DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A vidámpark

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 5:50 pm

Egy ideje már nem sok mindent csinálok, ESL online ladder versenyekre járok, ott erősítem meg a betonbiztos FPS Diktátori címem, a bolt megy magától, éjszakánként kijárok és teszem a dolgom, egész jól fizet ám és nem is olyan kockázatos. Közben néha egy két edzést is beiktatok, meg tanulom a közelharci mozdulatokat, de kb egy hete hirtelen eluntam magam. Tudtam mit kell tennem, gyorsan keresni a hírek között valami érdekeset, bandaháborút, eltűnéseket vagy bármi mást, csak, hogy valami izgalom is legyen az életemben, így akadtam rá a városi cirkusz labirintusának teljes lezárására. Megvártam az estét, addig szépen felkentem az arcfestésem, felöltöttem a páncélom egyes részeit, szereztem egy nagy MSI*-s szatyrot, amibe rejtettem a karabélyom, majd tömegközlekedéssel indultam a vidámpark felé. Este nincsenek sokan a buszon, a fülesemből pedig bömböltettem a zenét, így az arcfestést sem sokan furcsálták, aki gamer az azt hihette, hogy valami milliós gépalkatrészt viszek a nagy fekete szatyorban, a normál népnek pedig fogalma sem volt mit jelenthet az a három betű, de nem kérdezte senki. Amint megérkeztem vettem egy jegyet és bementem, utam egyből a labirintus felé vettem, közben azért figyeltem a furcsaságokra.
Így most itt állok, közel a labirintushoz, a teljes sötétben, előkapom a fegyvert a zsákból, betárazom de még nem húzom fel, csak a szíj segítségével a hátamra akasztom, majd teljesen nyugodtan az őr felé veszem az irányt.
- Jó napot kívánok, Andrew Ramirez vagyok. És az után szeretnék érdeklődni, hogy miért van lezárva a labirintus. Igazából be is mennék, ha nem bánja, megnézném magam mi a probléma.
Hogyha az őr ellenkezik, lekezel, nem akar beengedni, tovább folytatom a monológom.
- Ismerem én magát, maga az a klasszikus portás illetve őrfigura, egy pocakos, nőtlen vagy iszonyatosan ronda feleséggel rendelkező, kopaszodó, szánalmas vesztes, aki semmi mást nem ért el az életben, csak, hogy olyan dolgokra figyelt, amikre olyan felesleges vigyázni, hogy nem is fizetnek rendesen. Ne vegye sértésnek, ez csak az igazság, vagy legalábbis amit én látok, nézzen magába és döntse el... ezzel próbáltam rávilágítani az ön és saját magam helyzetére. Szóval örülnék ha beengedne engem, hogy kicsit körülnézzek.
Ha az őr esetleg begorumbulna, közbe vágna, vagy testileg próbálna ártani nekem, esetleg mással próbálkozna, lekapom a hátamról a gépfegyvert és neki szegezem.
- Nem tudom kinek van a kezében éles lőfegyver, de szerintem nem kellene ellenkezni vele, sok őrült jár Gothamben, még a végén valaki meghal...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 6:23 pm

Hosszú időt töltöttem otthon, talán túl hosszú időt ahhoz, hogy tovább folytassam. Már lassan elfogynak környékemről a kóbor macskák és kutyák, új, kellemesebb alany után kell nézelődnöm. Talán itt az idő embereken kísérletezni? Lehetséges, de nem teljesen biztos. S mégis hol kereshetnék magamnak jó alanyt? A hajléktalanok? Talán. De számukra az élet már nem túl fontos tényező. Az is megeshet, hogy már inkább önszántából mennének a bitófára. Nem. Nekem egy egészséges, életre vágyó alany kell, kiből tökéletesen ki lehet hozni a legvadabb állati ösztönöket, az élni akarást.
S hol kereshetnék még jobb alanyt erre, mint a vidámpark? Mely tele van emberekkel, életvidám és élni akaró emberekkel. Mint mindig, ma is az életnek szóló arcestésemet hordom. Hosszú fekete hajam lokniban, melyből megannyi rakoncátlan hajtincs lóg le fehér vállamra. Régebben vart, de még mindig újnak mondható goth stílusú kimonómat vettem fel. Ilyen esti órákra pont tökéletes. Nincs benne hideg, de mégis kellemesen tartja a hűvösséget.
A vidámpark - Page 7 4501633139_15d5d93f45 A vidámpark - Page 7 Black-domina-20110525-120457
Így haladtam a vidámparkban. Nyugodtan és lágy léptekkel, mint egy pillangó tavasszal a virágok szirmain. Mint mozdulataim, úgy ruhám, olyan volt akár egy fátyol, mint egy túlvilági lény, ki inkább lebeg a föld fölött. Olykor-olykor megállított néhány személy, kik azt hitték, én is a vidámpark egyik atrakciójához tartozom, s egy fénykép erejéig álljak meg helyben. Sosem elleneztem, de semleges arcom mögött ott lebegett a kellemetlen és halovány tanácstalanság.
Ahogy haladtam a vidámpark fényei és csodái közt, ahogy az emberek körülöttem beszélgettek, vagy épp veszekedtek, mindenki saját helyzetétől függően reagálva saját dolgait, szememet nem kerülhette el egy épület. Teljes sötétség borította, s ahogy jobban figyeltem, szinte senki sem volt a közelében. Már hallottam róla, egy videójáték nagy szenzációja, mely engem bár nem ejtett rabul, még csak nem is próbáltam ki, mégis ismertem. Két napja annak hogy a polgármesternek jelölt egyik szerencsétlen kipróbálta s azóta eltűnt.
Tudtam jól, nem ezért vagyok itt, de ha már erre járok, lehet a sötétséget kihasználva el tudok csípni egy-két alanyt. Megfordult fejemben, mi lenne ha bemennék, mi lenne ha megkeresném azt a szerencsétlen politikust? Talán jutalomban részesülnék, elsősorban pénz jutalomban, vagy netán támogatná hálából a kiállításaimat. Lehet. Megérné mindez nekem? Talán. Elindulok a Labirintus felé, elnyel engem is az egyik épület sötét árnya. Majd megállok, s figyelek egy személyt, ki épp az őrrel beszélget. Nem vagytok tőlük túl messze, sőt, még hallom is amit mond az a... kölyök? Kicsit meglepődöm, de nem túlságosan, legalább is nem látszódik rajtam. Egy kölyök. Egy élettel teli kölyök, akiben talán megvan az élni akarás.
Lágy mosoly húzódik arcomra, ahogy fejemben megannyi terv mozgolódik. Úgy döntök, nem fedem még fel magam, így csak türelmesen állok a sötétségben, mint egy árny, egy sötét árny az ember lelkében. A "lelkiismeret" gonosz testvére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 10:57 pm

A feladat megadatott, és mostanában szerencsére nincs is bajom testvéremmel. Semmi sem gátolhat meg benne, hogy Griff parancsának végére járjak. A vidámpark rejtélyét meg kell oldani, ezt pedig minden áron.
A tömegközlekedés jó szolgálatot tesz, na meg egy kabát, ami nem túl feltűnő még ha ilyen meleg is van, de éppen eleget eltakar, csak hogy ne vegyék észre a felszerelésemet. Egy jegy vétele után már csak a labirintus az ami rám vár. Csak egy bejárat található, úgyhogy nem kell sokat válogatnom, hol is jussak be. Az őr nem lehet túl nagy akadály, csak az ősrégi technikát kell bevetnem, talán még utol sem fog érni. Amilyen gyorsan csak tudok nekifutok, és mielőtt még bármit is reagálhatna az őr, megpróbálok bejutni az bejáraton, és eltűnni a szemei elől.
Ha látom a többieket, akkor a bejárat előtt megtorpanok, és meglepődve próbálom felismerni a őket, vagy hogy mit akarnak. Lehetőleg elég távolról, hogy ne tűnjek túlságosan fel, mert hát miért lenne feltűnő egy tűzfújó a vidámpark közepén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimePént. Júl. 06, 2012 4:10 pm

Épp a vidámpark körül járogattam, amikor is két gyerek beszélgetését hallgattam.
- Jaj de kár, hogy nem lehet bemenni a kísértetvárba. - nyafogott a fiatalabbik.
- Mondtam, már hog yazért nem lehet, mert az a nyavajás őr nem enged be senkit. Aztiszi, ha megint be megy valaki ugyanúgy el fo tűnni.
Csak ennyit hallottam, de ez is bőven elég volt arra, hogy felkeltsse érdeklődésemet, és nem si vártam sokat, már mentem is be a vidámparkba. Egy jó félórányi caplatás után, sikerült megtalálnom azt a rejtélyes kísértet várat, amire egyetlen egy őr vigyázott. Bántani nem akartam, de kicsit szórakozni vele igen. Mivel a srácok azt mondták nem enged be senkit, nem is próbálkoztam finom szóval hanem átalakultam a fickótol jó húsz méternyire egy katanává, és létre hoztam klónomat, aki felkapott, és szaladt az őr felé. Az őr azt hitte volna, hogy megtámadja klónom, ám nem ez történt. Engem az őr feje fölé célozva eldobott, és ezután egyszerűen köddé vált. Miután sikeressen bejutottam visszaváltoztam, és elindultam a kísértet kastély bejáratához, és magára hagytam az igen furcsán néző őrt.

/bocsánatot kérek az esetleges helyesírási hibákért, meg a minőségért, de nem akartam húzni a több irészt vevő idejét, így gyorsan letudtam ezt, mert ma indulok ősökhöz, és Vasárnapig nem leszek itthon, és nem tok kerülni gépközelbe./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeHétf. Júl. 09, 2012 6:51 pm

//Ryu reagját a neki küldött PM szerint reagálom, a játékosok még nem látják az érkezését.//

Az őr nyugisan üldögél a posztján, kávéjáról már nem száll felfelé a forróságot tükröző gőz, úgy tűnik annyira unja magát, hogy italáról is megfeledkezett. Ramirez ér először oda a társaságból //s bár egyszerre kell kezelni a reagokat, felborulna az általatok írt cselekmények mibenléte, így reagírás szerint érkeztek// kire az őr unott képpel figyel fel. Még oda se ér hozzá, ő már kezével integet felé, bár nem barátságos köszöntést fogalmazva ezzel, inkább elzavarás szándékkal.
- A Labirintus zárva van, menj, játssz mással! - Mondta egykedvűen, majd mikor odaértél, észrevette, hogy nem gyerekkel van dolga, hiszen a hold fénye megvilágította festett arcodat. A szó is belé fagyott, megremegett a félelemtől, és el is ejtette bögréjét, melyből minden megmaradt nedű szétfolyt a földön.
- Ide...csak...rendőri szervek, és hivatalos rendőri engedéllyel...léphetnek be. - Vacogott a férfi, mire elkezdted magyarázni a monológod, igazából végig se hallgatta, felpattant, és testsúlyától függetlenül úgy futott el, mint a nyúl. Hát igen...talán nem ártana rostálni a cégénél, de ez már nem a szabadúszó problémája, megnyílt az út befelé, s bár az őrt sikeresen eltávolította, az ajtót egy kisebb lakat őrzi, amit igaz kézzel lehetetlen lenne lefeszíteni, na de egy megfelelő szerszám megfelelne ezen célra.

Eközben Alice is odaért a labirintus elébe, s a sötétből figyeli az előadást. Úgy tűnik az őrrel neki sem lesz problémája, azonban az általa kinézett férfi, már fél lábbal a labirintusban van, s Isten se tudja mi a célja vele, de ahogy elnézi, bizony ragaszkodik az élethez.

Kiméra is hasonló cipőben jár, első terve az volt, hogy beront az őr mögött, de ketten is megelőzik. Az első egy férfi, kinek a hátát látja csupán, s egy nagy szatyorral üldözi el az őrt, a másik pedig hozzá hasonlóan az árnyakból figyeli az előadást, de a sötétségnek köszönhetően azt már nem állapítja meg, hogy kiféle, miféle alak lehet.

Larie meghallotta a gyerekek panaszait a Labirintust illetően, így jobb dolgot nem találva elindult, hogy kiderítse annak rejtélyét.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Júl. 11, 2012 7:26 pm

Közelebb megyek az őrhöz, még csak rendesen köszönni akarok de már akkor valami nincs rendben, úgy tűnik hogy megdermed, szinte halálra rémült attól hogy meglátott, még a kávéját is elejti. Ezután elmondta a hivatalos szöveget, amire én rögtön belekezdtem az előre megírt monológba, de a felénél a férfi felállt és egyszerűen elfutott. Őrült nevetés közben fordulok meg és kiálltok utána.
- Ahahahaha. Hát ez elment kaszálni.- ahogy a régi szólás tartja.
~ Most ilyen rosszul nézek ki? Meglátta a fegyverem? Vagy ennyire puhapöcs lenne? Állt mögöttem valami félelmetes? Vagy ez most mi volt? Én fellebbezek a játék készítőinél. Még a monológot se tudtam elmondani, pedig előre kitaláltam az egészet... a fenébe!
Gyorsan oda fordulok az ajtóhoz és látom, hogy van le van lakatolva, a lehetőségek meg vannak már csak a fogaskerekeimet kellene forgatnom. Kétszer is hátra nézek a sötétbe miközben a puskám elő kapom és élesítem.
~ Szóval a rendőrség lehet utánam jönne, vagy bekerítene de a labirintus egyben biztonságot is adhat. Be kell vállalnom, már csak a poén kedvéért is, elvégre csak szórakozni jöttem ide otthonról.
Ezután kicsit kijjebb megyek, ahol nincs a fejem felett semmi, fegyverem a levegőbe emelem és ha semmi nem akadályoz akkor egy hosszú sorozatot adok le a levegőbe. Nem pazarlok rá egész tárat, csak egy felet, azután egy golyóval próbálom szét lőni a lakatot, de nem állok túl közel mert tudom a lövedék is robbanni fog egy kicsit. Ha szabad az út a labirintusba akkor belépek, közbe valami énekhez hasonló ritmusos szavalást is tartok magamnak, ha már annyi zenét hallgattam ide felé.
- And the rain will kill us all, we throw ourselves againts the wall, but no one else can see, the perservation of the martyr in me.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 12, 2012 3:21 pm

A fegyveren meg sem lepődök, láttam én már különb dolgokat is, és még az agyamban lejátszott meccseket nem is számoltam hozzá. Ma nem szabad Faustot szabadjára engedni, önkénytelen mozdulattal simítom meg a fejemen lévő testvéremet.
~ Nyugalom, bátyó, ma nem lesz rád szükségem. Ma nem kell a terror, sem a vérengzés. Ez csak egy felderítés... ~ Egyetlen vízhang sem érkezik még, és remélem nem is lesz. Egy felesleges vérengzés csak magunkra vonná a figyelmet, és Griff sem tudhat róla, hogy még vannak problémáim.
Megmozgatom a három üveg gyújtófolyadékot az övemen, és megigazgatom a dobótőreimet. Minden rendben van, eddig még. Az jobb kezembe csúsztatom az egyiket, és nem törődve a leskelődővel elindulok a bejárat felé.
Ha a férfi meglát engem, amint közeledek, széttárom karjaimat, és nem mutatom magam veszélyesnek. Fegyver van nálam, de hát manapság kinél nincs Amerikában. A kapucni rajtam marad, de ettől függetlenül megmutatom az arcomat. Illedelmesen köszöntöm, legjobb módja az ismerkedésnek a nyíltság, még ha el is harapnánk egymást torkát ha egyetlen pici indokunk is lenne rá.
- Adj isten idegen... A nevem Kiméra, ha jól látom ugyanabban az ügyben jöttünk ide. A labirintus sok rejtélyt tartogat a belépőknek. Én vagyok az egyik, aki meg fogja fejteni. - Bármilyen veszélyes mozdulatot is tesz, azonnal vetődök, és legalább három pengét próbálok meg a nyaki artériájába juttatni. Ha nem tesz semmit, akkor talán egy értékes "szövetségessel" folytathatom utamat. Ettől függetlenül még figyelek a sötétben rejtőző(k)re is, ha ők támadnának, azonnal cselekszem, ahogy fentebb írtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 12, 2012 9:44 pm

Halk suttogás, hangok, kiáltások. Ez mind hátam mögül hozza az esti hűvös szél, mely jelzi, mögöttem, a sötétség határán túl, ahol a fények ezrei pompáznak, emberek szórakoznak. S én, avagy inkább mi, ezen a sötét és csendes helyen vagyunk. Mintha csak rajtunk nevetne a hely, mosolyogna azon, amit el akarunk érni. Szánalmas mosoly vigyorog gonoszkodó arcán. S én, mint egy árny, állok az árnyban. Egy szellem netán, vagy gondolta, kitudja? Nem látnak engem, mely hatalmas előnyt hoz számomra. Lágy mosoly, mikor a festett arcú gyerek megszólal s látom ahogy a férfi megrémül, ahogy az a kellemetlen, jéghideg érzés végigfut rajta, bejárva testét, megborzongtatva minden izmát. Motyog, de mind hiába, az emberi félelem a leghatalmasabb, s ő kávéját eldobva elmenekül. Nem is oly messze tőlem rohan a sötétbe, abba a sötétbe mely az épületek közt lapul, mely elnyeli őt, s talán már soha többé nem jön vissza. Utána nézek, bár nem reménykedem hogy arcom elkapja. Nem is örülnék neki, nyilván a szívroham végezne vele. Egy rémálom az árnyakban? Mely kilépett a fénybe... Ó igen, így is fogalmazhatnám azt a kölyköt, mely felkeltet jobban érdeklődésem iránta. Szemeim kicsit lágyítanak kemény tekintetükön, melegség és enyhe büszkeség önt el. Mintha csak a fiam lenne, s én lennék az anyja, mely meleg büszkeséggel árasztja el gyermekét. Igen, én is pont ezt érzem belül.
A kellemes hideg fuvallat zökkent ki ebből, majd ahogy tovább figyelem a gyereket, előveszi fegyverét s kicsit hátrébb húzódok a sötétbe. Talán megpillantott volna? Fut végig rajtam a döbbent gondolat, de az is lehet hogy csak a terepet figyeli. S igen, valóban így volt. Fegyverét a magasba emelve, azzal lövi szét a zárat, vagy legalább is megpróbálkozik vele. Elismerő bólintással elmémben nyugtázom a dolgot, s lám, közös a célunk. De ki húz belőle mégiscsak több hasznot?
A sötétség rejtegetett számomra még egy személyt, ki csak most vettem észre. Egy férfi, ki szintén fel van szerelve s a kölyök felé indult. Hallgatom beszédjét, melyen el kell hogy mosolyodjam lágyan, enyhén naiv szavak. Elég nyíltan viselkedik, egyetlen pontos célzás, s már drága társam torkában találná magát, de nem pont ezért vagyok itt. Mivel nem tudom mi van a Labirintus mélyén, így úgy döntök, jobb lesz ha társaim is lesznek, kiket előre engedhetek, ezzel biztosítva saját életem. Elvégre, ki elöl megy, előbb hal. Feltéve ha túl ügyes. Első prioritásom számomra az életben maradás, így úgy döntök, hogy én is feltárom magam.
- Aki megfogja fejteni? Túl nagy szavak ahhoz képest, hogy még semmit nem bizonyított, Uram - lépek elő a legsötétebb árnyból, de csak pont annyira, hogy lássák körvonalaim. Magatartásom egyenes és gyengéd, mint egy törékeny vessző, mégis magabiztosabb mint némelyik nagykutya a politikában. Hangom doromboló és lágy, pont az a hang melyet férfi társaságban használok. Melytől istennői ágyast lehetne várni, egy szenvedélyes szeretőt, de ugyanakkor egy személy tulajdona, ki eléri kitűzött céljait, és azt tán bármilyen áron.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeKedd Júl. 17, 2012 4:15 pm

Ramirez nem gondolkozik sokáig, előveszi egyik komolyabb mordályát, és szétlövi a lakatot, miután a levegőbe engedett egy sorozatot. Akik csak hallották civilek, sikítva, egymást taposva menekülnek, immáron nem csak az őr, de az egész vidámpark a tudatában van annak, hogy illetéktelen behatolók merészkedtek a labirintusba. Ez már téged kevésbé zavar, hiszen a zár megadta magát, az ajtón bár egy karcolás sem esett, de kitárul a robbanástól, végtére is lehet hogy strapabíróbb acélból készülhetett, de ez ugye több dologban gyanús lehet. Kiméra és Alice is hallhatták, sőt ha odafigyeltek láthatták is, ahogy az őrt elűző idegen szétlövi a lakatot, így előbbi oda is megy hozzá, nem is tétovázik azonnal megszólítja őt, utána csatlakozik hozzájuk Alice is.
Ryuu is odaér a labirintushoz, mivel hallhatta a fegyverdörrenést, és a menekülés induló központja innen eredt.//Akkor ismerkedjetek, tervezgessetek, adok pár kört erre, majd ha végeztetek, írjatok rám, de ne feledjétek innentől bármikor várható az őrnek erősítés. //

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeKedd Júl. 17, 2012 8:27 pm

Úgy látszik a lövés feltette arra a képzeletbeli "i"-re a pontot. Ennyi ember, ebben a csattogó forgatagban is meghallotta, akkor nem sok időnk maradhatott. És úgy látszik, mintha csak egy start pisztoly lett volna, az árnyékokba húzódó nőszemély is közénk merészkedik.
- Végre közénk szálltál le, és nem csak a sötétben bujkálsz. Ahhoz képest mekkora szád van, még azt sem tudhatjuk ki is vagy, és mit akarsz. Kisebb arccal, talán tovább tudnál életben maradni. Ha már hallgatózol add meg a tiszteletet is - mondom minden fenyegetés nélkül. A hangok csak ránk fenyegetőek, ami elől a labirintus tudhat elég védelmet nyújtani. Szóval egy utunk van, ami eddig is az volt.
- Ha nem bánjátok a beszélgetést folytathatjuk bentebb is. Szerintem egyikőnk sem akarja, hogy rendőrök zavarjanak bele a dolgunkba. - A csevej egyáltalán nem lankasztja éberségemet. Főleg az új ismeretlen idegen miatt, aki közelünkbe jön. Talán ő lesz a bajkeverő, vagy a már társaságban lévők fognak nagyobb bajt hozni a fejünkre, mint a többiek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Júl. 18, 2012 12:35 am

Leadom a sorozatokat a levegőbe, majd a zárra is lövök egyet, enenk meg is van a hatása a lakat megadja magát, miközben az emberek sikoltozva kezdenek el futni. Ekkor a sötétből közeledik felém egy igen fura fickó, megmutatja, hog fegyver van nála, gondolom azért hátha reflexből lőni kezdek vagy ilyesmi... de megfékezem magam és nem teszem. Határozott és célratörő a szavai alapján, lehet ki akar használni, figyelnem kell rá. Közben egy másik személy, egy nő is előkerül a sötétből, persze ezek a bujdosók nem jönnek elő egyből, sunyin meglapulnak, utálom a sunyiságot. Amíg ők beszélnek én gondolkozom.
~ Lövés látszólag butaság volt, de egyet amúgy is kellett volna a lakat miatt lőni, akkor már a zűrzavar csak segíthet, meg igazából úgy izgalmas ha van tétje. Adj isten... ilyen köszönés létezik? Milyen rejtélyt, én ide valami kalandért jöttem... de attól ő még persze megoldhatja a rejtélyt, nem szólok bele. Fura egy fickó, még a neve is érdekes is Kiméra, az nem valami két lényből összegyúrt mitológiai szörnyeteg? De igen. Mintha valami rossz gamer név lenne... És ez most? Megint egy arcfestéses nő? Várjunk csak, jól néz ki az a festés! Huh meg a ruhája is szép, és a haja is jól áll neki, ügyesen összerakta a kinézetét, tetszik a stílus. De vajon ki lehet? Arcfestés miatt talán bohóc, de bohóc ilyen feketét nem visel, mert az nem vidám, főleg hogy ez a hacuka ha jól látom goth stílusú lehet, mégis keleties, nem olcsó darab. Talán luxus prostituált lenne, ilyen beteg dol... hí meg van ki ő, sejtem már, művésznő. Akkor már csak a másik fickó van hátra.
A gondolkodás közben dúdolom a dal ritmusát, alapból kicsit gyors lenne így én lassítok rajta, majd a falra nézek és a fegyveremre, mintha nem is törődnék a közelemben lévőkkel, mintha senki nem lenne körülöttem. Azután az ajtóhoz megyek és kinyitom a többiek előtt, kezemmel intek, hogy lehet menni. Egyszerű oka van a dolognak, nem akarom, hogy hátba támadjanak, menjenek csak előttem, én senkit nem fogok hátba lőni így a probléma megoldódik ha bemennek előttem.
- Üdvözletem, Andrew Ramirez szolgálatukra. Ne vegye nagyképűségnek, de valahogy nem félek a rendőröktől, szörnyen céloznak, sokat tétováznak. Meg igazából alapból nem félek attól amit enni szoktam.
Számra mosoly húzódik az utolsó mondat után.
- Gondolom ugyanazért vagyunk itt, én hajlandó vagyok együtt működésre, ha önök is.
Teljesen komoly vagyok, nem hülyéskedek, hangom se fura, még néha ki is nézek az ajtó mögül mintha valami katona vagy ilyesmi lennék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeVas. Júl. 22, 2012 11:11 pm

A férfire nézek ki elsőnek szólal meg. Lassan nézek rajta végig, vizslatom szemeim, mintha soha életemben nem láttam volna emberi hímet. S valóban. Ilyen arrogáns személyek nagyon ritkák az én köreimben, már-már elszokta attól, hogy ilyen személyek is léteznek.
- Elnézést Uram, de meg szeretném kérni, adja meg a kellő tiszteletet egy Hölgynek, ha már erről beszél. Tudtommal nem tegeződtünk, s mint az emberi illem is tartja, előbb a férfi mutatkozik be, majd a nő - válaszolok neki lágyan, arcomon mégis ott ül a gyenge mosoly. Előbbre lépek hozzájuk, hogy jobban lássanak.
- Nem azért jöttem hogy önnel viszályba szálljak, ennél mindannyiunknak jobb dolga van, nem de? - kérdezem tőle ismét, majd a gyerekre nézek lágyan, oly lágyan, mint ahogy egy anya szokott gyermekére, mikor elmondja hogy rendőröket szokott enni. Hát ennyire életképes lenne? Tökéletes alany. Vagy ennél több lenne? Majd idővel meglátjuk. Bemutatkozására csak bólintottam lágyan.
- Örvendek hogy megismerhetem Ramirez. Az én nevem Alice Brown - mutatkozok be nyugodtan, bár kezemet szokás híven most nem nyújtom egy lágy csókra, elvégre fogytán az időnk.
- Ahogy az úr is említette, biztos vagyok benne hogy az őr szólni fog valakinek rólunk. Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni - válaszolom nekik, majd vissza nem utasítva Ramirezt, elsőkét lépek be az ajtón. Lassan haladok és óvatosan, alaposan szétnézek mindenhol, nem akarom hogy bármi is fenyegessen engem odabent.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeKedd Júl. 24, 2012 10:16 pm

Miután mindenki megbeszélte amit meg akart hirtelen lett, újdonsült társával, végül csak bemerészkedtek az ajtón. Sötétség fogad titeket, ami először kellemetlen lehet, de a bejövő fények segítségével így is kibogarásszátok, hogy az előteremben vagytok, ahol a sorok állhattak, és ahol a jegyet lehetett váltani. Van egy kis fülke is, ahol fizetni lehetett, úgy tűnik, a Labirintus jegyárát külön számlázhatták, hiszen napi jegyet lehet váltani a vidámparkba belépéshez, így mindenhova ingyen lehet felülni, kipróbálni, de itt mégis külön kassza van. Egy ugyancsak fémnek tűnő ajtó vezet tovább, és egy mellékhelyiség a jobb oldalon, persze mindezt vagy lámpa segítségével látjátok, vagy erős "zoomolás" hatására.
Amint beértek a fém ajtó váratlanul becsukódik, a zár aktiválásának hangját is hallhatjátok, majd minden ablak, mi egy kicsi kis világosságot is adhatott bezárul. Még annyit se láttok, mint amit eddig lehetett, úgy tűnik valaki kívülről zárta rátok az ajtót, vagy volt az épületnek egy csapdája, ami mindeddig titokban maradt.
Bárhogy is, magatokra vagytok utalva, két ajtó közül választhattok, egyik a labirintusba, másik az illemhelyiségbe vezet, hogy a rejtélyt hol oldhatjátok meg, ésszerű, már, ha nem kell valamelyikőtöknek sürgősen elintéznie valamit.


//Off: Ryuu időközben kiesett a játékból, sajnálom. //

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimePént. Júl. 27, 2012 9:54 am

Csak egy fintort eresztek meg magamnak. A nőt válaszra sem méltatom, aki ilyen helyzetben ennyire apró dolgokkal törődik, nem számíthat túl nagy jövőre. Megmozgatom nem csekély izmaimat, és egyikkel sem törődve behaladok.
Jobb kezemben az egyik tőrömet tartom. Megpróbálok mindenre felkészülni, és reflexeimmel válaszolni a veszélyhelyzetre. Egy kés biztos találatot eredményez, ha elég gyors vagyok, és hamarabb támadok, mint aki ránk feni fogukat.
A két lehetőség nem túl kecsegtető, ám én még is a Wc-t használom. Okom is megvan rá, gyorsan átkutatom, és ha megtalálom a wc pumpát, meg pár tekercs wc papírt, akkor rögtönzött fáklyát csinálok. Lehetőleg kettőt, ha van hozzá elég alapanyag. Az elektromos fények, talán nem lesznek elegendők, és inkább magunk készüljünk fel minden helyzetre. Egy kis gyújtófolyadék, és egy öngyújtó alkalmazásával máris üzemképessé varázsolhatom.
Ha kettőt tudok csinálni, akkor az egyiket a férfinek a kezébe nyomok, és belépek a labirintusba. Remélem szorosan a többiek előtt.
- Megyek én elől. A labirintus, és a cirkusz az én világom, ebben születtem, és átlátom a dolgokat. ~ Remélem ~ teszem hozzá magamban. A cirkuszi életem oly rég volt már, csoda ha izgulok. Talán ez nem is az, inkább egy belső hang, ami izgalommal tölt meg. Talán a honvágy mégis nagyobb és a régi érzelmek feltörnek bennem. Ám ez még nem indok, hogy utat engedjek Faustnak, még egyre jobban is érzem, hogy ki akar törni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeKedd Júl. 31, 2012 10:28 pm

Belépünk a labirintus előterébe, itt voltak egykor a kasszák ez látszik, ahogy én is utolsóként beteszem a lábam az ajtó bezárul mögöttem és a fények is elhalványodnak, nem túl jó jel nekem mégis tetszik, kicsit nézelődök közben pedig gondolataim a hallott neven járnak.
~ Alice Brown... meg van, ő csinálja azokat a beteges képeket, amik mondjuk nekem tetszenek én szeretem az ilyen témákat, főleg ha élőképek, sőt kifejezetten támogatnám is ha tudnám valahogy. Miért néz rám ilyen furcsán? Minden estre szemmel tartom majd, ahogy a másik ismeretlenebb fickót is.
- Tetszenek a képei Ms. Brown.
Amikor a Kiméra nevű fickó a WC felé veszi az irányt na akkor én is utána megyek ennek van több oka is, igénybe veszem az egyik piszoárt, figyelem Kiméra mi jóban mesterkedik. közben igazítok a felszerelésemen és a páncélomon, majd még egy-két töltényt zsebre teszek, mindezt úgy, hogy más ne lássa. Azután mikor a labirintusba akarunk belépni akkor fegyverem kezembe tartva engedem előre a többieket, jó szokásomhoz híven.
- Maradok hátul, úgyis a szörny vagy az első csapda mindig a legutolsót kapja el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 02, 2012 4:17 pm

A goromba férfi izmait mozgatja, úgy viselkedik mint egy kakas a szemétdombon ahol meg kell ütköznie vetélytársával, kié legyen végül az udvar. Nem foglalkozom ezzel, elvégre nem is ez miatt vagyok itt. Sokkal fontosabb dolgunk van, minthogy minden lépésnél az illemre intsem ezt a szerencsétlent, nem mindenkinek adatott meg olyan remek neveltetés mint nekem. Való igaz, lehet nem jeleskedem a harcokban, de nálam ez nem is játszott nagy szerepet. Előre engedem őt, elvégre ha ennyire kiismeri a szemfényvesztést, hát miért is ne, elvégre a bent lapuló csapdák többnyire az első és utolsó személyt szokták elsőként leteríteni. Őszintén remélem hogy erre nem fog sor kerülni.
Belépek az ajtón s lám, ahogy gondoltuk, legalább is én gondoltam, azonnal ránk is csukódik, kialszanak a fények, s ránk tör a sötétség. Szemem kicsit összehúzom ahogy próbálok valamit látni a hirtelen sötétben, majd szép lassan tágulnak pupilláim, s én a beszűrődő fények segítségével kezdek kicsit jobban látni. Beszűrődő fények? Kint is a Labirintust sötétség borította, ahova alig-alig értek el a fények, s most ezek a fények beszűrődnek? Vagy netán más fényforrást alkalmaznak? Körbenézek jobban, keresek valami kiinduló pontot ami a fényt táplálja. A kiskölyök megdicséri képeimet, ami nagyon kellemesen esik, bár kicsit meglepődök, hogy ilyen fiatalon látta őket, elvégre mindig 21 éves kortól lehet csak belépni kiállításaimra és ezt bizony nagyon szigorúan veszem a törvények miatt. Nem akarok velük ez miatt összetűzésbe kerülni, elvégre így hamar lebukhatnák.
- Nagyon szépen köszönöm, bár kissé érdekel hol látta őket, elvégre kiskorúaknak tilos a belépés a kiállításaimra - mondom neki, de arcomon egy őszinte, kellemes mosoly ül. Lágy mint a hópihe. A másik férfi és a kölyök elindulnak a férfi mellékhelyiségbe, én jó magam nem követem őket, elvégre az illem nem engedi, hogy belépjek ilyen helyre. Fejemben egy számomra rég ismert és nagyon kedvelt dal játszódik, mely segít az összpontosításra. Ismét jobban szétnézek, kassza? Miért van itt kassza, ha egyébként a jegyet a vidámpark belépőjénél lehet váltani egész napra? Külön kassza? Erről nem igen halottam. Talán aki ezt készítette olyan nagy sikerre számított, hogy nem akart a vidámparkkal annyira osztozni a pénzen? Lehetséges. Vagy más ok? Nem tudom eldönteni, nem értek én az ilyesmihez. Odamegyek a kasszához és alaposan megvizsgálom, hátha találok valami érdekeset. Ha nem, akkor tovább fürkészem a helyiséget, valamilyen nyomok után. Elég nehéz ezt így félhomályban, de az én szemeim ehhez már hozzászoktak, elvégre ilyen feltételek közt szoktam jómagam fotózni aprócska részleteket áldozataim testén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimePént. Aug. 03, 2012 11:28 am

Az épület igen terebélyes, és magas, a tetőszerkezet közelében lévő ablakokon szűrődik be a holdfény, mely több méter magasan van fenn, ennek köszönhető, hogy kinn sötétben poroszkáltatok. Kiméra sajnos nem talál WC pumpát, meglepő is lett volna egy ilyen nagynevű épületben, hiszen a piszoár is öt csillagos.
Rájön viszont, hogy erre nincs is szükség, ahogy belépnek a hatalmas fémajtón, mely egészen véletlen nyitva volt, feloltódnak a fények. Az ablakokra valami féle rácsszerkezet csukódik le, a fémajtó is bezárul mögöttük, a tetőn lévő neontáblák is mozgásba lendülnek, és a hangulatkeltő fáklyák is kigyulladnak, mik a labirintus falai között pihennek.
- Üdvözlök minden kedves egybegyűltet. Batman-re számítottam, vagy legalább hősökre, de mi is elszórakozhatunk így négyesben. Edinghton Nigfrid vagyok, a tervező, remélem jól fognak szórakozni szerény labirintusomban. A játékszabályok egyszerűek, de előtte nézzünk egy bemelegítő feladványt, csak hogy ráhangolódjunk az estére. Ha megfejtitek, továbbmehettek mind a hárman függetlenül attól hányan adtok helyes választ, viszont ha semelyikőtök sem tudja a megfejtést, büntetést rovok ki rátok. Kaptok öt percet (Egy körváltás), és mindhárman érthetően mondjátok a megfejtéseteket. Nos, lássuk. - Hallhattátok a felfüggesztett sárkányfejekből a hangokat, mely körbevesz benneteket. Úgy tűnik nem lesz könnyű a menet, itt nem az erőtöket kell használni, hanem az eszeteket.
- Három barát egy bányában dolgozik. Szünetkor viszont csak kettő ebédel együtt, mert túl koszosak ahhoz, hogy nyílt közegben, vagy akár otthon ehessenek. A Harmadik viszont étteremben étkezik. Hogy lehetséges ez? Ne feledjétek, öt perc áll a rendelkezésetekre. - Hallhattátok a talányt, majd még egyszer elmondja, hogy biztosan érthető legyen. Az óra indul.


//Off: A megfejtés után nézni felesleges, saját magam találtam ki a játékban előforduló talányokat. //

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeHétf. Aug. 06, 2012 2:30 pm

Az agyamon gyorsan átfutnak a kérdésre vonatkozó dolgok. A talán megvan, már csak a megfejtés kellene. Ami ilyen kevés információból szinte bármi lehet, úgyhogy még Faust kibírhatatlan röhögése, sem tántorít el attól, hogy válaszoljak. Őt inkább a falak átvágása, vagy éppen az egész épület lángokban állása érdekli, úgyhogy nem nagyon foglalkozok vele. Legalábbis egy ideig. Csak pár pillanatig gondolkodok, és több válasz is felötlik bennem, hát ha már a többiek előtt vagyok kénytelen válaszolni, akkor azonnal neki is kezdek.
- Egyszerű a kérdés, így több választ is mondok rá. Válaszd ki magad melyik a jó. - Csak úgy a térbe kiáltom bele, biztos van itt valahol, egy hangfelvevő, vagy valami, amin keresztül lát minket. - Nem mondtad mennyi is az ebédidő, vagy hogy milyen körülmények is vannak. Úgyhogy az első tippen az, hogy lecsutakolta magát, mielőtt enni indult. Mondjuk zuhanyzott. Van még válaszom nem csak ez az egy. Manapság védőruhában dolgoznak, ami az egész testét fedte, így elég volt csak azt levenni, úgyhogy nem volt se koszos, se étterembe nem illő. Ha egyik sem, akkor az étterem a bányához tartozik, mint ahogy elég sok helyen így van, és ott bármilyen ruhában vagy öltözetben bemehet. A következő tippem, pedig nem mondtad milyen bánya, lehet felszíni is, ahol aztán lehet dolgozni, de közel sem lesz olyan mocskos az ember, mint ahogy egy felszín alattiban. A következő tippem, nem mondta mit dolgoznak a bányában, ezért lehet hogy sima irodai munkát végez, és semmi fizikait, egy irodában pedig nehéz koszolódni. Végül pedig nem csak szén, vagy olajbánya van, de ha ez egy uránbányában, amiben természetesen nem lehet nyílt testfelület. Elsőre csak ennyi a válaszom, nem tudom mire gondolt, de mindegyik megfelel az ön kérdésére. - Ezzel elhallgatok, és nem nagyon törődök a többiekkel, vagy hogy mit válaszolnak. Megpróbálom meghallani, merről is jöhet a hang, vagy hogy honnan is figyelhet minket. Ha megvan, akkor késsel esek a falnak, vagy a kameráknak vagy bármi, csak hogy elvághassam az előnyét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeHétf. Aug. 06, 2012 10:55 pm

Hölgy szavain elmosolyodom, +21 játékokkal játszok ahol fröcsög a vér, +21 filmeket nézek ahol roncsolódnak a végtagok, szabadidőmben egy gépfegyverrel rohangálok, legutóbb mikor kimozdultam szörnyeket öltem, és őt az érdekli, hogy megnéztem-e a képeit, vagy hogy hogyan..? Nevetséges. De azért illedelmesen válaszolok.
- Az internetet és az illegális letöltő oldalakat vettem igénybe a művek megcsodálásához.
A WC-n viszont egy nemvárt meglepetés ér minket, pontosabban én már vártam ilyesmit, a labirintus tervezőjét hallani valamilyen rejtett hangforrásból gondolom, rögtön egyértelmű, hogy lát minket, gondolom az ajtó és a fények mögött is ő áll, az elején még nem figyelek a szövegére, de a nevét azonban rögtön megjegyzem, az fontos lehet még. A feladványt kétszer is átgondolom, úgy tűnik nekem ez az egész három barátos dolog ki van vetítve arra hogy ketten a WC-ben vagyunk, Hölgy meg odakint, elvégre hárman vagyunk és ebből ketten elszeparálva. Amint elmondta a másik a nagyon sok alternatívát én is előállok eggyel.
- Szerintem csak két barát dolgozik ténylegesen a bányában a harmadik pedig mondjuk a vállalat vagy cég vezetője avagy igazgatója. Így míg a másik kettő koszos lesz, ő akár üzleti ebéden is lehet. Jobbat tudnék de csak egyet mondok, úgy nem csalás.
Amíg esetleg Kiméra szenved én akkor addig nézelődök fegyveremet ellenőrzöm, ásítok, megpróbálok kimenni a WC-ből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 09, 2012 8:55 pm

Ramirez válaszán látszólag megengedi saját magának hogy meglepődjön. Ha már az interneten is előfordulnak képei, nyilván a hírneve is növekedett ezzel valamennyicskét. Elégedetten bólintott erre a válaszra, majd mikor a két férfi eltűnt a mosdóban, ő maga a kinti területtel kezdett el foglalkozni. Sajnos nem talált semmi hasznosat, semmi olyan gombot ami elindítaná az egész labirintust. Lehajol egy régi belépőjegyért, mely magányosan hevert a földön. S alig ért hozzá mikor...
Hirtelen felgyúltak a fények, az egész atrakció életre kelt, mintha a jegy lett volna az a gomb, melyet eddig keresett, mely feléleszti a zenét, a fényeket, a dolgokat az épületben. Szemei elé emelte hirtelen kezét, hisz eddig a homályos sötétséghez volt hozzászokva. Lassan engedte le kezét, mikor a számára mindenhonnan érkező hangot hallotta fülében. Körbenézett, de sehol nem látott senkit.
- Szóval mégis igaz, lehetséges lenne, hogy így tűntek el a személyek akik bemerészkedtek a Labirintusba... - tűnődik el magának halkan. Feladják a találós kérdést, mely túl egyszerűen hangzik ahhoz, hogy túl legyen bonyolítva a válasz. De az is lehet hogy csak az egész egy nagy csapda, s a válasz teljesen máshol rejlik, mint a találós kérdésben. Nyugodtan hallgatja végig két társát, mit is válaszolnak, majd ő maga is elgondolkodik. Elméjében sokfajta válasz fut végig, azok is köztük vannak, melyeket már társai felhoztak. Ismét nyugodtan végignézett a helyiségen, majd társain.
- Talán a két barát férfi, akik a bányában dolgoznak, miközben a harmadik egy nő, aki az irodában... - hozza fel a számára leglogikusabb választ, amit képes elméjében összehozni. Mindkét keze kimono-janak ujjában tűnik el, vékony ujjaival két pengéjét markolja, ha netán támadás érné őket, vagy bármi más, tudjon azonnal védekezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimePént. Aug. 17, 2012 5:55 pm

A kérdés feltevése után egy óra hangjára hasonlító ketyegés indul el, és megjelenik feletettetek egy óra, ami a mennyezetről ereszkedett alá. Nem kell sokáig gondolkoznotok, máris agyatokban felmerül a válasz, kinek mi, úgy gondolkoztok, hogy mindhárman különböző dolgot mondtok, hátha sikert értek el.
- Hahahahahahaaa. Egyik válasz sem megfelelő. Az első válaszadó nem értette meg a játék lényegét, egyetlen választ lehet adni csupán, így érvénytelennek minősítettem azt, amit elhalandzsázott. A helyes válaszok, csoportvezető, munkavégzés irányító, kis főnök. Minden hasonló beosztású rangot elfogadtam volna, de ti sajnos helytelenül tippeltetek. Az igazgató mit keresne lenn a koszos bányában, és szép hölgy, igaz hogy a nők kiharcolták az egyenjogúságot, igen ritka, amelyik lenn dolgozik a bányában. Sajnos a bemelegítő kérdés kifogott rajtatok, így büntetést szabok ki rátok. Figyelmeztetlek titeket, innentől élesben megy a játék! - Hallhattátok az idegen férfit, s nem is telik el sok idő, a labirintus falai megmozdulnak, és egy mechanizmus úgy rendezi el, hogy titeket külön válasszon. Nincs lehetőségetek együtt maradni, hiszen alattatok is megmozdul a talaj, szinte mint egy földrengés, olyan hatást kelt, s mire abbamarad a földindulás, azon kapjátok magatokat, hogy egyedül maradtatok.
- A következő kérdés már a továbbjutásért megy, szóval koncentráljatok, és gondolkodjatok. Mehet? Egy férfi a kukorica táblák közepe felé tart. Tudja, ha odaér, meg fog halni, mégis rendületlenül halad célja felé. Akkor mégis miért halad tovább? Ez egy nehezebb kérdés, így lehet egy mentő kérdésetek, amivel közelebb juthattok a megoldáshoz. Viszont ha egyből rávágjátok a helyes választ tovább haladhattok, gond nélkül, ha kérdéssel mentek tovább nehezítés jön. Ha egyáltalán nem találjátok el a helyes választ itt maradtok örökre. Hahahahahahaaaa. Óra indul. - Hangzott a kérdés, és most ehhez kaptatok segítséget is, feltehettek egy-egy kérdést, ami hárommal szorozva már nagyobb segítség. Viszont ha segít a férfi, akkor nehezebben mehettek tovább, vajon ez mit jelent? Az óra elindult, a tik-takkolás bezengi a hatalmas labirintust.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 25, 2012 11:40 am

Stílusosan egy hangosan ketyegő számlálót is kapunk, csak, hogy legyen ami idegesítsen minket és megzavarjon a koncentrációban, nem rossz trükk. Úgy tűnik az első kérdésre egyikünknek sem sikerült választ adni, nos a Kiméra hosszabb több alternatívás szövege mint gondoltam csalásnak számít. A Hölgy ötlete jó volt, csak nem elég reális, az én gondolat mentem viszonylag közel járt, csak éppen a rangokat tévesztettem el, nyilván nem gondoltam át eléggé, vagy túl nagyban gondolkodtam. Igazából nem tudom mennyi értelme van itt kérdésekre válaszolni, ha egy őrült pszichopatával van dolgunk az úgyis ki akar minket csinálni, így érdemes lesz gondolni a védekezésre és összeszednem minden Saw filmből szerzett tapasztalásom. Érkezik az új talány de előtte még reagálok arra, hogy különválasztott minket.
- Haha ez tetszik! Legyen is valami tétje, úgy az igaza!
~ Egy kukorica táblán futó ember. Ez is valami frappáns kérdés lesz, de ha már nehezíteni akarok akkor használóm a mentőkérdést.
- Igénybe venném a mentőkérdést. A férfi meg akar halni?
Én elmondtam amit szerettem volna, gyorsan körülnézek a környezetemben hátha találok valami érdekeset vagy használhatót, esetleg valami mást, ami segíthet a kijutásban. De egyenlőre még maradok, úgyis a játék kedvéért jöttem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 30, 2012 11:55 am

Mesélő és játékosok hiányában a kalandot lezárom. Mivel alig kezdődött el, nem üti jutalom a markotokat.

Batman ütött rajta az építményen, és besegítve a csapatnak, hamar eljutottatok a játék végére, aminek köszönhetően Edinghton Nigfrid megszökött, a polgármester pedig előkerült. Mire bármit is csinálhattatok volna, a Denevérembernek is nyoma veszett, nem maradt más, mint a rendőrségnek jelentést tenni.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégA vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeHétf. Júl. 15, 2013 7:49 pm

Keiri magánkaland kezdő reagja

A nap nemrég nyugodott le, ám a vidámpark fényei még most is úgy bevilágították a környéket, mintha nappal lenne. Egy különleges akciót tartottak éppen, mikor is három napon és éjjelen keresztül a vidámpark nyitva tart, és várja a látogatókat. A családokon, fiatalokon, és a randizni vágyókon kívül ez a három nap tökéletes lehetőséget nyújt Gotham söpredékének. Zsebtolvajok, erőszaktevők, emberrablók. Mind mind lesben állnak és a megfelelő alkalmat várják, hogy lecsaphassanak, ki-ki a maga helyén.
Vissza az elejére Go down
Keiri
Huligán
Huligán
Keiri

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. Jul. 09.

A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitimeHétf. Júl. 15, 2013 9:45 pm

Miután már kicsit körbenézett a városban, úgy érezte itt az ideje, hogy elkezdjen eleget tenni az utasításoknak, amikkel ide küldték. Épp elindult azzal a szándékkal, hogy valamilyen bűnöst felkoncoljon, amikor meglátta a vidámparkot. Úgy gondolta, ott ahol sok az ember, valószínűleg talál bűnösöket is. Még nem tudja pontosan hogyan is fogja kiszűrni azokat, kik neki kellenek. Egyenlőre inkább csak figyel. Egy magasabb épület vagy bármi magas tetején áll és onnan figyeli az eseményeket. Folyamatosan pásztázza szemeivel a terepet, hátha meglát valamit, ami érdekes lehet számár, egy bűntettet vagy bármit, ami gonosz lélekre utalna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A vidámpark - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 7 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A vidámpark
Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Vidámpark-
Ugrás: