DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A vidámpark

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 23, 2012 8:58 pm


Mammon

A szemkontaktus egy kis rásegítésnek köszönhetően végül sikerül, így már könnyedén uralma alá hajtod az elméjét. Kikerekedett üveges tekintettel hallgatja az utasításaidat, majd ahogy parancsoltad elsiet a késért, amit korábban messzire hajított, majd egy pár perc múlva engedelmességet sugározva visszatér hozzád.
- Értettem, megölöm a Graysonékat. - Mondja szinte gépies hangon, majd el is indul a sátrak irányába. Terved hajmeresztő és merész, mégis kifinomult és tiszteletreméltó, főleg ha sikerül, az lesz ám az est szenzációja.

Kevin

Bár csak a zsaruvér mondatja veled, hogy nézd meg mi történhetett a park azon részén, ahol a dörrenés bekövetkezett, mégis amikor odaérsz, a távolból látod az összesereglett tömeget, ami jelen esetben három főt takar. A távolban egy ember fekszik a földön, látszólag a lábát fájlalja, s amint közelebb érsz láthatod, hogy kollégáid állják körbe a park egyik őrét, és egy furcsa küllemű, elég gyanús férfit.
Látod amint az egyik rendőr a telefonért nyúl, míg a másik a furcsa küllemű alakkal próbálja menteni ami még menthető.

Amethysta

A férfi szó nélkül hagyja, hogy távozz, egy intéssel jelzi köszönési szándékát, majd elindul a sorok közé, hogy végül helyet foglaljon.
Bár nem ismered a járást, láthattad, hogy a Graysonékat kísérő tömeg a pódium mögé távozott, így hát az öltözőt valószínűleg ott találod.
Viszont, ahogy odaérsz a színfalakat és a közönséget elválasztó falhoz, két rendőr állja utadat.
- Álljon meg hölgyem, nem mehet be. Autogramm osztás a műsor után. - Utasít téged kezével a nézőtér felé mutatva. Hangja nem ismer ellentmondást, és tekintete sem a lágyszívű rendőrökére hajaz.

Faun

A vért próbálod egy kendőszerűséggel kikotorni szájából, de az úgy bugyborékol, s tör elő, mint egy ébredező vulkán. Ekkor megérkeznek az áldozat kollégái, az egyik letérdel a haldokló férfi mellé, míg a másik jól megnézve magának a fekvő beteget és téged, a rádiójához kap.
- Hívjanak erősítést, és mentőt a Gotham City-i Vidámparkhoz, gyorsan. - Mondja az instrukciókat, mire a társa rád tekint.
- Mi történt? Mit látott? - Kérdezte, mire egy másik alak is megérkezik a színre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 9:30 am

Egy győzedelmes mosoly, mikor a halandó behódol akaratom előtt, és teszi azt amire utasítom. Biztos távolból, olyan 10-12 méterről követem és figyelem az útját, hogy majd a kellő pillanatban, cselekedni tudjak. De addig is osztott figyelemmel lépek ki az eddigi eldugott sátor takarása mögül, és próbálok a tömegbe olvadni, na meg kideríteni mi is volt a fegyverdörrenés hátterében. Bár annyira nem izgat, de ameddig a halandó nem jut el a céljáig, valamivel lefoglalnám magam. Persze csak a látszat kedvéért, mert fél szemem végig a manipuláltamon van, és követem őt bármerre is megy, nem éppen feltűnően.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 12:41 pm

Az agyam úgy jár, mint még soha. Valami hihetővel kell előállni, csak hogy minden jól menjen. Ennek a férfinek életben kell maradnia, és azt már emlékezetébe kell vésnie, hogy valamivel ki kell majd engesztelnie.
- Ketten voltak. Rátámadtak az őrre. Mire védekezett, de nem sok esélye volt. Nem tudom mit csinált az egyikkel, de az összeesett. – Mutatok a fekvő törött lábú fickóra, és közben arra is nézek. Ha visszanéz rá, olyan szemeket meresztek rá, ami kétséget sem hagy felőle, hogyha eljár a szája ki lesz végezve, és nem a legfájdalommentesebb módon. – A másik meg megütötte valamivel az őrt. De mire a segítségére siethettem volna, már messze járt, éppen ott mászott át… - Mutatok arra a helyre, ahol ténylegesen elvesztettem szem elől. Még egy körülbelüli személyleírást is adok róla. Végül érzelemkitörésnek beillő módon. – Nem tudok többet tenni… Nem tud csinálni valamit? Még itt meghal a végén! – Emelem meg a hangom önkénytelenül. Egy ártatlan halálát nem éppen a legjobb végignézni, főleg ha én vetettem erre az útra, és még nem is szolgált rá a dologra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimePént. Feb. 24, 2012 1:09 pm

Ahogy a dörrenés helyszínére érek, egy szűkös három főből álló társaságot pillantok meg, akik egy férfit állnak körül. A pasas a földön fekszik és látszólag a lábát fájlalja. Az agytekervényeim rögtön bekapcsolnak, és gondolkozni kezdek, hogy mi történhetett. Baleset, vagy valaki túl lőtt a célon? Ahogy közelebb érek, hogy szemügyre vegyem az embereket, megpillantom a kollégáimat, akik a férfit, aki nem mellesleg a parkőr, és egy gyanús alakot fognak közre. Az egyik rendőr a telefonért nyúl, a másik viszont menti, ami menthető. A gyanús alakkal együtt. Mi a jó fenefolyik itt?
- Mi történt? - kérdezem, és már reflexből kapom elő a jelvényem, hogy igazoljam magam, majd várom a magyarázatot a kialakult helyzetre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimePént. Márc. 02, 2012 11:47 pmMammon

Védenced, és manipulált zombid egyenesen a sátor felé tart, bár a tömeg ahogy leírtad, egy, két családapa, családanya, kik még az utolsó pillanatban édességért rohannak gyermekeik, avagy saját maguk számára.
Viszont a gyermek késsel a kezében elég feltűnő jelenség, nem beszélve az üveges tekintetről.
A távolban bár sötét van, alakok mozgolódását véled felfedezni, többet ennél nem látsz, nem tudod hányan vannak, a beszédfoszlányok pedig halkak ahhoz, hogy hallhasd őket.

Faun, Kevin

A rendőrök furcsán merednek Faunra, de követik kezed mozdulatait, ahogyan a törött lábú srácra mutatsz, majd a fal felé, ahol már egy lélek sem volt.
Ekkor odaér hozzátok egy harmadik rendőr, aki civilben jelent meg a helyszínen, és ugyanazt kérdi, amit az előbb társai.
Eközben a telefonáló, már leadta a kívánt adatokat a mentőknek, és nekiáll a férfi ápolásának.
- Kérem, maradjon itt kihallgatásra, ön az egyetlen tanunk. - Parancsolta neked, majd az újonnan érkezőhöz fordult, és elmagyarázza ugyanazt, amit te is állítottál. A két gyanúsított megtámadta az őrt, az egyiket hatástalanította, míg a másik megütötte őt, és elmenekült.
- Le tudja írni, hogy néz ki a menekülő gyanúsított? - Fordult Faun felé ismét, majd ha elmondja neki, rádiójáért nyúl, és ott hagyja Kevinnel.
- Joe, majd nézd meg a gyanúsítottat is, úgy látszik eszméleténél van. - Vetette oda társának a távozó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 10:09 am

A távolságot tartom magam és a halandó között, és bár a fegyverdörrenés okát, és miértjét... na meg eredményét nem igen látom, ennek ellenére nem keresem a kérdéseimre a választ mindenképpen. Fontosabb, hogy a féreg elvégezze a munkáját. Már ha sikerül az eredeti terv. Ha nem, a második elképzeléssel is beérjem. A lényeg, hogy sikerüljön tisztes polgárnak feltűnnöm. Gondolati úton utasítom a kutyát, hogy rejtse el a kést, és ne kerüljön a fürkésző szemek elé, arcát, pedig takarja valahogy. Kabátja gallérjával, esetleg sapkával, vagy hasonló megoldást válasszon. Ha semmi ilyen nem áll módjában, egyszerűen csak fordítsa úgy a fejét, hogy ne manipulált tekintetével szembesüljön az, ki rá néz. Én magam teljesen higgadt és nyugodt módon követem őt, nem törődve az előttünk lévő társalgó egyénekkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeVas. Márc. 04, 2012 7:59 pm

Aura Rewards:

[már majdnem bejutottam erre fel meg megállít ez az izé....fujj.....most mit eszeljek ki???......talán visszamegyek a társamhoz mindig nála szokott lenni a bicska amit a feletese adott....mindenkinek azt villogtatja......szinte kész csoda hogy nem nőtt hozzá....remélem most is elhozta.......]
-Ohh...elnézést...nem tudtam....köszönöm...[mosolygok rá a biztomsági őrre....de igazából eltörném a nyakát mintsem rá mosoyogjak...]
[nincs más hátra megkeresem a párttársam...]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Márc. 05, 2012 2:03 pm

Hátra dőlök és leülök a fenekemre. A talaj megfog, és ez a kis biztos pont most az, ami kell nekem. Az újonnan érkező rendőrnek is elismétlem a személyleírást, és hogy mi is történt a „szemem” láttára. Nem színezem ki, nem költök hozzá dolgot, egyszerű és egyenes választ adok, még ha ez nem éppen az én stílusom.
Kezem már a kabátomon fut végig, és egy újabb rágyújtanivalót keres, de hát nem éppen a megfelelő pillanat lenne. Idegesnek nem mondanám magam, de túl hamar hívnám fel magamra a figyelmet, ha ez most kitudódna, utána jövök rá, ez nem éppen a legjobb tárgyalási alap egyetlen menekülési útvonal sincs most a kezemben, ezért ránézek a rendőrre, és lassan kihúzok egy sima cigit az egyik tárcámból. Ha belekötnének, vagy bármiképpen is veszélyeztetve éreznék magukat elmondom, hogy csak egy cigarettát akarok, és meg is kérdezem, kérnek-e vagy sem. Lassan rágyújtok, és éppen csak élvezem, ahogy a füst felszáll belőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2012 1:45 pm


Mammon

A fiú parancsodra eldugja pengéjét, és csuklyáját a fejére helyezi. Ez a legtöbb amit tehetett, majd még fejével a földet keresi, csupán akkor néz fel, ha már a sátor bejáratához ért. Senki nem figyel fel rá, be is megy a tömegbe, és te követed őt.
Amint beérsz a sátorba, már láthatod, hogy már kezdetét vette a móka. A bohócok úgy rohangálnak össze vissza, mintha kergetnék őket, ezzel pedig a közönséget nevetésre ösztönzik, úgy tűnik a Grayson család még mindig az öltözőben lehetnek, hiszen ők az est fénypontja. Körbekerülitek a nézőteret, de rá kell jöjj, itt nem lenne valami biztonságos a fiú számára az öldöklés, tele van minden rendőrrel.
Az öltözőhöz vezető út is ugyancsak el van zárva. Valami mást kell kitalálnod.

Amethytsa

- Semmi gond. További jó szórakozást. - Válaszolt a rendőr, majd míg el nem távolodtál le sem vette rólad a szemét.
Már a mulatság rég kezdetét vette, jelenleg a bohócok szórakoztatják a népet, emlékeid szerint fél óra és kezdődik az amire mindenki várt.
Társad már helyet foglalt fenn a nézőtéren, jó magasan, egy ilyen embernek csak jó hely dukál.
Próbálod magad befurakodni a tömegen keresztül, kik hol engedékenyen, hol morogva engednek téged át, s helyet foglalsz a férfi mellett.
- Sokáig tartott, lemaradtál az állatokról. Az elefánt vicces volt. - Mosolygott rád párttársad.

Faun

A mentők és az "erősítés" csak hamar megérkezik a hátsó bejárat felől, ami jelen pillanatban közelebb van a tett színhelyéhez. Intézkednek már a férfi kocsira kerül, óvatosan felemelik, és tolják kifelé, bár ők sem sok esélyt látnak a megmentésére.
A cigizésedre nem szólnak semmit, bár megvan a Park kijelölt területe ezen célra, de jelen esetben érthető a "szemtanú" idegessége.
- Attól tartok be kell jönnie velünk leírnia, hogy nézett ki a támadó. - Guggolt le elég egy számodra ismeretlen rendőr. Ekkor már láthatod, hogy a másik fiút is ellátják, és rá kell jöjj, inkognitódnak ez nem jelenthet jót, hiszen ha visszanyeri eszméletét kábulásából, ő beszélhet...és biztos nem a barátja ellen fog vallani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 08, 2012 7:29 pm

Aura Rewards:

[milyen kedves ez a kis rendőr...fujj....na megkeresem azt az ütődöttet.....vajon hol lehet??...áhh...tényleg...ott van fennt ...hol máshol??....]
[na mihazsna bramok engegyetek fel....fujj..sok ostoba pórnép....miközben átlépek mindenkin akin csak lehet....meglátom a cirkusz igazi arcát...a sök röhögcsélő emberkét...a családokat akik nem tudják hovavinnni már a gyereket ezért elhozták egy ilyen helyre....mindenki jóizűen kacarászik...miközben tudják bármelyik percbe lelőhetik őket...mivel a közbiztonság nem igazán....jó...]
[odaértem társamhoz...]
-Figyelj bocsi az az igazság hogy vészhelyzetről van szó....oda tudnád adni a bicsládat...egy perc és visszahozom..gyorsan kérlek...
[néztem rá ijedt szemekkel mintha tényleg nagy gond lenne...]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimePént. Márc. 09, 2012 7:39 am

A cirkuszba bejutni nem okoz gondot. De túlságosan tömve van, és mindenhol rendőrök. Minőú balszerencse, hogy nagyobb horderejű megmozdulást nem tudok végbe vinni. Az öltözők is kellően védve vannak, és egy ilyen halandó féreg nem fog tudni átjutni gátakon. Némi gondolkodás után döntök úgy, hogy a Garysonok helyett egy a helységben elkülönültebb őrszem lesz az áldozat. Egy olyan rendőr, aki nincs annyira szem előtt és könnyen meg lehet közelíteni. A többihez képest... Én magam helyet foglalok, és utasítom a szolgát, hogy pár perc múlva szúrja le a biztosúrt. Ha megöli, ha megsebesíti, egyik sem izgat túlzottan, a lényeg, hogy amint megtörténik a támadás, én azonnal közbelépek, és a földre küldöm a közellenséget. Nem akarom elvenni az életét, csak hatástalanítani, és ebben nem csak fizikai erőmet de a köztünk lévő kapcsolatot is bele teszem, hogy megadásra sarkaljam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimePént. Márc. 09, 2012 9:28 am

Népes társaság gyűlt már össze az áldozat körül. Egy másik alak már leadta a sérült adatait, és a mentők már úton vannak. A másik rendőr rákérdez a történtekre, majd hallom, hogy nagyjából az, amit már eddig is tudtunk. Ezzel nem sokat haladtunk. Amint a tanú leírja, hogy hogyan nézett ki a az elkövető. Az egyik rendőr a rádiójáért nyúl, beszól a központba, hogy a tettest megtalálják, addig engem ott hagy a sérülttel és a tanúval, majd egy másik rendőrnek szól oda, hogy nézze meg a másik elkövetőt, mert úgy néz ki eszméleténél van. Leakasztom a bilincsem az övemről, majd rögtön a félig eszméletlen csuklójára kattintom, csak a biztonság kedvéért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2012 4:39 pm

Hát úgy néz ki nincs mit tenni, gyorsan az eltűnés mezejére kell lépnem, ami pedig nem lesz nehéz. Ezek a rendőrök oly keveset tudnak a világról, én pedig oly képességekkel rendelkezem mik elég egy ilyen apró lelépésre.
Nagy levegőt veszek, és elmormolom a varázsszót. A Halálos szenvedélyt idézem meg, a cigaretta a számban elkezd füstölni, közben pedig én körülnézek merre is lenne a legjobb menekülni. A srác, aki már nyugodtan kiírhatja magát a vevőim listájáról, menekülési útvonala tetszik, de lehet hogy a zsernyákok is erre számítanak, így hát ha találok egy jobb utat, a sátrak felé, akkor arra veszem az irányt. Megpróbálok cikázni, de csak úgy, hogy magam épségét ne veszélyeztessem, vagy ha lehetséges akkor másokét sem. A rendőrök nem tudhatják mire készülök, így hát nálam az előny remélem elég lesz, hozzá, hogy elég távol érjek, mielőtt még komolyabban is üldözőbe vehetnének. A célom egy eldugott hely, vagy éppen ellenkezőleg, egy olyan hely ahol sokan vannak, és nehéz lenne kiszúrni engem. Talán a fő sátor felé, hogy a tömeg eltakarjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 9:56 pm

//Off: Elnézést a késésért. Végjáték következik.//

A zene elindul, úgy néz ki, hogy az est a fénypontjához érkezett. Ahhoz a pillanathoz, amire mindenki várt. Felhangoznak a bohócok trombitái, a tetőszerkezeten lévő lámpák célba veszik a magasban lévő Graysonokat. Hogy jutottak fel oda észrevétlenül? Fogalmazódik meg mindenkiben a válasz, de nem sokáig foglalkoznak ezzel a kérdéssel.
A hangos bemondó megszólal.
- Amit mindenki várt! Akikre ország, világ szegezi tekintetét. A Repülő Grayson-ok!!! - Kiállt a porond mester, mire minden reflektorfény reájuk szegeződik, ezzel az egész cirkuszt sötétség fogadja.

A vidámpark - Page 6 Grayson_www.kepfeltoltes.hu_

El is kezdődik a produkció, nem várat magára sokáig, máris lélegzet visszafojtva figyeli mindenki a híres tornászok mutatványait.
Ez idő alatt Mammon nem tétlenkedik, kiszúr magának egy rendőrt a tömegben, egy húsosabb fajtát, ki jobb szereti a fánkokat, mint az ügyek lezárásának gyors tempóját. A fiú készen áll, fúródik a tömegben, hogy elérje célpontját, jobb lesz neked is sietned.
Aura eközben megszerzi párttársa bicskáját, bár az nem érti mire is kell neki, de nem úgy ismerte meg őt, hogy bármi bajt okozna. Látszólag még csak nem is igen érdekli a dolog, csupán az előadásra próbál koncentrálni. Ha már elrángatták ide, megpróbálja kihozni a dologból a legjobbat.
Faun rájött, hogy nagy baj lehet abból, ha tanúként beszólítják, pláne, hogy a két drogos elmondaná az igazat. Elmormolja a varázsszót, és aktiválja cigijének mágiáját. A füst úgy terjed szét a helyszínelők, és a mentősök között, mintha tűz gyúlt volna, köhögve és krehácsolva kiáltoznak egymásnak, értetlenkedve, miközben próbálnak a másik irányba menekülni a fulladás veszélye elől.
Kevin is szemtanúja a történteknek, a füst az ő orrában is mély nyomokat hagy, kaparja a torkát, ahogyan az lejut a tüdejébe. Nikotin keveredve némi ismeretlen maró anyaggal.
Hallod társaid és a mentősök jajveszékelését, bár neked is menekülnöd kellene, főleg, hogy a tettest nem látod ebben a sűrű füstben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 12:08 pm

Hirtelen valahonnan füst tör elő. Körbe nézek, de tüzet nem látok, és hamarosan semmit nem látok. A füst egyre sűrűbb lesz, és egyre kevésbé látok és az orromat, és a torkomat is valami idegen anyag "támadta meg", mert rettentően kapar és mar. Köhögök, és csak reménykedem, hogy a képességen nem jön elő, mert akkor nagyot bukok, és ha a többiek is meglátják vagy megérzik, biztos, hogy magyarázatot akarnak majd, és nagy valószínűséggel lemondhatok a jövőbeli terveimről, nem is beszélve a rendőrkapitányi rangról. Először megrázom a fejem, elhessegetem a gondolatokat belőle, majd lassan, a köhögéstől és a maró hatástól legyengülve megpróbálok valamerre kibotorkálni a füstből, remélve, hogy nem ütközöm senkivel, és nem bukok fel semmiben sem. Közben hallom, ahogy a kollégák és a mentősök is krahácsolnak a hirtelen jött füst adagtól. Mély, rekedtes hangon kiáltom el magam.
- Mi történt? Mindenki jól van? - akár válaszolnak akár nem, kifelé indulok a füstből, remélve, hogy elérem a határát - persze csak remélem, hogy van határa - és amint sikerül kiérnem, mélyet szippantok a friss levegőből, hogy rendesen átmossa az orrom és a tüdőm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Márc. 28, 2012 9:55 am

Eddig minden jól megy. Szerencsére megnéztem magamnak a kivezető utat is, úgyhogy elindulok arra amerre a rendőrök nem számítanának hogy megyek. A fő sátor felé. Ahol most a legtöbben vannak, ott el tudok rejtőzni, és ami a legfontosabb, még meg is tudom nézni az előadást, ami miatt ténylegesen ide eljöttem.
Lassan botorkálok, mivel én sem látok sok mindent. Csak úgy a még az elnyert láthatatlanság előtt megjegyzett ösvényt követem. Megpróbálok nem elesni valamiben, vagy beleütközni valakibe. Meg eszembe vésem, kell egy füstön átlátó varázslat, hogy ilyen ne nagyon forduljon elő.
Ha kiérek a füstből akkor nekiiramodok, és megpróbálok eltűnni a tömegben. Ha nincs a közelben olyan, akkor a legkacskaringósabb úton haladok a fő sátor felé, hogy ne is tudjanak követni, még akkor sem ha akarnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimePént. Márc. 30, 2012 5:29 pmAz attrakció mindenkinek tetszik, szinte állva tapsol a közönség, ami megnehezíti Amethysta dolgát, alig tudja magát átverekedni a tömegen.
Viszont leérve a nézőtérről könnyebb dolga lesz átmenni a túloldalra, ahol ellenfele élvezi az előadást. Minden készen áll a bűncselekményre.
Mammon és "bábja" is felkészültek a támadásra, s bár a tömeg mozgolódik, lökdösik egymást, ezzel a rendőrt is munkába állítják, nem győzi rendre utasítani az embereket.
Faun a nagy sátor felé veszi az irányt, ahol már láthatja, hogy a reflektor fények körbe-körbe futkároznak, sejtheti, hogy elkezdődött a produkció, amiért mindenki eljött. Ha hátranéz láthatja, hogy senki sem követi, egyenlőre.
Kevin a rendőrökkel és a mentősökkel együtt, kimenekülnek a füstből, és értetlenül állnak az események mögött.
- Honnan jött a füst? - Kérdezte a mentős, aki még mindig köhögött, míg a másik két rendőr is feküdve a fűben próbálta kiheverni a pillanatnyi sokkot.
- Jól vagyunk, azt hiszem. - Válaszol társad, mire a "tanú" menekülési útiránya felé néztek.
- Arra menekült. - Tette hozzá. Viszont ekkor új történéseknek leszel tanúja, az általad követett rendőrök, és a fickó ki a zűrt keltette a bejáratnál, a nagy sátor felé haladnak. Itt a lehetőséged kideríteni miben sántikálnak. Bár érzed magad is, hogy mire odaérnél eltűnnek a rengetegben, ezzel viszont a tanút is elcsípheted, hiszen egy felé haladnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 02, 2012 5:46 pm

Aura Rewards:

[megvan a kés nos nincs mit tenni mint megteszem azt amit meglehet....ahogy hallom zűrzavarok vannak így az őr valószínűleg nem lesz ott......remélem ha ott lesz nos elvágom majd a torkát vagy ledöföm vagy valami a lényeg hogy hatásos legyen......ha megöltem meg majd elrejtem ott a kabinban....de most megyek az előbbi hely felé remélem nem lesz ott az őr...közben felfigyelek az atrakcióra melyet az ugrabugráló testvérek nyujatank....]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 11:55 am

Köhécselve, de végül mindenki kiér a füstből. Ahogy kitisztul a látásom, az első, amit végig pásztázom, hogy mindenki megvan-e, és úgy tűnik, hogy igen. Ez jó hír. Senki nem tudja, hogy honnan jött a füst, és hogy miért, de egyelőre nem ez a legfőbb téma, mindenki szeretne újra levegőt venni, hogy megtöltse és átmossa a tüdejét. Ahogy nekem sikerül, megpillantom a korábban látott rendőröket, valamint a zűrös fickót, és épp a nagy sátor felé tartanak, ám a tanú menekül. Dilemma, és meghányom-vetem a dolgot, de végül mégis úgy döntök, hogy hagyom a rendőröket. Velük később is tudok találkozni, hisz egy helyen dolgozunk, és ha épp nincs komolyabb dolgom, utánuk tudok nézni alaposabban is. A tanú után vetem magam, és amilyen gyorsan csak tudok, futni kezdek, hogy nehogy meglépjen előlem. Ha sikerül a közelébe érnem, egy sportolókat meghazudtoló szereléssel próbálom meg a földre vinni.
- Miért akartál elmenekülni? - szegezem neki a kérdést, ha sikerült elkapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 2:48 pm

Folytatom a menekülést, nem törődök azzal hogy látnak, csak egy megfelelő sátrat, bódét vagy hasonlót kell megkerülnöm, hogy ez az állapot megváltozzon. Minden maradék erőmet összeszedem, hogy a távolság a rendőrök és közöttem nőjön, és ne ellenkezőleg.
A látványos cilinderem, még ha olyan kedves is számomra, hónom alá csapom, és úgy próbálok elvegyülni a látogatók között. A fő sátor még mindig a cél, egy olyan helyen csoda lesz ha megtalálnak több száz ember között.
Ha a rendőröket nem tudom lerázni, vagy valami oknál fogva közelednek hozzám, és nem is tudok eltűnni a szemeik elől, előbányászom a voodoo babát melynek a hajam van a nyaka köré kötve, és elmondom mantrát, mellyel előhívhatom John az örökmozgó kitartását.
Ha ennek ellenére is sikerül közelembe kerülni, és letámadni engem, akkor egy ügyes cikázással, vagy egy meglepő kanyarral, megpróbálom magam mentesíteni az elkapás fáradalmaitól, és szabad lábon eltűnni a fősátorban lévő nézők tömege között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 11:08 pm

Aurora beleveti magát a tömegbe, s próbálja áthámozni magát a nézőközönségen, kik ülve foglalnak helyet, de érkezésekor rosszat sejtő pillantásokkal felkelnek, és elengedik őt. A pártellenfelet két öltönyös fickó veszi körül, elég nagy darabok, morcos kinézetűek, szemüveget viselnek, és a fülükön is csüng valami, ami leginkább egy rádióra hasonlít.
Kevin üldözőbe veszi a tanút, ám annak nagyobb előnye van, mint neki, feltűnés nélkül eltűnik a sátorban a rendőrökkel, és a gyanús alakkal együtt, ki a kapuban balhézott. Mire odaér, már hűlt helyüket látja, annyian szorultak be a sátorba, hogy szinte mozdulni nem bírnak.
Láthatja, hogy már jó pár produkciót bemutathatott a Grayson család, hiszen a nézőközönség folyamatosan tapsol, mindenki elhűlve bámulja az előadást.
Faun eközben már eltűnt a rendőrök szeme elől, s bár sokan rosszalló pillantást vetnek rá dulakodása miatt, sikerült eliszkolnia Kevin elől. Rendőrökbe még bele-bele botlik, de ők nem ismerik őt, így egy "Vigyázz, hova mész" felszólítással letudják az ügyet.

Amint mindenki ügyes-bajos dolgát végezné, pisztolylövések hangja rázza meg az attrakciót. Mindenki értetlenül bámul fel a magasba, hol pedig a zaj forrására, a zene elcsendesül, mire egy sikoly jelzi a közönség számára...bűncselekmény történt.

A vidámpark - Page 6 Dead_www.kepfeltoltes.hu_

A legfiatalabbik Grayson értetlenül áll a magasban, édesapjára és édesanyjára tekint, mire mindenki, mint a veszett vad indul meg kifelé.
Kevinnek felrémlik a fickó aki a kapunál balhézott, s észreveszi ahogy teszi el a füstölgő fegyvert. A kapu felé igyekszik.

A vidámpark - Page 6 Killer_www.kepfeltoltes.hu_

- A sátorban merénylet történt, valaki meglőtte a Grayson családot, ismétlem meglőtték a Grayson családot, rendőröket és mentőt a fősátorhoz! - Szólal meg a rádiója is a civil ruhás rendőrnek.
Faun is hallhatja a lövéseket, mindenki szinte cunamiként kezd el tolódni a kijárat felé, magával rántva őt is. Teljes a káosz, a rendőrök a helyszínre igyekeznek, néhányan közülük pedig a gyanúsított után iramodik.
Aurora is részese a káosznak, mely kialakult, a hullám őt is vinné magával, de ennél ragyogóbb alkalom nem is adódhatna számára, hiszen a párttitkár felé tart, két testőrével karöltve, látszólag nem foglalkoznak vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 11:46 pm

A tanúnak sikerül meglógnia előlem, és a fősátorhoz érve, az embertömeg olyan nagyra hízott, hogy képtelenség lenne megtalálni őt. Lassítok és sétálva haladok egyre beljebb, óvatosan és tisztességesen félre tologatva az utamba kerülő embereket.
- Remek. - szűröm ki a fogaim között csak úgy a levegőbe, potenciális címzettje nincs ennek az egy szónak. Egyre beljebb sikerül jutnom, amikor hirtelen lövések hangja szakítja félbe a műsort, és zengi be az egész sátrat. Az ember tömeg rögtön megindul kifelé a sátorból, mintha kötelező lenne, ahogy felismerik a pisztoly lövés jellegzetes hangját. Érthető, hogy senki nem akar a következő lenni, de a pánik eluralkodik, és valószínű, hogy több áldozat is lesz, akiket halálra taposnak majd a kitolakodók. A rádión hamarosan hallom a diszpécser és a többi rendőr hangját, miszerint gyilkosság történt, és a Grayson családot lelőtték. Előveszem a szerkezetet, lenyomom a gombot, majd beleszólok - eközben haladok a sátorban.
- Itt Kevin Chase, a fősátorban vagyok. Két lövést lehetett hallani, a helyszínre megyek. - jelentem, majd kiszúrok egy férfit, akit korábban láttam a kapunál randalírozni, majd akit a rendőr kollégáim bekísértek egy sátorba. Épp a fegyverét teszi el, ami rögtön leleplezi őt számomra.
- Kevin Chase, üldözőbe vettem a gyanúsítottat. A fősátorból halad kifelé. Kb. 180 magas 35-40 év közötti, hosszú barna hajú fehér férfi, fehér pólóban, barna kabátban és farmerban. Nem mehet ki a cirkusz területéről senki! Ismétlem senki! - fejezem be, majd megszaporázom a lépteimet, hogy utolérjem a fickót. A Grayson-oknál már láttam pár másik rendőrt és a mentők is úton vannak, így rám ott nincs szükség, ellenben a legjobb lesz, ha elkapom a férfit. Ahogy lehetségessé válik futásnak eredek, és megpróbálok a nyomába érni, a fegyverem végig a kezemben tartom, ha netalántán rám lőne, tudjam viszonozni a tüzet. Ha valamennyire elül a zaj, amit a menekülő és pánikoló tömeg ad ki magából, rákiáltok a férfira.
- Megállni, rendőrség! Dobja el a fegyvert, kezeket tarkóra, és térdeljen le! - ha nem hallja, vagy nem foglalkozik vele, először jelentem, hogy melyik kijárat felé, vagy melyik irányba tart, majd figyelmeztető lövést adok le. Ha még erre sem lassít, vagy nem figyel fel, akkor kénytelen leszek drasztikusabb módszerhez folyamodni, és az nem mindig helyes, de jelen helyzetben elfogadható. Amennyire csak lehet, próbálom csökkenteni a távolságot, majd megállok, célzok és megpróbálom lábon lőni, remélve, hogy talál, és végre feladaj a menekülést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 10:04 pm

Na ez az, amibe még csak egy kicsit sem akarok belekeveredni. A célom azonnal megváltozik. Egy kis kikapcsolódásra vágytam, de az nem jött össze. Így hát nincs más hátra, mint fület farkat behúzni, és elsomfordálni a tetthelyről. Bárki is legyen olyan botor, hogy a mostani helyzetben lövöldözzön, biztosra veheti, elkapják, és legjobb esetben is, csak börtönben végzi jó időre.
Így hát újra irányt változtatok. Megpróbálok a tömeggel tartani, és a lehető legbelsőségesebb helyen lenni, hogy ne is tűnjek ki, és egyáltalán ne tűnjek fel. A rettegő pánikoló tömeg, éppen elég jó álca, és búvóhely is. Remélem engem is eléggé elrejt a kereső szemek elől. Úgyhogy tartom a tempót, és feltételezhetően kifelé veszem az irányt a parkból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeKedd Ápr. 10, 2012 11:53 am

A nép teljesen megőrült, úgy tolják egymást kifelé a sátorból, hogy szinte széttapossák egymást. A rendőrök próbálnak mindenkit a legnagyobb nyugalommal kiengedni, és kérik őket, hogy ne pánikoljanak.
Ekkor már Kevin a gyanúsított után iramodott, s több rendőr is visszajelzés küldött, hogy elzárják az útját.
Felszólítására a férfi futásnak ered, s már éppen sarkon fordulna, mikor Kevin lövése eltalálja, s megbotlik.
Kevin már fegyverrel a kezében közeledne hozzá, hogy letartóztassa, mikor az üldözött fegyvert fog rá, de ekkor áramütés éri őt, és elájul. Könnyebb dolga lett vele, ekkor már társai is odaérnek, és értetlenül nézik az eseményeket.

A vidámpark - Page 6 2147788-batrang1

Egy ilyen szerkentyű áll ki a lábából, valószínűleg ez okozta az áramütést, s valóban bebizonyítást nyer a dolog, mikor megszólal a rádió.
- A Grayson fiút elrabolták, rendőr álruhába öltözött bűnözők, Batman a nyomukba eredt, az erdő felé vették az irányt! A civil járőrök már úton vannak, az ittlévő rendőrök, biztosítsák a helyszínt. - Kiáltották bele a rádióba, s ezzel megkaptad a feladatodat is.
Lassan megnyugodtak a kedélyek, többen kimenekültek a parkból, köztük a tanú is, kiről kiderült, hogy ő támadta meg az őrt, és az eddigi gyanúsítottakat. A férfira körözést adtak ki személyleírással. A Grayson fiúnak nyoma veszett, bár az elkövetőket, kik a merényletet kitervelték elfogták, eszméletlenül találva az erdőben.
Aurora-nak végül nem sikerült pártbeli ellenfelét megölnie, de nagy hírnevet szerzett saját pártjára vonatkozólag, miután társával fotókat készítettek, miközben ellátták a menekülésben sérülést szenvedő embereket.
Mammonnak a pánik miatt nem sikerült a terve, így csupán a szórakozás, mi megmarad neki ebből a ma esti emlékből.

//Gratulálok, a kaland véget ért, sajnálom az elhúzódást. Két ember maradt a végére, kik folyamatosan írtak, így az ő jutalmuk fejenként két kredit, emellett Faun szintet lép a gonoszak listáján, és Gotham szerte körözés alatt áll. A többiek Duncan-t kivéve, kit a kaland elején már elszólított a kötelesség 1 kredittel gazdagodnak. Köszönöm a részvételt! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Júl. 02, 2012 10:46 am

Sors kezének labirintusa


A vidámpark éjszaka mindig hatalmas látványosság, az égre nyúló fényjáték és a zene egyvelege minden gyermeket, de még felnőttet is elvarázsol. Nyárhoz méltón fülledt meleg volt, ezért nem is meglepő az emberek mennyisége, mindenki a nap lenyugvásával jött el ide élvezni Gotham egyik látványosságát, és az általa kívánt lehetőségeket.
Egyetlen zuga van a létesítménynek, melyet még csak meg se mernek közelíteni, s ezért vagytok itt ti is. A Labirintus közelében szinte senki sincs, a fények is ki vannak kapcsolva, csak egyetlen őr pihen az épület előtt egy kis széken, kezében egy kávéval.
Valószínűleg nem enged be senkit, azért van itt, hogy elkergesse a suhancokat, akik már csak szórakozásból is beszeretnének lépni ide. Rajta kell átgyalogolnotok, ha ki szeretnétek deríteni a labirintus rejtélyét, hova csak a főbejáraton át vezet út. Ablakok nincsenek, ami a játékot figyelembe véve természetes, és a hírekben lévő leírásból tudjátok, hogy hátsó ajtót sem lelhettek. A sötétség most nektek kedvez, több méteres körzetben nincs lámpa, vagy más bazáros, esetleg játék, mi megvilágíthatná a labirintus körzetét.
Az őr jól megtermett koros férfi, az a fajta, akit az ilyen lepukkant helyek őrzésével bíznak meg, de senki sem hagyna rá komolyabb értékeket. A kérdés az, nektek sikerül-e átrázni, esetleg komolyabb eszközökhöz folyamodtok?

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
A vidámpark - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 6 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A vidámpark
Vissza az elejére 
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Vidámpark-
Ugrás: