egy harci torna, hogy csak a tényleges akciót, vagyis cselekedeteket írjátok le. Jöhet más is, de az most kevésbé lesz értékelve. A járművek leállított állapotban vannak, úgyhogy az első ragban tessék beberregtetni a motort, eldönteni hogy a hat hely közül melyiken is szeretnétek indulni. Aki elsőnek ír, az választ elsőnek természetesen.
Árnyékboksz: Halálfutam 281a839

Szóval irány írni a roncstelepre, nem lesz túl hosszú a kaland, de ha sokat kell várni egy-egy játékosra könyörtelenül ki lesz végezve. Elesve a nyereménytől.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Árnyékboksz: Halálfutam Empty
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékboksz: Halálfutam    Árnyékboksz: Halálfutam I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékboksz: Halálfutam
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: