DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Gothami temető

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Vas. Feb. 24, 2013 9:36 pm

Egyetlen ugrással teremsz ellenfeled előtt, aki az utolsó pillanatban kapja maga elé egyetlen ép karját. Nem volt elég ideje visszarakni a kiugrott izületet. Próbál védekezni, de sokkal nehezebben megy, mint elsőre gondolta volna, majd jön az a kellemetlen rúgás, amitől szimplán térdre rogy, és az ezt követő ütésedtől végleg hanyatt vágódik. Vérszomjas fenevadként veted rá magad, és addig nem állsz fel, amíg a pasas arcából püré nem marad.
- Remek, remek! - lépdel feléd lassan, méltóságteljesen Bane, közben pedig kissé gúnyosan tapsol.
- Csodálatos ékköve leszel a csapatomnak, ha - emeli ki az apró szócskát. - beveszünk, de ennek még nincs itt az ideje. Most jól teljesítettél, Airie, meglátjuk legközelebb, hogyan állod meg a helyed egyedül, igazi ellenféllel szemben. - eléd dob egy táskát, ami a földre érve halkan csörömpöl. Injekciók vannak benne, melyek mindegyike Venom-ot tartalmaz, ezt láthatod, ha kinyitod a táskát, ám hamarosan a szervezetedből kiürül a beléküdlött drog, és ennek jeleként először is szédülni kezdesz, majd elhagy az erőd.
- Mostantól ez a tied. Az első adag után nem leszel képes leállni, ez ugye megtörtént, így időről időre szükséged lesz rá. Ha fogyóban van, tudod, hogy hol találsz. - ezzel hátat fordít, meg sem várva a válaszod, és elindul a dokival az oldalán, téged otthagyva a temetőben egyedül.

//Nos, azt hiszem ennek itt a vége. Ha még nem tetted meg, a Venom-ot vésd fel az adatlapodra, és a kreditet is vond le. Reméljük azért éssze lhasználod majd Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Hétf. Júl. 08, 2013 2:35 pm

 
 Kurt Bozek magánkalandjának folytatása
Előzmény: Frost vállalat

Most hogy végre szabad vagy, össze tudod magad szedni és felmérni, milyen is rossz helyzetbe kerültél, na nem mintha eddig ezt nem tudtad volna. A levegő kellemetlenül dohos, poshadt, mintha soha az életben nem szellőztettek volna ki. A padló kövezett és régies, néhol fel van repedezve. Nagy, négyzet alakú kövekből van kirakva, tapintásra viszonylag simák, de ahol fel van repedezve, mintha az anyaföldet éreznéd. Ahogy felállsz végrea  székről, hogy lábaidba vér jusson, fejedet bevered kicsit a lámpába, ami kibillen helyéről és össze-vissza hintázik, ezzel egy-két másodpercre megvilágítja a környezetedet. Mintha egy régies pincében lennél, a falak kövekből vannak, pontosan úgy, mint a padló. A terem nem túl nagy, de azért kényelmesen elférne még itt legalább néhány túsz. Ahogy körbenézel és a lámpa még mindig mozog, szemed sarkában mintha egy ajtó sziluettjét vennéd észre tőled jobbra. Ezen kívül semmi más nem található a helyiségben.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Szer. Júl. 10, 2013 3:46 pm

megnyugodok, még jobban, mint eddig. Megpróbálok minden fájdalmat kiszorítani a tudatomból, hogy csak a hideg kíméletlen gondolatok maradjanak. Első feladat elállítani a vérzést, amennyire csak telik tőlem. A második lépés rájönni hol vagyok. Harmadik lépés kiszabadulni innen.
Ruhámat cafatokra tépem, és bekötöm kezeimet, lábaimat, hogy a vérzése annyira meg tudjam szüntetni, amennyire tőlem telik. Majd kissé megmozgatom tagjaimat, hogy a hosszú ülés, és rabságtól elgémberedett végtagjaim, újra száz százalékosan mozogjanak. Tudom nem vagyok egy nagy sportember, de azért valamit csak össze tudok ügyködni.
Jöhet a második lépés, a lámpát kezembe fogom, mármint ha elérem. És körülvilágítok rendesen a helyiségben ahol vagyok. Minden apró részletet megfigyelek, rejtett kamerát, hangfelvevőt, és a többi elektronikai dolgot keresem, amivel megfigyelhettek. Esetleg a falon, nem éppen úgy állított köveket, vagy hasonlókat, amin keresztül figyelhetnek engem. Végül az ajtó felé fordítom a lámpát, hogy jól megnézhessem magamnak. Minden egyes négyzetcentiméterét átvizsgálom, hogy megtalálhassam gyenge pontját.
Jöhet a harmadik lépés. Ha van az ajtón zár, akkor előveszem régmúlt szakmám tudományát, és a szemüvegem darabjaiból, valamiféle zárnyitásra alkalmas dolgot hajlítok. Két fémdarabbal csodákra lehet képes az ember, talán nem rozsdásodtam be annyira én sem.
Ha nem tudom megberhelni a zárat, mármint ha van rajta, akkor más megoldást próbálok keresni. Ha az ajtó támasztékai ezen az oldalon vannak, akkor azokat próbálom kiszedni, hogy kinyithassam. Vagy ha az anyaga már elég régi, rozsdás, akkor fizikai erőmet vetem be, talán pár komolyabb rúgás elég lesz a kimozdítására.
Ha sikerül akkor óvatosan, a lehető leghalkabban nézek körül kint, hátha rájövök hol is vagyok, ha nem akkor újabb megoldáson töröm a fejem, miközben még jobban kutatom át a cellámat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Vas. Júl. 14, 2013 1:32 pm

Sebeid bekötözésére csak azt az egyetlen egy ruha darabot tudod felhasználni, ami rajtad maradt, melyet emberi méltóságból még azért meghagytak neked, de a szükséglet most mindent bont, alsó nadrágodat kell felhasználnod, hogy vérző sebeidet be tudd kötni, mely természetesen sikerül is, elvégre egy kisgyerek is be tudja kötni saját lábát, ha fáj neki, bár nem olyan jól, mint egy felnőtt, ki átesett már az elsősegély oktatáson. Kicsit még átszivárog a vér az anyagon, de nem vérzik tovább és jó eséllyel nem is fog elfertőződni.
Megfogod a lámpát kezeddel, ahhoz hogy így tudj tenni, nem is kell nagyon magasra nyúlni, elvégre a lámpa valamivel alacsonyabban van mint a fejed, épp ezért is verted be kicsit fejed búbját a lámpába, mikor hirtelen felálltál a székről. A teremben sehol nem látsz természetellenesen kimozdult kőpadlót vagy kőkockát a falból, hiába van némelyik megrepedezve vagy szétesve. Az egész helyiséget alaposan átkutatod, de nagy sajnálatodra még azt a hangszórót se találod meg, melyből fogva tartód hangját halhattad. Aki csinálta, nagyon profin csinálta a dolgokat. Az ajtóhoz lépsz, s ahogy megérinted, hátad mögül, nem messze a széktől nehéz kövek mozgásának zajára lehetsz figyelmes, ahogy egymáshoz súrlódnak, ahogy elhúzódik valami. Mikor a hang irányába nézel, három nagy állat kőfeje emelkedik ki a padlóból. Egy farkas, egy medve és egy gyík feje, melyek kőből voltak kifaragva. Hatalmas pofájukat nyitva tartották, nagy, éles fogakat kaptak az alkotóktól. Szemeik veszélyesen és fenyegetően meredtek az ajtóra. Ezzel egy időben az ajtón hirtelen betűk jelentek meg szépen fokozatosan, vörös fényben lüktettek. Az ajtóra ez volt írva:


Ahhoz hogy kinyiss, kulcs kell. A kulcsot a farkas, a medve vagy a gyíkban találod. Az egyiknél két igaz, a másiknál két hamis, de valamelyiknél egy igaz és egy hamis állítást találsz. Találd meg a kulcsot, és nyiss ki. De vigyázz! Ha rossz pofába rakod kezed, örökre elveszted.
 
Közelebb lépve a szobrokhoz, ezeket a feliratokat találod meg rajtuk:

Farkas - Nincs nálam a kulcs. A kulcs a medvénél van.
Medve - Nincs a gyíknál a kulcs. A kulcs nálam van.
Gyík - Nincs nálam a kulcs. A kulcs a farkasnál van.

Az ajtót hiába próbálod akárhogy kinyitni, a tervező mindenképp azt akarta, hogy az adott kulccsal tehesd csak meg ezt.


_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."


A hozzászólást Harley Quinn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 11, 2013 2:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Kedd Aug. 06, 2013 9:43 am

Hmm, vakarom meg a fejemet, hát nem éppen az a helyzet, amiben az ember szívesen kívánná magát. Gyors fejszámolással is, van legalább hatféle lehetőség. Mintha halottam volna már ezekről a fejtörőkről, de ebben a formában még nem találkoztam velük. Nem vagyok egy nagy zseni az ilyenben, de hát úgyis két kezem van. Az esélyek felém dőlnek. De mielőtt valami merészbe csapnék bele, átgondolom a dolgot.
Más lehetőséget nem nagyon látok. A farkas hazudik, és a gyík mond igazat. Hát a farkasnál lesz a kulcs.
Akárhogy is nézem, kettő esélyem van még. Ha ez nem jön be, akkor elvesztem a bal kezemet. Többet is áldoznék érte, hogy végre leérjem célomat. Úgyhogy gondolkodás nélkül nyúlok a farkas szájába, és rántom ki a kulcsot olyan gyorsan, ahogy csak emberileg lehetséges tőlem. És már csak várok, hogy kézzel, vagy anélkül húzom ki, ha szerencsém van kinyitom az ajtót és kikémlelek a résen. Hátha látok még valami veszélyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Csüt. Aug. 15, 2013 7:26 pm

Előtted áll a három állat nyitott pofája, melyben ott rejlik a kulcs, valahol bennük, s neked meg kell oldanod a feladványt, hogy tovább indulhass nehéz utadon, hogy kinyithasd azt az ajtót, mely jelenleg fogva tart téged ebben a dohos helységben, mely mögött kitudja mi rejtőzhet. Milyen szörnyek vagy út, netán egy újabb feladvány, mely csak arra vár, hogy valaki megoldja, rejtőzik mögötte? Hogy megtudd, okosnak kell lenned. Vagy csak szerencsésnek? Lehet mindkettő, hisz olykor eme két dolog kéz a kézben jár.
Gondolkodsz, szövögeted elméleteidet, melyek ki tudja jók e vagy rosszak, de számodra most csak ez az egy út van. Az idő telik, számodra ismeretlen sebességgel vagy lassúsággal, hisz idelent avagy idefent? nincs semmi, amivel mérhetnéd, ha csak nem magadban kezded számolni a hosszú másodperceket. Szemeznek veled a szobrok, pofájuk csalogató, mégis taszító a gondolat, egy rossz lépés és oda egy karodnak, mely talán életedbe is kerülhet ezen a helyen.
Meghozod a döntés, a középső állat pofájába, a farkaséba helyezed kezed, észleled, hogy a szájhoz öreges torok is jár. Jobban matatsz, érzed bőrödön hideg fogait, melyek élesek, de nem sebzik fel karodat, mely ügyességednek köszönhetően nem szakad el testedtől, nem kell búcsút mondanod neki. Ujjaid hegyével megérzed azt, amit keresel, vagy legalább is remélhetőleg a kulcs az, mit megérintettél. Hideg, kicsi fém, megmarkolod és kiveszed. Egy kis arany kulcs az, mely az ajtót nyitja. Ahogy kihúztad a szobrok pofája egyszerre csukódott be, nehéz kő esett nehéz kőre, hangos zajt csapva. Szemük vörösen izzott fel, orrlyukaikból sűrű füst szerűség kezdett szivárogni, mely gombolyodva kúszott a földre s egyre jobban terjeszkedett.
Kinyitod az ajtót szerencsére a kulcs tényleg hozzá való volt, s előtted egy teljesen más fajta helyiség, avagy inkább folyosó tárul. Az egész folyosó, mint a padló, úgy a falak és a plafon aranyozott volt, csillogott abban a fényben, mely belepte a folyosót, mégsem lehet tudni, honnan árad. A falakon egy méteres távolságban egymástól mindkét oldalról hatalmas oroszlán fejek csüngtek, veled szinte fejmagasságban. Az oroszlánok mintha valamilyen fémből lettek volna kiöntve mely arany színnel lett bevonva, vagy szintén tömör aranyból, nem igazán lehet tudni. A padló aranyozott lapokból van kirakva, kettő egymás mellett, egy ilyen lap vélhetően 1x1 méter széles. 13 lap található egy sorban. Látod az ajtót, nincs annyira messze. A folyosó közepén ott csüng a kulcs egy vékony drótkötélen.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Kedd Aug. 27, 2013 7:29 am

//Írj, ha rosszul értelmeztem a dolgot!//

Túlságosan is gyanús ez a folyosó, ahhoz képest, hogy milyen volt az előző. A kockákra nem rálépve próbálom meg megvizsgálni a járólapokat, és az oroszlánokat is. Csapdát keresek, esetleg nyomógombot, vagy bármit ami arra utal, hogy meghalhatok ha botor módon előre haladok. Keresek valami feliratot is, hátha van, mint az előző teremben.
Ha találok akkor megpróbálok okoskodni, ha nem akkor is át kell jutnom mindenképpen. A kezeim, és lábaim nem szuperálnak eléggé jól, de talán még van benne annyi erő, hogy kihasználhassam a folyosó szűkösségét. Minden izmomat megfeszítve tárom szét karomat, éket alakítva ki a falak között, és próbálom meg feltornázni magam, annyira, hogy már ne érjem el a talajt. Az oroszlán fejek méretüknél fogva pihenőt adhatnak, miközben megpróbálok előre jutni. Az anyaguk bármi is legyen, elég tömörnek kell lenni, hogy elbírja testsúlyomat. Így hát mint pók a falon, próbálok meg előre jutni, anélkül, hogy rálépnék bármire is.
Esetleg ez nem lenne járható út, és más lehetőséget nem látok a továbbjutásra, akkor csakis izmaimhoz fordulhatok. Lépek párat hátra, és nekifutok, a lehető legtávolabb próbálok ugrani, ha lehetőségem van rá, akkor elragadva a kulcsot, nem talpra akarok érkezni, hanem előre bukfencezve akarom áthidalni a számomra szörnyű távolságot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Kedd Szept. 03, 2013 10:16 am

Mint aki pók génekkel rendelkezik, olyan ügyességgel próbálsz mászni a falon, lábaidat és kezeidet használva, hogy még véletlenül se keljen arra a fránya padlóra lépned, hisz ki tudja mi történik akkor veled. Ki tudja, milyen szörnyűséget rejtegethetnek magukban az oroszlán fejek? Itt a lehetőség megtudni, hogy csak díszek e vagy van valamilyen konkrét félelmetes feladatuk, de te úgy döntesz, mégsem akarod ezt a titkot megfejteni. Lassan haladsz, nagyon lassan, hisz csuklóidat már így is eléggé megnyúztad, hiába vannak bekötve, attól még a fájdalom nem múlik, nem gyógyulnak be. S bár lábaidon van tested legnagyobb súlya, érzed mégis, hogy ez így bizony nem fog működni túl sokáig, legjobb esetben a második oroszlánfejig húznád így ki, míg elköszön az erőd csuklóidból.
Izmaidra hagyatkozol, ugrással próbálkozol s lám, ahogy ugrasz s próbálod elkapni a kulcsot, épp hogy sikerült, de számításaid nem jöttek ki teljesen. A kulcs előtt landolsz a bal oldali sorban, a kulcs előtted van, csak egy lapsor választ el téged tőle, de hogy teljesen elérd, közelebb kéne menni. Ahogy ott állsz, nem történik semmi, az oroszlán fejek meg se mozdulnak.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Kedd Szept. 17, 2013 2:22 pm

Soha nem voltam jó hasonló fizikai dolgokból, de már kénytelen leszek összeszedni maradékot, ami izmaimban maradt. Már ha elég lesz hozzá a tespedt ábrázat, amit most akarok elérni.
Kétszer-háromszor rugózok és beleadok mindent a következőbe. Helyből ugrok el, széles karcsapással támogatva lendületemet, hogy átugorhassam az előttem lévő távolságot, és megszerezhessem a kulcsot is. Talán elég lesz hozzá, talán nem ebben már csak a sors tud dönteni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Hétf. Szept. 23, 2013 11:00 pm

Elrugaszkodsz a földtől és a levegőben repülsz pár másodpercig, most jön az igazság pillanata, s ennek köszönhetően mintha minden lelassult volna körülötted, mi röpke pillanatnak tűnne most hirtelen hosszú másodpercekbe ment át. Megcsillant az egyik oroszlán feje, ennyit láttál szemed sarkában, de már meg is érezted a kis kulcsot markodban s te majdnem az ajtó előtt landoltál. Semmi több nem történt, semmi nem támadott rád. Markodban szorongatod az aranykulcsot, mely remélhetőleg az előtted álló ajtót nyitja. A vékony drótkötél melyre rá volt rögzitve most szomorúan csüng a levegőben, mintha a kulcs után vágyakozna. A drót tényleg nagyon vékony lehetett, ha ilyen lendülettel le tudtad róla tépni a kulcsot, nem kellett hozzá nagy erőfeszités.
Előtted az ajtó, kezedben a kulcs, már csak rajtad áll, hogyan tovább.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Vas. Okt. 13, 2013 11:56 am

/Kivételesen Kurt, Penny és Karmester kalandját egy helyen fogom mesélni, de ne tévesszen ez meg benneteket, mivel Kurt teljesen más helyen van és esélytelen hogy majd akár később is találkozzatok vagy össze lennétek mesélve. A KM reag elején mindig fel lesz tüntetve hogy épp kinek szól, ezért kérlek figyeljetek majd erre, hogy ne legyen felesleges kavarodás./

Előzmény: Saint Anna Gyerekotthon
Estherrel együtt sikeresen megérkeztetek a Gothami temetőhöz, kívülről nem látszik olyan nagynak, de hatalmas területet foglal magába megszámlálhatatlanul sok sírral és családi kriptával. Esther leparkolja a kocsit a parkolón majd kiszáll, megvárja hogy te is így tegyél. Körbenéz, több kis virágüzlet kapta meg itt a helyét, a választék hatalmas. Koszorúk, virágcsokrok, mécsesek, szobrocskák és egyéb csecse-becse közül lehet válogatni.
- Mit szólsz hozzá, körbenézünk elősször és veszünk anyukádnak valami szépet, vagy előbb megkérdezzük a gondnokot, hogy hol találjuk a sírját? - kérdezi tőled, miközben még mindig nézelődik.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Vas. Okt. 13, 2013 10:34 pm

Egészen a kiszállásig csöndes maradtam. miután kiszálltam, hosszú csönd után megszólalok.
- Előbb kérdezzük meg, hogy hol van.
A mondatom után a kis üzletekre téved a pillantásom és tulipánokat keresek a tekintetemmel.
- Vajon árulnak tulipánt? Az volt anya kedvenc virága.
Közben kiszemeltem egy mécsest is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Szomb. Okt. 19, 2013 1:42 pm

/Penny magán kalandja/

Nevelőnőd csak bólint válaszodra, megfogja a kezed, ha esetleg hagyod, hogy együtt, biztonságosan tudjatok átmenni a forgalmas út másik felére. Mikor átértek, egy széles járdán találod magad, mely mentén a temető magas betonfala húzódik mint kerítés, annak tetején veszélyesen kibukkanó, karókhoz hasonló vasból készített díszítések vannak. Éjszaka egészen félelmetes hely lehet, ahogy haladtok, olykor "ablakok"nak szolgáló rácsok vannak a falba rakva, hogy az arra járók, időnként betekintést kapjanak a temetőbe még így kívülről is.
- Szerintem elég félelmetes hely lehet ez este. Főleg mikor elmegy ezek mellett az ember. Aggódik nehogy valami zombi vigyorogjon rá - mutat Esther az egyik ilyen "ablakra" mikor elmentek mellette, hogy oldja a kicsit szomorú és hallgatag hangulatot. Megérkeztek egy nagy vaskapuhoz, melynek két szárnya most tárva nyitva. Rajta egy tábla, hogy egyes időszakokban mettől-meddig van nyitva a temető. Egy széles út vezet befelé, melyen két nagy autó is elférne egymás mellet. A kapu mellett, bent a temetőben egy kisebb házikó van. Esther oda is megy hozzá, egy kis ablakocska mögött ott ül egy idősebb, szakállas férfi.
- Jó napot. Ennek a kislánynak az anyukája sírját keressük... - kezd bele és felbátorítva téged is kedvesen odahúz az ablakhoz.
- És van ennek a kislány anyukájának neve is? - kérdezi egy kicsit mogorva hangon és rád néz.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Vas. Okt. 20, 2013 5:46 pm

Némán hagytam, hogy megfogja a kezem. Miután átértünk, elhangzik egy kis hangulatoldás próba. Nem mondok rá semmit, de a "zombi" szó ismeretlen nekem, de nem foglalkoztat. Ahogy a férfi rámnéz és mogorva hangon kérdez, meglepődöm. Szinte egyezett a hangja apáéval, de nem lehet ő, mert nagyonrég nem láttam. A durva hangért, a válaszomba belecsempészek egy kis sértődöttséget.
- Amy Danvolt a neve...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Csüt. Okt. 31, 2013 3:18 pm

/Penny magán kalandja/

A temető őr megvakarja állát és kicsit jobban szemügyre vesz téged, majd elővesz egy térképféleséget és azt nézi.
- Amy Danvolt... Amy Danvolt... - ismételgeti magának a nevet nem túl sok együttérzéssel, sokkal inkább mintha csak valamilyen dalocskát énekelne. Esther biztatóan helyezi karját válladra, hogy így öleljen kicsit magához, nehogy egyedül érezd magad vagy elárasszanak a nyomasztó, kellemetlen gondolatok és emlékek.
- Ah, megvan - fordítja felétek a térképet és egy bizonyos kis helyre mutat ami elég messze van a főbejárattól és eléggé félreeső is - itt a sírja - mutatja ujjával egy kisebb területre azon belül.
- Köszönjük szépen - mondja Esther és lenéz rád - Sikerült kinézni valamilyen szép mécsest, koszorút vagy virágot? - kérdezi tőled és elindul veled együtt vissza a virágosokhoz, hogy kiválasszatok a sírra valami szépet, úgy ahogy ígérte.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Csüt. Okt. 31, 2013 8:05 pm

Miután elindultunk vissza a bolthoz, úgy döntök, hogy mély csöndbe burkolódzom. Rá sem nézek a nevelőre, hanem kissé lehajtott fejjel megyek előre. Ha megérkezünk a bolthoz, le fogok venni két mécsest és pár szál tulipánt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Vas. Nov. 03, 2013 3:59 pm

Csendbe burkolódzott a nevelőnőd is, nyilván nem akar megzavarni téged és azon kívül hogy egyszer-kétszer megkérdezte milyen mécsest és virágot szeretnél nem kérdez semmit és nem is szól semmit. Mikor már mindent megvettetek, elindultok együtt a sírhoz, ahova anyukádat temették. A sír elég messze volt, elvégre a temető is nagy volt, annak pedig a legmesszibb helyen lett eltemetve. Ahogy haladtatok, az emberek ritkulni kezdtek és a sírok is egyre rosszabb állapotban voltak. Végül elértetek anya sírjához. Egy kis sírkő volt ott, amit benőtt a moszat és tele volt száraz ággal meg falevéllel, ami a közeli fákról potyogott rá. Esther csalódottan sóhajtott, de hagyta hogy először te közelítsd meg a sírt.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Hétf. Nov. 04, 2013 2:32 pm

Anya sírjának állapota láttán elfog a méreg és jól láthatóan ökölbe szorul a kezem. Ezután puszta kézzel elkezdem letakarítani a sírt. Félúton azonban megállok és sírni kezdek.
- Hiányzol...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Vas. Nov. 17, 2013 1:16 am

Egy temető látványa szomorú, nyomasztó és taszító. Az ember már többféle "szellem" históriát alkotott, csak hogy megtévesszenek néhány millió embert és féljenek. A Karmester számára ez a hely menedék, egy kiskapu a külvilágból. Egy hely, ahol nem zavarják. Mint a temető őrangyala, egy lassú hegedű szólamot idéz elő hangszeréből. Mintha csak elaltatná a nyugvó népet muzsikájával, hogy örök álmuk sose legyen zavart. Soha többet ne ébredjenek fel.

Miközben játszik két alakon akad meg a szeme. Játéka még most sem marad abba. Jár s kel a sírkövek sokasága között. A két alak felé közeledik, de nem megy oda teljesen. Csak kerülgeti őket, bizonyos távolságot tartva. Mikor a kettő megáll egy sír előtt, mozdulatlanná dermednek. A Karmester is előttük, pontosan velük szemben áll meg két sírkővel feljebb.Behunyt szemekkel élvezi játékát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Hétf. Nov. 18, 2013 8:13 pm

Abbahagyom a sírást és letörlöm a könnyeimet. Ezután felnézek és megpillantok egy hegedűs férfit. Kicsit kíváncsian figyelem őt.
- Vajon miért itt játszik?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Szer. Nov. 20, 2013 10:04 pm

A játéka lassan elhalkul, a semmibe vész. Talán ez így van jól. Ami ezután következik, az csk még több gyászt von maga után. Szemei lassan kinyitódnak, amivel megpillantja az őt bámuló két egyedet. Az egyik szeme vörös a sírástól és a gyásztól. Lelke talán most ingatag, most talán formálható, addig amíg meg nem keményedik. Oldaltáskájából elővesz egy szépen megmunkált fadobozt. Azzal együtt kezében megindul a lány és a hölgy felé. Mikor elég közel van, szinte előttük, fölnyitja a zenedoboz tetejét ésw a hölgy kezébe nyomja. A zene kisvártatva meg is szólal. A Für Elise. Karmester továbbhalad, nem várja meg míg hozzászólnak, de nem is siet annyira. Még hallja, hogy a muzsika szól és végéhez közeled.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Szer. Nov. 20, 2013 11:11 pm

(Karmester, ha akarod, kezdhetjük a megbeszélt kalandunkat)

Nem tudom, mit mondjak, így nemis szólalok meg. Miután elment, egy kis darabig nézem anya sírját, majd elkezdem rátenni a mécsest és a virágot.
- Vajon ki lehetett ez a férfi? - gondolom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Pént. Nov. 22, 2013 10:36 pm

Penny és Karmester közös kalandja

Esther azt sem tudja mit tegyen hirtelen, mikor Karmestert meglátja, csupán néz őt, Pennyt védve közelebb lép a lányhoz, de nem szól semmit, nyilván elég tapasztalt ahhoz, hogy ne tegye szóvá a férfit, elvégre Gothamban még a puszta tekintet is képes halált provokálni. De mikor Karmester odamegy hozzájuk és Esther kezébe nyomja a zenedobozt, az pedig elkezd játszani, arcára meglepettség húzódik, nyitná száját hogy mondjon valamit, de ekkor a zene hirtelen elnémul s helyett egy kisebb robbanás történik, ami Pennyt anyukájának sírjához vág s beüti a hátát meg a fejét, mire összeszedi magát, szörnyű látvány tárul Penny szemei elé, Esther holteste darabokban hever a földön. S mint valamilyen szörnyűséges viccben, ott fekszik a zenedoboz, s lágyan folytatja tovább dallamát, mintha az ott fekvő, már rég holt emberek és Esther test darabjainak játszana altatódalt.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Szomb. Nov. 23, 2013 11:14 am

Először 2 percig nézek elborzadva Esther holttestére, majd elfog a düh és futok a férfi után, hogy elkapjam az erőmmel és átadjam a rendőrségnek. Közben körbenézek többször is, hiszen még nem lehet messze. Tudom, hogy temetőben tilos a kiabálás, de ezt a szabályt a düh miatt nem veszem figyelembe.
- JÖJJÖN ELŐ!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   Szomb. Nov. 23, 2013 1:03 pm

Ígéretes muzsika füleinek. Fütyülve áll tovább, az eseményektől. A temető lakói most már nem lesznek magányosak, már két új taggal bővült Mint aki jól végezte dolgát halad tovább, de ekkor meghall valamit. Maga mögé nézve megpillantja, hogy a lány még életben van. Egy grimasz után bebújt az egyik közeli sír mögé. Figyelte ahogy a lány elszalad előtte és megáll a közelben. Többször körbe pillant a lány, de a Karmester a kiabálás pillanatát ragadja meg. Fegyverét előkapva jelenik meg a lány mögött, és egy erős csapást mér a lány fejére, csak hogy eszméletét veszítse.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gothami temető   

Vissza az elejére Go down
 
Gothami temető
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Külváros-
Ugrás: