DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A vidámpark

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 10:50 pm

Körbepillantok, hátha a társa is valamilyen meggondolatlanságon töri a fejét. Ha megbizonyosodtam róla, csak egy felől van veszély, lassan felemelem a kezemet. Megadólag teszem fel a kezem, hátha ennyit még megért a koma.
- Na nyugi kölyök, ne itt mindenki előtt intézzük a dolgot. Gyere keressünk egy kicsit diszkrétebb helyet. - Ezzel ha engedi hátrálok egy kicsit, és megnézem magamnak a késnek érzett tárgyat. Persze csak ha engedi, egy kis anyagért nem érné meghalni, persze csak ha nem a saját magamnak félretett áruról van szó. - Nyugi gyerek, gyere menjünk. - Ráteszem a kezem a vállára persze csak ha van rá módon, és saját testi épségemet nem veszélyeztetem. - Ott! Arra! Látod? A mögött a pavilon mögött pont jó lesz. Rakd el azt a bökőt, mielőtt még valaki kiszúrja. Túl sok fakabát kószál erre, egyikőnknek sem kell a sitt. Már voltam ott, és nem egy szép hely, annyit elmondhatok. - Ezzel gyengéd erőszakot elkövetve tolom magam mellett a tagot, a biztonságot nyújtó hely felé.
Ha nem engedné a "békés" utat, hát engedek az erőszaknak.
- Nyugi gyerkőc megkapod, amit akarsz. Nem lesz itt semmi gond, elsikálunk mindent. Csak had vegyem elő, és már a tiéd is. - Ezzel benyúlok a kabátomba, és a magamnál tartott áruból kihúzok egy szép száll marihuánás cigarettát. Ebből nem szoktam az ilyen tuskóknak adni, akik még a lócitromos is elfüstölnék, mert nincs semmi ízlésük, de hát a szükség törvényt bont, nekem meg még szükségem van az életemre, így meg kell bontanom a külön bejáratú raktáramat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Jan. 11, 2012 6:24 am

A kiszemeltek velem jönnek, és a halandó mellébeszélés távolról sem érdekel. Nem is felelek a szavakra, csak elvezetem őket a tömegből, majd a három alakkal szembe állok, és egyből megvádolnak azzal, hogy "hekus" vagyok, ami gondolom a rendőr egyik szinonimája... mintha már hallottam volna korábban ezt a szót. De ez lényegtelen. A kést birtokoló szemébe nézek, keresem a szemkontaktust, ha ellenben vele nem, akkor mással próbálkozom, hisz van még rajta kívül két delikvens, akik potenciális eszközjelöltekként várnak rám. Szemem méregzöld színben kezd izzani, földöntúli sistergés kíséretében, mintha csak a tűz enné a gyámoltalan papiruszt, olyan recsegő, és sziszegő hang párosul tekintetemhez, miközben manipulálni próbálom a kiszemeltet, és az uralmam alá hajtani. Nem kell sok idő hozzá, néhány másodperc elég lesz hozzá, és remélem az értelmetlen és hiába való felesleges ellenkezést ezúton mellőzzük, mert nincs kedvem túlzottan megerőltetni magamat. Izzó szemeim amikkel a gyenge halandó elmét próbálom magam alá rendelni, szavak kíséretében folytatják a munkát.

-Szükségem van rátok, és ha jól dolgoztok, többet kaptok, mint földi javak.

Mondom miközben démoni erőimet vetem latba, és rideg arcomon éles, alig-alig kivehető gonosz mosoly jelenik meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Jan. 16, 2012 9:41 pm

//Off: Nos Duncanre vártunk eddig, mivel nem adott életjelet magáról ma sem, kört váltok nélküle//

Mammon

A fiúk úgy fogják fel a dolgot, mint egy apró csíny, vagy valakitől el kellene venni a pénzét, így nem is sejthetik mivel fognak hamarosan találkozni. Magával a Démon erejével.
Segítek, amiben csak szeretné. - Mondja a késes fiú szinte gépies hanggal, egyrészt mivel vele beszélgettél, megmaradt a szemkontaktus, a hangszín pedig elárulja képességed alkalmazásának sikerét.
- Mi van veled Phil, még azt se mondta miben kér segítséget. - Szól rá áldozatodra az egyik nagyobb darab srác a háta mögül.

Duncan, Kevin

Miután Kevin megszólította a rendőrt, az nem állította meg társait abban, hogy a fickót elcipeljék, hanyagul, szigorú tekintettel mérte végig az akadályát, ami gátolja őt a csatlakozásban.
- Mi a titkosszolgálat emberei vagyunk, tehát figyeljen ide zöldfülű, a bandaháború elhárításának ügyében vagyunk itt, aki gyanús személynek tűnik, máris visszük kihallgatni. Azt ajánlom, ne üsse bele az orrát, nem az ön hatásköre. - Válaszolt durván a férfi, majd a tiszteletmegadásának fikarcnyi jelét sem mutatva feléd, válaszod előtt hátat fordított neked, és elindult társai után. Természetesen még van lehetőséged válaszokat kérni, más kérdés, hogy van-e értelme.

Kurt

A srác szinte ujjong örömében mikor átadod neki a kívánt cuccod, úgy veszi el tőled, mintha elemózsia lenne, és már napok óta nem evett volna. Persze ez a jelenlegi helyzetre nézve tökéletes hasonlat, viszont neked nem igen vigasztaló tényező. A kezedbe nyom némi aprót, az általános árad felét.
- Lásd, azért nem vagyok egy tetű. - Majd azzal eltette kését, sarkon fordult és elindult vissza a mulatságba.

Amethysta

A jegyet megkapod, miután már a kaputól távolabb megy a vita, gond nélkül bejutsz a belső udvarba, hol megannyi kellemes szórakozás, és finomság vár téged. Hullámvasút, ínycsiklandozó édességek hada, céllövölde, és a Cirkuszi sátor körül még megannyi érdekesség, állatok, erőművész, minden ami egy egyszerű halandónak nagyszerű lehetőség, persze kivételek mindig vannak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 8:25 am

A halandó már az én irányításom alá kerül, és a másik két társa mit sem sejt arról, hogy hamarosan magát a gonoszt engedem ki belőle. Minő szerencsétlen találkozás lesz ez számukra. Halovány rezdülés arcomon az elégedettség jeleként, majd elkezdem a tervem. Ezek után a két társára nézek, majd magamhoz hívom őket, hogy a harmadik félnek háttal álljanak, így az kiessen látókörletükből. A manipulált alany és a köztem lévő kapcsolat miatt nincs szükség szavakra, így kimondatlanul is érteni fogja a parancsomat, anélkül, hogy két féreg társa bármit is megsejtene. Telepatikus üzenetet küldök számára, és tudatom vele a feladatát, aminek eleget kell tennie.

~Itt az ideje megölni a két barátodat halandó, hogy elérd az üdvözülés fényét. Most nem figyelnek, eljött a te időd. Végezz velük a késeddel, egy szúrással.

Üzenem neki, míg én lefoglalni próbálom az áldozatokat egy hamis feladattal, ami kecsegtetőnek tűnik és még csak tisztességtelennek sem látszik. Szóval tartom őket, hogy a manipulált halandó, földi féregnek legyen ideje megtenni a gyilkosságot. A támadás során csak egy lépést hátrálok, elkerülve az esetlegesen rám fröccsenő vért, vagy azt, hogy hozzám érjen bármelyik szennyezett Istenbarma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 5:19 pm

Aura Rewards:

[bemegyek..megveszem a jegyem...bent látom ezt a sok vacakot...jajj..mindenki milyen boldog..oda ne rohanjak....vattacukor ot...nevedgélő gyerekek itt......fujj...hányinger.....ha a tervem beválik az ilyenek helyén a szánalamas kis emberek fognak küzdeni az életükért....na az már jobban tetszene....azért körbe szaglászok és megbézem nincs-e itt ellenséges párttag...vagy egyik főnököm....drámíi lenne egy késelés...és mindenki llekszakadva futna haza....de előbb kürűlnézek....]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jan. 17, 2012 10:36 pm

A fejem azonnal kijózanodik, legalábbis próbál. Ennyi behatás elég is ahhoz, hogy a megszokott kábulat alábbhagyjon, és tudjak józanabbul gondolkodni. Mi lesz így velem, ha két ilyet tetű suhanc is le tud lejmolni? Hová fajult már a világ, hogy a kölykök a saját beszállítójuktól is lopnak? Ezt azért már egy ilyen jól nevelt nigger sem hagyhatja szó nélkül.
Lassan komótosan követem a kölyköket. Tartom a távolságot és kivárom a megfelelő pillanatot. Azt a cigarettát nem mindenki előtt fogják elszívni, azért annyira nem nagy legények. Annyi biztos, hogy nemsokára sort kerítenek rá. Ilyen a pöfékelő társadalom, mindenek felett arra van szükségünk, minden más csak másodlagos. Minden sietség nélkül kotorászok a kabátom belső zsebeiben. Furulyámat akarom kitapintani, mikor megvan, azonnal üzembe is helyezem. Számhoz emelem, és egy régi szomorú nótát kezdek el játszani.
Ebben a forgatagban még egy csepűrágó fel sem tűnik senkinek, vagy ha igen, akkor sem gondolják mit is fogok tenni nemsokára. Ha eljött a pillanat, és a két kölyök megtalálja maga számára a diszkrétebb helyet, akkor lépek én akcióba. A gyújtást követő, benntart ütemben, de még a kipufog előtt csapok le. Vendella csecsemőjét idézem meg. Halkan mantrázok, míg át nem vált kedvenc kellékemmé. Közben megfelelő távolságra akarok jutni, hogy könnyedén támadhassak.
Erősen markolom a sétapálcát, és egy gyors rohammal próbálok nyitni. Nekirontok a kölyköknek, ha sikerül akkor az éppen gyújtogatni próbálót célzom meg talpammal, és egy elég erőteljes rúgást próbálok bevinni. Majd lendületemet el nem vesztve próbálok értelmet verni a másikba a kezembe kaparintott fegyverrel. Előbb fej tájékra, majd felső testre célzok. Nem akarok elveszteni egyetlen kuncsaftot sem. Az csak rontana az üzleten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 11:29 am

Valahogy nem tudtam annyiban hagyni a dolgot. A kollega modorán lett volna még mit csiszolni, efelől nem volt kétségem. Amint azt gondolta, hogy lerázott, a lehető legjobb tudásomhoz mérten, észrevétlen elkezdtem követni, és kilesni, hogy mit csinálnak a férfival. Meg akartam bizonyosodni róla, hogy tényleg a munkájukat végzik, avagy a korrupciót éltetik, esetleg netalántán annyira korruptak, hogy ők maguk akarják iderángatni a bandaháborút és bele kezdeni itt, a karnevál kellős közepén. Hangtalanul követem, és a lehető legláthatatlanabb maradok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Jan. 23, 2012 11:41 amA hangos bemondó megszólal, s bár mindenki ügyes bajos dolgaival van elfoglalva, hallhatják, hogy megérkezik az est szenzációja. A Repülő Graysonok autó-grammokat osztogatnak a cirkuszi sátor bejáratánál, és egy óra múlva elkezdik a műsort. Addig élvezzék a Cirkusz adta lehetőségeket, bár nem mintha nem azt tennétek éppen.

Mammon

A fiú ijedt arcot vág, de természetesen az uralmad alól nem bírt kiszabadulni. A másik két srác kicsit feszülten lép oda hozzád, úgy tűnik már nem igen bíznak abban, hogy te olyan jó üzlettel látnád el őket.
- Mi folyik itt? Kérdezte végül a nagyobb darab, pufók fiú, mikor hirtelen megbicsaklott a hangja. A másikat viszont már nem volt elég ideje leszúrni, hatalmas maflást kapott barátjától, s az még hogy biztosra menjen bele is rúg egy hatalmasat.
Elveszi tőle a kést, és feléd tartja.
- Ki vagy te? Mit csináltál a barátommal?! - Bátor vagy bolond? Mindenesetre egy utcai zsivány próbál ártalmatlanítani téged...szenzáció lenne.

Kevin Chase

Követed a titkosszolgálat embereit, akik úgy néz ki, nem igen fognak gyanút. Egy szót sem szólnak, míg haladnak, viszont szigorú tekintettel nézelődnek, nem-e látja őket valaki. Egy kisebb sátorba vezet útjuk, ahová be is tuszkolják a fickót, tovább viszont nem bírod követni őket, mert az ajtajait nem hagyják nyitva, sőt egy rendőrt ki is vezényelnek oda őrködni. Talán számítanak rád.
Ekkor megszólal a rádiód, valamennyi rendőrt a Graysonok védelmére hívnak a cirkuszi sátor bejáratához, nem lehetnek elég biztosak, igaz rajtad múlik, hogy teljesíted-e a kötelességed, vagy inkább kiszagolod a szerinted "bűzlő sátor" titkait.

Faun

Tökéletes csendben követed a fiatalokat, akik próbálnak elvegyülni a tömegben. Jól érzik magukat, nevetnek, hiszen nemsokára a mennyben fogják magukat találni...vagy a pokolban, neked köszönhetően. Tökéletes tervednek nem is lenne bukkanója, ha a furulyádat ne hangoltad volna be. A fiúk a zajra hátrafordulnak, és meglátnak téged, nem kellett nekik sok, hogy futásnak eredjenek. Döntened kell, követed őket ezzel magad mögött hagyva a pillanatnyi mulatságot, és a Graysonok által dedikált posztereket vagy hagyod őket futni, bár mégis csak kifosztottak, aki kellemetlen egy dílernek.

Amethysta

Szemeiddel ismét egy ellenzéki politikust keresel, de ehelyett mást találsz magadnak. Egy férfi áll meg veled szemben, de ahogy megnézed őt magadnak rádöbbensz, honnan az ismeretség.
- Ilyen bátor vagy, hogy testőrök nélkül jöttél ide? - Mosolygott rád kedvesen egyik kollégád, kivel még az egyik ülésen volt alkalmad beszélgetni.
- Szervusz, hogy vagy? - Kérdezte, mikor mindketten meghalljátok a hangosbemondóban az este szenzációjának érkezését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jan. 24, 2012 6:49 am

Eggyel kevesebb, és várt, vagy csupán váratlan fordulat, a nagy dráma, hogy most én kerülök a kés figyelmébe. Az, hogy a pengét fenyegetően nekem tartja a halandó, cseppet sem rémít meg számos és számtalan tényező miatt, minden esetre ez látszik is rajtam. Arcom kissé unott és egykedvű. Tekintetem pedig ismét felizzik, ezzel megkezdve az újabb manipulálást. Igaz, így elvesztem a másik szolgálót, de az érdekeim mindig az erősebbhez húznak. Jelen esetben ahhoz, akinél a fegyver van, és a másik amúgy is a földön hever, így hasznavehetetlen. Szemeimmel a szemkontaktust tartani próbálom, és megbabonázni szándékozom az illetőt, aki fenyegetni próbál. Ha végbe megy a folyamat, azonnali parancs, hogy ölje meg a földön fekvő társát, amennyiben nem, a sok évtizedes harci technikámat latba vetve, egy gyors rúgással a csuklóját célzom, hogy kiejtse a kést, majd a mellkasára ütök, olyan erővel, hogy egy taktust kihagyjon a szívverése. Bármelyik eszközhöz is kelljen nyúljak, már tudom mi lesz a következő lépésem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jan. 24, 2012 11:52 am

Fene azt a drogos tévképzetes fejüket. Hogy képzelik, hogy még meg is futtatnak engem. Engem Caelan Amery Gilles-t! A lépéseimet megszaporázom, és megpróbálom tartani a tempójukat. Mit számít most a holmi repülő emberek, vagy légtornászok, vagy minek is hívják mostanában magukat. Nem szenvedhet csorbát becsületem, főleg nem ezektől a mocskoktól. Ezek felett állok, sokkal. A rohadékok most pedig még meg is akarnak futtatni, pedig sorsukat nem kerülhetik el.
Kabátom zsebében turkálok szabad kezemmel, és előveszem az egyik rongybabámat. Kicsit ragacsos még mindig, pedig Vendella már több évtizede készítette őket. Hát ilyen a csecsemő bőr. Mindig is John-ra fog hasonlítani, bármennyi testet is használtam ár általa. A kis baba nyakára rátekerem hajszálamat, figyelve azért lábam elé, el ne essek egy láthatatlan akadályban, elmondom varázsszavakat. Remélem semmi sem akadályoz, vagy zavar meg benne, és újult erővel vethetem bele magam az üldözésbe.
A babát varázslat után visszarejtem kabátom rejtett zsebeinek egyikébe, és mint egy megveszekedett vadállat kezdek el rohanni utánuk. Sújtásra emelem botomat, és ha elég közel vagyok akkor megcélzom a hátrébb rohanó lábát és teljes erőmet beleadva sújtok le. Ha nem esik el, akkor újra és újra, míg meg nem adja magát a magasabb akaratnak. Nem állok meg bevégezni munkámat, ha sikeres az akcióm akkor úgyis ott marad mire visszaérek hozzá. Szóval foglalkozok a még menekülő taggal. Megtorpanok, és minden erőmet beleadom a következő dobásba. Súlyra nekem semmi, de másnak akár egy vasdarab a bot, így megsuhintom és megcélzom vele az utolsó tagot. Lehetőleg hátba, vagy lábra próbálok célozni, csak hogy őt is megállásra késztessem. Ha sikeres a dobás akkor odarohanok, és visszaszerzem fegyverem. Ha nem akkor odarohanok, ahol leesett az örökségem, és újra próbálkozok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jan. 31, 2012 8:29 pm

Egy darabig bírom követni a furcsán viselkedő rendőröket, bár néha-néha hátra pillantanak, hogy nem követi-e őket valaki. Ilyenkor mindig behúzodom a legelső fedezékbe, amit találok elrejtőzve előlük, de amint tovább haladnak és biztos a dolog, tovább követem őket. Az útjuk egy sátorba vezet, de innen képtelen vagyok követni őket. A sátor ajtaját lehúzzák, hogy senki ne lásson be, majd kiküldenek egy rendőrt őrködni. Félek attól, hogy megláttak, de lehet, hogy csak ennyire óvatosak. Egyre élesebb bennem a gyanú, hogy valami rosszban sántikálnak. Mielőtt bármi érdekeset hallanék bentről, ami igazolná a gyanúmat, megszólal a rádióm. Remélem, hogy eléggé messze vagyok ahhoz, hogy a kint strázsáló rendőr ne érezze, hogy követte őket valaki. A rádió üzenetben megkérnek minden mozgosítható rendőrt a Grayson-ok védelmére rendelnek ki. Akármennyire is csalógató a korrupt rendőrök leleplezésénk melója, mégis inkább a biztos dologra megye rá, és nem kockáztatom meg, hogy kirúgjanak. Egy kicsit letörök ettől, mert épp elég mocskos ez a város, nem kell, hogy még ezek még jobban bemocskolják. Ha megbizonyosodtam, hogy nincs semmi gond, és a posztoló rendőr sem gyanakszik rám, elindulok, hogy a cirkusz fő számát, a Repülő Greyson-ok védelmére keljek.
~ A francba. Majd később még kiderítem mi volt itt. - gondolataimat elkergetem és úton vagyok a Greyson-ok felé. Ideje dolgozni is...azt hiszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Feb. 01, 2012 8:32 pm

Újságírók, rajongók lepik el a híres, légtornász családot, akik három főből állnak. Anya, apa, és fiuk. Hajmeresztő mutatványaikról ismert Graysonok próbálnak mindenki kívánságának és kíváncsiságának megfelelni, ami a rendőrök munkáját igen csak megnehezíti. Vakuk villanása, kérdések zápora, a jelenlevő emberek szinte alig tudnak odaférni a "sztárokhoz", legalább csak annyira, hogy megláthassák őket.

A vidámpark - Page 5 Robinasd_www.kepfeltoltes.hu_

Mammon

Téged mit érdekelne a Graysonok érkezése, hiszen saját démoni játékoddal vagy elfoglalva. Éppen a rád támadó csuhancot próbálod társa ellen fordítani, miután az ártalmatlanította előző elbájolt áldozatod, mikor furcsa, nem várt események zavarják meg szórakozásod.
Ahogy próbálod bájolni, érzed, hogy ő nem ezek közé a huligánok közé való. Ő valójában jó gyerek...szeretne megfelelni az elvárásoknak, bizony sok elvárásnak, amit a barátai és a szülei állítanak neki, de nem mindig tud választani a partok között.
Hogy miért érzed ezt? Furcsa, de hosszú démoni pályafutásod alatt ő lehet azon kevés emberek egyike, akik valamiért ellen bírnak állni a kísértésednek.
- Gnnn...nem...nem szabad... - Csuklik el olykor a hangja, hiszen az erőd néhol túlmutat a halandó ifjú akaraterején, aki szinte harcol magával, és persze ellened is.

Faun

Varázslatod, mivel már kikeveredtetek a tömegből sikeresnek mondható, főleg, hogy mindenki el van foglalva a Graysonok érkezésével.
Mint már sokadik alkalommal, érzed, hogy megállíthatatlan vagy, futásod iramát akár sprintre is válthatnád egy veled egy időben futó sportoló hamarabb kifáradna nálad.
Nem is tart sokáig utolérni az első fiút, akkorát suhintasz a lábára, hogy az egy kellemesnek nem igen mondható roppanással adja meg magát, és a gazdája faágként esik a földre, csúszva a betonon pár métert. Nem érez fájdalmat, mármint nem kezdi el sérült lábát mozgatni, úgy hempereg a földön, mint egy ittas alkoholista, aki a hazautat keresi. Ezután futsz a másik után, aki valamivel nagyobb előnyt tudhat veled szemben. Ekkor azonban egy kiáltásra leszel figyelmes, s csak azért kellene törődnöd vele, mert bizony a leírás mit megcímeztek, igen csak rád dukál.
- Állj! Dobja el a botot, és tegye fel óvatosan a kezeit!. - Kiállt rád egy őr már szinte a vidámpark sarkában, ahol ember alig fordul meg, kivétel ezt a járőrt. Fegyvert tart rád, és valószínűleg szemtanúja volt az előző akciódnak, ami egy Vidámpark kellős közepén nem igen illendő dolog.

Kevin

Elmeneteledkor sem figyelsz fel téged pásztázó szemekre, így kelletlenül hagyod el a helyszínt, az általad vélt "korrupt" rendőrök lebuktatása nélkül. Bizony el is kell a segítség a Cirkuszi sátor előtt, hol már akkor tömeg gyűlt össze, csoda lenne, ha át tudnád magad vágni az izgatott embereken, a média dögevőin, és egyéb összegyűlt alakok között.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 02, 2012 8:29 am

No lám, milyen csodálatra méltó. Manipulációm során egy gúnyos mosoly konyul felfelé arcomra, és már tudom, hogy túl nagy erőfeszítések árán tudnám csak magam mellé szólítani a halandót. Kár érte, de úgy fest más eszközhöz kell nyúlnom. Talán megszakad a szívem, hogy egy ilyen nemes lelkűvel kell végeznem? Kétlem. Izzó szemem egyszerre csak kialszik, és elmémben utasítom a földön fekvőt, hogy azonnal szedje össze magát, és ölje meg a cimboráját. Ragadjon meg a környezetében bármit, amivel egy fejre mért erős ütéssel képes lehet végezni vele. Addig én feltartóztatom, és bár démoni képességem gyakorlását megszüntetem, remélem még valamennyire a hatása alatt van ez a "tisztalelkű" fiú. Minden esetre hátrálok tőle néhány lépést, feltartom a kezem, és a megadás jelét szimulálom. Reményeim szerint kellőképpen el lesz velem foglalva Ábel, hogy Káin bevégezze feladatát. Szívem bugyrai most igazán jóízűen kacagnak. Alig győzöm kivárni a jelenetet, és minden porcikám azt kívánja, hogy had lássam a két halandó küzdelmét, és azt, ahogy egy magát "jó" embernek tartó személy odavész.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Feb. 06, 2012 2:37 am

Szerencsémre észrevétlenül el tudom hagyni a kérdéses sátrat, ahol a rendőrök és a férfi tartózkodtak. Mire a Greysonok sátrához érek, már tetemes tömeg gyűlt össze. Nézelődők, riporterek, újságírok, rajongók. A tömeg olyan sűrű, mint a legsűrűbb füst. Vajon mi lehet itt a gond? Vagy csak egy szimpla tömegoszlatásra kértek ide? Végül elérem a tömeget, de hogy a Greysonokhoz jussak, ahol nyilván meg tudnák mondani, hogy miért kértek rendőrt. Mikor több áthatolási kísérletem is kudarcba fullad, előveszem a dzsekim belsejében tárolt jelvényem, és felmutatom.
- Engedjenek be, rendőr vagyok! - ezzel mondjuk oda az inkognitónak, de így remélhetőleg átjutok és tudom végezni a munkámat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Feb. 07, 2012 1:42 pm

Egy letudva maradt még egy, de nem elég a távolság, még egy zsernyák is rám tapad. A vas felém fordul, de én nem ijedek meg ilyen könnyedén.
- Rendben van, biztos úr! Rendben van! Nem kell a hajcihő, csak vigyázzon el ne süljön a fegyvere. – Egy pillanatra úgy teszek, mintha magasba emelném a kezemet sétapálcámmal együtt, de izmaimat megfeszítve teljes erőbedobással dobom be. A cél ugyanaz, remélem a táv még nem elég nagy ahhoz, hogy mellé menjen. Ha ezt követően rám akarna lőni, vagy csak nagyon úgy néz ki, akkor térdre vetem magamat. Hangosan elkezdek köhögni. Mintha csak egy végső stádiumos tüdőrákos lennék.
Térdre ereszkedve remélem, elég gyakorlott kezemmel, észrevétlenül elő tudok halászni egy szál cigit, és számba csúsztathatom. Úgy teszek mintha teljesen magam alá gyűrt volna a „titkos kór”, és egyáltalán nem tudnék foglalkozni az őr parancsaival.
Ha rám lőne akkor a helyzet ugyanaz, csak azt leszámítva, hogy egy ügyes elhajlással, gurulással, vagy földre vetődéssel próbálom elkerülni a lövést. A menekülésre nem látok esélyt, annyira még ebben az állapotban sem vagyok gyors, hogy kikerülhessem a golyókat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Feb. 07, 2012 10:43 pm

Aura:

-Szia....örülök hogy látlak...[fuujj...mindjárt hányok]..nem is tudtam hogy te is a cirkuszba jössz.....civilbe vagy te is a pártot képviseled....??
[remélem nem mert akkor az azt jelenti hogy téged is kinéztek a párt elnökségére a jövőre nézve....]
-Köszönöm jól vagyok...csak a helyemet keresem....
[közben meghallom a hangosbemondót]
-Nahát....erre mindig is kiváncsi voltam gyorsan gyere menjünk be....[fujjj...ááhh...cirkusz..meg ezek a bolondok....jajj de vicces majd magamra erőltetek egy néhány mosolyt..]
[a helyemhez sietek gyorsan]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Feb. 08, 2012 12:23 pm

A hangos bemondó már arra sarkallja az embereket, hogy szépen lassan induljanak el a sátor felé, ezzel elfoglalva helyüket. Nem is tétovázva elindulnak befelé, míg Graysonékat a sátor mögé kísérik, a VIP szektorba ami összeköttetésben áll magával a pódiummal. Nem is sejtik még, hogy eközben kinn valami készülődőben van. Halk dörrenés csapja meg a kinn tartózkodókat, amit a zaj, a nép hangoskodása, a hangos bemondó, és a parkot körbeölelő zene eltompít. AKi hallotta egy tüzijáték besülésére gyanakszik, így nem is tőrödik vele senki, folytatják útjukat a sátor felé.

Mammon

Nem kell új szemkontaktust kezdeményezni a földön fekvő fiúval, hiszen a kapcsolat köztetek még mindig áll, de szerencsétlen nem olyan erős felépítésű, mint aki veled szemben van. Sokáig tart neki feltápászkodni, nyögések hagyják el a száját, és mivel már nem akarod fogságban tartani a veled szemben lévőt, felfigyel tervedre. Még mielőtt felkelhetne a fiú, olyan jobbost nyom le neki, aminek köszönhetően már semmilyen parancs nem tudja őt feléleszteni az eszméletlenségből.
Micsoda csavar, micsoda káosz, megtörtént mind az amire vártál. Összeugrasztottad a három jó barátot, találtál egy ifjút, akinek szíve és akaratereje fel tudja venni a versenyt démoni képességeddel, még ha csak egy kicsit is, de ellenáll neked, és most te vagy a fő célpont.
Ennél jobban nem is alakulhatott volna a színjáték, viszont újabb váratlan fordulatok következnek.
A fiú messzire hajítja a kezében lévő kést, kezeit pedig ütésre emeli, akár egy profi bokszoló, úgy mozog előtted. Már éppen megindulna feléd, mikor tőletek nem olyan messze fegyverdörrenésre lesztek figyelmesek. El se tudnád téveszteni, tisztában vagy a hang mibenlétével, nem egyszer tapasztaltad már a pisztoly émelyítő, melankólikus hangját.

Kevin

Mire beérnél a kör kezébe, addigra a hangosbemondó a sátorba zavarja a népet. Graysonék is elindulnak a VIP szektor felé, az őket körülvevő 6-7 rendőrrel a nyomukban. Már éppen eltünnek a sátorban, s végre megnyílt előtted az út, hogy követhesd őket. Csupán már csak az őrök játhatják a placcot, és a kapuban strázsáló rendőrök vannak kinn a parkban, látszólag egy pillanat alatt feloszlott a hatalmas tömeg, akik már a sátorban várják az előadást.Az általad "korrupt" rendőrnek elkönyvelt alakokat sem véled felfedezni.
Ekkor azonban, mintha tüzijáték hangja szólna a Vidámpark déli részén, valóban úgy hangzik, mintha besült volna, a körülötted lévő civilek erre gyanakodnak.
- Á, besült az egyik, gyerünk menjünk. Hagyjuk. Mindjárt kezdődik. - Hallod a véleményeket, egy pillanatra te is megnyugszol , és indulnál a dolgodra, de ekkor leesik neked, hogy a tüzijátékok nem a park déli részén vannak elhelyezve. Tehát lehet huligánok szórakoznak, és tüzjátékkal próbálják meg izgalmasabbá tenni az előadást, vagy valami egészen más dolog van készülőben.

Amethysta

- Persze, hogy a párt nevében jöttem, mi más keresni valóm lenne ezen a trágya helyen?
- Kérdezte a felnyalt hajú férfi, gúnyosan nevetve, majd miután ismét komorrá vált arckifejezése, végigmérte bájaidat.
- Egyébként tudtad, hogy itt van az ellenzék egyik embere is? Azért küldtek engem, hogy tartsam szemmel őt. Téged nem értesítetted erről? - Kérdezte látszólag tényleg értetlenkedve nézve rád. A sátorba értek már, mikor a hátatok mögött a tömeg egy elsült tüzijátékról beszélgetnek, bár lehet téged most az ellenzék embere jobban érdekelhet.

Faun

Terved sikeressége olyannyira befolyásolhatja a történteket, hogy az általad üldözött fiú
már messze jár, mikor emeled kezeidet, láthatod egy pillanatra, amint a falat próbálja
megmászni. A rendőr egy pillanatra el is hiszi megadási szándékod, már a rádióba akarja közölni a bűntényt, és elindul feléd. Mivel a táv is csökken a naív rendőrnek köszönhetően, felé hajítod a botot, amivel nem hibázol.
Hatalmasat repül a középkorú férfi, s ahogyan leérkezik a földre eldörren a fegyvere. A levegőt és az ott tartózkodó madarakat célozta meg vele, de lehet épp olyan hangos volt, hogy másokat is idevonzhat.
Közelebb lépve a rendőrhöz, látod hogy eszméletlen, de még lélegzik. A légzése viszont akadozó, úgy hörög, mint egy 80 éves láncdohányos, ebből arra következtetsz, hogy elintézted a tüdejét. Nincs sok ideje hátra, mint ahogy neked sincs.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Feb. 14, 2012 9:08 am

A mellék szálak mind felégnek, és már nincs semmi, ami az osztott figyelmemet igényelné. Sajnálatos, hogy ilyen könnyen kiütötte a barátját a halandó. Ennél nagyobb hezitálásra számítottam, de az ember ismét bebizonyította, hogy nem olyan nemes lelkű, mint ahogy tűnik. Gondolkodás nélkül képes leölni társát, ha fenyegetve érzi magát. A jelenet láttán így-vagy úgy de mélyen belülről feltörő elégedettség önt el ismét. Igaz, nem így terveztem az egészet, de ez is megteszi. Végül fegyver dörrenés, aminek hallatán figyelmem nem terelődik el, de talán a velem szemben álló ostoba féregnek igen. Ezt kihasználva támadom meg. Néhány száz éves harcművészeti tapasztalat majd megteszi a hatást. Hacsak nem okoz valami váratlan meglepetést a földi létsík eme csökevényes élőlénye. Tenyerem alsó részével egy célzott ütéssel a halandó tüdejét támadom olyan erővel, hogy a levegő beszoruljon, és azonnal a földre kerüljön remélhetőleg. Ha kevés lenne, újabb ütés kombinációt viszek be. A célpont a nyak, halánték, gyomorszáj, vagy lágyék, attól függően mihez tudok könnyebben hozzá férni. Védekezésre nem szánom rá magam, esetleg elkerülésre, és hárításra, többre nem. Ha földet ér a féreg megpróbálom újfent manipulálni. Nem olyan erős az emberi akarat, hogy még így is képes legyen ellenállni nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeKedd Feb. 14, 2012 9:45 am

~ Fene, fene, fene! Ennek nem így kellett volna történnie. Kurt le fogja tépni a fejem, ha tudomást szerez rólad. És hogy tudni fog róla, az nem is kétséges. ~ Ökölbe szorított kezeim, tanúskodnak róla, mennyire megindult pillanat ez számomra, nem sok ember van, aki miatt megtenném, azt ami következik.
- Te ott maradsz, különben kitépem a szívedet. – Szemeim villognak a törött lábú kölyök felé. Látszik belőlük, nem beszélek a levegőbe, és az utóbbi találkozásunkból tudhatja, mire vagyok képes.
Odasietek a rendőrhöz, gyorsan megszüntetem a furulyán a varázslatot, és kabátomba rejtem. Majd gondolataim a régmúlt időre térnek vissza. Nem mostanában volt, mikor megszereztem jogosítványomat, és nem is teljesen figyeltem, akkor már évek óta hajtottam Lulubelle-t, így könnyedén meglett, de az elsősegély oktatásból talán még megmaradt valami.
Odamegyek a zsernyákhoz, kinyitom száját, és belenézek, valamit keresek, hátha elzárta valami a levegő útját. Ha semmi ilyenre utaló jelet nem találok, akkor jöhet a mesterséges lélegeztetés. Ütemesen csinálom, mindig körülbelül hasonló időközönként fújok levegőt a testébe. Tudom, hogy ezt csak akkor szokták csinálni, mikor nincs semmilyen légzés, de feltételezem, hogy a találatom miatt összeesett a tüdővel nem tudok mást tenni. Talán ez is elég lehet, amíg meg nem jön a segítség. Eközben pedig fejemben a menekülési útvonalakat próbálgatom. Talán sikerül valamit kitalálnom, mire ideér a többi szerv is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 9:18 pm

[miközben beszélgetek párttársammal arra a következtetésre jutok hogy szándékosan halgatták el előlem azt a tényt hogy itt van az ellenzék embere is.....]
-Egyébként tudtad, hogy itt van az ellenzék egyik embere is? Azért küldtek engem, hogy tartsam szemmel őt. Téged nem értesítetted erről?
[hm...persze hogy értesítetek elvégre azért kérdeztem....hülye....áhh....és őt felügyeli...hmm..ebből még jó dolgok is kisülhetnek.....van is egy ötletem is....azthiszem ez a paili kapott a pártelnöktől egy kis bicskát....mindig magánál hordja hogy nyalizzon a főnöknek és mutiogassa mindenkinek.....remélem tényleg mindig magánál tartja....ha igen akkor már is megvan a tervem...de előbb megnézem az ellenzéki pasit is..]
-És tudod hol van...merre ült le???...civilben vagy hivatalosan vesz részt??....
[közben mahhlok a tömeg susmogásából valamit....valami tűzijátéról ami felrobbant....majd későbbb utánanézek]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeVas. Feb. 19, 2012 11:01 amMammon

A fiú valóban felfigyel a dörrenésre, kicsit össze is rezzen, amit te rögvest ki is használsz. Talán nem kellett volna ez a "hirtelen" jött figyelem elterelés, benned több évnyi harművészeti tapasztalat lappang, míg a srác erős testtartásával és jó ütéskészségével tudott előrukkolni, pislogni sincs ideje, te már rég ártalmatlanítod.
A tüdejére mért ütésnek köszönhetően hátrál egyet, és természetesen odakap kezével az érintett testrészhez, mire aztán egy célzott halánték ütéssel végleg elintézed őt. Megszédül, majd a földre kerül, lassan pislog, és szinte alig kap levegőt. Könnyű falat volt.
Viszont manipulálásodra egy kicsit várnod kell, míg valamennyire összekapja magát, sikerült a fiú agyába férkőznöd, de magad is érzed, hogy jó munkát végeztél.

Amethysta

- Az előbb láttam bemenni, sajnos nem volt alkalmam beszélgetni vele, de gyere keressük meg, és örvendeztessük meg a társaságunkkal. - Mondta neked mosolyogva, sokat sejtetően kacsintva. Úgy tűnik egyre jár az agyatok kis rugója, fogaskereke.
Amint mentek a tömegben, meg is látjátok őt, ahogy helyet foglal a porond másik oldalán, bár nem volt nehéz észrevenni őt testőreivel a nyakában, meg persze néhány médiakeselyűvel. Ő pedig csak balga, kedves mosollyal integet, üdvözölve a népet.

Faun

A fiú nem igen tudna hova menekülni, jól eltalált dobás volt, mint ahogy a rendőr esetében is.
Ahogy megvizsgálod látod, ahogyan a nyála fura, buborékos vérszerű anyaggal keveredik, s kitapintod, hogy a mellkasrészénél sem megfelelő valami. A bordájánál tapintod ki végül a lényeget, talán eltörött, és átszúrhatta a tüdőt. Itt az elsősegélynyújtás nem lesz elegendő, azonnali orvosi segítség kell neki. Ekkor léptekre leszel figyelmes a távolból, még messze vannak, lenne időd a távozásra, ha nincs éppen más terved.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Feb. 20, 2012 10:15 am

Ököllel kezdem el csapkodni a hörgő fakabát mellett a füvet. Ideg dolgozik bennem, hát ilyen nincs. Hogy lehettem ennyire botor, és meggondolatlan. Még egy utolsó ütés, majd egy nagy levegővétel.
~ Kurtnak nem szabad ezt megtudnia Nem történhet meg, még túl elején járunk terveinknek. Hát akkor nincs más hátra, mint a pókerarc. ~ Felállok, megköszörül torkomat, és elkezdek fennhangon ordítani.
- Mentők! Mentők! Valaki segítsen! Hívják a mentőket azonnal! – Eresztem meg karcos hangomat, és csak remélni tudom, hogy elég gyorsan jön a segítség. Még egy ember halála nem száradhat a lelkén, főleg nem olyané, aki nem érdemelte meg. Ez nem az a helyzet, mint régen. Itt nem bosszúról volt szó, ez csak egy véletlen baleset. Aminek soha nem szabad kitudódnia. Végül ha már hallom, hogy közelednek felém, akkor intek feléjök, hogy erre kell jönniük, majd visszahajolok a rendőr felé, és megpróbálom kitörölni szájából a vért. Ezzel is könnyítve légzését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Feb. 22, 2012 7:41 am

Mire beérnék a Grayson-okhoz, addigra ők már árkon-bokron túl vannak. Vagyis igazából a VIP szektorban foglaltak maguknak helyet. A tömeg persze rögtön szétnyílik, mikor a főattrakció eltűnik a szemük elől. Komolyan olyanok, mint a sáskák. Jönnek, leeszik a termést, és tovább állnak. Tiszta agyrém. Épp körülnéztem, hogy senki gyanús alak ne legyen a közelben - és szerencsére nem is volt - , mikor meghallom a ropogások hangját, amik a vidámpark déli részéből jönnek. Felkapom a fejem a zajra, és az első gondolatom, hogy a pirotechnikusok bénáznak és besült a rakéta. Éppen indulnék tovább a dolgomra, mikor rájövök, hogy hoppá, a tüzijátékok nem is ottan vannak. Akkor viszont mi a fene lehet az? Valaki, vagy valakik próbálják jobban feldobni a buli hangulatát. Elindulok abba az irányba, ahonnan a hang jött, és míg haladok azon filózom, hogy ez az egész vidámparkos herce-hurca egy óriási agyrém. Olyan vagyok, mint egy mérgezett egér, folyamatosan járok egyik helyről a másikra, mert valaki képtelen a s*ggén megülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Feb. 22, 2012 7:41 pm

Aura Rewards:

[fujj....hányok tőle amint megpillatom....a gyomrom elkezd kavarogni....bár ő a földi jók képviselője elfog az undor ha rá kell néznem......azhiszem megölöm még ma...nem tudom hogyan de megteszem....azthiszem már van is egy ötletem hogyan huzzam cserbe...hahaha.....]

-Ohh...most inkább mégsem megyek oda hozzá.....maga hol lesz??.....én elmegyek az illemhelyiségbe majd még találkozunk....

[persze meg még mit nem.....nos vajon hol szerezhetnék kést???...nem is tudom talán bemegyek az öltözőkbe és ott fogok kutakodni....elindulok az öltözők felé..]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 23, 2012 10:04 am

Elégedetten állok a halandó fölé magasodva, majd az egy manipulálást megkezdem. Még bele telik némi időbe, hogy célt érjek, mert talán kissé elragadtattam magam a támadás során. Vagy mindössze a földi nép ennyire megadó, hogy két ütés után halál szélére sodródik. Nevetséges... Csak egyszerű parasztoknak jók ezek a férgek. De azoknak kitűnők. A démoni képességemet egy percre sem függesztem fel, és próbálok az elméjébe férkőzni a kiszemeltemnek. Mélyen, a tudata legmélyére jutni, hogy engedelmességre utasítsam. Hogy egy legyen a bábuim közül, akiket majd kedvemre rángathatok, akár a marionett művész. Ha nehézséget okoz még így is a cél elérése segítek magamon. A halandó fölé hajlova megragadom a fejét mind két kezemmel, és össze szorítva azt, erőltetem a szemkontaktust. Ha kell felszabadítok egy-két ujjamat, hogy azokkal nyissam szét szemét, vagy vegyem rá, hogy teremtsük meg a szemkontaktust. Miközben próbálok rabszolgát szerezni egy pillanatig merül fel benne ma kérdés, hogy ki lehet a fegyver tulajdonosa, aki meghúzta a ravaszt. Na és hogy ért-e valakit találat? Pár pillanat és kiderítem. Csak még van itt egy kis dolgom...

Ha sikerül a manipuláció, újdonsült kutyámat utasítom, hogy szerezzen fegyvert, esetlegesen a kést ami a másik kutyáé volt, majd vegye célba a Garyson családot. Ölje meg őket, és hagyja, hogy a kellő pillanatban közbeléphessek és megakadályozhassam. Nem muszáj látványos bravúr, elég ha csak a Garysonok látják, hogy megmentem életüket. Ha mind ezt még más is látja, mondjuk egy kotnyeles média kukac, az még jobb. Ha netalán a Garysonok nem találhatóak a célkeresztben, akkor más fontosabb egyén lesz a palettámon. Hivatalos személy, politikus stb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A vidámpark - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 5 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A vidámpark
Vissza az elejére 
5 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Vidámpark-
Ugrás: